Liquid Rubber: de keuze van de professional!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Liquid Rubber: de keuze van de professional!"

Transcriptie

1 Behandeling afdichten binnenkant kelder HighBuild S-200 Begin met een droge, schone en geëgaliseerde ondergrond waarin de grootste gaten en scheuren van tevoren zijn afgedicht en oneffenheden zijn verwijderd. Schuur of straal de ondergrond ter opruwing voor een betere hechting. Vervolgens kan er een A-primer aangebracht worden met roller, kwast of rugspuit voor optimale hechting. De droogtijd is minimaal 3 uur. Breng vervolgens de eerste laag HighBuild S-200 aan met roller kwast of airless spuitinstallatie. Vervolgens brengt u in de nog natte substraat een niet geweven geotextiel aan. De geotextiel moduleren zodat er geen luchtbellen onder zitten. Dan het doek afsmeren met een tweede laag HighBuild S-200. Deze procedure dient twee maal herhaald te worden vanwege negatieve waterdruk. Na droging ontstaat een naadloos flexibel membraam. In verband met de negatieve waterdruk aan de binnenzijde van de kelder moet de afwerking worden afgedekt voor minimale tegendruk.

2 Behandeling afdichten buitenkant kelder. HighBuild S-200 Begin met een droge, schone en geëgaliseerde ondergrond waarin de grootste gaten en scheuren van tevoren zijn afgedicht en oneffenheden zijn verwijderd. Schuur of straal de ondergrond ter opruwing voor een betere hechting. STAP 4 Vervolgens kan er een A-primer aangebracht worden met roller, kwast of rugspuit voor optimale hechting. De droogtijd is minimaal 3 uur. STAP 5 Na droging starten met het voorbewerken van de stortnaden. Breng hierover een eerste laag HighBuild S-200 aan en plaats in de natte substraat een niet geweven geotextiel. De geotex moduleren zodat er geen luchtbellen meer onder zitten en afsmeren met een tweede laag HighBuild S-200. Vervolgens kan het gehele oppervlak worden afgewerkt met twee lagen HighBuild S-200. Dit is aan te brengen met een roller, kwast of airless spuitinstallatie. Na droging ontstaat een naadloos flexibel membraam. In verband met de negatieve waterdruk aan de binnenzijde van de kelder moet de afwerking worden afgedekt voor minimale tegendruk.

3 Behandeling parkeerdekken/balkons/gallerijen met SealRoof A-200 (kleurafwerking) of CreteSafe T-300 (anti-slip) SR A-200/CS T-300 Het oppervlak moet droog en schoon gemaakt worden en ontdaan van alle stof, vet of ander vuil inclusief losse delen. Schuur of straal de ondergrond ter opruwing voor een betere hechting. Waar nodig, het oppervlak repareren met mortel. Breng vervolgens een A-primer aan. De onderlaag wordt gevormd door CreteSafe HighBuild S-200 of de CreteSafe A-150, afhankelijk van de ondergrond. STAP 6 Als afwerking wordt de SealRoof A-200 in twee lagen aangebracht. Deze kan in elke gewenste RALkleur geleverd worden. Voor de afwerking met anti-slip kan gekozen worden voor de CreteSafe T-300 ipv de SealRoof A-200. Ook deze is in elke RAL-kleur leverbaar. In de natte laag worden eventueel verfschilfers ingestrooid voor een decoratief effect. Het geheel wordt afgewerkt met een ClearCoat topcoating voor een hogere slijtvastheid en eenvoudig onderhoud.

4 Toepassing bij block betonconstructies HighBuild S-200/CreteSafe B-250 STAP 1 STAP 2 SCHEMA Begin met een droge, schone en geëgaliseerde ondergrond waarin de grootste gaten en scheuren van tevoren zijn afgedicht en oneffenheden zijn verwijderd. STAP 3 Breng met een kwast een laag HighBuild S-200 aan over alle (stort)naden, plaats daarover een laag geotextiel en breng een tweede laag HighBuild S-200 aan. 1. Eerste laag beton 2. Afdichter (bv B-400) 3. HighBuild S Versterking van naden met Geotextiel 5. HighBuild S Afwerking met CreteSafe B-250 Overspuiten met CreteSafe B-250 mbv HVLP 2000 pompsysteem Product A druk psi Product B druk psi (10% calciumchloride oplossing) Product hecht direct en druipt of zakt niet op verticale muren Gewenste laagdikten: Coverage in m 2 per Litre Required dry film thickness Na uitharding ontstaat een volledig hechtend elastich membraan. 0.5 mm 1.0 mm 1.5 mm 2.0 mm

5 Toepassing bij betongieten HighBuild S-200/CreteS B-250 Bij betonstorten wordt de eerste laag onderwaterbeton na 18 dagen drogen behandeld met een eerste laag HighBuild S-200. Vervolgens wordt de wapening aangebracht. Doorvoeren worden behandeld met HighBuild S-200 zoals vermend in aparte flyer dakdoorvoeren. Vervolgens wordt de fundering gestort... SCHEMA... en afgewerkt met HighBuild- S200 of CreteSafe B-250 (afhankelijk van de aard van het project). Na uitharding ontstaat een volledig hechtend elastich membraan. Liquid Rubber wordt aangebracht tussen de eerste laag onderwaterbeton en tweede afwerkingslaag en op de buitenzijde van de versterkte funderingsmuur.

6 Afwerking van dakconstructies met 2-componenten product SealRoof B-200 De constructie droog en schoon maken. Alle stof, vet of ander vuil inclusief losse delen verwijderen. Dit kan met behulp van bladblazer, bezem of trekker. Waar nodig, barsten, scheuren of naden repareren of voorbewerken met behulp van High-Build S-200 en geotextiel. Vervolgens wordt het dak gespoten met de SealRoof B-200 met behulp van een 2-component spuitsysteem. Tijdens het uitharden vormen zich waterdruppels op het oppervlak. Dit is vocht dat door de calciumchloride aan de laag onttrokken wordt, waardoor deze sneller droogt en hecht aan de ondergrond. Er kan nog gekozen worden om het gehele dakoppervlak te voorzien van een in kleur gespoten topcoat. Bijvoorbeeld wit. Hiermee blijft de warmte buiten en wordt in de zomer bespaard op energie en vermindert de CO2- uitstoot.

7 Repareren en waterdicht maken van barsten en scheuren HighBuild S-200 De constructie, barst of scheur inclusief de ruimte tot 100mm hier omheen droog en schoon maken. Alle stof, vet of ander vuil inclusief losse delen verwijderen. Breng met een (blok) kwast langs en over de te beschermen constructie een eerste laag HighBuild S-200 aan. Breng vervolgens in de nog natte substantie een nietgeweven geotextiel of glasvlies aan. Strijk de geotextiel of glasvlies af met een tweede laag HighBuild S-200. De constructie is stofdroog na +/- 3 uur. STAP 6 Na volledige uitharding, afhankelijk van de opgebrachte laagdikte (24 tot 48 uur) kan het gehele oppervlak indien nodig afgewerkt worden met een volledig naadloze coating van HighBuild S-200. Voor grotere projecten (>100 m2) kan gekozen worden om de gehele constructie na reparatie volledig naadloos af te werken met een gespoten watergedragen tweecomponenten coating. Vervolgens kan er nog gekozen worden om het gehele dakoppervlak te voorzien van een in kleur gespoten topcoat. Bijvoorbeeld wit. Hiermee blijft de warmte buiten en word in de zomer bespaart op energie.

8 Repareren en waterdicht maken van dakdoorvoeren HighBuild S-200 De constructie, doorvoer inclusief de ruimte tot 100 mm hier omheen droog en schoon maken. Alle stof, vet of ander vuil inclusief losse delen verwijderen. Breng met een (blok) kwast langs en over de te beschermen constructie een eerste laag HighBuild S-200 aan. Breng vervolgens in de nog natte substantie een nietgeweven geotextiel of glasvlies aan met een overlap van minimaal 50 mm op de constructie. Strijk de geotextiel of glasvlies af met een tweede laag HighBuild S-200. De constructie is stofdroog na +/- 3 uur. STAP 6 Na volledige uitharding afhankelijk van de opgebrachte laagdikte (24 tot 48 uur) kan het gehele oppervlak indien nodig afgewerkt worden met een volledig naadloze coating van HighBuild S-200. Voor grotere projecten (>100 m2) kan gekozen worden om de gehele constructie na reparatie volledig naadloos af te werken met een gespoten watergedragen tweecomponenten coating. Vervolgens kan er nog gekozen worden om het gehele dakoppervlak te voorzien van een in kleur gespoten topcoat. Bijvoorbeeld wit. Hiermee blijft de warmte buiten en word in de zomer bespaart op energie.

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING Liquid Rubber Europe levert beschermende milieuvriendelijke vloeibare coatings voor een breed scala aan toepassingen.

Nadere informatie

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING Liquid Rubber Europe levert beschermende milieuvriendelijke vloeibare coatings voor een breed scala aan toepassingen.

Nadere informatie

DE KEUZE VAN DE PROFESSIONAL

DE KEUZE VAN DE PROFESSIONAL DE KEUZE VAN DE PROFESSIONAL Liquid Rubber Europe is de Europese partner van Liquid Rubber Worldwide Liquid Rubber coatings zijn meer dan 20 jaar geleden ontwikkeld in Canada diverse productielocaties

Nadere informatie

Waterdichting. Pas weber.dry inject toe. Controleer op waterdoorslag naar bovenliggende verdieping of fundering.

Waterdichting. Pas weber.dry inject toe. Controleer op waterdoorslag naar bovenliggende verdieping of fundering. binnen toepassen Controleer op waterdoorslag naar bovenliggende verdieping of fundering. Nee Bestaat de ondergrond uit baksteen, betonsteen of betonblokken? Ja Ja Pas weber.dry inject toe. A Controleer

Nadere informatie

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk : Algemene beschrijving omtrent het gebruik van RIGO Verffabriek EKODUR producten. Een goede voorbereiding is een absolute must voor een perfect resultaat. Vandaar deze handleiding voor het gebruik van

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Kalei Calx

Handleiding Pure & Original Kalei Calx Handleiding Kalei Calx Inhoud Algemene informatie over Kalei Calx...1 Gebruikersinformatie voor Kalei Calx...1 Benodigde materialen...1 aanbrengen...3 Reinigen producten...3 Droogtijd en overschilderbaar...3

Nadere informatie

waterdichting hygroscopisch vocht zout kristallisatie regen 4 positieve waterdruk negatieve waterdruk spatwater zijdelings indringend vocht

waterdichting hygroscopisch vocht zout kristallisatie regen 4 positieve waterdruk negatieve waterdruk spatwater zijdelings indringend vocht Waterdichting hygroscopisch regen 4 vocht 4 zout kristallisatie 1 positieve waterdruk 2 negatieve waterdruk spatwater zijdelings indringend vocht 3 zout in oplossing optrekkend vocht 2 Waterdichting Waterdichting

Nadere informatie

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc.

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. NIEUW Rigips TopStuc Stap-voor-stap handleiding Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. www.rigips.nl DOE - HET - ZELF MET RIGIPS. DAN ZIT HET ZO! Stukadoren

Nadere informatie

PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven

PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven Fire Protection PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven Promat International NV is de specialist op het vlak

Nadere informatie

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren MATTEN SYSTEEM Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 WWW.HOMELUX.NL Inhoudsopgave Het probleem

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions

MECHEMPRO Surface Solutions MECHEMPRO Surface Solutions MIRUS DAKDEK SI HYBRIDE DAKCOATINGS Product MIRUS DAKDEK SI HYBRIDE is een nieuwe revolutionaire generatie dakcoatings van Mechempro Surface Solutions. Ontwikkeld om een optimale

Nadere informatie

Stap 1. Algemene controle bij het coaten van een betonvloer met epoxy vloercoating

Stap 1. Algemene controle bij het coaten van een betonvloer met epoxy vloercoating Hoe coat je een betonvloer met epoxy? Wij helpen u graag met het maken van de juiste stappen in de juiste volgorde bij het zelf coaten van een betonvloer met epoxy. Dit met ons doe-het-zelf-stappenplan.

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie Muurglad Voor het glad maken van beschadigde en gestructureerde muren. Ook geschikt voor cellenbeton, glasweefsel en kaal beton. In twee stappen naar een gladde muur Voor het gladmaken van: -Muren met

Nadere informatie

7-530, 7-531, 7-532, 7-533 7-534, 7-535, 7-536, 7-537

7-530, 7-531, 7-532, 7-533 7-534, 7-535, 7-536, 7-537 570 TECHNICAL DATASHEET (update juni 2013) 7-530, 7-531, 7-532, 7-533 7-534, 7-535, 7-536, 7-537 DIRECT TOPCOAT PRODUCT CODE BESCHRIJVING 7-530 1.775.3000 Direct Binder GL 10% 7-531 1.775.3100 Direct Binder

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Woodcore jachten

VERFSYSTEMEN Woodcore jachten VERFSYSTEMEN Woodcore jachten Woodcore onder de waterlijn Woodcore boven de waterlijn Woodcore dek Woodcore opbouw Woodcore interieur www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 JACHTEN WOODCORE EPOXY INHOUD

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie OMSCHRIJVING TOEPASSING VOORNAAMSTE KENMERKEN KLEUR GLANSGRAAD VERPAKKING Transparante sealer voor vloeren binnen is een transparante sealer voor vloeren binnen op basis van alkydhars die diep in de ondergrond

Nadere informatie

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op beton

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op beton REV:02-18/07/13 RapidRoof Inhoud 1. Voorbereiding 2. Aanbrenging: 3. Aanbrenging: enkel Waterproof 4. Aanbrenging: enkel Anti-Skid 5. Menghandleiding 6. Bijkomende informatie 7. Waar u op moet letten bij

Nadere informatie

BETONREPARATIEPASTA NIEUW! VOOR BETON EN STEENACHTIGE ONDERGRONDEN PRAKTISCH, SNEL EN COMPLEET

BETONREPARATIEPASTA NIEUW! VOOR BETON EN STEENACHTIGE ONDERGRONDEN PRAKTISCH, SNEL EN COMPLEET BETONREPARATIEPASTA VOOR BETON EN STEENACHTIGE ONDERGRONDEN NIEUW! DRY FLEX CO betonreparatiepasta Voor het repareren van niet-constructieve beschadigingen; Voor het repareren van losgerukte verankeringen

Nadere informatie

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op hout

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op hout REV:02-18/07/13 RapidRoof Inhoud 1. Voorbereiding 2. Aanbrenging: 3. Aanbrenging: enkel Waterproof 4. Aanbrenging: enkel Anti-Skid 5. Menghandleiding 6. Bijkomende informatie 7. Waar u op moet letten bij

Nadere informatie

MALLEN VOOR PREFAB BETON

MALLEN VOOR PREFAB BETON pagina 1 van 5 INLEIDING De IJssel Coatings B.V. is een Nederlandse fabrikant van coatings en aanverwante materialen en is met name gespecialiseerd in twee componenten materialen op basis van epoxy, polyurethaan

Nadere informatie

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen Voorbereidingen Voor een goed resultaat van de werking van Moxilon 200 Topical Sealer is het van belang dat het product volledig in het oppervlak kan indringen. Het te behandelen oppervlak dient schoon,

Nadere informatie

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen hout Zo kunt u zelf houtproblemen Productinformatie oplossen Overzicht producten Stappenplannen Houtvuller Heeft u een beschadigde deur of een verrot kozijn? In deze folder vindt u hulp om de meest voorkomende

Nadere informatie

Handleiding verwerking BaseBeton

Handleiding verwerking BaseBeton Handleiding verwerking BaseBeton Pagina 1 - Versie 10 Inhoud: - Wat is BaseBeton - Voorbereiding Ondergrond o Wanden o Vloeren o Meubels en aanrechtbladen - Aanbrengen en afwerken Pagina 2 - Versie 10

Nadere informatie

KOLIBRI Reparatie en onderhoud

KOLIBRI Reparatie en onderhoud KOLIBRI Reparatie en onderhoud Inleiding Conventionele systemen Twee componenten systemen Nieuwe kolibries Aanvullende informatie www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 pagina 1 van 7 INHOUD De IJssel

Nadere informatie

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op asfalt

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op asfalt REV:02-18/07/13 RapidRoof Inhoud 1. Voorbereiding 2. Aanbrenging: 3. Aanbrenging: enkel Waterproof 4. Aanbrenging: enkel Anti-Skid 5. Menghandleiding 6. Bijkomende informatie Let op: alle RapidRoof-producten

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie OMSCHRIJVING TOEPASSING VOORNAAMSTE KENMERKEN KLEUR GLANS VERPAKKING Zeer duurzame, watergedragen, dekkende houtbescherming voor buiten die lange onderhoudsintervallen mogelijk maakt. is een watergedragen,

Nadere informatie

TECHNISCHE INGREPEN TEGEN VOCHT ONDERAAN DE MUREN. Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen :

TECHNISCHE INGREPEN TEGEN VOCHT ONDERAAN DE MUREN. Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen : TECHNISCHE INGREPEN TEGEN VOCHT ONDERAAN DE MUREN Ongeacht de aard van de ingreep en zijn doeltreffendheid vergt het drogen van muren vrij veel tijd. Zo bijvoorbeeld bevat een muur met een dikte van 40

Nadere informatie

Hoogwaardige, bepleisterbare, kleefbare afdichtingsband voor luchtdichte naden aan ramen, deuren, vloeren of houten structuren

Hoogwaardige, bepleisterbare, kleefbare afdichtingsband voor luchtdichte naden aan ramen, deuren, vloeren of houten structuren Hoogwaardige, bepleisterbare, kleefbare afdichtingsband voor luchtdichte naden aan ramen, deuren, vloeren of houten structuren Internal & External Use Multifunctioneel voor binnen & buiten Bepleisterbaar

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Kant-en-klare, sneldrogende, zelfnivellerende, cementgebonden egalisatiemortel. Na 4 uur beloopbaar Na 6 uur betegelbaar Zelfnivellerend voor een perfect vlak resultaat Toepassing Cementgebonden egalisatiemortel

Nadere informatie

Sigma Flexidur 4825 Houtrenovatie systemen

Sigma Flexidur 4825 Houtrenovatie systemen INLEIDING Voor het effectief en duurzaam herstellen van aangetast hout heeft Sigma Coatings het Sigma Flexidur Houtrenovatie systeem. De Sigma Flexidur houtreparatieproducten zijn gebaseerd op tweecomponenten

Nadere informatie

Verwerkingshandleiding Gevel voegafdichtingen / SIKA NEDERLAND B.V.

Verwerkingshandleiding Gevel voegafdichtingen / SIKA NEDERLAND B.V. Gevel voegafdichtingen 11-2016 / SIKA NEDERLAND B.V. INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding 3 1.1 Compatibiliteit van voegafdichtingstechnologieën Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 1.2 Dimentionering van de voeg

Nadere informatie

SPUITKURK. Heidelaan Zelzate Tel: 0472/

SPUITKURK. Heidelaan Zelzate Tel: 0472/ SPUITKURK Heidelaan 61 9060 Zelzate Tel: 0472/ 33 85 42 email: namira@elfinastyle.be www.elfinastyle.be Liquid-Kurk spuitkurk is akoestisch isolerend, dampopen, waterdicht en brandwerend multi-toepasbaar

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Classico Façade

Handleiding Pure & Original Classico Façade Handleiding Pure & Original Classico Façade Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Classico Façade...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Classico Façade...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

7-530, 7-531, 7-532, , 7-535, 7-536, DIRECT TOPCOAT

7-530, 7-531, 7-532, , 7-535, 7-536, DIRECT TOPCOAT 570 TECHNICAL DATASHEET (update november 2017) 7530, 7531, 7532, 7533 7534, 7535, 7536, 7537 DIRECT TOPCOAT PRODUCT CODE BESCHRIJVING 7530 1.775.3000 Direct Binder GL 10% 7531 1.775.3100 Direct Binder

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATIE : Wegenverf

PRODUCT INFORMATIE : Wegenverf PRODUCT INFORMATIE : Wegenverf Productomschrijving Gebruiksdomein Industriële markeringsverf op basis van acrylaatharsen ontworpen voor binnen en buiten. HIGH-SOLID Voornaamste kenmerken Zeer goede buitenweerstand

Nadere informatie

Handleiding werken met een mal Handleiding Het werken met een polyester mal.

Handleiding werken met een mal Handleiding Het werken met een polyester mal. Handleiding Het werken met een polyester mal. Hoekseize 3 8711 HR WORKUM tel.: 0515-543556 info@polymat.nl www.polymat.nl. Het werken met een polyester mal. 1. Info vooraf 2. Mallen bouw en plug. 3. het

Nadere informatie

Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss

Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss Kenmerkenblad Omschrijving Gebruiksdoel Voornaamste kenmerken Kleuren en glans Verpakking Basisgegevens Tweecomponenten, halfglanzende finish voor buiten op basis van polyurethaan. Voor het afwerken van

Nadere informatie

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op metaal

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op metaal REV:02-18/07/13 RapidRoof Inhoud 1. Voorbereiding 2. Aanbrenging: 3. Aanbrenging: enkel Waterproof 4. Aanbrenging: enkel Anti-Skid 5. Menghandleiding 6. Bijkomende informatie Let op: alle RapidRoof-producten

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATIE : INDUSTRIELAK

PRODUCT INFORMATIE : INDUSTRIELAK PRODUCT INFORMATIE : INDUSTRIELAK Productomschrijving Industriële afwerkingslak op basis van gemodificeerde kortolie/alkydharsen ontworpen voor binnen en buiten. Voornaamste kenmerken Zeer goede buitenweerstand

Nadere informatie

Inno Coatings Grindvloer Coating

Inno Coatings Grindvloer Coating Inno Coatings Grindvloer Coating Productomschrijving: Inno Coatings - Grindvloer Coating Inno Coatings - Grindvloer Coating is gemaakt om toegepast te worden op grindvloeren en grindtegels. Een gemakkelijk

Nadere informatie

MAXON EPDM BESTEKTEKSTEN

MAXON EPDM BESTEKTEKSTEN MAXON EPDM BESTEKTEKSTEN Algemeen 1. Voor verkleving met koudlijm eenlaags 2. Voor verkleving met koudlijm met onderlaag 3. Voor renovatie op oude bitumineuze dakdichting 4. Voor plaatsing met ballast

Nadere informatie

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter.

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter. OMSCHRIJVING Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen.

Nadere informatie

S.A.M. Advies STRIKOLITH ADVIES MODULE

S.A.M. Advies STRIKOLITH ADVIES MODULE BASIS ADVISERING Ondergrond (natte ruimten) Copyright 1971 a Strikolith Holding company * all rights reserved www.strikolith.com/disclaimer 1 van 5 1.0 TOEPASSINGSGEBIED: Dit advies dient als leidraad

Nadere informatie

Plaatsingsvoorschriften DELTA -THENE: Afdichting in de spouwmuur Conform EN 14967:2006

Plaatsingsvoorschriften DELTA -THENE: Afdichting in de spouwmuur Conform EN 14967:2006 Plaatsingsvoorschriften DELTA -THENE: Afdichting in de spouwmuur Conform EN 14967:2006 Algemene informatie: Het product is CE-gecertificeerd: prestatieverklaring op www.doerken.be. De folie beantwoordt

Nadere informatie

behanginstructies Inhoudsopgave:

behanginstructies Inhoudsopgave: Inhoudsopgave: 1. Plakinstructies vliesbehang. Plakinstructies duplex- en vinylbehang 3. Plakinstructies glasvezelbehang. Meetinstructies. Behang symbolen. Vraag & antwoord 1. Vliesbehang Vliesbehang is

Nadere informatie

Handleiding verwerking Beton Flow

Handleiding verwerking Beton Flow Handleiding verwerking Beton Flow BCFW Pagina 1 Inhoud: - Wat is Beton Flow - Voorbereiding Ondergrond - Aanbrengen en afwerken BCFW Pagina 2 Wat is Beton Flow: - Cementgebonden afwerkvloer: o Giet/Spaan

Nadere informatie

NIEUW. Permo solar SK & Sepa solar. Optimaliseert zeer doeltreffend de prestaties van de thermische isolatie van het dak in de zomer en in de winter

NIEUW. Permo solar SK & Sepa solar. Optimaliseert zeer doeltreffend de prestaties van de thermische isolatie van het dak in de zomer en in de winter NIEUW Permo solar SK & Sepa solar Optimaliseert zeer doeltreffend de prestaties van de thermische isolatie van het dak in de zomer en in de winter Permo solar SK Waterdichte dampopen reflecterende onderdakfolie

Nadere informatie

BETONREPARATIEPASTA NIEUW! VOOR BETON EN STEENACHTIGE ONDERGRONDEN PRAKTISCH, SNEL EN COMPLEET

BETONREPARATIEPASTA NIEUW! VOOR BETON EN STEENACHTIGE ONDERGRONDEN PRAKTISCH, SNEL EN COMPLEET BETONREPARATIEPASTA VOOR BETON EN STEENACHTIGE ONDERGRONDEN NIEUW! DRY FLEX CO betonreparatiepasta Voor het repareren van niet-constructieve beschadigingen; Voor het repareren van losgerukte verankeringen

Nadere informatie

Verwerkingshandleiding Sikaflex brugvoegsysteem / VERSIE 1 / SIKA NEDERLAND B.V. / RENS BURGHGRAAFF

Verwerkingshandleiding Sikaflex brugvoegsysteem / VERSIE 1 / SIKA NEDERLAND B.V. / RENS BURGHGRAAFF 2016-11 / VERSIE 1 / SIKA NEDERLAND B.V. / RENS BURGHGRAAFF TABLE OF CONTENTS 1 Scope 3 2 Systeem omschrijving 3 2.1 literatuur 3 2.2 Beperkingen 3 3 Ondergrond voorbereiding 4 3.1 poreuze cementgebonden

Nadere informatie

TRIDEX: lastenboeken

TRIDEX: lastenboeken TRIDEX: lastenboeken Algemeen 1. voor verkleving met koudlijm 1-laags 2. voor verkleving met koudlijm met onderlaag 3. voor renovatie op oude bitumineuze dakdichting 4. voor plaatsing met ballast 5. voor

Nadere informatie

Heeft luchtdicht bouwen wel zin? copyright: Innoceal bvba

Heeft luchtdicht bouwen wel zin? copyright: Innoceal bvba Heeft luchtdicht bouwen wel zin? HEEFT LUCHTDICHT BOUWEN WEL ZIN? WAAROM? - Europees streven naar energieneutrale gebouwen tegen 2020 - bouwregelgeving volgt en verlaagt gestaag het toegelaten E-peil -

Nadere informatie

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer)

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) *100% UV-bestendig *Blijvend soepel en elastisch * Hoge elasticiteit. Tot 400% rek * Scheur-, breuk-,

Nadere informatie

Gevel- en wandafwerking 4943 Scheuroverbruggend muurverfsysteem

Gevel- en wandafwerking 4943 Scheuroverbruggend muurverfsysteem Sigma Coatings BV 1/12 april 2003 OMSCHRIJVING Het Branderflex muurverfsysteem is een weervast, waterdampdoorlatend en blijvend elastisch afwerkingssysteem voor buiten en binnen. Het systeem is toe te

Nadere informatie

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale Handleiding verwerking Beton Ciré Originale Pagina 1 - Versie 09 Inhoud: - Wat is Beton Ciré Originale - Voorbereiding Ondergrond o Wanden o Vloeren o Meubels en aanrechtbladen - Aanbrengen en afwerken

Nadere informatie

Economisch en milieuvriendelijk, vloeibaar aan te brengen dakreparatie en onderhoudsproduct gebaseerd op Sika Co-Elastic Technology (CET)

Economisch en milieuvriendelijk, vloeibaar aan te brengen dakreparatie en onderhoudsproduct gebaseerd op Sika Co-Elastic Technology (CET) Productinformatieblad Editie 28/06/2010 Identificatie nummer: 02 09 15 15 100 0 000004 Versie NL: 05/07/2011 Sikalastic -560 Economisch en milieuvriendelijk, vloeibaar aan te brengen dakreparatie en onderhoudsproduct

Nadere informatie

Kelder-afdichting met zwelmembraan 1

Kelder-afdichting met zwelmembraan 1 Tekst: Prof. ir Nico Hendriks, BDA Dak- en Geveladvies BV Beeld: Albert F. van den Hout In het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië vormt de waterdichte afwerking van ondergrondse constructies een

Nadere informatie

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar.

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. W360 ALGEMEEN 2K Houtreparatiepasta OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. TOEPASSING Handige 2in1 koker Uitstekende hechting Perfect schuurbaar

Nadere informatie

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Als alles glad moet verlopen Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Grondig vernieuwd Brillux pleister Achter elk perfect oppervlak gaat een perfecte voorbereiding schuil. Om deze belangrijke werkzaamheden

Nadere informatie

Inno Coatings - Betonverf 2K

Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings - Betonverf 2K Productomschrijving: Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings Betonverf is een watergedragen 2-componenten betonverf en is zowel verkrijgbaar in kleurloos transparante als

Nadere informatie

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem.

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. pagina 1 van 5 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Dit systeem kan direct

Nadere informatie

SYSTEEMBLAD. Sneldrogend rolcoatingsysteem met Sigmafloor Rapidcoat K Gloss voor middelzwaar belaste vloeren buiten

SYSTEEMBLAD. Sneldrogend rolcoatingsysteem met Sigmafloor Rapidcoat K Gloss voor middelzwaar belaste vloeren buiten OMSCHRIJVING Sneldrogend rolcoatingsysteem op basis van oplosmiddelarm polyurea. voor binnen. Geschikt voor het afwerken van vloeren die middelzwaar belast worden. Toe te passen in onder meer galerij-

Nadere informatie

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV Nederland Blad : 1/5 Opgesteld door: E.G. Bekrachtigd door: W.A. Het product: Algemeen: Kelfort Kel-Fol 125G is een gewapende dampdoorlatende PEfolie, die wordt verwerkt aan de buitenzijde van de constructie,

Nadere informatie

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin Kenmerkenblad Omschrijving Gebruiksdoel Voornaamste kenmerken Kleuren en glans Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het beschermen van

Nadere informatie

Egaliseren van minerale ondergronden binnen

Egaliseren van minerale ondergronden binnen OMSCHRIJVING Minerale ondergronden die afgewerkt worden met behang, verf of sierpleister moeten aan een bepaalde glad- en vlakheidseis voldoen. Naarmate het gekozen afwerkingssysteem gladder en glanzender

Nadere informatie

Applicatiemethoden voor Avery zelfklevende films uitgebracht: 20/09/2001

Applicatiemethoden voor Avery zelfklevende films uitgebracht: 20/09/2001 Applicatiemethoden voor Avery zelfklevende films uitgebracht: 20/09/2001 Avery zelfklevende films zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kwaliteiten voor even zovele verschillende toepassingen.

Nadere informatie

DIKLAGIGE, OPLOSMIDDELVRIJE, FLEXIBELE, 2-COMPONENTEN BITUMINEUZE EMULSIE COATING, POLYMEER GEMODIFICEERD

DIKLAGIGE, OPLOSMIDDELVRIJE, FLEXIBELE, 2-COMPONENTEN BITUMINEUZE EMULSIE COATING, POLYMEER GEMODIFICEERD TECHNISCHE FICHE DIKLAGIGE, OPLOSMIDDELVRIJE, FLEXIBELE, 2-COMPONENTEN BITUMINEUZE EMULSIE COATING, POLYMEER GEMODIFICEERD PRODUCTOMSCHRIJVING is een 2-componenten coating, oplosmiddelvrij en vezelversterkt,

Nadere informatie

KEMPEROL 2K-PUR. De oplosmiddelvrije vloeibare afdichting voor het gevoelige milieu

KEMPEROL 2K-PUR. De oplosmiddelvrije vloeibare afdichting voor het gevoelige milieu KEMPEROL 2K-PUR De oplosmiddelvrije vloeibare afdichting voor het gevoelige milieu KEMPEROL 2K-PUR is een geurneutrale, oplosmiddelvrije vloeibare afdichting die speciaal voor gevoelige gebieden is ontwikkeld.

Nadere informatie

RENOCURE pu. 2 Componenten reparatiepasta op basis van polyurethaan.

RENOCURE pu. 2 Componenten reparatiepasta op basis van polyurethaan. RENOCURE pu 2 Componenten reparatiepasta op basis van polyurethaan. Toepassing: Repareren en vullen van nieuwe en bestaande houtconstructies binnen en buiten. Afdichten en verlijmen van houtverbindingen.

Nadere informatie

1: POLYESTER OSMOSE BEHANDELING

1: POLYESTER OSMOSE BEHANDELING pagina 1 van 6 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe een osmose behandeling van het oppervlak onder de waterlijn van een polyester jacht plaats kan vinden. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Een osmose behandeling

Nadere informatie

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale Handleiding verwerking Beton Ciré Originale BCO Pagina 1 Inhoud: - Wat is Beton Ciré Originale - Voorbereiding Ondergrond o Wanden o Vloeren o Meubels en aanrechtbladen - Aanbrengen en afwerken BCO Pagina

Nadere informatie

Kunststof vloerproducten voor de schilder Overzicht producten voor betonnen ondergronden

Kunststof vloerproducten voor de schilder Overzicht producten voor betonnen ondergronden Kunststof vloerproducten voor de schilder Overzicht producten voor betonnen en Sto Inleiding: Vloerafwerkingen We zien steeds vaker dat de schilder, naast traditioneel schilderwerk ook regelmatig de vraag

Nadere informatie

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV Nederland Blad : 1/5 Opgesteld door: E.G. Bekrachtigd door: W.A. Het produkt: Algemeen: Kelfort Kel-Tex is een gewapende dampopen PE-folie, die wordt verwerkt aan de buitenzijde van de constructie, zowel

Nadere informatie

Sigma Multiprimer 2K EP

Sigma Multiprimer 2K EP Kenmerkenblad Omschrijving Gebruiksdoel Voornaamste kenmerken Kleuren en glans Verpakking Basisgegevens Universele tweecomponenten zinkfosfaatprimer op basis van epoxy. Primer voor staal, thermisch verzinkt

Nadere informatie

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating NC 2K Clearcoat Omschrijving : NC 2k Clearcoat 2 component-polysiloxan-epoxy eenlaags veredeling is een transparante 2 componenten coating gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen behandeld met NC 2k Clearcoat

Nadere informatie

Triflex Parkeergarages met Uitstraling. Triflex, specialist in vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen

Triflex Parkeergarages met Uitstraling. Triflex, specialist in vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen Parkeergarages met Uitstraling Triflex, specialist in vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen Parkeergarages Parkeerdaken met Uitstraling De eerste indruk U heeft een prachtige onderneming.

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Kant-en-klare, sneldrogende, zelfnivellerende, cementgebonden egalisatiemortel. 2-30 mm laagdikte Stofarm Toepassing Cementgebonden egalisatiemortel voor bijna alle soorten binnenvloeren. weber.floor dek

Nadere informatie

Systeembeschrijving. Triflex CPS-T+ systeem

Systeembeschrijving. Triflex CPS-T+ systeem Systeembeschrijving Triflex CPS-T+ systeem Inhoudsopgave Triflex CPS-T+ systeem 3 Uw parkeerdek in topconditie 3 Scheuroverbruggend 3 Advies of volledig ontzorgd 3 Een meerlaagssysteem 4 De opbouw van

Nadere informatie

Vloeibare producten Productoverzicht. Icopal vloeibare producten voor optimaal dakwerk

Vloeibare producten Productoverzicht. Icopal vloeibare producten voor optimaal dakwerk Vloeibare producten Productoverzicht Icopal vloeibare producten voor optimaal dakwerk Meer informatie over Icopal s vloeibare producten? Scan de QR code met uw mobiele telefoon of ga naar: www.icopal.nl

Nadere informatie

PU Vloercoating Gietvloer (gietvloer polyurethaan)

PU Vloercoating Gietvloer (gietvloer polyurethaan) PU Vloercoating Gietvloer (gietvloer polyurethaan) Onze PU Vloercoating is een zelf egaliserende gietvloer van topkwaliteit, op basis van oplosmiddelvrije polyurethanen. Dat maakt deze vloerafwerking heel

Nadere informatie

Plaatsingsvoorschriften DELTA -THENE: kelderafdichting

Plaatsingsvoorschriften DELTA -THENE: kelderafdichting Plaatsingsvoorschriften DELTA -THENE: kelderafdichting Zelfklevend waterdichtingsmembraan op rol, voor een snelle en efficiënte realisatie van de verticale afdichting. Conform EN 13969 en DIN 18195-4.

Nadere informatie

Gevelafwerking Scheuroverbruggend sierpleistersysteem

Gevelafwerking Scheuroverbruggend sierpleistersysteem OMSCHRIJVING Het Branderflex sierpleistersysteem is een weervast, waterdampdoorlatend en blijvend elastisch afwerkingssysteem met een decoratieve structuur. Het systeem is toe te passen op gevels van woning-

Nadere informatie

Egaliseren van minerale ondergronden binnen

Egaliseren van minerale ondergronden binnen OMSCHRIJVING Minerale ondergronden die afgewerkt worden met behang, verf of sierpleister moeten aan een bepaalde glad- en vlakheidseis voldoen. Naarmate het gekozen afwerkingssysteem gladder en glanzender

Nadere informatie

Sigma Tigron Aqua Matt

Sigma Tigron Aqua Matt februari 2011 TECHNISCHE FICHE Omschrijving Matte slijtvaste watergedragen lakverf voor binnen op basis van acrylaatpolyurethaan met LTA en QDS technologie. Gebruiksdoel Voor- en aflak voor hoogwaardige

Nadere informatie

Controle van water- en luchtdichtheid van het onderdak

Controle van water- en luchtdichtheid van het onderdak Fiche 4 Controle van water- en luchtdichtheid van het onderdak Er moet gecontroleerd worden of het onderdak waterdicht en winddicht is. Als het onderdak niet waterdicht is kan er water in het isolatiemateriaal

Nadere informatie

TexrTape. TexrTape is gemaakt van 100% niet-geweven polipropyleen. De kleefstof die

TexrTape. TexrTape is gemaakt van 100% niet-geweven polipropyleen. De kleefstof die Product Informatie Blad Uitgave 05.2010 Beschrijving is gemaakt van 100% niet-geweven polipropyleen. De kleefstof die wordt gebruikt in het productieproces is een Butyl Rubber formule ontworpen om agressief

Nadere informatie

De mogelijkheden van EPS met Polyurea. in beeld

De mogelijkheden van EPS met Polyurea. in beeld De mogelijkheden van EPS met Polyurea in beeld Materiaal - 01 Polyurea - algemeen Polyurea hotspray coatings Droog in seconden Polyurea coatings zijn hoog reactief en harden binnen enkele seconden uit.

Nadere informatie

2C Anti Graffiti Coat

2C Anti Graffiti Coat 2C Anti Graffiti Coat Omschrijving 2C Anti Graffiti Coat is een transparant, 2 componenten, permanent oppervlakte beschermingssysteem tegen graffiti vandalisme gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen

Nadere informatie

Wand- en plafondafwerking Hoogwaardig multifunctioneel spuitpleistersysteem

Wand- en plafondafwerking Hoogwaardig multifunctioneel spuitpleistersysteem OMSCHRIJVING OPMERKING Het Brander Crystal-spuitpleistersysteem is een systeem voor het doeltreffend en economisch repareren, egaliseren en afwerken van vlakke, gladde ondergronden binnen. Het systeem

Nadere informatie

Sigmetal Aquacoat 2K Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter.

Sigmetal Aquacoat 2K Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter. OMSCHRIJVING Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen.

Nadere informatie

SIKAPROOF A HET INNOVATIEVE WATERDICHTINGSSYSTEEM

SIKAPROOF A HET INNOVATIEVE WATERDICHTINGSSYSTEEM SIKAPROOF A HET INNOVATIEVE WATERDICHTINGSSYSTEEM SIKAPROOF A is eenvoudig aan te brengen voor het plaatsen van de wapening en het gieten van het beton. Naden worden afgedicht met een daarvoor voorziene

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Houten boten

VERFSYSTEMEN Houten boten VERFSYSTEMEN Houten boten Hout onder de waterlijn Hout boven de waterlijn Hout dek Hout opbouw Hout interieur Hout transparant, kleurloos Hout transparant, karaat Hout transparant, kleurloos 1k www.de-ijssel-coatings.nl

Nadere informatie

1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M²

1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M² 1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M² Voor horizontale en verticale vlakken, alle soorten dekvloeren, beton, anhydriet, gips, betonblokken, hout, tegels of aardewerk. PRIMER MORTEL PIGMENT IMPREGNEER SEALER 1 liter

Nadere informatie

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV Nederland Blad : 1/6 Opgesteld door: EG Bekrachtigd door: GvdW Het product: Algemeen: Kelfort Kel-Tex 3 is een folie met een 3-laags waterdicht dampopen membraan, welke wordt verwerkt aan de buitenzijde

Nadere informatie

Duitse kwaliteit en technologie

Duitse kwaliteit en technologie Duitse kwaliteit en technologie Eurovent producten zijn vervaardigd met het gebruik van de nieuwste technologie en de betrokkenheid van de beste isolatie specialisten. Zij hebben samen meer dan 20 jaar

Nadere informatie

Wecryl 230 / - thix / - TT Afdichting

Wecryl 230 / - thix / - TT Afdichting 2K A Korte beschrijving Wecryl 230- producten zijn hoogwaardige, lagetemperatuurflexibele PMMA- afdichtingsharsen voor de opstelling van duurzame functionele dakafdichtingen en voegafdichtingen van WO-

Nadere informatie

Sigmafloor Rapidcoat 2K Gloss

Sigmafloor Rapidcoat 2K Gloss OMSCHRIJVING Sneldrogende, oplosmiddelarme, tweecomponenten vloercoating voor binnen en buiten op basis van polyurea. GEBRUIKSDOEL Het afwerken van vloeren die middelzwaar belast worden. Toe te passen

Nadere informatie

Icopal-PROFI-DICHT. De vloeibare afdichting voor daken en details. vooruitgang en kwaliteit met zekerheid

Icopal-PROFI-DICHT. De vloeibare afdichting voor daken en details. vooruitgang en kwaliteit met zekerheid Icopal-PROFI-DICHT De vloeibare afdichting voor daken en details vooruitgang en kwaliteit met zekerheid PROFI-DICHT met overtuigende voordelen PROFI-DICHT werkt snel -- in slechts 30 minuten regenbestendig,

Nadere informatie

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden.

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. HIGH GLOSS Product Artikelnummer High Gloss 88672 Verharder 48256 PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. Recoat High

Nadere informatie

RLD900V-DO. Technische informatie. December Alleen voor professioneel gebruik PRODUCTOVERZICHT. DELFLEET ONE High Performance Topcoat

RLD900V-DO. Technische informatie. December Alleen voor professioneel gebruik PRODUCTOVERZICHT. DELFLEET ONE High Performance Topcoat Technische informatie December 2017 RLD900V-DO Alleen voor professioneel gebruik PRODUCTOVERZICHT DELFLEET ONE High Performance Topcoat Product F8000 F7xxx F8255 F8367 Beschrijving UHS High Performance

Nadere informatie

Inzetbaarheid. Gamma

Inzetbaarheid. Gamma Inzetbaarheid Daar waar de mogelijkheden met klassieke afdichtingsmembranen stoppen, gaan onze vloeibare afdichtingssystemen nog veel verder. Dit is onder meer het geval bij: complexe vormen moeilijk bereikbare

Nadere informatie