Veel gestelde vragen. 2. Contact. 1. Voordelen voor DAK-leden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veel gestelde vragen. 2. Contact. 1. Voordelen voor DAK-leden"

Transcriptie

1 Veel gestelde vragen 1. Voordelen voor DAK-leden 2. Contact 3. Hoe werkt de vergelijker 4. De vergelijker in uw huisstijl 5. De verzekeraars 6. Provisie en kortingen 7. Deelnemersoverzichten en rekening courant 8. UPIVA 1. Voordelen voor DAK-leden Door de samenwerking van DAK met UPIVA heeft u via de vergelijker toegang tot een breed aanbod van verzekeraars met gunstige prijs voor uw klanten. Tevens zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van de vergelijker. Ook is het mogelijk de vergelijker rechtstreeks aan te bieden aan uw klanten. Waarbij het ook mogelijk is klanten direct te laten bellen met UPIVA. Tevens is het mogelijk om uw telefoonnummer op te laten nemen in de module waardoor u een extra contactmoment heeft met uw klanten. Hoe kan ik de vergelijker gebruiken? U ontvangt via twee vergelijkers, één voor uw particuliere relaties en één voor uw MKBrelaties. Indien u geen vergelijker heeft ontvangen vraag deze dan aan bij DAK - UPIVA en mail uw verzoek aan dakzorg@upiva.nl. Wanneer zijn de nieuwe premies en voorwaarden 2018 beschikbaar? Medio november 2017 zullen de voorwaarden en premies voor 2018 bekend worden gemaakt. 2. Contact DAK - UPIVA Tel: dakzorg@upiva.nl Bij DAK UPIVA kunt u terecht als u vragen heeft over onderstaande onderwerpen: De werking van de vergelijkingsmodules; Wensen of suggesties heeft voor verbeteringen aan de modules; Als uw klant een vraag heeft en bij één van de collectiviteiten van UPIVA is verzekerd; Voor alle klantvragen over hun zorgverzekering; dekkingen, vergelijkingen, etc.; Uw klanten mogen ook rechtstreeks contact opnemen voor vragen indien u dat wenst; Voor alle vragen over deelnemersoverzichten. DAK Tel: Voor vragen over rekening-couranten en provisie; Als uw klant een vraag heeft en NIET bij één van de UPIVA collectiviteiten is verzekerd.

2 3. Hoe werkt de vergelijker Hoe werkt de vergelijker? Door de invoer van een aantal basisgegevens krijgt u een overzicht van mogelijke zorgverzekeringen. Door het toepassen van verschillende filters past u de selectie aan uw wensen aan. Het is ook mogelijk om uw huidige verzekering als uitgangspunt te nemen en deze te vergelijken met andere aanbieders. Hoe zet ik de vergelijker in als adviestool? Wilt u de regie houden als adviseur? Plaats dan de module niet online, maar gebruik enkel de URL die u van UPIVA DAK hebt ontvangen. U kunt uw klanten dan persoonlijk voorzien van een goed advies. De module wordt nog doorontwikkeld, waardoor u als adviseur nog meer mogelijkheden krijgt. De nieuwe functionaliteiten zijn alleen voor u als adviseur zichtbaar. Hoe zet ik de vergelijker in als verkooptool? Uiteraard is het ook mogelijk om de URL van uw zorgvergelijkingsmodule op uw website te plaatsen. Klanten kunnen dan zonder uw advies gebruikmaken van de module en direct een zorgverzekering afsluiten. U kunt hier dus klantvragen over krijgen, desgewenst beantwoorden wij deze voor u. Voor een goede communicatie is uw adres (infobox of uw persoonlijke ) gekoppeld aan de module. U ontvangt altijd een kopie van de aanvraag, intermediairwijziging of offerteverzoek. Zo bent u altijd op de hoogte van hetgeen er in de vergelijkingsmodule is opgevraagd. Hoe kan een consument afsluiten? De consument kan via de module direct online een zorgverzekering afsluiten en zijn oude verzekering opzeggen. Let op! Op 31 december dient de verzekeringnemer zijn zorgverzekering bij zijn huidige verzekeraar op te zeggen als de verzekeringnemer wenst over te stappen. Wanneer kan ik gebruikmaken van de zorgvergelijkingsmodules? U kunt het gehele jaar uw klanten voorzien van een goed advies en interessante korting bij een groot aantal verzekeraars. Via de zorgvergelijkingsmodules gaat dit volledig geautomatiseerd. Wenst uw klant over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, omdat hij of zij 18 jaar is geworden, gaat scheiden, etc., dan bieden de aanvraagstraten van UPIVA DAK uitkomst. Uw klant kan meteen zijn of haar nieuwe zorgverzekering online aanvragen. U hoeft verder niets te doen. Wenst uw klant bij zijn of haar huidige verzekeraar te blijven, maar wil wel gebruik maken van de korting die DAK en UPIVA u bieden, dan kan dit via de intermediairverklaring. Zie de handleiding voor een korte instructie. Is het mogelijk om een zorgverzekering via een intermediairwijziging op mijn agentschap te zetten? Het is mogelijk om een provinciale zorgverzekering door middel van een intermediairwijziging op uw agentschap te zetten. Dit kan gedurende het hele jaar en niet alleen tijdens de zorgcampagne. Hierdoor kan uw klant bij de meeste zorgverzekeraars per eerste van de volgende maand gebruik maken van de collectiviteitskorting.

3 Hoe worden de aanvragen van mijn kantoor verwerkt? Alle modules zijn uniek en te herleiden naar uw kantoor. Wanneer een relatie een vergelijking maakt, kan hij de zorgverzekering online via de aanvraagstraat afsluiten. En komt de verzekering automatisch op uw agentschap bij UPIVA DAK. Hoe weet ik of er een aanvraag is gedaan? Kan ik zien of er een aanvraag is gedaan? U krijgt van alle afgesloten zorgverzekeringen en intermediairwijzigingen een kopie toegezonden via . Krijg ik ook nieuws U wordt op diverse momenten op de hoogte gehouden van wijzigingen en de voortgang tijdens de komende zorgcampagne. Wij houden u in op de hoogte door middel van een digitale nieuwsbrieven. Kan ik te allen tijde de 24/7 service (de)activeren? UPIVA DAK is 24/7 bereikbaar op het telefoonnummer Indien uw eigen telefoonnummer wordt ingeregeld, vervalt deze service. Kan ik ook met een eigen domeinnaam werken? U kunt de URL s naar uw bedrijfsmodules op uw eigen website plaatsen. Wilt u de vergelijkers van UPIVA DAK integreren in uw website, dan kan dit met een iframe code. Neem hiervoor contact op met uw systeembeheerder. Kan ik ook werkgeverscollectieven laten opnemen? U krijgt van ons een MKB-module met daarin hoge kortingen. U mag uw MKB-module aanbieden aan werknemers van uw zakelijke klanten, waarvan u ten minste één andere zakelijke verzekering heeft lopen. Wilt u een verzekeraar toevoegen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Waarom geeft mijn module een andere uitkomst dan de vorige keer U kunt geen twee modules tegelijk open hebben in uw internetscherm. Het is dan mogelijk dat er een verkeerde vergelijking gemaakt wordt. Zorg er dan ook altijd voor dat u maximaal één vergelijking tegelijk open heeft. 4. De vergelijker in uw huisstijl Heb ik een eigen dashboard / gepersonaliseerde site? U kunt uw module laten voorzien van uw logo, kleuren en overige informatie van uw kantoor. Deze informatie kunt u aan ons doorgeven via DAK - UPIVA verzendt regelmatig een update van het aantal bezoekers, het aantal afgesloten zorgverzekeringen en het aantal intermediairwijzigingen via uw module. In december mailen wij u een aantal keer een overzicht van uw relaties die een aanvraag voor een zorgverzekering hebben gestart maar deze niet hebben afgerond.

4 5. Verzekeraars Wat zijn de collectiviteitsnummers via UPIVA DAK? Maatschappij Collectiviteitsnr. particulier Collectiviteitsnr. MKB Avéro Achmea nvt CZ De Amersfoorste Delta Lloyd Menzis OHRA ONVZ Stad Holland VGZ Zilveren Kruis nvt Welke verzekeraars zijn opgenomen? Via kunt u het overzicht van de deelnemende zorgverzekeraars zien. Welke verzekeraars kan ik toevoegen? Het is niet mogelijk om verzekeraars te toe te voegen of te verwijderen. 6. Provisie en kortingen Is het mogelijk om eigen kortingen in te regelen? Uw eigen kortingen kunnen helaas niet ingeregeld worden in de module. Hoeveel provisie ontvang ik? Is dat verschillend per verzekeraar? Het overzicht van de provisies staat op: Kan ik van een verzekeraar de premies exclusief provisie laten zien? Helaas is het niet mogelijk om netto premies te tonen.

5 7. Deelnemersoverzichten en rekening courant Kopie aanvraaggegevens Zodra u of uw klant een aanvraag indient via de vergelijker ontvangt u per mail de aanvraaggegevens. Indien u vragen heeft over een polis waar u nog geen gegevens van heeft ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bezig met de ontwikkeling van een overzicht met alle belangrijke informatie van de polis. De aanvragen kunt u ook zien in het DAK Polis Portaal. Deelnemersoverzichten Let op! DAK UPIVA verstrekt geen kopie polisbladen. Wel verstekken wij 4x per jaar deelnemersoverzichten waarin al uw actieve relaties staan. Op deze deelnemersoverzichten staat alle informatie die ook op een polisblad staat. Tevens zijn de lopende polissen ook te zien in het DAK Polis Portaal. Hoe vaak krijg ik de provisie en de rekening courant vanuit DAK? De provisie en rekening-couranten ontvangt u één keer per kwartaal. Dit heeft te maken met de vele mutaties, die in het begin van het jaar plaatsvinden in de polissen van uw klanten. Hierdoor voorkomen we veel onduidelijkheden rondom de provisie. Zo wordt ZORG 4x per jaar toegevoegd aan de maandelijkse rekening courant overzichten van DAK. Het eerste overzicht ontvangt u in april. Waar kan ik mijn polisgegevens inzien? U kunt 24/7 gebruik maken van het DAK Polis Portaal voor inzage in de gegevens van de polissen. Let op! Er zijn geen kopie polissen beschikbaar. Zijn er nog kosten per polis? Voor het administreren van deze polissen brengt DAK de reguliere omslagkosten in rekening.

6 8. UPIVA Wie is UPIVA? UPIVA staat voor Uw Partner in Verzekeringen Assuradeuren. Wij zijn gespecialiseerd in het beheren en uitbreiden van zorg- en inkomensportefeuilles voor makelaars, verzekeraars en bedrijven. UPIVA DAK bedient haar actuele relatiebestand met: Service op het gebied van zorgverzekeringen (voor vragen over dekkingen en verstrekkingen, ondersteuning marketing en telefonische opvang 24/7); Automatisering (vergelijkingssoftware voor zorgverzekeringen, online aanvraagstraten en online intermediairwijzigingen). Kan UPIVA DAK mij als adviseur garanderen dat ik het portefeuillerecht heb? Het portefeuillerecht ligt en blijft bij u. UPIVA DAK treedt alleen op als serviceprovider voor zorgverzekeringen. Kan UPIVA DAK mij garanderen dat zij mijn klanten niet gaat benaderen voor andere verzekeringen zonder mijn toestemming? Wij kunnen u garanderen dat wij nooit uw klant benaderen tenzij u dit zelf verzoekt. Wat is het verdienmodel van UPIVA? UPIVA DAK heeft als insteek bij zoveel mogelijk zorgverzekeraars dezelfde provisieregeling te hanteren. Dit lukt helaas niet bij alle zorgverzekeraars. Meer informatie vindt u in de provisieregeling. UPIVA DAK ontvangt van vrijwel alle zorgverzekeraars ongeveer 15,- per betalende verzekerde, omdat wij werkzaamheden voor u en de verzekeraars verrichten.

FidAZ en Kenac Welkom bij Turien & Co. Hilko Kramer Jan Hamburger Jochum Pasteuning Marijke Golstein Ester Al

FidAZ en Kenac Welkom bij Turien & Co. Hilko Kramer Jan Hamburger Jochum Pasteuning Marijke Golstein Ester Al FidAZ en Kenac Welkom bij Turien & Co. Hilko Kramer Jan Hamburger Jochum Pasteuning Marijke Golstein Ester Al ZORGCAMPAGNE 2016 PROGRAMMA AGENDA Turien & Co. Assuradeuren ZorgQuiz Zorg Ontzorgd Zorgvergelijker

Nadere informatie

Handleiding zorgvergelijkingsmodule UPIVA

Handleiding zorgvergelijkingsmodule UPIVA Handleiding zorgvergelijkingsmodule UPIVA In uw zorgvergelijkingsmodule is het mogelijk om alle zorgverzekeraars en hun producten met elkaar te vergelijken. UPIVA heeft met diverse zorgverzekeraars afspraken

Nadere informatie

Zorgseizoen 2016/2017. SAA Verzekeringen

Zorgseizoen 2016/2017. SAA Verzekeringen Zorgseizoen 2016/2017 Introductie Geachte relatie, Binnenkort gaat het nieuwe zorgseizoen van start. SAA biedt u ook hierin graag ondersteuning aan. SAA heeft hiervoor een speciale zorgpropositie ontwikkeld,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4. Nieuwsbrief met overzicht zorgverzekeraars en FASv-collectiviteitskortingen

NIEUWSBRIEF 4. Nieuwsbrief met overzicht zorgverzekeraars en FASv-collectiviteitskortingen NIEUWSBRIEF 4 Aan: de leden van de Federatie van Algemene Seniorenverenigingen (FASv) Van: het interim bestuur FASv Datum: 14 november 2016 Onderwerp: info FASv over collectiviteitskorting premie zorgverzekering

Nadere informatie

Collectieve Zorgverzekering

Collectieve Zorgverzekering Collectieve Zorgverzekering Aanmeldformulier uw schakel naar zekerheid! Uw medewerkers meer korting en u meer grip op verzuim! Door de stijgende zorgpremies kiezen steeds meer zorgverzekerden voor een

Nadere informatie

Verantwoording. In dit document wordt informatie gegeven over de vergelijking van zorgverzekeringen op Geld.nl.

Verantwoording. In dit document wordt informatie gegeven over de vergelijking van zorgverzekeringen op Geld.nl. Verantwoording Over Geld.nl Geld.nl gelooft dat je mensen in staat moet stellen om op een eenvoudige manier zelf de juiste financiële producten te kiezen. Mensen hebben over het algemeen een hekel aan

Nadere informatie

Hoevelaken, oktober 2017 SAMENVATTING LANDELIJK ZORGONDERZOEK 2017

Hoevelaken, oktober 2017 SAMENVATTING LANDELIJK ZORGONDERZOEK 2017 Hoevelaken, oktober 2017 SAMENVATTING LANDELIJK ZORGONDERZOEK 2017 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. BEOORDELING AANBIEDERS ZORGVERZEKERINGEN... 4 3. ZORGPOLISSEN... 6 4. SAMENWERKING AANBIEDERS VAN ZORGVERZEKERINGEN...

Nadere informatie

Verantwoording. Volledigheid Zorgvergelijker Geld.nl

Verantwoording. Volledigheid Zorgvergelijker Geld.nl Verantwoording Met de Zorgvergelijker 2015 van Geld.nl kun je op basis van je specifieke zorgwensen bepalen welke zorgverzekering de beste dekking voor de laagste premie biedt. Alle data aangaande de voorwaarden

Nadere informatie

Collectieve zorgverzekeringen 2013

Collectieve zorgverzekeringen 2013 Collectieve zorgverzekeringen 2013 Het eind van het jaar nadert en dus wordt u weer overstelpt met allerlei aanbiedingen van zorgverzekeraars. De één nog beter dan de ander, en lastig om een en ander goed

Nadere informatie

Welkom. 10-11-2005 KZ (Pensioen) Adviesgroep 1

Welkom. 10-11-2005 KZ (Pensioen) Adviesgroep 1 Welkom 10-11-2005 KZ (Pensioen) Adviesgroep 1 4. Nieuwe zorgstelsel per 1-1-2006 Alle ingezetenen van Nederland komen in aanmerking voor het nieuwe zorgstelsel Alle ziekenfondsplichtige en particuliere

Nadere informatie

Vergoedingen 2016 per verzekeraar Voor hoortoestellen, tinnitusinstrumenten en -maskeerders Bron: www.hoorwijzer.nl van Stichting Hoormij/NVVS

Vergoedingen 2016 per verzekeraar Voor hoortoestellen, tinnitusinstrumenten en -maskeerders Bron: www.hoorwijzer.nl van Stichting Hoormij/NVVS Vergoedingen 2016 per verzekeraar Voor, tinnitusinstrumenten en -maskeerders Bron: www.hoorwijzer.nl van Stichting Hoormij/NVVS LET OP! - Vanuit de basiszorgverzekering krijgt u als u 18 jaar of ouder

Nadere informatie

Vergoedingen Agis/Zilveren Kruis Achmea 2015. Vergoedingen Agis Pro Life/Zilveren Kruis Achmea 2015

Vergoedingen Agis/Zilveren Kruis Achmea 2015. Vergoedingen Agis Pro Life/Zilveren Kruis Achmea 2015 Vergoedingen Agis/Zilveren Kruis Achmea 2015 Verzekeringsonderdeel: Preventie/Lifestylecursus Agis compactpolis: 50,- Agis compleetpolis: 75,- Agis comfortpolis: 100,- Agis comfortpluspolis: 125,- Agis

Nadere informatie

Handleiding Zorgverzekeringen

Handleiding Zorgverzekeringen Versie 2.0 januari 2014 Naast schadeverzekeringen, kunt u nu ook zorgverzekeringen via Voogd & Voogd vergelijken en direct afsluiten. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met Aevitae, een serviceprovider

Nadere informatie

SAMENVATTING LANDELIJK ZORGONDERZOEK 2018

SAMENVATTING LANDELIJK ZORGONDERZOEK 2018 SAMENVATTING LANDELIJK ZORGONDERZOEK 2018 DEZE SAMENVATTING WORDT U AANGEBODEN DOOR DE WINNAAR Bureau DFO, oktober 2018 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. BEOORDELING AANBIEDERS ZORGVERZEKERINGEN...

Nadere informatie

BS&F Nieuwsbrief December e jaargang - nummer 3

BS&F Nieuwsbrief December e jaargang - nummer 3 BS&F Nieuwsbrief December 2010-8e jaargang - nummer 3 Recente ontwikkelingen rond de zorgverzekering 1. Inleiding Zoals u van ons gewend bent berichten we u aan het einde van het jaar over relevante ontwikkelingen

Nadere informatie

Verantwoording. In dit document wordt informatie gegeven over de vergelijking van zorgverzekeringen op Geld.nl.

Verantwoording. In dit document wordt informatie gegeven over de vergelijking van zorgverzekeringen op Geld.nl. Verantwoording Over Geld.nl Geld.nl gelooft dat je mensen in staat moet stellen om op een eenvoudige manier zelf de juiste financiële producten te kiezen. Mensen hebben over het algemeen een hekel aan

Nadere informatie

Brochure service dienstverlening

Brochure service dienstverlening Brochure service dienstverlening Haaker & Daas Haaker & Daas Verzekeringen en Hypotheken Hypotheek service Inleiding Ons kantoor is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen in financiële diensten

Nadere informatie

Jaarcijfers Zorgverzekeraars en zorgfinanciering. Veranderingen in Augustus 2017

Jaarcijfers Zorgverzekeraars en zorgfinanciering. Veranderingen in Augustus 2017 Augustus 2017 Vektis publiceert elk jaar de jaarcijfers over de zorgverzekeraars en de zorgfinanciering. In het eerste gedeelte van dit artikel staat de ontwikkeling van het aantal zorgverzekeraars centraal.

Nadere informatie

Jaarcijfers 2013. Zorgverzekeraars en zorgfinanciering. Veranderingen in 2013. September 2013

Jaarcijfers 2013. Zorgverzekeraars en zorgfinanciering. Veranderingen in 2013. September 2013 September 2013 In het eerste gedeelte van dit artikel staat de ontwikkeling van het aantal zorgverzekeraars centraal. In het tweede deel wordt ingegaan op het financiële resultaat van de zorgverzekeraars

Nadere informatie

Vergoeding ergotherapie aanvullende pakketten 2013

Vergoeding ergotherapie aanvullende pakketten 2013 Vergoeding ergotherapie aanvullende pakketten 2013 Aevitae (VGZ) Supervip Pakket 100% (aanvulling op de Agis 50+ Actief Polis 100%, max. 2 uur p.jr. (aanvulling op de 50+ Actief Polis 100%, max. 2 uur

Nadere informatie

Jaarcijfers 2012. Zorgverzekeraars en zorgfinanciering. Veranderingen in 2012. September 2012

Jaarcijfers 2012. Zorgverzekeraars en zorgfinanciering. Veranderingen in 2012. September 2012 September 2012 In het eerste gedeelte van dit artikel staat de ontwikkeling van het aantal zorgverzekeraars centraal. In het tweede deel wordt ingegaan op het financiële resultaat van de zorgverzekeraars

Nadere informatie

Aanvraagformulier VGZ

Aanvraagformulier VGZ 1. Gegevens tussenpersoon TP-nummer Naam kantoor Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer 2. Gegevens verzekeringnemer Achternaam Voorletters Woonadres Huisnummer Postcode Woonplaats Burgerservicenummer

Nadere informatie

Implementatie online producten. Versie 5.2 ATP 05-05-2008 pagina 1. Handleiding

Implementatie online producten. Versie 5.2 ATP 05-05-2008 pagina 1. Handleiding 05-05-2008 pagina 1 Handleiding implementatie online producten Europeesche Verzekeringen Amsterdam, mei 2009 05-05-2008 pagina 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding Voorwoord Account Werken in de backoffice van

Nadere informatie

In deze paragraaf treft u de belangrijkste gegevens aan van de onderneming:

In deze paragraaf treft u de belangrijkste gegevens aan van de onderneming: Dienstenwijzer 2013 Inleiding. Op de activiteiten van Stengs Assurantie Management is de Wet Financiële Dienstverlening van toepassing. Eén van de eisen die uit deze wet volgt is dat wij u op tijd informeren

Nadere informatie

DE KLEINTJES AAN KOP

DE KLEINTJES AAN KOP SERVICE ZORGVERZEKERAARS ZORGVERZEKERAARS BEOORDEELD DE KLEINTJES AAN KOP Jaarlijks vragen we zo n 10.000 panelleden wat ze van hun zorgverzekeraar vinden. Na vijf jaar is het tijd om de balans op te maken.

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier SIZ Standaardverzekering en SIZ Aanvullende Verzekering

Aanmeldingsformulier SIZ Standaardverzekering en SIZ Aanvullende Verzekering Aanmeldingsformulier SIZ Standaardverzekering en SIZ Aanvullende Verzekering Belangrijk: Wij kunnen pas tot inschrijving overgaan als dit formulier volledig is ingevuld en door u is ondertekend. Als u

Nadere informatie

Om een afspraak te maken kunt u met ons kantoor bellen of een sturen. Afspraken buiten kantooruren zijn mogelijk op aanvraag.

Om een afspraak te maken kunt u met ons kantoor bellen of een  sturen. Afspraken buiten kantooruren zijn mogelijk op aanvraag. DIENSTENWIJZER Inleiding Ons kantoor levert financiële diensten aan het MKB en de particuliere verzekeringen van de ondernemer. In onze werkwijze staat persoonlijk contact met u als klant centraal. Met

Nadere informatie

Zorgt u al goed voor uzelf? Mis m niet: de WZW Zorgverzekering Alleen voor medewerkers in de zorg

Zorgt u al goed voor uzelf? Mis m niet: de WZW Zorgverzekering Alleen voor medewerkers in de zorg Zorgt u al goed voor uzelf? Mis m niet: de WZW Zorgverzekering Alleen voor medewerkers in de zorg Wat vindt u nou echt belangrijk aan een zorgverzekering? Een zo laag mogelijke premie? De hoogte van de

Nadere informatie

Jaarcijfers 2015. Zorgverzekeraars en zorgfinanciering. Veranderingen in 2015. Augustus 2015

Jaarcijfers 2015. Zorgverzekeraars en zorgfinanciering. Veranderingen in 2015. Augustus 2015 Augustus 2015 In het eerste gedeelte van dit artikel staat de ontwikkeling van het aantal zorgverzekeraars centraal. In het tweede deel wordt ingegaan op het financiële resultaat van de zorgverzekeraars

Nadere informatie

Nedasco Voordeelpakket Bedrijven

Nedasco Voordeelpakket Bedrijven Nedasco Voordeelpakket Bedrijven Nedasco Voordeelpakket Bedrijven De beste producten én pakketkorting Wilt u uw zakelijke klanten deskundig adviseren over bedrijfsrisico s? Biedt u ze graag gemak, overzicht

Nadere informatie

SAMENVATTING LANDELIJK ZORGONDERZOEK. Bureau D & O. Hoevelaken, oktober 2015

SAMENVATTING LANDELIJK ZORGONDERZOEK. Bureau D & O. Hoevelaken, oktober 2015 SAMENVATTING LANDELIJK ZORGONDERZOEK Bureau D & O 2015 Hoevelaken, oktober 2015 INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 1 1 INLEIDING... 3 2 BEOORDELING AANBIEDERS ZORGVERZEKERINGEN... 5 3 AANTAL ZORGPOLISSEN... 7

Nadere informatie

Zorg bij Voogd & Voogd

Zorg bij Voogd & Voogd Zorg bij Voogd & Voogd Voor u: Eenvoudig vergelijken Scherpe premies Marketingondersteuning Voor uw relatie: Voordelige zorgverzekering Eenvoudig vergelijken Automatisch overstappen Volledig digitaal via

Nadere informatie

Verantwoording. In dit document wordt informatie gegeven over de vergelijking van zorgverzekeringen op Geld.nl.

Verantwoording. In dit document wordt informatie gegeven over de vergelijking van zorgverzekeringen op Geld.nl. Verantwoording Over Geld.nl Geld.nl gelooft dat je mensen in staat moet stellen om op een eenvoudige manier zelf de juiste financiële producten te kiezen. Mensen hebben over het algemeen een hekel aan

Nadere informatie

Inventarisatieformulier voor. collectieve aanvragen

Inventarisatieformulier voor. collectieve aanvragen Inventarisatieformulier voor collectieve aanvragen Met genoegen bieden wij u een inventarisatieformulier aan voor uw collectieve aanvragen. Wanneer wij het inventarisatieformulier van u retour ontvangen

Nadere informatie

Vergoedingen 2016: Vergoedingen Aevitae (ASR/VGZ/Avero) Vergoedingen Agis/Zilveren Kruis. Vergoedingen Avero Achmea.

Vergoedingen 2016: Vergoedingen Aevitae (ASR/VGZ/Avero) Vergoedingen Agis/Zilveren Kruis. Vergoedingen Avero Achmea. Vergoedingen 2016: Vergoedingen Aevitae (ASR/VGZ/Avero) Verzekeringsonderdeel: Preventie gewichtsconsulent Plus: 0,- Top: 50,- Vip: 100,- Polisvoorwaarden: artikel 9 en 10 Vergoedingen Agis/Zilveren Kruis

Nadere informatie

Jaarcijfers 2014. Zorgverzekeraars en zorgfinanciering. Veranderingen in 2014. Augustus 2014

Jaarcijfers 2014. Zorgverzekeraars en zorgfinanciering. Veranderingen in 2014. Augustus 2014 Augustus 2014 In het eerste gedeelte van dit artikel staat de ontwikkeling van het aantal zorgverzekeraars centraal. In het tweede deel wordt ingegaan op het financiële resultaat van de zorgverzekeraars

Nadere informatie

Figuur 1: ontwikkeling totaal aantal zorgverzekeraars medio het jaar (bron: Vektis)

Figuur 1: ontwikkeling totaal aantal zorgverzekeraars medio het jaar (bron: Vektis) Jaarcijfers 2010 Zorgverzekeraars en zorgfinanciering December 2010 In het eerste gedeelte van dit artikel staat de ontwikkeling van het aantal zorgverzekeraars in 2008, 2009 en 2010 centraal. In het tweede

Nadere informatie

Rapport Telefonische Informatieverstrekking zorgverzekeraars

Rapport Telefonische Informatieverstrekking zorgverzekeraars Rapport Telefonische Informatieverstrekking zorgverzekeraars ONDERZOEK NAAR DE TELEFONISCHE INFORMATIEVERSTREKKING DOOR ZORGVERZEKERAARS TIJDENS DE OVERSTAPPERIODE december 016 Inhoud Inleiding 4 De scores

Nadere informatie

*arts, therapie en geneesmiddelen samen; ** conform lijst beroepsverenigingen respectievelijk Delta Lloyd / Univé; *** 80% indien geen contract

*arts, therapie en geneesmiddelen samen; ** conform lijst beroepsverenigingen respectievelijk Delta Lloyd / Univé; *** 80% indien geen contract Vergelijking polissen ziektekosten 2014 Aanvullende Verzekeringen: antroposofische zorg, dieetadvies, fysiother, 1elijns psycholoog Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. pagina pag. 21

Nadere informatie

SPECIAL PZO ZORGCOLLECTIEF Platform Zelfstandige Ondernemers december 2005 (geactualiseerd)

SPECIAL PZO ZORGCOLLECTIEF Platform Zelfstandige Ondernemers december 2005 (geactualiseerd) SPECIAL PZO ZORGCOLLECTIEF Platform Zelfstandige Ondernemers december 2005 (geactualiseerd) In deze special: Uw ziektekostenverzekering via PZO 1. PZO sluit collectieve contracten met vier verzekeraars

Nadere informatie

Vergoedingen Vergoedingen Avero Achmea 2017

Vergoedingen Vergoedingen Avero Achmea 2017 Vergoedingen 2017 Omdat vergoeding plaatsvindt vanuit de aanvullende polis, hoeft er geen eigen risico betaald te worden. Bel uw verzekering of raadpleeg uw polis, want veel zorgverzekeraars hebben de

Nadere informatie

Inventarisatieformulier ten behoeve van marktonderzoek

Inventarisatieformulier ten behoeve van marktonderzoek Inventarisatieformulier ten behoeve van marktonderzoek Met genoegen bieden wij u vrijblijvend en geheel onafhankelijk een marktonderzoek met betrekking tot een collectieve zorgverzekering aan. Met dit

Nadere informatie

Vergelijk. Tandartsverzekeringen 2014

Vergelijk. Tandartsverzekeringen 2014 Vergelijk Tandartsverzekeringen 2014 vergelijkmondzorg.nl Zie voor meer toelichting en de laatste updates onze website Deze vergelijking dient puur ter indicatie, voor u zijn mogelijk andere voorwaarden

Nadere informatie

Jaarcijfers Zorgverzekeraars en zorgfinanciering. Zorgverzekeraars en verzekerden in Augustus 2016

Jaarcijfers Zorgverzekeraars en zorgfinanciering. Zorgverzekeraars en verzekerden in Augustus 2016 Augustus 2016 Vektis geeft elk jaar de jaarcijfers over de zorgverzekeraars en de zorgfinanciering. In dit artikel vindt u de informatie over 2016. In het eerste deel staat de ontwikkeling van het aantal

Nadere informatie

Korting op je zorg- en schadeverzekeringen

Korting op je zorg- en schadeverzekeringen Korting op je zorg- en schadeverzekeringen Op de website www.technopark.nl/kortingop-je-verzekering kun je altijd meer lezen over acties en interessante aanbiedingen van de verschillende verzekeraars.

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht 2015

Vergoedingenoverzicht 2015 Vergoedingenoverzicht 2015 Huid&Fruit kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor informatie op deze pagina. Voor actuele informatie raadpleegt men de polis van de eigen zorgverzekering. Vergoedingen

Nadere informatie

Het Nedasco Gezond Werken Pakket Personeel

Het Nedasco Gezond Werken Pakket Personeel Het Nedasco Gezond Werken Pakket Personeel Het Nedasco Gezond Werken Pakket Personeel Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf heeft Nedasco het Gezond Werken Pakket Personeel ontwikkeld. Dit totaalconcept

Nadere informatie

AON is een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. AON zelf is geen zorgverzekeraar, maar levert zorgverzekeringen via:

AON is een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. AON zelf is geen zorgverzekeraar, maar levert zorgverzekeringen via: Vergoedingen Aevitae 2019 Basic: 0,- Plus: 0,- Top: 50,- Vip: 100,- Aevitea werknemers zorgpakket: 750,- voor alle cursussen bij elkaar Polisvoorwaarden: artikel 8 Verschil met 2018: Avitae werknemers

Nadere informatie

Daarnaast heeft Aevitae als volmachtkantoor ook een volmacht van Avéro Achmea en VGZ. Zie hiervoor de eigen polissen van deze zorgverzekeraars.

Daarnaast heeft Aevitae als volmachtkantoor ook een volmacht van Avéro Achmea en VGZ. Zie hiervoor de eigen polissen van deze zorgverzekeraars. Zorg- Soort Vergoeding Vergoeding Verzekeraar aanvullende maximaal maximaal Polis per consult/ per verzekerde per dag per kalenderjaar ACHMEA ZORG: Agis Achmea Compleet 40,-- per dag 350,-- Comfort 40,--

Nadere informatie

Kwaliteitsonderzoek telefonische informatieverstrekking zorgverzekeraars

Kwaliteitsonderzoek telefonische informatieverstrekking zorgverzekeraars Kwaliteitsonderzoek telefonische informatieverstrekking zorgverzekeraars Rapportage TNS NIPO 11 december 15 Henrike Bijlstra, Rosan Spiers Aanleiding De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) hecht er veel waarde

Nadere informatie

Vergoedingen Aevitae Vergoedingen Aevitae (ASR/VGZ/Avero) Vergoedingen AON/Avero Achmea Vergoedingen AON/Avero Achmea 2018

Vergoedingen Aevitae Vergoedingen Aevitae (ASR/VGZ/Avero) Vergoedingen AON/Avero Achmea Vergoedingen AON/Avero Achmea 2018 Vergoedingen Aevitae 2019 Basic: 0,- Plus: 0,- Top: 50,- Vip: 100,- Aevitea werknemers zorgpakket: 750,- voor alle cursussen bij elkaar Polisvoorwaarden: artikel 8 Verschil met 2018: Avitae werknemers

Nadere informatie

PREMIE OVERZICHT COLLECTIEF ZIEKTEKOSTEN 2019

PREMIE OVERZICHT COLLECTIEF ZIEKTEKOSTEN 2019 PREMIE OVERZICHT COLLECTIEF ZIEKTEKOSTEN 2019 Onderwijs Inkoopgroep heeft in samenwerking met QBENEFITS BV weer een aantal mooie collectiviteiten kunnen uitonderhandelen. Onderstaande zorg hebben een zéér

Nadere informatie

PREMIE OVERZICHT COLLECTIEF ZIEKTEKOSTEN 2016

PREMIE OVERZICHT COLLECTIEF ZIEKTEKOSTEN 2016 PREMIE OVERZICHT COLLECTIEF ZIEKTEKOSTEN 2016 Onderwijs Inkoopgroep heeft na nieuwe onderhandelingen met QBENEFITS BV, Nedasco en Van Kampen Groep het aantal zorgverzekeraars voor 2016 uitgebreid. Er zijn

Nadere informatie

Vergoedingen zorgverzekeraar dieetadvisering 2015

Vergoedingen zorgverzekeraar dieetadvisering 2015 Vergoedingen zorgverzekeraar dieetadvisering 2015 Basisverzekering: 3 uur dieetadvisering voor iedereen (Eerst wordt het eigen risico verbruikt. In 2015 is dit E 375,-) + Evt. aanvullende vergoeding (Hierover

Nadere informatie

Overzicht vergoedingen eigen bijdrage per kalenderjaar: 2015 Stichting Transman Vergoeding Verzekeraar Pakketnaam

Overzicht vergoedingen eigen bijdrage per kalenderjaar: 2015 Stichting Transman Vergoeding Verzekeraar Pakketnaam Overzicht vergoedingen eigen bijdrage per kalenderjaar: 2015 Stichting Transman Vergoeding Verzekeraar Pakketnaam Eigen bijdrage Opmerking Aevitae VGZ VGZ Ruime keuze 0 VGZ Goede keuze VGZ Eigen keuze

Nadere informatie

Uw zakelijke verzekeringsadvies bij de Rabobank. Samen sterker

Uw zakelijke verzekeringsadvies bij de Rabobank. Samen sterker Uw zakelijke verzekeringsadvies bij de Rabobank Samen sterker U wilt inzicht in de risico s die u loopt en de financiële consequenties daarvan. U wilt weten hoe u met deze risico s kunt omgaan, of het

Nadere informatie

Vergoedingen Craniosacraal therapie 2017

Vergoedingen Craniosacraal therapie 2017 Vergoedingen Craniosacraal therapie 2017 Zorgverzekeraar Aanvullend Per Consult Per jaar pakket Aevitae VGZ Plus (VGZ) 50,- 300,- Top (VGZ) 50,- 400,- Vip (VGZ) 50,- 600,- Anderzorg Extra 80% 400,- Jong

Nadere informatie

Vergoedingen 2015. De onderstaande vergoedingen en tarieven hebben betrekking op 2015 en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Vergoedingen 2015. De onderstaande vergoedingen en tarieven hebben betrekking op 2015 en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vergoedingen 2015 Belangrijke wijziging ten opzichte van 2014: De ONVZ verzekeringsgroep is met ingang van 2015 gestopt met het vergoeden van vaktherapie vanuit de aanvullende zorgverzekering. VGZ is met

Nadere informatie

Belangrijke informatie voor 2019

Belangrijke informatie voor 2019 Belangrijke informatie voor 2019 (contracten met zorgverzekeraars) Beste bezoeker van Fysiotherapie In Beweging, Er is een actieve beweging ontstaan van zorgverleners (o.a. fysiotherapeuten, diëtisten,

Nadere informatie

Onze vergunning Ons kantoor is vergunning verleend door de Autoriteit Financiële Markten:

Onze vergunning Ons kantoor is vergunning verleend door de Autoriteit Financiële Markten: Algemeen Doosje AssurantieAdvies Skipper 10 8456 JB De Knipe Telefoon: 06-5266 2726 Email: h.doosje@doosjeassurantieadvies.nl Internet: www.doosjeassurantieadvies.nl AFM vergunningnummer: 12042005 KvK

Nadere informatie

SERVICE ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADE EN UITVAARTVERZEKERINGEN

SERVICE ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADE EN UITVAARTVERZEKERINGEN SERVICE ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADE EN UITVAARTVERZEKERINGEN Introductie U heeft via ons kantoor één of meerdere (particuliere) schade- of uitvaartverzekeringen afgesloten

Nadere informatie

Vergoedingen 2017 per verzekeraar Voor hoortoestellen, tinnitusinstrumenten en -maskeerders Bron: van Stichting Hoormij/NVVS

Vergoedingen 2017 per verzekeraar Voor hoortoestellen, tinnitusinstrumenten en -maskeerders Bron:  van Stichting Hoormij/NVVS Vergoedingen 2017 per verzekeraar Voor, tinnitusinstrumenten en -maskeerders Bron: www.hoorwijzer.nl van Stichting Hoormij/NVVS LET OP! - Als u 18 jaar of ouder bent krijgt u vanuit de basiszorgverzekering,

Nadere informatie

Op zoek naar een verzekeraar die fysiotherapie in 2013 voor u prima vergoedt?

Op zoek naar een verzekeraar die fysiotherapie in 2013 voor u prima vergoedt? VvAA Zilveren Kruis Achmea Verzekering Mix Jong Pakket Mix Gezin Pakket Mix Mix Plus 2 Plus 3 Beter Af Plus Polis 3 sterren Beter Af Plus Polis 4 sterren Zorg en Zekerheid AV Totaal Op zoek naar een verzekeraar

Nadere informatie

Vergoeding lidmaatschap Patiëntenvereniging 2011 Informatie van Kiesbeter.nl en polisvoorwaarden aanvullende verzekeringen

Vergoeding lidmaatschap Patiëntenvereniging 2011 Informatie van Kiesbeter.nl en polisvoorwaarden aanvullende verzekeringen Vergoeding lidmaatschap Patiëntenvereniging 2011 Informatie van Kiesbeter.nl en polisvoorwaarden aanvullende verzekeringen Product Lidmaatschap patiëntenvereniging Voorwaarden Agis Compleet max. 25,- per

Nadere informatie

Vergoedingen Aevitae (ASR/VGZ/Avero) Er wordt vergoed vanuit de volgende aanvullende pakketten: Basic: 0,- Plus: 0,- Top: 50,- Vip: 100,-

Vergoedingen Aevitae (ASR/VGZ/Avero) Er wordt vergoed vanuit de volgende aanvullende pakketten: Basic: 0,- Plus: 0,- Top: 50,- Vip: 100,- Vergoedingen Aevitae (ASR/VGZ/Avero) 2018 Basic: 0,- Plus: 0,- Top: 50,- Vip: 100,- Polisvoorwaarden: artikel 9 Verschil met 2017: Geen Geen Vergoedingen AON/Achmea 2018 AON is een van de grotere financiële

Nadere informatie

Vergoedingen ooglaseren en lensimplantatie zorgverzekeraars 2012

Vergoedingen ooglaseren en lensimplantatie zorgverzekeraars 2012 Vergoeding zorgverzekeraar plus extra korting bij Rijnzicht Oogkliniek CZ Plus max. 100 1x per 2 jaar 200 per oog bij CZ Top max. 200 1 x per 2 jaar Excellent Supertop max. 300 1 x per 2 jaar max. 300

Nadere informatie

Zorgverzekeraar Polis (basis + aanvullend) Premie per maand Vergoeding voor hoortoestel. AnderZorg - - Geen aanvullende vergoedingen.

Zorgverzekeraar Polis (basis + aanvullend) Premie per maand Vergoeding voor hoortoestel. AnderZorg - - Geen aanvullende vergoedingen. Vergoedingen 2015 per verzekeraar Voor, tinnitusinstrumenten en -maskeerders Bron: www.hoorwijzer.nl van de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden NVVS LET OP! - Vanuit de basiszorgverzekering krijgt

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over zorg bij Nedasco

Veelgestelde vragen over zorg bij Nedasco Inhoud Hoofdstuk 1 Aanvragen, wijzigen en opzeggen 1.1 Wanneer kan de zorgverzekering of aanvullende verzekering opgezegd worden? 1.2 Kan ik in de loop van het jaar een aanvullende verzekering afsluiten,

Nadere informatie

Comfortpolis 250,- per kalenderjaar 300,- per kalenderjaar Eenmalig maximaal 200,- Achmea)

Comfortpolis 250,- per kalenderjaar 300,- per kalenderjaar Eenmalig maximaal 200,- Achmea) Zorgverzekering Aevitae (VGZ, ASR & Avéro) Basic 100,- 100,- 100,- Plus 200,- 200,- 200,- Top 200,- 200,- 200,- VIP 200,- 200,- 545,- Agis (Zilveren Kruis Comfortpolis 250,- 300,- Eenmalig maximaal 200,-

Nadere informatie

VERGOEDINGEN ZORGVERZEKERAARS BIJ AANKOPEN 123DROGISTERIJ

VERGOEDINGEN ZORGVERZEKERAARS BIJ AANKOPEN 123DROGISTERIJ VERGOEDINGEN ZORGVERZEKERAARS BIJ AANKOPEN 123DROGISTERIJ De situatie is op dit moment zo, dat zorgverzekeraars een aantal apotheken en gezondheidswinkels contracteert voor het leveren van medicijnen en

Nadere informatie

overlegging van betalingsbewijs overlegging van betalingsbewijs

overlegging van betalingsbewijs overlegging van betalingsbewijs Vergoeding lidmaatschap Patiëntenvereniging 2011 Informatie van Kiesbeter.nl en polisvoorwaarden aanvullende verzekeringen Product Lidmaatschap patiëntenvereniging Voorwaarden Agis Compleet max. 25,- per

Nadere informatie

Zorgt u al goed voor uzelf? Mis m niet: de WZW Zorgverzekering Alleen voor medewerkers in de zorg

Zorgt u al goed voor uzelf? Mis m niet: de WZW Zorgverzekering Alleen voor medewerkers in de zorg Zorgt u al goed voor uzelf? Mis m niet: de WZW Zorgverzekering Alleen voor medewerkers in de zorg Wat vindt u nou echt belangrijk aan een zorgverzekering? Een zo laag mogelijke premie? De hoogte van de

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht 2019 voor bij VVET aangesloten Registertherapeuten

Vergoedingenoverzicht 2019 voor bij VVET aangesloten Registertherapeuten Vergoedingenoverzicht 2019 voor bij VVET aangesloten Registertherapeuten Naam verzekering Maximale vergoeding AON (voorheen IAK) 450,- per jaar, max. 40,- per dag, inclusief geneesmiddelen. 650,- per jaar,

Nadere informatie

Overzicht overeenkomsten 2018

Overzicht overeenkomsten 2018 Overzicht overeenkomsten 2018 In onderstaande lijst kunt u zien met welke zorgverzekeraars Savant Zorg een overeenkomst voor 2018 heeft gesloten voor de wijkzorg. Dit betreft zorg gefinancierd vanuit de

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Verwerking aanmelding bij Aevitae. Versienummer: 19. Datum laatste aanpassing: 07-04-2014

Veelgestelde vragen. Verwerking aanmelding bij Aevitae. Versienummer: 19. Datum laatste aanpassing: 07-04-2014 Veelgestelde vragen Omschrijving: Versienummer: 19 Verwerking aanmelding bij Aevitae Beheerder: Aevitae Datum laatste aanpassing: 07-04-2014 Addendum Hoe werkt het addendum? Het addendum is te accorderen

Nadere informatie

Handleiding Extranet 2.0

Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Acura Assuradeuren Extranet 2.0 Versie 2.2 sep-17 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Wat is extranet... 3 1.2 Beginnen met extranet... 3 2. Informeren... 5 2.1 Uw

Nadere informatie

Als U één van onderstaande polissen hebt dan zit U goed voor de vergoeding van Homeopathie.

Als U één van onderstaande polissen hebt dan zit U goed voor de vergoeding van Homeopathie. VERGOEDINGEN ZORGVERZEKERAARS januari 2014 Vergoeding 2014 Als U één van onderstaande polissen hebt dan zit U goed voor de vergoeding van Homeopathie. U bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor Uw keuze

Nadere informatie

Het aantal zorgverzekeraars is in 2008 opnieuw afgenomen als gevolg van verdere vormen van samenwerking en integratie.

Het aantal zorgverzekeraars is in 2008 opnieuw afgenomen als gevolg van verdere vormen van samenwerking en integratie. Jaarcijfers 2009 Zorgverzekeraars en -financiering November 2009 In dit artikel staat de ontwikkeling van het aantal zorgverzekeraars, en de inkomsten en uitgaven van deze groep in 2007 en 2008 centraal.

Nadere informatie

Vergoedingen Mesologie 2017 Aan de vermeldingen op deze lijst kunnen geen rechten worden verleend

Vergoedingen Mesologie 2017 Aan de vermeldingen op deze lijst kunnen geen rechten worden verleend 1 Vergoedingen Mesologie 2017 Aan de vermeldingen op deze lijst kunnen geen rechten worden verleend Verzekeraars. Anderzorg onderdeel van Menzis Aevitae (ook soort tussenpersoon die voor VGZ, Avero en

Nadere informatie

Collectieve ziektekostenverzekeringen Careyn 2013

Collectieve ziektekostenverzekeringen Careyn 2013 Collectieve ziektekostenverzekeringen Careyn 2013 1. Algemeen Iedereen in Nederland moet verzekerd zijn voor zijn/haar ziektekosten. Het afsluiten van een verzekering regelt iedereen zelf. Als medewerker

Nadere informatie

Tarieven 2013. Dordrecht. www.vitaliz.info

Tarieven 2013. Dordrecht. www.vitaliz.info Dordrecht www.vitaliz.info Binnen Vitaliz werken uitsluitend fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling en begeleiding van de ouder wordende mens. In deze brochure leest u over de algemene

Nadere informatie

PREMIE OVERZICHT COLLECTIEF ZIEKTEKOSTEN 2017

PREMIE OVERZICHT COLLECTIEF ZIEKTEKOSTEN 2017 PREMIE OVERZICHT COLLECTIEF ZIEKTEKOSTEN 2017 Onderwijs Inkoopgroep heeft na onderhandelingen met QBENEFITS BV opnieuw zeer aantrekkelijke tarieven voor de zorgverzekering van uw gezinsleden voor 2017.

Nadere informatie

Overzicht vergoedingen 2016

Overzicht vergoedingen 2016 Overzicht vergoedingen 2016 Bericht voor consument: Op de volgende pagina s treft u een overzicht van zorgverzekeraars die aangeven consulten van BATC therapeuten te vergoeden. In dit overzicht hebben

Nadere informatie

Vergoedingen zorgverzekeraars 2018

Vergoedingen zorgverzekeraars 2018 Vergoedingen zorgverzekeraars 2018 Let op: er kan altijd sprake kan zijn van bijzondere voorwaarden, waardoor een verzekeraar een behandeling niet vergoed. Daarom adviseren wij u voorafgaand aan het begin

Nadere informatie

Anderzorg. Avéro Achmea. Bewuzt. Overzicht vergoedingen diensten A HOUSE 4 YOU (tot 40 per dag) 200 (tot 30 per dag)

Anderzorg. Avéro Achmea. Bewuzt. Overzicht vergoedingen diensten A HOUSE 4 YOU (tot 40 per dag) 200 (tot 30 per dag) Overzicht vergoedingen diensten A HOUSE 4 YOU 2018 (Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u zeker weten of uw zorgverzekeraar de diensten van A HOUSE 4 YOU vergoed, neem dan telefonisch

Nadere informatie

Resultaten enquête intermediaire beloning

Resultaten enquête intermediaire beloning De enquête is gehouden onder 2.419 schade intermediairs. 595 (25%) van de aangeschreven assurantieadviseurs stuurde de enquête volledig terug. Daarnaast zijn er ruim 130 assurantieadviseurs die de enquête

Nadere informatie

Overzicht vergoedingen van zorgverzekeraars voor Herstel & Balans 2015

Overzicht vergoedingen van zorgverzekeraars voor Herstel & Balans 2015 Overzicht vergoedingen van zorgverzekeraars voor Herstel & Balans 2015 versie januari 2015 Aan dit overzicht kunnen geen rechten ontleend worden. Informeer altijd bij uw zorgverzekeraar naar de vergoeding,

Nadere informatie

Het abonnementensysteem bij Bureau Mr. De Bruin in de praktijk

Het abonnementensysteem bij Bureau Mr. De Bruin in de praktijk Het abonnementensysteem bij Bureau Mr. De Bruin in de praktijk Bureau Mr. De Bruin Holleweg 19 3958 EA Amerongen T 0343 453 753 E info@bureaudebruin.nl W www.bureaudebruin.nl Versie 2010-04, 15 december

Nadere informatie

Max. netto vergoedi ng *3. Trans paran-tie *2. 750 29.16 107.95 400 Acceptatie voorwaarden van toepassing

Max. netto vergoedi ng *3. Trans paran-tie *2. 750 29.16 107.95 400 Acceptatie voorwaarden van toepassing Verzekeraar Aevitae Aanvullend Pakket 250 Verg. Max. vergoed -ing Pakket premie 2013 Basis pre mie Trans paran-tie *2 Max. netto vergoedi ng *3 Opmerkingen bij tandarts verzekering Uitzon -deringen Toelichting

Nadere informatie

Verzekerd van persoonlijke aandacht

Verzekerd van persoonlijke aandacht Verzekerd van persoonlijke aandacht Per maand: BAsis-serviCe abonnement 15.00 netto tarieven op schadeverzekeringen 18.15 incl. assurantiebelasting Digitale polismap U krijgt toegang tot uw eigen online

Nadere informatie

Vergoedingen Mesologie 2018 Aan de vermeldingen op deze lijst kunnen geen rechten worden verleend

Vergoedingen Mesologie 2018 Aan de vermeldingen op deze lijst kunnen geen rechten worden verleend 1 Vergoedingen Mesologie 2018 Aan de vermeldingen op deze lijst kunnen geen rechten worden verleend Verzekeraars. Anderzorg onderdeel van Menzis Aevitae (ook soort tussenpersoon die voor VGZ, Avero en

Nadere informatie

Tarieven eerstelijnsbehandelingen logopedie per oktober 2015. Onderstaande tarieven gelden voor : Centrale Verwerkingseenheid CZ, Delta Lloyd, OHRA

Tarieven eerstelijnsbehandelingen logopedie per oktober 2015. Onderstaande tarieven gelden voor : Centrale Verwerkingseenheid CZ, Delta Lloyd, OHRA Onderstaande tarieven gelden voor : Centrale Verwerkingseenheid CZ, Delta Lloyd, OHRA 4000 Behandeling logopedie 30,00 4001 Behandeling incl. uittoeslag 40,10 4010 Telefonische zitting 15,00 4102 Eenmalig

Nadere informatie

OVERZICHT ZIEKTEKOSTENVERZEKERINGEN 2013

OVERZICHT ZIEKTEKOSTENVERZEKERINGEN 2013 AEVITAE 2013 Orthodontie tot 18 jaar Orthodontie vanaf 18 jaar PLUS - - TOP Volledig - VIP Volledig Maximale vergoeding 1.135,-- (eenmalig) SUPER VIP Volledig Maximale vergoeding 500,-- (eenmalig) AGIS

Nadere informatie

Onze collectieve zorgverzekering

Onze collectieve zorgverzekering Onze collectieve zorgverzekering Uniek aanbod voor KBO-PCOB-leden Goed verzekerd, groot voordeel! De beste zorgverzekering voor senioren Nieuwsgierig? Lees snel verder! KBO-PCOB en Zilveren Kruis zijn

Nadere informatie

Wie zijn wij? Als full serviceprovider binnen de financiële dienstverlening ondersteunen wij bemiddelaars en aanbieders bij succesvol ondernemen.

Wie zijn wij? Als full serviceprovider binnen de financiële dienstverlening ondersteunen wij bemiddelaars en aanbieders bij succesvol ondernemen. VKG in vogelvlucht Wie zijn wij? Als full serviceprovider binnen de financiële dienstverlening ondersteunen wij bemiddelaars en aanbieders bij succesvol ondernemen. Ruim 70 jaar ervaring (1947). 3.000

Nadere informatie

Trans paran -tie *2. Max. netto vergoedi ng *3. Basis premi e. 750 29.16 107.95 400 Acceptatie voorwaarden van toepassing

Trans paran -tie *2. Max. netto vergoedi ng *3. Basis premi e. 750 29.16 107.95 400 Acceptatie voorwaarden van toepassing Aanvullend Verzekeraar Pakket Aevitae 250 Verg. Max. vergoed -ing Pakket premie 2 013 Basis premi e Trans paran -tie *2 Max. netto vergoedi ng *3 Opmerkingen bij tandarts verzeker ing Uitzo n-deringen

Nadere informatie

Trias Jong Nee 0 Fit en vrij Nee 0 Gezin Nee 0 Vitaal Ja 250 per jaar

Trias Jong Nee 0 Fit en vrij Nee 0 Gezin Nee 0 Vitaal Ja 250 per jaar Verzekeraar Aangeboden polissen Diëtist Menzis Jongeren verzorgd Ja 4 Extra verzorgd 1 Nee 0 Extra verzorgd 2 Ja 4 Extra verzorgd 3 Ja 4 Extra verzorgd 4 Ja 6 Uren CZ Jongeren 18 t/m 30 Ja jr Jongeren

Nadere informatie

VNT overzicht Zorgverzekeraars 2010*

VNT overzicht Zorgverzekeraars 2010* VNT overzicht Zorgverzekeraars 2010* * Aan de vermeldingen op deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. * Vergoeding geldt uitsluitend voor de genoemde aanvullende polissen. * Dit overzicht vermeldt

Nadere informatie

Vergoedingen Craniosacraal therapie 2018

Vergoedingen Craniosacraal therapie 2018 Vergoedingen Craniosacraal therapie 2018 Zorgverzekeraar Aanvullend pakket Per Consult Per Aevitae VGZ Plus (VGZ) 50,- 300,- Top (VGZ) 50,- 400,- Vip (VGZ) 50,- 600,- Anderzorg Extra 40,- 200,- Avéro Achmea

Nadere informatie

Vergoedingen Aevitae (ASR/VGZ/Avero) Vergoedingen Agis/Zilveren Kruis Vergoedingen Avero Achmea Vergoedingen AZVZ 2017

Vergoedingen Aevitae (ASR/VGZ/Avero) Vergoedingen Agis/Zilveren Kruis Vergoedingen Avero Achmea Vergoedingen AZVZ 2017 Vergoedingen Aevitae (ASR/VGZ/Avero) 2017 Verzekeringsonderdeel: Preventie gewichtsconsulent Plus: 0,- Top: 50,- Vip: 100,- Polisvoorwaarden: artikel 9 en 10 Vergoedingen Agis/Zilveren Kruis 2017 Verzekeringsonderdeel:

Nadere informatie