& belangrijk: HERSTEL 'BRUTE INVAL' OP '03 & CORRIGEREN EN COMPENSEREN ACTIES 2010 fase 0 direct minimale variant

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "& belangrijk: HERSTEL 'BRUTE INVAL' OP 11-12- '03 & CORRIGEREN EN COMPENSEREN ACTIES 2010 fase 0 direct minimale variant"

Transcriptie

1 urgent & belangrijk: HERSTEL 'BRUTE INVAL' OP '03 & CORRIGEREN EN COMPENSEREN ACTIES 2010 fase 0 direct minimale variant 2003 'Brute Inval' fysiek herstel Herstel van de gevolgen van de, door de rechter veroordeelde 'eigenrichting' van de gemeente op 11 december 2003 (weghalen van pontons en opstallen, Zeilcentrum van Gent). 1) Het herstellen : pontons kleedruimtes, douches en toiletten opslagruimtes werkruimte opruimen 'Brute Inval' compensatie financiële consequenties in der minne of gerechtelijke procedure 2) financiële compensatie als gevolg van 'De Brute Inval'. O.a. omzetderving (o.a. door ontbreken faciliteiten als kleedruimtes, douches, bespreeklokaal en puinhoop agv 'brute inval' en dwangsomoplegging manuren om Zeilcentrum weer 'operationeel' te maken / te houden kosten voor o.a. opslag containers, huur 'DIXI'' toiletten, halen en brengen van materialen uit containers elders etc acties gemeente corrigeren negatieve publiciteit; persbericht met kop 'geen sprake ontruiming Zeilcentrum Henk van Gent' & advertentie 3) Dit dient zonder dat er enig misverstand over kan zijn, publiekelijk gecorrigeerd te worden. Er kan geen sprake zijn van een ontruiming en excuus. aankondiging van ontruiming. Dit is juridisch onhaalbaar. Of kiest de gemeente weer voor 'eigen richting'? onwaarheden over 'prachtige voorstellen die de gemeente aan van Gent heeft gedaan. 'De heer van Gent is onredelijk' halve waardheden. Bijv. Zeilcentrum dat geen huur betaalt. 'De heer van Gent lapt afspraken aan zijn laars' suggesties wekken. Bijv. over saneren van de Plas ter plaatse van het Zeilcentrum.' De heer van Gent werkt tegen' suggesties over onveilige situatie. 'het Zeilcentrum is onveilig' Dit alles net voor het hoogseizoen. Dit is bewust toebrengen van imagoschade en aansturen op teloorgang van het Zeilcentrum. Bijv. doordat mensen geen activiteiten boeken met een ontruiming in het verschiet, zoals bedrijfsuitjes en jeugd- zeilweken. Dit is momenteel concreet aan de hand. In het geding zijn hier o.a.: ethiek, behoorlijk bestuur, betrouwbaarheid gemeente acties gemeente compensatie financiële consequenties in den minne of gerechtelijke procedure 4) financiële compensatie als gevolg van openbare aankondiging ontruiming en overige publiciteit met o.a. imagoschade en omzetderving Continuïteit laagdrempelige openbare zeilsport accommodatie: vergunning en huurcontract, herroepen ontruiming 5) huurcontract en vergunning gericht op continuïteit. De daad nu eens bij het woord voegen.

2 In de hierboven beschreven fase 0, op pagina 1, gaat het over min of meer afgebakende (reeks van met elkaar samenhangende ) incidenten die tot materiële en immateriële schade hebben geleid door toedoen van de gemeente. De rechter heeft er, in het geval van 2003 over geoordeeld. Deze activiteiten dulden geen uitstel meer en moeten 'linksom' of 'rechtsom' worden geregeld in de zomer van Het was en is niet de keuze van Zeilcentrum Henk van Gent om de publiciteit te zoeken, noch om 2010 via gerechtelijke procedures te regelen. In het gesprek op 5 juli 2010 doet het Zeilcentrum een ultieme poging om afspraken te maken over de in fase 0 beschreven activiteiten gericht op : continuïteit van Zeilcentrum Henk van Gent verbetering van het aanzien afronden sanering Kralingse Plas. Daarnaast speelt schade geleden over de periode sinds 1987 tot heden. excl. 'De Brute Inval' excl Het Zeilcentrum heeft nooit officieel een schadeclaim ingediend. Wel heeft zij de gemeente in 2006 tijdens mediation en op 23 juli 2009 schadeberekeningen gepresenteerd. De gemeente erkent schade maar de bedragen genoemd door de gemeente liggen mijlenver af van de berekeningen uitgevoerd door GfK in opdracht van Zeilcentrum Henk van Gent. De gemeente kan of wil geen onderbouwing overleggen. Op het voorstel van Zeilcentrum Henk van Gent contra- expertise toe te passen op de berekeningen van GfK is de gemeente niet ingegaan.. Hiermee komt het Zeilcentrum op fase 1 en 2

3 urgent & belangrijk: GROOT ONDERHOUD AAN KANTOORBOOT EN STEIGERS, fase I gelijktijdig aan fase 0 minimale variant Niet als direct gevolg van de Brute Inval of acties van de gemeente in 2010, maar wel indirect gevolg van (niet) handelen van de gemeente sinds 1987 is vooral noodzakelijk onderhoud gepleegd. Op verantwoorde wijze maar met minimale middelen. Dat heeft effect op o.a. de uitstraling. (tochtgaten worden gedicht met purschuim). Groot onderhoud aan de kantoorboot en de steigers is noodzakelijk. 3 Dat Zeilcentrum Henk van Gent recht heeft op financiële compensatie vanaf 1987 staat vast. De hoogte van het bedrag en over de wijze van uitkering, bijv. deels 'in natura' door bijv. een fee voor schoolzeilen, hangt af of Zeilcentrum Henk van Gent en de Gemeente er in slagen in der minne te schikken of dat uiteindelijk een rechter hierover een uitspraak moet doen. Het Zeilcentrum staat open voor een serieuze poging een regeling in der minne te treffen. Zij ziet hierin voordelen voor beide partijen. O.a financieel (direct en indirect) richten van energie imago Voorwaarde is hierin 'gezamenlijk' optrekken'. de kantoorboot en steigers. Voorschot op schadecompensatie vanaf 1987 Het voorstel is een voorschot te nemen op de financiele regeling, door tegelijkertijd met het herstel agv 'de brute inval', de kantoorboot en de steigers onderhanden te nemen. Er ligt een keuze voor: 1) wat minimaal noodzakelijk om uitstraling te verbeteren of. 2) variant met iets meer elan De kosten worden in mindering gebracht op de vast te stellen schade uitkering. Mocht - na grondig gezamenlijk nog eens langs lopen van de diverse scenario's ( combinaties hiervan)- blijken dat een schikking in der minne niet lukt, dan is het redelijk om dit aan de rechter voor te leggen. Dit hoeft het samen verder werken aan een toekomst niet in de weg te staan. Hiermee komt het Zeilcentrum bij fase II.

4 belangrijk: TOEKOMSTSCENARIO, voorwaarden fase II starten toekomst scenario's Fase II kan pas ingezet als er aan een aantal voorwaarden is voldaan: voorwaarden om gezamenlijk verder de toekomst te verkennen: 4 1) fysiek herstel en financiële compensatie 'Brute Inval' 2003 of het starten van een procedure voor financiële compensatie 2) officieel herroepen van de aangekondigde ontruiming 2010 en openbaarmaking in een persbericht 3) financiële compensatie van omzet derving agv acties Dit mag in natura bijv. een fee voor schoolzeilen en/of buurtzeilen of het starten van een procedure voor financiële compensatie 4) in het vooruitzicht stellen van vergunning en huurovereenkomst gericht op continuïteit van het Zeilcentrum 6) Acceptatie van het in gang zetten van twee procedures, indien schikking in der minne niet lukt a. Een procedure voor het bepalen van financiële schade die het gevolg is van de door de Rechtbank veroordeelde 'Brute Inval' op '03. Door o.a. omzetderving (door ontbreken van faciliteiten als kleedkamer, douches, de ontstane puinhoop mede door ontruiming en vervolgens dwangsom oplegging) manuren om Zeilcentrum weer 'operationeel' te maken / te houden kosten voor o.a. opslag container, huur 'DIXIE'' toiletten, halen en brengen van materialen van containers elders etc. b. Een procedure voor het bepalen financiële schade ten gevolge van 23 jaar zeilschooldossier. Hiermee vervalt het eerder gedane aanbod van Henk van Gent ; het Ombudsmansprookje waarin slechts 30-50% nodig is van het berekende bedrag + een accommodatie die eigendom van de gemeente wordt. Inzet van de procedure wordt het door GfK berekende schadebedrag. (De schadeberekening wordt geactualiseerd en doorgerekend tot 2015) 7) Het instellen van een Task Force met vertegenwoordiging van gemeente en Zeilcentrum Henk van Gent. onderzoekt waaraan een toekomstig City Sailing Centrum zou moeten voldoen wat betreft (maatschappelijke en andere) doelstellingen, doelgroepen, volume en wat voor faciliteiten hiervoor nodig zijn. onderzoekt wat de voordelen zijn om tot een regeling in der minne te komen De Task Force informeert en adviseert het college n.a.v. haar bevindingen.

5 belangrijk: TOEKOMSTSCENARIO, gebaar fase II starten toekomst scenario's gebaar: eventueel restant schadecompensatie naar fonds 5 Nieuw gebaar Henk van Gent heeft zich voorgenomen, om buiten het bedrag dat nodig is om hem persoonlijk en het Zeilcentrum in redelijkheid te compenseren, het restant dat na een regeling in der minne of na gerechtelijke procedures overblijft, te schenken aan een fonds dat middels zeilen, maatschappelijke doelen stimuleert. Dit gebaar kan alleen maar van toepassing zijn onder een aantal condities: Voorwaarde één is dat de gemeente niet alleen afziet van vijandigheid en ontruimingsplannen, maar ook meewerkt om hem en het Zeilcentrum optimaal te laten functioneren door compensatie van alle bruut gemeentelijk geweld in 2003 en sinds 1 februari jl. Voorwaarde twee is een akkoord met een zodanige investering in de accommodatie waarmee de uitstraling van kantoorschip en steigers aanzienlijk kan worden verbeterd. Als op die manier redelijke compensatie tot stand komt voor 23 jaar zeilschooldossier, inclusief 'Brute Inval ' 2003 en 2010 én er geld over blijft voor maatschappelijke projecten die nu door gemeente en deelgemeente als besmet en niet subsidiabel worden geoormerkt omdat Zeilcentrum Henk van Gent erbij betrokken is (beroepsverbod) zou dat een goede zaak zijn voor alle partijen en vooral voor de kinderen uit Rotterdam.

Schadebepaling. Een voorlopige inventarisatie 121005

Schadebepaling. Een voorlopige inventarisatie 121005 Schadebepaling Een voorlopige inventarisatie 121005 Hieronder een aantal items die van belang zijn voor de bepaling van de geleden schade in het zeilschooldossier. 1. Inkomstenderving / stagnatie winst

Nadere informatie

De Stichting Community Sailing Rotterdam is al jaren partner van Zeilcentrum Henk van Gent en City Sailing Rotterdam.

De Stichting Community Sailing Rotterdam is al jaren partner van Zeilcentrum Henk van Gent en City Sailing Rotterdam. -het college van burgemeesters en wethouders van Rotterdam -de gemeenteraad van Rotterdam -het dagelijks bestuur van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk -de deelgemeenteraad van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk

Nadere informatie

Positieve opties liggen binnen handbereik als de gemeente: - de door de gemeente veroorzaakte troep snel, nog aan het begin van de zomer, opruimt

Positieve opties liggen binnen handbereik als de gemeente: - de door de gemeente veroorzaakte troep snel, nog aan het begin van de zomer, opruimt Open brief van Henk van Gent over positieve opties voor de Gemeente Rotterdam en Zeilcentrum Henk van Gent Rotterdam 27 juni 2010 Aan gemeenteraad, college van B&W, deelgemeenteraad Kralingen- Crooswijk,

Nadere informatie

Beantwoording van twee vragen, gesteld tijdens de bijeenkomst bij het OBR op 23 juli 2009 inzake Zeilcentrum Henk van Gent.

Beantwoording van twee vragen, gesteld tijdens de bijeenkomst bij het OBR op 23 juli 2009 inzake Zeilcentrum Henk van Gent. Beantwoording van twee vragen, gesteld tijdens de bijeenkomst bij het OBR op 23 juli 2009 inzake Zeilcentrum Henk van Gent. Bij het beantwoorden van de twee vragen van 23 juli j.l. werd duidelijk dat er

Nadere informatie

Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad. 22 augustus TISB/U / Lbr. 19/

Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad. 22 augustus TISB/U / Lbr. 19/ Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad Datum 22 augustus 2019 Ons kenmerk TISB/U201900644/ Lbr. 19/065 Telefoon 070-373 83 93 Bijlage(n) - Onderwerp Wjziging eigen bijdrage PGB BW en maatregelen

Nadere informatie

Uitwerking voorstel Zeilcentrum (220710) op

Uitwerking voorstel Zeilcentrum (220710) op Uitwerking voorstel Zeilcentrum (220710) op 100910 Accommodatie Voor de onderbouwing van het voorstel van 22 juli jl. is uitgegaan / gebruik gemaakt van documenten die in 2009 zijn gemaakt als reactie

Nadere informatie

STAPPENPLAN BEHORENDE BIJ DE BELEIDSREGEL BEHOUD EIGENDOMSRECHT EN AANPAK VAN ONRECHTMATIG GEBRUIK GEMEENTEGROND

STAPPENPLAN BEHORENDE BIJ DE BELEIDSREGEL BEHOUD EIGENDOMSRECHT EN AANPAK VAN ONRECHTMATIG GEBRUIK GEMEENTEGROND STAPPENPLAN BEHORENDE BIJ DE BELEIDSREGEL BEHOUD EIGENDOMSRECHT EN AANPAK VAN ONRECHTMATIG GEBRUIK GEMEENTEGROND Situatie waarbij in rood de erfgrens is aangegeven. 1. Inleiding Dit stappenplan maakt onderdeel

Nadere informatie

De concrete voorstellen in dit pamflet dragen in de optiek van de VVD bij aan het verwezenlijken van deze doelstellingen.

De concrete voorstellen in dit pamflet dragen in de optiek van de VVD bij aan het verwezenlijken van deze doelstellingen. Slachtoffer zijn van een misdrijf is ingrijpend. Het draagt bij aan de verwerking van dit leed als slachtoffers het gevoel hebben dat zij de aandacht krijgen die zij verdienen. Dat zij zo goed mogelijk

Nadere informatie

STAPPENPLAN BEHORENDE BIJ DE BELEIDSREGEL BEHOUD EIGENDOMSRECHT EN AANPAK VAN GEBRUIK GEMEENTEGROND ZONDER TOESTEMMING

STAPPENPLAN BEHORENDE BIJ DE BELEIDSREGEL BEHOUD EIGENDOMSRECHT EN AANPAK VAN GEBRUIK GEMEENTEGROND ZONDER TOESTEMMING STAPPENPLAN BEHORENDE BIJ DE BELEIDSREGEL BEHOUD EIGENDOMSRECHT EN AANPAK VAN GEBRUIK GEMEENTEGROND ZONDER TOESTEMMING Situatie waarbij in rood de erfgrens is aangegeven. 1. Inleiding Dit stappenplan maakt

Nadere informatie

het College van Burgemeester en wethouders van Rotterdam

het College van Burgemeester en wethouders van Rotterdam Aan: Van: het College van Burgemeester en wethouders van Rotterdam Henk van Gent Plaszoom 350 3062 CL Rotterdam tel: 0651985313 info@henkvangent.nl www.henkvangent.nl Betreft: 4 voorstellen n.a.v. de brief

Nadere informatie

FAILLISSEMENT = STAKING VAN BETALING

FAILLISSEMENT = STAKING VAN BETALING 4. FAILLISSEMENT: BEGRIP EN GEVOLGEN 4.1.Wat is een faillissement? ---------------------------------- Een faillissement is een in de wet geregelde procedure voor een persoon of onderneming die niet (meer)

Nadere informatie

Datum 11 juli 2018 Betreft Voortgangsrapportage afhandeling oude schadegevallen

Datum 11 juli 2018 Betreft Voortgangsrapportage afhandeling oude schadegevallen Datum 11 juli 2018 Betreft Voortgangsrapportage afhandeling oude schadegevallen Inleiding Dit is de derde voortgangsrapportage voor de afhandeling van de ruim zesduizend oude openstaande schademeldingen

Nadere informatie

De bezwaarprocedure van de gemeente Helmond

De bezwaarprocedure van de gemeente Helmond U bent het niet eens met ons besluit! De bezwaarprocedure van de gemeente Helmond juli 2013 Als u het niet eens bent met ons besluit... Wij nemen regelmatig besluiten die betrekking hebben op u. Dat kan

Nadere informatie

Bijdrage opruimingskosten in de jaarrekening

Bijdrage opruimingskosten in de jaarrekening Bijdrage opruimingskosten in de jaarrekening Verschillende overheidsregelingen eisen van ondernemingen financiële bijdragen voor de kosten van het opruimen van producten of productiefaciliteiten van die

Nadere informatie

ECLI:NL:RBAMS:2017:1537

ECLI:NL:RBAMS:2017:1537 ECLI:NL:RBAMS:2017:1537 Instantie Rechtbank Amsterdam Datum uitspraak 09-03-2017 Datum publicatie 13-03-2017 Zaaknummer KK EXPL 17-174 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Civiel recht

Nadere informatie

...wel eens gedacht aan. mediation? wanneer er sprake is van: (echt)scheiding ouderschapsplan arbeidsconflict

...wel eens gedacht aan. mediation? wanneer er sprake is van: (echt)scheiding ouderschapsplan arbeidsconflict ...wel eens gedacht aan mediation? wanneer er sprake is van: (echt)scheiding ouderschapsplan arbeidsconflict Wat is Mediation? Samen tot een oplossing komen met behulp van een procesbegeleider: de Mediator

Nadere informatie

...wel eens gedacht aan. mediation? wanneer er sprake is van: (echt)scheiding ouderschapsplan arbeidsconflict

...wel eens gedacht aan. mediation? wanneer er sprake is van: (echt)scheiding ouderschapsplan arbeidsconflict ...wel eens gedacht aan mediation? wanneer er sprake is van: (echt)scheiding ouderschapsplan arbeidsconflict Wat is Mediation? Samen tot een oplossing komen met behulp van een procesbegeleider: de Mediator

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d. d.d. d.d. [ ]Akkoordstukken -- [X]Openbaar [ ]Besloten --

Besluitenlijst d.d. d.d. d.d. [ ]Akkoordstukken -- [X]Openbaar [ ]Besloten -- Nota voor burgemeester en wethouders Onderwerp Update Turkse Kracht 1- Notagegevens Notanummer 2018-001393 Datum 18-07-2018 Programma: 08 Meedoen Portefeuillehouder Weth. Kolkman Team DEV-BLD 2- Bestuursorgaan

Nadere informatie

Datum: 26 februari 2013 Nummer: 4

Datum: 26 februari 2013 Nummer: 4 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG RECHTSPERSOON (ex art. 73a Fw.) Datum: 26 februari 2013 Nummer: 4 Gegevens onderneming : besloten vennootschap Uniek Interieurs B.V., h.o.d.n. Partout Interiors en Partout

Nadere informatie

Ik ga scheiden. Wat nu? Informatie over: procedure kosten financiën woning kinderen

Ik ga scheiden. Wat nu? Informatie over: procedure kosten financiën woning kinderen Ik ga scheiden Wat nu? U bent getrouwd of u heeft een geregistreerd partnerschap, maar wilt niet langer bij uw partner blijven. In dit geval kunt u gaan scheiden. Een echtscheiding is vaak verdrietig en

Nadere informatie

LIDMAATSCHAP WERK, ONTSLAG EN INKOMEN

LIDMAATSCHAP WERK, ONTSLAG EN INKOMEN LIDMAATSCHAP WERK, ONTSLAG EN INKOMEN De economische crisis raakt ons allemaal, jong en oud. Misschien is uw arbeidsovereenkomst van bepaalde tijd recent verlengd of omgezet in een vast dienstverband.

Nadere informatie

Rugby Club Den Helder. SECRETARIS : W. DE HAY - KRUISZWIN 1115,1788 LA DEN HELDER TEL. (0223) 641079 - E-MAIL: wde.hay@planet.nl

Rugby Club Den Helder. SECRETARIS : W. DE HAY - KRUISZWIN 1115,1788 LA DEN HELDER TEL. (0223) 641079 - E-MAIL: wde.hay@planet.nl Stuknummer: AI14.07471 Rugby Club Den Helder SECRETARIS : W. DE HAY - KRUISZWIN 1115,1788 LA DEN HELDER TEL. (0223) 641079 - E-MAIL: wde.hay@planet.nl WINDENERGY m * EVENTS GEMEENTE DEN HEi.DER INGEKOMEN

Nadere informatie

Daarnaast brengt de makelaar/bemiddelaar ook courtage/kosten in rekening bij de verhuurder.

Daarnaast brengt de makelaar/bemiddelaar ook courtage/kosten in rekening bij de verhuurder. Variant 2: Bemiddelingsovereenkomst met makelaar/bemiddelaar voor een zelfstandige woning. Bemiddelaar brengt courtage/kosten in rekening bij verhuurder en bij huurder. De kandidaat-huurder heeft op een

Nadere informatie

ECLI:NL:GHSGR:2012:BZ0856

ECLI:NL:GHSGR:2012:BZ0856 ECLI:NL:GHSGR:2012:BZ0856 Instantie Datum uitspraak 05-12-2012 Datum publicatie 08-02-2013 Gerechtshof 's-gravenhage Zaaknummer 200.109.671-01 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Civiel

Nadere informatie

Achterstand Gieterij Drunen Beheer BV heeft een achterstand in het betalen van de erfpachtcanon van circa een jaar.

Achterstand Gieterij Drunen Beheer BV heeft een achterstand in het betalen van de erfpachtcanon van circa een jaar. Collegevoorstel Aanleiding / voorgeschiedenis Zoals bij u bekend, is Gieterij Drunen BV enkele weken geleden failliet verklaard. Wethouder Van Aart heeft u wekelijks geïnformeerd over de stand van zaken

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (ZBA-RV-20-151) Bestelauto - Opbouw foutief gebruik Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Opbouw foutief gebruik 3 Verzekerd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bayar Incasso. Geldig vanaf 30 september 2013

Algemene Voorwaarden Bayar Incasso. Geldig vanaf 30 september 2013 Algemene Voorwaarden Bayar Incasso Artikel 1: Algemene Voorwaarden Bayar Incasso 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen tot het verlenen van diensten op het gebied

Nadere informatie

Proces 100% deelname renovatie. Christian Schellekens (VBTM Advocaten) 7 november 2011 NOTITIE

Proces 100% deelname renovatie. Christian Schellekens (VBTM Advocaten) 7 november 2011 NOTITIE NOTITIE Van: Christian Schellekens (VBTM Advocaten) In deze notitie ga ik in op de procedures die de verhuurder moet volgen met het uitvoeren van dringende werkzaamheden en het verwezenlijken van een renovatie.

Nadere informatie

Titel: Vaststellingsovereenkomst De Waal c.d. provincie Utrecht over finale kwijting oplevering oude provinciehuis. Besluit pag. 3. Toelichting pag.

Titel: Vaststellingsovereenkomst De Waal c.d. provincie Utrecht over finale kwijting oplevering oude provinciehuis. Besluit pag. 3. Toelichting pag. College van Gedeputeerde Staten statenvoorstel DATUM 13 maart 2013 NUMMER PS PS2013PS01 AFDELING Directie COMMISSIE ---- STELLER R. Andringa DOORKIESNUMMER 030-2582213 REGISTRATIENUMMER 80DF82D4 PORTEFEUILLEHOUDER

Nadere informatie

Reglement. Stichting Naleving CAO Tentoonstellingsbedrijven (SNTB)

Reglement. Stichting Naleving CAO Tentoonstellingsbedrijven (SNTB) Reglement Stichting Naleving CAO Tentoonstellingsbedrijven (SNTB) Reglement SNTB - 2007 1 Reglement Stichting Naleving CAO Tentoonstellingsbedrijven (SNTB) ingevolge artikel 3 lid 4 van deze CAO en artikel

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 2Se OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG Faillissement Faillissementsnummer Surseancedatum : Faillissementsdatum Rechter

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor Van Bavel m.i.v. 01-01-2017 Artikel 1. Toepasselijkheid. De voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen Administratiekantoor Van Bavel

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (VRA-RV-14-171) Vrachtauto - Opbouw foutief gebruik Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Opbouw foutief gebruik Verzekerd 3

Nadere informatie

34300 VI Vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Veiligheid en Justitie (VI) voor het jaar 2016

34300 VI Vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Veiligheid en Justitie (VI) voor het jaar 2016 34300 VI Vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Veiligheid en Justitie (VI) voor het jaar 2016 Nr. 75 Brief van de minister van Veiligheid en Justitie Aan de Voorzitter van de Tweede

Nadere informatie

Raadsvergadering van 7 februari 2013 Agendanummer: Onderwerp: Vervanging van aangetaste kastanjebomen als gevolg van de kastanjebloedingsziekte.

Raadsvergadering van 7 februari 2013 Agendanummer: Onderwerp: Vervanging van aangetaste kastanjebomen als gevolg van de kastanjebloedingsziekte. RAADSVOORSTEL Verseon kenmerk: 376547 Raadsvergadering van 7 februari 2013 Agendanummer: 10.4 Onderwerp: Vervanging van aangetaste kastanjebomen als gevolg van de kastanjebloedingsziekte. Verantwoordelijk

Nadere informatie

U hebt een schadevergoeding toegewezen gekregen

U hebt een schadevergoeding toegewezen gekregen Regelingen en voorzieningen CODE 6.5.3.7 U hebt een schadevergoeding toegewezen gekregen bronnen www.cjib.nl, januari 2011 Openbaar Ministerie, brochure: Hoe krijg ik mijn schade vergoed? januari 2011

Nadere informatie

1. Betrokkene is bij gerechtelijk vonnis veroordeeld tot ontruiming van het gehuurde vanwege overlast.

1. Betrokkene is bij gerechtelijk vonnis veroordeeld tot ontruiming van het gehuurde vanwege overlast. Cat. Omschrijving Formele criteria voor opname Verwijdering van de persoonsgegevens van de betreffende voormalige Betrokkene uit het klachten & Kansenregister vindt plaats (punt 1): W.1 Bestemd voor Betrokkene

Nadere informatie

UPDATE: Uniform Herstelkader Rentederivaten (UHK)

UPDATE: Uniform Herstelkader Rentederivaten (UHK) UPDATE: Uniform Herstelkader Rentederivaten (UHK) Het definitieve Uniform Herstelkader Rentederivaten ligt er al weer even en de banken zijn inmiddels begonnen met het beoordelen van de derivatendossiers.

Nadere informatie

Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Incassobureau no cure no pay

Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Incassobureau no cure no pay Incassobureau no cure no pay Incassobureau no cure no pay gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. XS to XL Incasso is een dynamisch, sterk groeiend incassobureau. U vindt ons in Leerdam en Woerden.

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 mei 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE, INFORMATIE OVER EEN ONVOLLEDIGE PROCEDURE OF RECTIFICATIE

KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE, INFORMATIE OVER EEN ONVOLLEDIGE PROCEDURE OF RECTIFICATIE KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE, INFORMATIE OVER EEN ONVOLLEDIGE PROCEDURE OF RECTIFICATIE I: AANBESTEDENDE DIENST Diensten I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Vereniging

Nadere informatie

Algemene subsidieverordening Haaksbergen (9.16b)

Algemene subsidieverordening Haaksbergen (9.16b) Algemene subsidieverordening Haaksbergen (9.16b) Samenvatting Deze verordening geeft aan welke begrippen bij subsidies worden gebruikt, welke soorten subsidies er zijn, welke regels er gelden voor aanvragen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V.

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Artikel 1 definities 1.1 Onder Total Support wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Total

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag -0-09 Insolventienummer F.0/8/9 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000685:F00 Datum uitspraak 4-08-08 R-C Curator

Nadere informatie

1.2 In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd:

1.2 In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: Artikel 1 Definities 1.1 Huurparticulier.nl beheert de website www.huurparticulier.nl, waarop aan internetgebruikers de mogelijkheid wordt geboden om in verband met het huren van een goed of dienst in

Nadere informatie

uitspraak van de Huurcommissie

uitspraak van de Huurcommissie uitspraak van de Huurcommissie Verzoek Splitsing all-in prijs in kale huur en servicekosten (art. 7:258 Burgerlijk Wetboek, art. 4 lid 2 sub f, art. 7 en 17 Uitvoeringswet huurprijzen woonruimte) Woonruimte

Nadere informatie

Raadsstuk. Onderwerp: Kredietverstrekking aanpassingen en overname Stadion HFC Haarlem Reg.nummer: STZ/JOS 2009/182113

Raadsstuk. Onderwerp: Kredietverstrekking aanpassingen en overname Stadion HFC Haarlem Reg.nummer: STZ/JOS 2009/182113 Raadsstuk Onderwerp: Kredietverstrekking aanpassingen en overname Stadion HFC Haarlem Reg.nummer: STZ/JOS 2009/182113 1. Inleiding In de periode vanaf november vorig jaar tot maart jl. hebben wij uw raad

Nadere informatie

1 juli a.s. is het moment van de jaarlijkse huurverhoging. Uiterlijk 1 mei hebben huurders de aangekondigde huurverhoging ontvangen.

1 juli a.s. is het moment van de jaarlijkse huurverhoging. Uiterlijk 1 mei hebben huurders de aangekondigde huurverhoging ontvangen. Huurverhoging 2016 1 juli a.s. is het moment van de jaarlijkse huurverhoging. Uiterlijk 1 mei hebben huurders de aangekondigde huurverhoging ontvangen. In de gesprekken met de corporaties is de insteek

Nadere informatie

De voorzieningenrechter wees in de uitspraak van 10 juni 2015 het verzoek om voorlopige voorziening dan ook af.

De voorzieningenrechter wees in de uitspraak van 10 juni 2015 het verzoek om voorlopige voorziening dan ook af. Onderwerp uitspraak voorzieningenrechter over bestuursdwang Wijksestraat 3 Collegevoorstel Zaaknummer 00438188 Aanleiding / voorgeschiedenis In de uitspraak van 23 december 2014 verklaarde de rechtbank

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer 5 Datum verslag 16-01-019 Insolventienummer F.10/17/575 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000091:F001 Datum uitspraak 19-1-017

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2014 2015 33 722 Voorstel van wet van het lid Van der Steur tot het stellen van regels omtrent de registratie en de bevordering van de kwaliteit van mediators

Nadere informatie

HoE krijg Ik mijn ScHADE vergoed?

HoE krijg Ik mijn ScHADE vergoed? Hoe krijg ik mijn schade vergoed? De schadevergoedingsmaatregel Heeft u als gevolg van een misdrijf schade geleden, dan is het strafproces een manier om uw schade vergoed te krijgen. Als de rechter vindt

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 4--08 Insolventienummer F.0/8/9 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000006385:F00 Datum uitspraak 4-08-08 R-C Curator

Nadere informatie

Waarborg Rechtsbijstand Beroepsaansprakelijkheid by Hiscox

Waarborg Rechtsbijstand Beroepsaansprakelijkheid by Hiscox Waarborg Rechtsbijstand Beroepsaansprakelijkheid by Hiscox 2 Beroepsaansprakelijkheid by Hiscox Waarborg Rechtsbijstand PJ0419 1 Sectie I: Voorwerp van de waarborg Deze waarborg Rechtsbijstand is een uitbreiding

Nadere informatie

I Welke kosten kunnen worden betaald met geld van de Stichting Culemborg 700?

I Welke kosten kunnen worden betaald met geld van de Stichting Culemborg 700? Culemborg 700 Op naar een mooi feestjaar, met een beheerst financieel verloop! Versie van 14 juli 2017 Met dit document zet de Stichting Culemborg 700 (C700) de belangrijkste financieel-organisatorische

Nadere informatie

Volgens het overgangrecht blijven de huidige regels gelden als voor de datum van inwerkingtreding de executie is aangezegd

Volgens het overgangrecht blijven de huidige regels gelden als voor de datum van inwerkingtreding de executie is aangezegd Wetsvoorstel 33484 inzake executieveilingen goedgekeurd De Eerste Kamer heeft recentelijk ingestemd met het wetsvoorstel 33484 tot verbetering van de executieveilingen van onroerende zaken. Hierdoor zullen

Nadere informatie

SURSEANCEVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 april 2014

SURSEANCEVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 april 2014 SURSEANCEVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 april 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De bewindvoerder baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Van: Henk van Gent Onderwerp: Hoe kan dat nou, die ontruiming? Versie

Van: Henk van Gent Onderwerp: Hoe kan dat nou, die ontruiming? Versie Van: Henk van Gent Onderwerp: Hoe kan dat nou, die ontruiming? Versie 301214 Reactie van Henk van Gent op het ontruimingsbesluit; tevens een oproep aan onderzoeksjournalisten: - De onderste steen ligt

Nadere informatie

Rapport. Rapport betreffende een klacht over de Belastingdienst/Toeslagen ingediend door mr. C. Berendse, advocaat te Amsterdam. Datum: 20 juni 2012

Rapport. Rapport betreffende een klacht over de Belastingdienst/Toeslagen ingediend door mr. C. Berendse, advocaat te Amsterdam. Datum: 20 juni 2012 Rapport Rapport betreffende een klacht over de Belastingdienst/Toeslagen ingediend door mr. C. Berendse, advocaat te Amsterdam Datum: 20 juni 2012 Rapportnummer: 2013/072 2 Klacht Verzoekster klaagt erover

Nadere informatie

http://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ecli:nl:rbams:2013:bz6442&keyword=bz6442 1

http://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ecli:nl:rbams:2013:bz6442&keyword=bz6442 1 Modeldagvaarding: Bemiddelingsovereenkomst met makelaar/bemiddelaar voor een zelfstandige woning waarbij de makelaar/bemiddelaar zowel voor de particuliere huurder als de verhuurder heeft bemiddeld. Een

Nadere informatie

Ik heb een klacht, wat nu? Landelijk Meldpunt

Ik heb een klacht, wat nu? Landelijk Meldpunt Ik heb een klacht, wat nu? Landelijk Meldpunt Z0rg Het Landelijk Meldpunt Zorg helpt u verder! Soms loopt het contact met uw zorgverlener anders dan u had verwacht. Er ging bijvoorbeeld iets mis bij uw

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V.

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Direttore B.V.

Nadere informatie

Betalingsvoorwaarden. Acceptatie en betalingsvoorwaarden AfterPay

Betalingsvoorwaarden. Acceptatie en betalingsvoorwaarden AfterPay Betalingsvoorwaarden Acceptatie en betalingsvoorwaarden AfterPay De onderhavige contractvoorwaarden zijn van toepassing op uw bezoek van deze website, uw aanvraag en beoordeling daarvan en na goedkeuring

Nadere informatie

Onderwerp van het voorstel Vervanging Vialis parkeerautomaten en acceptatie compensatieaanbod Vialis

Onderwerp van het voorstel Vervanging Vialis parkeerautomaten en acceptatie compensatieaanbod Vialis Registratienummer 3.36005 Opgesteld door, telefoonnummer A.J.M. Sterk, 9719 R. Mahulete, 2518 Programma Mobiliteit Portefeuillehouders A.J.F.M. Hirdes Onderwerp van het voorstel Vervanging Vialis parkeerautomaten

Nadere informatie

Onderwerp: exitstrategie De Meerlanden. Datum: mei 2013 (concept)

Onderwerp: exitstrategie De Meerlanden. Datum: mei 2013 (concept) Onderwerp: exitstrategie De Meerlanden Datum: mei 2013 (concept) 1. Vraagstelling: Door de commissie Ruimte is gevraagd een exitstrategie De Meerlanden uit te werken d.w.z. 1. verkoop aandelen De Meerlanden

Nadere informatie

Klachtenregeling. Omnisscholen

Klachtenregeling. Omnisscholen Klachtenregeling Omnisscholen KLACHTENREGELING : INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 Hoofdstuk 2 Hoofdstuk 3 Begripsbepalingen Behandeling van de klachten Paragraaf 1: algemeen Paragraaf 2: de contactpersoon Paragraaf

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 4 Datum verslag 7-07-09 Insolventienummer F.0/8/37 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000779:F00 Datum uitspraak 09-0-08 R-C

Nadere informatie

ECLI:NL:RBAMS:2016:199

ECLI:NL:RBAMS:2016:199 ECLI:NL:RBAMS:2016:199 Instantie Rechtbank Amsterdam Datum uitspraak 20-01-2016 Datum publicatie 02-02-2016 Zaaknummer C/13/572226 / HA ZA 14-903 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Intellectueel-eigendomsrecht

Nadere informatie

Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering Particulier Medische Zorg

Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering Particulier Medische Zorg N.V. Univé Schade Speciaal Reglement RVP-M2 Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering Particulier Medische Zorg We leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. Deze

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 9 februari 201 5

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 9 februari 201 5 :TGIZMII4*ṬA110 83205 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 9 februari 201 5 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Adam Konijn Holding B.V., Ruijtersstraat 37 1645 SB in Ursem Nummer faillissement

Nadere informatie

Het bevoegd gezag van Vivente, stichting voor christelijke primair onderwijs, gevestigd te Zwolle,

Het bevoegd gezag van Vivente, stichting voor christelijke primair onderwijs, gevestigd te Zwolle, Het bevoegd gezag van Vivente, stichting voor christelijke primair onderwijs, gevestigd te Zwolle, gelet op de bepalingen van de Wet op het primair onderwijs, de Wet op de expertisecentra en de Wet op

Nadere informatie

Ivo Opstelten Minister van Veiligheid en Justitie Postbus 20301 2500 EH DEN HAAG

Ivo Opstelten Minister van Veiligheid en Justitie Postbus 20301 2500 EH DEN HAAG Post Bits of Freedom Bank 55 47 06 512 M +31 613380036 Postbus 10746 KvK 34 12 12 86 E ton.siedsma@bof.nl 1001 ES Amsterdam W https://www.bof.nl Ivo Opstelten Minister van Veiligheid en Justitie Postbus

Nadere informatie

Auteur. Onderwerp. Datum

Auteur. Onderwerp. Datum Auteur Monard D Hulst www.monard-dhulst.be Onderwerp Gebruik van software. Licentie. B.S.A Datum 3 februari 2009 Copyright and disclaimer Gelieve er nota van te nemen dat de inhoud van dit document onderworpen

Nadere informatie

De EU-lijst van personen, groepen en entiteiten waarvoor specifieke maatregelen ter bestrijding van het terrorisme gelden

De EU-lijst van personen, groepen en entiteiten waarvoor specifieke maatregelen ter bestrijding van het terrorisme gelden EUROPESE UNIE ~OVERZICHT~ De EU-lijst van personen, groepen en entiteiten waarvoor specifieke maatregelen ter bestrijding van het terrorisme gelden PERS 6 februari 2008 In december 2001 heeft de EU voor

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: 00406342. compensatie ziektekosten chronisch zieken en gehandicapten

Collegevoorstel. Zaaknummer: 00406342. compensatie ziektekosten chronisch zieken en gehandicapten Collegevoorstel Inleiding Per 1 januari 2014 is de Wet tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten (WTCG) en de Compensatie eigen risico (CER) afgeschaft. Deze rijksregelingen werden uitgevoerd door

Nadere informatie

ACHTSTE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW VAN DE BEVINDINGEN VAN DE CURATOR IN HET FAILLISSEMENT VAN DE STICHTING DELPHI OPBOUWWERK ROTTERDAM DELFSHAVEN

ACHTSTE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW VAN DE BEVINDINGEN VAN DE CURATOR IN HET FAILLISSEMENT VAN DE STICHTING DELPHI OPBOUWWERK ROTTERDAM DELFSHAVEN ACHTSTE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW VAN DE BEVINDINGEN VAN DE CURATOR IN HET FAILLISSEMENT VAN DE STICHTING DELPHI OPBOUWWERK ROTTERDAM DELFSHAVEN Dit faillissementsverslag is zowel digitaal als per post

Nadere informatie

SONOS EUROPE B.V. LICENTIEOVEREENKOMST EN BEPERKTE GARANTIE 1. VERLENING VAN LICENTIE

SONOS EUROPE B.V. LICENTIEOVEREENKOMST EN BEPERKTE GARANTIE 1. VERLENING VAN LICENTIE SONOS EUROPE B.V. LICENTIEOVEREENKOMST EN BEPERKTE GARANTIE LEES DE VOORWAARDEN VAN DEZE LICENTIEOVEREENKOMST EN BEPERKTE GARANTIE ("OVEREENKOMST") ZORGVULDIG DOOR. DEZE VOORWAARDEN BEPALEN HOE DE SOFTWARE

Nadere informatie

Als u als (ex-)ondernemer. problematische schulden heeft. Informatie over de Wsnp voor (ex-)ondernemers

Als u als (ex-)ondernemer. problematische schulden heeft. Informatie over de Wsnp voor (ex-)ondernemers Als u als (ex-)ondernemer problematische schulden heeft Informatie over de Wsnp voor (ex-)ondernemers Inhoudsopgave Problematische schulden herkenbaar? 3 Wat is de Wsnp? 4 Hoe komt u in de Wsnp? 6 Wat

Nadere informatie

...arbeidsconflict? mediation!

...arbeidsconflict? mediation! ...arbeidsconflict? mediation! De persoonlijke aanpak van een Mediatior werkt vele malen sneller en leidt minder vaak tot kostbare en langdurige beroepszaken en hoorzittingen. Bron: Laatste nieuws (Novum/ANP)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG Pagina 1 van 7 FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Datum: 20 januari 2015 Naam: DE GROEN ONROERENDE ZAKEN B.V. Adres: Energieweg 13, 4691 SE Tholen Insolventienummer:

Nadere informatie

Reglement Tussen Schoolse Opvang

Reglement Tussen Schoolse Opvang Reglement Tussen Schoolse Opvang Inhoud van het TSO reglement. Artikel 1 : Begrippen Artikel 2 : Het bevoegd gezag Artikel 3 : Directie Artikel 4 : TSO coördinator Artikel 5 : Kosten TSO voor ouders. Artikel

Nadere informatie

Subsidieaanvraagformulier Verenigingen en projecten Gemeente Sint-Gillis. Projectoproep Aanvraagformulier

Subsidieaanvraagformulier Verenigingen en projecten Gemeente Sint-Gillis. Projectoproep Aanvraagformulier Gemeente Sint-Gillis Subsidieaanvraag voor een vereniging of een project Projectoproep 2010 Aanvraagformulier Naam van de aanvrager of vereniging: Titel van het project: Aantal bijlagen: Dossiernummer

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL Agendanummer 9.1. Onderwerp: keuze tussen twee locaties voor een brandstofverkooppunt te Fijnaart.

RAADSVOORSTEL Agendanummer 9.1. Onderwerp: keuze tussen twee locaties voor een brandstofverkooppunt te Fijnaart. RAADSVOORSTEL Agendanummer 9.1 Raadsvergadering van 17 april 2008 Onderwerp: keuze tussen twee locaties voor een brandstofverkooppunt te Fijnaart. Verantwoordelijke portefeuillehouder: L.M. Koevoets SAMENVATTING

Nadere informatie

Schulddienstverlening

Schulddienstverlening Schulddienstverlening Afdeling Inkomensondersteuning Eenheid Sociale Zaken en Werkgelegenheid Gemeente Zwolle Januari 2013 Regina Koudijs Inhoud presentatie Algemeen Doelgroep Hoofddoel schulddienstverlening

Nadere informatie

Als werkgever efficiënt geschillen afhandelen. SD Worx begeleidt u tot in de rechtbank

Als werkgever efficiënt geschillen afhandelen. SD Worx begeleidt u tot in de rechtbank Als werkgever efficiënt geschillen afhandelen SD Worx begeleidt u tot in de rechtbank Meer weten? Neem contact op met Legal Consulting Tel.: +32 (0)78 15 90 23 E-mail: legalconsulting@sdworx.com www.sdworx.be/geschillenbegeleiding

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : aannemingsbedrijf Omzetgegevens : circa 1,6 miljoen Personeel gemiddeld aantal : 11

Activiteiten onderneming : aannemingsbedrijf Omzetgegevens : circa 1,6 miljoen Personeel gemiddeld aantal : 11 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 6 december 2005 Gegevens onderneming : Van Besouw Bouwbedrijf BV Faillissementsnummer : 05/51 F Datum uitspraak : 1 februari 2005 Curator : : mr M.P. Poelman R-C

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Faillissementsverslag nummer 3 d.d. 3 februari 2010 Gegevens onderneming : Quality Planning B.V. Faillissementsnummer : 09/30 Datum uitspraak Curator Rechter-commissaris : 20 januari

Nadere informatie

Uitspraak. van de Huurcommissie

Uitspraak. van de Huurcommissie Uitspraak van de Huurcommissie Verzoek Betalingsverplichting kosten voor gas, water en licht en/of overige servicekosten (art. 7:260 Burgerlijk Wetboek; art. 4 lid 2 sub g, 7 en 18 Uitvoeringswet huurprijzen

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-09-208 Insolventienummer F.0/8/29 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000062385:F00 Datum uitspraak 4-08-208 R-C

Nadere informatie

- een nader onderzoek door de Bibob-contactpersoon gemeente Veldhoven.

- een nader onderzoek door de Bibob-contactpersoon gemeente Veldhoven. Bibob De wet Bibob staat voor Wet Bevordering Integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur. Overheden (zoals gemeenten) kunnen de achtergrond van een bedrijf of persoon onderzoeken bij een af te

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (LOG-RV-02-171) Aansprakelijkheid logistiek Aansprakelijkheid container en trailer Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Verzekerd

Nadere informatie

Het verkrijgen van een fiets met hulpmotor Gemeente Amsterdam Dienst Zorg en Samenleven Welzorg

Het verkrijgen van een fiets met hulpmotor Gemeente Amsterdam Dienst Zorg en Samenleven Welzorg Rapport Gemeentelijke Ombudsman Het verkrijgen van een fiets met hulpmotor Gemeente Amsterdam Dienst Zorg en Samenleven Welzorg 26 juni 2007 RA0612574 Samenvatting Een vrouw heeft via de Wet Voorzieningen

Nadere informatie

Klachtenregeling. Deel. Van Beleid Klachten bij Scholengroep LeerTij

Klachtenregeling. Deel. Van Beleid Klachten bij Scholengroep LeerTij Klachtenregeling Deel 1 Van Beleid Klachten bij Scholengroep LeerTij 1 Het bevoegd gezag van Scholengroep LeerTij, stichting voor openbaar, PC en RK-onderwijs, statutair gevestigd te Terneuzen, gelet op

Nadere informatie

Artikel 2 Totstandkoming, duur en beëindiging overeenkomst

Artikel 2 Totstandkoming, duur en beëindiging overeenkomst Algemene Voorwaarden Coöperatieve Vereniging KasCoöperatie U.A. Versie 26 juli 2013 Artikel 1 Algemeen 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst tussen KasCoöperatie U.A.

Nadere informatie

Woningeigenaar en overlast. artikel 6:162 BW

Woningeigenaar en overlast. artikel 6:162 BW Woningeigenaar en overlast artikel 6:162 BW lid 1 Hij die jegens een ander een onrechtmatige daad pleegt, welke hem kan worden toegerekend, is verplicht de schade die de ander dientengevolge lijdt, te

Nadere informatie

Uitspraken. van de Huurcommissie

Uitspraken. van de Huurcommissie Uitspraken van de Huurcommissie Verzoeken Betalingsverplichting kosten voor gas, water en licht en/of overige servicekosten (art. 7:260 Burgerlijk Wetboek; art. 4 lid 2 sub g, 7 en 18 Uitvoeringswet huurprijzen

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.15/17/78 NL:TZ:0000011556:F001 07-03-2017 Mr. K.J. Willemse mr. M. Goedhuis-Visser Algemeen Gegevens onderneming Arto Montage Team

Nadere informatie

CHECKLIST AANBESTEDINGSPROCEDURES

CHECKLIST AANBESTEDINGSPROCEDURES CHECKLIST AANBESTEDINGSPROCEDURES Deze checklist dient bij aanbestedingsprocedures te worden gebruikt en deze checklist moet alleen worden ingevuld indien op voorhand zeker is dat de waarde van de opdracht

Nadere informatie

D ^ _ j Wl ND ENERGY SECRETARIS : W. DE HAY - KRUISZWIN 1115,1788 LA DEN HELDER CVCN I O TEL. (0223)

D ^ _ j Wl ND ENERGY SECRETARIS : W. DE HAY - KRUISZWIN 1115,1788 LA DEN HELDER CVCN I O TEL. (0223) Rugby Club Den Helder D ^ _ j Wl ND ENERGY SECRETARIS : W. DE HAY - KRUISZWIN 1115,1788 LA DEN HELDER CVCN I O TEL. (0223) 641079 - E-MAIL: wde.tiay@planet.nl 1975 i Cl 6 rr v I \ L D r Aan: College van

Nadere informatie

Het Mediation Bureau. van het Centrum Internationale Kinderontvoering (Centrum IKO)

Het Mediation Bureau. van het Centrum Internationale Kinderontvoering (Centrum IKO) Het Mediation Bureau van het Centrum Internationale Kinderontvoering (Centrum IKO) 1 Crossborder mediation Bij internationale kinderontvoering duren de procedures vaak lang. Daarom start op 1 november

Nadere informatie