is een online platform waar medisch professionals en zorginstellingen elkaar eenvoudig en snel kunnen vinden, zonder tussenkomst van derden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "is een online platform waar medisch professionals en zorginstellingen elkaar eenvoudig en snel kunnen vinden, zonder tussenkomst van derden."

Transcriptie

1

2 Over is een online platform waar medisch professionals en zorginstellingen elkaar eenvoudig en snel kunnen vinden, zonder tussenkomst van derden. is een web-based community waar alle relevante informatie voor iedereen beschikbaar is. is een initiatief van de psychiaters Jan Willem Louwerens en Joost Mertens. Platform en marktplaats Op de website, die voor abonnees volledig toegankelijk is, kunnen alle partijen elkaar direct ontmoeten zonder verdere tussenkomst van derden. Een eventuele overeenkomst tussen aanbieder en vrager is verder een zaak tussen beide partijen; is géén partij en bemiddelt niet. Voor de professionals wordt hun privacy optimaal gewaarborgd. De professional bepaalt namelijk zelf welke gegevens wel of niet zichtbaar zijn én ook welke organisaties toegang tot zijn/haar gegevens krijgen. Instellingen krijgen up-to-date inzicht in beschikbare capaciteit en prijs. Behalve de online marktplaatsfunctie, biedt de website ook uitgebreide informatie over fiscale, juridische, pensioen en verzekeringsgerelateerde zaken. Deze informatie wordt verzorgd door onze partners, allen specialisten op hun eigen vakgebied. Voor Professionals Vacatures zoeken Door te zoeken in de vacatures krijgt de professional direct inzicht in de bestaande vraag. Hij of zij kan rechtstreeks met de zorginstelling contact opgnemen. Persoonlijk profiel Een medisch professional kan een profiel aanmaken. In dit profiel worden naast persoonlijke gegevens, informatie opgenomen over zijn vakgebied (psychiater, verpleegkundige, psycholoog, enzovoort), eventuele subspecialismen, huidige beschikbaarheid en informatie zoals het uurtarief, maximale reisafstand en opzegtermijn.

3 Voor welke professional is interessant? Recent geregistreerde medisch specialisten ( jonge klaren ) Interim werken biedt de flexibele mogelijkheid om onafhankelijk werkvormen en omgevingen te verkennen en de juiste keuze te maken voor bv. een dienstverband of andere arbeidsrelatie, organisatie of type afdeling Medisch specialisten in dienstverband Naast een deeltijd dienstverband kan interim-werken (ev. tijdelijk) het zicht op nieuwe mogelijkheden openen zonder eerst het dienstverband te moeten opzeggen. Ook kan deze wijze van werken variatie brengen of een welkome aanvulling bieden op het (beperkte) carrièreperspectief. Flexibiliteit van een organisatie is een uitdaging! Medisch specialisten met bijzondere ervaring of deskundigheid Bijzondere toegevoegde ervaring of deskundigheid kunnen juist in interim-functies goed tot hun recht komen. Dit geldt voor ervaring op het gebied van klinisch management, bijv. bij gerichte verander- of ontwikkelingstrajecten, maar ook bij het realiseren van zorginhoudelijk vernieuwende projecten. Flexibiliteit biedt de mogelijkheid de deskundigheid breder in te zetten en te ontwikkelen, terwijl bij veranderingstrajecten het afbreukrisico in een interim-opdracht beter op te vangen is. Medisch specialisten met een deeltijdrol in de gezinssfeer Interim werken kan (ev. in combinatie met een deeltijd dienstverband) een ideale werkvorm zijn naast een volledige rol als ouder in een gezin met opgroeiende kinderen, waarbij flexibiliteit een belangrijke reden kan zijn om professioneel aktief te kunnen blijven. Vrijgevestigde specialisten Interim-werken kan een aantrekkelijk vervolg of aanvulling vormen op de vrijgevestigde praktijk, m.n van psychiaters, die van tijd tot tijd graag in teamverband en flexibeler wil werken of voor wie de druk en beperkingen vanuit regelgeving, administratieve plichten, en formele procedures een negatief stempel op het werkplezier uitoefenen. Gepensioneerde medisch specialisten Voor gepensioneerde medisch specialisten, die een betaalde actieve rol als professional willen blijven spelen is interim-werken een uitkomst, die een professionele beroepsuitoefening in onafhankelijkheid en met een grote mate van vrijheid en flexibiliteit garandeert. Waarom? biedt een ruim overzicht van beschikbare tijdelijke vacatures, zodat de kans op een aansluitende aanstelling groot is en vrijheid door keuzemogelijkheid. biedt ondersteuning (zowel via de site als door onafhankelijke persoonlijke consultatie) bij onderhandeling, contractering en andere formeel juridische, fiscale en verzekerings- aangelegenheden. is een plek voor medische professionals die samen met de werkgevers streven naar maximale professionele flexibiliteit, doelgerichte efficiëntie en kwaliteit.

4 Voor zorginstellingen Aangesloten zorginstellingen kunnen zoeken in de database van professionals en deze filteren op beschikbare periode, specialisme, uurtarief en regio. Wanneer een zorginstelling een geschikte kandidaat vindt, kan zij rechtstreeks contact met hem of haar opnemen. Overzichtelijk profiel met alle relevante bedrijfsinformatie van de zorginstelling. Compleet overzicht van alle vacatures van de zorginstelling op een rijtje.

5 Vacatures plaatsen Zorginstellingen plaatsen vacatures. Het aantal is afhankelijk van de gekozen abonnementsvorm. Ingeschreven professionals kunnen in één oogopslag zien aan welk specialisme binnende zorginstelling behoefte bestaat. Professionals die geïnteresseerd zijn in een vacature kunnen rechtstreeks contact opnemen met de contactpersoon van de zorginstelling. Professionals vinden Aangesloten zorginstellingen kunnen naast het plaatsen van vacatures, ook zelf heel gemakkelijk zoeken in een databestand van beschikbare professionals. Aan de hand van een aantal criteria kunnen professionals gevonden worden die voldoen aan specifieke eisen. De zorginstelling bepaalt samen met de professional onder welke voorwaarden men een overeenkomst aangaat, zonder tussenkomst van derden. Zorginstellingen hebben met een uitstekend instrument in handen om de kosten voor het aantrekken van goed personeel zelf in de hand te houden.

6 Ondersteuning biedt, naast het bij elkaar brengen van zorginstellingen en professional, ook een uitgebreide ondersteuning voor beide partijen op het gebied van interim werken. Aangesloten zorginstellingen en professionals kunnen onbeperkt gebruik maken van de uitgebreide vraag en antwoordrubriek. Ook krijgt u de beschikking over diverse voorbeeldcontracten en een handige tarievencalculator. Partners heeft een drietal partners bereid gevonden om te participeren in. Deze partners zijn specialisten op het gebied van gezondheidsrecht, fiscaal recht, pensioenen en verzekeringen. Zij beschikken ook over ruime kennis en ervaring over het opstellen van contracten en diverse financiële en andere vraagstukken voor medische professionals. Deze deskundige partners zullen uw vragen gaan beantwoorden in de Vraag en Antwoord rubriek op de website. Kwaliteitsbevordering & Community Met de Vraag en Antwoord rubriek, wil de community van medische professionals ondersteuning bieden. Indien uit reacties van aangesloten leden blijkt dat er behoefte bestaat aan regionale (eventueel geaccrediteerde) workshops, zullen wij deze in samenwerking met onze partners gaan organiseren. Het streven is om flexibele inzet door medische professionals te bevorderen en de kwaliteit ervan te verbeteren door de leden relevante informatie op het gebied van pensioenen, contracten, financiën, de fiscus en verzekeringen aan te bieden. Op termijn zal er een feedback systeem worden geïmplementeerd om de kwaliteit van zowel de vacatures als van de medische professional zo goed mogelijk te weerspiegelen. De mogelijkheid om via visitatie ten behoeve van de herregistratie te realiseren ligt in het verlengde hiervan. Uiteindelijk is ons doel dat de hele website, inclusief het geïntegreerd terugkoppelingssysteem, alle beschikbare capaciteit optimaal benut, en kwaliteitsbevordering gestimuleerd wordt waarbij kwaliteit en prijs in verhouding zijn. Dat is in het belang van onze patiënten en de hele gezondheidszorg.

7 Tarieven U kunt gratis een indruk krijgen van de mogelijkheden van de website. Daarbij kunt u zoeken in de geanonimiseerde database. Professionals Om alle informatie te kunnen zien vragen wij een bijdrage; u kunt kiezen tussen een kwartaalabonnement 25,-- inclusief B.T.W. of een jaarabonnement voor 75,-- inclusief B.T.W. Als abonnee kunt u zelf contact opnemen met instellingen en instellingen die u (indien van toepassing) vinden kunnen u ook contacteren, zonder verdere tussenkomst van.. Zorginstellingen Om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden kunt u als zorginstelling een abonnement nemen. De tarieven zijn afhankelijk van de gekozen abonnementsvorm. Om ervoor te zorgen dat ook voor elke organisatie aantrekkelijk is, hebben wij een ruim aanbod van diverse abonnementsvormen. Details vindt u op de laatste pagina. Organisaties kunnen ook eenmalig kiezen voor een proefabonnement tegen gereduceerd tarief: gedurende een periode van twee maanden kunnen ze gebruik maken van het pakket Small voor een bedrag van 150,-- exclusief B.T.W. Dit biedt dan de mogelijkheid om gedurende deze periode één vacature te plaatsen, onbeperkt online de vacature te wijzigen, het bedrijfsprofiel op de website van te plaatsten en onbeperkt te zoeken in de database van de professionals. Voor het aanmaken van een account en verdere vragen, kunt u gerust contact opnemen met ons, door op de website het contactformulier in te vullen of door een te sturen naar: vragen@

8 Abonnementsvormen psychiaters 2010 Professionals Individuele psychiaters (aanbod professionals) 75,-inclusief BTW per jaar Vrij bewerkbaar profiel en toegang tot de vacatures gedurende 1 jaar Korting op inschrijfgeld Workshops Zorginstellingen Losse advertentie 200,- 1 vacature plaats gedurende 10 weken Spoed advertentie 500,- 1 vacature plaats gedurende 5 weken gedurende 5 weken vermelding op de homepage van eenmalig versturen van de advertentie in een infomail naar alle professionals in de database Pakket Small 1500,- per jaar maximaal 1 vacature positie waar u onbeperkt vacatures kunt plaatsen bedrijfsprofiel op de website van Pakket Medium 2000,- per jaar maximaal 2 vacature posities waar u onbeperkt vacatures kunt plaatsen bedrijfsprofiel op de website van Pakket Large 2500,- per jaar maximaal 5 vacature posities waar u onbeperkt vacatures kunt plaatsen bedrijfsprofiel op de website van Pakket X-Large 3500,- per jaar maximaal 10 vacature posities waar u onbeperkt vacatures kunt plaatsen bedrijfsprofiel op de website van Pakket Premium Class ,- per jaar of 6.000,- per half jaar of 4.000,- per kwartaal Als Pakket X-large, plus o banner op de homepage van die direct verwijst naar openstaande vacatures o Tot 3x per jaar zonder extra kosten spoedadvertentie met infomail naar alle professionals o 5 inlogcodes Proefpakket 150,- eenmalig gedurende 2 maanden maximaal 1 vacature positie waar u onbeperkt vacatures kunt plaatsen bedrijfsprofiel op de website van Nota Bene! Specifieke extra diensten zijn mogelijk, zoals een op een specifiek deel van de abonnees gerichte direct mail. Hiervoor is geen vast tarief, maar dit wordt steeds in onderling overleg vastgesteld. De tarieven zijn nu gebaseerd op een betrekkelijk kleine database (alleen psychiaters). Bij uitbreiding van diensten naar andere beroepsgroepen kunnen voor toegang tot deze nieuwe databases extra kosten worden berekend. Tariefswijzigingen voorbehouden. Weergegeven tarieven voor de zorginstellingen zijn exclusief B.T.W.

Handleiding Registratie

Handleiding Registratie Handleiding Registratie Registratie Als werkgever of werving & selectie intermediair heeft u de mogelijkheid vacatures te plaatsen binnen het Linkwell netwerk. Met behulp van dit document wordt u stap

Nadere informatie

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING MENSEN MAKEN HET VERSCHIL Als ze op de juiste plek zitten. In het juiste team. Als zij hun talent kunnen omzetten in toegevoegde waarde. Wij adviseren, ondersteunen

Nadere informatie

Zorgspecialist in de Arbeidsmarkt Arbeidsmarktspecialist in de Zorg. MedischeBanenbank.nl

Zorgspecialist in de Arbeidsmarkt Arbeidsmarktspecialist in de Zorg. MedischeBanenbank.nl Zorgspecialist in de Arbeidsmarkt Arbeidsmarktspecialist in de Zorg MedischeBanenbank.nl de voordelen 1. Specifiek bereik gehele gezondheidszorg 2. Hoge conversie 3. Betere vindbaarheid van uw vacatures

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com Dè online marketing vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten? Dan bent

Nadere informatie

tussenkomst van detacheerders en/ of uitzendburo's brengen we werkgevers en werkzoekenden direct bij elkaar.

tussenkomst van detacheerders en/ of uitzendburo's brengen we werkgevers en werkzoekenden direct bij elkaar. Komindebouw.nl is het arbeidsmarktplatform voor en door de bouw- en infrasector opgezet. Bouwend Nederland, Aannemersfederatie, FNV Bouw en o.a. CNV Vakmensen zijn ondersteunende partners. Vacatures, stageplaatsen,

Nadere informatie

StepStone in cijfers Augustus 2014

StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 961,662 Aantal bezoeken 342,486 Unieke bezoekers 236,063 Aantal vacatures 957 Afgelopen maand in een notendop

Nadere informatie

StepStone in cijfers Juni 2015

StepStone in cijfers Juni 2015 StepStone in cijfers Juni 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.120.283 Aantal bezoeken 425.093 Unieke bezoekers 304.291 Aantal vacatures 1172

Nadere informatie

STEPSTONE IN CIJFERS. April

STEPSTONE IN CIJFERS. April April 2019 1/7 Informatie over de bezoekers van StepStone Bezochte pagina s 4.524.587 Bezoeken 1.358.796 Unieke bezoekers 808.529 Jobs online 6846 Bij StepStone zetten we alles in het werk om nog meer

Nadere informatie

STEPSTONE IN CIJFERS. Juni

STEPSTONE IN CIJFERS. Juni Juni 2018 1/6 Informatie over de bezoekers van StepStone Bezochte pagina s 3.903.525 Bezoeken 1.120.083 Unieke bezoekers 630.911 Jobs online 7285 Bij StepStone zetten we alles in het werk om nog meer gemotiveerde

Nadere informatie

StepStone in cijfers Januari 2016

StepStone in cijfers Januari 2016 StepStone in cijfers Januari 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 4.683.229 Aantal bezoeken 1.203.462 Unieke bezoekers 699.806 Aantal jobs 4755

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com De online marketing gespecialiseerde vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten?

Nadere informatie

StepStone in cijfers April 2016

StepStone in cijfers April 2016 StepStone in cijfers April 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 5.579.141 Aantal bezoeken 1.394.184 Unieke bezoekers 803.439 Aantal jobs 5998 De

Nadere informatie

StepStone. Onze producten en tarieven

StepStone. Onze producten en tarieven StepStone Onze producten en tarieven Vacatures Onderstaande services zijn standaard inbegrepen in de tarieven van de vacatures: KWALITATIEVE KANDIDATEN MEER DAN 45 PARTNERS Uw vacature wordt gratis gepubliceerd

Nadere informatie

Adverteren op SERC.nl

Adverteren op SERC.nl Adverteren op SERC.nl Inhoudsopgave INLEIDING... 1 ADVERTENTIEPAKKETTEN... 1 PAKKET 38... 1 PAKKET 150... 2 STATISTIEKEN... 3 DIRECT ADVERTEREN OP SERC... 4 VOORWAARDEN ADVERTEREN OP SERC... 5 Inleiding

Nadere informatie

StepStone in cijfers September 2015

StepStone in cijfers September 2015 StepStone in cijfers September 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.077.987 Aantal bezoeken 384.782 Unieke bezoekers 275.829 Aantal vacatures

Nadere informatie

Hotsheet Oktober - December 2012

Hotsheet Oktober - December 2012 Hotsheet Oktober - December 2012 StepStone feiten en cijfers StepStone feiten en cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 4.841.739 Aantal bezoeken 1.377.466 Unieke bezoekers 948.607 Aantal vacatures 3.597

Nadere informatie

Vacatures, stages, snuffel stages en leerwerkplekken op Natuursteenvacatures.nl zijn voor starters en ervaren professionals op alle niveau's.

Vacatures, stages, snuffel stages en leerwerkplekken op Natuursteenvacatures.nl zijn voor starters en ervaren professionals op alle niveau's. Natuursteenvacatures.nl is het arbeidsmarktplatform voor en door de natuursteensector opgezet. Doel is om meer mensen enthousiast te maken over onze sector en om alle mogelijkheden in beeld te brengen.

Nadere informatie

StepStone in cijfers Maart 2015

StepStone in cijfers Maart 2015 StepStone in cijfers Maart 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.294.915 Aantal bezoeken 469.907 Unieke bezoekers 324.103 Aantal vacatures 1.040

Nadere informatie

Vacatures, stages, snuffel stages en leerwerkplekken op Natuursteenbanen.nl zijn voor starters en ervaren professionals op alle niveau's.

Vacatures, stages, snuffel stages en leerwerkplekken op Natuursteenbanen.nl zijn voor starters en ervaren professionals op alle niveau's. Natuursteenbanen.nl is het arbeidsmarktplatform voor en door de natuursteensector opgezet. Doel is om meer mensen enthousiast te maken over onze sector en om alle mogelijkheden in beeld te brengen. Natuursteenbanen.nl

Nadere informatie

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT GZNDHDSZRG GZNDHDSZRG is een activiteit van Uitgeverij SWP in samenwerking met de Logavak Opleidingsgroep en Logacom Conference Logistics. ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET

Nadere informatie

Personeelsbezetting Nieuwe stijl. U bent aan zet.

Personeelsbezetting Nieuwe stijl. U bent aan zet. Personeelsbezetting Nieuwe stijl. U bent aan zet. De zorgmarkt verandert en hiermee ook de zorgvraag. Om aan deze telkens veranderende vraag te kunnen voldoen, is een flexibele personeelsbezetting het

Nadere informatie

Informatie voor (zorg)organisaties

Informatie voor (zorg)organisaties Informatie voor (zorg)organisaties ZorgPortaal.nl netwerk Januari 2015, versie 1.2 Stichting Care Net Holland (CNH) Over het ZorgPortaal.nl netwerk Bijna 15 jaar een begrip binnen de Nederlandse zorg-

Nadere informatie

Hotsheet september 2013

Hotsheet september 2013 Hotsheet september 2013 StepStone feiten & cijfers StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1,649,870 Aantal bezoeken 535,112 Unieke bezoekers 348,222 Aantal vacatures 1,380 September

Nadere informatie

PACK ONLINE MEDIAKIT 2015 PAGINA 1

PACK ONLINE MEDIAKIT 2015 PAGINA 1 PAGINA 1 PACK ONLINE Pack Online is hét online platform voor de verpakkingssector. Dagelijks worden nieuwsberichten, artikelen, reportages, wetenswaardigheden, achtergronden en nog veel meer over de verpakkingssector

Nadere informatie

Hotsheet Januari - Maart 2013

Hotsheet Januari - Maart 2013 Hotsheet Januari - Maart 2013 StepStone feiten en cijfers StepStone feiten en cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 5.523.763 Aantal bezoeken 1.569.025 Unieke bezoekers 1.079.957 Aantal vacatures 4.125

Nadere informatie

ACQUISITIEFOLDER INFORMATIE EN PAKKETTEN

ACQUISITIEFOLDER INFORMATIE EN PAKKETTEN ACQUISITIEFOLDER INFORMATIE EN PAKKETTEN WAT IS HET CNN Het Criminologisch Netwerk Nederland (Het CNN) is een landelijk netwerk voor criminologen waarin het bijeenbrengen van de academische wereld en het

Nadere informatie

StepStone. in cijfers. Juli

StepStone. in cijfers. Juli StepStone in cijfers Juli 2019 Informatie over de bezoekers van StepStone Bezochte pagina s 3.453.218 Bezoeken 990.865 Unieke bezoekers 617.117 Jobs online 6316 Bij StepStone zetten we alles in het werk

Nadere informatie

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht -

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - Ziezzo. Uw personeel goed geregeld. Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - gevers. Uw personeel

Nadere informatie

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! 750 FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD OMZET (Bron: NFV) WAT IS FRANCHISE+? VAKBLAD WEBSITES NIEUWSBRIEF KANDIDATEN-DATABASE

Nadere informatie

W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215. E: info@techniekvacatures.net

W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215. E: info@techniekvacatures.net W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215 E: info@techniekvacatures.net Waarom techniekvacatures.net? Dè techniek vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met engineers en technisch specialisten?

Nadere informatie

info Nspyre Freelance Professionals Schrijf je nu in!

info Nspyre Freelance Professionals Schrijf je nu in! Nspyre Freelance Professionals Schrijf je nu in! info Nspyre Externe Inhuur Herculesplein 24 3584 AA Utrecht T 088-827 50 00 F 088-827 50 99 www.nspyre.nl/freelance externeinhuur@nspyre.nl Nspyre Nspyre

Nadere informatie

Handleiding Werkgeverspunt

Handleiding Werkgeverspunt Handleiding Werkgeverspunt In het werkgeverspunt kan een organisatie gebruikmaken van het HR platform met alle tools voor werkgevers en organisaties. Er kan geswitcht worden naar het loopbaanplatform zoals

Nadere informatie

HKC Academy, trainingen waarmee Jeugdzorg professionals een verschil kunnen maken!

HKC Academy, trainingen waarmee Jeugdzorg professionals een verschil kunnen maken! HKC Academy, trainingen waarmee Jeugdzorg professionals een verschil kunnen maken! Jeugdzorg professionals moeten aan ontzettend veel eisen voldoen. Zo zijn er allerlei regels, wetgeving, kwaliteitseisen

Nadere informatie

Brochure abonnementen Viisi Finance

Brochure abonnementen Viisi Finance Brochure abonnementen Viisi Finance Brochure abonnementen Viisi Finance Een nieuw huis, een nieuwe uitdaging in uw carrière, trouwen, gezinsuitbreiding, u ontvangt een nalatenschap... Uw wensen en behoeften

Nadere informatie

StepStone in cijfers Oktober 2016

StepStone in cijfers Oktober 2016 StepStone in cijfers Oktober 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.111.890 Aantal bezoeken 456.173 Unieke bezoekers 326.412 Aantal vacatures 1092

Nadere informatie

Facility-info.com De vacaturebank voor de facility professional

Facility-info.com De vacaturebank voor de facility professional Facility-info.com De vacaturebank voor de facility professional Profiel Facility-info.com Een zeer goed bezochte website op het gebied van facility management met 100.000 bezoekers en 850.000 pageviews

Nadere informatie

Visie op de toekomst

Visie op de toekomst Visie op de toekomst Wekelijks contact met uw klant Aanvulling op uw zorgplicht Hoogwaardige informatieve en commerciële respons Uw klant altijd op de hoogte Professionele toevoeging aan uw advies Doorlopend

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor Interimpuls-licentiehouders (versie 3, 25 april 2012).

Gebruikershandleiding voor Interimpuls-licentiehouders (versie 3, 25 april 2012). Gebruikershandleiding voor Interimpuls-licentiehouders (versie 3, 25 april 2012). Het gebruik van Interimpuls wijst zich grotendeels van zelf. Toch kan het zo zijn dat u nadere informatie wenst. Deze handleiding

Nadere informatie

Onderhoudsafspraken. Klant: Voorbeeld Document: Voorbeeld Overeenkomst Datum: 19/08/11 Document versie: 1.0

Onderhoudsafspraken. Klant: Voorbeeld Document: Voorbeeld Overeenkomst Datum: 19/08/11 Document versie: 1.0 Onderhoudsafspraken Klant: Voorbeeld Document: Voorbeeld Overeenkomst Datum: 19/08/11 Document versie: 1.0 Inhoudsopgave 1 De vormen van onderhoud... 3 1.1 Constructief: Uw systeem up-to-date... 3 1.2

Nadere informatie

Werkgeverschap onze zorg

Werkgeverschap onze zorg Werkgeverschap onze zorg Even voorstellen Werknemer Werknemer Singel Personele Diensten neemt het juridische werkgeverschap over van bedrijven. Hierdoor lopen bedrijven geen arbeidsrechtelijke risico s,

Nadere informatie

Hieronder volgen hiervan een aantal gegevens en de vragen die (extra) gesteld zijn.

Hieronder volgen hiervan een aantal gegevens en de vragen die (extra) gesteld zijn. ZP Onderzoek 2016 Introductie In de eerste maanden van 2016 heeft FastFlex haar jaarlijkse ZP Onderzoek uitgezet onder zzp ers binnen Nederland. Deze online vragenlijst heeft in totaal zes weken open gestaan

Nadere informatie

StepStone in cijfers Augustus 2014

StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone in cijfers Augustus 2014 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 3.706.485 Aantal bezoeken 1.033.556 Unieke bezoekers 567.185 Aantal jobs 5139

Nadere informatie

1 rubriek + 10 trefwoorden. 1 categorie +

1 rubriek + 10 trefwoorden. 1 categorie + Advertentie factsheet Bied.nl (2012 v.1) Bereik duizenden kooplustige klanten op een eenvoudige en voordelige manier. Bied heeft het nieuwste concept in handen om de markt van vraag en aanbod bij elkaar

Nadere informatie

PERSONEEL ARCHITECTUUR & BOUW = VASTGOED BEL VOOR INFO: 020 65 88 888 WWW.LAROTONDA.COM

PERSONEEL ARCHITECTUUR & BOUW = VASTGOED BEL VOOR INFO: 020 65 88 888 WWW.LAROTONDA.COM PERSONEEL Interim Team Mascotte Excursies Bedrijsuitjes Arbeidsvoorwaarden Opleidingen Erkend leerbedrijf Stageplaatsen Vacatures Solliciteer Contact INTERIM PERSONEEL La Rotonda Projectondersteuning biedt

Nadere informatie

Contacteer ons snel als u interesse hebt om een vacature te publiceren of een pakket aan te kopen. Stuur ons een e-mail via hello@careerstyler.

Contacteer ons snel als u interesse hebt om een vacature te publiceren of een pakket aan te kopen. Stuur ons een e-mail via hello@careerstyler. PRIJZEN EN PAKKETTEN Contacteer ons snel als u interesse hebt om een vacature te publiceren of een pakket aan te kopen. Stuur ons een e-mail via hello@careerstyler.com BESCHIKBARE PAKKETTEN 1 JOB 3 JOBS

Nadere informatie

connectfinance connectfinance

connectfinance connectfinance connectfinance connectfinance Inhoudsopgave 3 dotconnectfinance in 10 steekwoorden > 4 Aanmelden financieel interim-meers > 5 Aanmelden financieel interim-meers De perfect match in de praktijk De kosten

Nadere informatie

PACK ONLINE MEDIAKIT 2016 PAGINA 1

PACK ONLINE MEDIAKIT 2016 PAGINA 1 PAGINA 1 PACK ONLINE Pack Online is hét online platform voor de verpakkingssector. Dagelijks worden nieuwsberichten, artikelen, reportages, wetenswaardigheden, achtergronden en nog veel meer over de verpakkingssector

Nadere informatie

Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg

Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg Werving Selectie Assessment Loopbaanbegeleiding Coaching Detachering Interim HR Research Derks & Derks adviseurs in human talent Werving

Nadere informatie

STEPSTONE IN CIJFERS. Januari

STEPSTONE IN CIJFERS. Januari Januari 2019 1/7 Informatie over de bezoekers van StepStone Bezochte pagina s 3.291.296 Bezoeken 1.008.605 Unieke bezoekers 612.969 Jobs online 5452 Bij StepStone zetten we alles in het werk om nog meer

Nadere informatie

Online oplossingen voor meer zelfredzaamheid en burgerparticipatie

Online oplossingen voor meer zelfredzaamheid en burgerparticipatie Online oplossingen voor meer zelfredzaamheid en burgerparticipatie Achtergrond Zorgvoorelkaar Ontstaan vanuit Stichting I-nspire Breng mensen dichter bij elkaar: vraag en aanbod van zorg en welzijn transparant

Nadere informatie

STEPSTONE IN CIJFERS. Januari

STEPSTONE IN CIJFERS. Januari Januari 2018 1/6 Informatie over de bezoekers van StepStone Bezochte pagina s 3.200.932 Bezoeken 995.337 Unieke bezoekers 629.970 Jobs online 5988 Bij StepStone zetten we alles in het werk om nog meer

Nadere informatie

Hotsheet juni

Hotsheet juni Hotsheet juni 2014 StepStone feiten & cijfers StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1,012,616 Aantal bezoeken 381,867 Unieke bezoekers 258,591 Aantal vacatures 1051 Mei in een notendop

Nadere informatie

StepStone. Onze rekruteringsoplossingen en prijslijst

StepStone. Onze rekruteringsoplossingen en prijslijst StepStone Onze rekruteringsoplossingen en prijslijst Inhoudstafel 03 De Perfecte Match 04 Vacatures: standaarddiensten inbegrepen 05 Vacatures: standaard en gepersonaliseerde jobaanbiedingen 06 Vacatures:

Nadere informatie

HANDLEIDING 1.0 BEDRIJFSPAGINA NIEUWSBERICHTEN & VACATURES

HANDLEIDING 1.0 BEDRIJFSPAGINA NIEUWSBERICHTEN & VACATURES HANDLEIDING 0 BEDRIJFSPAGINA NIEUWSBERICHTEN & VACATURES INHOUD NEVI REGISTRATIE REGISTREREN INLOGEN 4 CONTROLE PANEL: MIJN BEDRIJF 5 BEDRIJFSPAGINA 6 DE VOORKANT 6 HET MANAGEN VAN DE BEDRIJFSPAGINA 7

Nadere informatie

Begrippenlijst. Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. Register Zorgprofessionals. Uitvoeringsregelingen

Begrippenlijst. Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. Register Zorgprofessionals. Uitvoeringsregelingen Begrippenlijst Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden Register Zorgprofessionals Uitvoeringsregelingen Vastgesteld door het College Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals op 10

Nadere informatie

Arbeidsmarktsituatie

Arbeidsmarktsituatie Informatiebrochure Arbeidsmarktsituatie De arbeidsmarkt kent een aantal bekende complexe vraagstukken, waaronder een oplopende werkloosheid, scholing en pensionering. Daarnaast heeft de arbeidsmarkt een

Nadere informatie

Services en diensten Verkoop recreatiewoning

Services en diensten Verkoop recreatiewoning Services en diensten Verkoop recreatiewoning Uw recreatiewoning plaatsen Uw recreatiewoning plaatsen en verkopen via Vakantiehuiswinkel is: Eenvoudig Snel Geen kosten en zonder enige vorm van verplichting.

Nadere informatie

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Adverteren op maat! Elke onderneming uit de industriemarkt kan adverteren op vraagenaanbod.nl. U hoeft geen groot bedrijf, geen marketingkennis

Nadere informatie

ZOEKVAKANTIEWERK.NL. Kwartaalstage (3 maanden)** Jaarstage (12 maanden)**

ZOEKVAKANTIEWERK.NL. Kwartaalstage (3 maanden)** Jaarstage (12 maanden)** Sales brochure 2014 Over Melon Media Melon Media, opgericht in 2000, is een Nederlandse internet onderneming die zich bezighoudt met het ontwikkelen en exploiteren van diverse internet concepten. Melon

Nadere informatie

Van inzicht naar actie. Vitaliteitvoordezorg.nl. Nu met benchmark voor Ziekenhuizen, VVT, GGZ en GHZ!

Van inzicht naar actie. Vitaliteitvoordezorg.nl. Nu met benchmark voor Ziekenhuizen, VVT, GGZ en GHZ! Vitaliteit voor de zorg 3 Vitaliteitvoordezorg.nl Nu met benchmark voor Ziekenhuizen, VVT, GGZ en GHZ! Gericht sturen op vitaliteit en inzetbaarheid van zorgmedewerkers Van inzicht naar actie Veel zorginstellingen

Nadere informatie

ADVERTEREN OP BULKONLINE

ADVERTEREN OP BULKONLINE ADVERTEREN OP BULKONLINE Voor vakgenoten BulkOnline is hét internetportaal voor de bulkindustrie in België en Nederland. Alles over de handling van leest u hier. Vraag en aanbod vinden elkaar feilloos

Nadere informatie

Doelgericht adverteren

Doelgericht adverteren Advertentie- en Promotietarieven 2017/2018 Doelgericht adverteren Ckaart heeft een van de grootste, specifieke bestanden aan kaarthouders van Nederland. De ultieme manier om uw producten of activiteiten

Nadere informatie

OPLAGE MAGAZINE REDACTIONELE FORMULE. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine lezers

OPLAGE MAGAZINE REDACTIONELE FORMULE. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine lezers OPLAGE MAGAZINE In print 24.000 (abonnees, losse verkoop) Online magazine 18.000 lezers ONLINE BEREIK Nieuwsbrief (wekelijks) 14.000 abonnees Website 56.000 bezoeken en 28.000 unieke bezoekers p/m SOCIAL

Nadere informatie

De mobiele match voor flexibel werken in de zorg

De mobiele match voor flexibel werken in de zorg De mobiele match voor flexibel werken in de zorg Stel je voor... Handen waar ze nodig zijn. Afdelingen waar volop gewerkt wordt. Ingewerkte en betrokken mensen die hun vak beheersen. Diensten die gemakkelijk

Nadere informatie

Wat doet Community De Bilt Werkt wel en niet? Het platform Community De Bilt Werkt is een activiteit van Stichting ZZP De Zes Kernen De Bilt.

Wat doet Community De Bilt Werkt wel en niet? Het platform Community De Bilt Werkt is een activiteit van Stichting ZZP De Zes Kernen De Bilt. Algemene voorwaarden In deze algemene voorwaarden proberen we zo duidelijk mogelijk uiteen te zetten wat Community De Bilt Werkt doet, wat zij niet doet en wat de verantwoordelijkheden zijn voor ons en

Nadere informatie

Pagina 1 OPTIES & TARIEVEN 2015 ADVERTORIALS ADVERTENTIES INSERTS PROMOTIEBIJLAGEN

Pagina 1 OPTIES & TARIEVEN 2015 ADVERTORIALS ADVERTENTIES INSERTS PROMOTIEBIJLAGEN Pagina 1 OPTIES & TARIEVEN 2015 ADVERTORIALS ADVERTENTIES INSERTS PROMOTIEBIJLAGEN Pagina 2 INHOUDSOPGAVE 1. BREDE AANDACHT VOOR UW BEDRIJF, PRODUCT, DIENST OF ACTIVITEIT 2. GROOT BEREIK VAN IN PRIVACY

Nadere informatie

Samenwerking brochure Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform 2015/2016

Samenwerking brochure Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform 2015/2016 Stichting Samenwerking brochure Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform 2015/2016 Met de diverse advertentiemogelijkheden die wij bieden, kunt u zelf uw eigen promotiecampagne

Nadere informatie

Ontdek Freelancehouse: flexibele organisaties hebben de toekomst

Ontdek Freelancehouse: flexibele organisaties hebben de toekomst Ontdek Freelancehouse: flexibele organisaties hebben de toekomst 1 Flexibele organisaties hebben de toekomst De arbeidsmarkt verandert. Overheid en bedrijfsleven kiezen bewust voor de flexibele inzet van

Nadere informatie

REDACTIONELE FORMULE OPLAGE MAGAZINE ONLINE BEREIK SOCIAL MEDIA. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine 3.

REDACTIONELE FORMULE OPLAGE MAGAZINE ONLINE BEREIK SOCIAL MEDIA. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine 3. OPLAGE MAGAZINE In print 3.000 (abonnees, losse verkoop) Online magazine 3.800 lezers ONLINE BEREIK Nieuwsbrief (wekelijks) 3.500 abonnees Website 27.000 bezoeken en 9.000 unieke bezoekers p/m SOCIAL MEDIA

Nadere informatie

Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL

Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL Hét crossmediale medium om de boekenbranche te bereiken. 40-131216-01 mediabrochure BB NL.indd 1 11-02-2014 13:26:39 2 Mediabrochure 2015 www.boekblad.nl BOEKBLAD is

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden en tarieven

Advertentiemogelijkheden en tarieven Advertentiemogelijkheden en tarieven www.marinagids.nl GROOT BEREIK LAGE KOSTEN DUIDELIJKE AFSPRAKEN UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN MarinaGids.nl biedt een uniek en simpel online platform met een zoekmachine

Nadere informatie

Onderhoudsafpraken Unc Inc

Onderhoudsafpraken Unc Inc Onderhoudsafpraken Unc Inc Datum: 21/07/11 Document versie: 1.3 1 Inhoudsopgave Onderhoudsafpraken Unc Inc... 1 1 Inhoudsopgave... 2 2 Waarom deze OA?... 3 3 Duur van de overeenkomst... 3 4 Overzicht van

Nadere informatie

freelancer & zzp er: Spring in onbekommerd ondernemerschap

freelancer & zzp er: Spring in onbekommerd ondernemerschap freelancer & zzp er: Spring in onbekommerd ondernemerschap Tentoo vindt dat je als freelancer of zzp er moet kunnen springen en vliegen. Dat niets je klein of tegen mag houden. En als je wilt vliegen,

Nadere informatie

Samenwerken bij werving & selectie en talentontwikkeling

Samenwerken bij werving & selectie en talentontwikkeling Samenwerken bij werving & selectie en talentontwikkeling Talentenpool: 2 Juni 2016 Nijmegen Nico Sekeris Talentenpool: Flexibilisering en werkzekerheid kan samen Airbnb concepten versterken werving & selectie

Nadere informatie

Freelancers en zzp ers kiezen voor vrijheid.

Freelancers en zzp ers kiezen voor vrijheid. Freelancers en zzp ers kiezen voor vrijheid. Onderneem met Tentoo. tentoo.nl Zelfstandig zijn betekent niet dat u er alleen voor staat. Daarom is er Tentoo. De diensten van Tentoo Payrolling Zzp-support

Nadere informatie

Inloggen op e-interplace stapsgewijs een eerste indruk Stap 1:

Inloggen op e-interplace stapsgewijs een eerste indruk Stap 1: Inloggen op e-interplace stapsgewijs een eerste indruk Stap 1: Na invoeren van uw klantnummer en wachtwoord (die u per e-mail zijn toegestuurd bij het aanmaken van uw account) klikt u op Inloggen, en dan

Nadere informatie

Hotsheet november 2013

Hotsheet november 2013 Hotsheet november 2013 StepStone feiten & cijfers StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1,730,386 Aantal bezoeken 553,732 Unieke bezoekers 369,601 Aantal vacatures 1,430 November

Nadere informatie

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Hét carrière-evenement voor de financiële branche Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Carrière-evenement voor de financiële branche Marcommunity organiseert op zaterdag 21 mei 2011 de eerste

Nadere informatie

Wie kent werken in Boxtel? Waarvan kent u werken in Boxtel?

Wie kent werken in Boxtel? Waarvan kent u werken in Boxtel? Voor zover mensen mij nog niet kennen ik ben Els van Esch, manager van het Personeelsdiensten Centrum Boxtel Werken in Boxtel is een initiatief van het PDC. Wie kent werken in Boxtel? Waarvan kent u werken

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten.

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. DIENSTENWIJZER In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. Wie zijn wij? AV risico- en assurantieadviseurs is een onafhankelijke intermediair voor

Nadere informatie

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl Mediakit 2012 Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl De media van FMM De 5 belangrijkste redenen om in FMM media te adverteren 1 FMM is marktleider met het grootste

Nadere informatie

Handleiding Dienstverleners Vivium Services

Handleiding Dienstverleners Vivium Services Handleiding Dienstverleners Vivium Services Versie 0.5 12-6-2019 Inhoud Dienstverlener worden... 2 Wie kan dienstverlener worden?... 2 Wat is een dienst?... 2 In drie stappen online... 2 De promotie pakketten....

Nadere informatie

Dit Privacy Statement ziet op alle verwerkingen die worden uitgevoerd door ons en voornoemde gelieerde ondernemingen.

Dit Privacy Statement ziet op alle verwerkingen die worden uitgevoerd door ons en voornoemde gelieerde ondernemingen. Privacy Statement Dit is het Privacy Statement van GovernIT B.V. h.o.d.n. Cqure. (Cqure, wij, onze, ons). Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens en geven hierover graag

Nadere informatie

een uitstekende deal voor ondernemers

een uitstekende deal voor ondernemers Peugeot FINANCial LEASE een uitstekende deal voor ondernemers Zelf beheren is goedkoper leasen Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om

Nadere informatie

Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s

Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s Cash Results CV Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s Postbus 457 3700 AL Zeist Telefoon:0611517726 Email: perdok@juridischenmanagement.nl Internet: www.cashresults.nl

Nadere informatie

Brochure abonnementen Viisi Finance

Brochure abonnementen Viisi Finance Brochure en Viisi Finance Brochure en Viisi Finance Een nieuw huis, een nieuwe uitdaging in uw carrière, trouwen, gezinsuitbreiding, u ontvangt een nalatenschap... Uw wensen en behoeften kunnen voortdurend

Nadere informatie

EFFICIËNT bouwen 59,- BSL. met BSL Psychologie Totaal PSYCHOLOGIE 12,50 TOTAAL. WebTV

EFFICIËNT bouwen 59,- BSL. met BSL Psychologie Totaal PSYCHOLOGIE 12,50 TOTAAL. WebTV EFFICIËNT bouwen E-learning aan UW VAKkennis met BSL Psychologie Totaal tijdschriften online + archief Abonnement 3.000,- 59,- aan waarde voor maar: Slechts 12,50 BSL PSYCHOLOGIE TOTAAL Meer informatie

Nadere informatie

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld Financiële Diensten Uw financiën efficiënt en goed geregeld n of diensten? Neem dan contact met ons op: rtfondsen.nl - www.sportfondsen.nl Wilt u meer weten over een van onze producte Telefoon: (020) 3550

Nadere informatie

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine mediakit 2011 www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine biedt u het grootste crossmediale bereik onder facility management

Nadere informatie

doe mee aan Overheid & ICT! 7.000 klanten en prospects leggen Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd

doe mee aan Overheid & ICT! 7.000 klanten en prospects leggen Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd www.overheid-en-ict.nl doe mee aan Overheid & ICT! Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd 7.000 klanten en prospects leggen contact met 140 exposanten, 34% voor het eerst! 2 Inhoud

Nadere informatie

NationaleVacaturebank en Tweakers & Computable IT banen. De sterkste combinatie van merken om ICT ers te werven in Nederland

NationaleVacaturebank en Tweakers & Computable IT banen. De sterkste combinatie van merken om ICT ers te werven in Nederland NationaleVacaturebank en Tweakers & Computable IT banen De sterkste combinatie van merken om ICT ers te werven in Nederland Het grootste bereik onder ICT ers Krapte op de ICT markt ICT ers zijn belangrijk

Nadere informatie

SportCareer. de nr. 1 vacaturebank voor de sport. HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1

SportCareer. de nr. 1 vacaturebank voor de sport. HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1 de nr. 1 vacaturebank voor de sport HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1 In deze handleiding maakt u kennis met SportCareer waarmee u al vacatures online kunt brengen. De website van SportCareer werkt zeer

Nadere informatie

De verbinding tussen de boer en uw producten.

De verbinding tussen de boer en uw producten. De verbinding tussen de boer en uw producten. Maak snel uw nieuwe producten bekend en maak contact met betrokken boeren via Boerderij Connect Wat is Boerderij Connect? Boerderij Connect is het nieuwe professionele

Nadere informatie

ThomaLife. Financieel inzicht, bepaal uw eigen koers! uw schakel naar zekerheid!

ThomaLife. Financieel inzicht, bepaal uw eigen koers! uw schakel naar zekerheid! ThomaLife Financieel inzicht, bepaal uw eigen koers! uw schakel naar zekerheid! ThomaLife Al onze cliënten hebben financiële doelstellingen voor nu en voor later. U bent er misschien niet iedere dag mee

Nadere informatie

Handleiding: XML Vacature Interface. voor webbeheerders

Handleiding: XML Vacature Interface. voor webbeheerders Handleiding: XML Vacature Interface voor webbeheerders INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING...3 1.1 FEEDBACK... 3 2 BASISPRINCIPES...4 2.1 CRITERIA... 4 2.2 FILTEREN... 5 1 Inleiding Via de XML-interface kunnen de

Nadere informatie

Pica 2 Marketing. marketing SEO Content beheer Social Media.

Pica 2 Marketing.  marketing SEO Content beheer Social Media. Tarievenlijst 2017 alle tarieven excl. BTW -vanaf 15 augustus 2017 Onder Pica 2 vallen drie onderdelen: Consultancy, (online)marketing en Design/Hosting. Pica 2 Consultancy Marktonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Business Club DAS. Vrij om te ondernemen

Business Club DAS. Vrij om te ondernemen Business Club DAS. Vrij om te ondernemen Word lid en versterk direct uw bedrijf Altijd advies door een specialist wanneer ú dat wilt Een persoonlijk adviseur die u scherp houdt tijdens het ondernemen Uw

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie Als header graag mijn logo met ernaast Rob Keehnen Werving & Selectie In oranje ernaast Passie voor vast en tijdelijk personeel Aan de onderzijd(fooder) een oranje balk op elke pagina met adres. HOME PAGINA

Nadere informatie