Versie: v Online Famed Academy

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Versie: v Online Famed Academy"

Transcriptie

1 Versie: v Online Famed Academy

2 Famed Academy Leren bij Famed Goed opgeleide, betrokken medewerkers staan centraal in een succesvolle praktijk. Het is dan ook essentieel om iedere medewerker de kans te bieden om zich persoonlijk te blijven ontwikkelen. Met Famed heeft u een krachtige partner in huis om uw processen efficiënter in te richten. Om het maximale uit ons partnership te halen, ontwikkelden wij de Famed Academy. De Famed Academy geeft inzicht in de mogelijkheden binnen onze producten en diensten. Maar we gaan graag verder dan dat. Wij willen een concrete bijdrage leveren aan de dagelijkse praktijkvoering van zorgaanbieders. Met de Famed Academy leren wij zorgaanbieders niet alleen optimaal gebruik te maken van onze producten en diensten, maar bieden we ook allerhande trainingen aan om het ondernemerschap van zorgaanbieders extra impulsen te geven. Denk bijvoorbeeld aan hands-on trainingen over het gebruik van social media of maatwerk communicatietrainingen om uw patiënt, cliënt of klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Alle trainingen binnen de Famed Academy zijn erop gericht het 'geleerde' in de praktijk toe te passen. Of u nu net begint of al jaren werkt met onze declaratie- en facturatieoplossingen, onze trainingen helpen u en uw medewerkers snel op weg! Opleidingsvormen Geen praktijk is hetzelfde en iedere medewerker heeft zijn eigen leerbehoeften. Daarom bieden wij diverse opleidingsvormen aan. Met de Famed Academy kiest u zelf welke leervorm het beste past bij uw behoeften: Klassikaal leren (praktijk): direct leren van elkaar en persoonlijke begeleiding van een gespecialiseerde trainer zorgen voor de juiste kennisoverdracht. Voorbeelden uit de praktijk staan centraal waardoor de praktijktrainingen direct toepasbaar zijn. Trainingen op maat (praktijk): een training op maat bij u in de praktijk of bij Famed. Vooraf bepalen we gezamenlijk de doelen en stellen een passende training samen. Zo krijgt u altijd advies op maat. Essentials/Famed supportvideo s (online): korte cursussen die u binnen enkele minuten de essentie van een bepaald onderwerp leren. Bijvoorbeeld over het gebruik van Mijn Famed. Webinars (online): snel en efficiënt kennis opdoen vanuit huis, vanaf uw vakantieadres of gewoon vanaf kantoor. Live volgen of liever op een zelf gekozen moment achteraf kijken, u bent in korte tijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. E-learning modules (online): leren over een specifiek onderwerp, waar en wanneer u wilt. Onze cursussen zijn interactief, hebben een duidelijke structuur en bieden de kwaliteit die u mag verwachten van professionele trainingen.

3 Voor wie? De online Famed Academy is voor iedere medewerker in uw onderneming: Assistenten/winkelmedewerkers Officemanagers (Praktijk-)managers (Praktijk-)eigenaren Met wie? In samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners vullen wij de Famed Academy in. De online trainingen zijn in samenwerking met online opleider SkillsTown ontwikkeld. Als premium partner van SkillsTown, biedt Famed een geselecteerd aanbod online leeroplossingen aan. Het specialisme van SkillsTown in combinatie met de (markt)kennis van Famed leidt tot een uniek aanbod aan online trainingen, afgestemd op de dagelijkse praktijk.

4 Leren waar en wanneer u wilt! Dat kan met onze online leeroplossingen! Onze e-learning modules, webinars en essentials/famed supportvideo's zijn interactief, hebben een duidelijke structuur en bieden de kwaliteit die u mag verwachten van professionele trainingen. Wij bieden u twee type accounts aan binnen de online Famed Academy: Gratis account Premium account

5 Gratis account Met het gratis account krijgen u en uw medewerkers onbeperkt toegang tot een geselecteerd aanbod cursussen. Het opleidingsaanbod in de online leeromgeving wisselt periodiek. Zo biedt ons platform u iedere keer iets nieuws! Bekijk hieronder het actuele aanbod aan trainingen die vallen onder het gratis account. Famed supportvideo s Korte instructievideo s over Mijn Famed en andere nuttige onderwerpen van onze dienstverlening. Famed animatie voor zorgconsumenten Mijn Famed Betalingen Mijn Famed Creditverzoek aanvragen Mijn Famed Particuliere reclames Mijn Famed Wachtwoord vergeten Famed Webinars Leer in maximaal 30 minuten dankzij een expert alles over een bepaald onderwerp. Famed als kennispartner In dit webinar leert u Famed nog beter kennen. U leert wat de verschillende afdelingen van Famed voor u doen, welke diensten wij naast factoring aanbieden, maar ook hoe het notatraject precies werkt. Famed Financiering In dit webinar leert u wat de Famed Financiering voor uw consument kan betekenen, hoe uw consument een financiering aanvraagt, maar ook wat dit voor u als zorgaanbieder betekent. Naast de door Famed ontwikkelde trainingen, heeft u ook toegang tot een proefpakket met verschillende trainingen van Skillstown. In dit huidige trainingsaanbod vindt u bijvoorbeeld:

6 E-learning modules Social media: Facebook, LinkedIn en Instagram Hoe en wanneer social media inzetten voor persoonlijke een zakelijke doeleinden? Werken in teams In deze training wordt er ingegaan op hoe een team op effectieve manier kan samenwerken en communiceren. Webinars Nooit een burn-out met deze 5 tips Een burn-out vermijden? In dit webinar noemen we de 5 meest efficiënte tips die direct resultaat opleveren. Vocal Power: word gehoord, gezien en onthouden In dit interactieve webinar geeft Rachai Beumers u 5 vocale sleutels naar gegarandeerde zeggingskracht. Essentials Effectief communiceren Effectiever communiceren zodat u en anderen beter begrepen worden. Stressmanagement Wat is stress en wat zijn de oorzaken van stress? In deze essential wordt alles rondom het managen van stress behandeld.

7 Een account aanvragen U vraagt eenvoudig een account aan via famed.nl/online-trainingen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, controleren wij de gegevens en regelen indien mogelijk direct uw account in. U ontvangt vervolgens een met alle informatie en directe toegang tot de online trainingen van de Famed Academy. Voorwaarden gratis account Op het gratis account zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Met een gratis account krijgt u toegang tot een digitaal platform. Op dit platform plaatsen Famed en SkillsTown content (e-learning modules, webinars en essentials/famed supportvideo s); Per organisatie heeft u recht op maximaal 1 gratis account; U heeft toegang tot uw gratis account zolang Famed een samenwerkingsovereenkomst heeft met SkillsTown. Met het aanvragen van een gratis account, gaat u ermee akkoord dat Famed en SkillsTown contact met u opnemen over andere voordelen met betrekking tot online opleiden. Wenst u dit niet? Stuur dan een naar academy@famed.nl; Famed kan op ieder moment het gratis aanbod aan online trainingen wijzigen zonder hier vooraf melding van te maken; Indien uw factoringovereenkomst met Famed eindigt, heeft u geen toegang meer tot uw gratis account.

8 Premium account Geïnspireerd door het gratis aanbod en behoefte aan een breder scala aan trainingen? Daarvoor hebben wij het premium account. Met dit account krijgt u toegang tot het uitgebreide opleidingsaanbod van onze partner SkillsTown. Het aanbod bestaat uit e-learning modules, webinars en essentials op het gebied van functioneren/managen op de werkvloer en op het gebied van gezondheid en vitaliteit. In de bijlage leest u welke trainingen er allemaal beschikbaar zijn. Voordelen Het premium account biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van het gratis account: Groeiend aanbod cursussen, webinars en essentials Toegang tot tientallen online trainingen Een persoonlijke account voor iedere medewerker (incl. LMS) Volg e-learning modules, doe de eindtoets en behaal certificaten Bekijk live webinars en stel direct je vragen aan een expert Ken binnen enkele minuten de essentie van een onderwerp met behulp van essentials

9 Kosten Afhankelijk van het aantal medewerkers in uw organisatie betaalt u het volgende voor het premium account: 99,00 149,00 Prijs op maat per maand per maand per maand voor ondernemingen met maximaal 10 medewerkers voor ondernemingen met maximaal 30 medewerkers voor ondernemingen met meer dan 30 medewerkers Een account aanvragen U vraagt eenvoudig een account aan via famed.nl/online-trainingen. Uw aanvraag wordt vervolgens gecontroleerd door onze partner SkillsTown. SkillsTown neemt direct contact met u op om uw account naar wens in te regelen. Voorwaarden Op het premium account zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Met het premium account krijgt u toegang tot een digitaal platform. Op dit platform plaatsen Famed en SkillsTown content (e-learning modules, webinars en essentials / Famed support video's); U gaat voor het premium account een overeenkomst aan met SkillsTown. De voorwaarden van SkillsTown zijn van toepassing op deze overeenkomst; U heeft recht op de special tarieven van Famed zolang u klant bent van Famed; Indien uw factoringovereenkomst met Famed eindigt, heeft u geen toegang meer tot de door Famed ontwikkelde trainingen.

10 Over Famed Zorgaanbieders helpen hun vak nog beter te vervullen, verlost van alle factureringszorgen en met blijvend tevreden zorgconsumenten en zorgverzekeraars, dat is onze ambitie. Wij zien het als onze opdracht om binnen Nederland het gegevens-, declaratie- en financiële verkeer tussen zorgaanbieders, zorgconsumenten en zorgverzekeraars zodanig af te handelen dat: De verschillende partijen in de zorg zo min mogelijk inspanningen hoeven te leveren bij de financieel administratieve afhandeling van zorgprestaties De kostenefficiency zo groot mogelijk is Wij zijn Famed én wij zijn er voor u! Kijk voor meer informatie op famed.nl Over SkillsTown Als grootste online opleider streeft SkillsTown iedere dag naar de beste prestaties. Zowel voor het individu als voor organisaties. Dat zit u terug in het brede aanbod van meer dan 700 cursussen (van mbo tot mba), meer dan 200 webinars en meer dan 400 essentials. U als cursist staat daarbij centraal en kiest zelf de leeroplossing die het beste bij u past. Dit kan onder andere op het gebied van office, management, communicatie, commerciële vaardigheden, HRM en nog veel meer. Ruim 200 organisaties in diverse branches, zoals gemeenten, onderwijs, zorg, jeugdzorg en woningbouw profiteren al van de online leervormen van SkillsTown; Jaarlijks telt SkillsTown meer dan actieve gebruikers; Cursisten hebben toegang tot meer dan 500 soorten cursussen. Online leren voor heel Nederland, zodat je iedere dag beter kunt presteren." Kijk voor meer informatie op skillstown.com

11 Bijlage - Het premium aanbod Hieronder vindt u het huidige aanbod binnen het premium account van de online Famed Academy. Arbo en Veiligheid Conditie: fit zijn en fit blijven Gevaarlijke stoffen volgens GHSrichtlijnen Met een beeldscherm werken Omgaan met agressie en geweld Omgaan met pesten Omgaan met stress Tillen Vallen en soms niet opstaan Veiligheid Veiligheid op en buiten het werk Wat te doen bij een ongeluk? Hoe kies ik de juiste ergonomische muis? Ergonomische zithouding Commerciële vaardigheden Aanbod Acquisitiegesprek Effectief netwerken Elevator Pitch Persoonlijk relatiebeheer Professioneel relatiebeheer Communicatie De communicatiemuur Effectief doorvragen Effectief luisteren Effectief samenvatten Feedback Meta-communicatie Non-verbale communicatie Reflectie Fit & Gezond: Beweging Bewegen om af te slanken Conditie: de expertmethode, meting en resultaten Conditie: fit zijn en fit blijven Conditie: lopen, techniek en training Conditie: lopen, voorbereiding Conditie: training basisbegrippen Conditie: uithoudingsvermogen Conditie: verbeter je conditie Hoe bewegen het denken beïnvloedt Is er verschil tussen topsporters en normale mensen? Nieuwe methode om te stoppen met roken Fit & Gezond: Fit op Kantoor Alle tips op een rij De beste manier om te staan Nek-oefeningen Oefeningen staand op kantoor Oefeningen zittend op kantoor RSI-oefeningen Rug-oefeninigen Schouder-oefeningen Top 10 kantoor oefeningen Fit & Gezond: Innerlijke Rust Omgaan met stress Slapen: wat is het? Slapen: wat zijn slaapstoornissen en wat kun je eraan doen? Stress: basis ontspanningsoefeningen Vitaliteit: geestelijke rust Vitaliteit: omgaan met stress Investeren in mentale kracht loont Loslaten Mindfulness: meer veerkracht, minder stress Nooit een burn-out met deze 5 tips Reken af met uitstelgedrag Slapen

12 Fit & Gezond: Voeding Afslanken: meten is weten Eetgedrag: om af te slanken Voeding: dieet om af te slanken Voeding: sport en voeding Voeding: trends en vragen Voeding en beweging Fit & Gezond: Werk & Privé HRM De balans tussen werk & thuis Effectiviteitsmodel duurzame inzetbaarheid Grip op duurzame inzetbaarheid Omgaan met psychisch verzuim Van burn-out naar bevlogenheid Werkgeluk: bouwen aan productieve en gezonde organisaties Arbeidsongeschiktheid tijdens dienstverband Arbeidsverzuim praktische benadering Basiscursus Het Nieuwe Werken Bevlogenheid Feedback HRM Actueel met prof. dr. Jaap Paauwe HRM Beoordelings- en functioneringsgesprek HRM Delegeren en probleem oplossen HRM Een overzicht met Prof Kluijtmans HRM Situationeel praktisch leidinggeven HRM Werving en selectie Lean Plus Leiderschap en persoonlijkheid Leiding geven aan technici Loopbaancoaching Ondernemingsraad Pesten en seksuele intimidatie Positieve Psychologie Selectie HRM Talentmanagement Talentmanagement en Leiderschap 5 Tips om bij te blijven als HR professional Aansprakelijkheid voor thuiswerken Actualiteiten Arbeidsrecht Betekent talentmanagement het einde van verplicht leren? Beloningsonderzoeken van a tot z Change management voor managers en projectmanagers De balans tussen werk & thuis De best opgeleide medewerkers van Nederland De WWZ en de praktijk Demotie, de gewoonste zaak? Disruption: hoe beleeft de medewerker dit? Duurzame inzetbaarheid Een arbeidsongeschikte flexkracht: hoe om te gaan met oproepkrachten? Een arbeidsongeschikte medewerker: alleen lasten of ook kansen? Een arbeidsongeschikte medewerker: het re-integratieproces Een lerende organisatie: 10 bruikbare manieren Effectiviteitsmodel Duurzame Inzetbaarheid Geert Hofstede cultuur dimensies Generatie Y: de generatie van de toekomst Gevolgen Prinsjesdag voor HRM ers Goed werkgever- en werknemerschap Grip op duurzame inzetbaarheid Het hoe, wat en waarom van Operationeel Management Het Nieuwe Beoordelen, een slag dieper Het ontslagrecht en de ontslagvergoedingen Het werk in eigen hand; online coaching helpt daarbij Hoe bouw je een corporate university? HR analytics heeft met cijfers niets van doen HR Compliance; HR in Control? HR Trends; de agenda voor 2016

13 HR Trends HR worstelt op de arbeidsmarkt HRM beter onderbouwd: een overzicht van bedrijfskundige methoden voor HR Intercultureel Leiderschap Leidinggeven aan de nieuwe tijd Loopbaanontwikkeling Modernisering Ziektewet; bent u al in actie gekomen? Nieuwe ketenregeling en aanzeggen van de arbeidsovereenkomst Nooit een burn-out met deze 5 tips Ontmanagen voor managers Ontwikkeling van hoger opgeleiden Pesten? Dat komt bij ons niet voor, hoor! Pensioenen: heb ik het wel allemaal goed geregeld als (HR) manager? Pensioenleeftijd naar 68: wat doe ik met vrijval van pensioenpremies? Rekenschap voor HR; de zin van opleiden Reorganisaties vanuit HR Perspectief: de toegevoegde waarde van HR Sociale Innovatie Sociale innovatie en zelfsturing Strategische personeelsplanning Talentontwikkeling met strengths Technologie: zorg of zegen voor HR? Tijd voor Het Nieuwe Beoordelen Van hark naar pannenkoek Bestaat er zoiets als Het Nieuwe Leidinggeven? Verlenging collectieve pensioenregeling: zo houdt u grip op het proces Verspilling van talent Wanneer wordt belonen Strategisch belonen? Wat moet je als HR professional weten over organisatieontwerp en -inrichting? Werken aan Talenten en Rollen, de verbindende HR uitdaging! Werkgeluk: bouwen aan productieve en gezonde organisaties ICT Wet aanpassing arbeidsduur om flexibel werken te bevorderen Wet Verbetering Poortwachter Wet Werk en Zekerheid Wet Werk en Zekerheid: Het concurrentiebeding, voorgoed verleden tijd? Word een lerende organisatie: complete trainingsmarkt in uw eigen academie Zelfsturing en Holacracy Computer Essentials Digitale veiligheid Online Essentials Windows 7: bureaublad & taakbalk Windows 8 Windows 10 Nieuw in Office 2016 Office 365 (deel 1 t/m 3) Nieuw in Office 2013 Nieuw in Excel 2013 Nieuw in Outlook 2013 Nieuw in PowerPoint 2013 Nieuw in Word 2013 Overstappen Excel 2003 Excel 2007 Overstappen Excel 2003 Excel 2010 Overstappen Word 2003 Word 2007 Overstappen Word 2003 Word 2010 Overstappen Office 2003 Office 2010 Overstappen Office 2003 Office 2013 Access 2010 Excel (basis) Excel (gevorderden) Excel 2010 Word 2010 Kennismaken met Office 2010 Nieuw in Office 2010 Nieuw in Excel 2010 Nieuw in Outlook 2010 Nieuw in PowerPoint 2010 Nieuw in Word 2010

14 Excel 2007 basis Excel 2007 expert draaitabellen Excel 2007 gevorderden Outlook 2007 PowerPoint 2007 Word 2007 (basis) Word 2007 (gevorderden) Alles wat je wilde weten over IT service management, maar nog niet wist Cloud first: The new normal Cyber security revisited, a tale on sharks and canoes De (on)mogelijkheden van 3D Scannen Digitale veiligheid, daar zorg je zelf voor! Duurzaam inzetbaar in IT Help! De IT robots nemen mijn werk als IT professional over IT innovaties die jouw organisatie succesvoller gaan maken Papierloos werken met de ipad PRINCE2 Agile: opposites attract? Rapid Prototyping voor websites en apps Regie en IT, de lift en shift Toelichting uitkomsten jaarlijkse IT Salary Survey Van satelliet architectuur naar hack your business; de veranderende wereld van IT development Office Agenda Office Delve Office Excel Online Office Nieuwsfeed Office OneDrive Office OneNote Online Office Outlook Online Office PowerPoint Online Office Personen Office Sway Office Taken Office Team Sites Office Word Online Nieuw in Excel 2016 Nieuw in Office 2016 Nieuw in PowerPoint 2016 Nieuw in Outlook 2016 Nieuw in Excel 2013 Nieuw in Office 2013 Nieuw in PowerPoint 2013 Nieuw in Word 2013 ipad - Basis ipad - App Store ipad - Apps beheren ipad - Tips voor dagelijks gebruik ipad - Toetsenbord Windows 10 - Apps Windows 10 - Bureaublad Windows 10 - Edge Windows 10 - Instellingen Windows 10 - Menu Start & Taakbalk Windows 10 - Sneltoetsen Windows 10 - Taakbeheer Windows 10 - Verkenner Windows 8 - Apps Windows 8 - Beveiliging Windows 8 - Bureaublad Windows 8 - Charms Windows 8 - Instellingen Windows 8 - Introductie Windows 8 - Taakbalk Windows 8 - Tegels Windows 8 - Verkenner Android - Apps beheren Android - Basis Android - Play Store Android - Tips voor dagelijks gebruik Android - Toetsenbord

15 Nederlands Aanvoegende wijs Afkortingen Bijvoeglijk naamwoord Engelse werkwoorden Groene & Witte Boekje Hoofdletters Interpunctie Medeklinkers Onregelmatige werkwoorden Onvoltooid deelwoorden Persoonsvorm vinden Persoonsvorm tegenwoordige tijd Persoonsvorm verleden tijd Samenstellingen Stijlelementen Stijlmoeilijkheden Trappen vergelijking Voltooid deelwoord Werkwoorden afkortingen Onderhandelen Bieden BAZO Fasering Harde technieken Harvard methode Model van Mastenboek Op Het Werk Aandacht en begrip tonen Agressie Basiskennis Boekhouden Blind en snel typen op keyboard en smartphone Boekhouden kennismaking Brainstormen en mindmapping Computerboekhouding met Accountview wat, hoe en wanneer Effectief communiceren Hooggevoeligheid, van last naar kracht Innovatie en creativiteit Instructies en procedures opvolgen Integriteit Klantgerichtheid algemeen Lean voor iedereen Lerende organisatie en invoering e- academie Marketing, een inleiding Materialen en middelen Met druk en tegenslag omgaan Omgaan met verandering en aanpassen Plannen en organiseren Plannen en organiseren middenkader Presenteren Projectmanagement met prof. Storm Projectplanning in de praktijk Projectplanning met GanttProject Rekenen op het werk (0) ingangstoets zelftoets Rekenen op het werk (1) getallen basisbewerkingen Rekenen op het werk (2) breuken decimale komma Rekenen op het werk (3) percentages verhoudingen Rekenen op het werk (4) hele grote en hele kleine getallen Rekenen op het werk (5) maten statistiek vormen Rekenen, de basis Sales voor accountmanagers Samenwerken Samenwerken & overleggen Samenwerken en overleggen middenkader Snellezen Sociale Psychologie (1) intrapersoonlijke fenomenen Sociale Psychologie (2) groepen sociale beïnvloeding Sociale psychologie begrippenlijst Succesvol Leren Taal Mondeling 1 (MBO) Taal Mondeling 2 (MBO) Taal, op het werk (1) spelling belangrijkste regels

16 Taal, op het werk (2) spelling bijzondere onderwerpen Taal, op het werk (3) Stijl en Schrijfhulp Teams, de rollen van Belbin Time management e-module Vakdeskundigheid toepassen Werken in teams Zakelijk schrijven met resultaat 10 aandachtspunten bij het starten van een onderneming Beginnen met e-learning, waar moet je aan denken? Beïnvloeden kun je leren: breinvoorkeuren Benchmarks & best practices voor een succesvol webinar Beslissingskracht: beslissen met impact Business continuity, the challenge for companies in the mid 21st century De gezondheid van stress De kern van ondernemen De kracht van de paardenkudde voor organisaties De kunst van goed presenteren voor een groep De lerende flexkracht De zes onmisbare ingrediënten voor een succesvolle training: IMPACTmethode Effectief vergaderen Elevator pitch Geweldig communiceren op het werk en thuis, hoe doe je dat? Het e-model; level je leerproces Het schrijven van een zakelijk boek, blijft u dromen of zet u de eerste stap? Hoe bewegen het denken beïnvloedt Hoe bodylanguage vergaderen leuk maakt Horeca; gastvrijheid verkopen in 2016 Investeren in mentale kracht loont! Irritaties van collega s opgelost door face reading Je netwerk als infrastructuur Machtshonger: een praktisch recept Medezeggenschap: meedoen en meedenken voor iedereen Medezeggenschap; de basis Mindfulness: meer veerkracht, minder stress Neem snel en goede besluiten met behulp van je intuitie Nieuwsgierigheid: de motor van het leren! Offline netwerken Personal branding de kracht van zelfpromotie Personal branding young professionals Persoonlijke kracht Persoonlijke presentatie met impact Positief ondernemerschap Positieve instelling Potten, sparen of investeren? Professioneel pitchen Reken af met uitstelgedrag Sense & Sensibility: bonje of balans? Slapen Snap je collega: wat vertelt de neus over haar? Snellezen en geheugentraining Sprekersbootcamp: nooit meer spreekangst Stijl en imago Succesvol leren: complex en toch eenvoudig Verrijkt doorleven (pensioen in zicht) Vocal power: word gehoord, gezien en onthouden! Voeding en beweging Wat diplomafraude oplevert Wat kan een ondernemer van een wereldreiziger leren? Wat kan ik van je leren? Werken aan je netwerk Werken met bezieling en inspiratie Work life: je leven in balans

17 Zelf starten of solliciteren? Oriëntatie op ondernemerschap Actor-observor bias Attributiefout De nieuwe werknemer Halo en horn effect Mindfulness The Big Five Werkend leren Persoonlijke Ontwikkeling Assertiviteit Balans werk / privé Empathie Evalueer jezelf regelmatig Feedback Kernkwaliteitenkwadrant SLIM webinarreeks: Bezieling en inspiratie SLIM webinarreeks: Sta je aan of uit? SLIM webinarreeks: Leef je dromen! SLIM webinarreeks: De gezondheid van stress SLIM webinarreeks: Life-Fit SLIM webinarreeks: Een leven lang leren SLIM webinarreeks: Je persoonlijke missie SLIM webinarreeks: Afsluiting Stress management Van afhankelijkheid naar onafhankelijkheid Van onafhankelijkheid naar wederzijdse afhankelijkheid Samenwerken Besluitvorming Groepsontwikkeling Vergaderen

Vrouwen van Nu Leren & Ontwikkelen pakket

Vrouwen van Nu Leren & Ontwikkelen pakket Vrouwen van Nu Leren & Ontwikkelen pakket Het pakket Leren & Ontwikkelen is een breed samengesteld pakket waarin 277 cursussen zijn opgenomen variërend van taalcursussen tot webinars over sociale innovatie

Nadere informatie

cursusoverzicht 29 juni - 5 juli 2015 pakket IT management op het werk op het werk taal

cursusoverzicht 29 juni - 5 juli 2015 pakket IT management op het werk op het werk taal 29 juni - 5 juli 2015 Access 2010 arbeidsongeschiktheid tijdens dienstverband kennismaking boekhouden plannen en organiseren middenkader Chinees basis zorg conditie: fit zijn en fit blijven werken aan

Nadere informatie

Permanente Educatie. Manager ACADEMIE. Manager. Permanente Educatie

Permanente Educatie. Manager ACADEMIE. Manager. Permanente Educatie Permanente Educatie Manager ACADEMIE Manager Permanente Educatie Een leven lang leren NIKTA academie onderkent het belang dat medewerkers zichzelf voortdurend ontwikkelen en hun kennis en vaardigheden

Nadere informatie

, wat, hoe en wanneer Feedback Hooggevoeligheid: van last naar kracht Innovatie en creativiteit met Prof. Dr. Jeff Gaspersz Instructies en

, wat, hoe en wanneer Feedback Hooggevoeligheid: van last naar kracht Innovatie en creativiteit met Prof. Dr. Jeff Gaspersz Instructies en Management Arbeidsongeschiktheid tijdens dienstverband Arbeidsverzuim, een praktische benadering Art of Management Fundamentals met Dr. Marcel Nieuwenhuis Art of Management Kwaliteit Art of Management

Nadere informatie

Permanente Ontwikkeling. Manager ACADEMIE. Manager. Permanente Ontwikkeling

Permanente Ontwikkeling. Manager ACADEMIE. Manager. Permanente Ontwikkeling Permanente Ontwikkeling Manager ACADEMIE Manager Permanente Ontwikkeling Een leven lang leren Dit pakket bevat alle cursussen van het pakket Permanente Educatie Manager mét daaraan toegevoegd een tiental

Nadere informatie

Transport en Logistiek. Gezond en veilig onderweg - Online leren

Transport en Logistiek. Gezond en veilig onderweg - Online leren Transport en Logistiek Gezond en veilig onderweg - Online leren Bepaal zelf hoe je leert Onze leervormen 2 Iedereen is anders en iedereen leert anders. Daarom kunnen medewerkers in onze online leeromgeving

Nadere informatie

Permanente Educatie. Medewerker ACADEMIE. Medewerker. Permanente Educatie

Permanente Educatie. Medewerker ACADEMIE. Medewerker. Permanente Educatie Permanente Educatie Medewerker ACADEMIE Medewerker Permanente Educatie Een leven lang leren NIKTA academie onderkent het belang dat medewerkers zichzelf voortdurend ontwikkelen en hun kennis en vaardigheden

Nadere informatie

Transport en Logistiek. Klaar voor de toekomst - Online leren

Transport en Logistiek. Klaar voor de toekomst - Online leren Transport en Logistiek Klaar voor de toekomst - Online leren Bepaal zelf hoe je leert Onze leervormen 2 Iedereen is anders en iedereen leert anders. Daarom kunnen medewerkers in onze online leeromgeving

Nadere informatie

Permanente Ontwikkeling. Medewerker ACADEMIE. Medewerker. Permanente Ontwikkeling

Permanente Ontwikkeling. Medewerker ACADEMIE. Medewerker. Permanente Ontwikkeling Permanente Ontwikkeling Medewerker ACADEMIE Medewerker Permanente Ontwikkeling Een leven lang leren Dit pakket bevat alle cursussen van het pakket Permanente Educatie Medewerker mét daaraan toegevoegd

Nadere informatie

ACADEMIE. De online portal waar u kunt.. Werken aan uw toekomst. Permanente educatie

ACADEMIE. De online portal waar u kunt.. Werken aan uw toekomst. Permanente educatie ACADEMIE De online portal waar u kunt.. Werken aan uw toekomst Permanente educatie Een leven lang leren Dat is in een snel veranderende wereld, óók voor elke werknemer in uw bedrijf, een noodzaak. Bij

Nadere informatie

Overzicht van de modules behorende tot de Heutink Academie.

Overzicht van de modules behorende tot de Heutink Academie. Overzicht van de modules behorende tot de Heutink Academie. Pakket IT Office (44 e-learning Access 2010 De computer van A tot Z Excel 2002 / 2003 Excel 2007, basis Excel 2007, expert draaitabellen Excel

Nadere informatie

Overzicht van de modules behorende tot de Heutink Academie

Overzicht van de modules behorende tot de Heutink Academie Overzicht van de modules behorende tot de Heutink Academie Pakket IT Office (58e-learning modules) Access 2010 Computer Essentials Excel 2002 / 2003 Excel 2007, basis Excel 2007, expert draaitabellen Excel

Nadere informatie

Overzicht van de modules behorende tot de Heutink Academie.

Overzicht van de modules behorende tot de Heutink Academie. Overzicht van de modules behorende tot de Heutink Academie. Pakket IT Office (44 e-learning Access 2010 Computer Essentials De computer van A tot Z Excel 2002 / 2003 Excel 2007, basis Excel 2007, expert

Nadere informatie

Overzicht van de modules behorende tot de Heutink Academie.

Overzicht van de modules behorende tot de Heutink Academie. Overzicht van de modules behorende tot de Heutink Academie. Pakket IT Office (38 e-learning Access 2010 De computer van A tot Z Excel 2002 / 2003 Excel 200, basis Excel 2007, expert draaitabellen Excel

Nadere informatie

E-learning Tevreden klanten begint bij tevreden en goed opgeleide medewerkers.

E-learning Tevreden klanten begint bij tevreden en goed opgeleide medewerkers. Elearning Tevreden klanten begint bij tevreden en goed opgeleide medewerkers. De Golf Management Academy biedt voor alle functies op en rond de golfbaan elearnings aan. Het aanbod van de elearnings treft

Nadere informatie

Hieronder vindt u een overzicht van de modules behorende tot de Heutink Academie.

Hieronder vindt u een overzicht van de modules behorende tot de Heutink Academie. Hieronder vindt u een overzicht van de modules behorende tot de Heutink Academie. Pakket IT Office (44 e-learnings) Access 2010 Nieuw in Outlook 2010 De computer van A tot Z, uitgebreide versie Nieuw in

Nadere informatie

Versie: v Training Balieassistent Mondzorg

Versie: v Training Balieassistent Mondzorg Versie: v171110 Training Balieassistent Mondzorg Famed Academy Leren bij Famed Vooruitlopend op de vermoedelijk veranderende wetgeving rondom de verplichte nascholing in de tandheelkunde, biedt Famed mondzorgprofessionals

Nadere informatie

Calibris Academie prijslijst

Calibris Academie prijslijst Calibris Academie prijslijst Calibris Academie is hét online opleidingsinstituut voor bedrijven en overheid. We ondersteunen organisaties om een lerende organisatie te worden door samen met u een eigen

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training Duurzame inzetbaarheid Training Office 365 Training Office 365 gevorderden Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel vervolg Training

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training De gezonde bedrijfskantine Training Duurzaam leven & werken Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel vervolg Training PowerPoint Training Outlook Training Digitale vaardigheden

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training De gezonde bedrijfskantine Training Duurzaam leven & werken Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel

Nadere informatie

E-learning Webinars Essentials

E-learning Webinars Essentials E-learning is tijdsonafhankelijk: u bepaalt zelf wanneer u leert en hoelang u leert is plaatsonafhankelijk: u bepaalt zelf de locatie waar u leert maakt het mogelijk om individueel en online leermateriaal

Nadere informatie

Groei in Leiderschap & Management - Jaaropleiding

Groei in Leiderschap & Management - Jaaropleiding Groei in Leiderschap & Management - Jaaropleiding Zakenwijzer Het is tijd voor nieuw en ander leiderschap en management We kunnen ons niet meer verloven te blijven doen wat we deden. Als alles verandert,

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

Sweeburg advies training opleiding

Sweeburg advies training opleiding Sweeburg advies training opleiding Algemene Brochure Praktijkgerichte opleidingen en cursussen voor professionals individueel klassikaal incompany www.sweeburg.nl 1 Sweeburg Verbeter je kennis én haal

Nadere informatie

Slaap lekker. Samenvatting van tips en handvatten

Slaap lekker. Samenvatting van tips en handvatten Slaap lekker Samenvatting van tips en handvatten Waar lig jij als ondernemer wakker van? Kan een werkgever altijd alles zeggen? Medewerker kan alles zeggen en als het niet bevalt: ziek Oplossing was: alleen

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

HRM Monitor. te gebruiken voor o.a. medewerkers tevredenheidsonderzoek. tevens te gebruiken voor het meten van belangrijke HR thema s als

HRM Monitor. te gebruiken voor o.a. medewerkers tevredenheidsonderzoek. tevens te gebruiken voor het meten van belangrijke HR thema s als HRM Monitor te gebruiken voor o.a. medewerkers tevredenheidsonderzoek tevens te gebruiken voor het meten van belangrijke HR thema s als - bevlogenheid - - transformationeel leiderschap - - talent- en persoonlijkheidsonderzoek

Nadere informatie

Vitaliteit & Presteren. Werken is Topsport. Meer veerkracht, meer energie, betere prestaties

Vitaliteit & Presteren. Werken is Topsport. Meer veerkracht, meer energie, betere prestaties Vitaliteit & Presteren Werken is Topsport Meer veerkracht, meer energie, betere prestaties screening mentaal fysiek talent team Werken is Topsport Meer veerkracht, meer energie, betere prestaties Je wilt

Nadere informatie

Training Communicatievaardigheden

Training Communicatievaardigheden Training Communicatievaardigheden Communicatie vaardigheden: succesvol en verbindend communiceren Wat zou het fijn zijn als Jan een keer normaal zou communiceren. Mijn leidinggevende communiceert ook nooit

Nadere informatie

Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld.

Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld. Leergangen 2019-2020 Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld. Hoe werkt het? 1. Kies de leergang die jij graag wilt volgen. Waarin wil jij je ontwikkelen? Wat

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

Wat klanten over VIPP zeggen

Wat klanten over VIPP zeggen Wat klanten over VIPP zeggen Opdrachtgevers Van de complexe analyse rondom inzetbaarheid naar een concreet plan van aanpak levert maatwerk op waar we echt mee verder kunnen. PROGRAMMA Het VIPP programma

Nadere informatie

Opleidingsmonitor 2014-2015. Door: NIDAP, in samenwerking met Springest

Opleidingsmonitor 2014-2015. Door: NIDAP, in samenwerking met Springest Opleidingsmonitor 2014-2015 Door: NIDAP, in samenwerking met Springest Introductie Dit is de tweede editie van het NIDAP B2C onderzoek gebaseerd op meer dan 3000 interviews met professionals [18+] die

Nadere informatie

BURNIN. 29 april 2015. Allard Winterink Commercieel directeur Capabiliy. Geen burn out maar burn in!

BURNIN. 29 april 2015. Allard Winterink Commercieel directeur Capabiliy. Geen burn out maar burn in! BURNIN Geen burn out maar burn in! 29 april 2015 Allard Winterink Commercieel directeur Capabiliy Generatie Bedrijfsvoering actief ondersteunen bedrijfsvoering meer adviserende rol opzetten expertisecentrum

Nadere informatie

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT #VACATURE Digital HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT Lepaya maakt met innovatieve en gepersonaliseerde leeroplossingen bedrijfstrainingen effectiever en meer engaging. De startup heeft afgelopen jaar een uitstekende

Nadere informatie

Lean management vaardigheden

Lean management vaardigheden Lean management vaardigheden Lean management : meer dan tools Je gaat met Lean aan de slag of je bent er al mee bezig. Je ziet dat Lean over een set prachtige tools beschikt en je beseft dat het ook een

Nadere informatie

Teamontwikkeling Onderzoek Resultaten

Teamontwikkeling Onderzoek Resultaten Onderzoek Resultaten In juni 2018 hebben wij, Hanneke Jaques en Caja Revenich een online onderzoek uitgevoerd naar teamontwikkeling binnen organisaties. Waarom dit onderzoek? Samenwerken in teams is in

Nadere informatie

LEARNING ACCELERATOR

LEARNING ACCELERATOR 2e Editie Start 12 september! LEARNING ACCELERATOR HET GROEIPROGRAMMA VOOR LEARNING PROFESSIONALS Het groeiprogramma voor learning professionals Inhoud Wat is de 227 Learning Accelerator? Programma Voor

Nadere informatie

Online Training Academy

Online Training Academy Online Training Academy Auteur: Natasja Jager overzicht trainingen Datum: 6 november 2012 Versie: november 2012 Kant-en-klare trainingen in de Academy versie november 2012 Onderwerpen per thema Presentatievaardigheden

Nadere informatie

Transformatie naar een wendbare organisatie

Transformatie naar een wendbare organisatie Transformatie naar een wendbare organisatie Ervaringen bij ING Paul Spronk Wat speelt er in de banksector? Zijn er overeenkomsten met de zorgsector? - Productie gedreven - Gefragmenteerd - Veel procedures

Nadere informatie

ACADEMIE. De online portal waar u kunt.. Werken aan uw toekomst. Branchepakketten

ACADEMIE. De online portal waar u kunt.. Werken aan uw toekomst. Branchepakketten ACADEMIE De online portal waar u kunt.. Werken aan uw toekomst Branchepakketten Een leven lang leren Dat is in een snel veranderende wereld, óók voor elke werknemer in uw bedrijf, een noodzaak. Bij veel

Nadere informatie

ZAKENWIJZER GROEI. beter worden, beter blijven. zakenw zer. passie voor mensen.

ZAKENWIJZER GROEI. beter worden, beter blijven. zakenw zer. passie voor mensen. Groei Management in & leidinggeven ZAKENWIJZER GROEI beter worden, beter blijven zakenw zer passie voor mensen. Alles verandert. Nu jij nog! Jaaropleiding We kunnen ons niet meer verloven te blijven doen

Nadere informatie

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent Menukaart Loopbaanevents Investeer in jouw talent Inhoud 1. LOOPBAANEVENTS OP LOCATIE... 3 Inleiding... 3 Praktisch... 3 2. TALENT ONTWIKKELEN ( TALENTMANAGEMENT)... 4 (her)ken je Talent/ Kernkwaliteiten...

Nadere informatie

Praktisch Human Resource Management

Praktisch Human Resource Management ONTWIKKEL JEZELF Praktisch Human Resource Management Ontwikkel jezelf tot een onafhankelijke HR Partner in Business Human Resources Voor wie? Iedereen die niet specifiek is opgeleid in het HR vak, nieuw

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

NRG: Building Energy for Performance. Introducing the science of well-being to corporate life www.energystrategy.eu

NRG: Building Energy for Performance. Introducing the science of well-being to corporate life www.energystrategy.eu NRG: Building Energy for Performance Introducing the science of well-being to corporate life www.energystrategy.eu Doelstellingen voor deelnemers aan het NRG programma* 1 Energiepeil van alle deelnemers

Nadere informatie

BDO Summerschool Advisory 2018

BDO Summerschool Advisory 2018 BDO Summerschool Advisory 2018 Ik ben Future Proof Met de organisatie/ mijn leidinggevende Met mijn vak Met mijn medewerkers Met mijn team Met het managen van veranderingen Met nieuwe technologie Met mezelf

Nadere informatie

E-book. In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus

E-book. In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus 7 5 6 3 4 2 1 E-book In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus Inleiding Het doel van de HR-cyclus is: medewerkers ondersteunen in het leren en presteren, zodat zij maximaal bijdragen aan het succes van

Nadere informatie

MAATWERK OPLEIDINGEN 10 basisopleidingen 19 Modules Kies & Mix

MAATWERK OPLEIDINGEN 10 basisopleidingen 19 Modules Kies & Mix WIN TRAININGEN MAATWERK OPLEIDINGEN 10 basisopleidingen 19 Modules Kies & Mix 10 Basisopleidingen PMO, de start-up Prince II Foundation IPMA PMO P3O Foundation IPM voor de projectbeheerser Leading SAFe

Nadere informatie

VITALITEITSTRAININGEN

VITALITEITSTRAININGEN VITALITEITSTRAININGEN DOEL VAN TRAINEN Het doel van de training is het faciliteren van bewustwording, het stimuleren van persoonlijk leiderschap en gedragsverandering. Een training is altijd interactief

Nadere informatie

Security Awareness

Security Awareness Security Awareness info@avk.nl 085-208 3388 www.avk.nl Security Awareness: Bewustwording en gedragsverandering Veilig werken met IT middelen wordt steeds belangrijker, bijvoorbeeld door de (grote) afhankelijkheid

Nadere informatie

. Winstgevendheid door wenbaarheid. Wendbare organisaties bieden zekerheid voor de toekomst. 24 april 2012

. Winstgevendheid door wenbaarheid. Wendbare organisaties bieden zekerheid voor de toekomst. 24 april 2012 . Winstgevendheid door wenbaarheid Wendbare organisaties bieden zekerheid voor de toekomst 24 april 2012 wie zijn wij Optines Consultancy is als HRM business partner gespecialiseerd in verandermanagement,

Nadere informatie

21st Century Skills Training

21st Century Skills Training Ontwikkeling van competenties voor de 21 e eeuw - Vernieuwend - Voor werknemers van nu - Met inzet van moderne en digitale technieken - - Integratie van social media - Toekomstgericht - Inleiding De manier

Nadere informatie

ZW ARBO dienstverlening voor het UWV

ZW ARBO dienstverlening voor het UWV ZW ARBO dienstverlening voor het UWV Even voorstellen DHC Wij zijn een expertise bedrijf gericht op het thema duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Goed en gemotiveerd je werk kunnen doen, nu en in de

Nadere informatie

Smartfeedback.

Smartfeedback. Inhoud Topsport 3 Wat is Smartfeedback 4 Filosofie 5 Topsport In de sport wordt succes bepaald door de kwaliteiten van de sporters. Daarom investeren topsporters continu in hun eigen ontwikkeling. Dit

Nadere informatie

Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens. Zorg & ICT beurs 15 maart 2017

Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens. Zorg & ICT beurs 15 maart 2017 Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens Zorg & ICT beurs 15 maart 2017 De drie organisaties Adapcare: Levert ECD voor ouderen- en gehandicaptenzorg, RIBW s en jeugdzorg. g-company: Google Cloud Premier

Nadere informatie

Opleidingskalender najaar 2019

Opleidingskalender najaar 2019 Opleidingskalender najaar 2019 Opgelet! Deze opleidingskalender is een momentopname. Op onze website vind je de meest actuele data terug. Wil je weten hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn in een bepaalde

Nadere informatie

LEARNING ACCELERATOR

LEARNING ACCELERATOR Start 24 januari 2019! LEARNING ACCELERATOR HET GROEIPROGRAMMA VOOR LEARNING PROFESSIONALS Het groeiprogramma voor learning professionals Inhoud Wat is de 227 Learning Accelerator? Programma Voor wie?

Nadere informatie

CarrièreBoost. Praktische begeleiding voor werknemers die zich succesvol willen presenteren op de arbeidsmarkt anno nu

CarrièreBoost. Praktische begeleiding voor werknemers die zich succesvol willen presenteren op de arbeidsmarkt anno nu CarrièreBoost Praktische begeleiding voor werknemers die zich succesvol willen presenteren op de arbeidsmarkt anno nu Op zoek naar een nieuwe baan waar begin ik?! Reorganisatie, inkrimping, u bent ontslagen!

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE - 2 -

INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE - 2 - Workshops Top Secretaries 2012 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE - 2-1 TRAININGSCARROUSEL - 3-1.1. Projectmanagement - 3-1.2. Overtuigend beïnvloeden - 4-1.3. Communiceren met NLP - 5-1.4. Effectiever met emotionele

Nadere informatie

Workshop opleiding op leeftijd. Margreet Verbeek

Workshop opleiding op leeftijd. Margreet Verbeek Workshop opleiding op leeftijd Margreet Verbeek Workshop opleiding op leeftijd Werken aan een gezonde toekomst Kom in beweging! 2 Wat gaan we doen? Kennismaking: Wie zijn wij? Actieve kennismaking Ik ga

Nadere informatie

The Future: what s in it for us!

The Future: what s in it for us! The Future: what s in it for us! Tim Rook Marketing Republic! 16 juni 2010 Persoonlijke introductie: Chief Inspiration Officer: Marketing Republic! Ruim 20 jaar ervaring in Channel Marketing & Communicatie:

Nadere informatie

Trainingen die je in beweging brengen!

Trainingen die je in beweging brengen! Trainingen die je in beweging brengen! Een training bij Caro van Roon brengt je in beweging. Dat levert je inzichten, ervaringen en kennis op over jezelf en de ander. Je leert vanuit je eigen persoonlijkheid

Nadere informatie

Lumina Life voor duurzame gezondheid en vitaliteit van mens en organisatie

Lumina Life voor duurzame gezondheid en vitaliteit van mens en organisatie Lumina Life voor duurzame gezondheid en vitaliteit van mens en organisatie Lumina Life is een uniek instrument dat medewerkers in de zakelijke markt helpt om duurzaam gezond en vitaal te kunnen blijven

Nadere informatie

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Situationeel leidinggeven Situationeel leidinggeven, krachtig in iedere situatie Als leidinggevende probeer jij het beste uit je medewerkers te halen. Daar profiteert de organisatie van, maar

Nadere informatie

Workshop en coaching Plezier in je (levens)loopbaan

Workshop en coaching Plezier in je (levens)loopbaan Workshop en coaching Plezier in je (levens)loopbaan Persoonlijk leiderschap in je loopbaan voor Young Career Professionals Persoonlijk leiderschap in je loopbaan voor Mid Career Professionals Persoonlijk

Nadere informatie

IZA Bedrijfszorg. De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener. Informatie voor werkgevers

IZA Bedrijfszorg. De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener. Informatie voor werkgevers De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener IZA Bedrijfszorg Informatie voor werkgevers Goed voor elkaar D3742-201311 IZA Bedrijfszorg: beste aanpak van

Nadere informatie

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN COMMUNICEREN VANUIT JE KERN Wil je duurzaam doelen bereiken? Zorg dan voor verbonden medewerkers! Afgestemde medewerkers zijn een belangrijke aanjager voor het realiseren van samenwerking en innovatie

Nadere informatie

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie!

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie! Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden Jouw talent, onze ambitie! Je vindt het belangrijk om te blijven investeren in je eigen ontwikkeling. Zeker als je nieuwe vaardigheden

Nadere informatie

Kijk voor het complete aanbod in 2017 ook op

Kijk voor het complete aanbod in 2017 ook op Kijk voor het complete aanbod in 2017 ook op www.sbiformaat.nl NIEUW IN DE OR / WOR (W)OR voor beginnende OR-leden 11 april 10 oktober Utrecht 18 mei 7 november 20 juni 7 december 14 september Basiscursus

Nadere informatie

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced Leiderschap trainingen Coachend Leidinggeven Leiderschap van Nu Leiderschap van Nu - Advanced Persoonlijke Effectiviteit trainingen Optimaal Omgaan met Tijd en Werkdruk Vergroot je Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Nadere informatie

Training Stressmanagement

Training Stressmanagement Training Stressmanagement Training Stressmanagement, veerkrachtig omgaan met werkdruk Een burn-out en overspannenheid zijn aandoeningen die grotendeels worden veroorzaakt door grote mate van stress op

Nadere informatie

Vitaliteit & Presteren. Maximale Teamkracht. Word met je team energieker, creatiever en productiever

Vitaliteit & Presteren. Maximale Teamkracht. Word met je team energieker, creatiever en productiever Vitaliteit & Presteren Maximale Teamkracht Word met je team energieker, creatiever en productiever Maximale Teamkracht Word met je team energieker, creatiever en productiever Daar droom je toch van. Teamleden

Nadere informatie

Stressverlagende. Productiviteits Workshops. om te leren denken als een Ninja

Stressverlagende. Productiviteits Workshops. om te leren denken als een Ninja Stressverlagende Productiviteits Workshops om te leren denken als een Ninja INHOUD Onze missie 4 Waarom we anders zijn 5 Hoe we kunnen helpen 6 In-House workshops 6 Denk Productief! Zo word je een Productiviteits

Nadere informatie

Traject. Reïntegratie 2e Spoor

Traject. Reïntegratie 2e Spoor Traject Reïntegratie 2e Spoor Re-integratie 2 e spoor The art of human development Na uitval door ziekte zal een werknemer normaal gesproken re-integreren bij de huidige werkgever. Dit kan echter niet

Nadere informatie

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket Uw personeels- en salarisadministratie zijn van groot belang voor uw bedrijf en uw personeel. Om er voor te zorgen

Nadere informatie

Klantcase. Tandartsenpraktijk t Plein. Uw betrouwbare, financiële partner waar u altijd op kunt rekenen!

Klantcase. Tandartsenpraktijk t Plein. Uw betrouwbare, financiële partner waar u altijd op kunt rekenen! Klantcase Tandartsenpraktijk t Plein Uw betrouwbare, financiële partner waar u altijd op kunt rekenen! Wie Tandartsenpraktijk t Plein Kea Lambregts (praktijkmanager) Aanleiding en doel van de samenwerking?

Nadere informatie

WORKSHOP WERKGELUK & LEIDERSCHAP HAPPY PEOPLE BETTER BUSINESS EVENT Alex Slavenburg / 20 Maart 2018

WORKSHOP WERKGELUK & LEIDERSCHAP HAPPY PEOPLE BETTER BUSINESS EVENT Alex Slavenburg / 20 Maart 2018 WORKSHOP WERKGELUK & LEIDERSCHAP HAPPY PEOPLE BETTER BUSINESS EVENT Alex Slavenburg / 20 Maart 2018 ALEX SLAVENBURG Eigenaar van Daarvoor: Veelheid aan leidinggevende rollen bij Rabobank, o.a. Hoofd Talent

Nadere informatie

Toets-ICT. Vaardig en veilig online. Producten en prijzen 2014 Toets-ICT

Toets-ICT. Vaardig en veilig online. Producten en prijzen 2014 Toets-ICT Toets-ICT Vaardig en veilig online Producten en prijzen 2014 Toets-ICT Vaardig en veilig online 1 April 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Maak kennis met Toets-ICT... 3 Opbouw en inhoud... 4 Examenmogelijkheden...

Nadere informatie

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Workshop Netwerken Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Breekt het zweet je uit als je het woord netwerken hoort? Toch netwerken we overal, ook jij: in de rij bij de bakker,

Nadere informatie

Het Mens Effect. hetmenseffect.nl

Het Mens Effect. hetmenseffect.nl Het Mens Effect hetmenseffect.nl Uw organisatiedoelen & het effect van talent In deze dynamische tijd vormt de mens weer de kern van succesvolle organisaties. Welke uitdaging ook, ICT-systemen, processen

Nadere informatie

W A A R D E V O L L E I D E R S C H A P

W A A R D E V O L L E I D E R S C H A P W A A R D E V O L L E I D E R S C H A P I N S P I R E E R M A N A G E C O A C H Waardevol klantcontact LEERGANG VOOR TEAMLEIDERS Waardevol leiderschap Jouw creativiteit heeft ruimte nodig Een klantcontactcentrum

Nadere informatie

Duurzame Inzetbaarheid Speerpunt voor OR en bestuurder. Jan Booij, tri-plus. Programma

Duurzame Inzetbaarheid Speerpunt voor OR en bestuurder. Jan Booij, tri-plus. Programma Duurzame Inzetbaarheid Speerpunt voor OR en bestuurder Jan Booij, tri-plus Programma Wie ben ik Duurzame Inzetbaarheid? Wat speelt een rol? Aanpak Wat kun je als OR Afsluiting Wat is het profiel van een

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

LEARNING LAB. Training: Ontwerp een onderwijskundig sterke e-learningervaring. donderdag 20 oktober van uur

LEARNING LAB. Training: Ontwerp een onderwijskundig sterke e-learningervaring. donderdag 20 oktober van uur LEARNING LAB Training: Ontwerp een onderwijskundig sterke e-learningervaring donderdag 20 oktober van 10.00 17.30 uur Training: Ontwerp een onderwijskundig sterke e Learningervaring Marcel de Leeuwe verzorgt

Nadere informatie

IZA Bedrijfszorg. De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener. Informatie voor werkgevers

IZA Bedrijfszorg. De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener. Informatie voor werkgevers De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener IZA Bedrijfszorg Informatie voor werkgevers Goed voor elkaar D3042-201502 IZA Bedrijfszorg: beste aanpak van

Nadere informatie

FACILITATION TRAINING. De kunst en kunde van het faciliteren

FACILITATION TRAINING. De kunst en kunde van het faciliteren FACILITATION TRAINING De kunst en kunde van het faciliteren Facilitation training de kunst en kunde van het faciliteren In samenwerking met Mischief Makers organiseert de Merlijn groep een 3 daagse training

Nadere informatie

Rule your health. sinds ik greenhabit doe, ben ik mentaal wendbaarder, heb ik meer energie om de problemen die ik tegenkom op te lossen

Rule your health. sinds ik greenhabit doe, ben ik mentaal wendbaarder, heb ik meer energie om de problemen die ik tegenkom op te lossen Rule your health sinds ik greenhabit doe, ben ik mentaal wendbaarder, heb ik meer energie om de problemen die ik tegenkom op te lossen www.greenhabit.nl Vitaliteitsopleiding voor bedrijven en organisaties

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

Seminar Sociale Innovatie 3 februari 2011

Seminar Sociale Innovatie 3 februari 2011 Seminar Sociale Innovatie 3 februari 2011 Workshop Werken op maat Nog even terugblikken.. Waar hebben we het ook al weer over gehad..? De arbeidsrelatie van nu, en het steeds groter wordende verschil met

Nadere informatie

Bijlage 1. Opleidingen binnen Leiden; afd.conmc; EvdP, 03-09-2009 1

Bijlage 1. Opleidingen binnen Leiden; afd.conmc; EvdP, 03-09-2009 1 Bijlage 1 Opleidingen binnen de Gemeente Leiden Zoals in het strategisch HRM plan staat aangegeven zijn opleidingen één van de belangrijkste middelen om met onze medewerkers de organisatiedoelen te kunnen

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon: KAM Opleidingen Procesmanagement Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job Procesmanagement Contact Welkom bij KAM

Nadere informatie

PRAKTISCH INZICHT IN SALES

PRAKTISCH INZICHT IN SALES PRAKTISCH INZICHT IN SALES LEER IN JOUW EIGEN TEMPO, TIJD- EN PLAATS ONAFHANKELIJK NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 EFFICIËNTE COMBINATIE TUSSEN LIVE EN ONLINE LEREN! 2 INLEIDING Ben je werkzaam in de sales

Nadere informatie

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Personal branding Personal branding, waar sta jij voor? Wat vind je belangrijk? Wat maakt jou uniek? Tijdens de workshop Personal branding ga je op ontdekkingstocht naar jouw waarden en kwaliteiten.

Nadere informatie

Whitepaper Communicatie op de werkvloer WHITEPAPER. Communicatie. op de werkvloer. 10 tips om communicatie op de werkvloer te verbeteren!

Whitepaper Communicatie op de werkvloer WHITEPAPER. Communicatie. op de werkvloer. 10 tips om communicatie op de werkvloer te verbeteren! Whitepaper Communicatie op de werkvloer WHITEPAPER Communicatie op de werkvloer 10 tips om communicatie op de werkvloer te verbeteren! Een organisatie is zo goed als de kwaliteit van de onderlinge communicatie.

Nadere informatie

E-book. In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus

E-book. In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus 7 5 6 3 4 2 1 E-book In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus Inleiding Het doel van de HR-cyclus is: medewerkers ondersteunen in het leren en presteren, zodat zij maximaal bijdragen aan het succes van

Nadere informatie