Nieuwsbrief 8 Schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 8 Schooljaar"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 8 Schooljaar Op dinsdagavond 14 november 2017 om 19.30u organiseren wij een voorstelling van De kast vol troost en een babbelavond hierrond. Deze kast biedt materialen aan om kinderen te ondersteunen wanneer zij te maken krijgen met een verliessituatie zoals een sterfgeval, echtscheiding, adoptie, Wij willen graag tonen wat je allemaal kan vinden in de kast vol troost zodat jullie als ouders ook weten wat er allemaal is, welke thema s er zijn Er zal die avond ook tijd zijn om onderling van ideeën te wisselen en om over dit onderwerp te praten met elkaar. WELKOM Je kan je nog inschrijven op de volgende adressen: leen.loos@vbssterbos.be / femke.vanturnhout@vbssterbos.be Troost is daar waar pijn gewoon mag zijn Troost is jouw verdriet op mijn tafel. Pijn die er mag zijn. Troost is de kracht van stilte. Mijn luisteren zonder oordeel. Troost is oefenen in weinig. Niet oordelen. Niet spreken. Geen wijze raad. Troost is amper iets. Behalve er zijn. Daar en dan. Dichtbij. Vrije Basisschool Sterbos, NIEUWSBRIEF

2 Technotrailer: nieuws vanuit de technoredactie: door Charles Loos en Leon Luyckx Dinsdag 7 november stond de Technotrailer op de speelplaats. Dit mochten we allemaal doen: gel maken met chemische spullen bruggen bouwen met bamboestokken en rekkertjes en hierna werd de brug met gewichten getest of de brug sterk genoeg was een dobbelsteen maken uit hout, de ogen juist tekenen en echt de gaatjes boren een voorpagina van een tijdschrift en een strip maken met een computerprogramma een film maken met een ipad en legomannekes lampen laten branden en een elektromotor en een zoemer dmv een batterij en kabels verbinden, laten werken ons talent vinden door spelletjes te spelen (zelfkennis, teamkracht, bewegingskracht, wiskundekracht, taalkracht, muziekkracht, beeldkracht, natuurkracht ) een robot een puzzel laten maken en als het lukte danste de robot op leuke muziek zelf groene elektriciteit maken door te fietsen met een laser een muurtje kaarsrecht en loodrecht metsen (het waren echter maar papieren stenen) met ipad een QR-code scannen en er zelf eentje maken en een paar technische apps uitproberen (voorbeelden: met een vrachtwagen rijden, parkeren, een ruimteschip laten landen). Onze kijk op de toekomst: In de toekomst gaan er vele technische beroepen zijn. daarom mochten we met het vijfde en het zesde vanalles uitproberen. Dit mochten we een hele dag doen om goesting te krijgen in chemie en technologie. Er is veel vraag naar technische beroepen. Wij willen de taal van de toekomst spreken en dat is de taal van technologie en wetenschappen (hebben we gelezen in het tijdschriftje dat we gekregen hebben.) Charles: Ik wil voetballer worden maar als dat niet lukt rechter. Ik zal dan veel op de computer zitten en de wetten zitten daar allemaal in en ook de straffen. Met de computer en wie weet wat nog allemaal kan ik dan alles regelen. Leon: ik wil later iets met technologie maar ook niet teveel. Smartphones kunnen we niet meer wegdenken en andere technische gadgets ook niet. Onze meester heeft voor zijn verjaardag een soort van horloge gekregen waarop vanalles te zien is. Als de technologie goed werkt werken dingen en machines en robots sneller en fijner. Auto s die zelf rijden, operaties kunnen gebeuren door robots in een ziekenhuis, bijvoorbeeld in de aders van het oog kunnen ze nu al met een zeer fijn staafje zodat er niet getrild wordt met de handen en de ogen niet gekwetst worden. Ons leven zal zeker binnen enkele jaren vol technologie zitten. Er gebeurt nu al zoveel aan automatiseren en techniek. En alles gaat niet alleen voor de rijken zijn. Er gaat veel vraag zijn naar nieuwe dingen en dan worden de iets oudere dingen goedkoper. De aarde gaat ook gezonder worden omdat er dingen gaan uitgevonden worden zodat er geen uitstoot en uitlaatgassen gaan zijn. We hopen dat we nog wel naar een voetbalwedstrijd live kunnen gaan kijken en dat niet alles met technologie wordt gedaan.

3 Fluohesjes Onze Fluomama s, Liesje en Annemie stonden woensdag te supporteren voor alle kinderen die een fluohesje of fluobag droegen! Na een korte berekening kwamen ze me fier vertellen dat 95 % van de kinderen fluo met reflecterende strook droegen! Een heleboel jetons werden dus uitgedeeld. En De klas die de meeste jetons heeft gekregen van onze Fluomama s krijgt een prijs van de Ouderraad!

4 Voorleesweek november Iedereen Leest wil iedereen aansporen om voor te lezen. Omdat voorlezen de taalontwikkeling en de fantasie stimuleert en omdat voorlezen nieuwe werelden opent. Niet alleen bij jonge kinderen, maar ook bij kinderen die zelf al lezen. Dit jaar zetten we bovendien de voorleespapa s en voorleesopa s in de kijker. Natuurlijk zijn ook mama s en oma s welkom! VELE VOORLEESOUDERS HEBBEN ZICH INGESCHREVEN. WAAW! Het Grootouderfeest, een exclusief feest voor grootouders en overgrootouders Op vrijdag, 24 november 2017, is het Grootouderfeest. Alle grootouders en overgrootouders zijn welkom. Dit feest gaat door in de sporthal (aan de school). De deuren gaan open om 8.45 uur en de optredens starten om 9.30 uur. Het einde wordt verwacht rond uur. Na het optreden mogen jullie nog een kijkje nemen in de klas van je kleinkind. De grootouders die het wensen, mogen hun kleinkind mee naar huis nemen. Wapenstilstand: mijmering Zie Soldaten liggen roerloos te liggen in de modder als gevallen bladeren van een boom Met dit verschil De wind speelt niet met hen Te zwaar Ze dekken de aarde en de oorlog toe Geen droom maar een nachtmerrie Op 11 november 1918 om 5 uur s nachts werd er een akkoord getekend die een einde maakt aan de Eerste Wereldoorlog. Er werd afgesproken dat de wapenstilstand om uur in zou gaan. Het elfde uur van de elfde dag van de elfde maand. Tijdens de laatste zes uur vielen er nog vele slachtoffers aan beide kanten. Waaronder de jonge Duitse officier Tomas. Deze sprong om uit zijn loopgraaf om de Amerikanen te informeren dat zijn troepen zich zouden terugtrekken. De Amerikanen hadden nog niets vernomen van de wapenstilstand en schoten de soldaat neer. Op het moment dat hij neervalt stopt het wapengekletter en werd het vervangen door een verschrikkelijke stilte.

5 Kledinginzameling vrijdag 27 oktober DANKJEWEL 2310 kg werd opgehaald! Volgende kledinginzameling: 20 april, na de paasvakantie. NIET TE MISSEN 15 e herfstwandeling vrijdag 24 november 2017 Graag nodigen we familie en vrienden uit om deel te nemen aan de 15 e herfstwandeling. Het belooft weerom een fijne editie te worden. 99% van de wandeling is in het bos! VAN HARTE WELKOM! De wandeling kadert in het thema van HUISJE WELTEVREE, het jaarthema van onze school! Van uur tot uur kan je aan de sporthal vertrekken voor de 15 e Herfstwandeling door een stukje van ons mooie Sterbos, helemaal door de bossen... Onderweg worden er activiteiten voorzien op 2 niveaus: voor kinderen en voor volwassenen. Uit de oplossingen worden er twee gelukkigen geloot die een waardebon krijgen en dit om uur. Tijdens de wandeling kan iedereen zich opwarmen bij een tas warme, lekkere soep. Jeugdster zorgt onderweg voor een hartverwarmend ontvangst met jenever, chocomelk en een versnapering. Alle kinderen maken in de klassen mooie kunstige knutselwerkjes of lekkernijen die op de herfstmarkt verkocht worden aan democratische prijzen. Na de wandeling kan iedereen genieten van een lekkere appelbol, worstenbrood, fruitvlaaike of hotdog in de sporthal. Een lekkere kop koffie, een frisdrank of een frisse pint zijn daarbij natuurlijk ook te verkrijgen. Om alles tijdig te kunnen bestellen, vragen we in te schrijven met onderstaande strook. De inschrijvingsstrook wordt ten laatste op maandag 20 november aan de klastitularis bezorgd. De betaling van zowel drank als eten gebeurt ter plaatse. Let wel: als u lekkernijen besteld heeft en de avond zelf niet aanwezig bent, zullen we deze toch moeten verrekenen én inschrijvingen die na 20 november aan ons worden bezorgd, moeten we weigeren en dit om louter praktische redenen. Wij hopen hiervoor op uw begrip. Onze 15 e editie van ons herfstwandeling wordt zeker een kanjer van een feest om nooit te vergeten.

6 Naam: adres: INSCHRIJVING 15e HERFSTWANDELING 24 NOVEMBER 2017 schrijven in voor de. volwassen wandelaar(s) x 1,50 = herfstwandeling met:. kleine wandelaar(s) = GRATIS en bestellen hierbij :. dubbel worstenbrood x 3,10 =. enkel worstenbrood x 2,60 =. appelbol x 2,60=. hotdog x 1,50 =. fruitvlaaike x 2 = Totaal bedrag =. handen Op zoek naar helpende Wij zijn op zoek naar ouders die ons een handje willen toesteken bij de organisatie van de herfstwandeling. Woensdagmorgen (22 november): we versnijden de pompoenen in de refter. Woensdagavond vanaf uur: we toveren de sporthal om tot een feestzaal (matten leggen, tafels zetten, versieren van de zaal, ). Vrijdagmiddag (24 november) vanaf uur: verder klaarzetten van de feestzaal Vrijdagavond: we zoeken we nog helpende handen om alles vlot te laten verlopen. Indien jij ons hierbij kan helpen, kan je contact opnemen met Sigrid (ouder Ouderraad) via het telefoonnummer: Met Sigrid kan je dan verder afspreken over de soort van taak en het tijdstip. Lichtstoet en de Sint

7 Tot een volgende keer, meester Luc Al geprikt? doorklikken naar vorige nieuwsbrieven aub voor meer informatie: Klimaat met Nic Baltazar

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

11 11 Is geen voetbaluitslag

11 11 Is geen voetbaluitslag Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2018-2019 09 11 2018 11 11 Is geen voetbaluitslag 100 jaar geleden legden de soldaten de wapens neer. Meer dan vier jaar vechten in de loopgraven, met anderen en met zichzelf.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 Schooljaar

Nieuwsbrief 10 Schooljaar Nieuwsbrief 10 Schooljaar 2017-2018 23 11 2017 23? 24 toch! En daar komt de sidecar uit Spanje weer aan Nee, nee helemaal niet correct. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn soms wel ondeugend en deugnietig

Nadere informatie

Goed in je vel Altijd in beweging! Belang van bewegen voor ontwikkeling van de hersenen

Goed in je vel Altijd in beweging! Belang van bewegen voor ontwikkeling van de hersenen Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2018-2019 12 10 2018 Belang van bewegen voor ontwikkeling van de hersenen Voorbije woensdag was dat het onderwerp van de pedagogische studiedag voor de juffen en meesters van onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar Enkele sfeerbeelden van de STRAPDAG, meer foto s op onze website.

Nieuwsbrief 4 Schooljaar Enkele sfeerbeelden van de STRAPDAG, meer foto s op onze website. Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2017-2018 06 10 2017 Enkele sfeerbeelden van de STRAPDAG, meer foto s op onze website. Vrije Basisschool Sterbos, NIEUWSBRIEF Dag van de leerkracht Een welgemeende dankjewel! -

Nadere informatie

Kindertopdag. We slingeren van Volleybal tot Judo en alles er tussenin tot een grote S. Sterbos. Echt wel! Goed in je vel Altijd in beweging!

Kindertopdag. We slingeren van Volleybal tot Judo en alles er tussenin tot een grote S. Sterbos. Echt wel! Goed in je vel Altijd in beweging! Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019 19 10 2018 Kindertopdag De kinderen, onze toppers, hebben genoten op de kindertopdag van: Volleybal Fiets- en loopparcours bewegingsparcours (klimmen, kruipen, springen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Schooljaar

Nieuwsbrief 5 Schooljaar Nieuwsbrief 5 Schooljaar 2017-2018 13 10 2017 In onze school weten we meer over EERLIJKE HANDEL. Week van de Fair Traide Nog tot 14 oktober! Laten we er maar meer dan een jaar van maken! Koffiebonenspel.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Schooljaar

Nieuwsbrief 11 Schooljaar Nieuwsbrief 11 Schooljaar 2017-2018 01 12 2017 Hoort de wind waait door de bomen Vergeet het. Sirenes te horen. Veraf en opeens zo dichtbij Zwarte Klaas en Meisjespiet waren Sinterklaas kwijtgeraakt. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Schooljaar

Nieuwsbrief 1 Schooljaar Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2018-2019 07 09 2018 s Morgens opstaan, nog eens goed uitrekken, slaap uit de ogen wassen en kijken in de spiegel. Even knipogen, mag. Brood schikken, wat groenten en fruit ook,

Nadere informatie

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen.

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen. Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2016-2017 30 09 2016 Onze binnenhuisarchitecten in spe? Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar maart 2017

Nieuwsbrief 20 Schooljaar maart 2017 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 2016-2017 10 maart 2017 Op vrijdag 24 februari was het carnaval op onze school. Toffe foto s zijn er te bewonderen op onze website. Kinderen die de sterren van de dag zijn, verkleed

Nadere informatie

Tot zondag op het schoolfeest. En het wordt een prachtig feest! Zonder jullie geen feest. Nieuwsbrief 27 Schooljaar

Tot zondag op het schoolfeest. En het wordt een prachtig feest! Zonder jullie geen feest. Nieuwsbrief 27 Schooljaar Nieuwsbrief 27 Schooljaar 2018-2019 24 05 2019 Na de verkiezingen zondagochtend zeggen we: Tot zondag op het schoolfeest. En het wordt een prachtig feest! Maar Zonder jullie geen feest. Alvast veel uitnodigende

Nadere informatie

HORIZONTAAL.

HORIZONTAAL. KERSTMIS DECEMBER 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Kerstverhaal in de herfst?

Kerstverhaal in de herfst? Nieuwsbrief 5 Schooljaar 2018-2019 05 10 2018 Kerstverhaal in de herfst? Onze elektronische bel rinkelde precies om halfnegen. De kinderen van de lagere school zochten naar hun boekentas en trokken richting

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

NOVEMBER NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2016 AGENDA NOVEMBER

NOVEMBER NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2016 AGENDA NOVEMBER Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2016 NOVEMBER De winter is er opeens: De bomen zijn bijna kaal. En ook de dood is daar.

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Bezoek ook onze website en blog

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Bezoek ook onze website en blog Nieuwsbrief November 2014 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Vrijaf P 1 Medisch schooltoezicht P 1 Herdenking Wapenstilstand

Nadere informatie

Infoboekje mpi Kompas

Infoboekje mpi Kompas Infoboekje mpi Kompas 2018-2019 1 P agina Welkom Hallo daar! Welkom op onze school. Wist je dat we vier wijzers op onze school hebben? Er is een groene, blauwe, gele en rode wijzer. In elke wijzer zitten

Nadere informatie

Sinterklaas komt naar Wuustwezel Maar eerst.

Sinterklaas komt naar Wuustwezel Maar eerst. Nieuwsbrief 10 Schooljaar 2018-2019 16 11 2018 Sinterklaas komt naar Wuustwezel Maar eerst. nog even 14-18, de sfeervolle ontroerende herdenking van de Groote Oorlog, ook in onze gemeente, op 11 11. De

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Met elke stip die je zet, ga je akkoord met één van deze stellingen:

Met elke stip die je zet, ga je akkoord met één van deze stellingen: Nieuwsbrief 19 Schooljaar 2018-2019 22 02 2019 Week tegen pesten! Kinderen en jongeren worden nog steeds te vaak geconfronteerd met pestsituaties: als slachtoffer, pester of als omstaander. Ook ouders

Nadere informatie

herfstvakantie de eerste vakantie van het schooljaar even loslaten even wat anders spelen! een boswandeling of languit in de zetel

herfstvakantie de eerste vakantie van het schooljaar even loslaten even wat anders spelen! een boswandeling of languit in de zetel Kinderbergnieuws Nieuwsbrief november 2017 Beste lezer, Vrije School Bierbeek Bergstraat 18 3360 Bierbeek www.vrijeschoolbierbeek.be herfstvakantie de eerste vakantie van het schooljaar even loslaten even

Nadere informatie

NAAR HET EERSTE LEERJAAR

NAAR HET EERSTE LEERJAAR NIEUWSBRIEF 1 Beste ouder Het eerste trimester van schooljaar 2018-2019 vloog razendsnel voorbij. Binnen onze school viel er heel wat te beleven. We laten u graag even meegenieten! Een greep uit de voorbije

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief start schooljaar 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Jos en Fientje, de figuurtjes van ons vorig jaarthema, zijn als

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. VERKEER Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. Woensdag samdag : Woensdag is het Samdag. De boodschap is simpel: elke woensdag fietsen en stappen zoveel mogelijk kinderen naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2013

Nieuwsbrief November 2013 Nieuwsbrief November 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Vrijaf P 1 Oudercomité P 1 Herdenking Wapenstilstand P 2 Schoolfotograaf

Nadere informatie

De Pantoffelheld daagt ons uit!

De Pantoffelheld daagt ons uit! Nieuwsbrief 2 Schooljaar 2019-2020 13 09 2019 Hier zijn we dan Zie ons We mogen groeien En groter worden In zon en regen Bloeien Grenzen verkennen Deze verleggen Vasthouden en loslaten Wat komt Dapper

Nadere informatie

ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/ ZELZATE 9060 ZELZATE VB. 09/ / MUZEJA!!!

ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/ ZELZATE 9060 ZELZATE VB. 09/ / MUZEJA!!! VRIJE BASISSCHOOL SINT-LAURENS ZELZATE-WEST ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/25.79.13 9060 ZELZATE 9060 ZELZATE VB. ZELZATE@SLZW.BE 09/344.00.32 09/344.05.16 SCHOOLFEEST 2016: MUZEJA! Beste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL 25 januari 2019 NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL Actie «Warmste Week» Vooreerst willen wij alle ouders, grootouders, vrienden en sympathisanten bedanken voor de bijdrage tijdens de acties voor «de warmste week»

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016.

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016. Ninove, 28 oktober 2016 Einde zomertijd Oranje en rood, warme kleuren paddenstoelen en heerlijke geuren wandelingen door het bos kastanjes rapen in het mos donker, later licht een herfstzonnetje op je

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 WELKOM ALLEMAAL! Blind Vertrouwen Evenwaardig Op maandag 1 september begonnen we er weer aan. Van harte welkom aan alle kinderen,

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

WEGWIJS IN MOBILE. contextbegeleiding. dienst voor

WEGWIJS IN MOBILE. contextbegeleiding. dienst voor dienst voor Contextbegeleiding Mobilé Groot Begijnhof 26 9040 Sint-Amandsberg tel: 09/ 238 44 40 fax: 09/ 229 34 85 e-mail: mobile@vzwdesteiger.be website: www.vzwdesteiger.be WEGWIJS IN MOBILE dienst

Nadere informatie

JAARTHEMA GOED IN JE VEL

JAARTHEMA GOED IN JE VEL Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019 28 09 2018 JAARTHEMA GOED IN JE VEL LOPEN, WANDELEN, JOGGEN Onze opdracht voor het jaarthema is lopen, wandelen en joggen. Daarom heeft het 3 de leerjaar zich ingeschreven

Nadere informatie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie NIEUWSBRIEF GVB OOSTNIEUWKERKE TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie Beste ouder, De voorbije weken was er opnieuw heel wat te beleven op onze school. In de loopbrug in Westrozebeke blikken we

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Schooljaar Bewegen

Nieuwsbrief 3 Schooljaar Bewegen Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2018-2019 21 09 2018 Bewegen Woensdagmorgen waren heel wat kinderen gekleed in hun outfit van hun favoriete sport. Het was immers: Toon je sportclub@school -dag. Ook in de klassen

Nadere informatie

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten.

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Het krantje DECEMBER 2016 Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Je vindt hier zowel informatie rond voorbije evenementen, als mededelingen rond aankomende

Nadere informatie

We need you! Nieuwsbrief 26 Schooljaar Een geheim Onthulling op ons schoolfeest!

We need you! Nieuwsbrief 26 Schooljaar Een geheim Onthulling op ons schoolfeest! Nieuwsbrief 26 Schooljaar 2018-2019 10 05 2019 Een geheim Onthulling op ons schoolfeest! Zoals jullie al op de kalender gezien hebben, gaat ons schoolfeest dit schooljaar door op zondag 26 mei. Wat er

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2015

Informatie tweede clubperiode 2015 Informatie tweede clubperiode 2015 De tijd gaat snel en ook de eerste clubperiode is alweer bijna afgelopen (zaterdag 11 juli 2015). Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Beste ouders, In het nieuws hoort u regelmatig iets over passend onderwijs. Alle scholen hebben hier mee te maken; vanaf 2014 heeft elke school

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

1 september is al een week geleden maar Huisje WELTEVREDEN blijft een jaar bestaan!

1 september is al een week geleden maar Huisje WELTEVREDEN blijft een jaar bestaan! Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2017-2018 08 09 2017 1 september is al een week geleden maar Huisje WELTEVREDEN blijft een jaar bestaan! De school lag te wachten. Groen en netjes, lokalen gepoetst, klusjes uitgevoerd.

Nadere informatie

Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat

Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat Maandplanning november 2015 Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat Maandpunt: Ook mijn mening telt! Kunstproject Start with Art van maandag 9 tot en met vrijdag 20 november! Activiteitenkalender

Nadere informatie

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud:

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud: maandblad van de breg Eigenbilzen de breg, Winkelomstraat 10, 3740 Eigenbilzen, tel 089/515102 - Jaargang 3, nr. 1, september 2014 inhoud: p. 1 voorwoord p. 2 het is nooit te laat... p. 2 wist-je-dat...

Nadere informatie

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen Dit is een brochure, gemaakt voor leerlingen met NLD. Naast deze brochure is er ook: - een brochure met informatie voor ouders van kinderen met NLD en - een brochure

Nadere informatie

Beste mama s en papa s, beste meisjes en jongens, Wij zijn heel trots om onze eerste nieuwsbrief van onze lagere school in Essenbeek voor te stellen.

Beste mama s en papa s, beste meisjes en jongens, Wij zijn heel trots om onze eerste nieuwsbrief van onze lagere school in Essenbeek voor te stellen. Beste mama s en papa s, beste meisjes en jongens, Wij zijn heel trots om onze eerste nieuwsbrief van onze lagere school in Essenbeek voor te stellen. Samen met jullie willen we graag even terugblikken

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Inhoud:

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Inhoud: Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief November 2015 Inhoud: P1 Herfstvakantie P2 jarigen van de maand P2 Feest in onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. In de nieuwsbrief vindt u informatie, tips om thuis te oefenen en de leerdoelen. Handig om

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 Schooljaar Bewegen

Nieuwsbrief 2 Schooljaar Bewegen Nieuwsbrief 2 Schooljaar 2017-2018 14 09 2017 Bewegen Woensdagmorgen waren heel wat kinderen gekleed in hun outfit van hun favoriete sport. Het was immers: Toon je sportclub@school -dag. Ook in de klassen

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem

DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem November December 2016 LKOM AGENDA NOVEMBER Zondag 6 november Maandag 7 november Einde herfstvakantie WELKOM NIEUWE PEUTERS!! Dinsdag 8 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 Schooljaar

Nieuwsbrief 14 Schooljaar Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2018-2019 14 12 2018 Advent. De derde kaars brandt. En samen met de eerste vriesprikken, wordt donkerte toch lichter Gelukkig! Kerstmis komt ook dichterbij! Volgende week doen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

1. In november zegt Ben Correct

1. In november zegt Ben Correct Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 Fax.: 052/42.58.47 E-mail: bs.berlare@g-o.be www.tenberge.be 1. In november zegt Ben Correct 2. Woensdag = fruitdag We vinden het

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrije basisschool Aartrijke

NIEUWSBRIEF. Vrije basisschool Aartrijke NIEUWSBRIEF Vrije basisschool Aartrijke Beste ouders, beste jongens en meisjes, Twee maanden hard werken, samen leren en samen spelen. In oktober schonken we aandacht aan alle mensen van het team. De leerkrachten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/ 4/2018-2019 Nieuwsbrief Met oma en opa op wereldreis! Op vrijdag 19 oktober gaan onze kleuters samen met hun grootouders de wereld rond! De gate van Bollenboom airlines staat vanaf 13.30u open. De incheckbalie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF kerst 2018

NIEUWSBRIEF kerst 2018 NIEUWSBRIEF kerst 2018 Onderwijs op maat Eerste kleuterklas Juf Chloë Opsomer zal vanaf januari de eerste kleuters in de Nijntjesklas begeleiden op dinsdag. Zo kunnen de kinderen van het geboortejaar 2015

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Beste ouders, Hierbij de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar met daarin nieuws en wetenswaardigheden vanuit ons Integraal Kind Centrum. Zaterdag

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma c Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 10 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 19/11/2018 :Zwemmen 4de + 6de lj - START voorleesweek Dinsdag 20/11/2018 : Zwemmen 3KA - Ophalen zakken kledingactie

Nadere informatie

groep 3 de kikkers basisschool Prins Constantijn

groep 3 de kikkers basisschool Prins Constantijn Informatieavond groep 3 de kikkers 2015-2016 basisschool Prins Constantijn Foto klas Foto klas Foto klas 2013-2014 Voorstellen Ingrid Zelle werkt op de maandag en dinsdag. Carla Potters werkt op woensdag

Nadere informatie

Graag nodigen wij u uit voor het eindconcert van muziek met een staartje in samenwerking met Harmonie Aurora.

Graag nodigen wij u uit voor het eindconcert van muziek met een staartje in samenwerking met Harmonie Aurora. NIEUWSBRIEF DE POORTE 29-05-2019 UITNODIGING SCHOOLCONCERT Graag nodigen wij u uit voor het eindconcert van muziek met een staartje in samenwerking met Harmonie Aurora. Op dinsdagavond 4 juni om 19:00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Herfs Verwachting Vertrek Bezoek Zien Geregistreerd schoolleider Dag van de Leraar Prikkelarme kermis Regelvierdag Reddingsbrigade Kalender oktober Kalender november SBO De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Carnaval 11/

Nieuwsbrief. Carnaval 11/ 11/2018-2019 Nieuwsbrief Carnaval GEKKE DAG Op donderdag 28 februari mogen onze kinderen met een gek attribuut of kledij naar school komen: - Voor de KS is dit in het thema van de wereld. - Voor de LS

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie!

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Van 16 december tot 20 december 2013 Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas:

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Het gouden kalf, Exodus 32:1-6 Mozes komt terug, Exodus 32:7-20 Nieuwe stenen tafelen, Exodus 34 Agenda: 15 oktober schoonmaak

Nadere informatie

Dieren- en plantenpaspoorten in alle klassen van onze school:

Dieren- en plantenpaspoorten in alle klassen van onze school: Het waren weer boeiende weken op onze school! Dieren- en plantenpaspoorten in alle klassen van onze school: Wist je dat onze kleuters en leerlingen de meest voorkomende zwammen, planten en dieren uit onze

Nadere informatie

Activiteitenplanning Maart 2018

Activiteitenplanning Maart 2018 Activiteitenplanning Maart 2018 Do 1 Jeugdboekenmaand (thema: Eureka, wetenschap en techniek ) Complimentendag Genk- Zuid, Bijlkestraat 18) Vrij 2 Besteldag soep Za 3 Zo 4 Ma 5 Voorleesweek VM: Bibliotruck

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

De herfst komt eraan

De herfst komt eraan INFOKRANT NOVEMBER 2018 VRIJE BASISSCHOOL O.L.V.O. Stadhuisstraat 4 - Heist-aan-zee Ramskapellestraat 65 - Ramskapelle Tel. 050/512925 E-mailadres: olvo@sgsaeftinghe.be website: www.olvoheist.be De herfst

Nadere informatie

Opgepast maandag 2 oktober 2017 is er pedagogische studiedag en dus GEEN SCHOOL voor de leerlingen!

Opgepast maandag 2 oktober 2017 is er pedagogische studiedag en dus GEEN SCHOOL voor de leerlingen! Verschijnt tweewekelijks! Nummer 451-29/09/2017 MINI EXTRA EDITIE! EXTRA EDITIE! MAANDAG GEEN SCHOOL! verantwoordelijke uitgever: Sofie Eggermont redactie: Virginie Tijtgat Sint-Anna 41, 8500 Kortrijk

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 13 september 2013 De eerste babbelbox! Hij is er weer onze eerste babbelbox van het nieuwe schooljaar. Via deze tweewekelijkse nieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie