port folio curriculum vitae

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "port folio curriculum vitae"

Transcriptie

1 port folio curriculum vitae

2 personalit y personalia Geboren: 15 oktober 1989 Geboorteplaats: Haelen Woonadres: Minahassastraat 46b 3531 KX Utrecht Stefan Janssen Nederlands, Engels, Duits Creative Technology Designer Ongehuwd Rijbewijs: B Nationaliteit: Nederlandse HBO Master HBO Bachelor HAVO Media Technology Music & Techology LinkedIn Profiel:

3 experience wer kervaring MM2 MULTIMEDIA 2014 Entrepreneur INFOSTRADA CREATIVE TECHNOLOGY 2013 MCR Broadcast Facility Operator CINEMA INTERACTIVE 2012 Project Manager AMPCO FLASHLIGHT RENTAL 2011 Internship Bes turingssys teem Productiesuites Web Audio Video Apple OS X Microsoft Windows Linux Ubuntu / Debian Adobe Creative Suite Microsoft Office Apple iwork HTML5 Javascript CSS3 PHP Ableton Live ProTools 10 Max/Msp 6 Apple Logic 9 Adobe Premiere AVID Media Composer MySQL

4 interaction interactie Bekijk een reportage: In de bioscoop t Hoogt in Utrecht vond het Cinema Interactive project plaats. Dit was een interactieve bioscoopervaring voor het publiek. Voor dit project heb ik een speciale speelfilm opgenomen. Deze film had een verhaallijn met dertien interactiemomenten. Hier kon het publiek een parallel lopende verhaallijn inzetten. Ik heb al deze interactiemomenten zelf bedacht en gerealiseerd, in de vorm van software en creatieve oplossingen. cinema interactive Een innovatieve vorm van media op internet. Filmpjes met dynamische content en/of waar input van publiek gebruikt wordt in combinatie met social media of een database. interactief filmpje Ik heb deze techniek ontwikkeld en daarmee animatiefilmpjes gemaakt waarin de kijker zich in een bekende omgeving waant omdat zijn afbeeldingen in het filmpje voorkomen. Het filmpje wordt gegenereerd bij het laden van de webpagina.

5 conceptont wi k keling concept crea tion click & edit Om website beheer makkelijker te maken voor o.a. niet-technische mensen heb ik een simpel CMS systeem ontwikkeld. Met Click & Edit kunnen zelfstandigen hun website beheren door simpelweg hun webtekst aan te klikken en te typen. Click & Edit is bedacht vanuit de (eind)gebruiker. Mijn doelstelling was om dit systeem intuïtief en overzichtelijk te maken. Daarnaast heb ik een studenten-helpdek geïntegreerd. Studenten in het CMS systeem zijn ingeschreven krijgen een als er website support nodig is, en kunnen dankzij een geautomatiseerde administratie een interessant bijbaantje hebben.

6 concept crea tion conceptont wi k keling Push Message Chatbericht van je website: Ik heb een vraag over sociale media. idle chat Een van mijn nieuwste concepten is gebaseerd op communicatie via een directe lijn met de bezoeker via internet. Mijn visie op communicatie is dat bezoekers van websites op een laagdrempelig niveau contact moeten kunnen krijgen met een bedrijf. Bezoekers lastig vallen met een uitgebreid contactformulier is vaak een hoge drempel. Bezoekers willen tegenwoordig niet meteen ergens aan vastzitten of ergens in een adressenbestand staan en spam ontvangen. Om deze drempel weg te nemen heb ik een actief chatsysteem ontwikkeld dat detecteert wanneer bezoekers uitgekeken zijn op een website, of naar informatie zoeken. Op zo n moment opent de chat automatisch en krijgen sitebeheerders een push message. Demonstratie online:

7 webcas ting live video over internet Webcasting is momenteel het snelst groeiende mediakanaal. Het is een belangrijke revolutie voor de media en sociale media. Webcasting is het uitzenden van live video via internet. Het streamen van video content komen we steeds meer tegen bij interactieve programma s, televisie, verschillende evenementen, bedrijven, politiek, sport en conferenties. Als veelzijdige streaming technicus pas ik regelmatig streaming toe bij veel van mijn projecten en concepten. Er vindt veel innovatie plaats binnen webcasting. Eén daarvan is de door mij ontwikkelde interactieve webcasting. Dit houdt in dat de kijker invloed kan uitoefenen op de inhoud van de uitzending of gegevens kan terugsturen naar de producenten van de uitzending.

8 webcas ting live video over internet webcas t uitzendingen Deze meercamera uitzendingen heb ik zelf geproduceerd, gerealiseerd en geregisseerd. De uitzendingen waren live via websites te bekijken en zelfs op de Nederlandse televisie. Naast deze webcast klussen ben ik ook bezig met innovatie rondom streaming. Denk hierbij aan interactieve webcasting en dynamische streams.

9 GUI ont werp graphic design grafisch ont werp web design klantvriendelijk design met de gewenste functionaliteit Ook deze PDF heb ik ontworpen.

10 graphic design grafisch ont werp icons Voor de juiste beeldspraak, gevoel en duidelijkheid maak ik bij mijn werk op maat gemaakte iconen en promotiefilmpjes. Ik heb zelf een visuele instelling en probeer dan ook mijn producten en diensen zo visueel mogelijk aan te bieden. In deze PDF, maar ook in filmpjes, software GUI s en webdesign komen stukjes design terug die hand in hand gaan met een intuïtieve functionaliteit en gebruiksgemak.

11 summary resumé Als creatieve media technologie designer ben ik voortdurend bezig met multimedia innovaties voor diverse sectoren buiten de media. Ik bedenk en ontwikkel multimedia concepten voor bedrijven, instituten, scholen en voor de broadcast en entertainment sector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan procesoptimalisatie, waarbij ik bedrijfsstructuren analyseer om te komen tot een technisch-optimaal bedrijfsproces. Bijvoorbeeld een op maat gemaakte smartphone app die interne (product)informatie biedt, of die gegevens uit een database haalt voor de werknemers. Een ander voorbeeld is een helpdesk systeem waar op verschillende lijnniveaus de hulpbehoevende klanten en de betreffende medewerkers automatisch met elkaar in contact kunnen komen. Deze wijze van bedrijfsoptimalisatie is voor een groot deel gebaseerd op mijn kennis en ervaring op het gebied van bouw en ontwerp van interactieve dynamische processystemen. Dit zijn hoofdzakelijk gebruiksvriendelijke processystemen die laagdrempelig beïnvloed kunnen worden door gebruikers. Het dynamische deel hiervan omvat de informatie die actueel en interessant is. Dit kan een informatiesysteem zijn dat relevante informatie op de vloer projecteert wanneer een nieuwe bezoeker uw bedrijf binnenkomt, maar ook bijvoorbeeld een presentatiescherm van een actueel programma dat beïnvloed kan worden door social media. Videocommunicatie tenslotte, is een nieuw platform waarbinnen ik opereer. Zo kunnen videostreams op internet van uiteenlopende gebeurtenissen op uw locatie worden verzorgd. Deze live videobeelden kunnen via uw eigen website worden aangeboden (webcasting). Dit moderne mediakanaal kan iedereen bekijken via smartphones, tablets en social media. Mijn frisse out-of-the-box mind set maakt mij veelzijdig. Door gebruik te maken van bestaande technieken en ervaringen bedenk ik oplossingen voor communicatieve en/of structurele problemen.

12 endorsements tes tmonials Stefan is een multifunctionele designer met veel inspiratie en nog meer motivatie en ambitie. Het was een voorrecht om de backstageshow van de journalistieke vakprijzen (De Tegel) te presenteren met het fantastische team van MM2 om me heen. Stefan bruist van de energie en is ook in staat die energie over te brengen op anderen. Kortom: Stefan is zeer prettig om mee samen te werken, mede doordat hij zo breed inzetbaar is. Joanke Dijkstra - NOS nieuws Stefan is een echte problem-solver. Hij denkt vanuit het probleem en lost dit op door verschillende technieken naadloos met elkaar te combineren. Zijn kennis, creativiteit, perfectionisme en gedrevenheid maken hem tot een multifunctionele speler binnen het bedrijf. Een Professional met hoofdletter P. Guido Janssen - Producer NOS Ik ken Stefan als een zeer gemotiveerde werker, iemand die ziet wat er gebeuren moet en verder denkt dan enkel zijn toebedeelde taak. Stefan is niet alleen technisch uitstekend onderlegd, hij weet zijn kennis in het grotere verband te plaatsen en conceptueel mee te denken in het creatieve proces. Hij is flexibel, practisch en communicatief, kan buiten de hokjes denken en is gewoon een toffe gast om mee samen te werken. Jos Heutmekers - Musicus / Cultureel Ondernemer Stefan levert met MM2 een gespecialiseerde en toch persoonlijke service voor ieder bedrijf. Hij denkt in oplossingen en is gedreven om het best mogelijke werk te leveren. Tevens zijn alle werknemers van MM2 erg makkelijk in de omgang en werkten ze ontzettend goed in het grotere team van de productie. Als u iemand nodig heeft voor live webcasting kan ik Stefan en MM2 van harte aanbevelen! Thijs Jagers - Photographer of Commercials & Fashion

theater & event crossmedia publishing engine Crowdhug is de nieuwe backbone van je theater

theater & event crossmedia publishing engine Crowdhug is de nieuwe backbone van je theater CROWDHUG theater & event crossmedia publishing engine Crowdhug werkt bijzonder efficiënt Crowdhug biedt een tool waarmee je al je content op één plak beheert. Crowdhug is de nieuwe backbone van je theater

Nadere informatie

Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015

Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015 Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015 Personalia Naam Adresgegevens Peter de Leeuw Geboortedatum 7 maart 1990 Geboorteplaats Nationaliteit Burgerlijke staat Nederlandse Ongehuwd Telefoon E-mail

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Niels Hermans. Hobbemakade 94 1071 XS Amsterdam Tel. 06-23305363 Email. niels.hermans@gmail.com

Curriculum Vitae. Niels Hermans. Hobbemakade 94 1071 XS Amsterdam Tel. 06-23305363 Email. niels.hermans@gmail.com Curriculum Vitae Niels Hermans Hobbemakade 94 1071 XS Amsterdam Tel. 06-23305363 Email. niels.hermans@gmail.com Persoonsgegevens Naam: Niels Hendrikus Gerardus Maria Hermans Geboortedatum: 12 November

Nadere informatie

Daphne Otterloo. Creative Front-end Developer. Curriculum Vitae. Daphne Otterloo Creative Front-end Developer

Daphne Otterloo. Creative Front-end Developer. Curriculum Vitae. Daphne Otterloo Creative Front-end Developer Daphne Otterloo Curriculum Vitae Persoonlijk Naam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Adres: E-mail: Daphne Otterloo 30-03-1990 Voorburg Van Aalstlaan 520 2722 SB, Zoetermeer daphneotterloo@gmail.com Profiel

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Achternaam : Lemmers Voornaam : Eric Straat : Rembrandtplein 81 Postcode : 2162 ED Woonplaats : Lisse Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke

Nadere informatie

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Persoonlijke gegevens Geboortedatum Burgerlijke staat Nationaliteit Rijbewijs Robert de Pijper 01031982 Ongehuwd Nederlandse Ja Adres Postcode Woonplaats Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Telefoon Email

Nadere informatie

Curriculum vitae. Tim Velraeds

Curriculum vitae. Tim Velraeds Curriculum vitae Tim Velraeds Persoonlijke gegevens Dit gedeelte is niet zichtbaar in de online versie van mijn CV. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met mij op via info@timvelraeds.nl of via

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

Your Future, our boost!

Your Future, our boost! Your Future, our boost! www.e-boost.be 1 E-BOOST: WIE ZIJN WE, WAT DOEN WE? e-boost, da s een groep van 4 jonge wolven en ervaren rotten in het vak die Drupal ademen, denken, dromen... Altijd op zoek naar

Nadere informatie

Interactie Ontwerper / Interaction Designer, NL-NH- Amsterdam

Interactie Ontwerper / Interaction Designer, NL-NH- Amsterdam Interactie Ontwerper / Interaction Designer, NL-NH- Amsterdam Mirabeau Mirabeau realiseert websites en online applicaties. Vanuit een full-service organisatie overzien we de creatieve en technische aspecten;

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Barry van Zanten. 1995-1999 Grafisch Lyceum Utrecht Utrecht

Curriculum Vitae. Barry van Zanten. 1995-1999 Grafisch Lyceum Utrecht Utrecht Curriculum Vitae Barry van Zanten Personalia Naam: Barry van Zanten Adres: Weimarstraat 289 Postcode + woonplaats: 2562HJ Den Haag Mobiel: 06-52682464 E-mail: barry@isolf.nl Geboortedatum: 09 september

Nadere informatie

DE EERSTE STAP NAAR EEN ONVERGETELIJKE GEBRUIKERSERVARING

DE EERSTE STAP NAAR EEN ONVERGETELIJKE GEBRUIKERSERVARING UX SCAN DE EERSTE STAP NAAR EEN ONVERGETELIJKE GEBRUIKERSERVARING Onze user experience designers controleren met behulp van de User Experience Scan of uw online software niet alleen functioneel, maar ook

Nadere informatie

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985 Curriculum Vitae 2015 Personalia: Titulatuur: Ing. / B.A. Achternaam: Van der Peet Voornaam: Kevin Roepnaam: Kevin Geboortedatum: 6 januari 1985 Nationaliteit: Nederlands Woonplaats: Hoofddorp Opleidingen:

Nadere informatie

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7 Inleiding Taak 10 gaat over het oriënteren op het vakgebied van onze toekomst. Als we straks afgestudeerd zijn zullen we automatisch werk moeten gaan zoeken. Maar welk werk of in welke sector? Dat gaan

Nadere informatie

WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web

WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web Of het nu gaat om een vergadering, training, conferentie of seminar, als u een bijeenkomst organiseert, streeft u naar een zo hoog mogelijke

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Pim Broekhof. Art Media en Me. Autobiotic Selfie Verslag G&I1A 19-11-2015. Saskia Freeke Sonja van Vuure Martin Lacet John Hennequin

Pim Broekhof. Art Media en Me. Autobiotic Selfie Verslag G&I1A 19-11-2015. Saskia Freeke Sonja van Vuure Martin Lacet John Hennequin Pim Broekhof G&I1A 19-11-2015 Saskia Freeke Sonja van Vuure Martin Lacet John Hennequin Art Media en Me Autobiotic Selfie Verslag WHAT THE **** IS FLAT DESIGN? THE FALLOUT SHELTER APP PRESENTED BY VAULT

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 21, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

Your story, delivered

Your story, delivered Your story, delivered Wat is een webinar? Een webinar is een live online presentatie die vanaf elke locatie door duizenden deelnemers tegelijkertijd kan worden gevolgd. U betrekt uw deelnemers met interactieve

Nadere informatie

Interview verslag! Anouk van Houten 538565. Interview verslag. Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen

Interview verslag! Anouk van Houten 538565. Interview verslag. Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen Interview verslag Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen Inhoudsopgave: Voorwoord -!!!!! blz. 3 Wempe Webdesign -!!!! blz. 4 Opleiding -!!!!!! blz. 4 Beroepskeuze

Nadere informatie

Gave opmaak! Er is gebruik gemaakt van een vorm van een lichaam die aanduid waar welke opmerking thuis hoort, doet denken aan de basispunten van HTML.

Gave opmaak! Er is gebruik gemaakt van een vorm van een lichaam die aanduid waar welke opmerking thuis hoort, doet denken aan de basispunten van HTML. De impact van technologie op je nachtrust. Deze vind ik persoonlijk heel erg goed, mede ook door de inhoud. Hij ziet er naar mijn mening ook gaaf uit, simple maar dat spreekt me aan! Felle kleuren die

Nadere informatie

Publishing & Printing Company B.V.

Publishing & Printing Company B.V. STAPPENPLAN WEBSITE Versie 1.3 Publishing & Printing Company B.V. Weth. Sangersstraat 38 (0)46-437 73 11 KVK 140.41959 6191 NA Beek web@pp-company.nl BTW NL 0085.52.861.B01 Algemene voorwaarden www.pp-company.nl

Nadere informatie

Eigen werk in beeld brengen Plaats en functie in de organisatie

Eigen werk in beeld brengen Plaats en functie in de organisatie Naam: Studentnummer: 0235938 Opleiding: CMD Docent: Maaike Rotteveel-Wagenaar Modulecode: INFWPR13DT Modulenaam: Eigen werk in beeld brengen Bedrijfsnaam: Javaware Inleiding In deze opdracht wil ik inzicht

Nadere informatie

INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1

INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1 INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1 Bedrijf: Itarget Media Plaats: Ede Werkzaamheden: Vormgever Periode: Stageperiode #4 Duur: 6 Maanden In dit verslag ga ik uitgebreid in op mijn leerdoelen voor

Nadere informatie

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS!

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren NADENKEN Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren Soul-searching Persoonlijkheid Ervaring Doelen Waarden Sterktes en

Nadere informatie

Leandro Valentino Obrie

Leandro Valentino Obrie Leandro Valentino Obrie Address: Personal Website: http://www.leandrovalentino.com Summary Mijn naam is Leandro Valentino Obrie, een ondernemende senior branding specialist met ca 6 jaar ervaring in social

Nadere informatie

Barry van Zanten. Ux Designer / Developer. Kokosnootstraat 39, 2555 XB Den Haag www.uthinkicreate.nl - barry@uthinkicreate.nl - 06 52 68 24 64

Barry van Zanten. Ux Designer / Developer. Kokosnootstraat 39, 2555 XB Den Haag www.uthinkicreate.nl - barry@uthinkicreate.nl - 06 52 68 24 64 Barry van Zanten Ux Designer / Developer Kokosnootstraat 39, 2555 XB Den Haag www.uthinkicreate.nl - barry@uthinkicreate.nl - 06 52 68 24 64 Personalia Naam: Barry van Zanten Adres: Kokosnootstraat 39

Nadere informatie

Hallo! ik ben Jan! dtp er grafisch vormgever videobewerker

Hallo! ik ben Jan! dtp er grafisch vormgever videobewerker Hallo! ik ben Jan! dtp er grafisch vormgever videobewerker Inhoud 1 4 Wie ben ik Wat kan ik 2 Wat deed ik 5 Wat vind ik leuk 3 Wat heb ik geleerd 6 Bel of mail mij 1 Wie ben ik Hallo! Ik ben Jan Timmers,

Nadere informatie

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle hoe was het? Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visitekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle aandacht verdient. De mogelijkheden zijn legio, vooral als u kiest

Nadere informatie

Bedrijfsinformatie 1 september 2014

Bedrijfsinformatie 1 september 2014 1 september 2014 Wie ben ik? Even voorstellen Mijn naam is Niek Scholtes, geboren op 29 april 1986 in Den Haag. In 2009 heb ik mijn HBO studie Human Technology afgerond aan de Haagse Hogeschool. Human

Nadere informatie

Bottleball Onderzoeksverslag MovingMonsters. Uitgevoerd door Arno Classens a.classens@student.fontys.nl

Bottleball Onderzoeksverslag MovingMonsters. Uitgevoerd door Arno Classens a.classens@student.fontys.nl Bottleball Onderzoeksverslag MovingMonsters Uitgevoerd door Arno Classens a.classens@student.fontys.nl 1 1. Inhoudsopgave Wat? Bladzijde 1. Introductie 3 2. Methodologie 4 3. Resultaten 3.1 Oriëntatie

Nadere informatie

HTML. Media. Hans Roeyen V 3.0

HTML. Media. Hans Roeyen V 3.0 Media Hans Roeyen V 3.0 12 maart 2015 Inhoud 1. (Multi)Media op websites... 3 2. Flash en Websites... 4 3. Video op je website... 4 3.1. YouTube insluiten op de pagina... 4 3.2. Video zonder YouTube...

Nadere informatie

Hoe bouw je een goede website/webshop?

Hoe bouw je een goede website/webshop? Hoe bouw je een goede website/webshop? Een website/blog zit zo in elkaar, maar om er dan een goede, mooie en succesvolle website van te maken is een tweede. Hierbij komt veel meer kijken dan dat men denkt.

Nadere informatie

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair Opdrachten: 1. Verzamel vijf vacatures van banen die jij zou willen uitoefenen in je stage. Hierbij is het niet van belang of het bedrijf bij jouw in de buurt gevestigd is. 2. Beantwoord de volgende vragen

Nadere informatie

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen.

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Innovatie & inspiratieprogramma + werkplek @ Jamfabriek (code A02) Heeft u een idee, project of opdracht, neem dan

Nadere informatie

concept & development van belevingen

concept & development van belevingen concept & development van belevingen MUSEA EXPO LEISURE Museale Tentoonstellingen en Multi Media museale en erfgoedpresentaties Informatie ruimten Speciale presentaties RAYS is specialist in het creeren

Nadere informatie

DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet.

DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet. DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet. WEBSHOPS WEBDESIGN SOCIALE MEDIA ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE INTERNET MARKETING MICROSOFT OFFICE 365 WWW.DVBMEDIA.NL

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia: Samenvatting: Chris van der Scheer Geboortedatum:

Curriculum Vitae. Personalia: Samenvatting: Chris van der Scheer Geboortedatum: Curriculum Vitae Personalia: Naam: Chris van der Scheer Geboortedatum: 5-12-1991 Nationaliteit: Nederlands Adres: Paradijsselpark 223 2904 PA Capelle aan den IJssel Telefoon: 06 11 88 63 01 Mail: chrisvanderscheer@me.com

Nadere informatie

De voordelen van Drupal

De voordelen van Drupal Drupal is een open source Content Management System (CMS). Daarnaast kun je Drupal zien als een framework, dit betekent dat je modules (oftewel mini-applicaties) kunt implementeren in je installatie van

Nadere informatie

MOBILE De mogelijkheden van mobile apps

MOBILE De mogelijkheden van mobile apps MOBILE De mogelijkheden van mobile apps Gemak dient de mens INHOUD Apps zorgen voor gebruikersgemak 2 The future is mobile 3 De groei van apps 4 Verwachting = nieuwe standaard 4 Van website naar mobiel

Nadere informatie

Hireserve recruitmentsoftware. Brochure 2017

Hireserve recruitmentsoftware. Brochure 2017 Hireserve recruitmentsoftware Brochure 2017 Wie we zijn en wat we doen Over Hireserve Hireserve is leverancier van recruitment software. We maken, onderhouden en verkopen een gebruiksvriendelijk en veilig

Nadere informatie

ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! www.atp.nl/atponline

ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! www.atp.nl/atponline ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! Zakenreizen voor een nieuwe generatie! Online tools voor het zoeken en boeken van zakenreizen zijn er in vele soorten en maten. Maar de eisen die u als

Nadere informatie

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties.

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties. Wat is CleverDisplay? CleverDisplay is gespecialiseerd in narrowcasting, ook wel digital signage genoemd. Narrowcasting is het presenteren van informatie via digitale schermen met als doel een specifiek

Nadere informatie

ed.de.tollenaer@deictuitgever.nl http://www.deictuitgever.nl http://www.linkedin.com/in/eddetollenaer

ed.de.tollenaer@deictuitgever.nl http://www.deictuitgever.nl http://www.linkedin.com/in/eddetollenaer CURRICULUM VITAE Personalia Naam Voornamen Roepnaam Adres Postcode en plaats Telefoon Mobiel E- Mail Website LinkedIn Geboortedatum en - plaats Nationaliteit Burgerlijke staat Geslacht Rijbewijs Tollenaer,

Nadere informatie

Culture Shock -PIM. GROEP 7 ESRA ATESCELIK STUDENT NR: 1783262 JUNI 2009 Eak500@few.vu.nl. Esra Atescelik juni 2009 1

Culture Shock -PIM. GROEP 7 ESRA ATESCELIK STUDENT NR: 1783262 JUNI 2009 Eak500@few.vu.nl. Esra Atescelik juni 2009 1 GROEP 7 ESRA ATESCELIK STUDENT NR: 1783262 JUNI 2009 Eak500@few.vu.nl Esra Atescelik juni 2009 1 Inhoudsopgave 1. Concept Culture Shock.3 1.1 Definitief concept 4 1.2 Interactief gedeelte van de film..4

Nadere informatie

Even kijken waar wij staan?

Even kijken waar wij staan? Even kijken waar wij staan? Het is nieuw omarmen of verwerpen? Het is wel een beetje eng! Ik heb geen zin om via Facebook te vernemen dat iemand een moeilijke stoelgang heeft. Privé is Privé en dat blijft

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 28, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 1 2 Probleemstelling & Doelstelling 2 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

Connect Social Business

Connect Social Business Connect Social Business Joey Kaan September 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren.................. 5 2.2 Facebook API leren door

Nadere informatie

M I K E R U B I O K E R N T A A K

M I K E R U B I O K E R N T A A K M I K E R U B I O E X A M E N 2 0 1 4 K E R N T A A K 2 1 Inhoudsopgave Inventarislijst...03 Begeleidt Uitbestedingen...05 Logboek Back-ups...07 Protocol & Bestaden...09 Testplan...11 Website...15 Applicatie...18

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. opleidingen. studies. werkervaring SOFTWARE

CURRICULUM VITAE. opleidingen. studies. werkervaring SOFTWARE CURRICULUM VITAE werkervaring studies opleidingen SOFTWARE Personalia Naam De Haes Stefan Adres Guido Gezellelaan 35-2640 Mortsel GSM 0485 60 86 14 E-mail stefan_de_haes@hotmail.com Web www.stefandehaes.be

Nadere informatie

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Index Inleiding... 3 Webinar Studio & Services... 4 Basic Webinar Service... 4 Standaard Webinar Service...

Nadere informatie

PORTFOLIO Coen Aukema Visual Designer coenaukema.com

PORTFOLIO Coen Aukema Visual Designer coenaukema.com coen ukema PORTFOLIO Coen Aukema Visual Designer coenaukema.com OPLEIDING 2009-2013 Communication & Multimedia Design Hogeschool Utrecht 2011-2012 Minor Editorial Media Design Hogeschool Utrecht 2001-2008

Nadere informatie

Samenvatting. Clay Shirky Iedereen Hoofdstuk 4 Eerst publiceren, dan filteren. Esther Wieringa - 0817367 Kelly van de Sande 0817383 CMD2B

Samenvatting. Clay Shirky Iedereen Hoofdstuk 4 Eerst publiceren, dan filteren. Esther Wieringa - 0817367 Kelly van de Sande 0817383 CMD2B Samenvatting Clay Shirky Iedereen Hoofdstuk 4 Eerst publiceren, dan filteren Esther Wieringa - 0817367 Kelly van de Sande 0817383 CMD2B Deze samenvatting gaat over hoofdstuk 4; eerst publiceren dan filteren,

Nadere informatie

Adobe Flash CS3 Professional

Adobe Flash CS3 Professional Channel Copy Adobe Flash CS3 Professional De volgende tekstblokken kunnen worden gebruikt in advertenties, catalogi of ander promotiemateriaal voor Adobe Flash CS3 Professional. Adobe Flash CS3 Professional

Nadere informatie

Niels van den Hoek. Persoonlijke gegevens. Wie ik ben, in een notendop. Opleidingen en cursussen. Kennisniveau en vaardigheden

Niels van den Hoek. Persoonlijke gegevens. Wie ik ben, in een notendop. Opleidingen en cursussen. Kennisniveau en vaardigheden CV Niels van den Hoek Persoonlijke gegevens Naam Niels van den Hoek Woonplaats Hoogland Geboortedatum 15 oktober 1980 Nationaliteit Nederlandse Burgerlijke staat Getrouwd Talen (woord) Nederlands, Engels

Nadere informatie

PORTFOLIO. Pieter Dumoulin

PORTFOLIO. Pieter Dumoulin PORTFOLIO Personalia Schreverland 7 3550 Heusden-Zolder Tel.: 011 427279 GSM.: 0478 381040 pieterdumoulin@hotmail.com http://www.pieterdumoulin.be Geboren te Hasselt op 4 december 1979 Nationaliteit: Belg

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV

RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV interactief concept mobiel tv online social NIEUW resporter Resporter Opgericht augustus 2012 RESPORTER: ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

Inspire. Eindborrel. Presentaties

Inspire. Eindborrel. Presentaties 1 Inspire Inspire is een interactieve fysieke ruimte. In het concept inspire is het belangrijk om mensen te inspireren en te enthousiasmeren. per kwartaal komen er experts, passiedragers en ideedragers

Nadere informatie

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten FLOWR - IPTV Flowr gaat verder dan alle andere entertainment oplossingen: het transformeert elk scherm

Nadere informatie

DOCENTENHANDLEIDING JET-NET WEBCAST

DOCENTENHANDLEIDING JET-NET WEBCAST DOCENTENHANDLEIDING JET-NET WEBCAST Inhoudsopgave Inloggen... 3 Layout... 5 Interactie... 6 Benodigdheden... 8 Praktische tips... 8 Bijlage I : HELP... 9 2 Inloggen Om deel te nemen aan de webcast, moet

Nadere informatie

MARKTONDERZOEK. Content By Creative ArtWorks BV. Pagina 6 van 18

MARKTONDERZOEK. Content By Creative ArtWorks BV. Pagina 6 van 18 MARKTONDERZOEK De markt waarin The Webstarter zich bevindt is de markt van webdevelopment & webdesign. Veel bedrijven hebben al een website, maar je hebt altijd starters, bedrijven die toe zijn aan een

Nadere informatie

Inzetbaar als app designer, Interaction designer, usability specialist, website designer, graphic designer

Inzetbaar als app designer, Interaction designer, usability specialist, website designer, graphic designer Personalia Naam: Janneke Möhlmann Adres: Maashavenkade 131 Postcode: 3072ES Woonplaats: Rotterdam Telefoon: 06 24 65 64 83 E-mailadres: janneke@jijenik.com Website: http://www.jijenik.com Geslacht: Vrouw

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

grafisch ontwerp voor nieuwe en andere media

grafisch ontwerp voor nieuwe en andere media Opgeleid als grafisch vormgever en illustrator ontwikkelde ik me tot een veelzijdig en eigenzinnig creatief op het snijvlak van professionele communicatie en multimediaal ontwerp. SpOp is een samenwerking

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Handleiding. Social Media Management Software

Handleiding. Social Media Management Software Handleiding Social Media Management Software Wat is het en waarom gebruiken? 3 Hoe aanloggen? 4 Hoe een sociaal netwerk profiel toevoegen? 5 Hoe berichten toevoegen en klaarzetten om uit te voeren? 7 Hoe

Nadere informatie

Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0. Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing

Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0. Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing CV Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0 Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing Kracht: Brede ervaring in de retail met een groot analytisch

Nadere informatie

ERVARINGEN VAN EEN CREATIEVE

ERVARINGEN VAN EEN CREATIEVE ERVARINGEN VAN EEN CREATIEVE DUIZENDPOOT IN ONLINE MEDIA LAND... 23 april Niels de Keizer - Freelance Creative Flash Developer ACHTERGROND Hij was vroeger Autonoom ontwerper student op de Mode academie

Nadere informatie

Project Interactieve multimedia

Project Interactieve multimedia Project Interactieve multimedia Jerney van Schagen Inleiding: Het eerste idee van het project bij mij was dat het een vrij breed project zou worden, maar in een van de eerste colleges kwam ik er al gauw

Nadere informatie

didiclass 2.0 Opdrachtnemer: E-minor projectgroep Noordelijke Hogeschool Leeuwarden Opdrachtgever: Walter Geerts, de open universiteit

didiclass 2.0 Opdrachtnemer: E-minor projectgroep Noordelijke Hogeschool Leeuwarden Opdrachtgever: Walter Geerts, de open universiteit didiclass 2.0 Opdrachtnemer: E-minor projectgroep Noordelijke Hogeschool Leeuwarden Opdrachtgever: Walter Geerts, de open universiteit Projectgroepleden: Laurens Ruiter: laurens.ruiter@gmail.nl Dévit Schimmel:

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS WWW.LUCDIRKS.NL

CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS WWW.LUCDIRKS.NL CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS 02 WWW.LUCDIRKS.NL PERSOONLIJKE INFORMATIE Naam: Adres: Telefoon: Email: Website: Geboortedatum: Geboorteplaats: Nationaliteit: Geslacht: Rijbewijs: Luc Dirks Hessenweg 158A

Nadere informatie

Concept document Kitesurf Spot Elyse Teerink November 15, 2012. Conceptdocument Informatie Architectuur

Concept document Kitesurf Spot Elyse Teerink November 15, 2012. Conceptdocument Informatie Architectuur Conceptdocument Informatie Architectuur Elyse Teerink 500604947 Herkanser Y. Westplat HVA 15/11/2012 1 Inhoudsopgave Inleiding De doelgroep De opdracht In gesprek met kitesurfers Account en inloggen Automatisch

Nadere informatie

VMBO-ICT-Route examen 2009 Naam: Marc Schattorie Datum: 06-03-09

VMBO-ICT-Route examen 2009 Naam: Marc Schattorie Datum: 06-03-09 VERSLAG BICS INSTRUCTIIEFIILMPJES VMBO-ICT-Route examen 2009 Naam: Marc Schattorie Datum: 06-03-09 Inhoudsopgave Gebruik BICS..blz. 3 Onderzoek naar korte instructiefilms...blz. 3 Onderzoek naar screenrecorders.blz.

Nadere informatie

Hoi, ik ben Bart Snoek, grafisch- en webdesigner. Dit is mijn portfolio.

Hoi, ik ben Bart Snoek, grafisch- en webdesigner. Dit is mijn portfolio. Hoi, ik ben Bart Snoek, grafisch- en webdesigner. Dit is mijn portfolio. portfolio / Blader eens door mijn werk. Een verzameling van web en print. Gemaakt tijdens mijn studie, werk of uit mezelf. p. simon

Nadere informatie

Geert Dekkers Web Studio info@nznl.net +31(0)6 27 224 301

Geert Dekkers Web Studio info@nznl.net +31(0)6 27 224 301 Geert Dekkers Web Studio info@nznl.net +31(0)6 27 224 301 Persoonlijk Geert Dekkers, geb 1955, opleidingen in educatie en de kunsten. Programmeert websites sinds 1998. Als programmeur grotendeels autodidact,

Nadere informatie

Vragenlijst voor nieuwe website

Vragenlijst voor nieuwe website Vragenlijst voor nieuwe website Om het jezelf makkelijk te maken, print je dit formulier uit en vul je het gewoon met pen in. Overleg eens met huisgenoten, collega's en vrienden zodat je een juist beeld

Nadere informatie

QUANTUM LEAP DESIGN STUDIO BVBA. QUANTUM LEAP Design Studio BVBA

QUANTUM LEAP DESIGN STUDIO BVBA. QUANTUM LEAP Design Studio BVBA QUANTUM LEAP DESIGN STUDIO BVBA QUANTUM LEAP Design Studio BVBA Technische vectortekeningen/illustraties voor handleidingen Interface Design voor CD-Roms/DVD WordPress Content Management Systeem Creatie

Nadere informatie

Curriculum Vitae PERSONALIA. Achternaam Voornamen Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Rijbewijs CONTACTINFORMATIE

Curriculum Vitae PERSONALIA. Achternaam Voornamen Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Rijbewijs CONTACTINFORMATIE Curriculum Vitae PERSONALIA Achternaam Voornamen Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Rijbewijs Rheiter Michaël Johan Marinus Man 14 Januari 1987 Arcen, Nederlands Nederlands B CONTACTINFORMATIE

Nadere informatie

inleiding 2 - Portfolio Coen van Vliet http://www.coenvanvliet.com

inleiding 2 - Portfolio Coen van Vliet http://www.coenvanvliet.com inleiding Ik ben Coen van Vliet, ik ben net afgestudeerd op het Grafisch Lyceum Rotterdam als multimedia-vormgever. Op deze opleiding ben ik heel breed opgeleid in het vormgeven van bijvoorbeeld posters,

Nadere informatie

i3sync DRAADLOOS PLUG & PLAY PRESENTATIE DEVICE

i3sync DRAADLOOS PLUG & PLAY PRESENTATIE DEVICE i3sync DRAADLOOS PLUG & PLAY PRESENTATIE DEVICE VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Verander de manier waarop u vergadert of presenteert dankzij dit compacte en lichte presentatie device. i3sync is gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE WAT IS ROBBIENETWORKS? RobbieNetworks is een innovatief bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van avatars (alter ego). Onze missie is: het

Nadere informatie

2005 - heden Universiteit Utrecht, Faculteit Rechtsgeleerdheid

2005 - heden Universiteit Utrecht, Faculteit Rechtsgeleerdheid Persoonlijke gegevens Naam: Jan van Aardenne Woonplaats: Utrecht Nationaliteit: Nederlands Geboortedatum: 9 Juni 1986 te Den Haag Opleiding 2005 - heden Universiteit Utrecht, Faculteit Rechtsgeleerdheid

Nadere informatie

Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Pierre de Bont. facebook.com/pierre.debont.

Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Pierre de Bont. facebook.com/pierre.debont. Hallo, Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Biografie Pierre de Bont Woonplaats: Waspik Geboortedatum: 7 januari 1990 Nationaliteit: Nederlands Een hard

Nadere informatie

Portfolio Fiona Roos. Interaction / Usability / Mindmapping / Webdesign / Concepts / Photography / Visual. Tel.: +31(0)6-52683273

Portfolio Fiona Roos. Interaction / Usability / Mindmapping / Webdesign / Concepts / Photography / Visual. Tel.: +31(0)6-52683273 Portfolio Fiona Roos Interaction / Usability / Mindmapping / Webdesign / Concepts / Photography / Visual Portfolio site: www.fi-design.nl E-mail: info@fi-design.nl Tel.: +31(0)6-52683273 Websites (2006

Nadere informatie

Zes tools om je doelgroep actief te betrekken

Zes tools om je doelgroep actief te betrekken Zes tools om je doelgroep actief te betrekken Hoe kun je je doelgroep laten meepraten, meedenken, meebeslissen en meedoen? door Marijke Krabbenbos 18-10-2015 We leven in een wereld van sociale innovatie

Nadere informatie