Onweerstaanbaar gebouw. Overweldigend interieur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onweerstaanbaar gebouw. Overweldigend interieur"

Transcriptie

1 Arnhemsestraatweg AM RHEDEN Onweerstaanbaar gebouw Overweldigend interieur Onbetaalbare locatie

2 Wanneer bent u voor het laatst betoverd door een gebouw? Wow is de meest gehoorde reactie als bezoekers het pand betreden aan de Arnhemsestraatweg 20 in Rheden. De strakke buitenzijde van de voormalige gereformeerde kerk verraadt weinig van het lichte interieur. Het verbouwde pand ligt op de hoek van een doodlopend weggetje dat naar het grootste natuurgebied van ons land leidt en een vrij rustige, doorgaande weg. Een bijzondere locatie in het hart van Nederland, die vanuit alle windstreken (ook per openbaar vervoer) prima bereikbaar is. De voorzijde van het uitnodigende gebouw staat midden in het leven. Aan de achterzijde wordt het pand beschermd door de beboste stuwwallen die naar de Posbank leiden, het hoogste punt van de Veluwe. Het pand is gezien de ruime bestemmingsmogelijkheden (waaronder mogelijk wonen) zeer geschikt voor verschillende bedrijfstypen, van kantoor tot horecagelegenheid, maar in het bijzonder voor ondernemingen die veel belang hechten aan een indrukwekkende, eerlijke en natuurlijke uitstraling.

3 Het echte visitekaartje is misschien wel de achtertuin. De verbouwde kerk is een parel aan de rand van de Veluwe, met op tien minuten lopen dit uitzicht. Iedereen die het pand bezoekt, ervaart de rust, de energie en de unieke schoonheid van het natuurgebied.

4 18 werkplekken weids uitzicht royale keuken De huidige eigenaar heeft het pand met veel zorg en aandacht, uiteraard onder architectuur, verbouwd. Grondig en met gevoel voor de omgeving. Er is gebruik gemaakt van zeer hoge kwaliteit materialen en gekozen voor een neutraal en naturel design met overwegend beton, staal en glas. Karakteristieke elementen zoals glas-in-lood zijn met zorg gerestaureerd en dus behouden gebleven. Het is een comfortabel gebouw met dubbele beglazing, vloerverwarming (en voorbereiding op vloerkoeling), uitgebreide sanitaire voorzieningen (waaronder een douche) en een royale keuken die past in de open, transparante sfeer van het gebouw.

5 beton staal glas Het hart van het pand is groots, indrukwekkend en zeer ruim. Dat komt omdat in de verdiepingsvloer een grote opening uitgespaard is: je kunt tot in de nok van het gebouw kijken. Het kleurenspel van de glas-in-loodramen is overal aanwezig.

6 ontspanning informeel buitenleven Het pand is in gebruik als modern kantoor in de Stadsregio Arnhem Nijmegen. Naast de functie die het nu heeft, worden exposities gehouden, culinaire workshops gegeven (waarbij het pure uit de natuur vaak een rol speelt), thema-evenementen gehouden, maar ook worden vanwege de bijzondere sfeer en akoestiek ook geregeld concerten gegeven. Het pand inspireert en nodigt uit tot bijzondere invullingen buiten de gebaande paden. Aan de stille zijde van het gebouw bevindt zich een fijn, groot terras aan de vijver, met een weids uitzicht over een akker waar kleinschalige, traditionele landbouw wordt beoefend. Dat ook een terras aan de zonnige voorzijde zeer eenvoudig te realiseren is, was te merken tijdens de druk bezochte open monumentendagen.

7 Bovenal is het een fijn bedrijfspand waar in de huidige configuratie prettig gewerkt kan worden door 15 á 18 mensen. Zeer praktisch zijn de grote ruimten in elke hoek van het gebouw. Deze worden nu gebruikt als entree, garderobe, airconditioned serverruimte, archief en opslag van voorraden. Daarnaast is er een moderne badkamer met douche, ideaal voor medewerkers die op de fiets willen komen. Er is goed nagedacht over de elektrische installatie, data- en telefoonverbindingen en flexibele werkplekken. Al deze voorzieningen zijn zonder meer top geregeld. Er zijn diverse mogelijkheden om het aantal vierkante meters uit te breiden, zowel binnen de bestaande muren van het pand als daarbuiten. Binnen het bouwblok in het vigerende bestemmingsplan wordt ruimte geboden voor een uitbreiding met ongeveer 100 m 2. praktisch ingedeeld ruime werkplekken open sfeer

8 Begane grond De voormalige kerk kan worden betreden via twee ingangen, waarvan de rechter toegang de hoofdentree van het pand vormt. Via een tochtsluis komt u in de indrukwekkende ontvangsthal (86 m 2 ), daar heeft u zicht op de originele glas-in-loodramen op de eerste verdieping. Aan de voorzijde (zuid) van het pand bevindt zich de grote vergaderen presentatieruimte (42 m 2 ) met ingebouwde kasten, aan de westzijde een tweetal kantoren (14 m 2 en 15 m 2 ). Aan de oostkant geven twee grote deuren toegang tot een groot terras dat uitzicht biedt op een fraaie tuin en het achterliggende akkerland. De huidige eigenaar heeft hier een grote tafel geplaatst waar elke middag gezamenlijk wordt geluncht. De robuuste, in beton uitgevoerde keuken is voorzien van twee werkbladen met spoelbakken, volop kastruimte, twee koelkasten, een vrieskast, een fornuis met grote oven en brede afzuigkap. Verder bevinden zich op de begane grond een tweetal toiletten, een doucheruimte, een werkkast en een voorraadruimte (8m 2 ). Via een fraaie trap, vormgegeven in glas en staal, bereikt u de eerste verdieping.

9 Begane grond 1 e verdieping

10 Eerste verdieping Het eerste dat u opvalt op de verdiepingsvloer zijn de originele glas-in-loodramen aan drie kanten van het gebouw en de imposante hoogte. Rondom de grote opening die de begane grond en de verdiepingsvloer met elkaar verbindt, bevinden zich een open kantoorruimte (ruim 100 m 2 ), achter een hoge glazen wand een groot kantoor (ruim 33 m 2, eenvoudig te splitsen in twee afzonderlijke ruimten), een spreekkamer of concentratieruimte (15 m 2 ), een toiletgroep en een ruime pantry die, net als de keuken beneden, in beton is uitgevoerd. In de vier hoeken van het gebouw bevinden zich de technische ruimten (verwarming, server-racks (19 inch) en luchtbehandeling) en opslagruimte. De kantoorruimten zijn ruim voorzien van ingebouwde kasten en aansluitpunten voor stroom, telefoon en dataverkeer en werkplekken kunnen daardoor zeer flexibel ingericht worden.

11 Eerste verdieping Vanuit de pantry op de eerste verdieping bereikt u met een vlizo-trap de tweede verdieping waar zich een grote ruimte bevindt van meer dan 30 m 2 en een hoogte van vijf meter. Deze ruimte is nu in gebruik als fotostudio annex archiefruimte, maar kan op eenvoudige wijze worden omgebouwd tot een comfortabel kantoor met een royaal uitzicht op de werkvloer en via een kleine ingreep (dakvenster) op het weidse landschap.

12 Ligging en bereikbaarheid De Arnhemsestraatweg was vroeger de hoofdverbindingsweg tussen Arnhem en Dieren/Zutphen. Tegenwoordig is de straat relatief rustig en rijdt het doorgaande verkeer via de A348. Vanaf diezelfde A348 bent u in minder dan vijf minuten bij het pand. Het NS-station Rheden ligt op minder dan vijf minuten lopen, de streekbus stopt voor de deur. De Valkenbergerweg, het (doodlopende) weggetje dat langs de tuin loopt, eindigt na ongeveer 300 meter bij het toegangshek van het Nationale Park Veluwezoom. Binnendoor loopt u door on-nederlands glooiend terrein in een kwartiertje naar de Posbank, het hoogste punt van de Veluwe. De ligging aan de rand van het Nationale Park, is niet alleen aantrekkelijk voor medewerkers en gasten, maar geeft het pand ook een eerlijke en duurzame uitstraling. Fiets Bus/trein Auto Het buitenterrein Aan de voor- en westzijde van het pand bevinden zich zestien parkeerplaatsen die bereikt worden via twee opritten. Ter hoogte van de ingang is een aparte parkeerplaats voor mensen met een beperking. Daar is ook de overdekte, afsluitbare stalling voor fietsen en containers. De beplanting sluit goed aan bij het ingetogen uiterlijk van het gebouw, net als het ruime terras en de vijver aan de voorkant van het pand. Aan de oostzijde ligt een meer natuurlijke tuin met een grote vijver die aansluiten bij de groene omgeving.

13 A50 Richting: Apeldoorn, Zwolle Nationale Park Veluwezoom A348 Richting: Dieren, Zutphen A12 Richting: Utrecht, Den Haag, Amsterdam Posbank Rheden Rhederlaag Velp Arnhem A12 Richting: Zevenaar, Doetinchem, Oberhausen Stadsregio Arnhem Nijmegen is een van de plusregio s en bestaat uit 20 gemeenten, waaronder Rheden.

14 1455 Bestemmingsplan en gebruik Situatietekening Arnhemsestraatweg AM RHEDEN Dit bijzondere pand ligt in het bestemmingsplan Landelijk gebied van de gemeente Rheden en kan voor een groot aantal functies gebruikt worden. Op het perceel rust de bestemming niet-agrarisch bedrijf. De volgende functies zijn vastgelegd: Overige zakelijke dienstverlening: kantoren; Bibliotheken, musea, ateliers, e.d.; Hotels en pensions met keuken, conferentieoorden en congrescentra; Restaurants, cafetaria s, snackbars, ijssalons met eigen ijsbereiding, e.d.; Medische praktijken Valkenbergerweg a Transformator huis Nuon Stalling inrit uitrit Arnhemsestraatweg Perceel Kantoor/stalling Bouwvlak voor eventuele uitbreiding Begane grond = woonhuis 1e verdieping = kantoor Recht van overpad t.b.v. woning en Nuon 79 Naast de bestaande opstallen, biedt het bestemmingsplan ruimte voor het bebouwen van nog eens bijna 100 m 2, waardoor aan de oost- en zuidzijde van het pand een aantrekkelijke uitbreiding gerealiseerd kan worden. 81

15 Kenmerken Arnhemsestraatweg AM RHEDEN Bouw Hoofdbestemming Kantoor Overige bestemmingen Bibliotheek, museum, atelier, etc. Hotel en pension met keuken, conferentieoord en congrescentrum; Restaurant, cafetaria, snackbar, ijssalon met eigen ijsbereiding, e.d.; Medische praktijk Soort bouw Bestaand pand, voormalig kerkgebouw Bouwjaar Het pand is in 2006 volledig gerenoveerd Oppervlakten Perceel Ca m 2 Bebouwde oppervlakte Ca. 250 m 2 Bruto vloeroppervlakte Ca. 445 m 2 Waarvan kantoor Ca. 330 m 2 (Begane grond 178 m 2 ; 1e verdieping 151 m 2 ) Waarvan overig Ca. 115 m 2 (Begane grond 60 m 2 ; 1e verdieping 26 m 2 ; 2e verdieping 30 m 2 ) Omgeving Ligging Aan de rand van het dorp Rheden en het Nationale Park Veluwezoom Bereikbaarheid - Snelweg afrit op plm. 1 kilometer - Treinstation op plm. 400 meter - Bushalte voor de deur Lokale voorzieningen Winkels op ca. 600 meter Opmerkingen Bestemmingsplan Het in het bestemmingsplan vastgelegde bouwblok biedt ruimte voor een uitbouw van ongeveer 100m 2 Indeling Aantal bouwlagen Verwarming Installaties/bekabeling 1 bouwlaag met een karakteristieke hoge kap in kruisvorm Vloerverwarming Volledige alarminstallatie, UTP bekabeling De toekenning van de bestemming Wonen wordt door de gemeente Rheden positief bekeken. Bijzonderheden Ramen Interieur Op de 1e verdieping bevinden zich 15 glas-in-loodramen die tijdens de verbouwing in 2006 gerenoveerd zijn en voorzien zijn van dubbel glas De inventaris is in lijn met de binnenhuisarchitectuur ontworpen en kan eventueel worden overgenomen

16

17 Arnhemsestraatweg AM RHEDEN DK Makelaars: Hans-Robert van der Doe: Assink ERA Makelaars: Bert Dekker:

Augustuslaan 56, Beuningen Gld

Augustuslaan 56, Beuningen Gld Augustuslaan 56, Beuningen Gld Kenmerken Overdracht Vraagprijs 425.000 k.k. Aangeboden sinds 25-04-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Een loftappartement met industriële uitstraling op de begane grond

Een loftappartement met industriële uitstraling op de begane grond Een loftappartement met industriële uitstraling op de begane grond Prinseneiland 50-huis Amsterdam De eerste indruk: Een dorp in de grote stad Prinseneiland is één van de drie Westelijke eilanden die samen

Nadere informatie

TE KOOP. Vetwei VL. Uitgebouwde woning in het Brabantse Velp!

TE KOOP. Vetwei VL. Uitgebouwde woning in het Brabantse Velp! TE KOOP Vetwei 16 5363 VL Uitgebouwde woning in het Brabantse Velp! Inleiding Aanbiedingstekst: In een zeer rustige hoek ligt deze fijne instapklare tussenwoning, met veel groen en parkeergelegenheden

Nadere informatie

TE HUUR. Randweg-Zuid 25 Budel. Prijs N.O.T.K.

TE HUUR. Randweg-Zuid 25 Budel. Prijs N.O.T.K. TE HUUR Randweg-Zuid 25 Budel Prijs N.O.T.K. Oppervlakte: 857m² Perceel: 2217m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Prijs N.O.T.K. Type bedrijfsruimte Andere Hoofdtype Vrijstaand Bouwjaar 2011 Algemene staat Luxe-afwerking

Nadere informatie

Te Koop. Eijkhovenstraat ZT Dreumel. Eengezinswoning, Vrijstaande woning 155m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Eijkhovenstraat ZT Dreumel. Eengezinswoning, Vrijstaande woning 155m². Vraagprijs k.k. Te Koop Eijkhovenstraat 3 6621 ZT Dreumel Eengezinswoning, Vrijstaande woning 155m² Vraagprijs 295.000 k.k. Vraagprijs 295.000 k.k. Status Beschikbaar Beschikbaar per in overleg Soort woonhuis Eengezinswoning,

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

PANHUIS 51 VEENENDAAL

PANHUIS 51 VEENENDAAL PANHUIS 51 VEENENDAAL INTRO Aan de rand van het centrum van Veenendaal is deze karakteristieke en vrijstaande woning gelegen met een fraaie achtertuin en maar liefst 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Nadere informatie

Verrassende uitgebouwde, twee-onder-een-kapwoning. Baarleseweg 28 Chaam

Verrassende uitgebouwde, twee-onder-een-kapwoning. Baarleseweg 28 Chaam Verrassende uitgebouwde, twee-onder-een-kapwoning Uitgebouwde, twee-onder-eenkapwoning op een groot perceel met de tuin op het zuidwesten Kom verder en laat je verrassen Deze uitgebouwde, twee-onder-een-kapwoning

Nadere informatie

Waterweg 114 3731 HP DE BILT (De Bilt)

Waterweg 114 3731 HP DE BILT (De Bilt) Waterweg 114 - DE BILT Waterweg 114 3731 HP DE BILT (De Bilt) VERKOCHT 150m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING In een van de populairste

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

Alphons Ratslaan 8 - VENLO

Alphons Ratslaan 8 - VENLO Gedetailleerde omschrijving DETAILS Bouwjaar: 2012 Perceeloppervlak: 678 m² Inhoud object: 800 m³ Woonoppervlak: 200 m² Totaal aantal kamers: 5 Aantal slaapkamers: 3 Badkamers: 2 Verdiepingen: 2 Parkeerplaatsen:

Nadere informatie

TE KOOP. Wolfswaard K.K CH Beesd. Wiebox makelaars. Kazerneplein MB Gorinchem

TE KOOP. Wolfswaard K.K CH Beesd. Wiebox makelaars. Kazerneplein MB Gorinchem TE KOOP 339.500 K.K. Wiebox makelaars Kazerneplein 35 4201 MB Gorinchem 0183 76 38 24 info@wiebox.nl Wolfswaard 19 4153 CH Beesd Wolfswaard 19 4153 CH Beesd Inleiding INSTAPKLARE WONING. Deze woning is

Nadere informatie

Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard

Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard Te koop aangeboden jaren-50 landhuis met praktijk- c.q. kantoorruimte met vrijstaande garage op een royaal perceel groot 1040 m2. 465.000,-- kk. Voor meer informatie

Nadere informatie

Boschdijk 954, Eindhoven

Boschdijk 954, Eindhoven Boschdijk 954, Eindhoven Algemene informatie Straat: Boschdijk 954 Postcode: 5627AD Stad: Eindhoven Perceeloppervlakte: 528 m 2 Woonoppervlakte: 160 m 2 Volume: 650 m 3 Bouwjaar: 1935 Type: Twee onder-een-kap

Nadere informatie

Te Koop. Louise de Colignylaan EN Eerbeek. Villa, Vrijstaande woning 180m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Louise de Colignylaan EN Eerbeek. Villa, Vrijstaande woning 180m². Vraagprijs k.k. Te Koop Louise de Colignylaan 22 6961 EN Eerbeek Villa, Vrijstaande woning 180m² Vraagprijs 795.000 k.k. Vraagprijs 795.000 k.k. Inrichting Gemeubileerd Status Beschikbaar Beschikbaar per in overleg Soort

Nadere informatie

Ds. van Rhijnstraat AL Emst k.k.

Ds. van Rhijnstraat AL Emst k.k. TE KOOP Ds. van Rhijnstraat 79 8166 AL Emst 749.000 k.k. KENMERKEN Prijs 749.000 k.k. Postcode 8166 AL Ligging Aan rustige weg, Beschutte ligging Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidwest,

Nadere informatie

DORPSSTRAAT BE OOSTERHOUT P/M

DORPSSTRAAT BE OOSTERHOUT P/M DORPSSTRAAT 27 6678 BE OOSTERHOUT 1.500 P/M INLEIDING DORPSSTRAAT 27, 6678 BE OOSTERHOUT EEN UNIEKE KANS VOOR SAMENGESTELDE GEZINNEN OF MANTELZORG! TWEE WOONEENHEDEN! In de ruim opgezette hoofdstraat van

Nadere informatie

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 Droomhuistilburg.nl TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 LICHT EN COMFORTABEL APPARTEMENT IN TILBURG-WEST. INSTAPKLAAR MET SCHITTEREND UITZICHT OP BREDE GROENSTROOK. EEN ABSOLUTE BUITENKANS! DEZE LICHTE EN ZONNIGE

Nadere informatie

HEIDEANJER 5 DRACHTEN 349.000 k.k. www.heideanjer5drachten.nl Heideanjer 5, Drachten Luxe moderne stadsvilla met uitstraling aan de rand van het kantorenpark. In 2007 onder architectuur gebouwd riant woonhuis

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Pioenroosstraat CB Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Pioenroosstraat CB Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Pioenroosstraat 89 5644 CB Eindhoven 235.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 235.000 k.k. Postcode 5644 CB Ligging

Nadere informatie

STEENOVENSEWEG 4 TE ZIERIKZEE

STEENOVENSEWEG 4 TE ZIERIKZEE STEENOVENSEWEG 4 TE ZIERIKZEE RUST, RUIMTE, VRIJ UITZICHT EN EEN APART WOONHUIS, dit zijn de kenmerken van het voormalige PZEM gebouw dat in 1989 is omgebouwd is tot woonhuis met garage. De woning is gelegen

Nadere informatie

Jozef Israëlsstraat 51, Nijmegen

Jozef Israëlsstraat 51, Nijmegen Jozef Israëlsstraat 51, Nijmegen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 559.000 k.k. Aangeboden sinds 27-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Wagenmaker 1, Middelbeers

Wagenmaker 1, Middelbeers Wagenmaker 1, Middelbeers Kenmerken Overdracht Vraagprijs 234.000 k.k. Aangeboden sinds 11-10-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom 21 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN Object: : Uitgebouwde vrijstaande woning met berging en vrijstaande garage Vraagprijs : 349.000,= k.k. Bouwjaar :1958 Perc. opp. : 670 m2 Woon opp. : ca.

Nadere informatie

Lagendijk AB Ridderkerk k.k.

Lagendijk AB Ridderkerk k.k. Lagendijk 321 2988 AB Ridderkerk 569.500 k.k. Lagendijk 321 - Ridderkerk Vraagprijs: 569.500 k.k. Fantastisch vrij en landelijk wonen in deze VRIJSTAANDE DIJKWONING met een eigen oprit, souterrain en veranda,

Nadere informatie

Adres: Hoogstraat 27, 6071 JM Swalmen Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Hoogstraat 27, 6071 JM Swalmen Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Hoogstraat 27, 6071 JM Swalmen Vraagprijs 345.000,00 kosten koper Omschrijving TE KOOP BIJZONDER FRAAIE WONING MET COMMERCIËLE RUIMTE AAN HUIS! Een bijzonder fraaie woning met commerciële ruimte,

Nadere informatie

Wonen aan de rand van het dorp. Alphensebaan 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3.

Wonen aan de rand van het dorp. Alphensebaan 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3. Wonen aan de rand van het dorp Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3.000 m² Aan de rand van Chaam met uitzicht over de landerijen en nabij alle voorzieningen staat

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kapellerweg 9 5707 JR Helmond 249.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.000 k.k. Postcode 5707 JR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koninglaan ED Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koninglaan ED Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Koninglaan 8 5708 ED Helmond 595.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 595.000 k.k. Postcode 5708 ED Ligging Aan bosrand,

Nadere informatie

Posterholt - Hoofdstraat 34

Posterholt - Hoofdstraat 34 EXCLUSIEF WONEN Klassieke Villa Posterholt - Hoofdstraat 34 T +31 (0)475 40 70 44 info@alardvandervarst.nl www.alardvandervarst.nl Deze vrijstaande villa met garage ligt op een eigen perceel van maar liefst

Nadere informatie

Oosteinde. Omschrijving. Beschikbaar vanaf Per direct beschikbaar ,00 per maand 210 m 2. Amsterdam Parkeren Nee

Oosteinde. Omschrijving. Beschikbaar vanaf Per direct beschikbaar ,00 per maand 210 m 2. Amsterdam Parkeren Nee Oosteinde Beschikbaar vanaf Per direct beschikbaar Prijs Oppervlakte 3.600,00 per maand 210 m 2 Huistype Woonhuis Slaapkamers 4 kamers Stad Borg Amsterdam 7.200 Buitenruimte Balkon Parkeren Nee Omschrijving

Nadere informatie

Houtensewetering 45, Houten

Houtensewetering 45, Houten Houtensewetering 45, Houten Kenmerken Overdracht Vraagprijs 1.595.000 k.k. Aangeboden sinds 01-06-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Posterholt - Hoofdstraat 34

Posterholt - Hoofdstraat 34 EXCLUSIEF WONEN Klassieke Villa Posterholt - Hoofdstraat 34 T +31 (0)475 40 70 44 info@alardvandervarst.nl www.alardvandervarst.nl Deze vrijstaande villa met garage ligt op een eigen perceel van maar liefst

Nadere informatie

TE KOOP. Verdilaan 8 Hilversum Vraagprijs ,= K. K. woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer

TE KOOP. Verdilaan 8 Hilversum Vraagprijs ,= K. K. woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer TE KOOP Verdilaan 8 Hilversum Vraagprijs 749.500,= K. K. woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer Op werkelijk schitterende locatie aan de rand van het Spanderswoud, in de villawijk

Nadere informatie

REMBRANDTKADE 43 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

REMBRANDTKADE 43 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // REMBRANDTKADE 43 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES REMBRANDTKADE 43 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 1.250.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 221M2 INHOUD CIRCA 905M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

Uw woonplezier van morgen

Uw woonplezier van morgen Uw woonplezier van morgen Lemseloseveldweg 12, 7577 RH Oldenzaal Vraagprijs 895.000,- k.k. Huurprijs 1.975,- per maand moderne en goed onderhouden bungalow (inhoud circa 875 m3), gelegen op een door een

Nadere informatie

Clematislaan JB Wassenaar. Herenhuis 225m². Vraagprijs p.m. ex.

Clematislaan JB Wassenaar. Herenhuis 225m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Clematislaan 53 2241JB Wassenaar Herenhuis 225m² Vraagprijs 4.800 p.m. ex. Vraagprijs 4.800 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Soort woonhuis Herenhuis Bouwjaar

Nadere informatie

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt Vraagprijs: 470.000,- k.k. Algemeen Deze zeer ruime en volledig gerenoveerde jaren 30 villa is uitstekend afgewerkt en zeker het bezichtigen waard! Authentieke details.

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN. Brêgebuorren 2 te Dronryp. Vraagprijs: 350.000,00 kosten koper. te koop aangeboden. Woonhuis met bedrijfsruimte:

TE KOOP AANGEBODEN. Brêgebuorren 2 te Dronryp. Vraagprijs: 350.000,00 kosten koper. te koop aangeboden. Woonhuis met bedrijfsruimte: TE KOOP AANGEBODEN Brêgebuorren 2 te Dronryp Vraagprijs: 350.000,00 kosten koper Mocht u geïnteresseerd zijn in deze woning en wilt u meer informatie of een bezichtiging dan kunt u contact opnemen met:

Nadere informatie

NIEUWEWEG 209 VEENENDAAL. Restyle

NIEUWEWEG 209 VEENENDAAL. Restyle NIEUWEWEG 209 VEENENDAAL Restyle INTRO Unieke kans! Deze woning op een ruim perceel van ca. 325 m 2 gelegen leent zicht uitstekend voor een gezin met behoefte aan veel tuin, de kleine zelfstandige en

Nadere informatie

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k Modern woonhuis NEDERWEERT Bernhardstraat 13 vraagprijs 459.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout 5 redenen waarom u deze woning gezien moet hebben: 1. Vrijstaande jaren 30 woning met authentieke

Nadere informatie

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een Saksische boerderij uit 1793 Ligging Midden in het idyllische

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Deze ruime geschakelde 2 onder 1 kap woning is gebouwd in de jaren 70 vlakbij het centrum van Oud-Beijerland.

Nadere informatie

Tegelen - Kasteellaan 20

Tegelen - Kasteellaan 20 EXCLUSIEF WONEN Villa 'De Eekhoorn' Tegelen - Kasteellaan 20 T +31 (0)475 40 70 44 info@alardvandervarst.nl www.alardvandervarst.nl Villa De Eekhoorn In de bosrijke omgeving van Noord-Limburg ligt aan

Nadere informatie

HEERENWEG 50 BARSINGERHORN

HEERENWEG 50 BARSINGERHORN HEERENWEG 50 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg50.nl Heerenweg 50, Barsingerhorn EXCLUSIEF OBJECT * PRACHTIGE LIGGING * WERKEN & WONEN COMBINEREN Altijd al willen wonen in een fraai en karakteristiek

Nadere informatie

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k.

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k. TE KOOP Commandeurshof 9 3155 TA Maasland 895.000 k.k. KENMERKEN Vraagprijs Status Oplevering Soort woonhuis Soort bouw Bouwjaar Onderhoud binnen Onderhoud buiten Bijzonderheden Oppervlakte Overig Inhoud

Nadere informatie

Nieuwwijkstraat GB Schinveld. Vraagprijs: ,- k.k.

Nieuwwijkstraat GB Schinveld. Vraagprijs: ,- k.k. Nieuwwijkstraat 48 6451 GB Schinveld Vraagprijs: 379.000,- k.k. Omschrijving Uitstekend onderhouden vrijstaande woning met aanbouw, tuinkamer en garage. De woning heeft 3 slaapkamers, een royale woonkamer,

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Oostgaag 51, Maasland Het buitengebied tussen Schipluiden en Maasland heeft prachtige vergezichten tot de Haagse en Rotterdamse skyline aan toe; tussen de boerderijen staat deze moderne doch karakteristieke

Nadere informatie

Spiekestraat 9, Zegge

Spiekestraat 9, Zegge U wilt landelijk wonen en toch nabij een gezellig dorp met alle gemakken van dien? Op een schitterende en unieke locatie, in het buitengebied gelegen, bieden wij u deze royale vrijstaande semibungalow

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Dr. Schaepmanplantsoen EA Helmond k.k.

TE KOOP. Interesse in deze woning? Dr. Schaepmanplantsoen EA Helmond k.k. TE KOOP Dr. Schaepmanplantsoen 10 5707 EA Helmond 409.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 409.000 k.k. Postcode 5707 EA Ligging

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? St. Hubertusstraat TC Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? St. Hubertusstraat TC Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP St. Hubertusstraat 7 5701 TC Helmond 239.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 239.000 k.k. Postcode 5701 TC Ligging

Nadere informatie

Weverwijk 18 Leerbroek - Meerkerk

Weverwijk 18 Leerbroek - Meerkerk Weverwijk 18 Leerbroek - Meerkerk Verkoopbrochure Beschrijving/Kenmerken Adres Kadastrale gemeente Weverwijk 18, 4245 KW Leerbroek Zederik D66/D611/D475 Omgeving - Ligging: landelijk, vrij gelegen met

Nadere informatie

Mauritsweg AK Ridderkerk k.k.

Mauritsweg AK Ridderkerk k.k. Mauritsweg 12 2988 AK Ridderkerk 562.500 k.k. Mauritsweg 12 - Ridderkerk Vraagprijs: 562.500 k.k. Dit zeer ruime en markant VRIJSTAAND WOON-/WERK pand ademt historie en sfeer! Het pand leent zich bij uitstek

Nadere informatie

ZUIDKADE 30 DRACHTEN k.k.

ZUIDKADE 30 DRACHTEN k.k. ZUIDKADE 30 DRACHTEN 595.000 k.k. www.zuidkade30.nl Omschrijving Uniek en bijzonder! Dit karakteristieke herenhuis met meer ruimte dan de voorzijde doet vermoeden is gelegen op een perceel van 1.100 m2.

Nadere informatie

OOST WEST EN MIDDELBEERS Oranjestr. 42

OOST WEST EN MIDDELBEERS Oranjestr. 42 OOST WEST EN MIDDELBEERS Oranjestr. 42 Met liefde onderhouden, gemoderniseerde woonboerderij met carport, schuur, 4 slk s alsmede een aparte kamer annex kantoor op de begane grond VRAAGPRIJS 475.000 K.K.

Nadere informatie

TE KOOP. Zutphenseweg 42, 7211 ED Eefde. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Zutphenseweg 42, 7211 ED Eefde. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP, 7211 ED Vraagprijs 1.875.000,- kosten koper Omschrijving TE KOOP in een prachtige bosrijke omgeving dit indrukwekkende landhuis genaamd "de Haemstede " gelegen op een perceel grond van ruim 8.925

Nadere informatie

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k Modern woonhuis NEDERWEERT Bernhardstraat 13 vraagprijs 459.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Brochure. Hoofdstraat 138 3781 AK Voorthuizen. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Brochure. Hoofdstraat 138 3781 AK Voorthuizen. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend Brochure Hoofdstraat 138 3781 AK Voorthuizen pagina 1 van 10 TE KOOP Villa Veluvia Omschrijving Een lust voor het oog deze prachtige vrijstaande woon/kantoor villa met een rijke geschiedenis. Een unieke

Nadere informatie

Witte Kruis 15 te Babberich

Witte Kruis 15 te Babberich Woonderijen R.H.H. Steverink Kwartiersedijk 36 6909 DJ Babberich tel: 0316-248768 mobiel: 06-10659354 info@woonderijen.nl www.woonderijen.nl Informatiebrochure Witte Kruis 15 te Babberich Vraagprijs: 184.500,-

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Beringstraat GS Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Beringstraat GS Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Beringstraat 41 5665 GS Geldrop 225.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 225.000 k.k. Postcode 5665 GS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

KRIMWEG AV HOENDERLOO K.K.

KRIMWEG AV HOENDERLOO K.K. KRIMWEG 39 7351 AV HOENDERLOO 324.000 K.K. INLEIDING KRIMWEG 39, 7351 AV HOENDERLOO Heerlijk wonen in een royale woning in Hoenderloo met het mooie natuur park de Hoge Veluwe in de achtertuin. Wie wil

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Oxrooi 14 5708 AS Helmond 519.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 519.500 k.k. Postcode 5708 AS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259.

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259. TE KOOP IEP 48, BEST Onder fraaie architectuur uitgevoerd, prima onderhouden, geschakeld woonhuis met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuiden. De woning is gelegen in de rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Uterweg SR Heerlen

Uterweg SR Heerlen Uterweg 100 6414 SR Heerlen Vraagprijs: 249.000,- k.k. Omschrijving Uitstekend onderhouden halfvrijstaande woning, twee onder een kap, met aanbouw, serre en garage op de hoek Uterweg -Tuinstraat. De woning

Nadere informatie

Scheggertdijk Almen. Vraagprijs ,- k.k.

Scheggertdijk Almen. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 550.000,- k.k. In het buitengebied van, gelegen aan het Twentekanaal een charmante cottage achtige woning met een recreatie woning met eigen huisnummer en een B&B gebouw met 2 units. Verder

Nadere informatie

Rijksstraatweg BA Ridderkerk k.k.

Rijksstraatweg BA Ridderkerk k.k. Rijksstraatweg 41 2988 BA Ridderkerk 950.000 k.k. Rijksstraatweg 41 - Ridderkerk Vraagprijs: 950.000 k.k. MARKANT VRIJSTAAND OBJECT met eigen oprit en garage op 1080 m2 eigen grond! Een karakteristiek,

Nadere informatie

Roggehof KS Heerlen

Roggehof KS Heerlen Roggehof 38 6418 KS Heerlen Vraagprijs: 249.000,- k.k. Omschrijving Op een uitstekende locatie gelegen ruime twee-onder-één-kap woning met drie slaapkamers en garage. Deze woning op de Heerlerbaan gelegen,

Nadere informatie

ASTEN SIRIUSSTRAAT 6

ASTEN SIRIUSSTRAAT 6 ASTEN SIRIUSSTRAAT 6 Aard Moderne vrijstaande woning met inpandige garage en slaapkamer met badkamer op de begane grond. De van oorsprong in 1987 gebouwde woning is vanaf 2008 tot en met 2016 op diverse

Nadere informatie

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k.

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k. Nassaustraat 71 2983 RB Ridderkerk 239.500 k.k. Nassaustraat 71 - Ridderkerk Vraagprijs: 239.500 k.k. Compleet verbouwde en uitgebouwde jaren 30 eengezinswoning met diepe tuin op Zuid-Oost! In een karakteristieke

Nadere informatie

Een huis waar je gevoel van ruimte hebt. Zwanendries 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele inpandige garage

Een huis waar je gevoel van ruimte hebt. Zwanendries 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele inpandige garage Een huis waar je gevoel van ruimte hebt Vrijstaande woning met een dubbele inpandige garage In een rustige en kindvriendelijke buurt in Chaam staat deze vrijstaande woning. Het is een huis waar je gevoel

Nadere informatie

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven ADOLF VAN CORTENBACHSTRAAT 68, EINDHOVEN IN HET GEWILDE STADSDEEL STRATUM LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE, UITGEBOUWDE JAREN 30 TUSSENWONING.

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

Onderste Molenweg 57 - VENLO

Onderste Molenweg 57 - VENLO Onderste Molenweg 57 - VENLO "Onder architectuur gebouwde villa met eigen oprit met grote inpandige garage, een deels overdekt terras en ruime tuin." Vraagprijs: 650.000,00 k.k. Voormelde informatie is

Nadere informatie

Weegschaallaan 25 Son en Breugel

Weegschaallaan 25 Son en Breugel Weegschaallaan 25 Son en Breugel Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Vrijstaande villa met kantoor/praktijkruimte VRAAGPRIJS 749.000,- (k.k.) Algemene informatie: Deze mooie vrijstaande

Nadere informatie

Zandweg HE DE MEERN (DE MEERN)

Zandweg HE DE MEERN (DE MEERN) Zandweg 216 - DE MEERN Zandweg 216 3454 HE DE MEERN (DE MEERN) 599.000,- k.k. 130m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Aan de rivier de Leidsche

Nadere informatie

Dorpsstraat 80, Oud Gastel

Dorpsstraat 80, Oud Gastel Schitterend, uniek geschakeld woonobject, gelegen nabij de dorpskern van Oud Gastel, ideaal voor ieder die van ruim wonen houdt en mogelijk bedrijf aan huis wil vestigen. Dit artistieke pand beschikt over

Nadere informatie

Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem

Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem Bieden vanaf 206.500,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een rustig gelegen woning in een fijne, kindvriendelijke buurt? Dan is dit huis zeker iets voor u! Deze ruime, goed

Nadere informatie

Beekhuizenseweg Velp Gld

Beekhuizenseweg Velp Gld Beekhuizenseweg Velp Gld Huurprijs 10.000,- per maand Meer informatie op www.ehr.nl Kenmerken Beschikbaar per direct Bijzonderheden gemeubileerd Omgeving Arnhem e.o. Soort woning Landhuis Oppervlakte 455

Nadere informatie

Te Koop. Zonnedauw EA Den Haag. Eengezinswoning, Hoekwoning 114m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Zonnedauw EA Den Haag. Eengezinswoning, Hoekwoning 114m². Vraagprijs k.k. Te Koop Zonnedauw 1 2498 EA Den Haag Eengezinswoning, Hoekwoning 114m² Vraagprijs 375.000 k.k. Vraagprijs 375.000 k.k. Status Verkocht onder voorbehoud Beschikbaar per in overleg Soort woonhuis Eengezinswoning,

Nadere informatie

Koop kantoorpand op Kaai 27 te Aardenburg k.k.

Koop kantoorpand op Kaai 27 te Aardenburg k.k. Koop kantoorpand op 332000 k.k. Aanbiedende partij: Zwinregio Vastgoed Makelaar Email: info@zwinregio.com Telefoon: 0117-420 688 Website: www.zwinregio.com Omschrijving Droomt u van een bijzondere moderne

Nadere informatie

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Middenlaan 10 - Doorn Vraagprijs 735.000,-- k.k. Omschrijving Middenlaan 10 - Doorn EEN GEZELLIGE MODERNE FAMILIEWONING DIE U VAN BINNEN GEZIEN MOET HEBBEN. Deze onder architectuur, uiterst solide

Nadere informatie

Beckershagen 28 Chaam

Beckershagen 28 Chaam Wonen in een geliefde straat aan de rand van Chaam 2-onder-1 kapwoning met 5 slaapkamers en een garage Met de deur in huis vallen Deze uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage staat aan de rand van het

Nadere informatie

TE KOOP. Schumannlaan EZ Zwolle k.k.

TE KOOP. Schumannlaan EZ Zwolle k.k. TE KOOP Schumannlaan 97 8031 EZ Zwolle 307.000 k.k. KENMERKEN Prijs 307.000 k.k. Postcode 8031 EZ Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 5 11m Woonruimte 145m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

WEERT - St. Odastraat 21

WEERT - St. Odastraat 21 VRAAGPRIJS 359.000,- k.k. Uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis met kantoor aan huis. Gelegen in de kern van Boshoven met uitzicht over een breed, lommerrijk plantsoen. De woning is geheel gemoderniseerd,

Nadere informatie

TE KOOP. Dirk Zweepstraat K.K GE Kerkrade

TE KOOP. Dirk Zweepstraat K.K GE Kerkrade Dirk Zweepstraat 29 6464 GE Kerkrade TE KOOP 425.000 K.K. Dirk Zweepstraat 29 6464 GE Kerkrade Inleiding In een kleinschalige villawijk aan de rand van Kerkrade ligt dit goed onderhouden en sfeervol ingerichte

Nadere informatie

Hoofdstraat 98 Gaanderen

Hoofdstraat 98 Gaanderen Hoofdstraat 98 Gaanderen Wij nodigen u uit eens te kijken bij deze mooie vrijstaande woning. Centraal maar ook landelijk gelegen in het dorp Gaanderen. De woning staat op een ruim perceel en heeft rondom

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin Weigeliastraat 7 - Maarheeze De Weigeliastraat is een rustige, brede straat gelegen in een fijne woonomgeving. In de directe omgeving bevinden zich de winkelstraat, de basisschool, uitvalswegen, een speeltuin,

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs ,- k.k. Wemeldingestraat 11 Rotterdam. Zeer goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met een fijne tuin!

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs ,- k.k. Wemeldingestraat 11 Rotterdam. Zeer goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met een fijne tuin! Villex Wonen B.V. TE KOOP Wemeldingestraat 11 Rotterdam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 289.000,- k.k. Zeer goed onderhouden

Nadere informatie

LOCATIE OUDEWEG VOORLOPIG ONTWERP

LOCATIE OUDEWEG VOORLOPIG ONTWERP LOCATIE OUDEWEG VOORLOPIG ONTWERP 20 april 2017 colofon Project: Oudeweg 141 Haarlem Opdrachtgever: N. Aksoy Architect: BOP architecten Mollerusweg 82 2031 BZ Haarlem 023-3690003 www.boparchitecten.nl

Nadere informatie

Van Maanenstraat 22 Eindhoven

Van Maanenstraat 22 Eindhoven Van Maanenstraat 22 Eindhoven VAN MAANENSTRAAT 22, EINDHOVEN HET BETREFT HIER EEN MODERNE EN KEURIG ONDERHOUDEN HALF VRIJSTAANDE WONING MET PARKEERPLAATS OP HET, ACHTER DE WONING GELEGEN, AFGESLOTEN GEZAMENLIJK

Nadere informatie

Witte Molenweg 19, Heesch

Witte Molenweg 19, Heesch Witte Molenweg 19, Heesch Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-03-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Atrium28. Brengt mensen en ambities samen. Storkstraat 12, Leusden

Atrium28. Brengt mensen en ambities samen. Storkstraat 12, Leusden Atrium28 Brengt mensen en ambities samen Storkstraat 12, Leusden algemeen Brengt mensen en ambities samen Atrium28 doet haar naam alle eer aan. Open, representatief, praktisch, een tikkeltje theatraal,

Nadere informatie

Broekstraat 24 te VALBURG

Broekstraat 24 te VALBURG Broekstraat 24 te VALBURG Vraagprijs 585.000 k.k. Omschrijving: AAN DE RAND VAN VALBURG, MET VRIJ UITZICHT OVER HET BUITENGEBIED VAN VALBURG, GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET UNIEK BIJGEBOUW EN GARAGE.

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin Middelsluissedijk Westzijde 32 3281 LJ Numansdorp Algemeen De

Nadere informatie

Informatiebrochure Platte Knoop 10 1319 GR Almere. Vraagprijs: 387.000 k.k.

Informatiebrochure Platte Knoop 10 1319 GR Almere. Vraagprijs: 387.000 k.k. Informatiebrochure Platte Knoop 10 1319 GR Almere Vraagprijs: 387.000 k.k. algemene informatie foto s situatieoverzicht aanvullende informatie plattegrond Deze brochure is met zorg samengesteld uit de

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k.

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k. Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen Koopsom vanaf 300.000 k.k. Luxe en comfort, rust en ruimte en heerlijk in de zon op het dakterras van ca. 40 m2. Dat kan met dit exclusief uitgevoerde 4 kamerappartement

Nadere informatie