Genieten in alle privacy...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Genieten in alle privacy..."

Transcriptie

1 Genieten in alle privacy...

2

3 Welkom bij Mist City Spa Ga even lekker zitten, neem iets te drinken en zonder je een moment af van de drukke wereld om je heen. Ontdek onze wellnessoase op steenworp afstand van de stadskern van Tilburg. Dompel jezelf onder in een wereld van rust, luxe, verzorging, culinaire verwennerij en pure ontspanning. Een wereld speciaal voor jou, zij ligt aan je voeten!

4 Kom binnen en ontdek de privé wellnessstudio s van Mist City Spa. Geen overvolle sauna s, polsbandjes of drukke omkleedruimtes. Geen keurende ogen als je het zwembad instapt of te hard pratende medegasten. Ontdek Mist City Spa De wellnesswereld van Mist City Spa is er enkel voor jou. In alle privacy. Dat maakt het tot een zeldzame en waardevolle ervaring. Ervaar een andere manier van wellness beleven. Ontdek het concept van Mist City Spa...

5 Even ontsnappen... mezelf volledig onderdompelen in luxe en rust. Ontspannen en opladen. Daarna kan ik alles weer aan!

6 Vertoef je liever niet naakt te midden van anderen? Maar heb je ook geen zin in een badkledingdag? Dan zijn onze wellness-studio s voor jou een uitkomst. Hier bepaal je zelf hoe je van wellness wilt genieten. Samen met de mensen die je vertrouwt of gewoon heerlijk alleen. Wees wie je bent Bij Mist City Spa gaat je ontspanning niet verloren in de massaalheid van een groot wellnessresort. Jouw wellnessstudio is helemaal voor jezelf of jouw eigen gezelschap en deel je niet met anderen. Mijn zus is erg ziek geweest. Heerlijk om haar zo te zien genieten, zonder gêne en in alle vrijheid.

7

8

9

10 Trek de comfortabele badjas aan en begeef jezelf in een sfeervolle relaxruimte waar lichaam en geest even geheel tot rust kunnen komen. Geef jezelf helemaal over aan de warmte, het water, de geuren, kleuren en de muziek. Subtiel aangepast aan jouw stemming. Vind je energie weer terug Elke Mist City Spa wellness-studio is een lust voor het oog en ontworpen en ingericht om luxe en ontspanning naar een hoger niveau te tillen. Elke studio biedt een veelvoud aan heerlijke faciliteiten waarmee je op zeer ontspannen wijze je eigen energie weer terugvindt.

11

12 Wellness-studio Seasons (2-10 personen) 90 m 2 aan wellness tot jouw beschikking sfeervolle en moderne inrichting in aardse kleurstellingen Finse sauna met uitzicht op het jacuzzi patio stoomcabine met uniek licht- en geursysteem jacuzzipatio met uniek relaxsysteem infraroodzone bar en loungehoek designhaard relaxfauteuils eenvoudig te bedienen licht-, geluid- en geursysteem raindance douches gratis gebruik van scrubzout, douchegel en shampoo flatscreen waarop je desgewenst je eigen beelden kunt afspelen vers fruitsap in de minibar per persoon een badjas, badslippers, twee badhanddoeken Tip: boek bij je wellness-studio een aanvullende gelaats- of gezichtsbehandeling en/of de FishSpa, voor nóg meer luxebeleving!

13 Ik vond het al toevallig dat ze ons nummer draaiden toen we de prachtig verlichte wellness-studio binnen liepen. Natuurlijk heb ik ja gezegd!

14 Omgeven met heerlijke muziek en zachte sfeerverlichting wat baantjes trekken in mijn eigen zwembad. Magisch.

15 Wellness-studio Glamour (2-10 personen) 120 m 2 aan wellness tot jouw beschikking sfeervolle en moderne inrichting met een touch of glamour Finse sauna met uitzicht op binnenzwembad stoomcabine met uniek licht- en geursysteem binnenzwembad (24 m 2 ) jacuzzi met uitgebreide massageprogramma s infraroodzone bar en een loungehoek loungebanken eenvoudig te bedienen licht-, geluid- en geursysteem raindance douches gratis gebruik van scrubzout, douchegel en shampoo flatscreens waarop je desgewenst je eigen beelden kunt afspelen vers fruitsap in de minibar per persoon een badjas, badslippers en twee badhanddoeken Tip: boek bij je wellness-studio een aanvullende gelaats- of gezichtsbehandeling en/of de FishSpa, voor nóg meer luxebeleving!

16 Onze zwemmende schoonheidsspecialisten FishSpa (tot 20 personen) In een speciale ruimte waarin de oosterse wijsheden je als vanzelf omarmen, is bij ons de mooiste FishSpa van Europa te vinden! Eenmaal binnen legt je persoonlijke FishSpa butler uit hoe deze Aziatische schoonheidsbehandeling in zijn werk gaat. Honderden visjes die je huid op natuurlijk wijze peelen, masseren en zuiveren. Dit zorgt voor een ontspannend gevoel en verbetert de huid dankzij het verzorgende enzym dat de visjes Wat een bijzondere vrijgezellendag! Nu maar hopen dat de bruiloft net zo onvergetelijk wordt! afscheiden. De huid wordt op een zachte reflexologie-achtige wijze geprikkeld, waardoor bij velen een spontane lach ontstaat. Stress verlaat het lichaam en maakt plaats voor een gevoel van geluk. Tijdens het indrukwekkende ritueel, geniet u van heerlijke Japanse thee of sushi. Na een FishSpa behandeling ben

17 Ik kon mijn lachen niet onderdrukken en toch werkte het heel ontspannend! je heerlijk ontspannen en voelt je huid fluweelzacht aan. Feestje of vrijgezellendag? Met een gezelschap ben je bij ons van harte welkom voor de aangename Fish- Spa behandelingen. Een bezoek aan de FishSpa is een buitengewone activiteit. Tijdens een vrijgezellendag, familie- of bedrijfsuitje, maar ook als origineel verjaardagsfeestje voor kinderen of jonge dames. Succes verzekerd!

18

19 Droom weg bij deze zintuigelijke ervaring Exclusieve behandelingen van Germaine de Capuccini Ben je helemaal toe aan een weldadige massage, een bijzondere pakking of een heerlijke gezichtsbehandeling? Bij Mist City Spa wordt er enkel gewerkt met de exclusieve producten van Germaine de Capuccini. Gekwalificeerd personeel Slechts enkele topsalons in Nederland mogen met dit merk werken. De hoogwaardige specialistische producten worden ingezet bij een uitgebreid en exclusief aanbod in gelaats- en lichaamsbehandelingen door ons gekwalificeerd en gediplomeerd personeel. Droom weg en laat jezelf meevoeren door de sensaties van geuren, warmte, aanraking en zelfs licht. Germaine de Capuccini staat voor een complete zintuiglijke ervaring. Wat een rust, wat een genot! Eventjes wat quality-time... Waardevolle momenten voor mezelf.

20 Alles voor de innerlijke mens Een uitgebreide lunch, 3-gangen diner of een zalige High Tea? Lekker genieten van een verse smoothie of wat fingerfood? Een goede verzorging van de innerlijke mens kan je aan de culinaire experts van Mist City Spa met een gerust hart over laten. Met verse producten bereiden zij de lekkerste salades, sushi en smakelijke à la carte gerechten. Zelfs een heerlijke chocoladefondue behoort tot de mogelijkheden. In elke wellness-studio bevindt zich daarnaast een mini-bar met diverse drankjes, ijswater en vers vruchtensap. Speciale eet- en dieetwensen? Laat het ons bij jouw reservering weten en we zorgen er met plezier voor!

21

22

23 (Kinder)feestjes, speciale gelegenheden en persoonlijke wensen Wij bieden diverse arrangementen voor feestelijke aangelegenheiden. Maar bij ons kan je ook terecht met speciale wensen. Laat ons weten wat de gelegenheid is en wat je wensen zijn en we maken jouw verblijf nog persoonlijker en onvergetelijker. Wat dacht je van het afspelen van je eigen muziek of persoonlijke boodschap op de flatscreen van jouw wellness-studio? Of een ring in haar champagneglas? Bij Mist City Spa is niets onmogelijk! Onvergetelijke vrijgezellendag Natuurlijk kan je bij ons ook perfect terecht voor de meest originele en ontspannen vrijgezellendag. Stel je eens voor hoe de bride-to-be zich voelt te midden van haar dierbaren in de heerlijke jacuzzi onder de sterrenhemel! Samen lachen wanneer de honderden visjes hun werk doen in de FishSpa of volledig ontspannen tijdens een beautybehandeling. Daarna samen tafelen in je eigen wellness-studio waar altijd genoeg plek is om lekker bij elkaar te zitten. Onze uitgebreide High Tea valt bij dergelijke feestjes altijd goed in de smaak. Als afsluiter van de vrijgezellendag krijgt de bruid een exclusief presentje! Informeer gerust naar alle mogelijkheden! Samen champagne drinken in de jacuzzi onder de echte sterrenhemel. Dit vergeet ik nooit meer!

24 Brabantse gastvrijheid De directe omgeving van Mist City Spa biedt eindeloos veel mogelijkheden om je te vermaken en iets leuks te ondernemen. Een shop till you drop dagje? Of liever sportief de omgeving verkennen? Het bruisende en gastvrije Tilburg ligt op steenworp afstand van Mist City Spa. Ga je de andere kant op, dan wordt je verrast door de natuur en de vrijheid. Zo n dag sluit je natuurlijk naar goed Brabants gebruik af met een heerlijk drankje en een Bourgondische maaltijd. Nog energie over? Sluit dan aan bij die leuke film, die mooie theatervoorstelling of dat prachtige concert. Overnachting boeken? Na een bezoek aan Mist City Spa ben je heerlijk ontspannen en opgeladen met nieuwe energie. Om dit buitengewone sprookje nog langer te laten duren en ook de volgende dag nog te genieten van het Brabantse land met haar mogelijkheden, boek je bij één van onze hotelpartners een overnachting. Zoals je mag verwachten, hebben we hiervoor hotels geselecteerd die volledig aansluiten bij de luxe, moderne stijl en absolute gastvrijheid waar Mist City Spa voor staat. Met ruime kamers, luxe faciliteiten en volop mogelijkheden om te genieten! Vraag bij je reservering naar de mogelijkheden van overnachtingen.

25 De zon schijnt hier altijd Wanneer je dan toch zo heerlijk aan het ontspannen en genieten bent, kan je er gelijk een comfortabele minizonvakantie aan vast plakken. Dankzij onze professionele zonneapparatuur schijnt bij Mist City Spa de zon altijd. Na een huidanalyse wordt de zonnesessie op uw persoonlijke huidtype afgestemd waardoor je verantwoord kunt genieten van de positieve effecten van het zonlicht. Je voelt je fitter en vrolijker. Een zonsessie stimuleert het lichaam om de belangrijke Vitamine D aan te maken en je houdt er nog een natuurlijk bruine teint aan over ook! Mist City Spa Cadeaubon Dat gun je toch iedereen? Een Mist City Spa wellnessavontuur cadeau geven? Dat kan met de luxe cadeaubonnen van Mist City Spa! Bereid je maar vast voor op de verheugende oh s en ah s en een bedankje uit het hart, wanneer de ontvanger zich na een bezoek aan Mist City Spa weer als herboren voelt. Je kunt kiezen uit een vrij te besteden waardebedrag, een behandeling of een arrangement. Indien gewenst verpakken wij de cadeaubon nog eens extra feestelijk in met enkele productminiatuurtjes van Germaine de Cappucini. Een Mist City Spa cadeaubon is een waardevol en origineel geschenk op alle fronten!

26 Mist City Spa openingstijden Om zeker te zijn van voldoende plaats en de gewenste behandeling, adviseren wij vroegtijdig te reserveren. Op 1e Paasdag, 1e Pinksterdag, 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Openingstijden wellness-studio s Maandag t/m donderdag Vrijdag en zaterdag Zondag uur uur uur Openingstijden beautysalons Maandag t/m vrijdag uur Zaterdag Zondag uur gesloten De regels van het huis Om onze kwaliteit in service, onze hoge standaard in hygiëne en de uitmuntende luxe te garanderen voor al onze bezoekers, gelden er bij Mist City Spa een aantal huisregels. Op deze manier kan iedereen op gezonde en verantwoorde wijze onthaasten. Geniet van je privacy, maar houd je daarbij wel aan de regels van het huis. Deze kan je vinden op onze website. Een aantal huisregels die alvast belangrijk zijn om te weten: kinderen onder de 16 jaar zijn welkom, mits vooraf aangegeven bij de reservering en alleen onder begeleiding van een volwassene roken is in geen enkele ruimte toegestaan vooraf reserveren is noodzakelijk

27 Mist City Spa All trademarks and copyrights are the property of their respective owners.

28 Groenstraat 102, 5021 EN Tilburg telefoon

Parein Privé Lounge - YAKARTA

Parein Privé Lounge - YAKARTA Parein Privé Lounge - YAKARTA Luxueuze kleedruimte Binnenzwembad in graniet Whirlpool buiten met relaxruimte Panoramische sauna Hammam Neveltunnel Afkoelingsijs Infrarood Douches met scrubs Loungehoek

Nadere informatie

Privé Lounge - YAKARTA

Privé Lounge - YAKARTA Privé Lounge - YAKARTA Luxueuze kleedruimte Binnenzwembad in graniet Whirlpool buiten met relaxruimte Panoramische sauna Hammam Neveltunnel Afkoelingsijs Infrarood Douches met scrubs Loungehoek met open

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

Welkom bij de Wellnessboutique van Landgoed De Wilmersberg

Welkom bij de Wellnessboutique van Landgoed De Wilmersberg Welkom bij de Wellnessboutique van Landgoed De Wilmersberg Pak je moment. Geniet van een massage, een gezichtsbehandeling of relax in de heerlijke Spa. Jong of oud, geniet van een ultiem verwenmoment in

Nadere informatie

6000 M 2 AAN WELLNESS FACILITEITEN IN DE ACHTERHOEK

6000 M 2 AAN WELLNESS FACILITEITEN IN DE ACHTERHOEK Reserveringsafdeling Beauty Wellness Saunakeuken OPENINGSTIJDEN Dagelijks van 9.00-21.00 uur Maandag t/m zaterdag 10.00-21.00 uur Zondag 10.00-18.00 uur Dagelijks van 10.00-23.00 uur Dagelijks van 12.00-21.00

Nadere informatie

Op 1e Paasdag, 1e Pinksterdag, 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Op 1e Paasdag, 1e Pinksterdag, 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. P R I J S L I J S T Welkom Openingstijden wellness-studio s Maandag t/m donderdag 09.00-23.00 uur Vrijdag en zaterdag 09.00-01.00 uur Zondag 09.00-23.00 uur Openingstijden beautysalons Maandag t/m vrijdag

Nadere informatie

WELLNESS CENTRE DE BOVENSTE MOLEN

WELLNESS CENTRE DE BOVENSTE MOLEN WELLNESS CENTRE DE BOVENSTE MOLEN Ultiem onthaasten, genieten van exclusieve behandelingen en uw hoofd helemaal leegmaken Wellness Centre De Bovenste Molen staat garant voor deskundige gezicht- en lichaamsbehandelingen

Nadere informatie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Natural Wellness Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Lika staat voor een gezonde huid. De huid weerspiegelt onze gezondheid en daar kunnen we zowel van binnen als buiten aan werken. Ook geloven

Nadere informatie

Voorjaarsarrangement Sense of Aqua

Voorjaarsarrangement Sense of Aqua Voorjaarsarrangement Voorjaarsarrangement Sense of Aqua Sense of Aqua Voetbadritueel Warme pakking van de rug keuze uit Sweet (water), Rebalancing (Aarde), Energetic (Vuur) & Calming (Lucht) Hoofdmassage

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan)

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan) Friese merenland voor familiefeesten, bruiloften, recepties en bedrijfsparty s. De Pollepleats biedt tevens volop ruimte voor ontspanning. Een droom- omgeving voor stijlvolle meerdaagse uitjes met vrienden,

Nadere informatie

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Zaterdag 24 december 2016 Wij ontvangen u, samen met de kerstman, vanaf 15.00 uur met een feestelijke High Wine in één van de in kerstsfeer gebrachte

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel!

Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Hotel met zorg Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Vitassist heet u van harte welkom! Comfortabel herstellen,

Nadere informatie

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we KERST Een mooie kerst! De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we ons kunnen heugen, bijzonder dierbaar. Het zijn dagen die we graag met u delen. Het hotel is op zijn

Nadere informatie

Lady s night. Workshop Inside Out. Pink Ribbon. Onder leiding van stijlcoach Patty Zomer (ex Dolly Dots) en psycholoog Mylene Kroon.

Lady s night. Workshop Inside Out. Pink Ribbon. Onder leiding van stijlcoach Patty Zomer (ex Dolly Dots) en psycholoog Mylene Kroon. Workshop Inside Out Onder leiding van stijlcoach Patty Zomer (ex Dolly Dots) en psycholoog Mylene Kroon. Laat jezelf zien in alles wat je doet. Je verschijning is alles. Haal alles eruit wat er in je zit.

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS!

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! THALGO HET VAN ORIGINE FRANSE KUURMERK THALGO IS SYNONIEM VOOR ZEE EN ZEE-ALGEN. AL MEER DAN 40 JAAR RICHT THALGO HAAR ONDERZOEK OP DE TOEPASSING VAN DE INGREDIËNTEN

Nadere informatie

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment Verstevigende en celvernieuwende werking, met extra voedend masker *hoogwaardige producten. diverse concentraten en serums. Onzuiverheden verwijderen Wenkbrauwen

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage Juni 2015 Juni...massage-maand Nieuw!! De Perfect Body Massage Een massage welke de huid verstevigt en remodelleert. In 30 minuten wordt het bindweefsel en de lymfatische circulatie gestimuleerd dankzij

Nadere informatie

Ja, ik wil! Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres.

Ja, ik wil! Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres. Trouwen Ja, ik wil! Unieke locatie midden in de natuur Elkaar het ja-woord geven op een droomlocatie? Een receptie op het terras in de zon, een diner aan lange tafels en tenslotte een geweldig feest? Anafora

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

WELLNESS & BEAUTY BOOMHIEMKE

WELLNESS & BEAUTY BOOMHIEMKE WELLNESS & BEAUTY BOOMHIEMKE Wellness & Beauty Boomhieke 3 WELLNESS & BEAUTY BOOMHIEMKE Voor een dag pure ontspanning komt u naar Wellness & Beauty Boomhiemke, gelegen op misschien wel het mooiste stukje

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Inspanning & Ontspanning

Inspanning & Ontspanning Inspanning & Ontspanning Hoe is het gesteld met uw balans tussen lichaam en geest? Aan u de uitdaging om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Dit is de beste garantie voor een goede gezondheid,

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Info. Wij helpen u graag met uw vraag of opmerking! Bel of mail

Info. Wij helpen u graag met uw vraag of opmerking! Bel of mail GROEPSUITJE VRIJGEZELLENFEEST Info Wij helpen u graag met uw vraag of opmerking! Bel 024-359 72 04 of mail meeting@sanadome.nl Groepsarrangementen SANADOME IS DE IDEALE LOCATIE VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw 2015

Kerst en Oud & Nieuw 2015 Kerst en Oud & Nieuw 2015 Kerst en Oud & Nieuw Graag nodigen wij u uit om de feestdagen in Grand Hotel Karel V te vieren! Met veel warmte presenteren wij onze winterse arrangementen. Dompel uzelf met vrienden

Nadere informatie

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

Buitengewoon zakendoen

Buitengewoon zakendoen Buitengewoon zakendoen Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Alles op één Prachtige locatie Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of overnachting?

Nadere informatie

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bijzondere locatie: Fort aan de Nekkerweg, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, Unesco Werelderfgoed. Factsheet Beleef. Geniet.

Nadere informatie

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Zoete Emoties proeven, het is de eerste gedachte bij de naam van Sweet Emotions en de combinatie met de Horecava. Sweet Emotions is alleen veel meer

Nadere informatie

Kerst en nieuwjaar vieren bij

Kerst en nieuwjaar vieren bij Kerst en nieuwjaar vieren bij KERST 2018 KERST 2018 INHOUD Live Cooking Kerstbrunch Kerst High Tea Live Cooking Kerstdiner Pagina 4-5 Kinderkerst Tokan Kerst menu Feestdagen activiteiten Pagina 6-7 Kerst

Nadere informatie

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug Kerstarrangementen www.carlton.nl/debrug Bijzondere feestdagen... Carlton De Brug is gedurende het jaar al een zeer populaire familiebestemming maar zeker tijdens de feestdagen geniet u van een onvergetelijk

Nadere informatie

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018 Een sfeervolle Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh! Stijlvol genieten in een prachtige omgeving. Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh betekent genieten in stijl. De perfecte plek

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2014/15 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Inspanning & Ontspanning

Inspanning & Ontspanning Inspanning & Ontspanning Hoe is het gesteld met uw balans tussen lichaam en geest? Aan u de uitdaging om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Dit is de beste garantie voor een goede gezondheid,

Nadere informatie

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d Welkom in Fam. Willemsen 5 dagen / 4 nachten programma 2014 Comfortabel genieten van uw welverdiende vakantie! Ons nieuwe all-in vakantiehotel Bilstein ligt in het centrum van het schilderachtige bergstadje

Nadere informatie

11-07-2014 ADVERTORIAL

11-07-2014 ADVERTORIAL 11-07-2014 ADVERTORIAL Je bent nog niet in Malang geweest als je nog niet in Hotel Tugu Malang hebt overnacht. In dit zeer unieke en gerieflijke hotel vind je alles terug wat Malang te bieden heeft. Erfgoed,

Nadere informatie

Alsu en het Anassa - team

Alsu en het Anassa - team Gitschotellei 88 2600 BERCHEM GSM: 0470 585 774 W elkom op onze nieuwe Anassa e-journaal. In onze e-journaal willen wij u op de hoogte houden over onze geweldige promoties. Verder geven wij informatie

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E A P PA RT E M E N T E N A A N D E B O U L E VA R D VA I R E C T A A N H E T S T R A N D... I N G E N, D V L I S S LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

rust, luxe & natuur Familie De Milliano Zwembad Behandelingen Wellness Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Restaurant Le Sommet Le Salon

rust, luxe & natuur Familie De Milliano Zwembad Behandelingen Wellness Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Restaurant Le Sommet Le Salon Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Zwembad Behandelingen Wellness Restaurant Le ommet Le alon rust, luxe & natuur Wij heten u hartelijk welkom in De Blanke Top, een bijzonder 4-sterren hotel gelegen

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Stijlvol Dineren Ontmoeten

Stijlvol Dineren Ontmoeten BUITENGEWOON ZAKENDOEN Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Teambuilding ALLES OP ÉÉN UNIEKE LOCATIE Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of

Nadere informatie

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij?

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? ACTIES Evenementen Friends time schoon madammen avonden Bachelorette day Are you ready to get married Hoge hakken avond Thema weekends Wie zijn wij Het Corbie team,

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Een heerlijk verblijf aan zee!

Een heerlijk verblijf aan zee! Een heerlijk verblijf aan zee! Domein Westhoek Arrangementen en promoties juni-december 2015 Geniet van de gezonde zeelucht in Domein Westhoek Verantwoordelijke uitgever : M. Michiels - Mussenstraat 17-19

Nadere informatie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie Natural Wellness Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie Lika staat voor een gezonde huid. De huid weerspiegelt onze gezondheid en daar kunnen we zowel van binnen als

Nadere informatie

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Maandag 24 december 2018 Wij ontvangen u vanaf 15.00 uur met een feestelijke High Wine in één van de in kerstsfeer gebrachte lounges. Kerstavond,

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2018 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN DUKDALF Restaurant THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Zandstraat 9 5331 PG Kerkdriel Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Telefoon: 0418 674195 info@restaurantdukdalf.nl www.restaurantdukdalf.nl

Nadere informatie

Wij bestaan 12 jaar en vieren dat samen met u! Dit boekje zit vol met knallende aanbiedingen; leuke cadeautjes voor u, van Thermen Holiday.

Wij bestaan 12 jaar en vieren dat samen met u! Dit boekje zit vol met knallende aanbiedingen; leuke cadeautjes voor u, van Thermen Holiday. Wij bestaan 12 jaar en vieren dat samen met u! Dit boekje zit vol met knallende aanbiedingen; leuke cadeautjes voor u, van Thermen Holiday. arrangement Lieve bezoeker van Thermen Holiday, Al 12 jaar staat

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Leg uw vertrouwen voor een heerlijk ontspannen dag in handen van de Senselab crew en beleef de luxe van onze 5-star faciliteiten.

Leg uw vertrouwen voor een heerlijk ontspannen dag in handen van de Senselab crew en beleef de luxe van onze 5-star faciliteiten. Beste evenement-collega, heb je deze zomer een personeelsfeest, familie- of gezondheidsdag te organiseren? Besteed een leuke add-on uit aan Senselab voor een spetterende dag! Familicious exclusief vermaak

Nadere informatie

En KarMaatje wil niets liever dan velen mee laten genieten van lekkere gerechten uit eigen keuken.

En KarMaatje wil niets liever dan velen mee laten genieten van lekkere gerechten uit eigen keuken. December 2014. Lieve Allemaal, Het is alweer eventjes geleden dat wij contact met u hebben gehad middels de nieuwsbrief van KarMaatje. De laatste maand van het jaar 2014 willen wij deze lanceren onder

Nadere informatie

Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg

Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg In een sprookjesachtige omgeving met de Veluwe als achtertuin ligt het bijzondere Hotel De Bilderberg. Hier geniet u van de heerlijkste gerechten en de mooiste

Nadere informatie

Trouwen bij Bilderberg

Trouwen bij Bilderberg Trouwen bij Bilderberg Een onvergetelijke dag Een intiem diner met familie, een swingend feest of een tot in de puntjes verzorgde huwelijksdag met een special touch? Wat uw wensen ook zijn, bij Bilderberg

Nadere informatie

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN 1 LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN INHOUD Steaks & Salads (Business Club) 4 Burger vs Lobster (Business Club) 6 De Blauwe Lotus 8 Eetcafé De Verlenging 10 Dineren of lunchen in het Philips

Nadere informatie

Particulier (feesten en evenementen)

Particulier (feesten en evenementen) Particulier (feesten en evenementen) Geachte gast, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Van der Valk Hotel Emmeloord biedt een scala aan mogelijkheden betreft uw diner, receptie of feestavond met een

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

Zomer. www.np-zuidkennemerland.nl. Kom naar de. vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag

Zomer. www.np-zuidkennemerland.nl. Kom naar de. vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag Zomer Kom naar de vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag De expositieruimte is vrij toegankelijk en biedt u informatie over dieren, planten en historie van de duinen.

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES! WELKOM I N S PA RADISSON BLU PALACE HOTEL Place Royale 39, 4900 Spa, België T: +32 87 27 97 00 F: +32 87 27 97 01 info.spapalace@radissonblu.com radissonblu.com/palacehotel-spa HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

Nadere informatie

Ontdek wat een speels, stralend en compassievol leven jij kunt leiden!

Ontdek wat een speels, stralend en compassievol leven jij kunt leiden! Ontdek wat een speels, stralend en compassievol leven jij kunt leiden! Inspiratieweek voor nieuwe leiders LEIDERSCHAP VANUIT HET HART Ibiza 13-19 mei 2013 Esther van Toledo Coaching & Training Wil jij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

Comfortabel wonen in. Residence Haganum

Comfortabel wonen in. Residence Haganum Comfortabel wonen in Residence Haganum Wonen in een waardige ambiance Bent u op zoek naar een stijlvol appartement waar u 24 uur per dag kunt rekenen op zorg en zekerheid? En waar u verblijft in een waardige

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Groepsarrangementen. Info

Groepsarrangementen. Info GROEPSUITJE VRIJGEZELLENFEEST Groepsarrangementen SANADOME IS DE IDEALE LOCATIE VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST BABY SHOWER VERJAARDAG FAMILIEFEEST VRIENDINNENUITJE Wij bieden complete arrangementen met toegang

Nadere informatie

Welkom in het Balmoral Wellness Center

Welkom in het Balmoral Wellness Center Welkom in het Balmoral Wellness Center Geniet van een moment van ontspanning in ons wellness centrum en ervaar onze uitzonderlijke behandelingen tijdens een verblijf in het Radisson Blu Balmoral Hotel

Nadere informatie

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH STATIONSWEG 19, DEN BOSCH MONQUI Voel je thuis in Den Bosch, voel je thuis bij MonQui. Wij bieden het fijne thuisgevoel in het centrum van Den Bosch. Een gezellige plek om te eten en drinken, een inspirerende

Nadere informatie

WELLNESSCENTER ANDOR. Gerheide 128-2490 Balen 0497 700 935 wellness.andor@telenet.be. www.wellness-andor.be www.andor.be

WELLNESSCENTER ANDOR. Gerheide 128-2490 Balen 0497 700 935 wellness.andor@telenet.be. www.wellness-andor.be www.andor.be WELLNESSCENTER ANDOR Gerheide 128-2490 Balen 0497 700 935 wellness.andor@telenet.be www.wellness-andor.be www.andor.be Prijslijst 2014 Wellnesscenter Andor Prijslijst Wellness Privésauna unit 1 75 2u.

Nadere informatie

Wellnesscenter Andor. Prijslijst 2014. Gerheide 128 2490 Balen 0497 700 935 www.wellness-andor.be

Wellnesscenter Andor. Prijslijst 2014. Gerheide 128 2490 Balen 0497 700 935 www.wellness-andor.be Wellnesscenter Andor Prijslijst 2014 Wellnesscenter Andor Prijslijst Wellness Privésauna unit 1 75 2u. voor 2 pers. Binnenzwembad, jacuzzi, sauna, infrarood, relaxruimte, buitenterras, self-service bar

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

2 Veelzijdig in gastvrijheid

2 Veelzijdig in gastvrijheid H o t e l R e s t a u r a n t E v e n t s B u s i n e s s 2 Veelzijdig in gastvrijheid Alle tijd voor u zelf, alle ruimte en rust om even bij te komen. Veelzijdig in gastvrijheid. Dát is ons motto en dat

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

BRUGSESTRAAT 63 8211 AARTRIJKE T. 050 24 05 05

BRUGSESTRAAT 63 8211 AARTRIJKE T. 050 24 05 05 BRUGSESTRAAT 63 8211 AARTRIJKE T. 050 24 05 05 GELAATSVERZORGINGEN BASIC Coup d éclat express Dieptereiniging 45,00 EURO 45,00 EURO CLASSIC Klassieke gelaatsverzorging Een volledige verzorging op maat

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers...

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers... INHOUD Algemeen.... 4 Restaurant Chatillon.. 4 Brasserie & Lounge Circles. 5 Palace Wellness Center 6 Vitality Fitness Club. 7 Hotelkamers... 8 2 ALGEMEEN Op nog geen kilometer van herstelhotel De Kim

Nadere informatie

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd?

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

logies & ontbijt 2015

logies & ontbijt 2015 prijslijst 2015 logies & ontbijt 2015 Prijs per persoon op basis van 2 personen per kamer inclusief ontbijt Prijs per nacht incl. ontbijt vanaf 3e persoon op kamer Extra bed * Kinderbed in familiesuite

Nadere informatie

Privéwellness bij Hotel Panorama

Privéwellness bij Hotel Panorama Privéwellness bij Hotel Panorama Voor uw welzijn hebben we een klein wellness-centrum gevestigd in ons bijgebouw tegenover het hotel. Toegang tot het centrum is betalend, zo dat niet-geïnteresseerde klanten

Nadere informatie

Het sprookje van. Wonen. op het mooiste plekje van. Uden

Het sprookje van. Wonen. op het mooiste plekje van. Uden Het sprookje van Wonen op het mooiste plekje van Uden park maashorst parkmaashorst.nl P ark M aashorst 1 Uden Noord, grenzend aan Maashorst, is het ideale gebied voor een bijzondere ontwikkeling. Op de

Nadere informatie

The Art of Beauty, La Prairie Arrangementen

The Art of Beauty, La Prairie Arrangementen The Art of Beauty, La Prairie Arrangementen Arrangementen Bergman Beauty Care Delight arrangement (½ dagarrangement) 125,00 p.p. o Gezichtsbehandeling Bergman Beauty Care (60 minuten) o Rugbehandeling

Nadere informatie