TE KOOP LANDGOEDEREN DE VLIET

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP LANDGOEDEREN DE VLIET"

Transcriptie

1 RENTMEESTERSKANTOOR BV Kerkstraat 54 Postbus AA Strijen Tel Fax Kromme Steenweg CC Helmond Tel Fax info@helmond.vansantvoort.nl TE KOOP LANDGOEDEREN DE VLIET Overwater Rentmeesterskantoor BV biedt in collegiale verkoop met Van Santvoort Makelaars te koop aan twee landgoederen met een oppervlakte van elk circa m², plaatselijk bekend Zuidzeedijk te Dinteloord, gemeente Steenbergen.

2 Kenmerk: /V01/ahu Pagina 2 van 9 Wonen in natuurschoon In West-Brabant aan de Steenbergse Vliet is een uniek stuk natuur ontstaan. Een gebiedsontwikkeling van circa 10 ha groot waarin 2 landgoederen een plek met eigen identiteit krijgen tussen bos en water. Één landgoed met circa 5 ha is inmiddels verkocht. Een prachtig gebied, voor mensen die van echte stilte houden, prachtige vergezichten. Wat dacht u ervan om de zon te zien opkomen en die ook te zien ondergaan vanaf uw eigen terras? Of 's morgens de opgaande zon vanuit uw slaapkamer te zien en als u dan het raam opendoet, u de wind hoort ruisen in het riet met op de achtergrond, het geluid van een fuut, meerkoet, wielewaal, rietzangers of een merel. En als geluk heeft, hoort u hem roepen, of u ziet hem, de ijsvogel, ja, want die zit er ook en die is heel kieskeurig als het om rust, schoonwater en vis gaat. Uw landgoed wordt vanuit de lucht dagelijks afgestruind door de kiekendief, die speurt naar een prooi. Hier en daar ziet u een prachtige boerderij en heel in de verte ziet u de kerktorens van Oud Gastel en Dinteloord. Een privédomein van m 2 per landgoed biedt ruimte aan een landhuis met oprijlaan, bijgebouwen en steiger, welke geheel naar uw persoonlijke wensen zijn te ontwerpen. Bovendien profiteert iedere landgoedeigenaar van een aantrekkelijk regime op basis van de Natuurschoonwet Waar vindt u nog zo'n mooie plek, waar u uw eigen huis met een schuur of paardenstal mag bouwen tot wel m³ inhoud. Voor uw huis water en achter open vaarwater, met een eigen haven met steiger voor een mooie sloep of zeiljacht en de mogelijkheid om van daaruit overal heen te kunnen varen. Ook is een botenhuis mogelijk. Uw eigen natuurgebied van circa m 2 eigen grond, waar de verkoper al de nodige bomen en diverse planten en struiken voor u heeft aangelegd. Uw eigen paradijs creëren met wandelpaden op uw eigen landgoed.

3 Kenmerk: /V01/ahu Pagina 3 van 9 Ook zijn er fiscale voordelen te behalen bij aankoop van dit NSW landgoed, zoals geen overdrachtsbelasting, geen WOZ over de niet bebouwde grond, veel voordeel van erfbelasting en ook nog elk jaar subsidie voor het onderhoud van de aangelegde natuur. Bos en open ruimte De situering van opgaande beplanting en open ruimte op het landgoed De Vliet is gericht op landschappelijke inbedding en het creëren van een ensemble van gebouwen en groenomgeving. Langs de teen van de dijk is een dubbele bomenrij gerealiseerd (Populus Nigra). Deze bomenrij vormt een 'zuilengang' tussen de dijk en de dijksloot, waarin een wandelpad en een deel van de ontsluiting is gesitueerd. Ook aan de overzijde van de dijksloot is een rij Populus Nigra aangeplant, waardoor de dijksloot betrokken wordt bij het profiel (populierenkathedraal). Aan weerszijden van het woondomein zijn een tweetal bosgroepen gesitueerd. Aan de noordzijde zijn deze bossen ontwikkeld als boomweide (geen ondergroei, regelmatig plantverband, open ruimtebeeld), aansluitend aan de populierenkathedraal. Dit open bos gaat over in natuurbos (met ondergroei), dat aan de zuidzijde is afgezoomd met een boszoomvegetatie. In de bosschages zijn zichtvlakken uitgespaard. De vormgeving hiervan is gericht op geleding van het weidse uitzicht vanuit ieder landhuis.

4 Kenmerk: /V01/ahu Pagina 4 van 9 Water Al het water op het landgoed De Vliet is nieuw aangelegd. De belijning oogt strak en refereert aan het cultuurlandschap. Het vormt een aanzienlijke ondersteuning van de ecologische verbindingszone langs de oever van de Vliet. In het water zal een diversiteit aan natuurtypen ontstaan. Diep en ondiep, licht en beschaduwd; het water is zodanig vormgegeven dat geen doodlopende einden ontstaan. Aan de privétuinen is er ruimte voor een vissteiger en de mogelijkheid tot het afmeren van een jacht. Het wonen op Landgoed De Vliet vindt plaats in drie woongebouwen, die tezamen een ensemble vormen. De gebouwen zijn aan de dijk gesitueerd, in overeenstemming met het vestigingspatroon in de omringende polders. De gebouwen staan op een geringe verhoging, om drooglegging in tijden van hoog waterpeil te waarborgen. De gebouwen vormen het hoogtepunt in, wat men kan noemen, de cultuurzone in het landgoed. Aan de dijkzone loopt over de volle lengte van het landgoed een dijksloot. Deze is ter plaatse van de bebouwing verbreed en krijgt tegenover de centrale bebouwing een halfcirkelvorm. Verbreding en afmeting van deze vijver zijn zo gedimensioneerd, dat vanaf de dijk een zogenaamde tafereelcompositie ontstaat, waarin een ruime voorgrond van water (weerspiegeling) een belangrijke rol speelt.

5 Kenmerk: /V01/ahu Pagina 5 van 9 Wonen De bebouwing bestaat uit een ensemble van drie gebouwen, ingebed in een frame van groen en water. Één van de woningen is reeds gerealiseerd. De hoofdelementen, groen en steen, zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd om samenhang in het ensemble te waarborgen. De basis van het ensemble is een terp, waarvan de vormgeving op beleving en schoonheid is gericht. Aan de dijkzijde wordt het talud van de terp uitgevoerd in een drietal 'treden'. Zij zijn opgebouwd uit flauw en sterk hellende taluddelen, met op de overgang een lage haag. De hoogte van de haag is zo gekozen dat zowel vanaf het pad onderaan de dijk als vanaf de dijk het tussengelegen talud te zien is. Hierdoor ontstaat een sterke horizontale belijning, die ook de kromming in het talud rondom de halfcirkelvormige waterpartij spannend maakt. De basis vormt het groene frame voor de gebouwen op het landgoed. De hoogte van de hagen is zo ontworpen dat, vanuit oost en west gezien, de gebouwen achter de haag zich in hun meest eenvoudige vorm vertonen en daarmee een neutrale achtergrond voor de bebouwing op de voorgrond vormen. De architectuur van de gebouwen draagt hieraan bij. De architectuurregels zijn erop gericht verwantschappen tussen de zijgevels en de voorgevels te creëren. Daardoor ontstaat een regelmatig en samenhangend bebouwingsbeeld. Rondom de gebouwen is het privédomein gesitueerd, waarin tuinen kunnen worden aangelegd. Het grootste deel van dit privédomein ligt op een terp. De bebouwing en de tuinen zijn omgeven door twee smalle grachten, die de dijksloot en de gegraven waterloop met elkaar verbinden.

6 Kenmerk: /V01/ahu Pagina 6 van 9 Wandelpaden Een beperkt deel van het landgoed is openbaar toegankelijk. Een belangrijk deel daarvan is bestemd voor natuurontwikkeling. Om de condities daarvoor te waarborgen zijn de voetpaden zó gesitueerd dat de kwetsbaarste plekken worden gemeden. Met het padenstelsel wordt een gevarieerd beeld geboden. De as van het padenstelsel is een wandelpad aan de teen van de dijk, langs de dijksloot. De vormgeving van het water, de bruggen, de taluds en de gebouwen is voor een belangrijk deel bepaald met het oog op de beleving. Aan de westzijde van het landgoed is een kleine rondwandeling op het landgoed en is er een pad gelegd naar een kano- en vissteiger aan de Vliet. Een ander pad takt af naar een uitkijkpunt. Aan de oostzijde van het landgoed is eveneens een wandelpad naar het water geprojecteerd. Een onverhard pad takt hiervan af en komt via het open gedeelte weer uit bij het dijkpad. Een derde pad gaat via een voetbrug naar het eiland. Het eiland wordt deels vrijgehouden als broedgebied voor vogels. Vaarroutes Naast het landschap is Landgoed De Vliet ook vanaf het water uitstekend te beleven. Landgoed De Vliet beslaat langs de Steenbergsche Vliet een oeverlengte van zo'n 950 meter. De oever is natuurvriendelijk ingericht. Daarnaast is de nevengeul te bevaren met bootjes met een diepgang tot anderhalve meter. De oost- en westkant van het landgoed zijn aan de Vliet voorzien van aanlegsteigers om aan land te gaan. De voetbruggen naar het eiland hebben een minimale hoogte van 1,10 meter, zodat kanovaarders er onderdoor kunnen. Via de Steenbergsche Vliet en het Volkerak zijn de wateren rond de Zeeuwse en Zuid-Hollandse eilanden goed te bereiken.

7 Kenmerk: /V01/ahu Pagina 7 van 9 Landgoederen Een landgoed is een stuk natuurschoon, dat gebonden is aan een inrichtingsvorm. Een landgoed bevat minimaal 5 hectare grond en 30% houtopstand. Op een landgoed zijn meestal één of meerdere landhuizen aanwezig. Dit zijn landschappelijk ingepaste huizen van allure met een ruime inhoud. De landhuizen zijn gelegen op privédomein. Het landgoed zelf wordt voor publiek opengesteld. De aankoop van een landhuis op een landgoed biedt vele fiscale voordelen op het gebied van overdrachtsbelasting, WOZ-belasting en erfbelasting. De Natuurschoonwet (NSW) van 1928 biedt eigenaren van een landgoed aantrekkelijke fiscale perspectieven. Het ministerie van Financiën heeft deze richtlijnen ontwikkeld om het duurzaam beheer van natuurschoon op landgoederen te stimuleren. Het gaat daarbij om vrijstelling van verschillende belastingregimes. Het doel van de NSW is het bevorderen van de instandhouding van bestaande en nieuwe NSW-landgoederen. Kadastrale aanduiding en grootte De te verwerven percelen grond zijn kadastraal bekend gemeente Steenbergen, sectie D, nummers 470, 474 en 475. Op de onderstaande kaart is de indeling van de kavels indicatief weergegeven, maar de indeling kan mogelijk worden gewijzigd. De landhuizen dienen op het perceel sectie D, nummer 474 te worden gebouwd, zoals op het inrichtingsontwerp is aangeduid. Bestemmingsplan Het object heeft de bestemming Landgoed (LG). De bestemmingsplangegevens zijn in de bijlage opgenomen. Burgemeester en wethouders zijn bevoegd vrijstelling te verlenen voor de uitoefening van kleinschalige beroepsmatige en bedrijfsmatige activiteiten in het hoofdgebouw inclusief aanbouwen en/of bijgebouwen met bepaalde voorwaarden.

8 Kenmerk: /V01/ahu Pagina 8 van 9 Inrichting Landgoed De Vliet is ingericht conform het inrichtingsontwerp, zoals op de onderstaande afbeelding weergegeven. Voor het inrichten en het beheren van Landgoed De Vliet is een inrichtings- en beheerplan opgesteld. Het complete plan vindt u in de bijlage. Algemeen - Circa 10 hectare natuur, bos en landschap met 2 landgoedpercelen van minimaal 5 hectare. - De landgoedeigenaren ontwerpen en bouwen hun eigen landhuis op een privédomein van m². - Een hoogwaardige infrastructuur met oprijlaan en verbindingswegen. - Landgoed De Vliet is gerangschikt onder de Natuurschoonwet Hierdoor profiteert de eigenaar van een aantrekkelijk fiscaal regime. Goede afspraken voor onderhoud en beheer van het landgoed. - Collegiale verkoop met Van Santvoort Makelaars, gevestigd te Helmond. Aanvaarding in overleg. Vraagprijs: ,00 kosten koper per perceel van circa m² Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Overwater Rentmeesterskantoor BV Van Santvoort Makelaars contactpersoon: Arno Huysmans contactpersoon: Dirk van Santvoort a.huysmans@overwater.nl info@helmond.vansantvoort.nl

9 Kenmerk: /V01/ahu Pagina 9 van 9 Hoewel deze informatie met bijlagen met veel zorg is samengesteld, kunnen er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er aan deze informatie geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt nadrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat er over alle voorwaarden overeenstemming is bereikt. Het bieden van de vraagprijs houdt niet automatisch in dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van beraad en/of gunning voor, zonder opgaaf van redenen. Indien koper één of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper alsnog met het voorbehoud instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht met betrekking tot alle onderwerpen die voor hem van belang zijn of kunnen zijn. De situatieschetsen zijn niet op schaalgrootte. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

10 INRICHTINGS- EN BEHEERPLAN BIJLAGE 1

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

TE KOOP LANDGOED BATTENOORD TE NIEUWE-TONGE

TE KOOP LANDGOED BATTENOORD TE NIEUWE-TONGE RENTMEESTERSKANTOOR BV Kerkstraat 54 3290 AM Strijen Tel. 078 674 94 94 Fax 078 674 94 00 info@overwater.nl www.overwater.nl TE KOOP LANDGOED BATTENOORD TE NIEUWE-TONGE Overwater Rentmeesterskantoor BV

Nadere informatie

LANDGOED BUITEN PEKELINGE Uniek wonen nabij zee en duin

LANDGOED BUITEN PEKELINGE Uniek wonen nabij zee en duin LANDGOED BUITEN PEKELINGE Uniek wonen nabij zee en duin De Bakker Makelaardij biedt geheel vrijblijvend te koop aan 3 landgoederen op het landgoed Buiten Pekelinge te Oostkapelle (Zeeland) met ieder een

Nadere informatie

2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, beide zijn bereikbaar vanuit de woonkamer;

2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, beide zijn bereikbaar vanuit de woonkamer; Bergweg 9 Neede Zo kom je ze nog maar zelden tegen: een karakteristieke boerderij in authentieke staat op een statig erf met een geweldige ligging op de flank van de Needse Berg. Dichtbij de natuur, prachtige

Nadere informatie

RENTMEESTERSKANTOOR BV TE KOOP PERCELEN GROND TE OUD-BEIJERLAND

RENTMEESTERSKANTOOR BV TE KOOP PERCELEN GROND TE OUD-BEIJERLAND RENTMEESTERSKANTOOR BV Kerkstraat 54 3291 AM Strijen Tel. 078 674 94 94 Fax 078 674 94 00 info@overwater.nl www.overwater.nl TE KOOP PERCELEN GROND TE OUD-BEIJERLAND Overwater Rentmeesterskantoor biedt

Nadere informatie

Percelen grond gelegen aan de Steenwijkerweg te Willemsoord

Percelen grond gelegen aan de Steenwijkerweg te Willemsoord Percelen grond gelegen aan de Steenwijkerweg te Willemsoord Omschrijving Totale Oppervlakte ca : Goed ontsloten courante kavels bouwland te Willemsoord. Uitstekend geschikt voor maisteelt. Op de bodemkaarten

Nadere informatie

8,9 HA. AKKERBOUWGROND IN DE SCHERMER

8,9 HA. AKKERBOUWGROND IN DE SCHERMER 8,9 HA. AKKERBOUWGROND IN DE SCHERMER Adres Omschrijving Vraagprijs Status Molendijk 1a, 1843 hd Grootschermer Vruchtbare kleigrond met goede verkaveling. 65.000,- per hectare,- k.k. Verkocht Inhoud Verkoopbrochure

Nadere informatie

TE KOOP O U D IJ K M A K E L A A R D IJ PERCELEN WEILAND MET SCHUUR CIRCA 2 HECTARE LOCATIE:

TE KOOP O U D IJ K M A K E L A A R D IJ PERCELEN WEILAND MET SCHUUR CIRCA 2 HECTARE LOCATIE: T P CTI: PCN WIN T SCH CIC 2 HCT Plaatselijk bekend en liggende aan de Zuideindseweg te elfgauw met een fraaie ligging en goede ontsluiting. p korte afstand van elfgauw. T SCHVING: Percelen weiland ter

Nadere informatie

ZEGWAARTSEWEG. Perceel bouwgrond van circa 1100 m² met daarop een bedrijfsgebouw van groot ca. 150 m² met een ruim terrein.

ZEGWAARTSEWEG. Perceel bouwgrond van circa 1100 m² met daarop een bedrijfsgebouw van groot ca. 150 m² met een ruim terrein. T OOP BOWGON O ZOT 2742 Waddinxveen ZGWTSWG Bouw zelf uw unieke woon- of woonwerkplek middenin de andstad! Fraaie ligging aan de rand van de Zegwaartseweg en het bedrijventerrein van Zoetermeer met goede

Nadere informatie

TE KOOP O U D IJ K M A K E L A A R D IJ SCHITTERENDE LOCATIE MOERKAPELLE - HERENWEG 50

TE KOOP O U D IJ K M A K E L A A R D IJ SCHITTERENDE LOCATIE MOERKAPELLE - HERENWEG 50 T OOP SCHITTN OCTI O 2742 Waddinxveen OP - HNWG 50 oyale vrijstaande woning met garage, schuur en rondom tuin op een rustieke, fraaie landelijke ligging met uitzicht over polderlandschap, nabij dorpskern

Nadere informatie

Te koop Grasland, goed bereikbaar en op gunstige locatie gelegen

Te koop Grasland, goed bereikbaar en op gunstige locatie gelegen Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Grasland, goed bereikbaar en op gunstige locatie gelegen Gelegen in de polder Blokland aan de Hogedijk nabij huisnummer

Nadere informatie

MAKELAARS IN EN TAXATEURS VAN ONROERENDE ZAKEN

MAKELAARS IN EN TAXATEURS VAN ONROERENDE ZAKEN T P WINXVN ZI 103 Gesitueerd aan de rand van Waddinxveen met fraai uitzicht over de Gouwe op korte afstand van de dagelijkse voorzieningen een vrijstaande karakteristieke woning met souterrain, tuin met

Nadere informatie

Op een strategische locatie op het bedrijventerrein International Trade Center (I.T.C.) Hazerswoude-Boskoop, een representatieve locatie.

Op een strategische locatie op het bedrijventerrein International Trade Center (I.T.C.) Hazerswoude-Boskoop, een representatieve locatie. T OOP PC BOWGON OP HT ITC - TIN ( T OGHN ) O 2742 Waddinxveen HZSWO OP / BOSOOP / ITC-TIN SCHOTNN NST N.5. Op een strategische locatie op het bedrijventerrein International Trade Center (I.T.C.) Hazerswoude-Boskoop,

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten TE KOOP Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail:

Nadere informatie

Bouwblok + boomgaard. Van Heemstraweg 0 ong Deest. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Bouwblok + boomgaard. Van Heemstraweg 0 ong Deest. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Bouwblok + boomgaard TE KOOP Van Heemstraweg 0 ong Deest 05.50.52 hectare perenboomgaard met de mogelijkheid tot het bouwen van een woning en opstallen Prijs op aanvraag (KK bouwblok met boomgaard) MAKELAARDIJ

Nadere informatie

Op het perceel is een paardenrijbak gemaakt voorzien van drainage, solide omheining.

Op het perceel is een paardenrijbak gemaakt voorzien van drainage, solide omheining. T P PC GN T ST, SCH N B CHT NST SWG 5 Perceel grasland met paardenstal en schuur op 1700 m² eigen grond. Ideaal voor het houden van paarden en/of ander hobbyvee. Voorzien van afsluitbaar hekwerk. Perceel

Nadere informatie

Eventuele herbouw casu quo nieuwbouw behoort onder voorwaarden tot de mogelijkheden.

Eventuele herbouw casu quo nieuwbouw behoort onder voorwaarden tot de mogelijkheden. T OOP O 2742 Waddinxveen ZVNHIZN - NOO WSWG 130 andelijk gelegen vrijstaande woning met schuren en getimmerten gelegen nabij het dorp Zevenhuizen op een ruime kavel grond van liefst 1369 m². Fraaie kavel

Nadere informatie

Bouwkavel van m² in Anna Paulowna (3 stuks) Adres Omschrijving Vraagprijs Status

Bouwkavel van m² in Anna Paulowna (3 stuks) Adres Omschrijving Vraagprijs Status Bouwkavel van 1.100 m² in Anna Paulowna (3 stuks) Adres Omschrijving Vraagprijs Status Grasweg 17, 1761 LG Anna Paulowna 3 bouwkavels te koop van elk circa 1.100 m² 230.000,- Vrij op naam Te koop Inhoud

Nadere informatie

BOUWKAVEL VAN 1.350M2 VOOR LANDELIJK WONEN NABIJ SCHAGEN

BOUWKAVEL VAN 1.350M2 VOOR LANDELIJK WONEN NABIJ SCHAGEN BOUWKAVEL VAN 1.350M2 VOOR LANDELIJK WONEN NABIJ SCHAGEN Adres Omschrijving Vraagprijs Status Korte Ruigeweg 14 Nst, 1751 DE Schagerbrug Geschikt voor Landelijk woonhuis met bijgebouwen, beschutte ligging

Nadere informatie

TE KOOP. Voortmansweg, 7524 Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Voortmansweg, 7524 Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Voortmansweg, 7524 Vraagprijs 450.000,- k.k. Omschrijving In landgoederenzone "De Groene Scheg" op het landgoed 't Welna ligt deze unieke bouwkavel met een totaal oppervlakte van maximaal 9.000

Nadere informatie

EEn financieel advies voor de rest van uw leven!

EEn financieel advies voor de rest van uw leven! EEn financieel advies voor de rest van uw leven! Investeer nu 60 minuten om 30 jaar zorgeloos Super scherpe rentes! Volledig onafhankelijk! Vakkundige topadviseurs! te wonen! Informeer geheel vrijblijvend

Nadere informatie

royale bouwkavel Parksesteeg ong., Overasselt

royale bouwkavel Parksesteeg ong., Overasselt royale bouwkavel TE KOOP MAKELAARDIJ Parksesteeg ong., Overasselt Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden Bouwkavel van circa 9.200 m² voor vrijstaande woning, gelegen aan de rand van natuurgebied

Nadere informatie

Te Koop Recreatieperceel aan de Linge Acquoy, Lingedijk ongenummerd

Te Koop Recreatieperceel aan de Linge Acquoy, Lingedijk ongenummerd Te Koop Recreatieperceel aan de Linge Acquoy, Lingedijk ongenummerd Vraagprijs: 27.500,-- k.k. www.vanbrenk.nl info@vanbrenk.nl - 1 - Object Passend aangelegd recreatieperceel van 720 m² aan de Breeknap

Nadere informatie

Landelijk gesitueerd vrijstaand woonhuis met dubbele garage, erf, tuin, tuinland en grasland in totaal groot ha..

Landelijk gesitueerd vrijstaand woonhuis met dubbele garage, erf, tuin, tuinland en grasland in totaal groot ha.. T OOP O 2742 Waddinxveen WINXVN BH OSWG 2 andelijk gesitueerd vrijstaand woonhuis met dubbele garage, erf, tuin, tuinland en grasland in totaal groot 1.33.40 ha.. S IN N TXTS VN ONON ZN Woonhuis: Bouwjaar

Nadere informatie

Bouwkavel. Nabij Bekadeweg 8 Sommelsdijk. W. Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Bouwkavel. Nabij Bekadeweg 8 Sommelsdijk. W. Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden Bouwkavel TE KOOP Nabij Bekadeweg 8 Sommelsdijk Riante bouwkavel op mooie locatie Kavelgrootte van 2.500 m² 355.000 k.k. MAKELAARDIJ W. Stigter Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden 06 51280104 0413-336800

Nadere informatie

TE KOOP O U D IJ K M A K E L A A R D IJ BOUWGROND MET UITZICHT OVER POLDERLANDSCHAP WADDINXVEEN ZESDE TOCHTWEG NAAST NR. 5.

TE KOOP O U D IJ K M A K E L A A R D IJ BOUWGROND MET UITZICHT OVER POLDERLANDSCHAP WADDINXVEEN ZESDE TOCHTWEG NAAST NR. 5. T OOP BOWGON T ITZICHT OV PONSCHP O 2742 Waddinxveen WINXVN ZS TOCHTWG NST N. 5. Fraaie ligging in het buitengebied van Waddinxveen en op korte afstand van de orpskern en nabij het recreatiegebied Bentwoud

Nadere informatie

Te koop. Kavel grond te Rottevalle. Totaal groot: ca hectare

Te koop. Kavel grond te Rottevalle. Totaal groot: ca hectare Te koop Kavel grond te Totaal groot: ca. 02.73.43 hectare Namens opdrachtgever TE KOOP aangeboden Een kavel grond gelegen aan de Kompagnonswei en de Boppeste ten zuiden van en grenzende aan het dorp. Kadastrale

Nadere informatie

Bouwkavel met land Groot ca. 1,58.31 ha land Gelegen om en nabij Oukoop AW Nieuwer Ter Aa

Bouwkavel met land Groot ca. 1,58.31 ha land Gelegen om en nabij Oukoop AW Nieuwer Ter Aa Bouwkavel met land Groot ca. 1,58.31 ha land Gelegen om en nabij Oukoop 2 3626 AW Nieuwer Ter Aa ALGEMEEN Bouwkavel met land, omringd door water (rivier de Angstel, Geuzensloot en ecologische verbindingszone).

Nadere informatie

Woning Dr. Welfferweg 108a 3615 AR Westbroek

Woning Dr. Welfferweg 108a 3615 AR Westbroek Woning Dr. Welfferweg 108a 3615 AR Westbroek ALGEMEEN Leuke woning in voormalig achterhuis van verbouwde boerderij met tuin op het westen. Bouwjaar ca. 1900. Stenen muren. Rieten dak. Totaal opp. 280 m².

Nadere informatie

Woonboerderij Mijzijde GM Kamerik

Woonboerderij Mijzijde GM Kamerik Woonboerderij Mijzijde 3 3471 GM Kamerik ALGEMEEN Landelijk gelegen karakteristieke boerderij met cultuurhistorisch waardevolle schuur, gelegen op een mooie locatie tussen Kamerik en Woerden aan Mijzijde

Nadere informatie

TE KOOP O U D IJ K M A K E L A A R D IJ BOUWGROND ( TWEE ZEER RUIME KAVELS ) WADDINXVEEN ONDERWEG 16-A & WADDINXVEEN ONDERWEG 16-B

TE KOOP O U D IJ K M A K E L A A R D IJ BOUWGROND ( TWEE ZEER RUIME KAVELS ) WADDINXVEEN ONDERWEG 16-A & WADDINXVEEN ONDERWEG 16-B T P BWGN ( TW Z I VS ) 2742 Waddinxveen WINXVN NWG 16- & WINXVN NWG 16-B Fraaie ligging in het buitengebied van Waddinxveen nabij orpstraat, aan de rand van het recreatiegebied Bentwoud en vrij uitzicht

Nadere informatie

TE KOOP O U D IJ K M A K E L A A R D IJ REEUWIJK - KIPPENKADE Bijzonderheden:

TE KOOP O U D IJ K M A K E L A A R D IJ REEUWIJK - KIPPENKADE Bijzonderheden: T OOP O 2742 Waddinxveen W - IPPN 1-10 Bijzonderheden: Vakantiewoning c.q. recreatiewoning aan de rand van het plassengebied eeuwijk. Volop privacy en de rustige ambiance van de natuur. uime kavel van

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van m²

Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van 1.135 m² Zwanegatsedijk 10 3299 LT Maasdam Algemeen

Nadere informatie

Het object leent zich naast landelijk wonen tevens voor wonen in combinatie met kantoor en/of praktijk- en werkruimte aan huis.

Het object leent zich naast landelijk wonen tevens voor wonen in combinatie met kantoor en/of praktijk- en werkruimte aan huis. T OOP O WINXVN - NOOIN 138 andelijk gelegen aan de rand van Waddinxveen en Boskoop met uitzicht op polderlandschap en het Bentwoud goed onderhouden vrijstaande woning met schuur van 90 m² en rondom tuin

Nadere informatie

Fraaie ligging in hartje oud Zoetermeer, ruime vrijstaande woonboerderij met aangebouwde voormalige huisstal in totaal op m² grond.

Fraaie ligging in hartje oud Zoetermeer, ruime vrijstaande woonboerderij met aangebouwde voormalige huisstal in totaal op m² grond. T OOP O 2742 Waddinxveen ZOT ZGWTSWG 43 Fraaie ligging aan één van oudste wegen en lanen van Zoetermeer de Zegwaartseweg. Fraaie ligging in hartje oud Zoetermeer, ruime vrijstaande woonboerderij met aangebouwde

Nadere informatie

TE KOOP O U D IJ K M A K E L A A R D IJ LINSCHOTEN - LIEFHOVENDIJK 2

TE KOOP O U D IJ K M A K E L A A R D IJ LINSCHOTEN - LIEFHOVENDIJK 2 T OOP O INSCHOTN - IFHOVN 2 andelijk en rustiek liggend direct aan de rand van dorpskern inschoten met fraai landelijk polderlandschap, monumentale boerderij annex herenhuis met schuren, boomgaard, bos

Nadere informatie

Bijgebouw. Erf en landerijen

Bijgebouw. Erf en landerijen Bergweg 23 Ommen Op een zeer besloten en veel privacy biedende plek in het fraaie buitengebied van Ommen ligt dit vrijstaande landhuis met diverse bijgebouwen op een kavel van maar liefst 2,4 ha bestaande

Nadere informatie

TE KOOP Bouwkavel te Someren

TE KOOP Bouwkavel te Someren Postadres: Hoefweg 205 B Postadres; Postbus 77 2665 LB BLEISWIJK 7600 AB ALMELO T 088-4 111 888 T 0546-831010 E pvdknaap@wltm.nl E info@ltmvastgoed.nl TE KOOP Bouwkavel te Someren Brimweg nabij 10 (perceel

Nadere informatie

Bouwrecht in gemeente Hollands Kroon Adres Omschrijving Vraagprijs Status

Bouwrecht in gemeente Hollands Kroon Adres Omschrijving Vraagprijs Status Bouwrecht in gemeente Hollands Kroon Adres Omschrijving Vraagprijs Status Ontstaan op Grasweg 17, 1761 LG Anna paulowna Bouwrecht t.b.v. creëren bouwkavel op een onbebouwd perceel grond De helft van de

Nadere informatie

SCHUUR (PALINGSCHUUR) Bouwjaar 1951. Stenen muren. Pannen dak. De schuur is ingericht voor palingkwekerij. Afm. 24 x7m.

SCHUUR (PALINGSCHUUR) Bouwjaar 1951. Stenen muren. Pannen dak. De schuur is ingericht voor palingkwekerij. Afm. 24 x7m. Woonboerderij "Hoeve Nooitgedacht" Hoofdweg 106 3474 JJ Zegveld ALGEMEEN Landelijk gelegen, midden in het Groene Hart de woonboerderij "Hoeve Nooitgedacht", met diverse bijgebouwen, erf, tuin, boomgaard,

Nadere informatie

Boerderij "Baron van Nagell-Hoeve" Laag Nieuwkoop 30 3628 GC Kockengen

Boerderij Baron van Nagell-Hoeve Laag Nieuwkoop 30 3628 GC Kockengen Boerderij "Baron van Nagell-Hoeve" Laag Nieuwkoop 30 3628 GC Kockengen ALGEMEEN Boerderij "Baron van Nagell-Hoeve", mooi gelegen in het landelijk gebied tussen Kockengen en Haarzuilens. De boerderij bestaat

Nadere informatie

TE KOOP Bouwkavel woning buitengebied van Haaksbergen

TE KOOP Bouwkavel woning buitengebied van Haaksbergen Postadres; Postbus 77 7600 AB ALMELO T 0546-831010 E info@ltmvastgoed.nl TE KOOP Bouwkavel woning buitengebied van Haaksbergen Beckummerweg ong. (nabij 39-41) totale grondoppervlakte: circa 1.600 m² te

Nadere informatie

De woning is gedeeltelijk voorzien van houten kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

De woning is gedeeltelijk voorzien van houten kunststof kozijnen met dubbele beglazing. T OOP WINXVN WI ZWGN 58 O 2742 Waddinxveen IN PS VG!!!!!! Prachtig, op één van de meest gewilde locaties in Waddinxveen, met achtertuin op het zuiden, aan Singel gelegen, ruime, zonnige eengezinswoning

Nadere informatie

Fraaie, rustieke ligging met mogelijkheden voor wonen en werken te combineren alsmede mantelzorgwoning aan huis.

Fraaie, rustieke ligging met mogelijkheden voor wonen en werken te combineren alsmede mantelzorgwoning aan huis. T OOP BOWGON ( N Z I V ) O 2742 Waddinxveen WINXVN - TINBOWWG 4 WOONW TING Fraai gelegen in de nieuwe woonwijk van Waddinxveen de Triangel. Thans aanwezig een gedateerde vrijstaande woning met de mogelijkheid

Nadere informatie

Woonhuis met erf, tuin en ondergrond van Teylingenweg 157 3471 GJ Kamerik

Woonhuis met erf, tuin en ondergrond van Teylingenweg 157 3471 GJ Kamerik Woonhuis met erf, tuin en ondergrond van Teylingenweg 157 3471 GJ Kamerik ALGEMEEN Vrij gelegen, in het landelijk gebied van Kanis, eenvoudig huisje (voormalige arbeiderswoning). Dient volledig gerenoveerd

Nadere informatie

De woning is netjes onderhouden en is gedeeltelijk voorzien van houten en kunststofkozijnen met gedeeltelijke dubbele beglazing.

De woning is netjes onderhouden en is gedeeltelijk voorzien van houten en kunststofkozijnen met gedeeltelijke dubbele beglazing. T P WINXVN WI ZWGN 58 engezinswoning gelegen aan de rand van de wijk met fraai uitzicht over een groenstrook met water, nabij gelegen het buurtwinkelcentrum het oningin Wilhelminaplein op 135 m² eigen

Nadere informatie

Vrijstaande woning. Hofsteeg 1 Overasselt. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Vrijstaande woning. Hofsteeg 1 Overasselt. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Vrijstaande woning TE KOOP Hofsteeg 1 Overasselt Vrijstaande woning met ruime tuin op een perceel van 679 m² 365.000,- k.k. MAKELAARDIJ DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden 0413-336800 dlvadvies.nl

Nadere informatie

Riante ruimte voor ruimte bouwkavels. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Riante ruimte voor ruimte bouwkavels. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden TE KOOP Riante ruimte voor ruimte bouwkavels Gelegen in natuurgebied Vlagheide en op korte afstand van voorzieningen Vraagprijs 315.000,- K.K. MAKELAARDIJ Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM

Nadere informatie

Losse grond. Hatertseweg Malden. Henny Steenbruggen Oostwijk 5 Postbus AM Uden. Circa 2 hectare grond

Losse grond. Hatertseweg Malden. Henny Steenbruggen Oostwijk 5 Postbus AM Uden. Circa 2 hectare grond Losse grond TE KOOP Hatertseweg Malden Circa 2 hectare grond, / m² MAKELAARDIJ Henny Steenbruggen Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden 0413-336800 06-22429073 dlvadvies.nl info@dlvadvies.nl Aangeboden,

Nadere informatie

Fraaie ligging aan de rand van het bedrijventerrein van Zoetermeer met goede ontsluitingsmogelijkheden naar de doorgaande wegen en de A12.

Fraaie ligging aan de rand van het bedrijventerrein van Zoetermeer met goede ontsluitingsmogelijkheden naar de doorgaande wegen en de A12. T P 2742 Waddinxveen ZT ISNSTT 3 Fraaie ligging aan de rand van het bedrijventerrein van Zoetermeer met goede ontsluitingsmogelijkheden naar de doorgaande wegen en de 12. Perceel bedrijventerrein van ca.

Nadere informatie

m² agrarische grond in Sint Maarten Adres Omschrijving Vraagprijs Status

m² agrarische grond in Sint Maarten Adres Omschrijving Vraagprijs Status 18.550 m² agrarische grond in Sint Maarten Adres Omschrijving Vraagprijs Status Stroet, 1744 GJ Sint Maarten Agrarische grond in Sint Maarten 75.000 per hectare,- k.k. Te koop Inhoud Verkoopbrochure 1.

Nadere informatie

Bouwkavel. Dorpsstraat 199. Heerjansdam. Wim Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Bouwkavel. Dorpsstraat 199. Heerjansdam. Wim Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden Bouwkavel TE KOOP MAKELAARDIJ Dorpsstraat 199 Wim Stigter Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden Heerjansdam Bouwkavel in het buitengebied Voor het bouwen van een vrijstaande woning Prijs: 215.000,- K.K.

Nadere informatie

Achterhuis Boerderij. Kapellaan 8 Gassel. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Achterhuis Boerderij. Kapellaan 8 Gassel. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Achterhuis Boerderij TE KOOP Kapellaan 8 Gassel Achterhuis van monumentale woonboerderij. Kavelgrootte is 1.500 m², meer grond mogelijk. 170.000,- K.K. MAKELAARDIJ Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus 511

Nadere informatie

Realiseer uw eigen droomhuis in Riel

Realiseer uw eigen droomhuis in Riel Realiseer uw eigen droomhuis in Riel Op een unieke locatie aan de rand van natuurgebied De Regte Heide bieden wij twee ruime en exclusieve bouwkavels aan AKKERWEG - RIEL LIGGING BOUWKAVELS Riel De bouwkavels

Nadere informatie

A.F. Stroinkweg 3 Steenwijkerwold

A.F. Stroinkweg 3 Steenwijkerwold A.F. Stroinkweg 3 Steenwijkerwold Vraagprijs: op aanvraag Algemeen: In het buitengebied van Steenwijk gelegen dit modern bedrijf welke in 1946 is gesticht en door de jaren heen is verbouwd en uitgebreid.

Nadere informatie

11 HA. GROND VOOR RECREATIENATUURONTWIKKELING

11 HA. GROND VOOR RECREATIENATUURONTWIKKELING 11 HA. GROND VOOR RECREATIENATUURONTWIKKELING Adres Omschrijving Vraagprijs Status Callantsogervaart 3a, 1787PR Julianadorp Perceel bloembollengrond gelegen tegen Recreatiepark in Julianadorp geschikt

Nadere informatie

Bouwkavel. Bouwkavel te Beuningen

Bouwkavel. Bouwkavel te Beuningen Bouwkavel TE KOOP MAKELAARDIJ Bouwkavel te Beuningen Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden Bouwkavel ca. 2545 m² voor vrijstaande woning 0413-336800 620439107 Vraagprijs 515.000,- V.O.N.

Nadere informatie

Fraai gelegen aan de rand van de wijk en groenvoorziening een goed onderhouden hoekwoning met twee dakkapellen en ruime tuin met schuur.

Fraai gelegen aan de rand van de wijk en groenvoorziening een goed onderhouden hoekwoning met twee dakkapellen en ruime tuin met schuur. T OOP O WINXVN ZIPSN 52 Fraai gelegen aan de rand van de wijk en groenvoorziening een goed onderhouden hoekwoning met twee dakkapellen en ruime tuin met schuur. Bijzonderheden: 2742 Waddinxveen goed onderhouden

Nadere informatie

LEIDSCHENDAM, Ondermeerweg 10

LEIDSCHENDAM, Ondermeerweg 10 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl LEIDSCHENDAM, Ondermeerweg 10 My home is my castle! Woonboerderij en ruim 20 ha. landerijen,

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met schuur nabij de Lek, gelegen aan de Lekdijk Oost 9 te 4112 PB Beusichem

Te koop Vrijstaande woning met schuur nabij de Lek, gelegen aan de Lekdijk Oost 9 te 4112 PB Beusichem Te koop Vrijstaande woning met schuur nabij de Lek, gelegen aan de Lekdijk Oost 9 te 4112 PB Beusichem Algemeen Het object is gebouwd op een schitterende en unieke locatie aan de rand van het dorp Beusichem

Nadere informatie

Burg. van Wijngaardenstraat 56 - IJhorst

Burg. van Wijngaardenstraat 56 - IJhorst Burg. van Wijngaardenstraat 56 - IJhorst Vraagprijs: op aanvraag Algemeen: Goed onderhouden boerderij gelegen in het buitengebied van IJhorst (gemeente Staphorst) op een kavel van ruim 27 hectare. De boerderij

Nadere informatie

4,1 HA. LANDBOUWGROND TE LUTJEWINKEL

4,1 HA. LANDBOUWGROND TE LUTJEWINKEL 4,1 HA. LANDBOUWGROND TE LUTJEWINKEL Adres Omschrijving Vraagprijs Status Mientweg 58, Lutjewinkel, 1732 LG Lutjewinkel Vruchtbare kleigrond met goede verkaveling en ontsluiting. 72.500 per hectare,- k.k.

Nadere informatie

Landgoed t Amelinksbos te Enschede april 2012

Landgoed t Amelinksbos te Enschede april 2012 Landgoed t Amelinksbos te Enschede april 2012 Te Koop: Nieuw ontwikkeld landgoed in historisch landschap LANDGOED T AMELINKSBOS TE ENSCHEDE Beschrijving van het landgoed en haar mogelijkheden Opdrachtgever(s):

Nadere informatie

Woning met schuur en land Laageind KH Driebruggen

Woning met schuur en land Laageind KH Driebruggen Woning met schuur en land Laageind 57 3465 KH Driebruggen ALGEMEEN Mooi landelijke gelegen, keurig onderhouden woning met bijgebouwen, erf, tuin, ondergrond en weiland. Zeer geschikt voor iemand die (hobbymatig)

Nadere informatie

WOONBOERDERIJ. Munnikendijk 58 Westmaas. W. Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden

WOONBOERDERIJ. Munnikendijk 58 Westmaas. W. Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden WOONBOERDERIJ TE KOOP Munnikendijk 58 Westmaas Woonboerderij gelegen op een perceel van 2.000 m² Vraagprijs 399.000,- K.K. MAKELAARDIJ W. Stigter Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden 06-51280104 0413-336800

Nadere informatie

Haneveldsweg 2 BELTRUM

Haneveldsweg 2 BELTRUM Haneveldsweg 2 BELTRUM Omschrijving In het buitengebied ten zuiden van Beltrum, doch met uitzicht op het dorp, bieden wij u een bouwkavel aan ter grootte van 1.800 m². De bouwkavel mag bebouwd worden met

Nadere informatie

Boerderij "Hoeve Meerzorg" Noord Linschoterzandweg 4 3425 EK Snelrewaard

Boerderij Hoeve Meerzorg Noord Linschoterzandweg 4 3425 EK Snelrewaard Boerderij "Hoeve Meerzorg" Noord Linschoterzandweg 4 3425 EK Snelrewaard ALGEMEEN Boerderij "Hoeve Meerzorg". Schitterend gelegen langs het riviertje "de Lange Linschoten" in de Snelrewaard, tussen Oudewater

Nadere informatie

TE KOOP. Perceel bouwland te Spier

TE KOOP. Perceel bouwland te Spier TE KOOP Perceel bouwland te Spier Moraineweg ong. - totale grondoppervlakte: 02.52.17 ha - in gebruik als bouwland - bestemming agrarisch - vraagprijs: 155.000,- k.k Lauwers 14, 9405 BL Assen Postadres:

Nadere informatie

t Gantvoort BV Makelaars & Adviseurs Postbus AA Aalten Gantvoortweg 4 a, Aalten Tel 0031 (0) Fax 0031 (0)

t Gantvoort BV Makelaars & Adviseurs Postbus AA Aalten Gantvoortweg 4 a, Aalten Tel 0031 (0) Fax 0031 (0) Dé Agrarisch Specialist!!! t Gantvoort BV Makelaars & Adviseurs Postbus 38 7120 AA Aalten Gantvoortweg 4 a, Aalten Tel 0031 (0) 543 47 69 80 Fax 0031 (0) 543 47 60 24 E-mail info@gantvoort.nl Website www.gantvoort.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Circa 4,4 hectare grasland Schagerweg ong. Schagerbrug

TE KOOP. Circa 4,4 hectare grasland Schagerweg ong. Schagerbrug TE KOOP Circa 4,4 hectare grasland Schagerweg ong. Schagerbrug ALGEMEEN Klaver Makelaardij biedt circa 4,4 hectare grasland aan te Schagerbrug. GRASLAND Oppervlakte Grondsoort Kwaliteit Ontsluiting Drainage

Nadere informatie

Diverse voorzieningen: Gas - Electra - Riolering (persriool) - Centr. verwarming (CV-ketel Nefit ± 2007)

Diverse voorzieningen: Gas - Electra - Riolering (persriool) - Centr. verwarming (CV-ketel Nefit ± 2007) Woning met garage / berging / stalling en nieuw te bouwen loods Westbroekse Binnenweg 35 3612 AG Tienhoven ALGEMEEN Woning met garage / berging / stalling en nieuw te bouwen loods (1.100 m²), erf, tuin,

Nadere informatie

spuesens van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k.

spuesens van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k. Spuesens Makelaardij b.v. Weststraat 69 4571 HK AXEL Tel: 0115-564565 E-mail:.nvm@zeelandnet.nl van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k. Omschrijving van Middelhovenstraat 16 - Axel Onder

Nadere informatie

Diverse kavels. Groenstrook Zeemanskade Parallel gelegen aan de N482 te Sliedrecht

Diverse kavels. Groenstrook Zeemanskade Parallel gelegen aan de N482 te Sliedrecht blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Kenmerken... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Loopbrug... 4 1.7. Ontsluiting...

Nadere informatie

Westerkanaaldijk te Malden. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Westerkanaaldijk te Malden. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden TE KOOP Westerkanaaldijk te Malden 4 prachtig gelegen riante bouwkavels Wilt u naar eigen idee een woning bouwen? Prijs op aanvraag K.K. MAKELAARDIJ Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden

Nadere informatie

Te koop. Woonhuis met opstallen op een perceel van 1,5 ha gelegen aan de. Blauwe Pannenweg 3 te Oude Tonge (gemeente Oostflakkee)

Te koop. Woonhuis met opstallen op een perceel van 1,5 ha gelegen aan de. Blauwe Pannenweg 3 te Oude Tonge (gemeente Oostflakkee) Te koop Woonhuis met opstallen op een perceel van 1,5 ha gelegen aan de Blauwe Pannenweg 3 te Oude Tonge (gemeente Oostflakkee) Algemeen Het (voormalige) akkerbouw bedrijf bestaat uit een woning met aangebouwde

Nadere informatie

Riante bouwkavel. Esbeekseweg 12 te Esbeek

Riante bouwkavel. Esbeekseweg 12 te Esbeek Riante bouwkavel TE KOOP MAKELAARDIJ Esbeekseweg 12 te Esbeek Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden Riante ruimte voor ruimte bouwkavel van 960 m² in een bosrijke omgeving en zeer gunstig

Nadere informatie

Realiseer uw eigen droomhuis in Riel

Realiseer uw eigen droomhuis in Riel Realiseer uw eigen droomhuis in Riel Op een unieke locatie aan de rand van natuurgebied De Regte Heide bieden wij u drie zeer ruime en exclusieve bouwkavels aan LIGGING BOUWKAVELS Riel De bouwkavels zijn

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

TE KOOP. Circa 2,8 hectare bollengrond Stoomweg ong. Breezand

TE KOOP. Circa 2,8 hectare bollengrond Stoomweg ong. Breezand TE KOOP Circa 2,8 hectare bollengrond Stoomweg ong. Breezand ALGEMEEN Klaver Makelaardij biedt circa 2,8 hectare goede kwaliteit bollengrond aan te Breezand. BOLLENGROND Oppervlakte : circa 2ha. 86a. 12ca.

Nadere informatie

MAKELAARS IN EN TAXATEURS VAN ONROERENDE ZAKEN

MAKELAARS IN EN TAXATEURS VAN ONROERENDE ZAKEN T OOP O Bijzonderheden: 2742 Waddinxveen BOSOOP - JGSP 10 uime kavel 11.920 m² bedrijfsgrond met diverse mogelijkheden oods van ca. 345 m² met zeer hoge vloerbelasting Gesplitste verkoop bespreekbaar igen

Nadere informatie

De kavel is eventueel te splitsen in TWEE BOUWKAVELS waardoor twee HALFVRIJSTAANDE WONINGEN gerealiseerd kunnen worden.

De kavel is eventueel te splitsen in TWEE BOUWKAVELS waardoor twee HALFVRIJSTAANDE WONINGEN gerealiseerd kunnen worden. Te koop aangeboden: RUIME BOUWKAVEL voor de bouw van een VRIJSTAANDE WONING gelegen op een mooie locatie in het buitengebied van BEEK gem. MONTFERLAND De kavel is eventueel te splitsen in TWEE BOUWKAVELS

Nadere informatie

Bouwkavel van 3.500m2 voorzien van noodwoning

Bouwkavel van 3.500m2 voorzien van noodwoning Bouwkavel van 3.500m2 voorzien van noodwoning Adres Omschrijving Vraagprijs Status Purmerenderweg 15, 1461DB Zuidoostbeemster Vrije ligging in UNESCO-werelderfgoed Polder De Beemster, goede verbinding

Nadere informatie

Losse grond. Enterweg Wierden. Rob Höfkes Munsterstraat 18a Postbus AM Deventer hectare grond

Losse grond. Enterweg Wierden. Rob Höfkes Munsterstraat 18a Postbus AM Deventer hectare grond Losse grond TE KOOP Enterweg Wierden 2.10.85 hectare grond 3,- K.K. MAKELAARDIJ Rob Höfkes Munsterstraat 18a Postbus 546 7400 AM Deventer 0570-501500 06-26518685 dlvadvies.nl r.hofkes@dlvadvies.nl Landbouwgrond

Nadere informatie

Verrassende nette halfvrijstaande woning gelegen aan de rand van Waddinxveen met fraaie ligging aan rivier de Gouwe.

Verrassende nette halfvrijstaande woning gelegen aan de rand van Waddinxveen met fraaie ligging aan rivier de Gouwe. T OOP O 2742 Waddinxveen WINXVN - NOO 231 Verrassende nette halfvrijstaande woning gelegen aan de rand van Waddinxveen met fraaie ligging aan rivier de Gouwe. e woning is netjes onderhouden en heeft een

Nadere informatie

TE KOOP U D IJ K M A K E L A A R D IJ BOSKOOP - BAANWEGSEKADE 20. Bijzonderheden:

TE KOOP U D IJ K M A K E L A A R D IJ BOSKOOP - BAANWEGSEKADE 20. Bijzonderheden: T OOP O BOSOOP - BNWGS 20 Bijzonderheden: 2742 Waddinxveen uime kavel 12.400 m² bedrijfsgrond met diverse mogelijkheden Huidige bedrijfsgebouwen groot circa 864 m² Nieuwbouwmogelijkheid van 1400 m² loods

Nadere informatie

Woonboerderij "Jagtlust" Mijzijde GM Kamerik

Woonboerderij Jagtlust Mijzijde GM Kamerik Woonboerderij "Jagtlust" Mijzijde 8 3471 GM Kamerik ALGEMEEN Unieke monumentale woonboerderij Jagtlust gelegen op een prachtige locatie. Deze statige woonboerderij gecombineerd met zomerhuis heeft een

Nadere informatie

Twee unieke bouwkavels nabij Huize Almelo Gravenallee Almelo

Twee unieke bouwkavels nabij Huize Almelo Gravenallee Almelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Twee unieke bouwkavels nabij Huize Almelo Gravenallee Almelo In de parkachtige omgeving van

Nadere informatie

TE KOOP. Woonboerderij met (voormalige agrarische) opstallen. Langbroekerdijk B36 Langbroek

TE KOOP. Woonboerderij met (voormalige agrarische) opstallen. Langbroekerdijk B36 Langbroek TE KOOP Woonboerderij met (voormalige agrarische) opstallen Langbroekerdijk B36 Langbroek Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail: info@breeschotenenvernooij.nl

Nadere informatie

Twee woningen. Beerseweg 26 en 28 Cuijk. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Twee woningen. Beerseweg 26 en 28 Cuijk. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Twee woningen TE KOOP Beerseweg 26 en 28 Cuijk Locatie voor wonen werken, bestaande uit bungalow op een perceel van 4509 m² Een beleggingspand met 6 appartementen op een perceel van 500 m² Prijs op aanvraag

Nadere informatie

Erfperceel grond met circa 450 m² schuren, stal en agrarische bedrijfsbebouwing en aangrenzend perceel grasland in totaal op ca m² grond.

Erfperceel grond met circa 450 m² schuren, stal en agrarische bedrijfsbebouwing en aangrenzend perceel grasland in totaal op ca m² grond. T P FPC T SCHN ST N GSN 2742 Waddinxveen WINXVN rfperceel grond met circa 450 m² schuren, stal en agrarische bedrijfsbebouwing en aangrenzend perceel grasland in totaal op ca. 9000 m² grond. Zeer centrale

Nadere informatie

Namens opdrachtgever. TE KOOP aangeboden. Mooi landelijk gelegen STELP BOERDERIJ met bijgebouwen. te Harich, Harichsterdyk 54

Namens opdrachtgever. TE KOOP aangeboden. Mooi landelijk gelegen STELP BOERDERIJ met bijgebouwen. te Harich, Harichsterdyk 54 Namens opdrachtgever TE KOOP aangeboden Mooi landelijk gelegen STELP BOERDERIJ met bijgebouwen te Harich, Harichsterdyk 54 Namens opdrachtgever TE KOOP AANGEBODEN Stelpboerderij met bijgebouwen en landerijen

Nadere informatie

TE KOOP. Circa 4,7 hectare grasland Oosterdijk ong. Bergen NH

TE KOOP. Circa 4,7 hectare grasland Oosterdijk ong. Bergen NH TE KOOP Circa 4,7 hectare grasland Oosterdijk ong. Bergen NH ALGEMEEN Klaver Makelaardij biedt circa 4,7 hectare grasland aan te Bergen NH. CULTUURGROND Oppervlakte Grondsoort Kwaliteit Ontsluiting Drainage

Nadere informatie

3 Bouwkavels aan dijk

3 Bouwkavels aan dijk 3 Bouwkavels aan dijk TE KOOP Dorpsstraat 199 Heerjansdam Drie bouwkavels op een mooie locatie in het buitengebied van Heerjansdam. Voor het bouwen van een vrijstaande dijkwoning en een twee-onder-een-kap

Nadere informatie

TE KOOP. Indien u meer informatie wenst over de kavels, neem dan contact op met ons kantoor.

TE KOOP. Indien u meer informatie wenst over de kavels, neem dan contact op met ons kantoor. TE KOOP Plaats: Handel Adres: Gagelweg/ Dompthoorn Vraagprijs: vanaf 269.500,= k.k. Wonen op een landgoed Wonen op een groen landgoed. Twee unieke bouwkavels worden uitgegeven op landgoed Gagel gelegen

Nadere informatie

TE KOOP Bosperceel Hoogerheide (Gemeente Woensdrecht)

TE KOOP Bosperceel Hoogerheide (Gemeente Woensdrecht) TE KOOP Bosperceel Hoogerheide (Gemeente Woensdrecht) Vraagprijs : 53.000,- k.k. (vrij van 6% overdrachtsbelasting en WOZ) Perceel : ruim 2 hectare (21.144 m 2 ) Voor nadere inlichtingen: Ir. L.J.A.M.

Nadere informatie

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers Op een volop ruimte biedend perceel van ca. 1.000 m² gelegen tot woonhuis te verbouwen halfvrijstaande boerderij. Het behoort ook tot de mogelijkheden om nieuwbouw van een

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage, gastenverblijf, schuur erf en tuin op een ruim perceel van totaal m². Watertorenweg 2 (3945 PM) Cothen

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage, gastenverblijf, schuur erf en tuin op een ruim perceel van totaal m². Watertorenweg 2 (3945 PM) Cothen TE KOOP Vrijstaande woning met garage, gastenverblijf, schuur erf en tuin op een ruim perceel van totaal 4.835 m². Watertorenweg 2 (3945 PM) Cothen Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg

Nadere informatie

TE KOOP. Circa 2,5 hectare cultuurgrond Korte Ruigeweg Oudesluis

TE KOOP. Circa 2,5 hectare cultuurgrond Korte Ruigeweg Oudesluis TE KOOP Circa 2,5 hectare cultuurgrond Korte Ruigeweg Oudesluis ALGEMEEN Klaver Makelaardij biedt circa 2,5 hectare cultuurgrond aan te Oudesluis. CULTUURGROND Oppervlakte Grondsoort Kwaliteit Ontsluiting

Nadere informatie

TE KOOP Bunnerweg Eelde

TE KOOP Bunnerweg Eelde TE KOOP Bunnerweg Eelde Totale oppervlakte: 03.13.45 ha Vraagprijs: 75.000,00 k.k. Lauwers 14, 9405 BL Assen Postadres: Postbus 855, 9400 AW Assen Tel.: 0592-390321 E-mail: info@huitingschoon.nl www.huitingschoon.nl

Nadere informatie