Proef de toekomst op Horecava Registreer nu via 1 UUR EERDER OPEN: VAN T/M UUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Proef de toekomst op Horecava Registreer nu via 1 UUR EERDER OPEN: VAN T/M UUR"

Transcriptie

1 Laat je informeren en verrassen, ontmoet relevante spelers in de markt en maak jouw business toekomstbestendig. 1 UUR EERDER OPEN: VAN T/M UUR Proef de toekomst op Horecava Registreer nu via

2 RAI Amsterdam Park Foyer R B Auditorium/ RAI Theater 4 4 Forum Congress Square Europe Foyer Amtrium Elicium K A C Front Square Station RAI Lead generatie, product introductie of het vergroten van de naamsbekendheid zijn slechts enkele beursdoelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de Horecava. De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert graag over de mogelijkheden en middelen die kunnen worden toegevoegd aan de beurscampagne, om zo de deelname te optimaliseren en het behalen van de doelstellingen te ondersteunen. Hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden: Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

3 Online BANNER OP DE WEBSITE Met de inzet van een banner op de beurswebsite is het mogelijk om voorafgaand, tijdens en na de beurs onder de aandacht te komen van de gewenste doelgroep. Met als doel om bijvoorbeeld de zichtbaarheid te vergroten en traffic naar de website en beurslocatie te stimuleren. De banner kan het gehele jaar worden ingezet. Bereik rond Horecava 2017: 1 december 2016 t/m 31 januari 2017: unieke bezoekers. 1 december 2016 t/m 31 januari 2017: pagina bezoeken. Voorwaarden Alle banner posities rouleren. De website is responsive en past zich aan de verschillende media dragers aan. Banner pakket klein ( views) 1 400,- Banner pakket middel ( views) 1 600,- Banner pakket groot ( views) ,- LOGO IN ONLINE DEELNEMERSLIJST OP WEBSITE De Horecava biedt de mogelijkheid om extra duidelijk zichtbaar te zijn in de digitale deelnemerslijst. Dit wordt bereikt door het plaatsen van het bedrijfslogo naast de naamsvermelding in deze lijst. Het logo linkt direct door naar het eigen Company Profile, waar aanvullende informatie kan worden weergegeven. Het bedrijfslogo blijft zichtbaar tot de volgende editie. Tarief 1 215,- LOGO BOVEN ONLINE DEELNEMERSLIJST De deelnemerslijst is een van de meest bezochte pagina s op de website. Val extra op door het plaatsen van het bedrijfslogo boven deze lijst. Het logo linkt door naar het eigen Company Profile, waar aanvullende informatie kan worden weergegeven. Er worden slechts zes logo s tegelijkertijd uitgelicht. Het logo blijft tot de volgende editie zichtbaar. Tarief 1 600,- NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL: +31 (0)

4 Online UITGELICHTE EXPOSANT OP HOMEPAGE WEBSITE Trek online de aandacht door het plaatsen van het bedrijfslogo op de homepage van Horecava.nl, onder de vermelding uitgelichte exposant. Het logo linkt door naar het eigen Company Profile, waar aanvullende informatie kan worden weergegeven. Er worden slechts drie logo s tegelijkertijd uitgelicht. Tarief 1 550,- UITGELICHT PRODUCT OP HOMEPAGE WEBSITE Trek online de aandacht door het plaatsen van uw product (foto) op de homepage van de beurs, onder de vermelding Uitgelichte producten. Het product linkt door naar het eigen Company Profile, waar aanvullende informatie kan worden weergegeven. Er worden slechts drie producten tegelijkertijd uitgelicht. Tarief 1 550,- NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL: +31 (0)

5 Online COMPANY PROFILE PLUS OP WEBSITE Met het Plus pakket wordt er optimaal gebruik gemaakt van het Company Profile. Deze versie biedt verschillende extra s die ervoor zorgen dat de (potentiële) klant in elk stadium van het aankoopproces wordt voorzien van relevante bedrijfsinformatie. Ook biedt dit pakket de mogelijkheid om potentiële klanten aan te trekken en te benaderen voor, tijdens en na de beurs. Het Company Profile Plus is het gehele jaar beschikbaar en levert aanvullende opties: Afsprakenmodule Potentiële klanten kunnen hun gegevens achter laten en van te voren een afspraak maken op een van de vooraf aangegeven tijdstippen tijdens de beurs. Brochures downloaden Na het invullen van hun contactgegevens kunnen bezoekers eerder ge-uploadde brochures downloaden. Whitepapers downloaden Het uploaden van een Whitepaper zorgt ervoor dat kennis vanuit het eigen vakgebied kan worden gedeeld met geïnteresseerden. Bezoekers laten hun contact gegevens achter alvorens zij het bestand kunnen downloaden. Inschrijving Nieuwsbrief Het Company Profile Plus geeft een button weer waarmee bezoekers zich kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief van de betreffende exposant. Mee in de zoekfunctie Met deze handige promotietool wordt een website naar eigen keuze meegenomen in de zoekresultaten, om zodoende een specifiek product extra onder de aandacht te kunnen brengen., Logo naast de deelnemerslijst Als het bedrijfslogo binnen het Company Profile Plus wordt ge-upload, verschijnt deze automatisch naast de naamsvermelding in de digitale deelnemerslijst. Tarief 1 795,- NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL: +31 (0)

6 Online ADVERTORIAL IN DIGITALE NIEUWSBRIEF / ONLINE MAGZINE Het E-Magazine biedt adverteerders de mogelijkheid om een boodschap, merk of product onder de aandacht te brengen. Deze kunnen worden gepresenteerd middels een verhaal, ondersteund met mooie foto s en/of video items. Het E-magazine bereikt ruim abonnees, de ideale manier om voorafgaand en na afloop van het evenement in contact te treden met de bestaande en potentiële doelgroep. Product introducties Kortingsacties Beursacties Profiel nieuwsbriefabonnees: Voornamelijk horeca ondernemers en managers. Voorwaarden: Advertenties dienen goed gekeurd te worden door RAI Amsterdam. Formaat: Variabel Tarief ,- NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL: +31 (0)

7 Online OPNAME PROMOTIONELE VIDEO (OP STAND) Een video item is de ideale manier voor een productdemonstratie, informatievoorziening of kennisdeling. Tijdens de beurs kan er een video item opgenomen worden op de beurs zelf. De productie wordt geheel uit handen genomen. Het item wordt na productie gepromoot via de verschillende beurskanalen, daarnaast wordt het item los aangeleverd om te delen op eigen kanalen. Bereik Horecava Website Horecava De video staat minimaal 1 maand op de homepage* Verwijzing naar de videopagina in de digitale bezoekersupdate of nieuwsbrief, met ruim abonnees. Youtube kanaal van de Horecava ruim weergaven. Facebookpagina van de Horecava ruim fans. Tweet op Horecava Twitter ruim volgers. * Bereik van 1 december t/m 31 januari 2017: ruim unieke bezoekers en paginaweergaven Tarief ,- NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL: +31 (0)

8 Online PLATTEGROND HIGHLIGHTING IN BEURSAPP Middels Floorplan Highlighting wordt de standlocatie uitgelicht op de plattegrond in de beurs app. Dit zorgt ervoor dat de stand gemakkelijker gevonden kan worden op de beurs. De uitgelichte beurslocatie verwijst direct door naar het Company Profile. Tarief 1 295,- NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL: +31 (0)

9 Online APP PROMOTIE OP WEBSITE Wij bieden de mogelijkheid om leuke, relevante apps die goed bij de doelgroep van de beurs aansluiten te promoten op de beurswebsite. Om een nieuwe app of bestaande app een extra boost te geven in de juiste doelgroep is dit een goede oplossing. Tarief 1 550,- SOCIAL MEDIA PROPOSITIE Mensen oriënteren zich vaak online voordat ze producten/diensten (online) kopen. Het inzetten van social media is tegenwoordig dan ook onmisbaar binnen een succesvolle online marketing strategie. Social media kanalen zijn o.a. belangrijk voor het verspreiden van waardevolle content. De Horecava publiceert en deelt via social media elke week minimaal 1 keer de nieuwste producten en diensten. Bent u ook op zoek naar het genereren van aandacht en bereik voor uw bedrijf, merk en nieuwe producten/diensten? Of wilt u uw bedrijf in de spotlight zetten? Wij bieden exclusieve aandacht via de Horecava social media kanalen. Tarief vanaf 1 500,- NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL: +31 (0)

10 Online SPONSOR VAN DE BEURSAPP De beurs app voorziet de bezoekers voorafgaand en tijdens de beurs van alle relevante informatie, zodat zij zich optimaal kunnen voorbereiden en op de beursvloer alle informatie bij de hand hebben. Het is mogelijk om de exclusieve sponsor van de app te worden. Een slimme manier om traffic naar de stand te genereren en daarnaast de zichtbaarheid tijdens de beurs te vergroten. Tarief ,- TOTAAL PAKKET SPLASH SCREEN MENU SPONSORING PUSH NOTIFICATIE FLOORPLAN HIGHLIGHTING VERMELDING IN DE HORECAVA BEZOEKERS UPDATE Het splash screen is exclusief beschikbaar voor de sponsor en laat het logo of een afbeelding naar keuze zien op het moment dat de gebruiker de app opent. Deze optie is exclusief beschikbaar voor de sponsor en voegt de bedrijfsnaam en het logo toe aan het menu in de app. De naam en het logo zijn klikbaar en verwijzen direct naar het Company Profile, waar bijvoorbeeld het laatste nieuws van het bedrijf of informatie over producten en services kan worden weergeven. De Push notificatie is een krachtige realtime marketing tool. Met gebruik van een 140-karakters bericht is het mogelijk bezoekers te informeren over bijvoorbeeld specifieke activiteiten of aanbiedingen tijdens het evenement om zodoende extra traffic naar de stand en/of website te stimuleren. Push notificaties worden slechts één keer per dag verstuurd en zijn voorbehouden aan de organisatie en de sponsor van de app. Middels Floorplan Hightlighting wordt de beurs locatie uitgelicht op de plattegrond in de Horecava app. Dit zorgt ervoor dat de stand gemakkelijker gevonden kan worden op de beurs. De uitgelichte beurslocatie verwijst direct door naar het Company Profile. Deze optie is, in beperkte mate, ook beschikbaar voor andere exposanten. De sponsor van de app wordt genoemd in de bezoekers update, welke enkele dagen voorafgaand aan de beurs wordt verzonden. NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL: +31 (0)

11 Online MEDIA PAKKET GOUD (MAX. 2 BESCHIKBAAR) VOORDEEL ,- Set van twee Billboards Advertorial in het e-magazine Scoops Banner op de Horecava website ( views) Set van twee floor graphics 2x2 meter Highlighted exhibitor boven de digitale deelnemerslijst Regulier tarief ,- Pakket prijs ,- MEDIA PAKKET ZILVER (MAX. 3 BESCHIKBAAR) VOORDEEL 3 620,- Exposure toren Banner in aluminium frame 5x2 meter (enkelzijdig) Logo naast de digitale deelnemerslijst Video item Regulier tarief ,- Pakket prijs ,- MEDIA PAKKET BRONS (MAX. 5 BESCHIKBAAR) VOORDEEL 3 215,- Set van twee Floor graphics 1x1 meter Set van drie Driehoeks borden (9 A-0 posters) Logo naast de uitvouwbare plattegrond Logo naast de digitale deelnemerslijst Regulier tarief ,- Pakket prijs ,- Alle prijzen exclusief BTW. Pakketten kunnen op aanvraag worden aangepast. NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL: +31 (0)

12 In- & Outdoor PROMOPOINT: PLAATSING VAN EEN PROMOTIONEEL OBJECT Trek direct bij aankomst de aandacht door het inzetten van een promopoint en plaats een marketingobject naar keuze, bijvoorbeeld een bestickerde auto, een opblaasbaar object of een ander promotioneel item in de buurt van de hoofdingang. Locatie wordt in overleg toegewezen. Formaat 12m² - andere formaten op verzoek Tarief ,- Tarief is exclusief plaatsing, materiaal e.d. PROMOPOINT: PROMOTIONEEL FLYERTEAM (MAX. 4 PERS.) De ideale manier om in contact te komen met aankomende en vertrekkende bezoekers is het inzetten van een promotieteam, die bijvoorbeeld samples of flyers uitdelen. Op de toegewezen locatie kan een team van maximaal 4 personen het merk, product of boodschap promoten. Formaat 12m² - andere formaten op verzoek Tarief ,- Tarief is exclusief plaatsing, materiaal e.d. PROMOPOINT: PLAATSING PROMOTIONEEL OBJECT MET FLYERTEAM (MAX. 4 PERS.) Trek de aandacht door het inzetten van een promopoint en plaats een marketingobject naar keuze zoals bijvoorbeeld een bestickerde auto, een opblaasbaar object of een ander promotioneel item in de buurt van een van de hoofdingang. Op de toegewezen locatie kan het object geplaatst worden samen met een promotioneel team van maximaal 4 personen. Formaat 12m² - andere formaten op verzoek Tarief ,- Tarief is exclusief plaatsing, materiaal e.d.

13 In- & Outdoor GEVELDOEKEN Trek direct de aandacht van de bezoeker door de inzet van een geveldoek. Dit product is een van de premium producten en is een echte eye-catcher! Banner F12 Banner F14 Banner F13 Banner F1 Banner F5 Banner F6 Banner F4 Banner F2 Banner F3

14 In- & Outdoor GEVELDOEK: F1 (LINKS NAAST ENTREE C) Deze kan bevestigd worden aan het Holland Complex (Hal 9-12) vlakbij entree C. Tarief ,- Tarieven zijn inclusief productie- en plaatsingskosten. GEVELDOEK: F2 + F3 (STRAATKANT VAN HAL 12) Deze kan bevestigd worden aan de voorzijde van het Holland Complex (Hal 9-12). Tarief ,- Tarieven zijn inclusief productie- en plaatsingskosten. GEVELDOEK: F4 (STRAATKANT VAN HAL 12) Deze kan bevestigd worden aan de voorzijde van het Holland Complex (Hal 9-12). Tarief ,- Tarieven zijn inclusief productie- en plaatsingskosten. GEVELDOEK: F6 (AAN VOORGEVEL HAL 1, ONDERSTE FRAME) Deze kan worden bevestigd aan de voorzijde van Hal 1. Tarief ,- Tarieven zijn inclusief productie- en plaatsingskosten.

15 In- & Outdoor GEVELDOEK: F5 + F6 (AAN VOORGEVEL HAL 1, BEIDE FRAMES GECOMBINEERD) Tarief ,- Tarieven zijn inclusief productie- en plaatsingskosten. GEVELDOEK: F12 (BOVEN INGANG ENTREE C) Deze kan bevestigd worden aan het Holland Complex (Hal 9-12) boven entree C. Tarief ,- Tarieven zijn inclusief productie- en plaatsingskosten. GEVELDOEK: F13 (LINKS NAAST INGANG ENTREE C) Deze kan bevestigd worden aan het Holland Complex (Hal 9-12) naast entree C. Tarief ,- Tarieven zijn inclusief productie- en plaatsingskosten. RECLAMEDOEK: F14 (AAN DE STAANDERS VAN DE LUIFEL VOOR ENTREE C) Deze kan bevestigd worden aan het Holland Complex (Hal 9-12) vlakbij entree C. Tarief ,- Tarieven zijn inclusief productie- en plaatsingskosten.

16 In- & Outdoor XL STEIGERDOEK OP HET BUITENTERREIN Op zoek naar indrukwekkende media? Het inzetten van reclame op steigerdoeken sluit aan bij deze wens. Op een steiger wordt een reclamedoek gespannen, ook de zijkanten van het bouwwerk worden afgewerkt en voorzien van fullcolor doeken. Tarief ,- Tarieven zijn inclusief productie- en plaatsingskosten. BANIERVLAGGEN (9 PER PAKKET) Verwelkom de bezoekers met in het oog springende banieren voor de ingang van het evenement. De vlaggenmasten staan in de buurt van de hoofdingangen C, K en L. Tarief ,- per pakket (9 vlaggen) MOBIELE VLAGGENMASTEN OP HET BUITENTERREIN (3 PER PAKKET) Verwelkom bezoekers met een set banieren. Deze kunnen op diverse buiten locaties geplaatst worden. Tarief ,- per pakket (3 vlaggen)

17 In- & Outdoor DUBBELZIJDIG BILLBOARD OP VOET (2 PER PAKKET: 4 UITINGEN) Met het gebruik van billboards is het mogelijk de arriverende bezoekers te verwelkomen en attenderen op het beursaanbod en de locatie. Elk billboard heeft twee zijdes en kan, indien gewenst, worden verlicht zodat deze extra goed opvalt. Locaties zijn op het buitenterrein en worden in goed overleg toegewezen. Formaat 355cm breed x 245cm hoog Tarief ,- per pakket (2 billboards) DRIEHOEKSBORDEN OP HET BUITEN TERREIN (5 PER PAKKET: 15 POSTERS) Communiceer op eenvoudige en effectieve wijze met de bezoeker tijdens de route van en naar de beurs. Een pakket van 5 driehoeksborden bestaat uit 15 posters in totaal, hierdoor zijn de uitingen van alle kanten goed zichtbaar. De borden kunnen op het voorterrein, in de buurt van de hoofdingangen en langs de looproute van en naar het station worden geplaatst. De locaties zijn variabel en worden in goed overleg toegewezen. Formaat 84cm breed x 118cm hoog Tarief ,- per pakket (5 driehoeksborden) EXPOSURETOREN OP HET BUITENTERREIN (1 TOREN, 4 ZIJDES) Deze vierkante toren kan perfect worden ingezet als eye-catcher of verwijzing. Bezoekers zullen de zeer opvallende toren zien op het moment dat zij de beurs naderen of verlaten. Er kunnen vier verschillende of vier dezelfde doeken worden gedrukt, afhankelijk van de wensen en doelstelling. De torens worden op het voorterrein in de buurt van de hoofdingangen geplaatst, de locaties zijn variabel en worden in goed overleg toegewezen. Formaat 150cm breed x 375cm hoog Tarief ,-

18 In- & Outdoor EXPOSUREBOX OP HET BUITENTERREIN Een extra ruimte kan gecreëerd worden middels deze exposurebox, deze biedt ruimte voor het tentoonstellen van (grote) producten. Tarief ,- BESTICKERING 2 ENTREEDEUREN (DRAAIDEUREN) Verwelkom de bezoekers op het moment dat zij het pand betreden. De draaideuren zijn uitermate geschikt om de zichtbaarheid van het merk te vergroten en kunnen, met bijvoorbeeld een verwijzing naar de stand, traffic stimuleren. Er zijn twee mogelijkheden: het plaatsen van een object in de ruimte binnen de draaideuren of het plaatsen van stickers op de deuren zelf. De draaideuren bevinden zich bij de hoofdingangen C, K & L. Formaat variabel Tarief ,- voor het aanbrengen van stickers per hoofdingang Tarief ,- voor het plaatsen van een object per hoofdingang ROLTRAPLEUNING BESTICKERING (BEIDE ZIJDES VAN 1 ROLTRAP) Door de inzet van de roltrappen als promotiemiddel, zal de bezoeker letterlijk stil staan bij en geattendeerd worden op het merk. Dit is mogelijk door de gehele leuning te voorzien van branding. Tarief ,-

19 In- & Outdoor TRAPSTICKERRECLAME (1 TRAPLOCATIE) Een bijzondere en effectieve manier om de aandacht te trekken is de inzet van de trapsticker, waarmee de bezoeker op unieke wijze wordt geattendeerd op het product of merk. Het design kan de gehele trap bestrijken of elke trede kan met hetzelfde beeld worden bestickerd. Formaat variabel Tarief ,-

20 In- & Outdoor ALUMINIUM FRAMES Het aluminium frame boven de trap (of boven de ingang van één van de hallen in het Europacomplex) is de ideale manier om een merk, product en/of bedrijf op een stijlvolle en professionele manier te presenteren. De frames kunnen worden opgehangen in de entree gebieden en kunnen in verschillende maten worden geleverd. RECLAMEDOEK: BANNER IN FRAME IN ENTREEGEBIED (5X2M) ENKELZIJDIG Tarief ,- RECLAMEDOEK: BANNER IN FRAME IN ENTREEGEBIED (8X3M) ENKELZIJDIG Tarief ,- VRIJSTAAND FRAME MET DOEK Het aluminium frame in de entree is de ideale manier om het merk, product en/of bedrijf op een stijlvolle en professionele manier te presenteren. Het frame kan geplaatst worden in de entree. VRIJSTAAND FRAME MET DOEK (3X2M FRAME) ENKELZIJDIG Tarief ,- VRIJSTAAND FRAME MET DOEK (3X2M FRAME) DUBBELZIJDIG Tarief ,- VRIJSTAAND FRAME MET DOEK INDOOR (5 X 2,5M) ENKELZIJDIG Tarief ,-

21 In- & Outdoor VLOERSTICKERS Met het gebruik van deze kwalitatief hoogwaardige vloerstickers is het mogelijk om een uiting of beeld herhaaldelijk terug te laten keren op de beursvloer en de bezoekers meerdere malen te attenderen een merk, productt en/of stand locatie. VLOERSTICKERS 1X1 METER (5 PER PAKKET) Tarief ,- VLOERSTICKERS 2X2 METER (2 PER PAKKET) Tarief ,- VLOERSTICKERS 4X4 METER (2 PER PAKKET) Tarief ,- TOILETRECLAME: A3 POSTERS (25 LIJSTEN) Toiletreclame is een uitstekende manier om in het geheugen van de bezoeker te blijven hangen. Verschillende boodschappen, foto s of andere uitingen, kunnen worden weergeven in de poster frames. De frames hangen boven de urinoirs en aan de binnenkant van de toiletdeuren. Formaat 297mm breed x 420mm hoog Tarief ,- per pakket (25 poster frames)

22 In- & Outdoor SPIEGELSTICKERS IN DE TOILETTEN (PER STUK) Toiletreclame is een uitstekende manier om in het geheugen van de bezoeker te blijven hangen. Verschillende boodschappen, foto s of andere uitingen, kunnen worden weergeven op de stickers. Formaat maximaal 50cm breed x 50cm hoog Tarief 1 65,- per stuk SLAGBOOMRECLAME (10 PER PAKKET) Heet de bezoekers welkom op het moment dat zij de garage binnen rijden. Slagboomreclame is een zeer effectieve manier om een boodschap of merk te communiceren. Deze vorm van branding wordt toegepast op alle slagbomen van alle garages. Formaat variabel Tarief ,- (10 slagbomen) POSTERLIJSTEN A0 PARKEERGARAGE (10 LIJSTEN) Direct in contact treden kan via de posterlijsten in de parkeergarages. De ideale manier om een beeld of boodschap bij de bezoeker over te brengen. Daarnaast is dit voor veel bezoekers het eerste en laatste contact moment op locatie. Formaat 84cm breed x 118cm hoog Tarief ,- per pakket (10 posterlijsten)

23 In- & Outdoor BRANDING PALEN PARKEERGARAGE Met speciaal geprepareerde (stoot)kussens worden de palen op een van de etages van de Parking gebrand. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de palen te branden met stickers. Mocht u zelf een uniek idee hebben, laat het ons weten! Tarief op aanvraag POSTERLIJSTEN A0 BINNEN (10 LIJSTEN) De kracht van adverteren ligt in de herhaling. Communiceer deelname en standlocatie door het inzetten van posterlijsten met een promotionele uiting. De A0 posterlijsten bevinden zich op verschillende locaties binnen het beursgebouw, waaronder de passages en entrees. Formaat 84cm breed x 118cm hoog Tarief ,- per pakket (10 posterlijsten) BRANDING GARDEROBE (PER GROEP) Elke bezoeker die zijn/haar jas ophangt uw communicatie laten zien? Dat kan met garderobebranding. Vraag naar de mogelijkheden. Tarief op aanvraag BRANDING TAXIWACHTPLAATSEN (PER 2) Een mooi moment om de wachtende bezoeker in contact te brengen met uw merk. De taxiwachtplaatsen worden dubbelzijdig gebrand. Tarief ,- Tarief is inclusief productie- en plaatsingskosten

24 Narrowcasting RAI LIVE Een video of logo presenteren via schermen die overal in het RAI complex te zien zijn. Er kan gekozen worden voor 20 of 30 seconden. Let op, de beelden worden zonder geluid afgespeeld. Formaat variabel Tarief 20 sec: ,- 30 sec: ,- Tarief is exclusief productiekosten

25 Print UITVOUWBARE PLATTEGROND De ideale manier om meerdere malen per dag in contact te komen met de doelgroep is het inzetten van een uiting op de uitvouwbare plattegrond. Terwijl bezoekers zich oriënteren met behulp van de plattegrond worden zij geattendeerd op bijvoorbeeld een beursaanbieding of zien zij het bedrijfslogo met standnummer. De plattegrond is voor bezoekers tijdens de beurs gratis verkrijgbaar in de entree. Oplage UITVOUWBARE BEURSPLATTEGROND: ADVERTENTIE OP BINNENZIJDE (6 BESCHIKBAAR) Formaat 98mm breed x 83mm hoog Tarief 1 900,- Tarief is inclusief productie- en plaatsingskosten UITVOUWBARE BEURSPLATTEGROND: PRODUCT INFORMATIE ACHTERZIJDE Formaat 98mm breed x 100mm hoog Tarief 1 750,- Tarief is inclusief productie- en plaatsingskosten UITVOUWBARE BEURSPLATTEGROND: ADVERTENTIE OP ACHTERPAGINA: (SLECHTS ÉÉN BESCHIKBAAR) Formaat 98mm breed x 205mm hoog Tarief ,- Tarief is inclusief productie- en plaatsingskosten UITVOUWBARE BEURSPLATTEGROND: LOGO EN STAND- NUMMER NAAST PLATTEGROND Tarief 1 370,- Tarief is inclusief productie- en plaatsingskosten UITVOUWBARE BEURSPLATTEGROND: ADVERTENTIE OP ACHTERZIJDE (4 BESCHIKBAAR) Formaat 98mm breed x 100mm hoog Tarief 1 950,- Tarief is inclusief productie- en plaatsingskosten

26 ENTREEMAGAZINE.NL ENTREEMAGAZINE.NL ENTREEMAGAZINE.NL ENTREEMAGAZINE.NL Print advertentie Entree SPECIALE DAGELIJKSE UITGAVEN VAN ENTREE MAGAZINE BEURSEDITIE MAANDAG 11 J ANUARI 2016 HÉT MAGAZINE VANAF DE HORECAVA Tijdens de Horecava geeft Entree Magazine 4 speciale edities uit die dagelijks verschijnen in een totale oplage van exemplaren. Het gaat om een exclusieve coproductie van de Horecava en Entree. CULINAIR DESSERTRESTAURANT FESTIVAL BARS & FOODTRUCKS NK VOOR KOKS ZELFVERTROUWEN DRANKEN BIERFABRIEK & GIN De glossy-uitgaven worden geheel door de redactie van Entree Magazine geproduceerd. Redacteuren en fotografen vergaren het nieuws op de beursvloer en zorgen voor mooi beeldmateriaal. Vormgevers brengen het geheel samen: de look-and-feel is volledig in de stijl van de maandelijkse, reguliere Entree. De Horecava-uitgaven worden s nachts gedrukt en de ochtend na de beursdag verspreid op verschillende strategische posities, via displays en door hostessen. BEURSEDITIE DINSDAG 12 J ANUARI 2016 SWEET EMOTIONS INSPIREERT HIA 2016: DE WINNAARS! SAMENSMELTING EAST & WEST TASTEFORUM: AGED RUM BOMVOL INSPIRATIE ÉN BEURSGASTEN POP-UP MAMA KELLY Omvang per editie: 52 pagina s (48+4 pagina s) Formaat: 230 x 297 mm Advertentietarief: De advertentietarieven zijn gebaseerd op een totaal van 4 plaatsingen. 4 x 1/1 pagina: ,- + redactionele aandacht 4 x 1/2 pagina: ,- 4 x 1/4 pagina: ,- BEURSEDITIE WOENSDAG 13 J ANUARI 2016 SWEET EMOTIONS TOVEREN MET DESSERTS Adverteert u op 1/1 advertentiepagina, dan krijgt u in 1 van de edities op 1 pagina redactionele aandacht. Adverteren is alleen mogelijk in alle 4 edities en voorbehouden aan deelnemers van de Horecava. Tarieven zijn exclusief btw. Het aantal advertentieposities is beperkt! Vol = Vol KOFFIE VAN LAST NAAR LUST HORECAVA VOLOP (IN) BEELD BARTRENDS NAS-WHISKY LEKKERSTE WEDSTRIJDEN SPARERIB-HAMBURGER BEURSEDITIE DONDERDAG 14 JANUARI 2016 Heeft u interesse? Neem contact op met Justin Velleman: justin@managementmedia.nl Telefoon: INTERVIEW ALBERT ADRIÀ SIGNATUUR SOENIL BAHADOER NACHTBURGEMEESTER LANGE FRANS BARTRENDS LA FAMIGLIA NEGRONI VOLOP (IN) BEELD

27 Contact SPONSORING & CONCEPTING Creëer unieke zichtbaarheid door het sponsoren van beurs activiteiten of maak gebruik van een speciaal ontworpen sponsorconcept om op een unieke of ludieke manier aanwezig te zijn op de beurs. SPONSORING Het is ook mogelijk toe te treden als partner van de beurs door deel te nemen als sponsor van één van de spraakmakende beursactiviteiten. Partners krijgen unieke zichtbaarheid op de beursvloer, maar ook voorafgaand binnen de communicatie middelen verbonden aan de activiteit. Denk hierbij aan nieuwsbrieven, advertentie uitingen en opname in het programma. In overleg wordt de invulling vorm gegeven. CONCEPTING De diverse Media Solutions producten geven een mooi aanbod van promotionele items om de beurscampagne kracht bij te zetten. Echter bieden wij veel meer mogelijkheden en denken wij graag mee over een totaalconcept wat aansluit bij de specifieke doelstellingen en het beschikbare budget. CONTACT Sales Consultant Media Solutions Jolise Hidding +31 (0) Gepubliceerde tarieven zijn enkel van toepassing op beursdeelnemers. Voor niet-exposanten geldt een toeslag van 50% op de gepubliceerde tarieven. Tarieven zijn opgesteld inclusief eventuele bureaukorting. Aanbod is geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Prijswijzigingen, spel- en zetfouten voorbehouden.

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele beursdoelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de Horecava. De afdeling Partnerships &

Nadere informatie

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele beursdoelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de HISWA. De afdeling Partnerships & Media

Nadere informatie

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele beursdoelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de Negenmaandenbeurs. De afdeling Partnerships

Nadere informatie

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele beursdoelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de Huishoudbeurs. De afdeling Partnerships

Nadere informatie

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via:

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via: Het genereren van leads, branding, productintroducties en -ontwikkelingen, klantrelaties uitbreiden, waarschijnlijk is dit slechts een greep uit uw doelstellingen voor uw beursdeelname. De afdeling Partnerships

Nadere informatie

Online Media In- en Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

Online Media In- en Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele doelstellingen die centraal zullen staan tijdens een deelname aan de MobiliteitsRAI. De afdeling Partnerships &

Nadere informatie

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via:

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via: Het genereren van leads, branding, productintroducties en -ontwikkelingen, klantrelaties uitbreiden. Waarschijnlijk is dit slechts een greep uit uw doelstellingen voor uw beursdeelname. De afdeling Partnerships

Nadere informatie

Extra promotie? Altijd een goed idee!

Extra promotie? Altijd een goed idee! Val extra op tussen de ruim 175 andere exposanten woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 55% 40% 10% Extra promotie? Altijd een goed idee! De afdeling Sales en Partnerships van Eventex adviseert graag

Nadere informatie

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via:

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via: Het genereren van leads, branding, productintroducties en -ontwikkelingen, klantrelaties uitbreiden. Waarschijnlijk is dit slechts een greep uit uw doelstellingen voor uw beursdeelname. De afdeling Partnerships

Nadere informatie

Online Media Video In- & Outdoor Print advertenties Sponsoring & Concepting

Online Media Video In- & Outdoor Print advertenties Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele beursdoelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de Huishoudbeurs. RAI Amsterdam adviseert

Nadere informatie

Leadgeneratie, productintroductie, het vergroten van

Leadgeneratie, productintroductie, het vergroten van Leadgeneratie, productintroductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele doelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de Huishoudbeurs. RAI Amsterdam adviseert graag

Nadere informatie

Package Deal ,- Parking Package. Brug. Price 700,- 1580,- Media Value. Price 1485,- Media Value 4000,- Pilaren oplage 20 Toren

Package Deal ,- Parking Package. Brug. Price 700,- 1580,- Media Value. Price 1485,- Media Value 4000,- Pilaren oplage 20 Toren PACKAGEDEALS Looproute Pakket Package Deal 10.250,- Parking Package Package Deal 12.250,Posters oplage 20 Brug Dit item is de eerste mogelijkheid om jouw merk te laten zien. Iedereen die vanaf het station

Nadere informatie

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl Banieren Een mooie, opvallende entree creeëren met uw bedrijfsnaam? Op de wandelpromenade

Nadere informatie

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl Banieren Een mooie, opvallende entree creeëren met uw bedrijfsnaam? Op de wandelpromenade

Nadere informatie

Media Exposure PROVADA

Media Exposure PROVADA Media Exposure PROVADA Algemene informatie Contact info Welkom, dit is het pakket. Hier vindt u items om het maximale uit uw deelname te halen. Interesse? Wij Nick Mouthaan T.: +31 (0)20 462 0880 stellen

Nadere informatie

Advertorial of banner in digitale nieuwsbrief Promotiemogelijkheden pendelbussen Promotiebanner in bevestiging bezoekersregistratie

Advertorial of banner in digitale nieuwsbrief Promotiemogelijkheden pendelbussen Promotiebanner in bevestiging bezoekersregistratie Promotie- en sponsormogelijkheden Rotterdam Ahoy helpt u graag om uw beursresultaten te optimaliseren. Om de zichtbaarheid van uw bedrijf te verbeteren en traffic naar uw stand te genereren, hebben THB

Nadere informatie

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl Banieren Een mooie, opvallende entree creeëren met uw bedrijfsnaam? Op de wandelpromenade

Nadere informatie

World of Technology & Science MEDIA PAKKET. Faircom Media Willem Fenengastraat BN Amsterdam T.: E.:

World of Technology & Science MEDIA PAKKET. Faircom Media Willem Fenengastraat BN Amsterdam T.: E.: World of Technology & Science MEDIA PAKKET 2018 Algemene informatie U bladert nu door het mediapakket van Faircom Media. Wij zijn al 15 jaar de partner van Jaarbeurs als het gaat om promotie en sponsoring

Nadere informatie

Promotie- en sponsormogelijkheden

Promotie- en sponsormogelijkheden SPECIAL SHIPS SMART SOLUTIONS Promotie- en sponsormogelijkheden Rotterdam Ahoy helpt u graag om uw beursresultaten te optimaliseren. Om de zichtbaarheid van uw bedrijf te verbeteren en traffic naar uw

Nadere informatie

Electronics & Automation 2013

Electronics & Automation 2013 Bigboard Groots aanwezig zijn op het Jaarbeursterrein? De bezoeker welkom heten op uw stand door middel van uw standverwijzing, of uw product extra onder de aandacht brengen? Dat kan! Uw boodschap komt

Nadere informatie

MOTORbeurs MEDIAPAKKET. Faircom Media Willem Fenengastraat BN Amsterdam T.: E.:

MOTORbeurs MEDIAPAKKET. Faircom Media Willem Fenengastraat BN Amsterdam T.: E.: MOTORbeurs - 2018 MEDIAPAKKET Algemene informatie Welkom, dit is het Faircom Mediapakket. Hier vindt u items om het maximale uit uw deelname te halen. Interesse? Wij stellen graag een advies op maat voor

Nadere informatie

Promotie- en sponsormogelijkheden

Promotie- en sponsormogelijkheden SPECIAL SHIPS SMART SOLUTIONS Promotie- en sponsormogelijkheden Rotterdam Ahoy helpt u graag om uw beursresultaten te optimaliseren. Om de zichtbaarheid van uw bedrijf te verbeteren en traffic naar uw

Nadere informatie

Mediapakket Faircom Media

Mediapakket Faircom Media Mediapakket Algemene informatie Welkom, dit is het Faircom Mediapakket. Hier vindt u items om het maximale uit uw deelname te halen. Interesse? Wij stellen graag een advies op maat voor u samen. Veel succes

Nadere informatie

MOTORBEURS UTRECHT 2017 MEDIA

MOTORBEURS UTRECHT 2017 MEDIA MOTORBEURS UTRECHT 207 MEDIA WILLEM FENENGASTRAAT 6 096 BN AMSTERDAM T.: +3 20 462 0880 ALGEMENE INFORMATIE CONTACT INFO Dit is het Faircom Mediapakket. In deze brochure vindt u alle items die u kunt inzetten

Nadere informatie

MEDIAPAKKET JAARBEURS

MEDIAPAKKET JAARBEURS MEDIAPAKKET JAARBEURS 0-2-206 WILLEM FENENGASTRAAT 6 096 BN AMSTERDAM T.: +3 20 462 0880 ALGEMENE INFORMATIE CONTACT INFO Faircom Media is Mediapartner van Jaarbeurs! Deze brochure geeft inzicht in de

Nadere informatie

Klik op onderstaande video om een impressie te krijgen van Faircom Media Willem Fenengastraat 16

Klik op onderstaande video om een impressie te krijgen van Faircom Media Willem Fenengastraat 16 MEDIA PACKAGE BOUWBEURS 207 WILLEM FENENGASTRAAT 6 096 BN AMSTERDAM T.: +3 20 462 0880 ALGEMENE INFORMATIE CONTACT INFO Dit is het Faircom Mediapakket. In deze brochure vindt u alle items die wij aanbieden

Nadere informatie

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen Marketing Services Voor het beste bereik onder uw doelgroepen MECC Marketing Services; onze kennis en ervaring voor het succes van uw evenement! Dedicated to your success Meer informatie? Bel +31 (0)43

Nadere informatie

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten.

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven.

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Media tarieven 2019 Alkmaar Marketing Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Hoe? Door Alkmaar te promoten

Nadere informatie

Adverteren, verspreiding en abonneren

Adverteren, verspreiding en abonneren Adverteren, verspreiding en abonneren Introductie Editie 2018/2019 volledig Engels Investment Guide De Investment Guide 2017-2018 krijgt een nieuw design, wordt groter, dikker en nog meer gespitst op investeren

Nadere informatie

MET ONS BEREIK JE MEER DAN ONDERNEMERS TARIEVENKAART

MET ONS BEREIK JE MEER DAN ONDERNEMERS TARIEVENKAART MET ONS BEREIK JE MEER DAN 17000 ONDERNEMERS TARIEVENKAART 2019 Het belang van lokaal zichtbaar zijn! Mensen zoeken voor het merendeel naar producten en diensten in hun eigen regio. Als lokaal gevestigd

Nadere informatie

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site.

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site. TT06 Adverteren en Exposure Taart&Trends 2015 1. Exposure: 1.1. Alle deelnemers krijgen (na betaling) standaard een naamsvermelding op de standhouderspagina van Taart en Trends-website. Wilt u een actieve

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

OPLAGE MAGAZINE REDACTIONELE FORMULE. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine lezers

OPLAGE MAGAZINE REDACTIONELE FORMULE. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine lezers OPLAGE MAGAZINE In print 24.000 (abonnees, losse verkoop) Online magazine 18.000 lezers ONLINE BEREIK Nieuwsbrief (wekelijks) 14.000 abonnees Website 56.000 bezoeken en 28.000 unieke bezoekers p/m SOCIAL

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg

Nadere informatie

NBF multimediakit 2015.,,The reach you need to strike your audience

NBF multimediakit 2015.,,The reach you need to strike your audience NBF multimediakit 2015,,The reach you need to strike your audience 1 Inhoudsopgave Inleiding Bowlen.nl tabloid NBF website NBF nieuwsbrief NBF evenementen NBF kalender NBF welkomstpakket Nationale selecties

Nadere informatie

Landleven pageviews p.m exemplaren exemplaren abonnees unieke bezoekers p.m. 680.

Landleven pageviews p.m exemplaren exemplaren abonnees unieke bezoekers p.m. 680. Mediakit 2019 0 Landleven voor liefhebbers van buitenleven en buitenwonen Landleven gaat over het leven dat zich afspeelt buiten de bebouwde kom en binnen de grenzen van Nederland. Landleven is de bron

Nadere informatie

Adverteren. Uw merk in het hart van de doelgroep

Adverteren. Uw merk in het hart van de doelgroep Adverteren 2019 Uw merk in het hart van de doelgroep WELKOM KWPN Het KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland) is één van de meest succesvolle sportpaardenstamboeken ter wereld. Zo zijn de

Nadere informatie

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven.

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Media tarieven 2018 Alkmaar Marketing Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Hoe? Door Alkmaar te promoten

Nadere informatie

Uw merk in het hart van de doelgroep

Uw merk in het hart van de doelgroep Uw merk in het hart van de doelgroep Adverteren 2018 WELKOM KWPN Het KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland) is één van de meest succesvolle sportpaardenstamboeken ter wereld. Zo zijn de

Nadere informatie

Doelgericht adverteren

Doelgericht adverteren Advertentie- en Promotietarieven 2017/2018 Doelgericht adverteren Ckaart heeft een van de grootste, specifieke bestanden aan kaarthouders van Nederland. De ultieme manier om uw producten of activiteiten

Nadere informatie

mediatarieven online en offline 2019

mediatarieven online en offline 2019 mediatarieven online en offline 2019 BEREIK meer Dat is waar BAR Uitgeverij voor staat. Elke donderdag vallen onze kranten bij ruim 55.000 huishoudens op de deurmat met lokaal nieuws. Naast onze weekbladen

Nadere informatie

doe mee aan Overheid & ICT! 7.000 klanten en prospects leggen Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd

doe mee aan Overheid & ICT! 7.000 klanten en prospects leggen Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd www.overheid-en-ict.nl doe mee aan Overheid & ICT! Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd 7.000 klanten en prospects leggen contact met 140 exposanten, 34% voor het eerst! 2 Inhoud

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs Impressie eerdere edities Of bekijk de volgende video-compilatievan het Webshop Paviljoen in 2010: http://www.youtube.com/watch?v=d4dpq7arkxe

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE Haal alles eruit wat erin zit NEVACON 2018 jaar is ERVAREN en DOEN! De De huizenmarkt is volop in beweging.

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

Management Support. Bereik

Management Support. Bereik Management Support Management Support vormt al jaren dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAnieuws.nl,

Nadere informatie

APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR. Promotiemiddelen 15

APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR. Promotiemiddelen 15 APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR Promotiemiddelen 15 1 MAAKT JE ZICHTBAAR Promoot je evenement of onderneming via Apeldoorn Promotie Apeldoorn Promotie maakt je activiteiten zichtbaar Apeldoorn Promotie

Nadere informatie

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Het online platform is altijd en overal te raadplegen! Bekijk interessante voorstellen via het Marktforum! Het vakblad brengt onmisbare artikelen en interviews!

Nadere informatie

REDACTIONELE FORMULE OPLAGE MAGAZINE ONLINE BEREIK SOCIAL MEDIA. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine 3.

REDACTIONELE FORMULE OPLAGE MAGAZINE ONLINE BEREIK SOCIAL MEDIA. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine 3. OPLAGE MAGAZINE In print 3.000 (abonnees, losse verkoop) Online magazine 3.800 lezers ONLINE BEREIK Nieuwsbrief (wekelijks) 3.500 abonnees Website 27.000 bezoeken en 9.000 unieke bezoekers p/m SOCIAL MEDIA

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven Beurs Domotica & Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven DE BEURS DOMOTICA & SLIM WONEN 2014 Editie 9 komt eraan! 19 en 20 november opent Smart Homes weer de deuren van het Evoluon te Eindhoven.

Nadere informatie

Landleven pageviews p.m exemplaren exemplaren abonnees unieke bezoekers p.m. 680.

Landleven pageviews p.m exemplaren exemplaren abonnees unieke bezoekers p.m. 680. Mediakit 2019 0 Landleven voor liefhebbers van buitenleven en buitenwonen Landleven gaat over het leven dat zich afspeelt buiten de bebouwde kom en binnen de grenzen van Nederland. Landleven is de bron

Nadere informatie

maastricht: media kit 2015

maastricht: media kit 2015 maastricht: media kit 2015 VVV/Maastricht Marketing 1 Wie zijn wij Wij zijn de citymarketing organisatie van Maastricht, actief op het gebied van branding & marketing. Informatieverstrekker & dienstverlener,

Nadere informatie

PW De Gids. Redactionele formule

PW De Gids. Redactionele formule PW De Gids PW De Gids biedt een volledig kennisnetwerk voor HR-professionals, gericht op actuele HR-thema s en wetgeving. PW De Gids is deskundig, opinievormend, praktisch en concreet. Redactionele formule

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur mediakit 2011 www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur Voor een optimaal bereik bij voorschrijvers en beslissers in de bouw! Stedebouw & Architectuur Meer dan 25 jaar

Nadere informatie

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT:

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT: REDACTIONELE FORMULE Zorg + Welzijn helpt professionals die werken in het sociale domein. Door discussie op te roepen en te voeden, verbinding te creëren tussen de professionals die met elkaar werken rondom

Nadere informatie

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine mediakit 2011 www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine biedt u het grootste crossmediale bereik onder facility management

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Aanwinst voor uw fietsmerk

Aanwinst voor uw fietsmerk Aanwinst voor uw fietsmerk Geachte heer/mevrouw, Zoals u weet is ElektrischeFietsen.com al 10 jaar het grootste platform over elektrische fietsen. Wij streven ernaar om onze bezoekers, dit zijn er maandelijks

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT GZNDHDSZRG GZNDHDSZRG is een activiteit van Uitgeverij SWP in samenwerking met de Logavak Opleidingsgroep en Logacom Conference Logistics. ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert dit dashboard

Nadere informatie

National Geographic Historia Verschijnt 4 keer per jaar Betaalde oplage:

National Geographic Historia Verschijnt 4 keer per jaar Betaalde oplage: 2018 National Geographic Magazine Verschijnt 12 keer per jaar Betaalde oplage: 67.944 Bereik: 633.000 National Geographic Traveler Verschijnt 4 keer per jaar Betaalde oplage: 35.459 Bereik: 228.000 National

Nadere informatie

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 HET PARKSTAD LIMBURG STADION Op 15 augustus 2000 worden de poorten van het multifunctionele Parkstad Limburg Stadion voor het eerst geopend. Het stadion is tot op

Nadere informatie

WELKOM BIJ DOLFIJNGO.COM

WELKOM BIJ DOLFIJNGO.COM MEDIA KIT WELKOM BIJ DOLFIJNGO.COM JOU W D I GI TA LE R E IS G IDS NA A R D E CA R I B B EA N DolfijnGO.com is een multimediaal platform over reizen, lifestyle, fashion & wonen. Vanuit Curaçao voorzien

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

Klant centraal. Behoefte aan meer 25. Meer producten en diensten om uw rendement te verhogen. Contact

Klant centraal. Behoefte aan meer 25. Meer producten en diensten om uw rendement te verhogen. Contact Behoefte aan meer 25 Klant centraal Inspelen op uw behoefte Uw mediabehoefte staat bij Rodi Media centraal. Met Meer Media kunt u meer dan alleen een advertentie plaatsen, krant drukken of drukwerk verspreiden.

Nadere informatie

2018 Mediakit Bicycling in Nederland

2018 Mediakit Bicycling in Nederland 2018 Mediakit Bicycling in Nederland Wereldwijd 2017 Editorial grootste platform Calendar voor sportieve fietsers Bicycling NU OOK IN NEDERLAND ONLINE WEBSITE, VIDEO & SOCIAL MEDIA MAGAZINE 60.000 EXEMPLAREN

Nadere informatie

Sponsors tarieven Lustrum 2017

Sponsors tarieven Lustrum 2017 Sponsors tarieven Lustrum 2017 Algemeen Het Platform voor InformatieBeveiliging Het Platform voor InformatieBeveiliging (PvIB) is het kenniscentrum op het gebied van Informatiebeveiliging in Nederland.

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio Voordeligste advertentietarieven! Tarieven Beste bereik in de regio Alstublieft, de voordelen van Woonstijl Grootste woonmagazine van Nederland Gratis huis-aan-huis verspreid Grootste regionale woonbereik

Nadere informatie

BRENGT JE EXPOSURE VOOR JE BRAND

BRENGT JE EXPOSURE VOOR JE BRAND BRENGT JE EXPOSURE VOOR JE BRAND ADVERTENTIETARIEVEN 2019 Maandelijks magazine voor professionals in retail & brands ADVERTENTIETARIEVEN RETAILTRENDS MAGAZINE (PRINT) 2019 (alle tarieven excl. btw) Staffel

Nadere informatie

Clou 92. Adverteren. Bidfood in data. magazine voor marketing insights & digital analytics. Effies en onderzoek. Is affectief ook effectief?

Clou 92. Adverteren. Bidfood in data. magazine voor marketing insights & digital analytics. Effies en onderzoek. Is affectief ook effectief? magazine voor marketing insights & digital analytics De opmars van de hersenscanner Scenario thinking geeft focus Effies en onderzoek Is affectief ook effectief? Meer aandacht voor integriteit De mens

Nadere informatie

TECHNI SHOW MEDIA 2009

TECHNI SHOW MEDIA 2009 TECHNI SHOW MEDIA 2009 Technishowmagazine.nl Nieuwsbrief: 30.000 lezers Wekelijks Technishowmagazine.nl : 400 unieke bezoekers per dag Dagelijks TS Innovation Magazine: Oplage 14.225 Jaarlijks Techni Show

Nadere informatie

Window advertising. Prijsindicatie: 3.250,00

Window advertising. Prijsindicatie: 3.250,00 Window advertising Uw nieuwe product groots aankondigen op absolute A1 locaties? Window advertising maakt het mogelijk. Een landelijke campagne of één uiting bij u op locatie? Wij kunnen snel schakelen

Nadere informatie

Knippie biedt unieke patronen en tips om zelf originele kleding, knuffels en kraamcadeautjes te naaien, en om de kinderkamer in te richten.

Knippie biedt unieke patronen en tips om zelf originele kleding, knuffels en kraamcadeautjes te naaien, en om de kinderkamer in te richten. Knippie biedt unieke patronen en tips om zelf originele kleding, knuffels en kraamcadeautjes te naaien, en om de kinderkamer in te richten. Knippie informeert en inspireert met patronen voor kleren en

Nadere informatie

Samenwerken met MakeOver.nl

Samenwerken met MakeOver.nl Samenwerken met MakeOver.nl MakeOver.nl is het snelst groeiende platform in de Nederlandse online interieur wereld. In een tijdsperiode van minder dan 2 jaar hebben we meer dan een miljoen unieke bezoekers

Nadere informatie

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP ONLINE PLATFORM VOOR d e z a ke li j ke te leco m h a n d e l tbm telecom business magazine Magenta Publishing http://www.tbmnet.nl ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP Alle

Nadere informatie

Vakblad voor en door ondernemingsraden

Vakblad voor en door ondernemingsraden Vakblad voor en door ondernemingsraden Mediakit 2013 Redactionele formule OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het

Nadere informatie

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Op 4 en 5 oktober 2017 staat Hart van Holland / De Loods in Nijkerk in het teken van de Vakdagen

Nadere informatie

Clou hét magazine voor Marketing Research & Digital Analytics

Clou hét magazine voor Marketing Research & Digital Analytics Clou hét magazine voor Marketing Research & Digital Analytics Digital analytics, consumer insights, scrums, agile, research, big data, panels, polls, foresights, privacy, neuroscience. en dat allemaal

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 8 keer per jaar. Doelgroep: opticiens/optiekwinkels

Oplage: exemplaren Verschijning: 8 keer per jaar. Doelgroep: opticiens/optiekwinkels OCULUS Redactionele formule Verspreidingsgegevens Oculus is het vakblad voor de optiekbranche met een focus op het ondernemerschap, maar ook op optiek en design. Het blad speelt in op de interessegebieden

Nadere informatie

FLEET EXPO. Expositie congres netwerken innovatieprijs. Hèt netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional AMSTERDAM RAI 27 NOVEMBER 2012

FLEET EXPO. Expositie congres netwerken innovatieprijs. Hèt netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional AMSTERDAM RAI 27 NOVEMBER 2012 FLEET EXPO AMSTERDAM RAI 27 NOVEMBER Hèt netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional Expositie congres netwerken innovatieprijs mediapartners organisatie Fleet Expo : Hèt netwerkevenement voor de

Nadere informatie

Al 10 jaar het grootste onafhankelijke platform over elektrische fietsen. Adverteren op het grootste elektrische fiets portaal van de Benelux

Al 10 jaar het grootste onafhankelijke platform over elektrische fietsen. Adverteren op het grootste elektrische fiets portaal van de Benelux Adverteren op het grootste elektrische fiets portaal van de Benelux Doelgroep De doelgroep van ElektrischeFietsen.com zijn voornamelijk oriënterende elektrische fietsers. Deze liggen in de leeftijdscategorie

Nadere informatie

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl Mediakit 2012 Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl De media van FMM De 5 belangrijkste redenen om in FMM media te adverteren 1 FMM is marktleider met het grootste

Nadere informatie

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl REDACTIONELE FORMULE Duurzaam Geproduceerd is hét onafhankelijke kennisplatform over duurzaamheid in de industrie. Het informeert en inspireert de professional door nieuws, visies van experts, interessante

Nadere informatie

uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform

uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform MEDIAKIT 2013 Het HR mediaplatform biedt het grootste crossmediale bereik onder HR-professionals in Nederland. Kiest u liever zelf uw media mix van print

Nadere informatie

Mediakaart NKC. Op reis met NKC Media

Mediakaart NKC. Op reis met NKC Media Mediakaart NKC Op reis met NKC Media Cijfers en bereik Gebaseerd op de tellingen van september 2015 Print Kampeerauto Onafhankelijk magazine met reportages, reviews, interviews en alle informatie die relevant

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 8 keer per jaar. Doelgroep: opticiens/optiekwinkels

Oplage: exemplaren Verschijning: 8 keer per jaar. Doelgroep: opticiens/optiekwinkels OCULUS Redactionele formule Verspreidingsgegevens Oculus is het vakblad voor de optiekbranche met een focus op het ondernemerschap, maar ook op optiek en design. Het blad speelt in op de interessegebieden

Nadere informatie

Adverteren op Zo Zwanger

Adverteren op Zo Zwanger Adverteren op Zo Zwanger Graag vertellen we u meer over de advertentiemogelijkheden op onze website zozwanger.nl. Zo Zwanger is een blog voor jonge moeders en vrouwen die graag zwanger willen worden. In

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden Advertentiemogelijkheden MOA/Clou 2019 Clou hét magazine voor Marketing Research & Digital Analytics Digital analytics, consumer insights, scrums, agile, research, big data, panels, polls, foresights,

Nadere informatie

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren alles over tuinen en tuinieren wat is groei & bloei? Inspiratie voor zij die verzot zijn op tuinieren. Startpunt voor zij die heel graag willen beginnen maar nog niet precies weten hoe. Antwoord op de

Nadere informatie

W ndy Kok Wo d Ch mp on h p 2013 L Veg N v d USA

W ndy Kok Wo d Ch mp on h p 2013 L Veg N v d USA W ndy Kok Wo d Ch mp on h p 2013 L Veg N v d USA Inhoudsopgave Inleiding Bowlen.nl tabloid NBF website NBF nieuwsbrief NBF evenementen NBF kalender NBF welkomstpakket Nationale selecties NBF wedstrijdleiders

Nadere informatie