(START)ZONDAG 10 SEPTEMBER 2017, UUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "(START)ZONDAG 10 SEPTEMBER 2017, UUR"

Transcriptie

1 (START)ZONDAG 10 SEPTEMBER 2017, UUR WEES EEN ZEGEN

2 Voorganger: Organist: Projectkoor: ds. J.M. Weststrate Ted Hoogers o.l.v. Jan Koelewijn Lezer: Lyneke Busscher Lezingen: Jeremia 36 en Mattheüs 10 Collecten: Gemeente en Oekraïne Schermen: Joost van den Heuvel Samenzang lied 218 (ev.ldb.) Samen in de naam van Jezus heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen bidden, samen zoeken naar het plan van onze Heer. Samen zingen en getuigen, samen leven tot zijn eer. Heel de wereld moet het weten dat God niet veranderd is en zijn liefde als een lichtstraal doordringt in de duisternis. 't Werk van God is niet te keren omdat Hij er over waakt, en de Geest doorbreekt de grenzen die door mensen zijn gemaakt.

3 -2- Prijst de Heer, de weg is open naar de Vader, naar elkaar. Jezus Christus, Triomfator, mijn Verlosser, Middelaar. Vader, met geheven handen breng ik U mijn dank en eer. 't Is uw Geest die mij doet zeggen: Jezus Christus is de Heer! Samenzang lied 931 (jdh) Hemelse Vader, wij brengen U de eer, buigen ons samen voor Uwen troon terneer. U bent de Koning, U zij de eer, de kracht. Kom in uw glorie, Heer, met Uwe liefd' en macht. Vul heel de aarde met macht en majesteit, verdrijf het duister door Uw aanwezigheid. Uw wil geschiedde, ja vestig hier Uw troon; vestig, o Vader, Uw rijk door uwe Zoon. Zing halleluja, Hij komt in heerlijkheid! Bestijg Uw troon Heer, U zij de heerlijkheid wij zijn de kind'ren van d' opgestane Heer. U bent de Koning en wij zingen U ter eer. Nu en voor eeuwig bezingen wij Uw macht. Jezus, de Koning, die alles heeft volbracht. Jezus zal heersen ook nu in onze tijd. Jezus is Koning nu en in der eeuwigheid. Mededelingen kerkenraad Aanvangslied 57 (jdh) Er komen stromen van zegen. Dat heeft Gods woord ons beloofd; stromen, verkwikkend als regen, vloeien tot elk die gelooft.

4 -3- refrein: Stromen van zegen, komen als plasregens neer. Nu vallen drupp len reeds neder, zend ons die stromen, o Heer! Er komen stromen van zegen, heerlijk verkwikkend zal 't zijn: op de valleien en bergen zal er nieuw leven dan zijn. (refr.) Er komen stromen van zegen, zend ons die Heilstroom nu neer! Geef ons die grote verkwikking; geef z' ons voortdurend, o Heer! (refr.) Bemoediging en groet Samenzang lied 84a (nw.ldb.) Wat hou ik van uw huis, Heer van de hemelse legers. Ik kan zo sterk verlangen naar de binnenpleinen van de Heer. Diep in mijn lijf is zo n heimwee, zo n blijvende schreeuw om de levende God. Een vogel is er thuis, Heer van de hemelse legers. Een zwaluw voedt haar jongen op bij U onder de pannen, God. Wonen bij U is een zegen, zo n blijvende kans om te zingen voor U. Gelukkig wie naar U vol van verlangen op weg zijn, zelfs in het dorre bomendal

5 -4- zien zij een bron en regenval, gaan zij van zegen tot zegen, naar God die verschijnt in zijn heilige stad. Ach hoor en kijk naar mij, Heer van de hemelse legers. Ja liever één dag dicht bij U. dan duizend dagen zonder U. Liever bij U aan de drempel dan binnen te zijn in een duistere tent. De Heer beveiligt ons, eer en geluk zal Hij geven, Hij heeft zijn liefde nooit ontzegd aan mensen, eerlijk onderweg. Heer van de hemelse legers, gelukkig zijn zij die vertrouwen op U. Wat hou ik van uw huis! Gebed Een nieuw jaarthema: WEES EEN ZEGEN Projectkoor: weet dat je welkom bent.

6 -5- Samenzang lied 241 (opw.kids, schermlied) A van almachtig, B van Bevrijder, C is van Christus, Gezalfde van God. D is van Dienaar, E is van eeuwig, F van Formeerder, Hij schiep het heelal. G van gekruisigd, H is van hoeksteen, I van Immanuël, God is met ons. J is van Jezus, K is van Koning, L is van liefde, die Hij aan mij toont. refrein: Van A tot Z bent U de hoogste Heer. Alfa, Omega en zoveel meer. Oneindig groot is ook uw heerschappij. U bent het einde voor mij! M van Messias, N is van ned rig, O is van opstanding, P van profeet, Q is van IQ: onze God is de slimste. R is van rots en S is van schild. (refr.) T is van toevlucht, een veilige haven, U van uniek, Verlosser is V. W is de weg, X voor extra bijzonder. IJ voor ijzersterk, Z van Zoon van God. (refr.) (onder het naspel van dit lied gaan de kinderen naar de nevendienst)

7 -6- Lezen: Jeremia 36 vers 1 t/m 8 en vers 20 t/m 26 Samenzang lied 108a (jdh) Woord van God, dat in 't verleden moed gaf aan ons voorgeslacht en dat duizenden bepaalde bij het wonder van Zijn macht. Alles wagend, nooit vertragend hebben zij door storm en nacht glorieus de loop volbracht. Woord van God, dat ook in t heden mensen nog ten diepste raakt en temidden van vervlakking die bestemming nooit verzaakt. Blijf ons leven, zó omgeven, dat de kracht in ons ontwaakt, die het menszijn zinvol maakt. Woord van God, dat in de toekomst nooit verandert of bezwijkt en als Gids naar 't ware leven werk'lijk onvervangbaar blijft. 't Wordt al klaarheid, als Uw waarheid eens de hele aard bestrijkt. 't Heil heeft dan zijn doel bereikt. Lezen: Mattheüs 10 vers 5 t/m 14 Samenzang lied 912, 1,3 en 5 (nw.ldb.) Neem mijn leven, laat het, Heer, toegewijd zijn aan uw eer. Maak mijn uren en mijn tijd tot uw lof en dienst bereid.

8 -7- Neem mijn stem, opdat mijn lied U, mijn Koning, hulde biedt. Maak, o Heer, mijn lippen rein, dat zij uw getuigen zijn. Neem mijn wil en maak hem vrij, dat hij U geheiligd zij. Maak mijn hart tot uwe troon, dat uw heilige Geest er woon'. Verkondiging: WEES EEN ZEGEN Samenzang jaar-themalied 710 (opw.) Zegen mij op de weg die ik moet gaan. Zegen mij op de plek waar ik zal staan. Zegen mij in alles, wat U van mij verlangt. O God, zegen mij alle dagen lang! Vader, maak mij tot een zegen; ga mij niet voorbij. Regen op mij met uw Geest, Heer, Jezus, kom tot mij als de Bron van leven, die ontspringt, diep in mij. Breng een stroom van zegen, waarin U zelf steeds mooier wordt voor mij.

9 -8- Zegen ons waar we in geloof voor leven. Zegen ons waar we hoop en liefde geven. Zegen om de ander tot zegen te zijn. O God, zegen ons tot in eeuwigheid. Vader, maak ons tot een zegen hier in de woestijn. Wachtend op uw milde regen om zelf een bron te zijn. Met een hart vol vrede zijn wij zegenend nabij. Van u liefde delend waarin wij zelf tot bron van zegen zijn. Muzikaal intermezzo Vader, maak ons tot een zegen hier in de woestijn. Wachtend op uw milde regen om zelf een bron te zijn. Met een hart vol vrede zijn wij zegenend nabij. Van u liefde delend waarin wij zelf tot bron van zegen zijn. Met een hart vol vrede zijn wij zegenend nabij. Van u liefde delend waarin wij zelf tot bron van zegen zijn. Projectkoor: in de kerk van iedereen valt iets te beleven Welkom 12-jarigen door de jeugdouderlingen Boaz Braam Sebas van der Haar Celine Bood Martijn Hoogers Imre van den Brink Esmee Lagemaat Nathan van Dommelen Simone van Putten Simon Eikelboom Cendy Vorderman Mathias Eikelboom Maud Zielman Barend de Freitas Manuel Mart Zuiderwijk Samenzang lied 444, 1,2 en 3 (ev.ldb.) Ik zegen jou in Jezus Naam - Hij bewijst zijn trouw. Ik zegen jou in Jezus Naam: Hij blijft bij jou.

10 -9- Een bloem die in de schaduw groeit houdt zijn blaadjes dicht. Een bloem bloeit open in de zon, groeit naar het licht. Wanneer het leven tegenvalt - mensen doen je zeer - bedenk: op wie de regen valt groeit naar de Heer. Dankgebed en voorbede Mededelingen over het vervolgprogramma door een lid van de commissie Inzameling van de gaven (gemeente en Oekraïne) De kinderen komen terug van de nevendienst en vertellen Samenzang met projectkoor lied 423 (nw.ldb.) Nu wij uiteengaan vragen wij God: ga met uw licht voor ons uit! Nu wij uiteengaan wens ik jou toe: ga met God! Vaya con Dios en à Dieu! Voor wie ons lief zijn vragen wij God: ga met uw licht vóór hen uit! Al onze vrienden wensen wij vrede: ga met God! Vaya con Dios en à Dieu! Voor alle mensen op onze weg: vrede en goeds in elk huis! Voor al wie kwamen onder dit dak: ga met God! Vaya con Dios en à Dieu!

11 -10- Zegen Vóór het verlaten van de kerk zingen samen met projectkoor: vol vertrouwen gaan Vol vertrouwen gaan, in de wereld staan. Samen verder, volg de herder, op een nieuwe toekomst aan. Vol vertrouwen door, onze Leidsman gaat ons voor. Uit de donkerheid, naar een nieuwe tijd, t licht in ons bestaan, waarheen wij vol vertrouwen gaan. Samen trekken wij voort, ja, zijn roepstem is gehoord, naar de horizon, waar de Levensbron, wacht op wie hem toebehoort. Zingend mogen wij gaan, niemand die mag blijven staan, reizend hand in hand naar t Beloofde Land. Samen gaan wij voort in vol vertrouwen op Zijn woord. VANMIDDAG is er om uur een openluchtdienst (Heerde zingt op zondag) bij het openluchttheater van Molencaten-De Koerberg; muzikaal werkt Zwier van der Weerd mee. Daarmee komt de avonddienst in de kerk te vervallen.

't Werk van God is niet te keren. Heel de wereld moet het weten. En zijn liefde als een lichtstraal doordringt in de duisternis.

't Werk van God is niet te keren. Heel de wereld moet het weten. En zijn liefde als een lichtstraal doordringt in de duisternis. IK ZAL ER ZIJN Tot eer van God (1938) Kom en zie (1985) Ik zal er zijn (2015) Voorganger: ds. J.M. Weststrate Voorganger: Organist: ds. Joop J.M. Bosch Weststrate Organist: Bijbellezingen: Ted Hoogers/

Nadere informatie

Liturgie morgendienst 10 september, voorganger ds. W. van der Veer. Welkom en mededelingen. Zingen: Psalm 84(psalmen voor nu)

Liturgie morgendienst 10 september, voorganger ds. W. van der Veer. Welkom en mededelingen. Zingen: Psalm 84(psalmen voor nu) Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 84(psalmen voor nu) Stil gebed Wat hou ik van Uw huis Ik kan zo sterk verlangen naar de binnenpleinen van de Heer. Diep in mijn lijf is zo n heimwee, zo'n blijvende

Nadere informatie

Jeugddienst zondag 26 april in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00u Samenzang vanaf 18.45u. Thema: Be There!

Jeugddienst zondag 26 april in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00u Samenzang vanaf 18.45u. Thema: Be There! Jeugddienst zondag 26 april in de Johanneskerk te Heerde Aanvang 19.00u Samenzang vanaf 18.45u Thema: Be There! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Muzikale medewerking: Ds. C. Hoek Roelof Jan

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Erik Donker

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Erik Donker Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Erik Donker Lezen : Matheüs 19:16-30 Tekst : Matheüs 19:27-30 Opwekking 640 Psalmen voor nu 84 Psalm 81 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 107 : 1 en 2 Opwekking 710 Lezen : Mattheüs

Nadere informatie

5 november uur AA Kramer themadienst kinderen orgel: Piet Noort; muziekgroep schriftlezing - kinderen

5 november uur AA Kramer themadienst kinderen orgel: Piet Noort; muziekgroep schriftlezing - kinderen 5 november 2017 16.00 uur AA Kramer themadienst kinderen orgel: Piet Noort; muziekgroep schriftlezing - kinderen Thema: God groot maken, daar word je zelf ook groot van. Liturgie: Sing-in: Opw kids 241

Nadere informatie

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij City Harmonic Wedding Day Votum en Groet (Sela) Votum Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die

Nadere informatie

Want dit water brengt nieuw leven en verfrist mij elke dag. 't Is een stroom van uw genade, waar 'k U steeds ontmoeten mag.

Want dit water brengt nieuw leven en verfrist mij elke dag. 't Is een stroom van uw genade, waar 'k U steeds ontmoeten mag. Hartelijk welkom De Rivier Opwekking 642 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water brengt nieuw leven en

Nadere informatie

Welkom in deze gezinsdienst Thema: Als je Jezus tegenkomt...

Welkom in deze gezinsdienst Thema: Als je Jezus tegenkomt... Welkom in deze gezinsdienst Thema: Als je Jezus tegenkomt... Voorganger: Ds. T.L.J. Bos Organist: Klaas Brouwer Gitaar: Emily Bakker Tims Alissa Oost Zang: Nadine de Vries & Tirza Bakker Zingen: Lied 733

Nadere informatie

STARTZONDAG Voorganger Br. Dave Plantinga. m.m.v. Eimert van Dijk (orgel) One Spirit (koor)

STARTZONDAG Voorganger Br. Dave Plantinga. m.m.v. Eimert van Dijk (orgel) One Spirit (koor) STARTZONDAG Voorganger Br. Dave Plantinga m.m.v. Eimert van Dijk (orgel) One Spirit (koor) Zingen: Opwekking 715 Wat hou ik van Uw huis Heer van de hemelse legers. Ik kan zo sterk verlangen naar de binnenpleinen

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 12 juni 2016, uur ds. H.H. Meerveld, Harlingen De Hoeksteen

Datum Voorganger Kerkgebouw 12 juni 2016, uur ds. H.H. Meerveld, Harlingen De Hoeksteen De Liturgie Hoeksteen 12 juni 2016 avond HM Alphadienst Datum Voorganger Kerkgebouw 12 juni 2016, 19.00 uur ds. H.H. Meerveld, Harlingen De Hoeksteen Muzikale begeleiding: Alpha-muziekteam 1. Muziek 2.

Nadere informatie

HEERDE ZINGT OP ZONDAG zondag 10 juni 2018, uur. ZINGENDE GEZEGEND: ZEGEN en ZINGEN

HEERDE ZINGT OP ZONDAG zondag 10 juni 2018, uur. ZINGENDE GEZEGEND: ZEGEN en ZINGEN HEERDE ZINGT OP ZONDAG zondag 10 juni 2018, 19.00 uur ZINGENDE GEZEGEND: ZEGEN en ZINGEN Voorganger: ds. J.M. Weststrate Organist: Ted Hoogers Lezing: Psalm 84 (Anoeschka Verheijen) Muz. medew. gospelkoor

Nadere informatie

BOUWERS GEZOCHT. kerk & schooldienst (met CBS Wereldwijs (gedeelte) zondag 11 februari 2018, uur

BOUWERS GEZOCHT. kerk & schooldienst (met CBS Wereldwijs (gedeelte) zondag 11 februari 2018, uur BOUWERS GEZOCHT kerk & schooldienst (met CBS Wereldwijs (gedeelte) zondag 11 februari 2018, 10.00 uur voorganger: ds. J.M. Weststrate organist: Joop Bosch lezingen: Nehemia en Mattheüs lezer(s): predikant

Nadere informatie

Eredienst 14 mei uur Voorganger: Ds. R. Roth

Eredienst 14 mei uur Voorganger: Ds. R. Roth Eredienst 14 mei 2017 10.00 uur Voorganger: Ds. R. Roth Liturgie Votum / zegengroet (Sela) Gezang 161: 1, 2 Gebed Gezang 161: 3, 4 Schriftlezing 1 Samuël 17 Psalm 25: 1, 2 >> Regenboog Preek Opwekking

Nadere informatie

Paasgezinsdienst 6 april 2015

Paasgezinsdienst 6 april 2015 Welkom in de Paasgezinsdienst 6 april 2015 God wint, dat geloven wij 1. Samenzang Opwekking 167 (2 en 3 bovenstem) 2. Welkom en gebed 3. Samenzang Opwekking voor kids 85 4. Uitleg paasproject 5. Samenzang

Nadere informatie

Liturgie. zondag 9 juli :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt

Liturgie. zondag 9 juli :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt zondag 9 juli 2017 Liturgie 09:30 uur Ds R Prins 14:15 uur Ds H D Bondt 09:30 uur 9-jul Ds R Prins PsvN 84 : OPW 715 Gez 158 : Recht 15 : Ps 7 : 1, 3, 7 Gez 143 : 1, 2, 4 Opw 354 : PsvNu 84 Wat hou ik

Nadere informatie

Liturgie. zondag 22 mei :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds W Jagersma

Liturgie. zondag 22 mei :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds W Jagersma Liturgie zondag 22 mei 2016 09:30 uur Ds H D Bondt 14:15 uur Ds W Jagersma 09:30 uur 22-mei Ds H D Bondt NLB 84a : 1, 2 Gez 157 : Ps 32 : 1, 2 Efeze 4 : 1-16 2 Kor 5 : 14-15 Opw 713 : NLB 84a : 3, 4 NLB

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 14 juli 2019 Voorganger: ds. Annelene Metz - Brink orgel: dhr.

Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 14 juli 2019 Voorganger: ds. Annelene Metz - Brink orgel: dhr. Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 14 juli 2019 Voorganger: ds. Annelene Metz - Brink orgel: dhr. Leo Lommers mmv. de cantorij o.l.v. Leo Lommers -------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

6 januari uur EB Buitendijk orgel: Jannes Munneke schriftlezing : Marieke Urbach

6 januari uur EB Buitendijk orgel: Jannes Munneke schriftlezing : Marieke Urbach 6 januari 2019 10.00 uur EB Buitendijk orgel: Jannes Munneke schriftlezing : Marieke Urbach Votum en vredegroet Zingen GK06 gz171 Wees stil voor het aangezicht van God Wet Zingen GK ps111: 5 De Here heeft

Nadere informatie

Orde van de kleuterdienst op zondag 22 mei 2016, om 9.30 uur in Kerkelijk Centrum Het Anker te Vroomshoop

Orde van de kleuterdienst op zondag 22 mei 2016, om 9.30 uur in Kerkelijk Centrum Het Anker te Vroomshoop Orde van de kleuterdienst op zondag 22 mei 2016, om 9.30 uur in Kerkelijk Centrum Het Anker te Vroomshoop M.m.v.: Ds. F. Schipper en kinderkoor Stralende Sterren o.l.v. Hilde Drees en Jorinde Immink (dwarsfluit)

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Gerrit Boeve

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Gerrit Boeve Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Gerrit Boeve Lezen : Mattheus 28:16-20 Psalmen voor nu 84 Opwekking 277 Opwekking 276 Lied 281 : 1, 2, 3 en 4 Opwekking 687 Lied 473 : 1, 2, 3, 9 en 10 Presintaasje

Nadere informatie

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Welkom Lezen : Jacobus 4 PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

Opwekking 346: Opwekking 167:

Opwekking 346: Opwekking 167: Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht een stralend licht Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft. Laat het schijnen door ons heen. Maak ons tot een woord van hoop een levend woord dat U verlossing

Nadere informatie

voor zondag 15 april 2018, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek

voor zondag 15 april 2018, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Orde van Dienst voor zondag 15 april 2018, om 10.00 uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek 3 E OPBOUWZONDAG: LAAT ZIEN WIE JE MAG ZIJN Voorganger: ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: mevrouw

Nadere informatie

GEZINSDIENST. zondag 29 oktober 2017, uur LEES JE BIJBEL LEEF JE BIJBEL

GEZINSDIENST. zondag 29 oktober 2017, uur LEES JE BIJBEL LEEF JE BIJBEL GEZINSDIENST zondag 29 oktober 2017, 10.00 uur LEES JE BIJBEL LEEF JE BIJBEL Voorganger: ds. J.M. Weststrate Organist: Jan Koelewijn Bijbellezing: Marcus 12 Collecten: Gemeente en Jeugdwerk Beeldscherm:

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Handelingen 2 vers 29 t/m 41 Lied 124 (Op Toonhoogte) Gezang 477 vers 1 en 2 (Liedboek) Lied 315 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm

Nadere informatie

Drempelgebed. De mensen stromen binnen. Het gaat nu echt beginnen de dominee gaat spreken met zijn beroemde preken.

Drempelgebed. De mensen stromen binnen. Het gaat nu echt beginnen de dominee gaat spreken met zijn beroemde preken. Voorhof, 21 april 2013 - Kerk-Schooldienst Thema: Bouwstenen voor een goed leven. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Ton van Dienst M.m.v. kinderen bovenbouw Julianaschool *** Binnenkomst kerkenraad,

Nadere informatie

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst. Liturgie zondag uur Focus dienst. Thema: let s Focus together

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst. Liturgie zondag uur Focus dienst. Thema: let s Focus together Liturgie zondag 14-05-2017 09.30 uur ds J.J. Meijer - belijdenisdienst Thema: een leven dat van liefde overloopt Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Opwekking 599 Gebed Getuigenis

Nadere informatie

Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw, kom gauw, we wachten op jou.

Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw, kom gauw, we wachten op jou. Orde van dienst voor de kinderdienst 3 februari 2019 Het vrolijkste Feest (Poerim) Voor de dienst zingen we 2 liedjes Ø Kom binnen, kom binnen Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw,

Nadere informatie

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok Zondag 29 Oktober Zondag Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok OM TE BEGINNEN Welkom Stil worden Zingen: Samen in de

Nadere informatie

Zondag 3 juni 2018, uur IK HEB EEN VRIEND LEVI JOHANNES BOENSMA. geboren 22 maart 2018 THIJS HAIJE KOELEWIJN. geboren 5 april 2018

Zondag 3 juni 2018, uur IK HEB EEN VRIEND LEVI JOHANNES BOENSMA. geboren 22 maart 2018 THIJS HAIJE KOELEWIJN. geboren 5 april 2018 Zondag 3 juni 2018, 10.00 uur IK HEB EEN VRIEND LEVI JOHANNES BOENSMA geboren 22 maart 2018 THIJS HAIJE KOELEWIJN geboren 5 april 2018 Voorganger : ds. J.M. Weststrate Organist : Joop Bosch Bijbellezing

Nadere informatie

Liturgie 10 maart 2019

Liturgie 10 maart 2019 Liturgie 10 maart 2019 Votum en groet Zingen Hemelhoog 493 U bent welkom We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer We zijn hier bij elkaar Om te vieren

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 2 september 2018 Startzondag Een goed gesprek Voorgangers: Gertjan Robbemond en ds. Lyonne Verschoor-Schuijer mmv

Orde van dienst voor zondag 2 september 2018 Startzondag Een goed gesprek Voorgangers: Gertjan Robbemond en ds. Lyonne Verschoor-Schuijer mmv Orde van dienst voor zondag 2 september 2018 Startzondag Een goed gesprek Voorgangers: Gertjan Robbemond en ds. Lyonne Verschoor-Schuijer mmv gelegenheidskoor DoH olv Leo Lommers -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Liturgie jongerendienst zondagavond 22 januari 2017 We luisteren naar lied OT 52 WIE OP DE HEER VERTROUWEN

Liturgie jongerendienst zondagavond 22 januari 2017 We luisteren naar lied OT 52 WIE OP DE HEER VERTROUWEN Liturgie jongerendienst zondagavond 22 januari 2017 We luisteren naar lied OT 52 WIE OP DE HEER VERTROUWEN Wie op de Heer vertrouwen, zijn als de berg Sion 2x die niet wankelt, maar voor altoos blijft.

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Genesis 1 : 26-28 Genesis 2 : 18-25 Leviticus 12 Numeri 5 : 11-31 Psalm 148 : 1 en 4 Gezang 121 : 1 en 2 Gezang 121 : 3, 4, 5 en 6 Gezang 121 :

Nadere informatie

Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag.

Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Hartelijk welkom Ik wil juichen voor U Opwekking 589 Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Ik erken: U, Heer, bent God en

Nadere informatie

Ds. A.W. van de Griend uit Kloosterhaar

Ds. A.W. van de Griend uit Kloosterhaar Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 1 mei 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham aanvang: 19.00 uur. Thema: Wat er ook gebeurt. Voorganger: Ouderling van dienst: Muzikale inbreng: Organist: Ds. A.W.

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk

Welkom in de Pauluskerk Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Ds. H. Reinders Organiste: Anja van der Ploeg Combo: Ans Reinders, Dirk Jan Reinders, Chris Hazelaar en Diane van Iperen Zingen: Evangelische Liedboek 185 1. Leer mij

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst

Liturgie voor de morgendienst Liturgie voor de morgendienst op Eerste Pinksterdag 2015 in de Oosterholthoeve In deze dienst: bediening van de Heilige Doop Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: m.m.v. muziekgroep ds. J.A. Brussaard

Nadere informatie

Thema: Sprakeloze leegte en onuitsprekelijke Volheid

Thema: Sprakeloze leegte en onuitsprekelijke Volheid Zondag 22 februari 2015 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Afscheidsdienst Thema: Sprakeloze leegte en onuitsprekelijke Volheid Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr. Cor van Kooten Mmv. True Colours,

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Peter Zuidema

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Peter Zuidema Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Peter Zuidema Lezen : Psalm 73 PvN 84 Psalm 27 : 1 en 3 Opwekking 520 Lied 297 : 1 en 2 Psalm 73 : 9, 10 en 11 Ichthus Hus 19.00 20.30 25 januari 3,- GEZOCHT! COMMISSIELEDEN

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: dr. Peter van de Kamp

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: dr. Peter van de Kamp Welkom in de Hoeksteen Voorganger: dr. Peter van de Kamp Lezen : Genesis 45 : 25-46 : 7 Genesis 46 : 28-30 Tekst : Genesis 47 : 7-10 PvN 84 Psalm 105 : 11 Opwekking 454 Opwekking 378 Opwekking 574 Missionaire

Nadere informatie

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken.

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Welkom Mededelingen namens de Kerkenraad Aanvangslied: Opwekking 167:

Nadere informatie

Wij belijden één geloof en één Heer ; zijn geroepen tot één hoop, tot Uw eer. Heer, geef vrede die ons samenbindt. Vader, maak ons één!

Wij belijden één geloof en één Heer ; zijn geroepen tot één hoop, tot Uw eer. Heer, geef vrede die ons samenbindt. Vader, maak ons één! Pinksterfeest Zondag 4 juni 2017 Heer, ik hoor van rijke zegen, die Gij uitstort keer op keer Heer, ik hoor van rijke zegen, die Gij uitstort keer op keer. Laat ook van die milde regen, dropp len vallen

Nadere informatie

Eerst zien, dan geloven

Eerst zien, dan geloven Eerst zien, dan geloven Liturgie voor de jeugddienst op 22 oktober 2017 om 10:00 uur in de Ichthuskerk in Tholen Voorganger: Ds. P. Broere Muzikale medewerking: Judith Geuze, Rolant Quist en Eva Geuze

Nadere informatie

AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST

AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST ZONDAG 20 AUGUSTUS 2017 09:30 (deuren open 09:00) AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST GROTE KERK WEEKTEKST WIJS MIJ UW WEG, HEER, LAAT MIJ WANDELEN OP HET PAD VAN UW WAARHEID, VERVUL MIJN HART MET

Nadere informatie

Liederen voor zondag 1 oktober 2017

Liederen voor zondag 1 oktober 2017 Liederen voor zondag oktober 07 HEMELHOOG 399 / Opwekking 67 Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen bidden, samen zoeken

Nadere informatie

Elisa Jasmijn Alferink

Elisa Jasmijn Alferink Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Elisa Jasmijn Alferink Dochter van Jeroen en Anouk Alferink-Vugteveen 3 juli 2016 in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Organist:

Nadere informatie

NIEUW LEVEN IN JEZUS

NIEUW LEVEN IN JEZUS NIEUW LEVEN IN JEZUS 7 mei 2017 8:30 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Jacquelien Simon Organist: Lydia van den Broek Koster: M. vd Bor Lector: Fennie van den Broek Intocht: Psalm 139 1 Heer,

Nadere informatie

PKN Kerk aan de Mente te Schoonebeek

PKN Kerk aan de Mente te Schoonebeek PKN Kerk aan de Mente te Schoonebeek Voorganger: ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: mevrouw Bertha Doezeman-Bronsema Diaken van dienst: mevrouw Renneke Engbers-Hans Organist : mevrouw Diny Wesselink-Schoemakers

Nadere informatie

Jezus, mijn Jezus Koning zonder weerga, Jezus, U mijn psalm en lied, U wil ik minnen, loven, aanbidden, tot eeuwig U mijn oog eens ziet

Jezus, mijn Jezus Koning zonder weerga, Jezus, U mijn psalm en lied, U wil ik minnen, loven, aanbidden, tot eeuwig U mijn oog eens ziet Lied 01 Titel: 'k Heb geloofd en daarom zing ik Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: John Zundel (Nederlandse) J Mathijsen 'k Heb geloofd en daarom zing ik daarom zing ik van gena, van ontferming

Nadere informatie

CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt ons een

CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt ons een HOF VAN HEDEN DIENST Praisedienst 23 november 2014 18.30 uur Voorganger: ds. Dick Steenks Muzikale medwerking: CHE Live Band Ede *** Muziek voor de dienst CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Kees Baanstra

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Kees Baanstra Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Kees Baanstra Lezen : Lezen Johannes 15: 1-17 Gezang 167 : 1, 2 en 3 Breng ons samen (Sela) Gezang 179a Gezang 119 : 3 en 5 Gezang 132 : 2, 4 en 6 Lied 456 : 2 Welkom

Nadere informatie

Jeugddienst zondagmorgen 15 januari 2017 Thema: ik wens jou

Jeugddienst zondagmorgen 15 januari 2017 Thema: ik wens jou Jeugddienst zondagmorgen 15 januari 2017 Thema: ik wens jou Zingen: Opw: 573 Heer, U bent welkom, welkom, U bent welkom, grote koning. Wij heffen onze handen op naar de God van alle eeuwen. Heer, U bent

Nadere informatie

UIT JE DAK GAAN.WAT IS DAT?

UIT JE DAK GAAN.WAT IS DAT? P I N K S T E R E N zondag 20 mei 2018, 10.00 uur UIT JE DAK GAAN.WAT IS DAT? KRUISKERK VRIJE EVANGELISCHE GEMEENTE HEERDE Voorganger: ds. J.M. Weststrate Organist: Ted Hoogers Lezer: Reinolda Koot Lezingen:

Nadere informatie

Kinderdienst. Je bent uniek, maar je bent niet de enige!

Kinderdienst. Je bent uniek, maar je bent niet de enige! Kinderdienst Je bent uniek, maar je bent niet de enige! Voorganger: Wim Bevelander I.s.m. de evangelisatiecommissie 10 maart 2013 Kinderdienst 10 maart 14.30 uur Lexmond Je bent uniek maar je bent niet

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur dhr. G. Arends Jeruzalemkerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur dhr. G. Arends Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 28 juni 2015 ochtend GA Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 28 juni 2015, 9.30 uur dhr. G. Arends Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: Henk Vogel (orgel), Lof! Kindernevendienst:

Nadere informatie

Liturgie. zondag 19 maart :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt

Liturgie. zondag 19 maart :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt Liturgie zondag 19 maart 2017 09:30 uur Ds R Prins 14:15 uur Ds H D Bondt 09:30 uur 19-mrt Ds R Prins Ps 100 : Gez 145 : Gez 90 : Mat 26 : 1-16 Mat 27 : 1-10 Mat 26 : 15B NLB 912 : NwPsB 95 : 1, 3 Opw

Nadere informatie

22 april uur ET vd Kamp orgel/piano Jannes Munneke schriftlezing Marieke Urbach

22 april uur ET vd Kamp orgel/piano Jannes Munneke schriftlezing Marieke Urbach 22 april 2018 10.00 uur ET vd Kamp orgel/piano Jannes Munneke schriftlezing Marieke Urbach Welkom bij God Welkom Stilte Toewijding en groet Zingen LB 84a (Opwekking 715) Luisteren naar God Lezen Fil.3:1-16

Nadere informatie

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Schuurdienst 10 juni 2018 Zaaien met pit! Voor de dienst zingen we: Opwekking 277 Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U,

Nadere informatie

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog! Zondag 3 januari 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Marten Visser, Wezep Ouderling van dienst: Fenny Kollenstaart Organist: Jan Ebeltjes Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk Maranathakerk Liturgie 14 juni 2015 middag RdH Verdiepingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, 16.30 uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk Muzikale begeleiding: Tehilla Bijzonderheden: Heilig

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND!

Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND! Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND! Voorganger: ds. P. Molenaar Aanvang van de dienst: 10.45 uur. Ouderling van dienst: M. van Maanen

Nadere informatie

GEZINSDIENST - 1 OKTOBER MARKTPLEINKERK. Voorganger: ds. Evert van der Veen, Emmeloord Organist Cees Lodder

GEZINSDIENST - 1 OKTOBER MARKTPLEINKERK. Voorganger: ds. Evert van der Veen, Emmeloord Organist Cees Lodder GEZINSDIENST - 1 OKTOBER 2017 - MARKTPLEINKERK Voorganger: ds. Evert van der Veen, Emmeloord Organist Cees Lodder Youtube filmpje Zandtovenaar / Stef Bos Openingslied: Hemelhoog 391: 1, 3 U brengt ons

Nadere informatie

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 oktober 2016 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger: Ds R.B.W. Wentink

Liturgie. voor de dienst op zondag 2 oktober 2016 om uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger: Ds R.B.W. Wentink Liturgie voor de dienst op zondag 2 oktober 2016 om 19.00 uur in de Kapelkerk te Emmen. Voorganger: Ds R.B.W. Wentink Medewerking: Chr. Mannenkoor Appingedam o.l.v. Nico Dijkman Orgel: Jan Beukema Thema:

Nadere informatie

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Zingen: Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat. Als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. In de bergen,

Nadere informatie

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Voorganger: Marije Kooistra Pianist: Albert van Eldik Ouderling: Hielkje de Vos Koster: Marianne Schipper Orde van dienst Welkom en ontsteken

Nadere informatie

Weet je, dat de Vader je kent. Weet je, dat je van waarde bent. Weet je, dat je een parel bent? Een parel in Gods hand, Een parel in Gods hand.

Weet je, dat de Vader je kent. Weet je, dat je van waarde bent. Weet je, dat je een parel bent? Een parel in Gods hand, Een parel in Gods hand. Welkom welkom welkom iedereen Welkom, welkom welkom iedereen Doe je met ons mee? We beginnen zo meteen Welkom, welkom fijn dat jij er bent Zing gezellig mee als jij het liedje kent Maar eerst nog even

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen In deze dienst wordt Sophie Boersma gedoopt & Vieren we het Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Sieds de Jong Opwekking 672 Kinderopwekking 185 Gezang 125 : 1, 3, 4 en 5 Gezang 167

Nadere informatie

Piet de Gier, Fréderique Lucas Fred van Knobelsdorff. OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek

Piet de Gier, Fréderique Lucas Fred van Knobelsdorff. OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Vierplek Wilhelminakerk Dienst van Schrift en Tafel 1 september 2019 Voorganger: Ambtsdragers: Lector: Organist: ds. Wim Kievit Piet de Gier, Fréderique Lucas Fred van Knobelsdorff Theo van der Woude OM

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self!

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self! Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014 Selfie? Ie-self! Voorganger: Dhr. G.J. Heinen Muzikale medewerking: koor van Groot Schuylenburg uit

Nadere informatie

3. Ik zal mij naar uw Huis begeven. Door uwe goedertierenheid word ik uw tempel ingeleid en buig mij, Koning van mijn leven, in vrees en beven.

3. Ik zal mij naar uw Huis begeven. Door uwe goedertierenheid word ik uw tempel ingeleid en buig mij, Koning van mijn leven, in vrees en beven. Ps. 5: 1, 2 en 3 NB 1. Laat mij, mijn Koning tot U spreken. Vroeg in de morgen kom ik, Heer, en leg mijn noden voor U neer. Hoor naar mijn zuchten en mijn smeken: wacht uw teken! 2. Gij hebt een afschuw

Nadere informatie

Orde van dienst 4 februari Zondag van het diaconaat

Orde van dienst 4 februari Zondag van het diaconaat Orde van dienst 4 februari 2018 Zondag van het diaconaat m.m.v. Brassband De Woldklank uit Steenwijkerwold vg: ds. Jaap Jonk Voor de dienst speelt de Woldklank Welkom! Moment van stilte Aansteken van

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Zingen: Evangelische Liedbundel 374 vers 1, 2 en 3 1. O Heer, mijn God, wanneer ik in verwond'ring de wereld zie die U

Nadere informatie

ONDERWEG MET DE BIJBEL. kerk & schooldienst (met GBS Kristal) zondag 12 februari 2017, uur

ONDERWEG MET DE BIJBEL. kerk & schooldienst (met GBS Kristal) zondag 12 februari 2017, uur ONDERWEG MET DE BIJBEL kerk & schooldienst (met GBS Kristal) zondag 12 februari 2017, 10.00 uur Onderweg met de Bijbel Filippus en de kamerling (Handelingen 8 : 26-40) Voorganger: Organist: Pianist: Collecten

Nadere informatie

Zingen voor de dienst: Dit is de dag (ELB 425) Welkom en afkondigingen. Zingen: Jezus is de Goede Herder (ELB 452) Votum en Groet

Zingen voor de dienst: Dit is de dag (ELB 425) Welkom en afkondigingen. Zingen: Jezus is de Goede Herder (ELB 452) Votum en Groet Jonge gezinnen dienst / opening winterwerk Thema: Gemeente zijn 21 september 2014 17.00 in de Ark Voorganger ds. Oberink Organist: Klaas Brouwer Medewerking: Zondagsschool de Lichtboei Zingen voor de dienst:

Nadere informatie

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur.

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. Liturgie Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. In deze dienst zullen we de Heilige Doop herinneren van hen die deze ontvangen hebben

Nadere informatie

WELKOM door Priscilla en Kira GROEP 1 EN 2 ZINGEN SAMENZANG SAMENZANG. Samenzang terwijl de kleuters gaan zitten PAASVIERING 2015

WELKOM door Priscilla en Kira GROEP 1 EN 2 ZINGEN SAMENZANG SAMENZANG. Samenzang terwijl de kleuters gaan zitten PAASVIERING 2015 WELKOM door Priscilla en Kira PAASVIERING 2015 Zingen Weet je dat de lente komt Elly en Rikkert - Weet je dat de lente komt.mp3 GROEP 1 EN 2 ZINGEN Weet Je Dat De Lente Komt Weet je dat de lente komt,

Nadere informatie

Henk Looijen. Dankdienst van Woord en Gebed bij het afscheid van. * Renkum, 4 april 1939 Ridderkerk, 19 augustus 2016.

Henk Looijen. Dankdienst van Woord en Gebed bij het afscheid van. * Renkum, 4 april 1939 Ridderkerk, 19 augustus 2016. Dankdienst van Woord en Gebed bij het afscheid van Henk Looijen * Renkum, 4 april 1939 Ridderkerk, 19 augustus 2016 25 september 2016 Protestantse gemeente te Bolnes Voorganger: ds. Joke van der Neut Organist:

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 30 april 2017 Aanvang:19.00 uur Thema: JUBEL voor God onze sterkte Voorganger: ds. Th.J.S. van Staalduine uit Nijbroek M.m.v. Gospelband Sinjael uit Donkerbroek 1 Voor de dienst

Nadere informatie

zondag 28 juni uur Pagina 1

zondag 28 juni uur Pagina 1 28 juni 10.30 uur AA Kramer Votum en zegengroet Psalm 84 (Psalmen voor nu) Wet Opwekking 518 Heer, u doorgrondt en kent mij. Kindmoment: Waar ben je? GK 171: 1, 2 Lezen: Psalm 62 Zingen: GK 174 Preek Zingen:

Nadere informatie

Voor de dienst worden de volgende liederen gedraaid

Voor de dienst worden de volgende liederen gedraaid Orde van dienst Voor jong en oud Wie is hier de oude zak? DIENST VAN DE VOORBEREIDING Voor de dienst worden de volgende liederen gedraaid Vul dit huis met uw glorie - Reyer Zegekroon Reyer De kerkenraad

Nadere informatie

MARCUS & DIANA 13 MEI NOVEMBER ½ jaar getrouwd. dankdienst + vernieuwing van huwelijkszegen

MARCUS & DIANA 13 MEI NOVEMBER ½ jaar getrouwd. dankdienst + vernieuwing van huwelijkszegen MARCUS & DIANA 13 MEI 2005 13 NOVEMBER 2017 12 ½ jaar getrouwd dankdienst + vernieuwing van huwelijkszegen zaterdag 11 november 2017, 15.00 uur voorganger ds. J.M. Weststrate organist/pianist Jan Koelewijn

Nadere informatie

3 maart uur ZJC van Harten orgel: Peter Sneep schriftlezing: Rinke Larooy

3 maart uur ZJC van Harten orgel: Peter Sneep schriftlezing: Rinke Larooy 3 maart 2019 17.00 uur ZJC van Harten orgel: Peter Sneep schriftlezing: Rinke Larooy Votum Zegengroet Zingen: LB84a (PvN 84 ( Wat houd ik van uw huis ) Lezen: Jeremia 11:1-17 Zingen: NPB ps106:3,11 en

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Sieds de Jong Lezen : Handelingen 7 : 8-15, 44-60 Tekst : Handelingen 7 : 55-56 Psalm 73 : 10 Lied 44 : 1, 2 en 3 Opwekking 672 Opwekking 569 Lied 473 : 1, 2, 3,

Nadere informatie

Welkom in onze slotdienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth

Welkom in onze slotdienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Welkom in onze slotdienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Johannes 7 vers 37 t/m 39 Voorzang: Samen zijn wij hier gekomen Psalm 81 vers 1 en 12 Lied 125 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Lied 113

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Voorganger : Ds. J. H. den Braber Organist : Jaap Dekker Muzikale medewerking : Emma Engels / Thom Engels / Maarten Cieremans / Tessa van der Horst / Michelle de Regt /

Nadere informatie

1 februari uur AA Kramer

1 februari uur AA Kramer 1 februari 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Welkom Votum en zegengroet GK 122 Wet Psalm 51: 5, 7 Voor de kinderen: Blijdschap. Meezingen: Het beste voor het laatst bewaard. Lezen: Johannes 2: 1-12

Nadere informatie

VIER HET LEVEN VIER VANDAAG. zondag 24 juni 2018, uur

VIER HET LEVEN VIER VANDAAG. zondag 24 juni 2018, uur VIER HET LEVEN VIER VANDAAG zondag 24 juni 2018, 10.00 uur Voorganger: ds. J.M. Weststrate Organist: Joop Bosch Dwarsfluit: Lieneke Bosch Lezer: Reinolda Koot Lezingen: Job 42 en Filippenzen 4 Collecten:

Nadere informatie

GEREFORMEERD KERKELIJK CENTRUM DE BRON IJSSELMUIDEN

GEREFORMEERD KERKELIJK CENTRUM DE BRON IJSSELMUIDEN GEREFORMEERD KERKELIJK CENTRUM DE BRON IJSSELMUIDEN Zondag 10 november 2013, thema: Liefde Ds. Nelleke Beimers, voorganger Harm, organist Merijn, pianist Medewerking verlenen: Bert, Cobie, Dorien, Harm,

Nadere informatie

in de Hoeksteen te Numansdorp

in de Hoeksteen te Numansdorp Voor de aangepaste Aangepaste zangdienst op zondag zangdienst 18 januari 2015 op om zondag 15.00 uur in de 18 Hoeksteen januari te Numansdorp 2015 om 15.00 uur in de Hoeksteen te Numansdorp Koor en band

Nadere informatie

Appèldienst 14 oktober 2018

Appèldienst 14 oktober 2018 Appèldienst 14 oktober 2018 Je leeft maar één keer ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding/appelwoord : ds. J. Snaterse Combo : o.l.v. Sanne Mulder -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Liturgie Pinksterzangdienst Tweede Pinksterdag 2019

Liturgie Pinksterzangdienst Tweede Pinksterdag 2019 Liturgie Pinksterzangdienst Tweede Pinksterdag 2019 Inleidende muziek Opening/lied: Psalm 25 Samenzang: Kom O Heilige Geest (opw. 754) 1. Heilige Geest van God Adem in ons midden Dan zullen wij aanbidden

Nadere informatie

Om 9.55 uur zingen we samen met de muziekgroep: U bent heilig

Om 9.55 uur zingen we samen met de muziekgroep: U bent heilig Westlanddienst op zondag 28 mei in de Dorpskerk te s-gravenzande m.m.v. de Muziekgroep; Schriftlezer is Sjaan van der Kaaij Thema: Kopje onder Voor de dienst zingt en speelt de muziekgroep Om 9.55 uur

Nadere informatie

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur Liturgie van zondag 24 februari 2019 in de Hervormde Dorpskerk Aanvang 14.30 uur Zing allemaal en maak muziek! De dienst wordt geleid door dominee David ten Voorde. Muzikale medewerking wordt verleend

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 22 februari e zondag in de Veertigdagentijd

Ontmoetingskerk zondag 22 februari e zondag in de Veertigdagentijd Ontmoetingskerk zondag 22 februari 205 e zondag in de Veertigdagentijd Dienst van Schrift en Tafel Johannes 9 God wint, dat kun je zien voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Marja van der Feest / organist:

Nadere informatie

Liederenbundel Toerustend Weekend

Liederenbundel Toerustend Weekend 1 Opwekking 123 Groot is uw trouw, o Heer Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst

Nadere informatie

Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald. Welkom en mededelingen

Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald. Welkom en mededelingen Liturgie 5 februari 2017 Aanvang: 10.00 uur Thema: Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald Welkom en mededelingen Lied: Gezang 1:

Nadere informatie

Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om Voorganger: Ds. Hoekman. Thema: De kennis van onze ellende

Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om Voorganger: Ds. Hoekman. Thema: De kennis van onze ellende Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om 17.00. Voorganger: Ds. Hoekman Thema: De kennis van onze ellende - Welkom en afkondigingen - Zingen: JDH 21 Ere zij aan God de Vader Ere zij aan God, de Vader,

Nadere informatie

Ontmoetingsdienst. Datum Voorganger Kerkgebouw 8 november 2015, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk

Ontmoetingsdienst. Datum Voorganger Kerkgebouw 8 november 2015, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 8 november 2015 ochtend RdH Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 8 november 2015, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: Bert Geuchies (orgel),

Nadere informatie