Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland"

Transcriptie

1

2 Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland

3 FRIESLAND REVUE nr maart 2011 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger Secretaris Bonnie Scholten-Visser Romkeslaan Penningmeester Henk Borger Prinsessenweg Technische zaken Cie commerciële zaken vacature(s) Jan Edens, Geert Hoekema, Martina Betten, Dietrix v. Lingen Wedstrijdsecr. senior Theo Tromp Speenkruid / Zaalvoetbal Marcel Stuurhaan Honthorststraat / Jeugdzaken Sandra Geus J. Lievensstr Secretariaat VKS Jitty Rutkens Marningeweg Consul Jan Schukking Nijlânsdyk 85C Clubhuiszaken Theo Tromp Speenkruid Kantinezaken Rodney Geus J. Lievensstr Materiaalcommissie Joop Faber Julianalaan Redactie J. Hoekstra Westersingel Hoofdsponsor Marlis BV Snekertrekweg Subsponsor Luxen Intersport Nieuwestad gironr.: banknr.: Postadres: Ledenadministratie: adres: Internetadres: Redactie Revue: t.n.v. penningmeester LVV Friesland Frieslandbank t.n.v. LVV Friesland Romkeslaan 86, 8933 AB Leeuwarden Theo Backers O. Postmawei DN Leeuwarden j.backers4@upcmail.nl home@lvv-friesland.nl j.hoekstra60@kpnplanet.nl jmmentjox@hetnet.nl

4 VAN DE REDACTIE Weerlieden vinden dat de lente op 1 maart begint. Maar ik ben de van de oude stempel, dus begint bij mij de lente pas op 21 maart. Bovendien is dan mijn broer jarig en die noemen we niet voor niets lentekindje. Het weer doet echter niet denken aan lente. Koude regen en natte sneeuw, vorst zo nu en dan, het zijn niet de beste omstandigheden om een lekker potje te voetballen. Maar ja, voetbal is wel van oorsprong een wintersport, dus we mogen niet klagen. De matadoren van het Eerste hebben er geen moeite mee. Ze pakten zes punten uit twee uitwedstrijden. Ik heb wel eens de indruk dat het Eerste uit uitwedstrijden meer punten overhoudt dan uit thuiswedstrijden. Maar misschien is dat gezichtsbedrog. Doet er ook niet toe, als de punten maar komen. Van de negen punten achterstand op de koploper zijn er mogelijk drie ingelopen, maar dat hangt ook af van de uitkomst van de gestaakte wedstrijd van de koploper. Ook de A1 doet het heel goed door weer een ronde in de beker verder te komen. Het is goed om te weten dat er jeugd aan komt stormen. Dat houdt voor de mannen van het Eerste een beetje de druk op de ketel. Tevens gaat de VKS weer van start na de lange winterstop, zodat er vanaf de jongsten weer gewerkt kan worden aan opvolging naar de pupillen. Verder wijs ik nog even op de algemene feestavond op vrijdag 11 maart en de uitnodiging/mededeling van het bestuur daarover in deze Revue. Laat u niet weerhouden! Zelf verkeer ik dan in zuidelijker en (hopelijk) zonnige oorden en u zult in de volgende Revue daarom even geen redactioneel van mijn hand tegenkomen. Evenzo goed veel dansplezier en veel voetbalsucces! JH WEDSTRIJDPROGRAMMA Zondag 6 maart 2011 Friesland 1 Lemmer u Friesland 2 Surhuisterveen u Friesland 3 DTD u Harlingen 4 Friesland u Zondag 13 maart 2011 DTD 1 Friesland u Drachten 3 Friesland u Irnsum 3 Friesland u Friesland 4 Oosterlitttens u WEDSTRIJDVERSLAG Het Driede loopt averij op Afgelopen weekend heeft HetDriede op meerdere vlakken averij opgelopen, het verlies tegen Blauwhuis was in deze nog het minst erg. In de nacht van vrijdag op zaterdag is Manfred Kaller tijdens het oversteken van de Heliconweg aangereden door een beschonken bestuurder. Dezelfde man besloot na het zien van een bewusteloze Manfred hem achter te laten en er als een haas vandoor te gaan in zijn auto. Gelukkig had de politie een signalement middels getuigen en speelde het kleine stukje geweten van de betreffende persoon parten en besloot hij zich enkele uren later alsnog te melden bij het bureau.

5 Ondertussen werd Manfred middels ambulance afgevoerd naar het MCL, alwaar vele onderzoeken uitwezen dat de verwondingen enigszins meevielen. Los van de nodige verwondingen aan gezicht en lichaam heeft Manfred een scheur in zijn milt opgelopen, wat vanzelf zal helen. De prognose lijkt goed en hopelijk kan Manfred nog deze week ontslagen worden uit het ziekenhuis. Nogmaals sterkte en een voorspoedig herstel. Dan het betrekkelijke voetbal. Het Driede begon slap en niet scherp aan de wedstrijd, iets wat zich uitte in veel en onnodig balverlies. Blauwhuis groef zich achterin in en speelde de lange bal op 2 snelle spitsen. Na een klein kwartier een corner voor Blauwhuis welke in 2 e instantie wederom de 16 in werd gebracht. Ondergetekende kon onder druk van 11 Blauwhuis spelers niets anders doen dan de bal op de volley met links weg te werken. Helaas belandde de bal in het kruis van het eigen doel. Kort hierna een vrije trap voor Blauwhuis, de luchtmacht kwam mee op en troefde Het Driede af, Fokko kansloos en na 30 minuten voetbal 2-0 Blauwhuis???????????? Het klinkt raar maar ondertussen had Het Driede toch al voor moeten staan. Ondanks de verdedigende stellingen op de 16 meter wist Het Driede meerdere malen door te breken en opgelegde kansen te creëren. Echter, het zat niet mee en de keeper van Blauwhuis mocht zich na de wedstrijd terecht Man of the Match noemen. De 2 e helft speelde zich voor 43 minuten af op de helft van Blauwhuis, de gastheren werden zoek getikt. Echter, de ruimtes rond de 16 werden hierdoor erg klein en was het moeilijk doorkomen. Toch was het Pieter die de 2-1 kon aantekenen en hierdoor het startsein gaf voor een nog groter offensief. Op dat moment was Blauwhuis rijp voor de zogenoemde slacht. Echter. een wild weggetrapte bal belandde bij de spits van Blauwhuis; verdedigend stond Het Driede niet goed en hij wist door te stomen naar Fokko, die hij kansloos liet. Een grote domper vanuit buitenspelpositie, maar net zoals bij de spelers ontbrak ook naast het veld de scherpte. Laten we het maar een off-day noemen. Hierna werd het alles of niets en wist Blauwhuis nogmaals op de counter een treffer te maken. Bobby wist voor Het Driede het leed nog te verzachten, eindstand 4-2. Het Driede kon het zich gelukkig permitteren en is nog steeds koploper van de 5 e Klasse E. Thuis ongeslagen en volgende week komt DTD op bezoek. Dit vraagt om revanche, DTD is namelijk de andere ploeg die 3 punten van Het Driede wist te stelen. Volgende week uur Fryslanello. Erik Bos TOETERSERVICE don 03 mrt. Sietze u training jeugd; vr 04 mrt. Paula, Henk opent u 1e, 2 e sel. zat 05 mrt. Harmiena, Anne, Maaike jeugdwedstrijden zon 06 mrt. Alie, Sietze u Friesland 2 Surhuisterveen u Friesland 3 DTD u Friesland 1 Lemmer 1 Klasien, Gonny u Gertrud, Annet koffie u Fred keuken ma 07 mrt. gesloten di 08 mrt. Marcel uur training jeugd, u 1e en 2e sel. woe 09 mrt. Fred, Bonnie uur 55+; u training veteranen don 10 mrt. Sietze uur training jeugd

6 vr 11 mrt. Maaike opent u VKS, u 1e, 2 e u feestavond Alie, Erika u Rene Blom, Liesbeth u zat 12 mrt u Friesland C1 Onstop63 C2 zon 13 mrt. Alie u Friesland 4 Oosterlittens 3 ma 14 mrt. gesloten di 15 mrt. Marcel uur training jeugd, u 1e en 2e sel. woe 16 mrt. Fred uur training veteranen Bij verhindering graag zelf voor vervanging zorgen. Sietze wil daar wel van op de hoogte zijn, dus even berichten: telefoon / of sietze46visser@home.nl.) M A R L I S B V Carcleaning by hand Totale reiniging en conservering van uw auto (van binnen en van buiten) Uw auto weer als nieuw!! - Snekertrekweg 89 Vrijdag 11 maart Algemene Feestavond Normaliter organiseert het bestuur in de maand februari de zgn. medewerkersavond. De geplande datum daarvoor was 26 februari. Echter. dit jaar heeft het bestuur ervoor gekozen de medewerkersavond breder te trekken en een avond te organiseren voor alle vrijwilligers, alle senioren, alle A-junioren èn de ouders van onze jeugdleden. De medewerkersavond wordt dus geïntegreerd in een Algemene Feestavond Wij nodigen u daartoe graag uit op vrijdag 11 maart a.s. vanaf uur in ons clubhuis. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Muziek wordt deze avond verzorgd door: Men in Black Ain't no sunshine- Bill Withers, Angel of Harlem- U2, Baby now that I've found you - The Foundations, Black is black - Los Bravos, Blueberry hill - Fats Domino, Blue suede shoes - Elvis Presley. zijn bekende nummers die u zeker zullen bevallen. We zien u graag op 11 maart a.s. en wensen u een gezellige avond! Zonder vrijwilligers kan onze club niet bestaan. Het bestuur.

7 JEUGD Friesland A1 door naar laatste 8 in de bekercompetitie! Gisteren heeft Friesland A1 in de derde ronde van de beker met 5-2 gewonnen van De Pelikanen A1 in Appingedam. Deze wedstrijd had al voor de winterstop gespeeld moeten worden, maar is toen afgelast vanwege Koning Winter. Na een ruststand van 3-0 heeft Friesland A1 de wedstrijd uit kunnen spelen. Door de overwinning in de derde ronde zit Friesland A1 nu bij de laatste 8 teams van het noorden. De teams die Friesland A1 nu zou kunnen loten voor een plek bij de laatste 4 zijn: - d'olde Veste A1 (2e divisie) - Be Quick 1887 A1 (2e divisie) - Achilles 1894 A1 (3e divisie) - Urk A1 (3e divisie) - Bergum BCV combinatie (4e divisie) - ONS/TOP'63 A1 (hoofdklasse) - Helpman A1 (hoofdklasse) De volgende ronde levert in ieder geval nog een mooi affiche op voor L.v.v. Friesland.!"#$%&'$&()*+,"#-)'#."#/&,"$0#,$#-)'#$+)( # Ja het is zover!!! De sponsoractie van de Poiesz is van start!!!!!! In elk filiaal van de Poiesz krijg jij bij de boodschappen muntjes!!! De muntjes kun jij bij de Poiesz in de wijk Aldlân inleveren, of nog makkelijker in de kantine van de L.v.v. Friesland (achter de bar). Wij zorgen er dan voor dat de muntjes bij de Poiesz worden ingeleverd!!!! En let op hoe meer muntjes, hoe meer geld, hoe meer wij kunnen doen voor onze jeugdleden!!! Groeten, Maaike en Harmina.

8 ! VKS L.v.v. Friesland VKS trainingen starten op 11 maart a.s.!"#$! uur! Het einde van de winterstop nadert en dus ook tijd om weer te starten met de VKS trainingen. Op vrijdag 11 maart is de 1 e training weer. De VKS leden hebben hier allemaal al bericht van ontvangen. Let op!!! Zoals al eerder aangegeven in de infobrief is het tijdstip van de trainingen gewijzigd. De training start nu om uur en eindigt om uur!! (i.p.v tot uur) Vanaf uur is de kantine open voor het uitreiken van de kleding. Spelers en keepers die nog niet lid zijn van de VKS kunnen deze datum voor proef komen trainen. Bij belangstelling om verder deel te nemen kunnen dan de aanmeldingsformulieren ingevuld worden. Dus weet je iemand die mee wil doen, neem diegene dan gezellig mee op 11 maart! We hopen op jullie komst om er weer gezellige trainingen van te maken. Bij vragen, opmerkingen of afmelden hoor ik het graag via mijn mailadres jitty.rutkens@gmail.com Tot dan! Agenda VKS Weeknummer Trainingsdata maart maart maart 13 1 april 14 8 april april april = VRIJ (Goede Vrijdag) april 18 6 mei = VRIJ (meivakantie) mei (laatste training)

9

10

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 9 2 februari 2011 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 11 3 maart 2010 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 1 1 september 2010 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 14 13 april 2011 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter vacant Secretaris Bonnie

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 16 12 mei 2010 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 7 24 november 2010 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 2 15 september 2010 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 5 29 oktober 2008 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 8 10 december 2008 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 11 25 februari 2009 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 13 31 maart 2010 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 5 27 oktober 2010 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 8 8 december 2010 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 17 26 mei 2010 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

FRIESLAND REVUE. nr mei 2008

FRIESLAND REVUE. nr mei 2008 FRIESLAND REVUE nr. 17 7 mei 2008 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter J. Betten Wissesdwinger 7 2664189 Secretaris B. Scholten-Visser Romkeslaan 86 2169380 Penningmeester H. Borger Prinsessenweg

Nadere informatie

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 15 28 april 2010 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 5 28 oktober 2009 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 12 11 maart 2009 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 4 13 oktober 2010 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

FRIESLAND REVUE. nr oktober 2007

FRIESLAND REVUE. nr oktober 2007 FRIESLAND REVUE nr. 4 10 oktober 2007 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter J. Betten Wissesdwinger 7 2664189 Secretaris B. Scholten-Visser Romkeslaan 86 2169380 Penningmeester H. Borger

Nadere informatie

FRIESLAND REVUE. nr februari 2008

FRIESLAND REVUE. nr februari 2008 FRIESLAND REVUE nr. 12 27 februari 2008 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter J. Betten Wissesdwinger 7 2664189 Secretaris B. Scholten-Visser Romkeslaan 86 2169380 Penningmeester H. Borger

Nadere informatie

FRIESLAND REVUE. nr. 6 7 november 2007

FRIESLAND REVUE. nr. 6 7 november 2007 FRIESLAND REVUE nr. 6 7 november 2007 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter J. Betten Wissesdwinger 7 2664189 Secretaris B. Scholten-Visser Romkeslaan 86 2169380 Penningmeester H. Borger

Nadere informatie

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 9 3 februari 2010 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

FRIESLAND REVUE. nr februari 2008

FRIESLAND REVUE. nr februari 2008 FRIESLAND REVUE nr. 11 13 februari 2008 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter J. Betten Wissesdwinger 7 2664189 Secretaris B. Scholten-Visser Romkeslaan 86 2169380 Penningmeester H. Borger

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 4 14 oktober 2009 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2015

Nieuwsbrief 29 maart 2015 Nieuwsbrief 29 maart 2015 Ook afgelopen week weet ons eerste elftal wederom de krant te halen na de nul drie overwinning van vorige week zaterdag. Ook de krant pakt de resultaten van OFB 1 op en zo zie

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 15 22 april 2009 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

FRIESLAND REVUE. nr september 2007

FRIESLAND REVUE. nr september 2007 FRIESLAND REVUE nr. 3 29 september 2007 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter J. Betten Wissesdwinger 7 2664189 Secretaris B. Scholten-Visser Romkeslaan 86 2169380 Penningmeester H. Borger

Nadere informatie

FRIESLAND REVUE. nr. 8 5 december 2007

FRIESLAND REVUE. nr. 8 5 december 2007 FRIESLAND REVUE nr. 8 5 december 2007 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter J. Betten Wissesdwinger 7 2664189 Secretaris B. Scholten-Visser Romkeslaan 86 2169380 Penningmeester H. Borger

Nadere informatie

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 14 8 april 2009 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

FRIESLAND REVUE. nr oktober 2007

FRIESLAND REVUE. nr oktober 2007 FRIESLAND REVUE nr. 5 24 oktober 2007 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter J. Betten Wissesdwinger 7 2664189 Secretaris B. Scholten-Visser Romkeslaan 86 2169380 Penningmeester H. Borger

Nadere informatie

FRIESLAND REVUE. nr juni 2007

FRIESLAND REVUE. nr juni 2007 FRIESLAND REVUE nr. 16 6 juni 2007 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter J. Betten Wissesdwinger 7 2664189 Secretaris B. Scholten-Visser Romkeslaan 86 2169380 Penningmeester H. Borger Prinsessenweg

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Na de overwinning tegen Rood Zwart stond de uitwedstrijd tegen Hector op het programma. Deze hadden hun eerste wedstrijd gelijk

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond.

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Afgelopen vrijdagavond hebben wij als bestuur van Sportclub Franeker in een extra bestuursvergadering het besluit genomen om met ingang van

Nadere informatie

RODA '23. Trainingsschema seizoen 2014/2015. roda23.nl...

RODA '23. Trainingsschema seizoen 2014/2015. roda23.nl... MAANDAG MD1 18:00 19:00 MB1 19:00 20:00 RODA '23 (kantine deel) C1 zat 16:45 18:00 D5 18:00 19:00 MC3 19:00 20:00 Zaterdag 1 20:00 21:30 KG veld 1 B D1 16:45 18:00 D8 18:00 19:00 MC2 19:00 20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Bewaarnummer L.v.v. Friesland. Seizoen 2008/2009

Bewaarnummer L.v.v. Friesland. Seizoen 2008/2009 Bewaarnummer L.v.v. Friesland Seizoen 2008/2009 L.v.v. Friesland Middelzeelaan 6 8931 AK Leeuwarden Clubhuis Toeter 73 tel. nr. 058-2884760 www.lvv-friesland.nl Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE...2 VOORWOORD...3

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 februari 2015

Nieuwsbrief 22 februari 2015 Nieuwsbrief 22 februari 2015 Afgelopen week zijn er een hoop positieve ontwikkelingen bij ons clubje. Waar een klein clubje groot in kan zijn. Afgelopen woensdag heeft ons C elftal er voor gezorgd dat

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 INFOOTJE NR. 15 Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 Agenda Donderdag 12 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 Fiets mee naar school Zondag 15 mei Eerste Pinksterdag Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg AB Leeuwarden T Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 2 16 september 2009 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe kansen

Nieuw seizoen, nieuwe kansen Nieuw seizoen, nieuwe kansen Het gaat snel, het einde van de vakantieperiode is bijna alweer in zicht. Dat betekent dat de voorbereidingen op het seizoen 2007 2008 vroeg zijn begonnen. Alles is opgepoetst

Nadere informatie

Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017

Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017 Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017 POLSBROEK, donderdag 5 januari. Nadat ook Gerrit in de kantine van de plaatselijke voetbalclub is gearriveerd kan de selectie, zoals gepland,

Nadere informatie

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden,

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden, De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de achtentwintigste muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: Fietsen graag op slot zetten Een mooie boom voor Loes Wedstrijdverslagen Dames 1 en

Nadere informatie

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 17 3 juni 2009 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

V.C.W. s Jeugd Infoboekje

V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. In dit schrijven willen wij u welkom heten bij voetbalvereniging V.C.W. Wij hopen dat uw zoon / dochter zich in onze vereniging sportief zal kunnen uitleven. Wij willen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

FRIESLAND REVUE. nr. 7 21 november 2007

FRIESLAND REVUE. nr. 7 21 november 2007 FRIESLAND REVUE nr. 7 21 november 2007 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter J. Betten Wissesdwinger 7 2664189 Secretaris B. Scholten-Visser Romkeslaan 86 2169380 Penningmeester H. Borger

Nadere informatie

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 De eerste wedstrijd van seizoen 2010-2011 was een vriendschappelijke tegen G.v.v. uit Geldermalsen. Deze ploeg is net gepromoveerd naar de 4 e klas op de zondag. Zonder

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Schoonebeekse Voetbal Vereniging '04

Schoonebeekse Voetbal Vereniging '04 Schoonebeekse Voetbal Vereniging '04 AANMELDING / WIJZIGING FORMULIER Ondergetekende geeft zich hierbij op als lid of wijzigt zijn lidmaatschap bij SVV'04 te Schoonebeek. Datum:... Nieuw wijziging Naam:...

Nadere informatie

Nieuws uit het Bestuur

Nieuws uit het Bestuur Seizoen 2018/2019 nummer 4 16 mei 2019 Inhoud Nieuws uit het Bestuur Online enquête Wist je dat (met veel info over evenementen) Jeugdkamp Open Dagen Sportpark De Contreie Ledenadministratie Agenda 25/26

Nadere informatie

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd Beste MNC'ers, Er staat ons weer een mooi poloseizoen te wachten. Komend weekend hebben we een vol programma. We vragen speciale aandacht voor een vernieuwd heren 1 waar veel jeugdspelers hun opwachting

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

V.V.W. VVW 1 hard onderuit 1 Aftrap 11 dec. nr: 16 Seizoen 2018-2019 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Korfbalclinic Aveleijn

Korfbalclinic Aveleijn In dit nummer Nummer: 034 Seizoen: 2018-2019 Korfbalclinic Aveleijn pag. 1 Klootschieten pag. 5 De mooiste foto s van... pag. 2 Jeugd schottoernooi pag. 6 Bierproeverij pag. 3 Seizoensafsluiting pag. 7-8

Nadere informatie

Nieuws brief 08 november 2014

Nieuws brief 08 november 2014 Nieuws brief 08 november 2014 Vorige week is voor het eerste sinds lange tijd de nieuwsbrief op onze site te lezen. De redactie heeft gelukkig positieve reacties ontvangen waardoor ze vol goede moed door

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

Trainingstijden 2015-2016 versie 18 (1 oktober)

Trainingstijden 2015-2016 versie 18 (1 oktober) Trainingstijden 2015-2016 versie 18 (1 oktober) Wij behouden ons het recht voor trainingstijden te veranderen. TEAM Teamnaam Training Dzon1 Dames zondag 1 Woensdag om 19.15-20.30 uur op veld 6A, zon1 Zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996 Nieuwsbrief A2 Trainer Sjouke de trainer van BBC A2, en tevens trainer van het 2e van Zwaagwesteinde, heeft sport hoog in het vaandel staan. Sjouke staat positief in het leven en wil graag het plezier,

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Praatpaal jaargang 27 2 24-02-2019 VAN HET BESTUUR Na de mooie en uitgebreide inleiding van onze secretaris Erik in de Praatpaal van afgelopen week, is het nu mijn beurt om een stukje te schrijven. Weinig

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland

Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78. Nieuwe hoofdsponsor. L.v.v Friesland Snekertrekweg 89 8912 AB Leeuwarden T 06 42 80 78 78 Nieuwe hoofdsponsor L.v.v Friesland FRIESLAND REVUE nr. 1 2 september 2009 Clubhuis Toeter 73 Middelzeelaan 6 2884760 Voorzitter Jolle Betten Wissesdwinger

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

26 ste MARKERBEER TOERNOOI

26 ste MARKERBEER TOERNOOI 26 ste MARKERBEER TOERNOOI 24 MEI 2014 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 26 ste editie van het Markerbeertoernooi.

Nadere informatie

Dûh Boeah bokaal. VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de

Dûh Boeah bokaal. VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de Dûh Boeah bokaal Datum: 20 mei 2017 Aanvang: 13:00 Terrein: Sportpark Westerklooster, Kloosterburen 2 Voorwoord Kloosterburen, mei 2017 Voorafgaand aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3. In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M 2. Van de voorzitter 3. Nevenactiviteiten 4. Wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 4 15-11-2018 SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M De JO12-3M zijn op 10-11-'18 voorzien van

Nadere informatie

Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016

Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016 Secr. Mevr. E. Hop Gasthuislaan 59 6883 JA Velp (06) 53233927 Clubhuis de Rietgans Rietganssingel 117 6883 DR Velp (0 (06)179553700 www.sios61.nl Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016 Zaterdag 14 november

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 -

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 - Informatiebrochure Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2013 Informatiebrochure 2013-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...2 Inleiding:...3 De besturen:...5 Bestuur:...5 Technische Commissie:...6

Nadere informatie

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Jaarverslag KSH-voetbal

Jaarverslag KSH-voetbal Jaarverslag KSH-voetbal 2013-2014 Seizoen 2013-2014 is weer voorbij gevlogen en wederom is er door al onze vrijwilligers een enorme hoeveelheid werk verzet zodat al onze voetballers, jong en oud, weer

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 10 t/m 13 januari 2019 - Sportpark de Pinkenberg, Rozendaal Bumē Zilveren Bal: toernooivoetbal in de winter(stop) Toernooivoetbal in de winter(stop), dat blijft bijzonder.

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET FC LEO

INFORMATIEPAKKET FC LEO INFORMATIEPAKKET FC LEO Versie: 21-09-2015 - Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud Van harte welkom bij FC LEO Namens de gehele club willen we je van harte welkom heten bij de voetbalclub van de Marne,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws

V.V.W. Seniorennieuws 1 Aftrap 7 febr.. nr: 19 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Door: Jeugdbestuur Voor: alle (nieuwe) jeugdleden 1 Uitgave: september 2014 Voorwoord Deze introductiegids is bedoeld om alle jeugdleden

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948

Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948 Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948 1 Van de voorzitter / redacteur Hallo allemaal, Een niet al te dik Rovertje deze week. We gaan weer lekker de zaal in, een moment waar velen,

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 17-18

Nieuwsbrief Seizoen 17-18 Nieuwsbrief Seizoen 17-18 4 e jaargang nr 01 23 September 2017 De voetbal is al even een tijdje begonnen maar reporters waren nog niet aanwezig. En toen het wel kon werden de wedstrijden weer afgelast.

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie