"What a trip..." Wanneer je mij een paar jaar geleden zou vertellen wat ik je nu ga vertellen had ik je niet geloofd.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""What a trip..." Wanneer je mij een paar jaar geleden zou vertellen wat ik je nu ga vertellen had ik je niet geloofd."

Transcriptie

1

2 "What a trip..." Wanneer je mij een paar jaar geleden zou vertellen wat ik je nu ga vertellen had ik je niet geloofd. Ik had je niet alleen niet geloofd, maar ik had je waarschijnlijk ook nog eens keihard uitgelachen. Ik was echt een gastje dat zijn zaakjes niet echt op orde had. Ik had moeite om op school de juiste cijfers te halen, liep altijd achter de feiten aan en deed vrijwel alles met de hakken over de sloot. Eigenlijk was ik altijd maar aan het aanrommelen en om heel eerlijk te zijn, dat aanrommelen ging me best goed af! Als je iets maar lang genoeg blijft doen, word je er uiteindelijk vanzelf goed in, maar ik werd er niet bepaald vrolijk van, en gelukkiger zeker niet, totdat er een moment kwam in mijn leven dat ik nooit weer zal vergeten... "De Dag Dat Mijn Leven Voorgoed Veranderde..." Ik had allemaal bijbaantjes, wat handeltjes on the side en van het geld wat ik verdiende bracht ik veel geld naar Malibu & Jennifeu, de plaatselijke disco in Drachten Anyway, naast veel leuke dingen in het leven had ik een passie, en die passie was muziek. Elke week ging ik met de bus naar Groningen om daar elpee s te kopen, de oudjes onder ons weten nog wel hoe die eruit zagen, en zeker nog hoe ze klonken. Dat ik elke week in de bus zat, dat zegt nogal wat aangezien het openbaar vervoer en mijn persoon niet echt goed samengaan.

3 Ik woon nu 2,5 jaar in Amsterdam en ben welgeteld 2 keer in het openbaar vervoer geweest, gedwongen door mijn schoonouders ;) Op een gegeven moment had ik honderden platen verzameld en ik maakte er altijd een sport van om ze zo goedkoop mogelijk in te kopen. Voor maximaal drie gulden kocht ik ze op rommelmarkten, platenbeursen en tweedehands platenzaken. Ik was net begonnen met mijn studie Commerciele Economie in Groningen en had net 5000 gulden (!) uitgegeven voor een laptop, aangezien deze niet verplicht maar wel noodzakelijk was om de studie te volgen dus ik had geld nodig. Niet alleen had ik geld geleend van mijn ouders om die laptop te kopen, ik had ook geld nodig om een auto te kopen want ik werd helemaal gek van die busreizen van Drachten naar Groningen. Ik had geld nodig en het liefst zo snel mogelijk... Op dat moment ben ik mijn platenkast doorgegaan en ben gaan kijken welke platen ik niet meer beluisterde en wel kwijt wilde. Ik maakte een word documentje waarin ik 100 titels plaatste die ik bijvoorbeeld dubbel had of niet meer leuk vond en ik zette overal een digitaal prijskaartje op van 12 gulden. Ik maakte een hotmailaccount aan en maakte met mijn peperdure laptop op mijn slaapkamertje verbinding met het internet via een telefoonmodem en plaatste een simpele advertentie op Marktplaats, een site die nog maar net bestond en nog niet het begrip was dat het nu is... "500 gulden binnen 1 dag!"

4 Wow! Ik had een advertentie geplaatst op Marktplaats waarvan de enige tekst was Ik heb 100 platen in een word document, wil je dit word document hebben, stuur me dan een mailtje. Ik mailde de mensen terug die interesse hadden en dezelfde dag verkocht ik bijna de helft van mijn voorraad voor meer dan 500 gulden! 500 gulden was voor mij toen echt een flink bedrag (2 avonden stappen!) maar het ging me eigenlijk niet eens om het geld... Dit internet, dat is interessant! Kijk, tot die tijd kocht en verkocht ik alles wat los en vast zat maar dat deed ik alleen maar bij mij in de buurt. Nu had ik ineens een veel groter afzetgebied! Toen dit bij me binnenkwam ben ik als een gek meer platen gaan kopen want 3 gulden inkoop en 12 gulden verkoop is natuurlijk gouden handel! Ik kan me nog meerdere malen herinneren dat ik meer dan 24 uur achter elkaar aan het rondrijden was in mijn (vaders) auto om uit heel Nederland en Duitsland platen te halen, om ze vervolgens weer aan mijn hotmail vriendjes te verkopen (en met behulp van Marktplaats) Ik heb wel wat romantische avondjes op de achterbank beleefd op parkeerplekken in Duitsland, ik alleen samen met een paar honderd stinkende tweedehands elpee s! ;) Toch was het een mooie tijd en het was goeie handel, alleen op een gegeven moment ga je toch kijken hoe je het wat beter kunt opzetten, want niet alles ging perfect. Ik had bijvoorbeeld het probleem dat ik constant mensen moest teleurstellen als ik 1 titel had en die 6 x verkocht aan verschillende mensen aangezien het word document bij iedereen hetzelfde was. Ik had een website nodig... Maar ik kon (en kan nog steeds niet) websites bouwen! Ik besloot om een klasgenoot van me te bellen waarvan ik wist dat hij websites kon maken, want een website zou hiervoor de oplossing zijn. Ik hoefde dan niet constant die lijsten bij te houden, geen mensen teleur te stellen en dan kwamen mensen naar mij toe, in plaats van dat ik hun moest spammen. Ideaal dacht ik! Totdat ik de prijs hoorde van het maken van deze website...

5 3000 euro! Wow. Dat had ik niet. Toch moest ik. Wanneer ik mijn zinnen ergens op zet, dan moet het ook. Hmm. F$#k it. Doe maar. Er werd mij (door hem) geadviseerd om een webwinkel te laten maken, in plaats van een website. Ik had er toen echt de ballen verstand van maar ik vond het goed. Het duurde maanden voordat de webwinkel klaar was, maar na een paar maanden had ik mijn eerste webwinkel en ik was er best trots op! Niet alleen omdat het er mooi uitzag, maar ook omdat het goed werkte... "3000 gulden... In 1 week tijd!" Wederom Wow! Ik stuurde (lees: spamde) al mijn hotmail vrienden die mij ooit via Marktplaats een mail hadden gestuurd, ik stuur 1 mail eruit en in 1 week had ik voor meer dan 3000 gulden bestellingen in mijn webwinkel. Tot op de dag van vandaag heb ik honderden websites laten bouwen en nog nooit zelf een website gebouwd. Ik kan nog geen gat in de muur boren, laat staan een website bouwen dus mocht je het gevoel hebben dat je technische kennis nodig hebt om een succesvolle internetonderneming op te bouwen? Think again. Sterker nog, ik denk dat je zonder technische kennis een voorsprong hebt. Je bent dan genoodzaakt om je te focussen op het belangrijke (lees: marketing) en om andere mensen (of systemen) het technische gedeelte op zich te laten nemen, maar dat terzijde.

6 Op naar bittere ellende... Nou ja, bittere ellende is ook een beetje overdreven maar ik werd op een gegeven moment een beetje moe van mijn eigen business. Ik vond het maar irritant om altijd te jagen en als me iets begon te irriteren was het wel dat ik dagelijks naar het postkantoor moest om stapels pizzadozen met platen erin te verzenden, en bij het postkantoor zagen ze me steeds weer aankomen. Gevangen in mijn eigen onderneming... Ik merkte dat er een plafond zat aan mijn maandelijks inkomen en dat het mij niet in mijn eentje zou lukken om maandelijks veel meer inkomen te genereren, behalve als ik echt een grote loods zou huren en met personeel te gaan werken, maar dat zag ik dus echt niet zitten. Ik was onderhand ook al jarenlang ebay PowerSeller en op één of andere vage manier verkocht ik vele malen meer dan al mijn concurrenten op ebay. Ze verkochten exact dezelfde producten tegen vaak lagere prijzen. Maar ík had de meeste klanten en deze klanten kochten bij mij dezelfde producten tegen hogere (!) prijzen. Ergens deed ik iets goed... Ik had een aantal simpele trucs en strategieën die ik op ebay toepaste waardoor ik meer verdiende dan al mijn concurrenten, maar toch was ik niet happy... Ik ben een creatieveling met veel ideeën, maar ik kon het me niet veroorloven om mijn huidige business te laten varen om andere dingen te doen én mijn huur en levensstijl op pijl te houden. Dus ik besloot er tussenin te gaan zitten. Het was tijd om meer te leren over geld verdienen op het internet... Ik ben me enorm gaan verdiepen in het vak Internet Marketing en deed het broodnodige om genoeg geld te verdienen met mijn platenbusiness. Ik wilde alles leren over geld verdienen op het internet. Na letterlijk een jaar lezen, lezen en nog eens lezen en na een jaar studeren zonder ook maar iets te doen was ik wederom gefrustreerd! In Amerika zag ik veel gasten geld verdienen op het internet zonder dat ze fysieke producten hoefde te versturen.. en ik maar buffelen! Dat ik iets niet goed deed werd me pijnlijk duidelijk... Ik wist wel wat ik moest doen, maar toch deed ik het niet.

7 Doordat ik zoveel had gelezen maar niks had toegepast werd ik er geen cent rijker van en zeker niet gelukkiger. Er moest verandering komen. Mijn goede voornemen voor 2005 was heel simpel. Ik wilde alleen maar actie ondernemen en niet teveel leren. Alles wat ik moest weten wist ik al en nu werd het tijd om het gewoon te gaan doen. Actie is reactie! "De dag dat mijn leven (alweer!) veranderde!" Ik kan het me nog herinneren als de dag van vandaag, mijn eerste passieve inkomen! Ik had de zogenaamde resell rights gekocht van een stapel e-books, een pagina vertaald naar het Nederlands en er een paypal link van 17 euro aan gehangen. Ik geloofde m n ogen niet toen ik mijn mailbox opende... Ik had 17 euro verdiend... PASSIEF! Zowaar 17 euro zonder er ook maar mijn hand voor om te draaien. Iemand rekende af met Paypal en kon automagisch de producten te downloaden. Niks geen postkantoor, klantenservice of verzendkosten. Gewoon, pure marge! Damn! Nou denk je misschien: 17 euro? Waar gaat dit over? Dit gaat over heel veel. Door deze ene verkoop zag ik de oneindige potentie van het internet. Deze ene verkoop heeft ervoor gezorgd dat we in de jaren die hierop volgden miljoenen euro s omzet hebben gedraaid. Ik zag namelijk dat er geen plafond is, the sky is the limit! Heel simpel: als ik automatisch 1 verkoop kan realiseren van 17 euro, dan kunnen dat er ook honderden, of uiteindelijk duizenden worden! Deze ene 17 euro heeft tot veel geleid en in die tijd waren het aantal mensen die dit deden in Nederland op 1 hand te tellen. Bijna niemand deed dit en bijna niemand die het erover had. Ik besloot om er vol voor te gaan. Geen smoesjes meer.

8 Ondanks dat ik nog niet wist hoe ik de huur moest gaan betalen, ben ik een kantoor gaan huren, want ik wilde niet de hele dag thuis computeren. Door die 17 euro had ik er het volste vertrouwen in en ben ik de dingen die ik wist daadwerkelijk gaan toepassen... Als een bezetene! Ik ben de spaghetti methode gaan toepassen, wat in feite inhoudt dat je een bord spaghetti tegen de muur kwakt en de slierten die blijven hangen, daar doe je wat mee. Alleen al in 2005 heb ik tientallen websites laten bouwen en tienduizenden euro s verdiend... Zonder naar het postkantoor te hoeven! "Mijn eerste 1000,00 euro dag!" Ik moet zeggen, we hebben ook geluk gehad. Op een mooie vrijdagmiddag zat ik met Henk Jan, een bevriende programmeur, op het terras van de Drie Gezusters in Groningen toen een tof idee tot me kwam. Of we het biertje hebben laten staan weet ik niet meer zeker (lijkt me sterk) maar we zijn wel diezelfde vrijdagmiddag terug naar kantoor gegaan. Iets wat vrij uitzonderlijk is, maar het was dan ook een grote doorbraak... Zoals ik al eerder zei, ik ben creatief, heb veel ideeën maar de meeste ervan zullen nooit succesvol worden. Deze wel... Die ene middag leverde ons meer dan euro op (in de 3 maanden die daarop volgden) en mijn eerste duizend euro dag.

9 We hadden een tool ontwikkelt (waarvan ik hier niet zeg wat het is, aangezien het te simpel is om te kopiëren en al heel vaak is gekopieerd) en het heeft ons miljoenen unieke bezoekers (wereldwijd) opgeleverd en binnen een week dus de eerste 1000 euro dag (1200 euro om exact te zijn)... KICKEN! Moet je nagaan. Iets bedenken, het uitvoeren en een week later je allereerste duizend euro dag. Kun je het je voorstellen? Die week werd me echt helder dat wanneer je gericht actie onderneemt je vaak zult worden beloond met hele mooie dingen. Geld is enorm belangrijk, zakelijk succes ook, maar om de code te kraken geeft mij altijd de grootste kick. Daarnaast zijn de side effects van een succesvolle internetonderneming enorm. Je kunt werken zoveel je wilt, wanneer je wilt en ook waar je wilt. Ik weet niet hoe het met jou zit maar één van de dingen waar ik enorm van houd dan is dat reizen. Wij zijn sinds 2007 elk jaar zeker een paar maanden in totaal in het buitenland en ik voel me echt gezegend dat dit kan en ik ook gewoon extern mijn business kan runnen en uitbreiden, mocht ik dat willen.

10 Even terug naar Ik was lekker bezig en we waren echt de cowboys aan het uithangen. We hadden totaal geen strategie maar alles wat ons tof leek deden we en best veel dingen gingen goed. Een paar duizend euro hier en een paar duizend euro daar en we hadden de grootste lol, alleen de ondernemer in mij begon te twijfelen of we dit wel lang konden volhouden. Ik begon ook aan mijn spaghetti methode te twijfelen en toen kwam het... De Million Dollar Day! Ik deed al aardig wat online verkopen en het liep op zich wel OK, deed al wat leuke passief inkomen omzetjes maar het was nog geen big business... Laat staan een miljoenenbusiness en om heel eerlijk te zijn had ik toentertijd ook niet echt de ambitie om miljoenen euro s omzet te draaien. Totdat John Reese, een zeer bekende amerikaanse internetmarketeer, zijn eerste Million Dollar Day draaide. Op één dag een miljoen dollar verdienen, hoe bizar is dat... En als hij dat kan, waarom zou ik dat niet kunnen? Ik heb zelf mijn steentje bijgedragen aan zijn Million dollar day. Hij verkocht namelijk een internet marketing dvd cursus voor $1000,00 en ik was één van zijn klanten. Mijn overtuiging is dat de beste investering die je kunt doen, een investering in jezelf is. $1000,00 investeren in een doos met dvd s was even slikken, maar ik wist dat ik het dubbel en dwars terug zou verdienen. Het was één van de beste investeringen OOIT. Ondernemers die in zichzelf durven te investeren komen op een veel gemakkelijkere manier veel verder dan ondernemers die hier bang voor zijn. Investeren in je kennis, netwerk, omgeving, gezondheid en ontspanning zijn de betere investeringen die op lange termijn voor je zullen werken. Anyways, ik dwaal weer af.. Mijn grootste inzicht zat niet eens zozeer in het trainingmateriaal dat ik van hem had ontvangen, maar meer in het doen van dikke, vette, winstgevende lanceringen.

11 Als hij een miljoen op één dag kon doen, wat kon ik dan op korte termijn doen? Ik had al een duizend euro dag gedaan, what s next? We lanceerden SmsDistrict, een dienst waar je goedkoop grote partijen smsberichten kon versturen, en waarbij we voor het eerst met affiliates gingen werken. Op de eerste echte dag van lanceren liep het direct al storm unieke bezoekers in 1 dag... GRATIS Één van de dingen die ik had geleerd van de Million Dollar Day was dat hij vrijwel al zijn omzet via affiliates had laten verlopen. Wij hebben dat getest bij SmsDistrict en het werkte. Op dit moment van schrijven hebben we een netwerk van Sms-sites met meer dan gebruikers... Zonder ook maar een euro uit te geven of ook maar een uur aan marketing te besteden... Hmm, dat affiliate marketing is effectief! Toch had ik een probleem. Mijn e-book ebay PowerSellers was klaar en ook deze wilde ik gaan verkopen via affiliates, maar een platform hiervoor bestond nog niet in Nederland... Dus besloten we dit zelf te bouwen!

12 Binnen een week lanceerde we een website dat uiteindelijk is uitgegroeid tot een echte miljoenenbusiness... PayPro! Via dit systeem kon ik precies doen wat ik nodig had. Ik kon automagisch mijn e-book verkopen, laten downloaden en affiliates konden het promoten. Dit resulteerde al direct in een mooi resultaat... "3000 euro op 1 dag!" Er waren destijds nog helemaal geen internetmarketeers die anderen leerden hoe ze geld konden verdienen op het internet, op twee zuiderlingen na: Tom Lassing en Maarten Verheyen. Ik benaderde Tom en hij vond het een goed idee om mijn e-book te promoten, waardoor ik binnen 1 dag meer dan 3000 euro omzet draaide.. door 1 affiliate! Dit begon erop te lijken! Als dit mogelijk is, kan er nog veel meer. Sky is the limit weet je nog? " euro binnen 1 dag!"

13 Eind 2006 bedacht ik om ook maar eens een lancering te doen. Ik had een website systeem laten ontwikkelen waarbij je allemaal fancy dingen kon doen, zoals een salespage maken, splittesten en optinpagina s laten maken. Alles wat ik dagelijks gebruikte bood ik aan, en dat werkte... Binnen 24 uur had ik euro omzet gedraaid... WOW! Toen dit lukte wilde ik natuurlijk kijken hoe ik mezelf kon stretchen. Dus plande ik nog een lancering in waarbij we whitelabels gingen verkopen van SmsDistrict. Met groot succes... " euro binnen 10 uren!" Damn! Ik had nu een systeem dat écht goed werkte en ook elke keer weer opnieuw werkte. En ik verdiende er ook echt veel geld mee. Dit was mooi! Let wel, dit is op 't moment van schrijven al meer dan 5 jaar geleden! Snel daarop deed ik mijn eerste euro + lancering en het einde was nog lang niet in zicht. "1 Miljoen euro binnen 12 maanden tijd met het verkopen van informatie..." Ik ben dit proces gaan verfijnen en op een gegeven moment verkocht ik voor bijna 1 Miljoen euro aan informatieproducten binnen één jaar met slechts één werknemer. Niet alleen deed ik dat jaar bijna een miljoen euro aan omzet, datzelfde jaar ben ik in totaal 5 maanden op reis geweest, ben ik getrouwd met mijn droomvrouw en zijn weverhuisd naar Amsterdam. Super.

14 Niet alleen super voor mijzelf en mijn bankrekening, maar het allermooiste vind ik nog dat ik dit allemaal heb kunnen doen doordat ik dit simpelweg heb gedaan met dingen die ik tof vind om te doen, ik noem het ook wel: Poen Met Je Passie Eén van mijn passies is absoluut om ondernemers te ondersteunen bij het opzetten van een internetonderneming of het uitbreiden van een bestaande onderneming door middel van een beproefde internetstrategie. Het internet heeft zoveel voor mij betekend en ik heb de overtuiging dat wanneer ik dit kan, dat jij dit ook kan. Ik vind het prachtig om hier elke dag weer mensen mee te helpen en ik voel me echt gezegend dat ik dagelijks mijn bedrijven kan uitbouwen en tegelijkertijd ondernemers kan helpen om hetzelfde te doen. De meeste ondernemers zien door de bomen het bos niet meer De manier waarop ik mensen leer hoe ze geld kunnen verdienen via het internet is altijd op een simpele, praktische manier. The gift and the curse... Kijk, het grote voordeel van deze tijd is dat er letterlijk duizenden manieren zijn om een internetonderneming op te bouwen. En het nadeel is dat er letterlijk duizenden manieren zijn om een internetonderneming op te bouwen.. Wat ik al jaren doe is ondernemers een simpele maar enorm effectieve strategie geven, waardoor je in de kortste tijd het beste resultaat kunt krijgen, maar wat ook direct een lange termijn strategie is.

15 Ik heb in de afgelopen jaren seminars gegeven voor duizenden mensen Heb duizenden mensen geholpen met mijn internetprogramma s

16 Heb honderden artikelen & video s gemaakt Ben auteur van meer dan 10 e-books En ik ben enorm trots op het Imperium dat ik heb opgebouwd, allemaal gemaakt om ondernemers te ondersteunen bij het opzetten van een internetonderneming.

17 Maar waar ik op dit moment misschien nog wel het meest trots op ben, is dat ik eindelijk een echt boek heb geschreven wat in mijn optiek echt de internet marketing bijbel mag worden genoemd. In dit boek ontdek je de meest krachtige methodes om geld te verdienen op het internet, bezoekers te krijgen naar je website en echt poen met je passie te verdienen. Je ontdekt tips, trucs en technieken die werken en dat is precies waar het om draait. Effectieve technieken zoals: Hoe je je internetonderneming overal ter wereld kunt runnen Hoe je je eigen markt volledig kunt domineren Wat een goede internetstrategie is, die je stap voor stap kunt volgen Hoe je aan de beste webdesigners kunt komen (95% van de webdesigners doen vrijwel alles verkeerd, als je deze dingen niet weet) Hoe je zonder personeel toch een big business kunt opzetten Hoe je vrij kunt komen van je onderneming, oftewel hoe je bedrijf doorgroeit, of je nou zelf wel of niet actief aanwezig bent Hoe je ook zonder technische kennis een top internetonderneming kunt opzetten Praktische tips uit de praktijk Hoe je je business aan je levensstijl kunt aanpassen Hoe je geen plafond op je inkomen hoeft te hebben & ongelimiteerd kunt groeien Hoe je door de bomen het bos weer kunt zien Waarom het vandaag de dag nog relatief eenvoudig is om een succesvolle internetonderneming op te zetten Hoe je virtueel vastgoed kunt opzetten, wat jarenlang voor jou kan werken Hoe je sites kunt kopen, en wat hier de beste strategie voor is Hoe je exact kunt meten wat je geld oplevert en wat je geld kost Wat een goede contentstrategie is, waardoor je kunt domineren in zoekmachines (en social media!) Wat de beste sites zijn om op te adverteren (en/of te kopen) Hoe je, zonder zelf te hoeven schrijven, toch veel content kunt produceren... Gratis! Simpele technieken om je huidige website simpelweg veel winstgevender te maken Casestudy: hoe een vriend van mij 2.9 miljoen dollar verdiende in slechts één week!

18 Hoe je een exponentiële groei kunt realiseren met de bezoekers van je website Hoe je kunt profiteren van het feit dat 95% van je concurrenten onwetend is en hoe jij op vrij eenvoudige manier, met simpele technieken alwetend kunt worden Hoe je kunt worden gepromoot zonder zelf een euro uit te geven aan bezoekers Hoe je een leger aan affiliates kunt opzetten die constant en structureel bezoekers naar je website sturen Waar je de meeste affiliates vindt die jouw website(s) kunnen promoten Hoe je ambassadeurs van je klanten kunt maken Hoe je het maximale uit je affiliates kunt halen Wat de geschikte affiliate netwerken zijn om veel bezoekers naar je shop te trekken Hoe je zélf passief inkomen kunt genereren als affiliate Hoe je met online concepting de tweede Mark Zuckerberg kunt worden Hoe je het beste je online concept kunt laten groeien (doe dit fout en je kunt je concept in de prullenbak gooien) Hoe je op eenvoudige wijze de conversies (resultaten) van je website kunt verhogen Wat de beste trackingsoftware is zodat je alles eenvoudig (en gratis) kunt meten Wanneer je voor freemium of premium moet gaan Wat het laaghangend fruit is in je onderneming en hoe je dit eenvoudig kunt plukken Casestudy s van succesvolle concepten die wij hebben neergezet Wat de meest gemaakte fout is die op de meeste websites wordt toegepast en structureel omzet kost Wat het beste moment is om je website te verkopen (mocht je een exit plan hebben) Wat de beste methode is om jezelf en/of je bedrijf goed online te positioneren Hoe je in Google en andere zoekmachines kunt domineren Hoe je gratis hoog in de zoekmachines kunt komen Wat de beste manier is om teksten te schrijven voor de zoekmachines én je bezoeker Hoe je je concurrenten kunt verslaan, ongeacht hoe groot ze zijn Hoe je je website eenvoudig zoekmachinevriendelijk maakt Tips, trucs en technieken om de beste domeinnaam te krijgen in jouw markt (zoals Winst.nl de beste domeinnaam is in mijn markt). Ook al is deze al weg. Hoe je de resultaten in de zoekmachines kunt beïnvloeden met Social Media Hoe je het beste itteratief kunt werken, waardoor je veel sneller en betere resultaten zult krijgen Hoe je ervoor kunt zorgen dat het grootste gedeelte van je klanten geautomatiseerd meerdere producten van je zullen afnemen in de toekomst Hoe je meer dan 30% conversie kunt scoren op effectieve opt-inpagina s Hoe je, door het simpelweg versturen van s, je omzet enorm kunt verhogen

19 Hoe je de waarde van de leden op je nieuwsbrief makkelijk kunt verhogen Hoe je de Top Of Mind Awareness van je bedrijf hoog houdt bij je (potentiele) klanten Hoe je geautomatiseerd een relatie kunt opbouwen met de lezers van je nieuwsbrief Hoe je effectief rondzwervende bezoekers kunt opvangen Wat de beste tijdstippen zijn om nieuwsbrieven te versturen Hoe je snel een grote mailinglijst kunt opbouwen Wat de beste marketing software is Hoe je simpel effectieve marketingcampagnes inplant Wat de 60/20/20 regel is en hoe deze de winsten van je bedrijf simpel kan verhogen Welke advertenties en advertentienetwerken het meeste geld opleveren Hoe je een sneeuwbaleffect aan bezoekers kunt krijgen met Virale Marketing Hoe wij binnen enkele uren een website bouwden die vervolgens meer dan een miljoen (!) keer is gebruikt, wereldwijd Hoe je social media effectief kunt inzetten zodat er een virale werking optreedt Hoe je poen met je passie kunt verdienen Hoe je je kennis kunt productizen zodat je nooit meer uren hoeft in te ruilen voor euro s Hoe je geld kunt verdienen met e-books, video, audio, seminars, workshops, memberships en coaching Hoe je nooit meer hoeft te verkopen maar simpelweg je klant helpt inkopen Hoe je direct autoriteit kunt worden in jouw vakgebied Hoe je een geautomatiseerde verkoopmachine kunt opzetten die 24/7 voor je werkt Hoe je het grootste gedeelte van je internetonderneming kunt automatiseren & uitbesteden.. hoe minder je zelf hoeft te doen, des te beter! Hoe je het set it and forget it systeem kunt gebruiken Hoe je jezelf positief vervangbaar kunt maken Wat mijn #1 regel voor succes is Hoe je informatieproducten kunt verkopen, zonder deze zelf te maken Hoe je videomarketing effectief kunt toepassen (hanteer deze simpele techniek en win van al je concurrenten) Wat de beste videosites & videobewerkingsoftware is Hoe je veel extra bezoekers via video s kunt krijgen Hoe je live webinars kunt geven waardoor je extra verkopen en vertrouwen creëert Hoe je high-end pricing kunt hanteren zodat je megamarges kunt behalen per transactie Hoe je wederkerende inkomsten kunt genereren met memberships

20 Hoe je een ware community kunt opbouwen Hoe je een winstgevende social media strategie kunt hanteren Wat de trend gaat worden aankomend jaar op gebied van Social Media Hoe je gebruik kunt maken van social word of mouth Hoe je meer (échte) volgers kunt krijgen op Twitter en Facebook Hoe je kunt inhaken op de verschuiving van het inter-net naar het social-net Hoe je minder klantenservice hoeft te doen en tegelijkertijd een betere klantenervaring kunt realiseren Hoe je geautomatiseerd veel meer positieve reacties op het internet zult ontvangen Wat de grootste valkuil is bij Social Media en hoe je deze het beste kunt vermijden Hoe je geld kunt verdienen met het opstarten van je eigen webwinkel Hoe je je webwinkel succesvoller en winstgevender kunt maken Wat de ultieme klantentrekker is en hoe je deze kunt inzetten Tips om aantrekkelijke advertenties te schrijven Hoe je VANDAAG nog geld kunt verdienen via het internet Hoe je jezelf echt kunt onderscheiden van je concurrenten Hoe je geld kunt verdienen met je webwinkel zonder zelf producten in te kopen of te verzenden Hoe je de transactiewaarde kunt verhogen Hoe je veel bezoekers kunt krijgen door Google Adwords Hoe je nog meer bezoekers kunt krijgen voor hetzelfde geld Hoe je de Google Slap kunt voorkomen Hoe je meer tijd over kunt houden met praktische time management tips voor internetondernemers Hoe je meer vrije tijd zult overhouden dan ooit tevoren En nog veel meer De voorbeelden die ik heb verwerkt in dit boek zijn niet alleen mijn eigen ervaringen, maar ook ervaringen van vele succesvolle coachingklanten. Ik vind het persoonlijk zelf altijd het meest waardevol om te leren van mensen die het daadwerkelijk doen, in plaats van de theorie uit een boekje hebben geleerd en die kennis vervolgens overdragen. Je zult ervaren dat er zoveel praktische tips in staan die je direct kunt toepassen dat dit boek misschien wel de beste investering is, die je ooit hebt gedaan.

21 Wanneer je vandaag nog beslist om te investeren in mijn boek Winst.nl: Succesvol dankzij het internet ontvang je niet alleen direct mijn boek als e-book, maar je ontvangt ook nog eens mijn echte boek, vers van de pers... Ook zal je toegang krijgen tot onderstaande tijdelijke introductiebonussen...

22 "Dus wat ontvang je VANDAAG direct na aanmelding?" De e-book versie van Winst.nl - Succesvol dankzij het internet. De échte hardback versie van het boek Winst.nl - Succesvol dankzij het internet. BONUS 1: De Big Picture Video Training waar je dé 8 strategieën leert waar je internetonderneming aan moet voldoen (gebruik deze checklist ook om te kijken of je huidige strategie ook hier aan voldoet), t.w.v. 97 euro. BONUS 2: Toegang tot de Winst.nl Facebook groep. Dit is een besloten facebookgroep speciaal voor de kopers van het Winst.nl boek en hier ben ik zelf actief aanwezig, wat gegarandeerd een enorm waardevol netwerk wordt van gelijkgestemde ondernemers die elkaar verder willen helpen bij het opzetten en uitbreiden van je internetonderneming. BONUS 3: Toegang tot de speciale ledensite. In mijn boek refereer ik vaak naar praktische tools of andere websites. Na aanmelding krijg je je eigen profiel zodat je direct toegang hiertoe hebt. BONUS 4: Levenslange updates. Ik zal dit boek constant blijven updaten want het internet blijft niet stilstaan. Elke keer dat ik mijn boek verbeter of uitbreid stuur ik je een mail met de nieuwe versie van het boek. Kijk op onderstaande pagina of het tijdelijke introductie aanbod nog beschikbaar is. shop.winst.nl/succesvol_dankzij_het_internet (Slechts tijdelijk beschikbaar)

23 "Wat is jouw investering?" Je ontvangt: Het boek Winst.nl - Succesvol dankzij het internet incl. verzendkosten t.w.v. 37 euro Het e-book "Winst.nl - Succesvol dankzij het internet BONUS 1: De Big Picture Video Training t.w.v. 97 euro BONUS 2: Toegang tot de Winst.nl facebook groep BONUS 3: Toegang tot de speciale ledensite incl. tools & handige websites BONUS 4: Levenslange updates Zoals je misschien begrijpt is dit echt een tijdelijk introductieaanbod en behoud ik me het recht om dit aanbod elk willekeurig moment offline te halen of de prijs te verhogen zonder enige aankondiging. Ik hoop dat je de waarde hiervan inziet. Wanneer jij een actiegericht persoon bent zal dit absoluut de beste 37 euro s zijn die je ooit hebt besteed en het lijkt me leuk als je mij op de hoogte zult houden van je vooruitgang. Ik heb met veel plezier ook aan deze brief gewerkt, omdat het ook wel een beetje een trip down memory lane voor mij was. Met hetzelfde plezier heb ik ook dit boek geschreven en ik hoop dat je er net zo van zult genieten als ik. Belangrijker nog, ik hoop dat je er een aantal tips, trucs of technieken uit zult halen zodat je ook daadwerkelijk resultaat gaat boeken, want dat is uiteindelijk waar het om draait! Succes!

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten.

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. Wow! 17.597,14 euro in drie dagen... Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. 17.597,14 euro in drie dagen tijd... de meeste mensen zouden hier een heel jaar voor moeten

Nadere informatie

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen!

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! In 1 weekend ontdek je de nieuwste ontwikkelingen en strategieën op het gebied van Internet Marketing en Business Building.

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Email Marketing CHECKLIST

Email Marketing CHECKLIST Email Marketing CHECKLIST Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.emailmarketingexpert.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Mogelijkheden van Email marketing...4 Dé Checklist...5 Klaar?!...7

Nadere informatie

Stap voor Stap Strategie

Stap voor Stap Strategie Stap voor Stap Strategie naar Passief Inkomen Hugo Bakker Hi, mijn naam is Hugo Bakker en vorig jaar april/ mei heb ik besloten om financieel onafhankelijk te worden via het internet. Simpelweg omdat ik

Nadere informatie

Tips voor Succesvolle Productlancering

Tips voor Succesvolle Productlancering Tips voor Succesvolle Productlancering Door Welmoet Babeliowsky 2015-2016 Hallo! Ben je zelfstandige, coach, trainer of adviseur? Dan heb ik gelijk een vraag aan je! Stel je eens voor: Dat je een nieuw

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Guy Coenen. 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk

Guy Coenen. 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk Guy Coenen 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk 2015 Inleiding Hoe kun je van huis uit geld verdienen met je computer? Wat zijn de beste manieren om freelance bij te verdienen? In

Nadere informatie

Internet Marketing Plan

Internet Marketing Plan Internet Marketing Plan Bedrijf Door Datum : : : Stap 1 Wat is je jaarlijks marketingbudget? Welk deel daarvan gaat naar online? En volgend jaar? Stap 2. Je website Hoe goed in je website in de ogen van

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Checklist voor Succesvol Ondernemen

Checklist voor Succesvol Ondernemen Kruis aan wat voor jou van toepassing is om een overzicht te hebben van waar je mee aan de slag kunt om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen. SuccesHoek 1: Actiegerichte Focus Ik besteed meestal

Nadere informatie

10 gouden tips voor social media

10 gouden tips voor social media 10 gouden tips voor social media Social media voor positiviteit 10 gouden tips om succesvol te zijn met social media Op 28 februari 2011 ben ik begonnen met Twitteren. Ik had er totaal geen kaas van gegeten.

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Brochure n 5. marketing

Brochure n 5.  marketing Brochure n 5 E-MAILmarketing In samenwerking met Brochure n 1 Vooruit met digitale marketing in de autosector pagina 2 Brochure n 5 E-mailmarketing pagina 2 Introductie De relatie met de klant stopt niet

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming 8 Succesfactoren voor een Online Onderneming Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen of zelfs hun hele inkomen online verdienen met hun kennis en content. Misschien

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

CS- WebDesign. LinkBuilding

CS- WebDesign. LinkBuilding CS- WebDesign LinkBuilding Zelf doen of uitbesteden Met 25 links om het zelf te doen 2012 Courbois Software Beuningen Fazantlaan 63, 6641 XW Beuningen. www.courboissoftware.com & www.cs-webdesign.nl 024

Nadere informatie

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Inhoud E-book Zoekwoorden uitleg 3 Zoekwoorden in je website gebruiken 4 9 tips voor de pagina over jou 6 Tips voor de lancering van je website

Nadere informatie

Voorwoord! Wie wil ik helpen?!

Voorwoord! Wie wil ik helpen?! Voorwoord Allereerst dankjewel dat je mijn boek hebt gekocht of gekregen en dat je dit ook leest. Dit toont dat jij vooruit wil in het leven en dat je ook actiegericht bent. En actiegerichte mensen halen

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s.

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s. 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken 10 SUCCESFACTOREN Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. Ze werken 1-op-1 en op uur-factuurbasis met klanten.

Nadere informatie

Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012

Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012 Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1 Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012 DISCLAIMER De informatie in dit ebook representeert de opinie van

Nadere informatie

DE BESTE SCORE

DE BESTE SCORE 1 Voorwoord Voordat je straks dit rapport leest met de tactiek die hierin verwerkt is willen we je graag bedanken voor het downloaden van dit rapport. Dit betekent dat jij actie onderneemt en er echt voor

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Copyright - CC&TC. (welk product dan ook)

Copyright - CC&TC. (welk product dan ook) (welk product dan ook) Infoproduct: Snellees Cursus Hier een voorbeeld om de potentie van een bepaald infoproduct binnen een bepaalde niche markt te voorspellen. Jij kunt dezelfde stappen uitvoeren om

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

Te Koop: Dieetforum.nl

Te Koop: Dieetforum.nl Te Koop: Dieetforum.nl (21.435 unieke bezoekers per maand, 5.000 euro PASSIEVE inkomsten per jaar, 5 jaar oude site) Bij deze bieden wij Dieetforum.nl te koop aan. Wij hebben deze site gekocht in November

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer 10 GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer www.fokjeritsma.nl info@fokjeritsma.nl 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Wees je bewust van je doel... 6 Bellen: een uitstekend instrument... 6 Systeem... 7

Nadere informatie

Facebook Geldverdien Methode!!

Facebook Geldverdien Methode!! Fred Eggen Presenteert Facebook Geldverdien Methode!! Een Makkelijke 100 300 Per Dag Methode! Gefeliciteerd! Met je beslissing om dit rapport te downloaden. Je mag dit rapport weggeven, doorsturen, gebruiken

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 25 september en 8 oktober 2014 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van de webinars LinkedIn Simpel: Je Profiel van24 september en

Nadere informatie

Maak van je Passie je Bedrijf

Maak van je Passie je Bedrijf - Stappenplan - Sheila van den Bosch www.maakvanjepassiejebedrijf.nl Inleiding Ondernemen geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wat je doet, hoe je dat doet, waar je dat doet en voor welke klanten je

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet!

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! 30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.tomdehaan.nl 1 Voordat je de tips gaat lezen Dit ebook is een verzameling van tips voor je Facebook

Nadere informatie

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan te bieden op uw website of elders. U kunt zelfs maandelijkse

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN 10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN SNEL GOED VERDIENEN MET WERK DAT JE LEUK VINDT DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL WAT IS EEN VIP-DAG PRECIES? Je gaat een dag met de klant aan het werk

Nadere informatie

Partnerprogramma

Partnerprogramma Partnerprogramma 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier EN Ik help je ook graag om een extra inkomen op

Nadere informatie

De ambtenaar als ambassadeur aan de slag met social business Door: Jochem Koole

De ambtenaar als ambassadeur aan de slag met social business Door: Jochem Koole De ambtenaar als ambassadeur aan de slag met social business Door: Jochem Koole Sociale media hebben individuen meer macht gegeven. De wereldwijde beschikbaarheid van gratis online netwerken, zoals Facebook,

Nadere informatie

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur Proficiat! Dit is de meest geweldige beslissing die je kon nemen om jouw business te doen uitgroeien van een zaadje (lees: passie) naar een tuin vol bloemen (lees : fulltime inkomen). Echt waar. Dit wordt

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

WOW! Jouw Ebook Business (Geheim Rapport)

WOW! Jouw Ebook Business (Geheim Rapport) WOW! Jouw Ebook Business (Geheim Rapport) De Meest Effectieve Methode! Je kunt natuurlijk zelf het ebook pakket gaan verkopen, in setjes of per stuk. Wil je echter snel winst maken dan adviseer ik je om

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Pen en papier? Marketing technieken Er bestaan heel veel verschillende soorten marketing technieken In deze

Nadere informatie

DE OVERSTAG FORMULE BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS

DE OVERSTAG FORMULE BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS Belangrijk! Ik weet dat je het liefste gewoon direct aan de slag wilt, en zo snel mogelijk door deze blueprint heen wilt, maar je zult er veel meer uithalen als

Nadere informatie

Wat een Joint Venture is. Zo mag je het niet doen! De verschillende soorten Joint Ventures

Wat een Joint Venture is. Zo mag je het niet doen! De verschillende soorten Joint Ventures Wat een Joint Venture is Zo mag je het niet doen! De verschillende soorten Joint Ventures Joint Venture is wanneer jij met één of meerdere personen gaat samenwerken. Joint Ventures (JVs) zijn de snelste

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

Je gedachten gestructureerd op papier

Je gedachten gestructureerd op papier Online training: Je gedachten gestructureerd op papier Start: 14 september 2015 Een online programma, mét coaching, voor ondernemers en werknemers Voor als je logisch opgebouwde teksten wil leren schrijven,

Nadere informatie

Introductie. Ik ben Kawtar Najjar, life & business coach voor ondernemende vrouwen die een onderneming willen uitbouwen in alle vrijheid

Introductie. Ik ben Kawtar Najjar, life & business coach voor ondernemende vrouwen die een onderneming willen uitbouwen in alle vrijheid Introductie Ik ben Kawtar Najjar, life & business coach voor ondernemende vrouwen die een onderneming willen uitbouwen in alle vrijheid Mijn passie is jou leren hoe je jouw droombedrijf kan doen groeien

Nadere informatie

1. Niet beginnen met het blog

1. Niet beginnen met het blog 1. Niet beginnen met het blog Uitstelgedrag is een bekende menselijke kwaal. Ook al zijn sommige veranderingen heel goed voor een mens, de meeste veranderingen leveren vaak een hoop weerstand op. Het starten

Nadere informatie

Video marketing voor makelaars 7 tips

Video marketing voor makelaars 7 tips Video marketing voor makelaars 7 tips Dus je wilt beginnen met video marketing? Erg slim, want nog lang niet alle makelaars gebruiken video, terwijl 85% van de huizen verkopers aangeeft dat ze liever een

Nadere informatie

Mijn goede voornemens! Werkboek

Mijn goede voornemens! Werkboek ! Werkboek Voor een bruisend en krachtig bedrijfsjaar Marlies van der Meer http://www.meeradvies.com 1 Inhoud Mijn aanbod... 2 Mijn klanten... 4 Mijn inspiratie... 6 Mijn tijdsbesteding... 8 Wie is Marlies

Nadere informatie

DE FACEBOOK CHALLENGE

DE FACEBOOK CHALLENGE DE FACEBOOK CHALLENGE Ontdek hoe wij meer dan 1.000.000 mensen hebben bereikt via een Facebook challenge.. De Facebook Challenge Je ziet ze tegenwoordig regelmatig voorbij komen op je tijdlijn. Ik had

Nadere informatie

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Disclaimer Bij het samenstellen van 5 Manieren om meer klanten te vinden via internet is grote zorg besteed aan de juistheid van de

Nadere informatie

Trek meer bezoekers naar je shop

Trek meer bezoekers naar je shop Trek meer bezoekers naar je shop Je weet nu hoeveel bestellingen je maandelijks nodig hebt om genoeg te verdienen om je ideale leven te leiden (zie dag 1 van deze challenge). Als je de opdracht van gisteren

Nadere informatie

De Ideale Combinatie van Content en Marketing

De Ideale Combinatie van Content en Marketing De Ideale Combinatie van Content en Marketing Content Marketing. De eerste keer dat ik over content marketing hoorde was in mijn eiwitpoeder.nl tijdperk zo n 10 jaar geleden. Je moet goede content schrijven,

Nadere informatie

Social Media Marketing

Social Media Marketing Social Media Marketing Get Social But, How? And Where? Tom Zoethout KvK Netwerkevent 23 nov 09 2 1 Moet je sociaal meedoen op het internet? 3 Social Media Marketing Quiz Wat weet ik eigenlijk al over Social

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 11 juni 2015 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van het webinar LinkedIn Simpel: Je Profiel van 11 juni 2015 en gebaseerd op eerdere

Nadere informatie

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach.

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Karin de Galan Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in 2007 de galan school voor training op. Eerder werkte ze als

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 1: denken en doen als een ondernemer Les 3: omarmen

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 1: denken en doen als een ondernemer Les 3: omarmen Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 1: denken en doen als een ondernemer Les 3: omarmen Pen en papier? Omarmen Ondernemen is een groot avontuur Onderweg op je reis kom je van alles tegen, ook

Nadere informatie

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier!

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier! INLEIDING Google AdWords is een zeer krachtig advertentieplatform. Bijna geen enkel ander advertentienetwerk kan tippen aan AdWords. De vele functies maken het mogelijk om je doelgroep heel gericht te

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 3: systemen om je te helpen

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 3: systemen om je te helpen Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 3: systemen om je te helpen Pen en papier? Van alles en nog wat Dit klinkt wat oneerbiedig maar zo bedoel ik het niet Waar ik het

Nadere informatie

Jeroen Bessems Rubriks. Jeroen Bessems. Rubriks

Jeroen Bessems Rubriks. Jeroen Bessems. Rubriks Jeroen Bessems INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave Samenwerken Specialist Ondernemend Generalist Methodisch & gestructureerd Originaliteit & creativiteit Informatievaardig Onderbouwing & verantwoording Kritische

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes?

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? December 2007 / Januari 2008 Door: Marco Bouman, Impulse, Strategie & Marketing Februari 2008 2008 Marco Bouman, alle rechten voorbehouden Het is niet

Nadere informatie

Adverteren op one2xs

Adverteren op one2xs Adverteren op one2xs GPT advertenties die wél rendabel zijn. Laat u overtuigen door de vele mogelijkheden die one2xs u biedt. www.one2xs.com 28-11-2008 Adverteren op one2xs. Waarom? Enorm brede doelgroep

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Gratis ebook over een Salespage maken

Gratis ebook over een Salespage maken INTERNET MARKETING DOOR NIGEL HOOIJMANS Gratis ebook over een Salespage maken Leer hier een stuk van de basis Nigel Hooijmans Inhouds opgave Wat is een salespage? Hoe maak je een Salespage? De 4 Factoren

Nadere informatie

De kracht van een gratis e-book

De kracht van een gratis e-book rgreg Maarten Beernink De kracht van een gratis e-book 1 van 19 Naar een innig online klantcontact Wat is de kracht van een gratis e-book? ontdek een van de krachtigste marketingtools van 2014 Waarom zou

Nadere informatie

Google AdWords Tips Stefan Rooyackers

Google AdWords Tips Stefan Rooyackers Google AdWords Tips Stefan Rooyackers Aan de inhoud van dit document kunnen geen rechten worden ontleend. Dit document is met grote zorg samengesteld door Stershop BV. Incidentele onvolkomenheden kunnen

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

16 verdienmodellen op het internet!

16 verdienmodellen op het internet! 2015 16 verdienmodellen op het internet! LB-Media 9-7-2015 Document versie 1.0 Download de nieuwste versie van dit document op: http://www.lbmedia.nl/e-books Disclaimer: Bij het maken van dit document

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

2010 Marco Honkoop NLP coaching & training

2010 Marco Honkoop NLP coaching & training 2010 Marco Honkoop NLP coaching & training Introductie Dit ebook is gemaakt voor mensen die meer geluk in hun leven kunnen gebruiken. We kennen allemaal wel van die momenten dat het even tegen zit. Voor

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Pen en papier? Het begin Jouw website: waar zullen we beginnen? Er is zoveel over te vertellen! Voor

Nadere informatie

De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst!

De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst! De Zes Strategieën Van Andre Jansen Voor Gegarandeerde Winst! Ik hoef niet eens te weten hoevéél de koers stijgt of daalt. Als je me zou tegen komen op straat en me zou vragen hoe het met de dollar gaat-

Nadere informatie

Week 2 Geld Verdien Machine. Wat voor soort product ga je maken?

Week 2 Geld Verdien Machine. Wat voor soort product ga je maken? Week 2 Geld Verdien Machine Wat voor soort product ga je maken? Wat voor soort producten waren er ook alweer? E-books/boeken opsturen Online Video Cursussen/dvd s opsturen Webinars/seminars Lidmaatschappen

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

ChoiCe, CreATe TALeNT

ChoiCe, CreATe TALeNT voor wie is Herken jij het verhaal van Mischa, Dzenan of Laura in jezelf? Ben jij tussen de 14-23 jaar en wil je ontdekken of jij de juiste keuze hebt gemaakt voor jouw toekomst? Dan is RAW TALENT FACTORY

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN.

ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN. ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN. In de eerste plaats om in contact te komen met anderen met dezelfde interesses. Twitter is erg geschikt om snel met elkaar van gedachten te

Nadere informatie