Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief PCBS De Regenboog"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan SL Rozenburg Tel: Perengaarde PV Rozenburg Tel: directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl Schooljaar Nieuwsbrief nr mei 2017 De nieuwsbrief en andere berichten worden digitaal verstuurd via Digiduif. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op school? Maak een persoonlijk account aan op U heeft van ons per kind een persoonlijke activatiecode ontvangen. Heeft u deze code niet ontvangen? Vraag er even naar bij de directie! Belangrijke data Data Donderdag 25 mei Hemelvaartsdag (alle kinderen vrij) Vrijdag 26 mei Vrije dag voor alle kinderen 29 mei t/m 1 juni Kamp groep 8 Vrijdag 2 juni Continurooster groep 4 t/m 8 Maandag 5 juni Tweede pinksterdag (alle kinderen vrij) Woensdag 7 juni Koffieochtend Wijziging in jaarplanning: Donderdag 22 juni schoolreis / theaterdag (i.p.v. 8 juni zoals in de kalender staat vermeld!) Beste mensen, Ik hoop dat u allemaal een fijne meivakantie hebt gehad. We zitten nu alweer in de laatste fase van het schooljaar en zijn zo langzamerhand alweer bezig met de voorbereidingen voor volgend schooljaar; formatie, kalender, etc. Groep 8 krijgt volgende week de uitslag van de Cito s. Gelukkig hangt er voor hen niet meer zoveel vanaf als vroeger. Het schooladvies is namelijk al gegeven en mag alleen in sommige gevallen naar boven bijgesteld worden als de school dat verantwoord vindt. Zondag wordt voor veel mensen een spannende dag! Ik wens alle voetballiefhebbers een fijne en sportieve wedstrijd toe! En natuurlijk wens ik alle moeders zondag een fijne dag toe! Laat jullie lekker maar eens lekker verwennen. Met vriendelijke groet, Petra Beukelman PCBS De Regenboog is één van de scholen van

2 Kind op Maandag Wij vertellen iedere week de Bijbelverhalen uit Kind op Maandag. Hieronder een overzicht van de verhalen die de aankomende weken aan de orde komen: Week 20: 15 t/m 19 mei 2017 Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17 Week 21: 22 t/m 26 mei 2017 De toren van Babel, Genesis 11:1-9 Jezus gaat naar de hemel, Handelingen 1:1-11 Uitnodiging Koffieochtend Woensdagochtend 7 juni van 08:45-10:15 uur is er weer een koffieochtend op de Perengaarde. Dhr. Bassant van de gemeente Rotterdam komt het één en ander vertellen over de financiële opvoeding. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar! Schoolvakanties volgend schooljaar Herfstvakantie maandag 16 oktober 2017 t/m vrijdag 20 oktober 2017 Kerstvakantie maandag 25 december 2017 t/m vrijdag 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie maandag 26 februari 2018 t/m vrijdag 2 maart 2018 Goede Vrijdag/Pasen vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie vrijdag 27 april 2018 t/m vrijdag 11 mei 2018 Pinksteren maandag 21 mei 2018 Zomervakantie maandag 16 juli 2018 t/m vrijdag 24 augustus 2018 GMR lid gezocht Wij zijn op zoek naar een ouder die namens onze school de GMR bijeenkomsten van VCO De Kring wil bijwonen. De GMR is een overlegorgaan waar ouders en leerkrachten meedenken over bovenschoolse beleidszaken. Tot op heden heeft onze voorzitter van de MR, Daniël Saaltink deze taak op zich genomen, waarvoor onze hartelijke dank! Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan even contact op met Petra Beukelman (directie@derank.vcodekring.nl) We zien uw reacties graag tegemoet!

3 Nieuws uit de groepen Groep 1 en 2 Na een heerlijke meivakantie zijn we na een weekje school weer een beetje in het ritme. Voor de vakantie hebben wij nog enthousiast aan de koningsspelen mee gedaan. Behalve het gezellige ontbijt en de leuke spelletjes hebben wij ook een workshop dans, judo en yoga mogen ervaren! Nog bedankt commissie voor het organiseren van deze geslaagde dag en uiteraard ook nog bedankt alle lieve hulpouders. Afgelopen week zijn we druk bezig geweest met moederdag maar daar gaan we natuurlijk niks over verklappen... Donderdag is de schoolfotograaf geweest en dat was voor sommige kinderen best spannend. In de vakantie zijn in ieder lokaal nieuwe digiborden geplaatst. Ook is de zandbak gevuld met nieuw, schoon zand Zoals u in de vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen gaan wij nu starten met de verhalen en gedichten van Annie M.G.Schmidt. Maandag / dinsdag zullen de kleuters de opening van dit thema, met de peuters, bijwonen in de kuil.

4 Groep 3 Afgelopen week hebben we kern 10 van Veilig Leren Lezen afgerond. Omdat dit direct na een vakantie was en we de kinderen weer even wilden laten wennen, nemen we hier volgende week de leestoetsen pas van af. Vrijdagochtend hebben we het Ankerverhaal gelezen van de nieuwe kern. Deze gaat over het museum. Naast dat er veel geleerd is, hebben we in het geheim gewerkt aan de moederdagcadeautjes, die nu vast op een goede plek in huis verstopt zijn. We zijn op de foto geweest en hebben nieuwe groepjes gemaakt. We zitten nu in groepjes van 4 kinderen. Dit maakt het beter mogelijk om te werken met coöperatieve werkvormen. Na het Ankerverhaal over het museum, hebben we al met ons 'oogmaatje' over het museum gepraat. Benieuwd wat we in deze kern allemaal gaan leren? De boekjes liggen maandag klaar op de tafels. Groep 4 We zijn na de vakantie weer gezellig met elkaar van start gegaan. Maandagochtend werden we gelijk verrast met het grote nieuws dat Bem een broertje heeft gekregen. We hebben Mitch met zijn allen kunnen bewonderen. En heerlijk genoten van de traktatie. Ook met Rots en Water zijn we na de vakantie gelijk weer begonnen. Hieronder een lijstje met data wanneer de lessen nog gegeven worden: vr 19 mei di 23 mei ma 29 mei vr 9 juni Voor de kinderen die extra leesbegeleiding krijgen, komt Marja Groenendijk woensdag 17 mei weer langs. De ouders van deze kinderen worden na het bezoek van Marja Groenendijk op de hoogte gesteld van de vorderingen. Maandag 29 mei krijgen de kinderen een gastles van het Kunstgebouw. Het thema is dans. Deze dag vervalt dan een keer de gym. De laatste weken van het schooljaar gaan we nog even hard aan de slag met de tafels. Elke dinsdag nemen we een tempotoets af. We houden een grafiek bij met het aantal goed gemaakte sommen. Vraag er gerust even naar bij uw kind. Op vrijdag 2 juni is er een continurooster. De kinderen nemen zelf een lunchpakketje mee naar school. Deze dag is er geen Rots en Water, maar we blijven wel op de Perengaarde. De kinderen zijn om uur uit. Groep 5 Maandag 15 mei krijgen de kinderen weer een samenvatting van aardrijkskunde en een topografieles mee naar huis. De toets is een week later, op maandag 22 mei. Dinsdag 23 mei gaat de samenvatting van Natuur mee naar huis. De toets is dan op dinsdag 30 mei. Veel succes met oefenen en leren!! Collin de Snoo is na de meivakantie gestart op de Phoenix. We wensen Collin het allerbeste toe op zijn nieuwe school. Maandag 15 mei krijgen we voor de tweede keer een clinic BMX. Bij droog weer is deze les op het schoolplein van de Nachtegaallaan. Groep 5a start dan gewoon om half 9 op school.

5 Groep 7 De entreetoets is klaar en verzonden. Over een week of drie verwachten we de scores terug te krijgen van de leerlingen. Daarmee kunnen we nog verfijnder afstemmen wat de leerlingen in de resterende periode op de basisschool nodig heeft. In de klas zijn we weer over tot de algemene orde van de dag met alle spreekbeurten en leuke activiteiten erbij. Zo heeft afgelopen woensdag de klas van een extra en welverdiend uitje genoten, het schoolreisje naar Nemo Science Amsterdam. Vlak voor tienen stapte de klas in de bus en rond kwart over elf waren de kinderen ter plekke. Na een korte instructie en het uitdelen van polsbandjes konden de kinderen onder begeleiding van alles uitproberen wat met techniek te maken heeft. In het scheikundelab werden testjes gedaan in hoeverre water elektriciteit geleidt, hoe een vuurpijl werkt en etc. Ze konden erachter hoe kun lichaam zich in de puberteit verder zou ontwikkelen (wat sommigen erg interessant vonden ) en op het dak konden de kinderen met wind en waterkracht aan de slag. Ron de klok van tweeën gingen we weer met zijn allen huiswaarts en konden we terug kijken op een zeer geslaagde dag!! Komende week staat er weer een speciale activiteit op het programma, een les kijkkunst. De kinderen gaan, als we over voldoende vervoer beschikken, een theatervoorstelling bijwonen "Go viral". Twee jongens willen graag beroemd worden en besluiten het internet op te gaan... U heeft daar inmiddels een digiduif over ontvangen en ik hoop dat er nog aanmeldingen komen voor het vervoer. Vandaag hebben de kinderen nog drie dingen meegekregen: een reductiekaartje voor het zwembad. We zijn school van de maand en met dat kaartje kunnen kinderen die over een zwemdiploma beschikken tegen betaling van 1,00 twee uur vrij zwemmen op een woensdagmiddag. Verder hebben ze een brief over een veldvoetbaltoernooi gekregen, welke op de vrijdag na Hemelvaartsdag zal plaatsvinden en tot slot is er een brief waarin we op zoek zijn naar hulpouders bij de sportdag op 13 juni. Aanwezigheid directeur (o.v.b.) 15 t/m 19 mei ma.ocht ma.mi. di.ocht. di.mi wo. do.ocht do.mi. vr.ocht vr.mid Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig PG PG NL NL NL 22 t/m 26 mei ma.ocht ma.mi. di.ocht. di.mi wo. do.ocht do.mi. vr.ocht Vr. mid Aanwezig Aanwezig x x x x PG NL Deze planning is onder voorbehoud. Het is goed mogelijk dat er in afspraken tussendoor komen, waardoor de werkelijkheid er toch anders uit komt te zien. De leerkrachten hebben een actueel overzicht. Als u onze directeur, Petra Beukelman wilt spreken, maak dan een afspraak of stel uw vraag via het volgende adres: directie@pcbsregenboog.vcodekring.nl. Zij maakt graag tijd voor u!

6 Peuteropvang Peutergaarde Deze week zijn wij gestart met de Annie M.G. Schmidt week.. De Anne M.G. Schmidt - week 2017 vindt plaats van woensdag 10 tot en met zaterdag 20 mei Het thema van dit jaar is: Nederland viert feest met Jip en Janneke. Wij hebben voor de peuters gekozen voor de verhalen van Jip en Janneke. In samenwerking met de basisschool spelen wij het verhaal uit in de kuil (schimmenspel). We praten en verven over bellenblazen, praten over vriendschap en onze huishoek is helemaal ingericht in het thema. Daarnaast gaan wij langzaam aan de slag met onze moestuin in het kader van het programma Lekker Fit! Zowel binnen als buiten zaaien wij de plantjes BSO Ratjetoe Twee fantastische en super gezellige weken van vakantie BSO zijn helaas voorbij. We zijn veel buiten geweest, hebben spelletjes gedaan en geknutseld. Mooie bouwwerken gemaakt tijdens de LEGO-dag, Glow in the dark midgetgolf gespeeld en nog veel meer. De tijd is voorbij gevlogen! Nu zijn we weer op onze eigen buitenschoolse opvang en vermaken wij ons prima. Ons thema is nu Techniek en proefjes. Wij bouwen hutten, spelen in de speeltuin en doen dus ook allerlei spannende proefjes. Binnenkort gaan wij voor de derde keer op rij de MudmaniacsRun organiseren! Na het succes van voorgaande jaren, kon een derde editie niet uitblijven. Op 17 juni organiseert Kinderopvang Humanitas voor de derde keer op rij de MudmaniacsRun! En niet alleen de kinderen, maar ook hun ouders worden uitgedaagd om actief aan dit spektakel mee te doen! MudmaniacsRun De MudmaniacsRun vindt plaats op zaterdag 17 juni a.s. van uur bij Outdoor Valley in Bergschenhoek. Wij nodigen hierbij dan ook alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar én hun vriendjes en vriendinnetjes, maar ook u als ouder als u wilt, van harte uit om mee te lopen in de meest modderige obstakelrun van het land. Het aanmeldformulier én meer informatie kunt u vinden op onze Facebookpagina via: We zien u en/ of uw kind(eren) graag aan de start verschijnen! Met vriendelijke groet, Het Mudmaniacs team Kinderopvang Humanitas

7 Avondvierdaagse De Stichting Avond4daagse is begonnen met de 45 ste avond4daagse van Rozenburg te organiseren. De start is op dinsdagavond 6 juni om uur, woensdagavond 18:30 uur, donderdagavond starten we bij VVRozenburg vandaan om 18:30 uur en eindigt op vrijdagavond op 9 juni deze avond starten we om 19:00 uur. De stichting is heel blij dat we niet alleen maar een wandelevenement zijn maar dat we daarnaast ook een gezellig evenement van gaan maken. Als eerst word je welkom geheten door JE Disco Sound drive-in show die ons muzikaal hartelijk welkom zal heten door de nieuwste hits en de populairste zangers te laten horen. Vorig jaar was de puzzeltocht een groot succes en dit gaan we herhalen. Er zijn leuke prijzen mee te winnen. Het inschrijfgeld hebben wij verhoogd met 50 euro cent. Dit bedrag gaan we schenken aan het goede doel:? Het inschrijfgeld is 4,50 per persoon en op de avond zelf 5,50. De start van de inschrijving is op maandag 8 mei tot 6 juni 2017 Het inschrijfbureau is bij: De Dierenwinkel Faunaland tijdens de openingstijden. Bloemenzaak Lentink Bloemen tijdens de openingstijden We zijn heel blij dat er een groot aantal sponsors ons willen helpen om dit wandelevenement te organiseren en binnenkort hangen er overal posters bij diverse winkels en bedrijven. De avond4daagse zoekt nog enkele personen die willen helpen met het regelen van het verkeer en het controleren van de wandelaars. Om dit evenement goed te laten verlopen, kunnen wij jullie hulp goed gebruiken. Marjan Vroegindeweij of via de website Wij hopen dat er veel kinderen en oudere mee gaan lopen met de 45 ste avond4daagse.

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

HetRozenblaadje. mei 2017

HetRozenblaadje. mei 2017 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje mei 2017 maandagochtend maandagmiddag maandag t/m zaterdag 9 mei 10 mei 15 mei 15 mei 15 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nr. 14 17 april 2015 De nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl Schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 09 18 december 2015 De nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Wij vertellen iedere week de Bijbelverhalen uit Kind op Maandag. Hieronder een overzicht van de verhalen die de aankomende weken aan de orde komen:

Wij vertellen iedere week de Bijbelverhalen uit Kind op Maandag. Hieronder een overzicht van de verhalen die de aankomende weken aan de orde komen: Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 088-1454500 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 12 4 maart 2016 De nieuwsbrief

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 17 23 mei 2015 De nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

ALGEMEEN: Met vriendelijke groet, Berry Hakkeling directeur

ALGEMEEN: Met vriendelijke groet, Berry Hakkeling directeur ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Mei 2017, nr. 38 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Basisschool: Donderdag 25 en vrijdag 26 mei - Hemelvaart (alle kinderen zijn vrij). Donderdag 1 juni - Groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

5/6 - Pinksteren 6/6 - Margedag, alle leerlingen vrij 9/6 - Schoolreis. 13/6 - MR-vergadering 18/6 - Vaderdag. 19/6 - Wenmiddag

5/6 - Pinksteren 6/6 - Margedag, alle leerlingen vrij 9/6 - Schoolreis. 13/6 - MR-vergadering 18/6 - Vaderdag. 19/6 - Wenmiddag 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 2 rvdgeer@detandem.nl Inmiddels wordt er door ons al hard gewerkt aan

Nadere informatie

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 Geachte ouders. Dit zijn de weken waarin veel wordt getoetst. De meeste tijd kosten de Citotoetsen waarmee we twee keer per jaar de vooruitgang van de kinderen op leergebied peilen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: 23 mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 25 mei Hemelvaartsdag alle kinderen zijn vrij 26 mei alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018

Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018 Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018 Agenda 17-18 april 20 april 24 april 27 april 11mei 14 mei 21 mei 28 mei IEP-toets groep 8 koningsspelen samenwerkingskwartier meivakantie bezoek aan theater de Vest

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.33 donderdag 11 mei 2017, week 19 Algemene informatie 15 mei Informatieavond groep 4/5/6 19.30 uur 17 t/m 19 mei Schoolkamp groep 7/8 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer: 16 Datum: 22-05-2015. Personele zaken Vakantierooster Lekker Fit Week Avond-4-daagse Project Geschiedenis Thuiswerk Lezen

Nieuwsbrief nummer: 16 Datum: 22-05-2015. Personele zaken Vakantierooster Lekker Fit Week Avond-4-daagse Project Geschiedenis Thuiswerk Lezen Nieuwsbrief nummer: 16 Datum: 22-05-2015 Personele zaken Vakantierooster Lekker Fit Week Avond-4-daagse Project Geschiedenis Thuiswerk Lezen Personele zaken Wij zijn bijzonder blij u te mogen zeggen dat

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Bevoegd gezag Vereniging Christelijk Onderwijs VCO De Kring Gemeenlandsedijk Noord 26b 3216AG Abbenbroek Telefoon: Vastgesteld te: Datum:

Bevoegd gezag Vereniging Christelijk Onderwijs VCO De Kring Gemeenlandsedijk Noord 26b 3216AG Abbenbroek Telefoon: Vastgesteld te: Datum: ALGEMENE GEGEVENS School Naam van de school: Christelijke basisschool Regenboog Richting: Protestants-Christelijk Adres: Perengaarde 1 Nachtegaallaan 25 Postcode en plaatsnaam: 3181PV Rozenburg 3181SL

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni Nieuwsbrief woensdag 1 juni Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Vakantieroosters Junivakantie Korfbal Woensdag 1 juni Op 1 juni begint de meteriologische zomer. Een mooi seizoen breekt aan. Geniet van

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

BRONNIEUWS 15 januari 2016

BRONNIEUWS 15 januari 2016 BRONNIEUWS 15 januari 2016 * Trefwoord Week 1 t/m 3 (4 t/m 22 januari): Bij wie hoor je? Inhoud: Deel uitmaken van een gezin, klas, groep, godsdienst, land. Buitensluiten en uitnodigen. De groep volgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 De nieuwsbrief wordt voortaan digitaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het laatste blok vakantie hebben we gehad. Nu werken we weer langzaam toe naar de afsluiting van dit mooie schooljaar. We zeggen wel langzaam maar toch vliegt deze periode altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een fijne meivakantie heeft gehad. De vakantie

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Aanvulling schoolgids

Aanvulling schoolgids Kardinaal Alfrinkschool 0105914637 info@alfrinkschool.nl www.alfrinkschool.nl Aanvulling schoolgids 2015-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de kalender en de aanvulling op de schoolgids

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Mei 2017 Kent u hem nog? Uw kind (straks) wel! Deze maand 15-18 mei Avond4daagse Do 25 mei Hemelvaartsdag (vrij) Vr 26 mei Vrij Wo 31 mei Schoolfotograaf Do 1 juni OJW-tentoonstelling Ma 5

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 22 OBS De Vuurvl Juni 2017 In de bijlage informatie over de Tijdelijke logeerwoningen In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - GMR leden

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

augustus 2018 PCBS De Regenboog ma di wo do vr za zo Samen geven we kleur aan onderwijs 27 Eerste schooldag Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

augustus 2018 PCBS De Regenboog ma di wo do vr za zo Samen geven we kleur aan onderwijs 27 Eerste schooldag Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie geven we kleur aan onderwijs augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 Zomervakantie 20 21 22 23 24 25 26 Zomervakantie 27 Eerste schooldag 28 29 30 31 september 2018

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 Belangrijke data in februari: Di. 16/02: 10-minutengesprekken Do. 18/02: 10-minutengesprekken Vr. 19/02: groep 1/2 A vrij Ma. 22/02 t/m vr. 26/02: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Kindcentrum De Wereldboom Nieuwsbrief - nr: 10

Kindcentrum De Wereldboom Nieuwsbrief - nr: 10 Schoolreis groepen 1 t/m 7 Vrijdag 21 juni gaan de kinderen uit de groepen 1 t/m 7 op schoolreis. De groepen 1 en 2 gaan naar Speelboerderij Pierewiet in Nieuwvliet. De groepen 3 t/m 7 gaan naar De Beekse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie