1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van:"

Transcriptie

1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V. gevestigd te 8112 BA Nieuw-Heeten, aan de Beukvenne 3 Faillissementsnummer: F 2009/8 Uitspraak faillissement: 6 januari 2009 Rechter-commissaris: mr J.H. Bosch Curator: mr S.J. de Vries te Zwolle Datum verslag: 4 februari 2009 I. Inventarisatie 1.0 algemeen Het faillissement van Bouwbedrijf Rozenkamp BV is door de rechtbank Zwolle-Lelystad op 6 januari 2009 uitgesproken, zulks op basis van een verzoekschrift daartoe van de zijde van een zevental werknemers. Bouwbedrijf Rozenkamp hield zich blijkens het Handelsregister bezig met de uitoefening van het aannemingsbedrijf op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, het metselaars- en timmerbedrijf en andere werkzaamheden op het gebied van de bouwnijverheid, het verrichten van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, de handel in bouwmaterialen en registergoederen, alsmede het verkopen en aanbrengen van spanplafonds. Op de datum van faillissement bleek het bedrijf niet bereikbaar, evenmin als de directeur van de onderneming. Uiteindelijk heeft de curator op 7 januari 2009 toegang tot het pand gekregen via de heer A.A.J. Rozenkamp - via zijn Holding de oorspronkelijk eigenaar van onderneming - die zijn onderneming en het bedrijfspand in 2007 had verkocht met financiering van de koopsom met als zekerheid verpandingen en hypotheekrechten op het bedrijfspand. Volgens de van de heer Rozenkamp en ook uit andere kanalen ontvangen informatie werden in feite al sinds oktober 2008 geen werkzaamheden meer verricht. Door de Belastingdienst was al een openbare verkoop medio december 2008 aangezegd die op het laatste moment is afgeblazen. Door Rozenkamp was het merendeel van de roerende zaken in vuistpand genomen, terwijl de bodemzaken, in ieder geval grotendeels, op grond van een onderhandse verkoopovereenkomst van de Belastingdienst zou zijn verworven. Via de Belastingdienst is nog nadere informatie verkregen over de met de gefailleerde vennootschap verbonden vennootschappen, terwijl uiteindelijk op 20 januari 2009 door de curator met de directeur is gesproken, de heer J. Flietstra. De onderneming wordt op de website van Bouwbedrijf Rozenkamp als volgt gepresenteerd:

2 blad 2-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Bouwbedrijf Rozenkamp BV - faillissement

3 blad 3-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Bouwbedrijf Rozenkamp BV - faillissement 1.1 Directie en organisatie De aandelen van Bouwbedrijf Rozenkamp BV worden gehouden door Rozenkamp Beheer Nieuw-Heeten BV, van welke vennootschap de aandelen weer worden gehouden door IC Nederland Vastgoed BV. Via IC Nederland BV is de heer J. Flietstra de uiteindelijke houder van IC Nederland Vastgoed, maar ook van Wierdens Houthandel BV, welke vennootschap op 14 januari 2009 door de rechtbank Almelo failliet is verklaard. Bestuurder is IC Nederland Vastgoed BV, van welke vennootschap IC Nederland BV de enig aandeelhoudster en bestuurster is, terwijl de heer J. Flietstra weer de enig aandeelhouder en bestuurder is van IC Nederland. In schema: J. Flietstra IC Nederland BV IC Nederland Vastgoed BV Wierdense Houthandel BV Rozenkamp Beheer Nieuw-Heeten BV Bouwbedrijf Rozenkamp BV 1.2 Omzet en winst/verlies De curator beschikt nog niet over gegevens. 1.3 Balanstotaal De curator beschikt nog niet over gegevens. 1.4 Lopende procedures

4 blad 4-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Bouwbedrijf Rozenkamp BV - faillissement De curator is niet bekend met lopende procedures. Gezien de wijze waarop het faillissement tot stand is gekomen, is het aannemelijk dat er incassoprocedures tegen gefailleerde lopen. 1.5 Verzekeringen De lopende verzekeringen dienen te worden beëindigd voorzover nog geen sprake is van royement wegens wanbetaling. Inmiddels zijn hiertoe verzoeken gedaan door de curator, waarbij is gevraagd eventuele premierestituties op de faillissementsrekening over te maken. 1.6 Huur Het pand waarin de onderneming was gevestigd is eigendom van IC Nederland Vastgoed BV, een andere vennootschap van Flietstra. De curator is er niet mee bekend of sprake is van een lopende huurovereenkomst. Het feitelijk gebruik is beëindigd, doordat de hypotheekhouder de toegang tot het pand heeft ontzegd. 1.7 Oorzaak faillissement Het faillissement is volgens de bestuurder veroorzaakt door een aantal factoren. De bestuurder heeft eind 2006 Wierdens Houthandel BV overgenomen en heeft vervolgens een totaalconcept in de mark willen neerzetten door de combinatie van deze onderneming met een bouwbedrijf en een schildersbedrijf. Vanaf het begin genereerde Wierdens Houthandel te weinig cash flow voor nakoming van de forse financieringsverplichting die voor de overname waren aangegaan. Overname vond plaats zonder eigen middelen. Vervolgens is Bouwbedrijf Rozenkamp overgenomen, op nieuw zonder eigen geld en met financiering van de koopsom. Datzelfde geldt voor een schildersbedrijf. In Bouwbedrijf Rozenkamp bleek vervolgens op lopende projecten sprake van verliezen, ook door gebrek aan ervaring en inzicht in de bouwsector. Deze verliezen cumuleerden met de al te forse financieringsverplichtingen in Wierdens Houthandel en daarna is er geschoven met geld tussen de onderneming. Feitelijk werd volgens de bestuurder het ene gat met het andere gedicht. Flietstra geeft aan uiteindelijk te moeten concluderen dat hij destijds te groot heeft gegokt en heeft verloren. Uit hetgeen de curator verder heeft vernomen rijst een beeld van een bestuurder die de zaak in ieder geval niet in de grip heeft gehad. II. Personeel 2.1 aantal werknemers ten tijde van faillissement Volgens de via een werknemer ontvangen informatie blijkt dat tot kort voor het faillissement 23 werknemers bij Bouwbedrijf Rozenkamp werkzaam waren. 2.2 aantal werknemers in jaar voorafgaand aan faillissement In het Handelsregister wordt melding gemaakt van 18 werknemers. 2.3 datum ontslagaanzegging De werknemers is na op 7 januari 2009 verkregen toestemming van de rechter-commissaris ontslag aangezegd bij brieven dd. 7 januari 2009, uiteraard voorzover nog sprake was van lopende dienstverbanden. Door het UWV is op zaterdag 17 januari 2009 een bijeenkomst belegd waar de vorderingen van werknemers zijn opgenomen.

5 blad 5-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Bouwbedrijf Rozenkamp BV - faillissement III. Activa 3.1 onroerende zaken n.v.t. 3.2 taxaties n.v.t. 3.3 verkoopopbrengst n.v.t. 3.4 hoogte hypotheek n.v.t. 3.5 boedelbijdrage n.v.t. 3.6 bedrijfsmiddelen In de boedel is inventaris en voorraad aangetroffen die door de pandhouder grotendeels in vuistpand is genomen. De curator beschikt over een opgave van de in vuistpand genomen zaken. De bodemzaken zouden grotendeels kort voor faillissement door de Belastingdienst middels een onderhandse executoriale verkoop aan de pandhouder zijn verkocht en geleverd voor een bedrag van ,==. Niet meeverkocht zijn volgens de curator in ieder geval een heftruck en een in het pand aangebrachte hefinrichting. 3.7 Taxaties Met de pandhouder zijn inmiddels afspraken gemaakt over taxatie van de aangetroffen zaken. Taxatie moet nog plaatsvinden. 3.8 Verkoopopbrengst N.n.b. 3.9 Boedelbijdrage N.n.b.; door de curator is vooralsnog aanspraak gemaakt op een boedelbijdrage op grond van de separatistenregeling bodemrecht fiscus Er zijn door de Belastingdienst diverse vorderingen aangemeld waarvoor het bodemrecht geldt. De curator heeft ten aanzien van de onderhandse verkoop voor faillissement vooralsnog het standpunt ingenomen dat geen sprake is van een overeenkomstig de wettelijke regelgeving uitgevoerde executie en heeft afdracht geclaimd bij de Belastingdienst van de ontvangen koopsom. De Belastingdienst heeft telefonisch laten weten dat wel volgens de regelen der kunst zou zijn gehandeld en heeft een schriftelijke toelichting hierop aangekondigd andere activa De positieve saldi van de bankrekeningen bij de Postbank en Fortis Bank ad totaal 880,31 zijn op de faillissementsrekening bijgeschreven. De curator heeft nog andere activa kunnen traceren. IV. Eigendomsvoorbehoud Er zijn tot dusverre geen rechtsgeldige aanspraken op eigendomsvoorbehoud ingeroepen c.q. er zijn tot dusver geen goederen aangetroffen waarop eigendomsrecht van een derde rust.

6 blad 6-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Bouwbedrijf Rozenkamp BV - faillissement V. debiteuren 5.1 omvang debiteuren De curator heeft nog geen volledig zich op de omvang van de vorderingen op debiteuren, zulks bij gebreke van een toegankelijke administratie. Er is sprake van vorderingen en voor een deel van betwiste vorderingen omdat werkzaamheden eind oktober 2008 zijn stopgezet. Door Kroese Wevers zijn namens Holding Rozenkamp BV te Nieuw-Heeten eind oktober 2008 de debiteuren aanschreven op grond van een pandrecht. Het is de curator nog niet bekend of bedragen zijn geïncasseerd en zo ja, voor welk bedrag. De curator heeft wel zijn vraagtekens of niet ook debiteuren zijn aangeschreven van wie de vordering niet is verpand. 5.2 inschatting incasso Er is gezien het voorgaande nog geen uitspraak te doen over de mogelijkheden van incasso. 5.3 opbrengst N.n.b. 5.4 boedelbijdrage N.n.b. VI. Bank/financiers 6.1 Vordering van de bank Er werden bankrekeningen aangehouden bij de Postbank, de Fortis Bank, de ABN AMRO Bank en Rabobank Salland. De curator heeft de banken verzocht de creditsaldi over te boeken op de faillissementsrekening. Er is geen sprake van financieringen zijdens de bank. Feitelijk heeft Holding Rozenkamp BV als financier opgetreden. Aan IC Nederland Vastgoed is een geldlening verstrekt van 1,1 miljoen en een tweede geldlening van Lease: n.v.t. 6.3 Beschrijving zekerheden Als zekerheid voor de tweede geldlening van Holding Rozenkamp is alle bedrijfsinventaris en voorraad van Bouwbedrijf Rozenkamp verpand, terwijl voor deze geldlening tevens een recht van tweede hypotheek op het bedrijfspand is verleend. Tenslotte zijn voor deze tweede geldlening bij notariële akte d.d. 19 december 2007 de vorderingen verpand. Voor de eerste geldlening is een eerste recht van hypotheek op het bedrijfspand verleend. 6.4 Afwikkeling separatistenpositie Met Holding Rozenkamp vindt momenteel overleg plaats over de wijze waarop de separatistenpositie zal worden afgewikkeld. In deze discussie is ook betrokken in hoeverre sprake is van een rechtsgeldig pandrecht op de door Holding Rozenkamp eind oktober 2008 aangeschreven debiteuren. 6.5 Bedongen boedelbijdragen Door de curator is aanspraak gemaakt op boedelbijdragen conform de separatistenregeling. Hierover is nog geen overeenstemming bereikt.

7 blad 7-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Bouwbedrijf Rozenkamp BV - faillissement VII. n.v.t. Doorstart/voortzetten VIII. Administratie 8.1 toestand administratie Door de Belastingdienst was bij gefailleerde reeds een boekonderzoek ingesteld. Dit onderzoek richtte zich niet alleen op de gefailleerde vennootschap, maar op gelieerde (rechts-) personen. Vanaf de datum waarop de onderneming is overgenomen is volgens de Belastingdienst geen sprake van een volledige administratie en de belastingdienst heeft rechtstreeks bij de bestuurder om inzage in de ontbrekende gegevens gevraagd. De curator heeft geen eigen onderzoek in de administratie ingesteld. 8.2 goedkeurende verklaring accountant N.v.t. IX. Pauliana/verrekening 9.1 verdachte transacties De curator heeft nog geen verdachte transacties kunnen constateren. 9.2 maatregelen n.v.t. X. Bestuurdersaansprakelijkheid 10.1 Boekhoudplicht Gezien de door de Belastingdienst in het kader van het boekenonderzoek gedane constateringen kan minst genomen de vraag worden gesteld of voldaan is aan de boekhoudplicht depot jaarrekeningen De jaarrekening over 2007 is nog niet gedeponeerd stortingsverplichting aandelen Aan voldaan onbehoorlijk bestuur Gezien de wijze waarop het tot een faillissement is gekomen, lijkt er verder alle aanleiding voor nader onderzoek naar bestuurdersaansprakelijkheid. Hierbij speelt een rol dat de onderneming vanaf oktober 2008 op geen enkele wijze meer is gestuurd, terwijl kort voordien op het bedrijfsperceel een hennepplantage is aangetroffen Maatregelen Niet aan de orde.

8 blad 8-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Bouwbedrijf Rozenkamp BV - faillissement XI. Boedelschulden/fiscus/bedrijfsvereniging 11.0 boedelschulden De boedelschulden bestaan op dit moment nog uitsluitend uit de vanaf datum faillissement door het UWV overgenomen loonverplichtingen en salaris/verschotten curator vordering van de fiscus Door de Belastingdienst is tot dusver een vordering aangemeld van ,==. Er is in ieder geval terzake lopende aangiften nog een aanvullende vordering te verwachten, evenals een vordering ex artikel 29 lid 2 OB vordering van de UWV Door het UWV is nog geen preferente vordering aangemeld. Er zal sowieso een vordering volgen in verband met overgenomen loonverplichtingen, waaronder ook een boedelvordering overige preferente vorderingen Er zijn geen overige preferente vorderingen aangemeld. XII. Crediteuren 12.1 aantal concurrente crediteuren De crediteuren zijn door de curator aangeschreven op basis van door hem via de postblokkade ontvangen aanmaningen, zulks bij gebreke van een toegankelijke crediteurenlijst. Tot dusver is door 31 crediteuren een vordering aangemeld bedrag concurrente crediteuren Het door de zich inmiddels gemeld hebbende crediteuren ter verificatie aangemelde bedrag bedraagt in totaal , wordt het eigenlijke opheffer De curator kan thans nog niet voorzien op welke wijze het faillissement kan worden afgewikkeld. Het lijkt er echter niet op dat een uitkering mogelijk zal zijn voor de gewone crediteuren behoudens bijzondere ontwikkelingen een vereenvoudigde afwikkeling Zie wordt aan concurrente crediteuren uitgedeeld? Zie 12.3

9 blad 9-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Bouwbedrijf Rozenkamp BV - faillissement XIII. Rechtbank 13.1 toestemming afkoelingsperiode n.v.t toestemming voortzetting bedrijf n.v.t toestemming ontslag 12 januari toestemming opzegging huur n.v.t toestemming activatransacties n.v.t toestemming procederen n.v.t anderszins n.v.t 13.8 termijn afwikkeling faillissement n.n.b plan van aanpak Nader onderzoek naar activa, afwikkeling seperatistenpositie, voorlopige verificatie, onderzoek onregelmatigheden. bedrijfsmiddelen indiening volgend verslag 4 mei 2009 XIV. Overig Als bijlagen is aan dit verslag een staat van baten en lasten gehecht en een kopie van het laatst ontvangen afschrift van de faillissementsrekening productie 1. Aan dit verslag is verder een specificatie van de tot dusver verrichte werkzaamheden gehecht - productie 2. Door de curator en kantoorgenoten is aan de afwikkeling tot dusver 23,65 uur besteed. Zwolle, 4 februari 2009 mr S.J. de Vries, curator Dit faillissement is in behandeling bij: De Vries & Doornbos advocaten mr S.J. de Vries Postbus AG ZWOLLE telefoon: telefax: devries@devries-doornbos.nl

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V. gevestigd te 8112 BA Nieuw-Heeten, aan de Beukvenne 3 Faillissementsnummer: F 2009/8 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V.

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V. 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V. gevestigd te 8112 BA Nieuw-Heeten, aan de Beukvenne 3 Faillissementsnummer: F 2009/8 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV feitelijk gevestigd te 7642 NN Wierden, aan de Rijssensestraat 136-b Faillissementsnummer: F 2009/15 Uitspraak

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk Faillissementsnummer: 11.444 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12

Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12 Faillissementsnummer: C/08/13/1044 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6

Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6 Faillissementsnummer: C/08/15/98 F Uitspraak

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Metaalbewerking Heweco BV

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Metaalbewerking Heweco BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Metaalbewerking Heweco BV gevestigd te 7772 TR Hardenberg, aan de Handelsstraat 6 Faillissementsnummer: F 2010/36 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3

BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 Faillissementsnummer: C/08/13/582 F Uitspraak faillissement: 10

Nadere informatie

Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1,

Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1, 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1, Faillissementsnummer: F.8/13/563 Uitspraak

Nadere informatie

2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van:

2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: AA & ZWOLLE MAKELAARDIJ B.V. gevestigd te 8011 TA Zwolle, aan de Oude Vismarkt 21-B Faillissementsnummer: F 2004/343 Uitspraak

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk Faillissementsnummer: 11.444 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV feitelijk gevestigd te 7642 NN Wierden, aan de Rijssensestraat 136-b Faillissementsnummer: F 2009/15 Uitspraak

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Vondervoort Broekland BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg West 66 Faillissementsnummer: 12/21 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Vondervoort Broekland BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg West 66 Faillissementsnummer: 12/21 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1

Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/08/15/236F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! Dit verslag betreft een eindverslag.

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! Dit verslag betreft een eindverslag. 2 e openbaar verslag tevens eindverslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Blaauw-Perioverf Vastgoed B.V. gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Stegeman Elektrotechniek BV

Stegeman Elektrotechniek BV 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stegeman Elektrotechniek BV gevestigd te 7701 GL Dedemsvaart, aan de Julianastraat 28 Faillissementsnummer: 12/184 F Uitspraak

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Exploitatie Maatschappij Golf en Fitness Centrum Hattem B.V. gevestigd te 8051 CC Hattem, aan de Konijnenbergerweg 3 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

3.7 Taxaties De zaken zijn op 16 oktober 2012 getaxeerd door J. Puper, beëdigd Register Makelaar-Taxateur.

3.7 Taxaties De zaken zijn op 16 oktober 2012 getaxeerd door J. Puper, beëdigd Register Makelaar-Taxateur. 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 Faillissementsnummer: C/08/14/58 F Uitspraak

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag.

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag. 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Elburg Bouw B.V. gevestigd Elburg, kantoorhoudende te Kampen Faillissementsnummer: 12/3 F Uitspraak faillissement: 10 januari

Nadere informatie

Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33,

Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33, 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33, Faillissementsnummer: C/08/14/295 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

De onderneming exploiteerde een zwembad en verzorgde met name zwemlessen voor de diploma s A, B en C in een daartoe gehuurd zwembad.

De onderneming exploiteerde een zwembad en verzorgde met name zwemlessen voor de diploma s A, B en C in een daartoe gehuurd zwembad. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Stegeman Elektrotechniek BV

Stegeman Elektrotechniek BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stegeman Elektrotechniek BV gevestigd te 7701 GL Dedemsvaart, aan de Julianastraat 28 Faillissementsnummer: 12/184 F Uitspraak

Nadere informatie

Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5

Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5 Faillissementsnummer: C/08/15/429 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 Faillissementsnummer: C/16/13/469 F Uitspraak

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV feitelijk gevestigd te 7642 NN Wierden, aan de Rijssensestraat 136-b Faillissementsnummer: F 2009/15 Uitspraak

Nadere informatie

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 Faillissementsnummer: C/08/14/760 F Uitspraak

Nadere informatie

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van. feitelijk kantoorhoudende te Almere, aan de Markerkant 1208-a

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van. feitelijk kantoorhoudende te Almere, aan de Markerkant 1208-a 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van Happybad Nederland BV tevens h.o.d.n. Aqualounge en Happybad Badkamers en Happybad Almere BV en Happybad Delft BV feitelijk

Nadere informatie

De curator heeft na het uitspreken van het faillissement gesproken met de bestuurder, de heer J. Jansen.

De curator heeft na het uitspreken van het faillissement gesproken met de bestuurder, de heer J. Jansen. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Closure B.V. gevestigd te 8025 BL Zwolle, aan de Dokter van Deenweg 84 Faillissementsnummer: F.8/13/52 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A Faillissementsnummer: C/08/15/418 F Uitspraak

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Metaalbewerking Heweco BV gevestigd te 7772 TR Hardenberg, aan de Handelsstraat 6 Faillissementsnummer: F 2010/36 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 5 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Kooij Staalconstructies BV gevestigd te 8051 CL Hattem, aan de 3 e Industrieweg Faillissementsnummer: 12/2 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 Faillissementsnummer: 12/476

Nadere informatie

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 Faillissementsnummer: C/08/15/171 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 Faillissementsnummer: C/08/14/58 F Uitspraak

Nadere informatie

Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV

Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van ELBURG BOUW B.V. statutair gevestigd te Elburg, kantoorhoudende te Kampen

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van ELBURG BOUW B.V. statutair gevestigd te Elburg, kantoorhoudende te Kampen 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van ELBURG BOUW B.V. statutair gevestigd te Elburg, kantoorhoudende te Kampen Faillissementsnummer: 12/3 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 12 september 2007

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 12 september 2007 DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Annavast B.V. Faillissementsnummer : 07/513 F Datum uitspraak : 12 september 2007 Curator : mr. L.I. Boes Rechter-Commissaris :

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 Faillissementsnummer: C/16/13/469 F Uitspraak

Nadere informatie

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X Faillissementsnummer: F./08/13/440 Uitspraak faillissement: 4

Nadere informatie

Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66

Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66 Faillissementsnummer: 12/579 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvKnummer

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Kooij Staalconstructies BV gevestigd te 8051 CL Hattem, aan de 3 e Industrieweg Faillissementsnummer: 12/2 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Koeltechniek Nederland B.V. gevestigd te Zwolle (8016 HL) aan de Luzernevlinder 20,

Koeltechniek Nederland B.V. gevestigd te Zwolle (8016 HL) aan de Luzernevlinder 20, 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Koeltechniek Nederland B.V. gevestigd te Zwolle (8016 HL) aan de Luzernevlinder 20, Faillissementsnummer: C/08/14/579 F Uitspraak

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 Faillissement : Van Cappellen Mobiliteitsmakelaars BV Faillissementsnummer : F.05/13/1062 Datum uitspraak : 8 oktober 2013 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75

HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75 Faillissementsnummer: C/08/14/770 F

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 Faillissementsnummer: C/08/14/760 F Uitspraak

Nadere informatie

De onderneming houdt zich sinds eind 2011 bezig met ict-dienstverlening op het gebied van Wonen, welzijn en (gezondheids-)zorg.

De onderneming houdt zich sinds eind 2011 bezig met ict-dienstverlening op het gebied van Wonen, welzijn en (gezondheids-)zorg. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 Faillissementsnummer: C/08/13/582 F Uitspraak faillissement: 10

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Fruit Lounge Studio s B.V. Faillissementsnummer : 08/94 F Datum uitspraak : 12 februari 2008 Datum verslag : 31 maart 2008 Curator

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. tevens EINDVERSLAG

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. tevens EINDVERSLAG VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET tevens EINDVERSLAG Naam gefailleerde : Stichting Ingrin Faillissementsnummer : 08/434 F Datum uitspraak : 5 september 2008 Curator : mr. L.I. Boes

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. 2010: -/- EUR 39.334,- (negatief)

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. 2010: -/- EUR 39.334,- (negatief) TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Millenaar & Van den Heuvel Installateurs B.V. Faillissementsnummer : 11/264 F Datum uitspraak : 10 mei 2011 Curator : mr. L.I.

Nadere informatie

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A Faillissementsnummer: C/08/15/418 F Uitspraak

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Erven Boonstra B.V. Faillissementsnummer : 09/368 F Datum uitspraak : 12 mei 2009 Datum verslag : 1 oktober 2009 Curator : voorheen

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A TW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 21 mei 2013 Curator Rechter Commissaris Activiteiten onderneming :

Nadere informatie

TWEEDE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BINDPARTNERS B.V.

TWEEDE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BINDPARTNERS B.V. TWEEDE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BINDPARTNERS B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bindpartners B.V., gevestigd

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 5 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 26 september 2008 : mr. E. Doornhein

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 26 september 2008 : mr. E. Doornhein VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Mattata Amsterdam B.V. Faillissementsnummer : 08/470 F Datum uitspraak : 26 september 2008 Curator : mr. E. Doornhein Rechter-Commissaris

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Alien Fruit Faillissementsnummer : 08/96 F Datum uitspraak : 12 februari 2008 Datum verslag : 31 maart 2008 Curator : mw. mr. L.I.

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X 4 e openbaar verslag tevens eindverslag in het faillissement van DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X Faillissementsnummer: F./08/13/440 Uitspraak faillissement: 4 juni 2013 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 24 september Hawkeye Media House B.V. Datum uitspraak: 11 juni 2013 Mr. J.M. Molkenboer. Rechter-commissaris:

Nummer: 2 Datum: 24 september Hawkeye Media House B.V. Datum uitspraak: 11 juni 2013 Mr. J.M. Molkenboer. Rechter-commissaris: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 september 2013 Gegevens: Hawkeye Media House B.V. Faillissementsnummer: C/02/13/564 F Datum uitspraak: 11 juni 2013 Curator: Mr. J.M. Molkenboer. Rechter-commissaris:

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015

Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 23 oktober 2015

Nummer: 1 Datum: 23 oktober 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 oktober 2015 Gegevens: Faillissementsnummers: Datum uitspraak: Curator: Rechter-commissaris: Skoen Holding B.V. Skoenpaleis Naaldwijk B.V. Skoenpaleis Venray B.V.

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 15 september 2009 : mr. E. Doornhein

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 15 september 2009 : mr. E. Doornhein VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Hobat Praktijk B.V. Faillissementsnummer : 09/716 F Datum uitspraak : 15 september 2009 Curator : mr. E. Doornhein Rechter-Commissaris

Nadere informatie

2 e openbare verslag. Verslagperiode 28 maart tot en met 12 juli 2013 Bestede uren in verslagperiode 54,12 uur (27 maart tot en met 12 juli 2013)

2 e openbare verslag. Verslagperiode 28 maart tot en met 12 juli 2013 Bestede uren in verslagperiode 54,12 uur (27 maart tot en met 12 juli 2013) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 2 e openbare verslag Datum 12 juli 2013 Gegevens onderneming Transportbedrijf van den Ouweland Chaam B.V. (KvK 18025391) Faillissementsnummer 12/38 S (27 december

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van Schildersbedrijf Nijland BV en Uniplan Onderhoudsgroep BV gevestigd te 8141 PS Heino, aan de Lemelerveldseweg 31 en M&M Beheer

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Activiteiten onderneming : werving & selectie personeel / bouwen websites

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Activiteiten onderneming : werving & selectie personeel / bouwen websites EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Lab People Services B.V. Faillissementsnummer : 09/394 F Datum uitspraak : 19 mei 2009 Curator : mr. L.I. Boes Rechter-Commissaris

Nadere informatie

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer EX ART. 73A FW Eerste verslag 26 juni 2014 Gegevens onderneming Kwekerij T. Brand BV Faillissementsnummer F.02/14/405 Datum uitspraak 27 mei 2014 Curator mr. F.F.J. Froger

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw. Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw. Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw Verslagnummer: 1 Datum: 19 juni 2013 Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen Faillissementsnummer : C/05/13/476 F (rechtbank

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Fruitlounge Media B.V. Faillissementsnummer : 08/93 F Datum uitspraak : 12 februari 2008 Datum verslag : 11 november 2008 Curator

Nadere informatie

: Somers & Van Broekhoven Schilders B.V., te (4612 PT) Bergen op Zoom aan de Ringersweg 10 E

: Somers & Van Broekhoven Schilders B.V., te (4612 PT) Bergen op Zoom aan de Ringersweg 10 E Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag (ex art. 73A Fw.) Nummer: 3 Datum: 29 augustus 2011 Gegevens onderneming : Somers & Van Broekhoven Schilders B.V., te (4612 PT) Bergen op Zoom aan de Ringersweg

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 20 november 2013. Hawkeye Media House B.V. Datum uitspraak: 11 juni 2013 Mr. J.M. Molkenboer.

Nummer: 3 Datum: 20 november 2013. Hawkeye Media House B.V. Datum uitspraak: 11 juni 2013 Mr. J.M. Molkenboer. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 november 2013 Gegevens: Hawkeye Media House B.V. Faillissementsnummer: C/02/13/564 F Datum uitspraak: 11 juni 2013 Curator: Mr. J.M. Molkenboer. Rechter-commissaris:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013 Faillissement : W. Fahner Grond- en Straatwerk BV Faillissementsnummer : F.12/845 Datum uitspraak : 4 december 2012 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5

Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5 Faillissementsnummer: C/08/15/429 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET. de besloten vennootschap WHEELS MARKETING BV, gevestigd aan de Gildestraat 17 te (8263 AH) Kampen;

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET. de besloten vennootschap WHEELS MARKETING BV, gevestigd aan de Gildestraat 17 te (8263 AH) Kampen; VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van: de besloten vennootschap WHEELS MARKETING BV, gevestigd aan de Gildestraat 17 te (8263 AH) Kampen; Faillissementsnummer : C/08/15/405

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 april 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 april 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 april 2005 Gegevens onderneming : COMPANJEN STAALBOUW B.V. Zuiderzeestraatweg 171 8096 BH Oldebroek Faillissementsnummer : F 2004/339 Datum uitspraak : 12 oktober

Nadere informatie

1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V.

1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V. 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van 1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V. beide vennootschappen gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie