Nieuwsbrief oktober 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief oktober 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief oktober 2017 Geachte ouders, Deze nieuwsbrief bevat als eerste een stukje slecht nieuws betreffende het vertrek van meester Jaron, daarna volgen allerlei verschillende stukken. Ik hoop dat u de nieuwsbrief allen zult lezen. Bijzonderheden team Ik wil u mededelen dat ik stop met lesgeven. Na hier lang over nagedacht te hebben, heb ik besloten om te stoppen op OBS Klimop. Helaas is het niet te combineren met mijn andere baan, waardoor ik mij genoodzaakt zie om deze beslissing te maken. Deze beslissing heb ik met pijn in mijn hart genomen. En ik zal zeker zo af en toe nog te zien zijn bij OBS Klimop. Ik wil u bedanken voor het leuke contact wat we de afgelopen jaren hebben gehad. Groeten van meester Jaron Zoals u in bovenstaand stukje kunt lezen gaat meester Jaron ons helaas verlaten. U begrijpt dat wij hem enorm gaan missen op vele manieren, als mens en collega, als meester en muziekexpert. Wij zijn inmiddels op zoek naar iemand, die hem kan gaan vervangen. Totdat dit goed geregeld is, zal hij uiteraard werkzaam blijven in groep 1/2A. Juf Jente is gestart met haar re-integratie. Zij komt wekelijks de school binnen voor kleine werkzaamheden en gesprekken. Dit zal binnenkort ook bij juf Eva het geval zijn. Staking U heeft het op meerdere manieren gehoord of gelezen, obs Klimop doet mee met de staking. Wij begrijpen dat dit voor een aantal van u een probleem oplevert m.b.t. de opvang van de kinderen. Wij betreuren dit effect oprecht. De school zal geheel gesloten zijn. Ook de opvang van Wijzer en Uniek is solidair en vangt tijdens de schooluren de kinderen niet op. Hopelijk kunt u begrijpen dat het onderwijzend personeel momenteel geen ander middel meer kan bedenken om hun standpunt bij de overheid duidelijk te maken. Leuk nieuws In november zullen de groepen 3 t/m 5 weer een aantal lessen judo krijgen in het speellokaal. We zijn weer ingeloot voor het gratis fruit (het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma). Ook in november zullen we fruit krijgen, drie dagen in de week, 20 weken lang. U leest hier meer over in de nieuwsbrief van november.

2 Algemene ouderavond en informatieavond in de groepen Op 14 september hebben wij 60 ouders in de hal van school kunnen verwelkomen en later in de klaslokalen zaten er 100 ouders. Met die betrokkenheid zijn wij enorm blij. De notulen van het eerste deel van de avond treft u volgend jaar aan bij de uitnodiging voor de avond in Omdat dit nog even duurt een paar mededelingen, die nu van belang zijn : Het vervoer van de kinderen van groep 3 en 4 van de gymzaal naar huis zal in oktober opgelost zijn. Door de hulp van veel ouders zullen er geen kinderen meer hoeven te lopen. U ontvangt binnenkort de brief met de vraag om het schoolfonds te betalen. Deze brief met informatie zal voor de herfstvakantie meegegeven worden. Vanaf de laatste week van september zal ik wekelijks een inloop halfuur houden. U kunt mij voor van alles opzoeken (denk aan een verlofbrief, zorgen om een kind, signalen uit de gesprekken op het plein, vragen over activiteiten e.d.). U kunt mij vinden iedere maandag van 8.45 tot 9.15 op nr. 1, iedere dinsdag dezelfde tijd op nr. 3. De Kinderboekenweek Bij deze nieuwsbrief treft u een bijlage aan met alle activiteiten, die in de Kinderboekenweek zullen plaatsvinden. Enige opmerkingen bij deze activiteiten: Op de informatieavond in de klassen is gebleken dat veel ouders de eindtijd voor de groep 5 kinderen te laat vinden. Voorgaande jaren hebben we dit signaal niet eerder gehoord. U begrijpt dat wij de dag erna geen toetsen e.d. zullen afnemen. We starten gezamenlijk op het plein met de opening van de Kinderboekenweek en ook de rest van de dag zullen wij rekening houden met de kortere nachtrust. Om u enigszins tegemoet te komen hebben we de pauze met een kwartier verkort en zijn de kinderen van groep 5 t/m 8 om uur klaar. Vindt u dit nog steeds te laat, dan kunt u uw kind om uur ophalen. Graag weten we van tevoren om welke kinderen het gaat. U kunt dan echter niet even meekijken bij de disco. Voor de ouders van onze peuters : Op vrijdag 13 oktober tussen uur en uur zal er weer een Kinderboekenmarkt worden gehouden in de hal van onze school. Alle buurtbewoners, peuters, kleuters en de rest van de Klimop-kinderen zijn welkom met hun ouders, opa s en oma s. Meer informatie over het schoenmaatjes project en de sponsorloop krijgt u in de loop van volgende week. Screening logopedie groep 2 In het kader van de uitbreiding van de kwaliteit van onze school hebben we besloten om ook dit schooljaar de screening door een logopediste als extra service aan te bieden. De leerlingen van groep 2 worden door een logopediste gescreend: Articulatie Stemgebruik Taalvaardigheden Ook leerlingen, die momenteel al een logopedist bezoeken, worden gescreend. Natuurlijk krijgt u als ouder duidelijke informatie over de bevindingen. Er zijn voor u als ouder geen kosten aan deze screening verbonden. De screening zal plaatsvinden op school op 26 en 27 oktober.

3 Vraag van de TSO Bij zeer slecht weer gaan de kinderen tijdens de TSO (het overblijven) niet naar buiten. Ze kunnen dan binnen spelletjes doen. Sommige kinderen vinden het fijn om dan te kunnen lezen, maar een boek voor 10 minuten uit de bibliotheek pakken is niet handig. Daarom zijn we op zoek naar stripboeken, die u thuis niet meer gebruikt. Ze kunnen ingeleverd worden bij de leerkracht of de TSO-medewerkers. Data oktober : tweede bijeenkomst peuter-ouders, start 9.00 uur disco-avond / boekenbal opening Kinderboekenweek om 8.45 uur op het plein stakingsdag, de school is dicht, de peuters kunnen wel terecht voorleesochtend door opa s en oma s (of vaders en moeders) bezoek kinderboekenschrijfster Annemarie Jongbloed voorleeswedstrijd groep 7 en 8 tussen uur in het speellokaal kinderboekenmarkt en start sponsorloop om uur 16 t/m 20 herfstvakantie screening logopedie gr screening logopedie gr 2 Met vriendelijke groet, Patries Otten

4 Kinderboekenweek 2017 In de laatste 2 weken voor de herfstvakantie wordt op Klimop volop meegedaan aan het vieren van de Kinderboekenweek Dit jaar is het thema griezelen met als motto Gruwelijk eng! Onderstaand treft u het overzicht van alle geplande activiteiten in die twee weken. Met nadruk willen wij u meegeven dat wij meedoen met het landelijke thema, maar daar een voor alle kinderen leuke invulling aan willen geven. Dit is met name van belang bij het verkleedfeest / disco. Het is niet de bedoeling dat hier scream maskers verschijnen, messen, bloed, duivels etc. Omdat de bovenbouw en de onderbouw inclusief de kleuters elkaar bij de voordeur treffen bij aankomst en vertrek op de discoavond, moeten we er met elkaar voor zorgen dat er die avond niemand bang gaat slapen. We gaan ervan uit dat iedereen hier rekening mee houdt! Programma: Maandag 2 oktober Versieren van de school. Heeft u nog materialen passend bij het thema die we mogen lenen? Graag! U kunt dit aangeven bij onderstaande leden van de projectgroep. Dinsdag 3 oktober Disco avond / openingsbal met DJ Jeff. Iedereen mag verkleed komen, maar let op de spelregels!. Groep 1 t/m uur tot uur Groep 5 t/m uur tot uur Bij het brengen gaat uw kind alleen naar binnen, maar U kunt bij het ophalen de laatste 10 minuten van de avond meekijken en meedansen met uw kind. Woensdag 4 oktober Officiële start van de Kinderboekenweek met een openingsdans op het plein om 8.45 uur. Alle kinderen nemen een kinder/jeugdboek (dat ze zelf niet meer willen lezen en houden) van thuis mee met als doel dit te ruilen met een ander kind. De boeken worden voorzien van zwerfboekstickers en de week daarna herverdeeld/geruild zodat een ieder een nieuw boek te lezen heeft. In de weken daarna kunnen de kinderen onderling verder ruilen. Die dag krijgen de kinderen ook een kleurplaat mee naar huis om mee te doen aan de wedstrijd binnen onze school. Voor de mooiste kleurplaat per jaargroep is er een prijs beschikbaar gesteld. Henk Beekman van Kinderboekenmarkten.nl stelt een bon van euro 10,= beschikbaar. Uitsluitend te besteden op vrijdag 13 oktober op school. Donderdag 5 oktober Stakingsdag van het onderwijzend personeel. Er is geen school. Vrijdag 6 oktober Voorleesochtend ( uur) door opa s, oma s of vaders en moeders. Wegens groot succes vorig jaar bieden we ook dit jaar de mogelijkheid voor te lezen in de groepen. Wanneer u belangstelling heeft : U treft een uitleg en inschrijfstrookje aan op bijgaande brief. Na afloop is er als bedankje aan de voorlezers gelegenheid een kopje koffie met elkaar drinken. Maandag 9 oktober Met dank aan de Ouderraad zal de gehele dag de schrijfster Annemarie Jongbloed op onze school aanwezig zijn.

5 Ze zal vanaf 9 uur alle groepen bezoeken en daar voorlezen uit eigen werk of toepasselijke workshops geven. Ze heeft voor de midden-en bovenbouwgroepen de mogelijkheid aangegeven om haar boek direct van de uitgeverij te kopen tegen de aantrekkelijke prijs van euro 2,50. Indien uw kind hier belangstelling voor heeft, zal zij het boek ook signeren. Dinsdag 10 oktober In de middag zal tussen en uur in de hal van de school de Voorleeswedstrijd worden gehouden. Er zal door een serieuze jury, met kennis van zaken, worden beoordeeld wie er als afgevaardigde van onze school in de bibliotheek van Vlaardingen mag voorlezen of nog verder doorgaat naar de rondes in Rotterdam, de provincie of door naar de landelijke finale! Vanuit de voorrondes in de klassen zal de winnaar vanuit groep 5 en de winnaar vanuit groep 6 mogen optreden. Vanuit groep 7 en vanuit groep 8 komen totaal 4 goede lezers in de hal voorlezen aan de gehele school. Alleen de door de jury als beste beoordeelde, gaat door naar de volgende ronde. Woensdag 11 oktober Herverdeling van de zwerfboeken Uiterlijk inleveren van de kleurplaten bij de leerkracht van de groep. Vrijdag 13 oktober Tussen uur en uur zal er weer een Kinderboekenmarkt worden gehouden in de hal van onze school. Alle buurtbewoners, peuters, kleuters en de rest van de Klimop-kinderen zijn welkom met hun ouders, opa s en oma s. Wellicht zijn er leuke cadeaus voor de komende feestdagen te vinden of wilt u het lezen van uw kind stimuleren door samen een boek uit te zoeken. De opbrengst van de verkoop zal voor een deel weer terugkomen naar school in de vorm van nieuwe boeken. Tussen uur en uur zullen de kinderen van Klimop hardlopen voor het goede doel. Ook dit jaar is het doel weer tweeledig. We steunen dit jaar het Edukans schoenmaatjes project. Door een doos te versieren en te vullen met speelgoed van ons zelf en een deel nieuwe school-en toiletspullen, kunnen we kinderen in minder bedeelde landen blij maken. We lopen o.a. voor de verzendkosten en aanvulling op de inhoud van deze dozen. Daarnaast organiseren we deze sponsorloop voor onze adoptieschool in de Drakensbergen, Zuid Afrika. Ook zij verdienen onze steun. Na overleg hebben wij besloten hen financieel te steunen bij de aanschaf van een buitenklimrek (outdoorgym) We gaan er van uit dat de komende weken druk maar heel leerzaam en gezellig worden! Janet van der Harst Chantal van Rij Ellen Notenboom Annemieke van Hoof

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema:

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema: NIEUWSBRIEF NUMMER 3 22 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Personalia Kinderboekenweken Schoenendoos Laarzen Verkoop digiborden en beamers Agenda De Bibliotheek SWV De Eem Godsdienstige

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u weer van een aantal mooie en vooral zonnige dagen hebt kunnen genieten. Op Weilust is iedereen

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs.

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs. HERFSTVAKANTIE: ma. 17 t/m vr. 21 oktober 15 oktober 2016 VOORLEESKAMPIOEN 2016-2017 van Beste lezer, De afgelopen 10 dagen stond in het teken van de Kinderboekenweek. De opa s en oma s kleurden de school

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook! Nieuwsbrief Nieuwsbrief eind eind oktober september 2017 2017 Kalender 01 nov. Dankdagviering 06-17 nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!) WC-gebruik

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Jaarkalender. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Jaarkalender. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 22 september 2017 Inhoudsopgave Participatie avond Jaarkalender Staking Dit ben ik Spelletjesmiddag Castricum 1967 Juf Mia Stemmen Fieldtrip Participatie avond Afgelopen maandag stond de eerste

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet. Agenda 13 december Inloop groep 8 14 december Inloop groep 4 15 december Inloop groep 5 20 december Kerstdiner 21 december Kerstviering op school 22 december 12.15 uur alle kinderen vrij: Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Schoolberichten 6 oktober nr. 120

Schoolberichten 6 oktober nr. 120 Schoolberichten 6 oktober nr. 120 Staking basisonderwijs donderdag 5 oktober: Op donderdag 5 oktober waren bijna alle basisscholen in Nederland gesloten. De leerkrachten hebben massaal geprotesteerd in

Nadere informatie

nieuwsbrief Oud papier (herhaling)

nieuwsbrief Oud papier (herhaling) Inhoud Oud papier Schoonmaakmiddag Juf Andrea ziek Even voorstellen Open dag Fruitdagen Schooltijden Visite Rapporten Volgende nieuwsbrief Agenda nieuwsbrief Oud papier (herhaling) De datum voor het ophalen

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 13 okt 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf komende maandag

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Week 35

Nieuwsbrief 1 Week 35 Nieuwsbrief 1 Week 35 Na een hectische week, mocht het team van 't Groenland gistermiddag gelukkig de kinderen verwelkomen op school. Misschien heeft u als ouder(s) ook al een kijkje kunnen nemen. Mocht

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Jaargang 6 Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Agenda 12 16 oktober 19 23 oktober 26-30 oktober

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval!

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval! Nieuwsbrief nr. 4 Februari 2017 1 KALENDER 11 februari Oud papier 15 februari Rapport mee 16 februari Oudergesprekken 18 en 19 februari 21 februari Oudergesprekken 23 februari Schaakspektakel 24 februari

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Schooljaar , vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief 2. Schooljaar , vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief 2 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 22 september 2017 Heksensportdag Misschien heeft u al op onze website of op onze facebookpagina gekeken. Daar staan hele leuke foto s van de heksensportdag voor

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Muizenkrabbel september 2015 nummer 3

Muizenkrabbel september 2015 nummer 3 Beste ouders, Afgelopen donderdag was onze informatieavond en deze is in de meeste groepen druk bezocht door u als ouders. We hoorden goede berichten van u en we waren zelf ook erg blij met de goede sfeer.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 22 september 2016

Nieuwsbrief 3 22 september 2016 Nieuwsbrief 3 22 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Parkeerproblemen houden nog aan... Parkeren van de fietsen... Gesprekken met leerkrachten Gelderse Museumdag Kinderpostzegelactie Start Doekoe actie

Nadere informatie

Weekkaart 15. Maandag 17 vrijdag 21 december Vorige

Weekkaart 15. Maandag 17 vrijdag 21 december Vorige Weekkaart 15 Maandag 17 vrijdag 21 december 2018 Vorige www.cantecleerkloosterhaar.nl Maandag 17 december Dinsdag 18 december Woensdag 19 december Juf Janet heeft gedeeltelijk verlof. De leerlingen van

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

TORENPRAAT EU schoolfruit

TORENPRAAT EU schoolfruit ervoor zorgen dat kinderen ook na school vaker fruit en groente eten. Meer informatie vindt u op: www.euschoolfruit.nl Bij vragen kunt u terecht bij onze gezonde school coördinator: Jennfyer Heijden TORENPRAAT

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

10 oktober Telefoonnummer : / Website: adres:

10 oktober Telefoonnummer : / Website:    adres: 3 10 oktober 2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt weer een Nieuwsbrief met wetenswaardigheden, nieuwtjes en informatie. We hopen dat u alles met belangstelling zult lezen! Kinderboekenweek

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

Dinsdag 17 oktober 2017 Informatieavond over het verbetertraject

Dinsdag 17 oktober 2017 Informatieavond over het verbetertraject Dinsdag 17 oktober 2017 Informatieavond over het verbetertraject Woensdag 18 oktober 2017 Boekenmarkt Donderdag 19 oktober 2017 afsluiting kinderboekenweek Vrijdag 20 oktober 2017 Koffie met directie,

Nadere informatie

OUDERINFO. Start schooljaar. Informatieavond. Schooljaar 2017/2018 Nummer 1 11 september Agenda

OUDERINFO. Start schooljaar. Informatieavond. Schooljaar 2017/2018 Nummer 1 11 september Agenda OUDERINFO Start schooljaar Inmiddels zit de eerste schoolweek er alweer op. We hebben een fijne start gehad. Er wordt weer volop gespeeld en hard gewerkt! Zoals voor de zomervakantie is medegedeeld, kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Nieuwsbrief Johannesschool

Nieuwsbrief Johannesschool In deze weekbrief Vanuit de directie Voor in de agenda Korte mededelingen Schoudercom app Bijeenkomst onderwijs en zorg Cursus positief opvoeden Vanuit de directie Beste ouder(s), Vorige week maandag hadden

Nadere informatie

Nieuwbrief oktober 2017

Nieuwbrief oktober 2017 Nieuwbrief oktober 2017 Opening Kinderboekenweek! Onze heeft van 4 t/m 15 oktober deelgenomen aan de Kinderboekenweek. Het thema van de Kinderboekenweek was griezelen, met als motto Gruwelijk eng!. Groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.) Staking 5 oktober 2017 Beste ouders AGENDA Woensdag 4 okt Kinderboekenweek Donderdag 5 okt Staking School gesloten Vrijdag 13 oktober Weeksluiting Ouders groep 5b Herfstvakantie

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

Nummer 35 6 juni 2016

Nummer 35 6 juni 2016 Nummer 35 6 juni 2016 Agenda 10 juni Meesters- en juffendag 17 juni Ouderbedankavond 19:30-21:30 uur 14 juli Musical groep 8 16 juli tot en met 28 aug zomervakantie Mededelingen Beste ouders, Vanaf 13

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team NUMMER 2 JAARGANG 32 september 2017 Belangrijke data 2-6 oktober 2017 Deze week startgesprekken groep 3 t/m 7 en voorlopig adviesgesprekken groep 8 revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

Haydn-info 17 oktober Speciale dagen oktober. maandag 22 oktober t/m. Speciale dagen november

Haydn-info 17 oktober Speciale dagen oktober. maandag 22 oktober t/m. Speciale dagen november Haydn-info 17 oktober 2018 Speciale dagen oktober vrijdag 19 oktober maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober woensdag 31 oktober Speciale dagen november zondag 11 november woensdag 14 november vrijdag

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 10 *

Jaargang 29, nummer 10 * Jaargang 29, nummer 10 * Inhoud Boogletter: * Belangrijke data * Mededelingen directie * Naschoolse workshops * Evaluatie inloop * Voorleeswedstrijd * Peuterwerk * Nieuws BSO de Frodo s Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Oktober 2017 Deze maand 2 t/m 6 okt Week van de opvoeding Di 17 okt Gespreksmiddag en avond Do 19 okt Gespreksmiddag en avond 23 t/m 27 okt Herfstvakantie Ma 30 okt Lijsten speculaasactie mee

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 2; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 2; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Verder met WO:LOS (Wereld Oriëntatie) en de Proeftuintjes In het schooljaar 2013-2014 zijn we als school samen met Elleke Verwaijen van de APS na gaan denken over een nieuwe aanpak

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Schoolnieuws schooljaar Vrijdag 11 maart 2016 Dinsdag 15 maart Muziekavond. Woensdag 16 maart Studieochtend kleuters Leerlingen gr1/2 vrij

Schoolnieuws schooljaar Vrijdag 11 maart 2016 Dinsdag 15 maart Muziekavond. Woensdag 16 maart Studieochtend kleuters Leerlingen gr1/2 vrij Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 11 maart 2016 Dinsdag 15 maart Muziekavond Woensdag 16 maart Studieochtend kleuters Leerlingen gr1/2 vrij Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Nationale Rekendag

Nadere informatie

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie.

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie. Nieuwsbrief : 4 Datum: 9 oktober 2015 Verjaardagen van kinderen: De volgende kinderen vieren binnenkort hun verjaardag; Daan uit groep 1/2A en Max en Tim uit groep 1/2B. Vervolgens groep 4, daar zijn vier

Nadere informatie

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek!

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! Weekmail 5 Leren zorgen voor jezelf en de ander Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! 3 oktober 2014 Woensdag 1 oktober was het feest op de Driehoek. Feest omdat de Kinderboekenweek

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie