Mocht u vragen hebben over de TSO, dan kunt u mailen naar Miranda Vons, TSO-coördinator, kinderopvang Snoopy

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mocht u vragen hebben over de TSO, dan kunt u mailen naar Miranda Vons, TSO-coördinator, kinderopvang Snoopy"

Transcriptie

1 Nieuws uit groep 1 en 2 Na de zomervakantie is er een aantal nieuwe kleuters bij ons in de groep gekomen. Dit zijn in groep 2 Sari Buijs en Jaylen Hoogendoorn, in groep 1 Nahom Afewerki, Aaron van der Meer, Sylvan Lekx, Lucas Persoon, Amr Sharaby en Senna Kisa. Duke Opdam is aan het proefdraaien en zal als hij 4 jaar is geworden ook bij ons op school komen. Alle nieuwkomers van harte welkom bij ons op school. We zijn gestart met het thema vlinders. Dit n.a.v. het prentenboek Rupsje nooit genoeg van Eric Carle. We hebben een vlinderkast in de klas, waar 10 rupsen in zaten. De rupsen hebben heel veel blaadjes gegeten, gingen verpoppen en vorige week donderdag kwamen de eerste vlinders uit hun cocon. Dit is toch echt heel wonderlijk! De kinderen bleven ernaar kijken. De vlinders hebben we toen de zon scheen buiten vrij gelaten en uitgezwaaid. Een filmpje hiervan kunt u zien op de Facebookpagina van school. Eén vlinder ging op het voorhoofd van Alicja zitten en had het daar prima naar zijn zin. Eén van de vlinders zat op de hand van Lars en had ook geen zin om weg te vliegen. Bijna alle poppen zijn nu uitgekomen. Het thema vlinders komt op deze manier echt tot leven. De klas hangt vol met vlinders die we hebben geknutseld. De kleuters hebben een aantal nieuwe technieken geleerd zoals dubbelvouwen met verf, verven met ecoline, vlinders vouwen met een schuine vouw of 16 vierkantjes en we hebben rupsjes nooitgenoeg gemaakt van tomaatjes en groene druiven. Dit laatste was een keuze-activiteit. Ook hebben we een verteltafel van rupsje nooitgenoeg in de klas. Hier kunnen de kinderen het hele verhaal met attributen naspelen. Ook de laatjes uit het klankkastje zijn gevuld met opdrachten over het thema rupsen en vlinders.

2 Op maandag mogen de kleuters iets van speelgoed meenemen. Dit is geen verplichting. Ik heb wel met de kinderen afgesproken dat ze één ding mee mogen nemen en liever niet iets wat uit allemaal losse onderdelen bestaat. De andere dagen mogen ze dus niets meenemen. Uitzondering hierop is als ze jarig zijn of als het iets is voor het project of thema waarmee we bezig zijn. Juf Annelies Nieuws uit groep 3 De afgelopen twee weken heeft uw kind de letters i, k, m en s geleerd. Vorige week vrijdag hebben we kern Start afgesloten. Als een kern af is, mag het werkboekje mee naar huis. U heeft misschien al gezien dat het werkboekje bij kern start volledig in kleur was, passend bij de feestelijke start van het schooljaar. Vanaf kern 1 hebben de werkboekjes (naast zwart en wit) alleen de kleur van de kern. Bij kern 1 is dit rood. Dit geeft de oefeningen een rustige uitstraling.

3 Kern 1: Beestenboel In de vorige kern leerden we opa, Kim en Sim al kennen. Opa heeft een verzinselpet. Als hij die op heeft, kan hij prachtige verhalen vertellen. Dit keer vertelt hij over Trien en Troela, die in de supermarkt eitjes willen kopen. Maar de supermarkt is gesloten. In hun zoektocht naar een ei komen ze in een dierentuin en een dierenwinkel en eindigen in een kippenren. Die dag leerden we de P van het woordje kip. In kern 1 leren de kinderen komende weken de letters aa, r, e en v. Met deze letters en de letters van de vorige kern kunnen ze nu al woorden en zinnen lezen. Ze oefenen dit dagelijks met het boekje Veilig &vlot. Elk kind heeft dit boekje in zijn/ haar la. Vraag er maar eens naar! Software Op school oefenen de kinderen regelmatig met de software van Veilig Leren Lezen. Onze school heeft ook een abonnement op de software voor thuis, zodat kinderen thuis op een tablet of pc nog meer kunnen oefenen op dezelfde manier en met dezelfde stof als op school. Wij hebben nog niet van alle ouders hun adres. Wilt u dit aan ons doorgeven? Dan zorgen wij dat u de software krijgt! Leesplezier en zelf lezen In elke kern besteden we aandacht aan leesplezier en zelf lezen. Wilt u meer samen met uw kind thuis oefenen met lezen? Kijk dan ook eens op Het tijdschrift dat helemaal aansluit bij Veilig leren lezen. Denyse en Leonie Intakegesprekken groepen 3 tot en met 8 In de week van 18 t/m 22 september a.s. vinden de intakegesprekken plaats in de groepen 3 tot en met 8. Wij nodigen u uit op school om samen over uw kind(eren) te praten. Dit is geen 10-minutengesprek waarin wij als school informatie geven over de resultaten, maar wij horen graag van u wat meer over uw kind(eren), zodat wij daar in de klassen rekening mee kunnen houden. Tevens heeft het gesprek als doel dat u en de leerkracht(en) elkaar wat beter leren kennen. U krijgt morgen (donderdag 7 september a.s.) een vragenlijst mee naar huis. Deze vragenlijst gebruiken we als leidraad voor het gesprek. Wilt u deze lijst invullen en uiterlijk donderdag 14 september 2017 weer op school inleveren? Voor groep 8 geldt dat dit ook op vrijdag 15 september a.s. mag i.v.m. het kamp. Met behulp van de door u ingevulde vragenlijst kunnen de leerkrachten zich goed voorbereiden op de gesprekken. Vanaf morgen (donderdag 7 september a.s.) hangen er bij elk lokaal lijsten om op in te tekenen voor het gesprek. Zo kunt u zelf een datum en tijd kiezen die voor u het beste uitkomt.

4 Datum schoolfotograaf Heeft u onze kalender ontvangen? We hebben aan elk gezin één exemplaar meegegeven. Op de kalender mist u nog de datum waarop de schoolfotograaf komt. Inmiddels staat die datum vast. Op dinsdag 5 juni 2018 zullen de foto's gemaakt worden. Zet u het op de kalender en in uw eigen agenda? Wat zijn pizza-avonden? Op de kalender heeft u misschien zien staan dat er pizza-avonden zijn. Dit is een avond vanuit onze stichting Morgenwijzer. In verschillende werkgroepen van ouders, leerkrachten, directeuren en externe organisaties zijn wij als stichting bezig om een nieuw bovenschools beleid te schrijven. Dit is opgedeeld in 4 fases. Dit schooljaar zijn fase 3 en 4. Bent u benieuwd wat er bedacht is door de werkgroepen? Dan bent u van harte welkom om tijdens de pizza-avond te genieten van een stukje pizza en te luisteren naar de presentatie. Uiteraard mag u hier kritische vragen over stellen, zodat we uiteindelijk een goed document hebben, in het belang van goed onderwijs voor de kinderen binnen de stichting Morgenwijzer. Wilt u een keer deelnemen aan een pizza-avond? Dan kunt u zich opgeven bij Monique Haverkamp en wordt de pizza voor u besteld! Wilt u meedoen aan een brainstormsessie (voorafgaand aan de pizza-avond), dan bent u ook van harte welkom. De eerstvolgende bijeenkomst is op 26 oktober a.s. van uur tot uur. Voor meer inhoudelijke informatie over die bijeenkomst en om u op te geven kunt u zich aanmelden bij Monique Haverkamp. Nieuws van de TSO Ook op de TSO is het nieuwe schooljaar weer begonnen. We hebben al vaak lekker buiten kunnen eten. De kinderen kunnen daarna lekker voetballen, steppen, touwtje springen, stoepkrijten maar ook kleuren. Graag verzoeken wij de ouders die tussen de middag hun kinderen van school ophalen het plein zo snel mogelijk te verlaten. Dit houdt het voor ons overzichtelijk. Al ruim voor de zomervakantie is Sihan, de moeder van Dina (groep 2), ons TSO-team op dinsdag en donderdag komen versterken. Ze is een extra vrijwilliger. Sihan wil graag helpen op de TSO om de Nederlandse taal te leren. Sinds afgelopen dinsdag is Anne op de dinsdag bij de TSO gekomen. Zij loopt stage bij BSO Snoopy.

5 De volgende TSO vrijwilligers werken op de volgende dagen: Maandag Miranda, Jolanda A., Jolanda H. en Britt Dinsdag Miranda, Jolanda A., Sihan, Jolanda H. en Britt Donderdag Miranda, Jolanda A., Sihan, Jolanda H. en Mieke Mocht u vragen hebben over de TSO, dan kunt u mailen naar tso.wou@live.nl Miranda Vons, TSO-coördinator, kinderopvang Snoopy Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Wil uw zoon of dochter sporten of aan cultuur (muziek, theater, dansen) deelnemen? Maar heeft u daarvoor niet de financiële middelen? Het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds maken dat in de gemeente Kaag en Braassem wél mogelijk. Wat betalen de fondsen? Het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds betalen de contributie en eventuele kleding en attributen die nodig zijn. Hoe vraag je aan? Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen, dat kan alleen gedaan worden door intermediairs. Een intermediair is een tussenpersoon die professioneel betrokken is bij de opvoeding en verzorging van het kind. Denk hierbij aan een leerkracht (basis- en middelbare school), jeugdhulpverlener, schuldhulpverlener, sportbuurtcoach, huisarts of een maatschappelijk werker. Op onze school is juf Cindy (de intern begeleider) intermediair. Zij kan voor uw zoon/dochter de aanvraag indienen. Geen kledinginzameling meer voor ReShare Wij zamelen al jaren twee maal per schooljaar oude kleding en ander textiel in voor ReShare. Ook voor dit schooljaar hadden wij in overleg met ReShare data vastgelegd. Deze vindt u terug op de kalender. Helaas kregen wij afgelopen week een bericht van ReShare dat ze de samenwerking met ons stopzetten. Als stichting werkt zij zonder winstoogmerk. Alle opbrengsten komen ten goede aan de projecten van het Leger des Heils. Daarom heeft Reshare afgelopen periode de schoolinzameling kritisch tegen het licht gehouden. Daaruit blijkt dat een schoolinzameling voor hen rendabel is vanaf 150 kg per ophaalmoment. Onze school haalt gemiddeld minder kilo's per keer op. Dit betekent dat het inzamelen via onze school hen meer kost dan het opbrengt. Dat druist in tegen de doelstelling om geld over te houden voor hulpverlening. U mag de kledinginzameling van ReShare dus van de kalender afhalen.

6 Vragen/ opmerkingen Voor vragen en/ of opmerkingen over wat u in de Esselyckerwijs heeft gelezen, kunt u contact opnemen met Monique Haverkamp, schoolleider. U kan haar mailen: schoolleider@esselyckerwoude.nl Belangrijke data voor de komende tijd 13 september 2017 t/m Schoolkamp groep 8 15 september september 2017 tot Intakegesprekken groepen 3 tot en met 8 22 september oktober 2017 Personeelsdag Morgenwijzer: alle leerlingen vrij! 16 oktober 2017 t/m Herfstvakantie 20 oktober oktober 2017 Luizencontrole 26 oktober 2017 Pizza-avond schoolleider@esselyckerwoude.nl

Inspectierapport Op onze website staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie.

Inspectierapport Op onze website  staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie. Weekbrief 12 september 2016 Algemene mededelingen Jumbo sparen Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2017

NIEUWSBRIEF oktober 2017 NIEUWSBRIEF oktober 2017 Agenda wo 4 oktober Start kinderboekenweek Boekenmarkt (18:30-20:00) wo 4 - vr 6 oktober Schoolkamp groep 7 en 8 do 5 oktober Staking primair onderwijs -leerlingen vrij di 10 oktober

Nadere informatie

IKC DE EGLANTIER VOORHOF

IKC DE EGLANTIER VOORHOF IKC DE EGLANTIER VOORHOF Gebouw IB: I.B.-Bakkerstraat 2 2624 NX Delft Tel. 015-2564208 Gebouw RH: Roland Holstlaan 917 2624 KE Delft Tel. 015-2565577 Nieuwsbrief 2 E-mailadres: directie@eglantierdelft.nl

Nadere informatie

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken.

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken. Weekbrief 7 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond Maandag 7 september van 18.30-19.30 uur is er een informatieavond voor alle ouders/verzorgers en alle leerlingen. U heeft hiervoor inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 september Sporten

Nieuwsbrief 16 september Sporten Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 16 september 2016 Sporten Het is van groot belang dat kinderen op een gezonde wijze leven. Sport kan daar

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

De praktische verkeerslessen Nieuws uit groep 1/2 : op zoek naar Bino

De praktische verkeerslessen Nieuws uit groep 1/2 : op zoek naar Bino De praktische verkeerslessen Een berichtje over de praktische verkeerslessen dit schooljaar. Voor nieuwe ouders: de praktische verkeerslessen worden georganiseerd op het schoolplein, waarbij verkeerssituaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Verjaardagen Levi Hageman 11 september 5 jaar Rik Mink 17 september 5 jaar Szymon Czubaj 22 september 12 jaar

Verjaardagen Levi Hageman 11 september 5 jaar Rik Mink 17 september 5 jaar Szymon Czubaj 22 september 12 jaar Week 36- jaargang 2017-2018 Verjaardagen Levi Hageman 11 september 5 jaar Rik Mink 17 september 5 jaar Szymon Czubaj 22 september 12 jaar Welkom Dean In groep 1-2-3 komt Dean binnenkort wennen. We wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

bijna leerlingen op 318 scholen kennis met professionele kunst: dans, muziek, beeldende kunst of theater.

bijna leerlingen op 318 scholen kennis met professionele kunst: dans, muziek, beeldende kunst of theater. Luizencontrole Afgelopen maandag was er weer een luizencontrole. Bij een aantal kinderen waren er vóór de controle al luizen en neten gevonden. Deze kinderen waren hiervoor al behandeld. Graag willen u

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Iedereen hoort erbij, we sluiten niemand uit.

Iedereen hoort erbij, we sluiten niemand uit. Kalender VierKeerWijzer School Oktober 10/12 Oudergesprekken 12 Afsluiting Kinderboekenweek Kinderboekenmaand 13 Sponsorloop/ City 16 t/m Herfstvakantie Run groep 4 t/m 8 20 28 Wintertijd 31 Studiedag,

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Groep 1 en groep 2. Na de voorjaarsvakantie gaan we over op het thema de boerderij.

Groep 1 en groep 2. Na de voorjaarsvakantie gaan we over op het thema de boerderij. Groep 1 en groep 2 In februari zijn de volgende kleuters bij ons in groep 1 gekomen: Lars Strumpel en Graziella van Eldik. Van harte welkom bij ons op school! Deze week lezen we nog voor uit de prentenboeken

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie Start nieuw schooljaar jubileum jaar Datum: 8 september We hopen dat iedereen een lekkere vakantie heeft gehad en uitgerust weer aan het nieuwe schooljaar is begonnen. Dit is een feest jaar, want onze

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

De eerste editie van de nieuwsbrief

De eerste editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 Jaargang 9 14-09-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De eerste editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 17 september, studiedag (alle kinderen vrij) 18 september,

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nationale voorleesdagen

Nationale voorleesdagen Nationale voorleesdagen De nationale voorleesdagen zijn er speciaal om het voorlezen te stimuleren. Op woensdag 25 januari a.s. start de campagne met Het Nationale Voorleesontbijt. Voorleesontbijt Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Reinbôge

Nieuwsbrief De Reinbôge Uit de jaarkalender: 3 februari Schoolkrant komt uit 8 februari 1 e dansles groep 4/5/6 7 en 8 februari 10 minutengesprekken 15 maart Uurcultuur 4/5/6 0-30 maart Project Afrika 13 april Paasviering Week

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Een korte impressie van de profijtklas:

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Een korte impressie van de profijtklas: R.K. Basisschool De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Profijtklas Spelend leren Jumbo spaaractie Ouderavond Welkom Sinterklaas Kledinginzameling BSO De Hunenborg Kerstactiviteiten Personeel Agenda december

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 1, 5 september 2012

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 1, 5 september 2012 Inhoudsopgave 1. Opening schooljaar 2. Overblijf 3. Personeel 4. Schoolgids en kalender 5. Schoolplein Architect 6. Extra vrij 7. Schooltijden 8. Gymrooster 9. Nieuwsbrief 10. Bereikbaarheidsformulier

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 27 november t/m 1 december 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 27 november BOKSLESSEN,

Nadere informatie

Tweedehands boekenmarkt Vrijdag 14 oktober a.s. is het zover: om uur gaan de deuren van de tweedehands boekenmarkt open. In het overblijflokaal

Tweedehands boekenmarkt Vrijdag 14 oktober a.s. is het zover: om uur gaan de deuren van de tweedehands boekenmarkt open. In het overblijflokaal Welkom Afgelopen maandag zijn er drie Hongaarse meiden op de Esselyckerwoude gestart. Jazmin is in groep 3 begonnen, Fanni in groep 4 en Melitha in groep 6. Wij wensen de meiden heel veel plezier op de

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Nieuwsbrief april/mei schooljaar

Nieuwsbrief april/mei schooljaar Nieuwsbrief april/mei schooljaar 2017-2018 Data: 10 april: kledinginzameling Simavi (kleding kan vanaf 6 april op school worden ingeleverd) 10 april: Buitenlesdag 10 april: groep 3,4 voorstelling in Bibliotheek

Nadere informatie

Samenstelling team komend schooljaar. In een brief die u heeft ontvangen over de groepsverdeling voor komend schooljaar, heb ik ook

Samenstelling team komend schooljaar. In een brief die u heeft ontvangen over de groepsverdeling voor komend schooljaar, heb ik ook Bolsternieuws Mei 2019 Een stukje algemene informatie. Uitslag tevredenheids vragenlijsten. Zowel het team, als de ouders en de leerlingen (van gr 5 t/m 8) hebben de vragenlijsten ingevuld, die Optimus

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 september 2017

Nieuwsbrief. 15 september 2017 Nieuwsbrief 2 15 september 2017 Vanuit de kinderopvang Na een fijne zomer zijn we op de BSO gestart met 3 groepen. Het was even wennen, maar we merken dat de kinderen en u als ouders zo langzamerhand weten

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019 24 januari 2019 Agenda 29-01: Bezoek Pater 02-02: Sponsorplons 11-02: Verslagen mee 12-02: Oudergesprekken 14-02: Oudergesprekken 15-02: Studiedag, leerlingen vrij Vanuit directie Misschien heeft u al

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4 octopost 22-8-2018 - nr. 1 Start schooljaar Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar gestart, met een mooi bouwlied door het team. De nieuwbouw van KindPark Boekel heeft geleid tot een grote verandering

Nadere informatie

Scheepsjournaal november Beste ouders,

Scheepsjournaal november Beste ouders, Scheepsjournaal november 2016 Beste ouders, U ontvangt het Scheepsjournaal met informatie over het reilen en zeilen op De Ark. Hierin staan de nieuwsberichten over de groepen, bijzondere activiteiten,

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

4 september 2017 Van de directeur

4 september 2017 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 5, nummer 1 4 september 2017 Van de directeur Vanmorgen zijn we het schooljaar feestelijk gestart met proosten

Nadere informatie

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4 Cbs De Akker Informatieboekje van groep 3/4 2014-2015 Het informatieboekje van groep 3/4 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 3/4. Verschillende praktische zaken

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen. 10 september 2018

Nieuwsbrief 1. Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen. 10 september 2018 Nieuwsbrief 1 10 september 2018 Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen Maandagmorgen 3 september, school gaat weer beginnen. Op het plein hoor je overal hetzelfde gesprekje, maar met een heel verschillende insteek.

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Op vrijdag 2 december a.s. zijn er geen gymlessen in verband met de viering van Sinterklaas.

Op vrijdag 2 december a.s. zijn er geen gymlessen in verband met de viering van Sinterklaas. Verdrietig nieuws Wij hebben het verdrietige nieuws gekregen dat de moeder van Levany uit groep 1/2 van juf Annelies afgelopen vrijdagavond is overleden. Zij wordt in besloten kring begraven. Wij wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren).

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren). Weekbrief 16 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond maandag 23 november Maandag 16 november ontvangt u via uw kind(eren) een uitnodiging voor de gespreksmiddag/avond op maandag 23 november

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 16 september 2016

Nieuwsbrief. 16 september 2016 Nieuwsbrief 16 september 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Fijn, dat er zoveel ouders op de oudercontactavond kwamen, het was prachtig weer en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp Belangrijke data: Woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober: Kinderboekenweek met als thema Klaar voor de start. Woensdag 2 oktober: verenigingsbrede studiedag over PR en imago. ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ.

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Groep 3/4 Groep 5/6 2 3 Start kinderboeken week Groep 8 4 5 Koffie-uurtje 8.45-9.45 uur Dag van de leraar 6 7 8 Studiedag voor het team, alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 1 1 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Informatieavond donderdag 7 september

jaargang 20, nummer 1 1 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Informatieavond donderdag 7 september Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 1 1 september 2017 Beste ouders, Inmiddels is de school weer gestart en zijn de lessen in volle gang. De leerlingen zijn enthousiast

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 17 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 17 september Nieuwsbrief Week 37 11 t/m 17 september Vanuit de directie Zo langzamerhand beginnen we weer aan het schoolritme te wennen. De kinderen hebben de afgelopen week diverse activiteiten gedaan waarmee ze elkaar

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Dit boekje heeft u als ouder van onze school ontvangen

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Start nieuw schooljaar Het schooljaar is inmiddels al weer twee weken oud. De kinderen zijn inmiddels gewend aan het schoolritme. We hopen dat iedereen weer een fijn schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 03 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 25-9-2017 Kinderen vrij: Studiedag 27-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Startgesprekken

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie