Interieurontwerp (voor beide locaties: Postelse Hoeflaan en Sevenhoekstraat): Overzicht van gekozen materialen, meubels en objecten (materialenlijst)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Interieurontwerp (voor beide locaties: Postelse Hoeflaan en Sevenhoekstraat): Overzicht van gekozen materialen, meubels en objecten (materialenlijst)"

Transcriptie

1 OFFERTE Dierenartsenpraktijk Tilburg t.a.v mevrouw C. Ritsema van Eck Postelse Hoeflaan KA Tilburg Sevenhoekstraat GD Tilburg Date: Offer no.: Beste Carolien, Wij vinden het een eer, om samen, jullie bedrijfsidentiteit beter visueel te maken, zodat Dierenartsenpraktijk Tilburg op de juiste, krachtige en doeltreffende wijze zichtbaar is. Willen jullie deze uitdaging met ons aangaan? Taartpunten bedrijfsidentiteit Dierenartsenpraktijk Tilburg: Naar aanleiding van de imagoscan die onlangs is afgenomen met betrekking tot jullie bedrijfsidentiteit, betreft dit het advies. Een stappenplan (lees: taartpunten) in de volgorde zoals deze hieronder is neergezet. Wij adviseren hierin niet af te wijken, zodat Dierenartsenpraktijk Tilburg er per direct profijt van heeft: - Advies als gevolg van de resultaten uit de imagoscan - is als volgt: o o Ontwerp nieuw logo Interieurontwerp (voor beide locaties: Postelse Hoeflaan en Sevenhoekstraat): Interieurconcept Indelingsplan in 2D, inclusief zoneverdeling Verlichtingsplan in 2D Kleur- en materialenplan Overzicht van gekozen materialen, meubels en objecten (materialenlijst) Diverse aanzichten van zowel de Postelse Hoeflaan als de Sevenhoekstraat. Dit om een duidelijk beeld te schetsen van de twee ruimtes. o Signing: Autobelettering Raambelettering Gevelreclame Reclamezuil of bedrijfsbord Vlaggen of banier

2 o Huisstijl: Visitekaartje Briefpapier Factuurpapier Enveloppe Afsprakenkaart Folder Brochure o o Ontwerp Website Online vindbaarheid: Google Ranking Handtekening Pagina Facebook en Linked in aanmaken Opzetten content kalender o Bedrijfskleding: Mede bepalen van de bedrijfskleding en vermelding van het logo. Na bovenstaand traject is verdere optimalisatie altijd mogelijk, maar dat laten we nu geheel buiten beschouwing. Wat is een krachtig en doeltreffende bedrijfsidentiteit: Je bedrijf heeft een identiteit nodig om te schitteren! Zorg ervoor dat de totale huisstijl naadloos is afgestemd op de praktische toepassing van het bedrijf, dit is net zo belangrijk als het concept van het ontwerp zelf. Beginnend vanaf het logo naar een interieurontwerp van het pand. Er is geen middel onbeproefd gelaten in ons streven naar deze perfectie. Logo's, visitekaartjes, briefpapier, lichtreclames, signing en website vormen samen de corporate identity. Elk bedrijf heeft een unieke identiteit en we geloven dat dit moet overeenkomen met de ideeën, overtuigingen en doelstellingen van het bedrijf. In grafische termen heet dit de 'huisstijl'. Maar een sterk en doeltreffende huisstijl stopt niet bij grafisch ontwerp. PASI ontwerpstudio vertaalt de bedrijfsidentiteit ook naar het pand, het interieur en dat je bedrijf uiteindelijk gevonden wordt, zodat je vol trots aan iedereen kunt laten zien wat je bedrijf is en wat je kunt betekenen voor je klant. We beginnen met het bepalen van het kleurenschema, die de basis vormen voor de rest van de ontwerpen. Het logo is de vertaling van je bedrijfsidentiteit. Het vertelt wat je bedrijf te bieden heeft met een look and feel, zoals jij wilt dat het bedrijf gezien moet worden. Het logo is het uitgangspunt voor alle andere ontwerpen, zoals website en interieur en zelfs op maat gemaakte producten. De huisstijl wordt in alle opzichten bewaakt.

3 Voor de ontwikkeling van het versterken van de bedrijfsidentiteit en dus het verbeteren van het imago van Dierenartsenpraktijk Tilburg worden de volgende taartpunten geproefd: Voorproeven: Logo (eerste hapje uit taartpunt Huisstijl) Het logo zal geheel opnieuw ontworpen worden met een blik naar de nieuwe identiteit van Dierenartsenpraktijk Tilburg. Het ontwerpproces begint eerst met de nieuwe kleurbepaling en lettertype. Waarna het ontwerp van het logo volgt met de bedrijfsnaam als uitgangspunt. Indien nodig wordt het logo versterkt met afbeelding(- en), slogan en/of iconen. Het definitieve logo zal worden opgemaakt om te gebruiken in de handtekening onder de mail, in social media, kortom digitaal gebruik. Daarnaast wordt het logo opgeleverd in de volgende bestandsformaten:.ai /.eps /. jpeg. Deze bestanden zijn noodzakelijk voor drukwerk, belettering etc. Taartpunt 1: Interieur. Concept: Het interieurconcept is gebaseerd op de bedrijfsidentiteit. Er vindt een gesprek plaats, waarin geïnventariseerd wordt wat de wensen zijn van Dierenartsenpraktijk Tilburg betreffende de twee panden in Tilburg. Indelingsplan Er wordt een 2D tekening opgeleverd waarin wordt aangegeven hoe de ruimte wordt ingedeeld. Welke objecten en elementen waar komen. De ruimte wordt daarin ook verdeeld in zones, om de diverse functionaliteiten in de ruimte aan te geven. Lichtplan Voor het indelingsplan wordt een lichtplan ontworpen, uitgewerkt in 2D. Daarin wordt aangegeven welke lichtpunten er moeten komen in de ruimte en hoe deze lichtpunten aangestuurd moeten worden. Geschakeld of dim. Of er sprake is van accentverlichting, sfeerverlichting, basisverlichting, direct of indirect. Het indelings- en lichtplan wordt in een digitale presentatie opgeleverd. Dit wordt tijdens een afspraak uitgelegd en besproken. Kleur- en materialenplan De indeling en het licht worden vervolgens vertaald in kleuren, materialen en lichtarmaturen. Deze worden in het kleur- en materialenplan opgenomen en gepresenteerd in een digitaal moodboard en overzichtslijst. Dit wordt tijdens een afspraak uitgelegd en besproken. Interieurplan definitief Het definitieve interieurplan voor beide panden in Tilburg bestaat uit: 2D indelingsplan, inclusief verlichtingsplan, een moodboard met de kleuren en materialen, eventueel 3 aanzichten en de lijst met de opgenomen kleuren, materialen en producten in het ontwerp. Dit alles wordt digitaal aangeleverd.

4 De tekeningen die opgeleverd worden, zoals indelingsplan, verlichtingsplan en de aanzichten, zijn geen technische werktekeningen en geen visuals. Technische werktekeningen en visuals zijn hierin niet opgenomen. Indien gewenst is dit mogelijk, maar worden hier separate kosten voor in rekening gebracht. Dit zal vooraf geoffreerd worden. Ook maattekeningen voor eventueel op maat gemaakte objecten zijn hierin niet opgenomen. Wanneer dit noodzakelijk is, onder meer voor interieurbouw, worden hier separate kosten voor in rekening gebracht. Dit zal vooraf geoffreerd worden. De levering van alle materialen en objecten, de aansturing van de verwerkers voor het realiseren van het interieurontwerp is in het offertebedrag niet meegenomen. PASI ontwerpstudio kan dit ook op zich nemen, maar dit zal separaat in rekening worden gebracht op basis van nacalculatie met een uurtarief van 45,00 per uur. Hiervoor wordt een overzicht toegevoegd aan de factuur met de gemaakte uren. Taartpunt 2: Signing Autobelettering: De nieuwe huisstijl van Dierenartsenpraktijk Tilburg wordt doorgevoerd in de belettering van de autobus. Om een optimale bedrijfsidentiteit door te trekken gaan we altijd uit van een Full wrap autobelettering. Het ontwerp zal hierop gebaseerd worden. Wanneer anders gewenst kan dit nader besproken worden en zal hier de prijs op aangepast worden. Het definitieve ontwerp zal drukklaar worden opgemaakt voor het signbedrijf en opgeleverd als PDFbestand. Reclamezuil of bedrijfsbord: Er wordt een geheel nieuw ontwerp gemaakt op basis van de nieuwe huisstijl. Het definitieve ontwerp zal drukklaar worden opgemaakt voor het signbedrijf en opgeleverd als PDFbestand. Met het ontwerp wordt rekening gehouden dat het voor buitendoeleinden opgemaakt wordt en een mat laminaat krijgt. Raam- of gevelbelettering: Er wordt een geheel nieuw ontwerp gemaakt op basis van de nieuwe huisstijl. Er wordt rekening gehouden met het formaat van de ramen en deuren van de gevel. Het definitieve ontwerp zal drukklaar worden opgemaakt voor het signbedrijf en opgeleverd als PDFbestand. Vlag of Bannier: Er wordt een geheel nieuw ontwerp gemaakt op basis van de nieuwe huisstijl. De vlag of bannier wordt geplaatst bij het pand. Na goedkeuring van het ontwerp zal het bestand als PDF-bestand opgemaakt worden zodat het verstuurd kan worden naar het signbedrijf. Met het ontwerp wordt rekening gehouden dat het voor buitendoeleinden opgemaakt wordt en geprint kan worden op een buitenkwaliteit doek. Taartpunt 3: Huisstijl Visitekaartje: Het nieuwe logo en alle gegevens worden verwerkt in het ontwerp. Het definitieve ontwerp zal drukklaar worden opgemaakt en opgeleverd als PDF-bestand. Drukkosten van het visitekaartje zijn hierin niet meegenomen.

5 Briefpapier en factuurpapier: Het nieuwe logo en alle noodzakelijke gegevens worden verwerkt in het briefpapier en factuurpapier. Het definitieve ontwerp zal opgemaakt worden, zodat het digitaal te gebruiken is. Ook zal het drukklaar worden opgemaakt en opgeleverd als PDF-bestand. Drukkosten van het briefpapier en factuurpapier zijn hierin niet meegenomen. Enveloppe: Het nieuwe logo en alle noodzakelijke gegevens worden verwerkt in de enveloppe. Het definitieve ontwerp zal drukklaar worden opgemaakt en opgeleverd als PDF-bestand. Drukkosten van de enveloppen zijn hierin niet meegenomen. Folder/brochure: Er wordt een geheel nieuwe folder ontworpen met daarin het nieuwe logo en alle noodzakelijke gegevens. Teksten en fotomateriaal worden separaat aangeleverd door Dierenartsenpraktijk Tilburg. Het schrijven van de teksten en het maken van fotomateriaal is in het offertebedrag niet meegenomen. Dit is echter wel mogelijk, maar zal dan separaat geoffreerd worden. Het definitieve ontwerp zal opgemaakt worden, zodat het digitaal te gebruiken is. Ook zal het drukklaar worden opgemaakt en opgeleverd als PDF-bestand. Drukkosten van de folder/brochure zijn hierin niet meegenomen. Afsprakenkaart: Er wordt een geheel nieuwe afsprakenkaart ontworpen met daarin het nieuwe logo en alle noodzakelijke gegevens. Het definitieve ontwerp zal opgemaakt worden, zodat het digitaal te gebruiken is. Ook zal het drukklaar worden opgemaakt en opgeleverd als PDF-bestand. Drukkosten van de afsprakenkaart zijn hierin niet meegenomen. Taartpunt 4: Website Wanneer het onderzoek is afgerond en de huisstijl is aangepast, zullen we het concept voor de nieuwe website gaan uitzetten. Binnen het concept houden we uiteraard rekening met de gekozen kleuren en vormen van de rest van de huisstijl en het typografiegebruik. Op basis van het concept ontwerpen we de Home pagina van de website en 1 vervolgpagina naar keuze. Op deze manier kunnen we het ontwerp aan je presenteren door middel van een PDF-bestand. Na de goedkeuring van het ontwerp gaan we de eerste pagina s online bouwen in samenwerking met de webbouwers. Dit gehele traject zal gecoördineerd worden door ons. Content en de nodige foto's worden geleverd door Dierenartsenpraktijk Tilburg. PASI ontwerpstudio werkt samen met vaste tekstschrijvers die SEO-teksten kunnen schrijven specifiek voor websites die beter vindbaar zijn in Google. Ook werken we samen met professionele fotografen voor beeldmateriaal. Wij adviseren onze klanten om geen Stockfoto s te gebruiken op de website maar altijd eigen beeldmateriaal te maken. Wanneer je wenst gebruik te maken van de tekstschrijvers en fotograferen zullen we hier apart een offerte voor aanvragen. De coördinatie met de tekstschrijvers en fotografen of het coördineren van eigen content en beeldmateriaal zullen we op ons nemen en het op een juiste manier verwerken in de website.

6 De kosten voor het bouwen van de website zijn hierin niet meegenomen. Wij werken met een betrouwbaar en vakkundige partij. Hiervan kan de offerte worden aangevraagd op jullie verzoek. Taartpunt 5: Online vindbaarheid Google Ranking: Met Google Ranking wordt de verbindbaarheid van je website verhoogd. Dierenartsenpraktijk Tilburg wordt vermeld op Google. PASI ontwerpstudio maakt het account aan en zal ervoor zorgen dat alles volledig en goed wordt ingevuld, zodat de ranking gaat lopen. Door reviews te gaan plaatsen, kom je als onderneming hoger in de ranking en dus vindbaarheid op Google. Hierin zal PASI ontwerpstudio adviseren hoe te organiseren en te bereiken. Handtekening De handtekening voor onder de wordt opgemaakt, voorzien van logo en alle nodige informatie. Inclusief de links naar social media en website. Dit wordt opgeleverd, zodat het opgenomen kan worden in het mailprogramma waar het bedrijf mee werkt. Social Media: Nadat de website ontworpen is, wordt er eerst bepaald met welk social media Dierenartsenpraktijk Tilburg gaat werken. Dit zal hoogstwaarschijnlijk Facebook en LinkedIn zijn. PASI ontwerpstudio maakt op beide media de bedrijfspagina aan, zodat het account optimaal wordt benut. Vervolgens zal er advies gegeven worden hoe de media te gebruiken. Hiervoor wordt een contentkalender en programma om de contents in te plannen ingezet. Het format wordt door PASI ontwerpstudio uitgelegd hoe te gebruiken en wat het effect is van juiste toepassing. Het opmaken van contents kan ook bij PASI ontwerpstudio ondergebracht worden. Hiervoor is PASI ontwerpstudio een abonnement aan het ontwikkelen, aangezien er vraag is vanuit de klanten. Zodra dit aangeboden kan worden, zal PASI ontwerpstudio het aan Dierenartsenpraktijk Tilburg aanbieden. Taartpunt 6: Interieur extra: Bedrijfskleding Voor Dierenartsenpraktijk Tilburg zal PASI ontwerpstudio, na een gesprek, op zoek gaan naar bedrijfskleding dat past in de bedrijfsidentiteit van Dierenartsenpraktijk Tilburg. De bedrijfskleding wordt dusdanig gekozen en opgemaakt, danwel verwerkt met signing, dat de vertegenwoordigers van Dierenartsenpraktijk Tilburg zich vertegenwoordigen, zoals Dierenartsenpraktijk Tilburg wil dat zij gezien worden. De kosten van de aanschaf van de bedrijfskleding en drukkosten voor signing op de kleding zijn hierin niet meegenomen. Na oplevering van ieder ontwerp accordeert de opdrachtgever het ontwerp, door het ondertekenen van een formulier voor akkoord. Waarna de kosten in rekening worden gebracht. Deadline van de verschillende fasen zal na goedkeuring van deze offerte worden besproken.

7 De totale kosten voor de nieuwe visualisatie van de identiteit: Voorproeven: logo (het eerste hapje uit taartpunt huisstijl 595,00 Ontwerp nieuw logo Taartpunt 1: Interieur Een Interieur ontwerp voor beide locaties, inclusief een materialenlijst 3.635,00 Taartpunt 2: Signing 1.530,00 Een ontwerp voor autobelettering 510,00 Een ontwerp voor reclamezuil/ bedrijfsbord 255,00 Een ontwerp voor raambelettering 340,00 Een ontwerp voor gevelbelettering 255,00 Een ontwerp voor vlag / banier 170,00 Taartpunt 3: Huisstijl 1.702,50 Bestaande uit een ontwerp voor visitekaartje - briefpapier - factuurpapier - Folder/Brochure - Enveloppe en afsprakenkaart Taartpunt 4: Online vindbaarheid 637,50 Google Ranking 170,00 Handtekening 42,50 Pakket social media bestaande uit Facebook en LinkedIn 425,00 met een opzet naar content kalender Taartpunt 5: Website 625,00 Conceptontwikkeling en ontwerp website met in totaal 5 pagina s Taartpunt 6: Interieur extra: Bedrijfskleding 340,00 Rekening houdend met de bedrijfsidentiteit en waarop het logo zichtbaar is. De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de aangeboden diensten In de calculatie is voor ieder ontwerp een eenmalige wijziging opgenomen. Bij meerdere veranderingen aan het ontwerp zullen er meerkosten in rekening worden gebracht. Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. Indien de opdracht voortijdig wordt beëindigd, zal de opdrachtgever tenminste alle verrichte werkzaamheden en gemaakte kosten dienen te vergoeden.

8 Alle documenten worden gratis digitaal aangeleverd per , indien gewenst per cd-rom tegen een bedrag van 25,-. Wanneer de opdrachtgever het digitaal informatiepakket niet als digitaal bestand wil ontvangen maar d.m.v. een printversie, worden de printkosten in rekening gebracht. Alle additionele kosten zoals materiaalkosten, printkosten, reiskosten, meerkosten n.a.v. tussentijdse veranderingen van de opdracht, etc. worden separaat berekend. Extra kosten als gevolg van een tussentijdse wijzigingen van het contract, zullen apart in rekening worden gebracht. Binnen de volgende gemeente brengen wij geen reiskosten in rekening: Gemeente Tilburg, Haaren, Oisterwijk en Loon op Zand. Daarbuiten brengen wij 0,28 per kilometer in rekening. De kilometers worden bepaald aan de hand van google-maps. Betaling geschiedt in termijnen, na afronding van iedere fase, met uitzondering van de aanbetaling: Termijn 1: na goedkeuring offerte worden de kosten van het voorproeven (ontwerp van het logo) als aanbetaling in rekening gebracht. Zodra de aanbetaling is voldaan wordt er gestart met het project. Termijn 2: na oplevering logo 50% aanbetaling van taartpunt 1: Interieur Termijn 3: na goedkeuring en oplevering van taartpunt 1: Interieur, het resterende bedrag van taartpunt 1: Interieur Termijn 4: na oplevering taartpunt 1: Interieur, 50% aanbetaling van het bedrag van Taartpunt 2: Signing Termijn 5: na goedkeuring en oplevering van taartpunt 2: Signing, het resterende bedrag van taartpunt 2: Signing Termijn 6: na oplevering taartpunt 2: Signing, 50% aanbetaling van het bedrag van Taartpunt 3: Huisstijl Termijn 7: na goedkeuring en oplevering van taartpunt 3: huisstijl, het resterende bedrag van taartpunt 3: Huisstijl Termijn 8: na goedkeuring en oplevering van taartpunt 4: online vindbaarheid Termijn 9: na goedkeuring en oplevering van taartpunt 5: website Termijn 10: na goedkeuring en oplevering van taartpunt 6: Interieur extra: bedrijfskleding De betaling van termijn en 10 worden voldaan binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur. Gedurende deze samenwerking zijn de Algemene Voorwaarden van PASI ontwerpstudio onverkort van toepassing. De Algemene Voorwaarden zijn als bijlage opgenomen in deze offerte en maakt onverkort deel uit van deze offerte. De Algemene Voorwaarden zijn tevens te lezen op de website van PASI ontwerpstudio: De offerte is 30 dagen geldig. Wij zijn bereid om het een en ander toe te lichten. Hopelijk hebben wij je hiermee een passende offerte doen toekomen. De opdracht zullen wij met de meest mogelijke zorg uitvoeren.

9 Wie is PASI ontwerpstudio: Iedere ondernemer wil gezien worden in de markt. Je (potentiele) klant moet weten dat je bestaat. Dit bereikt men met visuele en communicatieve toepassingen op de juiste manier. Je wordt gezien met een goed sterk logo. Een huisstijl dat een verlengstuk is van het logo. Uitgebreid met gevelbekleding, autobelettering etc. Met het interieur -waar je je klanten welkom wilt heten- dat klopt, geef je het juiste gevoel aan je klant. Dit alles wordt helemaal compleet met de juiste communicatie. Onlinecommunicatie zoals website, adverteren en Social Media. En de verbale en non-verbale communicatie met uw klant. PASI ontwerpstudio is de studio die ervoor zorgt dat u als ondernemer dit bereikt. Het is een vennootschap onder Firma met Jacqueline Couwenberg en Sabine de Jong als vennoot. Sabine de Jong is gevestigd in Nederland en Jacqueline Couwenberg in Egypte. PASI ontwerpstudio heeft dus ervaring in nationale en internationale projecten.

10 Ter introductie, een aantal van ons reeds ontworpen projecten: Neem een kijkje op onze website voor meer projecten die we in het verleden gerealiseerd hebben:

11

12

13

14

15

16 Wat zeggen onze klanten over de samenwerking met PASI ontwerpstudio? Meer referenties zijn te vinden op onze website:

17 compleet ontwerp huisstijl Pasi Ontwerpstudio heeft mijn huisstijl ontworpen met persoonlijke aandacht en een creatief oog voor detail. Een huisstijl die perfect bij mijn bedrijf past. De samenwerking met PASI Ontwerpstudio vond ik zeer prettig. Ingrid van Sichem - compleet ontwerp huisstijl PASI Ontwerpstudio ontwerpt vanuit het hart, dus vol passie. Het logo en de huisstijl weerspiegelen precies wie ik ben en wat mijn onderneming is. Wekelijks ontvang ik hierover nog complimenten. Inge Arts -

18 Voordelen om de samenwerking met PASI ontwerpstudio aan te gaan: Wij waarderen het dat je kiest voor de samenwerking met PASI ontwerpstudio. We nemen elk project serieus en zijn er trots op dat we deze relatie aan kunnen gaan. Jouw bedrijf zal een professionele uitstraling krijgen. Je zal met meer passie en zelfvertrouwen jouw bedrijf presenteren, want je weet dat je kwaliteit uitstraalt. Je hoeft jezelf geen zorgen te maken over het ontwerpproces. PASI ontwerpstudio ondersteund je in alle stappen die nodig zijn naar een perfect eindresultaat. We hopen met dit aanbod een volgende stap te kunnen zetten in onze samenwerking voor een sterker imago van Dierenartstenpraktijk Tilburg. Met vriendelijke groet,

19 Jacqueline Couwenberg Tel: NL EGP: Websites: Sabine de Jong Tel: NL Websites: Bijlage: Algemene voorwaarden PASI ontwerpstudio

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014.

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. Algemene voorwaarden Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. 1) Definities 1.1 Opdrachtgever Onder opdrachtgever

Nadere informatie

HetSchoolvoorbeeld.nl

HetSchoolvoorbeeld.nl HetSchoolvoorbeeld.nl maakt websites voor het onderwijs die u zelf met het bekroonde en gebruiksvriendelijke programma Word- Press inhoudelijk kunt beheren. De vakkundigheid van het team van HetSchoolvoorbeeld.nl

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

'Creëer je eigen VVV'

'Creëer je eigen VVV' 'Creëer je eigen VVV' Langbroek, januari 2014 Langbroekerdijk A24 NL 3947 BH Langbroek The Netherlands T +31 (0)343 562 884 F +31 (0)343 563 706 info@sandenburg.com www.sandenburg.com Stappenplan 'Creëer

Nadere informatie

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign, onderhoud & optimalisatie

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign, onderhoud & optimalisatie Prijzen & werkwijze Jan 2019 WordPress webdesign, onderhoud & optimalisatie Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Handig om te weten 3 Werkwijze 4 Stap 1: Kennis maken 4 Stap 2: Planning 4 Stap 3: Vragenlijst

Nadere informatie

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign & grafische vormgeving

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign & grafische vormgeving Prijzen & werkwijze Jan 2019 WordPress webdesign & grafische vormgeving Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Handig om te weten 3 Werkwijze 4 Stap 1: Kennis maken 4 Stap 2: Planning 4 Stap 3: Vragenlijst 4 Stap

Nadere informatie

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website Offerte website Aan Van Betreft Datum Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website 4 februari Achtergrond Taal & talent is niet tevreden over de huidige website. De Wordpress

Nadere informatie

Huisstijlinformatiemap. Scholen met Succes

Huisstijlinformatiemap. Scholen met Succes Huisstijlinformatiemap Scholen met Succes Waarom een huisstijl? Als organisatie wil je een bepaalde indruk maken, een bepaald beeld achter laten bij doelgroepen en publieksgroepen. Een van de middelen

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Graphica s Grafisch Ontwerp Powered by: TheMagica The Creations Experience Ik was op zoek naar een uniek uiterlijk voor mijn product. Dankzij Themagica s grafische diensten heeft Hanisha Design een gezicht

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

Bedrijf: Contactpersoon: Van: Shift8 Helga Keulen Datum: Shift8 Grafisch & Art Design Buro

Bedrijf: Contactpersoon: Van: Shift8 Helga Keulen Datum: Shift8 Grafisch & Art Design Buro Briefing Huisstijl Bedrijf: Contactpersoon: Van: Shift8 Helga Keulen Datum: 2 Introductie Dit document is samengesteld om beter inzicht te krijgen in de informatie die een rol speelt bij de ontwikkeling

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden.

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden. Algemene Voorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Van Golden Goose Internet Marketing Agency, statutair gevestigd te Leiden en kantoorhoudende te Leiden. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK

ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK start kit ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK Elk nieuw merk verdient een goede uitstraling. Wij helpen je graag om jouw organisatie op een juiste manier in de

Nadere informatie

Logo ontwerp Prijzen Werkwijze Resultaat

Logo ontwerp Prijzen Werkwijze Resultaat Logo ontwerp Prijzen Werkwijze Resultaat Prijzen UurtariefLogo Briefing Concepten naar wens Aanpassingsrondes naar wens Gewenste kleurstelling BasisLogo Briefing 1 Concept 3 Aanpassingsrondes Gewenste

Nadere informatie

creatief.uniek.veelzijdig

creatief.uniek.veelzijdig info@r10grafischontwerp.nl www.r10grafischontwerp.nl creatief.uniek.veelzijdig Jezelf duidelijk en onderscheidend positioneren in de markt begint met naar buiten toe treden. Hierbij is het van belang dat

Nadere informatie

Wat is een offerte? Aanbieden van product(en) of dienst(en) Meestal op aanvraag van klant Prijs afspraken SpecificaAes Geldigheidsduur

Wat is een offerte? Aanbieden van product(en) of dienst(en) Meestal op aanvraag van klant Prijs afspraken SpecificaAes Geldigheidsduur Offerte maken Wat is een offerte? Aanbieden van product(en) of dienst(en) Meestal op aanvraag van klant Prijs afspraken SpecificaAes Geldigheidsduur Opmaak offerte HuissAjl Logo Eigen adres Adres klant

Nadere informatie

uitgave januari 2015

uitgave januari 2015 uitgave januari 2015 Hey Professional! Bedankt voor het aanvragen van dit document. :-) Werk je al een paar jaar als zelfstandig ondernemer, maar je merkt dat je te weinig of de verkeerde klanten aantrekt?

Nadere informatie

Bedrijf: Contactpersoon: Van: Karin de Wit Design Karin de Wit. Datum:

Bedrijf: Contactpersoon: Van: Karin de Wit Design Karin de Wit. Datum: Briefing Webdesign Bedrijf: Contactpersoon: Van: Karin de Wit Design Karin de Wit Datum: 23 Introductie Dit document is samengesteld om beter inzicht te krijgen in de informatie die een rol speelt bij

Nadere informatie

Voorstel # ECC1501. Voorstel: #ECC1501. Email: info@socialelephant.nl Telefoon: +31(0)641101693 Auteur: Nico van der Zaan

Voorstel # ECC1501. Voorstel: #ECC1501. Email: info@socialelephant.nl Telefoon: +31(0)641101693 Auteur: Nico van der Zaan Voorstel # ECC1501 Inhoudsopgave OPDRACHTOMSCHRIJVING WERKZAAMHEDEN ONTWIKKELEN VAN EEN WEBSITE ONTWERP REALISEREN VAN HET ONTWERP PLAATSEN VAN DE DOOR EUROPEAN CREDIT CONTROL AANGELEVERDE CONTENT VERPLAATSEN

Nadere informatie

INDEX. Index. klanten: Wij denken in uw richting!

INDEX. Index. klanten: Wij denken in uw richting! INDEX Hartelijk welkom, De Bakermat is een jong en dynamisch bedrijf dat al meer dan dertig jaar actief is op het gebied van plaatsen van plattegrond-informatiekasten op toeristische terreinen. Sinds een

Nadere informatie

20/03/2018 Surf Plank (0/9) Webdesign. made with. 1/11

20/03/2018 Surf Plank (0/9) Webdesign. made with.   1/11 Webdesign made with http://beacon.by/magazine/pdf/surf-plank/webdesign?type=print 1/11 Inhoud 1. Introductie 2. Website 3. Wat is inbegrepen? 4. Eventuele aanvullingen 5. Zij gingen je voor 6. Waarom Surf

Nadere informatie

Zakelijke. Communicatie. Esmay Smidt en Daphne de Jager MM2B. Shop Till You Drop

Zakelijke. Communicatie. Esmay Smidt en Daphne de Jager MM2B. Shop Till You Drop Zakelijke Communicatie Esmay Smidt en Daphne de Jager MM2B Shop Till You Drop 1 Debriefing Template - Daphne de Jager en Esmay Smidt - MM2B Aan Ramon Berg Van Daphne de Jager en Esmay Smidt Datum Maandag

Nadere informatie

Prijslijst en algemene voorwaarden 2012

Prijslijst en algemene voorwaarden 2012 Prijslijst en algemene voorwaarden 2012 Bruidsfotografie Pakket A: 4 uur fotografie 500,00 Pakket B: 5 uur fotografie 625,00 Pakket C: 6 uur fotografie 750,00 Elk extra uur 100,00 Reiskosten vanaf 35 km

Nadere informatie

Tijdens ons eerste (gratis) kennismakingsgesprek bespreken we de onderstaande vragen, die voor jouw van toepassing zijn.

Tijdens ons eerste (gratis) kennismakingsgesprek bespreken we de onderstaande vragen, die voor jouw van toepassing zijn. Checklist Website Je wilt een website voor je bedrijf(je) of een bestaande website veranderen. Een website laten maken vraagt veel tijd en aandacht. Waar moet je op letten? Wat heb je allemaal nodig? Welke

Nadere informatie

Mediacollege Amsterdam

Mediacollege Amsterdam 1 x project Bedrijf X heeft een nieuw product ontworpen dat nog niet bestaat en nog niemand kent, en vraagt aan jou of jij er voor wilt zorgen dat zij naamsbekendheid krijgen. Met andere woorden, of jij

Nadere informatie

Blik p. Informatieboek. Sint-Michielsgestel. Alles over het magazine!

Blik p. Informatieboek. Sint-Michielsgestel. Alles over het magazine! Blik p Sint-Michielsgestel Informatieboek Alles over het magazine! Beste Ondernemer, Na het doorlezen van dit boekje bent u helemaal op de hoogte van BlikOp Sint-Michielsgestel.nl en het nieuwste magazine

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen STUDIO Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving. SPECIALISATIE Studio Font is gespecialiseerd in het vormgeven van magazines, tijdschriften,

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Algemeen GRAPHX 66 behoudt zich het recht voor deze algemene leveringsvoorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Voorwaarden in een reeds ondertekend contract kunnen niet gewijzigd

Nadere informatie

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign www.ersite.nl Hazenweg 2 7556 BM Hengelo T: 074 711 0324 E: info@mooionline.nl K.v.K. 08092369 BTW. NL128172848B02 Prijslijst Een professionele, responsive

Nadere informatie

1. Algemene Voorwaarden websites 2. Betalingsvoorwaarden Op iedere Merqom website zijn de volgende betalingsvoorwaarden van toepassing: Betalingen

1. Algemene Voorwaarden websites 2. Betalingsvoorwaarden Op iedere Merqom website zijn de volgende betalingsvoorwaarden van toepassing: Betalingen 1. Algemene Voorwaarden websites 2. Betalingsvoorwaarden Op iedere Merqom website zijn de volgende betalingsvoorwaarden van toepassing: Betalingen kunnen gedaan worden dmv overschrijving op onze bankrekening,

Nadere informatie

Fotografie 360 foto Fotovideo Miniwebsite StyleSwitcher Inmeten Floorplanner Woningvideo Woningbrochure

Fotografie 360 foto Fotovideo Miniwebsite StyleSwitcher Inmeten Floorplanner Woningvideo Woningbrochure Fotografie 360 foto Fotovideo Miniwebsite StyleSwitcher Inmeten Floorplanner Woningvideo Woningbrochure INHOUDSOPGAVE BOG Fotografie 3 360 graden foto 6 Fotovideo 8 StyleSwitcher 9 StyleSwitcher 360 graden

Nadere informatie

GRAFISCH basis tarief excl. btw Alle prijzen zijn excl. BTW en aan alle diensten zijn algemene voorwaardes verbonden. HAAFVISUAL.

GRAFISCH basis tarief excl. btw Alle prijzen zijn excl. BTW en aan alle diensten zijn algemene voorwaardes verbonden. HAAFVISUAL. GRAFISCH 2019 basis tarief excl. btw Alle prijzen zijn excl. BTW en aan alle diensten zijn algemene voorwaardes verbonden. % ondernemerskorting is enkel beroep op te doen door bedrijven die onder een omzet

Nadere informatie

COMPLEET PAKKET Huisstijl Design

COMPLEET PAKKET Huisstijl Design TARIEVEN 2016 COMPLEET PAKKET 2000 Logo Design Webdesign + ontwikkeling INSPIRATIE BORD: Samenstelling van een kleurenpalet en visueel inspiratie bord van afbeeldingen om jouw stijl en merk te bepalen.

Nadere informatie

Publishing & Printing Company B.V.

Publishing & Printing Company B.V. STAPPENPLAN WEBSITE Versie 1.3 Publishing & Printing Company B.V. Weth. Sangersstraat 38 (0)46-437 73 11 KVK 140.41959 6191 NA Beek web@pp-company.nl BTW NL 0085.52.861.B01 Algemene voorwaarden www.pp-company.nl

Nadere informatie

Checklist website bouwen

Checklist website bouwen Checklist website bouwen Je wilt een website voor je bedrijf. Of de bestaande website veranderen. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht van je. Er zijn veel mogelijkheden en je moet in het proces

Nadere informatie

Ontwerp inventarisatie formulier t.b.v. SiteSpirit pro

Ontwerp inventarisatie formulier t.b.v. SiteSpirit pro www.sitespirit.nl pagina 1 van 6 Ontwerp inventarisatie formulier t.b.v. SiteSpirit pro Wij verzoeken u vriendelijk dit formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen en te versturen aan SiteSpirit. Tevens

Nadere informatie

Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van

Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van Werkwijze bij het ontwikkelen van een huisstijl Een huisstijl laten maken doe je niet elke dag. In deze beschrijving staat

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Gratis workshop voor Ondernemend Roombeek Enschede 24-4-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede

Nadere informatie

Indicatie tarieven KdW WebDesign 2013/2014

Indicatie tarieven KdW WebDesign 2013/2014 Indicatie tarieven KdW WebDesign 2013/2014 Het creëren van een internetsite, geheel verzorgd en afgestemd op uw wensen, omvat vele facetten en kan complex zijn. Ondanks dat het bouwen van een website altijd

Nadere informatie

HUISSTIJL. 12 Bestanden aanleveren Kleurvarianten Bestandsformaten Kosten bestandsformaten 8 Logo pakketten...

HUISSTIJL. 12 Bestanden aanleveren Kleurvarianten Bestandsformaten Kosten bestandsformaten 8 Logo pakketten... 1 PRIJSLIJST INHOUDSOPGAVE ALGEMEEN HUISSTIJL Prijzen... 5 Ontwerpproces... 12 Bestanden aanleveren... 5 Ontwerpkosten... 12 Visitekaartje... 12 Briefpapier... 12 LOGO Envelop... 12 Huisstijl pakketten...

Nadere informatie

ABOUT US. About OVER ELIVADO HI, IK BEN ELINE VAN THIS IS WHO WE ARE

ABOUT US. About OVER ELIVADO HI, IK BEN ELINE VAN  THIS IS WHO WE ARE liva ABOUT US HI, IK BEN ELINE VAN DOORN Begin 2016 ben ik Elivado gestart, een allround creative agency dat zich volledig richt op social media, content en conceptontwikkeling. In de onderstaande pagina

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Praktische tips voor ondernemers Enschede 7-11-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede website?

Nadere informatie

re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz.

re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz. ZICHTBAAR ANDERS re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz. 49 x 4 METER FULL-COLOUR BANNER bevisible zichtbaar anders Als fullservice

Nadere informatie

Wat is AUTOEXCELLENT

Wat is AUTOEXCELLENT Wat is AUTOEXCELLENT Facts In 2013 in Duitsland gelanceerd In één jaar 30 vestigingen in Duitsland In september 2014 in Nederland gelanceerd Inhoud 2015 Voor wie Gestelde eisen Wat krijgt u? Uw meerwaarde

Nadere informatie

Proficiat! U staat op het punt om te schitteren op het web.

Proficiat! U staat op het punt om te schitteren op het web. Proficiat! U staat op het punt om te schitteren op het web. Het is goede beslissing om te investeren in een website. Het is namelijk een duurzame manier om uw zaak en uw producten te promoten. Een goede

Nadere informatie

Dainamics Webdesign - Contract Onderhoudsabonnement

Dainamics Webdesign - Contract Onderhoudsabonnement Dainamics Webdesign - Contract Onderhoudsabonnement Waarom onderhoud van je WordPress website? WordPress websites zijn flexibel en betrouwbaar. WordPress is een open source programma. Dat betekent dat

Nadere informatie

De basis van het voorstel

De basis van het voorstel Heldere voorwaarden De basis van het voorstel In dit document vinden jullie geen ingewikkelde juridische termen of lange onleesbare lappen tekst. Ik heb geen zin om jullie te verleiden tot het aangaan

Nadere informatie

Uw product onder de aandacht brengen

Uw product onder de aandacht brengen De Computerdienst is computerbegeleiding in de breedste zin van het woord. Gaat het nu om het leren gebruiken van uw computer of heeft uw computer het begeven en moet deze gerepareerd worden? Wij verzorgen

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

Pica 2 Marketing. marketing SEO Content beheer Social Media.

Pica 2 Marketing.  marketing SEO Content beheer Social Media. Tarievenlijst 2017 alle tarieven excl. BTW -vanaf 15 augustus 2017 Onder Pica 2 vallen drie onderdelen: Consultancy, (online)marketing en Design/Hosting. Pica 2 Consultancy Marktonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website!

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website! MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wilt u een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje! Hebt u ook het gevoel dat uw website beter, mooier en gemakkelijker

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2015 Bedrijven & Instanties

PRIJSLIJST 2015 Bedrijven & Instanties PRIJSLIJST 2015 Bedrijven & Instanties BEDRIJVEN Bedrijfsreportages Een goede presentatie van uw bedrijf is uitermate belangrijk. De juiste foto's spelen hierbij een belangrijke rol. Een foto zegt immers

Nadere informatie

Website inventarisatie

Website inventarisatie Website inventarisatie Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook voor het ontwikkelen van een nieuwe website. Neemt u dit document goed door en vul de vragen in. Het kost u hooguit enkele

Nadere informatie

snelsite gids by MoveNext - media design

snelsite gids by MoveNext - media design snelsite gids by MoveNext - media design Noordeinde 2d, 2311 CD Leiden - T +31 (0)71 524 1831 - www.movenext.nl - info@movenext.nl wie is movenext - media design? We zijn een ervaren team van professionals.

Nadere informatie

Wij maken graag reclame voor anderen

Wij maken graag reclame voor anderen Wij maken graag reclame voor anderen RECLAME ONTWERP WEBSITE HUISSTIJL U wilt uw doelgroep....aanspreken, informeren en overtuigen. Dat doet u met een heldere boodschap en direct in het oog springende

Nadere informatie

Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij jouw organisatie?

Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij jouw organisatie? FabWeb Checklist website bouwen Je wilt een bedrijfswebsite laten maken. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij

Nadere informatie

Claim Your Aim B.V. Vragenlijst. Websites, Social Media, SEO & Beveiliging. Datum: Plaats: stef@claimyouraim.com Tel: 06-24447057

Claim Your Aim B.V. Vragenlijst. Websites, Social Media, SEO & Beveiliging. Datum: Plaats: stef@claimyouraim.com Tel: 06-24447057 Claim Your Aim Vragenlijst Websites, Social Media, SEO & Beveiliging Opdrachtgever Opdrachtnemer Bedrijf: Claim Your Aim B.V. Contactpersoon: Msc. S.J.A. Bloo E-mail: stef@claimyouraim.com Tel: 06-24447057

Nadere informatie

Projectvoorstel. Robin Santos

Projectvoorstel. Robin Santos Projectvoorstel Robin Santos Inhoudsopgaven Inleiding Doel van het project Taken en personeel Haalbaarheid van het project Activiteitenlijst Begroting Inleiding Ik wil graag het nieuwe project Design&Co

Nadere informatie

Huisstijlhandboek. Algemene richtlijnen & instructies voor gebruik van de huisstijl Belasting & Douane Museum Rotterdam.

Huisstijlhandboek. Algemene richtlijnen & instructies voor gebruik van de huisstijl Belasting & Douane Museum Rotterdam. Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen & instructies voor gebruik van de huisstijl Belasting & Douane Museum Rotterdam februari 2012 Inhoud 1. Inleiding 2. De huisstijl 3. Logo toepassingen 4. Huisstijlkleuren

Nadere informatie

anding eting & Br Mark

anding eting & Br Mark Marketing & Branding B Bright Square Marketing & Branding Logo & huisstijl Webdesign Fotografie & video Concepting Online Marketing Offline Marketing Cats & Dogs Branding, logo & huisstijl, webdesign,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden By Chantal Helsloot Photography. Bij het maken van een afspraak gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden By Chantal Helsloot Photography. Bij het maken van een afspraak gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden Algemene voorwaarden By Chantal Helsloot Photography Bij het maken van een afspraak gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden 1. Algemeen Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de

Nadere informatie

De website heeft een redelijk gestileerde uitstraling en oogt ook experimenteel. Verder lijd hij nauwelijks af van de inhoud, namelijk zijn foto s.

De website heeft een redelijk gestileerde uitstraling en oogt ook experimenteel. Verder lijd hij nauwelijks af van de inhoud, namelijk zijn foto s. Analyse van een website (Opdracht 1a.) EricRyanAnderson.com De vormgeefaspecten Het doel van de website is om het werk van Eric Ryan Anderson te laten zien en daarmee klanten te overtuigen om gebruik te

Nadere informatie

Bedrijfsinformatie 1 september 2014

Bedrijfsinformatie 1 september 2014 1 september 2014 Wie ben ik? Even voorstellen Mijn naam is Niek Scholtes, geboren op 29 april 1986 in Den Haag. In 2009 heb ik mijn HBO studie Human Technology afgerond aan de Haagse Hogeschool. Human

Nadere informatie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie Natuurlijk zakelijk Allereerst, bedankt voor de interesse in mijn werk en het downloaden/opvragen van deze informatieve pdf. Mijn stijl omschrijft zich

Nadere informatie

Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen en iedere overeenkomst.

Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen en iedere overeenkomst. Algemene voorwaarden Disclaimer De informatie op mijn website is met zorgvuldigheid samengesteld. Typisch-M wijst alle aansprakelijkheid voor onvolkomenheden, onjuistheden en de gevolgen hiervan af. Aan

Nadere informatie

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio Opdracht 1 moodboard verslag H 2 0 Ontwerpstudio Als u opzoek bent naar een conceptueel sterk ontwerp met gevoel voor detail dan kunt u bij h 2 0 ontwerpstudio

Nadere informatie

Aanwinst voor uw fietsmerk

Aanwinst voor uw fietsmerk Aanwinst voor uw fietsmerk Geachte heer/mevrouw, Zoals u weet is ElektrischeFietsen.com al 10 jaar het grootste platform over elektrische fietsen. Wij streven ernaar om onze bezoekers, dit zijn er maandelijks

Nadere informatie

MANAGE JE EERSTE INDRUK

MANAGE JE EERSTE INDRUK MANAGE JE EERSTE INDRUK EN MAAK INDRUK! Zelfverzekerd een kamer binnenlopen. Toegankelijk en tegelijkertijd krachtig overkomen. Indruk maken. Hoe behoort een young professional dat te doen? Elke werknemer

Nadere informatie

Vragenlijst voor nieuwe website

Vragenlijst voor nieuwe website Vragenlijst voor nieuwe website Om het jezelf makkelijk te maken, print je dit formulier uit en vul je het gewoon met pen in. Overleg eens met huisgenoten, collega's en vrienden zodat je een juist beeld

Nadere informatie

PRIJSOVERZICHT LOSSE PRIJZEN

PRIJSOVERZICHT LOSSE PRIJZEN PRIJSOVERZICHT Voor logo s, huisstijlen en websites kunt u kiezen uit diverse pakketten. Er is ook een Onbezorgd Pakket waarin alles zit wat u nodig heeft om van uw bedrijf online and offline een succes

Nadere informatie

www.inmemoriamboekje.nl

www.inmemoriamboekje.nl www.inmemoriamboekje.nl Bundel nu uitvaarttoespraken in een uniek boekje: een In memoriam in woord en beeld Introductie Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen, neem dan contact op met: Jannie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 1. Definities Algemene Voorwaarden 1.1 Karin Potters Webdesign: de gebruiker van de algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Karin Potters Webdesign een overeenkomst

Nadere informatie

Surf Plank. Doe jij offline? Doen wij online. made with

Surf Plank. Doe jij offline? Doen wij online. made with Surf Plank Doe jij offline? Doen wij online. made with Inhoud 1. Wat doe jij? 2. Wat doen wij? 3. Hoe werken wij? 4. Wat kost dat? 5. Referentie 6. Maak een afspraak Wat doe jij? De meeste bedrijven beginnen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Visual Trends April 2018

Algemene voorwaarden van Visual Trends April 2018 Algemene voorwaarden van Visual Trends April 2018 ARTIKEL 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die klanten 1.2 van Visual Trends afnemen bij Visual Trends 1.3.

Nadere informatie

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS INHOUD 1. Wat doe je bij de eerste keer inloggen op my.tentoo?... 1 2. Wat moet je doen voor je begint te werken?... 2 4. Een werkbriefje invoeren... 4 5. Werkbriefjes

Nadere informatie

Adverteren op SERC.nl

Adverteren op SERC.nl Adverteren op SERC.nl Inhoudsopgave INLEIDING... 1 ADVERTENTIEPAKKETTEN... 1 PAKKET 38... 1 PAKKET 150... 2 STATISTIEKEN... 3 DIRECT ADVERTEREN OP SERC... 4 VOORWAARDEN ADVERTEREN OP SERC... 5 Inleiding

Nadere informatie

Plan Van Aanpak. Naam: Noortje Jansen en Kinga Dlugosz Klas: MM2C Datum: 30-10-2014 Vak: Project management

Plan Van Aanpak. Naam: Noortje Jansen en Kinga Dlugosz Klas: MM2C Datum: 30-10-2014 Vak: Project management Plan Van Aanpak Naam: Noortje Jansen en Kinga Dlugosz Klas: MM2C Datum: 30-10-2014 Vak: Project management Debriefing Concept Inhoudsopgave 2t/m4 5t/m8 Projectactiviteiten 9 Planning 9 Organisatie (wie

Nadere informatie

Betaalbare websites met een persoonlijke touch.

Betaalbare websites met een persoonlijke touch. Betaalbare websites met een persoonlijke touch www.dubbelklik.net Hey! Wij zijn Dubbelklik. Leuk je te leren kennen! We stellen ons graag even voor. We maken moderne websites gebouwd op een modulair blokken

Nadere informatie

Welkom bij ITCH CREATIVE STUDIO

Welkom bij ITCH CREATIVE STUDIO Welkom bij ITCH CREATIVE STUDIO WIJ ZIJN ITCH CREATIVE STUDIO een creatief bureau met een team van 4 specialisten, we hebben ruim 14 jaar ervaring en zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van een strategische

Nadere informatie

De Algemene Voorwaarden van Ontwerpburo Lichting98

De Algemene Voorwaarden van Ontwerpburo Lichting98 De Algemene Voorwaarden van Ontwerpburo Lichting98 De Algemene Voorwaarden van Ontwerpburo Lichting98 zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming van alle tussen de opdrachtgever

Nadere informatie

tips & tricks voor een sterk merk

tips & tricks voor een sterk merk tips & tricks voor een sterk merk Hoe zorg je voor een sterk merk? Een sterk merk identificeert en positioneert de organisatie op onderscheidende wijze. Maar wat is het geheim van sterke merken zoals Apple,

Nadere informatie

Je hebt iets te vertellen...

Je hebt iets te vertellen... Je hebt iets te vertellen.....aan je klanten, je medewerkers of een andere specifieke groep mensen. Over je product, je dienst, je campagne of je proces. Je hebt, kortom, een boodschap. Vertel hem eerst

Nadere informatie

Wat zijn de doelstellingen van uw. actief zijn? 28-10-2014. Online marketing: het belang van internet en je website. TenZer niet het eerste idee

Wat zijn de doelstellingen van uw. actief zijn? 28-10-2014. Online marketing: het belang van internet en je website. TenZer niet het eerste idee TenZer niet het eerste idee Online marketing: het belang van internet en je website Workshop 27 oktober 2014 Lead to Sale Creative Photostudio Vallen en opstaan En toen.. TenZer Probeer ervaren ondernemers

Nadere informatie

het belang van een google bedrijfspagina voor seo

het belang van een google bedrijfspagina voor seo het belang van een google bedrijfspagina voor seo Sint-Martensstraat 10, 9600 Ronse 055 600 630 info@grafoman.be www.grafoman.be het belang van een google bedrijfspagina voor seo SEO wordt de dag van vandaag

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Debriefing. planning

Debriefing. planning Kerntaak 1: Ontwerpt media-uiting werkprocessen en criteria bijbehorende competenties 1.1 beoordeelt opdracht en adviseert M. Analyseren heeft de informatie van de geanalyseerd door deze uiteen te rafelen

Nadere informatie

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs Wat is marketing Marketing is het proces die je moet doorgaan om de behoeften van uw klanten te bevredigen. Eerst werd marketing gezien als het geheel van activiteiten die de ruil van producten of diensten

Nadere informatie

Retail Visualisatie Signing

Retail Visualisatie Signing Retail Visualisatie Signing Visie / missie ReViSi wil u graag uitdagen om te ontdekken hoe u uw huistijl kan visualiseren en presenteren.custum made Signing biedt volledige vrijheid in ontwerp en uitvoering.

Nadere informatie

snelsite gids by MoveNext - media design

snelsite gids by MoveNext - media design snelsite gids by MoveNext - media design Noordeinde 2d, 2311 CD Leiden - T +31 71 524 1831 - www.movenext.nl - info@movenext.nl Wie is MoveNext - media design? We zijn een ervaren team van professionals

Nadere informatie

My.tentoo tel. 02/

My.tentoo  tel. 02/ Handleiding My.tentoo www.tentoo.be info@tentoo.be tel. 02/725.70.00 MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS INHOUD 1. Wat doe je bij de eerste keer inloggen op my.tentoo?... 2 2. Wat moet je doen voor je begint te

Nadere informatie

1. Content - Tekst & Foto

1. Content - Tekst & Foto 1. Content - Tekst & Foto Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken,

Nadere informatie