Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de door Opscheppers geleverde diensten, gevestigd te Horst aan de Maas.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de door Opscheppers geleverde diensten, gevestigd te Horst aan de Maas."

Transcriptie

1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de door Opscheppers geleverde diensten, gevestigd te Horst aan de Maas. Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 - Identiteit ondernemer - Definities - Toepasselijkheid - Dienstverlening - Totstandkoming overeenkomst - Verplichtingen Opscheppers - Verplichtingen Consument - Betaling - Aansprakelijkheid - Persoonsgegevens - Wijzigingen van de Diensten - Intellectuele eigendom - Communicatie - Toepasselijk recht - Bevoegde rechtbank Naam ondernemer: Opscheppers is onderdeel van Francken v.o.f. Adres: Venrayseweg 2-B 5961 AG Horst Telefoonnummer: Website: adres: info@op-scheppers.nl KvK nummer: BTW-identificatienr: NL B01 - Opscheppers: de onderneming, zie Artikel 1 Identiteit ondernemer. - De consument: de consument die zich via de website van Opscheppers registreert om vervolgens maaltijden te kunnen bestellen. - De overeenkomst: de overeenkomst tussen Opscheppers en de consument. - Diensten: het ontwikkelen, bereiden, verzorgen en bezorgen van bewuste maaltijden en de ingrediënten daarvan. - Account: de samengevoegde gegevens van de consument gebruikt als identificatie om gebruik te maken van de Opscheppers service. Het Account kan alleen benaderd worden met het user ID gekoppeld aan dit account en wachtwoord. - Kosten dienstverlening: door de consument verschuldigde kosten voor de dienstverlening aan Opscheppers. - Partijen: Opscheppers en de consument gezamenlijk.

2 - Gedeelde informatie: informatie beschikbaar gesteld door Opscheppers aan de consument en van de consument aan Opscheppers. 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke bestaande en toekomstige Overeenkomst, tenzij Partijen voorafgaande aan de totstandkoming van de Overeenkomst schriftelijk anders overeenkomen. 2. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal de ondernemer voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, aangeven op welke wijze de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien en dat zij op verzoek van de consument zo spoedig mogelijk kosteloos worden toegezonden. 1. Opscheppers bereidt maaltijden die afgeleverd worden bij de consument binnen het door de consument geselecteerde tijdvak. 2. Om gebruik te maken van deze diensten moet de consument een account hebben. 3. Maaltijden worden binnen vooraf vastgestelde tijdskaders afgeleverd. 1. De overeenkomst komt tot stand op het moment van aanvaarding door de consument van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden. 2. Indien de consument het aanbod langs elektronische weg heeft aanvaard, bevestigt Opscheppers langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod direct op het scherm. 3. De consument heeft geen recht om de overeenkomst te ontbinden omdat het wettelijke herroepingsrecht voor overeenkomsten die op afstand worden gesloten, niet van toepassing is. De producten zijn van bederfelijk van aard en kunnen niet worden teruggezonden. 1. Opscheppers zal te allen tijde voldoen aan de gestelde HACCP-eisen voor de hygiëne van levensmiddelen. 2. Opscheppers zal te allen tijde vertrouwelijk omgaan met alle gegevens die van de consument ontvangen wordt. Gegevens worden niet aan derden verstrekt. 3. Na melding zal Opscheppers de aanwezigheid van onrechtmatige informatie binnen redelijke tijd onderzoeken en zo mogelijk daartegen actie ondernemen. Inbreuk op rechten van de consument dienen per gemeld te worden op 1. De consument is verplicht om juiste en correcte informatie aan te leveren die door Opscheppers verlangd wordt om het account te creëren. 2. De consument is binnen het gekozen tijdskader voor bezorging aanwezig en bereikbaar om de maaltijd te overhandigen. Wanneer dit niet het geval is zal de

3 bezorger zijn route vervolgen en de maaltijd mee terugnemen naar het distributiepunt. 3. De consument heeft de plicht geen materiaal aan te leveren dat auteursrechtelijk is beschermd. 4. De consument verklaart dat de verschafte informatie, zoals die ter registratie, juist en volledig is en dat deze, indien deze verandert, door De consument zal worden aangepast. 5. Eventuele wachtwoorden dienen zorgvuldig bewaard te worden en mogen niet met derden worden gedeeld. 6. De consument mag derden geen toegang verschaffen tot Opscheppers via haar eigen registratie. Bij overtreding is de consument volledig aansprakelijk voor de directe en indirecte schade daarvan. 7. De consument is volledig aansprakelijk voor alle schade bij Opscheppers en derden, ten gevolge van de door de consument gedeelde informatie. 8. De consument is verplicht het op de website aangegeven minimale bestelbedrag te hanteren. 1. De betaling wordt vooraf door middel van de online aangeboden betaalmethoden gedaan, mits anders overeengekomen met Opscheppers. 2. De vermelde prijzen van de producten zijn in euro's en inclusief BTW, tenzij anders vermeld. 3. Wanneer Opscheppers, als gevolg van het niet betalen door De consument genoodzaakt is incassomaatregelen te nemen dan zijn alle daaruit voortvloeiende kosten voor rekening van de consument met een minimum van 15% van het aan Opscheppers verschuldigde bedrag. 4. Betaling door de consument strekt eerst ter vermindering van de verschuldigde incassokosten, daarna ter vermindering van de verschuldigde rente en daarna ter vermindering van de verschuldigde hoofdsom. 5. Betaling is verschuldigd op het moment van sluiten van de overeenkomst, tenzij anders overeengekomen. 6. De Diensten worden na betaling geleverd op de vastgestelde datum en tijd zoals zichtbaar is in het account bij overzicht bestellingen. 1. Opscheppers is niet aansprakelijk voor schade van de consument die is ontstaan als gevolg van het gebruik van de diensten. 2. Onvoorziene omstandigheden, weer, verkeer, bedrijfsstoringen of andere verhinderingen niet door eigen schuld ontstaan of de gevolgen daarvan kunnen de leveringstermijn dientengevolge verlengen. Indien de leveringstermijn met meer dan één uur overschreden wordt en de producten nog niet bij de opdrachtgever zijn afgeleverd kunnen Opscheppers en de consument de overeenkomst eenzijdig, zonder rechtelijke tussenkomst, als ontbonden beschouwen. Zonder gehouden te zijn tot betaling van vergoeding van enige schade. In geval van ontbinding als hier bedoeld zal Opscheppers het bedrag dat de consument vooraf betaald heeft op diens verzoek zo spoedig mogelijk terugbetalen.

4 3. Wanneer producten of diensten van Opscheppers niet aan de vastgestelde richtlijnen bij de consument terecht komt moet dit door de consument binnen 24 uur schriftelijk worden gemeld. 4. Opscheppers is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van onjuiste gegevens die door de consument zijn aangeleverd. 5. Opscheppers is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van het niet op een juiste wijze opvolgen van adviezen en instructies van Opscheppers. 6. In alle gevallen is de aansprakelijkheid van Opscheppers beperkt tot het bedrag dat in een bepaald geval wordt uitgekeerd door de aansprakelijkheidsverzekeraar van Opscheppers. In het geval dat de aansprakelijkheidsverzekering van Opscheppers geen uitkering doet is de aansprakelijkheid van Opscheppers beperkt tot vijfmaal het bedrag dat door Opscheppers aan De consument in rekening is gebracht. 1. Opscheppers kan persoonsgegevens betreffende de consument, welke door de consument aan Opscheppers ter beschikking zijn gesteld, verwerken ten behoeve van de dienstverlening of in het kader van het voldoen aan een wettelijke verplichting. 2. De consument gaat akkoord dat Opscheppers alle door de consument aangedragen en door gebruik gegenereerde gegevens opslaat, verwerkt en gebruikt. 3. Verwerking van persoonsgegevens door Opscheppers vindt plaats in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van de wet bescherming persoonsgegevens. 1. Opscheppers behoudt zich het recht voor om op ieder moment een deel van, of het geheel aan functionaliteit van een of meer onderdelen van Opscheppers, te wijzigen of stoppen voor een bepaalde periode of altijd. Hierover zal altijd naar de consument gecommuniceerd worden. 2. Dit houdt tevens in dat een deel of het geheel van je gedeelde Informatie niet langer toegankelijk kan zijn of verloren kan gaan. 3. In geval van een wijziging van de diensten, om welke reden dan ook, heeft de consument slechts recht op retournering pro rato van reeds (vooruit)betaalde bedragen aan Opscheppers of haar partners indien dit expliciet is overeengekomen. 1. Door acceptatie van deze Algemene Voorwaarden wordt uitdrukkelijk erkend door de consument dat alle ontwerpen, informatie, afbeeldingen en overige inhoud op de producteneigendom zijn van Opscheppers en beschermd zijn door de relevante rechten van intellectuele eigendom, waaronder doch niet beperkt tot auteursrechten, merkenrechten, databankrechten, naburige rechten, octrooien en modelrechten. 2. Het is de consument uitdrukkelijk verboden om ontwerpen, informatie, afbeeldingen en overige inhoud van Opscheppers te kopiëren, te wijzigen, openbaar te maken, voor directe of indirecte commerciële doeleinden te gebruiken, tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen Opscheppers.

5 1. Er kan op verschillende manieren communicatie plaatsvinden binnen Opscheppers zoals updatenotificaties of herinneringen, of anderzijds. 2. De consument gaat er mee akkoord dat Opscheppers de consument mag benaderen voor belangrijke wijzigingen van of updates voor de diensten, indien zij dit nodig acht. Deze communicatie zal nooit commerciële uitingen van derden bevatten. 3. Het staat Opscheppers ten allen tijden vrij gebruikerscommunicaties of andere delen van de gedeelde informatie zonder nader bericht te verwijderen indien de inhoud van deze communicaties en informatie het verwijderen daarvan rechtvaardigt. 4. Fouten op de website, in s, in het menu en in de Algemene Voorwaarden zijn onder voorbehoud. 1. Op alle overeenkomsten tussen Opscheppers en De consument is Nederlands recht van toepassing. 2. De Nederlandse rechter is bij uitsluiting bevoegd kennis te nemen van alle geschillen die voortvloeien uit de relatie tussen Opscheppers en De consument.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE DIENSTVERLENING VAN OPTILYFE VOF

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE DIENSTVERLENING VAN OPTILYFE VOF ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE DIENSTVERLENING VAN OPTILYFE VOF 1. Definities Ruggengraat is een initiatief van OptiLyfe VOF Constructieweg 23A 3641 SB, Mijdrecht; KVK nr. 62686801 De Klant: de klant die

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Willemsparkweg

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Ketelstraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Your Perfect Body Plan, gevestigd te Helmond.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Your Perfect Body Plan, gevestigd te Helmond. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Your Perfect Body Plan, gevestigd te Helmond. 1. Definities - Your Perfect Body Plan: Your Perfect Body Plan gevestigd op de Kromme Steenweg 25 te Helmond.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van IM Personal Coach, geves:gd te Amsterdam. 1. Defini)es

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van IM Personal Coach, geves:gd te Amsterdam. 1. Defini)es Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van IM Personal Coach, geves:gd te Amsterdam. 1. Defini)es IM Personal Coach: IM Personal Coach statutair geves:gd te Amsterdam, adres Lederambachtstraat 88

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden My Personal Fitcoach

Algemene Voorwaarden My Personal Fitcoach Algemene Voorwaarden My Personal Fitcoach Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen My Personal

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden MiDo Lifestyle & Performance. Artikel 1: Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden MiDo Lifestyle & Performance. Artikel 1: Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden MiDo Lifestyle & Performance Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden One Switch

Algemene voorwaarden One Switch Algemene voorwaarden One Switch Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen One Switch en een deelnemer, tenzij

Nadere informatie

1. Definities In de Algemene Voorwaarden (hierna AV) wordt verstaan onder:

1. Definities In de Algemene Voorwaarden (hierna AV) wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen Heidy van de Velde en de cliënt. Deze voorwaarden gelden voor

Nadere informatie

MODEL WORK OUT B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN

MODEL WORK OUT B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN MODEL WORK OUT B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen Model Workout en een Member, tenzij Model

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid. 2. Totstandkoming overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid. 2. Totstandkoming overeenkomst Algemene Voorwaarden 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op onder meer, maar niet uitsluitend: alle werkzaamheden, offertes/facturen en alle overeenkomsten met betrekking

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSONAL BODY PLAN

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSONAL BODY PLAN ALGEMENE VOORWAARDEN PERSONAL BODY PLAN Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen Personal Body

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ!

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Aanvraag: een door Afnemer geplaatste aanvraag voor het verrichten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DRANKENSERVICE.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN DRANKENSERVICE.NL ALGEMENE VOORWAARDEN DRANKENSERVICE.NL Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 Herroepingsrecht Artikel 6 - Verplichtingen

Nadere informatie

De algemene voorwaarden hebben zowel betrekking op aankopen door consumenten als vanuit instellingen en praktijken.

De algemene voorwaarden hebben zowel betrekking op aankopen door consumenten als vanuit instellingen en praktijken. Algemene Voorwaarden Webwinkelaankopen DG Communicatie dd 25-08-2018 DG Communicatie wil een open communicatie met haar klanten en hanteert daarom heldere algemene voorwaarden. U kunt de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VYTAL

Algemene Voorwaarden VYTAL Algemene Voorwaarden VYTAL Dit zijn de Algemene Voorwaarden, zoals deze gehanteerd worden door VYTAL. Door gebruik te maken van de website, mobiele applicatie, coachomgeving en overige diensten van VYTAL

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer Algemene voorwaarden Kracht Hondenvoer Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van het bedrijf Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor

Algemene Voorwaarden voor Algemene Voorwaarden voor www.devanenspecialist.nl Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. 1.4Verloskundige Praktijk LIFE behoudt zich het recht voor om registraties zonder opgaaf van reden te weigeren.

Gebruiksvoorwaarden. 1.4Verloskundige Praktijk LIFE behoudt zich het recht voor om registraties zonder opgaaf van reden te weigeren. Gebruiksvoorwaarden De website wordt u aangeboden door Verloskundige Praktijk LIFE. Aan het gebruik van de website, en alle diensten van Verloskundige Praktijk LIFE via de website, zijn de onderstaande

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Beste muzikant, Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden van Gitaar in Tune welke op alle leveringen en services van toepassing zijn. Via de download pagina

Nadere informatie

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan Algemene Voorwaarden Fair Play Fabrics Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sartofashion BV

Algemene Voorwaarden Sartofashion BV Algemene Voorwaarden Sartofashion BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden TextielMuseum Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De

Nadere informatie

Toepasselijkheid Account en wachtwoord

Toepasselijkheid Account en wachtwoord ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP EERSTE HULP DICHTBIJ! 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Aanvraag: een door Afnemer geplaatste aanvraag voor het verrichten

Nadere informatie

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn Algemene voorwaarden voedingssupplementen Brainlabs BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn

Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Waardijn: de natuurlijke of rechtspersoon die namens de ASVZ onder deze naam de producten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MACROWAVE

ALGEMENE VOORWAARDEN MACROWAVE ALGEMENE VOORWAARDEN MACROWAVE Artikel 1 Definities - MacroWave: MacroWave, bekend onder KvK nummer: 59797134, gevestigd te Millinxstraat 170 Rotterdam. - Klant: De natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden webshop Ipse de Bruggen. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden webshop Ipse de Bruggen. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden webshop Ipse de Bruggen Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kaars & Co

Algemene voorwaarden Kaars & Co Algemene voorwaarden Kaars & Co Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 - Herroepingsrecht Artikel 6 - Uitsluiting

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities.

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. Algemene Voorwaarden Eva Ondermode aan Huis gebruikt voor de verkopen het model van de algemene voorwaarden dat is gepubliceerd (24-6-2011) op de site van de Kamer van Koophandel en is samengesteld door

Nadere informatie

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Algemene Voorwaarden Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van KledingOutlet Naarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk De leden van Qshops Keurmerk (Qshops.org) houden zich aan de gedragscode die door onze organisatie is opgesteld. Meer informatie over de gedragscode vindt u op onze

Nadere informatie

Inhoudsopgave Artikel 1 Definities Artikel 2 - Identiteit van Vulpenhuis Artikel 3 - Toepasselijkheid

Inhoudsopgave Artikel 1 Definities Artikel 2 - Identiteit van Vulpenhuis Artikel 3 - Toepasselijkheid Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van Vulpenhuis Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht Artikel 7 Kosten in geval van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor DesignClaud

Algemene Voorwaarden voor DesignClaud Algemene Voorwaarden voor DesignClaud Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VNZ V.O.F. Inhoudsopgave

Algemene Voorwaarden VNZ V.O.F. Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden VNZ V.O.F. Inhoudsopgave Artikel 1 - Definities... 2 Artikel 2 - Identiteit van VNZ... 3 Artikel 3 - Toepasselijkheid... 3 Artikel 4 - Het aanbod... 3 Artikel 5 - De overeenkomst...

Nadere informatie

VERKOOPVOORWAARDEN SPOONEINDHOVEN

VERKOOPVOORWAARDEN SPOONEINDHOVEN VERKOOPVOORWAARDEN SPOONEINDHOVEN Hier vind je de Verkoopvoorwaarden voor de activiteiten van SPOONEindhoven Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanvullende overeenkomst:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV

Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV Identiteit van de onderneming: Uw Stadsboer BV Vijfhoekweg Noord 10 8035 PR Zwolle Telefoonnummer: 038 747 01 00 E- mailadres: hallo@uwstadsboer.nl KvK- nummer: 63366584

Nadere informatie

Pagina 1 van 7. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van ProudOf Rotterdam.

Pagina 1 van 7. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van ProudOf Rotterdam. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van ProudOf Rotterdam. Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - v2

Algemene voorwaarden - v2 Algemene voorwaarden - v2 Aapje4Kids 18-01-2011 Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2.Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: Sharp Trading

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: Sharp Trading Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Natuurlijk hebben we hier, voor de fijnproevers, een uitgebreide versie opgenomen van de algemene voorwaarden met veel moeilijke woorden en begrippen.

Natuurlijk hebben we hier, voor de fijnproevers, een uitgebreide versie opgenomen van de algemene voorwaarden met veel moeilijke woorden en begrippen. ALGEMENE VOORWAARDEN OMAPOST WEBSHOP Natuurlijk hebben we hier, voor de fijnproevers, een uitgebreide versie opgenomen van de algemene voorwaarden met veel moeilijke woorden en begrippen. Dit is het belangrijkste

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Shirt7 (onderdeel van Dot Orange) Voor het laatst gewijzigd: Inhoud: Identiteit van de ondernemer

Algemene voorwaarden. Shirt7 (onderdeel van Dot Orange) Voor het laatst gewijzigd: Inhoud: Identiteit van de ondernemer Algemene voorwaarden Shirt7 (onderdeel van Dot Orange) Voor het laatst gewijzigd: 19-07-2017 Inhoud: Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. JachttechniekÂ

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Adres: De Noesten 5a 9439 TC Westerbork Tel: 0031 (0) 593-33 17 76 Email: info@hpsmail.nl Internet:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Imperfect Design BV consumenten webwinkel

Algemene Voorwaarden Imperfect Design BV consumenten webwinkel P 1 / 5 Algemene Voorwaarden Imperfect Design BV consumenten webwinkel De algemene voorwaarden zijn van toepassing op verkopen van Imperfect Design BV aan consumenten en uitsluitend op overeenkomsten op

Nadere informatie

ShopVIP Algemene Voorwaarden

ShopVIP Algemene Voorwaarden ShopVIP Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ondernemer: de rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; consument: de

Nadere informatie

ARTIKEL 2 - IDENTITEIT UITGEVERIJ LINEKE EERDMANS Handelsnaam: Uitgeverij Lineke Eerdmans

ARTIKEL 2 - IDENTITEIT UITGEVERIJ LINEKE EERDMANS Handelsnaam: Uitgeverij Lineke Eerdmans INHOUDSOPGAVE Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 Retourneren en Herroepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1: Definities Artikel 2: Identiteit ondernemer Artikel 3: Toepasselijkheid algemene voorwaarden Artikel 4: Het aanbod en de totstandkoming van de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tjalling Wolthuis B.V.

Algemene Voorwaarden Tjalling Wolthuis B.V. Algemene Voorwaarden Tjalling Wolthuis B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD ALGEMENE VOORWAARDEN United Typing b.v. Yogitype wordt geleverd door United Typing INHOUD ARTIKEL 1 - Definities 2 ARTIKEL 2 - Identiteit van de ondernemer 2 ARTIKEL 3 - Toepasselijkheid 3 ARTIKEL 4 -

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Milieusticker.com Versie November 2017

Algemene Voorwaarden - Milieusticker.com Versie November 2017 Algemene Voorwaarden - Milieusticker.com Versie 1.0-1 November 2017 Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden May and Fay webshop

Algemene Voorwaarden May and Fay webshop Algemene Voorwaarden May and Fay webshop Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument:

Nadere informatie

Het gebruik van de App en de Diensten van Sjauf mag geen overlast of hinder aan anderen veroorzaken;

Het gebruik van de App en de Diensten van Sjauf mag geen overlast of hinder aan anderen veroorzaken; Sjauf Technologies B.V. is statutair gevestigd te Rotterdam met adres Goudsesingel 136, 3011 KD te Rotterdam en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 65386426. Sjauf Technologies B.V., handelend

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

LEES DE ALGEMENE VOORWAARDEN NAUWKEURIG DOOR ALVORENS U OVERGAAT TOT AANKOOP!

LEES DE ALGEMENE VOORWAARDEN NAUWKEURIG DOOR ALVORENS U OVERGAAT TOT AANKOOP! Algemene voorwaarden die betrekking hebben op de Online Shop van Kärcher b.v. LEES DE ALGEMENE VOORWAARDEN NAUWKEURIG DOOR ALVORENS U OVERGAAT TOT AANKOOP! Algemeen: De Kärcher Online Shop is alleen bestemd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden DBO energie BV DEFINITIES. Artikel 1.

Algemene Voorwaarden DBO energie BV DEFINITIES. Artikel 1. DEFINITIES Artikel 1. 1. In onderhavige voorwaarden wordt met opdrachtnemer aangeduid DBO Energie BV. Met opdrachtgever wordt de partij aangeduid die een goed of een dienst bij opdrachtnemer afneemt of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cheeky Pie versie 13 april 2017

Algemene voorwaarden Cheeky Pie versie 13 april 2017 Inleiding Hieronder staan de algemene voorwaarden van Cheeky Pie. Op elke bestelling die u plaatst op onze website, of op het gebruikmaken van onze website zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing.

ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor consumentenverkoop door De Aardappelboer

Algemene Voorwaarden voor consumentenverkoop door De Aardappelboer Algemene Voorwaarden voor consumentenverkoop door De Aardappelboer Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: - Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; - Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Consument Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN KLIKOSTORE.NL

Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN KLIKOSTORE.NL Voorwaarden De Klikostore is ten alle tijde gerechtigd de algemene voorwaarden van deze site te wijzigen of te herzien. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Kaas.nl

Algemene Voorwaarden Kaas.nl Algemene Voorwaarden Kaas.nl Op alle overeenkomsten die u sluit met Kaas.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. Lees deze dan ook zorgvuldig zodat u weet wat u mag verwachten. U kunt deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BakkerKachels.nl, onderdeel van V.O.F. Bakker Sfeerverwarming

Algemene Voorwaarden BakkerKachels.nl, onderdeel van V.O.F. Bakker Sfeerverwarming Algemene Voorwaarden BakkerKachels.nl, onderdeel van V.O.F. Bakker Sfeerverwarming Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Biertrommel

Algemene Voorwaarden De Biertrommel Algemene Voorwaarden De Biertrommel Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de rechtspersoon genaamd YOU & EYE B.V. handelend onder de naam Spiegelshop die producten op afstand aan

Nadere informatie

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities 1. Definities In deze algemene ticketvoorwaarden wordt verstaan onder: -Eventix B.V., de entiteit welke haar kaartverkoopservice aanbiedt aan Gebruiker onder de naam "Eventix", hierna te noemen Eventix,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden "Exclusivefordogs" nr. 1506

Algemene Voorwaarden Exclusivefordogs nr. 1506 1 Algemene Voorwaarden "Exclusivefordogs" nr. 1506 Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Bedenktijd Consument Dag Digitale inhoud Duurovereenkomst

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Bedenktijd Consument Dag Digitale inhoud Duurovereenkomst Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de winkelier/webshop-eigenaar gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de winkelier/webshop-eigenaar gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Algemene Voorwaarden voor Koetjes & Kaartjes Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014 Artikel 1 Definities 1.1 Rootsmann: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De eenmanszaak Rootsmann, statutair gevestigd te Vinkeveen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Haal meer uit Office 6 juni 2019

Algemene voorwaarden Haal meer uit Office 6 juni 2019 Algemene voorwaarden Haal meer uit Office 6 juni 2019 Haal meer uit Office Witstoom 21 7103 CZ Winterswijk KVK nummer: 66901847 E-mail: info@haalmeeruitoffice.nl Telefoonnummer: 0543-514174 Toepasselijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INTERNETVERKOPEN NEWFYSIC BV

ALGEMENE VOORWAARDEN INTERNETVERKOPEN NEWFYSIC BV ALGEMENE VOORWAARDEN INTERNETVERKOPEN NEWFYSIC B.V. 2012 1 ALGEMENE VOORWAARDEN INTERNETVERKOPEN NEWFYSIC BV Artikel 1 - Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van NewFysic

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES Algemene Voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden treden in werking per 1 april 2016. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen via de webshop, de geleverde diensten en aanvullende producten.

Nadere informatie

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan Algemene voorwaarden HOME / ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Drs Leenarts B.V. Juni 2018 Drs Leenarts B.V. h.o.d.n. Dr. Leenarts, Drs Leenarts, Dokter Leenarts en drleenarts.com Keizersgracht 125 1015 CJ Amsterdam KvK: 57237689 E-mailadres:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LIVING BY LIS

ALGEMENE VOORWAARDEN LIVING BY LIS ALGEMENE VOORWAARDEN LIVING BY LIS Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten

Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Edelyn webshop

Algemene Voorwaarden van Edelyn webshop Algemene Voorwaarden van Edelyn webshop Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sol Seed voor online aankopen

Algemene Voorwaarden Sol Seed voor online aankopen Algemene Voorwaarden Sol Seed voor online aankopen Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Local Express

Algemene voorwaarden Local Express Algemene voorwaarden Local Express Inhoud Algemene Voorwaarden... 3 Artikel 1 Definities... 4 Artikel 2 Toepasselijkheid... 7 Artikel 3 Registratie en Bestelling... 6 Artikel 4 Totstandkoming Overeenkomst...

Nadere informatie

Artikel 1 - Definities

Artikel 1 - Definities Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ATOOSA.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN ATOOSA.NL ALGEMENE VOORWAARDEN ATOOSA.NL Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Merchandise. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden Merchandise. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Voorwaarden Merchandise Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: Drijfpakje als leverancier van de aangeboden goederen op deze webpagina. 2. Consument: de

Nadere informatie

GALERIE ORANJERIE. Lijnbaansgracht 307. 1071 RN Amsterdam +31 (0) 644899231. www.galerieoranjerie.nl. boogaardhugo@gmail.com. KVK nummer.

GALERIE ORANJERIE. Lijnbaansgracht 307. 1071 RN Amsterdam +31 (0) 644899231. www.galerieoranjerie.nl. boogaardhugo@gmail.com. KVK nummer. GALERIE ORANJERIE Lijnbaansgracht 307 1071 RN Amsterdam +31 (0) 644899231 www.galerieoranjerie.nl boogaardhugo@gmail.com KVK nummer 59568666 BTW nummer NL116435768B02 IBAN nummer NL80 INGB 0006 1339 27

Nadere informatie

In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze voorwaarden wordt verstaan onder: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Manuka-Holland

Algemene Voorwaarden Manuka-Holland Algemene Voorwaarden Manuka-Holland Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Mobilijzer BV. Algemene Voorwaarden voor Verkoop aan Consumenten Versie: Juli 2012

Mobilijzer BV. Algemene Voorwaarden voor Verkoop aan Consumenten Versie: Juli 2012 Mobilijzer BV Algemene Voorwaarden voor Verkoop aan Consumenten Versie: Juli 2012 Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Vitavis Lardinoisstraat 16 5611 ZZ Eindhoven Telefoon: 088-5439200 Kvk: 17192142

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Vitavis Lardinoisstraat 16 5611 ZZ Eindhoven Telefoon: 088-5439200 Kvk: 17192142 Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Verkoop voorwaarden webwinkel Cedel B.V. (versie juni 2014)

Verkoop voorwaarden webwinkel Cedel B.V. (versie juni 2014) Verkoop voorwaarden webwinkel Cedel B.V. (versie juni 2014) Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op

Nadere informatie

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan ALGEMENE VOORWAARDEN REBEL CACTUS HALLOFO BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie