Bijzonderheden. Kenmerken. Soort pand: Bedrijfsruimte met inpandige kantoren en showroom 2008 Circa m²

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijzonderheden. Kenmerken. Soort pand: Bedrijfsruimte met inpandige kantoren en showroom 2008 Circa m²"

Transcriptie

1 Banmolen 2 Meijel

2 Banmolen 2 Meijel Dit multifunctionele bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein De Wielen te Meijel en wordt wegens verhuizing van de huidige gebruiker te huur aangeboden. Dit object is gelegen op het bedrijventerrein De Wielen, dat wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid in een mix van lokale en regionale ondernemingen. De locatie is prima bereikbaar door haar centrale ligging op het bedrijventerrein en in het bijzonder de ligging op een hoeklocatie. Er zijn prima uitvalswegen richting Brabant (Den Bosch, Eindhoven en Helmond, maar ook richting Venlo en Weert. Parkeren kan op eigen terrein aan de voorzijde. Het terrein is omheind en verhard en heeft twee toegangspoorten aan de voorzijde. Tevens is er een brede groenstrook aan de voorzijde van het pand, waardoor het geheel ruim opgezet is.

3 Kenmerken Soort pand: Bouwjaar bedrijfsruimte: Bruto Vloeroppervlakte: Verhuurbare Vloeroppervlakte: Inhoud: Onderhoud Binnen: Buiten: Verwarming: Beveiliging: Aanvaarding per: Bedrijfsruimte met inpandige kantoren en showroom 2008 Circa m² Circa m² Circa m³ Goed Goed Radiatoren en heaters in bedrijfsruimte Alarminstallatie In overleg Bijzonderheden Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud! Bedrijfsruimte met verdiepingsvloer van ruim 230 m²; Op de verdieping is het mogelijk de magazijnruimte uit te breiden met circa 222 m², thans in gebruik als showroom! Ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

4 KANTOREN / SHOWROOM Middels dubbele automatische schuifdeuren aan de voorzijde van het pand is via het tochtportaal de ruime ontvangsthal bereikbaar. Het tochtportaal (15 m²) is afgewerkt met een tegelvloer, grote raampartij, een radiator en dubbele openslaande deuren naar de ontvangsthal. Ook is er een deur naar het ruime kantoor aan de linkerzijde van het portaal. U komt uit in de ruime en open ontvangsthal van 68 m², voorzien van tapijttegels, radiatoren, een brede trap naar de showroom op de eerste verdieping en een systeemplafond met Tl-armaturen. Er is voldoende ruimte voor een mooie zithoek om uw gasten te ontvangen. De ontvangsthal geeft toegang tot de diverse ruimten op de begane grond en verdieping. Aan de rechterzijde van de ontvangsthal bevinden zich de meterkast, kantine, toiletgroep en het atelier. De kantine is voorzien van een tegelvloer, systeemplafond met Tl-armaturen, radiator, te openen ramen alsmede een keukenblok met spoelbak, bergkasten en een vaatwasser. In de kantine is tevens de cv-ruimte gelegen, waar de AWB cv-installatie staat opgesteld. De toiletgroep bestaat uit een dames en herentoilet, beiden met voorportaal voorzien van geheel betegelde wanden, een wastafel met spiegel, handdoekhouder en zeepdispenser alsmede een toiletruimte met hangcloset en ook geheel betegelde wanden. Het naastgelegen atelier is circa 83 m² groot en is afgewerkt met een betonvloer en een systeemplafond met Tl-armaturen. Ook is er een stortbak, wateraansluiting, radiatoren en ramen welke zicht geven op het buitenterrein. Als sluitstuk is er toegang tot de printruimte en tot de werkplaats. De huidige printruimte (32 m²) geeft tevens toegang tot de werkplaats en is thans afgewerkt met een betonvloer en een kunststof schroten plafond met Tl-verlichting.

5

6

7

8 Aan de linkerzijde van de hal/ontvangstportaal is een ruim kantoor gelegen van circa 27 m², met ramen voor prettige daglichttoetreding en zicht op de toegangspoort aan de voorzijde van het perceel, alsmede ramen met zicht op de ontvangsthal. Er ligt een tegelvloer, er is een systeemplafond met Tl-armaturen, kabelgoot, radiator en indien gewenst kan men gebruik maken van een deur naar het tochtportaal. Tevens aan de linkerzijde van de ontvangsthal is een praktijkruimte beschikbaar, welke totaal circa 107 m² groot is. De praktijkruimte bestaat thans uit 6 behandelkamers, opgebouwd uit systeemwanden, waardoor in feite een open ruimte voor u als huurder naar wens in te richten is. Als pluspunt is in deze praktijkruimte een toiletruimte, doucheruimte en wastafel met luxe meubel ingericht! De basis van de praktijkruimte bestaat uit een lichte tegelvloer, systeemplafond met Tl-armaturen, systeemwanden, een maatwerk balie met keukenblok, voorzien van koelkast, spoelbak en bergkastjes. De ramen welke zicht geven op de kantoorruimte zijn momenteel afgedekt, maar kunnen eenvoudig weer vrij gemaakt worden. De praktijkruimte is voorzien van een eigen thermostaat ter verwarming van de ruimte. Middels de brede trap in de ontvangsthal is de showroom bereikbaar. Deze ruimte is circa 222 m² groot en thans afgewerkt met tapijttegels, heater en spots voor verlichting. Eenvoudig is middels dubbele openslaande deuren de verdiepingsvloer in de werkplaats bereikbaar. Het is dus ook mogelijk om de showroom te gebruiken voor opslagdoeleinden en deze als vergroting van de verdiepingsvloer in de werkplaats te zien.

9

10

11

12 WERKPLAATS De werkplaats is op diverse wijzen te bereiken. Middels de ontvangsthal, het atelier, de printruimte, de overheaddeur of loopdeur aan de rechterzijkant van het pand alsmede via de showroom op de verdieping. Ruim opgezette werkplaats van 497 m² met grote lichtstraat, Tl-armaturen, betonvloer en een tochtsluis van 85 m² bij de overheaddeur. De werkplaats is dus totaal circa 581 m² groot. Er zijn 2 heaters en een verdeler welke zorgen voor voldoende verwarming van de ruimte. Middels een trap in de werkplaats is de verdiepingsvloer van circa 200 m² bereikbaar, welke thans voorzien van een afgesloten magazijnruimte van circa 30 m². Ook is de showroom van 222 m² middels dubbele openslaande deuren bereikbaar, welke eventueel als uitbreiding van de opslagruimte kan dienen. Onder de verdiepingsvloer is een klein magazijn gecreëerd (21 m²) en is er voldoende overige bergruimte.

13

14

15 Begane Grond

16 Verdieping

17 2 Kadaster Banmolen 2 Meijel Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: TV m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 21 juni 2017 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel MEIJEL F 1712 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

18 Een goede makelaar kent de markt als geen ander en weet mensen even goed te taxeren als een bedrijfshuisvesting. Zo n makelaar is Hermans Bedrijfsmakelaars. Maar we zijn meer. Hermans is met recht een regiomakelaar: een partij die 40 jaar actief is in Midden-Limburg en daar wérkelijk de weg weet. Iedere weg, iedere wijk en nog net niet ieder pand is in de afgelopen jaren nauwkeurig door ons geanalyseerd. We weten wat er te koop is in dit prachtige stukje Nederland. Of u nu een pand wilt kopen, verkopen of laten taxeren; die kennis werkt altijd in uw voordeel. Helder We gaven het al aan: Hermans Bedrijfsmakelaars taxeert niet alleen panden, maar met name ook mensen. Omdat we kopers en verkopers goed begrijpen, zijn we zeer succesvol op deze markt, waar het immers niet in de eerste plaats om bakstenen, maar toch vooral om emoties gaat. Onze makelaars en hypotheekadviseurs weten een vinger te krijgen achter de werkelijke wensen en vertalen dat naar dienstverlening op maat. In de relatie tussen makelaar en cliënt geeft Hermans Bedrijfsmakelaars altijd volledige openheid: we werken planmatig en gefaseerd en houden u van iedere stap en ontwikkeling op de hoogte. Want voor ons mag de aanof verkoop van een pand dagelijkse arbeid zijn, voor u is het bijzonder. Dat vraagt om helderheid en die krijgt u. Tot uw dienst Een team van gedreven vakmensen staat bij Hermans Bedrijfsmakelaars klaar om u van dienst te zijn. Professioneel en vooral ook persoonlijk. De koop of verkoop van een pand vraagt om aandacht en betrokkenheid; daar mag u bij ons op rekenen. We nodigen u dan ook graag uit voor een nadere kennismaking op ons kantoor in Heythuysen of Weert, waarbij we aandachtig uw wensen doornemen. Hermans Bedrijfsmakelaars Wilhelminasingel 267, 6001 GS Weert T E info@hermans-bedrijfsmakelaars.nl De Hypotheekshop Wilhelminasingel 267, 6001 GS Weert T E weert1610@hypotheekshop.nl Hermans Makelaardij Stationsstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T E info@hermans-makelaardij.nl Backoffice De Hypotheekshop Stationsstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T E weert1610@hypotheekshop.nl

19 Geachte huurder / koper, U gaat mogelijk een bedrijfsobject kopen of huren, dat is een hele stap. U vraagt zich wellicht af welke stappen u dient te nemen en met welke voorwaarden u rekening dient te houden voordat u eindelijk de sleutel van uw nieuwe pand krijgt overhandigd. Denk hierbij aan de onderhandelingen, de waarborgsom en de overeenkomst (koop/huur) met voorwaarden. Disclaimer Hermans Bedrijfsmakelaars spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content waarnaar wordt verwezen en waarin Hermans Bedrijfsmakelaars als portal fungeert volledig en juist is, daarentegen kan Hermans Bedrijfsmakelaars niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze brochure gevonden wordt. Deze brochure geeft u een indruk van het object en vormt slechts een uitnodiging tot bezichtiging. De plattegronden in deze brochure zijn ter indicatie en geproduceerd voor promotionele doeleinden. Aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Tussentijdse verkoop voorbehouden. Verkoper behoudt zich het recht voor om het object te gunnen aan een gegadigde van zijn keuze; Wij zouden het op prijs stellen wanneer u ons na een bezichtiging op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) hier dan over informeren. Dit object is ook te vinden op internet:

20 Wilhelminasingel GS Weert T info@hermans-bedrijfsmakelaars.nl Kijk voor ons complete bedrijfsaanbod op

Pannenweg 244 Nederweert

Pannenweg 244 Nederweert Pannenweg 244 Nederweert Pannenweg 244 Nederweert In dit fraaie kantoorpand zijn een aantal kantoorruimten beschikbaar, gelegen op de eerste en tweede verdieping. Het pand is gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Van Berlostraat 2-4 Weert

Van Berlostraat 2-4 Weert Van Berlostraat 2-4 Weert Van Berlostraat 2-4 Weert Op één van de drukste punten van Weert is deze kleinschalige winkelruimte gelegen. De units Van Berlostraat 2 en 4 zijn onderling met elkaar verbonden,

Nadere informatie

Hulsenweg 7-7a Nederweert

Hulsenweg 7-7a Nederweert Hulsenweg 7-7a Nederweert Hulsenweg 7-7a Nederweert Dit multifunctionele bedrijfspand gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Hulsenweg wordt te koop aangeboden. De locatie is prima bereikbaar, zowel

Nadere informatie

Venloseweg 1A Nederweert

Venloseweg 1A Nederweert Venloseweg 1A Nederweert Venloseweg 1A Nederweert Op een zeer centrale plek met een perfecte verbinding naar de A2, N266 (richting Helmond), N275 (Helden-Venlo), maar ook richting Leudal en Meijel bieden

Nadere informatie

Celsiusstraat 7 Weert

Celsiusstraat 7 Weert Celsiusstraat 7 Weert Celsiusstraat 7 Weert Dit multifunctionele bedrijfspand gelegen op bedrijventerrein Kampershoek, op zeer korte afstand van de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht, wordt te koop

Nadere informatie

Wilhelminasingel 143 & 145 Weert

Wilhelminasingel 143 & 145 Weert Wilhelminasingel 143 & 145 Weert Wilhelminasingel 143 & 145 te Weert Dit beleggingsobject is gelegen in het centrum van Weert, aan de rand van het kernwinkelgebied van Weert. De Wilhelminasingel wordt

Nadere informatie

Huurprijs totaal: 5.500,- exclusief BTW per maand

Huurprijs totaal: 5.500,- exclusief BTW per maand Weert, Hoolstraat 7 Vrijstaande bedrijfsruimte (2.759,69 m²) met inpandige kantoren en secundaire ruimten (208,76 m²), parkeerplaatsen, gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein. Huurprijs totaal: 5.500,-

Nadere informatie

Galvaniweg 21-21a Echt

Galvaniweg 21-21a Echt Galvaniweg 21-21a Echt Galvaniweg 21-21a Echt Op Bedrijventerrein De Berk in Echt is deze bedrijfswoning met achtergelegen, vrijstaande bedrijfsruimte gelegen. Door de volgroeide en uiterst groene achtertuin

Nadere informatie

Kallestraat 12 & 14, Hunsel

Kallestraat 12 & 14, Hunsel Kallestraat 12 & 14, Hunsel Kallestraat 12 & 14 te Hunsel Dit unieke combinatie-object, bestaande uit een kantoor-/winkel-/praktijkruimte met zeer ruim opgezet, zelfstandig woongedeelte en ruime tuin biedt

Nadere informatie

Vraagprijs : ,- k.k. Eventueel ook in delen te huur. Prijs in overleg.

Vraagprijs : ,- k.k. Eventueel ook in delen te huur. Prijs in overleg. Susteren, Rangeerweg 5 Bedrijfscomplex met voorgelegen kantoren van ca. 428 m² en bedrijfsruimte van ca. 648 m². Het pand is gelegen op bedrijventerrein De Wolfskoul in Susteren. Eventueel uit te breiden

Nadere informatie

Huren vanaf 50 m² bespreekbaar

Huren vanaf 50 m² bespreekbaar Huren vanaf 50 m² bespreekbaar Neer, Engelmanstraat 56 Zeer representatieve en hoogwaardige kantoor-/praktijkruimte (totaal ca. 632 m²) op een goede zichtlocatie met circa 10 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs: ,- k.k. Weert, Boerhaavestraat 25-25a Woonhuis (125 m² woonoppervlakte) met naastgelegen kantoor-/ praktijkruimte (circa 113,21 m²), gelegen aan de Boerhaavestraat in Weert op zeer korte afstand van het centrum

Nadere informatie

Vraagprijs: 355.000,- kosten koper

Vraagprijs: 355.000,- kosten koper Haelen, De Giesel 15 Vrijstaande bedrijfsruimte bestaande uit circa 266 m² werkplaats met 148 m² opslag en 174 m² kantoren gelegen op Bedrijventerrein Windmolenbos te Haelen. Vraagprijs: 355.000,- kosten

Nadere informatie

Roggel, Grote Laak 17. Huurprijs: 8.250, per maand excl. BTW

Roggel, Grote Laak 17. Huurprijs: 8.250, per maand excl. BTW Roggel, Grote Laak 17 Grootschalig bedrijfscomplex, gelegen op bedrijventerrein Laak te Roggel, bestaande uit circa 376 m² kantoorruimte en 2.780 m² bedrijfsruimte op een perceel van 11.080 m². Huurprijs:

Nadere informatie

Weert, Beekstraat 87. Vraagprijs: ,- kosten koper, BTW n.v.t. Huurprijs: 1.995,- per maand BTW n.v.t.

Weert, Beekstraat 87. Vraagprijs: ,- kosten koper, BTW n.v.t. Huurprijs: 1.995,- per maand BTW n.v.t. Weert, Beekstraat 87 Zeer representatief complex van circa 255 m², gelegen in het centrum van Weert. Het pand biedt diverse mogelijkheden voor een combinatie van wonen en werken. Vraagprijs: 269.000,-

Nadere informatie

Vraagprijs complex: 1.275.000,- kosten koper excl. BTW Vraagprijs perceel grond: 1.460.000,- kosten koper excl. BTW

Vraagprijs complex: 1.275.000,- kosten koper excl. BTW Vraagprijs perceel grond: 1.460.000,- kosten koper excl. BTW Horst, Venrayseweg 128a Vrijstaand bedrijfscomplex in verhuurde staat, groot circa 2.417 m² op goede zichtlocatie met ruime parkeergelegenheid aan de voorzijde op eigen terrein. Alsmede een perceel bouwgrond

Nadere informatie

Huurprijs: 995,- p.m. excl. BTW Vraagprijs: 219.000,- kosten koper

Huurprijs: 995,- p.m. excl. BTW Vraagprijs: 219.000,- kosten koper Weert, Molenveldstraat 149-151 Vrijstaande bedrijfsruimte bestaande uit circa 300 m² werkplaats met 285 m² kantoren gelegen op Bedrijventerrein Kanaalzone I te Weert Huurprijs: 995,- p.m. excl. BTW Vraagprijs:

Nadere informatie

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Wolweverstraat 17 Ridderkerk

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Wolweverstraat 17 Ridderkerk Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Wolweverstraat 17 Ridderkerk Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Wolweverstraat 17 Ridderkerk Betreft : Vrijstaand bedrijfspand, bestaande uit een kantoor in 2 lagen met en

Nadere informatie

Heythuysen, Roorveld 4-4a. Vraagprijs: 460.000,- k.k. excl. BTW

Heythuysen, Roorveld 4-4a. Vraagprijs: 460.000,- k.k. excl. BTW Heythuysen, Roorveld 4-4a Degelijk gebouwd vrijstaand bedrijfspand, groot totaal circa 1.025 m² VVO met parkeergelegenheid op eigen terrein, op bedrijventerrein Arenbos in Heythuysen. Vraagprijs: 460.000,-

Nadere informatie

Huurprijs: 22.000,- per jaar excl. BTW

Huurprijs: 22.000,- per jaar excl. BTW Echt, Zuidsingel 2a Luxe kantoor-/praktijkruimte van 200 m² op de begane grond op een goede zichtlocatie in Maasbracht, met 5 eigen parkeerplaatsen op afgesloten terrein. Huurprijs: 22.000,- per jaar excl.

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- k.k. / Huurprijs: ,- per jaar excl. B.T.W.

Vraagprijs: ,- k.k. / Huurprijs: ,- per jaar excl. B.T.W. Roermond, Groeneweg 14 Vrijstaande bedrijfsruimte van circa 770 m2 en kantoorruimte ± 387 m2 op een perceel van 1.710 m2, gelegen op bedrijventerrein Willem-Alexander. Vraagprijs: 449.000,- k.k. / Huurprijs:

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE. Van Leeuwenhoekstraat 17-19 te Reeuwijk

VERHUURINFORMATIE. Van Leeuwenhoekstraat 17-19 te Reeuwijk VERHUURINFORMATIE Van Leeuwenhoekstraat 17-19 te Reeuwijk TE HUUR Riant bedrijfspand met kantoorkamers, magazijn, opslagruimte en parkeerplaatsen Van Leeuwenhoekstraat 17-19 2811 DW Reeuwijk HUURPRIJS

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- kosten koper

Vraagprijs: ,- kosten koper Meijel, Schoolstraat 37 Deze fraai afgewerkte winkelruimte/showroom mét bovenwoning in verhuurde staat is gelegen op een goede locatie in het centrum van Meijel. De winkelruimte/showroom is tevens voorzien

Nadere informatie

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Van Coulsterweg 5 Alblasserdam

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Van Coulsterweg 5 Alblasserdam Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Van Coulsterweg 5 Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Van Coulsterweg 5 Betreft : Representatief half-vrijstaand bedrijfs-/kantoorgebouw markant gelegen aan de rand van bedrijventerrein

Nadere informatie

Huurprijs: 42.000, per jaar exclusief BTW

Huurprijs: 42.000, per jaar exclusief BTW Weert, Noordkade 4 Representatieve kantoorruimte van circa 345 m² en 45 m² archief op een ultieme zichtlocatie, aan de entree bij de Stadsbrug van Weert. Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein. Huurprijs:

Nadere informatie

Te koop Vrijstaand bedrijfs-/kantoorgebouw met buitenterrein. Lelystraat 97 Sliedrecht

Te koop Vrijstaand bedrijfs-/kantoorgebouw met buitenterrein. Lelystraat 97 Sliedrecht Te koop Vrijstaand bedrijfs-/kantoorgebouw met buitenterrein Lelystraat 97 Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte met buitenterrein Lelystraat 97 Betreft : Vrijstaand bedrijfspand op een perceel eigen grond van

Nadere informatie

KANTOORUNIT TE HUUR VANAF 175,- PER MAAND EXCL. BTW

KANTOORUNIT TE HUUR VANAF 175,- PER MAAND EXCL. BTW KANTOORUNIT TE HUUR VANAF 175,- PER MAAND EXCL. BTW Weert, Gouverneurlaan 1 Zeer representatief complex, bestaande uit diverse kantoren op split-level niveau (totaal ca. 365 m²) nabij de A2 met ruime eigen

Nadere informatie

De Tienden te Nuenen

De Tienden te Nuenen Te Koop De Tienden 17-19 te Nuenen Kantoren 2 Opslagruimte + Entresol Bedrijfsruimte 3 4 5 DE TIENDEN 17-19 TE NUENEN Beschrijving object Locatie / Ligging : Multifunctioneel vrijstaand bedrijfscomplex;

Nadere informatie

Huurprijs: Op aanvraag

Huurprijs: Op aanvraag Roermond, Swalmerstraat 50 Kantoorruimten, totaal circa 305,5 m² incl. secundaire ruimten op begane grond en eerste verdieping. Statig monumentaal pand in het centrum van Roermond. Huurprijs: Op aanvraag

Nadere informatie

VERHUURDER WILT MEEDENKEN IN EVENTUELE MODERNISERING

VERHUURDER WILT MEEDENKEN IN EVENTUELE MODERNISERING VERHUURDER WILT MEEDENKEN IN EVENTUELE MODERNISERING Weert, Risseweg 30 Vrijstaande bedrijfsruimte bestaande uit circa 390 m² bedrijfsruimte en 234 m² kantoren gelegen op een hoeklocatie op Bedrijventerrein

Nadere informatie

Son en Breugel, Ekkersrijt 1405

Son en Breugel, Ekkersrijt 1405 Te Koop bij Q : Son en Breugel, Ekkersrijt 1405 2 EKKERSRIJT 1405 TE SON EN BREUGEL Beschrijving object Locatie / Ligging : Vrijstaand bedrijfsgebouw met 5 overheaddeuren! : Het object is gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Huurprijs: Afhankelijk van te huren gedeelte

Huurprijs: Afhankelijk van te huren gedeelte Kelpen-Oler, Ellerweg 1 gedeeltelijk Diverse bedrijfsruimten in verschillende afmetingen en/of buitenterrein te huur op het terrein van Bouwbedrijf Van Heur. Informeer naar de mogelijkheden! Huurprijs:

Nadere informatie

Te koop Kantoorruimte. Jan Valsterweg 52 Dordrecht

Te koop Kantoorruimte. Jan Valsterweg 52 Dordrecht Te koop Kantoorruimte Jan Valsterweg 52 Dordrecht Te koop Kantoorruimte Jan Valsterweg 52 Dordrecht Betreft : Modern kantoor met lage opslagruimte / archief die deel uitmaakt van een eigentijds bedrijfsverzamelgebouw

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Echt, Ampereweg 10 en 10 B Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Echt, Ampèreweg 10 en 10 B Goed onderhouden bedrijfshal met

Nadere informatie

Weert, Hoolstraat 1-1a. Vraagprijs: 459.000,- k.k.

Weert, Hoolstraat 1-1a. Vraagprijs: 459.000,- k.k. Weert, Hoolstraat 1-1a Ruim vrijstaand woonhuis (totaal ca. 170 m² woonoppervlakte) met achtergelegen vrijstaande bedrijfsruimte van totaal circa 400 m², gelegen aan de Hoolstraat in Weert op een royaal

Nadere informatie

Industrieweg 17-19 DEURNE. Te Koop / Te Huur

Industrieweg 17-19 DEURNE. Te Koop / Te Huur Industrieweg 17-19 DEURNE Te Koop / Te Huur Industrieweg 17-19 in Deurne Multifunctioneel bedrijfscomplex op maar liefst 20.562 m²! Het complex bestaat uit twee bedrijfshallen met daaromheen gelegen verhard

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Echt, Ampereweg 10 en 10 B Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Echt, Ampèreweg 10 en 10 B Op zoek naar een plek waar wonen

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Echt, Ampèreweg 10 Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Echt, Ampèreweg 10 Goed onderhouden bedrijfshal met kantoorgebouw,

Nadere informatie

Te Koop. Dillenburgstraat 11, Eindhoven

Te Koop. Dillenburgstraat 11, Eindhoven Te Koop Dillenburgstraat 11, Eindhoven 2 3 4 Industriële bedrijfsruimte / Showroom 5 Uitbreiding bedrijfsruimte 6 Kantoren 7 Kantoren 8 9 10 DILLENBURGSTRAAT 11 TE EINDHOVEN Beschrijving object Locatie

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR HAPERT, NIJVERHEIDSWEG 7-7A

TE KOOP / TE HUUR HAPERT, NIJVERHEIDSWEG 7-7A TE KOOP / TE HUUR HAPERT, NIJVERHEIDSWEG 7-7A OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE OP HET BEDRIJVENTERREIN IN HAPERT GELEGEN VRIJSTAANDE BEDRIJFSRUIMTE MET INPANDIGE KANTOORRUIMTE EN RIANTE AANPANDIGE BEDRIJFSWONING

Nadere informatie

Te Koop. Industriepark 13 te Geldrop

Te Koop. Industriepark 13 te Geldrop Te Koop Industriepark 13 te Geldrop Vervolg vrijblijvende informatie: Industriepark 13 te Geldrop 2 Vervolg vrijblijvende informatie: Industriepark 13 te Geldrop INDUSTRIEPARK 13 TE GELDROP Beschrijving

Nadere informatie

Weert, Graafschap Hornelaan 163,163a en 163b

Weert, Graafschap Hornelaan 163,163a en 163b Weert, Graafschap Hornelaan 163,163a en 163b Grootschalig bedrijfscomplex, bestaande uit bedrijfsruimte (1.137 m²), zelfstandige kantoren, buitenterrein en ruime parkeergelegenheid op een totaal perceel

Nadere informatie

Geldrop, Spaarpot 143

Geldrop, Spaarpot 143 Te Koop bij Q : Geldrop, Spaarpot 143 Rechtergedeelte complex 2 3 Entree / receptie 4 Kantoren 5 Bedrijfsruimte 6 7 8 SPAARPOT 143 TE GELDROP Beschrijving object Locatie / Ligging : Multifunctionele bedrijfsunit

Nadere informatie

Flevostraat 14. Lemmer. Meer informatie op de-munt.nl 0527-614413

Flevostraat 14. Lemmer. Meer informatie op de-munt.nl 0527-614413 Flevostraat 14 Lemmer Meer informatie op de-munt.nl 0527-614413 Kenmerken Te koop of te huur Vraagprijs: Huurprijs: BTW: Kantoorruimte 795.000,- k.k. 6.300,- per maand BTW belast Oppervlakte: Ca. 1.050

Nadere informatie

Maasplassen en recreatiepark de Heelderpeel.

Maasplassen en recreatiepark de Heelderpeel. KALEBOSSTRAAT VEURTJE 3C, 14, NEER GRATHEM KALEBOSSTRAAT VEURTJE 3C, NEER14, GRATHEM In Dit een royale ruim landhuis opgezette, is gelegen kindvriendelijke een rustige woonwijk straat ligt aan deze rand

Nadere informatie

Weert, Parallelweg 70-71. Vraagprijs totaal: 438.500,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 70: 239.000,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 71: 199.500,- k.k.

Weert, Parallelweg 70-71. Vraagprijs totaal: 438.500,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 70: 239.000,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 71: 199.500,- k.k. Weert, Parallelweg 70-71 Unieke mogelijkheid tot aankoop van één of twee karakteristieke, jaren 30/ 40 woningen, op een perceel van totaal 915 m², aan de rand van het centrum van Weert, nabij bushalte

Nadere informatie

VERHUURNFORMATIE. Ambachtweg 53 te Moordrecht

VERHUURNFORMATIE. Ambachtweg 53 te Moordrecht VERHUURNFORMATIE Ambachtweg 53 te Moordrecht TE HUUR Bedrijfsruimte (65m2) met kantoorruimten (140m2) en 4 parkeerplaatsen Ambachtweg 53 2841 MB Moordrecht HUURPRIJS 1.500,- per maand, excl. btw Op bedrijventerrein

Nadere informatie

BOG DORPSSTRAAT 70 KRABBENDIJKE VRAAGPRIJS 139.000,- K.K HUURPRIJS 1250,- P/MND

BOG DORPSSTRAAT 70 KRABBENDIJKE VRAAGPRIJS 139.000,- K.K HUURPRIJS 1250,- P/MND MAKELAARS BOG INFORMATIE BROCHURE DORPSSTRAAT 70 KRABBENDIJKE VRAAGPRIJS 139.000,- K.K HUURPRIJS 1250,- P/MND Vestiging Yerseke Marijkelaan 2a, Yerseke T: (0113) 57 31 00 E: yerseke@neeskens.com Vestiging

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR. Kruisstraat 13, 5768 RW Meijel

TE KOOP / TE HUUR. Kruisstraat 13, 5768 RW Meijel TE KOOP / TE HUUR Kruisstraat 13, 5768 RW Meijel Bedrijfsgebouw met kantoren, entree/showroom, magazijnen c.q. bedrijfsruimten en opslagruimten met ondergrond en erf, staande en gelegen aan de Kruisstraat

Nadere informatie

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy.

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy. KALEBOSSTRAAT HOEKSTRAAT 24, 14, ROERMOND GRATHEM HOEKSTRAAT KALEBOSSTRAAT 24, ROERMOND 14, GRATHEM Roermond Dit royale landhuis (Limburgs: is gelegen Remunj) in is een rustige sfeervolle straat stad aan

Nadere informatie

Zichtlocatie!! Bedrijfsruimte met kantoor

Zichtlocatie!! Bedrijfsruimte met kantoor TE HUUR Plesmanweg 12 te Almelo Zichtlocatie!! Bedrijfsruimte met kantoor Op het bedrijventerrein Turfkade is dit bedrijfspand beschikbaar voor de verhuur. Het pand bestaande uit een bedrijfsruimte met

Nadere informatie

DEURNE TE KOOP / TE HUUR

DEURNE TE KOOP / TE HUUR Industrieweg 25 DEURNE TE KOOP / TE HUUR Industrieweg 25 in Deurne Showroom, Winkel, Buitenterrein met diverse mogelijkheden op een goed bereikbare locatie in Deurne. De showroom heeft een oppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP/TE HUUR ONDERNEMINGENWEG 9 TE EINDHOVEN

TE KOOP/TE HUUR ONDERNEMINGENWEG 9 TE EINDHOVEN TE KOOP/TE HUUR ONDERNEMINGENWEG 9 TE EINDHOVEN OP BEDRIJVENTERREIN ACHTSE BARRIER NABIJ UITVALSWEGEN, CENTRUM EN OP HOEKLOCATIE GELEGEN, KANTOORGEBOUW MET 14 GESTOFFEERDE KANTOORUNITS, KEUKEN/PANTRY EN

Nadere informatie

Huurprijs: 2.950,- per maand, excl. BTW Vraagprijs: 498.000,- K.K. BTW niet van toepassing

Huurprijs: 2.950,- per maand, excl. BTW Vraagprijs: 498.000,- K.K. BTW niet van toepassing Haelen, Stationsplein 4-6 Een vrijstaand bedrijfscomplex met showroom, werkplaats, magazijn, zelfstandige bovenwoning en buitenterrein. Perfecte zichtlocatie aan spoorlijn! Huurprijs: 2.950,- per maand,

Nadere informatie

Spegelt 40 te Nuenen TE HUUR

Spegelt 40 te Nuenen TE HUUR Spegelt 40 te Nuenen TE HUUR 2 Kantoorruimte 3 Bedrijfsruimte 4 5 6 SPEGELT 40 TE NUENEN Beschrijving object Locatie / Ligging : Vrijstaand, architectonisch hoogwaardig bedrijfsgebouw met ruim buitenterrein!

Nadere informatie

Huurprijs: 1.600,- per maand exclusief BTW

Huurprijs: 1.600,- per maand exclusief BTW Heythuysen, Stationsstraat 32 Op goede zichtlocatie in Heythuysen gelegen, kantoorruimte van totaal circa 170 m² met gratis parkeergelegenheid recht voor de deur! Huurprijs: 1.600,- per maand exclusief

Nadere informatie

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST Prachtig gesitueerd in de landelijke woonomgeving Vleut een prima onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis, gelegen op een ruim bemeten perceel met privacy biedende

Nadere informatie

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS Prachtig gesitueerd midden in de natuur, grenzend aan De Beerze, een zeer ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd, vrijstaande woonboerderij met inpandige stal-

Nadere informatie

Eindhoven, Hoppenkuil 17

Eindhoven, Hoppenkuil 17 Te Koop Eindhoven, Hoppenkuil 17 2 3 4 HOPPENKUIL 17 TE EINDHOVEN Beschrijving object Locatie / Ligging : Courant en vrijstaand bedrijfscomplex in Eindhoven Noord! : Dit bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Wageningen - Nudepark

Wageningen - Nudepark Wageningen - Nudepark 144-146 VRIjSTAAND bedrijfspand met inpandige kantoorruimte Het betreft hier een vrijstaand bedrijfspand met inpandige kantoorruimte gelegen op een perceel van 8.450 m 2. Als gevolg

Nadere informatie

Vraagprijs: 445.000,- k.k. BTW n.v.t.

Vraagprijs: 445.000,- k.k. BTW n.v.t. Weert, Maaspoort 10 Zeer luxe afgewerkt kantoorpand met vrijstaande bedrijfsruimte/magazijn en fraai aangelegde tuin op een steenworp afstand van hartje centrum Weert. Vraagprijs: 445.000,- k.k. BTW n.v.t.

Nadere informatie

Te koop Garagepand met showroom en buitenterrein. Bannepoort 2 Gorinchem

Te koop Garagepand met showroom en buitenterrein. Bannepoort 2 Gorinchem Te koop Garagepand met showroom en buitenterrein Bannepoort 2 Te koop Garagepand met showroom en buitenterrein Bannepoort 2 Betreft : Modern, geheel vrijstaand garagepand, bestaande uit showroom, werkplaats

Nadere informatie

Te Koop. Bedrijfsruimte Betonstraat 8 te Kampen

Te Koop. Bedrijfsruimte Betonstraat 8 te Kampen Te Koop Vrijblijvende Objectinformatie Bedrijfsruimte Betonstraat 8 te Kampen Object In 1998 is op een kavel van 1.192 m² een multifunctioneel vrijstaand bedrijfspand gelegen op bedrijventerrein Haatland.

Nadere informatie

Mercuriuslaan 105 Eindhoven

Mercuriuslaan 105 Eindhoven Mercuriuslaan 105 Eindhoven Aan een brede en groene laan gelegen woonhuis met een moderne keuken, 3 slaapkamers, moderne doucheruimte en wasruimte. Vrije ligging aan voor- en achterzijde. BEGANE GROND

Nadere informatie

Berkt 94 te Veldhoven. Globale indeling. Begane grond:

Berkt 94 te Veldhoven. Globale indeling. Begane grond: Berkt 94 te Veldhoven Globale indeling Begane grond: Aan de voorzijde van de woning gelegen carport/parkeerplaats; Entree, ontvangsthal met meterkast, garderobe, trapopgang en toegang tot de bijkeuken

Nadere informatie

Eerste 6 maanden 50% korting op de huurprijs *

Eerste 6 maanden 50% korting op de huurprijs * Eerste 6 maanden 50% korting op de huurprijs * Meijel, Schoolstraat 37 Op goede locatie in Meijel gelegen winkelruimte/showroom met werkplaats en magazijn van totaal circa 467 m2 en gratis parkeergelegenheid

Nadere informatie

Montfort, Markt 2a-2b BED & BREAKFAST IS TOEGESTAAN! Vraagprijs totaal: 149.500,- K.K.

Montfort, Markt 2a-2b BED & BREAKFAST IS TOEGESTAAN! Vraagprijs totaal: 149.500,- K.K. BED & BREAKFAST IS TOEGESTAAN! Montfort, Markt 2a-2b Deze winkelruimte met bovenwoning, naastgelegen woning en achtergelegen bedrijfsruimte op een ruim perceel in de kern van Montfort is nu te koop! Vraagprijs

Nadere informatie

Valkenswaard, De Vest 51

Valkenswaard, De Vest 51 Te Huur bij Q : Valkenswaard, De Vest 51 2 3 Parkeren (95 stuks) Fietsenstalling 4 Entree Kantine 5 Kantoren Kantoortuin Lift en trap Chemicaliënopslag Buitenterras 6 Bedrijfsruimte Inbouwkantoren 7 Voorheen

Nadere informatie

TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN

TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN Bijzonder charmant uitgevoerd en uitstekend onderhouden, rietgedekte woonboerderij met een eveneens rietgedekt bijgebouw. Het sfeervolle geheel is gelegen op een prachtig,

Nadere informatie

ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM

ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM OMSCHRIJVING In park Duivesteyn gelegen VRIJSTAANDE VILLA op 1.125 m² EIGEN GROND. De woning biedt zeer veel privacy en is gelegen nabij het Lage Bergse Bos

Nadere informatie

Conduct. Conduct. Te koop: Hoofdstraat 126, Leiderdorp. Vraagprijs k.k. T: E:

Conduct. Conduct. Te koop: Hoofdstraat 126, Leiderdorp. Vraagprijs k.k. T: E: Te koop: Hoofdstraat 126, Leiderdorp Vraagprijs 849.000 k.k. T: 071 3019121 E: info@conductvastgoed.com Ruim wonen aan vaarwater met praktijkruimte aan huis Ideaal voor een groot gezin Zo veel ruimte verwacht

Nadere informatie

Interessante huurprijs

Interessante huurprijs Weert, Langpoort 7 Op goede zichtlocatie in het centrum van Weert gelegen multifunctionele, moderne, gerenoveerde, winkel-/kantoorruimte van circa 135 m2. Interessante huurprijs Huurprijs Interessante

Nadere informatie

bevinden badkamer zich met namelijk toilet. op één woonlaag. De woning dient gemoderniseerd te worden,

bevinden badkamer zich met namelijk toilet. op één woonlaag. De woning dient gemoderniseerd te worden, KALEBOSSTRAAT STATENLAAN 14, 6, HORN GRATHEM STATENLAAN KALEBOSSTRAAT 6, HORN 14, GRATHEM Horn Dit royale (Limburgs: landhuis Häör) is gelegen is een kerkdorp in een rustige in de Nederlandse straat aan

Nadere informatie

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden Akelei 8 5941 AX Velden TE KOOP 350.000 K.K. Akelei 8 5941 AX Velden Inleiding In een rustige wijk, goed onderhouden en mooi gelegen aan doodlopende weg, instapklare vrijstaande woning met oprit, aangebouwde

Nadere informatie

Te huur Vrijstaand bedrijfs-/kantoorpand. Tinstraat 26 Ridderkerk

Te huur Vrijstaand bedrijfs-/kantoorpand. Tinstraat 26 Ridderkerk Te huur Vrijstaand bedrijfs-/kantoorpand Tinstraat 26 Ridderkerk Te huur Vrijstaand bedrijfs-/kantoorpand Tinstraat 26 Ridderkerk Betreft : Vrijstaand bedrijfspand met kantoorruimte aan de voorzijde in

Nadere informatie

Nuenen, Collse Heide 44,

Nuenen, Collse Heide 44, Te Koop bij Q : Nuenen, Collse Heide 44, 2 3 COLLSE HEIDE 44 TE NUENEN Beschrijving object Locatie / Ligging : Nieuw, vrijstaand bedrijfsgebouw met hoog afwerkingsniveau! : Het representatieve bedrijfsobject

Nadere informatie

TE KOOP Winkelruimte / woonontwikkeling mogelijk. Peulenstraat AS Hardinxveld-Giessendam

TE KOOP Winkelruimte / woonontwikkeling mogelijk. Peulenstraat AS Hardinxveld-Giessendam TE KOOP blad 2 Algemene informatie Een pand met diverse gebruiksmogelijkheden, in het centrum van Hardinxveld-Giessendam, bieden wij te koop aan. Het pand is ideaal te gebruiken als winkelruimte, maar

Nadere informatie

Te koop Twee bedrijfsunits met verdiepingsvloer. Keurmeesterstraat 9c en 9d Ridderkerk

Te koop Twee bedrijfsunits met verdiepingsvloer. Keurmeesterstraat 9c en 9d Ridderkerk Te koop Twee bedrijfsunits met verdiepingsvloer Keurmeesterstraat 9c en 9d Ridderkerk Te koop Twee bedrijfsunits met verdiepingsvloer Keurmeesterstraat 9c en 9d Ridderkerk Betreft : Twee functionele bedrijfsunits

Nadere informatie

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy.

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy. KALEBOSSTRAAT BERKENLAAN 11, 14, ROGGEL GRATHEM BERKENLAAN KALEBOSSTRAAT 11, 14, ROGGEL GRATHEM Welkom Dit royale in landhuis Roggel! Een is gelegen gezellig in dorp een in rustige de gemeente straat aan

Nadere informatie

BEDRIJFSRUIMTE met SHOWROOM/KANTOORRUIMTE. Ambachtsweg LG Groot Ammers

BEDRIJFSRUIMTE met SHOWROOM/KANTOORRUIMTE. Ambachtsweg LG Groot Ammers blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling bedrijfsobject... 3 1.5. Omschrijving ruimte... 4 1.6. Ligging...

Nadere informatie

Te koop Vrijstaand bedrijfscomplex. Dokwerkerstraat 2 Ridderkerk

Te koop Vrijstaand bedrijfscomplex. Dokwerkerstraat 2 Ridderkerk Te koop Vrijstaand bedrijfscomplex Dokwerkerstraat 2 Ridderkerk Te koop Vrijstaand bedrijfscomplex Dokwerkerstraat 2 Ridderkerk Betreft : Vrijstaand bedrijfscomplex gelegen op bedrijventerrein Donkersloot-Noord

Nadere informatie

Torenlaan 44 te Hengelo Ov. Representatief bedrijfsobject gelegen op een goede levendige locatie

Torenlaan 44 te Hengelo Ov. Representatief bedrijfsobject gelegen op een goede levendige locatie Torenlaan 44 te Hengelo Ov Representatief bedrijfsobject gelegen op een goede levendige locatie Omgevingskaart Torenlaan 44 te Hengelo Ov Gelegen op een goede levendige locatie, representatief bedrijfsobject

Nadere informatie

Bezoekadres: Beekstraat 54, K GJ WEERT. M: I: E:

Bezoekadres: Beekstraat 54, K GJ WEERT. M: I:  E: Bezoekadres: Beekstraat 54, K.25 6001 GJ WEERT M: 06 15 499 454 I: www.pasklaarwonen.nl E: info@pasklaarwonen.nl P agi na 2 van 18 Gr aan mo le n 5 6, 6 00 3 B L WE ER T Deze speels ontworpen vrijstaande

Nadere informatie

Te Huur bij Q : Geldrop, Spaarpot 19. Bedrijventerrein Spaarpot

Te Huur bij Q : Geldrop, Spaarpot 19. Bedrijventerrein Spaarpot Te Huur bij Q : Geldrop, Spaarpot 19 Bedrijventerrein Spaarpot Vervolg vrijblijvende informatie : Spaarpot 19 te Geldrop, bedrijventerrein Spaarpot 2 Vervolg vrijblijvende informatie : Spaarpot 19 te Geldrop,

Nadere informatie

De Maas 20 te Best TE HUUR

De Maas 20 te Best TE HUUR De Maas 20 te Best TE HUUR 2 Kantoren 3 Kantoren/Bedrijfsruimte 4 5 6 DE MAAS 20 TE BEST Beschrijving object : Vrijstaand productiecomplex met buitenterrein en kranen (3.2 Ton)! Locatie / Ligging : Dit

Nadere informatie

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Pottenbakkerstraat 29-31 Ridderkerk

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Pottenbakkerstraat 29-31 Ridderkerk Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Pottenbakkerstraat 29-31 Ridderkerk Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Pottenbakkerstraat 29-31 Ridderkerk Betreft : Bedrijfs-/productieruimte met 2 bovenloopkranen en kantoorverdieping

Nadere informatie

Huurprijs: 1.600,- per maand excl. BTW

Huurprijs: 1.600,- per maand excl. BTW Roermond, Voorstad St. Jacob 44 Fraai afgewerkte kantoorruimte gelegen op de begane grond op een prachtige locatie in Roermond, met veel parkeervoorzieningen in de nabijheid. Huurprijs: 1.600,- per maand

Nadere informatie

TE HUUR. De Vest 51 te Valkenswaard

TE HUUR. De Vest 51 te Valkenswaard TE HUUR De Vest 51 te Valkenswaard 2 3 4 5 6 Parkeren (95 stuks) Fietsenstalling 7 Entree Kantine 8 Kantoren Kantoortuin Lift en trap Chemicaliënopslag Buitenterras 9 Bedrijfsruimte Inbouwkantoren 10 Voorheen

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE. Kerkweg Oost 59 te Waddinxveen

VERHUURINFORMATIE. Kerkweg Oost 59 te Waddinxveen VERHUURINFORMATIE Kerkweg Oost 59 te Waddinxveen TE HUUR Representatief, modern en lichtvriendelijke kantoorgebouw tussen de hefbrug en station Kerkweg Oost 159 2741 HC Waddinxveen HUURPRIJS 75.000,- PER

Nadere informatie

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST Uitstekend onderhouden, modern uitgevoerd en optimaal geïsoleerd woonhuis, type hoekwoning, met inpandige garage. De woning is gelegen in een rustig en fraai hofje

Nadere informatie

t Vonderke 13 te HOOGELOON

t Vonderke 13 te HOOGELOON Aan een rustige woonstraat, aan de rand van Hoogeloon en nabij het bos gelegen vrijstaand woonhuis met garage, sauna, carport, houten tuinhuis, overkapping, jacuzzi en veel privacy. Bouwjaar: 1989 Perceel:

Nadere informatie

Woonoppervlakte : woning ca. 125 m, bijgebouw ca. 50 m2 Perceeloppervlakte : ca. 229 m2 Bouwjaar : 1929 Aanvaarding : in overleg

Woonoppervlakte : woning ca. 125 m, bijgebouw ca. 50 m2 Perceeloppervlakte : ca. 229 m2 Bouwjaar : 1929 Aanvaarding : in overleg Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Berliozlaan 8 VRAAGPRIJS: 279.000,- K.K. Sfeervolle, gemoderniseerde hoekwoning met multi-functioneel bijgebouw (ca. 50 m2). Gelegen in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Industrieweg 107 te Heeze

Industrieweg 107 te Heeze Te Koop Industrieweg 107 te Heeze 2 3 4 5 6 Bedrijfsruimte 7 Entree / Kantoren 8 9 10 INDUSTRIEWEG 107 TE HEEZE Beschrijving object Locatie / Ligging : Grootschalig productiecomplex met buitenterrein!

Nadere informatie

Lavendellaan 47 Eindhoven

Lavendellaan 47 Eindhoven Lavendellaan 47 Eindhoven Modern afgewerkte, ruime woning, gelegen aan een rustige straat in het zuiden van Stratum, met een werk-/slaapkamer op de parterre, 3 ruime slaapkamers op 2e verdieping, ruime

Nadere informatie

TE KOOP Helmondseweg 105 A, Deurne

TE KOOP Helmondseweg 105 A, Deurne TE KOOP PROJECTINFORMATIE Op zichtlocatie ruim, modern bedrijfspand met showroomruimte, kantoorruimten, twee bedrijfsruimten en een groot buitenterrein te koop aan de rand van het centrum van Deurne. Het

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Hoogepat 23 VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Mooi gelegen, uitgebouwde twee onder een kap woning met een multifunctioneel bijgebouw (55 m2), gesitueerd

Nadere informatie

LIJSTERLAAN 16 - DONGEN

LIJSTERLAAN 16 - DONGEN LIJSTERLAAN 16 - DONGEN Monseigneur Poelsstraat 1-A 5103 BD Dongen Telefoon 0162 32 16 16 m@kelaar.com LIJSTERLAAN 16 - DONGEN Prachtig gelegen, vrijstaande villa met zwembad en sauna. In de nabijheid

Nadere informatie

Smaragdstraat 12 te Hengelo Ov. Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoren en parkeergelegenheid.

Smaragdstraat 12 te Hengelo Ov. Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoren en parkeergelegenheid. Smaragdstraat 12 te Hengelo Ov Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoren en parkeergelegenheid. Omgevingskaart Smaragdstraat 12 te Hengelo Ov Op het bedrijventerrein Twentekanaal Zuid, nabij het Twentekanaal

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 215.000,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 215.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Wega 26 VRAAGPRIJS: 215.000,- K.K. Mooi gelegen hoekwoning met ruime berging op een groot perceel in een kindvriendelijke straat met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

TE KOOP Multifunctionele ruimte De Volger 24 Graft-De Rijp Vraagprijs: ,- k.k. Verhuur mogelijk in overleg.

TE KOOP Multifunctionele ruimte De Volger 24 Graft-De Rijp Vraagprijs: ,- k.k. Verhuur mogelijk in overleg. TE KOOP Multifunctionele ruimte De Volger 24 Graft-De Rijp Vraagprijs: 750.000,- k.k. Verhuur mogelijk in overleg. www.reliplan.nl Multifunctionele ruimte De Volger 24 Ligging De Volger 24 is gelegen op

Nadere informatie