GOLFREIS FUERTEVENTURA Ref. nr.:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GOLFREIS FUERTEVENTURA Ref. nr.:"

Transcriptie

1 GOLFREIS FUERTEVENTURA Ref. nr.: Elba Sara Beach & Golf Resort **** Aan het strand en de wandelboulevard van Caleta de Fuste is het 4-sterren Elba Sara Beach & Golf Resort gelegen. Het hotel is zeker een topper binnen ons arrangement en mag zich ook met recht een kwaliteitshotel noemen. Met de golfbanen Fuerteventura Golf en Golf Salinas de Antigua op slechts 5 en 7 minuten rijafstand is dit hotel ook nog eens een perfecte thuisbasis voor uw golfvakantie. De moderne en comfortabele kamers (266) zijn allen voorzien van airconditioning, minibar, televisie, eigen badkamer en balkon waarvan de meeste een prachtig uitzicht hebben op de Atlantische Oceaan. Het hotel biedt u diverse faciliteiten waaronder o.a. een buitenzwembad, tennisbaan, tafeltennis, minigolf, poolbiljard, fitnessruimte, gratis internet, etc. In de Spa van het resort kunt u even heerlijk ontspannen na bijvoorbeeld uw ronde golf of op uw vrije dag. In het buffetrestaurant kunt u genieten van uw maaltijd met uitzicht op de Atlantische Oceaan vanaf het terras. Daarnaast is er nog een grill bar bij het zwembad en een snackbar aan het strand. Voor uw verblijf kunt u kiezen uit Half Pension of All-Inclusive.

2 Fuerteventura Het eiland Fuerteventura staat vooral bekend om zijn uitgestrekte, goudgele en soms witte stranden welke gezien worden als de mooiste stranden van de Canarische Eilanden. Daarnaast is het eiland gezegend met een prachtig vulkanisch landschap, zandduinen bij Corralejo, plaatselijke markten en fijne cafés. Of u nu in de winter of in de zomer op vakantie wilt, Fuerteventura is het hele jaar door een fijne bestemming. Fuerteventura ligt nabij de kust van Marokko en niet ver van de evenaar, waardoor het weer er altijd aangenaam is. Er waait praktisch altijd een lekkere wind waardoor het ook niet te warm wordt. Het blauwe water dat het eiland omringt, steekt mooi af tegen het roodbruine landschap op de rest van het eiland en is een bron van verkoeling. Fuerteventura biedt zowel ontspanning als vertier. Voor de echte strandganger die ervan houdt om heerlijk niets te doen is Fuerteventura een perfecte bestemming. Natuurlijk kunt u uw ontspanning aan het strand afwisselen met een ronde golf of de diverse watersport mogelijkheden die het eiland biedt. Door de eerder genoemde wind zijn er veel watersporten te beoefenen zoals windsurfen, kitesurfen en golfsurfen. We kunnen u ook zeker aanraden om met uw huurauto het prachtige eiland te gaan verkennen en te genieten van de woeste en ongerepte natuur van het eiland. Verblijft u in het noorden, rij dan eens naar de mooie kust in het zuiden van het eiland. U vindt daar ook prachtige witte stranden en heerlijke restaurantjes waar u tapas in overvloed aantreft. Fuerteventura telt slechts 4 golfbanen waardonder Fuerteventura Golf, Golf club Salinas De Antigua, Las Playitas en Jandia Golf. Laatst genoemde golfbaan is helemaal in het zuiden van het eiland gelegen. Caleta de Fuste De badplaats Caleta de Fuste, ook wel El Castillo of Costa Caleta genoemd, is gelegen ten zuiden van de luchthaven van Fuerteventura. De plaats is vernoemd naar de cirkelvormige baai waar het aan gelegen is. Het jonge dorp is feitelijk meer een urbanisatie zonder een historische kern en grotendeels ontstaan door de opkomende toerisme. Caleta de Fuste is dan ook een voorbeeld van een moderne vakantieplaats zoals u die ook op de andere Canarische Eilanden aantreft. Met een wandeling over het lange zandstrand wordt u naar de diverse hotels gebracht. De centrale ligging van Caleta de Fuste is ideaal om de rest van het eiland te verkennen met uw huurauto.

3 Golf Clinic : Verbeter uw spel We hebben ons voor deze golfreis gebaseerd op een golf clinic Verbeter uw spel onder begeleiding van de Nederlandse Golf Professional Marald van Reijsen. Het doel van deze clinic is het analyseren, corrigeren en optimaliseren met als doel uw spel op een dusdanig niveau te krijgen, dat u na afloop significant betere resultaten gaat behalen. In meer dan 95% van de gevallen lukt dit ook. Om deel te kunnen nemen dient u in het bezit te zijn van een handicap 54 of lager. Tijdens deze golfreis gaan we samen met u werken aan: Hoe behaalt u meer lengte bij uw afslagen? Hoe verbetert u uw swing? Hoe leert u het beter leren lezen van de golfbaan Hoe verbetert u uw korte spel (chippen, pitchen & putten)? Deze verbeter uw spel clinic is verdeeld over 4 lesdagen. In de ochtend krijgt u les op de chip & put area en de driving range. Alle aspecten van golf komen hier aan bod: putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en swing. In de middag gaat lekker golfen samen met de Golf Professional, want echt golfen doet u natuurlijk in de golfbaan. Dit alles zorgt ervoor dat het plezier in de golfsport groter wordt doordat uw spel verbeterd en natuurlijk uw handicap ook omlaag kan. Golf Tijdens uw verblijf kunt u 5 dagen gebruik maken van de oefenarea van Fuerteventura Golf. Op deze dagen krijgt u les van de Golf Pro. Tijdens de lessen kunt u onbeperkt gebruik maken van de Put & Chip area en de Driving Range met onbeperkt aantal golfballen. Daarnaast krijgt u 4 greenfees per persoon om te spelen op 18 holes golfbanen Fuerteventura Golf (3x incl. Trolley) en Salinas Golf (1x). De Golf Pro vergezelt u tijdens het spelen (4x) van deze golfbanen waarbij hij aandacht heeft voor uw spel met als doel deze verder te verbeteren. De retour transfers zijn geregeld beide Golfbanen.

4 Vervoer We zijn in deze offerte uitgegaan van de volgende vlucht, onder voorbehoud van beschikbaarheid van de momenteel geldende prijsklasse. U vliegt met Transavia: Optie 1: di 6 februari 2018 Amsterdam Fuerteventura uur zo 11 februari 2018 Fuerteventura Amsterdam uur De kosten voor de vliegtickets zijn de actuele kosten op internet. Wij rekenen hier geen extra marge of kosten voor, maar bieden u deze optie geheel als onze service aan. Alle luchtvaartmaatschappijen rekenen een toeslag voor het vervoer van zowel uw standaardbagage als uw golftas. In de offerte houden we al rekening met de benodigde bagage waaronder een koffer en vervoer van de golftas. In de prijsopgave staat vermeld wat is inbegrepen in de prijs. Indien gewenst kunt u extra bagage via ons direct bijboeken. Parkeren bij de Luchthaven Gaat u met de auto naar de luchthaven regel dan tijdig uw parkeerplaats bij de luchthaven. Op onze website bieden wij een uitstekende vergelijkingsservice van alle partijen zodat u eenvoudig kunt zien welke het voordeligste is. Kijk voor meer informatie op onze website Transfer Aanvullend regelen we een Transfer voor u vanaf de luchthaven van Fuertenventura naar het hotel en weer terug. Tevens zijn alle transfer van en naar de golfbanen geregeld. Huurauto (optioneel) Optioneel regelen we een huurauto voor u i.p.v. een transfer; hierbij zijn wij uitgegaan van een categorie EDMR (Opel Corsa, 4-deurs of gelijkwaardig) met AC. De huurauto is o.b.v. ophalen met volle tank en inleveren met volle tank. Andere auto s zijn op aanvraag. Ophalen en afleveren de Airport. Geen extra kosten voor verzekering of brandstof bij het ophalen van de huurauto. Inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder eigen risico.

5 Prijsopgaaf Ref. nr.: Prijzen p.p. Excl. vlucht Incl. vlucht INCLUSIEF Optie (1) 859 Euro Euro 6 dagen (5 nachten) op basis van Half Pension een Tweepersoonskamer Retourvlucht naar Fuerteventura inclusief luchthavenbelasting (op voorbehoud van beschikbaarheid en momenteel geldende prijsklasse!) Bagage: Handbagage (10 kg), reiskoffer (15 kg) en golftas (15 kg) per persoon Privé transfer van de luchthaven naar het hotel en v.v. Golf: 4 Greenfees op de genoemde golfbanen (zie tekst) Gratis gebruik driving range + onbeperkt ballen per greenfee op Fuerteventura Golf Transfers naar de golfbanen van Fuerteventura en Salinas Golf 1x gratis toegang tot de Heperides SPA (Sheraton) Gratis gebruik van WiFi in het gehele hotel EXTRA KOSTEN Reserveringskosten en bijdrage garantiefonds: 25 per boeking OPTIONEEL Toeslag verblijf in een Eenpersoonskamer: 22 per kamer per nacht Toeslag verblijf in een Junior Suite: 120 per persoon voor 5 nachten Toeslag Huurauto i.p.v. een transfer: 45 per persoon (o.b.v. 2 personen per auto) VERZEKERINGEN (optioneel) Kortlopende reisverzekering vanaf 1,90 per persoon per dag Een doorlopende annuleringsverzekering vanaf 5,50 per persoon per maand Een doorlopende reis- en annuleringsverzekering vanaf 7 per persoon per maand *) Vluchtprijs is onder voorbehoud van de beschikbaarheid en de geldende tariefklasse op het moment van vastleggen van de reis. De vlucht is berekend op 340 p.p. incl. bagage (15 kg) en golftas (eventuele meerprijs wordt doorberekend). De reis wordt vastgelegd zodra er voldoende deelnemers zich voor de reis hebben aangemeld.

6 OPGAVE FORMULIER Golfreis: Fuerteventura 6 t/m 11 februari 2018 Voornaam: (1e voornaam zoals in Paspoort omschreven) M / V Achternaam: Straat: Postcode: Geboortedatum: (achternaam zoals in Paspoort omschreven) Huisnummer: Woonplaats: GSM nummer: adres: Handicap: Lid van Golfclub: Voorkeuren: Tweepersoonskamer: JA / NEE met: Gescheiden bedden: JA / NEE Eenpersoonskamer: JA / NEE (toeslag 110 euro p.p.) Upgrade verblijf naar Junior Suite: JA / NEE (toeslag 120 euro p.p.) Huurauto i.p.v. Transfer: JA / NEE (toeslag v.a. 45 euro p.p.) 5 kg extra ruimbagage (max 20 kg): JA / NEE (toeslag 10 euro p.p.) Opmerkingen: Voorwaarden: Kosten vluchtprijs is onder voorbehoud van de beschikbaarheid en geldende tariefklasse op het moment van vastleggen van de reis. Eventuele afwijkingen worden vooraf besproken. Minimale deelname voor doorgang van de reis bedraagt 8 personen. Voor akkoord: Datum: Handtekening:

GOLFREIS TENERIFE Ref. nr.:

GOLFREIS TENERIFE Ref. nr.: GOLFREIS TENERIFE Ref. nr.: 18090102 Vincci Tenerife Golf Hotel **** Het 4 sterren tellende Vincci Tenerife Golf Hotel is direct aan de kust van San Miguel de Abona op Tenerife gelegen en op slechts enkele

Nadere informatie

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.:

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: 16060906 Prainha Alto Fairways *** Het Alto Fairways complex is gelegen in de buurt van het bekende dorpje Alvor en aan de Alto golfbaan. Het ligt op slechts 5 minuten rijden

Nadere informatie

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.:

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: 16060906 Hotel Belavista da Luz **** Hotel Belavista Da Luz is een 4-sterrenhotel met een persoonlijke service en uitstekende recensies. Het hotel ligt op slechts 600 meter

Nadere informatie

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.:

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: 16080205 Hotel Belavista da Luz **** Hotel Belavista Da Luz is een 4-sterrenhotel met een persoonlijke service en uitstekende recensies. Het hotel ligt op slechts 600 meter

Nadere informatie

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: 16060906

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: 16060906 GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: 16060906 Estrela da Luz **** Op steenworp afstand van het knusse Praia da Luz liggen de schitterende luxe appartementen Estrela da Luz. Het ligt op slechts 500 meter van de

Nadere informatie

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.:

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: 16082102 Estrela da Luz **** Op steenworp afstand van het knusse centrum van Praia da Luz liggen de schitterende luxe appartementen Estrela da Luz. Het ligt op slechts 500 meter

Nadere informatie

Het Alicante Dutch Open 2017 wordt zaterdag 18 februari & zondag 19 februari a.s. op Alenda Golf gespeeld.

Het Alicante Dutch Open 2017 wordt zaterdag 18 februari & zondag 19 februari a.s. op Alenda Golf gespeeld. Als de golfbanen in de winter in Nederland nog niet in topconditie zijn en het golfweer niet optimaal is dan kunt u zich in de regio Alicante (Spanje) prima voorbereiden op het nieuwe golfseizoen. Het

Nadere informatie

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.:

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: 16080205 Quinta Paraiso da Mia *** Weggestopt nabij Lagos in een rustige omgeving verscholen tussen het groen, maar toch slechts enkele meters verwijderd van zowel het mooie,

Nadere informatie

GOLFREIS ZUID-AFRIKA Ref. nr.:

GOLFREIS ZUID-AFRIKA Ref. nr.: GOLFREIS ZUID-AFRIKA Ref. nr.: 17042001 Zuid-Afrika, is een zeer gedroomde bestemming en nu bereikbaar met onze uitgestippelde reizen. Het zal u aan werkelijk niets ontbreken! U wordt persoonlijk ontvangen

Nadere informatie

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.:

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: 16080205 AquaLuz Suite Hotel **** AquaLuz Suite Hotel is een fraai 4-sterren suitehotel is centraal gelegen t.o.v. centrum Lagos, strand en golfbanen. Met 4 zwembaden, zowel

Nadere informatie

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.:

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: 16080205 Parque da Floresta Golf Resort **** Dit resort ligt aan de rand van het prachtige, ongerepte Costa Vicentina natuurreservaat en aan de schitterende kustlijn met lange,

Nadere informatie

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.:

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: 16060906 Belmar Spa & Beach Resort **** Met een prachtig uitzicht over het mooie strand van Porto Mos is dit luxe vier sterren hotel Belmar Spa & Beach Resort in Lagos een ideale

Nadere informatie

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.:

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: 16040901 Belmar Spa & Beach Resort **** Met een prachtig uitzicht over het mooie strand van Porto Mos is dit luxe vier sterren hotel Belmar Spa & Beach Resort in Lagos een ideale

Nadere informatie

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.:

GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: GOLFREIS PORTUGAL Ref. nr.: 16060906 Parque da Floresta Golf Resort **** Dit resort ligt aan de rand van het prachtige, ongerepte Costa Vicentina natuurreservaat en aan de schitterende kustlijn met lange,

Nadere informatie

GOLFREIS TURKIJE. Bestemming. Inhoud van het Arrangement. Praktische info en inschrijfformulier

GOLFREIS TURKIJE. Bestemming. Inhoud van het Arrangement. Praktische info en inschrijfformulier GOLFREIS TURKIJE Misschien ben je er, net als wij, al eens geweest en weet je hoe geweldig dit land is als golfbestemming. Ga met ons mee naar Turkije en verbeter je spel in een leerzame week. Een heerlijk

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Basisarrangement groepen > 9 deelnemers. Uw golfreis, onze zorg. 8 dagen / 7 nachten. Elke 8e golfer volledig GRATIS

Basisarrangement groepen > 9 deelnemers. Uw golfreis, onze zorg. 8 dagen / 7 nachten. Elke 8e golfer volledig GRATIS GOLFREIZEN Uw golfreis, onze zorg Geen golfclub of groep is gelijk, daarom is de organisatie van een golfreis ook steeds weer anders. De organisatie hiervan moet vaak naast het dagelijkse werk gebeuren.

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

GOLFSTAGE. Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage

GOLFSTAGE. Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage GOLFSTAGE Geachte ags lid, Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage met een kleine groep waarbij we ieder voldoende aandacht kunnen geven. Net

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele minuten

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en winkeltjes.

Nadere informatie

Golfreis november 2016

Golfreis november 2016 Golfreis november 2016 DE NIEUWE GOLFTRIP STAAT GEPLAND. SCHRIJF JE NU IN! Als onderstaande je bekend voorkomt., dat kan kloppen! We gaan niet snel naar een eerdere bestemming terug, maar deze plek waar

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF AANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN: ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 899,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari te

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Zondag 26 november tot zondag 03 december 2017 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Het luxueuze Gloria Serenity Resort ligt in een groene omgeving aan een rivier en aan het strand en is een gevestigde

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Zaterdag 10 november tot zaterdag 17 november 2018 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE

Zaterdag 10 november tot zaterdag 17 november 2018 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Zaterdag 10 november tot zaterdag 17 november 2018 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Het luxueuze Gloria Serenity Resort hotel ligt aan de Acisu rivier en is via een brug met het strand verbonden. Het

Nadere informatie

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden!

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden! Buitenlandse TENNIS STAGE 2017 Van woensdag 19 26 april Komend jaar gaan we naar Djerba. Ons nieuwe hotel is het IBEROSTAR MEHARI DJERBA ****. Een verzorgd hotel en upgrade tot **** in 2016 met uitgebreide

Nadere informatie

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen:

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen: 4 oktober 2017 Amsterdam Faro CND613 05:30 08:00 uur* 11 oktober 2017 Faro Amsterdam CND614 17:00 21:25 uur* * Vluchtschema staat tot een dag voor vertrek onder voorbehoud van wijzigingen. Prijs: 533,-

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

Golfreizen naar Portugal in het voorjaar van 2016

Golfreizen naar Portugal in het voorjaar van 2016 Golfreizen naar Portugal in het voorjaar van 2016 Voor het voorjaar van 2016 heb ik de volgende reizen naar Portugal gepland: Reis A 25 t/m 28 februari 462,00 per persoon Reis B 18 t/m 25 maart 1.033,00

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara Kenia Privésafari per 4x4 Kenia 4 Kids: combi Masai Mara & beach Ontdek Kenia met het gezin tijdens de herfstvakantie Nairobi - Masai Mara Game Reserve Diani Beach NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte

Nadere informatie

LET OP, we hebben een optie voor 30 personen. Inschrijvingen zijn alleen geldig via een mail. Volgorde van inschrijven is bepalend voor deelname

LET OP, we hebben een optie voor 30 personen. Inschrijvingen zijn alleen geldig via een mail. Volgorde van inschrijven is bepalend voor deelname Buitenlandse TENNIS STAGE 2018 Van zaterdag 14 21 april Komend jaar gaan we naar Tunesië. Ons nieuwe hotel is het SEABEL ALHAMBRA PORT EL KANTAOUI. Een verzorgd hotel en upgrade tot **** in 2017 met uitgebreide

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Stelt voor : najaar 2019 GOLFSTAGE : TURKIJE - BELEK o.l.v. Golfpro Ter Hille : Graham Pearce Zondag 20 oktober tot zondag 27 oktober 2019 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Het luxueuze Gloria Serenity

Nadere informatie

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s De Sport Residence Zillertal op het terrein van de nieuwe golfbaan in Uderns is een kleine, luxe wereld op zich. Het hoogkwalitatief boutique hotel in luxueuze lifestyle

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

De stage staat open voor zowel recreatieve als competitieve tennissers vanaf 18 jaar. JP verzorgt de trainingen.

De stage staat open voor zowel recreatieve als competitieve tennissers vanaf 18 jaar. JP verzorgt de trainingen. Buitenlandse TENNIS STAGE 2016 Van zondag 10 17 april Komend jaar gaan we wederom naar Turkije. Vanwege het enorme succes vorig jaar verblijven we ook dit jaar weer in het Limak Arcadia ***** Golf & Resort

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Cursusinformatie 9-stappen-plan

Cursusinformatie 9-stappen-plan Het 9-stappenplan is een golfvaardigheidstraject dat is opgedeeld in negen handicap-categorieën (stappen), waarbij succesbeleving en spelplezier voorop staan. Het begint bij het eerste bezoek op de golfbaan,

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Nikos Takis Fashion Hotel - (Griekenland Rhodos Rhodos Stad) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea Hotel Oasis Salinas Sea Algemeen Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit

Nadere informatie

Vergaderen op Landgoed Tespelduyn

Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Op slechts een paar minuten afstand van het strand, te midden van de drukke Randstad, ligt het Landgoed Tespelduyn. Het is een oase van

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife 1. Algemene informatie Eliza was here - Villa Vik - /spanje/lanzarote/arrecife/villa_vik.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Vik - (Spanje Lanzarote Arrecife)

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 \ 1 Beschrijving Val Thorens Welkom in het skiparadijs, dat beroemd is om zijn sneeuwkwaliteit en zijn moderne skiliften.

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Hotel Urpi 2. Aqua Hotel Bertran Park 3. Marconfort Beach Club 4. Gran Hotel Cervantes OPTIE 1 Hotel Urpi Sabadell Ligging: Hotel Urpi is gelegen op 17km afstand van Barcelona en 20 km afstand van het

Nadere informatie

Sant Joan de Binissaida Spanje Menorca Es Castell

Sant Joan de Binissaida Spanje Menorca Es Castell Sant Joan de Binissaida Spanje Menorca Es Castell 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sant Joan de Binissaida - (Spanje Menorca Es Castell) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie Eliza was here - Can Pere - /spanje/ibiza/santa_eularia/can_pere.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Pere - (Spanje Ibiza Santa Eularia)

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Woensdag 07 oktober 2015 04u00 Aanmelding luchthaven Brussel Zaventem Check-in en boarding 06u00 Vertrek Brussel

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Evenia Olympic Park 2. Hotel Urpi 3. Aqua Hotel Bertran Park 4. Marconfort Beach 5. Gran Hotel Cervantes Evenia Olympic Park Lloret de Mar OPTIE 1 Ligging: Dit hotel ligt in een rustig gedeelte van

Nadere informatie

Can Fuster Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja

Can Fuster Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja Can Fuster Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Fuster - (Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Pro Goal. Keeperstrainingskamp Benicassim 2013 Benicàssim (Valencia), Spanje. 1 t/m 6 januari 2013

Pro Goal. Keeperstrainingskamp Benicassim 2013 Benicàssim (Valencia), Spanje. 1 t/m 6 januari 2013 Pro Goal Keeperstrainingskamp Benicassim 2013 Benicàssim (Valencia), Spanje. 1 t/m 6 januari 2013 - Verblijf in 4* hotel Intur Bonaire. - 2 maal daags professionele Pro Goal techniektraining. - Exclusieve

Nadere informatie

Coaching Education Trip. Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United. Hatfield, Londen. 14 oktober 16 oktober 2013

Coaching Education Trip. Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United. Hatfield, Londen. 14 oktober 16 oktober 2013 Coaching Education Trip Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United Hatfield, Londen 14 oktober 16 oktober 2013 1 Informatie bestemming ------------------------------ 1 2 Programma ------------------------------

Nadere informatie

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING BALI GA ECONOMY CLASS 17 DAGEN POOLVILLA

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aldiola Country Resort - (Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura) - 4 sterren

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petra Segreta Resort & Spa - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een resort in de luxe badplaats Seminyak Deze luxe heeft u verdiend, verdiend, voor u een speciale speciale aanbieding in deze prachtige

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Colina da Faja - (Portugal Madeira Faja da Ovelha) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL ***

PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL *** PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL *** TIJD OM BARBADOS TE ONTDEKKEN, EEN VAN DE MEEST AFWISSELENDE EILANDEN VAN DE CARAIBEN. NU AAN SUPERSTUNTPRIJS, INCLUSIEF BRITISH AIRWAYS LIJNVLUCHTEN. ONTDEK

Nadere informatie

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 Pro Goal Keeperstrainingskamp Carcavelos 2015 Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 - Verblijf in 4* hotel op 250m van het strand. - 2 maal daags professionele Pro Goal techniektraining.

Nadere informatie

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Estalagem da Ponta do Sol - (Portugal Madeira Ponta do Sol) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Amanhavis Hotel - (Spanje Andalusië Benahavis) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aldiola Country Resort - (Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura) - 4 sterren

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie