Hierbij sturen wij jullie de uitnodiging + inschrijfformulier voor het Mallorca Football Tournament.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hierbij sturen wij jullie de uitnodiging + inschrijfformulier voor het Mallorca Football Tournament."

Transcriptie

1 Mallorca Football Tournament Tel: Website: Digitale folder: Oktober 2013 Beste collega s en voetballers, Hierbij sturen wij jullie de uitnodiging + inschrijfformulier voor het Mallorca Football Tournament. Het Mallorca Tournament wordt georganiseerd door de ervaren organisatie Mallorca Football Events en onze partner Viajes Adramar, ondersteund door de gemeente Calvia, IPA Baleares en de politiekorpsen van Mallorca. Het doet ons genoegen om jouw voetbalteam uit te nodigen voor het Mallorca Tournament Het Mallorca Football Tournament van 2013 was een groot succes met de enthousiaste deelname van heel veel overheidsmedewerkers uit meer dan 25 landen. Er waren 96 deelnemende teams, die verspreid over de drie categorieën een gooi deden naar de prijzen. Het Mallorca Tournament vindt plaats van donderdag 8 mei tot en met maandag 12 mei 2014 in de populaire en aangename badplaats Santa Ponça. Het is mogelijk om extra dagen voor en na het toernooi te boeken, dus laat het ons weten wanneer je plannen hebt om wat langer te blijven. Voetballen op Mallorca is erg leuk. Dit kosmopolitische eiland heeft enorm veel te bieden, dus dit is je kans om je vakantie te combineren met een geweldig 5-tegen-5-voetbaltoernooi. Met een fantastische keuze aan hotels en sportfaciliteiten om de hoek wachten jou en je team 4 nachten/5 dagen die je niet snel zult vergeten! We hebben de beschikking over een speciale selectie van drie- en viersterrenhotels, allemaal in de buurt van het sportcomplex en de mooie en schone stranden van Santa Ponça. Het vliegveld is slechts 25 minuten van het hotel af, zodat je snel op je vakantieverblijf bent en je vakantie kan beginnen.

2 Wil je zonder voetbalteam komen? Geen probleem! Familie, vrienden en collega s zijn ook van harte welkom om vakantie te houden en/of te komen kijken, hun team aan te moedigen of gewoon lekker op het strand te liggen. Wie zijn familie, partners of vrienden wil meenemen, profiteert van dezelfde prijzen als de voetbalspelers, inclusief het vervoer van en naar het vliegveld en speciale kortingen voor eventuele geplande excursies. Laat ons even weten wie je wilt meenemen, dan regelen wij de rest. Santa Ponça is een fantastisch resort met alle gemakken voor jouw en je team, dus waarom maak je er niet gewoon meteen een mooie vakantie van? Zo begin je de zomer met goede zin en met een kleurtje! Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, een populaire eilandengroep in de Middellandse Zee. Deze ligt ten zuidwesten van het Iberisch schiereiland en is een van de belangrijkste vakantiebestemmingen in Europa. Het eiland staat garant voor een bruisend en uitgebreid nachtleven, in welk resort je je hotel ook hebt geboekt. Mallorca heeft zowel voor ontspanning als voor entertainment alles in huis. Dankzij het aangename mediterrane klimaat, met meer dan 300 dagen zon per jaar en temperaturen van 14 ºC in de winter tot 27 ºC in de zomer, is het eiland het hele jaar door de ideale locatie om te voetballen. Dankzij de moderne sportfaciliteiten met kunstgrasvelden kunnen voetballers ook in de vakantie doen wat ze het liefst doen: voetballen. Santa Ponça Ben je op zoek naar witte stranden en kristalhelder water, dan is een verblijf in Santa Ponça ideaal. Het strand loopt geleidelijk over in de zee, waardoor het ideaal is voor spelende kinderen. Actieve vakantiegangers kunnen op het water van Santa Ponça hun hart ophalen met watersporten als zeilen, waterskiën en duiken. Er is een fantastisch waterpark op de rand van Santa Ponça dat het hele team zal weten te waarderen! Later op de dag kun je terecht in een van de uitstekende restaurants langs het water, waar je kunt dineren met uitzicht op de zonsondergang aan zee. Als je van plan bent om te gaan stappen, heeft Santa Ponça een uitgebreid aanbod aan bars en restaurants. Vijf taximinuten verderop ligt Magaluf, waar je een nog ruimere keuze aan bars hebt om eens stevig het nachtleven in te duiken.

3 Toernooi Alle wedstrijden worden gespeeld volgens een zorgvuldig gepland schema. Elk team heeft één of twee dagen vrij, zodat je tijd hebt om het prachtige eiland te verkennen. Op verzoek zijn er een aantal speciaal geselecteerde excursies beschikbaar. Het toernooi vindt plaats op vier of vijf buitenvelden binnen het sportcomplex van Santa Ponça. De teams spelen vijf tegen vijf. Er is: een mannentoernooi; een vrouwentoernooi; een mannentoernooi voor spelers boven de 35. De velden zijn van kunstgras. Dit betekent dat er alleen mag worden gespeeld op zaalvoetbalschoenen of op speciale Astro turf schoenen. Er wordt gespeeld met een bal, maat 4. De doelen hebben het formaat van zaalvoetbal- c.q. handbaldoelen. Het dragen van scheenbeschermers is verplicht. Het toernooi wordt gespeeld over een periode van drie dagen. Je team speelt de groepsfase op vrijdag of zaterdag. Op zondag zijn de knock-outronden en de finales. Wie kan zich inschrijven? Politieagenten, brandweerlieden, douaniers, militair personeel, belastingambtenaren, personeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en teams die speciaal zijn uitgenodigd door de organisatie. Deadline voor aanmelding! 31 maart 2014

4 Hotels Je hebt de keuze uit een van de onderstaande hotels. Vul op het aanmeldformulier je eerste, tweede, derde en vierde keuze in. We zullen ons best doen om jouw team onder te brengen in het gekozen hotel. Als dit hotel niet meer beschikbaar is, zal Suzanne Lyons van Viajes Adramar je informeren over de overige beschikbare hotels. We adviseren om je reservering zo snel mogelijk te maken om teleurstellingen te voorkomen. Het aantal plaatsen is beperkt. Hotel Playa Santa Ponsa *** Locatie: Slechts 150 meter van het strand van Santa Ponça. Kamers: Het hotel beschikt over 209 tweepersoonskamers met airconditioning, een en suite-badkamer, een directe telefoon, satelliet-tv en een kluis. Faciliteiten: 24-uursreceptie, zwembad voor volwassenen en kinderen, internet, lounge bar met evenementen, voetbalveld, bar en restaurant. Inchecken: 14:00 uur, uitchecken: 12:00 uur.

5 Hotel Complex Pionero-Santa Ponsa Park **** Locatie: Slechts 150 meter van het strand van Santa Ponça. Kamers: 581 volledig ingerichte tweepersoonskamers met satelliet-tv, airconditioning en centrale verwarming. Faciliteiten: Buitenzwembaden, omgeven door terrassen en met een zwembadbar. Ook vind je er een indoorzwembad, een fitnesscentrum, een sauna en een buffetrestaurant met airco, evenals medische diensten, wasfaciliteiten, een miniclub en amusement voor overdag en s avonds. Hotel Rey don Jaime *** Locatie: Slechts 150 meter van het strand van Santa Ponça. Kamers: 419, met airco, telefoon en tv Faciliteiten: Buitenzwembad, bar, amusement voor overdag en s avonds, internettoegang, groot buffetrestaurant met airco. Medische diensten, kamers voor gehandicapten, wasfaciliteiten.

6 Hotel Playas de Mallorca Hesperia *** Locatie: Slechts 150 meter van het strand van Santa Ponça. Kamers: 212, met airco, tv en telefoon Faciliteiten: Buitenzwembad met snackbar/automaten, zonnig terras, buffetrestaurant met airco, amusement voor overdag en s avonds. Openbare parkeergelegenheid, medische dienst, wasfaciliteiten. You will LOVE it!!!

7 Prijzen De totale prijs voor vier nachten / vijf dagen (8 t/m 12 mei 2014) tijdens de toernooiweek is: Hotel Tweepersoonskamer 3*** Driepersoonskamer 3*** Eenpersoonskamer 3*** 166 per persoon (op basis van twee volwassenen) 159 per persoon (op basis van drie volwassenen) 235 per persoon (op basis van één volwassene) Double Room 166 p.p. whole period Hotel incl. breakfast & dinner Hotel Tweepersoonskamer 4**** Driepersoonskamer 4**** Eenpersoonskamer 4**** 176 per persoon (op basis van twee volwassenen) 169 per persoon (op basis van drie volwassenen) 245 per persoon (op basis van één volwassene) Double Room 176 p.p. whole period Hotel incl. breakfast & dinner Extra nachten kunnen worden geboekt tegen de volgende prijzen: Hotel 3*** Hotel 3*** Hotel 4*** Hotel 4*** 34,00 per persoon per nacht (twee- en driepersoonskamers) per persoon per nacht (eenpersoonskamer) 37,00 per persoon per nacht (twee- en driepersoonskamers) per persoon per nacht (eenpersoonskamer) Kinderkorting (2 t/m 12 jaar) 50% (gebaseerd op 2 volwassenen die een kamer delen) De instructies voor het boeken en de betaalmogelijkheden zijn te vinden op het aanmeldformulier! In de prijs is het volgende inbegrepen vier overnachtingen in een drie- of viersterrenhotel warm en koud ontbijtbuffet (4 ochtenden) diner inclusief ¼ liter wijn of water (4 avonden) trofee voor elk deelnemend team welkomstdrankje (hotel) huldigingsfeest (data en locaties volgen nog) vervoer van en naar het vliegveld in een privévoertuig met airco assistentie ter plaatse van Viajes Adramar De instructies voor het boeken en de betaalmogelijkheden zijn te vinden op het aanmeldformulier!

8 Toernooikosten 175 per team Transport De transfers tussen het vliegveld en het hotel zijn inbegrepen in de prijs. Dit geldt ook voor teams of families die extra dagen boeken. De kosten voor de vlucht kunnen lager uitvallen wanneer je een paar dagen eerder of later vliegt. Excursies Een medewerker van Viajes Adramar is aanwezig bij het toernooi voor alle informatie over excursies, autoverhuur en kaartjes voor bezienswaardigheden op het eiland. Als deelnemer aan het Mallorca Football Tournament profiteer je van speciale kortingen. Er is een speciale excursie naar de stad Palma voor alle deelnemende teams en families. De bus rijdt om de paar uur, afhankelijk van de vraag, en vertrekt bij het sportcomplex. De kosten zijn slechts 14 per persoon. Inschrijven Als jouw team wil deelnemen aan het derde Mallorca Tournament, moeten het aanmeldformulier en alle betalingen op 31 maart 2014 binnen zijn. Wie zich het eerst aanmeldt, heeft de grootste keuze. Je kunt jouw inschrijving en naar Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg voor een snelle betaling om verzekerd te zijn van een plaats! Visa Als je een visum nodig hebt voor Spanje, zorg er dan voor dat de organisatie van het toernooi voor 1 maart 2014 een lijst met alle leden van jouw delegatie in het bezit heeft. Hierop moet van alle delegatieleden voor- en achternaam, geboortedatum, paspoortnummer, afgiftedatum en vervaldatum vermeld zijn. De visumprocedure bij de Spaanse ambassade is zeer streng. Wees dus op tijd met je aanvraag! Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer een team niet kan deelnemen door een te late aanvraag. Belangrijk: De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade of letsel die ontstaat tijdens of dankzij deelname aan dit toernooi. Het deelnemen is op eigen risico. We adviseren alle teams om een goede reisverzekering af te sluiten, inclusief dekking van medische kosten tijdens het verblijf op Mallorca. We hopen je aanmelding snel te ontvangen en heten je alvast hartelijk welkom op het derde Mallorca Tournament. De organisatie

Het Mallorca Tournament vindt plaats van donderdag 15 mei tot en met maandag 19 mei 2014 in de populaire badplaats Santa Ponça op Mallorca.

Het Mallorca Tournament vindt plaats van donderdag 15 mei tot en met maandag 19 mei 2014 in de populaire badplaats Santa Ponça op Mallorca. Mallorca Football Tournament Tel: 0031-653-333083 Website: www.mallorca-tournament.es ::: www.mallorca-footballevents.com E-mail: info@mallorca-tournament.es ::: info@mallorca-footballevents.com Digitale

Nadere informatie

choir & music Festival MALLORCA incoming services

choir & music Festival MALLORCA  incoming services Mallorca Choir and Music Tel: 0031-653-333083 Fax: 0049-2874-9017765 Webpagina: E-Mail: info@mallorca-musicevents.com Facebook: http://facebook.mallorca-musicevents.com Digitale folder: http://booklet.mallorca-musicevents.com

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER MALLORCA TOURNAMENT 2018 ALLE INFORMATIE GRAAG INVULLEN IN HOOFDLETTERS

INSCHRIJFFORMULIER MALLORCA TOURNAMENT 2018 ALLE INFORMATIE GRAAG INVULLEN IN HOOFDLETTERS INSCHRIJFFORMULIER MALLORCA TOURNAMENT 2018 ALLE INFORMATIE GRAAG INVULLEN IN HOOFDLETTERS Teamnaam Ons team neemt deel aan het toernooi: 3-7 mei 2018 10-14 mei 2018 Inschrijven voor Speelsterkte team:

Nadere informatie

Mallorca Walking Football Tournament

Mallorca Walking Football Tournament 2018 MALLORCA WALKING FOOTBALL INSCHRIJFFORMULIER MALLORCA WALKING FOOTBALL TOURNAMENT 2018 ALLE INFORMATIE GRAAG INVULLEN IN HOOFDLETTERS Teamnaam Ons team neemt deel aan het Walking football toernooi

Nadere informatie

11vs11 INTERNATIONAL WINTER WORLD CUP. exclusief voor overheidspersoneel

11vs11 INTERNATIONAL WINTER WORLD CUP. exclusief voor overheidspersoneel INTERNATIONAL WINTER FOOTBALL CUP H INTERNATIONAL WINTER WORLD CUP exclusief voor overheidspersoneel 11-15 Januari 2018 Dinxperlo, Nederland, 2017 International Winter World Cup Nederland Tel: 0031-653-333083

Nadere informatie

Voor amateurs en vrijetijds voetbalteams

Voor amateurs en vrijetijds voetbalteams INTERNATIONAL WINTER FOOTBALL CUP H International Winter Cup Nederland Tel: 0031-653-333083 Fax : 0049-2874-9017765 Website: www.international-winter-footballcup.com Facebook: facebook.com/winterworldcup

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

24 e Grande Conférence. Reilen en Zeilen. 26 september t/m 30 september Malta

24 e Grande Conférence. Reilen en Zeilen. 26 september t/m 30 september Malta 24 e Grande Conférence Reilen en Zeilen 26 september t/m 30 september 2018 Malta RHV Helmond EO 24 e Grande Conférence Titel: Reilen en Zeilen Datum: 26 september t/m 30 september 2018 Locatie: Accreditering:

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

Golfreizen naar Portugal in het voorjaar van 2016

Golfreizen naar Portugal in het voorjaar van 2016 Golfreizen naar Portugal in het voorjaar van 2016 Voor het voorjaar van 2016 heb ik de volgende reizen naar Portugal gepland: Reis A 25 t/m 28 februari 462,00 per persoon Reis B 18 t/m 25 maart 1.033,00

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Golfreis november 2016

Golfreis november 2016 Golfreis november 2016 DE NIEUWE GOLFTRIP STAAT GEPLAND. SCHRIJF JE NU IN! Als onderstaande je bekend voorkomt., dat kan kloppen! We gaan niet snel naar een eerdere bestemming terug, maar deze plek waar

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Sunsation Beach Reis 2016 3. Beachvolleybalprogramma 4. Footvolley en Beachtennis 5. Hotel en appartementen 6. Data 8. De omgeving 9.

Sunsation Beach Reis 2016 3. Beachvolleybalprogramma 4. Footvolley en Beachtennis 5. Hotel en appartementen 6. Data 8. De omgeving 9. 2 Inhoud Sunsation Beach Reis 2016 3 Beachvolleybalprogramma 4 Footvolley en Beachtennis 5 Hotel en appartementen 6 Data 8 De omgeving 9 Prijzen 10 Reisvoorwaarden 12 Contact 13 2 3 Sunsation Beach Reis

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden!

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden! Buitenlandse TENNIS STAGE 2017 Van woensdag 19 26 april Komend jaar gaan we naar Djerba. Ons nieuwe hotel is het IBEROSTAR MEHARI DJERBA ****. Een verzorgd hotel en upgrade tot **** in 2016 met uitgebreide

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden. Leeftijdscategorieën

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden. Leeftijdscategorieën Organisatie Winning Mood organiseert in samenwerking Arsenal Soccer schools in Argolida het 8 e internationale jeugd voetbal toernooi de Atreus Cup. Daarnaast wordt het 7e Xenophanis Trophy in Amfissa

Nadere informatie

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Woensdag 07 oktober 2015 04u00 Aanmelding luchthaven Brussel Zaventem Check-in en boarding 06u00 Vertrek Brussel

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden Organisatie Voor het grootste voetbaltoernooi van Engeland, kunt u het beste naar Keele gaan. Jaarlijks komen er ongeveer 250 teams uit 20 verschillende landen naar Keele. Attracties en excursies Gedurende

Nadere informatie

25 e Grande Conférence. Vernieuwende inzichten Met een zilver randje! 25 september t/m 29 september Malta

25 e Grande Conférence. Vernieuwende inzichten Met een zilver randje! 25 september t/m 29 september Malta 25 e Grande Conférence Vernieuwende inzichten Met een zilver randje! 25 september t/m 29 september 2019 Malta RHV Helmond EO 25 e Grande Conférence Titel: Vernieuwende inzichten Met een zilver randje!

Nadere informatie

Welkom. Kamers & Ontbijt

Welkom. Kamers & Ontbijt Welkom De familie Molitor heet u van harte in het gezellige Hotel "Am Brunnenplatz". Wij doen onze uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bij het plannen van dagtochten of andere

Nadere informatie

Sporten op Mallorca. Brochure: Sporten op Mallorca. Algemeen. Praktische informatie

Sporten op Mallorca. Brochure: Sporten op Mallorca. Algemeen. Praktische informatie Sporten op Mallorca Algemeen Mallorca is natuurlijk een heerlijke zonbestemming, maar het Spaanse eiland is sinds kort ook zeer interessant voor de actieve, rollende reiziger. Wat dacht je van zeilen,

Nadere informatie

WORLD POLICE INDOOR SOCCER TOURNAMENT W.P.I.S.T

WORLD POLICE INDOOR SOCCER TOURNAMENT W.P.I.S.T Worlds biggest indoor football tournament for government employees 33rd tournament 2015 W.P.I.S.T 12-16 October World Police Indoor Soccer Tournament Mors 7a 7151 MX Eibergen The Netherlands Tel.: 0031-653-333083

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Van nazorg naar voorzorg. 28 september t/m 2 oktober 2016. Lissabon, Cascais

Van nazorg naar voorzorg. 28 september t/m 2 oktober 2016. Lissabon, Cascais 2 2 e G ra n d e C o n fé re n c e Van nazorg naar voorzorg 28 september t/m 2 oktober 2016 Lissabon, Cascais RHV Helmond EO 22 e Grande Conférence Titel: Van nazorg naar voorzorg Datum: 28 september t/m

Nadere informatie

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 Pro Goal Keeperstrainingskamp Carcavelos 2015 Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 - Verblijf in 4* hotel op 250m van het strand. - 2 maal daags professionele Pro Goal techniektraining.

Nadere informatie

Spa & Sport Hotel Mar y Sol

Spa & Sport Hotel Mar y Sol Spa & Sport Hotel Mar y Sol Op 3 14 juni 2015 een individuele groepsreis Vertrek mogelijk van Brussel/Charleroi/Oostende/Düsseldorf/Amsterdam Prijs vanaf 2.191,- bij vertrek vanaf Brussel Kenmerken 100%

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul 2 1 e G ra n d e C o n fé re n c e De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg Istanbul RHV Helmond EO 21 e Grande Conférence Titel: Van nazorg naar voorzorg Datum: 23 september t/m 27 september

Nadere informatie

Villa Olympos euros/week

Villa Olympos euros/week Villa Olympos Villa Olympos is gelegen op het eiland Rhodos en is een exclusieve nieuw gebouwde villa (juli 2015), die comfort en luxe biedt in een volledige privã -omgeving. Gebouwd van natuurlijke materialen

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

980,300. Alcantarilha. Ref: RD sm 1788sm 4 4 JA

980,300. Alcantarilha. Ref: RD sm 1788sm 4 4 JA Alcantarilha 980,300 Ref: RD16 Deze luxe moderne villa's worden ingesteld in een bekroonde golfresort, gekenmerkt door zijn uitzonderlijke Moorse architectuur, prachtige tuinen, uitgebreide faciliteiten

Nadere informatie

PROGRAMMABOEK. Mallorca 312

PROGRAMMABOEK. Mallorca 312 PROGRAMMABOEK Mallorca 312 INLEIDING Mallorca is een fantastisch fietseiland. Het gunstige klimaat, mooie en afwisselende fietsroutes, de pittoreske dorpjes en het prachtige Tramuntana-gebergte verleidt

Nadere informatie

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten)

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) & Tennis 2000 Thomas Cook Sport Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) Tijdens de tweede week van de paasvakantie zal er voor het eerst een buitenlandse tennisstage

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

RUN MEDICAL Behobia-San Sebastian 11 november 2007 SPANJE

RUN MEDICAL Behobia-San Sebastian 11 november 2007 SPANJE RUN MEDICAL Behobia-San Sebastian SPANJE Zo dicht bij en toch een hele andere cultuur. Dit land tussen de Atlantische Oceaan de Middellandse Zee heeft een rijke traditie op het gebied van typisch Spaanse

Nadere informatie

Accommodatie in Residentie in Bournemouth

Accommodatie in Residentie in Bournemouth EASY LANGUAGES Accommodatie in Residentie in Bournemouth Waarom dit programma? Vanaf 18 jaar Verblijf in residentie Twee- of driepersoonskamer Vanaf 1 week Op 700m van het centrum Bestemming Bournemouth

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood organiseert in samenwerking met de Dana Cup een internationaal voetbaltoernooi in Hjørring. Het is het derde grootste voetbaltoernooi ter wereld en het grootste sportevenement

Nadere informatie

23 e Grande Conférence. Bruggen slaan. 27 september t/m 1 oktober Lissabon, Cascais

23 e Grande Conférence. Bruggen slaan. 27 september t/m 1 oktober Lissabon, Cascais 23 e Grande Conférence Bruggen slaan 27 september t/m 1 oktober 2017 Lissabon, Cascais RHV Helmond EO 23 e Grande Conférence Titel: Bruggen slaan Datum: 27 september t/m 1 oktober 2017 Locatie: Accreditering:

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Alicante Zomerverblijf. Omkadering. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Alicante Zomerverblijf. Omkadering. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 12-17 jaar - Alicante Zomerverblijf Waarom dit programma? Van 12 tot 17 jaar Van 1 tot 8 weken Prachtige kuststad Pakket cursus en begeleide activiteiten, alles inbegrepen Spaanse jeugd

Nadere informatie

Dubai. Studiereis Dubai 2018 HAVO 5 / September Foto : groep Dubai 2017

Dubai. Studiereis Dubai 2018 HAVO 5 / September Foto : groep Dubai 2017 Dubai Studiereis Dubai 2018 HAVO 5 / September 2018 Foto : groep Dubai 2017 Samenvatting Na het succes van het afgelopen jaar gaan we komend schooljaar in het kader van het profielwerkstuk met een kleine

Nadere informatie

CSPE GL minitoets bij opdracht 1

CSPE GL minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant b Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN ZONNIGE ZOMERREIS

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN  ZONNIGE ZOMERREIS PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl ZONNIGE ZOMERREIS 10-daagse busreis van 2 juli t/m 11 juli of 14-daagse busreis van 2 juli t/m 15 juli (beiden gaan door) Tegen ongelofelijke

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

Paas- en Zomercursus Engels op Malta (13-17 jaar), EC

Paas- en Zomercursus Engels op Malta (13-17 jaar), EC EASY LANGUAGES Paas- en Zomercursus Engels op Malta (13-17 jaar), EC Waarom dit programma? 20 lessen per week Tijdens de schoolvakanties Verblijf in gastgezin of residentie Door school georganiseerde activiteiten

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant c Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie

15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie EASY LANGUAGES 15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie Van 15 tot 19 jaar 3 weken Studenten stad Meest Europees lijkende stad in U.S.A. School in de buurt van het beroemde Boston Commons Park

Nadere informatie

CSPE GL minitoets bij opdracht 1

CSPE GL minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant d Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

-10% Kamers aan zee ontbijt inbegrepen. Klein maar fijn. Ruime, gezellige kamers: ideaal voor een verblijf met 2 personen.

-10% Kamers aan zee ontbijt inbegrepen. Klein maar fijn. Ruime, gezellige kamers: ideaal voor een verblijf met 2 personen. Kamers aan zee ontbijt inbegrepen Klein maar fijn Ruime, gezellige kamers: ideaal voor een verblijf met 2 personen. Tweepersoons hotelkamer ontbijt inbegrepen prijs per persoon per nacht TARIEF A TARIEF

Nadere informatie

Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour

Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour Juni & september 2019 In 2019 doet de Workshop on Tour Internationaal naast New York ook dé relax- geniet- en feesthotspot van Europa

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

Beachvolleybalreis Turkije Zon, zee, zand en heel veel beachvolleybal

Beachvolleybalreis Turkije Zon, zee, zand en heel veel beachvolleybal Beachvolleybalreis Turkije 2015 Zon, zee, zand en heel veel beachvolleybal 2 Inhoud Zon, zee, zand en heel veel beachvolleybal 3 Beachvolleybalprogramma 4 Reisinformatie 5 Informatie over Club Kastalia

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Boomhut-hotel MÃ nchberg

Boomhut-hotel MÃ nchberg Boomhut-hotel MÃ nchberg Algemeen Een droom van ieder kind en stiekem ook van veel volwassenen... slapen in een boomhut! Deze droom kan nu uitkomen, want in Mönchberg in Duitsland staat een geweldige rolstoeltoegankelijke

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Hotel**** Mayrhofen www.wensbusinessevents.nl ski, summer & city Hotel: Hotel****, Mayrhofen- Oostenrijk ARRANGEMENT Registratiesysteem Aankomst: 21 januari 2017 Vertrek: 24 januari 2017 Prijs per persoon:

Nadere informatie

New Isropa Dé Cyprus Specialist

New Isropa Dé Cyprus Specialist Cyprus Wellness- en Yogareis Yoga in de Baarsjes Zening Resorts Cyprus 13 tot en met 20 september 2015 Zondag 13 september 2015 Transavia vlucht Amsterdam-Paphos Busvervoer van Paphos Airport naar Zening

Nadere informatie

Zomercursus Engels op Malta (8-13 jaar), EC

Zomercursus Engels op Malta (8-13 jaar), EC EASY LANGUAGES Zomercursus Engels op Malta (8-13 jaar), EC Waarom dit programma? Kinderen van 8 tot 13 jaar Cursus intensief Engels Gevarieerde activiteiten in de middag, avond en in het weekend Verblijf

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie