HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HUISHOUDELIJK REGLEMENT"

Transcriptie

1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Van de Vereniging van Eigenaren van Flat Parkzicht te Ridderkerk. Vastgesteld op de algemene ledenvergaderingen dd. 20 februari maart 1972, 19 maart 1974, 24 maart 1997, 23 maart 2011 en 06 maart Afdeling 1 DEFINITIES EN ALGEMEEN. Artikel. 1 De definities in dit reglement zijn gelijk aan die van het Algemeen Reglement Artikel. 2 Alle artikelen van dit reglement, waarin van eigenaren wordt gesproken, zijn in dien het tegendeel blijkt ook van toepassing op gebruikers van appartementen. Indien wordt gesproken van handelingen of nalatigheden van eigenaren, dan moeten daaronder ook worden verstaan handelingen en nalatigheden van diegenen, voor wie de eigenaar wettelijk aansprakelijk is en/of diegenen, die deel uit aken van zijn huishouding. Artikel. 3 Indien in dit reglement (kortheidshalve hierna aan te duiden met H.R) wordt gesproken van schadende handelingen, dan moeten daaronder ook worden verstaan nalatigheden, welke schade hebben veroorzaakt. Artikel. 4 De bepalingen van dit H.R., de uitleg en de toepassingen daarvan mogen niet in strijd zijn met het Algemeen Reglement (A.R) en het Bijzonder Reglement (B.R.) Bij tegenstrijdigheden prevaleren de bepalingen van het A.R. en B.R. Afdeling 2 DOELSTELLING VAN DIT H.R. Artikel.5 De bepalingen van dit reglement beogen voor iedere eigenaar of bewoner van deze flat een waarborg te scheppen voor een optimaal woon- en gebruiksgenot, alles

2 binnen het kader van een sociale saamhorigheid en het voorkomen van omstandigheden, tengevolge van handelingen of nalatigheden van eigenaren en/of gebruikers,waardoor het gewenste leef- en woonbaarheid, de waarde en het aanzien van de flat zouden kunnen worden geschaad. Afdeling 3 BESTUUR. Artikel 6 Het bestuur bestaat uit tenminste twee en ten hoogste vijf personen. Artikel 7 Het rooster van aftreden wordt door het bestuur vastgesteld en in elke ledenvergadering wordt daarvan mededeling gedaan (op te nemen in de notulen van de ALV). Elk jaar zal er 1 bestuurslid aftredend zijn en zo vervolgens. Artikel 8. Indien in geval van herverkiezing van een aftredend bestuurslid en er geen tegenkandidaten worden gesteld, wordt het aftredende bestuurslid geacht te zijn herbenoemd. Ingeval er wel één of meer kandidaten worden gesteld, zal de verkiezing schriftelijk met gesloten stembriefjes plaats vinden. Indien bij een zodanige stemming geen der kandidaten de volstrekte meerderheid van stemmen behaalt, vindt een herstemming plaats tussen de kandidaten die bij de eerste stemming de meeste stemmen op zich hebben verenigd. Artikel 9. Wanneer een aftredend bestuurslid zich niet herkiesbaar stelt of een bestuurslid tussentijds aftreedt, heeft het bestuur het recht de ALV één of meer kandidaten voor te stellen. Een bestuurslid, gekozen in een tussentijds ontstane vacature, is als zodanig aftredend op het tijdstip waarop diegene welke hij of zij vervangt, aftredend zou zijn geweest. Artikel 10 Het bestuur is bevoegd commissies te benoemen om zijn taak te verlichten.

3 Afdeling 4. ADMINISTRATEUR. Artikel 11 De aan de administrateur jaarlijks te betalen vergoeding wordt, op voorstel van het bestuur, door de ALV vastgesteld, via de jaarlijkse begroting. Artikel 12 Alle opdrachten voor voldoening van verschuldigde bedragen zullen behalve door de administrateur, ook ondertekend moeten zijn door de voorzitter of de plaats vervangend voorzitter. Artikel 13. Het bestuur of administrateur is belast met het voeren van de correspondentie en het houden van de notulen van de bestuur- en ledenvergaderingen, of laat zich hierdoor bijstaan in overleg met een ander bestuurslid. Zo spoedig mogelijk na een vergadering zal hij ieder van de (bestuurs)leden een exemplaar van de notulen van de vergadering toezenden. Afdeling 5 FINANCIEN Artikel 14 De administrateur draagt er zorg voor, dat de periodieke bijdragen voor exploitatie kosten en verwarming op tijd worden voldaan. Artikel 15 Voor elke maand vertraging in de betaling van de verschuldigde voorschotbijdrage en andere bijdrage tot dekking van de gemeenschappelijke schulden, kosten, lasten en exploitatierekening, evenals eenmalige betalingen waarvoor tijdens de vergadering een rechtsgeldig meerderheidsbesluit is genomen, is door de eigenaar een boete verschuldigd van 10% per maand van de bijdrage welke direct opeisbaar is. Artikel 15a.

4 Bij wanbetaling komen alle te maken kosten, zowel gerechtelijk als buiten rechtelijk, ten laste van de betalingspichtige. Artikel 15b. Wanneer zonder opgaaf van redenen de verschuldigde bijdrage niet op tijd wordt voldaan, is de administrateur verplicht de incasso 4 (vier) weken, na de betalingsdatum in handen te geven van een incassobureau en/of deurwaarder. Artikel 16 Onder de in artikel 4 lid 1 juncto lid 3 van het BR bedoelde algemene onkosten worden tevens begrepen: a. De kosten van het regelmatig schoonmaken van de gemeenschappelijke gedeelten. b. De kosten van het onderhoud, herstel en vernieuwen van het dak, de galerijen balkonhekken, de water- gas- elektriciteitsleidingen, brandblusleidingen, en de beschoeiing langs het water, evenals de afzuiginstallatie en bliksembeveiliging en intercom voorziening, postkasten en belplateau en tuin. c. De premies van alle verzekeringen welke door de VVE zijn aangegaan. d. Alle kosten voortvloeiend uit de in de toekomst aan te schaffen algemene installaties. Afdeling 6 VERGADERINGEN. Artikel 17. De eigenaar die een ledenvergadering, waartoe hij is uitgenodigd, niet kan bijwonen en zich daarin ook niet door een schriftelijk gemachtigde laat vertegenwoordigen, is verplicht daarvan tenminste drie dagen vóór de vergadering schriftelijk aan de Administrateur mededeling te doen. Artikel 18 Tenzij uit de convocatie voor een ledenvergadering het tegendeel uitdrukkelijk blijkt, zal die ledenvergadering behalve door de eigenaar ook door een meerderjarige huisgenoot mogen worden bijgewoond. De met de leiding van de vergadering belaste voorzitter kan toestaan, dat ook de in het vorige lid bedoelde meerderjarige huisgenoot het woord wordt gevoerd.

5 Artikel 19 Ieder van de eigenaren c.q. hun gevolmachtigde die een ledenvergadering bijwoont, is verplicht direct de presentielijst voor de vergadering te tekenen. Afdeling 7 REGELS VOOR BEWONING EN GEBRUIK. Artikel 20 Iedere eigenaar/gebruiker van de flat is evenals zijn huisgenoten verplicht zich in het bewonen en gebruik van de flat zodanig te gedragen, dat het in artikel 5 van dit reglement genoemde doel wordt bereikt. Artikel 21` a. De gemeenschappelijke hallen, trappen, bergingsgangen, galerijen en liften dienen uitsluitend voor het betreden en verlaten van de woning, individuele bergingen en vuilstortruimte. b. Fietsen en dergelijke zullen slechts via de zijdeuren en vervolgens door de bergingsgangen worden gebracht en omgekeerd. Stalling in de hallen is niet toegestaan. c. Het plaatsen, repareren en dergelijke van fietsen en andere voorwerpen is in de bergingsgangen niet toegestaan. d. Voor de uitoefening van een bedrijf of beroep in een woning, gepaard gaande met bezoek van cliënten aan woning, is toestemming vereist van de vergadering. Aan deze toestemming kunnen bepaalde beperkingen of voorwaarden worden verbonden. e. Zonder toestemming van de vergadering, die zijn dagelijks toezicht heeft gedelegeerd aan het bestuur, is het niet toegestaan in de hallen, liften, bergingsgangen of op de galerijen reclame of andere aanplakbiljetten, prenten, mededelingen of dergelijke op welke wijze dan ook aan te brengen. Het aanbrengen van naamborden, uithangborden, zonneschermen kleur Oranje, vlaggen en andere uitstekende voorwerpen kan eveneens alleen met toestemming van de vergadering geschieden. Op nationale feestdagen is echter geen toestemming nodig voor het uitsteken van de nationale vlag. f. Indien een gemeenschappelijke ruimte hiervoor sub. a. genoemd, door welke oorzaak ook, op meer dan normale wijze wordt verontreinigd (b.v. door uitwerpselen van huisdieren, breken van flessen, stukgaan van verpakkingsmateriaal enz.) zullen alle gevolgen hiervan direct ongedaan worden gemaakt door degene die hiervoor verantwoordelijk is.

6 g. Het is niet toegestaan reclamefolders, kranten en andere papieren, waarop door de eigenaar geen prijs wordt gesteld, op brievenbussen of andere plaatsen in gemeenschappelijke ruimte te laten liggen. h. Het is kinderen niet toegestaan de gemeenschappelijke ruimten als speelplaats te gebruiken. Van de bewoners wordt verwacht, dat zij ook zullen toezien op het gedrag van hun kinderen in de onmiddellijke omgeving van het gebouw. Het gebruik van rolschaatsen, rollerskates en anderen is op de galerijen en in de gemeenschappelijke ruimten niet toegestaan. i. Het is bewoners niet toegestaan aan gemeenschappelijke installaties enigerlei werkzaamheden uit te voeren of te doen uitvoeren. j. Het opslaan van licht ontvlambare of explosieve stoffen in woningen, garages en bergingen zijn niet toegestaan. k. Eigenaren en gebruikers van inpandige garages, waarin zich afsluitkranen van waterleiding en centrale verwarming bevinden, zullen een duplicaat sleutel van hun garage aan het bestuur ter beschikking stellen. Het bestuur zal via deze sleutels de garage slechts in uiterste noodzaak mogen betreden, uitsluitend ter voorkoming van schade aan het gebouw en ten behoeve van het goed functioneren van de installaties. Het bestuur zal de sleutels bewaren in een afsluitbare ruimte of kast. Artikel 22 De galerijen en balkons dienen zodanig te worden gebruikt en schoongehouden, dat geen afvalstoffen of andere materialen of water, op de lager gelegen galerijen of balkons komen. Wasgoed mag slechts worden gedroogd aan de binnenzijde van de balkons, gedurende de kortst mogelijke tijd en op zulk een wijze, dat het esthetisch uiterlijk van het flatgebouw zo weinig mogelijk wordt geschaad. Het kloppen van kleden en dergelijke dient aan de galerijzijde plaats te vinden en wel zodanig, dat hiervan geen hinder wordt ondervonden door andere bewoners, c.q. voorbijgangers op de straat. De bewoner is verplicht het galerijgedeelte, behorende bij zijn woning schoon te houden. Artikel 23 Het is een ieder niet toegestaan wijzigingen aan te brengen in of werkzaamheden of veranderingen te verrichten aan de centrale antenne installatie, de centrale verwarming en video intercom met bijbehorende leidingen en dergelijke in zijn woning. Artikel 24

7 Alle opdrachten betreffende werkzaamheden aan de gemeenschappelijke installaties worden uitsluitend door het bestuur gegeven en onder hun toezicht verricht. Wanneer een bewoner eigenmachtig werkzaamheden laat verrichten aan gemeenschappelijke installaties, zijn de daaruit ontstane kosten, evenals de daardoor veroorzaakte schade in de ruimste zin des woords, voor zijn rekening. Het bestuur kan tevens bepalen, dat de eigenmachtig verrichte werkzaamheden ongedaan worden gemaakt. De daaraan verbonden kosten zijn eveneens voor rekening van de bewoner. Artikel 25 Van de bewoners wordt verwacht, dat zij geen auto s of ander voertuigen of voorwerpen op of langs het voor het flatgebouw gelegen trottoir, of tegenover de hoofdingang zullen parkeren of plaatsen. Van iedere eigenaar/bewoner wordt verwacht, dat hij personen, die hem met auto of dergelijke bezoeken, van deze gedragsregel op de hoogte stelt. Het openen en sluiten van de garagedeuren dient met zo weinig mogelijk lawaai te geschieden. Garagedeuren zullen zoveel mogelijk worden gesloten. Artikel 26 Bij het gebruik van een lift zal een ieder er op moeten toezien, dat deze niet overbelast, verontreinigd of beschadigd wordt. Deze bepaling dient zeer speciaal in acht te worden genomen door degenen die met één of meer huisdieren van de lift gebruik maken. (art. 21-f) Ook tijdens verhuizingen dient dit veel aandacht te krijgen. Artikel 27 Huisdieren is toegestaan, mits zij geen overlast veroorzaken aan andere bewoners. In de gemeenschappelijke ruimten dienen huisdieren aan de lijn te worden gehouden. Zij dienen te worden begeleid door personen die daartoe capabel zijn te achten. Artikel 28 A Het veroorzaken van elke vorm van luidruchtigheid ( waaronder ook het voortbrengen van muziek meer dan normale geluidssterkte) zowel in de woningen als in de gemeenschappelijke ruimten, alsook op de individuele balkons zijn verboden. Geluidshinder veroorzakende werkzaamheden mogen niet worden verricht tussen uur s avonds en uur s morgens en ook niet op Zon- en feestdagen. Met uitzondering van werkzaamheden in verband met noodsituaties, zulks ter beoordeling van het bestuur.

8 Artikel 28 B Het is verboden storende contactgeluiden of loopgeluiden te veroorzaken. Het aanbrengen van harde vloerbedekking zoals plavuizen, siergrindvloeren, parket, marmoleum en kurk is dan ook niet toegestaan, tenzij kan worden aangetoond dat vloerbedekking de isolatie-index voor contactgeluid [Ico] met 10 db of meer verbetert. Deze verbetering moet aangetoond kunnen worden door middel van een certificaat afgegeven door een door TNO erkende leverancier en / of installateur. De bewijslast bij eventuele overlast ligt bij de bewoner van het overlast veroorzakende appartement. Vloeren in keukens en sanitaire ruimten zijn hier van uitgesloten. Artikel 29 Huisvuil en afvalstoffen dienen te worden verpakt in voorgeschreven plastic huisvuilzakken. Deze zakken dienen deugdelijk te zijn gesloten en in de daarvoor aanwezige containers te worden gedaan. Losse voorwerpen van enige omvang, die niet in plastic zakken kunnen worden geborgen, dienen in de containerruimte te worden neergezet. Deze voorwerpen mogen geen onaangename geur verspreiden. Milieu gevaarlijke stoffen, zoals verfresten, oplosmiddelen, oliën e.a zullen in de daarvoor bestemde containers worden gedeponeerd. Grof vuil ( oud meubilair e.a.) kan in overleg met het bestuur tijdelijk worden geplaatst in de vuilstortruimte. De eigenaar zal zelf zorg dragen, dat de Gemeentelijk instantie wordt ingelicht. Zal de afhaaldatum daarvan bekend maken en t.z.t. zorgen, dat betreffende artikelen tijdig buiten staan ( s morgens voor 8 uur op de afhaal datum). Artikel 30 De gemeenschappelijke tuin dient voor een ieder zodanig te worden gebruikt, dat daaraan geen schade of verontreiniging wordt veroorzaakt. Het uitlaten van huisdieren in deze tuin is niet toegestaan, speelgoed verpakkingsmateriaal, schillen e.d. mag niet in de tuin worden achter gelaten ook niet door de kinderen. Artikel 31A Buitenzonwering hiervoor is de standaard kleur oranje van toepassing. Artikel 31B Buitenkozijnen worden door de bewoners onderhouden maar mogen enkel de gangbare kleur bruin hebben.

9 Artikel 31C Het onderhoud en/of schilderen van de voordeuren wordt uitsluitend uitgevoerd door de VVE met uitzondering van het dagelijks onderhoud, de tochtstrippen en cilinder. Artikel 31D Het is de bewoners niet toegestaan om op de nieuwe panelen naast de voordeuren voorwerpen aan te brengen die met andere bevestiging materialen dan dubbelzijdig plakband zijn aangebracht. Artikel 32 De vereniging kan besluiten, na verkregen toestemming van het Gemeentebestuur, de balkon en/of galerijplafonds en dergelijke in een uniforme kleur te laten verven. Het is de individuele eigenaars/gebruikers niet toegestaan deze werkzaamheden zelf uit te voeren Afdeling 8 WARMTEGEBRUIK Artikel 33 De kosten van warmtegebruik, als bedoeld in artikel 6 van het BR, omvatten alle lasten, die aan de exploitatie van de centrale verwarming verbonden zijn. Deze kosten worden jaarlijks in het exploitatieoverzicht en de begroting door de administrateur opgemaakt. Artikel 34 De kosten van warmtegebruik worden jaarlijks verrekend met de betaalde voorschot bijdragen. Een bedrag aan meerverbruik dient door de bewoners binnen 14 dagen na ontvangst van de afrekening te worden overgemaakt naar het bank rekening nummer van de VVE. Mindergebruik zal eveneens binnen 14 dagen door de administrateur worden terug gestort. Artikel 35

10 De kosten in verband met de afname van warmte, waaronder uitsluitend wordt verstaan het gasgebruik, zullen door de eigenaren van de woningen worden verdeeld op basis van ieders warmtegebruik van de op de radiatoren aangebrachte warmte meters. De overige kosten van warmtegebruik zullen door de eigenaren van de woningen voor gelijke delen worden gedragen. De nota s voor deze warmtekosten worden door Techem Energy Service of een soortgelijk bedrijf opgemaakt aan de hand van de door de administrateur verstrekte gegevens en voor zover het gasverbruik betreft op grond van de radiografisch vastgestelde standen per radiator per woning Artikel 36 Het stookseizoen loopt van 1 juli tot 30 juni. Er treedt een nachttemperatuur verlaging in van s-avonds uur tot s-morgens 6.45 uur Afdeling 9 S A N C T I E S Artikel 37 Als een eigenaar zijn pand wil verhuren dan zijn onverminderd van kracht artikel en 14 van het AR. Artikel 38 Bij overtreding van één of meer van de bepalingen van het AR, het BR en van dit HR zijn van toepassing de bepalingen en sancties als genoemd in artikel 14 van het AR. De in artikel 14 lid 9 van het AR bedoelde boete wordt vastgesteld op maximaal 250.= en wordt van geval tot geval door het bestuur vastgesteld. Herhaling binnen een jaar van een overtreding of niet-nakoming van het hiervoor in de artikelen 20 t/m 37 van dit HR wordt na een waarschuwing als bedoeld in Art.14 lid 1 van het AR gestraft met een dadelijk opeisbare boete van maximaal 100.= onverminderd de overige sancties genoemd in Art. 14 van het AR, indien binnen een jaar na het opleggen van de boete weer een overtreding of niet-nakoming plaats vindt. Alle klachten, van welke aard ook, dienen zoveel mogelijk schriftelijk bij het bestuur te worden ingediend.

11 Afdeling 10 SLOTBEPALINGEN Artikel 39 Het door de gegadigde, ingeval van voorgenomen openbare verkoop van zijn flat, aan de kas van de Vereniging van Eigenaren te betalen bedrag, bedoeld in artikel 10 lid 6 van het AR wordt bepaald op 100.= Artikel 40 Op wijziging of aanvulling van dit reglement is artikel 2 lid 4 van het AR van toepassing.

Huishoudelijk reglement van. VVE Flat Parkzicht Kloosplantsoen Ridderkerk. Versie: 19 december 2017.

Huishoudelijk reglement van. VVE Flat Parkzicht Kloosplantsoen Ridderkerk. Versie: 19 december 2017. Huishoudelijk reglement van VVE Flat Parkzicht Kloosplantsoen 389 575 Ridderkerk Versie: 19 december 2017. 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Van de Vereniging van Eigenaren van Flat Parkzicht te Ridderkerk. Vastgesteld

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement VERENIGING VAN EIGENAREN FLATGEBOUW VAN DER WERFFSTRAAT 254 T/M 380 TE VLAARDINGEN. HUISHOUDELIJK REGLEMENT REGELS VOOR BEHEER, BEWONING EN GEBRUIK Artikel 1. Reglement 1. Het doel

Nadere informatie

3. Vaststelling en wijziging van het reglement vindt plaats door het bestuur na goedkeuring door de vergadering van eigenaren.

3. Vaststelling en wijziging van het reglement vindt plaats door het bestuur na goedkeuring door de vergadering van eigenaren. Huishoudelijk reglement VERENIGING VAN EIGENAREN FLATGEBOUW VAN DER WERFFSTRAAT 254 T/M 380 TE VLAARDINGEN. HUISHOUDELIJK REGLEMENT REGELS VOOR BEHEER, BEWONING EN GEBRUIK Artikel 1. Reglement 1. Het doel

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. VVE Anthoniushof te Maashees

Huishoudelijk Reglement. VVE Anthoniushof te Maashees Huishoudelijk Reglement VVE Anthoniushof te Maashees Inhoudsopgave Doelstelling 3 Algemene zaken 3 Gemeenschappelijke gedeelten 3 Gebruik privé-gedeelten 4 Instructies aan het bestuur 5 Orde van de vergadering

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaren HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging van Eigenaren HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaren Pisuissestraat 301-497 te Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vastgesteld op: 14 juni 2007 Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 Artikel 1 Definities pagina 3 Artikel 2 Bestuur en kascommissie

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Flatgebouw "Camelot" te Alkmaar. Algemeen. Artikel 1.

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Flatgebouw Camelot te Alkmaar. Algemeen. Artikel 1. Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Flatgebouw "Camelot" te Alkmaar Algemeen Artikel 1. Waarin dit Reglement wordt gesproken over: Vereniging Vergadering Voorzitter Bestuur Administrateur

Nadere informatie

VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN KLOOSPLANTSOEN 201 387 RIDDERKERK FLATGEBOUW OUDELANDE

VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN KLOOSPLANTSOEN 201 387 RIDDERKERK FLATGEBOUW OUDELANDE BIJZONDER REGLEMENT. VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN KLOOSPLANTSOEN 201 387 RIDDERKERK FLATGEBOUW OUDELANDE ----------------- OPGENOMEN IN AKTE VAN SPLITSING d.d. 4 maart 1968 1 Bij akte op 17 april 1969

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars appartementencomplex Quattro Inhoud Blad 1 Blad 2 Blad 3 Blad 4 Blad 5 Blad 6 Voorblad Artikel 01. Algemeen Artikel 02. Gemeenschappelijke delen Artikel

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAARS WATERHOF HUISHOUDELIJK REGLEMENT 2e editie Vastgesteld in de vergadering van Eigenaars dd. 16/03/2006. 25/05/2006 Revisie Oktober 2008 Het Bestuur: Voorzitter: Henk den Besten

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296

Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296 INHOUD Blad 1 Inhoudsopgave Blad 2 -art. 1 Algemeen -art. 2 Gemeenschappelijke delen -art. 3 Tuinen Blad 3 -art. 4 Huisdieren

Nadere informatie

KLOOSPLANTSOEN - RIDDERKERK FLAT Nr. II,

KLOOSPLANTSOEN - RIDDERKERK FLAT Nr. II, KLOOSPLANTSOEN - RIDDERKERK FLAT Nr. II, Bij akte op 24 okt. 1969 voor Notaris L. SMELIK te Ridderkerk verleden (overgeschreven ten Hypotheekkantore te Rotterdam, 27 oktober 1969, In deel 4005 nummer 37.

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars. Kadoelerbos Zoetermeer. Vastgesteld d.d HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging van Eigenaars. Kadoelerbos Zoetermeer. Vastgesteld d.d HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars Kadoelerbos 1-191 te Zoetermeer Vastgesteld d.d. 16-05-2012 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Algemeen 1. Dit reglement bevat de huishoudelijke regels voor de eigenaar-bewoners en gebruikers

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. VVE Residentie Mookerschans te Mook

Huishoudelijk Reglement. VVE Residentie Mookerschans te Mook Huishoudelijk Reglement VVE Residentie Mookerschans te Mook Januari 2009 Inhoudsopgave Doelstelling 3 Algemene zaken 3 Gemeenschappelijke gedeelten 3 Gebruik privé-gedeelten 5 Instructies aan het bestuur

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. 2. Voor de in dit HR gebruikte termen wordt verwezen naar artikel 1. van het reglement.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. 2. Voor de in dit HR gebruikte termen wordt verwezen naar artikel 1. van het reglement. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Algemeen. Artikel 1: 1. De regelgeving voor de bewoners van bovengenoemd appartementencomplex is vastgelegd in: a. het Modelreglement bij splitsing in appartementsrechten vastgesteld

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement VvE Neerstraat 109 t/m 191 te s-hertogenbosch Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Toegang en orde... 4 3 Geluidshinder... 5 4 Energie... 6 5 Huisdieren... 7 6 Gebruik gemeenschappelijke ruimten... 8 7 Gebruik

Nadere informatie

A. Regels voor het gebruik, het beheer en het onderhoud van de gemeenschappelijke gedeelten

A. Regels voor het gebruik, het beheer en het onderhoud van de gemeenschappelijke gedeelten HUISHOUDELIJK REGLEMENT D.D. 7 juni 2013 als bedoeld in artikel 59 van het splitsingsreglement van appartementencomplex "De Rozenburgh" aan de Zandvoortselaan 84 te Heemstede A. Regels voor het gebruik,

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Du Meelaan (VvED1) huisnummers 396 en 400 t/m 576 te Zoetermeer HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging van Eigenaars Du Meelaan (VvED1) huisnummers 396 en 400 t/m 576 te Zoetermeer HUISHOUDELIJK REGLEMENT Huishoudelijk Reglement van de vereniging van Eigenaars Du Meelaan 396 en 400 tot en met 576 te Zoetermeer, zoals vastgesteld in de Algemene vergadering van Eigenaars van 29 januari 1987 en gewijzigd,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Vereniging van Eigenaars Plan Waterrijk De Viermeren te Woerden

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Vereniging van Eigenaars Plan Waterrijk De Viermeren te Woerden HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars Plan Waterrijk De Viermeren te Woerden 1. Doelstelling De bepalingen van het huishoudelijk reglement beogen een waarborg te scheppen voor alle bewoners

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars (VvE) Klooienberglaan 599 t/m 633 te Zwolle VvE Klooienberglaan 599 t/m 633 te Zwolle HR - 1 van 5 1. Doel De bepalingen van dit huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter

Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter... 1 Artikel 2 De portefeuille Dagelijks Beheer... 1 Artikel 3 De portefeuille Onderhoudswerkzaamheden... 1 Artikel 4 De financiële commissie (de kascommissie)...

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Appartementencomplex Justus van Effenhof te Alkmaar

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Appartementencomplex Justus van Effenhof te Alkmaar VVE Justus van Effenhof Vereniging van Eigenaren Secretariaat : J. v. Effenstraat 27 1813 KW Alkmaar 2013 2013 Website : www.justusvaneffenhof.nl Emailadres : vvejustus@gmail.com Inhoudsopgave Algemeen...

Nadere informatie

In dit huishoudelijke reglement staan richtlijnen en afspraken om de woonomgeving prettig te maken en te houden.

In dit huishoudelijke reglement staan richtlijnen en afspraken om de woonomgeving prettig te maken en te houden. Voorbeeld Huishoudelijk Reglement Iedereen wil woongenot! Probeer normale leefgeluiden van elkaar te accepteren. Informeer uw buren over (incidentele) herrie. Hierdoor zal de ergernis veel minder groot

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE MUZEN ALMERE STAD:

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE MUZEN ALMERE STAD: HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE MUZEN ALMERE STAD: Artikel 1: De huurder c.q. de eigenaar staat het plaatsen van steigerwerk en het betreden van balkons, terrassen en galerijen, door personeel belast met reiniging

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAARS (VVE) Buizenwerf 1 tot en met 277(oneven nummers) en Oostmaaslaan 79 tot en met 91(oneven nummers) te Rotterdam.

VERENIGING VAN EIGENAARS (VVE) Buizenwerf 1 tot en met 277(oneven nummers) en Oostmaaslaan 79 tot en met 91(oneven nummers) te Rotterdam. VERENIGING VAN EIGENAARS (VVE) Buizenwerf 1 tot en met 277(oneven nummers) en Oostmaaslaan 79 tot en met 91(oneven nummers) te Rotterdam. ======================= HUISHOUDELIJK REGLEMENT =======================

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAARS De Hooghe Hes te Rotterdam Het Huishoudelijk Reglement is vooral bedoeld om in praktische zin de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren en gebruikers

Nadere informatie

Pagina 1 van 3 juni 2010.

Pagina 1 van 3 juni 2010. Pagina 1 van 3 juni 2010. VERENIGING VAN EIGENAARS xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Inleiding Huishoudelijk Reglement. 1. Doelstelling H.H. Reglement. Ter aanvulling op het Model Reglement en de Splitsingsakte

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van eigenaars Abel Tasman, Meer en Oever Blok 1, Amsterdam Versie 1.2 Inleiding In de notariële leveringsakte van elke eigenaar is verwezen naar de akte van splitsing

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Complex Fluitschiplaan Den Haag (Ypenburg)

Vereniging van Eigenaars Complex Fluitschiplaan Den Haag (Ypenburg) Vereniging van Eigenaars Complex Fluitschiplaan 295 357 Den Haag (Ypenburg) onder de naam VvE Carmiggelt te Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vastgesteld d.d. 1 juni 2011 Gewijzigd d.d. 16 februari 2017

Nadere informatie

VvE Flatgebouw Schalkeroord 98 tot en met 144 HUISHOUDELIJK REGLEMENT

VvE Flatgebouw Schalkeroord 98 tot en met 144 HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Pagina 2 van 6 Dit Reglement bevat Huishoudelijke Regels voor de eigenaren / bewoners van Schalkeroord 98 tot en met 144 REGLEMENT Artikel 1 Alle bepalingen in dit (later te noemen

Nadere informatie

Het volgende zijn de HUISREGELS uit het Huishoudelijk Reglement, dat is vastgesteld op de ledenvergadering d.d. 16 november 2004.

Het volgende zijn de HUISREGELS uit het Huishoudelijk Reglement, dat is vastgesteld op de ledenvergadering d.d. 16 november 2004. Het volgende zijn de HUISREGELS uit het Huishoudelijk Reglement, dat is vastgesteld op de ledenvergadering d.d. 16 november 2004. INHOUD Huisregels Artikel 1 - Algemene bepalingen Artikel 2 - Algemeen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement VvE Korianderhof te Amsterdam

Huishoudelijk reglement VvE Korianderhof te Amsterdam Huishoudelijk reglement VvE Korianderhof te Amsterdam U bent eigenaar en/of gebruiker van een eengezinswoning of appartement in het appartementencomplex genaamd VVE Korianderhof, gelegen tussen de Willem

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Inleiding : Dit huishoudelijk reglement bevat regelgeving ter aanvulling op hetgeen reeds geregeld is in de statuten van de vereniging en het reglement van splitsing van eigendom

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN. The Dunes. Te Cadzand Bad. Verkorte versie voor huurders

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN. The Dunes. Te Cadzand Bad. Verkorte versie voor huurders HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN The Dunes Te Cadzand Bad Verkorte versie voor huurders 1 Vereniging van Eigenaren The Dunes Dit huishoudelijk reglement geldt voor alle appartementdelen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Oudervereniging Lambertusschool

Huishoudelijk reglement. Oudervereniging Lambertusschool Huishoudelijk reglement Oudervereniging Lambertusschool Versie 27augustus 2012 LAMBERTUSSCHOOL NU VOOR STRAKS Oudervereniging Mari van Eschstraat 2 5254 JE Haarsteeg www.lambertusschool.nl Kvk nr: 55501141

Nadere informatie

- 1 - HUURREGLEMENT. Artikel 1. 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard.

- 1 - HUURREGLEMENT. Artikel 1. 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard. - 1 - HUURREGLEMENT Huurovereenkomst. Artikel 1 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard. 2. Wijzigingen van de overeenkomst of dit reglement kunnen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN Toscadreef en Othellodreef HUISHOUDELIJK REGLEMENT juli 2017 Inhoud Artikel 1 Inleiding reglement... 3 Artikel 2 Gemeenschappelijke gedeelten... 3 Artikel 3 Privé gedeelten...

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. VVE IJburg Blok 7 te, Amsterdam

Huishoudelijk Reglement. VVE IJburg Blok 7 te, Amsterdam Huishoudelijk Reglement VVE IJburg Blok 7 te, Amsterdam Algemene zaken Artikel 1 De bepalingen van dit huishoudelijk reglement (hierna te noemen HR) hebben als doel een waarborg van een optimaal woongenot

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. Residentie Rijnsigt

Huishoudelijk Reglement. Residentie Rijnsigt Huishoudelijk Reglement Residentie Inhoudsopgave Artikel 1 Inleiding... 3 Artikel 2 Definities... 3 Artikel 3 Algemene Bepalingen... 3 Artikel 4 Gebruik gemeenschappelijke gedeelten en zaken... 4 Artikel

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars Brederode & Mercurius

Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars Brederode & Mercurius Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars Brederode & Mercurius Versie 2.1, 10 november 2008 INHOUD Artikel 1. Algemene Bepalingen Artikel 2. Algemeen gebruik van het gebouw Artikel 3. Gebruik gemeenschappelijke

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOGELWACHT UTRECHT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOGELWACHT UTRECHT Lidmaatschap Art.1 Art. 2 De namen der leden, jeugdleden en donateurs worden door publikatie in het orgaan van de vereniging bekend gemaakt. Een lid, jeugdlid, of donateur wordt als zodanig toegelaten

Nadere informatie

HAVENREGLEMENT. Algemeen

HAVENREGLEMENT. Algemeen HAVENREGLEMENT Algemeen Artikel 1 Het havenreglement wordt vastgesteld door een algemene leden vergadering en zal alles wat het gebruik van de haven betreft regelen. Dit haven reglement mag gewijzigd worden

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KZV DE LANSINGH

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KZV DE LANSINGH LEDEN Artikel 1 De aanmelding als senior of juniorlid der vereniging dient te geschieden volgens artikel 6 der statuten. Artikel 2 1. Alle leden erkennen door toetreding tot de vereniging kennis te dragen

Nadere informatie

B&W 7 september 2010 Gemeenteblad

B&W 7 september 2010 Gemeenteblad Jaar: 2010 Nummer: 81 Besluit: B&W 7 september 2010 Gemeenteblad GARAGEREGLEMENT HELMOND 2010 Artikel 1 Begripsbepalingen Voor de toepassing van dit reglement wordt verstaan onder: Parkeerder: de eigenaar/gebruiker

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement VvE Westerkaap II op het Westerdokseiland, Amsterdam

Huishoudelijk Reglement VvE Westerkaap II op het Westerdokseiland, Amsterdam Huishoudelijk Reglement VvE Westerkaap II op het Westerdokseiland, Amsterdam Inleiding en begrippen De bepalingen van dit huishoudelijk reglement zijn een aanvulling op het bepaalde in de akte van splitsing

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement VvE Woningen Maagjesbolwerk Zwolle

Huishoudelijk Reglement VvE Woningen Maagjesbolwerk Zwolle Huishoudelijk Reglement VvE Woningen Maagjesbolwerk Zwolle Begrippen VvE: Bestuur: ALV: Beheerder: Eigenaar: RvS: HR: Vereniging van Eigenaren Woningen Maagjesbolwerk te Zwolle het bestuur van de VvE de

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT (ook van toepassing op gebruikers/huurders) Appartementencomplex Kersengaarde 2-272 (even) te Voorburg en de bijbehorende parkeergarage. Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Residence Wisseloord

Residence Wisseloord correspondentieadres: Postbus 13633, 2501 EP Den Haag I e-mail: wisseloord@vbrem.n1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR DE BEWONERS Beheerder VB Real Estate Management B.V. I Postbus 13633, 2501 EP Den Haag I

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING van EIGENAARS DE AANLEG INHOUD Blad1 - Voorblad/inhoudsopgave Blad 2 - art. 01. Algemeen - art. 02. Gemeenschappelijke delen - art. 03. Tuinen - art. 04. Parkeren - art.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK Artikel 1. Algemene bepalingen Dit Huishoudelijk Reglement is een reglement op basis van de artikelen 7 en 19 van de Statuten van de Vereniging VERENIGDE

Nadere informatie

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014 De VVE (en namens haar de beheerder van de Algemene Voorzieningen van de VVE) zal er op toezien, dat de afgesproken gedragsregels binnen de reikwijdte van het beheer van deze Algemene Voorzieningen (zwembad/

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Woningen Batau 50 t/m 149 te Nieuwegein

Vereniging van Eigenaars Woningen Batau 50 t/m 149 te Nieuwegein HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN Vereniging van Eigenaars Woningen Batau 50 t/m 149 te Nieuwegein Definities 1. Dit Huishoudelijk Reglement bevat huishoudelijke regels voor de eigenaar-bewoners en gebruikers

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Inhoud Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde... 1 Artikel 1. Algemene bepalingen... 2 Artikel 2. Aanmelding en toelating tot

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT APPARTEMENTENCOMPLEXEN WONINGSTICHTING WOENSDRECHT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT APPARTEMENTENCOMPLEXEN WONINGSTICHTING WOENSDRECHT HUISHOUDELIJK REGLEMENT APPARTEMENTENCOMPLEXEN WONINGSTICHTING WOENSDRECHT Inleiding De bepalingen van dit huishoudelijk reglement zijn een aanvulling op het bepaalde in de huurovereenkomst tussen huurder

Nadere informatie

Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert. Huishoudelijk reglement

Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert. Huishoudelijk reglement Vereniging van Eigenaars Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert Huishoudelijk reglement Pagina 1 van 5 Het Huishoudelijk Reglement VvE HS Poort van Limburg te Weert is bedoeld als aanvulling op het

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALGEMEEN Het huishoudelijk reglement beoogt voor iedere bewoner van een appartement of werkruimte, een waarborg te scheppen voor een optimaal woon en gebruiksgenot. Dit alles binnen

Nadere informatie

Iedere eigenaar van één der 88 appartementsrechten is automatisch lid van de vereniging van eigenaars.

Iedere eigenaar van één der 88 appartementsrechten is automatisch lid van de vereniging van eigenaars. Huishoudelijk Reglement VVE Loo I en II Voorwoord Dit is het Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaars t Loo I en II, gevestigd te Cuijk. Deze vereniging is opgericht bij notariële akte van

Nadere informatie

De naamplaatjes bij de brievenbussen moeten van een door de vergadering voor te schrijven uniform model zijn.

De naamplaatjes bij de brievenbussen moeten van een door de vergadering voor te schrijven uniform model zijn. Vereniging van Eigenaars VvE t Kruytschip te Leiden Huishoudelijk Reglement Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Definities... 2 3. Werkwijze bestuur... 3 4. Werkwijze kascontrolecommissie... 3 5. Bepalingen...

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement VvE Huidekoperstraat 25-29 te Amsterdam

Huishoudelijk Reglement VvE Huidekoperstraat 25-29 te Amsterdam Inleiding en begrippen Bij akte, gedateerd 26 augustus 1994, verleden door notaris E.IJ. Spier, is het gebouw (in aanbouw), kadastraal bekend als sectie I nummer 7340, gesplitst in appartementsrechten

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Inleiding: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VvE Palace-app II, Gevers Deynootweg 832 t/m 966-A (Wilhelmina Staete) VvE Palace-app III, Gevers Deynootweg 994 t/m 1128-A (Emma Staete) VvE Auto-opstelplaatsen Palacegebouw

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Coöperatieve Flatexploitatievereniging Langswater V U.A. m.i.v. 19 maart 2014

Huishoudelijk Reglement van de Coöperatieve Flatexploitatievereniging Langswater V U.A. m.i.v. 19 maart 2014 Huishoudelijk Reglement van de Coöperatieve Flatexploitatievereniging Langswater V U.A. m.i.v. 19 maart 2014 ALGEMEEN Alle begrippen in dit reglement dienen te worden verstaan op de wijze als gedefinieerd

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. Van de. Vereniging van Eigenaars. Groote Dok Oost te Hellevoetsluis

Huishoudelijk Reglement. Van de. Vereniging van Eigenaars. Groote Dok Oost te Hellevoetsluis Huishoudelijk Reglement Van de Vereniging van Eigenaars Groote Dok Oost te Hellevoetsluis VvE Groote Dok Oost, gelegen aan de Industriehaven te Hellevoetsluis. Algemeen Doel en strekking van dit Huishoudelijk

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT TENNISVERENIGING FRANKRIJK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT TENNISVERENIGING FRANKRIJK HUISHOUDELIJK REGLEMENT TENNISVERENIGING FRANKRIJK (goedgekeurd in de Algemene Leden Vergadering van 9 december 2009) Algemeen Artikel 1 De leden zijn verplicht zich strikt te houden aan het door het bestuur

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT V.V.E. APPARTEMENTENGEBOUWEN d AMELANDER KAAP VERSIE:

HUISHOUDELIJK REGLEMENT V.V.E. APPARTEMENTENGEBOUWEN d AMELANDER KAAP VERSIE: HUISHOUDELIJK REGLEMENT V.V.E. APPARTEMENTENGEBOUWEN d AMELANDER KAAP VERSIE: 14-03-2015 Begrippen: AvS: Akte van Splitsing in appartementsrechten op 5 december 1986, gepasseerd bij Mr. J. Prins, notaris

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Huishoudelijk Reglement t.b.v. de Vereniging van Eigenaren Résidence Ruimzicht Appartementen, appartementencomplex, Schelpweg 24, 4357 BR Domburg. Dit reglement is vastgesteld op

Nadere informatie

De leden zijn verplicht adresveranderingen ten spoedigste aan de secretaris op te geven.

De leden zijn verplicht adresveranderingen ten spoedigste aan de secretaris op te geven. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Rechten en verplichtingen der leden Artikel 1: De leden zijn verplicht zich strikt te houden aan het ter plaatse geldende baanreglement en aan de schriftelijke of mondelinge aanwijzingen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Versie 3

Huishoudelijk Reglement Versie 3 Huishoudelijk Reglement Versie 3 Algemeen Dit reglement bevat huishoudelijke regels voor de eigenaars, bewoners en gebruikers van het appartementencomplex Cum Laude Boedapestlaan, kadastraal bekend Gemeente

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LIDMAATSCHAP. Artikel 1

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LIDMAATSCHAP. Artikel 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT LIDMAATSCHAP Artikel 1 De aanmelding voor het lidmaatschap van de vereniging moet geschieden, met vermelding van naam, voornamen, geboortedatum en volledig adres bij de secretaris

Nadere informatie

MODEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT ============================= Rechten en verplichtingen der leden

MODEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT ============================= Rechten en verplichtingen der leden MODEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT ============================= Rechten en verplichtingen der leden Artikel 1. De leden zijn verplicht zich strikt te houden aan het ter plaatse geldende baanreglement en aan

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van Eigenaars Karel Doorman Woningen te Rotterdam

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van Eigenaars Karel Doorman Woningen te Rotterdam HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van Eigenaars Karel Doorman Woningen te Rotterdam Introductie Dit reglement bevat huishoudelijke regels inzake de bewoning van de appartementen en het gebruik

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Lidmaatschap Artikel 1 Het is een lid niet toegestaan tegelijkertijd lid te zijn of te worden van een vereniging om daarin dezelfde sport te beoefenen als bij Sportvereniging Phoenix, behoudens schriftelijke

Nadere informatie

SkiClub Zoetermeer e.o. Aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging

SkiClub Zoetermeer e.o. Aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging SkiClub Zoetermeer e.o. Aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging Huishoudelijk Reglement Skiclub Zoetermeer e.o. SkiClub Zoetermeer e.o. is gevestigd te Zoetermeer en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. van de Vereniging van Eigenaars. Zeewijkplein 2 t/m 252 te IJmuiden

Huishoudelijk Reglement. van de Vereniging van Eigenaars. Zeewijkplein 2 t/m 252 te IJmuiden Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaars Zeewijkplein 2 t/m 252 te IJmuiden INHOUD Inleiding pagina 3 Algemeen pagina 3 Administrateur pagina 3 Betalingen pagina 4 Toegang pagina 4 Overlast

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement (reglement van inwendige orde) Richtlijnen voor het woongenot! Probeer normale leef geluiden van elkaar te accepteren. 777 Informeer je buren over(incidentele) herrie. Hierdoor

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement MKB Hapert

Huishoudelijk reglement MKB Hapert Huishoudelijk reglement Artikel 1. Begripsbepalingen In de regeling wordt verstaan onder: a. Statuten: de laatste statuten van de vereniging zoals deze bij notariële akte zijn vastgesteld; b. Huishoudelijk

Nadere informatie

De algemene vergadering gehouden het navolgende Huishoudelijk Reglement van toepassing verklaard.

De algemene vergadering gehouden het navolgende Huishoudelijk Reglement van toepassing verklaard. (Huishoudelijk) Reglement De algemene vergadering gehouden 11-02-2008 het navolgende Huishoudelijk Reglement van toepassing verklaard. Rechten en verplichtingen der leden Artikel 1 Gepaste tenniskleding

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Definities: Bestuurder Voor de definitie wordt verwezen naar het modelreglement bij splitsing in appartementsrechten d.d. januari 1992. Bestuur Het Bestuur wordt driejaarlijks benoemd

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Zeevang Ondernemers (Z.O.) zoals bedoeld in artikel 21 van de statuten.

Huishoudelijk reglement van Zeevang Ondernemers (Z.O.) zoals bedoeld in artikel 21 van de statuten. Huishoudelijk reglement van Zeevang Ondernemers (Z.O.) zoals bedoeld in artikel 21 van de statuten. Statuten en reglementen Artikel 1 Door toe te treden tot de vereniging, onderwerpt ieder lid zich aan

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. PREAMBULE De coöperatie is opgericht op 16 oktober 2015 bij notariële akte verleden voor notaris mr. Antje de Vries. Dit Huishoudelijk

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Voorwoord Doel van dit reglement is om het woongenot ten opzichte van elkaar zo groot mogelijk te maken. Dit reglement wordt door het bestuur aan iedere eigenaar verstrekt, zodat

Nadere informatie

H U I S H O U D E L I J K R E G L E M E N T

H U I S H O U D E L I J K R E G L E M E N T H U I S H O U D E L I J K R E G L E M E N T Bij akte op 16 oktober 1989 verleden voor notaris J.G. Brummelhuis, werd gesplitst in appartementsrechten het gebouw (in aanbouw), kadastraal bekend als gemeente

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET SERVICEFLATGEBOUW GROENESTEINFLAT Helper Brink 61 Algemene Bepalingen Groningen Artikel 1 In dit huishoudelijk reglement: a. wordt onder reglement

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT appartementsgebouw Breitnerstraat Terneuzen

HUISHOUDELIJK REGLEMENT appartementsgebouw Breitnerstraat Terneuzen HUISHOUDELIJK REGLEMENT appartementsgebouw Breitnerstraat 121-167 Terneuzen Artikel 1. Algemeen. Dit Huishoudelijk Reglement is van toepassing op de eigenaren en bewoners van het appartementsgebouw: Breitnerstraat

Nadere informatie

Bijlage 8 LEDENRAAD / RAAD VAN AANGESLOTENEN REGLEMENT van Vereniging Buma en Stichting Stemra beide statutair gevestigd te Amstelveen

Bijlage 8 LEDENRAAD / RAAD VAN AANGESLOTENEN REGLEMENT van Vereniging Buma en Stichting Stemra beide statutair gevestigd te Amstelveen Bijlage 8 LEDENRAAD / RAAD VAN AANGESLOTENEN REGLEMENT van Vereniging Buma en Stichting Stemra beide statutair gevestigd te Amstelveen De Ledenraad van de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid: Vereniging

Nadere informatie

LAWN TENNISCLUB B.R.Z. BEEK

LAWN TENNISCLUB B.R.Z. BEEK Huishoudelijk reglement van de tennisvereniging Beeker Racket Zwaaiers zoals vastgesteld op de algemene ledenvergadering op 18 januari 1981 en ten laatste gewijzigd op de algemene ledenvergadering 25 januari

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERSIE 10.060/01 16 juni 2009 Pagina 2 van 7 Dit Reglement bevat Huishoudelijke Regels voor de eigenaren / bewoners van Bergschenhof te Bergschenhoek. REGLEMENT Artikel 1 Alle bepalingen

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaren WAALSTRAAT Deppenbroekstraat Enschede

Vereniging van Eigenaren WAALSTRAAT Deppenbroekstraat Enschede HUISHOUDELIJK REGLEMENT DEFINITIEF Vereniging van Eigenaren WAALSTRAAT 79-245 Deppenbroekstraat 45-59 Enschede INHOUD Blad 1 Blad 2 Blad 3 Blad 4 - Inhoudsopgave - art. 01. Definities - art. 02. Wijzigingen

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars

Vereniging van Eigenaars HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAARS "RESIDENTIE PARKZICHT, LANGSWATER 801 T/M 917" te AMSTERDAM Behorende bij de akte van splitsing in appartementsrechten, welke op 05-01-2000 werd gepasseerd

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement CONCEPT dd 8 mei 2015. Dit reglement is bestemd voor eigenaren, huurders en gebruikers van een bedrijfsruimte deel uitmakend van bedrijfsverzamelgebouw Hazepad 8, 4825 AV te Breda.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KBO AFDELING ZEEWOLDE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KBO AFDELING ZEEWOLDE HUISHOUDELIJK REGLEMENT KBO AFDELING ZEEWOLDE Artikel 1 Verantwoording Krachtens het in artikel 24 van de statuten van KBO Zeewolde bepaalde, is er een reglement voor de afdelingen. Artikel 2 Doel - middelen

Nadere informatie

3. Bestuursleden a. Door de vergadering worden uit de eigenaars een door de vergadering te bepalen aantal bestuursleden

3. Bestuursleden a. Door de vergadering worden uit de eigenaars een door de vergadering te bepalen aantal bestuursleden Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaars appartementen Klaverhof 1-135 (oneven) te Alphen aan den Rijn, gevestigd te Alphen aan den Rijn Artikel I Algemene bepalingen 1. Voorzover hierna

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HANDBALVERENIGING. Sterksel. Opgericht 01-04-1960. Ingeschreven bij het. Nederlands Handbal Verbond.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HANDBALVERENIGING. Sterksel. Opgericht 01-04-1960. Ingeschreven bij het. Nederlands Handbal Verbond. HUISHOUDELIJK REGLEMENT HANDBALVERENIGING te Sterksel Opgericht 01-04-1960 Ingeschreven bij het Nederlands Handbal Verbond onder de naam HV De Vlinders INHOUDSOPGAVE: OMSCHRIJVING: ARTIKEL: ALGEMEEN 1

Nadere informatie

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Algemene Voorwaarden en voorschriften verbonden aan verhuur van de MFA D n Hoender te Dreumel. Inleiding De Stichting MFA D n Hoender Dreumel

Nadere informatie

Huurdersbelangenvereniging De Sleutel

Huurdersbelangenvereniging De Sleutel Huishoudelijk Reglement van de Huurdersbelangenvereniging De Sleutel Artikel 1 Doelstelling huishoudelijk reglement 1. Het huishoudelijk reglement regelt de nadere uitvoering van de statuten van de Huurdersbelangenvereniging

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT LIDMAATSCHAP Artikel 1. Het lidmaatschap verkrijgt men door indiening van een volledig ingevuld inschrijfformulier bij het secretariaat van de vereniging en betaling van het inschrijfgeld

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Buurtvereniging "De Buurt", door saamhorigheid, meer gezelligheid! Lidmaatschap Art. 1 Art. 1 a Art. 1b Art. 2 Art. 2 a Art. 2 b Art. 2 c Art. 3 De aanmelding voor het lidmaatschap

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Verenigingen van Eigenaars

Huishoudelijk Reglement van de Verenigingen van Eigenaars Huishoudelijk Reglement van de Verenigingen van Eigenaars van het gebouw Aquamarin I, Aquamarin 1 t/m 82, te Weesp, kadastraal bekend gemeente Weesp als: sectie C complexaanduiding 1572-A appartementenindex

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Vereniging Gespecialiseerde Verpleegkundige Kindzorg

Huishoudelijk reglement Vereniging Gespecialiseerde Verpleegkundige Kindzorg Huishoudelijk reglement Vereniging Gespecialiseerde Verpleegkundige Kindzorg Aangepast ledenvergadering februari 2014 1 Algemeen Reglement Het Huishoudelijk Reglement bevat bepalingen die de statuten van

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Vereniging van Eigenaars

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Vereniging van Eigenaars HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars Inleiding: Het huishoudelijk reglement is een praktische aanvulling op en nader uitwerking van de betreffende bepalingen in het Burgerlijk Wetboek (boek

Nadere informatie