Notulen algemene leden vergadering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen algemene leden vergadering"

Transcriptie

1 Notulen algemene leden vergadering Aanwezig Afgemeld Datum :Lisette, Nick, Ealse, Jolanda, Jasper, Sander, Finnerieke, Jeroen, Jorrit, Luc, Rosanne, Meerten, Elsa, Froukje, Helga, Baudy, Marcel E., Manon, Jeroen, Jody, Lucas : Bart, Marcel M., Enne, Annemarie, Frank, Berry, Youri, Marc P, Amir, Herman, Anderz, Frank L. : 9 Juni 2017 kantine scouting Burmania Opening vergadering Vaststellen agenda De agenda is zonder toevoegingen vastgesteld. Notulen vorige ALV De notulen waren niet meegezonden bij de uitnodiging. Ze staan op de website. De aanwezigen gaan deze thuis terug lezen en mochten ze er nog een vraag/opmerking hebben dan mailen ze dat naar de secretaris. In principe akkoord wat betreft de notulen van de vorige ALV. Financiën april 2016 maart 2017 Ealse legt de financiën van het afgelopen jaar uit. Het afgelopen jaar hebben we minder kosten gemaakt aan contributie aan de Bond en we hebben meer inkomsten behaald door de actie : Bouw ons nieuwe honk. Dat zorgt ervoor dat het resultaat hoger is geworden dan er begroot was. Er komen wat vragen bij de leden vandaan: Baudy vraagt nav de hoogte van gas/elektra of de boiler niet nagekeken kan worden. In zijn belevenis is hij oud en hierdoor wellicht ook minder zuinig. Daarnaast zijn de douches ook niet erg warm. Dit laten we nog een keer nakijken. Wel hebben we net en ketelonderhoud gehad en daar kwam uit dat de boiler helemaal nog niet zo oud is en volgens bv sport nog heel wat jaren mee kan. Sander vraagt wat het kleedkamergebruik door Leovardia was in 2015 en of het klopt dat we dat jaar geen huur hebben ontvangen voor gebruik van de kleedboxen. Dat laatste klopt inderdaad. Dit heeft het bestuur geprobeerd te achterhalen, maar BV sport wijst naar Leovardia en Leovardia wijs naar BV sport. Hier kom je dan niet uit. Er is in ieder geval

2 geen kleedkamergebruik geregistreerd bij bv sport of bij ons wedstrijdsecretariaat. Dit is tevens de reden dat we de sloten op de kleedruimtes hebben veranderd. Zo kunnen we goed inzichtelijk krijgen wie wat wanneer gebruikt. Sander oppert nog dat we misschien juridische stappen kunnen zetten. Het bestuur zal dit bespreken en de mogelijkheden bekijken. Lisette geeft aan dat we Leovardia om een tegemoetkoming kunnen vragen voor het gebruik van de kleedkamers v.w.b. het seizoen en Sander geeft ook nog aan dat dat hij klaar is met het gedrag van bepaalde leden van Leovardia. Hij is bang dat het eerdaags zal escaleren. Zoals afgelopen week weer fietsen en scooters voor onze materiaalhokken. We begrijpen dat helemaal en zijn veel in overleg met Leovardia over deze zaken. Leovardia heeft materialen gekocht voor afscheiding zodat er niet meer fietsen en scooters geplaatst kunnen worden. Dit zal eind Juli klaar zijn. En dan zal het probleem wellicht verholpen zijn. Update 13/06/2017: Leovardia zal de paaltjes en kettingen in de 2 e en 3 e week van Juli plaatsen. Marcel E. en Andrez hebben de kascontrole dit jaar gedaan. Aangezien Marcel dit nu 2 x heeft gedaan is er weer iemand anders aan de beurt. Aangezien niemand anders zich aanbiedt, geeft Baudy aan het nog wel een keer te willen doen. Dit dan nog één keer met Andrez. Het netto-resultaat over is 1.863,44. Bij akkoord van de leden reserveren we dit voor de nieuwe kantine. Alle aanwezigen geven unaniem akkoord! Korte terugblik 2016/2017 Jolanda: Afgelopen jaar is er veel gebeurt. Bestuurslid TC uit het bestuur. Dit wordt opgevangen door Marcel M. Hij zit niet in bestuur maar regelt wel allerlei zaken omtrent de teams/velden/materialen. Sluiting kantine. Aanbod van de gemeente voor een nieuwe kantine. Vele acties (bitjes, t-shirts, onderzetters, snoepzakjes) om geld in te zamelen om dit te verwezenlijken. Wat niet bij dit boekjaar hoort maar wel zeker een vermelding waard is, is natuurlijk de super Poeisz-actie en de opbrengst van die geweldige Koningsdag!!!! Congres KNBSB bezocht, bijzondere ervaring. Cluster Noord vergaderingen bezocht, kaderoverleg opgezet en staat in de agenda eens per 3 mnden. Audio systeem is aangeschaft, de hoodies zijn eindelijk ontvangen en uitgedeeld bij de jeugd. Nieuwe uitgebreide EHBO koffer aangescjaft. Klaverjassen seizoen in de Singelstraat gehouden, goed alternatief! Het bestuur heeft een start gemaakt en gaat in deze samenstelling het volgende boekjaar in. Elsa (met input van Annemarie): Halloween Party in kantine Leovardia, Nieuwjaarsborrel in de Walrus allemaal leuk. Samenstelling feest commissie nu door Annie en Annemarie.

3 Elsa: komen meer dames dit seizoen, we hopen op volgend seizoen dat we weer een eigen team hebben voor de competitie. Nick: Er zijn clinics gegeven op Friese poort. Als er vraag is naar clinics dan graag doorverwijzen naar Nick en/of Annemarie. Manon geeft aan dat zij ook graag wil helpen bij het geven van clinics. Tevens loopt Nick even de teams langs qua aantallen in de teams. Baudy doet verslag van de klusjesdag. Deze is erg goed bezocht. Catering werd verzorgd door Annemarie, Baudy en Marcel M. hebben de organisatie en coördinatie voor hun rekening genomen. Er moeten nu alleen nog wat deuren van de kleedruimtes geverfd worden, maar hier gaan ze mensen voor benaderen om hier in mee te helpen. Ook willen ze nog graag planken ophangen in de dug-out bij de heren. Hiervoor heeft bv sport toestemming gegeven. Ze gaan op zoek naar handige mannen. Update juni 2017: Uit de gebruikersovereenkomst met bv sport blijkt dat het verven van de deuren voor hun rekening komt. Lisette zal dit opnemen met bv sport. Frank afwezig maar had nog een stukje gestuurd naar Lisette die het stukje voorleest: Net als de voorgaande jaren ben ik zeer tevreden over de inzet van onze scheidsrechters bij de wedstrijden. Iedereen komt zijn afspraak na en wedstrijden kunnen altijd op tijd aanvangen. Wel is de spoeling dun aan het worden. De lijst is een stuk kleiner aan het worden. Gelukkig zijn er aantal nieuwe scheidsrechters bij gekomen maar zijn lastig inzetbaar aangezien de wedstrijden van pupillen vlak voor hun eigen wedstrijd staat gepland. Misschien volgend jaar anders indelen? Maar dat heeft mogelijk andere consequenties. Wat betreft de indeling jeugd: er zal hoogst waarschijnlijk volgend jaar geen voorronde gespeeld worden bij aspiranten en junioren. Andere verenigingen vinden dit ook geen meerwaarde voor het noorden. Begroting 2017/2018 Deze wordt stap voor stap besproken. Komt een correctie wat betreft kleedkamers, er zit namelijk wel een school in onze kleedkamers. Bv sport heeft steeds een anders verhaal. We gaan een afspraak maken met bv sport om ze goed alles helder te krijgen. Baudy vraagt nog of er in de begroting nog een slagkooinet van 500 kan worden opgenomen. Deze is namelijk erg aan vervanging toe. Froukje vraagt zich af of de kleding voor de beeballers ook in de post kleding is meegenomen want dit is wel nodig.

4 Marcel E. vraagt zich of hoe het kan dat de zaalhuur zo hoog is. Ealse legt uit dat dit komt door de huur van de sporthal voor h1 en h2. Een sporthal is fors duurder dan een gymzaal. We, het bestuur, heeft gehoord dat h2 aanwezig was, dit is natuurlijk erg jammer. Baudy vult wel aan dat dit met name komt door het late tijdstip waarop ze een zaal hebben gekregen. Hij stelt tevens voor dat als h1 en h2 meebetalen aan de hal, de kosten ook gedrukt worden en wellicht de opkomst ook groter is. Goed idee! Jasper vraag waarom er een post is opgenomen voor het onderhoud van de kantine, terwijl de kantine dicht zit. Ealse legt uit dat onder het kopje onderhoud kantine ook de kosten voor het onderhoud van de kleedkamers vallen. Vandaar dat hij nog op de begroting staat. De post Verzekering is hoger dan vorig jaar i.v.m. nieuwe kantine. Daarnaast heeft het bestuur een aansprakelijkheidsverzekering afgesloiten voor het bestuur. Het bestuur is hoofdelijk aansprakelijk als er wat gebeurt. Hier zit je al bestuurslid niet op te wachten dus hebben we dit ingedekt met een verzekering. De begroting wordt unaniem akkoord bevonden. Rondvraag Lisette vraagt of iemand weet waar de tossmachine is, we willen namelijk eerst goed bekijken/conroleren wat er aan scheelt alvorens er wordt besloten een nieuwe aan te schaffen. Baudy vermoedt dat hij bij iemand thuis staat. Het bestuur zal de vraag in de verschillende groepsapps uitzetten. Familiedag gaat dit jaar niet door i.v.m. het wedstrijdschema, er zijn helaas geen weekenden beschikbaar. Wel zal de evenementencommissie een BBQ organiseren op 14 juli. Lisette: Benadrukt nog eens hoe afhankelijk de vereniging is van vrijwilligers. Het zijn veelal dezelfde mensen die altijd klaar staan om te helpen. Het is van groot belang dat er een grotere betrokkenheid komt vanuit de leden / ouders van de jeugd om het onderhoud, maar ook het organiseren van evenementen goed op te kunnen pakken. Door te weinig hulp is bijvoorbeeld onze aanwezigheid op het jaarlijkse schoolslagbaltoernooi niet doorgegaan. Jorrit: Hoeveel geld moeten we nog binnen halen voor de nieuwe kantine? Antw van Ealse: Het was 3000 maar door een een openstaande factuur en dus een misrekening wordt het We hebben op advies van de gemeente nog naar stichting Weeshuis g d om dit laatste gat te dichten. We hopen hier eind Juli antwoord op te krijgen.

5 Jorrit: waarom geen mobiele verkoopkar gebruikt dit seizoen?? Helga en Froukje geven aan dit best te willen doen. Baudy geeft aan dat er om meerdere redenen gekozen is om dit niet te doen. Zo wordt er wat over en weer gepraat, opties gedaan. Jolanda meldt dat we er inderdaad voor gekozen hebben om het dit jaar niet te doen en dat we het voor nu bij deze beslissing houden. Sander vraagt wanneer er meer vooruitgang is wat betreft de nieuwe kantine. Vervolgens vertelt het bestuur over de vergaderingen met de gemeente en dat er achter de schermen een hoop gebeurd, maar dat dit niet altijd zichtbaar is voor de leden. Jolanda en Ealse geven aan dat binnen 2 weken de vergunning aangevraagd zal worden bij de gemeente. Update 14/06/2017: De vergunning is aangevraagd. Jeroen D vraagt waarom ons hek op slot zit, terwijl de hekken van Leovardia altijd open staan. Ons hek afsluiten heeft dan weinig zin. Wellicht handiger om ons hek dan ook open te laten. Lisette vult aan dat Leovardia de hekken niet afsluit aangezien iedereen nu gewoon tussen het groen bij onze oude kantine door kan lopen. Besloten dat ons hek vanaf nu open blijft, in ieder geval totdat onze nieuwe kantine er staat. Lisette geeft aan dat Leovardia een hekwerk heeft gekregen van bv sport dat na het plaatsen van onze nieuwe kantine mogelijk gebruikt kan worden om straks het gat te dichten tussen het hekwerk van Leovardia en het huidige hekwerk van NS. Leovardia wil ook graag naar een situatie dat alles goed dicht is, omdat ook zij veel schade hebben door vandalisme. Een gemeenschappelijk doel dus. Sluiting

Notulen Algemene Ledenvergadering 20 juni 2014 Agendapunt De agenda is met deze toevoeging vastgesteld. Financiële vragen en antwoorden bijlage 1

Notulen Algemene Ledenvergadering 20 juni 2014 Agendapunt De agenda is met deze toevoeging vastgesteld. Financiële vragen en antwoorden bijlage 1 Notulen Algemene Ledenvergadering 20 juni 2014 Locatie: Kantine Presentie: Finnerieke Bijma, Andrez Zijlstra, John Vincent de Palm, Nick van Ommeren, Jan van Asperen, Dolon Knol, Luc Hop, Bart Schadé,

Nadere informatie

Maart 2015: Uitgangspunten begroting 2015-2016. Opbrengsten

Maart 2015: Uitgangspunten begroting 2015-2016. Opbrengsten Maart 2015: Uitgangspunten begroting 2015-2016 Opbrengsten 801 Opbrengsten Contributie Betalende ledenaantal 1-3-2015= 94 o Trainers/coaches betalen niet -> effectief 89 leden o Saldo Ledenaanwas 5 Contributieverhoging

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015 ALV HC Nuenen 22 Juni 2015 Agenda Opening en vaststelling agenda Ingekomen stukken Notulen voorgaande ALV Terugblik op het afgelopen seizoen Vooruitblik naar komend seizoen Verkiezing nieuwe voorzitter

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Almonte

Notulen Algemene Ledenvergadering Almonte Notulen Algemene Ledenvergadering Almonte Datum: 14-06-2015 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 19:00-22:00 uur 1. Opening (HD) Henk bedankt iedereen en is blij met de grote

Nadere informatie

Notulen ALV Almonte dd. 26 september 2015

Notulen ALV Almonte dd. 26 september 2015 Notulen ALV Almonte dd. 26 september 2015 Aanwezig: Afgemeld: 16 leden incl. bestuur 4 leden/ouders van leden De volgende punten zijn besproken: 1. Opening en vaststellen agenda Voorzitter Henk Dibbets

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Aanwezig vanuit het bestuur: Camiel Aarts (Voorzitter) Anja Bekkers (Secretaris & Communicatie, Verslag) Victor Sanders (Penningmeester) Robert Wijdeveld (Technische Commissie) Rob van den Berg (Activiteiten)

Nadere informatie

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststelling notulen ALV 20 april 2010 4. Bezetting en vacatures cies & bestuur 2010-2011 5. Begroting & contributies

Nadere informatie

Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een

Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een groep Aspiranten leden. 10 jaar lang heeft Chaly zich

Nadere informatie

Datum: Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:30 uur

Datum: Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:30 uur Notulen Algemene Ledenvergadering Almonte Datum: 29-11-2014 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:30 uur 1. Opening en vaststellen van de agenda (Henk) Geen wijzigingen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 1. Opening door de voorzitter Welkom, voordat we beginnen met de agendavaststelling kijken we naar een filmpje over FreerunXtra. 2. Vaststellen agenda

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Noord- Scharwoude, 26 november 2014 Verslag/notulen 1 Opening Voorzitter opent de vergadering en meldt de personen die zich hebben afgemeld.

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter Verslag : Bestuur Margriet Datum bijeenkomst: 19 april 2011 notulist: Jan Vos Aanvang: 19.30. bestuurskamer Margriet Aanwezig: Afwezig: Piet de Jongh, Jan Vos Ellen vd Bosch Marc v Luijk Cor Hoeks Jo van

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie

Agenda. 1. Welkom. 2. Financiën. 3. Ontwikkelingen n.a.v. ALV Rondvraag. 5. Afsluiting

Agenda. 1. Welkom. 2. Financiën. 3. Ontwikkelingen n.a.v. ALV Rondvraag. 5. Afsluiting a Onderwerp Algemene Ledenvergadering Pollux Datum 04-11-2015, 19:30 Locatie Paal 12 Aanwezig Bestuur: Henk Hazewinkel, George Steenbekke, Rob Schepers Leden, ouders, e.d.: 19 personen Afmeldingen: Henri

Nadere informatie

Bram, Sjoerd, Maikel. Fabian. Sander, Ronald, Jordy, Marleen, Anouk, Jeroen, Allyne, Lisanne, Stan Niels, Huibertje, Dominique, Mandy, Peter

Bram, Sjoerd, Maikel. Fabian. Sander, Ronald, Jordy, Marleen, Anouk, Jeroen, Allyne, Lisanne, Stan Niels, Huibertje, Dominique, Mandy, Peter Notulen Algemene Ledenvergadering Reddingsbrigade Raalte Datum: 15-04-2016 Tijd: 20:00 Plaats: Tijenraan Voorzitter: Bram Journée Notulist: Peter Halman Secretariaat: Peter Halman secretaris@reddingsbrigaderaalte.nl

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Aanwezig: Tycho van der Wal - voorzitter Mark de Munter - secretaris Stephanie van Eijk - penningmeester Engel Dorst - ledenadministrateur

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

BIJEENKOMST. Supporters. van waterland

BIJEENKOMST. Supporters. van waterland BIJEENKOMST Supporters van waterland SEIZOEN 2014-2015 Terugblik seizoen 2013/2014 Agenda Opening Terugblik 2013-2014 Financien Benoeming bestuursleden Ingekomen ideeën - Bordjes en cadeau Gala - Bierviltjes

Nadere informatie

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 26 september 2013 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Jasper de Munck (bestuurslid), Johan Klein (bestuurslid recreanten),

Nadere informatie

Northern Stars 2013. Balans

Northern Stars 2013. Balans Northern Stars 2013 Balans 3132014 Bezittingen 142013 3132014 Schulden 142013 3132014 L 100 Kas 1.053,66 131,00 B 041 Reservering onvoorzien 2.000,00 2.000,00 L 110 Giro 140,53 2.139,56 B 042 Reservering

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Buurtvereniging Achter de Molen. Datum: 22 jan. 2012 Plaats: t Ottertje

Algemene ledenvergadering Buurtvereniging Achter de Molen. Datum: 22 jan. 2012 Plaats: t Ottertje Algemene ledenvergadering Buurtvereniging Achter de Molen Datum: 22 jan. 2012 Plaats: t Ottertje Aanwezig: Perry Houtepen (voorzitter), +fam., Angelique Franssen (penningmeester) + Sanne, Melou Jansen

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Uitgave 3 seizoen 2015-2016 Beste vrijwilligers, Het SVG seizoen 2015-2016 is al weer een tijdje afgelopen. Toch nog even een korte nieuwsbrief.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 6 oktober 2015

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 6 oktober 2015 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 6 oktober 2015 Aanwezig: Wil Schoonderbeek Erik van der Loo Roland van der Loo Adrien Esselmann Hennie Straakenbroek Ben Peelen Bert van de Poll Marcel Wilgenburg

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag Financieel jaarverslag 2015-2016 Inhoudsopgave H.1 Jaarverslag penningmeester H.2 Rekening van baten en lasten H.3 Begroting 2016-2017 H.4 Kascommissie 1. Jaarverslag penningmeester Het financieel jaarverslag

Nadere informatie

plek notulen niet bekend bij leden, beter aangeven volgende keer

plek notulen niet bekend bij leden, beter aangeven volgende keer ALV notulen 19-04-2017 Notulist Joris Kaaks Start: 20.15 Baan 7 de Lockhorst 1. opening 2. vaststelling notulen plek notulen niet bekend bij leden, beter aangeven volgende keer 3. mededelingen Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Locatie: Helperborg tijdstip aanvang: 19.30 uur. Stukken half uur voor aanvang ter inzage Aanwezig: 33 leden inclusief bestuur Afmeldingen:

Nadere informatie

1. Openingen De voorzitter heet iedereen welkom. Met name in ons nieuwe onderkomen, sporthal Duinwetering.

1. Openingen De voorzitter heet iedereen welkom. Met name in ons nieuwe onderkomen, sporthal Duinwetering. Algemene ledenvergadering NOVO Datum: Dinsdag 19 april 2015, 20.00uur Lokatie: Sportkantine Duinwetering Aanwezig: Leen de Koning, Sander van Grinsven, Marina van Kampen, Madelief Klinkenberg, Manon Vergunst,

Nadere informatie

Aanwezig: Maarten Dekker (MD) Jeroen Vreenegoor (JV) Rene van der Meijden (RM) Paul van der Valk (PV) Wycher Dijkhuis (WD) Afwezig met melding: geen

Aanwezig: Maarten Dekker (MD) Jeroen Vreenegoor (JV) Rene van der Meijden (RM) Paul van der Valk (PV) Wycher Dijkhuis (WD) Afwezig met melding: geen Notulen vergadering bestuur 2015/2018 van de oudervereniging van de Oranje Nassau School (ONS) te Badhoevedorp Datum: 10.01.2017 Tijdstip: 19:00 h 20:30 h Aanwezig: Maarten Dekker (MD) Jeroen Vreenegoor

Nadere informatie

Notulen ALV Almonte van

Notulen ALV Almonte van Notulen ALV Almonte van 17-04-2010 Datum: 17-04-2010 Tijd: 10:30 12:00 uur Locatie: Sporthal Eckart Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Aanwezig bestuur: C. Franken (voorzitter), M. van Putten (secretaris),

Nadere informatie

Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, Evelyne

Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, Evelyne Notulen OR vergadering 19 september 2017 Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, 1. opening Sophie opent de vergadering en neemt waar voor

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Of denk jij of jouw zoon of dochter erover na om te gaan honk- of softballen bij WSB? Lees dan dit informatiepakket door. Hier vind je alle informatie voor

Nadere informatie

Aanwezig: Maarten Dekker (MD) Jeroen Vreenegoor (JV) Rene van der Meijden (RM) Paul van der Valk (PV) Wycher Dijkhuis (WD) Afwezig: geen

Aanwezig: Maarten Dekker (MD) Jeroen Vreenegoor (JV) Rene van der Meijden (RM) Paul van der Valk (PV) Wycher Dijkhuis (WD) Afwezig: geen Notulen vergadering bestuur 2015/2018 van de oudervereniging van de Oranje Naussau School (ONS) te Badhoevedorp Datum: 07.03.2017 Tijdstip: 19.00 h 20.30 h Aanwezig: Maarten Dekker (MD) Jeroen Vreenegoor

Nadere informatie

9 mei 2019 Akkoord Kascommissie tijdens ledenvergadering 9 mei

9 mei 2019 Akkoord Kascommissie tijdens ledenvergadering 9 mei Akkoord Kascommissie tijdens ledenvergadering 1 In de afgelopen jaren werd altijd een overzicht van inkomsten en uitgaven per kalenderjaar gegeven. Als basis voor de rapportage werden de mutaties binnen

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering Oudervereniging. BS De Piramide

Notulen Algemene ledenvergadering Oudervereniging. BS De Piramide Notulen Algemene ledenvergadering Oudervereniging BS De Piramide Datum: 22 september 2015 Tijd: 20.00 uur Locatie: Aula Afwezig: Gemma, Marscha, Fredy, Linda Agenda 1. Opening door voorzitter Marco Franken

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering

Notulen Algemene ledenvergadering Notulen Algemene ledenvergadering 01-06-2016 Datum 01-06-2016 Tijd 19.30 21.30 Locatie Spetters (Bosbadhal) Aanwezig bestuur Harry Binnenmars (HB), Harry van der Molen (HM), Henk Nijzing (HN) en Karin

Nadere informatie

Technische Commissie honkbal

Technische Commissie honkbal Technische Commissie honkbal Honk- en softbalvereniging Houten Dragons Versie 21-02-2002 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Pagina 1 Voorwoord...2 2 Inleiding...2 3 Doelstelling...2 4 Taken voor de Technische

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Vrijdag 18 november 2016 om 19.30 uur Locatie: kantine Sporthal Egerbos (Drie Decembersingel 34, Blerick) Het bestuur van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober Aanvang uur

Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober Aanvang uur Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober 2014. Aanvang 20.00 uur 1. Opening ( Ap) Voorzitter Ap opent vergadering en heet aanwezigen welkom. 2. Notulen vorige ALV Geen notulen besproken

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. MHC Epe 7-10- 2010 Aanvang 20.00 uur

Algemene ledenvergadering. MHC Epe 7-10- 2010 Aanvang 20.00 uur Algemene ledenvergadering MHC Epe 7-10- 2010 Aanvang 20.00 uur Agenda 1. Opening 2. Vaststellen AGENDA 3. Notulen ALV d.d. 20/5/2010 4. Verslag voorziger 5. Verslag secretaris 6. Kascommissie. AKredend

Nadere informatie

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers,

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers, Beste LTVL-ers, Alweer de eerste nieuwtjes voor het tennisseizoen 2014 in de vorm van deze nieuwsbrief. De redactiecommissie gaat weer proberen jullie zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Maar

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter

1. Opening Voorzitter VV Bergambacht 1. Opening Voorzitter In Memoriam Herman van Buren (Lid van verdienste) Jan van der Hek (Erevoorzitter, Lid van verdienste). Robin Stam A G E N D A 1. Opening door de voorzitter 2. Notulen

Nadere informatie

BEGROTING KV BOLSWARD 2015

BEGROTING KV BOLSWARD 2015 Inhoud 1. Algemeen 2. 2. Exploitatiebegroting 2015 2. 3. Toelichting begrotingsposten 3. 4. Vaststelling 6. 1 1. ALGEMEEN Bijgaande begroting is sluitend. BEGROTING KV BOLSWARD 2015 Gezien de lasten van

Nadere informatie

TV BEEKHUIZEN ALV 2016

TV BEEKHUIZEN ALV 2016 3. OVERZICHT JAAR 2016 Highlights: een padelbaan WAAROM PADEL?: Past in onze ambitie en kernwaarden Spin off voor Beekhuizen Extra faciliteit voor huidige leden Nieuwe doelgroep, nieuwe leden Minibaantje

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Beste leden, ereleden, leden van verdienste en vrijwilligers, Black Light toernooi groot succes! Tot groot plezier van onze jeugd hebben we op 30 januari 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering Volleybalvereniging Kalinko 14 september uur Locatie: Amaliastraat 16 Den Haag

Notulen Algemene Leden Vergadering Volleybalvereniging Kalinko 14 september uur Locatie: Amaliastraat 16 Den Haag Notulen Algemene Leden Vergadering Volleybalvereniging Kalinko 14 september 2015 20.00 uur Locatie: Amaliastraat 16 Den Haag Aanwezig: Mario, Peter, Anneke, Chantal, Bert, Berry, Kees, Johannes, Rogier,

Nadere informatie

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015 Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Maandag 26 oktober 2015 Aanwezig: Afwezig: Agenda René, Hans, Marieke, Harald, Hans L, Robert Jack, Jochem, Suzanne 1 Opening 2 Mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 2013 BV Ogel Pagina 1 AGENDA ALV 2013 UITNODIGING TOT HET BIJWONEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN BV OGEL OP WOENSDAG 9 OKTOBER 2013 20:00 UUR in Sporthal Slangenbeek,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING Datum: 30-3-2017 Locatie: Kantine TIW-Survivors Voorzitter: Steven van Loggem Notulist: Ruben van de Kar Agenda Opening Mededelingen Ingekomen stukken Toelichting financiële

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december 2013 Agenda 1. Opening en vaststellen agenda 2. Vaststellen notulen ALV 23 november 2012 3. Mededelingen en ingekomen stukken 4.

Nadere informatie

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Nieuwsbrief 4, 3 mei 2014 Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Secretariaat: Linge 23 5172 DP Kaatsheuvel handbalschoolbrabant@gmail.com www.handbalschoolbrabant.nl Geplande activiteiten 03-05-2014

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21. Verslag bestuur Margriet Datum: Aanvang: Notulist: 21-03- 2012 19.30 uur Ellen Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.30 u), Cor Opening Notulen vorige

Nadere informatie

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen:

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Verslag secretariaat Haaften Kwiek seizoen 2014-2015 Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Vacature Jan Poppelier Angela de Best Alie van der Moore John van der Meer

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Aankondiging Jaarlijkse actie!

Aankondiging Jaarlijkse actie! Nieuwsbrief 2019 - nummer 4 Heb je deze nieuwsbrief niet ontvangen maar wil je dat wel graag? Stuur dan een mail naar secretaris@vitessebeilen.nl! Aankondiging Jaarlijkse actie! In het bewaarexemplaar

Nadere informatie

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom.

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom. Bijzondere Ledenvergadering 29 mei 2018 Tijdstip: 20.30 uur Locatie: t Sporthuis Agenda: 1. Opening van de bijeenkomst 2. Financiën, begroting seizoen 2018/2019 3. Contributie seizoen 2018/2019 4. Samenstelling

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Jaarverslag Sportvereniging OKK 2009 Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Het bestuur van Sportvereniging OKK te Nieuwkoop nodigt alle leden van de vereniging uit tot het bijwonen van de jaarvergadering

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 25-03-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 25-03-2013 Datum: maandag 25-03-2013 Aanvang: 19.30 uur Locatie: Buurtcentrum Sprang-Driessen Aanwezig: 19 van de 25 leden (volgens presentielijst) 1. Welkom en opening vergadering door de voorzitter Zie bijlage

Nadere informatie

Financieel. Jaarverslag 2014-2015

Financieel. Jaarverslag 2014-2015 Financieel Jaarverslag 2014-2015 26 november 2015 Versie 1.1 Financieel Jaarverslag 2014-2015 versie 1.1.docx 29-11-2015 pagina 1 Voorwoord Voor u ligt het financieel verslag over het verenigingsjaar 1

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de RKSV Graaf Willem II VAC, gehouden op donderdag 21 mei 2015 in het clubgebouw op de Roggewoning

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de RKSV Graaf Willem II VAC, gehouden op donderdag 21 mei 2015 in het clubgebouw op de Roggewoning Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de RKSV Graaf Willem II VAC, gehouden op donderdag 21 mei 2015 in het clubgebouw op de Roggewoning De agenda voor de algemene ledenvergadering luidt: 1. Opening

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm.

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 2. Ingekomen mededelingen en afmeldingen Aanwezig 42 leden, Afmeldingen 9 leden: Leon Diepstraten,

Nadere informatie

De leden zijn geïnformeerd over de uitspraak van het kort geding omtrent een restant betaling aan de familie Nieuwenhuizen.

De leden zijn geïnformeerd over de uitspraak van het kort geding omtrent een restant betaling aan de familie Nieuwenhuizen. Betreft: Notulen BLV maandag 9-10-2017. De leden zijn geïnformeerd over de uitspraak van het kort geding omtrent een restant betaling aan de familie Nieuwenhuizen. Volgende feiten zijn uitgelegd: Rob Mueller

Nadere informatie

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Zaterdag 8 juni 2013 Pag. 2 van 21 Janneke Mandemaker 2013 Beste voetballers, voetballiefhebbers en supporters, Ik heet u namens de Toernooicommissie en alle meewerkende

Nadere informatie

Wij hopen op constructieve en prettige avond. 2. Mededelingen en ingekomen stukken Mededelingen Vijf personen hebben zich afgemeld.

Wij hopen op constructieve en prettige avond. 2. Mededelingen en ingekomen stukken Mededelingen Vijf personen hebben zich afgemeld. VERSLAG Algemene Ledenvergadering Groen Wonen Vlist (GWV) Aanwezig 17 leden Raad van Commissarissen Groen Wonen Vlist: Joke Storm (voorzitter), Wim de Wit (vice-voorzitter), Harro Janssen, Christianne

Nadere informatie

Het verslag wordt paginagewijs doorgenomen. Er worden geen opmerkingen gemaakt. De notulen zijn hierbij vastgesteld. De secretaris wordt bedankt.

Het verslag wordt paginagewijs doorgenomen. Er worden geen opmerkingen gemaakt. De notulen zijn hierbij vastgesteld. De secretaris wordt bedankt. Concept Verslag 1. Opening en welkom Walter Wind zit de vergadering technisch voor. Er zijn een aantal formele afmeldingen binnen gekomen. Velen hebben zich niet afgemeld; het aantal aanwezigen is erg

Nadere informatie

22 SEPTEMBER Beste leden,

22 SEPTEMBER Beste leden, 22 SEPTEMBER 2017 Beste leden, Graag willen wij jullie door middel van deze brief op de hoogte brengen van de belangrijkste zaken die momenteel spelen op onze hockeyclub. Nieuw bestuur Het nieuwe bestuur

Nadere informatie

Functies en taken van de diverse functionarissen binnen de vereniging. Onderhouden van externe contacten met KNBSB, gemeente Assen en HVA

Functies en taken van de diverse functionarissen binnen de vereniging. Onderhouden van externe contacten met KNBSB, gemeente Assen en HVA Voorzitter: Leiden van bestuursvergaderingen Onderhouden van externe contacten met KNBSB, gemeente Assen en HVA Overzicht houden en (mede)ondertekenen van financiële transacties Onderhouden van de communicatielijnen

Nadere informatie

Welkom! Je hoeft niet direct lid te worden Hoe word ik spelend lid van WSB? Vragen?

Welkom! Je hoeft niet direct lid te worden Hoe word ik spelend lid van WSB? Vragen? INFORMATIEFOLDER Welkom! Van harte welkom bij Honk- en Softbalvereniging WSB Apeldoorn. Nu je lid bent of lid wilt worden, heb je waarschijnlijk veel vragen. Middels deze informatiefolder proberen we de

Nadere informatie

De korfbalclub algemeen:

De korfbalclub algemeen: Informatieboekje van Korfbalclub Harich. De korfbalclub algemeen: De Korfbal Club Harich is op 12 maart 1960 opgericht. Omdat er nog geen sport werd beoefend in Harich, koos men voor de gemengde sport

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIEMAP

SPONSORINFORMATIEMAP SPONSORINFORMATIEMAP CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden gelegen Kerkstraat 89

Nadere informatie

BESTUURSFUNCTIES. Taken en verantwoordelijkheden

BESTUURSFUNCTIES. Taken en verantwoordelijkheden BESTUURSFUNCTIES Taken en verantwoordelijkheden Voorzitter Secretaris Penningmeester Commissie Wedstrijdzaken Technische Commissie Jeugdcommissie Interne Coördinator Mei 2012 VOORZITTER De taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie