Brugge O-weekend op 2/3 juni 2012 Bulletin 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Brugge O-weekend op 2/3 juni 2012 Bulletin 2"

Transcriptie

1 Brugge O-weekend op 2/3 juni 2012 Bulletin 2 Inleiding De eerste City-orienteering van Brugge nadert met rasse schreden! 425 lopers hebben zich al op voorhand ingeschreven waarvan 90 buitenlanders. De kaarten zijn getekend, de banen gelegd. Nu is het aftellen naar het weekend. Ter herinnering, het zijn drie afzonderlijke wedstrijden zonder globaal klassement. Er zijn geen starttijden voorzien. In principe wordt er om de minuut gestart. De stad Brugge heeft prijzen voorzien voor de zondagwedstrijd, de club hamok voor de winnaars van de sprinten. Ze lonen de moeite. Zet je beste beentje voor zodat je een collectors item kan veroveren. Overzicht Zaterdagochtend 2 juni: sprint in Veltembos en kazerne LTZ Billet Zaterdagavond 2 juni: sprint + recreatieve oriëntatievormen op de campus Ter Groene Poorte Zondagochtend 3 juni: City-orienteering in Brugge centrum. Locaties

2 Ter plaatse geraken en parking Het wordt sterk aangeraden de auto te parkeren op de parking aan de voorkant van het station voor de prijs van 3,5 euro per dag. In deze prijs is gratis busvervoer naar het centrum van de stad inbegrepen voor alle inzittenden. Je hoeft enkel je parkeerticket te tonen als je op de bus stapt. Let op, dit geldt NIET voor een rit naar Brugge St-Kruis voor de 1 e sprint. In de stad Brugge kan je maximum 4 uur parkeren in een blauwe zone met parkeerkaart. Op de weinige betalende parkeerplaatsen die in de stad bestaan kan je maximum 2 uur staan. Er zijn frequente controles! De parkeercapaciteit aan de CC s is beperkt. Er zijn wel steeds mogelijkheden in de omliggende straten. Sprint 1 is gemakkelijk te bereiken met de bus. Hiervoor moet je lijn 10 nemen en afstappen aan de watertoren (ter hoogte van de Mac Donalds en Delhaize). Vanaf daar hangen pijlen en lintjes naar het CC. Brugge station is op wandelafstand van de 2 e sprint en van het CC van de City-O. Inschrijven: De voorinschrijvingen zijn afgesloten. Het blijft wel nog altijd mogelijk een daginschrijving te doen. De inschrijvingsprijs blijft hetzelfde maar er is geen kleine herinnering meer aan de deelname. Voor de sprints: 5 (3 t.e.m. H/D Jun) City-orienteering: 5 (3 t.e.m. H/D Jun) Reeksen: H/D Pupillen H/D Beloften H/D Juniors H/D Seniors H/D MastersA H/D MastersB H/D MastersC H/D MastersD Voor elke winnaar van een reeks op een sprint is er een prijs, voor de wedstrijd op zondag zijn er prijzen voor de drie eerste van elke reeks.

3 Sprint op Veltem (zaterdagochtend 2 juni 2012) Samenkomst in het Kwartier LUITENANT-TER-ZEE Victor BILLET ( L. De Bruynestraat 125, 8310 Brugge St-Kruis) Wegaanduiding vanaf het kruispunt op de ring rond Brugge (Buiten Kazernevest) en de N9 (Maalsesteenweg) Aanbeveling: met de wagen is het aangewezen afrit 9 OOSTKAMP op de E40 Brussel-Oostende te nemen in plaats van afrit Brugge. Na het nemen van de afrit volg je richting Brugge. Je komt dan op de ring van Brugge die je even in noordelijke richting moet volgen. Je komt dan op het hierboven aangegeven kruispunt. Capaciteit parking: 75 wagens en in de omliggende straten aangegeven op onderstaande kaart.

4 OPGELET: De kazerne is competitiezone. Vanaf de parking of de ingang van de kazerne is er een afgebakende route waarvan NIET afgeweken mag worden. Stewards zullen hierop toekijken. Afstand parking CC: m Afstand CC start: 1000 m Afstand aankomst CC: 0 m Kaart op schaal 1/4.000 (formaat A4) ISSOM normen Vrije start tussen 10 en 12 Hr Kleedruimte en douches zijn ter beschikking, beperkte cafetaria Afstanden: omloop reeksen afstand 1 HSen 3,1 km 2 HMasters A, HJun 2,8 km 3 HMasters B, DSen 2,5 km 4 HBel, DMasters A, DJun 2,3 km 5 HMasters C, DMasters B 2 km 6 Dbel, Hmasters D, DMasters C, 1,8 km 7 HPup, DPup, DMasters D 1,6 km 8 Short difficult 2,7 km 9 Short easy 1,9 km OPGELET: Er is een drukke baan die overgestoken moet worden tussen het Veltembosje en de kazerne. Dit zal gebeuren ter hoogte van de verkeerslichten. Er is een tijdsneutralisatie voorzien op alle omlopen vanaf dit verkeerslicht tot aan de ingang van de kazerne (ongeveer 300 m). Er wordt gevraagd de lintjes te volgen en niet dwars over de parking van de Delhaize te lopen om ongevallen te voorkomen. Zie hieronder op het kaartje aangeduide volgweg (staat ook op de wedstrijdkaart).

5 Sprint 2 + recreatieve O-vormen op de campus Ter Groene Poorte (zaterdagavond 2 juni 2012) Samenkomst in de school van HOWEST (Rijselstraat Brugge Sint-Michiels) Wegaanduiding vanaf het rond punt op de ring rond Brugge (R30) en de N397 (Koning Albert I laan)) Capaciteit parking: 130 wagens en in de omliggende straten aangegeven op onderstaande kaart.

6 Kaart op schaal 1/3.000 (formaat A4) ISSOM normen Afstand parking CC: m Afstand CC start: 650 m Afstand aankomst CC: 50 m Afstanden: omloop reeksen afstand 1 HSen 3 km 2 HMasters A, HJun 2,7 km 3 HMasters B, DSen 2,4 km 4 HBel, DMasters A, DJun 2,2 km 5 HMasters C, DMasters B 2 km 6 Dbel, Hmasters D, DMasters C, 1,7 km 7 HPup, DPup, DMasters D 1,5 km 8 Short difficult 2,3 km 9 Short easy 1,9 km Vrije start tussen 18 en Hr Kleedruimte en cafetaria. Er zijn GEEN douches ter beschikking De kaart omvat twee scholengroepen, beiden zijn omheind. Er is een doorgang van de ene scholengroep naar de andere. Deze is verplicht en zeer duidelijk aangegeven op de kaart. De recreatieve vormen: Voor het recreatieve gedeelte, georganiseerd door de club epos, zal er een apart secretariaat zijn. Hier krijg je je deelnamebewijs voor de verschillende activiteiten. Moest je nog niet ingeschreven zijn, dan kan dit nog op de dag zelf. Details zullen ter beschikking zijn in het secretariaat. Starten op de recreatieve vormen zal mogelijk zijn vanaf Hr. Aangeraden wordt te beginnen met de biatlon. Starten op deze activiteit kan slechts tot Hr. De andere activiteiten blijven tot laat op de avond ter beschikking.

7 Klassieke afstand in Brugge (zondag 3 juni 2012) Samenkomst in het Sint-Lodewijks college (Magdalenastraat 30, 8200 Brugge Sint- Andries) Wegaanduiding vanaf het rond punt op de ring rond Brugge (R30) en de N397 (Koning Albert I laan)) (zie plannetje bij sprint 2) Capaciteit parking: 50 wagens en in de omliggende straten aangegeven op onderstaande kaart. Vrije start op de grote markt van Brugge tussen 10 en Hr. De weg naar de start zal duidelijk aangegeven zijn. Hiervan afwijken is niet toegelaten, de ganse stad is immers wedstrijdzone. Deelnemers die logeren in de stad worden gevraagd de kortste weg te nemen naar het CC (of de grote markt). Opgelet, je moet in elk geval passeren aan het CC na de wedstrijd voor het uitlezen van je emit badge. Kaart op schaal 1/5.000 (formaat A3) ISSOM normen

8 Ruime kleedkamers en douches zijn ter beschikking in het CC Uitgebreide cafetaria: belegde broodjes, Brugse taarten, Brugse kaas, Brugse bieren, enz. Afstand parking CC: m Afstand CC start: 1600 m Afstand aankomst CC: 900 m Omlopen omloop reeksen afstand 1 HSen 8,4 km 2 HMasters A, HJun 7,6 km 3 HMasters B, DSen 6,3 km 4 HBel, DMasters A, DJun 5 km 5 HMasters C, DMasters B 4,3 km 6 DBel, Hmasters D, DMasters C 3,1 km 7 HPup, DPup, Dmasters D 2,5 km 8 Long Difficult 6,5 km 9 Short Difficult 3,5 km 10 Long Easy 6,5 km 11 Short Easy 3,6 km 12 Foto-oriëntatie lang 5,5 km 13 Foto-oriëntatie kort 2,5 km De foto-oriëntatie is bedoeld als wandeling (zonder tijdsopname) op dezelfde kaart als de competitielopers, met een omloop en controlepunten en daarnaast foto s van een bijzonder iets vlak bij de controlepunten. De bedoeling is elke foto aan een controlepost te koppelen zodra je ter plaatse bent. De GPS-coördinaten van de controlepunten zullen op de achterkant van de kaart staan. Afstanden: 2,5 Km vogelvlucht (3,5 Km wandelafstand of 1 à 1Hr15Min) en 5,5 Km vogelvlucht (7 Km wandelafstand of 2 à 2Hr30Min) Ter plaatse inschrijven kan nog voor de omlopen 8 t.e.m. 13 Kinderomloop: inschrijving ter plaatse (ongeveer 1 Km) Drankpost: in functie van de weersomstandigheden zal er een drankpost voorzien worden op de grote markt. Er zal in elk geval water zijn aan de aankomst. Secretariaat: Het secretariaat zal geopend zijn 1 uur voor de aanvang van de wedstrijden: Zaterdagochtend vanaf 9 Hr Zaterdagavond vanaf 17 Hr Zondag vanaf 9 Hr Heb je je op voorhand ingeschreven, dan moet je je enkel de eerste keer dat je aan een activiteit deelneemt melden aan het secretariaat. Je krijgt daar je back-up labels voor de wedstrijden waarvoor je ingeschreven bent. Indien je betaling nog niet in orde is zal je ter plaatse moeten betalen. Dit back-up label moet gebruikt worden. Het is je betalingsbewijs en je garantie dat je aan de start de juiste omloop krijgt. Er zullen geen starttijden opstaan vermits de start vrij te kiezen is. Indien je nog niet ingeschreven bent moet je je voor elke wedstrijd inschrijven op het secretariaat.

9 Herinnering: Alle deelnemers die op voorhand hebben ingeschreven krijgen een extra back-up label met de vermelding surprise. Met dit label kan op zondag de herinnering aan het evenement afgehaald worden aan de daarvoor voorziene stand. Toiletten: Er zijn toiletten in de diverse CC. Er zijn GEEN toiletten aan de starten van de 2 sprinten!!! Voor zondag krijg je een sticker met het logo van het evenement. Je moet deze sticker zichtbaar op je kledij aanbrengen. Je kan dan gratis naar het toilet gaan in de Halletoren (op 50 meter van de start, vlak naast de markt). Deze sticker krijg je op het secretariaat bij je inschrijving. Tijdsopname: Elektronische tijdsopname met Emit systeem. Een individuele Emit kan gehuurd worden voor gans het weekend: 2, H/D-20+; 1 H/D-18-; waarborg: 40 Postenbeschrijvingen: Er staan GEEN postenbeschrijvingen op de kaarten. Losse postenbeschrijvingen zullen ter beschikking zijn aan de start. Prijzen: Prijzen zullen worden overhandigd aan de winnaars van elke reeks voor de sprinten op zaterdag en voor de drie eerste van elke reeks voor de City-orienteering op zondag.

10 Speciaal optreden: Op zondag vanaf Hr tot Hr is er een gastoptreden van de groep CORNFLAKE. Speciaal voor dit evenement werd immers het lied If you wanna win gecomponeerd. Bekijk het promotiefilmpje voor de wedstrijd in Brugge op youtube: ze_-9me&feature=channel&list=ul Of hetzelfde liedje maar ditmaal ter promotie van de oriëntatiesport: I2Ib7w&feature=channel&list=UL Dit liedje vindt langzaam zijn weg via youtube. Help ons het liedje nog meer bekendheid te geven en stuur het door naar al je vrienden. In Rusland, Amerika, Canada en een groot deel van Europa werd het liedje al bekeken maar er blijven nog landen te veroveren. Prijsuitdeling: Voor alle wedstrijden op zondag 3 juni om ±14Hr. Luister naar de aanmoedigingen en goede raad van Cornflake en ga voor een collectors item! Info omtrent de verblijfsmogelijkheden en bezienswaardigheden in Brugge: htm Camping Memling ligt naast de eerste sprint. Vragen? luc.cloostermans@mil.be

We willen alvast beginnen met jullie te bedanken voor je deelname aan deze tweede editie van de city-o te Brugge.

We willen alvast beginnen met jullie te bedanken voor je deelname aan deze tweede editie van de city-o te Brugge. Briefing Brugge 2015 Welkom We willen alvast beginnen met jullie te bedanken voor je deelname aan deze tweede editie van de city-o te Brugge. Brugge is één van de mooiste steden van België en verdient

Nadere informatie

Bulletin. Ghent Orienteering- Event

Bulletin. Ghent Orienteering- Event Educatief Project voor Oriëntatiesporten v.z.w. Ondernemingsnummer: 0833.998.179 Kollebloemstraat 18 9030 Mariakerke Bulletin Ghent Orienteering- Event Rozebroeken Zaterdag 03 mei 2014 13u tot 20u30 Locatie

Nadere informatie

Bulletin. Ghent Orienteering- Event 2015

Bulletin. Ghent Orienteering- Event 2015 Educatief Project voor Oriëntatiesporten v.z.w. Ondernemingsnummer: 0833.998.179 Kollebloemstraat 18 9030 Mariakerke Bulletin Ghent Orienteering- Event 2015 Zaterdag 25 april 2015 Locatie CC Het CC is

Nadere informatie

Interland 2016 Bulletin 2

Interland 2016 Bulletin 2 Interland 2016 Bulletin 2 Beste oriëntatiesportvrienden, Het Vlaams Verbond voor Oriënteringssporten (VVO) en de oriëntatieclub Trol hebben het genoegen de internationale teams uit te nodigen op de Interland

Nadere informatie

bulletin City Race Euro Tour ASOM is ook de eerste wedstijd van de 2015 City Race Euro Tour. Meer info kan je vinden op de website cityracetour.org.

bulletin City Race Euro Tour ASOM is ook de eerste wedstijd van de 2015 City Race Euro Tour. Meer info kan je vinden op de website cityracetour.org. Antwerp Sprint Orienteering Meeting 05-06/09/2015 bulletin Welkom op ASOM, de Antwerp Sprint Orienteering Meeting 2015! City Race Euro Tour ASOM is ook de eerste wedstijd van de 2015 City Race Euro Tour.

Nadere informatie

bulletin 3 ASOM 2016 ANTWERP SPRINT ORIENTERING MEETING welkom op ASOM 2016! ARE YOU READY FOR A CHALLENGE?

bulletin 3 ASOM 2016 ANTWERP SPRINT ORIENTERING MEETING welkom op ASOM 2016! ARE YOU READY FOR A CHALLENGE? bulletin 3 ASOM 2016 ANTWERP SPRINT ORIENTERING MEETING welkom op ASOM 2016! ARE YOU READY FOR A CHALLENGE? ASOM 2016 EURO CITY TOUR ASOM maakt deel uit van de Euro City Tour. ORGANISATIE ASOM 2016 wordt

Nadere informatie

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 Zomertornooi 2018 U6 tot U13 Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 ALGEMEEN REGLEMENT Het jaarlijks zomertornooi wordt ingericht door Schelle (stamnummer 4926) en vindt plaats op de terreinen van Schelle

Nadere informatie

Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019

Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019 Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019 Tornooicoördinator : Koen Devriendt koen-devriendt@telenet.be 0478 / 30 29 78 ALGEMEEN REGLEMENT Het jaarlijks zomertornooi wordt ingericht

Nadere informatie

PROPAGANDAWEDSTRIJD KCCM 21 en 22 september 2013

PROPAGANDAWEDSTRIJD KCCM 21 en 22 september 2013 Blz. 1 KONINKLIJKE CANO CLUB MECHELEN vereniging zonder winstoogmerk gesticht in 1933 aangesloten bij het KBKV en bij het VKKF www.kccm.be Johan Coppens Auwegemvaart 103/02 2800 Mechelen clubgebouw : Auwegemvaart

Nadere informatie

algemene info Contact : Frank Smets Alfons Smetstraat Dessel

algemene info Contact : Frank Smets Alfons Smetstraat Dessel Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de Flanders cup wedstrijd van 13 aug 2017. Deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL. In deze uitnodiging vind u alle nodige informatie.

Nadere informatie

Hou ermee rekening dat er in vele straten een parkeerverbod zal zijn. Het actiecentrum (College Ieper) is in het roze omlijnd.

Hou ermee rekening dat er in vele straten een parkeerverbod zal zijn. Het actiecentrum (College Ieper) is in het roze omlijnd. ALGEMENE INFO: Als organisatie zijn we heel blij om je voor deze 3 e editie weer een nieuw parcours voor te schotelen. We klokken af op ruim 44 locaties (dank aan alle locaties) doorheen de Ieperse binnenstad

Nadere informatie

Programma en praktische info Belgische Kampioenschappen BMX te Keerbergen:

Programma en praktische info Belgische Kampioenschappen BMX te Keerbergen: Programma en praktische info Belgische Kampioenschappen BMX te Keerbergen: Parcours: Putsebaan 103, 3140 Keerbergen (of via de Molenstraat) Route: Hou er rekening mee dat het Rock Werchter is en dat je

Nadere informatie

Informatie Bulletin. Inhoudsopgave. Organisatie. Wedstrijdcoördinator Anita Foppen (tel. +31 (0) 6 200 80 815) Organisatie

Informatie Bulletin. Inhoudsopgave. Organisatie. Wedstrijdcoördinator Anita Foppen (tel. +31 (0) 6 200 80 815) Organisatie Informatie Bulletin Inhoudsopgave Organisatie Organisatie Voorwoord Algemene informatie Wedstrijdinformatie etappe 1 - Zandenbos Wedstrijdinformatie etappe 2 - Beekhuizerzand Wedstrijdcoördinator Anita

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste oriëntatievrienden,

VOORWOORD. Beste oriëntatievrienden, Infobrochure 1 2 VOORWOORD Beste oriëntatievrienden, HAMOK is verheugd om jullie allen welkom te heten op haar 4-daagse van Vlaanderen, niet alleen atleten vanuit de Belgische clubs maar ook weer een 30%

Nadere informatie

algemene info Contact : Frank Smets Alfons Smetstraat Dessel

algemene info Contact : Frank Smets Alfons Smetstraat Dessel Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de Topcompetitie wedstrijd van 3 september. Deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL. In deze uitnodiging vind u alle nodige informatie.

Nadere informatie

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 24 MEI 2015 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 24 MEI 2015 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 24 MEI 2015 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de TOPCOMPETITIE wedstrijd van 24 mei 2015 Deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL

Nadere informatie

algemene info Contact : Frank Smets GSM ; / E mail ; Website ;

algemene info Contact : Frank Smets GSM ; / E mail ; Website ; Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de topcompetitie 7 april 2019. Deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL. In deze uitnodiging vind u alle nodige informatie. Contact : Frank

Nadere informatie

3- DAAG SE VAN DE KE MP E N 2015

3- DAAG SE VAN DE KE MP E N 2015 3- DAAG SE VAN DE KE MP E N 2015 Beste oriëntatievrienden, Van harte welkom op de twaalfde editie van de driedaagse van de Kempen. We zijn opgelucht en blij dat we uiteindelijk toch de toelating hebben

Nadere informatie

DAMME-BRUGGE-DAMME. Programma. Inschrijvingen. Daginschrijving. Wedstrijd. Voorinschrijving. Afhalen startnummer

DAMME-BRUGGE-DAMME. Programma. Inschrijvingen. Daginschrijving. Wedstrijd. Voorinschrijving. Afhalen startnummer Loopwedstrijd DAMME - BRUGGE - DAMME zondag 28 april 2019 www.run4you.be J O N AT H A N M E S T D A G H W W W. S A N I TA I R - O O S T K A M P. B E Damme-Brugge-Damme beperkt zijn ecologische voetafdruk:

Nadere informatie

algemene info Contact : Frank Smets Alfons Smetstraat Dessel

algemene info Contact : Frank Smets Alfons Smetstraat Dessel Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de Flanders cup + PK wedstrijd van 22 mei 2016 Deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL. In deze uitnodiging vind u alle nodige informatie.

Nadere informatie

Men moet wel te voet terug naar de ingang aan de Brouwersvliet 5. Doorgang naar de gebouwen vanuit de garage kan enkel met een badge gebeuren.

Men moet wel te voet terug naar de ingang aan de Brouwersvliet 5. Doorgang naar de gebouwen vanuit de garage kan enkel met een badge gebeuren. De sessie gaat door in het witte gebouw - Brouwersvliet 5. De parking is voorzien aan de achterkant van dit gebouw: Adriaan Brouwersstraat. Dit is een enkelerichtingsstraat, die vanaf de kaaien kan ingereden

Nadere informatie

Buitengewoon goed! KAMPIOENSCHAP. 21.03.2016 Coach Antwerpen REGLEMENTEN & INFO. KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016

Buitengewoon goed! KAMPIOENSCHAP. 21.03.2016 Coach Antwerpen REGLEMENTEN & INFO. KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016 REGLEMENTEN & INFO KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016 21.03.2016 Coach Antwerpen 1 PRAKTISCH WANNEER Maandag 21 maart 2016 WAAR COACH ANTWERPEN Karel Geertsstraat 2b - 2140 BORGERHOUT GRATIS TOEGANG Voor de leerlingen

Nadere informatie

INFOBROCHURE JEUGDTORNOOI KFC EPPEGEM 2018

INFOBROCHURE JEUGDTORNOOI KFC EPPEGEM 2018 INFOBROCHURE JEUGDTORNOOI KFC EPPEGEM 2018 Maandag 30 April 2018 Mastertornooi voor recreatieve ploegen Dinsdag 01 Mei 2018 Schaal Cois Verstraeten Voormiddag: U10 Namiddag: U11 Vrijdag 04 Mei 2018 U17

Nadere informatie

algemene info Contact : Frank Smets GSM ; / E mail ; Website ;

algemene info Contact : Frank Smets GSM ; / E mail ; Website ; Bij deze bent u van harte uitgenodigd op het Kampioenschap Van Belgie op 8 juli 2018. Deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL. In deze uitnodiging vind u alle nodige informatie.

Nadere informatie

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Hoe gaat zo n wedstrijd in zijn werk... 3 3. Aan welke wedstrijden kun je meedoen?... 3 4. Categorieën

Nadere informatie

Wegbeschrijving locaties natuurmanagement voortraject 2015 LESLOCATIES. Bosmuseum Duboislaan 2 1560 Hoeilaart

Wegbeschrijving locaties natuurmanagement voortraject 2015 LESLOCATIES. Bosmuseum Duboislaan 2 1560 Hoeilaart Wegbeschrijving locaties natuurmanagement voortraject 2015 LESLOCATIES Bosmuseum Duboislaan 2 1560 Hoeilaart Bosmuseum Duboislaan 2 1560 Hoeilaart Met de trein: Vanuit Brussel-Noord vertrekt er een trein

Nadere informatie

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie :

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Omdat we dit jaar voor de eerste keer ons publiek niet 1 maar 2 dagen met top Blues en de nodige Duvel gaan verwennen, is er ook nagedacht over de

Nadere informatie

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017 OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017 NUTTIGE INLICHTINGEN - Het tornooi gaat door op zaterdag 24 juni 2017 op de gemeentelijke sportterreinen van Wingene, met aanvang om 08u55. Er wordt gespeeld

Nadere informatie

KVV BMX 2018 & Vlaamse jeugdwedstrijd

KVV BMX 2018 & Vlaamse jeugdwedstrijd KVV BMX 2018 & Vlaamse jeugdwedstrijd Aarschot 03/06/2018 BMX Team Bekaf Aarschot organiseert op 03/06/2018 samen met Cycling Vlaanderen het KVV BMX 2018. Voorafgaand aan het KVV zal een Vlaamse jeugdwedstrijd

Nadere informatie

Stage afspraken E B. Studenten Campus Asse. Schematische plattegrond campus Asse. OLV Ziekenhuis. Beste student

Stage afspraken E B. Studenten Campus Asse. Schematische plattegrond campus Asse. OLV Ziekenhuis. Beste student OLV Ziekenhuis BEGELEIDINGS- VERPLEEGKUNDIGEN Tina Rosé Greet Van Nieuwenhove T. 053 72 45 03 begeleidingsverpleegkundige @olvz-aalst.be Studenten Campus Asse Stage afspraken Beste student Om van jullie

Nadere informatie

3 Days of Belgium Mai 2018

3 Days of Belgium Mai 2018 3 Days of Belgium 19-20-21 Mai 2018 Inhoud 1 2 3 4 5 6 7 8 Locatie Algemeen programma Wedstrijdinformatie Dag 1 Dag 2 Dag 3 Plan Omloop Welkom! DEN 16 FIN 2 FRA 106 GER 73 IRL 4 LUX 6 NED 22 NOR 4 POR

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U13 Blz. 1/9 GRONDPLAN Zomertornooi Schelle Sport 2017

Nadere informatie

INTERCLUBWEDSTRIJD 1.1 VOOR JUNIORES MOERKERKE ZONDAG 19 MAART 2017

INTERCLUBWEDSTRIJD 1.1 VOOR JUNIORES MOERKERKE ZONDAG 19 MAART 2017 INTERCLUBWEDSTRIJD 1.1 VOOR JUNIORES MOERKERKE ZONDAG 19 MAART 2017 INSCHRIJVING: ENKEL VOORINSCHRIJVINGEN AFHALEN RUGNUMMERS: Zondag 19 maart 2017 van 11 uur tot 12 uur in Stadhuis te Damme (markt). BRIEFING

Nadere informatie

... ... EuréGioBike A.S.B.L. B-6661 Houffalize www.euregiobike.org. SPW Infrasports Boulevard du Nord, 8 B-5000 Namur www.infrasports.

... ... EuréGioBike A.S.B.L. B-6661 Houffalize www.euregiobike.org. SPW Infrasports Boulevard du Nord, 8 B-5000 Namur www.infrasports. Organisatie: Organisatie: EuréGioBike A.S.B.L. B-6661 Houffalize www.euregiobike.org Met de steun van SPW Infrasports Boulevard du Nord, 8 B-5000 Namur www.infrasports.net Met de steun van Province de

Nadere informatie

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 4 MEI 2014 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 4 MEI 2014 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 4 MEI 2014 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de TOPCOMPETITIE wedstrijd van 4 mei 2014 Deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL SMETS

Nadere informatie

Finale Beker van Vlaanderen Pupillen-Miniemen Jongens en Meisjes --TEAM MANUAL

Finale Beker van Vlaanderen Pupillen-Miniemen Jongens en Meisjes --TEAM MANUAL Zaterdag, 10 september 2016 GERARD BONTINCKSTADION AC WAASLAND Lange Rekstraat 30, 9100 Sint-Niklaas Finale Beker van Vlaanderen Pupillen-Miniemen Jongens en Meisjes --TEAM MANUAL WOORD VOORAF Beste atleten,

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET GRAVENSTEEN

MIJN BEZOEK AAN HET GRAVENSTEEN MIJN BEZOEK AAN HET GRAVENSTEEN WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Gravensteen. Dit is een echte burcht in Gent. Veel kinderen vinden een bezoek aan het Gravensteen leuk. Deze bundel

Nadere informatie

2-Daagse van de Veluwe

2-Daagse van de Veluwe bulletin 2 2-Daagse van de Veluwe Ede - Lunteren 25 en 26 oktober Welkom Dit is het tweede en laatste informatiebulletin van de Tweedaagse van de Veluwe. De organisatie van oriëntatieloopvereniging Argus

Nadere informatie

2-Daagse van de Veluwe oktober Nederland

2-Daagse van de Veluwe oktober Nederland 2-Daagse van de Veluwe 2017 28-29 oktober Nederland 1 Welkom Dit is het informatiebulletin van de Tweedaagse van de Veluwe. De organisatie van oriëntatieloopvereniging Argus heet alle deelnemers, vrijwilligers

Nadere informatie

INTERCLUBWEDSTRIJD 1.1 VOOR JUNIORES MOERKERKE ZONDAG 18 MAART 2018

INTERCLUBWEDSTRIJD 1.1 VOOR JUNIORES MOERKERKE ZONDAG 18 MAART 2018 INTERCLUBWEDSTRIJD 1.1 VOOR JUNIORES MOERKERKE ZONDAG 18 MAART 2018 INSCHRIJVING: ENKEL VOORINSCHRIJVINGEN AFHALEN RUGNUMMERS: Zondag 18 maart 2018 van 11 uur tot 12 uur in Stadhuis te Damme (markt). BRIEFING

Nadere informatie

Atletiekclub Sodibrug

Atletiekclub Sodibrug Atletiekclub Sodibrug 9de Dwars door Sint-Kruis Zaterdag 14 SEPTEMBER 2013 www.acsodibrug.be Programma 13u00: 600m jeugdloop High5 meisjes t.e.m. 9 j. 13u15: 600m jeugdloop High5 jongens t.e.m. 9 j.

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN DE STOOMGROEP IN TURNHOUT

MIJN BEZOEK AAN DE STOOMGROEP IN TURNHOUT MIJN BEZOEK AAN DE STOOMGROEP IN TURNHOUT WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar de Stoomgroep. Dit is een miniatuurspoorweg in Turnhout waar ik op kleine treinen kan rijden. Veel mensen vinden

Nadere informatie

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig flexibiliteit genoeg geraken gezondheid goed goede goedkoop grote BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT Grafische voorstelling open antwoorden andere belangrijke zaken bij verplaatsingen aankomen aansluiting

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET NATUUR- EN ERFGOEDMUSEUM VAN NATUURPUNT IN TURNHOUT

MIJN BEZOEK AAN HET NATUUR- EN ERFGOEDMUSEUM VAN NATUURPUNT IN TURNHOUT MIJN BEZOEK AAN HET NATUUR- EN ERFGOEDMUSEUM VAN NATUURPUNT IN TURNHOUT WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Natuur- en Erfgoedmuseum van Natuurpunt. Een kortere naam is het Natuurpunt

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U12 &U13 Blz. 1/10 GRONDPLAN MINIEMEN Zomertornooi

Nadere informatie

BRIEFING ARGENTA TRIATLON IZEGEM CENTRUM 15/08 - OLYMPISCHE AFSTAND -

BRIEFING ARGENTA TRIATLON IZEGEM CENTRUM 15/08 - OLYMPISCHE AFSTAND - BRIEFING ARGENTA TRIATLON IZEGEM CENTRUM 15/08 - OLYMPISCHE AFSTAND - OVERZICHT: REGISTRATIE 14/08 17u00-19u00 Prisma Campus IDP Dirk Martenslaan 16, Izegem 15/08 07u15-09u30 Provinciedomein De Gavers,

Nadere informatie

Stage afspraken. Studenten Campus Aalst. Schematische plattegrond campus Aalst. OLV Ziekenhuis. Beste student,

Stage afspraken. Studenten Campus Aalst. Schematische plattegrond campus Aalst. OLV Ziekenhuis. Beste student, OLV Ziekenhuis BEGELEIDINGS- VERPLEEGKUNDIGEN Wendy Ringoot Greet Van Nieuwenhove T. 053 72 45 03 begeleidingsverpleegkundige @olvz-aalst.be Studenten Campus Aalst Stage afspraken Beste student, Om van

Nadere informatie

Braderie 25-26-27-28 juni 2015: hoe komt u er bij?

Braderie 25-26-27-28 juni 2015: hoe komt u er bij? Braderie 25-26-27-28 juni 2015: hoe komt u er bij? De Stad Gent, De Lijn en de NMBS doen er alles aan om de weg naar en van het centrum van de stad op een optimale manier te organiseren. We zetten alle

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

paastornooi dames zaterdag 15 april 2017

paastornooi dames zaterdag 15 april 2017 paastornooi dames zaterdag 15 april 2017 OPGELET!!! Wijziging terrein Ons damestornooi gaat dit jaar door op ons B-terrein! Mayerlei 154 2640 Mortsel Kom met het openbaar vervoer of de fiets en bespaar

Nadere informatie

CAPINO DUATLON WEVELGEM

CAPINO DUATLON WEVELGEM CAPINO DUATLON WEVELGEM 30-09-2012 Wedstrijdinfo - BK ploegenduatlon 1. Algemene info (Bron: sportreglementen BTDF 2012) a) Opzet - Het BK ploegenduatlon is een clubcompetitie. - Het parcours wordt van

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U10 Blz. 1/8 GRONDPLAN Zomertornooi Schelle Sport 2017

Nadere informatie

Alle Technische Adviseurs (hierna TA) zullen ervaring hebben in de oriëntatiesport, baanleggen en organiseren van wedstrijden. Het is zeker niet de

Alle Technische Adviseurs (hierna TA) zullen ervaring hebben in de oriëntatiesport, baanleggen en organiseren van wedstrijden. Het is zeker niet de Alle Technische Adviseurs (hierna TA) zullen ervaring hebben in de oriëntatiesport, baanleggen en organiseren van wedstrijden. Het is zeker niet de bedoeling dat de TA zijn eigen concept opdringt maar

Nadere informatie

organiseren op zaterdag 14 september 2019: Finale Beker van Vlaanderen voor pupillen & miniemen jongens & meisjes

organiseren op zaterdag 14 september 2019: Finale Beker van Vlaanderen voor pupillen & miniemen jongens & meisjes organiseren op zaterdag 14 september 2019: voor jongens & meisjes 1. Voorwoord Beste atleten, trainers, bestuursleden en supporters, Namens KRC Tienen Atletiek en Regio Oost-Brabant Atletiek heten we jullie

Nadere informatie

Stemexpressie in verbinding !!! INTENSIEVE ZANGCURSUS! «LUISTER EN ZING»! GEÏNSPIREERD OP DE FILM! «AS IT IS IN HEAVEN»!!

Stemexpressie in verbinding !!! INTENSIEVE ZANGCURSUS! «LUISTER EN ZING»! GEÏNSPIREERD OP DE FILM! «AS IT IS IN HEAVEN»!! S O U N D X P E R I E N C E Stemexpressie in verbinding INTENSIEVE ZANGCURSUS «LUISTER EN ZING» GEÏNSPIREERD OP DE FILM «AS IT IS IN HEAVEN» TER LOO- 27 EN 28 DECEMBER 2014 Els Cuypers - Jan Davidtsstraat

Nadere informatie

Sportpark Vierhoeven in Roosendaal 10 september 2017 om 10:00 uur Like en volg Quikrun ook op

Sportpark Vierhoeven in Roosendaal 10 september 2017 om 10:00 uur Like en volg Quikrun ook op Sportpark Vierhoeven in Roosendaal 10 september 2017 om 10:00 uur Like en volg Quikrun ook op MET DANK AAN ONZE HOOFDSPONSOREN Uitzicht leidt tot inzicht... Goed inzicht in cijfers? Uw organisatie kan

Nadere informatie

Jos Helsen Cup Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 17 april 2017 voor U6, U7, U8 en U9

Jos Helsen Cup Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 17 april 2017 voor U6, U7, U8 en U9 Red Boys Elzestraat v.z.w. Stamnummer: 4336 Hogevelden 78 A - 2860 Sint-Katelijne-Waver BTW : BE 0445.284.735 www.rbelzestraat.be Jos Helsen Cup 2017 Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13

Nadere informatie

BRIEFING. ADRES START EN FINISH: E.Terlinckplein Koksijde. Let op parkeren in de omgeving is betalend.

BRIEFING. ADRES START EN FINISH: E.Terlinckplein Koksijde. Let op parkeren in de omgeving is betalend. 1 BRIEFING Inhoud: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Locatie & Parking Programma Ophalen startnummers Race info Bevoorradingen Ecologische verantwoordelijkheid Parcours overzicht / kaart Douches & kleedkamers

Nadere informatie

VIRGA JESSEFEESTEN 2017 Q&A mobiliteit en bereikbaarheid

VIRGA JESSEFEESTEN 2017 Q&A mobiliteit en bereikbaarheid VIRGA JESSEFEESTEN 2017 Q&A mobiliteit en bereikbaarheid ALGEMEEN Kan ik de binnenstad inrijden tijdens de ommegang? Bij elke ommegang wordt een veiligheidszone ingesteld rond het parcours, die verkeersvrij

Nadere informatie

Zomertornooi 2016. Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi 2016. Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U9 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U7 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

Bredene Kerst STRANDRACE / Vlaams Kampioenschap Strandrace TECHNISCHE FICHE & REGLEMENT

Bredene Kerst STRANDRACE / Vlaams Kampioenschap Strandrace TECHNISCHE FICHE & REGLEMENT Bredene Kerst STRANDRACE 26-12-2017 / Vlaams Kampioenschap Strandrace 2017-18 TECHNISCHE FICHE & REGLEMENT Gemeente : Bredene Discipline & Categorie : MTB STRANDRACE-Alle categorieën Datum organisatie

Nadere informatie

Belgium Pier Blankenberge

Belgium Pier Blankenberge Belgium Pier Blankenberge Parking & shuttle mogelijkheden Belgium Pier stelt alles in het werk om uw gasten zo goed en snel mogelijk ter plaatse te brengen, zowel tijdens de drukke zomermaanden als het

Nadere informatie

-----------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------- Wielerclub Heide Sportief Linter 100/455 Technische gids - Beker Van Belgie Juniores Website : www.wielerclubheidesportief.be ----------------------------------------------------------------- ALGEMEEN

Nadere informatie

Itinerary Teun Verbruggen Quartet Teun Verbruggen Quartet

Itinerary Teun Verbruggen Quartet Teun Verbruggen Quartet Wednesday 27 February 2019 at 20:30 Date: Wednesday, February 27, 2019 Event time: 20:30-22:00 https://www.nona.be/nl/programma/teun-verbruggen-quartet Mechelen, https://www.nona.be/nl/programma/teun-verbruggen-quartet

Nadere informatie

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must.

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must. Clubreglement Algemeen Dansen doen we in groep en samen kunnen we er een toffe tijd van maken! Pesten is dus uitgesloten in onze club! Heb je toch problemen, kom dit dan zeker melden bij je leraar of bestuur!

Nadere informatie

KVV SINT DENIJS SPORT. U17 Tornooi. 10 mei 2014. Met dank aan het bestuur van KVV SINT DENIJS SPORT

KVV SINT DENIJS SPORT. U17 Tornooi. 10 mei 2014. Met dank aan het bestuur van KVV SINT DENIJS SPORT KVV SINT DENIJS SPORT U17 Tornooi 10 mei 2014 Met dank aan onze sponsor, ContraLift. Bezoek de website voor meer info. www.contralift.be PROGRAMMA Zaterdag 10 mei 2014 Vanaf 09u00 Wedstrijden U17 op terrein

Nadere informatie

Art. 1-1 Individuele race tegen de tijd Eerste start voorzien om 9u

Art. 1-1 Individuele race tegen de tijd Eerste start voorzien om 9u Reglement van het Belgisch Kampioenschap Rolski 16 november 2014 Circuit van Spa-Francorchamps Wedstrijd georganiseerd door de vzw SRHF, met de steun van de FFBS en de KBSF Artikel 1 : Algemene organisatie

Nadere informatie

Winterkalender

Winterkalender Winterkalender 2016-2017 Aandacht!!! De atleten dienen zich in te schrijven ten laatste 10 minuten voor de aanvang van hun wedstrijd. Wanneer de startlijsten zijn gemaakt worden er geen atleten meer toegevoegd.

Nadere informatie

OPEN VLAAMS KAMPIOENSCHAP

OPEN VLAAMS KAMPIOENSCHAP AFFICHE Uitnodiging voor OPEN VLAAMS KAMPIOENSCHAP Duo (Classic & Show), Fighting, Groundfight en Ne-Waza Sint-Niklaas, België 24 en 25 februari 2018 INHOUD 1 Organiserende club... 4 2 Ondersteunende federatie...

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U9 Blz. 1/8 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

BRIEFING ARGENTA TRIATLON IZEGEM CENTRUM 15/08 - JEUGD -

BRIEFING ARGENTA TRIATLON IZEGEM CENTRUM 15/08 - JEUGD - BRIEFING ARGENTA TRIATLON IZEGEM CENTRUM 15/08 - JEUGD - REGISTRATIE 14/08 17u00-19u00 Dirk Martenslaan 16, Izegem 15/08 07u15-09u30 Provinciedomein De Gavers Harelbeke ZWEMSTART Jeugd C J/08u00 M/08u02

Nadere informatie

Draaiboek WINTER DUATHLON 24 NOVEMBER Reeks1: 2/10/2

Draaiboek WINTER DUATHLON 24 NOVEMBER Reeks1: 2/10/2 Draaiboek WINTER DUATHLON 24 NOVEMBER 2013 Reeks1: 2/10/2 Programma 9h00 : Opening secretariaat 10h: Opening wisselzone voor reeks 1 10h45: Sluiten van de wisselzone voor reeks1 10h55: Briefing voor reeks1

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Marathon Gent zondag 28 oktober 2018: hoe geraakt u er?

Marathon Gent zondag 28 oktober 2018: hoe geraakt u er? Marathon Gent zondag 28 oktober 2018: hoe geraakt u er? De Stad Gent, De Lijn en de organisatie van de Marathon Gent doen er alles aan om de bereikbaarheid van de Marathon Gent zo optimaal mogelijk te

Nadere informatie

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping.

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Dag medegevangene, we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Hieronder volgen enkele richtlijnen om deze ontsnapping goed te laten verlopen. Gelieve dit volledig te lezen. We beginnen

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN OELEGEM. Mie De Backer

MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN OELEGEM. Mie De Backer MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN OELEGEM Mie De Backer WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Fort van Oelegem. Dit is een fort en vleermuizenreservaat in Ranst. Veel mensen vinden een bezoek

Nadere informatie

3 daagse van Limburg 2013

3 daagse van Limburg 2013 3 daagse van Limburg 2013 16-18 augustus Een organisatie van: Oriëntatieclub Omega vzw Voorwoord... 1 Dankwoord... 2 Wedstrijdprogramma... 3 Event Center Provil... 4 Lokatie... 4 Openingsuren / permanentie...

Nadere informatie

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping.

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Dag medegevangene, we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Hieronder volgen enkele richtlijnen om deze ontsnapping goed te laten verlopen. Gelieve dit volledig te lezen. We beginnen

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 3 JUNI 2012 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM

PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 3 JUNI 2012 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM PRESENTS TOPCOMPETITIE BMX 3 JUNI 2012 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de TOPCOMPETITIE wedstrijd van 3 Juni 2012 deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U10 &U11 Blz. 1/11 GRONDPLAN PREMINIEMEN Zomertornooi

Nadere informatie

20 ste schapen-en geitenhappening VHGS

20 ste schapen-en geitenhappening VHGS 20 ste schapen-en geitenhappening VHGS Keuring van CAE- of zwoegervrije dieren op zat. 29 aug. 2015 en voor dieren zonder attest op zond.30 aug. 2015 met tentoonstelling van bijzondere schapen- en geitenrassen

Nadere informatie

zaterdag 28 december 2019

zaterdag 28 december 2019 INDOOR CUP zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Sportloods Asse Potaarde 14 1730 Asse (ingang Pastinakenstraat) U6 U9 U11 zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Beste, Wij heten

Nadere informatie

Winterkalender

Winterkalender Winterkalender 2012 2013 Aandacht!!! De atleten dienen zich in te schrijven ten laatste 10 minuten voor de aanvang van hun wedstrijd. Wanneer de startlijsten zijn gemaakt worden er geen atleten meer toegevoegd.

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET EMABB IN BOOM

MIJN BEZOEK AAN HET EMABB IN BOOM MIJN BEZOEK AAN HET EMABB IN BOOM WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het EMABB. Dit is de afkorting van het Ecomuseum en Archief van de Boomse Baksteen. Dit is een steenbakkerijmuseum in

Nadere informatie

BRIEFING ARGENTA TRIATLON IZEGEM CENTRUM 15/08 - TRIO S -

BRIEFING ARGENTA TRIATLON IZEGEM CENTRUM 15/08 - TRIO S - BRIEFING ARGENTA TRIATLON IZEGEM CENTRUM 15/08 - TRIO S - REGISTRATIE 14/08 17u00-19u00 Dirk Martenslaan Izegem 15/08 07u15-09u30 Provinciedomein De Gavers Harelbeke ZWEMSTART 09u20 Provinciedomein De

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U8 Blz. 1/10 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

Beste Ouder, De leerlingen moeten ook allemaal een fluohesje aandoen en een fietshelm opzetten.

Beste Ouder, De leerlingen moeten ook allemaal een fluohesje aandoen en een fietshelm opzetten. Beste Ouder, Op dinsdag 24 mei 2016 zullen de leerlingen van het 6 de leerjaar deelnemen aan het Grote fietsexamen in Wijnegem. Het is een praktijkexamen met de fiets waarin we testen of je zoon of dochter

Nadere informatie

PRESENTS 8 JULI 2012 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM

PRESENTS 8 JULI 2012 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM PRESENTS PROMO BMX 8 JULI 2012 JOEL SMETS BMX CIRCUIT DESSEL BELGIUM Bij deze bent u van harte uitgenodigd op de PROMO wedstrijd van 8 Juli 2012 deze wedstrijd zal doorgaan op het JOEL SMETS BMX CIRCUIT

Nadere informatie

AIRZONE PAKKETTEN VOOR SCHOLEN EN VERENIGINGEN

AIRZONE PAKKETTEN VOOR SCHOLEN EN VERENIGINGEN AIRZONE PAKKETTEN VOOR SCHOLEN EN VERENIGINGEN Dit document gidst je door de organisatie van een sportdag of activiteit in schoolverband. 1 WAT BIEDEN WIJ AAN? Airzone is de perfecte locatie voor een dag

Nadere informatie

Praktische info om het Chocola-Tuti atelier vlot te bereiken

Praktische info om het Chocola-Tuti atelier vlot te bereiken Praktische info om het Chocola-Tuti atelier vlot te bereiken Adres: Muntstraat 15 3000 Leuven Het atelier is te bereiken via de ingang van restaurant De Kansel. U stapt binnen in de inkomhal van het restaurant

Nadere informatie

DE SINT- ROMBOUTSTOREN IN MECHELEN

DE SINT- ROMBOUTSTOREN IN MECHELEN MIJN BEZOEK AAN DE SINT- ROMBOUTSTOREN IN MECHELEN foto: Mie De Backer WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar de Sint-Romboutstoren. Dit is een belforttoren in Mechelen. Hier hangen de stadsklokken

Nadere informatie

Draaiboek. WINTERDUATLON 23 NOVEMBER 2014 Reeks 2: 5/30/5

Draaiboek. WINTERDUATLON 23 NOVEMBER 2014 Reeks 2: 5/30/5 Draaiboek WINTERDUATLON 23 NOVEMBER 2014 Reeks 2: 5/30/5 Programma 9h00 : Opening secretariaat 9h30: Opening wisselzone voor reeks 1 & 2 10h30: Sluiten van de wisselzone voor reeks 1 11h00 : Start reeks

Nadere informatie

Rapid Wheels NK BMX Maak het mee! NK BMX & 5 juli, Klazienaveen. rapidwheels.nl

Rapid Wheels NK BMX Maak het mee! NK BMX & 5 juli, Klazienaveen. rapidwheels.nl NK BMX 2015 Maak het mee! NK BMX 2015 4 & 5 juli, Klazienaveen Klazienaveen organiseert tijdens ORGANISATIE & LOCATIE Klazienaveen, fietscrossbaan gelegen aan de Leeuw 1, 7891 TS Klazienaveen. WEGBEWIJZERING

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U8 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

Sportpark Spitsbergen, Spitsbergenweg 48, 3902 HL Veenendaal, tel. (0318) 51 65 12

Sportpark Spitsbergen, Spitsbergenweg 48, 3902 HL Veenendaal, tel. (0318) 51 65 12 VAV-Veenendaal Benelux Challenge Benelux Young Race Walkers 7 e Internationale Sprintdriekamp Snelwandelen 7th International Sprint Triathlon in Race Walking Zaterdag 10 september 2016 Sportpark Spitsbergen,

Nadere informatie

Met de wagen naar Sig Pachthofstraat 1, 9308 Gijzegem

Met de wagen naar Sig Pachthofstraat 1, 9308 Gijzegem Met de wagen naar Sig Pachthofstraat 1, 9308 Gijzegem Gijzegem ligt aan de gewestweg N406 tussen Aalst en Dendermonde. richting Aalst richting Dendermonde Hieronder kan u de meest aangewezen (en alternatieve)

Nadere informatie

Winterkalender

Winterkalender Winterkalender 2013-2014 Aandacht!!! De atleten dienen zich in te schrijven ten laatste 10 minuten voor de aanvang van hun wedstrijd. Wanneer de startlijsten zijn gemaakt worden er geen atleten meer toegevoegd.

Nadere informatie

Winterkalender

Winterkalender Winterkalender 2017-2018 Aandacht!!! De atleten dienen zich in te schrijven ten laatste 10 minuten voor de aanvang van hun wedstrijd. Wanneer de startlijsten zijn gemaakt worden er geen atleten meer toegevoegd.

Nadere informatie