MS V AST G 0 E D B E H EER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MS V AST G 0 E D B E H EER"

Transcriptie

1 MS V AST G 0 E D B E H EER Thorbeckestraat 4 Postbus DJ Rotterdam Tel.: Fax V~~~~igi~g ~~~ Eige~aars DE OUDE SCHEEPSWERF Rotterdam: Behandeld: Kenmerk Pagina 1 april F.T.Kiesewetter / jav 1 van 3 AANK.ONDIGING van de algemene ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars flatgebouw "De Oude Scheepswerf" te Capelle ad IJssel te houden in de bovenzaal van De Meerpaal aan de Rivierweg 13 te Capelle aan den IJssel op donderdag 21 april aanvang 20:00 uur AGENDA 1 - Opening van de vergadering door de voorzitter; 2 - Vasts~ellen notulen vorige vergadering; 3 - Verklaring kaskontrolekommissie; 4 - Bespreking exploitatierekeningen; 5 - Meerjarenschema planmatig onderhoud; 6 - Behandeling begrotingen; 7 - Verzoek plaatsing dakraam; 8 - Rondvraag; 9 - Sluiting van de vergadering. Toelichting agenda: ad 1: Ontvangst met koffie, gelegenheid tekenen presentielijst en afgifte volmacht (en). Bij de aanvang van de vergadering zal worden bepaald of het minimaal vereist aantal stemmen aanwezig is om de vergadering doorgang te laten vinden. Op de leden die zijn verhinderd de vergadering bij te wonen doen wij een beroep een volmacht af te geven aan iemand die de vergadering zal bezoeken. Ten aanzien van vragen waarvoor naslagwerk noodzakelijk is of recherche dient te worden gepleegd wordt u verzocht deze vragen uiterlijk 10 dagen vóór de vergadering bij de administrateur in te dienen. ad 2: De notulen van de ledenvergadering van 28 april 1993 zijn aan de leden toegezonden. Gelieerd met BV Vastgoedbeheer ABC met vestigingen te Alkmaar. Almere-Buiten, Amstelveen, Arnhem, Deventer, Heerlen, 's-hertogenbosch, Lelystad. Maastricht, Nijmegen en Utrecht. En gelieerde vestigingen te Doetinchem, Eindhoven, Emmen, Enschede. Gouda. Groningen. Leeuwarden, Leiden, Rnnp.rrl::lm Pin Zoetermeer.,. HandelsregisterRotterdamnr Statutair:ABC-OOMSVastgoedbeheerB.v. Alle aanbiedingen zijn vnjblijvend.

2 ~LBC-OOMS VvE DE OUDE SCHEEPSWERF / av - pagina 2 ad 3: De kaskontrolekommissie, bestaande uit de heer G.Gildevoet en de heer M.G.J.Hogeboom, heeft de cijfers van het afgesloten boekjaar gekontroleerd. De financiële stukken zijn in orde bevonden. De kommissie stelt de vergadering voor de administrateur décharge te verlenen. De leden van de kaskontrolekommissie zijn beschikbaar voor een volgende kontroleperiode. ad 4: ne-(concept) exploitatierekeningen treft u als bijlage aan. De op de staat van schulden en bezittingen (balans) opgenomen bedragen zijn verwerkt in de exploitatiecijfers van het afgesloten boekjaar. De exploitatierekeningen sluiten met een overschot, respektievelijk een tekort. Tenzij de vergadering anders besluit zal reglementair een overschot betrekking hebbende op de exploitatierekening van het afgelopen boekjaar aan het reservefonds worden toegevoegd. Een tekort moet door de eigenaars worden aangezuiverd. Aan de vergadering wordt voorgesteld de exploitatiesaldi naar de reserves over te brengen. ad 5: Om inzicht te verkrijgen in de kostenontwikkeling groot-onderhoud is een meerjarenraming planmatig onderhoud op lange termijn opgesteld. Aan de vergadering wordt voorgesteld, voor zover wenselijk en/of noodzakelijk, uitvoering te geven aan de voorliggende in het onderhoudsschema opgenomen posten. Deze werkzaamheden kunnen bij aanname van de' begroting geheel vanuit de bestemmingsreserve worden gef~'~~~~~~ ~ ~--~ ~------~~~~-- _ n de vergadering wordt goedkeuring gevraagd voor het schilderen voo het buitenstaalwerk en het uitvoeren van een zogenaamde schildertussenbeurt van het buitenhout. De kosten hiervoor worden ~~~l~snog geraamd op fl. ".. rt p [4) 111'//1'7 t).tj lj ~/{j-to~.!j. ijk fl (-/ q,-f7f/ If/ /l~ /;t7p",z ad 6: ne-(concept-) begrotingen treft u als bijlage aan. In de begrotingen is vanuit de beschikbare exploitatiegegevensten opzichte van de diverse posten een herwaardering uitgevoerd. Toelichting begrotingsposten: Assurantie. De opstalverzekering is afgesloten op extra uitgebreide voorwaarden voor het basiskasko en bij de stichting aanwezige aanhorigheden tegen een herbouwwaarde van de opstallen ad. fl De individuele (opstal)interieurverbeteringen zijn daarbij uitgesloten. In de opstalverzekering is een kollektieve dekking glas begrepen. Verzekerd zijn alle tot lichtdoorlating dienende ruiten, behorende tot de woningen. Niet gedekt zijn versieringen op de ruiten, waaronder begrepen etswerk, ruiten in windschermen, balkon- en terreinafscheidingen, ruiten van gebrandschilderd glas, door eigen gebrek bij glas in lood en draadglas en ontstaan tijdens aan- en verbouw van het woonhuis of zolang dit leegstaat. De aansprakelijkheidsverzekering is aangegaan voor wettelijke aansprakelijkheid vanwege het gezamenlijk eigendom van de opstallen.

3 ~ABC-COMS VvE DE OUDE SCHEEPSWERF j av - pagina 3 Met de verzekeringsmaatschappij zijn langlopende assuramtie-overeen- komsten afgesloten Onderhoud. De posten onderhoud zijn ramingsbedragen voor korrektief onderhoud. Hierin zijn alle kleinere reparaties begrepen vallende in de exploitatierekeningen. Voor de technische installaties is een onderhoudsabonnement afgesloten. In de kosten voor liftexploitatie is onderhoud op uitgebreide voorwaarden het abonnement voor preventief begrepen. Bovendien vallen de kosten voor periodieke liftkeuringen en niet onder het kontrakt vallende reparaties onder de post liftonderhoud. Voorzieningen. De stroom voor algemene voorzieningen en openbare gedeelten is bemeterd. Het aangegeven bedrag aangegeven verbruiksindikatie. is een door het energiebedrijf Volgens het schoonmaakschema worden bepaalde zaken wekelijks behandeld en andere maandelijks. Al naar gelang de behoefte kan het schoonmaakschema worden uitgebreid of beperkt. Het begrotingsbedrag is gebaseerd op het huidig schoonmaakschema. Diversen. In de administratiekosten zijn de beheerskosten voor het volledig administratief beheer en het technisch beheer begrepen. De tarieven en voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars zijn van toepassing. Onder diversen zullen onder meer worden begrepen de kosten voor het houden van vergaderingen en kleine uitgaven. De van de beleggingsrekeningen te ontvangen rente is geschat. Reservering. De vergadering van eigenaren heeft in het kader van reservering grootonderhoud gekozen voor een schema planmatig onderhoud met beperking in het zichtveld tot middellange termijn. Limitering van de zichttermijn kan inhouden dat de in de begroting opgenomen reservering voor de bestemmingsreserve op termijn excessief kan stijgen naarmate het gebouw meer ouderdomsverschijnselen zal gaan vertonen. De vergadering kan op beleid te wijzigen. termijn in overweging nemen het reserverings- De dotatie voor de bestemmingsreserve is gerelateerd aan een meerjarenraming planmatig onderhoud met een beperking van het zichtveld tot middellange termijn (12 jaren). Voorschotbijdrage. De voorschotbijdrage wordt vastgesteld naar de in de statuten vastgelegde verdeelsleutel en is gebaseerd op van eigenaren vastgestelde begroting. Dat de door de vergadering wil zeggen, indien de vergadering de begrotingen heeft vastgesteld individuele voorschotbijdrage vast. staat daarmee tevens de De (concept-) lijst voorschotbijdragen is begrotingen. gebaseerd op de (concept-) ad 7: De bewoners van de woning Atlanta 24 hebben een verzoek ingediend een Velux dakraam (78x98) te mogen plaatsen als vervanging van het standaard 4-pansdakraam.

4 LBCv AST G 0 E 0 B E H EER Thorbeckestraat 4 Postbus DJ Rotterdam Tel.: Fax Vere~igi~g ~~~ Eige~aars DE OUDE SCHEEPSWERF Nc>t"l..11e~ van de ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars flatgebouw "De Oude Scheepswerf" te Capelle aan den IJssel, gehouden 21 april te Capelle aan den IJssel, aanvang 20:00 uur. Voor technische klachten en storingen uitsluitend bellen: / OPENING De voorzitter van de vergadering, de heer G.Gildevoet, heet de aanwezigen hartelijk welkom en opent de vergadering. Nieuwe leden worden met nadruk welkom geheten. Er zijn voldoende stemgerechtigden aanwezig om rechtsgeldige besluiten te kunnen nemen. 2 - VERGADERNOTULEN Op de notulen van de ledenvergadering opmerkingen gemaakt. De vergadering hierin wijziging aan te brengen. van 28 april 1993 stelt deze notulen worden geen vast zonder 3a - KASVERKLARING De kaskommissie, bestaande uit de heren G.Gildevoet en M.G.J.Hogeboom, heeft de cijfers van het afgesloten boekjaar gekontroleerd. De financiële stukken zijn in orde bevonden. De kommissie stelt de vergadering voor de administrateur décharge te verlenen. De vergadering neemt kennis van de verklaring. 3b - BENOEMING De leden van de kaskommissie hebben zich voor een nieuwe periode ~ beschikbaar gesteld. Desgevraagd melden zich geen nieuwe kandidaten voor het lidmaatschap van de kaskommssie. De vergadering benoemt de zittende leden voor een nieuwe periode. 4 - EXPLOITATIEREKENINGEN De exploitatierekeningen van het afgesloten boekjaar worden mondeling toegelicht. In de exploitatierekening algemeen is een overscho~ geboekt, in de exploitatierekening bovenwoningen een tekort. De vergadering besluit de' exploitatiesaldi met de reserve te verrekenen, de exploitatierekeningen overeenkomstig vast te stellen en décharge te verlenen aan de administrateur voor het gevoerde beheer. Sa - MEERJARENRAMING In het kader van uitvoering en schema planmatig onderhoud met opgesteld. reservering groot-onderhoud een zichtveld op lange is een termijn Op het schema ZlJn de uitvoeringsjaartallen, alsmede de uitvoeringscycli en de schattingsbedragen opgenomen. Jaarlijks zal het schema in samenspraak met de technische kommissie worden getoetst, zonodig aangepast en inflatoir gekorrigeerd. De vergadering neemt kennis van de in het meerjarenschema opgenomen voorzieningsposten. Gelieerd met B.V.Vastgoedbeheer ABC met vestigingen te Alkmaar. Almere-Buiten, Amstelveen. Arnhem, Deventer. Heerlen, 's-hertoqenbosch. Lelystad, Maastricht, Nijmegen en Utrecht, En gelieerde vestigingen te Doetinchem. Eindhoven, Emmen. Enschede, Gouda, Groningen. Leeuwarden, Leiden. HandelsregisterRonerdamnr Statutair.ABC-OOMSVasrgoedbeheerBV Alle aanbtedlrcen ziin vriibliivend.

5 MS Veren.igin.g DE OUDE v-an.eigen.aars SCHEEPSWERF ledenvergadering 21 april - pagina 2/3 Sb - UITVOERINGSZAKEN Aan de vergadering wordt voorgesteld de posten voor het lopende kalenderjaar ter hand te nemen. De uitgaven kunnen worden gedragen door het reservefonds. De posten voor de kontrolebeurt buitenschilderwerk van het houtwerk aan de balkonzijde, het kitvoegen vernieuwen van de balkon- en galerijvloeren en het schilderen van de binnentraphekwerken en de liftdeuren worden stuk voor stuk door de voorzitter toegelicht. De vergadering geeft goedkeuring aan de uitvoering van de voor het lopende jaar opgenomen posten. ~ 6a - BEGROTINGEN De begrotingen worden mondeling toegelicht..!op diverse posten is een (inflatoire) verhoging toegepast. De dotatie! voor de bestemmingsreserve is gerelateerd aan een meerjarenraming I planmatig onderhoud met een beperking van het zichtveld tot I middellange termijn. Dit houdt in dat de reserveringspost in de I begroting excessief kan stijgen. De begrotingen worden konform vastgesteld. ~ J<. 6b - VOORSCHOTBIJDRAGE De individuele voorschotbijdrage wordt vastgesteld naar de in de statuten vastgelegde verdeelsleutel en is gebaseerd op de door de vergadering van eigenaren vastgestelde begroting. Dat wil zeggen, indien de vergadering de begroting heeft vastgesteld staat daarmee tevens de individuele voorschotbijdrage vast. Als gevolg van de besluitvorming zal de kwartaalvoorschotbijdrage een wijziging ondergaan. 7 - VERZOEK De bewoners van de woning Atlanta 24 hebben een verzoek ingediend een Velux dakraam (78x98) te mogen plaatsen als vervanging van het standaard 4-pansdakraam. De vergadering geeft goedkeuring aan de wijziging. 8 - RONDVRAAG Tijdens de rondvraag komt een aantal punten aan de orde: a Raamlekkage. De voorzitter zegt dat de raamlekkages kunnen worden gerekend tot de onzichtbare gebreken. Hij adviseert deze klachten schriftelijk en aangetekend te melden aan Ballast-Nedam en aan Grootel. b Liftspiegel. De suggestie wordt gedaan uit preventief oogmerk een spiegel in de c lift aan te brengen. Het voorstel zal in overweging worden genomen. Brandtrap. Navraag over de brandtrap heeft vooralsnog geen. duidelijkheid gegeven of deze mag worden verwijderd. In de technische kommissie zal worden gesproken over het treffen van maatregelen tegen het inklimmen door de jeugd. Door werking van het gebouw produceert de brandtrap geluid. Dit wordt bouwkundig niet verontrustend geacht. d Rookgasafvoeren. In de rookgasafvoeren vormt zich kondens. Inventarisatie heeft uitgewezen dat de oorzaken divers zijn en het probleem zich niet bij z: älle..kanalen manifesteert. De wijze van monteren van de,=aan- en afvoer kan de oorzaak van de klachten zijn. In zeker één geval heeft een proef met een dubbelwandige buis effekt gesorteerd. Een installateur heeft voor deze oplossing een offerte

6 Vereniging DE OUDE v-an Eigenaars SCHEEPSWERF ledenvergadering 21 april - pagina 3/3 uitgebracht. Ieder die de vragenlijst heeft ingevuld ontvangt bericht. Zo gewenst kan men van de aanbieding gebruik maken. e Brandverzekering. Een bewoonster maakt in het appartement gebruik van een butagascylinder. Bij de verzekeringsmaatschappij zal worden geïnformeerd of dit als een verhoogd risiko wordt aangemerkt. GeVeI!ekkages. Door het voegen van dillataties wordt verwacht dat de lekkages zullen verminderen. Deze handeling is een onderhoudsprocedure. Daarnaast lopen er de klachten bij Ballast-Nedam en bij Grootel. Hoewel er werkzaamheden door de aannemer zijn en worden uitgevoerd wordt overwogen om extern een deskundigenadvies te vragen. Mogelijk kan hiermee druk op de aannemer worden uitgeoefend. alerijvloer. Sommige gedeelten van de galerijvloercoating laten los. Dit wordt door de aannemer onder garantie hersteld. Daar de vloeren niet naar genoegen zijn opgeleverd is een gedeelte van de aanneemsom nog steeds niet betaald. h Buitenschilderwerk. Op het uitgevoerde buitenschilderwerk is garantie afgegeven. Tijdens de uitvoering is door de technische kommissie en door de administrateur steekproefsgewijze gekontroleerd. Als bewoners onregelmatigheden konstateren kunnen zij zich hierover met de administrateur in verbinding stellen. Gevraagd wordt bij het aanvangen van groot-onderhoudskarweien dit op het publikatiebord te melden. i Bergingstoegang. Door de bewoners van huisnummer 14 wordt gevraagd of zij de privébergingstoegang met een tweede deur mogen vergroten. De vergadering stemt hiermee in onder voorbehoud dat het voorstel technisch wordt onderbouwd en aan de technische kommissie ter goedkeuring wordt voorgelegd. j Vastzethaak. ~ Een voorstel om een vastzethaak op de centrale bergingstoegangsdeur te monteren wordt afgewezen. Ooit was er een haak op een centrale deur. Het bleek dat de bewoners onvoldoende discipline konden opbrengen om de deur achter zich te sluiten. k Gedragsregels. Gevraagd wordt geen gebruik -noodsituaties uitgezonderd- van de brandtrappen te maken. Niet buiten de parkeerkommen te parkeren en de centrale entree bereikbaar te houden voor brandweer en ziekenvervoer. De jeugd die de kopgevel als voetbal- en tennismuur gebruikt te verzoeken elders hun aktiviteit voort te zetten. Huisvuil alleen in afgesloten huisvuilzakken in de containers te deponeren. 1 Onderhoudskiachten. Ten overvloede wordt erop gewezen dat voor zover het gemeenschappelijke gedeelten betreft de onderhoudskiachten bij de administrateur te melden. ~ 9 - SLUITING De voorzitter spreekt zljn dank uit voor de aandacht die is geschonken en sluit, niets meer aan de orde zijnde, de vergadering , 22 april. [22.4./25.4./ftk].

7 ,80 219, ,80 219, ,80 219, ,80 219, ,80 219, ,80 219, ,80 219, ,80 219, ,75 224, ,75 224, ,75 224, ,75 224, ,75 224, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,75 199,35 424, ,95 219,05 466, ,95 219,05 466, ,15 205,95 438, ,15 205,95 438, ,15 205,95 438, ,15 205,95 438, ,15 205,95 438, ,15 205,95 438, ,15 205,95 438, ,15 205,95 438,10 51' ,15 205,95 438, ,15 205,95 438, ,40 221,25 470, ,40 221,25 470, ,40 221,25 470, ,40 221,25 470, ,95 256,30 545, ,40 221,25 470, ,40 221,25 470, ,40 221,25 470, ,40 221,25 470, ,95 256,30 545, ,80 157,75 335, ,80 157,75 335,55 t::<:; <:;<:; 1'Jil ~..nt::?n?71 ~r:; r:;77.r'i ~ABC-O MB Veren.igin.g -v-an. DE OUDE BIJDRAGELIJST - per k-w-artaal (voorlopig ).Eigen.aars SCHEEPSWERF huis aan- exploitatielasten nr nr deel algemeen bovenwon TOTAAL

8 VvE De Oude Scheepswerf Pagina 2 van 2 EXPLOITATIEREKENING ALGEMEEN opstal/glasverzekering wa-verzekering onderhoud abonnementen administratiekosten rente diversen bestemmingsreserve werkelijk , ,00 753, , , , , , , , , ,00 BIJDRAGEN kwartaalvoorschotten exploitatiesaldo werkelijk , , , , , EXPLOIT ATIEREKENING BOVENWONINGEN werkelijk 1995 onderhoud , liftonderhoud , stroom , schoonmaken , diversen 184,47 20 bestemmingsreserve , BIJDRAGEN kwartaalvoorschotten exploitatiesaldo werkelijk , ,

9 1 VERENIGING VAN EIGENAARS DE OUDE SCHEEPSWERF Rotterdam Behandeld Kenmerk Pagina 13 april A.G.N. Nijs van 2 BALANS bezittingen vooruitbetalingen vorderingen saldo postgiro postbank roparco opstal/glasverzekering onderhoudsabonnement rente bijdrage ,69 372, , ,10 345, , , , , , , ,75 schulden verplichtingen bestemmingsreserve bestemmingsreserve onderhoud stroom schoonmaken algemeen woningen , , ,00 '" , , , , , , ,75 KAPITAAL specificatie algemeen woningen 1 januari reservering exploitatiesaldo schilderwerk herstel houtrot vogelwering liftspiegel eig. risico stormschade lekkages ,72J ,00J ,4TJ , , , ,03 ij 6.50 V ,00 J ,79-402,41 J , ,83~

10 VvE De Oude Scheepswerf Pagina 2 van 2 EXPLOITATIEREKENING ALGEMEEN werkelijk 1995 opstal/glasverzekering wa-verzekering onderhoud abonnementen administratiekosten rente diversen bestemmingsreserve , ,00 753, , , , , , , , BIJDRAGEN kwartaalvoorschotten exploitatiesaldo werkelijk , ,43~ , EXPLO ITA TIEREKENIN G BOVENWONINGEN werkelijk 1995 onderhoud , liftonderhoud , stroom , schoonmaken , diversen 184,47 20 bestemmingsreserve , BIJDRAGEN werkelijk kwartaalvoorschotten exploitatiesaldo , ,00_ ,

ABC-OOMS V AST G 0 E 0 B E H EER

ABC-OOMS V AST G 0 E 0 B E H EER ABC-OOMS V AST G 0 E 0 B E H EER Thorbeckestraat 4 Postbus 24376 3007 DJ Rotterdam Tel.: 010-413 22 66 Fax. 010-21400 54 - -'. Vere~igi~g ~a~ Eige~aars DE OUDE SCHEEPSWERF Rotterdam: Behandeld: Kenmerk

Nadere informatie

fla.tgeoo-u.vv vastgoed beheer AANKONDIGING AGENDA NVM MAKELAAR Rotterdam: Behandeld: Kenmerk Blad 5 maart 1991 F.T.Kiesewetter 299.

fla.tgeoo-u.vv vastgoed beheer AANKONDIGING AGENDA NVM MAKELAAR Rotterdam: Behandeld: Kenmerk Blad 5 maart 1991 F.T.Kiesewetter 299. Ooms makelaars bv bedrijfsobjekten kantoren winkels woningen beleggingen taxaties vastgoedbeheer adm. voor WE financiennqen/assurantiën vastgoed beheer ereniging DE OUDE an Eigenaars fla.tgeoo-u.vv SCHEEPSWERF

Nadere informatie

woningen beleggingen Vereniging ~an Eigenaars

woningen beleggingen Vereniging ~an Eigenaars bed ri jfsh uisvesti ng woningen beleggingen hypotheken taxaties vastgoedbeheer ROTTERDAM Telefoon: 010-413 22 60 Telefax: 010-4140824 Maaskade 113 3071 NJ ROTTERDAM Postbus 24040 3007 DA ROTTERDAM Postbanknr.:

Nadere informatie

5 Behandeling begrotingen 1990; 6 Voorzitterschap; 7 Rondvraag; 8 Sluiting van de vergadering.

5 Behandeling begrotingen 1990; 6 Voorzitterschap; 7 Rondvraag; 8 Sluiting van de vergadering. Ooms makelaars bv -s beqrijfsobjekten - kantoren winkels woningen ---- beleggingen taxaties vastgoedbeheer adm. voor WE financieringen/assurantièin Cl vastgoed beheer Vere~~g~~g ~a~ E~ge~aars :fla.t.g~bc>u.vv

Nadere informatie

lid van de Vereniging van Eigenaars Flatgebouw "De Oude Scheepswerf' te Capelle aid IJssel, en eigenaar/eigenares van het appartementsrecht:

lid van de Vereniging van Eigenaars Flatgebouw De Oude Scheepswerf' te Capelle aid IJssel, en eigenaar/eigenares van het appartementsrecht: V AST G 0 E 0 B E H EER VOLMACHT Hierbij geeft ondergetekende: Thorbeckestraat 4 Postbus 24376 3007 DJ Rotterdam Tel.: 010-4 13 22 66 Fax. 010-2 140054 Postbank 2.26.00.62 Rabobank 30.39.79.755 te Arnhem

Nadere informatie

ad 3: De notulen van de vorige vergadering zijn aan u toegezonden.

ad 3: De notulen van de vorige vergadering zijn aan u toegezonden. DE ADMINISTRATEUR V. D. Vere~igi~g ~a~ Eige~aars flat.gebc>l...l.~ "DE OUDE SCHEEPSWER.F" Rotterdam: Behandeld: Ken..merk Blad 22 februari 1988 F.T.Kiesewetter 588/jav 1 van 1 AANKONDIGING van de algemene

Nadere informatie

VP&A Vastgoedmanagement

VP&A Vastgoedmanagement Notulen van de Ledenvergadering van VvE Flatgebouw Vredenoordlaan 46a t/m 68d (even) gehouden te Rotterdam op 30 maart 2009. Namens VP&A is aanwezig de heer R. van t Ende, hierna te noemen: de beheerder.

Nadere informatie

Donjon West: 9 van de 11 leden is 82%, met dien verstande dat namens 2 stuks stemmen uitgebracht

Donjon West: 9 van de 11 leden is 82%, met dien verstande dat namens 2 stuks stemmen uitgebracht 1 VERSLAG VAN DE GECOMBINEERDE VERGADERING D.D. 12 FEBRUARI 2008 IN ZAAL VERPLOEGEN IN WIJCHEN VAN DE VERENIGINGEN VAN EIGENAARS VAN RESP. DE DONJON ZUID, NOORD, OOST, WEST EN CENTRALE TOREN IN HET PLAN

Nadere informatie

VP&A Vastgoedmanagement

VP&A Vastgoedmanagement Notulen van de Ledenvergadering van de VvE Flatgebouw Vredenoordlaan 46a t/m 68d (even) gehouden te Rotterdam op 10 mei 2007. Namens VP&A is aanwezig de heer R. van t Ende. 1. Opening. De heer R. van t

Nadere informatie

TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E.

TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E. TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E. A. Financieel beheer Exploitatiebegroting Jaarlijks actualiseren van de exploitatiebegroting aan de hand van facturen van het voorafgaande jaar verhoogd

Nadere informatie

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19.

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19. NOTULEN Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo Gehouden op: Vergaderlocatie: Namens Verwey Vastgoed BV: Donderdag 17 mei 2018 om 19.00 uur Muspelheim

Nadere informatie

Datum Behandeld door Telefoonnummer 5 augustus

Datum Behandeld door Telefoonnummer 5 augustus Datum Behandeld door Telefoonnummer 5 augustus 2010 033 253 94 39 Kenmerk Onderwerp E-mail Financiering t.n.v. uw VVE Geachte heer/mevrouw Van Beugen, Vandaag hebben wij met u gesproken over de noodzakelijke

Nadere informatie

Jaarrekening VvE Orion

Jaarrekening VvE Orion VvE Orion Versie 3 mei 2018 Aan het bestuur van VvE Orion p.a. De heer R.J.P. Dobbelaer Dampkring 35 1705 TA HEERHUGOWAARD Zuidschermer, 3 mei 2018 Inzake : Financieel jaarverslag Betreft: Financieel jaarverslag

Nadere informatie

Jaarrekening VvE De Burcht te Arnhem. R&S Administraties B.V. Kranenburgweg ER te Den Haag

Jaarrekening VvE De Burcht te Arnhem. R&S Administraties B.V. Kranenburgweg ER te Den Haag Jaarrekening 2016 VvE De Burcht 16-50 te Arnhem R&S Administraties B.V. Kranenburgweg 141 2583 ER te Den Haag VvE De Burcht 16-50 Jaarrekening 2016 Inhoudsopgave jaarrekening 1 Algemene gegevens 2016 2

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE>

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE> kluis Formulieren en voorbeelddocumenten Voorbeelddocumenten voor de opstart van uw VvE 1: uitnodiging Algemene Ledenvergadering Naam..................... Adres..................... Postcode Woonplaats.....................

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Groep VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1. Opening De

Nadere informatie

Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren

Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Inleiding Bij aankoop van een appartement komen bijzonderheden aan de orde die bij de aankoop van een eengezinswoning

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden 20 maart 2013, aanvang 19:30 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden 20 maart 2013, aanvang 19:30 uur. Notulen Aanwezig De heer R. Bongers en/of Mevrouw S. van de Broek, De heer T.V. Bramer, De heer A. Broeren, Mevrouw N.J.A. Kalkhoven, De heer K.L. Lee, De heer M.J.M. Maas, De heer R. Monde, De heer M.A.J.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Inleiding 3. 2 VvE-Meter 4. 1.1 toelichting op de vragenlijst 3

Inhoudsopgave. 1 Inleiding 3. 2 VvE-Meter 4. 1.1 toelichting op de vragenlijst 3 VvE-Meter 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1 toelichting op de vragenlijst 3 2 VvE-Meter 4 VvE Belang Postbus 210, 4900 AE Oosterhout Tel. 0900-20 20 510 ( 0,10/min) Fax. 0162-46 15 26 E-mail: info@vvebelang.nl

Nadere informatie

Jaarrekening 2009 van de Vereniging van Eigenaren Den Heuvel Ter bespreking op de ALV van 8 juni 2010

Jaarrekening 2009 van de Vereniging van Eigenaren Den Heuvel Ter bespreking op de ALV van 8 juni 2010 van de Vereniging van Eigenaren Den Heuvel Ter bespreking op de ALV van 8 juni 2010 Bijgaand biedt het Bestuur van de Vereniging van Eigenaren Den Heuvel u de jaarrekening 2009 aan. De Vereniging van Eigenaren

Nadere informatie

B ERG E R S VVE ADMINISTRATIES

B ERG E R S VVE ADMINISTRATIES B ERG E R S VVE ADMINISTRATIES Provenierssingel 66 3033 EN Rotterdam telefoon (0 JO) - 466 32 63 fax (OIO) - 265 0426 De heer Atlanta 2903 PH Capelle aid IJssel Uw kenmerk: Ons kenmerk: EP Datum: 20 augustus

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 43e algemene ledenvergadering die zal worden gehouden op dinsdag, 25 maart 2008 aanvang 20.

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 43e algemene ledenvergadering die zal worden gehouden op dinsdag, 25 maart 2008 aanvang 20. Vereniging Van Eigenaren Flat Jan Steenstraat nrs.42-144 Maassluis Uitnodiging 13 maart 2008 Geachte mede-eigenaren, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 43e algemene ledenvergadering die

Nadere informatie

VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam

VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam Langestraat 253 te 's-gravenzande Postbus 233 2670 AE Naaldwijk tel. 0174-614500 fax. 0174-614828 e-mail: info@ab-beheer.nl internet : www.ab-beheer.nl

Nadere informatie

JAARREKENING OVER VERENIGING VAN EIGENAARS APPARTEMENTENGEBOUW RAVELIJN TE UTRECHT

JAARREKENING OVER VERENIGING VAN EIGENAARS APPARTEMENTENGEBOUW RAVELIJN TE UTRECHT JAARREKENING OVER 2016 VERENIGING VAN EIGENAARS APPARTEMENTENGEBOUW RAVELIJN TE UTRECHT INHOUD: Balans 3 Staat van baten en lasten 4 Waarderingsgrondslagen 6 Toelichting op de balans 7 Toelichting op de

Nadere informatie

VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837)

VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837) Notulen VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837) Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 12 juni 2018, aanvang 14:00 uur. Totaal aantal stemmen:

Nadere informatie

JAARREKENING OVER VERENIGING VAN EIGENAARS APPARTEMENTENGEBOUW RAVELIJN TE UTRECHT

JAARREKENING OVER VERENIGING VAN EIGENAARS APPARTEMENTENGEBOUW RAVELIJN TE UTRECHT JAARREKENING OVER 2013 VERENIGING VAN EIGENAARS APPARTEMENTENGEBOUW RAVELIJN TE UTRECHT INHOUD: Balans 3 staat van Baten en Lasten 4 Waarderingsgrondslagen 6 Toelichting op de Balans 7 Toelichting op de

Nadere informatie

Jaarrekening 2007 van de Vereniging van Eigenaren Den Heuvel Juni 2008

Jaarrekening 2007 van de Vereniging van Eigenaren Den Heuvel Juni 2008 Jaarrekening 2007 van de Vereniging van Eigenaren Den Heuvel Juni 2008 Bijgaand biedt het Bestuur van de Vereniging van Eigenaren Den Heuvel u de jaarrekening 2007 aan. De Vereniging van Eigenaren heeft

Nadere informatie

Cooperatieve Vereniging Winkelcentrum Tolsteeg Hoograven U.A. Utrecht

Cooperatieve Vereniging Winkelcentrum Tolsteeg Hoograven U.A. Utrecht Cooperatieve Vereniging Winkelcentrum Tolsteeg Hoograven U.A. Utrecht Pagina 2 Toelichting 2012. Het financieel jaarverslag bestaat uit de Balans en de Exploitatierekening. De Balans geeft inzicht in de

Nadere informatie

Dienstenpakket De Rendant

Dienstenpakket De Rendant Dienstenpakket De Rendant A. Administratie en Financiën 1. Het uitvoeren van het administratief beheer, naar beste weten en kunnen en met inachtneming van de belangen van de vereniging. Ledenbestand en

Nadere informatie

Cooperatieve Vereniging Winkelcentrum Tolsteeg Hoograven U.A. Utrecht

Cooperatieve Vereniging Winkelcentrum Tolsteeg Hoograven U.A. Utrecht Cooperatieve Vereniging Winkelcentrum Tolsteeg Hoograven U.A. Utrecht Pagina 2 Toelichting 2011. Het financieel jaarverslag bestaat uit de Balans en de Exploitatierekening. De Balans geeft inzicht in de

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Informatielijst. voor de verkoop van een appartement. Holterweg 67a AE Deventer - T E

Informatielijst. voor de verkoop van een appartement. Holterweg 67a AE Deventer - T E Informatielijst voor de verkoop van een appartement Holterweg 67a - 7429 AE Deventer - T 0570-65 95 95 - E info@miqa.nl www.miqa.nl 1. De VvE a. Is er een actieve vereniging van eigenaars? ja nee d. Lopen

Nadere informatie

KOPIE VOOR ADMINISTRATF

KOPIE VOOR ADMINISTRATF GESCAND ~ ~ A~R, '[~lr; KOPIE VOOR ADMINISTRATF VERZONDEN 18 ~j ':;, iu'll Aan de leden van de Vereniging Amsterdam. 17 april 2012 VvE nr: D9299 VvE: Hof van Hoytema Te: AMSTERDAM Geachte leden, Met referte

Nadere informatie

Stichting Fokus. Financiële jaarrekening 2014

Stichting Fokus. Financiële jaarrekening 2014 Stichting Fokus 1 Jaarrekening 2014 Stichting Fokus Mei 2015 Postbus 6124 9702 HC Groningen Tel. (050) 521 72 00 Fax (050) 521 72 09 2 Inhoud 1. Balans per 31 december 2014 4 2. Exploitatierekening 2014

Nadere informatie

Jaarrekening VvE Villa Amsterdam

Jaarrekening VvE Villa Amsterdam Jaarrekening Versie 10 februari 2017 Betreft: jaarrekening boekjaar Hierbij treft u de jaarrekening aan voor de aankomende ledenvergadering. De belangrijkste zaken omtrent de jaarrekening zetten we onderstaand

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen.

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen. VvE SeldeRust 25-1 t/m 27-34 Amstelveen Datum: Amstelveen, 29 maart 2016 Onderwerp: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering SeldeRust Behandeld door: administratie Geachte mevrouw, meneer, Hierbij nodigen

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars - Scan.

Vereniging van Eigenaars - Scan. 1 Stichting www.apartwonen.nl Dé digitale woonconsumenten organisatie voor Verenigingen van Eigenaars Vereniging van Eigenaars Scan. Waarom een VvEScan? Bij uw beoordeling en afweging voor het kopen van

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering

Notulen Algemene ledenvergadering Notulen Algemene ledenvergadering VvE Gebouw 'Oude Wal' Hoogvliet Lokhorsterland 3193 ET HOOGVLIET Plaats : Zevensprong Hoogvliet Datum : 29-11-2011 1. Opening van de vergadering & vaststellen aantal stemmen

Nadere informatie

Naam : Kreukniet Voornaam : Geboorteplaats : Hoogwoud Geboortedatum : 15-09-1977 Beroep

Naam : Kreukniet Voornaam : Geboorteplaats : Hoogwoud Geboortedatum : 15-09-1977 Beroep VvE-checklist / Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht behorende bij model koopovereenkomst voor een bestaand appartementsrecht (model 2014). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

V O L M A C H T. De eigenaar / eigenaresse van het appartement (met berging) en / of garage: Vereniging van Eigenaars

V O L M A C H T. De eigenaar / eigenaresse van het appartement (met berging) en / of garage: Vereniging van Eigenaars V O L M A C H T De eigenaar / eigenaresse van het appartement (met berging) en / of garage: de heer / mevrouw: verklaart bij deze last en volmacht te geven aan: speciaal om voor of namens haar / hem als

Nadere informatie

VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN KLOOSPLANTSOEN 201 387 RIDDERKERK FLATGEBOUW OUDELANDE

VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN KLOOSPLANTSOEN 201 387 RIDDERKERK FLATGEBOUW OUDELANDE BIJZONDER REGLEMENT. VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN KLOOSPLANTSOEN 201 387 RIDDERKERK FLATGEBOUW OUDELANDE ----------------- OPGENOMEN IN AKTE VAN SPLITSING d.d. 4 maart 1968 1 Bij akte op 17 april 1969

Nadere informatie

KLOOSPLANTSOEN - RIDDERKERK FLAT Nr. II,

KLOOSPLANTSOEN - RIDDERKERK FLAT Nr. II, KLOOSPLANTSOEN - RIDDERKERK FLAT Nr. II, Bij akte op 24 okt. 1969 voor Notaris L. SMELIK te Ridderkerk verleden (overgeschreven ten Hypotheekkantore te Rotterdam, 27 oktober 1969, In deel 4005 nummer 37.

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Vergadering Algemene ledenvergadering VvE W. de Zwijgersingel/Statensingel te Gouda Locatie Kantoor Woonpartners, Achterwillenseweg 22a te Gouda Datum 27 oktober 2009

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Juridische Dienst NVM, januari 2009 1. Persoonlijke gegevens Naam: Voornamen: Geboorteplaats: Geboortedatum: Beroep: Straat: Postcode: Woonplaats:

Nadere informatie

Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand de desbetreffende concept-notulen

Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand de desbetreffende concept-notulen Aan de leden van de Vereniging van Eigenaren Rijswijk, 19 mei 2011 07245 Geachte leden, Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand de desbetreffende concept-notulen aan

Nadere informatie

VVE Beheer B.V. 000145233-1

VVE Beheer B.V. 000145233-1 Aan de leden van de Vereniging Rijswijk, 19 juni 2012 VvE: 46 Parkeerplaatsen Jburglaan Amsterdam Te: AMSTERDAM Geachte leden, Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand

Nadere informatie

Jaarrekening VvE Bos en Lommerweg / Kijkduin 1-15

Jaarrekening VvE Bos en Lommerweg / Kijkduin 1-15 Jaarrekening VvE Bos en Lommerweg 124-144 / Kijkduin 1-15 Versie 10 april 2017 Betreft: jaarrekening boekjaar Hierbij treft u de jaarrekening aan voor de aankomende ledenvergadering. De belangrijkste zaken

Nadere informatie

N O T U L E N. : Doopsgezinde Gemeente aan de Noordmolenwerf 3 te Rotterdam

N O T U L E N. : Doopsgezinde Gemeente aan de Noordmolenwerf 3 te Rotterdam N O T U L E N Vergadering : Vereniging van Eigenaars Noordmolenwerf te Rotterdam Datum vergadering : 29 september 2008 Locatie Aanwezig : Doopsgezinde Gemeente aan de Noordmolenwerf 3 te Rotterdam : Van

Nadere informatie

Sleutelbloemstraat 13. Arnhem

Sleutelbloemstraat 13. Arnhem Sleutelbloemstraat 13 te Arnhem Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars Mauritius te Zaandam.

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars Mauritius te Zaandam. Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars Mauritius te Zaandam. Datum : Donderdag 23 maart 2017 Locatie : : Buurthuis De Kolk, Klampersstraat 1, 1506 VP Zaandam. Aanvang

Nadere informatie

De Kennemer Heeren. Management van VvE beheer. Vereniging van Eigenaars appartementengebouw Orion te Heerhugowaard.

De Kennemer Heeren. Management van VvE beheer. Vereniging van Eigenaars appartementengebouw Orion te Heerhugowaard. Vereniging van Eigenaars appartementengebouw Orion te Heerhugowaard. Rapport inzake de jaarrekening van 1 januari t/m 31 december 2015 1 Inhoudsopgave Inleiding algemeen 3 Exploitatieoverzicht 4 Balans

Nadere informatie

Algemene informatie over de 9HUHQLJLQJYDQ(LJHQDUHQ

Algemene informatie over de 9HUHQLJLQJYDQ(LJHQDUHQ Algemene informatie over de 9HUHQLJLQJYDQ(LJHQDUHQ VERENIGING VAN EIGENAARS Bij de aankoop van een appartement koopt u in feite een appartementsrecht. Dit geeft u eigenlijk het exclusieve gebruiksrecht

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Hoe werkt een (gemengde) VvE?

Hoe werkt een (gemengde) VvE? Hoe werkt een (gemengde) VvE? De regels en de praktijk 25 april 2012 VVEgemak: Michiel Hopman Wordt het nu heel anders na oprichting van een VvE? Nee, huurders en eigenaren hebben beiden belang bij een

Nadere informatie

AB 4 JULI 2018 HIT/ 2018-AB Aan het Algemeen Bestuur. Datum : 14 juni 2018 Onderwerp : begroting 2019 en meerjarenraming

AB 4 JULI 2018 HIT/ 2018-AB Aan het Algemeen Bestuur. Datum : 14 juni 2018 Onderwerp : begroting 2019 en meerjarenraming AB 4 JULI 2018 HIT/ 2018-AB04072018-7.2 Aan het Algemeen Bestuur Datum : 14 juni 2018 Onderwerp : begroting 2019 en meerjarenraming 2020-2022 Geacht bestuur, Bijgaand treft u aan de begroting voor het

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 13 maart 2018, aanvang 10:00 uur.

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 13 maart 2018, aanvang 10:00 uur. Notulen Vereniging van Eigenaars van het Gebouw Bentinckstraat 51, te Amsterdam. Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 13 maart 2018, aanvang 10:00 uur. Totaal aantal stemmen: 5; aantal

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

nrs Reeds verstrekt Notulen jaarvergadering van dinsdag 31.maart 2009 Notulen van de vergadering Technische Commissie dd.

nrs Reeds verstrekt Notulen jaarvergadering van dinsdag 31.maart 2009 Notulen van de vergadering Technische Commissie dd. Vereniging Van Eigenaren Flat Jan Steenstraat nrs.42-144 Maassluis Uitnodiging 12 maart 2010 Geachte mede-eigenaren, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 45e algemene ledenvergadering die

Nadere informatie

Jaarrekening Beheervereniging Pythagoras

Jaarrekening Beheervereniging Pythagoras Jaarrekening Beheervereniging Pythagoras Versie 21 januari 2019 Aan het bestuur van Beheervereniging Pythagoras p.a. De heer W.J. Vriend L. Henriëttestraat 21 9717 LH GRONINGEN Datum : 21 januari 2019

Nadere informatie

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur.

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Noord Nederland VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1.

Nadere informatie

VvE-beheer, wat houdt het in?

VvE-beheer, wat houdt het in? VvE-beheer, wat houdt het in? Informatie over wat een VvE is en met zich mee brengt, en de diensten waarmee Bremavo VvE-beheer u kan helpen. Definitie. VvE staat voor Vereniging van Eigenaars, en is eigenlijk

Nadere informatie

* BALANS 31 DECEMBER2OO2

* BALANS 31 DECEMBER2OO2 /2 Vereniging van Eigenaars Nieuwe Parklaan 2 tlm 42 B "Residence WITTE BRUG" te 's-gravenhage Administratie: C.C- de la Bfle B-V. President Kennedylaan 15 2517 JK 's-gravenhage Tel.: O7O-3648384 Fax :

Nadere informatie

Hoe werkt een (gemengde) VvE?

Hoe werkt een (gemengde) VvE? Hoe werkt een (gemengde) VvE? De regels en de praktijk 20 februari 2013 VVEgemak: Michiel Hopman Wordt het nu heel anders na oprichting van een VvE? Nee, huurders en eigenaren hebben beiden belang bij

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement van de vereniging Verzekeringsplatform Overheden (V.P.O.) hierna te noemen de vereniging gevestigd te Rotterdam (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Rotterdam

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Juridische Dienst NVM NVM

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Juridische Dienst NVM NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Juridische Dienst NVM NVM 1. Persoonlijke gegevens Naam: Geboorteplats: -od Beroep: Straat: Postcode: E-mailadres: -g./. /. Telefoon thuis: Adres te

Nadere informatie

Stichting Fokus. Jaarrekening 2016

Stichting Fokus. Jaarrekening 2016 Stichting Fokus Jaarrekening 2016 Mei 2017 Postbus 6124 9702 HC Groningen Tel. (050) 521 72 00 Fax (050) 521 72 09 2 Inhoud Financiële jaarrekening 2016 Stichting Fokus 1. Balans per 31 december 2016 4

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat 173 387 Zwolle

Verslag Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat 173 387 Zwolle Datum: Locatie: Afkortingen: VZ = ALV = Atrium = TC = MJOP = 29 juni 2009, 19.30 uur Wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20, 8031 HL Zwolle Voorzitter Algemene Ledenvergadering Atrium Vastgoedmanagement

Nadere informatie

O V E R E E N K O M S T. collectieve uitvoering van schilderwerk aan de panden van het Witte Dorp te Eindhoven

O V E R E E N K O M S T. collectieve uitvoering van schilderwerk aan de panden van het Witte Dorp te Eindhoven Vereniging Onderhoudsfonds Het Witte Dorp Stichting Beheer Onderhoudsfonds Het Witte Dorp O V E R E E N K O M S T collectieve uitvoering van schilderwerk aan de panden van het Witte Dorp te Eindhoven 1.

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht 1. Persoonlijke gegevens Naam:_Cobben Voornamen:_Jurjen Jos Geboorteplaats:_Delft Geboortedatum:_27-04-'79 Beroep: Straat:_Dresdenlaan 7 Postcode:_3055

Nadere informatie

VVE Beheer B.V. 000145234-1

VVE Beheer B.V. 000145234-1 Aan de leden van de Vereniging Rijswijk, 19 juni 2012 VvE: 77 Parkeerplaatsen IJburglaan AMSTERDAM Geachte leden, Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand de desbetreffende

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement EHBO Vragender

Huishoudelijk reglement EHBO Vragender Huishoudelijk reglement EHBO Vragender Doel en middelen: Artikel 1. De Organisatie van cursussen en de voortgezette opleiding ligt in handen van het bestuur. Het bestuur volgt bij de organisatie en de

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. PREAMBULE De coöperatie is opgericht op 16 oktober 2015 bij notariële akte verleden voor notaris mr. Antje de Vries. Dit Huishoudelijk

Nadere informatie

JAARREKENING OVER VERENIGING VAN EIGENAARS APPARTEMENTENGEBOUW RAVELIJN TE UTRECHT

JAARREKENING OVER VERENIGING VAN EIGENAARS APPARTEMENTENGEBOUW RAVELIJN TE UTRECHT JAARREKENING OVER 2015 VERENIGING VAN EIGENAARS APPARTEMENTENGEBOUW RAVELIJN TE UTRECHT INHOUD: Balans 3 Staat van baten en lasten 4 Waarderingsgrondslagen 6 Toelichting op de balans 7 Toelichting op de

Nadere informatie

Stichting Fokus. Jaarrekening 2015

Stichting Fokus. Jaarrekening 2015 Stichting Fokus Jaarrekening 2015 Juni 2016 Postbus 6124 9702 HC Groningen Tel. (050) 521 72 00 Fax (050) 521 72 09 2 Inhoud 1. Balans per 31 december 2015 4 2. Exploitatierekening 2015 6 3. Toelichting

Nadere informatie

: een ruimte van Newomij VvE Beheer, A.J. Ernstraat 595 G te Amsterdam

: een ruimte van Newomij VvE Beheer, A.J. Ernstraat 595 G te Amsterdam Vereniging van Eigenaars Pieter Cornelisz Hooftstraat 170-176 Wanneer Locatie : om 10.00 uur : een ruimte van Newomij VvE Beheer, A.J. Ernstraat 595 G te Amsterdam De agenda luidt als volgt: 01. Opening

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Schoonmaak Research Reitseplein 1, Postbus 4076, 5004 JB Tilburg Telefoon: +31 135944346 / Fax: +31 135944740 E-mail: info@vsr-org.nl Internet: www.vsr-org.nl HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging

Nadere informatie

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur.

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 647 (97,59 procent) Aanwezig Patrizia Wohnmodul Beheer II B.V. VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof

Nadere informatie

V.v.E. "De Breeuwer" te Amsterdam

V.v.E. De Breeuwer te Amsterdam Aktiva Balans 31 december 2014 Passiva ING Bank 32.918,28 Algemene reserve 50.611,65 ING Zakelijke Spaarrekening 95.506,24 Onderhoudsreserve 249.485,99 ABN-AMRO 1.395,20 Vooruitbetalingen 7.245,37 ABN-AMRO

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen.

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen. VvE SeldeRust 25-1 t/m 27-34 Amstelveen Datum: Amstelveen, 3 april 2017 Onderwerp: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering SeldeRust Behandeld door: administratie Geachte mevrouw, meneer, Hierbij nodigen

Nadere informatie

STICHTING DIENSTENCENTRUM LANDSMEER

STICHTING DIENSTENCENTRUM LANDSMEER Dr.M.L.Kingstraat 2b, 1121CP Landsmeer, telefoon 020-4824190, fax 020-4825573 E-mail: dienstenc.landsmeer@hetnet.nl website: www.dcl-landsmeer.info M.J. Smid, penningmeester, telefoon 020-4823354 JAARREKENING

Nadere informatie

Hollandse Vereniging voor Genealogie. Ons Voorgeslacht

Hollandse Vereniging voor Genealogie. Ons Voorgeslacht Hollandse Vereniging voor Genealogie Ons Voorgeslacht Financieel verslag over de periode 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018 Dit verslag is als volgt ingedeeld: 1. Balans per 31 december 2018 2.

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de VvE Krooneend te Krimpen aan de IJssel gehouden op donderdag 31 maart 2011

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de VvE Krooneend te Krimpen aan de IJssel gehouden op donderdag 31 maart 2011 VvE Krooneend Notulen van de Algemene ledenvergadering van de VvE Krooneend te Krimpen aan de IJssel gehouden op donderdag 31 maart 2011 1. Opening, stemmenaantal en vaststelling agenda De voorzitter,

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering VvE Crispijnstraat 74 tot en met 100 (even nummers) te s-gravenhage Vereniging VvE Crispijnstraat

Notulen ledenvergadering VvE Crispijnstraat 74 tot en met 100 (even nummers) te s-gravenhage Vereniging VvE Crispijnstraat Notulen ledenvergadering VvE Crispijnstraat 74 tot en met 100 (even nummers) te s-gravenhage Vereniging VvE Crispijnstraat 74-100 Datum Dinsdag 3 oktober 2017 om 12.00 uur Plaats 1. Opening/KvK - De vertegenwoordiger

Nadere informatie

Jaarrekening ** VvE Nassaukade 12 - uit beheer per **

Jaarrekening ** VvE Nassaukade 12 - uit beheer per ** ** VvE Nassaukade 12 - uit beheer per 01-01-2017 ** Versie 10 februari 2017 Assumburg 73-I, 1081 GB Amsterdam Telefoon: 020-642 82 48 info@vvenl.nl www.vvenl.nl Aan het bestuur van ** VvE Nassaukade 12

Nadere informatie

Cooperatieve Vereniging Winkelcentrum Tolsteeg Hoograven U.A. Utrecht

Cooperatieve Vereniging Winkelcentrum Tolsteeg Hoograven U.A. Utrecht Cooperatieve Vereniging Winkelcentrum Tolsteeg Hoograven U.A. Utrecht Pagina 2 Toelichting 2016. Het financieel jaarverslag bestaat uit de Balans en de Exploitatierekening. De Balans geeft inzicht in de

Nadere informatie

- 1 - Jaarrekening 2013 Vereniging van Eigenaars parkeergarage Velperplein 12-1 tot en met en 14-1 tot en met 14-8 te Arnhem Arnhem

- 1 - Jaarrekening 2013 Vereniging van Eigenaars parkeergarage Velperplein 12-1 tot en met en 14-1 tot en met 14-8 te Arnhem Arnhem - 1 - Jaarrekening 2013 Vereniging van Eigenaars parkeergarage Velperplein 12-1 tot en met 12-25 en 14-1 tot en met 14-8 te Arnhem Arnhem d.d. 6 mei 2014 Jaarrekening 2013 Vereniging van Eigenaars parkeergarage

Nadere informatie

Aanwezig: : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist)

Aanwezig: : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist) Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 25 juni 2014 Aanwezig: : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris,

Nadere informatie

* EXPLOITATIEREKENING 2OO7 * BALANS 31 DECEMBER 2OO7 * BEGROTING 2OO8 * TOELICHTING. Vereniging van Eigenaars Nieuwe Parklaan 2 tlm 42 B

* EXPLOITATIEREKENING 2OO7 * BALANS 31 DECEMBER 2OO7 * BEGROTING 2OO8 * TOELICHTING. Vereniging van Eigenaars Nieuwe Parklaan 2 tlm 42 B Vereniging van Eigenaars Nieuwe Parklaan 2 tlm 42 B "Residence WITTE BRUG" te 's-gravenhage Admhbtratb: C.C. de ta tliie B.V. Presitlent Kennedylaan I 5 2517 JK 's-gravenhage Td.: O7(}3018384 Fax: O70'3647921

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009 Locatie: Marcuscentrum, Wijdesteinlaan 2, Utrecht Tijdstip: 19.30 22.30 uur Voorzitter: Gerjan Kampman (39-I)

Nadere informatie

VvE 1665 Eerste Atjehstraat te AMSTERDAM

VvE 1665 Eerste Atjehstraat te AMSTERDAM VvE 1665 Eerste Atjehstraat 146-148 te AMSTERDAM AGENDA 1.2 - aangepast Betreft : Algemene ledenvergadering 2016 Vergaderdatum : 03 maart 2016 Kenmerk Tijdstip Locatie Vergaderset : 1665/ACT000146 : 19:00

Nadere informatie

Cooperatieve Vereniging Winkelcentrum Tolsteeg Hoograven U.A. Utrecht

Cooperatieve Vereniging Winkelcentrum Tolsteeg Hoograven U.A. Utrecht Cooperatieve Vereniging Winkelcentrum Tolsteeg Hoograven U.A. Utrecht Pagina 2 Toelichting 2015. Het financieel jaarverslag bestaat uit de Balans en de Exploitatierekening. De Balans geeft inzicht in de

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Notulen - 7246_vvem_not_15-04-2014_214866 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V.

Inhoudsopgave. Notulen - 7246_vvem_not_15-04-2014_214866 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Inhoudsopgave Notulen - 7246_vvem_not_15-04-2014_214866 (nog niet vastgesteld)........................... 2 Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Bezoekadres: Ampèrelaan 4 T 070 399 31 42

Nadere informatie

Model Beheerderovereenkomst Vereniging van Eigenaars

Model Beheerderovereenkomst Vereniging van Eigenaars 2010 Model Beheerderovereenkomst Vereniging van Eigenaars Inhoudsopgave Overeenkomst tussen partijen. Artikel 1. De Overeenkomst. 1.1. Duur van de overeenkomst. 1.2. Opzegtermijn. 1.3. Schorsing & ontslag

Nadere informatie

Uitnodiging vergadering 12 februari 2008 (alle appartementen) of 14 februari 2008 (alle woningen)...2

Uitnodiging vergadering 12 februari 2008 (alle appartementen) of 14 februari 2008 (alle woningen)...2 NIEUWSBRIEF 7 1 28 januari 2008 Met in deze uitgave: Uitnodiging vergadering 12 februari 2008 (alle appartementen) of 14 februari 2008 (alle woningen)...2 Agenda bewonersvergadering dinsdag 12 en donderdag

Nadere informatie