Proactief debiteurenbeheer in tijden van crisis!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Proactief debiteurenbeheer in tijden van crisis!"

Transcriptie

1 Proactief debiteurenbeheer in tijden van crisis! In crisistijd is het voor veel organisaties en natuurlijke personen moeilijk om te voldoen aan hun reguliere betalingsverplichtingen. Als organisatie moet u zich er bewust van zijn dat de kredietcrisis uw debiteuren hard kan raken en dat ook zij failliet kunnen gaan. Maakt u zich zorgen over uw eigen liquiditeitspositie of die van uw debiteuren? Kunt u in tijden van crisis extra risico lopen en is dit verantwoord? Welke extra risico s zijn er voor u? Het wordt tijd om eens kritisch naar uw proces van debiteurenbeheer te kijken? Deze whitepaper gaat in op bovenstaande vragen en er worden handvatten aangereikt om te bepalen welke risico s, kansen en mogelijkheden er zijn? Faillissementen/bedrijfsbeëindigingen Het aantal faillissementen in Nederland is het eerste kwartaal van dit jaar met 85 procent omhooggeschoten tot Dat blijkt uit gepubliceerd onderzoek van Dun & Bradstreet (bron: / publicatie: 02 april 2009). Een toename van deze cijfers wordt ondersteund door cijfers van het KvK Faillissementen en surseances jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec (Bron: Kamer van Koophandel; gegevens geactualiseerd op 1 april 2009) Zoals bovenstaande grafiek aangeeft kan in de huidige markt een vordering in snel tempo een afboeking worden. Door de extra kosten die per debiteur gemaakt zullen moeten worden, zal een klant op termijn van kostenpost veranderen in een verliespost. Tevens zal de toename van faillissementen en surseances leiden tot hogere risico s, te weten: een toename van het debiteurensaldo, een toename van wanbetaling, een afname van de liquiditeit, een toename van uw eigen crediteurensaldo.

2 Bovengenoemde risico s kunnen elkaar opvolgen als in een soort domino-effect. Door een toename van faillissementen en surseances ontstaat er een verhoging van het debiteurensaldo doordat betalingsverplichtingen steeds moeilijker nagekomen kunnen worden. Het aantal wanbetalingen zal hierdoor toe gaan nemen. Als gevolg van deze negatieve invloeden zal de liquiditeit van uw organisatie afnemen en op middellange termijn zal dit kunnen resulteren in een toename van uw eigen crediteurensaldo. De zorgelijke situatie van uw klanten leidt ertoe dat uzelf negatieve gevolgen ondervindt in de betalingen naar crediteuren. Analyse van uw totale debiteurenbestand met behulp van een debiteurenkwadrant Om het financiële risico zo beperkt mogelijk te houden is het van belang om uw debiteurenprocessen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Middels onderstaand debiteurenkwadrant kunt u eenvoudig een quickscan uitvoeren en achterhalen waar voor uw organisatie het zwaartepunt ligt op het gebied van uw debiteurenproces en welke aspecten binnen dit proces dus extra aandacht behoeven. Met de toepassing van het debiteurenkwadrant wordt uitgegaan van onderstaande factoren die van belang zijn voor uw openstaande debiteurensaldo: 1. De looptijd van uw openstaande vorderingen (horizontale as) 2. De hoogte van uw openstaande vorderingen (verticale as) Factor X Klantgrootte (o.b.v. openstaande vordering(en) Looptijd openstaande vorderingen (in dagen) Factor X is de gemiddelde looptijd van het totaal aantal openstaande vorderingen Factor Y Factor Y is het gemiddelde bedrag van het totaal aantal openstaande vorderingen Voor het bepalen van het zwaartepunt van uw openstaande vorderingen berekent u eerst: de gemiddelde looptijd van het totaal aantal openstaande vorderingen (factor x) en het gemiddelde bedrag van het totaal aantal openstaande vorderingen (factor Y) Vervolgens kunt u uw totale debiteurenbestand op deze factoren filteren en uw debiteuren onderverdelen in de vier kwadranten met de eerder berekende gemiddelden als uitgangspunt. Per kwadrant worden dan het aantal debiteuren bepaald.

3 Onderstaande tabel geeft weer hoe de verschillende kwadranten geïnterpreteerd moeten worden. Elk kwadrant is in bepaalde mate een risicofactor voor uw debiteurenproces. Deze risicofactor komt voort uit de twee aspecten die van belang zijn met betrekking tot uw openstaande debiteurensaldo: de looptijd en de hoogte van uw openstaande vorderingen. Kwadrant I II III IV A. Looptijd t.o.v. de gemiddelde looptijd Korter Korter Langer Langer B. Hoogte bedrag t.o.v. het gemiddelde bedrag Lager Hoger Hoger Lager Risicofactor (verhouding A en B) -/- -/+ +/+ +/- Voorbeeld In onderstaand voorbeeld wordt in verschillende stappen de interpretatie van het debiteurenkwadrant nader toegelicht. 1. Bedrijf X heeft zijn totale debiteurenbestand vastgesteld op 500 posten. 2. Van deze 500 posten is de gemiddelde looptijd 45 dagen. 3. Het gemiddelde saldo van alle openstaande vorderingen bedraagt ,-. Door bovenstaande stappen te ondernemen heeft Bedrijf X met de betreffende gegevens zijn debiteurenposten in de verschillende kwadranten kunnen filteren: ,- Klantgrootte (o.b.v. openstaande vordering(en) I II 500 posten III IV 45 dagen Looptijd openstaande vorderingen (in dagen) Voor Bedrijf X houdt dit in dat 10% (50 posten) van het debiteurenbestand een lage risicofactor is. 20% (100 posten) is hoger dan het gemiddelde saldo aan openstaande vorderingen en deze vorderingen hebben een kortere looptijd dan het gemiddelde. Doordat de looptijden van de posten in kwadrant I en II relatief laag zijn, zijn dit goed beheersbare posten. Ondanks het feit dat openstaande vorderingen hoger uitvallen dan het gemiddelde geeft de korte looptijd aan dat deze posten toch goed beheersbaar zijn.

4 225 posten (45%) van bedrijf X bevinden zich in kwadrant III. Het zwaartepunt voor bedrijf X ligt dan ook overduidelijk in dit kwadrant. Al deze posten hebben een langere looptijd dan het gemiddelde en de hoogte van deze vorderingen liggen ook nog eens boven het gemiddelde. 125 posten (25%) bevinden zich in kwadrant IV; de posten hebben een langere looptijd dan het gemiddelde en zijn lager dan het gemiddelde debiteurensaldo. Doordat de looptijden van de posten in kwadrant III en IV relatief hoog zijn, zijn deze minder goed beheersbaar voor Bedrijf X. Deze posten kan men beschouwen als reparatieposten. Aanzienlijke achterstanden dienen ingehaald te worden omdat men gewoonweg achter de feiten aan loopt. Het is zinvol om het principe van het debiteurenkwadrant structureel (en daarmee op meerdere meetmomenten) te hanteren. Het is namelijk goed mogelijk dat er binnen de verschillende kwadranten verschuivingen (zowel voordelige als nadelige) plaatsvinden. Hiermee geeft het kwadrant aan dat het debiteurenproces een proces is wat continu in beweging is. Uit bovenstaand voorbeeld zijn twee categorieën debiteurenposten te achterhalen. Kwadrant I en II zijn de posten waarbij preventie een belangrijk aspect van het debiteurenproces is. Kwadrant III en IV zijn de posten waarbij reparatie een belangrijk aspect van het debiteurenproces vormt. Voor bedrijf X geldt dus dat men in het debiteurenproces de focus moet gaan leggen op de (reparatie van de )looptijd van openstaande vorderingen en op vorderingen die hoger uitvallen dan het gemiddelde. Kennelijk weet Bedrijf X de kleinere vorderingen beter te controleren. Bedrijf X dient na te gaan of het gros van deze looptijden het gevolg zijn van interne of externe factoren (of wellicht een combinatie van deze twee) en hoe men hierop in moet spelen met zijn debiteurenproces (reparatie). Reparatie De problematiek van debiteuren is een probleem van alle betrokken partijen. Een niet betalende klant vormt, naast de negatieve gevolgen op uw liquiditeit, een bron van ergernis. (Kwadrant III en IV bevinden zich aan de reparatie-kant ) Een vorm van reparatie kan zijn om initiatief te nemen om samen het probleem te bestrijden. Daarmee toont u onder meer uw bereidwilligheid naar de klant. Door gezamenlijk een passende oplossing te vinden wordt getracht een win-win situatie te creëren. Hiermee werk je aan een betere relatie met de klant, krijg je meer grip op deze klant en krijg je inzichtelijk wanneer geldstromen binnenkomen. Reparatie kan onder meer door als organisatie je debiteurenproces proactief in te richten. Van belang is dat elke medewerker de procedure van incasso kent en zich hier consequent aan houdt. Het einde is zoek wanneer medewerkers de procedure niet volgen en bijvoorbeeld op eigen gelegenheid betalingsafspraken maken. Het is zinvol om deze procedure in een werkinstructie vast te leggen, zodat elke werknemer weet wat er van hem/haar verwacht wordt met betrekking tot de incassoprocedure van de organisatie.

5 Preventie Binnen elke organisatie is het gewenst een proactief debiteurenbeheer na te streven. De tijd en capaciteit die in de beginfase wordt geïnvesteerd, betaalt zich later in het traject terug omdat het afboeken van vorderingen voorkomen kan worden. Het preventief optimaliseren van verschillende facetten binnen uw organisatie kan u al extra toegevoegde waarde bieden om de risico s te beperken. Om dit te realiseren moet worden gefocust op het intern managen van uw debiteurenproces. Wanneer u uw interne debiteurenproces op orde heeft is uw uitgangspositie op het gebied van proactief debiteurenbeheer optimaler. Handige tool hierbij kan het hanteren van debiteurenprofielen zijn. (Kwadrant I en II bevinden zich aan de preventie-kant ) Door uw debiteuren in te delen in profielen kunt u per profiel standaard acties ondernemen. Door gebruik te maken van debiteurenprofielen kunt u effectiever, slagvaardiger en meer proactief het debiteurenproces ten uitvoer brengen. DEBITEURENPROFIEL TE ONDERNEMEN ACTIES RESULTATEN Profiel A Goede betaler X X Profiel B Eenmalige achterstelling *Aanmaningen *Eenmalige belactie *Debiteur betaalt *Debiteur betaalt niet; debiteur gaat door in de procedure Profiel C Niet eens met de rekening Profiel D (notoire) wanbetaler Profiel E Faillissement / WSNP *Uitzoeken van het verschil *Procedure consequent voortzetten *Externe incasso *Indienen curator/bewindvoerder *Rekening terecht; procedure hervatten *Rekening onterecht; klant in het gelijk *Rekening gedeeltelijk terecht; zoeken naar een gezamenlijke oplossing/tussenweg *Totale invordering *Gedeeltelijke invordering *Afboeking *Gedeeltelijke invordering *Afboeking Voorbeeld van het indelen van uw debiteurenbestand in debiteurenprofielen) Vanaf het eerste moment dat een klant zich aan de organisatie verbindt is het zinvol zoveel mogelijk gegevens van deze klant intern vast te leggen. Deze gegevens kunnen een eventuele incassoprocedure vergemakkelijken en de kans van slagen van het innen van de openstaande vordering vergroten. Uw huidige klantenbestand kan gescreend worden en waar nodig kunnen additionele gegevens verzameld worden.

6 Een optimale communicatie tussen de verschillende afdelingen is een begin; het Ken uw klantprincipe. Door bijvoorbeeld concrete en zorgvuldige gespreksnotities van gesprekken met uw klanten te maken wordt een proactieve schakeling c.q. koppeling met klanten vereenvoudigd. In één oogopslag is te zien wat er op welk moment met betrekking tot juist die ene klant speelt. Ook bij preventie is het van belang dat elke medewerker de procedure van incasso consequent ten uitvoer brengt. Nogmaals, het einde is zoek wanneer medewerkers de procedure niet volgen en op eigen gelegenheid betalingsafspraken maken. Tot slot In tijden van de crisis wordt incasso een steeds belangrijker proces naast de huidige bedrijfsvoering. Daarom is het belangrijk om inzichtelijk te hebben waar het zwaartepunt binnen uw debiteurenproces ligt. Zo kunt u effectief actie ondernemen op knelpunten binnen het proces. Preventie en reparatie vormen twee essentiële aspecten van uw debiteurenproces. Zo maakt preventie het mogelijk om debiteurenposten beheersbaar in te vorderen en maakt reparatie het mogelijk in te lopen op de opgelopen achterstanden. Hierna wordt preventie mogelijk gemaakt voor de reparatie-posten van voorheen. Proactief debiteurenbeheer in combinatie met het consequent toepassen van uw debiteurenproces zorgt ervoor dat uw financiële risico s beheersbaar zijn. Zo kunt u uw debiteurenproces effectief en slagvaardig ten uitvoer brengen!

Debiteuren collectief pensioen in crisistijd

Debiteuren collectief pensioen in crisistijd Debiteuren collectief pensioen in crisistijd Handvatten voor een beheersbaar en acceptabel debiteurensaldo Ziet u ook uw debiteurensaldo op collectieve pensioenregelingen nog verder oplopen? Vond u die

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Verzuimgegevens BVE 3e kwartaal 2014 t/m 2e kwartaal 2015

Verzuimgegevens BVE 3e kwartaal 2014 t/m 2e kwartaal 2015 Printdatum : 5-10-2015 1/13 Aantal werknemers gemiddeld Aantal werknemers totaal Aantal fte Aantal fte BAPO Aantal fte ziek Aantal ziekmeldingen Aantal herstelmeldingen Aantal nul-verzuimers 49.100 58.155

Nadere informatie

Interpolis Kredietverzekeringen. AfnemersCheck. Hoe goed kent u uw afnemers? Interpolis. Glashelder

Interpolis Kredietverzekeringen. AfnemersCheck. Hoe goed kent u uw afnemers? Interpolis. Glashelder Interpolis Kredietverzekeringen Hoe goed kent u uw afnemers? Eenvoudig inzicht in de kredietwaardigheid van uw afnemers met de Interpolis. De Interpolis geeft u direct inzicht in de kredietwaardigheid

Nadere informatie

Samenstelling Levensloop Platina Fonds in 2015

Samenstelling Levensloop Platina Fonds in 2015 Samenstelling Levensloop Platina Fonds in 2015 januari 813,401 535,514 1,568 1,350,482.89 10,416.12 februari 835,453 519,550 4,203 1,359,207.13 9,964.25 maart 877,904 524,371 3,271 1,405,545.28 10,002.50

Nadere informatie

Verzuimgegevens BVE 1e kwartaal 2016 t/m 4e kwartaal 2016

Verzuimgegevens BVE 1e kwartaal 2016 t/m 4e kwartaal 2016 Printdatum : 3-4-2017 1/13 Aantal werknemers gemiddeld 50.738 Aantal werknemers totaal 60.864 Aantal fte 38.268,7680 Aantal fte BAPO 1.066,3745 Aantal fte ziek 1.969,9406 Aantal ziekmeldingen 53.113 Aantal

Nadere informatie

Verzuimgegevens BVE 1e kwartaal 2015 t/m 4e kwartaal 2015

Verzuimgegevens BVE 1e kwartaal 2015 t/m 4e kwartaal 2015 Printdatum : 1-4-2016 1/13 Aantal werknemers gemiddeld 48.783 Aantal werknemers totaal 58.408 Aantal fte 36.852,1813 Aantal fte BAPO 1.285,7608 Aantal fte ziek 1.859,5814 Aantal ziekmeldingen 50.333 Aantal

Nadere informatie

Nieuw Nederlands Scoremodel

Nieuw Nederlands Scoremodel Nieuw Nederlands Scoremodel Sept, 2013 Inhoud De betekenis van de D&B Faillissementsscore Waarom een nieuwe model? Voorspelbaarheid & beschikbaarheid 2 De betekenis van de D&B Faillissementsscore Wat voorspelt

Nadere informatie

Incassobureau Oost Nederland

Incassobureau Oost Nederland Handleiding voorbeeldbrieven betalingsherinnering en aanmaning Onbetaalde factuur? Iedere ondernemer heeft wel eens met wanbetalers te maken. Het eerste wat u zelf kunt doen indien uw factuur niet wordt

Nadere informatie

Deze handleiding is geschikt voor gebruikers van Rekeningbeheren.nl en S4Dunning. Rekeningbeheren.nl is de basis applicatie voor het uitvoeren van acties in batches en kan worden gezien als de lite versie

Nadere informatie

Kasstaat Contante verkopen feb-10

Kasstaat Contante verkopen feb-10 Kasstaat Contante verkopen feb-10 Kasstuk 1 tm 233 Afleverdatum: 1-28 februari 45 Villa 225,00 10.125,00 110 Lodge 180,00 19.800,00 78 Cabin 150,00 11.700,00 Bedrag exclusief omzetbelasting 41.625,00 Omzetbelasting

Nadere informatie

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant.

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant. Gilles & Partner Incasso is dé partner op het gebied van credit management en incasso voor het midden- en kleinbedrijf. Ons dienstenpakket bestaat uit debiteurenbeheer, incasso, gerechtelijke incasso en

Nadere informatie

De 11 stappen van effectief debiteurenbeheer

De 11 stappen van effectief debiteurenbeheer De 11 stappen van effectief debiteurenbeheer De 11 stappen van effectief debiteurenbeheer Veel ondernemers besteden nauwelijks tot geen aandacht aan debiteurenbeheer. En dat terwijl de consequente opvolging

Nadere informatie

ECO Worldwide B.V. - 62725831. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

ECO Worldwide B.V. - 62725831. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee ECO Worldwide B.V. - 62725831 Score 17 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 62725831 Bedrijfsnaam ECO Worldwide B.V. Adres Paterserf

Nadere informatie

WERKGELEGENHEIDSBAROMETER TWEEDE KWARTAAL 2015

WERKGELEGENHEIDSBAROMETER TWEEDE KWARTAAL 2015 INDICATOREN VOOR WERKGELEGENHEIDSREALISATIE EN -VERWACHTINGEN, 2009-2015 In de Arbeidsmarktmonitor Metalektro wordt viermaal per jaar aan metalektrobedrijven gevraagd terug te blikken op de werkgelegenheidsontwikkelingen

Nadere informatie

Grand Café Neede V.O.F. - 60968052. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Grand Café Neede V.O.F. - 60968052. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Grand Café Neede V.O.F. - 60968052 Score 17 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 60968052 Bedrijfsnaam Grand Café Neede V.O.F. Adres

Nadere informatie

ECONOMISCHE MONITOR EDE 2011 / 2

ECONOMISCHE MONITOR EDE 2011 / 2 ECONOMISCHE MONITOR EDE 211 / 2 De economische monitor geeft een beeld van de economie van de gemeente Ede in de afgelopen periode van 27 tot 211. De economische monitor is verdeeld in twee delen. Het

Nadere informatie

Inhoud presentatie. Dashboard Dienstverlening in het kort. Dashboard Managementinformatie. Doel Onderdelen Aanleveren data Resultaten

Inhoud presentatie. Dashboard Dienstverlening in het kort. Dashboard Managementinformatie. Doel Onderdelen Aanleveren data Resultaten #NVVBcongres #WS42 Inhoud presentatie Dashboard Dienstverlening in het kort Dashboard Managementinformatie Doel Onderdelen Aanleveren data Resultaten www.gemeente.nl DASHBOARD MANAGEMENTINFORMATIE Dashboard

Nadere informatie

Ervaringen met Campylobacterbeheersing op pluimveeslachterijen. Peter Vesseur

Ervaringen met Campylobacterbeheersing op pluimveeslachterijen. Peter Vesseur Ervaringen met Campylobacterbeheersing op pluimveeslachterijen Peter Vesseur Lelystad 14 juni 2013 Inhoud 1. Waarom een Convenant Campylobacter? 2. Resultaten van het 1 e en 2 e Convenant 3. Verbeteringen

Nadere informatie

Jenniskens t.h.o.d.n. OAMKB Venray administr. - 63487373. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Jenniskens t.h.o.d.n. OAMKB Venray administr. - 63487373. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Jenniskens t.h.o.d.n. OAMKB Venray administr. - 63487373 Score 23 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 63487373 Bedrijfsnaam Jenniskens

Nadere informatie

Wij zijn Rechtelijk Incasso Bureau DE PARTNER DIE U ONTZORGT

Wij zijn Rechtelijk Incasso Bureau DE PARTNER DIE U ONTZORGT Wij zijn Rechtelijk Incasso Bureau DE PARTNER DIE U ONTZORGT Ons personeel is ervaren in het effectief behandelen van incasso-dossiers en werken vanuit een klantgerichte benadering. Wij achten het van

Nadere informatie

Uitwerkingen Basiskennis Boekhouden Convoy Uitgevers 2016

Uitwerkingen Basiskennis Boekhouden Convoy Uitgevers 2016 Basiskennis Boekhouden Antwoordenboek Hoofdstuk 11 Opgave 11.1 a. Aanschafwaarde: 30.000 + 4.000 = 34.000 Restwaarde: 2.200 Afschrijving per jaar: 34.000-2.200 = 6.360 Afschrijvingskosten per maand: 6.360

Nadere informatie

WAID B.V. - 63595079. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

WAID B.V. - 63595079. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee WAID B.V. - 63595079 Score 51 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 63595079 Bedrijfsnaam WAID B.V. Adres Parallelweg 102 1948NM

Nadere informatie

Conjunctuurmonitor 2e kwartaal 2014

Conjunctuurmonitor 2e kwartaal 2014 Conjunctuurmonitor 2e 214 Augustus 214 Directe Bedrijfsvoering, afdeling FB, team Onderzoek en Statistiek, Camiel Geryszewski Conjunctuurmonitor Zoetermeer 2 e 214 Toelichting: Voor u ligt de Conjunctuurmonitor

Nadere informatie

Van de Velde Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Van de Velde Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Van de Velde Holding B.V. - 60770996 Score 53 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 60770996 Bedrijfsnaam Van de Velde Holding

Nadere informatie

Personal Fitness Rotterdam-zuid Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Personal Fitness Rotterdam-zuid Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Personal Fitness Rotterdam-zuid - 68025033 Score 21 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 68025033 Bedrijfsnaam Personal Fitness Rotterdam-zuid

Nadere informatie

Marktonderzoek door Significant GfK in opdracht van Flanderijn Incasso NV naar het betalingsgedrag en het gebruik van incasso bij Belgische bedrijven

Marktonderzoek door Significant GfK in opdracht van Flanderijn Incasso NV naar het betalingsgedrag en het gebruik van incasso bij Belgische bedrijven Marktonderzoek door Significant GfK in opdracht van Flanderijn Incasso NV naar het betalingsgedrag en het gebruik van incasso bij Belgische bedrijven april 2012 Opzet van het onderzoek Achtergronden Flanderijn

Nadere informatie

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Alles in één hand: PROACCEPT i n c a s s o v a n d e n B e r g d e R i e & U y t e r l i n d e incasso - gerechtsdeurwaarders Herculesplein 261,

Nadere informatie

W.J. Dissel Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

W.J. Dissel Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee W.J. Dissel - 63697211 Score 21 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 63697211 Bedrijfsnaam W.J. Dissel Adres Breeuwershoeve 135 7326SR

Nadere informatie

Gaakeer-Roozenbeek VOF - 61351148. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Gaakeer-Roozenbeek VOF - 61351148. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Gaakeer-Roozenbeek VOF - 61351148 Score 32 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 61351148 Bedrijfsnaam Gaakeer-Roozenbeek VOF Adres

Nadere informatie

Dienstregeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek

Dienstregeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek regeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek lijst van : januari 2015 Sluis Klein Willebroek donderdag 01 jan - - - - 13:34-00:00 Nieuwjaar vrijdag 02 jan - - 11:06 18:06 02:12 14:36 07:00 zaterdag 03 jan

Nadere informatie

RMP-Cardesign - 65977890. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

RMP-Cardesign - 65977890. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee RMP-Cardesign - 65977890 Score 15 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 65977890 Bedrijfsnaam RMP-Cardesign Adres Westmaaspad 69 2729KH

Nadere informatie

De Toegift V.O.F Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

De Toegift V.O.F Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee De Toegift V.O.F. - 68369190 Score 21 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 68369190 Bedrijfsnaam De Toegift V.O.F. Adres Amalia van

Nadere informatie

CHATRIOUI B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

CHATRIOUI B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee CHATRIOUI B.V. - 67424503 Score 55 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 67424503 Bedrijfsnaam CHATRIOUI B.V. Adres Andorrastraat

Nadere informatie

Erik Woudenberg Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Erik Woudenberg Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Erik Woudenberg - 67177298 Score 24 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 67177298 Bedrijfsnaam Adres Safe Number Telefoonnummer RSIN

Nadere informatie

M. van Laanen t.h.o.d.n Curves Purmerend Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

M. van Laanen t.h.o.d.n Curves Purmerend Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee M. van Laanen t.h.o.d.n Curves Purmerend - 67256252 Score 31 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 67256252 Bedrijfsnaam M. van Laanen

Nadere informatie

Bethe Beheer B.V. - 61558400. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Bethe Beheer B.V. - 61558400. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Bethe Beheer B.V. - 61558400 Score 57 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 61558400 Bedrijfsnaam Bethe Beheer B.V. Adres Sauerlandstraat

Nadere informatie

Pagina 1 van 10. Legenda voortgang. Resultaten Veilig Thuis NHN Datum 1 april 2019

Pagina 1 van 10. Legenda voortgang. Resultaten Veilig Thuis NHN Datum 1 april 2019 Inhoud Tabel 1: Wachtlijsten Grafiek 1: en prognose wachtlijst en werkvoorraad Grafiek 2: Begroting en realisatie instroom meldingen per maand Grafiek 3: Percentage triages binnen 5 dagen afgerond Grafiek

Nadere informatie

Stil Holding B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Stil Holding B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Stil Holding B.V. - 68064322 Score 45 C Limiet 1,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 68064322 Bedrijfsnaam Stil Holding B.V. Adres Molenweg

Nadere informatie

UITWERKINGEN OPGAVEN HOOFDSTUK 4

UITWERKINGEN OPGAVEN HOOFDSTUK 4 HOOFDSTUK 4 Opgave 1 De vermogensbehoefte van een onderneming moet met het aanbod van vermogen worden gefinancierd. Bij de financiering wordt onderscheid gemaakt tussen Partiële financiering Totale financiering

Nadere informatie

Nu 24/7 inzicht in de financiële toekomst van uw bedrijf. Nieuw: het Alfa Management Paneel in de cloud

Nu 24/7 inzicht in de financiële toekomst van uw bedrijf. Nieuw: het Alfa Management Paneel in de cloud Nu 24/7 inzicht in de financiële toekomst van uw bedrijf Nieuw: het Alfa Management Paneel in de cloud Continu zicht op uw maandelijkse cijfers. Plus de mogelijkheid toekomstscenario s te maken. Met het

Nadere informatie

Etang de la Breche Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Etang de la Breche Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Etang de la Breche Holding B.V. - 60771402 Score 53 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 60771402 Bedrijfsnaam Etang de la Breche

Nadere informatie

Kozijn Totaal Service - 61978345. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Kozijn Totaal Service - 61978345. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Kozijn Totaal Service - 61978345 Score 17 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 61978345 Bedrijfsnaam Kozijn Totaal Service Adres Tolstraat

Nadere informatie

Statistisch Bulletin. Jaargang

Statistisch Bulletin. Jaargang Statistisch Bulletin Jaargang 72 2016 17 28 april 2016 Inhoud 1. Arbeid en sociale zekerheid 3 Werkloosheid daalt 3 Werkloze beroepsbevolking 1) (12) 4 2. Inkomen en bestedingen 5 Consumentenvertrouwen

Nadere informatie

De alles-in-1-oplossing voor uw onbetaalde facturen

De alles-in-1-oplossing voor uw onbetaalde facturen De alles-in-1-oplossing voor uw onbetaalde facturen Met DAS Zeker bent u verzekerd van betaling powered by + Zeer lage afschrijving op uw debiteuren dankzij de unieke samenwerking tussen Atradius en DAS

Nadere informatie

In tabel 1 zie je de eenmaandsrendementen van het aandeel LUXA over 2005, steeds afgerond op twee decimalen.

In tabel 1 zie je de eenmaandsrendementen van het aandeel LUXA over 2005, steeds afgerond op twee decimalen. Beleggen in aandelen De waarde van aandelen kan sterk schommelen. Zo kan een aandeel op dit moment 23,30 euro waard zijn en over een maand gezakt zijn tot 21,10 euro, dat is een daling met ongeveer 9,44%.

Nadere informatie

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Herculesplein 261, 3584 AA Utrecht Postbus 14015, 3508 SB Utrecht Telefoon : 030-21 22 165 Fax : 030-25 40 916 E-mail : info@proaccept.nl ProAccept

Nadere informatie

De Algemene Vergadering wordt gevraagd in te stemmen met de Begroting 2016 van NOC*NSF

De Algemene Vergadering wordt gevraagd in te stemmen met de Begroting 2016 van NOC*NSF AGENDAPUNT 3.b. Notitie Ter besluitvorming aan van Algemene Vergadering NOC*NSF Bestuur NOC*NSF betreft Begroting NOC*NSF 2016 datum behandeling 16 november 2015 gevraagd besluit De Algemene Vergadering

Nadere informatie

Marktpositie-informatie Notariaat Transportakten. Marktpositie-informatie Notariaat Hypotheekakten

Marktpositie-informatie Notariaat Transportakten. Marktpositie-informatie Notariaat Hypotheekakten Marktpositie-informatie Notariaat Transportakten UTRECHT 18 25,% 16 14 12 1 8 6 4 2 2,% 15,% 1,% 5,%,% jan 28 feb 28 mrt 28 apr 28 mei 28 jun 28 jul 28 aug 28 sep 28 okt 28 nov 28 dec 28 marktgebied AB

Nadere informatie

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Waarom kiest u voor Graydon? Met 125 jaar ervaring in credit management hebben wij voor elk incassovraagstuk een oplossing. Uw voordeel: Realtime inzicht

Nadere informatie

Alere Advies B.V. - 60886102. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Alere Advies B.V. - 60886102. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Alere Advies B.V. - 688612 Score 4 C Limiet 1, Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 688612 Bedrijfsnaam Alere Advies B.V. Adres Noordeindseweg

Nadere informatie

UITWERKINGEN OPGAVEN HOOFDSTUK 1

UITWERKINGEN OPGAVEN HOOFDSTUK 1 HOOFDSTUK 1 Opgave 1 a. Over welk bedrag beschikt Touwen op 31 december 2030? Eerst een getallenlijn maken. Contante waarde 175.000 Eindwaarde? 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029

Nadere informatie

UITWERKINGEN OPGAVEN HOOFDSTUK 7

UITWERKINGEN OPGAVEN HOOFDSTUK 7 HOOFDSTUK 7 Opgave 1 a. Waar komen de grootboekrekeningen met betrekking tot privéonttrekkingen en privétoevoegingen voor, op de balans of de resultatenrekening? Privétoevoegingen en privéonttrekkingen

Nadere informatie

Van Beusichem Gastronomie - 60885912. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Van Beusichem Gastronomie - 60885912. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Van Beusichem Gastronomie - 60885912 Score 32 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 60885912 Bedrijfsnaam Adres Safe Number Telefoonnummer

Nadere informatie

Tom van Krimpen Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Tom van Krimpen Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Tom van Krimpen Holding B.V. - 58169393 Score 39 C Limiet 500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance nee Trend indicator Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 58169393 Bedrijfsnaam

Nadere informatie

Taak Splitsing Voortgang. Mijlpaal Samenvatting Projectsamenvatting. Externe taken Externe mijlpaal Deadline

Taak Splitsing Voortgang. Mijlpaal Samenvatting Projectsamenvatting. Externe taken Externe mijlpaal Deadline Id naam Duur Begindatum Einddatum an '10 18 jan '10 25 jan '10 1 feb '1 d w d v z z m d w d v z z m d w d v z z m d 1 2 Start 1 dag woe 13-1-10 woe 13-1-10 3 Voorbereidende werkzaamheden (offertes, besluiten

Nadere informatie

Q architectuur - 61028541. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Q architectuur - 61028541. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Q architectuur - 61028541 Score 25 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 61028541 Bedrijfsnaam Q architectuur Adres Gageldonkseweg

Nadere informatie

Frenora B.V. - 59703334. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Frenora B.V. - 59703334. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Frenora B.V. - 59703334 Score 49 C Limiet 2,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance nee Trend indicator Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 59703334 Bedrijfsnaam Frenora B.V. Adres

Nadere informatie

Worldwide Tailors B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Worldwide Tailors B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Worldwide Tailors B.V. - 66531993 Score 16 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 66531993 Bedrijfsnaam Worldwide Tailors B.V. Adres

Nadere informatie

P.F.N. Deventer Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

P.F.N. Deventer Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee P.F.N. Deventer - 67096735 Score 17 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 67096735 Bedrijfsnaam P.F.N. Deventer Adres Voorlandseweg

Nadere informatie

Goudenpolder V.O.F. - 63351463. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Goudenpolder V.O.F. - 63351463. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Goudenpolder V.O.F. - 63351463 Score 71 B Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 63351463 Bedrijfsnaam Goudenpolder V.O.F. Adres Oudestad

Nadere informatie

De arbeidsmarkt onderwijs

De arbeidsmarkt onderwijs De arbeidsmarkt onderwijs aan de start van een nieuwe economische cyclus 1 november 215 Bruno Lamelyn Meewerken aan de opvolging van de onderwijsarbeidsmarkt en acties om het lerarentekort te helpen oplossen

Nadere informatie

De snelste weg naar nieuwe klanten in uw regio

De snelste weg naar nieuwe klanten in uw regio BETA De snelste weg naar nieuwe klanten in uw regio 1 3 Offerteaanvragen ontvangen van consumenten uit de buurt 3 Snel en eenvoudig offertes uitbrengen 3 Nieuwe klanten aantrekken en uw omzet vergroten

Nadere informatie

Waarom is Financial Fitness zo belangrijk? Een paar voorbeelden:

Waarom is Financial Fitness zo belangrijk? Een paar voorbeelden: Waarom is Financial Fitness zo belangrijk? Een paar voorbeelden: Tussentijds actueel inzicht Wij zijn van mening dat tussentijdse cijfers van cruciaal belang zijn bij het nemen van beslissingen. Dit inzicht

Nadere informatie

Voorbeeldberekeningen Pensioenfonds Particuliere Beveiliging 2019

Voorbeeldberekeningen Pensioenfonds Particuliere Beveiliging 2019 Voorbeeldberekeningen Pensioenfonds Particuliere Beveiliging 2019 Pensioenfonds Beveiliging berekent de voor de basispensioenregeling met gebruik van de VCR-methode. Dit is de methodiek van het Voortschrijdend

Nadere informatie

Handelsmaatschappij Kuijpers V.O.F Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Handelsmaatschappij Kuijpers V.O.F Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Handelsmaatschappij Kuijpers V.O.F. - 64428788 Score 29 D Limiet Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 64428788 Bedrijfsnaam Handelsmaatschappij

Nadere informatie

Stimare Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Stimare Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Stimare - 05060731 Score 73 B Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 05060731 Bedrijfsnaam Stimare Adres De Schaarsen 39 8111CV HEETEN

Nadere informatie

UITWERKINGEN OPGAVEN HOOFDSTUK 12

UITWERKINGEN OPGAVEN HOOFDSTUK 12 HOOFDSTUK 12 Opgave 1 a. Wat is een sub-grootboek? Een sub-grootboek is een specificatie van een grootboekrekening. b. Wat is een bijboek? Een bijboek is een specificatie van een grootboekrekening in aantallen.

Nadere informatie

DutchQueen - 52034224. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

DutchQueen - 52034224. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee DutchQueen - 52034224 Score 73 B Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 52034224 Bedrijfsnaam DutchQueen Adres Mandoline 13 5231DH

Nadere informatie

Statistisch Bulletin. Jaargang 71 2015 35

Statistisch Bulletin. Jaargang 71 2015 35 Statistisch Bulletin Jaargang 71 2015 35 27 augustus 2015 Inhoud 1. Arbeid en sociale zekerheid 3 Werkloosheid verder gedaald 3 Werkloze beroepsbevolking 4 2. Inkomen en bestedingen 5 Consumenten zijn

Nadere informatie

Transco Transmissie Service - 60980818. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Transco Transmissie Service - 60980818. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Transco Transmissie Service - 60980818 Score 63 B Limiet 3,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 60980818 Bedrijfsnaam Transco Transmissie

Nadere informatie

Kredietverzekeringen: de feiten op een rij

Kredietverzekeringen: de feiten op een rij Kredietverzekeringen: de feiten op een rij Bedrijven die op krediet leveren, lopen het risico dat een klant uiteindelijk niet betaalt voor de geleverde goederen of diensten. Als het om grote bedragen gaat,

Nadere informatie

DAS Incasso voor het grootbedrijf. Data-driven creditmanagement met een persoonlijke touch

DAS Incasso voor het grootbedrijf. Data-driven creditmanagement met een persoonlijke touch DAS Incasso voor het grootbedrijf Data-driven creditmanagement met een persoonlijke touch Ervaren partner voor het grootbedrijf DAS Incasso weet als geen ander uw debiteurenproces te optimaliseren. Dat

Nadere informatie

Our Favourite Shop Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Our Favourite Shop Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Our Favourite Shop - 64079546 Score 28 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 64079546 Bedrijfsnaam Our Favourite Shop Adres Nassaulaan

Nadere informatie

Monkey Town Den Haag B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Monkey Town Den Haag B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Monkey Town Den Haag B.V. - 61664596 Score 27 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 61664596 Bedrijfsnaam Monkey Town Den Haag B.V.

Nadere informatie

- Veilig. Noord-Holland Noord. Resultaten Veilig Thuis NHN Datum 1 mei 2019

- Veilig. Noord-Holland Noord. Resultaten Veilig Thuis NHN Datum 1 mei 2019 - Veilig Noord-Holland Noord Inhoud Tabel 1: Wachtlijsten Grafiek 1: en prognose wachtlijst en werkvoorraad Grafiek 2: Begroting en realisatie instroom meldingen per maand Grafiek 3: Percentage triages

Nadere informatie

Mustafa & Atroshi V.O.F Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Mustafa & Atroshi V.O.F Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Mustafa & Atroshi V.O.F. - 64034933 Score 23 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 64034933 Bedrijfsnaam Adres Safe Number Telefoonnummer

Nadere informatie

Crea-Flowerhome Dordrecht Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Crea-Flowerhome Dordrecht Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Crea-Flowerhome Dordrecht - 66487056 Score 26 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 66487056 Bedrijfsnaam Crea-Flowerhome Dordrecht

Nadere informatie

! """# $$ %#&'(( )#* +, (-(.( /0 &/ 1 (-( /0 2. ($

! # $$ %#&'(( )#* +, (-(.( /0 &/ 1 (-( /0 2. ($ 1 Opmaak februari 27. #3 4 4 5(6'2. 78 1 6+ 8 4 '(($,, 5$ 9 :8, ;6 " 4< 7, '(($ 84 7 7 3*% 84 4, 8 ' 6 3*% 8 4 7 7, 4 4 '(($ '((/6 + 84, '(($ 4 :, 5$ 9 &5 9; 8 84 84 7 '(($ : #$. 9 4#;6 " '(($ 7 &2 9,

Nadere informatie

Bosveld Beheer B.V. - 54878519. Failliet of Surseance. Status. Actief. nee. nee. Actief

Bosveld Beheer B.V. - 54878519. Failliet of Surseance. Status. Actief. nee. nee. Actief Bosveld Beheer B.V. 54878519 Score E Limiet Aankoop limiet Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen geen score jaarverslagen te oud Samenvatting KvKnummer 54878519 Bedrijfsnaam Bosveld Beheer

Nadere informatie

Pascale Petiet Franchiseontwikkeling B.V. - 58277021. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Pascale Petiet Franchiseontwikkeling B.V. - 58277021. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee - 58277021 Score 51 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 58277021 Bedrijfsnaam Franchiseontwikkeling B.V. Adres Brusselseweg 800

Nadere informatie

Voorbeeld aanvraagformulier

Voorbeeld aanvraagformulier Voorbeeld aanvraagformulier Voordat u een aanvraag in wilt dienen kunt u in dit document zien welke vragen u moet beantwoorden en welke bijlagen er gevraagd worden toe te voegen. De vragen ziet u hieronder

Nadere informatie

A.R. Bultman Bestrating. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

A.R. Bultman Bestrating. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee A.R. Bultman Bestrating - 59585447 Score 59 B Limiet,5 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 59585447 Bedrijfsnaam A.R. Bultman Bestrating Adres

Nadere informatie

Barometer Arbeidsmarkt Regio Achterhoek (BARA) Juni 2011

Barometer Arbeidsmarkt Regio Achterhoek (BARA) Juni 2011 Barometer Arbeidsmarkt Regio Achterhoek (BARA) Juni 2011 In deze notitie van het UWV WERKbedrijf worden de actuele ontwikkelingen op de regionale arbeidsmarkt kort toegelicht. Vanuit diverse bronnen is

Nadere informatie

De Toevlucht - 05076709. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

De Toevlucht - 05076709. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee De Toevlucht - 05076709 Score 64 B Limiet 3,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 05076709 Bedrijfsnaam De Toevlucht Adres Oldemarktseweg

Nadere informatie

Thermometer economische crisis

Thermometer economische crisis 6 Thermometer economische crisis oktober 20 /11/20 1 Inleiding In deze zesde Thermometer economische crisis worden de recente ontwikkelingen op belangrijke gemeentelijke thema s gevolgd (economie, arbeidsmarkt,

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad van Nijmegen. Geachte leden van de raad,

Aan de gemeenteraad van Nijmegen. Geachte leden van de raad, Aan de gemeenteraad van Nijmegen Korte Nieuwstraat 6 6511 PP Nijmegen Telefoon 14024 Telefax (024) 323 59 92 E-mail gemeente@nijmegen.nl Postbus 9105 6500 HG Nijmegen Datum 31 maart 2015 Ons kenmerk MO10/

Nadere informatie

Doelstelling Percentage en streefcijfers uitval naar onderwijssoort Haaglanden Tussenstand verloop dit schooljaar

Doelstelling Percentage en streefcijfers uitval naar onderwijssoort Haaglanden Tussenstand verloop dit schooljaar Nieuwe voortijdige schoolverlaters in RMC regio Haaglanden 4 e voortgangsrapportage 2012-2013 teldatum 01 oktober 2013 (versie 2) Doelstelling In het convenant Voortijdig Schoolverlaten 2012-2015 Haaglanden

Nadere informatie

Subway Breda De Krogten Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Subway Breda De Krogten Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Subway Breda De Krogten - 65154827 Score 18 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 65154827 Bedrijfsnaam Subway Breda De Krogten Adres

Nadere informatie

PSYTREC Weert B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

PSYTREC Weert B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee PSYTREC Weert B.V. - 67304869 Score 21 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 67304869 Bedrijfsnaam PSYTREC Weert B.V. Adres Goudse

Nadere informatie

Een voorbeeld B.V. - 00000000. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee. Huidige score (0-100) 79 Huidige kredietlimiet ( ) 915,000

Een voorbeeld B.V. - 00000000. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee. Huidige score (0-100) 79 Huidige kredietlimiet ( ) 915,000 Een voorbeeld B.V. - 00000000 Score 79 A Limiet 915,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance nee Trend indicator Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 00000000 Bedrijfsnaam Een voorbeeld

Nadere informatie

Voor een efficiënt planning & control proces FINANCIAL MONITOR A PLANNING COMPANY B.V. BUSINESS SOLUTION

Voor een efficiënt planning & control proces FINANCIAL MONITOR A PLANNING COMPANY B.V. BUSINESS SOLUTION Voor een efficiënt planning & control proces FINANCIAL MONITOR A PLANNING COMPANY B.V. BUSINESS SOLUTION 1. De Controllers (en adviseurs) van MKB-ondernemingen en organisaties gebruiken de om een volledig

Nadere informatie

The Lacy Lion Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

The Lacy Lion Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee The Lacy Lion - 63992388 Score 30 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 63992388 Bedrijfsnaam The Lacy Lion Adres Dwarslaan 10 1261BB

Nadere informatie

Mayra Klassieke Homeopathie - 01134388. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Mayra Klassieke Homeopathie - 01134388. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Mayra Klassieke Homeopathie - 01134388 Score 73 B Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 01134388 Bedrijfsnaam Mayra Klassieke Homeopathie

Nadere informatie

KonaCom - 14130948. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

KonaCom - 14130948. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee KonaCom - 430948 Score 52 C Limiet,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 430948 Bedrijfsnaam KonaCom Adres Maasstraat 04 5944CG ARCEN Safe

Nadere informatie

Schettering Franchise B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Schettering Franchise B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Schettering Franchise B.V. - 64356655 Score 12 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 64356655 Bedrijfsnaam Adres Safe Number Telefoonnummer

Nadere informatie

rente d.d. tegenrekening code omschrijving bedrag in D/C 1-jan 524701010 pb ABN-AMRO 11467223/1 750,00 D 5-jan 165818115 ov CvH 20.

rente d.d. tegenrekening code omschrijving bedrag in D/C 1-jan 524701010 pb ABN-AMRO 11467223/1 750,00 D 5-jan 165818115 ov CvH 20. volgnummer 242 ABN-AMRO Bank bladnummer 1*) 1-jan 524701010 pb ABN-AMRO 11467223/1 750,00 D 5-jan 165818115 ov CvH 20.791-12021 106,00 D 7-jan 234356967 ov BMV Utrecht 00024 144.000,00 D 10-jan 111578650

Nadere informatie

FINANCIEEL PLAN OUD NIEUWS

FINANCIEEL PLAN OUD NIEUWS FINANCIEEL PLAN OUD NIEUWS Inhoudsopgave 1. FINANCIEEL 1.1 Toelichting 1.2 Financieringsbehoefte 1.3 Openingsbalans 1.4 Omzetdoelstelling 1.5 Inkoopprognose 1.6 Liquiditeitsbegroting 1.7 Afschrijvingen

Nadere informatie

januari 2015 29 dec 30 31 1 jan 15 2 3 4 26 27 28 29 30 31 1 feb MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 09:15 vrijzwemmen

januari 2015 29 dec 30 31 1 jan 15 2 3 4 26 27 28 29 30 31 1 feb MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 09:15 vrijzwemmen januari 2015 januari 2015 1 1 2 3 4 2 5 6 7 8 9 10 11 3 12 13 14 15 16 17 18 4 19 20 21 22 23 24 25 5 26 27 28 29 30 31 februari 2015 5 1 6 2 3 4 5 6 7 8 7 9 10 11 12 13 14 15 8 16 17 18 19 20 21 22 9

Nadere informatie

Voorbeeldberekeningen Pensioenfonds Beveiliging 2017

Voorbeeldberekeningen Pensioenfonds Beveiliging 2017 Voorbeeldberekeningen Pensioenfonds Beveiliging 2017 Pensioenfonds Beveiliging berekent de voor de basispensioenregeling met gebruik van de VCR methode. Dit is de methodiek van het Voortschrijdend Rekenen.

Nadere informatie