OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 5-11 (5,5-11 kw/7,5-15 hp)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 5-11 (5,5-11 kw/7,5-15 hp)"

Transcriptie

1 OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GA 5- (5,5- kw/7,5- hp)

2 DE ULTIEME, SLIMME OPLOSSING De GA-compressoren van Atlas Copco bieden uitstekende prestaties, een flexibele werking, een hoge productiviteit en lage bedrijfskosten. Atlas Copco streeft ernaar uw productie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen door compressoren te bouwen die ook onder de zwaarste omstandigheden optimaal presteren.

3 Hoogste bedrijfszekerheid De GA-series zijn ontworpen, vervaardigd en getest in overeenstemming met ISO 9001, ISO en ISO 1217, 4e uitg., bijlage C/E. Met de nieuwste uitvoering van Atlas Copco s innovatieve oliegeïnjecteerde schroefelement bent u verzekerd van een lange levensduur, hoge betrouwbaarheid en de laagste bedrijfskosten. Minimale energiekosten Meer dan 80% van de totale kosten gedurende de levenscyclus van een compressor (LCC) kan opgaan aan energieverbruik. Het genereren van perslucht kan zelfs meer dan 40% van de totale elektriciteitskosten van een productiebedrijf uitmaken. Dankzij het uiterst efficiënte schroefelement van Atlas Copco en de modernste constructie kunnen GA-compressoren echter zowel de energiekosten als de totale kosten over de levenscyclus van de compressor aanzienlijk reduceren. Integratie van het persluchtsysteem Dankzij zijn bijzonder laag geluidsniveau is de plaatsing van het GA WorkPlace Air System dicht bij het afnamepunt geen enkel probleem omdat de luchtbehandelingsapparatuur is geïntegreerd en de ketel onder de compressor is gemonteerd. Bovendien worden alle compressoren gebruiksklaar geleverd, zodat de installatiekosten tot een minimum worden beperkt.

4 GA 5-: DE OPLOSSING VAN TOPKLASSE De krachtige, op een tank gemonteerde GA-compressoren van Atlas Copco kunnen op dagelijkse basis extreem zware belasting aan. Zij zijn de beste keus voor elke werkplaats. Deze compressoren zijn direct inzetbaar voor het leveren van perslucht van hoge kwaliteit. Deze persluchtkwaliteit geeft u een schoon persluchtnetwerk en een ongestoorde productie. 1 Geoptimaliseerd aandrijfsysteem Ongeëvenaarde bedrijfszekerheid tijdens de gehele levensduur van de machine dankzij het riemaandrijfsysteem, nieuw ontwikkeld volgens de hoogste industriële normen Element van de nieuwe generatie Uitgerust met een element van de nieuwe generatie, met verbeterde lagers en afdichting. Geschikt voor locaties met omgevingstemperaturen van maximaal 46 C door een verbeterd componentontwerp. De vrije luchtlevering (FAD) is verhoogd met 8% en het energieverbruik is verlaagd met 7% dankzij de geoptimaliseerde omkasting en het nieuwe compressorelement. 3 Geïntegreerde droger Bescherming van verderop in het systeem aangesloten persluchtapparatuur onder alle bedrijfsomstandigheden: de geïntegreerde droger voorkomt condensvorming en corrosie in het leidingnetwerk. Extra energiebesparing dankzij de elektronische condensaataftap van de droger. Door het monteren van optionele filters kan persluchtkwaliteit van klasse 1 (<0,01 ppm) worden verkregen. Waterafscheider is standaard inbegrepen.

5 5 Oliefilter en olieafscheider Bescherming tegen olieverontreiniging: extreem geringe oliemeesleping dankzij het verticale ontwerp van het oliereservoir. Extreem geringe persluchtverliezen tijdens belast-/ontlastcyclus doordat het oliereservoir zo klein mogelijk is gehouden Elektronikon -regelaar Nieuwe Elektronikon met online-weergave van de compressorstatus via internet voor bewaking op afstand met behulp van een standaard Ethernet-verbinding. Tot de bewakingsfuncties van de Elektronikon behoren ook nieuwe service- en waarschuwingsindicaties, foutdetectie en een noodstopfunctie. De optionele Elektronikon Graphic-regelaar biedt extra geavanceerde visuele service-indicaties en waarschuwingen. 6 Eenvoudig te installeren De GA is een echte kant-en-klare oplossing, gereed om dicht bij het afnamepunt te worden geplaatst en daarom ideaal voor installatiebedrijven en OEM's. Het systeem kan optioneel worden uitgebreid met een geïntegreerde droger, luchtfilters en een in de fabriek gemonteerde luchttank van liter (optioneel 500 liter). Eenvoudig te verplaatsen met een vorkheftruck. Standaard voorzien van een drie meter lange stroomtoevoerkabel. Minimale servicekosten dankzij gemakkelijk vervangbare verbruiksmaterialen van hoge kwaliteit die een lange levensduur en gemakkelijk onderhoud garanderen.

6 EEN STAP VÓÓR IN BEWAKING EN BESTURING Het nieuwe generatie Elektronikon -besturingssysteem biedt een groot aantal besturings- en bewakingsfuncties die het rendement en de bedrijfszekerheid vergroten. De Elektronikon stuurt de aandrijfmotor aan en regelt de systeemdruk binnen een vooraf bepaalde, smalle drukbandbreedte. Elektronikon -regelaar Belangrijkste kenmerken Groter gebruiksgemak: intuïtief navigatiesysteem met duidelijke pictogrammen en extra 4e LED-onderhoudsindicator. Automatische herstart na stroomstoring. Gratis online-visualisering van de compressorstatus via een webbrowser, met behulp van een standaard Ethernet-verbinding. Dubbele drukinstelmogelijkheid. Delayed Second Stop-functie (DSS). Optie voor upgraden naar de geavanceerde grafische Elektronikon -regelaar. Eenvoudig te upgraden. Maximale bedrijfszekerheid: duurzamer toetsenbord. Gratis online-visualisering Bewaak uw compressoren via Ethernet met de nieuwe Elektronikon -regelaars. Tot de bewakingsfuncties behoren waarschuwingsindicaties, een noodstopfunctie en onderhoudsschema's, die alle mogelijk zijn door de gratis online-visualisering van de compressorstatus. SMS-service, trendanalyse en remote history events (geschiedenis van opgetreden gebeurtenissen op afstand) zijn opties.

7 Optionele geïntegreerde compressorregeling De optionele geïntegreerde compressorregeling (ES) kan op basis van één eenvoudige licentie vier of zes compressoren aansturen. De ES-regeling optimaliseert de systeemdruk in het netwerk en daarmee het energiegebruik. Dubbele drukinstelmogelijkheid en delayed second stop (DSS) Het productieproces brengt een wisselend persluchtverbruik met zich mee, dat tot energieverspilling kan leiden op momenten dat de behoefte aan perslucht gering is. De Elektronikon biedt echter de mogelijkheid handmatig of automatisch twee verschillende systeemdrukbandbreedten in te stellen om het energieverbruik te optimaliseren en de kosten te verlagen wanneer de behoefte aan perslucht gering is. Bovendien zal de geavanceerde Delayed Second Stop-functie (DSS) de motor alleen aansturen wanneer dit nodig is. Doordat de gewenste systeemdruk op peil wordt gehouden terwijl de aandrijfmotor zo kort mogelijk in bedrijf is, wordt het energiegebruik tot een minimum beperkt. Zonder DSS Met DSS Vermogen Vermogen Belast Belast Onbelast Onbelast Gestopt Tijd Tijd Bespaarde energie SAVER-cyclus De SAVER-cyclustechnologie zorgt voor een lager energiegebruik. De Elektronikon is gekoppeld aan de beide SAVER-cycli voor de ventilator en de droger. De SAVER-cyclus voor de ventilator bewaakt de olietemperatuur, regelt de ventilator en beperkt het energieverbruik. De SAVER-cyclus voor de droger bewaakt met behulp van een omgevingssensor de vereiste dauwpuntonderdrukking en schakelt de droger in en uit wanneer de compressor is gestopt. Hierdoor wordt het energiegebruik tot een minimum beperkt en is het persluchtsysteem beschermd tegen corrosie.

8 PERSLUCHT VAN DE ALLERHOOGSTE KWALITEIT Onbehandelde perslucht bevat vocht, aerosols en vuildeeltjes die uw persluchtsysteem beschadigen en uw eindproduct verontreinigen. De kosten van gevolgschade en extra onderhoud kunnen ver uitstijgen boven de kosten voor luchtbehandeling. Onze compressoren leveren de schone, droge perslucht die de betrouwbaarheid van uw systeem vergroot, kostbare uitval en vertragingen in de productie voorkomt, en de kwaliteit van uw producten beschermt. Schone, geconditioneerde lucht verkleint ook het risico van corrosie en lekkages in uw persluchtsysteem, wat u een aanzienlijke kostenbesparing oplevert. Doordat onze apparaten lekkage en energieverspilling tot een minimum beperken en het afvoeren van onbehandeld condensaat tot het verleden behoort, kunt u bovendien het milieu beschermen en voldoet u tevens aan de strenge internationale regelgeving. Besparingskenmerken Gemiddeld 30% energiebesparing met de nieuwe serie geïntegreerde drogers. De bijdrage aan het broeikaseffect is gemiddeld met 50% teruggebracht door vermindering van de hoeveelheid koelmiddel in de nieuwe droger. Gebruik van het energiezuinige koelmiddel R4a verlaagt de bedrijfskosten. Milieuvriendelijke eigenschappen. Dankzij de unieke Saver Cycle-regeling met omgevingstemperatuursensor, gebaseerd op de drogerbelasting en de relatieve vochtigheid van de perslucht, bespaart u energie bij deellast. Warmtewisselaar met lage drukval, voorzien van geïntegreerde waterafscheider. Geen persluchtverlies door verliesvrije condensaataftap. Drukdauwpunt van 3 C (0% relatieve vochtigheid bij 20 C). ISO-kwaliteitsklasse* Grootte van vuildeeltjes Drukdauwpunt** Olieconcentratie micron - 2 ppm micron +3ºC, 37ºF 2 ppm micron +3ºC, 37ºF 0.1 ppm micron +3ºC, 37ºF 0.01 ppm * De waarden in de tabel zijn maximum grenswaarden conform de respectieve ISO-kwaliteitsklasse. ** Drukdauwpunt gebaseerd op 0% relatieve luchtvochtigheid bij 20 C/68 F.

9 TOEGESNEDEN OP UW BEHOEFTEN Voor sommige toepassingen kunnen extra opties en meer verfijnde regel- en luchtbehandelingssystemen nodig of nuttig zijn. Om in deze behoeften te voorzien, heeft Atlas Copco tal van opties en gemakkelijk te integreren compatibele apparaten ontwikkeld voor het leveren van perslucht tegen de laagste kosten. GA 5- Geïntegreerde filterkit klasse 1 Geïntegreerde filterkit klasse 2 Omloopleiding van droger Geïntegreerde olie/waterscheider (OSD) Elektronische wateraftap (EWD) bij Pack-compressor (koeler) Luchtketel van 500 liter Elektronische wateraftap (EWD) bij ketel van 500 liter Geïntegreerde olie/waterscheider (OSD) Fasevolgorderelais Thermostaat voor hoge omgevingstemperaturen Vorstbeveiliging Heavy duty-inlaatfilter Bescherming tegen regen Hoofdnetschakelaar Upgrade Elektronikon Graphic Relais voor ES 0 volgordekeuze schakeling Roto-Xtend Duty-olie Licentie voor centrale regeling van vier (ES4i) of zes (ES6i) machines op de Elektronikon Graphic Modulerende regeling Versies voor hoge omgevingstemperatuur Food Grade-olie Saver-cyclus voor de droger Voorfilter op compressorinlaat Motorverwarming + thermistors* : Standaard Energiebesparende elementen Saver Cycle-regeling Warmtewisselaar Verliesvrije condensaataftap Energiezuinig koelmiddel R4a Geringe drukval : Optioneel - : Niet beschikbaar

10 STROOMSCHEMA Inlaatlucht Water Lucht/oliemengsel Mengsel van gasvormig/vloeibaar koelmiddel Olie Hogedruk, heet gasvormig koelmiddel Verzadigde perslucht Lagedruk, koel gasvormig koelmiddel Vochtige perslucht Hogedrukkoelmiddel Droge perslucht Lagedrukkoelmiddel Luchtcircuit Oliecircuit Koelcircuit 1. Luchtinlaatfilter 2. Luchtinlaatklep 3. Compressorelement 4. Ketel van de lucht-/olieafscheider 5. Minimumdrukklep 6. Nakoeler 7. Lucht-lucht-warmtewisselaar 8. Waterafscheider (alleen bij Pack) 9. Waterafscheider met aftap. DD-/PD-filters. Luchtketel 12. Olie. Oliekoeler 14. Thermostatische omloopklep. Olieafscheider 16. Oliefilter 17. Koelcompressor 18. Condensor 19. Koeldroger/filter 20. Capillaire buis 21. Verdamper 22. Omloopklep voor heet gas 23. Luchtinlaatklep

11 TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE GA 5-7- COMPRESSORTYPE Werkdruk van de WorkPlace bar(e) Capaciteit FAD* min.-max. Geïnstalleerd motorvermogen Gewicht (kg) Geluidsniveau** WorkPlace WorkPlace Full Feature psig l/s m3/h cfm kw hp db(a) op vloer op tank op vloer op tank 50 Hz-UITVOERING GA 5 GA 7 GA COMPRESSORTYPE Werkdruk van de WorkPlace bar(e) Capaciteit FAD* min.-max. Geïnstalleerd motorvermogen Gewicht (kg) Geluidsniveau** WorkPlace WorkPlace Full Feature psig l/s m3/h cfm kw hp db(a) op vloer op tank op vloer op tank Hz-UITVOERING GA 5 GA 7 GA * Bedrijfsgegevens van de compressor, gemeten volgens ISO 1217, 4e uitg., bijlage C ** Gemiddeld geluidsniveau gemeten op een afstand van 1 m volgens ISO 21; tolerantie 3 db(a). Referentieomstandigheden: - Absolute inlaatdruk 1 bar (14,5 psi). - Inlaatluchttemperatuur 20 C, 68 F. FAD wordt gemeten bij de volgende werkdrukken: - 7,5 bar-versies bij 7 bar(e). - 8,5 bar-versies bij 8 bar(e). - bar-versies bij 9,5 bar(e). - bar-versies bij 12,5 bar(e). B: 699 mm L2: 42 mm H2: 1240 mm H: 1729 mm GA 5-7- Pack (voor montage op vloer) H: 1240 mm GA 5-7- Pack (voor montage op luchttank) L: 42 mm B: 699 mm voor montage op vloer L: 1498 mm voor montage op luchttank

12 COMMITTED TO SUSTAINABLE PRODUCTIVITY Wij staan voor onze verantwoordelijkheid jegens onze klanten, het milieu en de mensen om ons heen. Wij zorgen ervoor dat prestaties de toets der tijd doorstaan. Dat bedoelen we met Duurzame Productiviteit , Atlas Copco Airpower NV, België. Gedrukt in België Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving voorbehouden. Gebruik perslucht nooit als ademlucht zonder voorafgaande reiniging in overeenstemming met de lokale wetgeving en normen.

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 5-11/GA 5-15 VSD

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 5-11/GA 5-15 VSD Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 5-11/GA 5-15 VSD De ultieme, slimme oplossing die past De GA-compressoren van Atlas Copco bieden uitstekende prestaties, een flexibele werking, een

Nadere informatie

Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA 15-22 15-22 kw/20-30 pk

Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA 15-22 15-22 kw/20-30 pk Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 15-22 15-22 kw/20-30 pk Talloze mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in het hart van uw bedrijf als

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GX 2-7 EP G 7-15 EL

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GX 2-7 EP G 7-15 EL OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN DE NIEUWE G-SERIE De nieuwste generatie G-schroefcompressoren is voorzien van het krachtige Atlas Copco-schroefelement. De geavanceerde elektronische besturing op

Nadere informatie

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD (11-30 kw/15-40 pk)

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD (11-30 kw/15-40 pk) Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD (11-30 kw/15-40 pk) Talloze mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in het

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 7-37 VSD + (7-37 kw/10-50 pk)

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 7-37 VSD + (7-37 kw/10-50 pk) OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GA 7-37 VSD + (7-37 kw/10-50 pk) DE NIEUWE REVOLUTIONAIRE COMPRESSOR VAN ATLAS COPCO Met zijn innovatieve verticale ontwerp zorgt de GA 7-37 VSD + van Atlas Copco

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA / GA / GA VSD (11-37 kw/20-50 pk)

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA / GA / GA VSD (11-37 kw/20-50 pk) OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GA 5-6 / GA +-6+ / GA VSD+ 5- (- kw/0-50 pk) VOLDOET AAN AL UW PERSLUCHT- BEHOEFTEN De GA-oliegeïnjecteerde schroefcompressoren van Atlas Copco bieden u toonaangevende

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA / GA / GA VSD (11-37 kw/20-50 pk)

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA / GA / GA VSD (11-37 kw/20-50 pk) OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GA - / GA +-+ / GA VSD+ -3 (-3 kw/-50 pk) VOLDOET AAN AL UW PERSLUCHT- BEHOEFTEN De GA-oliegeïnjecteerde schroefcompressoren van Atlas Copco bieden u toonaangevende

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 15-26 / GA 11 + -30 / GA VSD + 15-37 (11-37 kw/20-50 pk)

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 15-26 / GA 11 + -30 / GA VSD + 15-37 (11-37 kw/20-50 pk) OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GA - / GA + -0 / GA VSD + -7 (-7 kw/0-0 pk) GA - COMPACTE ZUINIGE COMPRESSOREN Eersteklas GA-kwaliteit en optimaal onderhoudsgemak tegen lage aanschafprijzen. Droge

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 7-75 VSD + (7-75 kw/ pk)

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 7-75 VSD + (7-75 kw/ pk) OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GA - VSD + (- kw/0-00 pk) Innovatief Atlas Copco heeft de persluchtindustrie op zijn kop gezet door de conventionele lay-out van de typische luchtcompressor volledig

Nadere informatie

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren Variabele toerentalregeling + (7-37 kw/10-50 pk)

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren Variabele toerentalregeling + (7-37 kw/10-50 pk) Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren Variabele toerentalregeling + (7-37 kw/10-50 pk) Uitzonderlijke besparingen Geen stationaire loop Stille werking Klein vloeroppervlak De nieuwe revolutionaire

Nadere informatie

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA 7-75 VSD + (7-75 kw/ CV)

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA 7-75 VSD + (7-75 kw/ CV) Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 7-75 VSD + (7-75 kw/0-00 CV) De nieuwe revolutionaire compressor van Atlas Copco Met zijn innovatieve verticale ontwerp zorgt de GA 7-7 VSD + van Atlas Copco voor

Nadere informatie

LUCHTBEHANDELING, EEN CRUCIALE INVESTERING KWALITEITSLUCHT VAN ATLAS COPCO, DE SLIMME KEUZE WAAROM KWALITEITSLUCHT

LUCHTBEHANDELING, EEN CRUCIALE INVESTERING KWALITEITSLUCHT VAN ATLAS COPCO, DE SLIMME KEUZE WAAROM KWALITEITSLUCHT KOELDROGERS FX 1-22 LUCHTBEHANDELING, EEN CRUCIALE INVESTERING KWALITEITSLUCHT VAN ATLAS COPCO, DE SLIMME KEUZE WAAROM KWALITEITSLUCHT ATLAS COPCO FX: BETROUWBARE DROGE LUCHT Perslucht bevat olie, vaste

Nadere informatie

Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GX kw/3-15 pk

Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GX kw/3-15 pk Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GX 2-11 2-11 kw/3-15 pk Nieuwe GX-serie: Schroefcompressoren met een duurzame constructie Atlas Copco-schroefcompressoren zijn altijd toonaangevend geweest

Nadere informatie

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA VSD + ( kw/ pk)

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA VSD + ( kw/ pk) Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA -0 VSD + (-0 kw/00-0 pk) Innovatief Atlas Copco heeft de persluchtindustrie op zijn kop gezet door de conventionele lay-out van de typische luchtcompressor volledig

Nadere informatie

GA GA VSD

GA GA VSD GA 55 + -90 GA 75-90 VSD 55-90 kw/75-125 pk Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren WorkPlace Air System Vele mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in het hart

Nadere informatie

Atlas Copco Adsorptiedrogers. MD 50-2500 88-2500 l/s / 185-5297 cfm

Atlas Copco Adsorptiedrogers. MD 50-2500 88-2500 l/s / 185-5297 cfm Atlas Copco Adsorptiedrogers MD 5-25 88-25 l/s / 185-5297 cfm Talloze mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in het hart van uw bedrijf als basis voor een

Nadere informatie

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA ( kw / pk)

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA ( kw / pk) Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 355- (355- kw / -700 pk) Uitstekende prestaties GA 355--compressoren leveren perslucht van topkwaliteit onder de zwaarste omgevingsomstandigheden. Zij zijn uitgerust

Nadere informatie

ENERGIE-EFFICIËNTE SCHROEFCOMPRESSOR GA VSD+

ENERGIE-EFFICIËNTE SCHROEFCOMPRESSOR GA VSD+ ENERGIE-EFFICIËNTE SCHROEFCOMPRESSOR GA VSD+ GA 75VSD+ Introductie Specialist op het gebied van compressoren Atlas Copco, ontwikkelde een nieuwe serie oliegeïnjecteerde schroefcompressoren: GA VSD+ (Variable

Nadere informatie

LZ OLIEVRIJE compressor. Een volmaakte olievrije persluchtoplossing

LZ OLIEVRIJE compressor. Een volmaakte olievrije persluchtoplossing LZ OLIEVRIJE compressor Een volmaakte olievrije persluchtoplossing Topprestaties Zuigercompressoren zijn altijd overtuigende machines geweest: robuust, weinig onderhoud en energie-efficiënt. Maar deze

Nadere informatie

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. G ( kw / pk) G 160 VSD (160 kw / 200 pk)

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. G ( kw / pk) G 160 VSD (160 kw / 200 pk) Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren G 110-250 (110-250 kw / 150-340 pk) G 160 VSD (160 kw / 200 pk) Betrouwbare technologie in een robuust jasje Atlas Copco kent een lange en succesvolle geschiedenis

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

Een serie effectieve nakoelers en waterafscheiders afgestemd op uw compressor

Een serie effectieve nakoelers en waterafscheiders afgestemd op uw compressor Een serie effectieve nakoelers en waterafscheiders afgestemd op uw compressor HD watergekoelde nakoelers Atlas Copco biedt een serie nakoelers en waterafscheiders die een minimale drukval combineren met

Nadere informatie

WORKPLACE AIR SYSTEM TM. Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren

WORKPLACE AIR SYSTEM TM. Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren GA 5-11C Air System 5,5-11 kw / -15 pk oliegeïnjecteerde schroefcompressoren WORKPLACE AIR SYSTEM TM Serie GA 5-11C, bescheiden in vloeroppervlak groots in prestaties

Nadere informatie

Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren GA 11-30C serie - 50/60 Hz 11-30 kw oliegeïnjecteerde schroefcompressoren WORKPLACE AIR SYSTEM TM Serie GA 11-30C: bescheiden in vloeroppervlak, groots in prestaties

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA /GA VSD ( kw/ pk)

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA /GA VSD ( kw/ pk) OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GA 90+-160/GA 110-160 VSD (90-160 kw/125-200 pk) UITSTEKENDE PRESTATIES, MAXIMALE VOORDELEN GA 90+-160 en GA 110-160 VSD-compressoren leveren perslucht van topkwaliteit

Nadere informatie

ADSORPTIEDROGERS. MD ( l/s / cfm)

ADSORPTIEDROGERS. MD ( l/s / cfm) ADSORPTIEDROGERS MD 5-25 (88-25 l/s / 185-5297 cfm) Talloze mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in het hart van uw bedrijf als basis voor een optimale productie.

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA (VSD) ( kw/ pk)

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA (VSD) ( kw/ pk) OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GA 160 + -315 (VSD) (160-315 kw/200-350 pk) HOOGSTE BETROUWBAARHEID, LAAGSTE BEDRIJFSKOSTEN De kortste weg naar een maximale winstgevendheid is minimalisering van

Nadere informatie

Atlas Copco Persluchtdrogers. FX koeldrogers 50 Hz. Industriële uitvoering. Gewoon bedrijfszeker

Atlas Copco Persluchtdrogers. FX koeldrogers 50 Hz. Industriële uitvoering. Gewoon bedrijfszeker Atlas Copco Persluchtdrogers FX koeldrogers 50 Hz Industriële uitvoering Gewoon bedrijfszeker Persluchtconditionering - een slimme investering Het verborgen gevaar van onbehandelde perslucht Als atmosferische

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK

SCK. Schroefcompressoren SCK SCK Schroefcompressoren SCK 41-100 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse, advies, planning,

Nadere informatie

SCK & Allegro. Schroefcompressoren SCK 3-40 & ALLEGRO 8-11

SCK & Allegro. Schroefcompressoren SCK 3-40 & ALLEGRO 8-11 SCK & Allegro Schroefcompressoren SCK 3-40 & ALLEGRO 8-11 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse,

Nadere informatie

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA VSD + ( kw/ pk) Atlas Copco GA VSD + oliegeïnjecteerde schroefcompressoren 1

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA VSD + ( kw/ pk) Atlas Copco GA VSD + oliegeïnjecteerde schroefcompressoren 1 Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 0 VSD + (0 kw/00 pk) Atlas Copco GA 0 VSD + oliegeïnjecteerde schroefcompressoren Efficiënt Innovatief Atlas Copco heeft een revolutie teweeggebracht op het gebied

Nadere informatie

Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA / GA VSD kw / pk

Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA / GA VSD kw / pk Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 90 + -160 + / GA 132-160 VSD 90-160 kw / 125-200 pk Talloze mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 800 1900 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie

Nadere informatie

Sonetto. Schroefcompressoren SONETTO 8-20

Sonetto. Schroefcompressoren SONETTO 8-20 Sonetto Schroefcompressoren SONETTO 8-20 ALUP GrassAir Kompressoren b.v. ALUP GrassAirKompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

Atlas Copco. Olievrije watergeïnjecteerde schroefcompressoren AQ 15-55 VSD /AQ 30-55 (15-55 kw / 20-75 pk)

Atlas Copco. Olievrije watergeïnjecteerde schroefcompressoren AQ 15-55 VSD /AQ 30-55 (15-55 kw / 20-75 pk) Atlas Copco Olievrije watergeïnjecteerde schroefcompressoren AQ 15-55 VSD /AQ 30-55 (15-55 kw / 20-75 pk) Krachtige, olievrije perslucht Wanneer het om zuivere, olievrije perslucht gaat, kunt u geen concessies

Nadere informatie

EDD Koeldrogers

EDD Koeldrogers EDD 30-8000 Koeldrogers Solide, eenvoudig, slim. Geavanceerde betrouwbaarheid in perslucht Gebruikersvoordelen Eenvoudige installatie - Licht en compact ontwerp - Gemakkelijk te vervoeren - Eenvoudige

Nadere informatie

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq.

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. PROFESSIONALS IN PERSLUCHT RCE 55-90 kw Betrouwbaarheid Deze nieuwe lijn schroefcompressoren uit de "RCE" serie is tot stand gekomen door gebruik van

Nadere informatie

COALESCERENDE FILTERS. UD+-serie ( l/s, cfm) Nautilus-filtertechnologie

COALESCERENDE FILTERS. UD+-serie ( l/s, cfm) Nautilus-filtertechnologie COALESCERENDE FILTERS UD+-serie (9-8.000 l/s, 9-6.9 cfm) Nautilus-filtertechnologie HOE SCHOON IS UW LUCHT? INNOVATIEVE TECHNOLOGIE, UITZONDERLIJKE PRODUCTEN Uw productieprocessen en eindproducten zijn

Nadere informatie

ADSORPTIE- LUCHTDROGERS VOOR EENVOU- DIGE BETROUW- BAARHEID. CD- / AD- / BD-serie ( l/s, cfm)

ADSORPTIE- LUCHTDROGERS VOOR EENVOU- DIGE BETROUW- BAARHEID. CD- / AD- / BD-serie ( l/s, cfm) ADSORPTIE- LUCHTDROGERS VOOR EENVOU- DIGE BETROUW- BAARHEID CD- / AD- / BD-serie (60-600 l/s, 76-9 cfm) DE JUISTE ADSORPTIEDRO- GER VOOR UW TOEPASSING Droge perslucht is essentieel om de bedrijfszekerheid

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR 15-30E

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR 15-30E Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 15-30E Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie

Nadere informatie

Eminent Koeldrogers EDD Serie

Eminent Koeldrogers EDD Serie Eminent Koeldrogers EDD Serie Het loont om een droger te gebruiken Vocht is een natuurlijk bestanddeel van atmosferische lucht. Het komt in de vorm van condensaat en/of waterdamp voor in alle persluchtsystemen

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK 3-40

SCK. Schroefcompressoren SCK 3-40 SCK Schroefcompressoren SCK 3-40 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde waarden

Nadere informatie

INDUSTRIËLE ZUIGERCOMPRESSOREN. 0,7-20 pk / 0,5-15 kw

INDUSTRIËLE ZUIGERCOMPRESSOREN. 0,7-20 pk / 0,5-15 kw INDUSTRIËLE ZUIGERCOMPRESSOREN 0,7-20 pk / 0,5-15 kw ATLAS COPCO ZUIGERCOMPRESSOREN Bewezen duurzaamheid LEVENSDUUR 20.000 UUR 100% BEDRIJFSCYCLUS EXTRA DIKKE KETELWANDEN Voor gesmeerde modellen; 16.000

Nadere informatie

SONETTO. Schroefcompressoren SONETTO 8-20

SONETTO. Schroefcompressoren SONETTO 8-20 SONETTO Schroefcompressoren SONETTO 8-20 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

SCROLLCOMPRESSOREN. SF 1-6 (1,5-5,5 kw/2-7,5 pk) / SF (2,2-22 kw/3-30 pk)

SCROLLCOMPRESSOREN. SF 1-6 (1,5-5,5 kw/2-7,5 pk) / SF (2,2-22 kw/3-30 pk) SCROLLCOMPRESSOREN SF 1-6 (1,5-5,5 kw/2-7,5 pk) / SF + 2-22 (2,2-22 kw/3-30 pk) KOSTENBESPARENDE PERSLUCHT VAN HOGE KWALITEIT Met zijn ultramoderne, olievrije compressietechnologieën zoals schroef, tand,

Nadere informatie

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Schroefcompressoren SONETTO-serie capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Intelligent, innovatief, betrouwbaar De SONETTO-serie van ALUP Compact, efficiënt en eenvoudig in gebruik Bediening, onderhoud en service

Nadere informatie

OLIEVRIJE WATERGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. AQ 15-55 VSD/AQ 30-55 (15-55 kw / 20-75 pk)

OLIEVRIJE WATERGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. AQ 15-55 VSD/AQ 30-55 (15-55 kw / 20-75 pk) OLIEVRIJE WATERGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN AQ 15-55 VSD/AQ 30-55 (15-55 kw / 20-75 pk) KRACHTIGE, OLIEVRIJE PERSLUCHT Wanneer het om zuivere, olievrije perslucht gaat, kunt u geen concessies doen

Nadere informatie

AUTOMAN. Zuigercompressoren (0,75-8,1 kw / 1-11 pk)

AUTOMAN. Zuigercompressoren (0,75-8,1 kw / 1-11 pk) AUTOMAN Zuigercompressoren (0,75-8,1 kw / 1-11 pk) DIRECT AANGEDREVEN AH-SERIE: KLEIN, HANDIG EN OLIEVRIJ Olievrije compressoren van de AH-serie zijn ontworpen voor een groot aantal verschillende toepassingen.

Nadere informatie

SPIRALAIR. Olievrije compressoren SPR 2-30

SPIRALAIR. Olievrije compressoren SPR 2-30 SPIRALAIR Olievrije compressoren SPR 2-30 Olievrije compressoren Sectoren zoals farmacie, voeding en drank, elektronica en textiel mogen geen enkel risico lopen op olieverontreiniging in hun processen.

Nadere informatie

Koeldrogers. FD (VSD) + -serie ( l/s, cfm)

Koeldrogers. FD (VSD) + -serie ( l/s, cfm) Koeldrogers FD (VSD) + -serie (1250-2000 l/s, 2648-4238 cfm) VOLLEDIGE BESCHERMING VOOR UW TOEPASSING Perslucht die het luchtnet binnenstroomt, is altijd 100% verzadigd. Bij het afkoelen van de perslucht

Nadere informatie

SCHROEFCOMPRESSOREN APS DIRECT AANGEDREVEN. Meer info vindt u op onze website

SCHROEFCOMPRESSOREN APS DIRECT AANGEDREVEN. Meer info vindt u op onze website SCHROEFCOMPRESSOREN APS DIRECT AANGEDREVEN Meer info vindt u op onze website www.airpress.nl TECHNISCHE VOORDELEN Uw bedrijf is afhankelijk van perslucht waardoor de keuze voor een juiste compressor van

Nadere informatie

Spiralair SPR 2-30 PROFESSIONALS IN PERSLUCHT

Spiralair SPR 2-30 PROFESSIONALS IN PERSLUCHT Spiralair SPR 2-30 BE SC H I ONDE RH OU Olievrije compressoren AK EM SG D EID RH AA B K ER SC D EI H H A P BETROU WB AA R PARTN Sectoren zoals farmacie, voeding en drank, elektronica en textiel mogen geen

Nadere informatie

RCC kw RCC 18,5-30 kw

RCC kw RCC 18,5-30 kw RCC 11-15 kw RCC 1,5-30 kw Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren Vast en variabel toerental Op ketel (met of zonder koeldroger) of op frame gemonteerd Hoge prestaties en een hoog rendement. Een complete

Nadere informatie

Olievrije schroefcompressoren. ZR en ZR VSD

Olievrije schroefcompressoren. ZR en ZR VSD Olievrije schroefcompressoren ZR 300-50 en ZR -900 VSD Grensverleggend in energiezuinigheid, veiligheid en betrouwbaarheid De snelste manier om uw productie te optimaliseren, is om uw bedrijfskosten zo

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRES- SOREN. GA /GA VSD (30-90 kw/ pk)

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRES- SOREN. GA /GA VSD (30-90 kw/ pk) OLIGÏNJCTR SCHROFCOMPRS SORN GA 30 + 90/GA 3790 VS (3090 kw/40125 pk) GA COMPRSSOR VAN TOPKLASS Vrije luchtlevering met hoog rendement, ersteklas kwaliteit met een lage investering, Geïntegreerde koeldroger,

Nadere informatie

Olievrije schroefcompressoren. ZR/ZT (FF) en ZR/ZT VSD (FF)

Olievrije schroefcompressoren. ZR/ZT (FF) en ZR/ZT VSD (FF) Olievrije schroefcompressoren ZR/ZT 110-275 (FF) en ZR/ZT 132-315 VSD (FF) Grensverleggend in energiezuinigheid, veiligheid en betrouwbaarheid De snelste manier om uw winst te optimaliseren, is om uw bedrijfskosten

Nadere informatie

L04 - L22. Olie-geïnjecteerde roterende schroefcompressoren. Intelligent Air Technology

L04 - L22. Olie-geïnjecteerde roterende schroefcompressoren. Intelligent Air Technology L04 - L22 Olie-geïnjecteerde roterende schroefcompressoren Intelligent Air Technology L04 - L22 Olie-Geïnjecteerde roterende schroefcompressoren Het belangrijkste objectief bij de ontwikkeling van de olie-geïnjecteerde

Nadere informatie

Largo. Schroefcompressoren LARGO

Largo. Schroefcompressoren LARGO Largo Schroefcompressoren LARGO 200-250 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

WISAIR. Olievrije compressoren WIS 20-75V

WISAIR. Olievrije compressoren WIS 20-75V WISAIR Olievrije compressoren WIS 20-75V Olievrije compressoren Sectoren zoals farmacie, medisch, levenssmiddelen- en dranken, elektronica, textiel, chemicaliën- en kunststofindustrie mogen geen enkel

Nadere informatie

Largo & Allegro. Schroefcompressoren LARGO & ALLEGRO 15-22

Largo & Allegro. Schroefcompressoren LARGO & ALLEGRO 15-22 Largo & Allegro Schroefcompressoren LARGO 11-22 & ALLEGRO 15-22 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren RLR & RLR E V

Rollair. Schroefcompressoren RLR & RLR E V Rollair Schroefcompressoren RLR 550-2000 & RLR 10-15-20E V Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel

Nadere informatie

Allegro Schroefcompressoren

Allegro Schroefcompressoren Allegro Schroefcompressoren ALLEGRO 132-250 D ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

DW Koeldrogers DW 2-504

DW Koeldrogers DW 2-504 DW Koeldrogers DW 2-504 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie bekend voor het

Nadere informatie

OLIEGESMEERDE SCHOTTENVACUÜMPOMPEN. GVS , m 3 /u, cfm

OLIEGESMEERDE SCHOTTENVACUÜMPOMPEN. GVS , m 3 /u, cfm OLIEGESMEERDE SCHOTTENVACUÜMPOMPEN GVS 20-300, 20-365 m 3 /u, 12-215 cfm ATLAS COPCO UW VACUÜMSPECIALIST Atlas Copco ontwikkelt al jaren ultramoderne vacuümpompen, met gebruikmaking van de eigen beproefde

Nadere informatie

Allegro. Schroefcompressoren ALLEGRO 8-14

Allegro. Schroefcompressoren ALLEGRO 8-14 Allegro Schroefcompressoren ALLEGRO 8-14 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

ZKG - CSG- SGC serie. Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik.

ZKG - CSG- SGC serie. Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik. ZKG - CSG- SGC serie Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik. Volledig gietijzeren compressoren van Creemers Betrouwbaar en robuust De juiste keus voor uw toepassing

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR 35-40E-50E (V)

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR 35-40E-50E (V) Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 35-40E-50E (V) Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie

Nadere informatie

TRD THERMISCHE KOELDROGERS

TRD THERMISCHE KOELDROGERS TRD THERMISCHE KOELDROGERS TRD KOELDROGERS WAAR VOOR UW GELD! Heel wat persluchtdrogers beloven optimale prestaties aan een lage kost, maar geen enkele droger evenaart de thermische efficiëntie van de

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR & ROLLAIR V

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR & ROLLAIR V Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 16-31 & ROLLAIR 16-31 V Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel

Nadere informatie

LANGE LEVENSDUUR WEINIG ONDERHOUD. Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren

LANGE LEVENSDUUR WEINIG ONDERHOUD. Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren Lserie Oliegesmeerde en olievrije zuigercompressoren 0,55 kw / 0,75 PK LANGE LEVENSDUUR WEINIG ONDERHOUD De Lserie van Atlas Copco: duurzame oliegesmeerde en olievrije

Nadere informatie

Nirvana 5.5-30 kw Schroefcompressoren met variabele aandrijving

Nirvana 5.5-30 kw Schroefcompressoren met variabele aandrijving Nirvana 5.5-30 kw Schroefcompressoren met variabele aandrijving Ingersoll Rand Industrial Technologies levert producten, diensten en oplossingen om de efficientie en productiviteit van onze klanten te

Nadere informatie

RCA Oliegeïnjecteerde schroef-compressoren Met v-snaar aandrijving PROFESSIONALS IN PERSLUCHT D A H H

RCA Oliegeïnjecteerde schroef-compressoren Met v-snaar aandrijving PROFESSIONALS IN PERSLUCHT D A H H CA 7.5 15 Oliegeïnjecteerde schroef-compressoren Met v-snaar aandrijving BE SC H I AK EM SG D ONDE HEID H A OU A KB E SC D EI H H A P BETOU WB AA PATN POFESSIONALS PESLUCHT BESCHIKBAAHEID ONDEHOUDSGEMAK

Nadere informatie

OLIEVRIJE TANDROTORCOMPRESSOREN ZT 15-22, ZR/ZT 30-45, ZT 22 VSD, ZR/ZT VSD

OLIEVRIJE TANDROTORCOMPRESSOREN ZT 15-22, ZR/ZT 30-45, ZT 22 VSD, ZR/ZT VSD OLIEVRIJE TANDROTORCOMPRESSOREN ZT 5-, ZR/ZT 0-5, ZT VSD, ZR/ZT 7-55 VSD ECONOMISCHE, OLIEVRIJE PERSLUCHT VAN HOGE KWALITEIT Zuivere, olievrije perslucht is een absolute vereiste voor de continuïteit en

Nadere informatie

DRYPOINT RA. HET DRYPOINT KOelDROGER-PROGRAMMA

DRYPOINT RA. HET DRYPOINT KOelDROGER-PROGRAMMA RA HET DRYPOINT KOelDROGER-PROGRAMMA BEKO HEEFT HET OMVANG- RIJKSTE DROGER-PROGRAMMA De geschikte oplossing voor iedere applicatie BEKO is wereldwijd bekend voor zijn innovatieve, naar oplossingen gerichte

Nadere informatie

Atlas Copco Energieterugwinningsystemen

Atlas Copco Energieterugwinningsystemen GEBRUIK UW ENERGIE TWEE KEER. Atlas Copco Energieterugwinningsystemen Energieterugwinning - Kostenbesparingen stop bij uitlaat hergebruiken comprimeren drukbereik verlagen verlagen Perslucht is een van

Nadere informatie

WISAIR. Olievrije compressoren WIS 20-75V

WISAIR. Olievrije compressoren WIS 20-75V WISAIR Olievrije compressoren WIS 20-75V Olievrije compressoren Sectoren zoals farmacie, medisch, levenssmiddelenen dranken, elektronica, textiel, chemicaliën- en kunststofindustrie mogen geen enkel risico

Nadere informatie

INLEIDING PERSLUCHTKOELDROGERS AIRWORKS DRY PERSLUCHTKOELDROGERS FRIULAIR ACT PERSLUCHTKOELDROGERS

INLEIDING PERSLUCHTKOELDROGERS AIRWORKS DRY PERSLUCHTKOELDROGERS FRIULAIR ACT PERSLUCHTKOELDROGERS INLEIDING PERSLUCHTKOELDROGERS Door het comprimeren van lucht in een compressor wordt het hierin aanwezige vochtgehalte vermenigvuldigd. In de perslucht, welke tijdens het comprimeren aanzienlijk wordt

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK 20-40

SCK. Schroefcompressoren SCK 20-40 SCK Schroefcompressoren SCK 20-40 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde waarden

Nadere informatie

Atlas Copco Persluchtdrogers. CD-serie heatless regenererende adsorptiedrogers DROGE KWALITEITSLUCHT

Atlas Copco Persluchtdrogers. CD-serie heatless regenererende adsorptiedrogers DROGE KWALITEITSLUCHT Atlas Copco Persluchtdrogers CD-serie heatless regenererende adsorptiedrogers DROGE KWALITEITSLUCHT Waarom kwaliteitsperslucht? Wanneer gewone lucht wordt samengeperst nemen de concentraties damp en vaste

Nadere informatie

LUCHT IS GRATIS PERSLUCHT NIET. Spice³ - Energy talk perslucht

LUCHT IS GRATIS PERSLUCHT NIET. Spice³ - Energy talk perslucht LUCHT IS GRATIS PERSLUCHT NIET Spice³ - Energy talk perslucht Indaver 29/04/2014 COMMITTED TO SUSTAINABLE PRODUCTIVITY We stand by our responsibilities towards our customers, towards the environment and

Nadere informatie

Rollair Roterende schroefcompressoren

Rollair Roterende schroefcompressoren Rollair Roterende schroefcompressoren ROLLAIR 180-420 EN ROLLAIR V 180-420 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac

Nadere informatie

M-serie. Zuigercompressoren. Intelligent Air Technology

M-serie. Zuigercompressoren. Intelligent Air Technology M-serie Zuigercompressoren Intelligent Air Technology M-serie Zuigercompressoren Een uitgebreide reeks direct aangedreven oliegesmeerde en olievrije zuigercompressoren, met gebruik van moderne materialen

Nadere informatie

ONDERDELEN & KITS VOOR OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN ORIGINELE KWALITEIT EN PRESTATIES

ONDERDELEN & KITS VOOR OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN ORIGINELE KWALITEIT EN PRESTATIES ONDERDELEN & KITS VOOR OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN ORIGINELE KWALITEIT EN PRESTATIES 2 Waarom originele onderdelen er toe doen SYSTEEMINTEGRITEIT Als u een compressor aanschaft van een betrouwbaar

Nadere informatie

Schroefcompressor RCA 2, ,5 kw

Schroefcompressor RCA 2, ,5 kw Schroefcompressor RCA 2,2-3 - 4-5,5 kw Schroefcompressor RCA serie RCA 2,2-3 - 4-5,5 kw Een oplossing die in alle behoeften voorziet Stand-alone losse schroefcompressoren Speciaal aanbevolen voor uitbreiding

Nadere informatie

Kanaalmodellen AN AIRWELL GROUP COMPANY.

Kanaalmodellen AN AIRWELL GROUP COMPANY. Kanaalmodellen AN AIRWELL GROUP COMPANY www.airwell.nl gc 9-12-18 DCI gc 21 DCI gc 24 DCI RC4 RCW2 (Optioneel) DE DC INVERTER technologie De Inverter technologie omvat: een DC Inverter gestuurde compressor

Nadere informatie

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA / GA 315 VSD / GR Hz

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA / GA 315 VSD / GR Hz Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 200-500 / GA 315 VSD / GR 110-200 50-60 Hz Het concept voor energiezuinigheid De snelste manier om uw winst te optimaliseren is de bedrijfskosten zo

Nadere informatie

DZS VACUÜM DROGE KLAUWENPOMPOPLOSSINGEN

DZS VACUÜM DROGE KLAUWENPOMPOPLOSSINGEN DZS VACUÜM DROGE KLAUWENPOMPOPLOSSINGEN HET KAN ALTIJD BETER Al meer dan een eeuw heeft dit leidende principe engineers en ontwerpers van Atlas Copco gestimuleerd om nieuwe technologieën te ontwikkelen

Nadere informatie

Schroefcompressoren Serie SXC»compact«

Schroefcompressoren Serie SXC»compact« Schroefcompressoren Serie SXC»compact«Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Capaciteit 0,26 tot 0,0 m 3 /min, druk 15 bar Serie SXC De compacte totaaloplossing SXC is een compleet persluchtsysteem die

Nadere informatie

SCROLLCOMPRESSOREN. SF 1-6 (1,5-5,5 kw/2-7,5 pk) / SF (2,2-22 kw/3-30 pk)

SCROLLCOMPRESSOREN. SF 1-6 (1,5-5,5 kw/2-7,5 pk) / SF (2,2-22 kw/3-30 pk) SCROCOMPRESSOREN SF (,, kw/, pk) / SF+ (, kw/0 pk) ZUIVERE OIEVRIJE UCT Omdat er tussen de scrollelementen geen sprake is van metaalopmetaalcontact, is er in de compressiekamer geen oliesmering nodig.

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

Persluchtproductie en - verdeling

Persluchtproductie en - verdeling 1 Inleiding... 2 2 De keuze van de compressor... 3 3 Regelingen van compressoren... 3 4 Belang van de persluchtdruk... 4 5 De aanzuiglucht... 4 6 Het persluchtverdeelnet... 4 7 Warmterecuperatie... 6 8

Nadere informatie

OPLOSSINGEN VOOR DE GLASINDUSTRIE. Een scala van luchtcompressoren en gasgeneratoren voor de duurzame groei van uw bedrijf

OPLOSSINGEN VOOR DE GLASINDUSTRIE. Een scala van luchtcompressoren en gasgeneratoren voor de duurzame groei van uw bedrijf OPLOSSINGEN VOOR DE GLASINDUSTRIE Een scala van luchtcompressoren en gasgeneratoren voor de duurzame groei van uw bedrijf WAT U NODIG HEBT IS GLASHELDER Of u nu een goede wijn wilt bewaren of een autoruit

Nadere informatie

Atlas Copco Industriële aluminium zuigercompressoren. LE/LT/LF Oliegesmeerd en olievrij (1,5-15 kw / 2-20 pk)

Atlas Copco Industriële aluminium zuigercompressoren. LE/LT/LF Oliegesmeerd en olievrij (1,5-15 kw / 2-20 pk) Atlas Copco Industriële aluminium zuigercompressoren LE/LT/LF Oliegesmeerd en olievrij (1,5-15 kw / 2-20 pk) Talloze mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA /GA VSD (30-90 kw/ pk)

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA /GA VSD (30-90 kw/ pk) OLIGÏNJTR SHROOMPRSSORN G /G 3 VS ( kw/015 pk) G OMPRSSOR VN TOPKLSS Vrije luchtlevering met hoog rendement, ersteklas kwaliteit met een lage investering, Geïntegreerde koeldroger, Standaard lektronikon

Nadere informatie

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen Pool & Spa Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 1 De Hydro-Pro warmtepompen 3/2/2012 2:49:46 PM Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 2 3/2/2012 2:49:50 PM Efficiënt en economisch De warmte van de buitenlucht

Nadere informatie

RCA Oliegeïnjecteerde schroef-compressoren Met v-snaar aandrijving PROFESSIONALS IN PERSLUCHT D A H H

RCA Oliegeïnjecteerde schroef-compressoren Met v-snaar aandrijving PROFESSIONALS IN PERSLUCHT D A H H CA 7.5 15 Oliegeïnjecteerde schroef-compressoren Met v-snaar aandrijving B SC H I AK M SG D OND HID H A OU A B K SC D I H H A P BTO U W BA A PATN BSCHIKBAAHID ONDHOUDSGMAK PATNSCHAP Gebruikersvoordelen

Nadere informatie

LUCHT IS GRATIS PERSLUCHT NIET

LUCHT IS GRATIS PERSLUCHT NIET LUCHT IS GRATIS PERSLUCHT NIET Relatie onderhoud en energieverbruik Mike Wijchers Energy Consultant 21-01-2016 COMMITTED TO SUSTAINABLE PRODUCTIVITY We stand by our responsibilities towards our customers,

Nadere informatie

Ventilatorconvector 42N

Ventilatorconvector 42N Ventilatorconvector 42N DE NIEUWE GENERATIE ELEGANTIE, PRESTATIE, COMFORT MINIMAAL GELUIDSNIVEAU De ventilator van de IDROFAN heeft een hoog prestatievermogen en is leverbaar met een 3- of 5-toerenmotor

Nadere informatie

Schroefcompressoren Serie SX

Schroefcompressoren Serie SX Schroefcompressoren Serie SX Met wereldwijd erkend SIGMA PROFIEL Capaciteit 0,26 tot 0,80 m³/min, druk 8 11 15 bar Serie SX SX klein en sterk Gebruikers verwachten vandaag de dag ook van kleinere compressoren

Nadere informatie

ADQ. Koeldrogers ADQ E-SERIES

ADQ. Koeldrogers ADQ E-SERIES ADQ Koeldrogers ADQ 2-5040 E-SERIES ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde waarden

Nadere informatie