Nieuwsbrief 3 13 oktober 2017 Vanuit de kinderopvang: personeel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 3 13 oktober 2017 Vanuit de kinderopvang: personeel"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 3 13 oktober 2017 Vanuit de kinderopvang: personeel Beste ouders, ik heet Cheyenne Latooij en ben 24 jaar. Ik heb ruim 8 jaar ervaring in de kinderopvang waarvan 4 jaar gediplomeerd als 'gespecialiseerd pedagogisch medewerker'. In mijn loopbaan als pedagogisch medewerker heb ik met alle doelgroepen gewerkt. Met zowel de doelgroep 0-12 jaar als ook de ouderenzorg heb ik ervaring. Ik ben het vaste gezicht op de 8-up zijn bij de BSO. Ik hoop dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren in de ontwikkeling van uw kind door een veilige, warme, leuke en leerzame omgeving te bieden. Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd en stel eventuele vragen gerust. Groetjes,Cheyenne Hallo, ik ben Marjolein Spruijt en werk vanaf juni in het gezellige team van de Aventurijn. Ik ben (meestal) op de BSO 6up te vinden Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon en met twee leuke katten erbij hebben we een fijn gezin. Ik hou van allerlei sporten zoals aerobics, stepaerobics, spinning, bootcamp, pumping fitness, zwemmen, zumba, wandelen en ben dan ook graag bezig als ik niet aan het sporten ben. In de tuin bezig zijn, naar het strand of met m n gezin of met vriendinnen leuke dingen doen. Daarnaast speel ik in een sambaband waarmee ik in de weekenden regelmatig optreed. Groetjes Marjolein Spruijte

2 Kinderboekenweek De opening van de Kinderboekenweek was 'griezelig', maar ook erg leuk! De kinderen van groep 1,2 en 3 hebben spannende liedjes gezongen, een vies soepje gemaakt en tot slot heeft iedere klas een mooi boek gekregen! Ook de groep 4 tot en met 8 hebben de Kinderboekenweek samen ingeluid. Alle klassen hebben een griezelig of spannend boek gekregen en elke klas heeft een liedje gezongen over dieren! Schrijver Frank Vester kwam afgelopen maandag in alle groepen voorlezen. Op de foto hiernaast ziet u de schrijver met groep 6/7. Kledinginzameling Op woensdag 25 oktober is er weer een extra kledinginzamelingsactie. Voor kleding die u die dag inlevert bij de inzamelbox naast het plein, ontvangen we een extra hoge vergoeding. Van de vergoeding die we krijgen voor de kledinginzameling organiseren we extra activiteiten zoals bijvoorbeeld het bezoek van de schrijver deze week. Naschoolse activiteiten Er is weer een nieuw naschools programma! Op kunt u onder het kopje Kindcentrum de Aventurijn het programma voor de komende periode bekijken. Aanmelden gaat ook via deze website. Op school zijn strippenkaarten van tien te koop voor 5 Euro. De activiteiten kosten een tot enkele strippen per keer.

3 Spaaractie Ook dit jaar doen we weer mee met de spaaractie van de Jumbo. Vanaf woensdag 4 oktober krijgt u bij de boodschappen spaarpunten. Deze spaarpunten zijn online te verzilveren en aan het eind van de actie wordt bekend gemaakt welk bedrag we bij elkaar hebben gespaard. Vorig jaar hebben we daar de houten wiebelbrug die op het plein staat van gekocht. U kunt de spaarpunten inleveren in de kartonnen dozen die staan in beide hallen. Natuurlijk mogen buren, familie en vrienden ook voor ons meesparen! Leerlingenraad In de groepen 4 tot en met 8 zijn verkiezingen gehouden voor de leerlingenraad. De volgende kinderen hebben dit jaar zitting in de raad: Joas, Vera, Reona, Levy, Demi, Lynn, Mila en Dylan. Afgelopen maandag hebben ze voor het eerste met mij vergaderd. De komende periode gaan de kinderen in de groepen bespreekpunten verzamelen en door mij aangereikte punten met hun groep bespreken. Een van de punten waarmee ze aan de slag gaan is het parkeren voor de gymzaal. De leerlingen uit de leerlingenraad gaan hiervoor een brief opstellen om u als ouders te vragen hier niet meer te parkeren. Tevens gaan ze een bord schilderen én vragen of de gemeente hierin kan helpen. U zult nog van ze horen! Schoolfruit Vanaf 17 november krijgen de kinderen op school twintig weken lang elke vrijdag fruit op school. We ontvangen dit fruit via een subsidie van de Europese Unie. U hoeft die dag uw kind geen fruit mee te geven. De kinderen kunnen kiezen uit meerdere soorten fruit. Wilt u op donderdag en vrijdag wel zelf fruit meegeven?

4 Tijdens de Week van de Pauzehap enkele weken geleden zagen we een heleboel creatieve, mooie, grappige maar vooral gezonde tussendoortjes. Het thema dieren kwam ook hier langs in bijvoorbeeld een egel, goudvis, krab, krokodil en zelfs een eenhoorn! Mmmm...! Rugby Onlangs hebben de kinderen van groep 4 tot en met 8 een rugbyclinic gehad van een aantal spelers van rugbyclub Oemoemenoe. Wat begon met een lichte twijfel bij het horen van de Engels sprekende mannen ("I speak no English!") eindigde met bezwete gezichtjes en enthousiaste verhalen! Groei Sinds de start van de Aventurijn in 2014 zijn we behoorlijk in kinderaantal gegroeid, zowel in de opvang als op school. Toen we afgelopen jaar de achtste groep op school erbij kregen, hebben we het speellokaal (tijdelijk) als lokaal in gebruik genomen. Gezien de prognose dat we nog wat zullen doorgroeien, heb ik met de gemeente gesproken over extra lokalen. De gemeente (verantwoordelijk voor de huisvesting van onderwijs) stelt het gebouw van de voormalige Rebound (achter het speelveldje dat tegenover de gymzaal ligt) aan ons ter beschikking. In dit gebouw zijn twee lokalen en een aantal kantoorruimtes. Uiteraard vinden we het spijtig dat de extra lokalen niet aan het huidige gebouw vast zitten. Aan de andere kant is het een geluk dat er zo dichtbij lokalen beschikbaar zijn. In 2018 zullen we van dit gebouw gebruik gaan maken met twee midden- of bovenbouwgroepen. Er zijn geen andere gebruikers dan wij van het Reboundgebouw. Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit bericht, neemt u dan gerust contact op.

5 OPR samenwerkingsverband AANKONDIGING VAN DE ONDERSTEUNINSPLANRAAD VAN O3 en KIND OP 1 Maak het verschil en denk mee over passend onderwijs in de ondersteuningsplanraad! Passend onderwijs Alle kinderen verdienen een zo passend mogelijke plaats in het onderwijs. Onderwijs dat leerlingen uitdaagt, dat uitgaat van hun mogelijkheden en rekening houdt met hun onderwijsbehoeften. Kinderen gaan, als het kan, naar het regulier onderwijs. Zo worden ze zo goed mogelijk voorbereid op een vervolgopleiding en op een plek in de samenleving. Het speciaal onderwijs blijft bestaan voor kinderen die daar het best op hun plek zijn. Dit is de doelstelling van passend onderwijs! De ondersteuningsplanraad De ondersteuningsplanraad is een speciale medezeggenschapsraad van een samenwerkingsverband en heeft instemmingsrecht op (het vaststellen of wijzigen van) het ondersteuningsplan. Hierin wordt vastgelegd hoe het passend onderwijs vorm krijgt in onze regio. In de ondersteuningsplanraad zitten ouders en onderwijsprofessionals. Per 1 januari 2018 gaan de samenwerkingsverbanden Kind op 1 en O3 samenwerken en komt er dus een nieuwe OPR. Wij zijn op zoek naar uw inbreng! Wordt u één van de leden? Bent u ouder/verzorger of leerkracht en verbonden aan een van de scholen die deel uitmaken van het samenwerkingsverband Kind op 1 of O3? Heeft u een open, positief kritische houding, constructieve opstelling en hart voor de goede zaak van passend onderwijs? Heeft u kennis van passend onderwijs of heeft u de bereidheid om zich hierin te verdiepen? Kunt u uw persoonlijke belangen en motieven ondergeschikt maken aan het algemeen en gezamenlijk belang? Bent u bereid zo n 6 keer per jaar te vergaderen? Meld u zich dan aan als lid voor de OPR! In het bijgevoegde format kunt u uw gegevens invullen. Deze gegevens worden gebruikt in de verkiezingsmodule van INKESTA. Vanaf 6 november mogen alle MR-en van het nieuwe samenwerkingsverband drie voorkeursstemmen uitbrengen. Wij vragen de MR-en rekening te houden met een goede mix van ervaren en nieuwe leden en een goede mix van ouders met en zonder affiniteit met onderwijs. De 12 leden met de meeste voorkeursstemmen nemen zitting in de OPR. De uitslag wordt bekend gemaakt na 8 december Aanmelden? Stuur uw format in naar: Martijn van den Aarssen Voorzitter kieswerkgroep U kunt op school een aanmeldformulier krijgen.

6 Driejarigen Voor onze planning is het goed om te weten hoeveel kinderen we kunnen verwachten in groep 1. Bij voorkeur rond de derde verjaardag van het kind. Als u ouders van peuters kent van wie u weet dat ze interesse hebben in de Aventurijn, wilt u dan vragen of ze zo spoedig mogelijk contact opnemen voor een rondleiding? Feestelijke opening speelpleinen Hoewel de kinderen al enige tijd spelen op de vernieuwde pleinen, willen we met alle betrokkenen en sponsors de pleinen officieel openen. Dat doen we op dinsdag 31 oktober om uur. U bent van harte welkom om bij dit moment aanwezig te zijn. Uiteraard bij mooi weer buiten voor de hoofdingang. Wij wensen iedereen een fijne herfstvakantie! Hartelijke groet, namens het hele team, Kirstie van der Heide-Güthe Agenda 16 tot en met 20 oktober Herfstvakantie woensdag 25 oktober Extra kledinginzamelingsactie dinsdag 31 oktober uur officiële opening speelpleinen woensdag 1 november 8.30 inloopuur kindercoach Jolanda Oostdijk dinsdag 7 november Music Kids Zeeland groepen 4 en 5 vrijdag 10 november Gastles wethouder Simons groep 6/7 en 7/8 dinsdag 14 november Music Kids Zeeland groepen 3 woensdag 15 november Techniekvoorstelling Mad Science gr. 3-8 vanaf vrijdag 17 november Elke vrijdag schoolfruit vrijdag 1 december Sinterklaas op de Aventurijn woensdag 20 december Kerstfeest (begin van de avond)

Nieuwsbrief. 15 september 2017

Nieuwsbrief. 15 september 2017 Nieuwsbrief 2 15 september 2017 Vanuit de kinderopvang Na een fijne zomer zijn we op de BSO gestart met 3 groepen. Het was even wennen, maar we merken dat de kinderen en u als ouders zo langzamerhand weten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 januari 2019

Nieuwsbrief 30 januari 2019 Nieuwsbrief 30 januari 2019 https://docs.google.com/document/d/1p3hmo_utradrft53nfinug-f-mt-r8w1tbk65gh-cw4/edit 1/6 Agenda Kids-tegen-geweld-thema februari: Wat je pest ben je zelf Elke maandag is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Op donderdag 18 oktober zijn juf Hanneke (groep 4b) en haar man Heiko de trotse ouders geworden van een dochtertje: Jetske. Ze maken het alle drie goed! Opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 20 september 2018 Toestemmingsverklaring persoonsgegevens Zwemles Inloopspreekuren

Nieuwsbrief 2 20 september 2018 Toestemmingsverklaring persoonsgegevens Zwemles Inloopspreekuren Nieuwsbrief 2 20 september 2018 Toestemmingsverklaring persoonsgegevens Helaas hebben we nog niet alle toestemmingsverklaringen retour ontvangen. Wilt u deze formulieren uiterlijk deze week inleveren?

Nadere informatie

November Nieuwsbrief

November Nieuwsbrief November 2018 Nieuwsbrief November 2018 1 12 23 2 13 24 3 14 25 4 15 Elde doe dag groep 8 26 5 16 Mad Science 27 6 17 28 7 inloopuur 8.30-9.30 18 29 8 studiedag kinderen vrij 19 30 Maandinfo 9 20 31 10

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 23 september 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Werelddierendag: A.s. dinsdag 4 oktober willen we aandacht besteden

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn13

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn13 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn13 30 juni 2015 Meesters en juffen Zo aan het eind van het schooljaar bent u als ouder uiteraard benieuwd wie de nieuwe leerkracht van uw kind(eren) zal worden. Helaas

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017

Agenda. Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017 Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017 Agenda 4 oktober Start Kinderboekenweek 11 oktober Studiedag leerlingen vrij 15 oktober Einde Kinderboekenweek 19 oktober Schoolfotograaf 23 t/m 27 oktober Herfstvakantie

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Wijzernieuws. Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht. September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud. Een laatste groet. Voor in uw agenda:

Wijzernieuws. Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht. September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud. Een laatste groet. Voor in uw agenda: Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud Personele zaken pg. 2 Intervisie voor ouders pg. 2 Staking pg. 2 Brede school circuit pg. 2 Buurtteam pg.

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Agenda oktober / november

Agenda oktober / november Agenda oktober / november 15 t/m 23 oktober 24 oktober 25 oktober 26 t/m 28 oktober 26 oktober 28 oktober 4 november 7 t/m 10 november 11 november 15 november 16 november 30 november Herfstvakantie Start

Nadere informatie

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 26-03-2015 Nr.13 AGENDA Woensdag 1 april Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Open school Paasviering studiedag Alle leerlingen zijn vrij Maandag 6 april 2 e paasdag Alle leerlingen vrij GEZOCHT: NIEUWE LEDEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 11 september 2015 Vvvvvvvvvroem! Afgelopen dinsdag was de start van de dag een bijzondere. Hoe zou iedereen naar school komen? Juf Katinka kwam in haar kano, juf Janneke

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord. Agenda. Nummer 4 dec Pagina 1 van 5. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord. Agenda. Nummer 4 dec Pagina 1 van 5. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Voorwoord Special Heroes We laten een kind! Even voorstellen Schoolfruit Verkeer Sinterklaas Kerst Oproepje Verjaardagen Agenda Beste ouder(s)/verzorger(s) Het jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 12 01-03-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2017 Jaargang: Nieuwsbrief November 2017 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in november en december 6 november Bijeenkomst leerlingenraad (2) 7 en 9 november Voorlopig advies gesprekken groep 8 9 november Feestelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe octopost 19-9-2018 - nr. 5 Studiedag 26 september Op woensdag 26 september a.s. hebben wij onze eerste studiedag van dit schooljaar. De schoolkinderen zijn dan allemaal vrij, ons peuterwerk is wel gewoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Van 10 juli t/m 18 augustus

Van 10 juli t/m 18 augustus Gezellige weken vol met leuke zomerse activiteiten. Van 10 juli t/m 18 augustus Beste bewoner en familie, De zomer komt er weer aan! Wij bieden u deze periode de fantastische zomerweken aan. Tijdens de

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel Info Nr. 4 Dinsdag 3 oktober 2017 Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel We hadden u beloofd te laten weten welk project

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn9

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn9 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn9 20 maart 2015 De leerlingenraad Beste vaders en moeders, Wij (Teodoor, Eva, Bram, Mart, Anique, Nina, Floortje en Isja) zijn de kinderen van de leerlingenraad. We

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Het nieuwe boekje van Activiteitenplein Aquamarijn ligt voor u klaar, boordevol informatie over komend schooljaar.

Het nieuwe boekje van Activiteitenplein Aquamarijn ligt voor u klaar, boordevol informatie over komend schooljaar. Algemene informatie Hallo allemaal! Het nieuwe boekje van Activiteitenplein Aquamarijn ligt voor u klaar, boordevol informatie over komend schooljaar. In dit boekje leest u wie we zijn en wat we doen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.4

Nieuwsbrief no.4 Nieuwsbrief 2016-2017no.4 Directie ICT In het voorjaar 2015 is de gehele ICT-infrastructuur bij Stichting Meerkring en KPOA gezamenlijk Europees aanbesteed. Hierdoor zijn alle scholen voorzien van nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus De Sterappel SCHOOLJAAR Kalender Maandag 02 september Start schooljaar

Nieuwsbrief augustus De Sterappel SCHOOLJAAR Kalender Maandag 02 september Start schooljaar Nieuwsbrief augustus 2019 De Sterappel SCHOOLJAAR 2019-2020 Kalender Maandag 02 september Start schooljaar 2019-2020 Donderdag 12 september Ouderavond Kanjertraining Maandag 16 t/m woensdag 18 september

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, Smelenderwijs 3 oktober 2017 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwe Smelenderwijs. De volgende Smelenderwijs verschijnt op dinsdag 14 november 2017. Wilt u kopij aanleveren

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Amalia wordt binnenkort vier jaar. Zij komt in de klas van Geesje. Veel plezier op De Boog!

Nieuwsbrief. Amalia wordt binnenkort vier jaar. Zij komt in de klas van Geesje. Veel plezier op De Boog! Montessorischool De Boog Nieuwsbrief 10 oktober 2015 Nr. 5 In dit nummer: Geboren Nieuwe leerling Dag van de leerkracht Voorstelling Oh Haarlemmer meer Inschrijven voor naschoolse wetenschap en techniekcurs

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 3, november 2018 AGENDA DECEMBER 5 Sinterklaas 6 Start thema Kerst 20 Kerstfeest 24 t/m 04-01 Kerstvakantie WELKOM In groep 1 zijn Tessa Veltman en Emma Berkenpas gestart. Wij wensen hen een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2018

Nieuwsbrief 12 november 2018 Nieuwsbrief 12 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Ontwikkeling Integraal Kind Centrum De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 29 september Beste ouder(s)/verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 29 september Beste ouder(s)/verzorgers, NIEUWSBRIEF Vrijdag 29 september 2017 Beste ouder(s)/verzorgers, We zullen u elke maand middels deze nieuwsbrief op de hoogte houden over ontwikkelingen en nieuwtjes van onze school. Volgt u ons ook al

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan Januari 2018

Nieuwsbrief Meidoornlaan Januari 2018 Nieuwsbrief Meidoornlaan Januari 2018 Agenda 15 januari- 26 januari 26 januari 29 januari- 2 februari 30 januari 1 februari Citoweken Samenwerkingskwartier Feestweek SAKS Spannende rondleiding Grote Kerk

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 9 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Start typecursus op 7 maart Peuterspeelzaal op school Warm aankleden in de wintermaanden Peuterochtend 18 januari Kind op maandag In deze periode (15-01-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda Leerlingenraad Maandag 24 september was het zover, het eerste overleg met de nieuwe leerlingenraad. Uit elke groep 5 t/m 8 is er een kind gekozen die de groep in de leerlingenraad mag vertegenwoordigen.

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief september Inhoudsopgave. 1. Agenda

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief september Inhoudsopgave. 1. Agenda Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. De maandsluitingen in 2017-2018 3. De gouden weken 4. Vooraankondiging van de techniekles groepen 7 en 8 5. Weet u dat? 6. Geen OR meer:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal,

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal, Nieuwsbrief nr. 2 November 2017 KALENDER Voorwoord 1 2 en 6 november KIJK/ZIEN gesprekken 7 november Kledinginzameling 11 november 24 november Studiemiddag 5 december Sint op school 9 december zie ook

Nadere informatie

Beste ouders, Allemaal een fijn weekend, team Weemewereld. Inloop. Schoolfruit

Beste ouders, Allemaal een fijn weekend, team Weemewereld. Inloop. Schoolfruit o Nieuwsbrief 13 maandag 18 vrijdag 29 maart Beste ouders, Met het in gebruik nemen van de Parro-app hebben we geconstateerd dat de nieuwsbrief een andere invulling kan krijgen. Veel klasgerelateerde zaken

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek Agenda 1 november Spreekuur FH 2 november Dankdag 3 november Spreekuur LB 7 november Start themaweek 8 november Studiemiddag, kinderen s middags vrij 11 november Nationaal schoolontbijt 13 november CNS

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school Integraal nieuws Hemelvaart Maranatha! Kom Heere Jezus, kom! Zo sluit Paulus zijn eerste brief af aan de Korinthiërs. Ook toen al werd uitgekeken naar de terugkomst van de Heere Jezus. Deze belofte deden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Informatiebrief 9. Schooljaar

Informatiebrief 9. Schooljaar Informatiebrief 9 Schooljaar 2016-2017 3-2-2017 Data om te onthouden: 10 februari Boekenmarkt: boeken voor de markt zijn ZEER welkom! 15 februari MR vergadering 16 februari Podiummoment groep 5 16 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 01 2015-2016

Nieuwsbrief nr. 01 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 01 2015-2016 7 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hier de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. Gaat u er maar even uitgebreid voor zitten, want we hebben al heel veel te melden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen Nieuwsbrief 5 01 november 2018 2018 Middag vrij voor alle kinderen Evenals vorig schooljaar hebben de kinderen na het bezoek van Sinterklaas de middag vrij. Dit was opgenomen in de concept activiteitenkalender,

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Belangrijke data. Schoolfruitouders. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #12

Belangrijke data. Schoolfruitouders. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #12 Belangrijke data 26 februari Start thema plantenrijk 5 8 maart Aanmeldingsweek voortgezet onderwijs voor 8 e jaars leerlingen 10 maart NL DOET actie 8.00 12.00 uur 14 maart Finale damtoernooi 14 maart

Nadere informatie

december 2015 21 kerst 22 vakantie 5/6 12/13 19/20 26/27 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473

december 2015 21 kerst 22 vakantie 5/6 12/13 19/20 26/27 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 december 2015 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 1 2 3 4 * Sinterklaas * Alle groepen vrij om 12.00 uur 7 8 9 10 11 5/6 12/13 14 * MR vergadering 15 * Kerststukjes maken met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda Jaargang 20 nummer 06 Vrijdag 07 okt. 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Indeling van de bouwen Spaaractie Even voorstellen Kinderkledingbeurs Jumbo- Hoge Holt Website www.thogeholt.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. o.b.s. DE EGLANTIER

Nieuwsbrief 4. o.b.s. DE EGLANTIER o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

TORENPRAAT EU schoolfruit

TORENPRAAT EU schoolfruit ervoor zorgen dat kinderen ook na school vaker fruit en groente eten. Meer informatie vindt u op: www.euschoolfruit.nl Bij vragen kunt u terecht bij onze gezonde school coördinator: Jennfyer Heijden TORENPRAAT

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 53 nummer 2 woensdag 4 oktober 2017 Volgende Nieuwsbrief woensdag 1 november 2017

Nieuwsbrief Jaargang 53 nummer 2 woensdag 4 oktober 2017 Volgende Nieuwsbrief woensdag 1 november 2017 Nieuwsbrief Jaargang 53 nummer 2 woensdag 4 oktober 2017 Volgende Nieuwsbrief woensdag 1 november 2017 Algemeen Dinsdag 3 oktober: Teamavond medewerkers IKC Stella Nova Op dinsdag 3 oktober heeft het team

Nadere informatie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

directie afwezig i.v.m. een audit; groepen 8 op bezoek bij het Oostvaarders College

directie afwezig i.v.m. een audit; groepen 8 op bezoek bij het Oostvaarders College Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Nieuws van de Medezeggenschapsraad De Egelantier 3. De informatieavond van de Kanjertraining 4. Wist u dat? 5. Een gastles in de groepen

Nadere informatie

Tine Marcusschool. Een gelukkig 2016!!

Tine Marcusschool. Een gelukkig 2016!! Pagina 1 van 5 Tine Marcusschool Dinsdag 2 februari 2016 Agenda 9 februari Leerlingbespreking gr. 1/2 en 4/5 19 februari Rapporten mee 22 t/m 26 februari Oudergesprekken 29 febr t/m 4 mrt Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Schoolgids Er zijn nieuwe schoolgidsen beschikbaar voor beide scholen. Op de website www.veldhovenmidden.nl staat een digitale versie en bijgevoegd ontvangt u deze in

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 03 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 25-9-2017 Kinderen vrij: Studiedag 27-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Startgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

WeekBlad 9. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed

WeekBlad 9. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf We hebben een leuke Kinderboekenweek

Nadere informatie

Agenda. Doordraaiochtend groepen

Agenda. Doordraaiochtend groepen Datum: 29-06-2018 Agenda Woensdag 4 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 5 juli 2018 Doordraaiochtend groepen Vrijdag 6 juli 2018 Maandag 20 augustus 2018 Dinsdag 21 augustus 2018 Inpakdag, alle kinderen

Nadere informatie