Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool"

Transcriptie

1 2014 Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool Met deze handleiding helpen wij jou om onze website te gebruiken. We doorlopen met jou de registratie, de matching en het gebruik van de fiscale tool.

2 1 Inhoudstafel 1 Registratie op carpool.be Inschrijving Profiel Matching Een rit aanmaken Carpoolers vinden Jouw account op carpool.be Mijn profiel Mijn ritten Mijn berichten Mijn fiscaal voordeel Afmelden Switchen tussen de publieke site en je werkgeversomgeving De fiscale tool Voorwaarden Toegang tot de fiscale tool Carpoolgewoontes Gecarpoolde kilometers registreren De fiscale fiche... 23

3 2 Inleiding Beste carpooler, Om jou te ondersteunen bij het carpoolen, en om jou te helpen het fiscaal voordeel voor carpoolers te bekomen, hebben wij de website ontworpen. Je kan er terecht voor alle info m.b.t. carpoolen, maar ook om een carpoolpartner te vinden én om jouw fiscaal voordeel te verkrijgen. Je leest er alles over in deze handleiding! Heb je nog vragen waar deze handleiding of onze site geen antwoord op bieden? Neem dan contact op met jouw mobiliteitscoördinator, of stuur ons een mailtje via! We wensen jou alvast veel carpoolplezier! Het hele Taxistop-team Contact :

4 3 1 Registratie op carpool.be 1.1 Inschrijving Surf naar de link van jouw werkgever binnen carpool.be. Je vindt deze link op het intranet of in de carpoolinfo die jou ter beschikking wordt gesteld door jouw werkgever. Indien je de link niet kent of terugvindt, contacteer dan jouw carpoolverantwoordelijke. Een voorbeeld van een dergelijke link: naambedrijf.carpool.be Zie je op de homepage van carpool.be de naam en het logo van jouw werkgever verschijnen? Dan ben je zeker dat je bent ingelogd op de pagina van jouw werkgever! [We illustreren de verschillende te volgen stappen met een fictief bedrijf, genaamd Demo. De link van bedrijf Demo binnen carpool.be is demo.carpool.be ] BEN JE AL GEREGISTREERD ALS GEBRUIKER? Meld je dan aan met en paswoord. Opgelet: controleer goed of je wel inlogt via de pagina van jouw werkgever, indien die aangesloten is.

5 4 BEN JE EEN NIEUWE GEBRUIKER? Dan heb je verschillende mogelijkheden. 1. Je kan ervoor kiezen om je te registreren via je Facebook- of Google-account, indien deze mogelijkheid geactiveerd werd door jouw werkgever. Nadat je op het logo van jouw keuze hebt geklikt, wordt je toestemming gevraagd om bepaalde gegevens over te nemen. Wanneer je op ok klikt, ben je ingelogd bij carpool.be. 2. Je kan je ook registreren via je adres, door op de knop Nieuwe gebruiker te klikken. Vul je mailadres in, en duid aan dat je op de hoogte bent van de privacy policy, door het vakje aan te vinken. Klik vervolgens op Account aanmaken. Je zal nu een nieuwe mail in je mailbox ontvangen. Activeer je account door de link in de mail aan te klikken. Je kan dan een paswoord naar keuze opgeven, en je aanmelden. 1.2 Profiel Nu wordt je gevraagd om je persoonlijke gegevens aan te vullen. Door op het plus-teken te klikken, kan je meerdere adressen ingeven (professioneel of privé) zodat je overal toegang kan krijgen tot jouw profiel en jouw berichten. Je kan ook meerdere telefoonnummers invoeren (GSM, thuis en werk). In een volgende stap zal je zelf kunnen aangeven of deze gegevens zichtbaar mogen zijn voor andere gebruikers op carpool.be.

6 5 Bij Fiscale kalender kan je aangeven dat je van de fiscale tool gebruik wenst te maken om het fiscale voordeel te ontvangen. Bovendien aanvaard je zo ook het carpoolreglement van jouw werkgever. Door op Carpoolreglement te klikken, kan je het reglement openen en doorlezen. Opgelet! Indien jouw werkgever geen aansluiting heeft op de fiscale tool, zal je het onderdeel Fiscale kalender niet zien verschijnen.

7 6 Vink het vakje Ik wens de fiscale tool te gebruiken enkel aan indien je al een carpooler hebt gevonden en je dus geen rit meer hoeft in te geven om een carpooler te zoeken. Indien je het vakje ik wil de fiscale kalender gebruiken aanvinkt, zal je automatisch worden doorverwezen naar de fiscale tool, nadat je jouw profiel hebt aangevuld. Het gebruik van de fiscale tool wordt uitgelegd in punt 4 van deze handleiding Indien je dit vakje niet aanvinkt, word je na het aanvullen van jouw profiel doorverwezen naar de pagina waar je jouw rit kan ingeven en een carpoolpartner kan zoeken. Als jouw bedrijf is aangesloten op de fiscale tool, kan je achteraf het vakje ik wil de fiscale kalender gebruiken nog steeds aanvinken, zodat je kan genieten van de fiscale voordelen verbonden aan carpoolen. Verder kan je ook aangeven hoe vaak je een reminder wil ontvangen. Deze reminder herinnert je eraan dat je jouw gecarpoolde kilometers tijdig dient in te voeren. Nadat je al jouw gegevens hebt ingevuld, klik je op Opslaan. Hiermee is jouw registratie voltooid, en heb je een profiel aangemaakt op carpool.be.

8 7 2 Matching 2.1 Een rit aanmaken Nu je bent geregistreerd, kan je de rit of ritten ingeven voor dewelke je wilt carpoolen. 1. Duid aan of je wilt carpoolen als chauffeur of als passagier. Of misschien wil je wel gewoon afwisselend chauffeur en passagier zijn. 2. Voer je vertrekadres en bestemming in (in het kader van woon-werkverkeer is dit meestal je thuisadres en het adres van je werkplaats) 3. Wanneer je op het vergrootglas klikt, zal een nieuw venster openen waarin verschillende adressen of mogelijkheden worden opgelijst. De mogelijkheden worden gegroepeerd onder verschillende icoontjes:

9 8 Laatst gezocht Favorieten Werklocaties Carpoolparkings Stations Luchthavens 4. Als jouw bedrijf meerdere sites of locaties heeft, zal je een lijst te zien krijgen van al deze sites, met adres. Je kan jouw werklocatie makkelijk terugvinden. Ofwel kan je ze gewoon in de lijst zoeken door te scrollen, ofwel voer je in de balk Zoeken de naam, gemeente, het adres... in. 5. Duid aan met welke frequentie je wenst te carpoolen : a. Regelmatig Je kan aanduiden op welke dagen van de week het voor jou past om te carpoolen en je kan zelfs per dag je werkuren toevoegen.

10 9 b. Eenmalig Zoek je carpoolers voor een eenmalige verplaatsing, binnen of buiten het werk? Kan je door een staking de trein niet nemen en wil je andere pendelaars helpen door hen de lege plaatsen in je wagen aan te bieden? Dan kan je een carpooltraject aanmaken dat enkel geldig is voor die ene bewuste datum. c. Onregelmatig Zijn jouw verplaatsingen heel onregelmatig en kan je daarom geen regelmatige ritten invoeren? Geen probleem! Vink gewoon onregelmatig aan en beslis zelf wanneer je carpoolt en hoe je afspreekt! NB : Welke frequentie je ook kiest, als chauffeur zal je altijd moeten aangeven hoeveel vrije plaatsen je hebt in de wagen. Belangrijk om weten is ook dat je rit automatisch 6 maanden geldig is (dit geldt uiteraard niet voor de eenmalige trajecten). Na 6 maanden zal je een boodschap van ons ontvangen waarin we je vragen of je rit nog actief moet blijven. 6. Indien nodig kan je extra info geven bij jouw rit. (Voorbeeld: onderweg zet ik mijn dochter af op school, of graag neem ik ook mijn plooifiets mee in de koffer ). 7. Vergeet tot slot jouw rit niet op te slaan!

11 10 Vervolgens krijg je een overzicht van jouw rit te zien : Je zal zien dat we voor jou de kostprijs van je rit berekenen, voor één passagier en een enkel traject. Belangrijk om weten: het voorgestelde tarief wordt berekend op basis van de norm van 0.08 per kilometer en per persoon. De chauffeur mag in het totaal (dus van alle passagiers) immers niet meer dan 0.34 per kilometer ontvangen. We willen hierbij benadrukken dat dit een advies is, en dat dit tarief dus helemaal niet verplicht dient overgenomen te worden. De meeste carpoolers rijden immers afwisselend als chauffeur en passagier, zodat er helemaal geen vergoeding dient betaald te worden. Via het keuzemenu onder Mijn rit kan je jouw rit bekijken zoals anderen die zien. - Bedrijf, ingelogd toont je rit zoals jouw collega s hem zien wanneer ze zijn ingelogd via de bedrijfslink. - Bedrijf, niet ingelogd toont jouw rit zoals jouw collega s hem zien wanneer ze niet zijn ingelogd. - Wanneer je Publiek, ingelogd aanvinkt, zie je jouw rit zoals iedereen die is ingelogd hem kan zien. - Publiek, niet ingelogd geeft jouw rit weer zoals niet-ingelogde bezoekers hem zien.

12 11 Bovenaan, bij Privacy instellingen, kan je de zichtbaarheid van je persoonlijke gegevens aanpassen. Je zal een nieuw venster zien verschijnen waar je opties kan aanof afvinken. Vergeet niet op Verzenden te klikken om je instelingen te bevestigen. Uiteraard kan je jouw rit op elk moment aanpassen via Rit wijzigen (bovenaan, naast Privacy Instellingen). 2.2 Carpoolers vinden Je kan jouw rit delen op Facebook en op Twitter. Misschien vind je daar wel iemand om mee samen te rijden. Maar uiteraard kan je ook carpoolers vinden dankzij de matchingsoftware van carpool.be! Door op Zoeken te klikken, start je de zoektocht naar carpoolers die overeen komen met jouw rit. Je krijgt dan een lijst met ideale partners voor de rit die jij hebt geregistreerd. De lijst toont de ritten van potentiële carpoolers, die overeenstemmen met jouw rit. Behalve plaats en uur van vertrek en aankomst zie je ook dat bij elke rit een aantal kleine vierkantjes worden weergegeven. Deze duiden aan in welke mate de rit voldoet aan jouw wensen ( 4 vierkantjes = jullie ritten komen perfect overeen).

13 12 Selecteer de rit die jou het meest aanspreekt door erop te klikken. Je zal details te zien krijgen over je potentiële carpoolpartner. Op de kaart krijg je bovendien een combinatie te zien van jullie 2 ritten.

14 13 Indien je dat wenst, kan je contact opnemen met deze persoon om concrete afspraken te maken over de rit. Dat kan telefonisch, indien het telefoonnummer van jouw potentiële carpoolpartner zichtbaar is. Contact opnemen kan echter ook via het interne berichtensysteem. Dit systeem stuurt automatisch een mail naar de bewuste persoon zodat die op de hoogte is van het feit dat hij/zij een bericht heeft ontvangen.

15 14 3 Jouw account op carpool.be Om jouw account te beheren en de verschillende opties te zien, klik je in het zijmenu links op Meer. Dit kan vanop de homepage, of vanop elke andere pagina binnen de website. Let wel, om toegang te krijgen tot alle menu s, is het belangrijk dat je bent ingelogd via de link van jouw werkgever binnen carpool.be. Behalve de verschillende opties links, zie je in het centrale gedeelte ook de mogelijkheid om je wachtwoord te wijzigen of om je account te verwijderen. 3.1 Mijn profiel Via Mijn profiel kan je de persoonlijke gegevens bekijken die je bij je registratie hebt opgegeven. Je kan deze gegevens uiteraard ook wijzigen. Vergeet na het wijzigen niet op Opslaan te klikken, zodat je wijzigingen niet verloren gaan. Bij Mijn profiel kan je jouw profielfoto of avatar wijzigen. Wanneer je op de foto klikt, verschijnt een pop-up venster. Daar kan je een avatar uploadlogo aan te klikken. kiezen, of een eigen foto uploaden door het

16 Mijn ritten Bij Mijn ritten kan je jouw geregistreerde ritten wijzigen of verwijderen. Je vindt er al jouw geregistreerde ritten terug. Je kan kiezen om ze allemaal te bekijken, of enkel degene die actief zijn op dit moment. Je kan ook de ritten bekijken die in jouw archief zitten (wanneer je bijvoorbeeld oude ritten opnieuw wil activeren). Uiteraard kan je ook steeds een nieuwe rit invoeren. Bovendien heb je vanop deze pagina de mogelijkheid om gegevens aan te passen : Rit wijzigen Preview zoekertje 3.3 Mijn berichten Wanneer je niet langer carpoolers zoekt, kan je je rit volledig of gedeeltelijk annuleren Carpoolers zoeken voor jouw advertentie Hier kan je de berichten lezen die geïnteresseerde carpoolers jou sturen, of die jij naar andere potentiële carpoolers stuurt. Wanneer iemand jou een bericht stuurt, zal je hiervan verwittigd worden via . Door te surfen naar het berichtenmenu op carpool.be kan je het bericht lezen en beantwoorden. Jullie kunnen uiteraard ook telefonisch verder afspreken.

17 Mijn fiscaal voordeel Dit gedeelte is enkel toegankelijk voor werknemers van bedrijven die zijn aangesloten op onze fiscale tool. Bovendien mag je niet vergeten in je persoonlijk profiel het vakje Ik wil de fiscale kalender gebruiken aan te vinken, onder de rubriek fiscale kalender. Voor meer info, zie punt 4 van deze handleiding. 3.5 Afmelden Voordat je carpool.be afsluit, kan je uitloggen door op Afmelden te klikken. 3.6 Switchen tussen de publieke site en je werkgeversomgeving Vanaf je je voor de 2 e keer aanmeldt, zal je zien dat bovenaan rechts jouw naam en profielfoto verschijnt. Wanneer je hierover met je computermuis beweegt, verschijnen er 2 extra opties. - Enerzijds kan je je vanaf dit menu gemakkelijk afmelden.

18 17 - Anderzijds laat het menu ook toe om te switchen tussen de publieke site en je werkgeversomgeving binnen carpool.be. Dit kan nuttig zijn wanneer je een rit wenst te registreren die volledig buiten jouw werkcontext valt, bijvoorbeeld wanneer je naar een concert gaat en carpoolers kan meenemen, of wanneer je op reis vertrekt en een lift richting luchthaven zoekt.

19 18 4 De fiscale tool 4.1 Voorwaarden Om te kunnen genieten van het fiscale voordeel waar je als carpooler recht op hebt, dien je gebruik te maken van de fiscale tool binnen carpool.be. Om toegang te krijgen tot de fiscale tool, moet je rekening houden met 3 dingen: - Je moet een woon-werkvergoeding ontvangen van je werkgever. Wie geen woonwerkvergoeding ontvangt, kan deze uiteraard ook niet fiscaal vrijgesteld krijgen. - Jouw werkgever moet aangesloten zijn bij carpool.be en moet het gebruik van de fiscale tool activeren. - Je moet inloggen vanop de pagina van jouw werkgever binnen carpool.be, via de link die door jouw werkgever werd ter beschikking gesteld. Vervolgens kan je overgaan naar het registreren van jouw gecarpoolde kilometers, op voorwaarde dat: - Je een carpoolpartner hebt gevonden; - Je een verklaring op eer hebt ondertekend (papieren document dat ter beschikking wordt gesteld door uw mobiliteitscoördinator); - Je effectief carpoolt. 4.2 Toegang tot de fiscale tool Om toegang te krijgen tot de fiscale tool, bestaan er 2 mogelijkheden: 1. Je werd direct naar de fiscale tool doorgestuurd nadat je het vakje Ik wil de fiscale kalender gebruiken hebt aangevinkt bij het aanvullen van jouw persoonlijke gegevens voor jouw profiel. Je had immers al een carpoolpartner voor jouw registratie op carpool.be. 2. Wanneer je je carpoolpartner hebt gevonden nadat je je hebt geregistreerd op carpool.be, moet je opnieuw naar jouw persoonlijk profiel gaan. Daar kan je, onder Fiscale kalender aanduiden dat je van de fiscale tool gebruik wenst te maken. Vergeet deze aanpassing niet te bevestigen door op Opslaan te klikken. Vervolgens klik je door naar voordeel, een nieuwe optie die in je menu zal verschenen zijn. 4.3 Carpoolgewoontes Mijn fiscaal Je komt op onderstaande pagina terecht. Omdat je jouw carpoolgegevens nog niet hebt ingevoerd, is de kalender leeg en bevindt jouw status zich op niet carpoolen.

20 19 Je kan de nodige gegevens invoeren aan de hand van carpoolgewoontes die je zelf kan creëren. Om dit te doen, klik je op het plus-teken. Je krijgt een aantal invulvelden te zien met betrekking tot de rit die jij en jouw carpoolpartner samen afleggen. Je kan voor deze rit een template aanmaken, zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw dient in te vullen. Geef jouw template een naam. Als je van deze template jouw standaardtemplate wilt maken (omdat dit de rit is die je het meest aflegt), dan kan je default template aanvinken.

21 20 Vul het aantal gecarpoolde kilometers heen en terug in. Dit is dus het aantal kilometers dat jullie samen afleggen, afhankelijk van het punt waar jullie afspreken en waar jullie opnieuw uit elkaar gaan. Indien je het aantal kilometers niet kent, kan je dit ook gewoon via de kaart berekenen. Je geeft jullie gezamelijke vertrekpunt in en het punt waar jullie opnieuw uit elkaar gaan. Vervolgens klik je op de knop Toepassen. Wanneer je carpoolt, is het niet ongewoon dat je bepaalde dagen of gedurende een bepaalde periode niet systematisch carpoolt met dezelfde persoon en/of over dezelfde afstand. Taxistop heeft hiermee rekening gehouden, en heeft de mogelijkheid voorzien om verschillende carpooltemplates in te geven. We geven een voorbeeld: Elke dag van de week, behalve op maandag, carpool ik met Angelo. De ene week is Angelo chauffeur, en ik carpoolpassagier. Deze template heb ik Angelo rijdt genoemd. De andere week wisselen we en ben ik chauffeur. Mijn tweede template krijgt de naam Ik rij. Een derde template krijgt de naam Carpoolen met Julie. Op sommige maandagen carpool ik namelijk met Julie. We hebben afgesproken dat ik dan rij. Het traject verschilt met dat van mijn andere templates.

22 21 Vergeet nooit de nieuwe templates of wijzigingen op te slaan! 4.4 Gecarpoolde kilometers registreren Om jouw gecarpoolde kilometers te registreren in de kalender, selecteer je eerst de template die van toepassing is. Vervolgens kan je kiezen of je de kalender per week of per maand wil invullen, door bovenaan op Maand of Week te klikken. Je kan een hele week/maand in één keer vullen met de geselecteerde template door op Vul week of Vul maand te klikken. Je kan ook dag per dag vullen met de geselecteerde template door de bewuste dag in de kalender aan te klikken. Bovenaan de pagina staat de kalendermaand (of week) aangegeven. Je kan verspringen van maand (of week) door op de pijltjes te klikken. Nuttig om weten is dat je de kalender tot 3 maanden in de toekomst kan invullen. Om één van je andere templates te selecteren, klik je op het pijltje naast de naam van de huidige geselecteerde template. Je zal jouw verschillende templates zien verschijnen. Je klikt gewoon de template van jouw keuze aan, en gaat verder met het invullen van de kalender.

23 22 Vergeet niet op Opslaan te klikken nadat je de kalender hebt ingevuld! Pas dan zullen jouw gecarpoolde kilometers geregistreerd zijn. Wanneer je de kalender hebt ingevuld, zal je zien dat we verschillende kleuren gebruiken om je carpoolgedrag aan te duiden: - De donkergrijze vakjes: o De voorgaande dagen. Je kan je gecarpoolde kilometers enkel voor vandaag en voor de toekomst ingeven. Je kan dus je gecarpoolde kilometers voor gisteren niet meer gaan invoeren. Hou hiermee rekening wanneer je carpoolt! Indien je van het fiscaal voordeel wil kunnen genieten, moet jouw werkgever immers kunnen controleren of je daadwerkelijk carpoolt. Enkel op deze manier zal de fiscus jouw fiscaal voordeel kunnen toekennen. Omwille van deze reden hebben we ook de mogelijkheid voorzien om een herinneringsmail te ontvangen ( zie punt 1.2 profiel) o De dagen die verder dan 3 maand in toekomst liggen. - De lichtgrijze vakjes zijn de dagen die zijn ingevuld met de standaardtemplate Niet carpoolen. Ze kunen je helpen als reminder, wanneer je uitzonderlijk een dag niet carpoolt omdat jouw carpoolpartner bvb een dagje verlof heeft. - De witte vakjes zijn de dagen die niet werden aangeduid als gecarpoolde dagen, ofwel omdat ze geen deel uitmaken van één van jouw templates, ofwel omdat ze werden gedeletet omwille van bepaalde redenen. - De blauwe vakjes zijn de dagen waarop je carpoolt als chauffeur. - De groene vakjes zijn de dagen waarop je carpoolt als passagier. Je kan een ingevoerde datum uiteraard wijzigen, door op de eerder geselecteerde datum te klikken. Er verschijnt dan een pop-up venster waar je de gegevens kan aanpassen.

24 23 Indien je een dag uitzonderlijk niet hebt kunnen carpoolen terwijl je in de kalender wel had aangegeven te carpoolen, kan je dit simpelweg aanpassen door op de vuilnisbak te klikken. 4.5 De fiscale fiche Voordat je jouw belastingsaangifte dient in te vullen, zal je van carpool.be een fiscale fiche ontvangen waarop de vrijstelling waar jij recht op hebt, staat uitgerekend. Dit bedrag wordt berekend op basis van het aantal gecarpoolde kilometers die je in de loop van het jaar hebt ingegeven in jouw fiscale kalender. Om jouw belastingsaangifte correct in te vullen en ervoor te zorgen dat je de volledige vrijstelling op het woon-werkverkeer aanvraagt waar je recht op hebt, verwijzen we jou graag door naar onze fiscale handleiding. Deze kan je downloaden via carpool.be of je kan ze aanvragen bij jouw carpoolcoördinator.

Handleiding carpool.be registratie & matching

Handleiding carpool.be registratie & matching 2015 Handleiding carpool.be registratie & matching Met deze handleiding helpen wij jou om onze website www.carpool.be te gebruiken. We doorlopen met jou de registratie en de matching. 1 Inhoudstafel 1

Nadere informatie

Handleiding www.thomasmore.carpool.be

Handleiding www.thomasmore.carpool.be Handleiding www.thomasmore.carpool.be STIP Thomas More Versie augustus 2014 Registratie op carpool.be 1.1 Inschrijving Surf naar www.thomasmore.carpool.be. BEN JE AL GEREGISTREERD ALS GEBRUIKER BIJ CARPOOLPLAZA?

Nadere informatie

Handleiding carpool.be: registratie, matching & MyMobiCalendar

Handleiding carpool.be: registratie, matching & MyMobiCalendar 2015 Handleiding carpool.be: registratie, matching & MyMobiCalendar Met deze handleiding helpen wij jou om onze website www.carpool.be te gebruiken. We doorlopen met jou de registratie, de matching en

Nadere informatie

Fiscale handleiding voor de carpooler

Fiscale handleiding voor de carpooler Inkomsten 2014 Aangifte 2015 Fiscale handleiding voor de carpooler Met deze handleiding helpen wij jou aan het fiscale voordeel waar je als carpooler recht op hebt. We overlopen met jou de verschillende

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 02) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor leerlingen Inhoudstafel Account aanmaken Job zoeken in de jobbank Je wordt aanvaard voor een job Post je job op Facebook Je wordt geweigerd voor een job Een werkgever

Nadere informatie

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1 Handleiding Facebook Registreren Facebook is een social network waarbij mensen met elkaar in contact komen. Het is gratis en voor iedereen, vanaf 14 jaar en ouder, toegankelijk. In deze handleiding wordt

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

Registratie als energiemeester (als je je voor het eerst aanmeldt).

Registratie als energiemeester (als je je voor het eerst aanmeldt). Handleiding website Energiejacht voor energiemeesters In deze handleiding vind je de nodige informatie over hoe je met de website van Energiejacht aan de slag kunt gaan. Met vragen over de website kun

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Inhoudsopgave 1 Bestellen... 3 1.1 De schoolgegevens invullen... 3 1.2 AmbraSoftbeheerder...

Nadere informatie

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord Handleiding myworkandme Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord 22 juli 2013 Inhoudsopgave 1. Nieuwe gebruiker? Je profiel activeren... 3 1.1 Klik op de link in de activatiemail... 3 1.2 Geef je e-mailadres

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE Inhoudsopgave 1. Registreren... 3 2. Menubalk geregistreerde gebruikers... 5 2.1. MIJN PROFIEL... 5 2.2. MIJN ZOEKERTJES...

Nadere informatie

Handleiding ONLI. Inhoudstafel

Handleiding ONLI. Inhoudstafel Handleiding ONLI Versiebeheer: Versie Datum wijzigingen 1.0 19/01/2015 Eerste versie 1.1 30/01/2015 Blz. 9 : antwoorden op een bericht in je mailbox die verstuurd werd uit ONLI. Inhoudstafel Inleiding...

Nadere informatie

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor werknemers

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor werknemers De 10.000- stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor werknemers 2 Inhoudstafel - Registreren als nieuwe gebruiker - Aanmelden na registratie - Stappen ingeven - Jouw stapprofiel - Aansluiten bij

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers Online registratietool 2 Handleiding voor deelnemers Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Registreren als nieuwe gebruiker p 10 Aanmelden na registratie p 14 Stappen ingeven p 17 Meer info over

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Aanmelden Familiehulp mailbox

Aanmelden Familiehulp mailbox Handleiding Familiehulp email Aanmelden Familiehulp mailbox Inhoud 1 Algemeen... 1 2 Laten we starten... 2 3 Aanmelden op je Familiehulp mail... 8 4 Je wachtwoord vergeten en andere problemen... 10 4.1

Nadere informatie

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be"

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van sfta.vmm.be Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be" Inhoud 1. Inleiding 3 2. Hoe als extern persoon een mail met gro(o)t(e) bestand(en) versturen naar

Nadere informatie

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Om met Symbaloo te werken, moet u zich aanmelden bij de website van Symbaloo. www.symbaloo.com

Om met Symbaloo te werken, moet u zich aanmelden bij de website van Symbaloo. www.symbaloo.com Heeft u dat nou ook? Je typt het adres van een internetpagina in en dan krijg u een foutmelding. Uhh? O ja, ik heb het adres verkeerd ingetypt. Vanaf nu hoeft dat niet meer gebeuren. We werken gewoon met

Nadere informatie

Voorzie iedere pagina van een titel. Je kan de titel uit het menu aanhouden. Een titel voeg je toe als volgt: 1. Klik op Element toevoegen.

Voorzie iedere pagina van een titel. Je kan de titel uit het menu aanhouden. Een titel voeg je toe als volgt: 1. Klik op Element toevoegen. Een Jimdo website Pagina s opvullen Je hebt je navigatie aangepast. Nu moet je ervoor zorgen dat de inhoud van de pagina s ook overeen komen met het menu. Om te beginnen wis je de inhoud die reeds op de

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op www.bredavoorelkaar.nl

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS INHOUD 1. Wat doe je bij de eerste keer inloggen op my.tentoo?... 1 2. Wat moet je doen voor je begint te werken?... 2 4. Een werkbriefje invoeren... 4 5. Werkbriefjes

Nadere informatie

Een SMS versturen via Spryng

Een SMS versturen via Spryng Een SMS versturen via Spryng 23/05/2014 Mireille Devriese, Karlien Hollanders, Stijn De Jaeger Gebruikershandleiding Versienummer software : 47 Revisienummer handleiding : 1 Datum: 23 mei 2014 Adres Corilus

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

Handleiding: Hoe kan ik gratis promotie- en lesmateriaal bestellen? Hoe mijn scholenfiche aanvullen?

Handleiding: Hoe kan ik gratis promotie- en lesmateriaal bestellen? Hoe mijn scholenfiche aanvullen? Handleiding: Hoe kan ik gratis promotie- en lesmateriaal bestellen? Hoe mijn scholenfiche aanvullen? De website Stroom- Opwaarts biedt u de mogelijkheid om gratis en online promotie- en lesmateriaal te

Nadere informatie

Handleiding ZUIDDAG jobbank 2016 voor leerkrachten

Handleiding ZUIDDAG jobbank 2016 voor leerkrachten Handleiding ZUIDDAG jobbank 2016 voor leerkrachten Surf naar jobbank.zuiddag.be Dan kom je op deze homepagina 1. Jezelf registreren of inloggen Is het de eerste keer dat je hier komt, klik dan op registreer

Nadere informatie

OZO Handleiding 2. Voor organisatoren

OZO Handleiding 2. Voor organisatoren OZO Handleiding 2 Voor organisatoren Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als organisator gebruik kunt maken van de functies die u alleen als organisator hebt. Wilt u als organisator voor uzelf

Nadere informatie

MY LEASEPLAN Handleiding voor bestuurders

MY LEASEPLAN Handleiding voor bestuurders MY LEASEPLAN Handleiding voor bestuurders Contents 1 Aanmelden op My LeasePlan... 3 1.1 Inloggen op leaseplan.be... 3 1.2 Zich aanmelden op My LeasePlan... 5 2 Homepage... 6 2.1 De speedometers... 6 2.2

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school Handleiding online inschrijven Kinderopvang Met i-school Inhoud 1. Reserveren 1.1 Schooldagen en schoolvrije dagen 1.2 Vakanties 2. Aanmelden 3. Homepagina 4. Kalender 5. Inschrijven 5.1 Via de kalender

Nadere informatie

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties Handleiding Verenigingen en Organisaties Wij heten u hartelijk welkom bij, het platform waar de verbinding wordt gelegd tussen burgers, instellingen, bedrijven en verenigingen op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 06) Inhoudstafel 1. Toegang tot de webapplicatie... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 3 3. Wijziging labogegevens... 6 4. Inschrijven voor een ringtest / technische

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs. Handleiding voor exposanten

Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs. Handleiding voor exposanten Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs Handleiding voor exposanten Mijn easyfairs Handleiding voor exposanten Pagina 2 Inhoud Inloggen... 4 Standnaam en logo invoeren... 5 Invoeren van uw bedrijfsgegevens...

Nadere informatie

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Eerste aanmelding Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Datum release 24/04/2013 Versie 1.0 1. Eerste aanmelding Wanneer u als contactpersoon via het registratiesysteem

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

Handleiding Werkgeverspunt

Handleiding Werkgeverspunt Handleiding Werkgeverspunt In het werkgeverspunt kan een organisatie gebruikmaken van het HR platform met alle tools voor werkgevers en organisaties. Er kan geswitcht worden naar het loopbaanplatform zoals

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS INHOUD 1. Inloggen op my.tentoo... 1 2. Nieuwe uitvoerder inschrijven... 2 3. Dimona-aangifte invoeren... 3 4. Werkbriefje invoeren... 5 5. Werkbriefjesoverzicht...11

Nadere informatie

CARPOOLEN. De wet van de grote getallen op een bedrijvenzone. Met Taxistop & Carpoolplaza

CARPOOLEN. De wet van de grote getallen op een bedrijvenzone. Met Taxistop & Carpoolplaza CARPOOLEN De wet van de grote getallen op een bedrijvenzone Met Taxistop & Carpoolplaza CARPOOLPLAZA Carpoolen in het kader van woon-werkverkeer Expertise Matchingssoftware Fiscale ondersteuning Ondersteuning

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie

BCCA - Kwaliteitskader Ventilatie - Handleiding web applicatie BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie 17 februari 2016 Versie 2.0 Versie historiek Versie Datum Inhoud Nagekeken door 1.0 01/02/2016 Eerste versie van het document MDS 2.0 17/02/2016

Nadere informatie

Hoe vindt u gemakkelijk de weg op Carpoolplaza?

Hoe vindt u gemakkelijk de weg op Carpoolplaza? 1 Hoe vindt u gemakkelijk de weg op Carpoolplaza? Bent u op zoek naar een geschikte carpoolpartner? U vindt op de internetsite van GALILEI-MERCATOR (www.traject.be/galilei-mercator) een specifieke link,

Nadere informatie

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Handleiding My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Algemeen In deze handleiding leggen wij je stap voor stap uit wat de mogelijkheden zijn met my.tentoo. Ga naar de website my.tentoo.nl. Als je nog

Nadere informatie

Carpoolreglement. Alle werknemers van Colruytgroup die die voor woon-werkverkeer wensen te carpoolen.

Carpoolreglement. Alle werknemers van Colruytgroup die die voor woon-werkverkeer wensen te carpoolen. Carpoolreglement Doc410.292 Voor wie is dit document bestemd? Alle werknemers van Colruytgroup die die voor woon-werkverkeer wensen te carpoolen. Contactpersonen Cindy Declerc (2DX8) Joke Clinckspoor (G400)

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Versie mei 2014 1. Accepteren van een uitnodiging 1.1 De uitnodiging beantwoorden U kunt als ondernemer uitgenodigd worden voor een onderhandse aanbesteding.

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerkrachten

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerkrachten Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor leerkrachten Inhoudstafel Account aanmaken School inschrijven Collega s uitnodigen Leerlingen opvolgen Tips voor opvolging leerlingen Om de school in te schrijven,

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers Online registratietool 2 Handleiding voor deelnemers Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Registreren als nieuwe gebruiker p 10 Aanmelden na registratie p 14 Stappen ingeven p 17 Meer info over

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

Archibus Reserveringsmodule

Archibus Reserveringsmodule Archibus Reserveringsmodule Versie: 1 Inhoud 1 Verbinding maken met Archibus... 3 2 Een zaal/werkplek reserveren... 5 2.1 De resultaten filteren... 6 2.1.1 Op datum filteren... 6 2.1.2 Op type zaal/werkplek

Nadere informatie

Royal Hermes Hockey Handleiding over het gebruik van Onli

Royal Hermes Hockey Handleiding over het gebruik van Onli Royal Hermes Hockey Handleiding over het gebruik van Onli Contents A. Inloggen (rechts boven)... 2 B. Aan de slag met Onli... 2 a. Kijk de account gegevens na... 2 b. U heeft meer dan één kind bij RHH?...

Nadere informatie

Handleiding Talentenbank

Handleiding Talentenbank Handleiding Talentenbank In de Talentenbank kan je boventallige medewerkers registreren. Via deze tool kan je met andere instellingen samenwerken om het personeel aan een nieuwe baan te helpen. Deze medewerkers

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Module Veiling

Handleiding Site to Edit Module Veiling THAR Design Kipboomweg 15 7636 RC AGELO E-mail: info@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site to Edit Module Veiling

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

De eerste stappen in uw Klantenruimte

De eerste stappen in uw Klantenruimte 0 De eerste stappen in uw Klantenruimte Inhoud 1. Hoe gaat u van start?... 2 2. Uw persoonlijke gegevens... 4 3. Uw Klantenruimte - Home... 5 4. Uw Klantenruimte - Onderneming... 6 4.1 Mijn organisatie...

Nadere informatie

Central Station. Handleiding Algemeen Maatschappelijk Werk

Central Station. Handleiding Algemeen Maatschappelijk Werk Central Station Handleiding Algemeen Maatschappelijk Werk Versie: november 2010 Inhoudsopgave Inleiding... 3 H1. Cliëntdossier... 4 H1.1 Zoeken naar een cliëntdossier... 4 H1.2. Aanmaken van een nieuw

Nadere informatie

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 1 MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 hcmerode@gmail.be www.hcmerode.be Inhoudstafel Wat is ONLI MYMERODE?... 2 Mijn account... 2 Hoe een login aanvragen?... 2 Foto s... 3 Persoonlijke foto... 3

Nadere informatie

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm.

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm. Handleiding online tickets boeken bij Rederij Doeksen www.rederij-doeksen.nl Boek uw tickets online door op de knop te klikken. Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt,

Nadere informatie

Hoe werken met de WAP-online!

Hoe werken met de WAP-online! Hoe werken met de WAP-online! Startpagina: We surfen naar http://www.waponline.be. We krijgen het volgende scherm op onze computer: Hier kunnen enkel de directies op inloggen. Leerkrachten die nog niet

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

CargoDocs voor Binnenvaartschippers Handleiding

CargoDocs voor Binnenvaartschippers Handleiding CargoDocs voor Binnenvaartschippers Handleiding Januari 2017 Page 1 Inhoudsopgave Introductie 2 Inloggen 3 Inloggen Nieuwe Gebruiker 3 Veranderen Schip 6 Wachtwoord Vergeten 7 Gebruikersnaam Vergeten 7

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Mijn Ouderportaal... 5 3.1 Tijdlijn... 5 3.1.1 Meldingen... 5 3.1.2 Kind aanmelden... 6 3.1.2.1 Opvangvorm; Dagopvang en Buitenschoolse

Nadere informatie

Inleiding. Instellingen. Agendamodule

Inleiding. Instellingen. Agendamodule Inleiding Instellingen Agendamodule Inhoudsopgave 1. Starten in Omniwize 2 a) opstarten en inloggen 2 b) mijn profiel wijzigen (enkel nodig bij eerste gebruik) 2 2. Een kleine rondleiding door het programma

Nadere informatie

Aanmelden op webshop.boerekreek.be

Aanmelden op webshop.boerekreek.be Aanmelden op webshop.boerekreek.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich altijd aanmelden met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Handleiding Opleidingsverstrekkers

Handleiding Opleidingsverstrekkers Handleiding Opleidingsverstrekkers Inhoudsopgave Handleiding Opleidingsverstrekkers... 1 1. Hoe kan u zich registreren?... 2 1.1 U bent lid van de NGROD en de opleidingsverstrekker is reeds gekend bij

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Op de website www.regiotaxi.overijssel.nl is het mogelijk een rit te boeken, reserveringen te bekijken en geboekte ritten te annuleren. Dit is op basis

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 2.0 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Van Marcke College Training Planner

Van Marcke College Training Planner Van Marcke College Training Planner Handleiding voor de klant 1. Inleiding Beste klant, Vanaf 15-7-2015 lanceert Van Marcke College zijn Training Planner. Via dit platform kun je online je eigen opleidingsplan

Nadere informatie

Auteur: Niels Bons. Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie. 2014, Provincie Fryslân. Uitgegeven in eigen beheer

Auteur: Niels Bons. Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie. 2014, Provincie Fryslân. Uitgegeven in eigen beheer Auteur: Niels Bons Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie 2014, Provincie Fryslân Uitgegeven in eigen beheer (mail@infofryslan.nl) Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze

Nadere informatie

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten)

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN MEDEWERKERPORTAAL 4 2.1 Inloggen in Aysist medewerkerportaal 4 2.2 1 e keer inloggen

Nadere informatie

Handleiding Nieuwe Inschrijvingsmodule Mijn Werkvakanties Laatste update: 8/2/2017

Handleiding Nieuwe Inschrijvingsmodule Mijn Werkvakanties Laatste update: 8/2/2017 Handleiding Nieuwe Inschrijvingsmodule Mijn Werkvakanties Laatste update: 8/2/2017 Vanaf het zomerseizoen 2017 werken we met een nieuwe module voor vrijwilligers. In deze handleiding geven we een kort

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

InLeIDInG. account aanmaken

InLeIDInG. account aanmaken InLeIDInG Je staat op het punt aan de slag te gaan met jouw persoonlijke stukje op onze website: een virtuele plek om met vrijwilligers in contact te komen, je organisatie te promoten, kennis te delen,

Nadere informatie

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22 1 HANDLEIDING 1. Registreren van klanten / aanmaak account voor het reserveren van sportinfrastructuur blz. 1 A. Werkwijze 1 Registreren: blz. 1 Geregistreerd: blz. 6 Mijn profiel aanpassen en vervolledigen

Nadere informatie

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers 1 Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers Inhoudstafel 1. Registreren en inloggen... 2 1.1 Heb je nog geen autodeel-account?... 2 1.2 Heb je al een autodeel-account aangemaakt of had je al een

Nadere informatie