"What a trip..." Wanneer je mij een paar jaar geleden zou vertellen wat ik je nu ga vertellen had ik je niet geloofd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""What a trip..." Wanneer je mij een paar jaar geleden zou vertellen wat ik je nu ga vertellen had ik je niet geloofd."

Transcriptie

1

2 "What a trip..." Wanneer je mij een paar jaar geleden zou vertellen wat ik je nu ga vertellen had ik je niet geloofd. Ik had je niet alleen niet geloofd, maar ik had je waarschijnlijk ook nog eens keihard uitgelachen. Ik was echt een gastje dat zijn zaakjes niet echt op orde had. Ik had moeite om op school de juiste cijfers te halen, liep altijd achter de feiten aan en deed vrijwel alles met de hakken over de sloot. Eigenlijk was ik altijd maar aan het aanrommelen en om heel eerlijk te zijn, dat aanrommelen ging me best goed af! Als je iets maar lang genoeg blijft doen, word je er uiteindelijk vanzelf goed in, maar ik werd er niet bepaald vrolijk van, en gelukkiger zeker niet, totdat er een moment kwam in mijn leven dat ik nooit weer zal vergeten... "De Dag Dat Mijn Leven Voorgoed Veranderde..." Ik had allemaal bijbaantjes, wat handeltjes on the side en van het geld wat ik verdiende bracht ik veel geld naar Malibu & Jennifeu, de plaatselijke disco in Drachten Anyway, naast veel leuke dingen in het leven had ik een passie, en die passie was muziek. Elke week ging ik met de bus naar Groningen om daar elpee s te kopen, de oudjes onder ons weten nog wel hoe die eruit zagen, en zeker nog hoe ze klonken. Dat ik elke week in de bus zat, dat zegt nogal wat aangezien het openbaar vervoer en mijn persoon niet echt goed samengaan.

3 Ik woon nu 2,5 jaar in Amsterdam en ben welgeteld 2 keer in het openbaar vervoer geweest, gedwongen door mijn schoonouders ;) Op een gegeven moment had ik honderden platen verzameld en ik maakte er altijd een sport van om ze zo goedkoop mogelijk in te kopen. Voor maximaal drie gulden kocht ik ze op rommelmarkten, platenbeursen en tweedehands platenzaken. Ik was net begonnen met mijn studie Commerciele Economie in Groningen en had net 5000 gulden (!) uitgegeven voor een laptop, aangezien deze niet verplicht maar wel noodzakelijk was om de studie te volgen dus ik had geld nodig. Niet alleen had ik geld geleend van mijn ouders om die laptop te kopen, ik had ook geld nodig om een auto te kopen want ik werd helemaal gek van die busreizen van Drachten naar Groningen. Ik had geld nodig en het liefst zo snel mogelijk... Op dat moment ben ik mijn platenkast doorgegaan en ben gaan kijken welke platen ik niet meer beluisterde en wel kwijt wilde. Ik maakte een word documentje waarin ik 100 titels plaatste die ik bijvoorbeeld dubbel had of niet meer leuk vond en ik zette overal een digitaal prijskaartje op van 12 gulden. Ik maakte een hotmailaccount aan en maakte met mijn peperdure laptop op mijn slaapkamertje verbinding met het internet via een telefoonmodem en plaatste een simpele advertentie op Marktplaats, een site die nog maar net bestond en nog niet het begrip was dat het nu is... "500 gulden binnen 1 dag!"

4 Wow! Ik had een advertentie geplaatst op Marktplaats waarvan de enige tekst was Ik heb 100 platen in een word document, wil je dit word document hebben, stuur me dan een mailtje. Ik mailde de mensen terug die interesse hadden en dezelfde dag verkocht ik bijna de helft van mijn voorraad voor meer dan 500 gulden! 500 gulden was voor mij toen echt een flink bedrag (2 avonden stappen!) maar het ging me eigenlijk niet eens om het geld... Dit internet, dat is interessant! Kijk, tot die tijd kocht en verkocht ik alles wat los en vast zat maar dat deed ik alleen maar bij mij in de buurt. Nu had ik ineens een veel groter afzetgebied! Toen dit bij me binnenkwam ben ik als een gek meer platen gaan kopen want 3 gulden inkoop en 12 gulden verkoop is natuurlijk gouden handel! Ik kan me nog meerdere malen herinneren dat ik meer dan 24 uur achter elkaar aan het rondrijden was in mijn (vaders) auto om uit heel Nederland en Duitsland platen te halen, om ze vervolgens weer aan mijn hotmail vriendjes te verkopen (en met behulp van Marktplaats) Ik heb wel wat romantische avondjes op de achterbank beleefd op parkeerplekken in Duitsland, ik alleen samen met een paar honderd stinkende tweedehands elpee s! ;) Toch was het een mooie tijd en het was goeie handel, alleen op een gegeven moment ga je toch kijken hoe je het wat beter kunt opzetten, want niet alles ging perfect. Ik had bijvoorbeeld het probleem dat ik constant mensen moest teleurstellen als ik 1 titel had en die 6 x verkocht aan verschillende mensen aangezien het word document bij iedereen hetzelfde was. Ik had een website nodig... Maar ik kon (en kan nog steeds niet) websites bouwen! Ik besloot om een klasgenoot van me te bellen waarvan ik wist dat hij websites kon maken, want een website zou hiervoor de oplossing zijn. Ik hoefde dan niet constant die lijsten bij te houden, geen mensen teleur te stellen en dan kwamen mensen naar mij toe, in plaats van dat ik hun moest spammen. Ideaal dacht ik! Totdat ik de prijs hoorde van het maken van deze website...

5 3000 euro! Wow. Dat had ik niet. Toch moest ik. Wanneer ik mijn zinnen ergens op zet, dan moet het ook. Hmm. F$#k it. Doe maar. Er werd mij (door hem) geadviseerd om een webwinkel te laten maken, in plaats van een website. Ik had er toen echt de ballen verstand van maar ik vond het goed. Het duurde maanden voordat de webwinkel klaar was, maar na een paar maanden had ik mijn eerste webwinkel en ik was er best trots op! Niet alleen omdat het er mooi uitzag, maar ook omdat het goed werkte... "3000 gulden... In 1 week tijd!" Wederom Wow! Ik stuurde (lees: spamde) al mijn hotmail vrienden die mij ooit via Marktplaats een mail hadden gestuurd, ik stuur 1 mail eruit en in 1 week had ik voor meer dan 3000 gulden bestellingen in mijn webwinkel. Tot op de dag van vandaag heb ik honderden websites laten bouwen en nog nooit zelf een website gebouwd. Ik kan nog geen gat in de muur boren, laat staan een website bouwen dus mocht je het gevoel hebben dat je technische kennis nodig hebt om een succesvolle internetonderneming op te bouwen? Think again. Sterker nog, ik denk dat je zonder technische kennis een voorsprong hebt. Je bent dan genoodzaakt om je te focussen op het belangrijke (lees: marketing) en om andere mensen (of systemen) het technische gedeelte op zich te laten nemen, maar dat terzijde.

6 Op naar bittere ellende... Nou ja, bittere ellende is ook een beetje overdreven maar ik werd op een gegeven moment een beetje moe van mijn eigen business. Ik vond het maar irritant om altijd te jagen en als me iets begon te irriteren was het wel dat ik dagelijks naar het postkantoor moest om stapels pizzadozen met platen erin te verzenden, en bij het postkantoor zagen ze me steeds weer aankomen. Gevangen in mijn eigen onderneming... Ik merkte dat er een plafond zat aan mijn maandelijks inkomen en dat het mij niet in mijn eentje zou lukken om maandelijks veel meer inkomen te genereren, behalve als ik echt een grote loods zou huren en met personeel te gaan werken, maar dat zag ik dus echt niet zitten. Ik was onderhand ook al jarenlang ebay PowerSeller en op één of andere vage manier verkocht ik vele malen meer dan al mijn concurrenten op ebay. Ze verkochten exact dezelfde producten tegen vaak lagere prijzen. Maar ík had de meeste klanten en deze klanten kochten bij mij dezelfde producten tegen hogere (!) prijzen. Ergens deed ik iets goed... Ik had een aantal simpele trucs en strategieën die ik op ebay toepaste waardoor ik meer verdiende dan al mijn concurrenten, maar toch was ik niet happy... Ik ben een creatieveling met veel ideeën, maar ik kon het me niet veroorloven om mijn huidige business te laten varen om andere dingen te doen én mijn huur en levensstijl op pijl te houden. Dus ik besloot er tussenin te gaan zitten. Het was tijd om meer te leren over geld verdienen op het internet... Ik ben me enorm gaan verdiepen in het vak Internet Marketing en deed het broodnodige om genoeg geld te verdienen met mijn platenbusiness. Ik wilde alles leren over geld verdienen op het internet. Na letterlijk een jaar lezen, lezen en nog eens lezen en na een jaar studeren zonder ook maar iets te doen was ik wederom gefrustreerd! In Amerika zag ik veel gasten geld verdienen op het internet zonder dat ze fysieke producten hoefde te versturen.. en ik maar buffelen! Dat ik iets niet goed deed werd me pijnlijk duidelijk... Ik wist wel wat ik moest doen, maar toch deed ik het niet.

7 Doordat ik zoveel had gelezen maar niks had toegepast werd ik er geen cent rijker van en zeker niet gelukkiger. Er moest verandering komen. Mijn goede voornemen voor 2005 was heel simpel. Ik wilde alleen maar actie ondernemen en niet teveel leren. Alles wat ik moest weten wist ik al en nu werd het tijd om het gewoon te gaan doen. Actie is reactie! "De dag dat mijn leven (alweer!) veranderde!" Ik kan het me nog herinneren als de dag van vandaag, mijn eerste passieve inkomen! Ik had de zogenaamde resell rights gekocht van een stapel e-books, een pagina vertaald naar het Nederlands en er een paypal link van 17 euro aan gehangen. Ik geloofde m n ogen niet toen ik mijn mailbox opende... Ik had 17 euro verdiend... PASSIEF! Zowaar 17 euro zonder er ook maar mijn hand voor om te draaien. Iemand rekende af met Paypal en kon automagisch de producten te downloaden. Niks geen postkantoor, klantenservice of verzendkosten. Gewoon, pure marge! Damn! Nou denk je misschien: 17 euro? Waar gaat dit over? Dit gaat over heel veel. Door deze ene verkoop zag ik de oneindige potentie van het internet. Deze ene verkoop heeft ervoor gezorgd dat we in de jaren die hierop volgden miljoenen euro s omzet hebben gedraaid. Ik zag namelijk dat er geen plafond is, the sky is the limit! Heel simpel: als ik automatisch 1 verkoop kan realiseren van 17 euro, dan kunnen dat er ook honderden, of uiteindelijk duizenden worden! Deze ene 17 euro heeft tot veel geleid en in die tijd waren het aantal mensen die dit deden in Nederland op 1 hand te tellen. Bijna niemand deed dit en bijna niemand die het erover had. Ik besloot om er vol voor te gaan. Geen smoesjes meer.

8 Ondanks dat ik nog niet wist hoe ik de huur moest gaan betalen, ben ik een kantoor gaan huren, want ik wilde niet de hele dag thuis computeren. Door die 17 euro had ik er het volste vertrouwen in en ben ik de dingen die ik wist daadwerkelijk gaan toepassen... Als een bezetene! Ik ben de spaghetti methode gaan toepassen, wat in feite inhoudt dat je een bord spaghetti tegen de muur kwakt en de slierten die blijven hangen, daar doe je wat mee. Alleen al in 2005 heb ik tientallen websites laten bouwen en tienduizenden euro s verdiend... Zonder naar het postkantoor te hoeven! "Mijn eerste 1000,00 euro dag!" Ik moet zeggen, we hebben ook geluk gehad. Op een mooie vrijdagmiddag zat ik met Henk Jan, een bevriende programmeur, op het terras van de Drie Gezusters in Groningen toen een tof idee tot me kwam. Of we het biertje hebben laten staan weet ik niet meer zeker (lijkt me sterk) maar we zijn wel diezelfde vrijdagmiddag terug naar kantoor gegaan. Iets wat vrij uitzonderlijk is, maar het was dan ook een grote doorbraak... Zoals ik al eerder zei, ik ben creatief, heb veel ideeën maar de meeste ervan zullen nooit succesvol worden. Deze wel... Die ene middag leverde ons meer dan euro op (in de 3 maanden die daarop volgden) en mijn eerste duizend euro dag.

9 We hadden een tool ontwikkelt (waarvan ik hier niet zeg wat het is, aangezien het te simpel is om te kopiëren en al heel vaak is gekopieerd) en het heeft ons miljoenen unieke bezoekers (wereldwijd) opgeleverd en binnen een week dus de eerste 1000 euro dag (1200 euro om exact te zijn)... KICKEN! Moet je nagaan. Iets bedenken, het uitvoeren en een week later je allereerste duizend euro dag. Kun je het je voorstellen? Die week werd me echt helder dat wanneer je gericht actie onderneemt je vaak zult worden beloond met hele mooie dingen. Geld is enorm belangrijk, zakelijk succes ook, maar om de code te kraken geeft mij altijd de grootste kick. Daarnaast zijn de side effects van een succesvolle internetonderneming enorm. Je kunt werken zoveel je wilt, wanneer je wilt en ook waar je wilt. Ik weet niet hoe het met jou zit maar één van de dingen waar ik enorm van houd dan is dat reizen. Wij zijn sinds 2007 elk jaar zeker een paar maanden in totaal in het buitenland en ik voel me echt gezegend dat dit kan en ik ook gewoon extern mijn business kan runnen en uitbreiden, mocht ik dat willen.

10 Even terug naar Ik was lekker bezig en we waren echt de cowboys aan het uithangen. We hadden totaal geen strategie maar alles wat ons tof leek deden we en best veel dingen gingen goed. Een paar duizend euro hier en een paar duizend euro daar en we hadden de grootste lol, alleen de ondernemer in mij begon te twijfelen of we dit wel lang konden volhouden. Ik begon ook aan mijn spaghetti methode te twijfelen en toen kwam het... De Million Dollar Day! Ik deed al aardig wat online verkopen en het liep op zich wel OK, deed al wat leuke passief inkomen omzetjes maar het was nog geen big business... Laat staan een miljoenenbusiness en om heel eerlijk te zijn had ik toentertijd ook niet echt de ambitie om miljoenen euro s omzet te draaien. Totdat John Reese, een zeer bekende amerikaanse internetmarketeer, zijn eerste Million Dollar Day draaide. Op één dag een miljoen dollar verdienen, hoe bizar is dat... En als hij dat kan, waarom zou ik dat niet kunnen? Ik heb zelf mijn steentje bijgedragen aan zijn Million dollar day. Hij verkocht namelijk een internet marketing dvd cursus voor $1000,00 en ik was één van zijn klanten. Mijn overtuiging is dat de beste investering die je kunt doen, een investering in jezelf is. $1000,00 investeren in een doos met dvd s was even slikken, maar ik wist dat ik het dubbel en dwars terug zou verdienen. Het was één van de beste investeringen OOIT. Ondernemers die in zichzelf durven te investeren komen op een veel gemakkelijkere manier veel verder dan ondernemers die hier bang voor zijn. Investeren in je kennis, netwerk, omgeving, gezondheid en ontspanning zijn de betere investeringen die op lange termijn voor je zullen werken. Anyways, ik dwaal weer af.. Mijn grootste inzicht zat niet eens zozeer in het trainingmateriaal dat ik van hem had ontvangen, maar meer in het doen van dikke, vette, winstgevende lanceringen.

11 Als hij een miljoen op één dag kon doen, wat kon ik dan op korte termijn doen? Ik had al een duizend euro dag gedaan, what s next? We lanceerden SmsDistrict, een dienst waar je goedkoop grote partijen smsberichten kon versturen, en waarbij we voor het eerst met affiliates gingen werken. Op de eerste echte dag van lanceren liep het direct al storm unieke bezoekers in 1 dag... GRATIS Één van de dingen die ik had geleerd van de Million Dollar Day was dat hij vrijwel al zijn omzet via affiliates had laten verlopen. Wij hebben dat getest bij SmsDistrict en het werkte. Op dit moment van schrijven hebben we een netwerk van Sms-sites met meer dan gebruikers... Zonder ook maar een euro uit te geven of ook maar een uur aan marketing te besteden... Hmm, dat affiliate marketing is effectief! Toch had ik een probleem. Mijn e-book ebay PowerSellers was klaar en ook deze wilde ik gaan verkopen via affiliates, maar een platform hiervoor bestond nog niet in Nederland... Dus besloten we dit zelf te bouwen!

12 Binnen een week lanceerde we een website dat uiteindelijk is uitgegroeid tot een echte miljoenenbusiness... PayPro! Via dit systeem kon ik precies doen wat ik nodig had. Ik kon automagisch mijn e-book verkopen, laten downloaden en affiliates konden het promoten. Dit resulteerde al direct in een mooi resultaat... "3000 euro op 1 dag!" Er waren destijds nog helemaal geen internetmarketeers die anderen leerden hoe ze geld konden verdienen op het internet, op twee zuiderlingen na: Tom Lassing en Maarten Verheyen. Ik benaderde Tom en hij vond het een goed idee om mijn e-book te promoten, waardoor ik binnen 1 dag meer dan 3000 euro omzet draaide.. door 1 affiliate! Dit begon erop te lijken! Als dit mogelijk is, kan er nog veel meer. Sky is the limit weet je nog? " euro binnen 1 dag!"

13 Eind 2006 bedacht ik om ook maar eens een lancering te doen. Ik had een website systeem laten ontwikkelen waarbij je allemaal fancy dingen kon doen, zoals een salespage maken, splittesten en optinpagina s laten maken. Alles wat ik dagelijks gebruikte bood ik aan, en dat werkte... Binnen 24 uur had ik euro omzet gedraaid... WOW! Toen dit lukte wilde ik natuurlijk kijken hoe ik mezelf kon stretchen. Dus plande ik nog een lancering in waarbij we whitelabels gingen verkopen van SmsDistrict. Met groot succes... " euro binnen 10 uren!" Damn! Ik had nu een systeem dat écht goed werkte en ook elke keer weer opnieuw werkte. En ik verdiende er ook echt veel geld mee. Dit was mooi! Let wel, dit is op 't moment van schrijven al meer dan 5 jaar geleden! Snel daarop deed ik mijn eerste euro + lancering en het einde was nog lang niet in zicht. "1 Miljoen euro binnen 12 maanden tijd met het verkopen van informatie..." Ik ben dit proces gaan verfijnen en op een gegeven moment verkocht ik voor bijna 1 Miljoen euro aan informatieproducten binnen één jaar met slechts één werknemer. Niet alleen deed ik dat jaar bijna een miljoen euro aan omzet, datzelfde jaar ben ik in totaal 5 maanden op reis geweest, ben ik getrouwd met mijn droomvrouw en zijn weverhuisd naar Amsterdam. Super.

14 Niet alleen super voor mijzelf en mijn bankrekening, maar het allermooiste vind ik nog dat ik dit allemaal heb kunnen doen doordat ik dit simpelweg heb gedaan met dingen die ik tof vind om te doen, ik noem het ook wel: Poen Met Je Passie Eén van mijn passies is absoluut om ondernemers te ondersteunen bij het opzetten van een internetonderneming of het uitbreiden van een bestaande onderneming door middel van een beproefde internetstrategie. Het internet heeft zoveel voor mij betekend en ik heb de overtuiging dat wanneer ik dit kan, dat jij dit ook kan. Ik vind het prachtig om hier elke dag weer mensen mee te helpen en ik voel me echt gezegend dat ik dagelijks mijn bedrijven kan uitbouwen en tegelijkertijd ondernemers kan helpen om hetzelfde te doen. De meeste ondernemers zien door de bomen het bos niet meer De manier waarop ik mensen leer hoe ze geld kunnen verdienen via het internet is altijd op een simpele, praktische manier. The gift and the curse... Kijk, het grote voordeel van deze tijd is dat er letterlijk duizenden manieren zijn om een internetonderneming op te bouwen. En het nadeel is dat er letterlijk duizenden manieren zijn om een internetonderneming op te bouwen.. Wat ik al jaren doe is ondernemers een simpele maar enorm effectieve strategie geven, waardoor je in de kortste tijd het beste resultaat kunt krijgen, maar wat ook direct een lange termijn strategie is.

15 Ik heb in de afgelopen jaren seminars gegeven voor duizenden mensen Heb duizenden mensen geholpen met mijn internetprogramma s

16 Heb honderden artikelen & video s gemaakt Ben auteur van meer dan 10 e-books En ik ben enorm trots op het Imperium dat ik heb opgebouwd, allemaal gemaakt om ondernemers te ondersteunen bij het opzetten van een internetonderneming.

17 Maar waar ik op dit moment misschien nog wel het meest trots op ben, is dat ik eindelijk een echt boek heb geschreven wat in mijn optiek echt de internet marketing bijbel mag worden genoemd. In dit boek ontdek je de meest krachtige methodes om geld te verdienen op het internet, bezoekers te krijgen naar je website en echt poen met je passie te verdienen. Je ontdekt tips, trucs en technieken die werken en dat is precies waar het om draait. Effectieve technieken zoals: Hoe je je internetonderneming overal ter wereld kunt runnen Hoe je je eigen markt volledig kunt domineren Wat een goede internetstrategie is, die je stap voor stap kunt volgen Hoe je aan de beste webdesigners kunt komen (95% van de webdesigners doen vrijwel alles verkeerd, als je deze dingen niet weet) Hoe je zonder personeel toch een big business kunt opzetten Hoe je vrij kunt komen van je onderneming, oftewel hoe je bedrijf doorgroeit, of je nou zelf wel of niet actief aanwezig bent Hoe je ook zonder technische kennis een top internetonderneming kunt opzetten Praktische tips uit de praktijk Hoe je je business aan je levensstijl kunt aanpassen Hoe je geen plafond op je inkomen hoeft te hebben & ongelimiteerd kunt groeien Hoe je door de bomen het bos weer kunt zien Waarom het vandaag de dag nog relatief eenvoudig is om een succesvolle internetonderneming op te zetten Hoe je virtueel vastgoed kunt opzetten, wat jarenlang voor jou kan werken Hoe je sites kunt kopen, en wat hier de beste strategie voor is Hoe je exact kunt meten wat je geld oplevert en wat je geld kost Wat een goede contentstrategie is, waardoor je kunt domineren in zoekmachines (en social media!) Wat de beste sites zijn om op te adverteren (en/of te kopen) Hoe je, zonder zelf te hoeven schrijven, toch veel content kunt produceren... Gratis! Simpele technieken om je huidige website simpelweg veel winstgevender te maken Casestudy: hoe een vriend van mij 2.9 miljoen dollar verdiende in slechts één week!

18 Hoe je een exponentiële groei kunt realiseren met de bezoekers van je website Hoe je kunt profiteren van het feit dat 95% van je concurrenten onwetend is en hoe jij op vrij eenvoudige manier, met simpele technieken alwetend kunt worden Hoe je kunt worden gepromoot zonder zelf een euro uit te geven aan bezoekers Hoe je een leger aan affiliates kunt opzetten die constant en structureel bezoekers naar je website sturen Waar je de meeste affiliates vindt die jouw website(s) kunnen promoten Hoe je ambassadeurs van je klanten kunt maken Hoe je het maximale uit je affiliates kunt halen Wat de geschikte affiliate netwerken zijn om veel bezoekers naar je shop te trekken Hoe je zélf passief inkomen kunt genereren als affiliate Hoe je met online concepting de tweede Mark Zuckerberg kunt worden Hoe je het beste je online concept kunt laten groeien (doe dit fout en je kunt je concept in de prullenbak gooien) Hoe je op eenvoudige wijze de conversies (resultaten) van je website kunt verhogen Wat de beste trackingsoftware is zodat je alles eenvoudig (en gratis) kunt meten Wanneer je voor freemium of premium moet gaan Wat het laaghangend fruit is in je onderneming en hoe je dit eenvoudig kunt plukken Casestudy s van succesvolle concepten die wij hebben neergezet Wat de meest gemaakte fout is die op de meeste websites wordt toegepast en structureel omzet kost Wat het beste moment is om je website te verkopen (mocht je een exit plan hebben) Wat de beste methode is om jezelf en/of je bedrijf goed online te positioneren Hoe je in Google en andere zoekmachines kunt domineren Hoe je gratis hoog in de zoekmachines kunt komen Wat de beste manier is om teksten te schrijven voor de zoekmachines én je bezoeker Hoe je je concurrenten kunt verslaan, ongeacht hoe groot ze zijn Hoe je je website eenvoudig zoekmachinevriendelijk maakt Tips, trucs en technieken om de beste domeinnaam te krijgen in jouw markt (zoals Winst.nl de beste domeinnaam is in mijn markt). Ook al is deze al weg. Hoe je de resultaten in de zoekmachines kunt beïnvloeden met Social Media Hoe je het beste itteratief kunt werken, waardoor je veel sneller en betere resultaten zult krijgen Hoe je ervoor kunt zorgen dat het grootste gedeelte van je klanten geautomatiseerd meerdere producten van je zullen afnemen in de toekomst Hoe je meer dan 30% conversie kunt scoren op effectieve opt-inpagina s Hoe je, door het simpelweg versturen van s, je omzet enorm kunt verhogen

19 Hoe je de waarde van de leden op je nieuwsbrief makkelijk kunt verhogen Hoe je de Top Of Mind Awareness van je bedrijf hoog houdt bij je (potentiele) klanten Hoe je geautomatiseerd een relatie kunt opbouwen met de lezers van je nieuwsbrief Hoe je effectief rondzwervende bezoekers kunt opvangen Wat de beste tijdstippen zijn om nieuwsbrieven te versturen Hoe je snel een grote mailinglijst kunt opbouwen Wat de beste marketing software is Hoe je simpel effectieve marketingcampagnes inplant Wat de 60/20/20 regel is en hoe deze de winsten van je bedrijf simpel kan verhogen Welke advertenties en advertentienetwerken het meeste geld opleveren Hoe je een sneeuwbaleffect aan bezoekers kunt krijgen met Virale Marketing Hoe wij binnen enkele uren een website bouwden die vervolgens meer dan een miljoen (!) keer is gebruikt, wereldwijd Hoe je social media effectief kunt inzetten zodat er een virale werking optreedt Hoe je poen met je passie kunt verdienen Hoe je je kennis kunt productizen zodat je nooit meer uren hoeft in te ruilen voor euro s Hoe je geld kunt verdienen met e-books, video, audio, seminars, workshops, memberships en coaching Hoe je nooit meer hoeft te verkopen maar simpelweg je klant helpt inkopen Hoe je direct autoriteit kunt worden in jouw vakgebied Hoe je een geautomatiseerde verkoopmachine kunt opzetten die 24/7 voor je werkt Hoe je het grootste gedeelte van je internetonderneming kunt automatiseren & uitbesteden.. hoe minder je zelf hoeft te doen, des te beter! Hoe je het set it and forget it systeem kunt gebruiken Hoe je jezelf positief vervangbaar kunt maken Wat mijn #1 regel voor succes is Hoe je informatieproducten kunt verkopen, zonder deze zelf te maken Hoe je videomarketing effectief kunt toepassen (hanteer deze simpele techniek en win van al je concurrenten) Wat de beste videosites & videobewerkingsoftware is Hoe je veel extra bezoekers via video s kunt krijgen Hoe je live webinars kunt geven waardoor je extra verkopen en vertrouwen creëert Hoe je high-end pricing kunt hanteren zodat je megamarges kunt behalen per transactie Hoe je wederkerende inkomsten kunt genereren met memberships

20 Hoe je een ware community kunt opbouwen Hoe je een winstgevende social media strategie kunt hanteren Wat de trend gaat worden aankomend jaar op gebied van Social Media Hoe je gebruik kunt maken van social word of mouth Hoe je meer (échte) volgers kunt krijgen op Twitter en Facebook Hoe je kunt inhaken op de verschuiving van het inter-net naar het social-net Hoe je minder klantenservice hoeft te doen en tegelijkertijd een betere klantenervaring kunt realiseren Hoe je geautomatiseerd veel meer positieve reacties op het internet zult ontvangen Wat de grootste valkuil is bij Social Media en hoe je deze het beste kunt vermijden Hoe je geld kunt verdienen met het opstarten van je eigen webwinkel Hoe je je webwinkel succesvoller en winstgevender kunt maken Wat de ultieme klantentrekker is en hoe je deze kunt inzetten Tips om aantrekkelijke advertenties te schrijven Hoe je VANDAAG nog geld kunt verdienen via het internet Hoe je jezelf echt kunt onderscheiden van je concurrenten Hoe je geld kunt verdienen met je webwinkel zonder zelf producten in te kopen of te verzenden Hoe je de transactiewaarde kunt verhogen Hoe je veel bezoekers kunt krijgen door Google Adwords Hoe je nog meer bezoekers kunt krijgen voor hetzelfde geld Hoe je de Google Slap kunt voorkomen Hoe je meer tijd over kunt houden met praktische time management tips voor internetondernemers Hoe je meer vrije tijd zult overhouden dan ooit tevoren En nog veel meer De voorbeelden die ik heb verwerkt in dit boek zijn niet alleen mijn eigen ervaringen, maar ook ervaringen van vele succesvolle coachingklanten. Ik vind het persoonlijk zelf altijd het meest waardevol om te leren van mensen die het daadwerkelijk doen, in plaats van de theorie uit een boekje hebben geleerd en die kennis vervolgens overdragen. Je zult ervaren dat er zoveel praktische tips in staan die je direct kunt toepassen dat dit boek misschien wel de beste investering is, die je ooit hebt gedaan.

21 Wanneer je vandaag nog beslist om te investeren in mijn boek Winst.nl: Succesvol dankzij het internet ontvang je niet alleen direct mijn boek als e-book, maar je ontvangt ook nog eens mijn echte boek, vers van de pers... Ook zal je toegang krijgen tot onderstaande tijdelijke introductiebonussen...

22 "Dus wat ontvang je VANDAAG direct na aanmelding?" De e-book versie van Winst.nl - Succesvol dankzij het internet. De échte hardback versie van het boek Winst.nl - Succesvol dankzij het internet. BONUS 1: De Big Picture Video Training waar je dé 8 strategieën leert waar je internetonderneming aan moet voldoen (gebruik deze checklist ook om te kijken of je huidige strategie ook hier aan voldoet), t.w.v. 97 euro. BONUS 2: Toegang tot de Winst.nl Facebook groep. Dit is een besloten facebookgroep speciaal voor de kopers van het Winst.nl boek en hier ben ik zelf actief aanwezig, wat gegarandeerd een enorm waardevol netwerk wordt van gelijkgestemde ondernemers die elkaar verder willen helpen bij het opzetten en uitbreiden van je internetonderneming. BONUS 3: Toegang tot de speciale ledensite. In mijn boek refereer ik vaak naar praktische tools of andere websites. Na aanmelding krijg je je eigen profiel zodat je direct toegang hiertoe hebt. BONUS 4: Levenslange updates. Ik zal dit boek constant blijven updaten want het internet blijft niet stilstaan. Elke keer dat ik mijn boek verbeter of uitbreid stuur ik je een mail met de nieuwe versie van het boek. Kijk op onderstaande pagina of het tijdelijke introductie aanbod nog beschikbaar is. shop.winst.nl/succesvol_dankzij_het_internet (Slechts tijdelijk beschikbaar)

23 "Wat is jouw investering?" Je ontvangt: Het boek Winst.nl - Succesvol dankzij het internet incl. verzendkosten t.w.v. 37 euro Het e-book "Winst.nl - Succesvol dankzij het internet BONUS 1: De Big Picture Video Training t.w.v. 97 euro BONUS 2: Toegang tot de Winst.nl facebook groep BONUS 3: Toegang tot de speciale ledensite incl. tools & handige websites BONUS 4: Levenslange updates Zoals je misschien begrijpt is dit echt een tijdelijk introductieaanbod en behoud ik me het recht om dit aanbod elk willekeurig moment offline te halen of de prijs te verhogen zonder enige aankondiging. Ik hoop dat je de waarde hiervan inziet. Wanneer jij een actiegericht persoon bent zal dit absoluut de beste 37 euro s zijn die je ooit hebt besteed en het lijkt me leuk als je mij op de hoogte zult houden van je vooruitgang. Ik heb met veel plezier ook aan deze brief gewerkt, omdat het ook wel een beetje een trip down memory lane voor mij was. Met hetzelfde plezier heb ik ook dit boek geschreven en ik hoop dat je er net zo van zult genieten als ik. Belangrijker nog, ik hoop dat je er een aantal tips, trucs of technieken uit zult halen zodat je ook daadwerkelijk resultaat gaat boeken, want dat is uiteindelijk waar het om draait! Succes!

Winnen in Google! Tonny Loorbach

Winnen in Google! Tonny Loorbach Tonny Loorbach Winnen in Google! Tonny Loorbach 2014 Tonny Loorbach Internet Marketing Universiteit 1 Winnen in Google 3.0! Dit is de 3.0 versie van dit e-book. De nieuwste versie van dit boek kun je hier

Nadere informatie

Hugo Bakker Trainer & Coach

Hugo Bakker Trainer & Coach Hugo Bakker Trainer & Coach Introductie Website maken en Passief Inkomen Creëren Toen Ik deze e-mail cursus schreef in 2011 was mijn avontuur op het internet nog maar net begonnen. Het liep niet direct

Nadere informatie

Van ontslagen student tot full time internet ondernemer. Hoe ik ben begonnen

Van ontslagen student tot full time internet ondernemer. Hoe ik ben begonnen Hoe ik ben begonnen Het verhaal van een ontslagen student die fulltime internet ondernemer is geworden. Kees van Dijk Laatste update: Oktober 2012 Kees van Dijk www.webwinkelsucces.nl 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2!

Nadere informatie

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat!

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Het geheim van een succesvolle makelaar Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Marketing voor Makelaars 2 / 41 Over de auteur Ik heet en ik ben off- en online ondernemer, spreker en trainer.

Nadere informatie

Inhoud. Ontvouw jezelf als een (online) ondernemer 2015

Inhoud. Ontvouw jezelf als een (online) ondernemer 2015 Inhoud Gebruiksaanwijzing... 3 De Juiste Business... 4 Vragen, Juiste Business!?... 5 Een paar wijsheden om je te stimuleren... 5 Hoe ziet je begroting eruit?... 6 To Do: maak een begroting!... 6 Wat zijn

Nadere informatie

Internet Marketing. Word online marktleider in uw branche. Alex van Ginneken

Internet Marketing. Word online marktleider in uw branche. Alex van Ginneken Internet Marketing Word online marktleider in uw branche Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet Marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail Marketing, Opzetten van succesvolle

Nadere informatie

Ondernemend 11.1. 1. Ondernemend.

Ondernemend 11.1. 1. Ondernemend. 1. Ondernemend. Niet de man die geen cent bezit is arm, maar de man die geen dromen heeft. Harry Kemp Introductie Dit boekwerk bevat handige tips voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Het helpt

Nadere informatie

Een Publicatie van Zaken in Balans. Social Media. Zakelijk gezien een must! SOCIAL MEDIA VOOR BEDRIJVEN: ACHTERGRONDEN, TIPS EN TRICS

Een Publicatie van Zaken in Balans. Social Media. Zakelijk gezien een must! SOCIAL MEDIA VOOR BEDRIJVEN: ACHTERGRONDEN, TIPS EN TRICS Een Publicatie van Zaken in Balans Social Media Zakelijk gezien een must! SOCIAL MEDIA VOOR BEDRIJVEN: ACHTERGRONDEN, TIPS EN TRICS Auteur: Waldo Bominaar Meer weten? Kijk op mijn LinkedIn: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Je eigen succesvolle weblog maken!

Je eigen succesvolle weblog maken! Je eigen succesvolle weblog maken! Bjorn Simmering Ik had al wat langer plannen om een eboek te schrijven, maar ik stelde dit steeds uit of ik maakte er geen tijd voor vrij. Nadat ik een serie artikelen

Nadere informatie

Stefan Rooyackers. Geld verdienen met... Netwerken en netwerken via Facebook

Stefan Rooyackers. Geld verdienen met... Netwerken en netwerken via Facebook Stefan Rooyackers Geld verdienen met... Netwerken en netwerken via Facebook 1 Copyright Eerste druk Augustus 2012 Facebook is eigendom van Facebook Inc. Op geen enkele wijze is er sprake van sponsoring,

Nadere informatie

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK.

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK. Herziene editie 2014-2015 Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden ebook HET GROTE WEBINAR HANDBOEK DEEL DIT ebook INHOUDSOPGAVE 1 IK GELOOF IN WEBINARS Verhalen uit de praktijk Pagina 4

Nadere informatie

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers, 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: social media anno nu... 4 1.1 Hoeveel mensen maken er gebruik

Nadere informatie

Online Marketing. Nota Bene - info@nota-bene.net - 015-2855123 - surinamestraat 9-2612 EA Delft www.nota-bene.net

Online Marketing. Nota Bene - info@nota-bene.net - 015-2855123 - surinamestraat 9-2612 EA Delft www.nota-bene.net 2013 Online Marketing Nota Bene - info@nota-bene.net - 015-2855123 - surinamestraat 9-2612 EA Delft www.nota-bene.net In deze blog bundel: Online Marketing - 10 tips voor zakelijk twitter gebruik - 10

Nadere informatie

Eerste hulp bij online ondernemen. Geld verdienen door en met internet

Eerste hulp bij online ondernemen. Geld verdienen door en met internet Eerste hulp bij online ondernemen Geld verdienen door en met internet 4 Eerste hulp bij online ondernemen 5 Voorwoord Beste ondernemer, Met trots presenteer ik u hierbij het boekje Eerste Hulp bij Online

Nadere informatie

Online ondernemen Geld verdienen door en met internet

Online ondernemen Geld verdienen door en met internet Online ondernemen Geld verdienen door en met internet Online ondernemen Geld verdienen door en met internet Voorwoord 2 Hans Biesheuvel Voorzitter MKB-Nederland Beste ondernemer, Met trots presenteer

Nadere informatie

Online scoren in 2014. Rutger Steenbergen Ayu Polak Mitch Huguenin Christian Slagter Robin Veurink Jeroen Hogenkamp Michiel Brand Arjan Yspeert

Online scoren in 2014. Rutger Steenbergen Ayu Polak Mitch Huguenin Christian Slagter Robin Veurink Jeroen Hogenkamp Michiel Brand Arjan Yspeert Online scoren in 2014 Rutger Steenbergen Ayu Polak Mitch Huguenin Christian Slagter Robin Veurink Jeroen Hogenkamp Michiel Brand Arjan Yspeert Inleiding Door Rutger Steenbergen Ik weet dat ik lui ben,

Nadere informatie

Introductie... 3. Waarom Facebook?... 5. 2. Adverteer met Facebook... 14. 3.Starten met Facebook... 18. 4. Facebook Status Updates...

Introductie... 3. Waarom Facebook?... 5. 2. Adverteer met Facebook... 14. 3.Starten met Facebook... 18. 4. Facebook Status Updates... Inhoud Introductie... 3 Waarom Facebook?... 5 2. Adverteer met Facebook... 14 3.Starten met Facebook... 18 4. Facebook Status Updates... 29 5.Opbouwen & Versterken van uw Bedrijf... 34 6. Overzicht - Facebook

Nadere informatie

Succesvol worden op de beurs!

Succesvol worden op de beurs! 2013 Succesvol worden op de beurs! Kom erachter hoe het mij is gelukt om 122.000, - winst te behalen in een periode van 5 jaar tijd! Puur en alleen door me te richten op het kopen en verkopen van aandelen,

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

NILS ROEMEN & FANNY KOERTS

NILS ROEMEN & FANNY KOERTS NILS ROEMEN & FANNY KOERTS Hoe begin ik voor mezelf? emand tips voor een hotel in Parijs? l DE KRACHT VAN SOCIALE OVERWAARDE Hoe organiseer ik een spetterend evenement? NILS ROEMEN & FANNY KOERTS DE KRACHT

Nadere informatie

Personal Branding. Ontwikkel uw online persoonlijkheid. Alex van Ginneken

Personal Branding. Ontwikkel uw online persoonlijkheid. Alex van Ginneken Personal Branding Ontwikkel uw online persoonlijkheid Alex van Ginneken Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten van succesvolle e-mail

Nadere informatie

Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch?

Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch? Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch? Snap binnen 2 uur de belangrijkste financiële begrippen:

Nadere informatie

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals e-mail marketing voor webwinkeliers Voor praktische professionals Alle grote webwinkels doen aan e-mail marketing. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze weten namelijk dat e-mail marketing meer oplevert

Nadere informatie

Leren Beleggen. Door Tom Lassing Versie 1.7 20-12-2010

Leren Beleggen. Door Tom Lassing Versie 1.7 20-12-2010 Leren Beleggen Door Tom Lassing Versie 1.7 20-12-2010 Welkom (nieuwe) belegger. U bent begonnen aan een nieuwe hobby die ontzettend leuk kan zijn. Is zeg kan zijn, want ik zal u in dit rapport de realiteit

Nadere informatie

Ondernemingsplan Q.Q.D B.V. Q. Jong A Tai

Ondernemingsplan Q.Q.D B.V. Q. Jong A Tai Ondernemingsplan Q.Q.D B.V. Naam: Q. Jong A Tai Projectnaam: Q.Q.D (Quentin s Quality Design) Datum: 28 april 2015 Klas: MM2C INHOUDSOPGAVE 1. De ondernemer... 3 1.1 Persoonlijke gegevens:... 3 1.2 Persoonlijke

Nadere informatie

#12onlinetools. voor ambitieuze ondernemers. Sophie Fischer. www.sponiza.nl

#12onlinetools. voor ambitieuze ondernemers. Sophie Fischer. www.sponiza.nl #12onlinetools voor ambitieuze ondernemers Sophie Fischer www.sponiza.nl 1 2 Voor Fred, Claudia en Joost Inhoudsopgave Voorwoord 5 Inleiding 8 Fase 1 Tools voor zichtbaarheid en interactie 13 1 De website

Nadere informatie

Ben jij een deler? Delen moet je doen. Overal eten. Stel je voor... Laag hangend fruit

Ben jij een deler? Delen moet je doen. Overal eten. Stel je voor... Laag hangend fruit Ben jij een deler? Delen moet je doen Overal eten Stel je voor... Laag hangend fruit ER IS GENOEg Uitgave 1 APRIL 2014 Colofon Er is genoeg is mede mogelijk gemaakt door: journalistiek Marianne van den

Nadere informatie

maak van je web winkel een succes

maak van je web winkel een succes maak van je web winkel een succes Leer van de ervaring van anderen Annelies Verhelst Maak van je webwinkel een succes Leer van de ervaring van anderen Annelies Verhelst Meer informatie over deze en andere

Nadere informatie

Handleiding gebruik Facebook en Twitter

Handleiding gebruik Facebook en Twitter Handleiding gebruik Facebook en Twitter Hoe maak je effectief gebruik van deze social media kanalen? Datum : 17-05-2013 Auteur : Rico Kramers (stagiaire) Organisatie : Adyta Relatie : - Project : - PAGINA

Nadere informatie

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven.

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. Beginnen met leidinggeven en dan Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. S o n j a v a n B e v e r e n, M e l k w e g 2 3, K l i j n d i j k R e g i e & R e s u l t a a t r e g i e @ s o n

Nadere informatie