7,50 p.p. Ouders patat, hamburger, salade, appelmoes fris en ijsje toe. 9,95 p.p. U kunt ook kiezen voor pannenkoeken (2 p.p.) + frisdrank + likijsje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "7,50 p.p. Ouders patat, hamburger, salade, appelmoes fris en ijsje toe. 9,95 p.p. U kunt ook kiezen voor pannenkoeken (2 p.p.) + frisdrank + likijsje"

Transcriptie

1 Roofvogelprogramma s 2015 Op onze locatie Elke zondag om u. Gesloten op 1 e paas en pinksterdag maar dan op 2 e paas en pinksterdag demo Juli en augustus demo op wo., vr., za. en zo u. Kinderen 0-3 jaar gratis// 4-10 jaar 3,- en 11 jaar en ouder 5,- p.p. Verkoopprijs roofvogelprogramma s * Kinderpartijtje 320,- Is roofvogelprogramma ong. 2 uur met, het is een interactief programma (kinderen mogen dus veel zelf doen) inclusief 2x limonade en lekker wat te snoepen en 2x koffie / thee voor de begeleiders Dit is voor Max. 10 kinderen en 2 begeleiders. Zijn er meer kinderen / begeleiders dan komt er 10,- p.p. extra bij. Let op er dient minimaal 1 volwassene bij het partijtje aanwezig te zijn / blijven als begeleider! Om het partijtje compleet te maken kan er na afloop lekker worden gegeten Kinderen krijgen: patat, appelmoes, 2knakworsten, fris en een likijsje 7,50 p.p. Ouders patat, hamburger, salade, appelmoes fris en ijsje toe 9,95 p.p. U kunt ook kiezen voor pannenkoeken (2 p.p.) + frisdrank + likijsje 7,50 p.p. Dit kunnen wij aanbieden bij groepen vanaf 8 personen (kinderen + volwassenen) * Kindergroepen / scholen 395,- 1,5 uur programma interactief Is roofvogelprogramma van ong.1.5 uur. (vliegen, vogel op de hand, roofvogeltuin+uitleg) + 1,50 per kind en begeleider er bij voor limonade/chocolademelk/ koffie en een plak cake er bij als u dat wilt. Zelf meegebracht eten en drinken mag bij ons op het bedrijf NIET worden geconsumeerd. Grootte max. 50 pers. incl. volwassenen. Aanrader: neem camera s mee, vogel op de hand is leuk om te fotograferen! * Kindergroepen / scholen ,- basisprogramma Programma van ong. 1 uur, de prijs van dit programma is voor maximaal 90 kinderen en begeleiders, komt u met meer mensen dan betaalt u 2,- per persoon extra. * Reisbranche 320,- ***** Groepen tot Max 50 pers. Programma ongeveer 1 uur. Grotere groepen 2,- p.p. extra, kinderen 4-10 jr. 1,- *Volwassenen 310,-***** Groep tot max 50 pers. programma ongeveer 1 uur Grotere groepen 3,- p.p. extra, kinderen 4-10 jr. 2,- *Volwassenen 220,-***** Groep tot max 50 pers. programma 30 minuten er wordt binnen of buiten gevlogen *Interactief programma 395,- Groep tot max 24 pers. programma ongeveer 2 uur *Roofvogel ervaringsdag dag 100,- p.p 50,- p.p. voor toeschouwer Groep van 6 tot 14 pers programma ongeveer u. inclusief alle horeca ( koffie met lekkers,lunch, fris/bier,wijn, hapje toe) voor meer info zie site!

2 Roofvogelprogramma blz. 2 **** ***Privé of toch niet??? Als u een 1 of ½ uur programma boekt van 320,- // 210,-,- dan behouden wij ons steeds het recht voor groepen toe te voegen aan deze demonstratie. Wilt u er echt van verzekerd zijn dat u een zuiver privé programma boekt, dan is uw programma 50,- duurder *Roofvogelwandeling 90, 0,- Een van onze valkeniers neemt u mee voor een informatieve wandeling door de roofvogeltuin, er wordt veel verteld, en er is tijd voor uw vragen. Tijdens dit programma worden er geen vogels gevlogen! Duur ongeveer 1 uur. *Privé programma (max. 2 deelnemers) Superspeciaal, voor de echte liefhebber, zowel gevorderd als beginneling, programma op maat! * vogelkennis * vogeltraining (engelen geduld bij nieuw te trainen vogels) * specifieke valkerij technieken (leertjes maken, de loer draaien, valkerij knoop etc.) * vrij vliegen met diverse vogels; valk, gier, arend, havik, uil, buizerd * en natuurlijk koffie met wat lekkers, of broodjes en soep afhankelijk van de tijd die wordt gekozen. * eigen suggesties zijn welkom, maar kunnen natuurlijk niet altijd worden uitgevoerd. kosten inclusief horeca * 2 uur programma 295,- * 3.5 uur programma 395,- *kind en (groot) ouder roofvogel middag 27,- p.p. Ong. 2 ½ u. echt valkenieren voor 1 volwassene met max. 2 kinderen, inclusief horeca. Info + data zie site! *Fotograferen van roofvogels 75,- p.p. Op een aantal zaterdag en zondag ochtenden (zie kunt u bij ons terecht voor het fotograferen van onze vogels. Na koffie met gebak en een info gesprek wordt er met diverse vogels gevlogen en u heeft alle mogelijkheid ze in natuurlijke vlucht van dichtbij te fotograferen. Duur 2.5 u. *Op uw locatie Voor een uur programma aaneengesloten op locatie 520,- + reiskosten 0,30 p km. Reistijd gratis tot straal van 60 km. (= ong. 1.5 u reistijd totaal) daarbuiten 50,- p.u. extra Andere indeling van programma: Extra roofvogeldemonstratie blok van 1 uur = + 150,- Pauze tussen de blokken maximaal 45 minuten, pauzetijd langer,dan 50,- p. uur Show lopen met vogel op arm en aan omgevingspubliek uitleg geven 70,- p. uur. *Roofvogeleducatie (scholen / verzorgingstehuizen) Dagdeel (is minimum) 500,- Per dag 795,- Een dagdeel is maximaal 3.5 (op locatie) in het dagdeel programma passen van een vliegshow maakt dit programma 200,- duurder, een vliegdemo in het dagprogramma kan worden ingepast zonder extra kosten!

3 Roofvogelprogramma blz. 3 verzorgingstehuizen) WINTER PROMOTIE programma *Roofvogeleducatie (scholen / verzorgingstehuizen) Van 1 november t/m 31 maart komen wij in Noord-Holland bij u langs met een keur aan vogels, vertellen en vliegen binnen (beperkt als het mogelijk is) Duur 1 uur 270,- Duur 2 uur 370,- Wij komen bij u langs met een aantal vogels en verzorgen een programma van ongeveer een uur waarin met een aantal vogels binnen wordt gevlogen. Bezoekers mogen als zij dat willen een vogel op de hand houden en er wordt gezellig en educatief verteld over roofvogels. Er moeten gordijnen voor de ramen kunnen worden geschoven Reiskosten en tijd zie bovenstaande (op locatie) *Binnen vliegen in de aula (of andere grote zaal) Programma voor m.n. verzorgingshuizen en scholen. 495,- Wij komen bij u langs met een aantal vogels en verzorgen een programma van ongeveer een uur waarin met een aantal vogels binnen wordt gevlogen. Bezoekers mogen als zij dat willen een vogel op de hand houden en er wordt gezellig en educatief verteld over roofvogels. Er moeten gordijnen voor de ramen kunnen worden geschoven Reiskosten en tijd zie bovenstaande (op locatie) BOEKINGSVOORWAARDEN: wij gaan er van uit dat u met onderstaande 5. punten akkoord bent als u bij ons boekt! Lees ze daarom a.u.b.. aandachtig door! 1. Roofvogeldemonstratie omschrijving en regels op locatie Duur 1 uur (mits anders is afgesproken) Er wordt gevlogen met diverse vogels (meestal ong. 8 st.), uil, valk, buizerd, arend en gier, maar de valkenier laat van weer en locatie afhangen wat er wordt gevlogen. Als door factoren buiten onze schuld om de show niet door kan gaan of moet worden ingekort, dan is dit een risico voor de organisator. Te denken valt o.a. in dit geval aan een niet geschikte locatie die als geschikt was opgegeven, verkeer, loslopende of prominent aanwezige honden, publiek wat zich niet aan de verzoeken van de valkeniers houdt of plotseling opkomend slecht weer. Wij gaan er van uit dat u de benodigde vergunningen hebt verzorgd die soms nodig zijn om te mogen vliegen in bepaalde gebieden 2. Weersomstandigheden en annulering U kunt ons tot minimaal 24 uur van te voren afzeggen als de weersvooruitzichten u te riskant lijken, wij berekenen dan echter wel 100,- annuleringskosten. Als wij eenmaal op locatie zijn en kunnen door het slechte weer geen demo verzorgen, dan berekenen wij u de halve programma kosten en onze reiskosten / tijd. Het afwachten van een bui; natuurlijk kunnen wij even wachten als het er naar uitziet dat het droog wordt, dit doen wij maximaal 45 min., daarna berekenen wij het onder (1.) vermelde tarief, wilt u dat wij langer wachten, dan berekenen wij 50,- wachtgeld per uur en automatisch de hele programma kosten (ook als vliegen daarna niet mogelijk is)

4 Roofvogelprogramma blz Slechtweer mogelijkheden Uiteraard is er ons veel aan gelegen uw publiek ook als het slechter weer is te vermaken, alternatieven zijn: uitwijken naar binnen ( beperkt vliegen soms mogelijk) meer statisch programma, lopende vogels, vogels op de hand(vogels vliegen vaak slecht in de regen) 4. Plek, publiek en huisdieren *Het is voor ons prettig een flinke ruimte beschikbaar te hebben, vrij van obstakels. *Voor een normale vliegshow met flink veel publiek is een vrije ruimte nodig ter grootte van een half voetbalveld (= ong. 30x50 m.). Wij kunnen dan ook onze vogels mooi neerzetten. *Er dient een plek in de buurt van het demo veld beschikbaar te zijn voor onze bestelbus. *Direct nadat de show is afgelopen moeten wij kunnen opruimen en vertrekken, er dient dus weer een doorgang te zijn voor onze auto. *Een afzetting kunnen wij zelf verzorgen. Honden kunnen niet worden toegelaten tot het demo terrein, zij zijn n.l. natuurlijke vijanden van roofvogels. * Vrij rondlopende kleine dieren zijn een risico voor de organisator. Een geluidsinstallatie wordt door ons verzorgd. * Let er op dat het niet overal is toegestaan met roofvogels te vliegen, te denken valt aan natuurgebieden, uiteraard is het uw verantwoordelijkheid dat er toestemming is om te vliegen. 5. Uw hulp Wij gaan er bij elk programma op locatie van uit dat er iemand van de organisatie PERMANENT tot onze beschikking is om de omstandigheden voor ons optimaal te maken en te houden. Iemand die de instructies van de valkeniers aangaande programma, locatie / plek, veiligheid en logistiek regelt, zodat de valkeniers zich uitsluitend met het programma en de dieren kunnen bezig houden. Wij noemen zo iemand programmaleider 6. Wij hebben nodig Om gebruik te kunnen maken van onze geluidsinstallatie hebben wij een geaard 230volt stopcontact nodig. Wij behouden ons het recht voor om tijdens elke presentatie reclame te maken voor ons bedrijf! roofvogel programma s: u wordt er altijd bij betrokken!!

5 BRUILOFT * trouwringen aanvliegen * foto reportage * gasten vermaak -standaard demo of -interactief * trouwringen aanvliegen U kunt door ons trouwringen laten aanvliegen tijdens de huwelijks voltrekking. Op het moment dat u het jawoord heeft gegeven en de ringen moeten worden omgedaan, komt een van onze valkeniers naar voren met een handschoen en een beloning voor de vogel die moet aanvliegen. Op een teken laat de hulp van de valkenier de vogel los die aan zijn poten een zakje heeft. De vogel vliegt van de hulp naar de valkenier die naast u staat, landt op de handschoen en de valkenier haalt als een echte Hans Kazan de ringen uit een verborgen plekje van zijn handschoen dus niet uit het zakje van de vogel. Verklaring: U kunt de roofvogel of uil helemaal live de ringen laten vervoeren, dat lukt in 99 van de 100 gevallen super, echter als er een onverwachte verstoring is, kan het zo zijn dat de vogel schrikt, hoog in de kerk/trouwlokatie gaat zitten en de valkenier 3 uur bezig is zijn vogel te lokken, u heeft op dat moment geen ringen. Wij kiezen voor het zekere en kiezen voor de 100% veilige variant. Keuze vogel basis tarief 225,- kerkuil oehoe harris hawk (Amerikaanse havik) wilt u een foto zien van deze dieren klik dan op

6 Bruiloft blz. 2. *foto reportage Wilt u na het aanvliegen van de ringen ook met een of meer vogels op de foto dan kan dat ook, voor tarieven, zie onderstaande *gasten vermaak Vaak is het zo dat er tussen bruiloft en receptie wat tijd over is voor uw gasten, dan is het natuurlijk fantastisch als ons valkeniers team ze mee neemt in de wondere wereld van roofvogels door een complete show te geven. Standaard demo : duur ong. 1 uur Interactief: duur helemaal aan uw wensen aan te passen, gasten worden nu heel actief bij het programma betrokken. tarieven: 1.wij kunnen al aanwezig zijn met een mooie uitstalling roofvogels als uw gasten arriveren, kosten 15,- per vogel 2.wij kunnen aanwezig zijn bij het weggaan vanuit de trouwlocatie, kosten 15,- per vogel, als u voor beide opties kiest dan kost het 20,- per vogel 3.u kunt foto s laten maken voor uw reportage met diverse roofvogels 70,- max. beschikbare tijd is dan 1 uur. Minimaal tarief 70,= excl. tarief per vogel zie 1. en 2. 3.wij kunnen uw gasten vermaken met een complete roofvogelshow tijdens de dag. Als u de hele show boekt (zie de alg. info 2008), kost het aanvliegen van de trouwringen slechts 100,- deze tarieven gelden voor trouwlocaties binnen een straal van 40 km. van ons bedrijf is geschatte reistijd totaal heen en weer 1.5 u. reiskosten zijn binnen die straal 30 ct per km. buiten de 40 km. berekenen wij ook de reistijd 40,- p. u. Rekenvoorbeeld trouwlokatie b.v. Alkmaar (20 km) * trouwringen aanvliegen 225,- * met 2 vogels op de foto (anderen dan de aanvlieg vogel) 30,- * 1 uur beschikbaar voor deze reportage 70,- * reiskosten 40 km. X 30 ct 12,- * roofvogeldemo van 1 uur voor uw gasten 450,- Totaal 787,- Boekt u dit pakket, dan krijgt u uiteraard korting uw prijs voor deze mogelijkheid is dan ,- Dit is slechts algemene informatie,, maak uw wensen kenbaar en wij maken er een schitterend programma van. Vraag eens vrijblijvend een offerte aan! Groet Jan Cees

Flexibel Ruimtelijk Inspirerend Speels. fris de dag door. Lekker op je plek bij Fris! Kinderdagverblijven

Flexibel Ruimtelijk Inspirerend Speels. fris de dag door. Lekker op je plek bij Fris! Kinderdagverblijven Flexibel Ruimtelijk Inspirerend Speels fris de dag door Kinderdagverblijven rblijven Kinderdag Lekker op je plek bij Fris! Kinderdagverblijven Welkom bij Fris! Kinderdagverblijven Als ouder is het heerlijk

Nadere informatie

7 FOUTEN DIE U NIET WILT MAKEN ALS U EEN ARTIEST BOEKT

7 FOUTEN DIE U NIET WILT MAKEN ALS U EEN ARTIEST BOEKT 7 FOUTEN DIE U NIET WILT MAKEN ALS U EEN ARTIEST BOEKT DE AUTEUR Jan Kosters (1980) is vanaf 1999 werkzaam als betaald goochelaar. In 2002 is hij afgestudeerd als bedrijfseconoom met specialisatie marketing

Nadere informatie

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Informatieboekje over de Kindertelefoon Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Landelijk Bureau Kindertelefoon Juli 2014 1 Inhoud 1 Wat is de Kindertelefoon?... 3 2 Wat doet de Kindertelefoon voor je?...

Nadere informatie

GROEP 1 EN 2. Nieuwsboekje voor groep 1 en 2

GROEP 1 EN 2. Nieuwsboekje voor groep 1 en 2 GROEP 1 EN 2 Nieuwsboekje voor groep 1 en 2 Welkom op de brede school De Kersenboom! U hebt gekozen voor onze school om uw kind een fijne en leerzame tijd te geven. In het begin is het voor kinderen vaak

Nadere informatie

Afdeling 13 MCH Westeinde

Afdeling 13 MCH Westeinde Afdeling 13 MCH Westeinde De babyunit Informatie voor ouders / verzorgers F0027-3415 november 2013 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411,

Nadere informatie

Een spreekbeurt houden

Een spreekbeurt houden Een spreekbeurt houden Groep 4 gaat voor het eerst een spreekbeurt voorbereiden en houden. Moeilijk? Eng? Voor veel kinderen is praten met de groep als publiek wel lastig. De een maakt zich er drukker

Nadere informatie

Overstappen. Waarom overstappen?

Overstappen. Waarom overstappen? Overstappen Waarom overstappen? De meeste mensen stappen over naar een andere leverancier omdat zij hier flink wat geld mee kunnen besparen. Er bestaan namelijk grote verschillen in energietarieven van

Nadere informatie

Crisisgroep Palet. Wat gebeurt er als je een tijdje wordt opgenomen bij Karakter. Klik hier voor meer informatie over: voor jongeren

Crisisgroep Palet. Wat gebeurt er als je een tijdje wordt opgenomen bij Karakter. Klik hier voor meer informatie over: voor jongeren voor jongeren Wat gebeurt er als je een tijdje wordt opgenomen bij Karakter Welkom op het Palet, de crisisafdeling van Karakter Almelo. Je hebt over je verblijf hier vast nog wel het één en ander te vragen.

Nadere informatie

Voor het eerst naar de basisschool!

Voor het eerst naar de basisschool! Voor het eerst naar de basisschool! Wat moet ik weten? OBS De Wilgenhoek Steurstraat 3 4273EN Hank 0162-402 947 wilghoek@xs4all.nl 1 Inleiding Oei, wat spannend, de eerste schooldag! Hoewel uw kleuter

Nadere informatie

VAN DE JEUGDOUDERLING: De woonplaats van de Heilige Geest

VAN DE JEUGDOUDERLING: De woonplaats van de Heilige Geest 1 VAN DE JEUGDOUDERLING: De woonplaats van de Heilige Geest Op Hemelvaartsdag is Jezus teruggegaan naar de hemel, naar Zijn Vader. Zijn werk op aarde was volbracht en Hij mag nu als Koning heersen aan

Nadere informatie

Montessori Lyceum Rotterdam. Ik ben een Montessoriaan

Montessori Lyceum Rotterdam. Ik ben een Montessoriaan Montessori Lyceum Rotterdam Ik ben een Montessoriaan Inleiding Welkom op het Montessori Lyceum Rotterdam, oftewel het RML. Ook wel Monte genoemd. Je hebt samen met je ouders gekozen voor een bijzondere

Nadere informatie

Dit is de presentatie zoals gegeven op 14 januari 2014 ten behoeve van de groepen welke voornemens zijn mee te doen met de avondvierdaagse.

Dit is de presentatie zoals gegeven op 14 januari 2014 ten behoeve van de groepen welke voornemens zijn mee te doen met de avondvierdaagse. Dit is de presentatie zoals gegeven op 14 januari 2014 ten behoeve van de groepen welke voornemens zijn mee te doen met de avondvierdaagse. De toegevoegde notities zijn een samenstelling van het vertelde

Nadere informatie

BEDRIJFSINFORMATIE. Reisorganisator Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich CH: 020.4.049.544-0 CHE: 178.977.

BEDRIJFSINFORMATIE. Reisorganisator Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich CH: 020.4.049.544-0 CHE: 178.977. Indien je een boeking bij Jiba maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van Jiba. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed hebt gelezen alvorens de boeking te maken. Jiba

Nadere informatie

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals e-mail marketing voor webwinkeliers Voor praktische professionals Alle grote webwinkels doen aan e-mail marketing. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze weten namelijk dat e-mail marketing meer oplevert

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 : 25 maart 2015

Nieuwsbrief 14 : 25 maart 2015 BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 14 : 25 maart 2015 1. Agenda Datum tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info Woe. 25 maart Alle groepen

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

Handleiding Handleiding- DiscoManager 2009

Handleiding Handleiding- DiscoManager 2009 Handleiding Welkom bij deze korte introductie in DiscoManager. Met deze handleiding zullen we je de dingen leren die nodig zijn om je discotheek op de rails te krijgen en deze te onderhouden. Inhoudsopgave

Nadere informatie

Daniëlle van der Meijden Locatiemanager. Datum: December 2014

Daniëlle van der Meijden Locatiemanager. Datum: December 2014 Voorwoord Met trots presenteren wij het locatiespecifieke pedagogisch werkplan van BSO Sam Sam. Dit is een uitwerking van het werkplan bso dat van toepassing is op al onze bso's en onderdeel is van het

Nadere informatie

ALGEMENE REISVOORWAARDEN KRAS.NL

ALGEMENE REISVOORWAARDEN KRAS.NL 1. DEFINITIES In deze Algemene Reisvoorwaarden KRAS hebben de volgende begrippen de daar achter vermelde betekenis: Baby: tenzij anders vermeld, een kind jonger dan twee jaar; Bemiddelde Diensten: Losse

Nadere informatie

Medischwetenschappelijk onderzoek. Algemene informatie voor de proefpersoon

Medischwetenschappelijk onderzoek. Algemene informatie voor de proefpersoon Medischwetenschappelijk onderzoek Algemene informatie voor de proefpersoon Inhoud Inleiding 3 Medisch-wetenschappelijk onderzoek 4 Wat is medisch-wetenschappelijk onderzoek? Wat zijn proefpersonen? Hoe

Nadere informatie

Medischwetenschappelijk. onderzoek. Algemene informatie voor de proefpersoon

Medischwetenschappelijk. onderzoek. Algemene informatie voor de proefpersoon Medischwetenschappelijk onderzoek Algemene informatie voor de proefpersoon Inhoud Inleiding 5 Medisch-wetenschappelijk onderzoek 6 Wat is medisch-wetenschappelijk onderzoek? Wat zijn proefpersonen? Wie

Nadere informatie

Eerste Hulp Bij Kopen op Internet Rechtswinkel de Clinic clinic.nl

Eerste Hulp Bij Kopen op Internet Rechtswinkel de Clinic clinic.nl + van De Clinic is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. Daarmee staan we je toe om dit werk te kopiëren, distribueren, vertonen, en op te voeren, en

Nadere informatie

Proteq Uitvaartverzekering. Directe uitkering in één keer bij overlijden.

Proteq Uitvaartverzekering. Directe uitkering in één keer bij overlijden. Uitvaartverzekering Proteq Uitvaartverzekering Directe uitkering in één keer bij overlijden. U staat er liever niet bij stil, maar naast veel verdriet kan een overlijden ook financiële problemen met zich

Nadere informatie

www.obs-michielderuyter.nl - directie@obs-michielderuyter.nl Nieuwsbrief 17

www.obs-michielderuyter.nl - directie@obs-michielderuyter.nl Nieuwsbrief 17 Laan Rozenburg 6 1181ER Amstelveen Tel: 020-6431596 www.obs-michielderuyter.nl - directie@obs-michielderuyter.nl Nieuwsbrief 17 18 mei 2015 Agenda: Maandag 18 mei Start avondvierdaagse Dinsdag 19 mei Scholensportdag

Nadere informatie

7Assisteren bij activiteiten

7Assisteren bij activiteiten Thema 7Assisteren bij activiteiten 1 Inleiding Als zorghulp kun je gevraagd worden om te helpen bij activiteiten. In dit thema vertellen we wat voor activiteiten er zijn en wat voor doel ze hebben. We

Nadere informatie

DE KLIMBOOM KINDEROPVANG 0-4 JAAR KORTENHOEF WERKWIJZE

DE KLIMBOOM KINDEROPVANG 0-4 JAAR KORTENHOEF WERKWIJZE WERKWIJZE DE KLIMBOOM KINDEROPVANG 0-4 JAAR KORTENHOEF De Klimboom Kinderopvang 0-4 jaar Oudergaarde 5 1241 AX Kortenhoef tel:035-3030961 e-mail: kdvkortenhoef@deklimboom.nl Openingstijden: maandag, dinsdag,

Nadere informatie

Kindergeneeskunde. Je meerdaagse opname zonder narcose (12-18 jaar)

Kindergeneeskunde. Je meerdaagse opname zonder narcose (12-18 jaar) Kindergeneeskunde Je meerdaagse opname zonder narcose (12-18 jaar) Inhoudsopgave Je meerdaagse opname 1 Wat vind je in dit boekje? 2 Deel 1: Belangrijke informatie over het ziekenhuis en de afdeling 4

Nadere informatie

Aeresteijn mededelingen

Aeresteijn mededelingen Aeresteijn mededelingen 2014-2015 nr. 14 2 april 2015 Ouders. Tijdens de pizzasessie op 19 maart jongstleden heb ik onze gasten kort wat mogen vertellen over onze mooie school. Zoals verwacht waren veel

Nadere informatie

Carnaval. Verkiezingen van de Prins, Nar en Sjampetter. Het kaokelswaree

Carnaval. Verkiezingen van de Prins, Nar en Sjampetter. Het kaokelswaree In dit Blaadje: Carnaval... 1 Even voorstellen... 3 Europa-kinderhulp... 3 Studiemiddag... 4 Opvang nodig tijdens de studiedag op dinsdag 25 februari?... 4 Meziekmeneer Ronalds MEESPEULSIRREKUS!... 4 Uitnodiging

Nadere informatie