Loop gewoon eens binnen, u bent van harte welkom!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Loop gewoon eens binnen, u bent van harte welkom!"
  • Leo Vos
  • 8 jaren geleden
  • Aantal bezoeken:

Transcriptie

1

2 Vanuit. De directie; Wonen in Huize Sint Franciscus, wat houdt dat in? Onze zorgvisie: Wij willen de zelfstandigheid en privacy van u als oudere op een respectvolle wijze stimuleren. Wat u zelf kunt doen, of met behulp van familie en kennissen, wordt niet door ons gedaan. Ons uitgangspunt: Zorg op maat, voor u als cliënt. Praktische zaken.. Uw woning bestaat uit: woon- en slaapkamer, keuken, douche/ toilet, berging, wasmachineruimte en een inpandig balkon (minimaal 72 m2.!) U beschikt over een eigen sleutel en kunt komen en gaan wanneer u wilt. U woont zelfstandig in een woning die u zélf huurt van de eigenaar. De meeste woningen komen in aanmerking voor huursubsidie. Naast de huur is er ook sprake van servicekosten voor algemene voorzieningen. U dient geïndiceerd te zijn voor persoonlijke en/ of huishoudelijke verzorging. U kunt gebruik maken van onze maaltijd- en wasservice. Er worden welzijnsactiviteiten georganiseerd. Wij streven er naar dat u zo lang mogelijk bij ons kunt blijven wonen. Loop gewoon eens binnen, u bent van harte welkom!

3 Vanuit. De receptie van Huize Sint Franciscus; De receptie van Huize Sint Franciscus wordt door drie dames bemand: Gea Bieleveld, Dineke van Delden en Francis Hulshof. We zijn er op werkdagen van 8.30 tot uur. Als we s morgens binnen komen liggen er al verschillende werkzaamheden op ons te wachten. Het begint vaak met het verzoek om diverse formulieren te kopiëren of te faxen. We hebben bij de receptie allerlei taken. We wijzen bezoekers de weg, nemen telefoontjes aan, doen een stuk bewoners-, dienstverlening- en maaltijd administratie, verdelen de post, verzorgen correspondentie, maken het huisblad De Keuvelaer, hebben de sleutels in beheer, onderhouden het contact tussen cliënt en AG Wildervank als er iets geregeld moet worden betreffende de maaltijden, houden alle informatie betreffende cliënten op het brandmeldpaneel, publicatie- en prikbord en op lijsten actueel; verzorgen de sleutel uitgifte en de huuropzeggingen en -contracten voor de groepsverzorging en ga zo maar door. Verder faxen, mailen en printen we allerlei formulieren voor onze collega s. Natuurlijk zijn we ook een vraagbaak en plek om even een praatje te maken. Cliënten komen bij ons met de meest uiteenlopende zaken. Zo helpen we met het invullen van de menulijst, draaien kopietjes, zoeken adressen en telefoonnummers op en ga zo maar door. Ook collega s komen met vragen en opdrachten. Al met al is onze plek Het centrum van Huize Sint Franciscus.

4 Vanuit.. Meerzorg de Regenboog; De Regenboog is een meerzorg afdeling, die kleinschalig woonruimte biedt aan dementerende ouderen die 24 uur per dag zorg nodig hebben. Tevens zijn er mogelijkheden voor kortdurende opnames, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of voor het tijdelijk ontlasten van de mantelzorger. Heeft u hulp nodig bij lichamelijke verzorging, of voelt u zich regelmatig eenzaam en heeft u begeleiding nodig om structuur in uw dagen aan te optie voor u. Er is een huiskamer waar cliënten samen kunnen zijn. Aan de huiskamer grenzen 10 appartementen, waar cliënten hun woon/slaapruimte en badkamer met toilet hebben. Op de afdeling waar u activiteiten worden aangeboden heerst een gezellige sfeer. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de activiteiten die in de recreatiezaal van het huis zelf worden georganiseerd. Zoals bingo, klaverjassen, bloemschikken, spelmiddag etc. De Regenboog onderscheidt zich van andere meerzorg groepen door het zelf bereiden van warme maaltijden samen met de cliënten.

5 Vanuit.. Het keukenteam; Het team van de keuken bestaat uit 8 personen: José, Yvonne, Caroline, Gina, Lenie, Marga, Kim en Linda. We werken allemaal parttime en dragen zorg voor het wel en wee in de keuken. Met z n tweeën beginnen we s morgens om 7.30 uur met het klaarzetten van de warme maaltijden in de verwarmingwagens en wordt er broodbeleg gesneden voor de verkoop in ons winkeltje, De Grutterij Daarna zetten we koffie voor de gezamenlijke koffie ochtend van de bewoners en voor het personeel. Ook maken we de hapjes en zetten de dranken klaar voor de gezellige avonden, die in Franciscus regelmatig worden georganiseerd. Zoals gezegd, hebben we in Franciscus een winkeltje De Grutterij voor de basisboodschappen voor de broodmaaltijden en voor koffie & thee in de eigen woning. Het winkeltje wordt ook verzorgd door ons team en is open van maandag t/m zaterdag van 9.30 tot uur. Tevens kunnen cliënten via het winkeltje brood en andere producten van bakker Zijlema bestellen. Dit wordt dan de eerstvolgende werkdag bezorgd. Andere werkzaamheden van ons: bestellen van melkproducten en artikelen voor het winkeltje en de organisatie; schoon houden van de keuken en de keukenapparatuur; ophalen van de afwas van de warme maaltijd; afwassen etc. Bij grote activiteiten zoals het kerstdiner, de paasbroodmaaltijd en het stamppottenbuffet wordt het keukenteam ook ingezet. We hebben regelmatig contact met de cliënten: bij de afhaalrondes en in het winkeltje maken we dan een praatje. Natuurlijk staan we open voor klachten, op- en/of aanmerkingen van de cliënt. Zoals jullie lezen, hebben we als keukenteam erg afwisselend werk. Een ieder van ons doet dat ook met veel plezier. We vinden het belangrijk dat er voor de cliënt een goed eindresultaat tot stand komt m.b.t. de voeding. Groetjes, Team keuken.

6 Vanuit. De activiteitenbegeleiding; Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar eigen mogelijkheden en interesses. Vanuit dit gegeven werkt de activiteitenbegeleiding, samen met een groep enthousiaste vrijwilligers, van Sint Franciscus en stelt zo haar programma vast. Elke week wordt er een zo gevarieerd mogelijk programma aangeboden, zodat er voor elke cliënt iets tussen zit wat aanspreekt om aan deel te nemen. De activiteiten die worden georganiseerd hebben vaak, maar zeker niet enkel en alleen als doel: ontspanning. Zo worden er ook regelmatig activiteiten aangeboden die betrekking hebben tot het educatieve- het aanleren in de ruimste zin van het woord- of arbeidsmatige activiteiten, waarbij de deelnemer de mogelijkheid krijgt allerhande zaken te creëren. Een kleine greep uit het activiteitenaanbod van Sint Franciscus: - Spelletjes (o.a. Sjoelen, Bingo, Kegelen, Rummicub, Spellen om het geheugen te trainen etc.). - Bloemschikken. - Samen zingen, met begeleidende muziek van een keyboard. - Gezamenlijke koffieochtenden- en avonden. - Grand Café. - Klassieke muziek middag. - Bibliotheek. - Ontspanningsavonden, met bijvoorbeeld muziek of toneel. - Thema-activiteiten, bijvoorbeeld noten schieten (Pasen) of een diner met Kerst. - Biljarten en klaverjassen. - Mogelijkheid tot uistapjes met bijvoorbeeld de boot. En nog veel meer! Suggesties vanuit cliënten of familie zijn natuurlijk ook altijd welkom.

7 Vanuit. Het verzorgend personeel; Onze zorgvisie Wij willen de zelfstandigheid en privacy van zorgbehoevende ouderen op respectvolle wijze stimuleren. Wat u zelf kunt doen willen we zo lang mogelijk in stand houden. Wij beschouwen u als cliënt. U kunt in overleg met ons zelf beslissen hoe de noodzakelijke zorg verleend moet worden, rekening houdend met uw eigen mogelijkheden en die van de organisatie. Het uitgangspunt is zorg op maat Onze medewerkers worden voortdurend geschoold en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorg waardoor wij in staat zijn om binnen alle regelgeving zorg op maat te leveren en cliëntgericht te werken. Het zorgteam Ons zorgteam bestaat uit zo n veertig enthousiaste medewerkers die dagelijks zorg verlenen aan de bewoners van Huize St. Franciscus. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, wat inhoudt dat wij zowel overdag, s avonds als s nachts zorg leveren. In samenspraak met de cliënt worden zorgafspraken gemaakt. Het is aan u om te beslissen welke zorg u wenst binnen de bestaande indicatie. Wij hebben veel expertise in huis om u, met zorg, zolang mogelijk thuis binnen Huize Sint Franciscus te laten wonen. Voorbeelden van zorg die wij leveren: Persoonlijke verzorging: Hulp/begeleiding bij wassen en kleden Hulp/begeleiding bij het in- en uit bed gaan Aan- en uittrekken van steunkousen Begeleiding bij de inname van medicijnen Begeleiding bij het boodschappen doen in het winkeltje Verpleging: Stomazorg Toedienen sondevoeding Wondzorg Injecteren Als bewoner krijgt u vanuit het zorgteam een eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV er)toegewezen. Dit is een soort coach die als eerste aanspreekpunt fungeert en waarbij u met alle vragen en andere zaken terecht kunt. Het is ook aan de EVV er om minimaal één per jaar alle zorgzaken met u te bespreken. Aan de hand van dit gesprek volgt er een cliëntenbespreking. Naast de aan u toegewezen EVV er zijn alle ander zorgmedewerkers te allen tijde bereid om vragen van uw zijde te beantwoorden. Groetjes, het zorgteam

8 Vanuit. De vrijwilligersgroep; Op dit moment telt Sint Franciscus een enthousiaste vrijwilligersgroep van rond de 30 personen. Het vrijwilligerswerk bij Sint Franciscus bestaat voornamelijk uit het assisteren bij de verschillende activiteiten; cliënten ophalen en terugbrengen, koffie schenken, samen met, of de cliënt helpen bij activiteiten, soms een luisterend oor bieden etc. Ook kan vrijwilligerswerk bestaan uit het meehelpen op onze groepsverzorging of dagopvang of individuele begeleiding bij cliënten, bijvoorbeeld wandelen. Vrijwilligerswerk bij Sint Franciscus vult de beroepszorg aan en kan en mag de beroepszorg niet vervangen. Wat is vrijwilligerswerk dan wel? Vrijwilligerswerk vult de beroepszorg aan, en vindt onder begeleiding van en in samenwerking met de beroepszorg plaats. Vrijwilligerswerk is onverplicht, maar niet vrijblijvend, gemaakte afspraken dienen nagekomen te worden. Vrijwilligerswerk is zinvol en vind plaats in een prettige werkomgeving, zowel voor de vrijwilligers al de cliënt. Vrijwilligerswerk is voor ons heel erg belangrijk! Zonder de inzet van deze behulpzame mensen zouden veel activiteiten niet uitgevoerd kunnen worden.

9 Vanuit. Ons Plekkie ; Dagopvang voor ouderen zowel intern als extern wonend! Bedoelt voor: Ouderen die eenzaam zijn, Voor de sociale contacten, Stimuleren en activeren, Structuur, Het ontlasten van de partner. Globale indeling van de dag: uur: Koffie drinken en krant lezen uur: Activiteit uur: Gezamenlijke maaltijd (zonodig toezicht op medicijn gebruik) uur : Rusten uur: Thee drinken uur: Activiteit uur: Afsluiting dag en naar huis. Ons Plekkie = Persoonlijke aandacht en aan mogelijkheden van ouderen aangepaste activiteiten.

10 Vanuit. De huishouding; De huishouding bestaat uit een team van 15 enthousiaste dames; 12 vaste werknemers en 3 oproepkrachten. Samen verzorgen wij in teams de schoonmaak aan de binnenkant van Huize Sint Franciscus. Zoals de appartementen, openbare ruimte, kantoren en natuurlijk de was van de keuken en de huishouding. De schoonmaak aan de buitenkant wordt uitbesteed, hier gaan wij dus niet over. Ieder team beschikt over een schoonmaakkar, welke alle benodigde attributen bevat voor de schoonmaak. Elk team doet dezelfde werkzaamheden en voert deze op dezelfde manier uit. Dit heeft als voordeel als er iemand afwezig is door bijvoorbeeld ziekte of vakantie een ander de werkzaamheden zonder problemen over kan nemen. Wij werken in perioden. Deze perioden bestaan uit 4 weken. Elke week hebben we een extra taak, zoals de douche schrobben, rollator schoonmaken, ramen wassen etc. Voor deze extra taken hebben we een afvinklijst, hierop wordt elke week aangekruist welke taken gedaan zijn. Vervolgens wordt deze lijst door de cliënt getekend, ten teken van akkoord en tevredenheid. Bij het schoonmaken van het appartement van een cliënt werken wij altijd met 2 personen. Voor we beginnen met onze werkzaamheden plegen wij goed overleg met de cliënt, bijvoorbeeld; wat wilt u deze keer, wat vindt u belangrijk en wat niet? Namens het hele team kunnen wij volmondig zeggen dat het werken bij St. Franciscus erg fijn is. Mede door het werken en contact hebben met leuke collega s en lieve cliënten. Groetjes, Team Huishouding.

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement Stegemanhof Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuiszorg in eigen appartement Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Stegemanhof Op loopafstand van het centrum van Aalten ligt Stegemanhof.

Nadere informatie

Bennema State: geniet van rust en natuur

Bennema State: geniet van rust en natuur Bennema State: geniet van rust en natuur BENNEMA STATE IK LUISTER MIJN FAVORIETE MUZIEK VIA MIJN LAPTOP OF TABLET. Een prachtige landelijke omgeving, met weidse natuur en een gezellige dierenweide. Een

Nadere informatie

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen De Hassinkhof Appartementen te huur Woonzorgcentrum Tijdelijke zorg Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hassinkhof De Hassinkhof ligt in het kloppend hart van Beltrum en is onderdeel

Nadere informatie

Maranatha Wonen met zorg

Maranatha Wonen met zorg Maranatha Wonen met zorg Wonen Ouder worden is een geschenk. Toch is het niet altijd makkelijk. Ziekte of gezondheidsproblemen kunnen ervoor zorgen dat zelfstandig wonen u teveel wordt. Het is dan verstandig

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk zonnehuisgroep amstelland Kleinschalig wonen Mijn man voelt zich echt thuis. Hij heeft zijn eigen kamer, maar brengt veel tijd door in de gezellige huiskamer met de andere bewoners. Elke dag helpt hij

Nadere informatie

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Vrijwilligers om cliënten te bezoeken voor een praatje of evt. een spelletje doen; Vrijwilligers

Nadere informatie

Vrijwilligers. Bijzondere gewone mensen die écht iets betekenen

Vrijwilligers. Bijzondere gewone mensen die écht iets betekenen Bijzondere gewone mensen die écht iets betekenen Vrijwilligers Onze vakkundige medewerkers worden in hun werkzaamheden ondersteund door vrijwilligers. Die hulp van vrijwilligers is van groot belang. Vrijwilligers

Nadere informatie

Verzorging Begeleiding Speciale Zorg Dagbesteding Hulp bij het huishouden

Verzorging Begeleiding Speciale Zorg Dagbesteding Hulp bij het huishouden Overzicht ZZP 1 t/m 7. Versie 17-05-11. Zorgzwaartepakket 1 = enige begeleiding in een veilige omgeving. U krijgt hulp bij de De medewerker helpt Niet van toepassing. dagelijkse verzorging u om zo veel

Nadere informatie

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Vredense Hof Dagopvang speciaal Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in de Vredense Hof Aan de oostelijke rand van Winterswijk nabij weilanden en de

Nadere informatie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie

Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Vrijwilligers gastvrouw/gastheer entreebalie Over Crimpenersteyn Crimpenersteyn bestaat uit een verzorgingshuis met vier afdelingen/woonlagen, een verpleeghuis met een somatische afdeling, een psychogeriatrische

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TOT SLOT Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN

CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN Moderne appartementen in een veilige omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO carintreggeland huis Titus Brandsmahof ALMELO Thuis in een veilige en moderne omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R carintreggeland huis DE STOEVELAAR GOOR Aan de rand van Goor, met uitzicht over het Twentse landschap. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige

Nadere informatie

Extramurale zorg-en dienstverlening aan huis. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Extramurale zorg-en dienstverlening aan huis. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Extramurale zorg-en dienstverlening aan huis Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, augustus 2007 Extramurale zorg in Vroonhof en in de wijk. Alle gemakken van het zorgcentrum met het plezier

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen St. Jozef Woonzorgcentrum Het is fijn dat mijn kinderen en kleinkinderen in de buurt wonen. Meneer van de Vondervoort woont zijn hele leven al in Wijchen.

Nadere informatie

Comfortabel wonen met service naar wens

Comfortabel wonen met service naar wens Comfortabel wonen met service naar wens VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 1 30-01-2006 11:10:26 juiste balans tussen wonen, zorg en welzijn De VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 2 30-01-2006

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof Laurens De Oudelandse Hof is een nieuw woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie is gelegen in de wijk Meerpolder in

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

Zelfstandig Wonen met Ondersteuning. Ondersteuning Mantelzorg

Zelfstandig Wonen met Ondersteuning. Ondersteuning Mantelzorg Dagcentrum, Woonzorgcentrum en Verpleeghuis De Molenberg Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom bij Woonzorgcentrum en Verpleeghuis De Molenberg in hartje Groenlo. De Molenberg is een begrip als het

Nadere informatie

Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam

Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam Atrium biedt professionele, persoonlijke zorg, begeleiding en ondersteuning aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg en diensten zijn afgestemd

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Welke vormen van zorg kunnen wij u bieden in de thuissituatie? Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham. Tel: 0597-56 55 00

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBORG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM Tot slot Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Afspraken met het Zorgkantoor Wij hebben met het zorgkantoor de volgende ZZP-en afgesproken en met deze ZZP-en kunt u bij ons terecht:

Afspraken met het Zorgkantoor Wij hebben met het zorgkantoor de volgende ZZP-en afgesproken en met deze ZZP-en kunt u bij ons terecht: Afspraken met het Zorgkantoor Wij hebben met het zorgkantoor de volgende ZZP-en afgesproken en met deze ZZP-en kunt u bij ons terecht: Niet toegelaten voor behandeling, inclusief dagbesteding (lees verzorgingshuis)

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Alle goede zorg die u zich kunt wensen

Alle goede zorg die u zich kunt wensen Alle goede zorg die u zich kunt wensen Zorgcentrum Debbeshoek in Ulft Informatie voor cliënten en familie Aangenaam wonen in een vertrouwde omgeving Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde. De één

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen, uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen Laurens De Tuinen is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in Bleiswijk. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open sfeer. Door

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Wonen als thuis. Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen

Wonen als thuis. Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen Wonen als thuis Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen Wonen als thuis Het is belangrijk om - als u ouder wordt - na te denken over de toekomst. Stel dat u kleiner wilt gaan wonen? Of als u in

Nadere informatie

Almenum Verzorgd wonen

Almenum Verzorgd wonen Woonzorgcentrum Almenum Verzorgd wonen Verzorgd wonen in Almenum Fraai gelegen aan het Van Harinxmakanaal in historisch Harlingen ligt Woonzorgcentrum Almenum. Almenum heeft 162 comfortabele seniorenwoningen.

Nadere informatie

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Kleinschalig met een familiaire sfeer Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Verpleeghuis voor ouderen Laurens Liduina

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersvacatures Vrijwilligersvacatures Houtbewerking Voor onze wekelijkse groep houtbewerking zoeken we een handige man (of vrouw) om samen met andere vrijwilligers de groep te begeleiden. De ochtend is op donderdag van

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Deze brochure geeft u informatie over de dagbegeleiding van LuciVer. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij LuciVer.

Deze brochure geeft u informatie over de dagbegeleiding van LuciVer. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij LuciVer. Deze brochure geeft u informatie over de dagbegeleiding van LuciVer. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij LuciVer. LuciVer Dagbegeleiding September 2015 1 www.luciver.nl zorginfo@luciver.nl

Nadere informatie

Stad met een hart. Ontmoeting en Dagbesteding voor Ouderen in Amersfoort

Stad met een hart. Ontmoeting en Dagbesteding voor Ouderen in Amersfoort Stad met een hart Ontmoeting en Dagbesteding voor Ouderen in Amersfoort Ontmoeting en Dagbesteding voor Ouderen In deze folder leest u: wat u van Ontmoeting en Dagbesteding voor ouderen kunt verwachten;

Nadere informatie

BELLINCKBORG HENGELO

BELLINCKBORG HENGELO carintreggeland huis BELLINCKBORG HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Waalstaete.

Waalstaete. Waalstaete www.pleyade.nl Welkom op Waalstaete Samen herinneringen ophalen. koester het contact Welk type zorg u ook nodig heeft, u (of uw naaste) woont het liefst op een plek waar u zich prettig voelt.

Nadere informatie

Uit zorg voor elkaar

Uit zorg voor elkaar Informatiegids Uit zorg voor elkaar Oprechte aandacht voor elkaar en zorg uit een goed hart. Zo zullen veel bewoners hun ervaringen met Westerkim en Horizon samenvatten. Voor de meesten van hen was de

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn Woonzorgcentrum De Hassinkhof Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom bij Woonzorgcentrum De Hassinkhof. Fraai gelegen, naast de kerk in de kern van Beltrum. De Hassinkhof biedt een compleet pakket aan

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

Pakket 7 Beschermd wonen met zeer intensieve zorg, vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding

Pakket 7 Beschermd wonen met zeer intensieve zorg, vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding BESCHRIJVING VAN DE ZORGZWAARTEPAKKETTEN Pakket 7 Beschermd wonen met zeer intensieve zorg, vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding Pakket 7 is bestemd voor ouderen die al heel lang

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

Malburgstaete.

Malburgstaete. Malburgstaete www.pleyade.nl Welkom op Malburgstaete Uw eigen appartement midden in de wijk Malburgen. Met de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. U vindt in Malburgstaete ruimte en privacy, maar ook

Nadere informatie

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld 3 6 8 10 3 over stichting samen zorgen locatie hoge hof locatie liefkenshoek welzijn en zorg Welkom

Nadere informatie

Pakket 8 Beschermd wonen met zeer intensieve zorg, vanwege specifieke aandoeningen met de nadruk op verzorging/verpleging

Pakket 8 Beschermd wonen met zeer intensieve zorg, vanwege specifieke aandoeningen met de nadruk op verzorging/verpleging BESCHRIJVING VAN DE ZORGZWAARTEPAKKETTEN Pakket 8 Beschermd wonen met zeer intensieve zorg, vanwege specifieke aandoeningen met de nadruk op verzorging/verpleging Pakket 8 is voor mensen met een ernstige

Nadere informatie

Dagbesteding. Zorg voor elkaar

Dagbesteding. Zorg voor elkaar Dagbesteding Zorg voor elkaar Dagbesteding: ontspannen en afwisselend Welkom bij Wittenbergzorg Woont u nog zelfstandig, maar mist u het contact met mensen? Of is iedere dag hetzelfde en zoekt u daarom

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2

Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2 Jo-Anna V1_2011 Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2 4 WOON EN ZORGAANBOD KLEINSCHALIG WONEN GERONTOPSYCHIATRIE... 2 5

Nadere informatie

Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, middenin Rijsbergen. Rijserf. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst

Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, middenin Rijsbergen. Rijserf. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, middenin Rijsbergen Rijserf Avoord Zorg en Wonen Zoals u het wenst 1 Welkom in rijserf Een eenvoudige keuze 4 Meer dan thuis 4 Alles bij de hand 4 Genoeg

Nadere informatie

Welkom in Drieën-Huysen!

Welkom in Drieën-Huysen! Drieën-Huysen Welkom in Drieën-Huysen! Drieën-Huysen is een middelgroot verpleeg- en verzorgingshuis in Vlaardingen. Ruim 140 appartementen worden langdurig bewoond door alleenstaande ouderen en echtparen.

Nadere informatie

Kleinschalig verpleeghuis voor mensen met dementie in Lombardijen

Kleinschalig verpleeghuis voor mensen met dementie in Lombardijen Kleinschalig verpleeghuis voor mensen met dementie in Lombardijen Oranjehof biedt professionele, liefdevolle zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg is afgestemd op uw wensen en behoeften. Ook

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in De Gooise Warande In De Gooise Warande huurt u uw eigen appartement,

Nadere informatie

Geschiedenis van het woonzorgcentrum. Wonen bij Thebe Haga

Geschiedenis van het woonzorgcentrum. Wonen bij Thebe Haga Geschiedenis van het woonzorgcentrum Thebe Haga staat in de wijk Princenhage sinds 1975. Wie in deze Bredase wijk is opgegroeid of heeft gewoond, wil meestal graag in deze buurt blij ven. Bij Thebe Haga

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld Dorpsveld, uw persoonlijke keuze laurens Dorpsveld Dorpsveld Laurens Dorpsveld is een klein woonzorgcentrum voor ouderen in het zuiden van Rotterdam. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open

Nadere informatie

De Volle Aandacht. Welkom

De Volle Aandacht. Welkom De Volle Aandacht Welkom Van harte welkom in De Volle Aandacht. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met handige informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers

Vacatures vrijwilligers Vacatures vrijwilligers Omschrijving: Bezoeken cliënt Wanneer: In overleg Taken, vaardigheden: Gesprek voeren, koffie drinken, het dorp in etc. Graag iemand die iets te vertellen heeft en om kan gaan met

Nadere informatie

WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX HET HOGE VEER

WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX HET HOGE VEER HET HOGE VEER WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX U wilt graag zo lang en zo goed mogelijk voor uzelf kunnen zorgen. U wilt de touwtjes in eigen handen houden. Dat begrijpen

Nadere informatie

Gregoriushuis. Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen

Gregoriushuis. Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen Gregoriushuis Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen Wonen, welzijn en zorg Het Gregoriushuis is een kleinschalige woonvorm voor acht dementerende cliënten. Het Gregoriushuis is een bungalow in de

Nadere informatie

Algemene informatie. Goede zorg die vertrouwd voelt. Wonen in Mariahof en Scholtenhof. De aanleunwoning: zelfstandig met zorg wonen

Algemene informatie. Goede zorg die vertrouwd voelt. Wonen in Mariahof en Scholtenhof. De aanleunwoning: zelfstandig met zorg wonen Wonen in Mariahof en Scholtenhof De aanleunwoning: zelfstandig met zorg wonen ThuisZorg en plusdiensten Algemene informatie Goede zorg die vertrouwd voelt 1 2 Inhoud Goede zorg die vertrouwd voelt 5 1.

Nadere informatie

WIJdezorg bij U thuis

WIJdezorg bij U thuis WIJdezorg bij U thuis 24 uur per dag Bel 088 209 1000 U het comfort WIJdezorg brengt de zorg bij U thuis S Soms heeft u thuis zorg nodig. Bijvoorbeeldna terugkeer uit het ziekenhuis of revalidatie centrum,

Nadere informatie

Ons kent ons in De Spiker

Ons kent ons in De Spiker Ons kent ons in De Spiker DE SPIKER EEN KEER PER WEEK HELP IK DEZE CLIËNT MEE MET ZIJN GROTE HOBBY: BOUWEN MET LEGO. DAT GAAT HEEL GOED ZO SAMEN. In De Spiker is altijd wat te doen. Het is een plek van

Nadere informatie

Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze. laurens JOACHIM EN ANNA

Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze. laurens JOACHIM EN ANNA Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze laurens JOACHIM EN ANNA Joachim en Anna Laurens Joachim en Anna is een gezellig woonzorgcentrum aan de Slinge in Rotterdam. Er heerst een ongedwongen en open sfeer.

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Vreeswijk Vreeswijk, dicht bij u in de buurt In Nieuwegein kunt u de zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis of op uw eigen appartement in het woonzorgcentrum

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard

Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard De Pieter Raat Stichting Dolomiet 2 1703 DX Heerhugowaard 072 576 72 00 info@dprs.nl / www.dprs.nl De Pieter Raat Stichting De Pieter Raat Stichting

Nadere informatie

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Wekelijks verse bloemen bij Eens per week is er een bloemenkraam in de hal. Verder vindt u vlakbij appartementencomplex

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

Thuis. Sint Jozef Wonen en Zorg

Thuis. Sint Jozef Wonen en Zorg Thuis heeft een eigen thuiszorgorganisatie. Onze Thuiszorg is bedoeld voor inwoners woonachtig in Meijel en aangrenzende dorpen. 1 Inhoudsopgave Thuis 3 Wat bieden wij? 5 Indicatie nodig? 6 Thuiszorg 7

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand ZINN Thuis Zo lang mogelijk thuis Persoonsalarmering Ook liever

Nadere informatie

Niet kunnen zien heeft zijn voor- en. nadelen. Ik ben eraan gewend. Ik zie. andere dingen. Maar nu ik wat ouder. word, is het wel zo prettig dat ik

Niet kunnen zien heeft zijn voor- en. nadelen. Ik ben eraan gewend. Ik zie. andere dingen. Maar nu ik wat ouder. word, is het wel zo prettig dat ik bijzondere zorg bijzondere zorg ons aanbod Met warmte omgeven. Dat horen we vaak over Licht & Liefde. En een bijzondere zorglocatie. Want volledig gespecialiseerd in zorg aan blinden en slechtzienden.

Nadere informatie

Mantelzorg- en vrijwilligersbeleid

Mantelzorg- en vrijwilligersbeleid Mantelzorg- en vrijwilligersbeleid St. Hervormd Centrum Pennemes 2010 3.12.6 Versie 01-06-2010 1/6 Inhoudsopgave Inleiding 1. Visie op werken met mantelzorgers/vrijwilligers 1.1 Wanneer is iemand een mantelzorger

Nadere informatie

Visie en uitgangspunten Kleinschalig Wonen RijnWaal Zorggroep

Visie en uitgangspunten Kleinschalig Wonen RijnWaal Zorggroep Visie en uitgangspunten Kleinschalig Wonen RijnWaal Zorggroep See Me: Wat zien jullie, zusters, wat zien jullie? Denken jullie, als jullie naar mij kijken, Een humeurige oude vrouw, niet goed bij haar

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

Dagcentrum, Woonzorgcentrum en Verpleeghuis. De Hoge Weide. Wonen Zorg Welzijn

Dagcentrum, Woonzorgcentrum en Verpleeghuis. De Hoge Weide. Wonen Zorg Welzijn Dagcentrum, Woonzorgcentrum en Verpleeghuis De Hoge Weide Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom in De Hoge Weide, gelegen aan de rand van Lochem, in een prachtige, bosrijke omgeving en op loopafstand

Nadere informatie

Oog voor wat telt. Prettig en veilig wonen

Oog voor wat telt. Prettig en veilig wonen Oog voor wat telt Prettig en veilig wonen WoonZorgPark Swaenesteyn Prettig en veilig wonen in een levendige omgeving, dat doet u in WoonZorgPark Swaenesteyn, in de wijk Leyenburg. U woont hier zelfstandig,

Nadere informatie

Informatiebrochure. De Riethorst De Riethorst Stromenland

Informatiebrochure. De Riethorst De Riethorst Stromenland Informatiebrochure De Riethorst De Riethorst Stromenland Warm welkom Met deze folder geven we u een eerste indruk van verpleeghuis De Riethorst in het hartje van de stad Geertruidenberg. Een verpleeghuis

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

Pakket 4 Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging

Pakket 4 Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging BESCHRIJVING VAN DE ZORGZWAARTEPAKKETTEN Pakket 4 Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging Het pakket Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging is wonen

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige zorgcentra van Proteion staan gastvrijheid en goede zorg centraal.

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Oversingel Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Oversingel In Oversingel huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie