MOTUS- APP: De gebruikersgids

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MOTUS- APP: De gebruikersgids"

Transcriptie

1 MOTUS- APP: De gebruikersgids 1 Hoe de MOTUS- app gebruiken Een gebruikersgids voor de web tool van MOTUS is beschikbaar via de webpagina s en Wat nu volgt is een gebruikersgids voor de MOTUS- app. De MOTUS- app is momenteel in het Nederlands, maar de software en de inhoud (activiteitenlijst, contextvragen, ) kunnen vertaald worden naar eender welke andere taal. De gebruikersgids ziet er als volgt uit: (2.1) login in MOTUS, (2.2) eerste loginsessie, (2.3) twee manieren om een activiteit te registeren, (2.4) tijdslijn aanpassen, (2.5) MOTUS- menu knop, en (2.6) data transfereren en het onderzoek beëindigen. 1.1 Login op MOTUS Wanneer je de app voor de eerste maal gebruikt zal gevraagd worden om in te loggen. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik vervolgens op LOGIN. Zorg ervoor dat je voor deze stap verbonden bent met internet. Indien je nog offline bent, zal er een rode balk zichtbaar zijn bovenaan het scherm. Indien je online bent, zal deze balk groen zijn. 1.2 Eerste loginsessie Figuur 1 MOTUS login screen Het startscherm van de app is je tijdslijn. Deze is momenteel nog leeg maar zal doorheen je registratieweek gevuld raken met alle activiteiten die je ingeeft (Figuur 2 and 3). Om te starten met het registeren van activiteiten klik je op NIEUW. De app zal je vervolgens door een aantal stappen leiden waarbij het de bedoeling is dat je je activiteit zo nauwkeurig mogelijk beschrijft. Eens opgeslagen, zal de app je weer naar het beginscherm brengen en kan je een nieuwe activiteit registeren. Vanaf dit punt hoef je niet meer online te zijn om de MOTUS- app te gebruiken.

2 Figuur 3 MOTUS online Figuur 2 MOTUS offline 1.3 Twee manieren om een activiteit te registeren Er zijn twee mogelijkheden om een activiteit te registeren. Ofwel kiest je ervoor om dit retrospectief te doen (2.3.1) of je kiest voor de ex nunc aanpak waarbij je de huidige activiteit timet voor zolang je die duurt (2.3.2) Retrospectieve registratie Bij het registeren van een activiteit geef je het volgende aan: - De begin- en eindtijd- WANNEER? - Wat je deed (hoofd- en nevenactiviteit) WAT? Waar je was? WAAR? Met wie je deze activiteit deelde? WIE? Figuur 4 Registreer een activiteit De app loodst je bij de registratie van een activiteit van scherm tot scherm. Je kan ook zelf de volgorde bepalen door de pagina s (WANNEER?, WAT?, WAAR? en WIE?) open te klikken via de groene balk. Je hoeft niet alle vragen te beantwoorden om je activiteit te kunnen opslaan. Na het beantwoorden van de laatste vraag (WIE?), krijg je een overzicht van de informatie die je hebt ingegeven i.v.m. de activiteit. Er wordt je gevraagd dit te bevestigen of aan te passen indien nodig.

3 Eens bevestigd, zal de activiteit worden toegevoegd aan je tijdslijn. i. WANNEER? Selecteer de begin- en eindtijd van je (eerste) activiteit in uren en minuten (Figuur 5). De datum kan eveneens worden aangepast indien nodig (Figuur 6). De eerste activiteit kan tot één dag terug in de tijd worden geregistreerd. Klik vervolgens op SELECTEREN om naar het volgende scherm (WAT?) te gaan. Figuur 6 Begin- en eindtijd Figuur 5 Datum Je kan geen activiteiten registeren die zich afspelen in de toekomst. Het is ook niet mogelijk om activiteiten te laten overlappen. In beide gevallen zal je een waarschuwing krijgen.

4 ii. WAT? Op het WAT?- scherm krijg je een activiteitenlijst te zien waaruit je de gepaste activiteit kan selecteren. De activiteitenlijst is opgebouwd uit twee niveaus. Het algemeen niveau is aangeduid in een grijstint. Onder een algemeen niveau kunnen nog meer gedetailleerde activiteiten staan. Je selecteert de gepaste activiteit door er op te klikken. Een geselecteerde activiteit herken je aan de groene kleur (figuur 7). Wanneer de activiteit is groen gekleurd klik je op Selecteren om verder te gaan. Vervolgens opent er zich een zeer gelijkaardig scherm. Hierbij wordt er naar eventuele nevenactiviteiten gevraagd. Deed u verder niets, dan kan u dit aanduiden of u kan meteen doorklikken naar de volgende pagina via op SELECTEREN. Figuur 8 Selecteer een activiteit Figuur 7 Selecteer een nevenactiviteit De respondent kan een lijst met favoriete activiteiten aanmaken. Via de favorietenlijst kan je snel en eenvoudig activiteiten selecteren. Meer uitleg over hoe je dit juist moet doen vind je onder 2.5.

5 iii. WAAR? Geef vervolgens aan waar je was tijdens de activiteit. Slechts één categorie kan worden aangevinkt. Indien je je verplaatsten dien je aan te geven welk(e) transportmiddel(en) je hierbij hebt gebruikt (figuur 10). Klik opnieuw SELECTEREN om verder te gaan. Figuur 9 Selecteer de plaats iv. WIE? Figuur 10 Selecteer met wie Duidt aan met wie je tijdens deze activiteit was (meerdere opties zijn mogelijk). Je kan verder gaan door vervolgens te klikken op SELECTEREN. Duidt je niemand aan, dan zal de app automatisch aangeven dat je alleen was

6 v. Overzicht Wanneer een activiteit is geselecteerd en alle contextvragen zijn beantwoord, krijgt je een overzicht deze activiteit. (figuur 12) Wil je nog iets aanpassen? Dit kan eenvoudig door op het gepaste onderdeel (WANNEER?, WAT?, WIE?, WAAR?) te klikken. Indien er geen aanpassingen meer nodig zijn, klik dan op OPSLAAN. De activiteit is nu toegevoegd aan je tijdslijn. Figuur 11 Overzicht activiteit vi. Tijdslijn Wanneer een activiteit wordt opgeslagen, ga je automatisch terug naar je tijdslijn. In deze tijdslijn worden alle activiteiten die reeds zijn geregistreerd opgelijst. Alle geregistreerde activiteiten kan je van hieruit herbekijken en aanpassen. Een nieuwe activiteit maak je aan door op NIEUW te klikken. Figuur 13 Tijdslijn

7 1.3.3 Timen van een activiteit De tweede optie is om een activiteit te timen op het moment dat je deze verricht. Jij geeft hierbij de begintijd en de activiteit aan. De app houdt vervolgens door middel van een timer de duur van de activiteit bij. De timer stopt pas wanneer je aangeeft dat de activiteit voorbij is. Je kan deze functie op twee manieren gebruiken. De start- stop modus (zie i) staat toe om één bepaalde activiteit te timen. U kunt het timen stoppen en meteen beginnen met het timen van een volgende activiteit. De change context modus (zie ii) biedt de mogelijkheid om tijdens het timen van een activiteit, de context aan te passen zo vaak u wilt. De klok blijft dan continu lopen. i. Start- stop modus Om te starten met het timen tik je onderaan het scherm op STARTEN. De timer begint te lopen vanaf de opgegeven starttijd. Een eindtijd ingeven, zoals bij de retrospectieve registratie, hoef je niet te doen. Terwijl de timer loopt, vul je de contextvragen in (WAT?, WAAR? en WIE?). Figuur 14 Activiteit timen Figuur 15 Selecteren hoofdactiviteit Wanneer alle schermen (WAT?, WAAR? en WIE?) zijn doorlopen krijg je ook hier een overzicht van alle informatie die je hebt ingegeven. Nieuw is het klokje dat ondertussen aangeeft hoeveel tijd er reed is sinds het starten van de timer.

8 Figuur 16 Selecteer nevenactiviteit Figuur 17 Selecteer waar Figuur 18 Selecteer wie Figuur 19 Overzicht timer

9 Als je via de linkerbovenhoek naar Historiek doorklikt, kom je op je tijdslijn. Hier zie je nu onderaan dat de laatste activiteit loopt tot NU. Als je op de activiteit doorklikt ga je terug naar het groene scherm met het lopende klokje. Figuur 20 Tijdslijn tijdens timen Figuur 21 Stoppen van activiteit Figuur 22 Tijdslijn na stoppen timer Als de activiteit eindigt, dan klik je op STOPPEN. De activiteit worden automatisch opgeslagen en wordt toegevoegd aan je tijdslijn. Vanuit uit dit scherm kan je opnieuw een volgende activiteit ingeven door op NU te klikken.

10 ii. Change context modus De situatie kan zich voordoen dat terwijl u een activiteit aan het timen bent, één of twee contextparameters veranderen. Soms is het eenvoudiger om in dergelijke gevallen de timer niet te stoppen, maar enkel de nodige aanpassingen te maken. Dit kan je doen door op ANDERE CONTEXT te klikken. Figuur 23 Overzicht timer De timer staat nu weer op nul, maar context van de vorige activiteit is behouden. Je kan deze nu aanpassen zoals je zelf wil door de klikken op de verschillende parameters (figuur 25). Figuur 24 De timer reset zich naar 0 Figuur 25 - Parameters aanpassen

11 Figuur 26 - Overzicht timer Figuur 27 - Tijdslijn Elke keer dat je klik op ANDERE CONTEXT eindigt je vorige activiteit en begint je nieuwe activiteit. Telkens je hierop klikt zal de vorige activiteit opgeslagen worden en verschijnen in je tijdslijn (figuur 27).

12 1.4 Tijdslijn aanpassen De tijdslijn toont de geregistreerde activiteiten in chronologie dat ze zijn gebeurd. Vanuit de tijdslijn kan je nieuwe activiteiten toevoegen (retrospectief of via de timer), maar je kan ook eerder ingegeven activiteiten aanpassen. Dit kan je doen door (i) activiteiten te verwijderen/aan te passen, (ii) een onbepaalde tijd te definiëren, of (iii) je tijdslijn updaten als je een tijdje niets meer hebt geregistreerd. i. Aanpassen/verwijderen van een reeds geregistreerde activiteit Als je klikt op eender welke activiteit in je tijdslijn, dan krijg je een nieuw scherm met meer informatie over deze activiteit (figuur 29). Vanuit hier kan je elke parameter veranderen door er op te klikken. Nadat je de gewenste aanpassingen hebt gemaakt, selecteer je OVERZICHT om op te slaan. De activiteit is nu geüpdatet en je keert terug naar de tijdslijn. Figuur 28 Aanpassen van activiteit via de tijdslijn Figuur 29 - Gedetailleerd overzicht activiteit Door op WISSEN te klikken, verwijder je de activiteit helemaal uit de tijdslijn (figuur 29).

13 iii. Definieer onbepaalde tijd Onbepaalde tijd is een periode in de tijdslijn waarvoor geen activiteit is geregistreerd. Deze onbepaalde tijd wordt in de app aangeduid met een rode kleur (figuur 30). Figuur 30 - Tijdslijn met onbepaalde tijd Figuur 31 - Getailleerd overzicht activiteit Als je doorklikt op de onbepaalde tijd (rode balk) krijgt je een overzicht met verdere details. Vanuit dit overzicht kan je de activiteit, de locatie en het gezelschap selecteren. Indien wenselijk, kan je ook aanpassingen maken aan begin- en eindtijd.

14 v. Update je tijdslijn De tijd die is versteken sinds de laatst geregistreerde activiteit, is zichtbaar onderaan de tijdslijn. (figuur 32). Als je doorklikt op de gele balk krijg je meer details over deze tijdsperiode. Van hieruit kan je aanpassingen maken en de contextvragen beantwoorden (Wanneer?, Wat?, Waar? en Wie?). De beginperiode ligt reeds vast, dit de tijdstip waarop je vorige activiteit eindigde (figuur 34). Figuur 32 - Tijdslijn Figuur 33 - Gedetailleerd overzicht onbepaalde tijd Figuur 34 - Eindtijd selecteren Indien je meerdere activiteiten hebt verricht binnen de verstreken periode, dan moet je het tijdsinterval aanpassen zodat begin- en eindtijd overeenkomen met de actuele begin- en eindtijd van je activiteit (figuur 34). Is de tijd correct aangeduid, klik dan op SELECTEREN en vul de contextvragen in. Je kan op dit moment ook de timer starten door onder de eindtijd te klikken op VERDER GAAN (Figuur 34). Het klokje start dan met timen vanaf de aangeduide begintijd. Jij hoeft enkel nog de contextvragen in te vullen en op tijd de timer te stoppen.

15 1.5 MOTUS- menu knop De menu- knop kan gebruikt worden om (i) activiteiten te registeren, (ii) iets van informatie op te zoeken en (iii) uit te loggen (figuur 35) Figuur 35 MOTUS- menu knop i. Menu- knop gebruiken om activiteiten te registeren De menu- knop biedt een shortcut naar de tijdlijn, de timer en de favorietenlijst. We hebben reeds uitgebreid stil gestaan bij de tijdslijn en de timer. De favorietenlijst is een handigheidje om snel activiteiten te selecteren. In de WAT?- schermen kan je aanduiden welke activiteiten je wil toevoegen aan je favorieten.

16 Figuur 36 - Eten en drinken als favoriet selecteren Figuur 37 - Slapen als favoriet selecteren Figuur 38 - Verplaatsen als favoriet selecteren Figuur 39 - Favorietenlijst Eens er iets in de lijst staat kan je dit selecteren via de menu- knop (Figuur 39).

17 ii. Menu- knop gebruiken voor gebruikersinformatie De menu- knop biedt je als respondent de mogelijkheid om je contactgegevens aan te passen. Ook andere informatie kan hier beschikbaar worden gesteld zoals informatie over privacy of over het onderzoek in kwestie. Figuur 40 - Gebruikersinformatie Figuur 41 - Eigen contactgegevens Figuur 42 - Systeeminformatie

18 iii. Menu- knop gebruiken om uit te loggen Tot slot biedt de menu- knop de mogelijkheid aan de respondent om af te melden. Je hoeft je tijdens het onderzoek nooit af te melden tenzij je dat zelf wenst. Wil je vervolgens verder doen met het onderzoek, dan moet je uiteraard opnieuw inloggen. Uitloggen kan geen kwaad, er gaan geen gegevens verloren want deze zijn gekoppeld aan je account. 1.6 Data transfereren en het onderzoek beëindigen Een internetconnectie is nodig om de geregistreerde activiteiten te transfereren naar de MOTUS- server. Hier worden alle data opgeslagen. Ben je online wanneer je activiteiten registreert, dan worden deze automatisch naar de server verzonden. Ben je offline wanneer je activiteiten registreert, dan zal de app je er aan herinneren dat deze nog niet zijn getransfereerd. Transfereren kan je doen door te klikken op de rode balk (terwijl je online bent). Figuur 43 Data transfereren

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Aan de slag Uren registreren met WorkTimer (voor medewerkers)

Aan de slag Uren registreren met WorkTimer (voor medewerkers) Aan de slag Uren registreren met WorkTimer (voor medewerkers) Over dit document Binnen uw organisatie is gekozen om WorkTimer te gebruiken voor tijdregistratie. WorkTimer is een programma waarmee u eenvoudig

Nadere informatie

Handleiding app Sportlinked

Handleiding app Sportlinked Handleiding app Sportlinked Inhoud App installeren en downloaden... 2 Account aanmaken... 2 Menu... 5 Persoonlijke instellingen... 6 Team(s) als favoriet instellen... 6 Privacy instellingen aanpassen...

Nadere informatie

Postkantoor in outlook!

Postkantoor in outlook! Postkantoor in outlook! Koppel het postkantoor in outlook en hoef niet telkens in te loggen om briefjes te bekijken. Wanneer je Microsoft Outlook op je pc hebt (vanaf versie 2013 kan dit), kan je ons postkantoor

Nadere informatie

Handleiding werkwijze nieuwe wespenflow

Handleiding werkwijze nieuwe wespenflow Handleiding werkwijze nieuwe wespenflow Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Support... 3 3. Tablet... 4 4. Inloggen... 5 4.1. Inloggen voor beroeps... 5 4.2. Inloggen voor vrijwilligers... 6 5. Wespenmeldingen-app...

Nadere informatie

iphone app - Timesheet

iphone app - Timesheet iphone app - Timesheet Timesheet - iphone app Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

Aan de slag. Inrichten van OnsRooster. (voor de manager)

Aan de slag. Inrichten van OnsRooster. (voor de manager) Aan de slag Inrichten van OnsRooster (voor de manager) Over dit document Als manager/beheerder bent u verantwoordelijk voor het inrichten van OnsRooster. Deze handleiding beschrijft de stappen die u zult

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (ipad) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN

UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN Ga naar de website : www.uitinvlaanderen.be Kies om in te loggen indien je reeds geregistreerd bent, of maak een nieuwe login via registreer hier Eenmalige

Nadere informatie

Module Tijdregistratie Medewerkers Handleiding

Module Tijdregistratie Medewerkers Handleiding Module Tijdregistratie Medewerkers Handleiding Deze handleiding legt aan medewerkers uit hoe ze in Vrijedagen hun gewerkte tijden kunnen registreren met de module Tijdregistratie. De handleiding legt uit

Nadere informatie

School: richt je school in Voor dat leerkrachten kunnen bestellen moet je school ingericht worden.

School: richt je school in Voor dat leerkrachten kunnen bestellen moet je school ingericht worden. School: richt je school in Voor dat leerkrachten kunnen bestellen moet je school ingericht worden. De leerkrachten moeten een correct e-mailadres hebben en een paswoord. je kan dit aanpassen van de lijst

Nadere informatie

Enghouse Interactive MySupport Web Portal. Gebruikershandleiding Klant

Enghouse Interactive MySupport Web Portal. Gebruikershandleiding Klant Enghouse Interactive MySupport Web Portal Gebruikershandleiding Klant Inhoudstafel Inleiding...Fout!Bladwijzer niet gedefinieerd. Registreren om toegang te krijgen tot het portaal...fout!bladwijzer niet

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Versie 1.3 / 22 april 2016 Inhoud 1. Welkom bij Grant Manager... 3 2. Inloggen... 4 3. Handleiding en wachtwoord wijzigen... 6 4. Tijd schrijven... 7 5. Kosten en uitgaven... 12 6.

Nadere informatie

Instructie t.b.v. gebruikers (versie )

Instructie t.b.v. gebruikers (versie ) Inhoudsopgave. Inloggen.... Contact maken met server.... Inloggen gebruiker figuur....3 Wachtwoord vergeten figuur.... Patiëntgegevens... 3. Openen patiënt dossiers... 3.. Startscherm zorgpad figuur 6...

Nadere informatie

Handleiding digitaal dossier

Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier... 1 Omschrijving... 2 Login met persoonlijke account... 3 Geen persoonlijke account... 3 Automatisch omwisselen naar persoonlijke account... 4

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

Handleiding Official Aanstellingen Overzicht KNKV

Handleiding Official Aanstellingen Overzicht KNKV Handleiding Official Aanstellingen Overzicht KNKV - 1 - INHOUDSOPGAVE 1. Controleren van uw persoonlijke gegevens 2. Opgeven van eenmalige verhinderingen per tijdstip 3. Opgeven van eenmalige verhinderingen

Nadere informatie

iphone app - Roll Call

iphone app - Roll Call iphone app - Roll Call Roll Call - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

Handleiding Elektrocrack

Handleiding Elektrocrack Handleiding Elektrocrack Homepagina 2 Log in 3 Dashboard 4 Quiz aanmaken 5 Filter 6 Vragen 7 [i] Detail 8 Mijn Quiz 9 Dashboard 11 Documenten 12 Offline versie 13 Speel het spel 14 Spelvenster 15 Opties

Nadere informatie

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019 Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019 TOEGANG DEELNEMERS/INLOGGEN... 2 ACCOUNT DEELNEMER... 3 MIJN GEGEVENS... 4 Logo opladen... 4 WEBPAGINA... 7 Foto persoonlijke webpagina... 7 AFFICHE AANMAKEN...

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Aan de slag Inrichten van WorkTimer (voor de manager)

Aan de slag Inrichten van WorkTimer (voor de manager) Aan de slag Inrichten van WorkTimer (voor de manager) Over dit document Als manager/beheerder bent u verantwoordelijk voor het inrichten van WorkTimer. Deze handleiding beschrijft de stappen die u zult

Nadere informatie

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL RDS (Remote Desktop Services) Inloggen Surf naar https://mail.hvzfluvia.be/owa Druk op enter Dit scherm verschijnt: Vul in het vak domein\gebruiker je log-in gegevens in. Dit

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding inloggen als vzw www.ro-bisdommen.be

Handleiding inloggen als vzw www.ro-bisdommen.be Handleiding inloggen als vzw www.ro-bisdommen.be Inhoud Inloggen als vzw... 1 OPTIE 1. U bent nog niet geregistreerd.... 3 OPTIE 2. U bent al geregistreerd... 6 Gebruik van de website... 6 UW GEGEVENS

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen

1. Gebruikers & voertuigen Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe koppel ik bestaande gebruikers aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?... 6 1.4

Nadere informatie

Handleiding ZUIDDAG jobbank 2016 voor leerkrachten

Handleiding ZUIDDAG jobbank 2016 voor leerkrachten Handleiding ZUIDDAG jobbank 2016 voor leerkrachten Surf naar jobbank.zuiddag.be Dan kom je op deze homepagina 1. Jezelf registreren of inloggen Is het de eerste keer dat je hier komt, klik dan op registreer

Nadere informatie

CVO Crescendo. Klik op inloggen, jet kmt terecht in de module inloggen Schakel nu om van het tabblad inloggen naar het tabblad Nieuw account aanmaken

CVO Crescendo. Klik op inloggen, jet kmt terecht in de module inloggen Schakel nu om van het tabblad inloggen naar het tabblad Nieuw account aanmaken Hoofdstuk 6: Rechten beheren gebruikers toevoegen 6.1. Inleiding Om te kunnen testen of een reactie kan gegeven worden op een artikel, moeten we een extra gebruiker toevoegen. Een gebruiker kan zelf het

Nadere informatie

Handleiding ego4: anaxis.be. Webformulieren en Loket - Workflow INFO@ANAXIS.BE ONDERNEMINGSNR. BE 0472 699 311

Handleiding ego4: anaxis.be. Webformulieren en Loket - Workflow INFO@ANAXIS.BE ONDERNEMINGSNR. BE 0472 699 311 Handleiding ego4: Webformulieren en Loket - Workflow 1 Inhoud 2 Inleiding...3 3 Webformulieren...3 3.1 Toevoegen...3 3.2 Workflow beheren...3 3.2.1 Nieuwe stap toevoegen...4 3.2.2 Opvolging...4 3.2.3 Acties...5

Nadere informatie

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Inhoud Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.... 1 Inleiding.... 2 Verbindingsscherm.... 3 Inloggen.... 3 Ik heb nog geen account.... 3 Wachtwoord vergeten....

Nadere informatie

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Handleiding i-reserve voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Gemeente Vlaardingen Afdeling Openbare Werken Juni 11 Start met https://www.vlaardingen.nl/begraafplaatsreserveren Inhoudsopgave

Nadere informatie

HANDLEIDING POSTSTUKREGISTRATIE

HANDLEIDING POSTSTUKREGISTRATIE HANDLEIDING POSTSTUKREGISTRATIE Versie 3-04/10/2005 Dit document is de handleiding voor de poststukregistratie e2e nv pagina 1/20 1 Index 1 INDEX... 2 2 ROLLEN... 3 3 VERWERKER... 4 3.1 OVERZICHT... 4

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

HANDLEIDING voor WEBGEBASEERDE TESTING aan de hand van LIMESURVEY

HANDLEIDING voor WEBGEBASEERDE TESTING aan de hand van LIMESURVEY HANDLEIDING voor WEBGEBASEERDE TESTING aan de hand van LIMESURVEY LimeSurvey is niet-gecommercialiseerde software die zich ertoe leent testen te ontwikkelingen en verwerken. De software wordt beheerd door

Nadere informatie

Handleiding: Clubgebonden design. Beheer van aanmeldingen. Bekijken en combineren van tussenstanden. Beheer inschrijvingen.

Handleiding: Clubgebonden design. Beheer van aanmeldingen. Bekijken en combineren van tussenstanden. Beheer inschrijvingen. Handleiding: Clubgebonden design Beheer van aanmeldingen Bekijken en combineren van tussenstanden Beheer inschrijvingen Beheer uitslagen Beheer ringen Beheer mededelingen Versie: 08032012 2 Handleiding

Nadere informatie

Je kan het Wandelboekje terugvinden via of via de website van Wandelsport Vlaanderen vzw.

Je kan het Wandelboekje terugvinden via   of via de website van Wandelsport Vlaanderen vzw. Wandelboekje Je kan het Wandelboekje terugvinden via www.wandelboekje.be of via de website van Wandelsport Vlaanderen vzw. Nieuw wachtwoord aanmaken Ben je je wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord

Nadere informatie

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03 Inhoudstafel Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2016 Toegang deelnemers / Inloggen... 02 Paswoord vergeten. 02 Account deelnemer... 03 Communicatiemateriaal.. 03 Bijbestellen communicatiemateriaal..

Nadere informatie

Handleiding Project OCMW Beerse.

Handleiding Project OCMW Beerse. Handleiding Project OCMW Beerse. Wim De Proost Jan Jochems Lorenz Lenaerts Departement Handelswetenschappen 1en Bedrijfskunde Bachelor Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Inleiding De toepassing

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 2.0 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Korte handleiding. Klik vervolgens op de blauwe letters No account yet? Register here.

Korte handleiding. Klik vervolgens op de blauwe letters No account yet? Register here. Korte handleiding Dankjewel voor je interesse in onze internationale weblog en voor het feit dat je een account wilt aanmaken. Met deze handleiding gaat dat eenvoudig; je zult het zien! Een account aanmaken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars Registratie nieuwe eigenaar stap 1 Surf naar http://www.studentkotweb.be. Klik op de knop ik ben eigenaar en ik verhuur koten en vervolgens op registreer hier. stap 2 Vul uw persoonlijke gegevens in het

Nadere informatie

Aanvullende handleiding Versie 1.03

Aanvullende handleiding Versie 1.03 Webtoepassing voor letsgroepen Aanvullende handleiding Versie 1.03 maart 2017 LETS Brugge (beheerder.letsbrugge@gmail.com) eland handleiding V1.03.doc 1 1. Inhoudstafel 1. Inhoudstafel...2 2. Login, paswoord

Nadere informatie

PE-online Guide. - Opleiders -

PE-online Guide. - Opleiders - PE-online Guide - Opleiders - 1 Inhoud 1. First things first... 3 2. Opleidersaccount aanmaken in PE-online... 4 A. Account aanmaken in PE-online... 4 B. Autorisatie aanvragen als opleider... 4 3. Wegwijs

Nadere informatie

SCHOUWEN MET DE BURGERSCHOUW APP HANDLEIDING VOOR BEWONERS

SCHOUWEN MET DE BURGERSCHOUW APP HANDLEIDING VOOR BEWONERS SCHOUWEN MET DE BURGERSCHOUW APP HANDLEIDING VOOR BEWONERS VERSIE SEPTEMBER 2014 INHOUD 1) De App installeren op uw tablet/smartphone 2) Inloggen en opstarten 3) De schouwroutes 4) Een locatie beoordelen

Nadere informatie

Handleiding. Volgsysteem v2.2. Professioneel Account

Handleiding. Volgsysteem v2.2. Professioneel Account Handleiding Volgsysteem v2.2 Professioneel Account Inhoudsopgave Inleiding 2 1 Inloggen 3 2 Het menu 4 3 Groepen 5 4 Deelnemers 6 5 Huiswerk 9 6 Extra materiaal 11 7 Resultaten 12 8 Berichten 13 9 Forum

Nadere informatie

Handleiding Website GerGemRijssen.nl

Handleiding Website GerGemRijssen.nl Handleiding Website GerGemRijssen.nl 2014 Gereformeerde Gemeenten te Rijssen. Alle rechten voorbehouden Publicatie datum: 6 Mei 2014 Contents Handleiding Website GerGemRijssen.nl... 1 Registreren... 3

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER Onderwijs en Vorming Gebruikersbeheer in Web IDM 1. Aanmelden in het gebruikersbeheerplatform Na het voltooien van het aanmeldproces (zie Aanmelden bij Mijn Onderwijs), kom

Nadere informatie

Handleiding RoosterPlaats

Handleiding RoosterPlaats Handleiding RoosterPlaats In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen weergegeven in de Wizard van RoosterPlaats een rooster kunt maken. Deze vijf stappen helpen u bij

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2018

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2018 Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2018 TOEGANG DEELNEMERS/INLOGGEN... 2 ACCOUNT DEELNEMER... 3 MIJN GEGEVENS... 4 Logo opladen... 4 WEBPAGINA... 7 Foto persoonlijke webpagina... 7 AFFICHE AANMAKEN...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 1.1 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Een SMS versturen via Spryng

Een SMS versturen via Spryng Een SMS versturen via Spryng 23/05/2014 Mireille Devriese, Karlien Hollanders, Stijn De Jaeger Gebruikershandleiding Versienummer software : 47 Revisienummer handleiding : 1 Datum: 23 mei 2014 Adres Corilus

Nadere informatie

Ford of Europe Special Service Tools & Equipment

Ford of Europe Special Service Tools & Equipment Ford of Europe Special Service Tools & Equipment Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com 1 Inhoud Voorkeuren selecteren Pagina 3 Gebruikersregistratie & Login Pagina 4-6 Producten zoeken Pagina

Nadere informatie

Handleiding Yellowbrick Android app.

Handleiding Yellowbrick Android app. Handleiding Yellowbrick Android app. versie 1.2 februari 2013 Download hem gratis! Ga naar www.yellowbrick.nl/app en ontdek hem nu. De Yellowbrick Android app is geschikt voor alle toestellen met versie

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. De app bereikt u via een internetbrowser op uw PC, smartphone of tablet.

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

In wat volgt bieden we u eerst meer informatie over de werking van de app. Daarna volgt meer informatie over de werking van de webapplicatie.

In wat volgt bieden we u eerst meer informatie over de werking van de app. Daarna volgt meer informatie over de werking van de webapplicatie. 1 Als gebruiker gaat u meldingen maken in naam van School X/Organisatie Y. Hiervoor dient u zich eerst te registreren. U surft naar www.route2school.be en klikt op de knop Registreren. Op het volgende

Nadere informatie

VastePrik App & Webpagina. Gebruikershandleiding

VastePrik App & Webpagina. Gebruikershandleiding VastePrik App & Webpagina Gebruikershandleiding Versie 3.0, 6 juni 2018 Inhoudsopgave VastePrik App... 3 Aanmelden... 3 Inloggen... 3 Cijfercode... 3 Inloggegevens wijzigen... 3 Inloggen voor/door meerdere

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Webagenda voor Begrafenisondernemers. Key2Begraven Versie 1.20. Gebruikersdocumentatie webagenda ondernemers V 1.

Gebruikershandleiding Webagenda voor Begrafenisondernemers. Key2Begraven Versie 1.20. Gebruikersdocumentatie webagenda ondernemers V 1. Gebruikershandleiding Webagenda voor Begrafenisondernemers Key2Begraven Versie 1.20 Gebruikersdocumentatie webagenda ondernemers V 1.20 Pagina 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Standaardfunctionaliteit...

Nadere informatie

Handleiding Fotopagina

Handleiding Fotopagina Handleiding Fotopagina Leden van de Vrienden van de Pyreneese berghond kunnen een album aanmaken op onze fotopagina. Per lid/gezin is één album van maximaal 250 foto's beschikbaar. Deze handleiding bestaat

Nadere informatie

HANDLEIDING BOEKHOUD- EN RAPPORTERINGSPROGRAMMA.

HANDLEIDING BOEKHOUD- EN RAPPORTERINGSPROGRAMMA. HANDLEIDING BOEKHOUD- EN RAPPORTERINGSPROGRAMMA http://www.vlaamse-bedrijfssport.be/boekhouding VERSIE DECEMBER 2010 1 1. INLEIDING Op vraag van de boekhoudcentra heeft VLB een eenvoudig boekhoud- en rapporteringsprogramma

Nadere informatie

Handleiding. Leerkrachten / begeleiders. Versie: 11 oktober 2016

Handleiding. Leerkrachten / begeleiders. Versie: 11 oktober 2016 Handleiding Leerkrachten / begeleiders Versie: 11 oktober 2016 Wat Zikke vindt Onderwijs is geen doel, maar een middel om dromen waar te maken Je wilt dat je kinderen gezond en gelukkig zijn. Helemaal

Nadere informatie

Handleiding inloggen www.ro-bisdommen.be

Handleiding inloggen www.ro-bisdommen.be Inhoud Inloggen als instelling... 1 OPTIE 1. U bent nog niet geregistreerd.... 3 OPTIE 2. U bent reeds geregistreerd... 4 Gebruik van de website... 4 Uw gegevens beheren... 4 Wijzigen wachtwoord... 4 Contracten...

Nadere informatie

Praktische handleiding Aanmaak van een account

Praktische handleiding Aanmaak van een account Praktische handleiding Aanmaak van een account Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Start... 4 3. Nieuwe account aanmaken... 4 3.1. Invoeren van bedrijfsinformatie door gebruik van het ondernemingsnummer (KBO-nummer).

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

Quicklearn Nieuwe medewerker in dienst (niet- Social Profit)

Quicklearn Nieuwe medewerker in dienst (niet- Social Profit) Surf naar acerta.be/myacerta/nl Geef je gebruikersnaam en paswoord in Bevestig met de knop Aanmelden Klik op Acerta Connect Is de medewerker al in dienst geweest? Zie hieronder voor uitleg over hoe een

Nadere informatie

iphone app - Rapporten

iphone app - Rapporten iphone app - Rapporten Rapporten - iphone App Net2 AN1114-NL Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB

GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB 1 INLEIDING Emma ondersteunt mensen met medicatie bij het tijdig innemen van de medicatie door hierover een herinnering te sturen op de smartwatch en/of smartphone.

Nadere informatie

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding voor de Opdrachtgever EuroSystems B.V. Nieuwegein 2008, EuroSystems B.V., Nieuwegein Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

Medewerkershandleiding. 25-01-2013 Versie 1.1

Medewerkershandleiding. 25-01-2013 Versie 1.1 Medewerkershandleiding 25-01-2013 Versie 1.1 Inhoud 1) Uitgangspunt... 2 2) Startscherm... 3 2.1) Fitheid en speerpunten... 3 2.2) Speerpunten en de benodigde kennis... 4 2.3) Kennisdoelen... 4 3) Uw persoonlijke

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

Handleiding webshop www.hkvochten.nl

Handleiding webshop www.hkvochten.nl Bestaat uit 2 delen. 1 e Webshop gebruiker. 2 e Meerdere gebruikers. Versie 6 18-02-14 Deel 1 Webshop gebruiker Ga naar www.hkvochten.nl Op de home page ziet U rechts 4 blokken staan, om te bestellen kiest

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 02) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

BRICONweb voor de club

BRICONweb voor de club BRICONweb voor de club Starten met BW! 3 Aanmelden! 4 Registreren! 4 Club verantwoordelijke! 5 Bestaande club! 5 Nieuwe club aanmaken! 5 Aanmaken wedstrijd! 6 Betekenis icoontjes! 7 Inkorven! 8 Aantallen

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

INHOUD : 1. Inloggen. 2.1. Invoer van de aangifte 2014 : Opstart nieuwe aangifte

INHOUD : 1. Inloggen. 2.1. Invoer van de aangifte 2014 : Opstart nieuwe aangifte AR-CO Handleiding «Aangifte van opdrachten 2014» (30/01/2015) Pagina 1 van 8 Inloggen Invoer van de aangifte 2014 : Opstart nieuwe aangifte Nieuwe opdrachten invoeren EN/OF reeds eerder ingevoerde lopende

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel

Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel Mei 2018 1 Inhoud Handleiding MargaPas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw MargaPas... 3 1.1 Stap 1: De website... 3 1.2 Stap 2: Registratie...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

+32 (0) beeple.eu/support

+32 (0) beeple.eu/support 1 INHOUDSTAFEL WELKOM... 3 PROFIELKENMERKEN... 4 IMPORTEREN MEDEWERKERS VANUIT EXCEL... 8 PLANNING...10 EINDWOORD...20 2 WELKOM Welkom bij de handleiding Starten met Beeple: Event (crew) voor evenementen

Nadere informatie

ABAX WORKER Gebruikershandleiding mobiele app

ABAX WORKER Gebruikershandleiding mobiele app ABAX WORKER Gebruikershandleiding mobiele app Login... 1 App overzicht... 1 Mijn taken... 1 Beschikbare taken... 1 Voltooide taken... 1 Bouwplaatsen... 1 Taken... 2 Taakgegevens... 2 Registreer uren...

Nadere informatie

Ontdek. Mijn Bibliotheek

Ontdek. Mijn Bibliotheek Ontdek Mijn Bibliotheek 1 Registreer je op Mijn Bibliotheek Goed om weten! Voordat je enthousiast te werk gaat is het goed om dit te weten: De toepassing Mijn Bibliotheek wordt ondersteund door volgende

Nadere informatie

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar.

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

Gebruikershandleiding webagenda voor begrafenisondernemers

Gebruikershandleiding webagenda voor begrafenisondernemers Gebruikershandleiding webagenda voor begrafenisondernemers Copyright 2013, Centric Netherlands B.V. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Wijzigen van uw e-mailadres...

Nadere informatie

Aan de slag. Werken met OnsRooster. (voor medewerkers)

Aan de slag. Werken met OnsRooster. (voor medewerkers) Aan de slag Werken met OnsRooster (voor medewerkers) Over dit document Binnen uw organisatie is gekozen om OnsRooster te gebruiken voor roostering en tijdregistratie. OnsRooster is een programma waarmee

Nadere informatie

Handleiding Online Ondernemingsplan IMK

Handleiding Online Ondernemingsplan IMK Handleiding Online Ondernemingsplan IMK voor de Gebruiker Versie 2.0 Ondanks dat er de grootst mogelijke zorg is besteed aan het 'Online Ondernemingsplan IMK' blijft er de kans bestaan op een technische

Nadere informatie

Handleiding Vervoerder

Handleiding Vervoerder Vervoerder Hoogstaande service naar uw klant, tijdsbesparing voor uw planning, gemak voor de chauffeur en kostenbesparend voor uw bedrijf. Web: www.easytrans.nl Mail: info@easytrans.nl Tel: 085-0479 475

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie