Weekbericht van 13 november

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weekbericht van 13 november"

Transcriptie

1 Weekbericht van 13 november NT2 leerlingen Sinds kort hebben wij een aantal leerlingen op school die Nederlands moeten leren als tweede taal. Zijn er ook oud-leerlingen, grote broers of zussen, ouders die de tijd hebben om 1 x in de 1 a 2 weken deze leerlingen thuis te begeleiden door voor te lezen of andere spelletjes te spelen om zo snel mogelijk de Nederlandse taal eigen te maken. Ken jij iemand of zou jij hier iets in willen/kunnen betekenen, meld je dan aan bij Erik. Te Koop In de hal bij de koffiekamer staan tafeltjes en stoeltjes die we willen opruimen. We zetten ze daarom in de verkoop. Ook staan er nog wat andere spullen waaronder kasten. Vanaf woensdag kunt u kijken of er iets van uw gading tussen zit. Tegen een kleine vergoeding is het van u! De opbrengst zullen we ten goede laten komen aan de kinderen. Vrijdag sluit de verkoop. Extra hulp gevraagd. De kasten die we gebruiken voor de opslag van de handvaardigheidspullen moeten naar een andere ruimte. Voor Machiel de conciërge wordt dit een hele klus. Zijn er vaders/moeders die overdag op korte termijn kunnen helpen. Graag deze week even melden bij meester Johan. Mogen we rekenen op uw hulp? Alvast bedankt. Levelgroep: Sinds een aantal weken ben ik gestart met het begeleiden van meerdere levelgroepen op de woensdagmorgen. In deze groepen zitten leerlingen uit groep 5 t/m 8 die gemakkelijk leren en in de klas werken met levelwerk stof. Het levelwerk bestaat uit rekenen en taal. Op woensdag evalueer ik met de leerlingen het gemaakte werk. We bekijken of er moeilijkheden zijn en er is ruimte voor het stellen van vragen. Ook bekijken we samen welk werk er de komende dagen gemaakt moet worden en ik geef daarbij uitleg/hulp waar dat nodig is. Op de andere dagen worden de leerlingen uiteraard ook door de groepsleerkracht begeleidt. Met vriendelijke groet, juf Anja Middelkamp (leerkracht groep 7 op donderdag en vrijdag)

2 Nieuws vanuit de MR: Een speerpunt van de vergadering was het continurooster. De hoofdlijnen zijn besproken. Praktische zaken zoals bv. gymnastiek tijden en organisatie bij slecht weer zijn aan de orde geweest en worden verder uitgewerkt. Halverwege de proefperiode volgt een evaluatie waarna de MR zich opnieuw zal beraden. Schoolontbijt: Vorige week hebben alle groepen deelgenomen aan het schoolontbijt. Hierbij was er aandacht voor het gezond ontbijten en kennismaken met andere producten ( smeerkaas, stroop, speltwafels e.d.) Zo te zien heeft iedereen volop genoten; fijn! Ouders die deze ochtend geholpen hebben willen we bij deze hartelijk bedanken. Voorleeswedstrijd: Voor de kinderen die zich op hadden gegeven, om mee te doen aan de voorlees wedstrijd wordt het een spannende week. Iedere deelnemer krijgt deze week gedurende 5 minuten de tijd om voor te lezen uit een gekozen boek. Daarbij moeten ze zich zoveel mogelijk houden aan de spelregels en de voorleestips, die ze mee naar huis hebben gekregen. Tijdens deze 5 minuten is het de bedoeling dat ze duidelijk, spannend, mooi en goed voorlezen. Zo te horen waren er vorige week al veel kinderen thuis enthousiast aan het oefenen. Deze week wordt er uit iedere groep een groepswinnaar gekozen. De groepswinnaars lezen op woensdag 22 november in het Schienvat nog een keer hetzelfde stuk tekst voor. De juryleden hebben dan de moeilijke, maar vooral leuke taak om uit deze groepswinnaars een schoolwinnaar te kiezen. Als uw kind groepswinnaar wordt, bent u als ouder van harte welkom tijdens de voorleeswedstrijd op woensdag 22 november. We wensen de deelnemers dan ook veel succes en leesplezier. Agenda nieuws 5 december: Op dinsdag 5 december vieren we het Sinterklaasfeest op school. We hanteren deze dag de volgende schooltijden: van 8.30 uur tot uur. Misschien handig om alvast te noteren. Dit betekent dat de kinderen deze dag op school eten. Wilt u uw kind op deze dag een lunchpakket meegeven naar school? Kerstmarkt: Donderdagavond 21 dec. a.s. is van uur de kerstmarkt van de Brummelbos. De kinderen gaan op school allerlei moois maken om deze avond te verkopen, er is aan de inwendige mens gedacht(ov) en we willen ook lokale ondernemers de kans geven om hun waar aan de man te brengen (gelieve zelf voor een kraampje zorgen). De opgaves komen langzaamaan binnen. Opgave kan nog voor 31 november a.s. middels onderstaand mailadres: Anneke.deroo@primenius.nl Gevraagd: Voor groep 6 zijn we op zoek naar dunne zwarte stof (effen) of zwarte voering stof. Deze stof willen we graag gebruiken voor het maken van een zwarte Piet. Wie kan ons hieraan helpen? Alvast bedankt.

3 Groep 1 en 2: Vorige week hadden we een hele drukke week! Van kraambezoek tot lampionnen maken tot schoolontbijt! Elke dag waren er in beide groepen heel veel papa s, mama s oma s of oppas om te helpen met de lampionnen. Wat was dit gezellig!! Hieronder een heleboel foto s van deze week.

4

5 Deze week doen we heel rustig aan, we hebben geen taken en werken uit de kasten. Groep 3: Afgelopen vrijdag hadden wij een doe-ochtend, we hebben lees- en rekenspelletjes met elkaar gespeeld. We hebben op een spelende manier de woorden van kern 3 geoefend en met rekenen het maken van splitsingen en het oefenen van buurgetallen. Vanochtend zijn we gestart met de verhalen over Sint-Maarten en de mooie voetbaluitslagen. Met lezen hebben wij vandaag het woord poes geleerd, we hebben vandaag vooral de letter oe geoefend (letterfilmpje, klankgebaar, hakken/plakken, lezen, woorden met oe bedenken). Morgen werken wij ook nog over het woord poes. Met rekenen oefenen wij nog het splitsen. Dit doen wij met concreet materiaal (bordjes/spinnen, huisjes/wasknijpers, fiches) en in ons rekenschrift. Vandaag hebben wij verliefde harten gemaakt, om de splitsing van 10 te oefenen. In de envelop staan ideeën hoe je de verliefde harten kunt oefenen. Donderdag mogen wij zelf iets knutselen, waarmee we het splitsen kunnen oefenen. Je mag spulletjes van huis meenemen (schoenendoos, envelop, wc-rollen). Dit is een voorbeeld van een splitsmachine s rekenen tijdens de doe-ochtend

6 Groep 4: Deze week gaan we de voorleeswedstrijd in de klas houden. Elke dag lezen er kinderen voor. Daaruit komt de dag-winnaar. Op vrijdag strijden de dag-winnaars nog een keer tegen elkaar, degene die dan wint is onze klassenwinnaar!! Bij rekenen gaan we klokkijken (de hele en halve uren) en geld rekenen. Taal gaat over straten die allemaal een naam hebben, maar ook laan, weg, straat of hof heten. We gaan ook verder met de tafels. Vandaag hebben we ze nog een keer geoefend met een leuk spel: kamertje verhuren. Iedereen in een groepje met hun eigen tafel, van 2, van 5 of tot 5 door elkaar, De kinderen weten zelf bij welke tafel ze zijn. Vorige week hadden we schoolontbijt, het was gezellig! Hier een paar foto s: Groep 5: Deze week zijn de voorrondes voor de voorleeswedstrijd in de groepen. We wensen alle deelnemers veel succes. Rekenen: We gaan grote aantallen schatten en tellen, we gaan tellen en terugtellen tot Ook gaan we getallen vergelijken en bepalen we de plaats en volgorde van getallen. Spelling: We herhalen deze week de strategie die hoort bij woorden met een korte klinker aan het eind van een klankgroep (afspraak torren) Taal: We maken opnieuw kennis met de 5 W s. Aan de hand hiervan maken we een beschrijving van een vreemd wezen. Groep 6: We hopen dat alle kinderen genoten hebben van het Sint Maarten lopen. Deze week hebben we te maken met de voorrondes van de voorleeswedstrijd. Er doen 7 kinderen aan de wedstrijd mee. Aan de hand van het meegegeven schema kan iedereen zien wie er op welke dag aan de beurt is. We wensen alle deelnemers heel veel plezier en succes. Vrijdag wordt bekend wie de groepswinnaar of winnares zal zijn. Bij Taal starten we met een nieuw hoofdstuk: Pak je boek. Ieder thema wordt gestart met een praatplaat en de woordenschat. De belangrijke woorden van het hoofdstuk hangen zichtbaar (ter ondersteuning) in de groep. Vervolgens gaan we het hebben over leer en doe vakken. Welke boeken heb je waarvoor nodig? We leren de toen proef om vast te stellen of een zin in de t.t. of v.t staat en leren dat de persoonsvorm (pv) verandert als je de zin van tijd verandert. Tijdens de rekenles komen o.a.de verhaaltjessommen (redactiesommen) aan bod. Dit is nog lastig. Deze week oefenen we dit type sommen veelvuldig op de computer via Deze site kan ook thuis geoefend worden. De kinderen hebben hier instructie van gehad. Tijdens het oefenen van dit type sommen is het belangrijk dat ze een onderscheid leren maken in hoofd en bijzaken en proberen om er een +; -; x; of : som uit te halen. Bij de topografie zijn we begonnen met de provincie Friesland. Deze wordt vrijdag voorzien van toets datum mee naar huis gegeven. Bij Geschiedenis wordt er gewerkt rondom het thema: Romeinen. Dit doen we aan de hand van de nieuwe mappen van 4 x wijzer en de bestaande boeken. Het geheel wordt gevisualiseerd door vele filmpjes.

7 Groep 7: Ook in groep 7 hebben we vorige week genoten van een heerlijk gevarieerd en supergezellig schoolontbijt. De foto s staan hieronder. Dinsdag 14 nov. is juf Mirjam later op school, juf Siska vervangt. Komende vrijdag gaan we naar de Noaberhoeve, het is handig om laarzen aan te doen. Vrijdagochtend komen mensen van het waterschap (zuivering) een gastles verzorgen in groep 7. Woensdag 29 nov. is het vervolg, meer info volgt. Donderdag 16 nov. is de topotoets van het Verenigd Koninkrijk. Groep 8: Vrijdag gaan we met groep 8 naar de Naoberhoeve, we gaan er oa. helpen hokken schoonmaken. Het is misschien handig om laarzen aan te doen. Vandaag hebben we de natuurtoets gedaan. Verder staan er deze week de toets voor taal en spelling op het programma. Met geschiedenis zijn de kinderen al druk bezig met de MI kaarten van geschiedenis.

8 Contact M.R. Heeft u ideeën of opmerkingen en wilt u dit kenbaar maken aan de M.R. dan kunt u dit kwijt bij Dhr. Tino Hidding (oudergeleding M.R.). Hij is bereikbaar via: mr.rkbdebrummelbos@gmail.com

Weekbericht van 14 november 2016

Weekbericht van 14 november 2016 Weekbericht van 14 november 2016 Schoolontbijt: Wat hebben we genoten van het schoolontbijt. Veel kinderen kwamen in pyama of badjas op school. Bij de mooi gedekte tafels hebben we ruimschoots de tijd

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD Weekbericht van 23 november 2015 Verjaardagen: Maandag is meester Johan jarig en dinsdag is meneer Fred jarig. We hebben al voor ze gezongen. Beiden van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag! FINALE

Nadere informatie

Het formulier kunt u, ingevuld, retour aan de leerkracht van uw kind geven.

Het formulier kunt u, ingevuld, retour aan de leerkracht van uw kind geven. Weekbericht van 20 november 2017 Vrijwillige ouderbijdrage Op 31 oktober 2017 was de jaarlijkse vergadering van de oudervereniging. Hier is uitleg gegeven over de werkzaamheden van de oudervereniging en

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Weekbericht van STUDIEDAG 27 JANUARI

Weekbericht van STUDIEDAG 27 JANUARI Weekbericht van STUDIEDAG 27 JANUARI Op vrijdag 27 januari is een studiedag gepland voor het team. We brengen een bezoek aan het NOT te Utrecht, de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor

Nadere informatie

Weekbericht van 31 oktober.

Weekbericht van 31 oktober. Weekbericht van 31 oktober. Jaarvergadering Oudervereniging: Dinsdag 31 oktober houdt de Oudervereniging haar jaarvergadering. Naast het formele deel wordt er informatie gegeven over de inzet van Ipads

Nadere informatie

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 1 mei 2017 Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! A.s. woensdagavond 3 mei houden we een klussen avond op school. Het gaat hierbij om buiten en binnen werkzaamheden. We starten om 18.30

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Weekbericht van 5 februari Algemeen. Even voorstellen:

Weekbericht van 5 februari Algemeen. Even voorstellen: Weekbericht van 5 februari 2018 Algemeen Even voorstellen: Hallo allemaal! Misschien hebben jullie mij al wel zien lopen in de school, ik ben Karlijn Wellen en vanaf vandaag begint mijn eindstage. Ik zal

Nadere informatie

Weekbericht van

Weekbericht van Weekbericht van 27-02-2017 Groep 1 en 2: Wat een pret gisteren tijdens carnaval! De kinderen zagen er prachtig uit! En wat hadden ze een plezier tijdens het spelen van de spelletjes! Deze week werken we

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april. Algemeen

Weekbericht van 3 april. Algemeen Weekbericht van 3 april Algemeen Paasbrunch: Hierbij willen we alle hulpouders hartelijk bedanken voor hun bijdrage voor de Paasbrunch. Het was weer super geregeld! Wat fijn dat veel ouders dinsdag aanboden

Nadere informatie

Weekbericht van 13 maart:

Weekbericht van 13 maart: Weekbericht van 13 maart: Ziekte: Momenteel is meester Erik afwezig door ziekte. Hij is vorige week opgenomen in het ziekenhuis met hoge koorts en hoge ontstekingswaarden. Er wordt momenteel onderzocht

Nadere informatie

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt.

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt. Weekbericht van 28 mei 2018 Algemeen: Herhaalde oproep brigadierouders: Vorige week hebben de kinderen die zich op hebben gegeven om verkeersbrigadier te worden de opleiding voor verkeersbrigadier gevolgd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Weekbericht van 2 juli 2018

Weekbericht van 2 juli 2018 Weekbericht van 2 juli 2018 Herhaalde oproep Brigadierouders!!!! Graag brengen we nogmaals het schoolbrigadieren onder uw aandacht. Willen we ook volgend schooljaar 2018/2019 het schema voor het brigadieren

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

In alle groepen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor maandag 5 december. Tijdens de intocht gaan we het chocoladeletterlied samen zingen.

In alle groepen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor maandag 5 december. Tijdens de intocht gaan we het chocoladeletterlied samen zingen. Weekbericht van 28 november 2016 Voorleeswedstrijd: Op voortreffelijke wijze hebben de groepswinnaars in het Schienvat in het bijzijn van hun ouders en kinderen van de groepen 4 t/m 8 nogmaals hun verhaal

Nadere informatie

Weekbericht van Dierendagactie De Brummelbos De koek is nog niet op! 5 oktober Stakingsdag / Studiedag Informatieavond Groep 1 t/m 8

Weekbericht van Dierendagactie De Brummelbos De koek is nog niet op! 5 oktober Stakingsdag / Studiedag Informatieavond Groep 1 t/m 8 Weekbericht van Dierendagactie De Brummelbos Aanstaande woensdag is het 4 oktober, dierendag. Samen met de Naoberhoeve is er voor de kinderen een speciaal programma in elkaar gezet. De kinderen van groep

Nadere informatie

Weekbericht van 16 januari 2017

Weekbericht van 16 januari 2017 Weekbericht van 16 januari 2017 Mededelingen vanuit de notulen MR vergadering: -De vakantieplanning wordt jaarlijks gemaakt door de gemeente. De bedoeling is dat scholen zich zoveel mogelijk conformeren

Nadere informatie

Donderdag 19 april: bestek, beker en bord meegeven in een tas voorzien van naam.

Donderdag 19 april: bestek, beker en bord meegeven in een tas voorzien van naam. Weekbericht van 16 april 2018 Algemeen Agenda Vrijdag 20 april : Koningsspelen (groep 1-8, zie hieronder) Vrijdag 27 april : Vrij (Koningsdag) 27 april 11 mei : Meivakantie Koningsspelen (vrijdag 20 april)

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Op woensdagavond 3 mei willen we graag met een groep enthousiaste ouders een klussen avond op school houden. Het gaat hierbij om buiten

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 In deze nieuwsbrief zijn de veilig en vlot woorden van kern 9 opgenomen. Ook hebben we de leesbladen waarmee de kinderen op school oefenen erbij gedaan. Veel leesplezier!

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Weekbericht van 15 januari

Weekbericht van 15 januari Weekbericht van 15 januari Woensdag staat de biebbus er weer! Vergeten jullie de boeken niet?! Veiligheid op de fiets In deze periode van het jaar is het s ochtends nog erg donker als de kinderen naar

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juni Algemeen: Avondvierdaagse

Weekbericht van 4 juni Algemeen: Avondvierdaagse Weekbericht van 4 juni 2018 Algemeen: Avondvierdaagse Deze week begint de avondvierdaagse! De leerlingen die zich hebben opgegeven om met school mee te lopen, krijgen vandaag of morgen een shirtje van

Nadere informatie

Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen

Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen BAG2SCHOOL De zomer komt eraan, tijd om de kasten weer op te ruimen. De zakken met kleding kunnen weer ingeleverd worden op school. Vóór vrijdag 1 juni!! Want dan

Nadere informatie

Weekbericht van 6 maart 2017

Weekbericht van 6 maart 2017 Weekbericht van 6 maart 2017 BELANGRIJKE VERKEERSSITUATIE GEWIJZIGD!!! Vanaf hedenmorgen is de verkeerssituatie rondom school gewijzigd ivm de afbouw van de noodlokalen wat enige weken kan gaan duren.

Nadere informatie

Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering

Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering Graag willen wij u uitnodigen voor de jaarvergadering op maandag 7 november aanstaande van 19.30 uur 21.30 uur. Op deze avond doen de geledingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2016-2017 www.martinusdommelen.nl NR. 5 17 november 2016 (nr. 6 zal verschijnen op 1 december 2016) 18-11 Anna Verberne (gr. 3) 18-11 Milan Wijnstekers (gr. 1) 19-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Weekbrief 25 januari 2016

Weekbrief 25 januari 2016 Weekbrief 25 januari 2016 Algemene mededelingen De Meerwaarde Excellente School Op de website van onze school vindt u de foto s die gemaakt zijn tijdens de uitreiking van het predicaat Excellente School

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen.

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen. Weekbericht van 23 april Algemeen Wij vallen niet uit bomen Het mooie weer is in aantocht, wat betekent dat we met elkaar weer veel buiten zijn. Natuurlijk juichen wij het toe om veel buiten te zijn! Waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5.

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5. Weekbericht van 1 februari 2016 Voor de kerstvakantie heeft ieder gezin een vragenlijst gehad over ouderpartnerschap. Van onze school hebben tot nu toe 7 ouders de vragenlijst ingevuld. We zouden het erg

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats.

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Weekbericht van 23 januari: Cultuur: Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Voor de groepen 1 en 2 is er op

Nadere informatie

Wij houden een. Bag2School. Kledinginzamelingsactie!

Wij houden een. Bag2School. Kledinginzamelingsactie! Weekbericht van 6 november. Rapporten: De rapporten worden op 11 december aan uw kind meegegeven. De 10- minuten gesprekken zijn op donderdag 14 en maandag 18 december. De datum op de jaarkalender komt

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Het gouden kalf, Exodus 32:1-6 Mozes komt terug, Exodus 32:7-20 Nieuwe stenen tafelen, Exodus 34 Agenda: 15 oktober schoonmaak

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken.

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken. Weekbericht van 7 april 2015 Algemeen: Van 6 april tot en met 24 mei kunt u bij de Co-op in Erica zogenaamde doe-koe-munten krijgen bij bepaalde boodschappen. Deze munten kunt u in de winkel in een soort

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 721 30-11-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Van de directietafel. Deze week een aantal organisatorische mededelingen.

Van de directietafel. Deze week een aantal organisatorische mededelingen. Van de directietafel Deze week een aantal organisatorische mededelingen. Zoals u weet is Fred, onze conciërge, al langere tijd ziek thuis. Gelukkig gaat het langzaam maar zeker iets beter met hem, maar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie 6 10 juli 2015 Fijne vakantie Vandaag al weer het laatste Fundamoment van dit schooljaar. Het schooljaar is weer voorbij gevlogen. De kinderen hebben veel geleerd en hard gewerkt. Er zijn ook heel veel

Nadere informatie

Weekbericht van 25 september Belangrijke mededeling

Weekbericht van 25 september Belangrijke mededeling Weekbericht van 25 september 2017 Belangrijke mededeling Wij zijn als school op de hoogte gesteld van een mogelijk datalek bij Biblionet Drenthe, waardoor mogelijk leerlinggegevens in handen van derden

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA28

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA28 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 12 18-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda 10-minutengesprekken MA21 MA28 10-minutengesprekken

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8

Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8 Weekbericht van 10 juli 2017 Zwem4daagse: De leerlingen moeten deze week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 4: 25.09.2015 Belangrijke data: 28-29 september schoolfotograaf 5 oktober dag van de leerkracht 14-15-16 oktober schoolkamp groep 7 16 oktober oud papier 23 oktober studiedag 26-30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Springnieuws Obs de Springplank

Springnieuws Obs de Springplank Springnieuws Obs de Springplank Agenda Wo 18 september alle kinderen vrij Vr 20 september Floralia (gr 5 t/m 8 mi vrij) Di 24 september MR Ma 30 september - GMR Aanwezigheid Directie week 38 en 39 Ma Di-mo

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. In de nieuwsbrief vindt u informatie, tips om thuis te oefenen en de leerdoelen. Handig om

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Huiswerk op de Sint Josephschool.

Huiswerk op de Sint Josephschool. Huiswerk op de Sint Josephschool. Informatiebrochure voor ouders / verzorgers. Deze brochure is opgezet om u als ouders/verzorgers te informeren over de rol van huiswerk op de Sint Josephschool. We hopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017 Nieuws uit de groep: Woensdag 4 oktober deden we met maar liefst 4 teams mee met het korfbaltoernooi voor groep 3 en 4. De kinderen hebben het ontzettend goed gedaan! Wat

Nadere informatie

Weekbericht van 5 december. Kerstprogramma 2016 aangepast

Weekbericht van 5 december. Kerstprogramma 2016 aangepast Weekbericht van 5 december Kerstprogramma 2016 aangepast In het vorig weekbericht heeft de kerstcommissie het programma rondom Kerst gepresenteerd. Enthousiast hebben ze in de aanloop er naartoe gebrainstormd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 november 20.00 uur: Vergadering Federatiebestuur en alle IDC-s 19 november ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 20 november Uitreiking

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen

Weekbericht van. Algemeen Weekbericht van Algemeen Cultuurweken: Wat hebben we genoten van allerlei optredens in de verschillende bouwen. Van te voren was er flink geoefend. Muziek en dans kwamen volop tot uiting. Groep 8 sloot

Nadere informatie