Q&A ZUIDERZEE versie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Q&A ZUIDERZEE versie"

Transcriptie

1 Q&A ZUIDERZEE versie All-in pakket V: Waarom Droompark Zuiderzee? A: Droomparken wil inspelen op de behoefte uit de markt waarin de eigenaar totaal ontzorgt kan worden. Het betreft hier een pilot die voortvloeit uit het nieuwe concept paars hotel. We bieden de eigenaar een All-in pakket met services en diensten waarbij de eigenaar geen aparte nota s krijgt voor diensten en producten in dit pakket. Om het verschil duidelijk te markeren en verwarring te voorkomen met Bad Hoophuizen, is gekozen voor een aparte benaming van het gedeelte Zuiderzee. V: Wat zit er precies in het All-In Pakket (AIP) en wat kost het? A: Het All-in pakket bevat een groot aantal voordelen en diensten. Hieronder volgt een globale impressie van de privileges die een resident op Zuiderzee kan verwachten: - een 24/7 conciërge- of lobbyservice - iedere maand een welkomstattentie - het tuinonderhoud en parkbeheer - de technische dienst, kleinmateriaal, cv-onderhoud - het reinigen van dak, exterieur gevels, terras - een insectenbehandeling - het opmaken van bedden bij linnenverhuur - een exclusief gebruik van de wellness met sauna - een korting op en tegoed aan parkshop-boodschappen - een horecategoed bij Babbel Beach - een horeca-discountcard voor Babbel Beach, Alberto s Nijkerk, Beers and Steaks Barneveld - een reserveringsoptie voor private home cooking - een Windy Waters watersportfaciliteit en privilege t.b.v. sloephuur of privétraining catamaranzeilen, windsurfen, stand-up paddling en dergelijke - privé yogatrainingen - rondje golfen op het Rijk van Nunspeet - een service voor stomerij, fietsenhuur en dergelijke De prijzen voor het All-in pakket zijn inclusief BTW: 3950,- voor chaletmodellen als Premium Editions Cube Elite, L-Cube, Club Maximaal, Cube La Mer 4950,- voor stenen woningen als Strandvilla, Villa Meerzicht. V: Ben ik als nieuwe eigenaar verplicht om op Zuiderzee het AIP af te nemen? A: Ja, de voordelen van het AIP maken namelijk deel uit van de jaarbijdrage. V: Kan ik op ieder moment instappen of het pakket opzeggen? A: Op het moment dat u een woning koopt op Zuiderzee gaat u (het eerste jaar naar rato) een jaarbijdrage betalen. Het AIP maakt hiervan deel uit. Niet op te zeggen. V: Ik heb een woning op Bad Hoophuizen, kan ik ook gebruik maken van het AIP? A: Vooralsnog niet, het AIP is uitsluitend voor de woningen op Zuiderzee. Na verloop van tijd zullen we deze pilot evalueren en op basis hiervan beslissingen nemen over een eventuele verdere uitrol. V: Waarom een aparte naam? Doen we nu geen afbreuk aan de gevestigde naam Bad Hoophuizen?

2 A: Met een andere naam is het voor iedereen (eigenaren, gasten en medewerkers Droomparken) duidelijk dat de eigenaren in dit deel een all-in pakket hebben afgenomen (of kunnen nemen voor reeds bestaande woningen binnen deze zone) zodat er geen verwarring ontstaat. V: Waarom niet heel Bad Hoophuizen dit concept aanbieden? A: Doordat wij de bestaande woningeigenaren niet de verplichting willen opleggen om gebruik te maken van deze nieuwe services, zou de kans ontstaan dat er verspreidt over het hele park premium woningen zouden zijn. Dit schept verwarring en daarnaast willen we bij alle nieuw te verkopen woningen in het Zuiderzee deel dit concept verplicht stellen. Alle nieuw te verkopen woningen (ontwikkelfase) op het park liggen in dit gedeelte. V: Ik heb een recreatiewoning op een ander Droompark, kan ik daar ook zo n AIP krijgen? A: Het AIP is vooralsnog alleen exclusief beschikbaar op Droompark Zuiderzee. Wanneer het een succes is dan wordt het wellicht ook uitgerold naar andere parken. V: In het AIP zit ook een rondje golf. Ik golf niet, krijg ik dan korting op het pakket? A: Nee, of u nou veel of weinig gebruik maakt van wat er het All-in pakket biedt, de prijs blijft hetzelfde. V: Zijn verzekeringen in het AIP inbegrepen of moet ik zelf een opstal- en inboedelverzekering afsluiten? A: Verzekeringen zijn voor eigen rekening, daar een ieder verschillende inrichtingen en waardes heeft. V: Is gas, water en licht inbegrepen bij het All-In pakket? A: Het All-in pakket is exclusief energiekosten (gas, water, elektra ) Voorzieningen V: Krijgt Zuiderzee exclusieve faciliteiten en voorzieningen? A: Zuiderzee krijgt een exclusieve 24/7 bereikbaarheid. V: Krijgt Zuiderzee een eigen ingang en lobby? A: Zuiderzee heeft een eigen ingang met aparte conciërge/lobbyservice. V: Hoe weet je welk deel Zuiderzee is? Komt er een afscheiding tussen de parken? A: Nee, maar op het park zal welk duidelijk zijn welk deel Zuiderzee is. V: Gaat het personeel van Bad Hoophuizen ook Zuiderzee bedienen en zo ja, gaat dit niet ten koste van het serviceniveau op Bad Hoophuizen? A: Zuiderzee en Bad Hoophuizen worden beide door medewerkers van Droomparken bediend en zoals altijd wordt het aantal personeelsleden afgestemd op de behoefte vanuit het park. V: Gaan de eigenaren en huurders van Zuiderzee gebruik maken van de faciliteiten op Bad Hoophuizen zoals het restaurant, het zwembad, de parkshop? A: Ja, de eigenaren en huurders van Zuiderzee zullen gebruik maken van de voorzieningen en faciliteiten van Bad Hoophuizen.

3 V: Gaat de parkbeheerbijdrage voor Bad Hoophuizen naar beneden nu ook de eigenaren van Zuiderzee mee gaan betalen? A: Nee, de eigenaren van Zuiderzee betalen overigens een (veel) hogere jaarbijdrage vanwege het All-in pakket dat bij hun is inbegrepen met extra diensten. Verkoop V: Mag ik zelf kiezen welk type recreatiewoning ik op Zuiderzee zou willen hebben? A: Op Zuiderzee kunt u kiezen uit de volgende typen woningen: L-Cube nieuw Cube Maximaal nieuw Cube La Mer nieuw Strandvilla Meerzicht Tiny House XL Cube Elite wit V: Wat wordt de prijsrange op Zuiderzee? A: Op Zuiderzee komen 7 typen recreatiewoningen in de prijsrange van tot exclusief BTW en exclusief de kavel. V: Ik heb een woning op een ander Droompark, maar zou graag een woning op Zuiderzee kopen. Kan ik mijn huidige woning inruilen? A: Leuk dat u zo enthousiast bent, onze collega s van de verkoopafdeling gaan graag met u in gesprek om te zien wat de mogelijkheden zijn. V: Kunnen kavels op Zuiderzee worden aangekocht of geldt hier erfpacht? A: De kavels op Zuiderzee kunnen in eigendom worden aangekocht of in de vorm van huurkavel. V: Hoort de oever van de vijver ook bij de kavel of wordt dat door Zuiderzee onderhouden? A: U koopt ook de oever en een deel van de vijver. V: Mag ik een terras aan het water aanleggen? A: Dat kan in overleg met de beheerder. V: Mag ik een schutting om mijn kavel plaatsen? A: Nee dat is niet mogelijk, erfafscheidingen mogen alleen door middel van een heg of haag gedaan worden, in de algemene bepalingen van het park staat de maximale hoogte. V: Is het mogelijk om op Zuiderzee een woning met gegarandeerd rendement te kopen? A: Ja dat is inderdaad mogelijk. Onze collega s van de verkoopafdeling gaan graag met u hierover in gesprek. Verhuur V: Mag er op Zuiderzee verhuurd worden? A: Ja, er is overigens een speciaal gedeelte voor niet verhurende eigenaren.

4 V: Zijn de voordelen van de AIP exclusief voor de eigenaren of overdraagbaar op huurders? A: In de basis voor de eigenaren. Er komt een speciale voordeelpas voor eigenaren en mogelijk in de toekomst een voor huurders. V: Kunnen de huurders in mijn woning ook profiteren van de voordelen die een huurder op Zuiderzee heeft? A: Nee, want vooralsnog zijn de voordelen van het All-In pakket uitsluitend voor de eigenaren op Zuiderzee. V: Welke voordelen zitten er voor de huurders aan als ze op Zuiderzee verblijven. A: Dit is nog niet exact gedefinieerd en zal in later termijn helder worden. Op basis van de keuzes die hierin gemaakt worden zal ook de prijsstrategie voor Zuiderzee worden bepaald. V: Hoe gaat het nu verder met de verhuur van woningen op Bad Hoophuizen? A: Daarin zal geen verandering komen de huidige kanalen en middelen zullen ingezet blijven. V: Wordt het verhuuraanbod op Bad Hoophuizen nu niet achter gesteld op Zuiderzee? A: Nee; het zal dezelfde aandacht krijgen als altijd. Het Zuiderzee verhuuraanbod zal mogelijk een andere (hogere) prijsstelling krijgen zodra er speciale services voor huurders in verwerkt zijn. Vooralsnog zijn de services van het All-in pakket alleen voor de eigenaren. V: Ben ik op Zuiderzee verplicht een inventarispakket af te nemen of mag ik de woning zelf inrichten? A: Ja, verplicht via Droomhuis als u verhurende eigenaar bent, anders bent u er vrij in. V: Hoe worden de woningen op Zuiderzee voor verhuur aangeboden? A: Net als bij de andere Droomparken worden woningen op Zuiderzee via voor verhuur aangeboden. Service V: Is er ontbijtservice op Zuiderzee? A: Ja, u kunt ontbijt in uw woning laten bezorgen. Tevens kunt u bij Babbel Beach op reservering ontbijten. V: Is het mogelijk om online boodschappen te bestellen om bij de woning te laten bezorgen? A: Ja, het assortiment van de parkshop komt online en dan kunt u aanklikken wat u bij de woning wenst. Internet en CAI V: Krijgt Zuiderzee hoogwaardig en snel internet? A: Er is goed functionerend internet. V: Is er op Zuiderzee gratis WiFi voor gasten? A: Ja. dat is aanwezig. V: Wat wordt het zenderpakket op Zuiderzee en is dat flexibel? A: Er is een vast zenderpakket bestaande uit een groot aantal zenders.

5 Energie V: Worden de woningen voorzien van het slimme thermosstaatsysteem A: Dat is inderdaad mogelijk. V: Zijn de woningen voorzien van zonnepanelen? A: Nee, vooralsnog niet. V: Is de woning voorzien van verwarming op gas of gaat alles elektrisch? A: Gas en elektrisch.

beleef meer in je zeldzame all-in premium residentie

beleef meer in je zeldzame all-in premium residentie beleef meer in je zeldzame all-in premium residentie ontdek je all-in premium residentie We introduceren een unieke premium residentie: Droompark Zuiderzee in het midden van het land. Voor eigenzinnige

Nadere informatie

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243 Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243 VRAAGPRIJS 75.000,-- kosten koper SCHERPE VRAAGPRIJS! DIT IS UW KANS Aan de vijver ligt deze recreatiebungalow type Swifter op totaal ca. 470 m2 grond geschikt voor vier

Nadere informatie

Beleggersinformatie. Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad

Beleggersinformatie. Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad Beleggersinformatie Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad Gegarandeerd 5% rendement op de Beach Houses en woningtype Zandwijck + exclusief financieringsarrangement via Rabobank Beleggen in Noordzee Beach

Nadere informatie

voor flora, fauna en verwennerij

voor flora, fauna en verwennerij Varelseweg 211 8077 RB Hulshorst badhoophuizen@droomparken.nl www.droomparken.nl/badhoophuizen voor flora, fauna en verwennerij www.droomparken.nl of bel met 088-055 15 00 DROOMPARK BAD HOOPHUIZEN: MODERN,

Nadere informatie

Type Buizerd. DE DRENTSE VENNEN Amerika 10 9342 TC EEN.

Type Buizerd. DE DRENTSE VENNEN Amerika 10 9342 TC EEN. Type Buizerd DE DRENTSE VENNEN Amerika 10 9342 TC EEN. Informatie bij: Quatre Bras Vastgoed BV Tel.: 0524-552192 / 06-53110976 E-mail: info@dijkemavastgoed.nl Website: vakantiehuisdrenthekopen.nl Algemeen:

Nadere informatie

Crown Shores 10, Sabadeco

Crown Shores 10, Sabadeco Crown Shores 10, Sabadeco US$ 1,950 per week, vanaf Sabadeco - 3 Slaapkamers - 3 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Sabadeco Adres Crown Shores 10 Slaapkamers 3 Badkamers 3 Zwembad Gelegen nabij

Nadere informatie

Beleggersinformatie. Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Gegarandeerd netto rendement tot wel 6,5% met een looptijd van 10 jaar!

Beleggersinformatie. Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Gegarandeerd netto rendement tot wel 6,5% met een looptijd van 10 jaar! Beleggersinformatie Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad Gegarandeerd netto rendement tot wel 6,5% met een looptijd van 10 jaar! Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad Top belegging aan de

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Bosweg 10A 54, Hoogersmilde

Bosweg 10A 54, Hoogersmilde Bosweg 10A 54, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 75.000 k.k. Aangeboden sinds 19-06-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Beleggersinformatie. Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Gegarandeerd netto rendement tot wel 6,5% met een looptijd van 10 jaar!

Beleggersinformatie. Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Gegarandeerd netto rendement tot wel 6,5% met een looptijd van 10 jaar! Beleggersinformatie Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad Gegarandeerd netto rendement tot wel 6,5% met een looptijd van 10 jaar! Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad Top belegging aan de

Nadere informatie

Sunparks De Haan aan Zee België / West Vlaanderen / De Haan

Sunparks De Haan aan Zee België / West Vlaanderen / De Haan Sunparks De Haan aan Zee België / West Vlaanderen / De Haan Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/west-vlaanderen/de-haan/162625 Omschrijving Huis Vul uw longen met de frisse zeelucht

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

de optelsom van Veluwse verleiding en pure natuur

de optelsom van Veluwse verleiding en pure natuur Vijverlaan 1 6731 CK Otterlo dezanding@droomparken.nl www.droomparken.nl/dezanding de optelsom van Veluwse verleiding en pure natuur www.droomparken.nl of bel met 088-055 15 00 DROOMPARK DE ZANDING: PERFECT

Nadere informatie

BROCHURE REUWEG ,- Loenen. Een gezellig familiepark voor jong en oud onder de rook van Apeldoorn! Vrij uitzicht over het land.

BROCHURE REUWEG ,- Loenen. Een gezellig familiepark voor jong en oud onder de rook van Apeldoorn! Vrij uitzicht over het land. BROCHURE REUWEG 51-8 52.500,- Loenen Een gezellig familiepark voor jong en oud onder de rook van Apeldoorn! Vrij uitzicht over het land. Meer info: Veluwe Chalets Makelaar Ronald Boswinkel Over Veluwe

Nadere informatie

NU TE KOOP 104.000 KK. Buitengoed Drentse Vennen. Nog 6 vrijstaande recreatievilla s Type Valk. Eigen grond. Grote kavels tot ca.

NU TE KOOP 104.000 KK. Buitengoed Drentse Vennen. Nog 6 vrijstaande recreatievilla s Type Valk. Eigen grond. Grote kavels tot ca. NU TE KOOP Nog 6 vrijstaande recreatievilla s Type Valk Eigen grond Grote kavels tot ca. 870 m2 Keuze tussen verhuur en/of eigen gebruik Onwaarschijnlijk lage prijs vanaf 104.000 KK Inclusief volledige

Nadere informatie

Bosweg 10-A 48, Hoogersmilde

Bosweg 10-A 48, Hoogersmilde Bosweg 10-A 48, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 82.500 k.k. Aangeboden sinds 16-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde

Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 77.500 k.k. Aangeboden sinds 28-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Bosweg 10A 29, Hoogersmilde

Bosweg 10A 29, Hoogersmilde Bosweg 10A 29, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 85.000 k.k. Aangeboden sinds 19-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

comfortabel recreëren aan het water

comfortabel recreëren aan het water Hulckesteijn 3 3861 MZ Nijkerk badhulckesteijn@droomparken.nl www.droomparken.nl/badhulckesteijn comfortabel recreëren aan het water www.droomparken.nl of bel met 088-055 15 00 DROOMPARK BAD HULCKESTEIJN:

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

PROJECT HUURINFORMATIE. Kantorenhuis StavorenWerkt Stavorenweg 6 te Gouda

PROJECT HUURINFORMATIE. Kantorenhuis StavorenWerkt Stavorenweg 6 te Gouda PROJECT HUURINFORMATIE Kantorenhuis StavorenWerkt Stavorenweg 6 te Gouda Object : Kom werken in StavorenWerkt Kantoorunits en flexplekken bieden in StavorenWerkt (www.stavorenwerkt.nl) alle gelegenheid

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167512 Omschrijving Huis Amusement, genot en rust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 5

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 5 Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 5 VRAAGPRIJS 62.500,-- k.k. Op een hele mooie plek op het park, in de hoek tegen de bosrand, ligt deze compleet ingerichte recreatiebungalow, type IJssel, geschikt voor vijf

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

inclusief bij uw verblijf

inclusief bij uw verblijf prijslijst 2014 inclusief bij uw verblijf uitgebreid ontbijt vers en gezond gratis parkeren op onze privé parking zwembad 07:30-20:00 uur zwemmen met uitzicht op zee kids area hier verveelt niemand zich

Nadere informatie

Bosweg 10A 70, Hoogersmilde

Bosweg 10A 70, Hoogersmilde Bosweg 10A 70, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 95.000 k.k. Aangeboden sinds 26-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

logies & ontbijt 2015

logies & ontbijt 2015 prijslijst 2015 logies & ontbijt 2015 Prijs per persoon op basis van 2 personen per kamer inclusief ontbijt Prijs per nacht incl. ontbijt vanaf 3e persoon op kamer Extra bed * Kinderbed in familiesuite

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Delfins Beach Resort Villas, Punt Vierkant

Delfins Beach Resort Villas, Punt Vierkant Delfins Beach Resort Villas, Punt Vierkant US$ 545,000 vanaf prijs kosten koper Punt Vierkant - 2,164 / 201 sq.ft./m2-4 Slaapkamers - 4 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Punt Vierkant Adres Delfins

Nadere informatie

PROJECT HUURINFORMATIE. Polakweg 10-11 te Rijswijk

PROJECT HUURINFORMATIE. Polakweg 10-11 te Rijswijk PROJECT HUURINFORMATIE Polakweg 10-11 te Rijswijk Object : Flexibele multifunctionele kantoorruimte Vloeroppervlakte : Totaal ca. 4.763 m² waarvan thans ca. 70% verhuurd, voor verhuur zijn momenteel diversen

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N.

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N. Villa Avantage Prijs 199.500,- Kavel vanaf 80.000, excl. BTW V.O.N. Omschrijving Villa Avantage, exclusiviteit op haar best. Traditioneel gebouwde stenen Villa, geschikt voor 6 tot 8 personen. De Villa

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zijn er mogelijkheden voor meer-/minder

Nadere informatie

Eindeloos recreëren tussen de Weerribben en de Friese Meren

Eindeloos recreëren tussen de Weerribben en de Friese Meren Eindeloos recreëren tussen de Weerribben en de Friese Meren Waterpark De Driesprong Op een idyllisch plekje tussen het Friese Merengebied en de Kop van Overijssel, kunt u eigenaar worden van een tweede

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167507 Omschrijving Huis Bij Zandvoort aan Zee heeft

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

De Duinen 229 TE KOOP k.k. Ouddorp TEL:

De Duinen 229 TE KOOP k.k. Ouddorp TEL: TE KOOP 395.000 k.k. TEL: 0187.68.44.07 WWW.HAMEETEMANMAKELAARDIJ.NL Kenmerken Koopsom 395.000 k.k. Bouwjaar 2017 Kamers 3 Slaapkamers 2 Perceeloppervlakte 571 m² Inhoud 329 m³ Woonoppervlakte 90 m² Aanvaarding

Nadere informatie

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/limburg/america/1638528 Omschrijving Huis Als u voor sport en avontuur gaat, beleeft u

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Beleggersinformatie. Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Gegarandeerd netto rendement tot wel 6,5% met een looptijd van 10 jaar!

Beleggersinformatie. Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Gegarandeerd netto rendement tot wel 6,5% met een looptijd van 10 jaar! Beleggersinformatie Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad Gegarandeerd netto rendement tot wel 6,5% met een looptijd van 10 jaar! Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad Top belegging aan de

Nadere informatie

NU TE KOOP 127.500 VON

NU TE KOOP 127.500 VON NU TE KOOP Nog 1 vrijstaande recreatievilla s Type Valk Eigen grond Kavelgrootte: 710 m2 Keuze tussen verhuur en/of eigen gebruik Onwaarschijnlijk lage prijs 127.500 VON Inclusief volledige inrichting

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

VERRIJN STUARTLAAN 1 RIJSWIJK

VERRIJN STUARTLAAN 1 RIJSWIJK KANTOORRUIMTE 16.000 M2 (UNITS V.A. 440 M2) HUURPRIJS: # 130 /M2/JR KAART OMSCHRIJVING Object/lokatie Office Park Rijswijk is een hoogwaardig kantorencomplex van ca. 16.000 m² in Plaspoelpolder, strategisch

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING BALI GA ECONOMY CLASS 17 DAGEN POOLVILLA

Nadere informatie

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis PRIJZEN Dagprijslijst 2014 Staanplaatsen geldig van 16/04 tot 21/09 16/04-07/06 07/06-05/07 05/07-09/08 09/08-23/08 23/08-06/09 06/09-21/09 Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00 Kinderen (0-2 jaar)

Nadere informatie

veelgestelde vragen Private lease

veelgestelde vragen Private lease veelgestelde vragen Private lease 1. Wat houdt private lease in? 2. Wat zijn voordelen van private lease? 3. Wat zit er in de maandprijs, die ik betaal? 4. Wat is het verschil tussen privé lease, private

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Rotterdam, Nietzschestraat 1

Rotterdam, Nietzschestraat 1 Rotterdam, Nietzschestraat 1 Bijzonder fraai wonen in deze schitterende vrijstaande villa op maar liefst 976 m² eigen grond. Rust, ruimte en rondom in het groen en toch vlakbij het Centrum met haar voorzieningen.

Nadere informatie

GOOILANDEN WAARDEVOLLE EN WAARDEVASTE INVESTERING FASE 3

GOOILANDEN WAARDEVOLLE EN WAARDEVASTE INVESTERING FASE 3 GOOILANDEN WAARDEVOLLE EN WAARDEVASTE INVESTERING FASE 3 12 WELLNESS BUITENVERBLIJVEN RUST EN KWALITEIT VAN HET LEVEN DICHTBIJ DE STAD EEN BUITENVERBLIJF op eigen grond in het Gooi is meestal onbetaalbaar,

Nadere informatie

Solar Solutions. Peter Verlinden & Mathijs Leffers - 15 april 2015

Solar Solutions. Peter Verlinden & Mathijs Leffers - 15 april 2015 Solar Solutions Peter Verlinden & Mathijs Leffers - 15 april 2015 1 Wie is Rexel Bewuste woningen Commerciële ondersteuning 2 Wie is Rexel 3 Wereldwijd actief P. 4 Meer dan 100 jaar ervaring in Nederland

Nadere informatie

Beleggersinformatie. Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Top belegging aan de Zeeuws- Vlaamse kust

Beleggersinformatie. Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Top belegging aan de Zeeuws- Vlaamse kust Beleggersinformatie Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad Top belegging aan de Zeeuws- Vlaamse kust Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad Uitstekende verhuurlocatie aan de kust Ruime kavels

Nadere informatie

BEEKBERGEN BUNGALOW L6 DroomPark Beekbergen/De Valouwe Lage Bergweg 31. BEEKBERGEN BUNGALOW M13 DroomPark

BEEKBERGEN BUNGALOW L6 DroomPark Beekbergen/De Valouwe Lage Bergweg 31. BEEKBERGEN BUNGALOW M13 DroomPark BEEKBERGEN BUNGALOW L6 DroomPark Vraagprijs 40.000,- k.k. Op leuke beschutte locatie gelegen nette goed onderhouden RECREATIEBUNGALOW met terras en tuin v.v. sierbestrating en grasgazon, alsmede een vrijstaande

Nadere informatie

KONINGINNEGRACHT 53 DEN HAAG

KONINGINNEGRACHT 53 DEN HAAG KANTOORRUIMTE 500 M2 (UNITS V.A. 30 M2) HUURPRIJS: # 525 /M COG MAKELAARS BV - POSTBUS 82033-2508 EA - TELEFOON 070 306 60 50 - INFO@COGMAKELAARS.NL - WWW.COGMAKELAARS.NL OMSCHRIJVING Locatie Het kantoorgebouw

Nadere informatie

Zandsteen. Projectinformatie. Zandsteen 1 Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Zandsteen. Projectinformatie. Zandsteen 1 Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Zandsteen Zandsteen 1 Hoofddorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Bedrijfs-/kantoorpand met eigen parkeerterrein gelegen op Airport Business

Nadere informatie

St.-Anthoniedijk Utrecht

St.-Anthoniedijk Utrecht St.-Anthoniedijk Utrecht Huurprijs 4.900,- per maand Meer informatie op www.ehr.nl Kenmerken Beschikbaar per Direct Bijzonderheden Geen Omgeving Utrecht e.o. Soort woning Villa, vrijstaand met zwembad

Nadere informatie

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen!

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! In zeer goede staat! Bouwjaar 2006 Hoogwaardig sanitair! ZEER SPECIALE PRIJS! (complete pakket!) NU wegens

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Kruisweg. Projectinformatie. Kruisweg Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Kruisweg. Projectinformatie. Kruisweg Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Kruisweg Kruisweg 643-647 Hoofddorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorruimte in kleinschalig modern kantoorgebouw te Hoofddorp Kruisweg

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

VAN ONRENDABELE GROND NAAR DUURZAAM RENDEMENT

VAN ONRENDABELE GROND NAAR DUURZAAM RENDEMENT VAN ONRENDABELE GROND NAAR DUURZAAM RENDEMENT De overheid wil duurzame energie stimu leren en innovatie van duurzame energietechnieken bevor deren: meer duurzame energie in de toekomst. Doel is 16% duur

Nadere informatie

Te koop: Landal De Bloemert 6

Te koop: Landal De Bloemert 6 Te koop: Landal De Bloemert 6 Omschrijving Vrijstaande 12-persoons recreatiewoning Landal De Bloemert is prachtig aan het water en nabij de bossen gelegen. Vanuit de eigen jachthaven kunt u zo het Zuidlaardermeer

Nadere informatie

Beleggersinformatie. Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Top belegging aan de Zeeuws- Vlaamse kust

Beleggersinformatie. Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Top belegging aan de Zeeuws- Vlaamse kust Beleggersinformatie Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad Top belegging aan de Zeeuws- Vlaamse kust Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad Uitstekende verhuurlocatie aan de kust Ruime kavels

Nadere informatie

THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS

THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS WERKT ONTMOET GENIET IT HAPPENS HERE! XXL UNIT XXL UNIT CITY UNITS EHVEN SKYHI EHVEN ART XL UNIT XL UNIT XL UNIT CITY UNITS BUTLERS TABLE EHVEN ART

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Kwaliteit, ruimte en vrijheid

Kwaliteit, ruimte en vrijheid Kwaliteit, ruimte en vrijheid Landgoed Nederheide ligt midden in de Stippelberg, een schitterend natuurgebied met een rijk en gevarieerd dierenleven, uitgestrekte bossen, fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

TE HUUR Hertenspoor 20 te Diever. Vrijstaande 6-persoons recreatiebungalow op Landgoed t Wildryck te Diever. Huurprijs: 700,- kale huur per maand

TE HUUR Hertenspoor 20 te Diever. Vrijstaande 6-persoons recreatiebungalow op Landgoed t Wildryck te Diever. Huurprijs: 700,- kale huur per maand TE HUUR Hertenspoor 20 te Diever Vrijstaande 6-persoons recreatiebungalow op Landgoed t Wildryck te Diever Huurprijs: 700,- kale huur per maand Vrijstaande, riante recreatiebungalow Hertenspoor 20 te Diever

Nadere informatie

IJsselmeerstraat 134, Medemblik

IJsselmeerstraat 134, Medemblik IJsselmeerstraat 134, Medemblik Kenmerken Overdracht Vraagprijs 195.000 k.k. Aangeboden sinds 23-08-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom 0 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

Zonnepanelen van Zelfstroom

Zonnepanelen van Zelfstroom Zonnepanelen van Zelfstroom Sluit je aan bij de energierevolutie! Welkom bij Zelfstroom We helpen je graag Zelfstroom vindt dat iedereen moet kunnen kiezen voor energie van de zon. Daarom kun je bij Zelfstroom

Nadere informatie

KANTOORGEBOUW CITY OFFICE KETTINGSTRAAT 2 TE DEN HAAG

KANTOORGEBOUW CITY OFFICE KETTINGSTRAAT 2 TE DEN HAAG KANTOORGEBOUW CITY OFFICE KETTINGSTRAAT 2 TE DEN HAAG 070 306 60 50 www.cogmakelaars.nl Representatieve kantoorruimte, met een prachtig uitzicht over het centrum van Den Haag Kettingstraat 2 te Den Haag

Nadere informatie

Bad MeerSee dat is fun, verwennerij en heel veel beach

Bad MeerSee dat is fun, verwennerij en heel veel beach Sint Jansdijk 8a 4504 PB Nieuwvliet badmeersee@droomparken.nl www.droomparken.nl/badmeersee Bad MeerSee dat is fun, verwennerij en heel veel beach www.droomparken.nl of bel met 088-055 15 00 DROOMPARK

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

Village des Cigales. ASL Village des Cigales, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur G.J. Timmerije, nader te noemen ASL ;

Village des Cigales. ASL Village des Cigales, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur G.J. Timmerije, nader te noemen ASL ; Village des Cigales ASL Village des Cigales, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur G.J. Timmerije, nader te noemen ASL ; en SARL FranceComfort, gevestigd te Grezelade, 46200 Lanzac

Nadere informatie

Reserveren is niet noodzakelijk. Diensten

Reserveren is niet noodzakelijk. Diensten Faciliteiten in Campanile Calais Slaapkamer Wekker, Kledingkast Tuin Kranten Radio, Kabeltelevisie, Flatscreen-tv, Telefoon Restaurant (à la carte), Restaurant (buffet), Koffie- / theevoorzieningen Gratis!

Nadere informatie

Lage Bergweg 31 - B8, 7361 GT Beekbergen

Lage Bergweg 31 - B8, 7361 GT Beekbergen Lage Bergweg 31 - B8, 7361 GT Beekbergen Vraagprijs 79.000,00 kosten koper Omschrijving Op Droompark Beekbergen (voorheen Recreatielandgoed De Valouwe) gelegen, uitstekend onderhouden ruime recreatiebungalow

Nadere informatie

PLATTEGROND EN TARIEVEN 2017 DE HAEGHEHORST CAMPING EN BUNGALOWPARK. BEST

PLATTEGROND EN TARIEVEN 2017 DE HAEGHEHORST CAMPING EN BUNGALOWPARK. BEST PLATTEGROND EN TARIEVEN 2017 CAMPING EN BUNGALOWPARK DE HAEGHEHORST BEST www.ardoer.com/haeghehorst KAMPEREN 2017 KAMPEERTARIEVEN Verblijfskosten korting op verblijfskosten bij langer verblijf dan Periodes

Nadere informatie

Schiphol Logistics Park. Projectinformatie. Nieuwbouw bedrijfsruimte. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Schiphol Logistics Park. Projectinformatie. Nieuwbouw bedrijfsruimte. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Schiphol Logistics Park Nieuwbouw bedrijfsruimte btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Nieuwbouw bedrijfsruimte op Schiphol Logistics Park Projectomschrijving

Nadere informatie

Te huur. Atelier / kantoorruimte Gebouw KB

Te huur. Atelier / kantoorruimte Gebouw KB Te huur Atelier / kantoorruimte Gebouw KB Industriepark Kleefse Waard real estate B.V. visit: Westervoortsedijk 73 6827 AV Arnhem post: PO Box 5197 6802 ED Arnhem T +31 (0)26 384 46 46 F +31 (0)26 384

Nadere informatie

Beleggersinformatie. Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Gegarandeerd netto rendement tot wel 6,5% met een looptijd van 10 jaar!

Beleggersinformatie. Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Gegarandeerd netto rendement tot wel 6,5% met een looptijd van 10 jaar! Beleggersinformatie Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad Gegarandeerd netto rendement tot wel 6,5% met een looptijd van 10 jaar! Beleggen in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad Top belegging aan de

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

TE KOOP. Oude Deldenerweg , 7548 PM Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oude Deldenerweg , 7548 PM Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Oude Deldenerweg 205 69, 7548 PM Vraagprijs 54.000,- k.k. Omschrijving Achter het Resort Bad Boekelo, in bosrijke omgeving gelegen, geheel gemeubileerde en gemoderniseerd appartement met ruim terras

Nadere informatie

PROJECT HUURINFORMATIE. Stationsplein 9 te Gouda

PROJECT HUURINFORMATIE. Stationsplein 9 te Gouda PROJECT HUURINFORMATIE Stationsplein 9 te Gouda Object : In het kantoorgebouw Gouwespoor worden diverse turn-key kantoorunits aangeboden. Vloeroppervlakte : Begane grond : verhuurd Eerste verdieping :

Nadere informatie

Algemene informatie Schokkersstraat

Algemene informatie Schokkersstraat Algemene informatie Schokkersstraat Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken langs de straat. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de vrijstaande

Nadere informatie

Te huur kantoorkamers Lange Noordstraat 48, Middelburg

Te huur kantoorkamers Lange Noordstraat 48, Middelburg Te huur kantoorkamers Lange Noordstraat 48, Middelburg Diverse full services kantoor (kamers) gelegen in het bruisende PTK Business Center gevestigd in het voormalige postkantoor in het hart van Middelburg.

Nadere informatie