Divisie Facilitair & Logistiek. Handelsgebruikelijke ontbijt/lunch componenten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Divisie Facilitair & Logistiek. Handelsgebruikelijke ontbijt/lunch componenten"

Transcriptie

1 Divisie Facilitair & Logistiek IOG/VKAM/Bureau kwaliteitsmanagement Datum: TS- nummer: TECHNISCHE SPECIFICATIE Versie: 1 Handelsgebruikelijke ontbijt/lunch componenten Nato Stock Number : Opgesteld door: NVT A.A.Struijk Keurmeester Goedgekeurd door: K. Herweijer Senior Bureau Kwaliteitsmanagement Deze Technische Specificatie omvat 8 bladzijden (inclusief voorblad).

2 2 Inhoudsopgave 1. Definities van termen, afkortingen en symbolen 3 2. Inleiding Toepassingsgebied Bijbehorende documenten 3 3. Eisen Samenstelling Houdbaarheid Verpakking Voorverpakking Menudoosje Omverpakking Bedrukking Omgevingseisen Eisen te stellen aan kwaliteitsborging Samenstelling Houdbaarheid Verpakking en bedrukking 6 Bijlage A

3 3 1. Definities van termen, afkortingen en symbolen TS NNI ISO AQL : Technische specificatie : Nederlands Normalisatie Instituut : International Organization for Standardization : Acceptable Quality Level 2. Inleiding De te verpakken componenten zullen door de leverancier aangeschaft, samengesteld en verpakt worden. De leverancier dient zelf zorg te dragen voor de voor de verpakking benodigde materialen. Voor de samenstelling van het pakket wordt verwezen naar de bijlage A. 2.1 Toepassingsgebied Dit pakket is bestemd voor alle krijgsmachtdelen (Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht, Koninklijke Marine en Koninklijke Marechaussee), die zelfstandig moeten kunnen optreden. Het pakket is, aangevuld met de warme maaltijd, een compleet dagrantsoen voor één persoon. bestemming : dagrantsoen; voorverpakking artikelen : handelsgebruikelijk; verpakking van de artikelen : stevig handelsgebruikelijk kartonnen menudoosje; omverpakking : 10 menudoosjes in handelsgebruikelijke stevige kartonnen doos. 2.2 Bijbehorende documenten De volgende documenten vormen een onderdeel van dit programma van eisen waarbij die edities van de betreffende documenten van kracht zijn, die ten tijde van de uitvoering van de order gelden: De Nederlandse Warenwet; Sampling procedures for inspections by attributes: ISO ; Verkrijgbaarheid documenten De Nederlandse Warenwet is verkrijgbaar bij Koninklijke Vermande BV te Lelystad. De ISOnorm is verkrijgbaar bij het NNI te Delft of bij Kreisler-Import B.V. te Den Haag. Hiërarchie van de documenten Indien in voorgeschreven documenten naar andere documenten wordt verwezen dan zijn ook die documenten van toepassing. In geval dat de eisen van één van de genoemde documenten strijdig zijn met de eisen, genoemd in de beschrijvende tekst van deze specificatie, dan prevaleren in eerste instantie de eisen vermeld in deze specificatie. De leverancier moet bij het signaleren van een dergelijke tegenstrijdigheid dit schriftelijk melden aan de opdrachtgever. De eisen vermeld in de offerteaanvraag en /of overeenkomst prevaleren weer boven de eisen vermeld in deze specificatie. Additionele eisen worden zo nodig vermeld in offerteaanvraag/overeenkomst en assortimentsafspraken inclusief assortimentslijst.

4 4 3. Eisen 3.1 Samenstelling Voor de te leveren artikelen wordt verwezen naar bijlage A; 3.2 Houdbaarheid De artikelen in het menudoosje dienen van een zo recent mogelijk productiedatum te zijn en bij aflevering van het rantsoen aan de opdrachtgever nog ten minste 5 maanden houdbaar te zijn, onder opslagcondities zoals gebruikelijk bij het Ministerie van Defensie (ongeconditioneerde magazijnen): Houdbaarheid = afleverdatum aan opdrachtgever + minimaal 5 maanden. Waarbij wordt uitgegaan van de component met de minst lange houdbaarheid. 3.3 Verpakking Het verpakken van beschadigde componenten is niet toegestaan; Smaak, geur, kleur, consistentie en homogeniteit van de producten moeten goed zijn Voorverpakking Suiker, zout, tandenstokers en eventuele overige door de opdrachtgever bepaalde producten dienen in één laminaatzakje of plastic gripzakje verpakt te worden; Doosje lucifers dient apart in een plastic gripzakje verpakt te worden; De coffeewhitener en oploskoffie dienen in een verpakking met een aluminiumbarrière verpakt te worden. Zie bijlage A. Het gebruikte verpakkingsmateriaal dient van een dusdanige kwaliteit te zijn dat er géén smaak-/ geur-/ vocht overdracht kan plaatsvinden Menudoosje Het doosje dient van karton te zijn met een stevige handelskwaliteit; Afmetingen van het menudoosje dienen aan de te verpakken artikelen aangepast te worden. Het ontstaan van kopruimte moet zoveel mogelijk worden beperkt Omverpakking 10 menudoosjes dienen in 1 kartonnen omdoos verpakt te worden; De doos dient van karton te zijn met een stevige handelskwaliteit; Afmetingen van de omverpakking dienen aan de te verpakken menudoosjes aangepast te worden, er mag geen kopruimte ontstaan. De leverancier moet zorgen voor de afstemming van de afmetingen van de omdoos met de pallet; De omdozen dienen op bepaalde (nader door de opdrachtgever aan te geven) pallets gestapeld te worden; De omdozen dienen in een dusdanig verband op pallets gestapeld te worden zodat deze geschikt zijn voor transport; De omdozen moeten tussen 0 en 2 cm binnen de palletrand blijven; De maximale stapelhoogte is 170 cm, inclusief pallet; De pallets mogen niet gestapeld worden; Iedere pallet dient omwikkeld te worden met folie zodat deze geschikt is voor transport.

5 Bedrukking Menudoosje Op het menudoosje dient d.m.v. bedrukking of etikettering minimaal vermeld te worden: handelsgebruikelijke ontbijt/lunchcomponenten naam leverancier verpakkingsdatum: dd-mm-jj houdbaarheidsdatum: dd-mm-jj De bedrukking of etikettering dient goed leesbaar te zijn, de drukinkt dient zwart, watervast en wrijfecht te zijn Omverpakking Op de omdoos dient d.m.v. bedrukking of etikettering minimaal vermeld te worden: 10 rantsoenen handelsgebruikelijke ontbijt/lunchcomponenten naam leverancier verpakkingsdatum: dd-mm-jj houdbaarheidsdatum: dd-mm-jj De bedrukking of etikettering dient goed leesbaar te zijn, de drukinkt dient zwart, watervast en wrijfecht te zijn. Op de omdoos dient in verband met de lucifers tevens het onderstaande gedrukt te worden. Het geheel dient 10 x10 cm te zijn en in het rood of zwart gedrukt. Het logo met tekst mag niet met plakband bedekt worden en dient goed zichtbaar op de doos geplaatst te worden (nadere info bij opdrachtgever). E in cirkel geplaatst en daaronder vermeld. 4.1 Shipper/consignee Netherlands Defence In world wide mobility 3.4 Omgevingseisen de opslag en stapeling van zowel de toegeleverde artikelen als de verpakte artikelen dient op deskundige wijze te geschieden in koele doch vorstvrije opslagruimte(n); de relatieve vochtigheid in deze ruimte mag niet hoger dan 80% zijn; de verpakking moet geschieden in een ruimte die voor het verpakken van levensmiddelen de geschikte temperatuur (15ºC - 25ºC) en vochtigheidsgraad (RV 75-80%) heeft. 3.5 Eisen te stellen aan kwaliteitsborging De te leveren artikelen dienen te worden getoetst aan de eisen gesteld in het programma van eisen. De in dit voorschrift gestelde eisen zijn bindend. Voor overige van toepassing zijnde kwaliteitsborgingeisen wordt verwezen naar de offerteaanvraag en/of overeenkomst.

6 Samenstelling De samenstelling van het pakket dient d.m.v. een visuele controle te worden beoordeeld. De opdrachtgever kan de samenstelling van het rantsoen beoordelen. Men zal hiervoor de ISO hanteren met een keuringsniveau S-4 en aanvaardbaar kwaliteitsniveau (AQL): 0,65%. Indien 1 verpakking meerdere fouten bevat, wordt dit als één fout beschouwd Houdbaarheid De houdbaarheid van het pakket en de afzonderlijke artikelen dient d.m.v. een visuele controle te worden beoordeeld. De opdrachtgever kan de houdbaarheidsdatum van het pakket en de afzonderlijke artikelen beoordelen. Ten aanzien van de gestelde eisen zijn geen afwijkingen toegestaan Verpakking en bedrukking Voorverpakking Het gesloten zijn van de verpakkingen dient visueel gecontroleerd te worden. De opdrachtgever kan de voorverpakking beoordelen. Men zal hiervoor de ISO hanteren met een keuringsniveau S-4 en aanvaardbaar kwaliteitsniveau (AQL): 0,65% Menudoosje De verpakking en bedrukking of etikettering van het menudoosje dient d.m.v. een visuele controle te worden beoordeeld. De opdrachtgever kan de verpakking en de bedrukking of etikettering beoordelen. Men zal hiervoor de ISO hanteren met een keuringsniveau S-4 en aanvaardbaar kwaliteitsniveau (AQL): 1,5 % Omverpakking De verpakking en bedrukking of etikettering van de omdoos dient d.m.v. een visuele controle te worden beoordeeld. De opdrachtgever kan de verpakking en de bedrukking of etikettering beoordelen. Men zal hiervoor de ISO hanteren met een keuringsniveau S-4 en aanvaardbaar kwaliteitsniveau (AQL): 1,5 %. De palletisering dient d.m.v. een visuele controle te worden beoordeeld.

7 7 Bijlage A. BEHORENDE BIJ TS NUMMER: /.. HANDELSGEBRUIKELIJK ONTBIJT/ LUNCHCOMPONENTEN 1. Inhoud menudoosje merk/eisen Product eenheid aantal per inhoud menudoosje 1 Biscuits pakje 4 van of 3 60 g 84 g Jam extra (diverse smaken) Cupje 1 25 g 2 Of sachet 3 Hazelnootpasta of chocopasta cupje 1 20 g 4 Pindakaas cupje 1 10 g 5 Stroop (diverse smaken) cupje 1 25 g 6 Ardense paté cupje 1 25 g 7 Gesteriliseerd Smeerkaas (goudkuipje naturel) cupje 2 25 g Eyssen 8 Vegetarische paté cupje 1 25 g 9 Koffie, oplos** sachet 2 2 g 10 Coffeewhitener ** sachet 2 2,5 g 11 Cacaodrankpoeder (Cacaofantasie Choco) sachet 4 20 g 12 Bouillonpoeder t.b.v. 175 ml (rundvlees, sachet 2? g tuinkruiden) 13 Isotone sportdrank poeder citroen en sachet 1? g grapefruit t.b.v. 250 ml 14 Thee, envelopzakje (ceylon en aardbei of zakje 2 2 g citroen, kersen) 15 Energiereep reep g 16 Sportmix (Grand Cru) zakje 1 40 g 17 Suikerpinda s zakje 1 40 g 18 Stroopwafels 4,5 cm 2 19 Mentos drop of mint rol 1 38 g 20 Suiker* zakje 4 5 g 21 Kauwgom suikervrij, diverse smaken pakje 1 12 stuks 22 Lucifers * doosje 1 Min.10 stuks 23 Zout* zakje 5 1 g 24 Zakdoekje 4 laags pakje 1 10 stuks 25 Spork 1 26 Tandenstokers in folie 2 Algemeen: op de afzonderlijke artikelen dient Nederlandstalige tekst te staan. Algemeen: de door de opdrachtgever aangegeven artikelen dienen gezien het logistieke traject een minimale houdbaarheid van ± 7 maanden te bezitten. Zodat de tht van het pakket bij aflevering aan defensie minimaal 5 maanden bedraagt. * = aangegeven artikelen verpakt in laminaatzakje of plastic gripzakje zodat geen geur en / of smaakoverdracht plaatsvindt. ** = product dient verpakt te zijn in zakje met aluminiumbarrière zodat product niet vochtig of klonterig wordt.

8 8 2. Wijziging van de inhoud menudoosje De opdrachtgever kan in overleg met de leverancier de inhoud wijzigen, hiertoe zal bijlage A definitief vastgesteld en vastgelegd worden.

Divisie Facilitair & Logistiek. Algemene eisen en specifieke producteisen

Divisie Facilitair & Logistiek. Algemene eisen en specifieke producteisen Divisie Facilitair & Logistiek IOG/VKAM/Bureau kwaliteitsmanagement Datum: 8-03-2013 TS- nummer: 104669 TECHNISCHE SPECIFICATIE Versie: 1 Algemene eisen en specifieke producteisen Nato Stock Number : Opgesteld

Nadere informatie

VIS EN VISPRODUCTEN. Divisie Facilitair & Logistiek. IOG/VKAM/Bureau kwaliteitsmanagement TECHNISCHE SPECIFICATIE. TS- nummer: Datum:

VIS EN VISPRODUCTEN. Divisie Facilitair & Logistiek. IOG/VKAM/Bureau kwaliteitsmanagement TECHNISCHE SPECIFICATIE. TS- nummer: Datum: Divisie Facilitair & Logistiek IOG/VKAM/Bureau kwaliteitsmanagement Datum: 14-03-2013 TS- nummer: 104670 TECHNISCHE SPECIFICATIE Versie: 1 VIS EN VISPRODUCTEN Nato Stock Number : Opgesteld door: NVT P.

Nadere informatie

Brood & Banket. Divisie Facilitair & Logistiek. IOG/VKAM/Bureau kwaliteitsmanagement TECHNISCHE SPECIFICATIE. TS- nummer: Datum: Versie: 3

Brood & Banket. Divisie Facilitair & Logistiek. IOG/VKAM/Bureau kwaliteitsmanagement TECHNISCHE SPECIFICATIE. TS- nummer: Datum: Versie: 3 Divisie Facilitair & Logistiek IOG/VKAM/Bureau kwaliteitsmanagement Datum: 15-05-2014 TS- nummer: 104626 TECHNISCHE SPECIFICATIE Versie: 3 Brood & Banket Nato Stock Number : NVT Opgesteld door: Goedgekeurd

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN. Warme (oosterse) maaltijden tbv evenementen/ partycatering

PROGRAMMA VAN EISEN. Warme (oosterse) maaltijden tbv evenementen/ partycatering CDC/Divisie Facilitair en Logistiek ASSORTIMENTSMANAGEMENT Datum: 7 mei 2014 Versie: 005 Algemeen Goederen Bedrijf PROGRAMMA VAN EISEN PVE-nummer 150-080-003 Hiermede vervalt n.v.t. Warme (oosterse) maaltijden

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN. Datum Benaming PVE-nummer 104948/03. Hiermede vervalt PVE 104948/02. 10-07-2012 Procedures voor aflevering van artikelen

PROGRAMMA VAN EISEN. Datum Benaming PVE-nummer 104948/03. Hiermede vervalt PVE 104948/02. 10-07-2012 Procedures voor aflevering van artikelen Datum Benaming PVE-nummer 104948/03 10-07-2012 Procedures voor aflevering van artikelen Hiermede vervalt PVE 104948/02 PROGRAMMA VAN EISEN Opgesteld door : Afdeling Verwerving Vastgesteld door : Hoofd

Nadere informatie

Divisie Facilitair & Logistiek. Pluimveevlees, Wild en Gevogelte Vers

Divisie Facilitair & Logistiek. Pluimveevlees, Wild en Gevogelte Vers Divisie Facilitair & Logistiek IOG/VKAM/Bureau kwaliteitsmanagement Datum: 10-03-2014 TS- nummer: 104647 TECHNISCHE SPECIFICATIE Versie: 2 Pluimveevlees, Wild en Gevogelte Vers Nato Stock Number : Opgesteld

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN. Bereide maaltijden, lunchextraatjes, maaltijdcomponenten en diepgevroren afbakbrood (subassortiment )

PROGRAMMA VAN EISEN. Bereide maaltijden, lunchextraatjes, maaltijdcomponenten en diepgevroren afbakbrood (subassortiment ) CDC/Divisie Facilitair en Logistiek ASSORTIMENTSMANAGEMENT Datum: 30 september 2013 Versie: 008 Algemeen Goederen Bedrijf PROGRAMMA VAN EISEN PVE-nummer 002-010 Hiermede vervalt n.v.t. Bereide maaltijden,

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN. Datum Benaming PVE-nummer /04. Hiermede vervalt PVE / Procedures voor aflevering van artikelen

PROGRAMMA VAN EISEN. Datum Benaming PVE-nummer /04. Hiermede vervalt PVE / Procedures voor aflevering van artikelen Datum Benaming PVE-nummer 104948/04 27-01-2016 Procedures voor aflevering van artikelen Hiermede vervalt PVE 104948/03 PROGRAMMA VAN EISEN Opgesteld door : Sectie Productkennis & -Kwaliteit Vastgesteld

Nadere informatie

105001/01 PROGRAMMA VAN EISEN SCHOENEN, MANNEN, DERBY

105001/01 PROGRAMMA VAN EISEN SCHOENEN, MANNEN, DERBY 105001/01 PROGRAMMA VAN EISEN SCHOENEN, MANNEN, DERBY KPU-BEDRIJF / AFDELING KETENMANAGEMENT / SECTIE PRODUCTKENNIS EN KWALITEIT April 2015 KPU-bedrijf Bladzijde : 2 Opgesteld door : Afdeling Ketenmanagement

Nadere informatie

VERPAKKINGS- EN LABELINGSSPECIFICATIES

VERPAKKINGS- EN LABELINGSSPECIFICATIES TQ/9 Revision K 6.. Page of 0 K00/QUA08 VERPAKKINGS- EN LABELINGSSPECIFICATIES CADIM : TQ_0000668_AK. DOEL Deze procedure is bedoeld om duidelijke instructies te geven naar onze leveranciers toe wat betreft

Nadere informatie

retro heerlijk compleet, smaakvol geserveerd

retro heerlijk compleet, smaakvol geserveerd heerlijk compleet, smaakvol geserveerd RETRO de smaak begint al aan de buitenkant Een break voor de koffie, thee of wellicht voor de soep? U serveert de mensen graag een warme drank met een optimale kwaliteit.

Nadere informatie

Technische specificatie KeyKeg Slimline 10, 20 en 30 liter KeyKeg Baseline 20 en 30 liter

Technische specificatie KeyKeg Slimline 10, 20 en 30 liter KeyKeg Baseline 20 en 30 liter Technische specificatie KeyKeg Slimline 10, 20 en 30 liter KeyKeg Baseline 20 en 30 liter Inhoudsopgave Technische specificatie...3 Adviezen transport en opslag KeyKeg...4 Achtergrond...4 Transportrisico's...4

Nadere informatie

INSPECTIE GEVELTIMMERWERK OP DE BOUW. SKH-Publicatie 17-05; Inspectie geveltimmerwerk op de bouw d.d Uitgave: SKH Nadruk verboden

INSPECTIE GEVELTIMMERWERK OP DE BOUW. SKH-Publicatie 17-05; Inspectie geveltimmerwerk op de bouw d.d Uitgave: SKH Nadruk verboden INSPECTIE GEVELTIMMERWERK OP DE BOUW d.d. 15-05-2019 Uitgave: SKH Nadruk verboden VOORWOORD Uit marktvragen is gebleken dat er bij fabrikanten en afnemers behoefte bestaat aan eenduidigheid bij het beoordelen

Nadere informatie

Pindakaas in cup 240x15g

Pindakaas in cup 240x15g Van Oordt Pindakaas in handige portieverpakking EAN: 8710348444375 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Merk Pindakaas 15g Pindakaas 15g Pindakaas Van Oordt Het verhaal

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 7108

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 7108 Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 7108 Productnaam Easy-to-Eat

Nadere informatie

Vo (EG) Nr. 1677/88, gewijzigd bij Vo (EG) Nr. 888/97 en Vo (EG) Nr. 46/03, Vo (EG) Nr. 907/04 KOMKOMMERS

Vo (EG) Nr. 1677/88, gewijzigd bij Vo (EG) Nr. 888/97 en Vo (EG) Nr. 46/03, Vo (EG) Nr. 907/04 KOMKOMMERS Vo (EG) Nr. 1677/88, gewijzigd bij Vo (EG) Nr. 888/97 en Vo (EG) Nr. 46/03, Vo (EG) Nr. 907/04 KOMKOMMERS I. DEFINITIE VAN HET PRODUCT Deze norm heeft betrekking op komkommers van de variëteiten (cultivars)

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Artikelnummer 7112 EAN

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:   Artikelnummer 7112 EAN Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 7112 Productnaam Petit fours wit non deco EAN

Nadere informatie

Logistieke. aanlevervoorwaarden

Logistieke. aanlevervoorwaarden Logistieke aanlevervoorwaarden versie 4, juni 2018 Inhoud 1 1. Algemeen 3 2. Verpakken 2.1 EAN barcode 2.2 Beperkt houdbare artikelen 2.3 Breekbare artikelen 2.4 Textiel en pluche 2.5 Scherpe voorwerpen

Nadere informatie

HET BESTUUR VAN HET PRODUCTSCHAP TUINBOUW,

HET BESTUUR VAN HET PRODUCTSCHAP TUINBOUW, Verordening PT Uitlekgewichten verduurzaamde champignons en zuurkool 2007 Besluit van het bestuur van het Productschap Tuinbouw van 20 februari 2007, houdende de vaststelling van uitlekgewichten voor verduurzaamde

Nadere informatie

Pindakaas in cup 240x15g

Pindakaas in cup 240x15g Van Oordt Pindakaas in handige portieverpakking EAN: 8710348444375 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Pindakaas 15g Pindakaas 15g Pindakaas Variant Merk Van Oordt Het

Nadere informatie

Voorbereiding darmonderzoek

Voorbereiding darmonderzoek Voorbereiding darmonderzoek Laxeren met Moviprep en Bisacodyl Waarom deze folder? U krijgt in overleg met uw arts binnenkort een darmonderzoek. Uw darmen moeten voor dit onderzoek helemaal schoon zijn.

Nadere informatie

Voorbereiding darmonderzoek

Voorbereiding darmonderzoek Voorbereiding darmonderzoek Laxeren met Moviprep en Bisacodyl Waarom deze folder? U krijgt in overleg met uw arts binnenkort een darmonderzoek. Uw darmen moeten voor dit onderzoek helemaal schoon zijn.

Nadere informatie

De Originele Suikerstroop

De Originele Suikerstroop Van Gilse Van Gilse, suikerstroop EAN: 8710437000260 (CE), 8710437072533 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Merk De Originele Stroop Van Gilse Het verhaal Lekkker met

Nadere informatie

Geraffineerde witte suiker EU klasse 1

Geraffineerde witte suiker EU klasse 1 PRODUCT DATA SHEET EU1 PRODUCT DATA SHEET Geraffineerde witte suiker EU klasse 1 Algemene beschrijving De geraffineerde witte suiker is een product van de Tiense Suikerraffinaderij n.v. en komt overeen

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8108612 Productnaam Aardbeientaart EAN 4004311186121

Nadere informatie

Logistieke. aanlevervoorwaarden

Logistieke. aanlevervoorwaarden Logistieke aanlevervoorwaarden versie 3, april 2017 1. Algemeen 3 Inhoud 2. Verpakken 2.1 EAN barcode 2.2 Beperkt houdbare artikelen 2.3 Breekbare artikelen 2.4 Textiel 2.5 Scherpe voorwerpen 2.6 Gevaarlijke

Nadere informatie

RICHTLIJNEN VOOR AANLEVERING DRUKWERK

RICHTLIJNEN VOOR AANLEVERING DRUKWERK RICHTLIJNEN VOOR AANLEVERING DRUKWERK 1. LOSSE folderverspreiding Bladzijde 2 en 3 2. GESEALDE folderverspreiding Bladzijde 4 en 5 3. SEPARATE folderverspreiding Bladzijde 6 en 7 1. LOSSE folderverspreiding

Nadere informatie

50 mm., camouflage PROGRAMMA VAN EISEN. Datum Benaming PVE-nummer / BAND, polyester, zwaar, breedte. Hiermede vervalt /00

50 mm., camouflage PROGRAMMA VAN EISEN. Datum Benaming PVE-nummer / BAND, polyester, zwaar, breedte. Hiermede vervalt /00 MATERIEELLOGISTIEK COMMANDO LBB/KPU-bedrijf Datum Benaming PVE-nummer 102856/01 14-05-2004 BAND, polyester, zwaar, breedte 50 mm., camouflage Hiermede vervalt 102856/00 PROGRAMMA VAN EISEN NATO-stocknummers

Nadere informatie

BIO HIGHLANDKOFFIE 250 gram

BIO HIGHLANDKOFFIE 250 gram BIO HIGHLANDKOFFIE 250 gram Omschrijving: Door zijn aangename balans en fruitigheid slaat deze biokoffie aan bij het brede publiek. Het aangename karakter wordt versterkt door een vleugje fijne aciditeit.

Nadere informatie

Productspecificatie OMER. Traditional Blond

Productspecificatie OMER. Traditional Blond RF 45.1 BEL NL Versie: C/17112014 Goedgekeurd door KV/KA: 1/5 1. PRODUCTOMSCHRIJVING Naam OMER. Traditional Blond Warenwettelijke benaming Bier Type bier Bier van hoge gisting met hergisting op de fles

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Artikelnummer EAN

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:   Artikelnummer EAN Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8108611 Productnaam Vegan apple pie EAN 4004311086117

Nadere informatie

De Bakker BV. Rietveldenweg 53c, 5222 AP s-hertogenbosch. Artikelnummer 7109 Productnaam Easy-to-Eat tropical EAN

De Bakker BV. Rietveldenweg 53c, 5222 AP s-hertogenbosch. Artikelnummer 7109 Productnaam Easy-to-Eat tropical EAN Productspecificatie De Bakker BV. Rietveldenweg 53c, 5222 AP s-hertogenbosch 06-54725973 06-54725973 E: info@innopastry.com Productkenmerken Artikelnummer 7109 Productnaam Easy-to-Eat tropical EAN 8718026244385

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8109523 Productnaam Vegan gebakje aardbeien

Nadere informatie

Fruitbeleg framboos 15g

Fruitbeleg framboos 15g Van Oordt Fruitbeleg framboos in handige portieverpakking EAN: 8710348448007 (CE) TM: NL Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Fruitbeleg framboos 15g Fruitbeleg framboos 15g

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Artikelnummer EAN

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:   Artikelnummer EAN Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 746170 Productnaam EAN 4059373461709 Productomschrijving

Nadere informatie

Kwaliteits Controle Bureau Revisie: 007 Revisiedatum: Pagina : 1 van 20

Kwaliteits Controle Bureau Revisie: 007 Revisiedatum: Pagina : 1 van 20 Pagina : 1 van 20 Let op: laatste wijzigingen in geel gemarkeerd. Inleiding De eisen voor de aanduiding van Groenten en Fruit in de handelsfase zijn vastgelegd in de EU Verordeningen 543/2011 en 1333/2011

Nadere informatie

Zonnebloemolie 750 ml

Zonnebloemolie 750 ml Levo Zonnebloemolie bevat maar liefst 60-65% meervoudige onverzadigde vetten. Dit maakt deze olie bij uitstek geschikt als basis voor koude bereidingen, zoals salades, fritessaus en dressing. EAN: 8712154310127

Nadere informatie

Van Gilse donkere basterdsuiker

Van Gilse donkere basterdsuiker Van Gilse De combinatie van fijne kristalsuiker met donkere suikerstroop en karamel maakt dat Van Gilse donkere basterdsuiker heerlijk smaakt op brood, beschuit en pannenkoeken. EAN: 8710437003223 (CE),

Nadere informatie

Voorbereiding darmonderzoek

Voorbereiding darmonderzoek Voorbereiding darmonderzoek Laxeren met Moviprep en Bisacodyl Waarom deze folder? U krijgt in overleg met uw arts binnenkort een darmonderzoek. Uw darmen moeten voor dit onderzoek helemaal schoon zijn.

Nadere informatie

Artikelnummer: EAN: Zout in stick 750x1g

Artikelnummer: EAN: Zout in stick 750x1g Van Oordt Zout in handige portieverpakking EAN: 8710348005736 (CE) TM: NL Basisgegevens Productnaam Wettelijke naam Zout 1g Zout 1g Functionele naam Variant Merk Targetmarket Van Oordt NL Het verhaal Van

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 790012 Productnaam Pain

Nadere informatie

3X4 MINI DELY FOODSERVICE (NL) Omvang Hoeveelheid wafels per doos Recept Type verpakking

3X4 MINI DELY FOODSERVICE (NL) Omvang Hoeveelheid wafels per doos Recept Type verpakking FINISHED PRODUCT Page : 1/6 1. Identificatiegegevens 1.1. Product Product naam: Diepgevroren Brusselse Wafels (- 18 C) Omvang Hoeveelheid wafels per doos Recept Type verpakking 3x4 Mini 48 stuks Dely Foodservice

Nadere informatie

Van Gilse Kristalsuiker 1 kg

Van Gilse Kristalsuiker 1 kg Van Gilse Van Gilse kristalsuiker is een natuurlijke smaakmaker voor koffie, thee en kunt u het lekkerste gebak maken. Namen Artikelnummer: 210301 EAN: 8710437000031 Commerciele naam Wettelijke benaming

Nadere informatie

mints sweets chocolate

mints sweets chocolate mints sweets chocolate Inhoudsopgave 04 05 16 17 06 07 18 19 08 09 20 21 10 11 22 23 12 13 24 25 14 15 26 27 28 29 40 41 30 31 42 43 32 33 44 45 34 35 46 47 36 37 48 49 38 39 50 51 Alle levensmiddelen

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8107372 Productnaam Aardbeien

Nadere informatie

Sambal in sachet 246x4,5g

Sambal in sachet 246x4,5g Van Oordt Sambal in handige portieverpakking EAN: 8710348321409 (CE) TM: NL Basisgegevens Productnaam Sambal 4,5g Wettelijke naam Sambal 4,5g Functionele naam Sambal Variant Merk Targetmarket Van Oordt

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN. Datum Benaming PVE-nummer / Handdoek, washand, microvezelhanddoek, zakdoek en shemagh shawl.

PROGRAMMA VAN EISEN. Datum Benaming PVE-nummer / Handdoek, washand, microvezelhanddoek, zakdoek en shemagh shawl. Datum Benaming PVE-nummer 102623/03 12-11-2010 Handdoek, washand, microvezelhanddoek, zakdoek en shemagh shawl. Hiermede vervalt 102623/02 PROGRAMMA VAN EISEN Opgesteld door : Afdeling BBV / Sectie Techniek

Nadere informatie

Chocoladeletters. Brochure Geldig tot 31 december 2015

Chocoladeletters. Brochure Geldig tot 31 december 2015 Chocoladeletters Brochure 2015 - Geldig tot 31 december 2015 Verras ook uw relaties en/of personeel met een (H)eerlijke en smaakvolle chocoladeletter. Geproduceerd met eerlijke cacao met QPP- of UTZ-certificering.

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 760012 Productnaam Batard

Nadere informatie

Peterselie losgevroren

Peterselie losgevroren Daregal EAN: 3060731008512 (CE), 23060731008516 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Peterselie Functionele naam Merk Daregal Het verhaal Peterselie Vriesverse peterselie los ingevroren

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 750034 Productnaam Quattro

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 1061

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 1061 Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 1061 Productnaam Glutenvrij

Nadere informatie

Hagelslag puur in stick 300x10g

Hagelslag puur in stick 300x10g Van Oordt Hagelslag puur in handige portieverpakking EAN: 8710348000632 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Hagelslag puur 10g Hagelslag puur 10g Hagelslag Variant Merk

Nadere informatie

Hagelslag puur in stick 300x10g

Hagelslag puur in stick 300x10g Van Oordt Hagelslag puur in handige portieverpakking EAN: 8710348000632 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Hagelslag puur 10g Hagelslag puur 10g Hagelslag Variant Merk

Nadere informatie

Chocopasta in cup 6x15g * NIEUW IN ONS

Chocopasta in cup 6x15g * NIEUW IN ONS Chocopasta in cup 6x15g * NIEUW IN ONS ASSORTIMENT * Damhert Chocopasta in handige portieverpakking EAN: 5412158029485 (CE), 5412158029720 (HE) TM: NL Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 717000 Productnaam Carre

Nadere informatie

Artikelnummer: EAN: Rode Lippen

Artikelnummer: EAN: Rode Lippen Frisia Grote, rode fruitgums in de vorm van lippen met aardbeismaak en een gewicht van 9,0 g. EAN: 5411011082377 (CE), 5411011087372 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam

Nadere informatie

Een plan van aanpak en een productdossier, voorbeeld 1 (non-food)

Een plan van aanpak en een productdossier, voorbeeld 1 (non-food) Een plan van aanpak en een productdossier, voorbeeld 1 (non-food) In het plan van aanpak legt u de te nemen stappen vast om nieuwe en te wijzigen verpakkingen aan de Essentiële Eisen te laten voldoen.

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 7108

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 7108 Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 7108 Productnaam Easy-to-Eat

Nadere informatie

Il Gelato Roomijs Spagnola

Il Gelato Roomijs Spagnola Tonitto EAN: 8014914001963 (CE), 18014914001960 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Vanilleijs met kersen Functionele naam Variant Merk Tonitto Ingrediënteninformatie verse volle melk,

Nadere informatie

Productspecificatie VACUUM FIJNE KRIEL. Peka Kroef BV Postbus 40 5400 AA Uden NL

Productspecificatie VACUUM FIJNE KRIEL. Peka Kroef BV Postbus 40 5400 AA Uden NL Peka Kroef BV Postbus 40 5400 AA Uden NL Tel. +31 (0)413-279279 Fax +31 (0)413-272297 E-mail. info@pekakroef.com Algemene informatie Specificatienr. Artikelnr. Omschrijving Omschrijving 2 Wettelijke omschrijving

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Artikelnummer 7182 EAN

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:   Artikelnummer 7182 EAN Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 7182 Productnaam High tea petit fleur EAN 8718026246433

Nadere informatie

Tomatenketchup in stick 248x5ml

Tomatenketchup in stick 248x5ml Van Oordt Ketchup in handige portieverpakking EAN: 8710348292853 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Tomatenketchup 5ml Tomatenketchup 5ml Tomaten Ketchup Variant Merk

Nadere informatie

102017/03 PROGRAMMA VAN EISEN SCHOENEN, VROUW, INSTAPPER MET ELASTIEKSLUITING, AGO-UITVOERING

102017/03 PROGRAMMA VAN EISEN SCHOENEN, VROUW, INSTAPPER MET ELASTIEKSLUITING, AGO-UITVOERING 102017/03 PROGRAMMA VAN EISEN SCHOENEN, VROUW, INSTAPPER MET ELASTIEKSLUITING, AGO-UITVOERING KPU-BEDRIJF / AFDELING KETENMANAGEMENT SECTIE PRODUCTKENNIS EN KWALITEIT April 2015 KPU-bedrijf Bladzijde :

Nadere informatie

Artikelnummer: GP0440 EAN: Geurts appelmoes

Artikelnummer: GP0440 EAN: Geurts appelmoes Geurts appelmoes, gezoet met suiker. EAN: 8710812090510 (CE), 8710812390511 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam appelmoes appelmoes Functionele naam Merk Geurts Het verhaal Geurts, de Betuwe

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 5040

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 5040 Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 5040 Productnaam Appelbol

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 2528 Productnaam Amandel

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8108552 Productnaam aramelrots Brownie EAN Ingrediënten

Nadere informatie

Smoothie basis fruitsap

Smoothie basis fruitsap Fresh Fruit Express EAN: 8717185870725 (CE), 8717185877908 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Fruitsap van appel en mango Functionele naam Variant Merk Fresh Fruit Express Het verhaal

Nadere informatie

Olijfolie extra vierge

Olijfolie extra vierge ABRIL extra vierge olijfolie van 1ste koude persing EAN: 8436001251912 (CE), 18436001251919 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Variant Merk ABRIL Geschiktheden Veganistisch

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 1062 Productnaam Glutenvrij

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 85-877144 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 7468 Productnaam Italiaanse Bol 95 gram EAN Productomschrijving

Nadere informatie

Condensmelk 4% vet in cupje 240x7,5g

Condensmelk 4% vet in cupje 240x7,5g Van Oordt Condensmelk 4% vet in handige portieverpakking EAN: 8710348413272 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Condensmelk 4% vet 7,5g Wettelijke naam Condensmelk 4% vet 7,5g Functionele naam Merk Condensmelk

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 2526 Productnaam Amandel

Nadere informatie

Artikelnummer: EAN: Hawaii spies

Artikelnummer: EAN: Hawaii spies Star Grill EAN: 8718263101250 (CE), 8713156013726 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Gemarineerd kipfilet met ananas afgewisseld op een stokje. Functionele naam Merk Star Grill Het verhaal

Nadere informatie

Van Gilse Fijne Kaneelsuiker

Van Gilse Fijne Kaneelsuiker Van Gilse Heerlijk in appeltaart en cappucino EAN: 8710437008419 (CE), 8710437022033 (HE), 8710437022958 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Fijne Kaneelsuiker Suiker,

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8107370 Productnaam Frambozen

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 750035 Productnaam Quattro

Nadere informatie

Sjalotten 1 kg vacuüm

Sjalotten 1 kg vacuüm Smit's Uien geschilde Sjalot EAN: 8717591220626 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Sjalot Sjalot Functionele naam Merk Smit's Uien Het verhaal Sjalotten sjalotten geschild, vacuüm..vacuüm

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8107856 Productnaam Brownies original EAN 4004311178563

Nadere informatie

Dossier: Wat is het verschil tussen P 650 (ADR) en PI 650 (IATA)?

Dossier: Wat is het verschil tussen P 650 (ADR) en PI 650 (IATA)? DECEMBER 2015 Dossier: Wat is het verschil tussen P 650 (ADR) en PI 650 (IATA)? Verpakking instructie 650 van zowel ADR als IATA legt een aantal eisen op aan de verpakking voor het vervoer van biologische

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8108552 Productnaam Rockslide

Nadere informatie

Artikelnummer: EAN: Pestokruiden 350g

Artikelnummer: EAN: Pestokruiden 350g Apollo EAN: 8713056072472 (CE), 8713056546263 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Merk Apollo Ingrediënteninformatie 47% kruiden en specerijen (peper, basilicum, oregano),

Nadere informatie

Smoothie basis fruitsap

Smoothie basis fruitsap Fresh Fruit Express EAN: 8717185870725 (CE), 8717185877908 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Fruitsap van appel en mango Functionele naam Merk Fresh Fruit Express Het verhaal Basis fruitsap

Nadere informatie

Perzik schijven in siroop

Perzik schijven in siroop Nestor perzik schijven van ongeveer gelijke grootte en kleur in een heldere siroop. EAN: 8715821000772 (CE), 8715821001939 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Perzik schijven in siroop

Nadere informatie

Artikelnummer: EAN: Gehakt voordeelmix 9 kg

Artikelnummer: EAN: Gehakt voordeelmix 9 kg Hela Complete kruiding voor al uw gehaktballen. Speciaal geschikt voor gehaktballen in jus. EAN: 8713883000938 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Merk Hela Ingrediënteninformatie

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Artikelnummer EAN

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:   Artikelnummer EAN Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 719703 Productnaam Demi baguette noir EAN 8718564133684

Nadere informatie

Vlieger Special Packaging

Vlieger Special Packaging Vlieger Special Packaging Vakmanschap en ervaring Gedreven, ambitieus, innovatief maar vooral ook de intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers zorgen ervoor dat Vlieger Special Packaging al decennia

Nadere informatie

Black garlic puree 325 g

Black garlic puree 325 g Bresc Bresc zwarte knoflookpuree is de natuurlijke smaakmaker. EAN: 8712698121548 (CE), 8712698121555 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Merk Zwarte knoflook Bresc Het

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 1048 Productnaam UNIQUE

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 2525 Productnaam Amandel

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 2532

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 2532 Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 2532 Productnaam Roomboter

Nadere informatie

Artikelnummer: EAN: Wijnzuurkool

Artikelnummer: EAN: Wijnzuurkool Hart EAN: 8710488190415 (CE), 8710488290412 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Variant Merk Hart Geschiktheden Veganistisch Vegetarisch Ingrediënteninformatie witte kool,

Nadere informatie

Artikelnummer: EAN: Hawaii spies skin

Artikelnummer: EAN: Hawaii spies skin Star Grill EAN: 8713156997071 (CE), 8713156007077 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Gemarineerd kipfilet met ananas afgewisseld op een stokje. Functionele naam Merk Star Grill Het verhaal

Nadere informatie

ERU Cheese Spread Gouda

ERU Cheese Spread Gouda ERU Roomzachte smeerkaas 48+ EAN: 8718700491548 (CE), 8718700491562 (HE) Basisgegevens Commerciële naam ERU Wettelijke naam Roomzachte smeerkaas 48+ Functionele naam Merk ERU Foodservice ERU Het verhaal

Nadere informatie

Zwarte peper in stick 750x0,2g

Zwarte peper in stick 750x0,2g Van Oordt Zwarte Peper in handige portieverpakking EAN: 8710348005729 (CE) TM: NL Basisgegevens Commerciële naam Zwarte Peper 0,2g Wettelijke naam Zwarte Peper 0,2g Functionele naam Zwarte peper Variant

Nadere informatie

Artikelnummer: 187 EAN: Baby Loempia

Artikelnummer: 187 EAN: Baby Loempia Hekos Oriental Food Klein, kleiner, kleinst, 4cm en 3 gram! Deze baby loempia's zijn heel klein en hebben een verfijnde smaak. Door hun opvallende formaat is de toepasbaarheid erg groot. EAN: 8711654001139

Nadere informatie

profielvak groen CSPE KB onderdeel B

profielvak groen CSPE KB onderdeel B Examen VMBO-KB 2017 gedurende 100 minuten profielvak groen CSPE KB onderdeel B Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen een bijlage en digitale bestanden. Dit onderdeel bestaat uit 9 opdrachten.

Nadere informatie

Versie januari 2015 DEEL 8: HANDELSNORM VOOR PAPRIKA'S

Versie januari 2015 DEEL 8: HANDELSNORM VOOR PAPRIKA'S DEEL 8: HANDELSNORM VOOR PAPRIKA'S I. DEFINITIE VAN HET PRODUCT Deze norm heeft betrekking op paprika's van de variëteiten 1 (cultivars) van Capsicum annuum L. die bestemd zijn voor levering als vers product

Nadere informatie