Elke dag een. vakantiegids. gratis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Elke dag een. vakantiegids. gratis"

Transcriptie

1 Elke dag een! vakantiegids 2015 gratis

2 in gemoedelijk Salland Een paar weken zomeren in eigen land of juist een korte vakantie om op adem te komen? Kom dan naar vakantiepark en camping De Luttenberg, hét geheim van Salland! In deze gids vindt u alle informatie voor een ontspannen verblijf op ons compacte, maar complete 5-sterren vakantiepark met camping.

3 Midden in het fraaie Salland ligt het kleinschalig, maar zeer complete 5-sterren vakantiepark met camping De Luttenberg. Op het vakantiepark kunt u verblijven in een stoere Safaritent, luxe chalet of trendy huisje. Uiteraard bent u ook van harte welkom met uw eigen caravan, camper of tent! Onze comfort vakantie in Bergalow 2 en 3 met Boretti buitenkeuken! Voor het echte buitenleven gevoel hebben we een aantal Bergalows voorzien van een Boretti buitenkeuken en supercomfort kampeerplaatsen zijn groen en liggen beschut. Daarbij zijn alle faciliteiten onder handbereik, maar verstoren uw rust niet. Wilt u nóg luxer vakantie vieren? Probeer dan eens een privébadkamer! Op vakantiepark en camping De Luttenberg staat u en uw gezin centraal. Onze medewerkers doen er alles aan om uw vakantie nog leuker te maken en het recreatieteam neemt graag de kinderen onder haar hoede. Daarbij is De Luttenberg een mooie uitvalsbasis om Salland te voet of per fiets te verkennen. En ook de (Hanze)steden Deventer en Zwolle liggen binnen handbereik. Op het vakantiepark zelf kunt u zich ook prima vermaken. Bijvoorbeeld in ons nieuwe overdekte zwembad met welness, het buitenbad of in de gezellige Brasserie. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons sfeervolle vakantiepark? Kom dan gezellig langs, want elke zaterdag is het open dag en staat de koffie met Krentenwegge voor u klaar! Namens team de Luttenberg: Uw gastvrouw Loes Plagman

4 Schitteren in een musical, knutselen, een kampvuur maken of van de superglijbaan roetsjen in het buitenbad. Ons professioneel recreatieteam bedenkt elke keer weer leuke activiteiten. Uiteraard kunnen kinderen zichzelf ook prima vermaken in het zwembad, op de airtrampoline of op het sportveld. En wat dacht je van skeeleren of waveboarden rondom het kampeerterrein! Ook s avonds staat het recreatietieteam klaar. In onze prachtige recreatieruimte is er van alles te doen voor jong én oud. Niemand hoeft zich te vervelen op Vakantiepark De Luttenberg!

5 Overdekt zwemmen Naast het buitenzwembad is er nu ook een overdekt zwembad! Dit bad is 1.40 meter diep en meter lang, inclusief bubbelbad, stroomversnelling en massagestraal. Er is een apart kinderbadje met waterval. Buitenbad In het buitenbad met apart peuterbad kunnen de allerkleinsten zich vermaken met een glijbaantje en waterspeelelementen. In het grote bad zorgt een superglijbaan voor veel waterpret! Voor de kleintjes is er een apart kinderbadje van 30 cm diep. Het buitenbad is geopend in juli en augustus. Wellness In het wellness gedeelte is het genieten van de sauna s, stoomcabine, voetenbad en relaxruimte met open haard.

6 Magisch vermaak Het professionele animatieteam verzorgt een dag- en avond programma voor kinderen, jongeren en volwassenen. Verrassende shows en originele activiteiten laten dromen en werkelijkheid samenkomen en zorgen voor nog meer vakantiemagie. Sport & spel Fietsen, handboogschieten, jeu de boules, klootschieten, midgetgolfen, springen op de airtrampoline, mountainbiken, wave-boarden, skelteren, (tafel)tennis, voetbal, wandelen, zwemmen of ponyrijden in de buitenbak. Het kan allemaal! Fietsen en wandelen Bij de receptie kunt u fietsen huren. Fiets- en wandelroutes zijn gratis bij de receptie verkrijgbaar. Bij ons in de buurt! Avonturenpark Hellendoorn, Ponypark Slagharen, Plopsaland Coevorden, Dierenpark Emmen, Naturama in Holten, de Sallandse Heuvelrug en Paleis het Loo op de Veluwe.

7 Eten & drinken Voor een drankje, een kopje koffie óf een lekkere maaltijd, kunt u terecht in brasserie De Luttenberg. Daar vindt u tevens onze snackbar. Ontspannen Een boek lenen of lezen kan in de leeshoek in het hoofdgebouw. Geen tv? Wij zetten hem graag voor u aan. Ook op het (overdekte) terras in onze tuin kunt u heerlijk ontspannen. t Winkeltje Bij de receptie vindt u t Winkeltje. Hier kunt u terecht voor vers gebakken broodjes en kleine, vergeten boodschappen. Internet U kunt gratis gebruik maken van ons draadloos internet (WiFi). gratis

8 Onbezorgd recreëren begint met ruimte en privacy. Dat is precies wat u bij ons vindt! Of het nu om de ruime kampeerplaatsen of om één van onze huuraccomodaties gaat. Het terrein is omringd door bomen en struiken. Verspreid liggen speeltuintjes, zodat u vanuit uw luie stoel de kinderen in de gaten kunt houden. Komt u kamperen en wilt u een privébadkamer met douche, toilet en wastafel? Dat kan in het toiletgebouw de Molshoop voor 8,00 per dag! Uw toiletartikelen kunt u opbergen in het aanwezige badmeubel. Handig! Super Comfortplaatsen van ruim 200 m2 Mooi gelegen aan de rand van het bos.

9 Reserveer uw favoriete plek! Als u verzekerd wilt zijn van uw favoriete kampeerplaats of accommodatie, boek deze dan tijdig! Kamperen Beschut kamperen? Dat kan: de keuze bestaat uit een zonnige of juist een schaduwrijke plek. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra- en kabelaansluiting. Voor extra comfort hebben de kampeerplaatsen een aansluiting op de riolering en een watertappunt. De meeste velden hebben een eigen speelveldje Gratis douchen Onze toiletgebouwen zijn brandschoon en goed onderhouden. Douchen, warmwatergebruik en toiletpapier zijn gratis. Het nieuwste toiletgebouw De Molshoop heeft een vegetatiedak en sanitair van hoogwaardige kwaliteit. Er is hier een speciale grote kinderbadkamer, de wastafels zijn van keramiek en het aanrecht voor de afwas is van compositiesteen. Kinderbadkamer Poedelen tussen de mollen, vogels en hoge bomen. Uw kinderen willen niet anders meer als ze eenmaal in de unieke, ruime kinderbadkamer zijn geweest. Douchen wordt een feest! Minder validen sanitair Sanitairgebouw B bevat speciaal sanitair voor minder validen. De ruimte is rolstoeltoegankelijk en heeft een klapstoel in de douche.

10 Safaritent De stoere luxe Safaritenten staan op een stevige houten vlonder en zijn voorzien van twee aparte slaapkamers. In de ouderslaapkamer slaapt u in twee éénpersoons boxspringbedden, in het andere slaapvertrek staat een stapelbed en een éénpersoons boxspringbed. In het leefgedeelte aan de voorkant is de eethoek en een compleet ingerichte keuken met een Nespresso-apparaat. De Safaritenten staan op het C-veld, en op de nummers 337, 339, 341, 342, 343, 344, 345 en 291. De sanitaire voorzieningen vindt u niet ver van uw Safaritent. Bergadroom Een eenvoudig, maar comfortabel huis op wielen op het autovrije veld en nabij het sanitair. De Bergadroom heeft een compleet ingericht keukentje met warm en koud stromend water, Senseo koffiezetapparaat en koelkast. Eettafel, tv, dvd-speler, tweepersoons boxspring en stapelbed. Trekkershuisje Bent u op doorreis, of heeft u een extra slaapplaats nodig, op het autovrije veld, biedt een huisje ruimte voor 2 personen, het andere is geschikt voor 3 personen. Er staan luxe bedden, een tafeltje en stoelen en de huisjes zijn uiteraard voorzien van stroom. Een watertappunt is buiten naast de huisjes. Het sanitairgebouw ligt op loopafstand. Bergalow 2 Het comfortabele chalet heeft een ruime moderne woonkamer met tv en dvd-speler, en een complete ingerichte keuken met magnetron, vaatwasser en Senseo koffiezetapparaat, badkamer, tweepersoons slaapkamer en een slaapkamer met een drievoudig stapelbed met eigen TV. Allen zijn voorzien van een terras en tuinmeubelen. Voor rust en ruimte zijn er Bergalows met uitzicht op de landerijen en een eigen parkeerplaats. * Door de goede isolatie en de cv is de Bergalow ook geschikt voor een vakantie in het voor- en naseizoen. Bergalow 2

11 Bergalow 2 met Boretti Nieuw in 2015: vakantie in Bergalow 2 en 3 met Boretti buitenkeuken! Voor het echte buitenleven gevoel hebben we een aantal Bergalows voorzien van een Boretti buitenkeuken. De Bergalow 2 met Boretti heeft dezelfde indeling als de Bergalow 2 alleen met Nespresso koffiezetapparaat. Bergalow 3 De zespersoons chalets zijn voorzien van drie slaapkamers en twee badkamers. In de hoofdslaapkamer staat een tweepersoons bed. Er staan twee éénpersoons bedden in de twee overige slaapkamers en de badkamers beschikken over een douche, wastafel en toilet. In de moderne woonkamer staan een zit- en eethoek, lcd tv, dvd- en radio/cd-speler. Verder heeft het chalet een complete keuken met kookeiland en is voorzien van een combimagnetron, vaatwasser en Nespresso koffiezetapparaat. Bij de vakantiebungalow hoort een ruime tuin met terras, tuinmeubelen. De auto kan voor de deur worden geparkeerd. Bergalow 3 met Boretti overdekt terras en terrasverwarming Bergalow Deluxe De Bergalow Deluxe op nummer 37 is voor vier personen, heeft twee slaapkamers, de hoofdslaapkamer met een tweepersoons bed en tv met dvd, de tweede slaapkamer heeft twee losse bedden. De ruime woonkamer beschikt over een bankstel, twee losse stoelen, eettafel, tv/dvd en stereo installatie. In de keuken vindt u een Nespresso, koelkast met vriesvak, combimagnetron en vaatwasser. Het chalet heeft een ruime badkamer met stoomdouche. De entree deur is verbreed, de schuifpui met terras liggen op het zuiden! Met parkeerplaats. De Bergalow Deluxe op nummer 42 is geschikt voor vijf personen, heeft twee slaapkamers waarvan één kamer is uitgerust met een stapelbed, een los bed en tv met dvd. De ruime woonkamer beschikt over een bankstel, twee losse stoelen, eettafel, tv/dvd en stereo installatie. In de keuken vindt u een Nespresso, koelkast met vriesvak, combimagnetron en vaatwasser. Het chalet heeft een stijlvolle en ruime badkamer. De schuifpui en het terras liggen op het zuiden! Met parkeerplaats. Bergalow Deluxe * Door de goede isolatie en de cv is de Bergalow ook geschikt voor een vakantie in het voor- en naseizoen.

12 9 64 b a 69 b 69 a 63 b 63 a b 60 b 60 a b 59 a 91 b 62 b a 65 a 61 b 62 a s I 61 a 58 b J 58 a K hondvrij L M H autovrij 7 N s s 11 G s s s 10 F D C B 339 s E

13 Overdekt zwemmen en wellness 1 2 Hoofdgebouw met: Receptie / informatie Winkel Snackbar Brasserie Terras Dierenweide Airtrampoline Bibliotheek Televisie Tennisbaan Midgetgolf Parkeerterrein inclusief 2 invaliden parkeerplaatsen Recreatieruimte Milieuplein 4 3 Camper serviceplaats 4 Sportveld, voetbal, paardenbak, tafeltennistafel 5 Grote speeltuin, Jeu de boules 6 Buitenzwembad en kinderbad 7 Sanitair B (minder validen en wassen en drogen) 8 Sanitair Molshoop (met kinderbadkamer) 9 s Naar het bos Speeltuintje Bergalow [2] 34, 35, 41, 43, 50, 54, 55, 56, 94, 97, 103, 104, 114, 125, 126, Bergalow [3] 28, 29, 31, 32 Bergalow [DL] 37, Safaritent C-veld (298 groepstent), 337, 339, 341, 342, 343, 344, 345 Bergadroom 231, Comfortkampeerplaats Super comfortkampeerplaats 58 t/m 65, 68, 69a+b, 70, 90, 91a+b, 92 Comforttent J186, 187, 188, Trekkershuisje 218a (2-persoons), 218b (3-persoons) Bergalow Trekkersplek 140, 177, 162, 211,

14 Kamperen kan bij ons van 28 maart tot 26 oktober Aankomst vanaf 14.00, vertrek voor uur. Voor actuele openingstijden check onze website of vraag onze receptie. gratis Kies zelf uw aankomst- en vertrekdag! Basistarief per nacht incl, 2 pers Comfort en kampeerplaats Super comfort Super comfort Extra persoon Extra persoon Huisdier p.n. Basistarief per nacht incl, 2 pers inclusief toeristenb. 28/03-02/04* 25, ,00 4,00 02/04-06/04* 25, ,00 4,00 06/04-25/04* 25, ,00 4,00 25/04-02/05* 28, ,00 4,00 02/05-09/05 28, ,00 4,00 09/05-13/05 25, ,00 4,00 13/05-18/05 35, ,00 4,00 18/05-22/05 25, ,00 4,00 22/05-26/05 35, ,00 4,00 26/05-04/07* 28, ,00 4,00 04/07-11/07** 32, ,00 4,00 11/07-18/07** 32, ,00 4,00 18/07-15/08*** 35, ,00 4,00 15/08-22/08** 32, ,00 4,00 22/08-29/08** 32, ,00 4,00 29/08-26/10* 25, ,00 4,00 * Actieperiode 7=6, 14=11 en weekendkamperen (5 pers) voor 45,00 (Super comfortplaatsen 55,00) ** 14 nachten is 20% korting *** 14 nachten is 10%korting, 21 nachten kamperen 15% korting Comfort en kampeerplaats Arrangementen kamperen Luttenberg 28/03-04/07 (5 pers) Voorseizoen 876, , ,00 02/05-11/05 (5 pers) Meivakantie 295,00 370, ,00 02/05-30/05 (5 pers) Super meimaand 535,00 654, ,00 13/05-18/05 (5 pers) Hemelvaart 185,00 228, ,00 13/05-26/05 (5 pers) Hemelvaart & Pinksteren 300,00 380, ,00 22/05-26/05 Pinksteren 149,00 185, ,00 30/05-27/06 (2 pers) Juni arrangement 276,00 344, ,00 04/07-29/08 (6 wkn - 5 pers) Schoolvakantiearrangement 986, , ,00 04/07-18/07 (7 N - 5 pers) Supervakantievoordeelweek 244,00 335, ,00 15/08-26/09 ( 5 pers) Nazomerarrangement 428,00 542, ,00 15/08-29/08 (7 N - 5 pers) Supervakantievoordeelweek 244,00 335, ,00 22/08-26/09 ( 2 pers) September arrangement 250,00 310, ,00 Betaalwijze: 25% binnen 4 weken na reservering, restant 6 weken voor aankomst. Huisdier p.n. Kampeertarieven zijn inclusief: Kampeermiddel, 2 pers., 1 auto, 1 bijzet tentje, 10 amp., gratis douches, watertappunt, vuilwaterafvoer, CAI, toeristenbelasting en gratis Wifi. Onbeperkt gebruik van binnenzembad en buitenbad (juli-augustus) en het recreatieprogramma tijdens feestdagen en schoolvakanties. Kinderen t/m 1 jaar gratis. Voorseizoen incl. 250 KW. Seizoensplaats 5 personen gezinsgebonden Comfort plaatsen Supercomfort plaatsen Extra persoon huisdier 28/03-01/ , ,00 55,00 95,00 Incl.: 5 gezinsleden, incl. vuilafvoer, elektra (10 AMP kwh), kampeermiddel, 1 auto, 1 bijzettentje, CAI, gratis WiFi, gratis douches, warm water, watertappunt. Incl. toeristenbelasting. De seizoensplaats is gezinsgebonden en wonend op hetzelfde adres. Optionele extra tarieven Extra persoon: incl. toeristenbelasting en de overige faciliteiten Toeristenbelasting p.p.p.n. Reserveringskosten Huisdier, max. 1 (aangelijnd) per nacht Verlenging verblijf tot uur Comfortplaats onbewoond per nacht (niet tijdens hoogseizoen) Supercomfortplaats onbewoond per nacht (niet tijdens hoogseizoen) Borg slagboomsleutel Borg Kraansleutel Dagbezoek 1 bijzettentje max 4 m2 2e bijzzettentje max 4 m2 (per nacht) Annuleringsverzekering % van het huurbedrag Poliskosten Annuleringsverzekering Recreatieteam (uitgezonderd enkele activiteiten) Privésanitair per dag Privésanitair per 7 dagen Sauna per dagdeel (4 uur) p.p. Overige tarieven Fiets en wandelkampeerders (2 pers, excl. elektra,) Trekkershuisje 2persoons 18/7-15/8 Trekkershuisje 2persoons overige periodes Trekkershuisje 3 persoons 18/7-15/8 Trekkershuisje 3 persoons overige periodes Prijs per nacht incl. toeristenbelasting Annuleren Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Wij hanteren bij annulering de Recron voorwaarden (zie onze website). 5,00 0,85 8,50 4,00 12,50 9,00 10,00 50,00 3,00 gratis gratis 5,00 7,25% 5,00 gratis 8,00 48,00 15,00 16,00 32,00 27,00 37,00 32,00 Park hoppen: Maurik - Luttenberg Week kamperen in Gelderland, week Kamperen in Overijsel? U wilt afwisseling deze zomer? Dat kan bij onze parken en profiteer van het voordeel en de variatie. - minimaal 1 week verblijf in Maurik en minimaal 1 week verblijf in Luttenberg - 10% als u een voordeelweek boekt periode 04/07-18/07 of 15/08-29/08-20% in de periode 04/07-18/07 of 15/08-29/08-10% in de periode 18/07-15/08-20% Schoolvakantiearrangement 6 weken (3 weken in Maurik/ 3 weken Luttenberg) Kijk voor meer informatie op de website of bel met de receptie! Camping Cheque/ Camping Key Europe (op vertoon van geldige pas) 28/03-13/05 18/05-22/05 26/05-11/07 15/08-30/09 16,00, Inclusief 2 personen per nacht, inclusief 1 hond Excl. toeristenbelasting ( 0,85), extra persoon 5,00 p.n. Camping Key Europe 5% korting op het kampeer tarief in juli en augustus

15 Tarief per nacht incl aantal personen Bergalow de Luxe 4 Bergalow 3 weergegeven bij min. aantal Bergalow 2 of 5 pers. Bergalow 2 Boretti Bergadroom Safaritent de accommodatie nachten verblijf 5 pers. Boretti 5 pers 6 pers 4 pers. 5 pers. 01/01-27/03 2 nachten arrangement 45,00 60,00 arrangement 65,00 nvt arrangement nvt 27/03-03/04 2 nachten 55,00 70,00 75,00 45,00 nvt 03/04 07/04 3 nachten 60,00 75,00 80,00 50,00 nvt 07/04-01/05 2 nachten 60,00 75,00 80,00 50,00 nvt 01/05-11/05 3 nachten (Meivakantie) 65,00 85,00 90,00 55,00 60,00 11/05-13/05 2 nachten 60,00 75,00 80,00 50,00 55,00 13/05-18/05 5 nachten (Hemelvaart) 70,00 85,00 90,00 60,00 65,00 18/05-22/05 2 nachten 65,00 85,00 90,00 55,00 60,00 22/05-26/05 4 nachten (Pinksteren) 75,00 90,00 95,00 65,00 70,00 26/05-03/07 2 nachten 65,00 80,00 85,00 55,00 60,00 03/07-17/07 7 nachten ma/vrij wissel 95,00 110,00 115,00 65, /07-14/08 7 nachten ma/vrij wissel *** 110,00 125,00 130,00 75,00 100,00 14/08-28/08 7 nachten ma/vrij wissel 95,00 110,00 115,00 65,00 85,00 28/08-07/09 2 nachten 65,00 80,00 85,00 50,00 55,00 06/09-02/10 2 nachten 65,00 80,00 85,00 50,00 nvt 02/10-26/10 2 nachten 60,00 75, ,00 nvt 26/10-01/01/16 2 nachten 45,00 60,00 75,00 nvt nvt Tarieven zijn incl. overheidsheffing, gratis WiFi, gratis gebruik van (overdekt ) zwembad, recreatieteam aanwezig tijdens feestdagen (officiele via Overheid). Herfstvakantie aangepast programma. gratis Voordeel 4 nachten 10% korting, 7 nachten 15% korting, 14 nachten 20% *** 14 nachten is 10% korting, 21 nachten 15 % korting Arrangementen Bergalow 2 5 pers. Bergadroom 4 pers. Safaritent 5 pers. Hemelvaart 13/05-18/05 350,00 425,00 450,00 300,00 325,00 Pinksteren 22/05-26/05 300,00 360,00 380,00 260, Inchecken vanaf 15.00, vertrek voor uur. In onze chalets is een complete inventaris aanwezig. Alle accommodaties zijn rookvrij. Zomervakantie 2014 Bouwvak Basisonderwijs Voorgezet onderwijs Noord Nederland t/m t/m t/m Midden Nederland 27/07 t/m t/m t/m Zuid Nederland t/m t/m t/m Openingstijden Periode 01/01-27/03 27/03-03/04 03/04-07/04 07/04-25/04 25/04-13/05 13/05-18/05 18/05-22/05 22/05-26/05 26/05-03/07 03/07-17/07 17/07-14/08 14/08-26/08 26/08-06/09 06/09-02/10 02/10-26/10 26/10-01/01/16 Horeca Winkel Recreatieteam zwembad buiten zwembad binnen paasweekend 6 dagen per week feestdagen feestdagen 6 dagen per week 6 dagen per week 6 dagen per week 17/10-25/10 geopend/ aanwezig beperkt geopend/aanwezig gesloten Voor actuele openingstijden check onze website of vraag op onze receptie! Bergalow de Luxe 4 of 5 pers. Bergalow 2 Boretti 5 pers Bergalow 3 Boretti 6 pers Overige tarieven: Reserveringskosten (verplicht) Bedlinnen p.p. (verplicht) Beddenopmaak bij aankomst per bed Badlinnen Keukenlinnen Kinderbed ( in woonkamer chalet), of speciaal hekje op aanvraag (chalet) of kinderstoel per dag Schoonmaakkosten (verplicht) (Bergadroom en Safaritent 20,00) Plaatsen bijzettent (in overleg) p.p.p.n. Koepeltent per nacht voor 2 pers, incl kussens, luchtbed en dekbed Borgsom slagboomsleutel, bij aankomst (bij beperkt aantal chalets) Huisdier, per nacht (beperkt aantal chalets en tenten) Poliskosten Annuleringsverzekering Annuleringsverzekering Trekkershuisje 18/7-15/8 Trekkershuisje 2 persoons 32,00 Trekkershuisje 3 persoons 37,00 Prijs per nacht incl. toeristenbelasting Ook te huur op ons park: de Comforttent. Voor tarieven en beschikbaarheid zie Overig 27,00 32,00 8,50 7,50 5,00 6,50 4,50 1,50 40,00 5,00 12,50 50,00 4,00 5,00 7,25% Alle prijzen in euro s. Prijswijzigingen en kennelijke fouten voorbehouden. Leveringscondities volgens Recron voorwaarden.

16 Vakantiepark De Luttenberg***** Heuvelweg SZ Luttenberg (Ov.) T: F: I: E: receptie@luttenberg.nl Deventer Volg de A1 (Amsterdam-Hengelo) en neem afslag 24 Deventer-Oost richting Raalte (N348). Neem de afslag Luttenberg en volg daarna de ANWB-borden naar Vakantiepark De Luttenberg. Vakantiepark Eiland van Maurik***** Eiland van Maurik GG Maurik T: I: E: receptie@eilandvanmaurik.nl 9,3 5 sterren kwalificatie

VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG. 5-Sterren vakantiepark. Uw tweede huis aan de voet van de Sallandse Heuvelrug

VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG. 5-Sterren vakantiepark. Uw tweede huis aan de voet van de Sallandse Heuvelrug VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG 5-Sterren vakantiepark Uw tweede huis aan de voet van de Sallandse Heuvelrug VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG 2 Unieke Bergalows met volop luxe en comfort voor eigen gebruik en rendement

Nadere informatie

www.eilandvanmaurik.nl gratis VAKANTIEgids 2015 Geniet van een droomzomer op een heerlijk vakantie-eiland blij! Iedereen

www.eilandvanmaurik.nl gratis VAKANTIEgids 2015 Geniet van een droomzomer op een heerlijk vakantie-eiland blij! Iedereen www.eilandvanmaurik.nl VAKANTIEgids 2015 gratis Geniet van een droomzomer op een heerlijk vakantie-eiland Iedereen blij! Centrale ligging en de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes Fietsen over de dijken

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00 KALENDER 2017 Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December KAMPEER PRIJZEN COMFORTPLAATSEN Prijzen zijn per nacht / voor 2 personen Inclusief water, riool, 10

Nadere informatie

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh).

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh). Tarieven van ons vakantiepark seizoen 0 Kamperen Kampeertarieven Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. personen,00,00,00,00 0,00,00,00,00,00

Nadere informatie

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18 Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort Laagseizoen - t/m - - t/m - - t/m - - t/m -0 0+ veld ( personen) Camperplaats 9,0 0,0,0,0,00 Extra persoon laagseizoen,,,,, Kampeertarieven zijn inclusief:

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

Elke dag een vakantiedag!

Elke dag een vakantiedag! Elke dag een vakantiedag! Deventer Contactgegeven Vakantiepark De Luttenberg Heuvelweg 9 8105 SZ Luttenberg Tel: 0572 301405 Fax: 0572 301757 Internet: www.luttenberg.nl E-mail: receptie@luttenberg.nl

Nadere informatie

DE 10 LEUKSTE VAKANTIETIPS

DE 10 LEUKSTE VAKANTIETIPS 2017 VAKANTIEPARK Wie zijn Verna, Madonna en Kyra? Complete én kleinschalige ANWB Topcamping Waterpret en Wellness Ontspannen in zwembad en sauna DE 10 LEUKSTE VAKANTIETIPS OP EN RONDOM DE LUTTENBERG BIJ

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

TARIEVEN maart tot 31 oktober

TARIEVEN maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor

Nadere informatie

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Prijslijst 2016 Vakantie op de Veluwe! 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Horsterengweg 17, 3853 ME Ermelo Tel: 0341 560 431, Email: info@horsterhoeve.nl www.horsterhoeve.nl bij de caravan.

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Dagtarieven SPECIALE SEIZOENARRANGEMENTEN Tarieven kamperen

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober TARIEVEN 2018 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor een fijne vakantie kom je naar

Nadere informatie

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust!

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! kampeerplaatsen chalets safaritenten woodlodges Recreatieteam aanwezig! tarievenlijst 2018 NOORDZEE DOMBURG N57 Welkom aan de Zeeuwse kust! N287 N287 N57 Buiten

Nadere informatie

Standaard tarief 16,00 20,00 16,00

Standaard tarief 16,00 20,00 16,00 Kampeertarieven 2015 Camping de Waterjuffer - Jufferdijk 4-7217 PG Harfsen - tel. (0573) 43 13 59 info@campingdewaterjuffer.nl www.campingdewaterjuffer.nl Standaard (10 Amp.) Comfort (16 Amp.) Camper (10

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

Informatie en tarieven 2014

Informatie en tarieven 2014 Camping Duinzicht Koudekerke / Dishoek Informatie en tarieven 2014 Dé familiecamping aan het zonnigste strand van Zeeland! Plattegrond 2014 Kampeertarieven 2014 Kampeertarieven 2014 gelden per overnachting

Nadere informatie

TARIEVEN 2014. Let op! inclusief prijzen LUXE KAMPEERPLAATSEN VERHUUROBJECTEN TARIEVEN PER NACHT ZIJN INCLUSIEF: OVERIGE TARIEVEN:

TARIEVEN 2014. Let op! inclusief prijzen LUXE KAMPEERPLAATSEN VERHUUROBJECTEN TARIEVEN PER NACHT ZIJN INCLUSIEF: OVERIGE TARIEVEN: TARIEVEN 2014 TARIEVEN PER NACHT ZIJN INCLUSIEF: 2 of 3-4-5 personen (zoals vermeld), plaats voor kampeermiddel, elektra (10 amp.), watertappunt, riolering, CAI, gratis douchen, plaats voor eigen bijzettentje

Nadere informatie

algemene info en extra's CHALET Basic 6 CHALET Basic 4 7 nachten 10% korting 4 nachten 5% korting Chalet Basic 4 pers. Chalet Basic 6 pers.

algemene info en extra's CHALET Basic 6 CHALET Basic 4 7 nachten 10% korting 4 nachten 5% korting Chalet Basic 4 pers. Chalet Basic 6 pers. algemene info en extra's Aankomst vanaf :00 uur. Vertrek voor 0:00 uur. U betaalt vooraf een borg van 0,00. Deze krijgt u, na controle van het chalet, binnen dagen per bank retour, indien de accommodatie

Nadere informatie

Welkom op Eiland van Maurik!

Welkom op Eiland van Maurik! Welkom op Eiland van Maurik! Door de ANWB genomineerd als Camping van het jaar 2016 Wijk bij Duurstede N834 Geldermalsen A15 Wijk bij Duurstede N834 N320 Buren N320 Buren Geldermalsen A15 Maurik BET U

Nadere informatie

prijslijst & INFO 2018

prijslijst & INFO 2018 prijslijst & INFO 0 De allerleukste camping voor gezinnen met kinderen en tieners! Diverse activiteiten voor alle leeftijden Een prachtige camping rondom ha. grote recreatieplas Uniek verwarmd indoorstrand

Nadere informatie

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp TARIEVEN 2017 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp Dagtarieven DAGTARIEVEN Dagtarieven gelden vanaf de dag van aankomst tot de volgende dag 12 uur.

Nadere informatie

KAMPEREN. Hemelvaart 24 mei - 29 mei 200,00 225,00 255,00 Pinksteren 02 jun - 06 jun 170,00 190,00 210,00

KAMPEREN. Hemelvaart 24 mei - 29 mei 200,00 225,00 255,00 Pinksteren 02 jun - 06 jun 170,00 190,00 210,00 TARIEVEN VAN ONS VAKANTIEPARK SEIZOEN 0 KAMPEREN Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. pers. 0,00,00,00,00,00,00 n.v.t.,00,00 Iedere

Nadere informatie

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx 2015 bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig periode 03/04-01/05 01/05-11/05 13/05-18/05 22/05-26/05 26/05-10/07 10/07-17/07 17/07-14/08 14/08-28/08 28/08-16/10 16/10-01/11

Nadere informatie

Nieuw: Vakantie = Ontspannen DE 10 LEUKSTE VAKANTIETIPS. Wat is uw favoriete vakantieverblijf? HELEMAAL IN ONZE STOERE SAFARITENTEN VAKANTIEPARK

Nieuw: Vakantie = Ontspannen DE 10 LEUKSTE VAKANTIETIPS. Wat is uw favoriete vakantieverblijf? HELEMAAL IN ONZE STOERE SAFARITENTEN VAKANTIEPARK VAKANTIEPARK Vakantie = Ontspannen Heerlijk in ons zwembad met wellness! Nieuw: Ontdek onze extra comfortplaatsen! Wat is uw favoriete vakantieverblijf? HELEMAAL IN ONZE TOERE AFARITENTEN DE 10 LEUKTE

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

Prijzen en acties 2016

Prijzen en acties 2016 Camping & Verhuur Prijzen en acties 2016 Algemene informatie Bij aankomst gaarne melden bij de receptie van Recreatiepark Sevink Molen. De receptie vindt u aangrenzend aan het woonhuis voor aan de weg.

Nadere informatie

Informatie en tarieven

Informatie en tarieven Informatie en tarieven 2019 Algemeen Januari Februari Maart April 1 1 2 3 4 5 6 5 1 2 3 9 1 2 3 14 1 2 3 4 5 6 7 2 7 8 9 10 11 12 13 6 4 5 6 7 8 9 10 10 4 5 6 7 8 9 10 15 8 9 10 11 12 13 14 3 14 15 16

Nadere informatie

BROCHURE. Download onze gemaksapp! Vakantiepark Sallandshoeve

BROCHURE. Download onze gemaksapp! Vakantiepark Sallandshoeve Download onze gemaksapp! BROCHURE 4p IJssel / IJssel comfort De comfortable bungalows van het type IJssel en IJssel Comfort zijn gelegen op ruime kavels in een natuurlijke omgeving met veel privacy en

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

Dat is pas vakantie!

Dat is pas vakantie! defruithof campingdefruithof Verkoeling bij de speelvijver Waterpret voor het hele gezin. Vakantiepark De Fruithof Dat is pas vakantie! Huisjes & chalets Comfortabel genieten van het buitenleven. Kamperen

Nadere informatie

Hotel De Zeeuwse Kust

Hotel De Zeeuwse Kust Hotel De Zeeuwse Kust Algemeen Het nieuwe Hotel De Zeeuwse Kust is gelegen op Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse, op 15 minuten loopafstand van het (rolstoeltoegankelijke) strand. Strandpark De Zeeuwse

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

Camping Vreehorst recreëren in Nationaal Landschap Winterswijk

Camping Vreehorst recreëren in Nationaal Landschap Winterswijk Camping Vreehorst recreëren in Nationaal Landschap Winterswijk Tarieven 2016 Voorzieningen Comfortplaatsen Privé Sanitair plaatsen Chalets, Safaritenten en Trek-ins te huur 1 Inhoud 4 Voorzieningen 7 Kampeerkalender

Nadere informatie

PLATTEGROND EN TARIEVEN 2017 DE HAEGHEHORST CAMPING EN BUNGALOWPARK. BEST

PLATTEGROND EN TARIEVEN 2017 DE HAEGHEHORST CAMPING EN BUNGALOWPARK. BEST PLATTEGROND EN TARIEVEN 2017 CAMPING EN BUNGALOWPARK DE HAEGHEHORST BEST www.ardoer.com/haeghehorst KAMPEREN 2017 KAMPEERTARIEVEN Verblijfskosten korting op verblijfskosten bij langer verblijf dan Periodes

Nadere informatie

Ee n z o r ge l o z e v ak antie in een...

Ee n z o r ge l o z e v ak antie in een... Br o c hu r e & P ri j s li j s t 2 0 1 6 Ee n z o r ge l o z e v ak antie in een... IJ s s e l / I J s se l C o m f o r t - 4 p e r s De comfortabele bungalows van het type IJssel en IJssel Comfort zijn

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

Camping IJsselstrand 10 0313-472797. Faciliteiten. Verhuur. Kamperen. Haven. www.ijsselstrand.nl

Camping IJsselstrand 10 0313-472797. Faciliteiten. Verhuur. Kamperen. Haven. www.ijsselstrand.nl Faciliteiten Camping IJsselstrand Verhuur 4 Welkom Camping IJsselstrand is een gezellige familiecamping aan het water tussen de Achterhoek en de Veluwe. De camping ligt net buiten de gezellige vestingstad

Nadere informatie

Bungalowpark Camping Restaurant

Bungalowpark Camping Restaurant Bungalowpark Camping Restaurant Brochure - Het aanbod van onze vakantiewoningen - Onze facaliteiten op ons recreatiecentrum - Kampeerplaatsen - De omgeving en tips voor een dagje uit Bungalow type 6A (geschakeld)

Nadere informatie

Camping Vreehorst recreëren in Nationaal Landschap Winterswijk

Camping Vreehorst recreëren in Nationaal Landschap Winterswijk CAMPING Camping Vreehorst recreëren in Nationaal Landschap Winterswijk Tarieven 2015 Voorzieningen Comfortplaatsen Privé Sanitair plaatsen Chalets, Safaritenten en Trek-in hutten te huur 1 Inhoud 4 Voorzieningen

Nadere informatie

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max.

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max. Camping Uit en Thuis ligt op de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied en toch dichtbij het centrum van het Bourgondische Bergen op Zoom. Jaarplaatsen voor (sta) caravans en chalets. Stacaravans te huur.

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust!

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! WWW.KOMPASCAMPING.BE Kom je ook? Bij Kompas Camping zit je goed! De kust is een ideale bestemming voor een kort of lang verblijf met

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl

Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl Vakantiepark Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl 1 Algemeen: Zoekt u een vakantiepark waar u optimaal kunt genieten van rust, ruimte en natuur dan is de

Nadere informatie

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer.

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer. De Zeeuwse Kust Zeeland Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Kamperen Kamperen kan met je eigen kampeermiddel op een ruime comfortplaats vanaf 100 m 2. Wanneer

Nadere informatie

Als een paal boven water!

Als een paal boven water! Als een paal boven water! VAKANTIEPARK Vakantiepark De Meerpaal www.meerpaal.ardoer.com Sauna en wellness Gratis Wifi In het centrumgebouw vindt u naast de receptie en de Op het vakantiepark kunt u overal

Nadere informatie

GROEPSACCOMMODATIE DE HOFSTEE GROEPSACCOMMODATIE DE HOFSTEE

GROEPSACCOMMODATIE DE HOFSTEE GROEPSACCOMMODATIE DE HOFSTEE GROEPSACCOMMODATIE DE HOFSTEE Geschikt vanaf 50 tot 75 personen GROEPSACCOMMODATIE DE HOFSTEE Bent u op zoek naar een stijlvolle accommodatie voor een grote groep? Zoek dan niet verder! De Hofstee is een

Nadere informatie

voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten

voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten Groepsaccommodaties voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten Welkom bij De Vogel Met z n allen genieten

Nadere informatie

Informatie & prijzen 2010

Informatie & prijzen 2010 Informatie & prijzen 2010 Camping de Oude Molen Wylerbaan 2a 6561 KR Groesbeek 024 397 17 15 camping@oudemolen.nl www.oudemolen.nl Camping De Oude Molen Camping De Oude Molen is een gezellige viersterren

Nadere informatie

Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016

Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016 Camping Het Klaverblad Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016 Hieronder vindt u de tarieven van 2016 vanaf 25 maart tot 1 oktober. Het tarief is 17,50 voor 2 personen, camper of caravan inclusief

Nadere informatie

Prijslijst. Camping Chalets Glamping Zilthůs Hotel

Prijslijst. Camping Chalets Glamping Zilthůs Hotel Prijslijst 2018 Camping Chalets Glamping Zilthůs Hotel Standaard Arrangementen Tarieven 2018 Kamperen Van - Tot Comfort Comfort + Huisdier Voorseizoen * 16.03-22.06 1.300,- 1.500,- 70,- Pasen 30.03-03.04

Nadere informatie

Tarieven Comfortplaatsen. Privé sanitair plaatsen. Chalets, Safaritenten, Lodgetenten en Trek-ins

Tarieven Comfortplaatsen. Privé sanitair plaatsen. Chalets, Safaritenten, Lodgetenten en Trek-ins Tarieven Comfortplaatsen Privé sanitair plaatsen Chalets, Safaritenten, Lodgetenten en Trek-ins Kampeerkalender erklaring kleuren in de kampeerkalender Laagseizoen iddenseizoen Hoogseizoen Recreatieteam

Nadere informatie

Het Zwarte Schaar Doesburg

Het Zwarte Schaar Doesburg Het Zwarte Schaar Doesburg Aan het water tussen Veluwe en Achterhoek Welkom Camping Het Zwarte Schaar heet u van harte welkom in een uniek gebied in Gelderland! Het drielandenpunt Doesburg ligt op de grens

Nadere informatie

Tarieven seizoen 2016 Kampeercentrum Klein Canada

Tarieven seizoen 2016 Kampeercentrum Klein Canada Tarieven seizoen 2016 Kampeercentrum Klein Canada Algemene informatie Het gebruik van onze faciliteiten zoals binnen en buitenzwembad, speeltuin, trapveld, multifunctioneel speelveld, tennisbaan en de

Nadere informatie

TARIEVEN 2015. Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal!

TARIEVEN 2015. Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal! Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal! Waaldijk 23a 6691 MB Gendt tel. 0481-421604 info@waalstrand.nl www.waalstrand.nl Camping Waalstrand is een verzorgde terrascamping,

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Centraal gelegen met de Veluwe als achtertuin!

Centraal gelegen met de Veluwe als achtertuin! Centraal gelegen met de Veluwe als achtertuin! Vakantiepark Ackersate www.ardoer.com/ackersate De schoolvakanties worden voor ieder kind en iedere hebben een aansluiting voor televisie, elektra van 10

Nadere informatie

Een buitengewone vakantiebeleving

Een buitengewone vakantiebeleving Narvik HomeParc Heelderpeel Een buitengewone vakantiebeleving SEIZOEN 2019 INHOUD Inleiding 2-3 Algemeen 4-5 Faciliteiten 6-7 Activiteiten 8-9 Accommodaties 10-13 Kamperen 14 Tarieven 15 Net dat beetje

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT!

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WWW.WEDDERBERGEN.NL DE LEUKSTE VAKANTIE OP WEDDERBERGEN Camping Wedderbergen brengt leven in de brouwerij! Op onze comfortabele en zeer ruime kampeerplaatsen en in onze prachtige

Nadere informatie

Bungalow Tent. Safari Tent. Mercure Eco. Prijs per week, aankomst op zaterdag Behalve voor de periode tot 15/7 en na 26/8

Bungalow Tent. Safari Tent. Mercure Eco. Prijs per week, aankomst op zaterdag Behalve voor de periode tot 15/7 en na 26/8 Tarieven Verhuur en kampeerplaatsen 2017 Bungalow Tent 4 pers. 20m² verharde vloer + 10m² 01/06 01/07 01/7 15/07 15/07 19/08 19/08 26/08 26/08 04/09, aankomst op zaterdag Behalve voor de periode tot 15/7

Nadere informatie

Brochure vakantiewoningen

Brochure vakantiewoningen Brochure vakantiewoningen De Veldhof vakantiewoningen Gulpen De Veldhof biedt u al meer dan 30 jaar een vertrouwd vakantieadres voor uiteenlopende gezelschappen. U kunt heerlijk genieten van een mooie

Nadere informatie

GROEPSACCOMMODATIE T AGHTERHUYS Wilt u ontdekken wat het Brabantse land u te bieden heeft?

GROEPSACCOMMODATIE T AGHTERHUYS Wilt u ontdekken wat het Brabantse land u te bieden heeft? GROEPSACCOMMODATIE T AGHTERHUYS Geschikt vanaf 8 tot 24 personen GROEPSACCOMMODATIE T AGHTERHUYS Wilt u ontdekken wat het Brabantse land u te bieden heeft? t Aghterhuys biedt u de kans om geheel in stijl

Nadere informatie

Kunnen we koken in de Backpack Shack? Er is geen keuken of keukengerei aanwezig. Wel is er buiten een gezellige barbecueplaats.

Kunnen we koken in de Backpack Shack? Er is geen keuken of keukengerei aanwezig. Wel is er buiten een gezellige barbecueplaats. Inhoudsopgave Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz. 12 Backpack Shacks Blz. 14 1 Airstream Voor welke doelgroep is

Nadere informatie

Prijslijst kamperen vanaf 6 april t/m 26 oktober 2019

Prijslijst kamperen vanaf 6 april t/m 26 oktober 2019 Prijslijst kamperen vanaf 6 april t/m 26 oktober 2019 Data Periode Standaard Standaard plus Comfort Extra Trekkerstent incl. 6 ampère incl. 6 ampère incl. 10 ampère persoon incl. één en 4 personen. en

Nadere informatie

hét vakantiepark direct bij het strand

hét vakantiepark direct bij het strand hét vakantiepark direct bij het strand Omgeving: Midden in een landschap van bos- en duingebieden ligt Vakantiepark Schouwen, op 900 meter van het Noordzeestrand en 500 meter van de bekende en gezellige

Nadere informatie

CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2019

CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2019 CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2019 Kampeer Tarieven 2019 Voor seizoen Hoog seizoen Na seizoen Kampeerplaats incl. 2 pers. 20,00 24.45 20,00 1 pers. 16.00 19.50 16.00 Prijzen zijn inclusief kampeermiddel,

Nadere informatie

Prijslijst kamperen vanaf 1 april t/m 28 oktober 2017

Prijslijst kamperen vanaf 1 april t/m 28 oktober 2017 Prijslijst kamperen vanaf 1 april t/m 28 oktober 2017 Data Periode Standaard Standaard Plus Comfort Extra persoon Trekkerstent incl. 6 ampère incl. 6 ampère incl. 10 ampère incl. 1 persoon en 4 personen.

Nadere informatie

18,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 4,50 p.n.

18,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 4,50 p.n. Kampeertarieven 2018 Basisplaats ( Caravan, vouwwagen, tent ) Standaard 6 AMP. 18,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 4,50 p.n. Comfortplaatsen Standaard 16amp.(incl. elektra

Nadere informatie

TARIEVEN SEIZOEN 2018

TARIEVEN SEIZOEN 2018 TARIEVEN SEIZOEN 2018 Periode Eco-lodge tent 5-6 p. De Waard Tunneltent XL 4-pers Kampeerplaats min. 200 m2 Bell tent 6m 4 pers. November & April * n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. Mei & October * 595,00 /

Nadere informatie

KAMPEER TARIEVEN. Arrangement

KAMPEER TARIEVEN. Arrangement TARIEVEN VAN ONS VAKANTIEPARK SEIZOEN 0 KAMPEER TARIEVEN Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. pers.,00 0,00,00,00,00,00 n.v.t.,00,00

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

19,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 5,50 p.n.

19,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 5,50 p.n. Kampeertarieven 2018 Basisplaats ( Caravan, vouwwagen, tent ) Standaard 6 AMP. 19,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 5,50 p.n. Comfortplaatsen Standaard 16amp.(incl. elektra

Nadere informatie

19,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 5,- p.n.

19,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 5,- p.n. Kampeertarieven 2019 Basisplaats ( Caravan, vouwwagen, tent ) Standaard 6 AMP. 19,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 5,- p.n. Comfortplaatsen Standaard 16amp.(incl. elektra

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Bungalowpark Wolferswoud Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Algemene Informatie Hierbij heeft u onze prijsbrochure 2014 in handen, deze hoort bij de kleuren brochure. Mocht u naar aanleiding

Nadere informatie

Vakantiegids 2015. Samoza VIERHOUTEN. Gezellige gezinscamping prachtig gelegen op de Veluwe. Recreatiepark Samoza is onderdeel van: Vacantievreugd

Vakantiegids 2015. Samoza VIERHOUTEN. Gezellige gezinscamping prachtig gelegen op de Veluwe. Recreatiepark Samoza is onderdeel van: Vacantievreugd Vakantiegids 2015 Samoza VIERHOUTEN Gezellige gezinscamping prachtig gelegen op de Veluwe Recreatiepark Samoza is onderdeel van: Vacantievreugd Welkom Er hangt een prettige sfeer op de camping en de kinderen

Nadere informatie

Groepsaccomodatie Het Boshuys ( 20 pers.) is gelegen op Park Berkenrhode in Wekerom, midden op de Veluwe.

Groepsaccomodatie Het Boshuys ( 20 pers.) is gelegen op Park Berkenrhode in Wekerom, midden op de Veluwe. Het Boshuys Algemeen Vier vakantie in het Hart van de Veluwe! Groepsaccomodatie Het Boshuys ( 20 pers.) is gelegen op Park Berkenrhode in Wekerom, midden op de Veluwe. Park Berkenrhode is schitterend gelegen.

Nadere informatie

Vakantiepark. Vakantiepark Boomhiemke

Vakantiepark. Vakantiepark Boomhiemke Prijslijst 2014 Vakantiepark Boomhi emke Boomhiemke ligt aan de voet van de duinen, aan de rand van een uniek natuurgebied en bovendien pal onder de Amelander vuurtoren. De afstand tot strand en zee is

Nadere informatie

Plaats met sanitaircabines. Altijd opbouwen rechts van uw. Standaardplaats 4 amp. plaatsnummer. Kampeerders. Plaats met comfortzuil Plaats met 10 amp.

Plaats met sanitaircabines. Altijd opbouwen rechts van uw. Standaardplaats 4 amp. plaatsnummer. Kampeerders. Plaats met comfortzuil Plaats met 10 amp. 4 Kampeerders let op! Altijd opbouwen rechts van uw plaatsnummer. Stacaravanplaats Plaats met comfortzuil Plaats met 10 amp. Camperplaats Standaardplaats 4 amp. (D16-D28 geen CAI) Plaats met sanitaircabines

Nadere informatie

Herontdek de rust op Vakantiepark

Herontdek de rust op Vakantiepark Herontdek de rust op Vakantiepark De Bosrand FIETSVERHUUR fitness tennisbaan overdekt zwembad BAR RESTAURANT Het hele jaar door rust, plezier en comfort! Ver weg van alle drukte vindt u, verborgen in het

Nadere informatie

Prijslijst bungalows 2019

Prijslijst bungalows 2019 Prijslijst bungalows 2019 Onze standaard wisseldagen zijn: Midweek van maandag tot vrijdag. Weekend van vrijdag tot maandag. In verband met feestdagen kunnen de wisseldagen aangepast zijn. Type A8 / 8

Nadere informatie

Vakantiegids 2016. Samoza VIERHOUTEN. Recreatiepark Samoza is onderdeel van: Vacantievreugd

Vakantiegids 2016. Samoza VIERHOUTEN. Recreatiepark Samoza is onderdeel van: Vacantievreugd Vakantiegids 2016 Samoza VIERHOUTEN gezellige gezinscamping prachtig gelegen op de veluwe Recreatiepark Samoza is onderdeel van: Vacantievreugd Welkom Kampeerplaatsen met 4 en 10 ampère elektra Bungalows

Nadere informatie

Prijslijst kamperen vanaf 29 maart t/m 27 oktober 2018

Prijslijst kamperen vanaf 29 maart t/m 27 oktober 2018 Prijslijst kamperen vanaf 29 maart t/m 27 oktober 2018 Data Periode Standaard Standaard Plus Steenoven Comfort Extra persoon Trekkerstent incl. 6 ampère incl. 6 ampère incl. 6 ampére incl. 10 ampère incl.

Nadere informatie

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden.

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden. Plaats: - Delta caravans 29x11,5 2S Sunrise Bouwjaar 2012 Zeer nette stacaravan welke geschikt is voor 4 personen. Moderne inrichting, voorzien van eethoek en ruime woonkamer. Twee slaapkamers waarvan

Nadere informatie

Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark Het Timmerholt Vakantiepark Het Timmerholt Algemeen Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark Het Timmerholt. Een kleinschalig, maar ruim opgezet vakantiepark. Het park is gelegen rondom een zeer

Nadere informatie

Noetselerberg. Twente. Geniet van je vakantie! *****

Noetselerberg. Twente. Geniet van je vakantie! ***** Noetselerberg Twente Geniet van je vakantie! ***** Welkom! Hartelijk welkom op Camping de Noetselerberg. Onze ANWB 5* camping biedt veel comfort, maar ook knusse gezelligheid. Ondanks al onze faciliteiten,

Nadere informatie

Recreatiecentrum Het Eibernest

Recreatiecentrum Het Eibernest Recreatiecentrum Het Eibernest Bungalowverhuur - Kampeerplaatsen Jaarplaatsen - Seizoenplaatsen Maandplaatsen Kantine annex restaurant - Snackbar Wasserette - Recreatieteam Speeltuin - Ligweide met ligbedden

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017 Camping Het Klaverblad Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017 Hieronder vindt u de tarieven van 2017 vanaf 1 april tot 1 oktober. Het tarief is 18,00 voor 2 personen, camper of caravan inclusief

Nadere informatie

Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016

Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016 Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016 Algemene Informatie Hierbij heeft u onze prijsbrochure 2016 in handen, deze hoort bij de kleuren brochure. Mocht

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014 WWW.WEDDERBERGEN.NL

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014 WWW.WEDDERBERGEN.NL WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014 WWW.WEDDERBERGEN.NL DE LEUKSTE VAKANTIE OP WEDDERBERGEN Voor de leukste vakantie in Nederland kom je absoluut

Nadere informatie

KAMPEER TARIEVEN. Arrangement

KAMPEER TARIEVEN. Arrangement TARIEVEN VAN ONS VAKANTIEPARK SEIZOEN 0 KAMPEER TARIEVEN Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. pers.,00,00 0,00,00,00,00 n.v.t.,00,00

Nadere informatie

Kamperen. Tarieven 2016. Kampeerplaats 4 6/10 amp. x x x 32,50 22,50. Kampeerplaats zonder stroom. 4 x x x x 25,00 15,00

Kamperen. Tarieven 2016. Kampeerplaats 4 6/10 amp. x x x 32,50 22,50. Kampeerplaats zonder stroom. 4 x x x x 25,00 15,00 Kamperen Aantal personen Stroom Water TV Riool Parkeren op plaats Hoog Laag Kampeerplaats 4 6/10 amp. x x x 32,50 22,50 Kampeerplaats zonder stroom 4 x x x x 25,00 15,00 Riant Kampeerplaats 4 10 amp. x

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie