Voorwoord. U heeft zojuist het nieuwe info boekje van Hart van Thornspic opengeslagen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwoord. U heeft zojuist het nieuwe info boekje van Hart van Thornspic opengeslagen."

Transcriptie

1 Activiteiten Hart van Thornspic 2e halfjaar 2015

2 Voorwoord U heeft zojuist het nieuwe info boekje van Hart van Thornspic opengeslagen. In dit boekje vindt u algemene informatie over de diverse activiteiten, de dagverzorging, de bewonerscommissie, het winkeltje t Snuusterietje, maar ook voor wie de activiteiten bedoeld zijn en iets over de kosten. Ook de steeds terugkerende vaste activiteiten worden genoemd. Zo mogelijk/nodig worden deze activiteiten nader aangekondigd middels affiches in de hal van Hart van Thornspic. Vrijwilligers leveren het leeuwendeel van de organisatie van deze activiteiten, te weten de bewonerscommissie, seniorenraad, de stichting Vrienden van Hart van Thornspic. Ook WZU Veluwe en Careander leveren een bijdrage. De meeste activiteiten worden gehouden in t Veurhuus. Heeft u vragen of wilt u bijvoorbeeld informatie over zorgverlening dan kunt u terecht bij de receptie medewerkers (zie elders voor de openingstijden), zij zullen u doorverwijzen. Wij wensen u veel leesplezier. Graag tot ziens in Hart van Thornspic.

3 Informatie van Vrienden van Hart van Thornspic. Veel activiteiten zijn het eerste halfjaar van 2015 georganiseerd. Mede door de enorme inzet van de vele vrijwilligers zijn het momenten om zuinig op te zijn. In de zorg verandert er veel. Omzien naar elkaar is een sleutelwoord, maar vanuit Bijbels perspectief bezien: Mijn hulp is van den HEERE, Die hemel en aarde gemaakt heeft. Stichting Wiel heeft de opdracht van de gemeente Elburg om in Hart van Thornspic een wijkontmoetingscentrum te ontwikkelen. Er is dan ook een activiteiten commissie opgericht, bestaande uit de Bibliotheek, WZU Veluwe, Careander, Vrienden van Hart van Thornspic en stichting WIEL. Zij gaan gezamenlijk activiteiten ontwikkelen en organiseren. We hebben elkaar de ruimte gegeven om verschillende ideeën te creëren en te ontwikkelen. We kwamen er wel achter dat er in Hart van Thornspic maar ook in de kern van het dorp Doornspijk veel werd georganiseerd. Op de informatiebijeenkomsten is wel duidelijk geworden dat een ieder het belangrijk vindt om de cultuur en de identiteit van Thornspic te behouden. De afgelopen jaren werden veel activiteiten door de bewonerscommissie georganiseerd en voor de vele bezoekers waren het waardevolle avonden.

4 Nu de bewonerscommissie deze avonden niet meer gaat organiseren, is er na verschillende gesprekken met de WZU Veluwe, Stichting Wiel, Careander en Vrienden van Hart van Thornspic besloten, dat de Vrienden van Hart van Thornspic dit gaan invullen. Dit houdt wel in dat er al in een vroeg stadium met verschillende organisaties en particulieren afspraken moeten worden gemaakt om deze avonden in te vullen, voor de 2e helft van 2015 zijn dan nog niet alle avonden bezet. De maaltijden proberen we ook door te zetten ondanks dat de keuken in het Nieuwe Feithenhof gaat sluiten. Door de vele activiteiten in bijvoorbeeld kerken, verenigingen, dorpshuis De Deel en in Hart van Thornspic zou het voor kunnen komen dat er op dezelfde tijden wat georganiseerd wordt. Wij proberen zo goed mogelijk af te stemmen dat dit zo weinig mogelijk voorkomt. De weeksluitingen worden verzorgd door alle kerken uit ons dorp en vinden plaats op de vrijdagavond. Deze weeksluitingen zijn inhoudsvol en worden zowel door bewoners als bezoekers trouw bezocht. Schroom niet om te komen; er zijn geen drempels in Hart van Thornspic. In week 48 hopen wij onze actieweek te houden met de verkoop van speculaasstaven. Hierbij zijn dan ook vele vrijwilligers nodig. De afgelopen jaren werden de kernen van Doornspijk met grote inzet bezocht om de actie te doen slagen.

5 Ook wordt de kunst in Hart van Thornspic niet vergeten. Vele schilderijen zijn inmiddels te bewonderen geweest. Zo hebben we ook gezien hoe rijk Doornspijk is aan kunstenaars, maar ook van buitenaf wil men graag exposeren in dit prachtige Woonzorgcentrum. Alle informatie zal zowel op de informatie borden in Hart van Thornspic als op de website aangegeven worden. Elders in dit boekje vindt u de doelstelling van Vrienden van Hart van Thornspic. Algemene informatie Betaling van koffie/thee Om de kosten te drukken vragen we vanaf 1 januari 2015 een kleine vergoeding voor de koffie en of thee in t Veurhuus van het Hart van Thornspic dit geldt ook voor de bewoners in het Hart van Thornspic. Uitzonderingen hierop zijn: medewerkers van de WZU Veluwe, deelnemers van de Dagverzorging, vrijwilligers van het Hart van Thornspic die een vrijwilligersovereenkomst hebben getekend bij WZU Veluwe (al dan niet in functie). De vergoeding van koffie en of thee is 0,50,u kunt ook muntjes kopen aan de balie van de receptie (verkrijgbaar tijdens openingsuren). De muntjes of 0,50 kunt u in één van de groene busjes die in t Veurhuus op de tafel staan doen. Het is een kwestie van vertrouwen dat u als gast/bezoeker betaald voor de koffie en of thee. Vanaf 1 augustus 2015 is het tweede kopje koffie of thee gratis!!

6 Vervoer Wanneer u wel wilt komen naar een activiteit in Thornspic, maar problemen hebt met het vervoer, kunt u bellen naar WIEL: Zo mogelijk bieden zij u graag een passende oplossing. Samen Koffie/Thee drinken U bent op maandag- tot en met vrijdagmorgen welkom in t Veurhuus van 10:00 11:00 uur. U kunt daar, onder het genot van koffie of thee, elkaar ontmoeten en met elkaar praten. Twee vrijwilligers verzorgen dit voor u. Op een aantal dagen is er een activiteit gekoppeld aan dit koffie drinken. Meer informatie vindt u bij de activiteiten. Receptiebalie De receptie wordt bemand door een vrijwilliger en is wekelijks geopend op:

7 Maandag: uur Maandag uur (in de maanden april t/m oktober alleen in de oneven weken). Woensdag: uur Vrijdag: uur De vrijwilligers kunnen u de weg wijzen in het gebouw, zij bedienen de telefoon en kunnen u doorverwijzen als u een vraag heeft. Ook kunt u bij hen terecht voor koffiemunten en voor cadeaus/kaarten uit het winkeltje. Cadeauwinkeltje t Snuusterietje. Twee vrijwilligers beheren, met steun van de Stichting Vrienden, het cadeauwinkeltje t Snuusterietje. Alle bewoners en bezoekers zijn hier welkom voor het kopen van leuke cadeautjes, wenskaarten en andere snuusterietjes. De openingstijden vallen samen met de tijden van de receptie! Open maaltijden Iedere donderdag vanaf 12:00 uur bent u welkom op de open maaltijd in t Veurhuus Dit betekent dat er een maaltijd wordt georganiseerd en gekookt (door Het Nieuwe Feithenhof) en dat u welkom bent in HvT om met elkaar te gaan eten. Voor deze maaltijd betaalt u 8,- p.p. Ook de dagverzorging eet deze dag mee. Voor deze maaltijd moet u zich wel opgeven!!

8 Dit kan op twee manieren: - u geeft zich op als vaste klant en komt dus in principe iedere week - u geeft zich per keer op. U kunt zich opgeven bij de receptie van Hart van Thornspic op maandag en woensdag tussen 10:00 en 11:00 uur. U kunt ook bellen naar deze receptie: op dezelfde tijden. Eenmaal per maand is er een seniorenmaaltijd georganiseerd door de seniorenraad. Hiervoor kunt u zich opgeven/afmelden via de seniorenraad bij H. Bosmans op of H. Blaauw op Voor de maaltijd betaalt u 8,- per persoon. MBVO (meer bewegen voor ouderen) Uit onderzoek is gebleken dat wie veel beweegt langer vitaal blijft. Dit geldt zeker voor ouderen! Iedere maandagmorgen van 11:00-11:30 uur is er in Thornspic MBVO. Een half uurtje bewegen vanuit de stoel. Deze MBVO wordt door een fysiotherapeut gegeven. Er zijn geen kosten aan verbonden. Openbare bibliotheek De openbare bibliotheek van Doornspijk is gevestigd in Hart van Thornspic. Zij hebben een eigen ruimte. De openingstijden zijn: Maandag van uur Dinsdag van uur Woensdag van uur Donderdag van uur Vrijdag van uu

9 Bijbellezing Stichting evangelisatie en Bijbelstudie Thornspic verzorgt bijbel lezingen tijdens de wintermaanden op maandag avonden in de oneven weken om 19:30 uur. De entree en de koffie worden door deze stichting betaald. Toegang is vrij voor 55+ers uit Doornspijk/Hoge Enk Zie voor verdere informatie het publicatiebord in de hal van HvT Dagbesteding Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09:30 en 16:30 uur is er dagbesteding voor ouderen met een indicatie van het CIZ. Het doel is om mensen te ondersteunen in de beperkingen van het ouder worden. We doen dit door zinvolle dagbesteding, een gesprek, praktische hulp-tips en door ondersteuning bij de sociale contacten te bieden. Voor meer informatie kunt u een folder dagbesteding aanvragen bij de receptie van Hart van Thornspic, bij Anita Krupe (op maandag en vrijdag in HvT) telefoon: Overzicht wekelijkse activiteiten van de dagbesteding, toegankelijk voor alle 55plussers. Maandag uur Koffie/Receptie/Winkeltje uur MBVO (ouderengym) uur Receptie, in de maanden april t/m oktober alleen in de oneven weken.

10 Dinsdag uur Koffie Donderdag uur Koffie v.a uur Open maaltijd Vrijdag uur Koffie/Winkeltje/Receptie Stichting Vrienden van Hart van Thornspic. Het doel van de Stichting Vrienden van Hart van Thornspic is de middelen die verkregen worden door bv. acties, giften of donaties op een doelgerichte wijze te besteden. Deze besteden wij aan de leefbaarheid, het thuisgevoel en de cultuur van het Woonzorgcentrum Hart van Thornspic in Doornspijk. Wij willen dit bevorderen zodat de bewoners en verdere gebruikers hun thuis gevoel behouden. Ook het afgelopen jaar zijn er weer verschillende doelen gerealiseerd. Een nieuwsbrief ligt op de informatietafel. U kunt donateur worden voor minimaal 10,- per jaar Ook een link van uw bedrijf is mogelijk. Ons IBAN nummer is, NL21 RABO Onze gegevens staan op de website vermeld. Eventueel kunt u ons bereiken onder telefoonnummer

11 Informatie van de bewonerscommissie. Samenstelling van bewonerscommissie. De commissie wordt gevormd door: Wim Vinke (voorzitter en secretaris) Jan Jiskoot (penningmeester) Hennie Bosmans (toegevoegd als vrijwilliger voor organisatie activiteiten). Wij zijn op zoek naar versterking met twee personen. Stelt u zich hiervoor beschikbaar? Doelstelling bewonerscommissie Het doel van de bewonerscommissie is: 1. Algemenen zaken betreffende Hart van Thornspic in goede banen leiden. Met wensen, klachten, suggesties die te maken hebben met (het beleid van) W.Z.U. of Uwoon kunnen de bewoners terecht bij de bewonerscommissie. W.Z.U. en Uwoon zullen bijzonderheden eerst aan de bewonerscommissie voorleggen. De bewonerscommissie overlegt zo nodig eerst met de bewoners, voordat er beslissingen worden genomen. 2. Het organiseren van activiteiten in Hart van Thornspic ( t Veurhuus) of daarbuiten voor de doelgroep: bewoners van Hart van Thornspic en 55-plussers uit Doornspijk en Hoge Enk e.o. Uitzonderingen op deze doelgroep zijn mogelijk. Organisatie van de diverse middag/avond activiteiten De bewonerscommissie was al van plan, om hiermee binnen afzienbare tijd te stoppen en waren op zoek naar opvolgers. De gezamenlijke organisaties; Stichting WIEL, Careander,

12 WZU Veluwe en de Vrienden van Thornspic zullen deze taak gaan overnemen. Hieronder vallen ook de georganiseerde maaltijden zoals het Kerstdiner, stamppotten buffet etc. Als bewonerscommissie blijven wij voorlopig diverse dagactiviteiten organiseren, zoals bingo s en andere activiteiten op de woensdagmiddagen, ouderensoos op de laatste zaterdagmiddag van elke maand en verder op de thans geldende tijdstippen (maandagen, woensdagen en vrijdagen) koersbal en/of sjoelen. Ook blijven wij de belangen van de bewoners behartigen. Parkeren Begin dit jaar hebben alle bewoners/autobezitters een eigen parkeerplaats toegewezen gekregen, voorzien van hun autonummer. Dit is gebeurd in goed overleg met alle bewoners/autobezitters. Verder zijn op het terrein een drietal parkeerplaatsen beschikbaar voor invalide bezoekers. Ook deze plaatsen zijn met een bordje aangegeven. Met de komst van een aantal nieuwe bewoners met een auto zijn nu alle plaatsen bezet. Voor gasten of andere bezoekers zijn op het terrein van Thornspic geen plaatsen beschikbaar. Wij doen dan ook een dringende oproep op gasten om hun auto buiten Thornspic te parkeren. Aan de bewoners vragen we om hun gasten hierop attent te maken. In de nabijheid op korte afstand van Thornspic zijn vele parkeerplaatsen beschikbaar. Er is een afspraak met de gereformeerde kerk (het parkeerterrein ligt pal naast Thornspic) dat daar altijd geparkeerd mag worden door bezoekers/gasten/personeel van

13 Thornspic. Verder kan geparkeerd worden op Oude Kerkweg, langs Zuiderzeestraatweg, op Veldweg en op Johan Brouwerweg. Dus op het terrein van Thornspic: alleen parkeren door bewoners en dan alleen in het midden van de parkeervakken. zoals dat ook door borden is aangegeven. Garderobe In Thornspic is een ruime garderobe en wij vragen de bezoekers van alle gebeurtenissen in t Veurhuus hiervan gebruik te maken. Informatie voorziening Wilt u op de hoogte gehouden worden van de activiteiten die wij (de BC) organiseren en van eventuele wijzigingen in ons activiteiten schema? Dat kan! Als u ons uw adres doorgeeft, dan houden wij u regelmatig op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Geef uw adres door aan: jwvinke@hetnet.nl en u hoort van ons. Bibliotheek Thornspic In de ruimte achter de balie staat een boekenkast met boeken die door bewoners van Thornspic en anderen zijn geschonken. Bewoners van Thornspic kunnen hier gratis boeken halen en na lezing weer terugzetten. Ook bewoners die boeken willen inbrengen kunnen deze in deze kast zetten.

14 Deze ruimte is wel altijd op slot, maar bewoners hebben altijd toegang met hun huissleutel, die op deze ruimte past. Hometrainer Er staat een hometrainer in dezelfde ruimte achter de balie waar ook de boekenkast staat. Bewoners van Thornspic die hiervan gebruik willen maken zijn hier welkom. De huissleutel van de appartementen van Thornspic past ook op deze ruimte. Dagblad op leestafel De Stichting vrienden van Hart van Thornspic betaalt al vele jaren het abonnementsgeld van dagblad De Stentor. Het is de bedoeling dat deze krant altijd beschikbaar is voor alle bewoners van Thornspic en voor de bezoekers van de dagverzorging (voorlezen aan de bezoekers). De krant dient dan ook altijd op de leestafel te liggen, tenzij de dagverzorging hieruit voorleest. Toch komt het regelmatig voor dat de krant is verdwenen. Een dringend beroep op iedereen om de krant op de leestafel te laten liggen is dan ook op z n plaats. Meenemen naar het appartement is beslist niet de bedoeling. Wij rekenen op aller medewerking. Ouderensoos. Elke laatste zaterdagmiddag van de maand bent u (50- plusser) welkom in t Veurhuus voor een gezellige babbel onder het genot van een drankje en een hapje. De drankjes kosten 1,00, dit is inclusief de hapjes. Wij beginnen om uur en zo rond uur is het afgelopen.

15 Soms laten wij een korte diafilm zien of worden enkele rondjes bingo gespeeld. De toegang en het meedoen aan de bingo is gratis. Ook u bent welkom!!!!!! Activiteiten op woensdagen. Op de woensdagmorgens zijn 50plussers welkom om te koersballen, en van tot 11. uur staan de deuren van t Veurhuus ook open voor het drinken van een lekker bakje koffie/thee en het maken van een praatje. Op woensdagmiddagen zijn er soms activiteiten, zoals in het programma opgenomen of op het mededelingenbord wordt aangekondigd. Wilt u ons misschien steunen? Dit kunt u doen met een gift op banknummer NL19 INGB t.n.v. Bewonerscommissie Hart van Thornspic te Doornspijk. Koersbal en sjoelen Elke woensdagmorgen-(van 9.30 tot uur) en vrijdagmorgen (van tot uur) is er koersballen. In de maanden mei, juni, juli, augustus komt dit koersballen op de vrijdagen te vervallen. Voor deze leuke activiteit zouden wij graag enkele nieuwe spelers(sters) begroeten. Wij nodigen belangstellenden uit binnenkort een kijkje te komen nemen. U kunt dan gelijk even een balletje rollen en voelen hoe moeilijk (of gemakkelijk) het gaat en welke leuke belevenis het is. Op de maandagmiddagen in de maanden november tot en met maart koersballen we van twee tot vier uur.

16 In de maanden april tot en met oktober wordt er op maandagen alleen gespeeld in de oneven weken t.w 13 en 27 juli, 10 en 24 augustus, 7 en 21 september, 5 en 19 oktober. Er is dan een leuk prijsje te winnen. Ook hierbij zijn belangstellenden welkom. Eveneens op maandagmiddagen in de maanden oktober tot en met maart wordt gesjoeld van twee tot vier uur. In de maanden april tot en met oktober is dit alleen in de oneven weken. Er wordt dan om een leuk prijsje gespeeld. Ook hier zijn zowel mannen als vrouwen altijd bijzonder welkom. Voor meer informatie kan gebeld worden met Wim Vinke op Financiën Indien enigszins mogelijk houden wij de activiteiten gratis toegankelijk voor iedereen. Alleen voor de bingo s vragen wij een bijdrage van 2,50. Voor dit kleine bedrag kan men de hele middag meespelen en de kans op het winnen van een leuke prijs is groot.

17 Onze inkomsten bestaan uit giften en verder bijdragen van de stichting vrienden van Hart van Thornspic. Verder krijgen wij van de W.Z.U. 20% van de opbrengst van de verkoop van de koffie. Tot op heden zijn wij er in geslaagd om de kosten die wij moeten maken te betalen. Iedereen die een steentje heeft bijgedragen wordt bedankt!!!! Programma bewonerscommissie voor 2e halfjaar Alle activiteiten zijn bedoeld (tenzij anders aangegeven) voor alle bewoners van Hart van Thornspic en voor 50-plussers uit de omgeving. Wijzigingen zijn altijd mogelijk. Wij verwijzen u hiervoor naar het mededelingenbord in de hal van HvT. Ook worden de activiteiten/wijzigingen aangekondigd op de sites: en In de pauze wordt thee/koffie geserveerd voor 0,50 per kop. (Tweede kopje is voor iedereen gratis). Bingo s kosten in totaal 2,50 voor een hele middag spelen. Wk Dag Datum Onderwerp 30 Dinsdag 21 juli uur Bingo 30 Zaterdag 25 juli uur Ouderensoos 35 Zaterdag 29 aug uur Ouderensoos 37 Woensdag 9 sept uur Bingo 39 Zaterdag 26 sept uur Ouderensoos 41 Woensdag 7 okt uur Bingo 44 Zaterdag 31 okt uur Ouderensoos 46 Woensdag 11 nov uur Bingo 48 Zaterdag 28 nov uur Ouderensoos 49 Woensdag 2 dec uur Bingo

18 51 Zaterdag 19 dec uur Ouderensoos 53 Woensdag 30 dec uur Bingo 1 Zaterdag 2 jan uur Nieuwjaarsbijeenkomst? 3 Woensdag 20 jan uur Bingo 4 Zaterdag 30 jan uur Ouderensoos Programma avond activiteiten voor 2e halfjaar (georganiseerd door de Vrienden van Thornspic) Alle activiteiten zijn bedoeld (tenzij anders aangegeven) voor alle bewoners van Hart van Thornspic en voor alle belangstellenden uit de omgeving. Wijzigingen zijn altijd mogelijk. Wij verwijzen u hiervoor naar het mededelingenbord in de hal van HvT. Wk Dag Datum Onderwerp 32 Dinsdag 4 aug. Geen activiteit ivm Boerenmarkt. 34 Dinsdag 18 aug. Informatie avond over Beeldzorg 2.0 door Teunieke Pluim 36 Woensdag 2 sept. Film Doornspijk 1980/1990 door Dhr. W. Bossenbroek 38 Dinsdag 15 sept. BINGO 40 Dinsdag 29 sept. Gezamenlijke Warme Maaltijd week van de eenzaamheid 42 Dinsdag 13 okt. Oude (school) foto s uit Doornspijk door Vrienden van 44 Dinsdag 27 okt.?? 46 Dinsdag 10 nov. Prachtige dia s uit verre landen door Dhr. G. Hordijk 48 Dinsdag 24 nov. BINGO 50 Dinsdag 8 dec.?? 52 Dinsdag 22 dec. Kerstzangavond Koor tje o.l.v Dhr. W. Bossenbroek Bewoners en bezoekers op alle activiteiten hartelijk welkom! De avonden beginnen om 19:30 uur. Voor informatie kunt u ons bereiken onder telnr;

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Hart van Thornspic

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Hart van Thornspic Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Hart van Thornspic Activiteitenprogramma Mei tot en met augustus 2017 In dit programmaboekje vindt u een overzicht van alle activiteiten voor de komende periode.

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Oktober- November- December 2017 Januari 2018

Activiteitenprogramma Oktober- November- December 2017 Januari 2018 Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Hart van Thornspic Activiteitenprogramma Oktober- November- December 2017 Januari 2018 In dit programmaboekje vindt u een overzicht van alle activiteiten voor

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Thornspic 11, 8085 BW Doornspijk Telefoon:

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Thornspic 11, 8085 BW Doornspijk Telefoon: Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Thornspic 11, 8085 BW Doornspijk Telefoon: 0525 662669 Email: welzijndoornspijk@wzuveluwe.nl Op internet zijn we te volgen via facebook onder de naam: Wijkontmoetingscentrum

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Programmaboekje t/m april 2016

Programmaboekje t/m april 2016 Programmaboekje t/m april 2016 Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2019

FEBRUARI en MAART 2019 FEBRUARI en MAART 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden Februari en Maart 2019 We hopen

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON Voorwoord Samen met de Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet (SWON) en Het Venster worden er al jarenlang activiteiten georganiseerd in de recreatiezaal van de Brem, van Hallstraat 1. Het aantal mensen dat

Nadere informatie

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw ma 4 09.30-12.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor bewoners, familie, vrijwilligers en personeel

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen bij het onderhoud. Mocht u

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Jeanne d Arc is op zoek naar mensen die willen helpen: Vrijwilligers die meedenken in de programmacommissie. Eén keer per drie maand komt de commissie bij elkaar om

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Programma Oktober t/m december 2016 Activiteitenprogramma herfst 2016 Een nieuw boekje U hebt het eerste programmaboekje in handen van het Wijkontmoetingscentrum

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2018

FEBRUARI en MAART 2018 FEBRUARI en MAART 2018 Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Februari en maart 2018 We hopen dat u allen veel gebruik

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen.

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. Deel 2 Specifieke informatie over De Wanne Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. De zorginstelling heeft 44 zorgappartementen en verhuurt

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding?

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? De activiteitenbegeleiding van Maarsheerd zorgt er voor dat de activiteiten worden afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoners. Het team bestaat uit hiervoor

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

FEESTWEEK. Activiteitenprogramma. wijkontmoetingscentrum 7 T/M 16 MAART. vol nieuwe activiteiten maart Veluwse Heuvel. WOC Veluwse Heuvel

FEESTWEEK. Activiteitenprogramma. wijkontmoetingscentrum 7 T/M 16 MAART. vol nieuwe activiteiten maart Veluwse Heuvel. WOC Veluwse Heuvel wijkontmoetingscentrum Veluwse Heuvel Activiteitenprogramma vol nieuwe activiteiten maart 2019 WOC Veluwse Heuvel Veluwse Heuvel 1 8071 GM Nunspeet 088-0564010 wocveluwseheuvel@gmail.com @WOC Veluwse Heuvel

Nadere informatie

Dagverzorging. Zorg voor elkaar

Dagverzorging. Zorg voor elkaar Dagverzorging Zorg voor elkaar Dagverzorging: ontspannen en afwisselend Welkom bij Wittenbergzorg Woont u nog zelfstandig, maar mist u het contact met mensen? Of is iedere dag hetzelfde en zoekt u daarom

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en oktober 2015 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Januari tot en met april 2017

Activiteitenprogramma Januari tot en met april 2017 Activiteitenprogramma Januari tot en met april 2017 Een nieuw programmaboekje U hebt het nieuwe programmaboekje in handen van het Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic! Er zijn allerlei activiteiten

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juni 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Auteurs: Bestuur Stichting Huiskamer Noorden (SHN) en projectmanager Mia Vork

Auteurs: Bestuur Stichting Huiskamer Noorden (SHN) en projectmanager Mia Vork JAARRAPPORT 2014 Project: Kleinschalige woonzorg Noorden Datum: Januari 2014 ( concept 3 aangevuld door Jan en Sonja) Auteurs: Bestuur Stichting Huiskamer Noorden (SHN) en projectmanager Mia Vork Projectmanager:

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

HORIZON Zorgcentrum Horizon. Boeier 2 1721 GA Broek op Langedijk info@horizonpcs.nl www. horizonpcs.nl. Activiteitengids

HORIZON Zorgcentrum Horizon. Boeier 2 1721 GA Broek op Langedijk info@horizonpcs.nl www. horizonpcs.nl. Activiteitengids HORIZON Zorgcentrum Horizon Boeier 2 1721 GA Broek op Langedijk info@horizonpcs.nl www. horizonpcs.nl Activiteitengids Inhoud Voorwoord 4 Doelgroep, doelstelling, inschrijven, afmelden 5 Kosten 6 Mannenochtend,

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Jeanne d Arc is op zoek naar mensen die willen helpen. Wij zijn op zoek naar: Vrijwilligers die willen meedenken binnen de programmacommissie. Eén keer per drie maand

Nadere informatie

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-.

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-. Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Oktober en November 2017 We hopen dat u allen veel gebruik zult maken

Nadere informatie

d Amandelhof Activiteiten in d Amandelhof Altijd wat te doen!

d Amandelhof Activiteiten in d Amandelhof Altijd wat te doen! d Amandelhof Activiteiten in d Amandelhof Altijd wat te doen! De sfeer binnen d Amandelhof is gemoedelijk, gastvrij en gezellig. Welkom in d Amandelhof! Locatie d Amandelhof is centraal gelegen achter

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juli 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N SEPTEMBER DECEMBER 2017 HET BESTUUR VAN ANDERS OUDER WORDEN IS OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Februari 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2017

FEBRUARI en MAART 2017 FEBRUARI en MAART 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Februari en Maart 2017

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Themaweek. Seewende 12 1/2 jaar

Themaweek. Seewende 12 1/2 jaar Themaweek Seewende 12 1/2 jaar 3 juni 2004 3 december 2016 Seewende 12 ½ jaar Op 3 december 2016 is het 12 ½ jaar geleden dat Seewende officieel is geopend door twee bewoners en mw. Ross- van Dorp, staatssecretaris

Nadere informatie

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids Hanzeborg Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma oktober 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Let op: Dit huisnieuws is voor 5 weken! Alle activiteiten zullen plaatsvinden in de Gastenhof, mits anders vermeld.

Let op: Dit huisnieuws is voor 5 weken! Alle activiteiten zullen plaatsvinden in de Gastenhof, mits anders vermeld. Bibliotheek: Elke vrijdagmorgen van 10.00-10.30 uur kunt u terecht in de huisbibliotheek, U kunt hier GROOTLETTER-boeken lenen voor 2 weken. De kosten zijn 20 eurocent per boek. Naast de bibliotheekkast

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Jeanne d Arc is op zoek naar mensen die willen helpen. Wij zijn op zoek naar: Vrijwilliger die wil meedenken binnen de programmacommissie, voor bedenken en uitvoeren

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout.

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Deel 2 Specifieke informatie over De Schans Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Wonen Bij het woon- en zorgcentrum worden

Nadere informatie

OKTOBER en NOVEMBER 2018

OKTOBER en NOVEMBER 2018 OKTOBER en NOVEMBER 2018 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Oktober en november 2018 We hopen

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma December 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Folders KIRI 5x _ V2:Opmaak 1 29-04-2009 15:55 Pagina 1 Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Bowling- Pool- en Darts-tarieven Bowlingtarieven: per uur/per baan (max. 6 personen per baan) Maandag t/m vrijdag:

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum Oldersheem ligt nabij het winkelcentrum in Nieuw-Amsterdam en dat maakt de plek zeer levendig.

Woon- en Zorgcentrum Oldersheem ligt nabij het winkelcentrum in Nieuw-Amsterdam en dat maakt de plek zeer levendig. DEEL 2 Specifieke informatie over Oldersheem Woon- en Zorgcentrum Oldersheem ligt nabij het winkelcentrum in Nieuw-Amsterdam en dat maakt de plek zeer levendig. Wonen De zorginstelling heeft 57 zorgappartementen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 5 30 Januari 2018 Nieuws Agenda 31 jan: Zeist woensdagmiddag (een koffer vol verhalen) 2 febr: Carnaval Doorn(nieuw) 3 febr: Lunchen in Zeist 7 febr: Fablab in Zeist 7febr:

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website September 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

DATUM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2013

DATUM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2013 Nieuwsbrief 02/2013 DATUM SEPTEMBER 2013 ABV Noorderhaghe Interessante informatie: BBQ. Traplift. Activiteiten. Barruimte is opgeknapt. Burenhulp. Bingo komt. In dit nummer: De BBQ 1 Traplift 2 Opknapbeurt

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2016 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting. Dit plan beschrijft

Nadere informatie

Verzorgingshuis Zonnewiede

Verzorgingshuis Zonnewiede Verzorgingshuis Zonnewiede Inhoud 1. Wonen in Zonnewiede 3 1.1 Eigen sfeer 3 1.2 Vragen 3 2. Hoe komt u in aanmerking? 4 2.1 Eigen bijdrage 4 2.2 Wachtlijst 4 3. Zorg en begeleiding 5 3.1 Eerstelijns (zorg)diensten

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N september december 2016 EXCURSIES Met regelmaat organiseert de werkgroep excursies en andere

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma Juli, augustus en september 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maanden juli, augustus en september. Omdat de vakantie

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Maart 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 Dinsdag 01 Woensdag 02 Donderdag 03 09.15-10.15 uur Bibliotheek is geopend Bibliotheek 09.30 uur-10.30 uur Inschrijven Diner Rustorant. Het diner is op 8 April

Nadere informatie

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo.

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo. Maak meer mee. Baarlo Activiteiten 1 e kwartaal 2019. www.mfcdeengelbewaarder.nl www.baarlo.dorpsontmoeting.nl 1 Nieuwe naam en logo. Dorpsontmoeting Peel en Maas is de verzamelnaam voor de 10 lokale Dorpsontmoetingen

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2017 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2017 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie