World Amateur Golfers Championship 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "World Amateur Golfers Championship 2017"

Transcriptie

1 World Amateur Golfers Championship 2017 REGLEMENT EN VOORWAARDEN Kwalificatiewedstrijd voor de Benelux finale Rinkven Golfclub, 21 juli Algemeen De reglementen en voorwaarden beschreven in onderhavig document zijn van toepassing op in België georganiseerde kwalificatiewedstrijden voor de Benelux finale van het World Amateur Golfers Championship Deelname houdt in dat de deelnemer met alle clausules van onderhavig reglement instemt Deelnemingsvoorwaarden De golfcompetitie World Amateur Golfers Championship 2017 staat open voor golfspelers die lid zijn van een Belgische golfclub aangesloten bij de Koninklijke Belgische Golf Federatie en houder zijn van een federale kaart 2017 (of die lid zijn van een buitenlandse federatie erkend door de Koninklijke Belgische Golf Federatie). Deelname aan de kwalificatiewedstrijden is alleen mogelijk indien de golfer de amateur status heeft met een actieve handicapregistratie. Alle deelnemers zijn onderworpen aan de goedkeuring van de wedstrijdorganisatie, deze behoudt zich het recht om een persoon te weigeren zonder opgave van reden. Er geldt geen leeftijdsgrens om deel te nemen aan de kwalificatiewedstrijden. Om in aanmerking te komen voor de kwalificatie voor de Benelux finale moet de speler minstens 18 jaar oud zijn op 16 september Een speler kan aan meerdere kwalificatiewedstrijden van het World Amateur Golfers Championship 2017 deelnemen. Deelnemers met een handicap tussen 28.1 en 36.0 mogen deelnemen aan de kwalificatiewedstrijden, maar zullen hun handicap gereduceerd zien naar Inschrijving Zowel de leden van de deelnemende club als leden van een andere Belgische golfclub aangesloten bij de Koninklijke Belgische Golf Federatie mogen zich voor de kwalificatiewedstrijden inschrijven. De inschrijvingsvoorwaarden voor beide groepen kunnen verschillen. Inschrijven voor de kwalificatiewedstrijden gebeurt via igolf. Elke speler moet zich onder zijn juiste officiële handicap inschrijven (alle handicaps zullen zonder enige uitzondering bij de verschillende clubs gecontroleerd worden). Meerdere inschrijvingen, onder eenzelfde naam of onder verschillende namen, leiden tot de onmiddellijke diskwalificatie van de speler.

2 Deelname houdt in dat U voor deze wedstrijd Rinkven Golfclub de toestemming geeft tot het delen van Uw adres met Boeckstaens & De Knijf BVBA voor de verdere afhandeling van de kwalificatiewedstrijd. Het gebruik is uitdrukkelijk beperkt tot bovenvermelde kwalificatiewedstrijd. Inschrijving is pas geldig na onmiddelijke overschrijving van het verschuldigde bedrag aan Boeckstaens & De Knijf BVBA, op rekening nummer BE , BIC KREDBEBB met vermelding WAGC2017 Rinkven. Als de deelnemer zijn deelname annuleert, komt de deelnemer in aanmerking voor een terugbetaling van de organisator van 50% van de reeds door hem gedane uitgaven. Als de deelnemer zijn deelname annuleert binnen de twee weken voor aanvang van de kwalificatiewedstrijd, zal deze in geen geval de reeds door hem gedane uitgaven kunnen terugvorderen van de organisator. De organisator voorziet geen annulatieverzekering om uitgaven die de deelnemer gedaan zou hebben, te dekken. Elke deelnemer is vrij op eigen initiatief een annulatieverzekering afsluiten Spelformule De deelnemers worden in twee gemengde categorieën onderverdeeld en de formule voor de kwalificatiewedstrijd is: Categorie 1: EGA Handicap -5.0 tot 16.4 Mixed Single Strokeplay met handicap verrekening (Score limit par +3) Categorie 2: EGA Handicap 16.5 tot 28.0 Mixed Single Stableford 1.5. Samenstelling van de flights Deelnemers die onder hetzelfde dak wonen of met elkaar verwant zijn, mogen op straffe van diskwalificatie niet in dezelfde flight aan de wedstrijd deelnemen Golfregels De wedstrijden zullen gespeeld worden op basis van de regels van St Andrews en de organiserende club. De local rules van de club zijn van toepassing. De kwalificatiewedstrijden zijn niet qualifying. Betwistingen op sportief vlak worden door de organisator onderzocht. Hij beslist autonoom zonder mogelijkheid tot beroep. Door zijn inschrijving aanvaardt de speler deze regels en ook het feit dat de beslissingen genomen door de organisator definitief en zonder verhaal zijn. Caddies zijn toegelaten tijdens de kwalificatiewedstrijden. Please arrive at your designated tee at least 10 minutes before your designated start time. Penalty for breach of Rule 6-3a: If the player arrives at his starting point, ready to play, within five minutes after his starting time, the penalty for failure to start on time is two strokes, which will be added to the players overall score for the round. Otherwise, the penalty for breach of this Rule is disqualification. Play without undue delay as Rule 6-7 will be enforced if necessary. Rounds should take no longer than 5 hours and players are requested not to putt out if they cannot score.

3 If at any time you play a ball which you think may end up lost or out of bounds, for speed of play purposes play a provisional ball Rule 27. Immediately after completing your round, thoroughly check, sign and return your card to the championship official. Penalty for breach of Rule 6-6b is disqualification. Any discontinuance of play will be governed by Rule 6-8 and notified by a continuous blast from a claxon. In the event of play being unable to resume, the results will be decided based on the least number of holes completed by any player participating in the tournament a minimum of six holes must be completed for the tournament to be valid. For all play in the aforementioned competition, a player may obtain distance information by use of a distance-measuring device. If, during a stipulated round, a player uses a distance-measuring device to gauge or measure other conditions that might affect his play (e.g. elevation changes, wind speed, etc.), the player is in breach of Rule Prijzentafel Bij elke kwalificatiewedstrijd zullen de drie beste netscores van elke categorie en de beste brutscore een prijs ontvangen. Indien de beste brutscore ook de beste netscore is zal in dit geval de speler met de brutscore gekwalificeerd zijn voor de WAGC Benelux finale. De prijs voor de beste brutscore gaat in dit geval naar de eerstvolgende beste netscore. Beste bruto score Waardebon 125 golf artikelen Categorie 1: EGA Handicap -5.0 tot 16.4 Mixed Beste netto score Categorie 1 WAGC winnaar WACG 2017 Benelux finale: Licentie fee + greenfee + dinner 2de beste netto score Categorie 1 Waardebon 100 golf artikelen 3de beste netto score Categorie 1 Waardebon 75 golf artikelen Categorie 2: EGA Handicap 16.5 tot 28.0 Mixed Beste netto score Categorie 2 WAGC winnaar WACG 2017 Benelux finale: Licentie fee + greenfee + dinner 2de beste netto score Categorie 2 Waardebon 100 golf artikelen 3de beste netto score Categorie 2 Waardebon 75 golf artikelen Nearest to the pin Mixed Hole A Hole B Waardebon 50 golf artikelen Waardebon 50 golf artikelen Bij een gelijke stand van de wedstrijdscores zal de rangschikking worden opgemaakt op basis van de beste netscores over de laatste negen, laatste zes, laatste drie, en laatste hole. Blijft er daarna nog een ex-aequo bestaan, dan wordt tot lottrekking overgegaan.

4 Brut- en netprijzen kunnen noch gecumuleerd, noch overgedragen, noch omgeruild worden. Eventuele gelote prijzen kunnen niet gecumuleerd worden met andere brut- of netprijzen. Als een voor de Benelux finale gekwalificeerde speler niet kan deelnemen en hij dat aan de organisatoren meedeelt, dan zal de eerstvolgende speler in de rangschikking, van dezelfde kwalificatiewedstrijd en in dezelfde categorie, gekwalificeerd zijn. De finaleplaats is niet verhandelbaar, overdraagbaar en niet omwisselbaar voor contanten of in natura. De uitnodiging voor de Benelux finale is persoonlijk. Een gekwalificeerde speler kan zijn uitnodiging in geen geval aan een derde persoon overdragen. De gecumuleerde waarde van de prijzen die aan eenzelfde deelnemer toegekend worden, zal het bedrag dat door regel 3-2 van het Amateursstatuut bepaald wordt, niet overschrijden. Die grens is bepaald op 750 euro. Vóór de prijsuitreiking wordt geen voorlopige rangschikking meegedeeld Prijsuitrijking Bij de uitreiking van de prijzen is smart casual kledij verplicht en gelden de kledingvoorschriften die in de bezochte club van toepassing zijn. De organisator behoudt zich het recht voor om de prijzen niet uit te reiken, mochten de voorschriften niet nageleefd worden. De winnaars moeten niet verplicht op de prijsuitreiking aanwezig zijn om recht te hebben op de prijs en de kwalificatie. Bij afwezigheid wordt de prijs en de kwalificatie niet doorgegeven aan de volgende aanwezige in het klassement. Bij afwezigheid bestaat de mogelijkheid tot het afhalen van de prijs in ons bureel te Mortsel, op afspraak en tot twee weken na de kwalificatiewedstrijd. Na twee weken vervalt het recht op de prijs en de kwalificatie Benelux finale De gelukkige winnaars van de kwalificatiewedstrijden nemen het tegen elkaar op in de Benelux finale op een nog nader te bepalen golfbaan in Nederland. De Benelux finale is voorzien tussen 28 september en 23 oktober Tijdens de Benelux finale van het World Amateur Golfers Championship wordt er in 5 handicap categorieën gestreden, te weten: 0 t/m 5, 5,1 t/m 10, 10,1 t/m 15, 15.1 t/m 20 en tot slot handicap 20.1 t/m Een speler met een handicap tussen de 25.1 en de 36.0 kan eventueel wel deelnemen op basis van handicap 25.0 of lager door zich in te schrijven in een lagere handicapgroep. Door het toepassen van diverse handicapgroepen kunnen spelers met een lage of hoge handicap een eerlijke strijd aangaan met golfers van gelijkwaardig niveau, zonder daarbij mogelijke hinder te ondervinden van extreme scores van zeer getalenteerde beginners. De wedstrijdorganisatie behoudt zich het recht voor om aan de hand van het aantal deelnemers het aantal handicapcategorieën aan te passen, of het aantal deelnemers te beperken. Uit deze finalewedstrijd komen uiteindelijk de winnaars voort die deelnemen aan de 23ste World Amateur Golfers Championship wereld finale, dewelke zal plaatsvinden van 18 tot 25 november 2017 in Kuala Lumpur, Maleisië. De wereld finale van het World Amateur Golfers Championship wordt zowel individueel gespeeld per handicap categorie, als per team onder Nederlandse vlag.

5 1.10. Diskwalificatie Als een van de punten van het reglement niet nageleefd wordt, dan behoudt de organisator zich het recht voor de speler te diskwalificeren Organisatie De organisator heeft het recht te allen tijde het onderhavige reglement wijzigen. De wijzigingen worden pas van kracht na het op de hoogte stellen van alle deelnemers. Golf Events Today Boeckstaens & De Knijf BVBA A company incorporated and registered in Belgium: BE Drabstraat 203 bus Mortsel Belgium Stefaan De Knijf Phone: stefaan.deknijf@golfevents.today

Bank Degroof Petercam is in 2016 de organisator van de golfcompetitie Passion for Golf Trophy

Bank Degroof Petercam is in 2016 de organisator van de golfcompetitie Passion for Golf Trophy PASSION FOR GOLF TROPHY 2016 REGLEMENT EN VOORWAARDEN Bank Degroof Petercam is in 2016 de organisator van de golfcompetitie Passion for Golf Trophy 1. KWALIFICATIES 1.1. Aantal kwalificaties In 2016 zal

Nadere informatie

Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013

Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013 Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013 20/03/2013 Prepared by to Slice Page 1/7 Kalender De editie van de wedstrijd Lapperre Senior Golf Trophy wordt in 7 Belgische golfclubs

Nadere informatie

REGLEMENT BEKER VAN VLAANDEREN 2016

REGLEMENT BEKER VAN VLAANDEREN 2016 REGLEMENT REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES DEELNEMINGSVOORWAARDEN Iedere club, lid van de VVG, duidt een single wedstrijd aan als kwalificatiewedstrijd. Dit kan een aparte kwalificatiewedstrijd zijn of een

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Naarderbos Golf

Wedstrijdreglement Naarderbos Golf Wedstrijdreglement Naarderbos Golf Artikel 1.Wedstrijden Wedstrijden worden gespeeld volgens de Rules of Golf zoals vastgesteld door de Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews en de Local Rules zoals

Nadere informatie

REGLEMENT REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015

REGLEMENT REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 REGLEMENT TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 DEELNEMINGSVOORWAARDEN Iedere club, lid van de VVG, duidt een single wedstrijd aan als kwalificatiewedstrijd.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement igolf Wintercup

Wedstrijdreglement igolf Wintercup Wedstrijdreglement igolf Wintercup Dit wedstrijdreglement is vastgesteld door de wedstrijdcommissie op grond van Regel 33 van de Rules of Golf. Wijziging van dit reglement is voorbehouden aan de wedstrijdcommissie.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Wintercompetitie 2016/2017

Wedstrijdreglement Wintercompetitie 2016/2017 Wedstrijdreglement Wintercompetitie 2016/2017 Dit wedstrijdreglement is vastgesteld door de wedstrijdcommissie op grond van Regel 33 van de Rules of Golf. Wijziging van dit reglement is voorbehouden aan

Nadere informatie

REGLEMENT KWALIFICATIE BEKER VAN VLAANDEREN 2014

REGLEMENT KWALIFICATIE BEKER VAN VLAANDEREN 2014 REGLEMENT KWALIFICATIE BEKER VAN VLAANDEREN 2014 DEELNEMINGSVOORWAARDEN Iedere club, lid van de VVG, duidt een single wedstrijd aan als kwalificatiewedstrijd. Dit kan een aparte kwalificatiewedstrijd zijn

Nadere informatie

Algemeen Wedstrijdreglement Golfschool Gent

Algemeen Wedstrijdreglement Golfschool Gent Algemeen Wedstrijdreglement Golfschool Gent 1. Regels van het Golfspel De wedstrijden worden gespeeld volgens de actuele Regels van het Golfspel zoals goedgekeurd door de R&A en de USGA. 2. Plaatselijke

Nadere informatie

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJDEN VAN LANSCHOT TROFEE SENIOREN 2017

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJDEN VAN LANSCHOT TROFEE SENIOREN 2017 REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJDEN VAN LANSCHOT TROFEE SENIOREN 2017 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De Trofee Senioren is toegankelijk voor spelers geboren in 1967 en vroeger (50 jaar en meer); - lid van een club

Nadere informatie

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJD VVG DAMES TROFEE 2017 MAANDAG 12 JUNI SPIEGELVEN GOLF

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJD VVG DAMES TROFEE 2017 MAANDAG 12 JUNI SPIEGELVEN GOLF REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJD VVG DAMES TROFEE 2017 MAANDAG 12 JUNI SPIEGELVEN GOLF DEELNEMINGSVOORWAARDEN De VVG Dames Trofee is toegankelijk voor spelers: - lid van een club aangesloten bij de VVG

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 2019.

Wedstrijdreglement 2019. Wedstrijdreglement 2019. I. DEELNEMERS. - De competities die door AGS worden ingericht, zijn toegankelijk voor alle leden van AGS. De wedstrijden op 18-holes terreinen zijn toegankelijk voor alle leden

Nadere informatie

QL GLENMORANGIE CHAMPIONS TROPHY

QL GLENMORANGIE CHAMPIONS TROPHY Toernooireglement QL Glenmorangie Champions Trophy Kampioenschap voor strokeplay-clubkampioenen 1. Toernooi formaat a. Het Kampioenschap wordt gespeeld over 18 holes. De spelvorm is bruto strokeplay. Er

Nadere informatie

Handicapping Rinkven - Specials

Handicapping Rinkven - Specials ping Rinkven - Specials Reflectie Specifiek voor onze Rinkven wedstrijden zijn volgende specials opgenomen. Verder rekening houdend met een aantal EGA (European Golf Association) en Federatie reglementeringen

Nadere informatie

1) De Golf Cup Open Tournaments REGLEMENT BMW GOLF CUP INTERNATIONAL Nationale Finale. Inschrijvingen voor de verschillende toernooien

1) De Golf Cup Open Tournaments REGLEMENT BMW GOLF CUP INTERNATIONAL Nationale Finale. Inschrijvingen voor de verschillende toernooien REGLEMENT BMW GOLF CUP INTERNATIONAL 2014 Artikel 1 Kalender Nationale Finale Zaterdag 13 september 2014 Royal Golf Club des Fagnes Artikel 2 Artikel 2.1 Deelnamecriteria Inschrijvingen voor de verschillende

Nadere informatie

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJD GV DAMES TROFEE 2018 MAANDAG 7 MEI G.&C.C. DE PALINGBEEK

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJD GV DAMES TROFEE 2018 MAANDAG 7 MEI G.&C.C. DE PALINGBEEK REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJD GV DAMES TROFEE 2018 MAANDAG 7 MEI G.&C.C. DE PALINGBEEK DEELNEMINGSVOORWAARDEN De GV Dames Trofee is toegankelijk voor speelsters: - lid van een club aangesloten bij GV

Nadere informatie

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJD VVG DAMES TROFEE 2016 MAANDAG 13 JUNI DAMME G&C.C.

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJD VVG DAMES TROFEE 2016 MAANDAG 13 JUNI DAMME G&C.C. REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJD VVG DAMES TROFEE 2016 MAANDAG 13 JUNI DAMME G&C.C. DEELNEMINGSVOORWAARDEN De VVG Dames Trofee is toegankelijk voor spelers: - lid van een club aangesloten bij de VVG - in

Nadere informatie

LoyalTee Winter Tour

LoyalTee Winter Tour Opzet: 14 wedstrijden tijdens de wintermaanden, elke wedstrijd plaatst de dagwinnaar van elke categorie zich voor de finale in maart bij BurgGolf. Data: Datum zaterdag 19 oktober 2013 zaterdag 26 oktober

Nadere informatie

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJDEN VAN LANSCHOT TROFEE SENIOREN 2015

REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJDEN VAN LANSCHOT TROFEE SENIOREN 2015 REGLEMENT KWALIFICATIEWEDSTRIJDEN VAN LANSCHOT TROFEE SENIOREN 2015 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De Trofee Senioren is toegankelijk voor spelers geboren in 1960 en vroeger (55 jaar en meer) en voor speelsters

Nadere informatie

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2018

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2018 1 REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2018 0. INLEIDING Het woord speler slaat op zowel dames als heren. In de Belgische Rankings worden de buitenlandse wedstrijden niet meer opgenomen. Sinds 2015 werden enkel

Nadere informatie

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2017

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2017 1 0. INLEIDING! Het woord speler slaat op zowel dames als heren. REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2017 1. DEELNEMINGSVOORWAARDEN Om in een ranking opgenomen te worden moet de speler: a) Met Belgische nationaliteit,

Nadere informatie

Royal Belgian Golf Federation EGA Handicap System Welcome December 2012

Royal Belgian Golf Federation EGA Handicap System Welcome December 2012 EGA Handicap System 2013 2016 Welcome December 2012 Agenda: 1. Welcome 2. Rechten & Plichten van de Clubs, van de Handicap Commissie 3. Qualifying Scores - CBA 4. Overzicht 3.9 3.16 5. Annual Review 6.

Nadere informatie

REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE CLUB KWALIFICATIE 2019

REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE CLUB KWALIFICATIE 2019 REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE CLUB KWALIFICATIE 2019 DEELNEMINGSVOORWAARDEN Iedere club, lid van Golf Vlaanderen, kan deelnemen aan de GV Kids Trofee Club Kwalificatie. Als club dien je een kwalificatiewedstrijd(en)

Nadere informatie

REGLEMENT US KIDS VVG TOUR 2011

REGLEMENT US KIDS VVG TOUR 2011 REGLEMENT US KIDS VVG TOUR 2011 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De US Kids VVG Tour 2011 is toegankelijk voor spelers/speelsters geboren tussen 1998 en 2004: - lid van een club aangesloten bij de VVG - in regel

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Race to Portugal 2019

Wedstrijdreglement Race to Portugal 2019 Wedstrijdreglement Race to Portugal 2019 Algemeen 1. Er wordt gespeeld volgens de Rules of Golf, zoals goedgekeurd door de R&A Rules Ltd. en de USGA, hierna genoemd de Regels. 2. Het is de verantwoordelijkheid

Nadere informatie

ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY. Tornooireglement Uitgave januari 2011

ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY. Tornooireglement Uitgave januari 2011 ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY Tornooireglement Uitgave januari 2011 1. Algemene principes De Antwerp Senior Golf Trophy, ASGT, is een jaarlijks tornooi tussen de senioren van Cleydael Golf & Country Club,

Nadere informatie

Algemeen. Finale LoyalTee Tour De LoyalTee Quinta Do LagoTour

Algemeen. Finale LoyalTee Tour De LoyalTee Quinta Do LagoTour Algemeen Elk jaar wordt de LoyalTee Tour georganiseerd; een wedstrijdcyclus op de BurgGolf banen in Nederland, speciaal voor alle golfers van Nederland. Alle wedstrijden zijn qualifying. Er zijn dagprijzen

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRIS-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE VOOR SENIOREN 2017 ALLE CATEGORIEËN EN ALLE DIVISIES uitgezonderd Men & Ladies I divisie 1 12, 20, 28 september en 4 oktober

Nadere informatie

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2019

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2019 1 REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2019 0. INLEIDING Het woord speler slaat op zowel dames als heren. In de Belgische Rankings worden de buitenlandse wedstrijden niet meer opgenomen. Sinds 2015 werden enkel

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 2014

Wedstrijdreglement 2014 Wedstrijdreglement 2014 ALGEMEEN Alle wedstrijden worden gespeeld volgens de Rules of Golf, zoals vastgesteld door de Royal & Ancient Golfclub of St. Andrews en volgens de (tijdelijke) Plaatselijke Regels

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2017 DIVISIE 1 ALLE CATEGORIEËN 22, 23, 29, 30 april en 1 mei 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Algemeen Wedstrijdreglement

Algemeen Wedstrijdreglement Algemeen Gegevens over de baanbezetting vindt u in de (wedstrijd)kalender. Deze kalender bevat een overzicht van alle wedstrijden van alle commissies. Tevens zijn de kalenders van de dames-, heren- en

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2018 DIVISIE 2 ALLE CATEGORIEËN 21, 22, 28, 29 april en 1 mei 2018 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

VOORWOORD De Interclubkampioenschappen van België voor Mid-amateurs worden gespeeld volgens de formule Match Play zonder handicap:

VOORWOORD De Interclubkampioenschappen van België voor Mid-amateurs worden gespeeld volgens de formule Match Play zonder handicap: SRIMA INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE 2017 VOOR MID-AMATEURS 7, 8 en 14 oktober 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De algemene Reglementen van Interclubkampioenschappen van België 2017 en van de Federale wedstrijden

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 2016.

Wedstrijdreglement 2016. Wedstrijdreglement 2016. I. DEELNEMERS: - De competities die door AGS worden ingericht, zijn toegankelijk voor alle leden van AGS. De wedstrijden op 18-holes terreinen zijn toegankelijk voor alle leden

Nadere informatie

REGLEMENT VVG KIDS TOUR 2014

REGLEMENT VVG KIDS TOUR 2014 REGLEMENT VVG KIDS TOUR 2014 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De VVG Kids Tour 2014 is toegankelijk voor spelers/speelsters geboren tussen 2001 en 2007: - lid van een club aangesloten bij de VVG - in regel met de

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 3. Wedstrijden

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 3. Wedstrijden INHOUD Algemeen 2 Prijzen 3 Wedstrijden Nieuwjaarswedstrijd 4 Wintercup 5 Medal 6 Greensome clubkampioenschap 7 Paaswedstrijd 8 Oranje bokaal 9 Strokeplay clubkampioenschap 10 Mixed Paren wedstrijd 11

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Golfclub Bentwoud

Wedstrijdreglement Golfclub Bentwoud 1/7 Wedstrijdreglement Golfclub Bentwoud Algemeen Artikel 1 1. Het wedstrijdreglement wordt opgesteld door de wedstrijdcommissie en vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering. 1 2. Het wedstrijdreglement

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Golfclub Dorhout Mees

Wedstrijdreglement Golfclub Dorhout Mees Wedstrijdreglement Golfclub Dorhout Mees De wedstrijdcommissie behoudt zich het recht voor, het reglement aan te passen. 1. Algemeen 1. Dit reglement is van toepassing op alle wedstrijden georganiseerd

Nadere informatie

De Kieviten Golf. Algemeen Wedstrijdreglement vastgesteld door de Wedstrijdcommissie.

De Kieviten Golf. Algemeen Wedstrijdreglement vastgesteld door de Wedstrijdcommissie. 1) Algemeen: De Kieviten Golf Algemeen Wedstrijdreglement vastgesteld door de Wedstrijdcommissie. a. Dit reglement is van toepassing op alle wedstrijden georganiseerd door commissies van Kieviten Golf,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt. Vs

Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt. Vs Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt. Vs 07-12-2017 1. Algemeen 1.1. Er wordt gespeeld volgens de meest recente Rules of Golf, zoals vastgesteld door de Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GOLFCLUB HEELSUM VANAF

WEDSTRIJDREGLEMENT GOLFCLUB HEELSUM VANAF WEDSTRIJDREGLEMENT GOLFCLUB HEELSUM VANAF 1-1-2016 Onderstaande regels (volgens Regel 33-1) zijn van toepassing op alle wedstrijden georganiseerd op Golfclub Heelsum 1. Begripsbepalingen In dit reglement

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Wedstrijdcommissie. 3. Deelname. 4. Inschrijven. Wedstrijd Reglement Golfclub de Compagnie

1. Algemeen. 2. Wedstrijdcommissie. 3. Deelname. 4. Inschrijven. Wedstrijd Reglement Golfclub de Compagnie Wedstrijd Reglement Golfclub de Compagnie 1. Algemeen Wedstrijden van Golfclub de Compagnie worden gespeeld volgens de "Rules of Golf, vastgesteld door de Royal & Ancient Golfclub of St Andrews, de Local

Nadere informatie

Algemeen Wedstrijdreglement Golfschool Gent (21/12/018)

Algemeen Wedstrijdreglement Golfschool Gent (21/12/018) Algemeen Wedstrijdreglement Golfschool Gent (21/12/018) 1. Regels van het Golfspel De wedstrijden worden gespeeld volgens de actuele Regels van het Golfspel zoals goedgekeurd door de R&A en de USGA. De

Nadere informatie

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Preambule Vooraleer een nieuw lid zich als startende golfer effectief op de baan kan begeven dient hij een minimale kennis te hebben van de golfregels en de etiquette

Nadere informatie

Reglement SENIOREN MATCH PLAY 2016

Reglement SENIOREN MATCH PLAY 2016 Reglement SENIOREN MATCH PLAY 2016 Coördinatie : Jan Bormans 1. Formule : greensome - match play - front tees 1.1 Samenstelling teams - deelnemingsvoorwaarden Elk team bestaat uit 2 leden, beiden seniorleden

Nadere informatie

REGLEMENT KAMPIOENSCHAP CLUBTEAM SUPER SENIOREN 2016

REGLEMENT KAMPIOENSCHAP CLUBTEAM SUPER SENIOREN 2016 REGLEMENT KAMPIOENSCHAP CLUBTEAM SUPER SENIOREN 2016 Het Kampioenschap Clubteam Super Senioren van de VVG wordt gespeeld op woensdag 04 mei 2016 in de Kempense G.C. Formule: - Divisie I: Vierbal best bal

Nadere informatie

REGLEMENT VVG KIDS TROFEE 2015

REGLEMENT VVG KIDS TROFEE 2015 REGLEMENT VVG KIDS TROFEE 2015 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De VVG Kids Trofee 2015 is toegankelijk voor spelers/speelsters geboren tussen 2002 en 2008: - lid van een club aangesloten bij de VVG - in regel met

Nadere informatie

Algemeen Wedstrijdreglement Golfclub de Koepel.

Algemeen Wedstrijdreglement Golfclub de Koepel. Algemeen Wedstrijdreglement Golfclub de Koepel. Versie 2019 1. De wedstrijdcommissie van golfclub De Koepel is de "commissie" zoals omschreven in de golfregels en belast met de leiding van de wedstrijden.

Nadere informatie

KPN Golfvereniging Wedstrijdreglement Matchplay competitie 2017

KPN Golfvereniging Wedstrijdreglement Matchplay competitie 2017 KPN Golfvereniging Wedstrijdreglement Matchplay competitie 2017 Artikel I. ALGEMEEN Sectie 1.01 Algemeen. a) De Commissie is: verantwoordelijk voor de samenstelling van het wedstrijdprogramma, verantwoordelijk

Nadere informatie

BEKNOPTE GIDS VAN HET EGA HANDICAP SYSTEEM

BEKNOPTE GIDS VAN HET EGA HANDICAP SYSTEEM EGA HANDICAPSYSTEEM BEKNOPTE GIDS VAN HET Deze gids is een vrije weergave voor de NGF van de Short Guide to the EGA Handicap System en informeert de speler over de essentiële aspecten van het EGA Handicap

Nadere informatie

Wedstrijd Reglement Golfclub Dorhout Mees

Wedstrijd Reglement Golfclub Dorhout Mees Wedstrijd Reglement Golfclub Dorhout Mees De wedstrijdcommissie behoudt zich het recht voor, het reglement aan te passen. 1. Algemeen 1. Dit reglement is van toepassing op alle wedstrijden georganiseerd

Nadere informatie

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Preambule Vooraleer een nieuw lid zich als startende golfer effectief op de baan kan begeven dient hij een minimale kennis te hebben van de golfregels en de etiquette

Nadere informatie

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating

Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Golfvaardigheidsbewijs Wedstrijdtoelating Preambule Vooraleer een nieuw lid zich als startende golfer effectief op de baan kan begeven dient hij een minimale kennis te hebben van de golfregels en de etiquette

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. van. golfvereniging eyckenduyn

Wedstrijdreglement. van. golfvereniging eyckenduyn van golfvereniging eyckenduyn Gemaakt door de WECO. 19 nov. 2012 Pagina 1 van 19 Inhoudsopgave. Bladzijde 1. ALGEMEEN... 4 1. INLEIDING... 4 1.2 VERANTWOORDELIJKHEID... 5 1.3 INSCHRIJVEN.... 6 1.4 HANDICAP....

Nadere informatie

REGLEMENT KAMPIOENSCHAP INTERCLUBS SUPER SENIOREN 2014

REGLEMENT KAMPIOENSCHAP INTERCLUBS SUPER SENIOREN 2014 REGLEMENT KAMPIOENSCHAP INTERCLUBS SUPER SENIOREN 2014 Het kampioenschap Interclubs Super Senioren van de VVG wordt gespeeld op dinsdag 13 mei 2014 in de Rinkven G.C. (Championship Course). Formule: -

Nadere informatie

KALENDER 2011 SENIORENWERKGROEP VVG

KALENDER 2011 SENIORENWERKGROEP VVG - INTERCLUBS SUPER SENIOREN 17 MEI R. LATEM G.C. KALENDER 2011 SENIORENWERKGROEP VVG Het Kampioenschap is voorbehouden aan amateur spelers. Iedere club die lid is van de VVG kan zich inschrijven met een

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. van. Golfvereniging Eyckenduyn

Wedstrijdreglement. van. Golfvereniging Eyckenduyn Gemaakt door de WECO van Golfvereniging Eyckenduyn 19 nov. 2012 Pagina 1 van 22 Inhoudsopgave. Bladzijde 1. ALGEMEEN... 4 1. INLEIDING... 4 1.2 VERANTWOORDELIJKHEID... 5 1.3 INSCHRIJVEN.... 6 1.4 HANDICAP....

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER QUALIFYING KAARTEN

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER QUALIFYING KAARTEN VEEL GESTELDE VRAGEN OVER QUALIFYING KAARTEN Referte: EGA Handicap System 2016-2019 Engelse versie Veel gestelde vragen 1. Wat is een Qualifying Score?... 2 2.Wat is een No Return?... 2 3. Wat is een Qualifying

Nadere informatie

LVNL Golfclub Hard en Hoog

LVNL Golfclub Hard en Hoog Huishoudelijk Reglement, versie 2011. Versiedatum: 22 oktober 2010 Binnen de Golfclub Hard en Hoog wordt volgens de volgende regels gespeeld: Algemeen: Art. 1 Art. 2 Er wordt gespeeld volgens de "rules

Nadere informatie

WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY REGLEMENT

WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY REGLEMENT WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY 2016-2017 REGLEMENT DEELNEMINGSVOORWAARDEN : - Jongens en meisjes geboren na 1995 en lid zijn van één van de vermelde golfclubs. o Millenium Golf Club o Brabantse Golf

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Golf Puyenbroeck

Wedstrijdreglement Golf Puyenbroeck Wedstrijdreglement Golf Puyenbroeck Waarden en Normen Het wedstrijdreglement van Golf Puyenbroeck is gebaseerd op de waarden en de normen die garanderen dat de ontdekking en de beleving van de golfsport

Nadere informatie

Algemeen Wedstrijdreglement Utrechtse Golfclub Amelisweerd november 2014

Algemeen Wedstrijdreglement Utrechtse Golfclub Amelisweerd november 2014 Algemeen Wedstrijdreglement Utrechtse Golfclub Amelisweerd november 2014 1. Algemeen 1.1. De Wedstrijdcommissie is verantwoordelijk voor het samenstellen van het wedstrijdprogramma, alsmede voor het organiseren

Nadere informatie

Reglement Clubkampioenschappen Golfclub Bentwoud

Reglement Clubkampioenschappen Golfclub Bentwoud 1/9 Reglement Clubkampioenschappen Golfclub Bentwoud Algemeen 1. Dit Reglement is een aanvulling op het Wedstrijdreglement Golfclub Bentwoud en is alleen van toepassing voor de Clubkampioenschappen van

Nadere informatie

BMW Golf Cup Special Edition 2018 Mauritius Practicalia - FAQ

BMW Golf Cup Special Edition 2018 Mauritius Practicalia - FAQ BMW Golf Cup Special Edition 2018 Mauritius Practicalia - FAQ Vluchten - Hoeveel tijd op voorhand moet ik op de luchthaven zijn? We vragen aan alle deelnemers om ten laatste 2u30 vóór het vertrekuur aanwezig

Nadere informatie

Competitie- en wedstrijdreglement Zeeuwse Onderlinge Jeugd Competitie

Competitie- en wedstrijdreglement Zeeuwse Onderlinge Jeugd Competitie Competitie- en wedstrijdreglement Zeeuwse Onderlinge Jeugd Competitie Onderstaande regels zijn van toepassing voor alle wedstrijden van de Zeeuwse Onderlinge Jeugd Competitie (ZOJC). 1. Organisatie De

Nadere informatie

Emilia Romagna LoyalTee ZomerTour 2013

Emilia Romagna LoyalTee ZomerTour 2013 Algemeen Elk jaar wordt de LoyalTee Tour georganiseerd; een wedstrijdcyclus op de BurgGolf banen in Nederland, speciaal voor LoyalTee leden. Alle wedstrijden zijn qualifying. Er zijn dagprijzen te winnen

Nadere informatie

Algemeen Wedstrijdreglement Golfclub Zwolle

Algemeen Wedstrijdreglement Golfclub Zwolle Algemeen Wedstrijdreglement Golfclub Zwolle Art. 1. Alle wedstrijden worden gespeeld volgens de Rules of Golf, zoals vastgesteld door de Royal & Ancient Golfclub of St. Andrews (R&A) en de Local Rules

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2019 CATEGORIE I DIVISIE 1 27-28 april en 1, 4 en 5 mei 2019 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Flevoland on Tour 7. Woensdagavond Opstap 8

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Flevoland on Tour 7. Woensdagavond Opstap 8 INHOUD Algemeen 2 Prijzen 2 Wedstrijden Winter Cup 4 Medal 5 Greensome Clubkampioenschap 6 Flevoland on Tour 7 Woensdagavond Opstap 8 Paaswedstrijd 9 Oranje Bokaal 10 Strokeplay Clubkampioenschap 11 Mixed

Nadere informatie

KALENDER 2010 SENIORENWERKGROEP VVG

KALENDER 2010 SENIORENWERKGROEP VVG KALENDER 2010 SENIORENWERKGROEP VVG - INTERCLUBS SUPER SENIOREN 01 JUNI - FL. NIPPON G&B.C. HASSELT Het Kampioenschap is voorbehouden aan amateur spelers. Iedere club die lid is van de VVG kan zich inschrijven

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Flevoland on Tour 7. Woensdagavond Opstap 8

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Flevoland on Tour 7. Woensdagavond Opstap 8 INHOUD Algemeen 2 Prijzen 2 Wedstrijden Winter Cup 4 Medal 5 Greensome Clubkampioenschap 6 Flevoland on Tour 7 Woensdagavond Opstap 8 Paaswedstrijd 9 Oranje Bokaal 10 Strokeplay Clubkampioenschap 11 Mixed

Nadere informatie

Clubkampioenschappen Strokeplay

Clubkampioenschappen Strokeplay Clubkampioenschappen Strokeplay 1. Algemeen De clubkampioenschappen wordt gespeeld in één weekend op zaterdag en zondag. Het clubkampioenschap kent twee afzonderlijke kampioenschappen. 2. Definities 3x

Nadere informatie

4 e 50 + Handicap Toernooi

4 e 50 + Handicap Toernooi 4 e 50 + Handicap Toernooi Bowling Centrum Tiel 1.250 Prijzengeld 08 mei t/m 10 mei 2015 Organisator: Sport en Ontspanning Centrum Tiel Plaats: Oude Medelsestraat 11, 4005 EK Tiel Speeldata: 08 t/m 10

Nadere informatie

REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE 2017

REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE 2017 REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE 2017 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De VVG Kids Trofee 2017 is toegankelijk voor spelers/speelsters geboren tussen 2005 en 2010: - lid van een club aangesloten bij de VVG - in regel

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. De tekst uit dit document mag zonder toestemming niet ten eigen bate worden gebruikt.

WEDSTRIJDREGLEMENT. De tekst uit dit document mag zonder toestemming niet ten eigen bate worden gebruikt. De tekst uit dit document mag zonder toestemming niet ten eigen bate worden gebruikt. 1 Algemene bepalingen Voor deelname aan de wedstrijden zijn de onderstaande bepalingen van toepassing. 1.1 De wedstrijdleiding

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland!

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Nederland Competitie De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Competitie Wedstrijdreglement Stableford, 18 holes Seizoen 2016 Wedstrijdreglement Stableford, 2016 NoBraGolf Competitie

Nadere informatie

REGLEMENT STABLEFORD SEIZOEN 2019

REGLEMENT STABLEFORD SEIZOEN 2019 REGELEMENT FLIGHT INDELING ALGEMEEN Op alle wedstrijden van de igolf MIX! competitie is het ALGEMEEN COMPETITIEREGLEMENT van toepassing. Aanvullend daarop zijn in dit reglement een aantal zaken vastgelegd

Nadere informatie

Er zijn twee Wooldmasterwedstrijden:

Er zijn twee Wooldmasterwedstrijden: De wedstrijdcommissie behoudt zich het recht voor wijzigingen in het reglement en programma aan te brengen. Ook moet zij een voorbehoud maken voor wijzigingen die kunnen plaats vinden en buiten haar competentie

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Woensdagavond Opstap 7.

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Woensdagavond Opstap 7. INHOUD Algemeen 2 Prijzen 2 Wedstrijden Winter Cup 4 Medal 5 Greensome Clubkampioenschap 6 Woensdagavond Opstap 7 Paaswedstrijd 8 Oranje Bokaal 9 Strokeplay Clubkampioenschap 10 Mixed Paren Wedstrijd 11

Nadere informatie

Inhoud.1 Algemeen Wedstrijdreglement: 1. Algemeen 2

Inhoud.1 Algemeen Wedstrijdreglement: 1. Algemeen 2 WEDSTRIJDREGLEMENT 2017 Inhoud.1 Algemeen Wedstrijdreglement: 1. Algemeen 2 2. Wedstrijdseizoen 2 3.Inschrijving.. 2 4.Inschrijfgeld 2 5.Afzeggingen 2 6. Niet verschijnen. 2 7. Oefenen.3 8. Starten 3 9.

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER Q KAARTEN

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER Q KAARTEN VEEL GESTELDE VRAGEN OVER Q KAARTEN Referte: EGA Handicap System 2016-2019 Engelse versie Veel gestelde vragen Inhoudsopgave 1. Wat is een Qualifying Score?... 3 2.Wat is een No Return?... 3 3. Wat is

Nadere informatie

Golfclub Roxenisse. Wedstrijd reglement. Voor het seizoen 2014

Golfclub Roxenisse. Wedstrijd reglement. Voor het seizoen 2014 Golfclub Roxenisse Wedstrijd reglement Voor het seizoen 2014 24-02- 2014 Inhoud Wedstrijdvormen... 3 1. Jaarcompetitie wedstrijden... 4 Strokeplay jaarcompetitie (bruto)... 5 Stableford jaarcompetitie...

Nadere informatie

REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE 2018

REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE 2018 REGLEMENT ETHIAS KIDS TROFEE 2018 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De GV Kids Trofee 2018 is toegankelijk voor spelers/speelsters geboren tussen 2006 en 2011: - lid van een club aangesloten bij GV - in regel met

Nadere informatie

De Rinkvendelegatie op de Kings of Golf (29 sept.): in het midden: Nicolas Colsaerts!

De Rinkvendelegatie op de Kings of Golf (29 sept.): in het midden: Nicolas Colsaerts! Jeugdflash oktober De Rinkvendelegatie op de Kings of Golf (29 sept.): in het midden: Nicolas Colsaerts! Onze Rinkvenners waren erbij! Kings of Golf / Royal Zoute-Knokke Op 29 september trokken we met

Nadere informatie

Golfclub Roxenisse. Wedstrijd reglement. Voor het seizoen 2016

Golfclub Roxenisse. Wedstrijd reglement. Voor het seizoen 2016 Golfclub Roxenisse Wedstrijd reglement Voor het seizoen 2016 02-01-2016 Inhoud Algemeen... 3 Wedstrijdvormen... 4 Jaarcompetitie wedstrijden... 5 1. Strokeplay jaarcompetitie (bruto)... 6 2. Stableford

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. van. golfvereniging eyckenduyn

Wedstrijdreglement. van. golfvereniging eyckenduyn Gemaakt door de WECO van golfvereniging eyckenduyn Inhoudsopgave. Bladzijde 1 ALGEMEEN... 4 1.1 INLEIDING... 4 1.2 VERANTWOORDELIJKHEID... 5 1.3 INSCHRIJVEN... 6 1.4 HANDICAP... 6 1.5 AFMELDEN... 7 1.6

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Golfclub Flevoland

Wedstrijdreglement Golfclub Flevoland Wedstrijdreglement Golfclub Flevoland 1. Spelregels Er wordt gespeeld volgens de "Rules of Golf", zoals vastgesteld door de Royal and Ancient Golfclub of St. Andrews en de USGA, hierna genoemd de "Golfregels".

Nadere informatie

Toernooireglement Noordwijkse Jeugd Open 2018

Toernooireglement Noordwijkse Jeugd Open 2018 1. Toernooi formaat Het Noordwijkse Jeugd Open (NJO) wordt gespeeld over 54 holes, waarbij deelnemers 18 holes per dag spelen. De spelvorm is bruto strokeplay. Het NJO maakt bij de uitslag onderscheid

Nadere informatie

Onderstaande regels (volgens Regel 33-1) zijn van toepassing voor de wedstrijd.

Onderstaande regels (volgens Regel 33-1) zijn van toepassing voor de wedstrijd. Algemeen Wedstrijdreglement Golfclub WELEVELD Onderstaande regels (volgens Regel 33-1) zijn van toepassing voor de wedstrijd. Algemeen 1. Wedstrijdcommissie 1.1 De wedstrijdcommissie van golfclub Weleveld

Nadere informatie

Algemeen Wedstrijdreglement van De Texelse Golfclub

Algemeen Wedstrijdreglement van De Texelse Golfclub Algemeen Wedstrijdreglement van De Texelse Golfclub - 2019 Algemeen Dit wedstrijdreglement is van toepassing op alle golfwedstrijden die worden georganiseerd onder auspiciën van de wedstrijdcommissie van

Nadere informatie

Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef

Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef Datum Tijd Aantal holes Wedstrijdvorm Omschrijving Kosten Inschrijven tot 25 3 2017 13:30 18 Non qualifying Vlaggenwedstrijd: Golfleden: 5,00 24 3 2017

Nadere informatie

Een buitengewone golfbelevenis. 1 e ronde zaterdag 21 juli 2018 Finale zondag 22 juli 2018

Een buitengewone golfbelevenis. 1 e ronde zaterdag 21 juli 2018 Finale zondag 22 juli 2018 Een buitengewone golfbelevenis 1 e ronde zaterdag 21 juli 2018 Finale zondag 22 juli 2018 Waarom het Capels Senior Open? Het Capels Senior Open is een jaarlijks terugkerende landelijke open golfwedstrijd.

Nadere informatie

Golfclub Roxenisse. Wedstrijd reglement. Voor het seizoen 2017

Golfclub Roxenisse. Wedstrijd reglement. Voor het seizoen 2017 Golfclub Roxenisse Wedstrijd reglement Voor het seizoen 2017 Ingaande 01-02-2017 Inhoud Algemeen.... 4 Wedstrijdvormen... 5 Jaarcompetitie wedstrijden... 6 1. Strokeplay jaarcompetitie (bruto)... 7 2.

Nadere informatie

REGLEMENT KAMPIOENSCHAP INTERCLUBS SUPER SENIOREN 2010

REGLEMENT KAMPIOENSCHAP INTERCLUBS SUPER SENIOREN 2010 REGLEMENT KAMPIOENSCHAP INTERCLUBS SUPER SENIOREN 2010 Het kampioenschap Interclubs Super Senioren van de VVG wordt gespeeld op dinsdag 01 juni 2010 in de Flanders Nippon G&B.C. Hasselt. Formule: Divisie

Nadere informatie

Wedstrijdreglement VG Crimpenerhout 2018

Wedstrijdreglement VG Crimpenerhout 2018 Wedstrijdreglement VG Crimpenerhout 2018 Onderstaande regels zijn (volgens Regel 33-1) van toepassing op deelname van golfers alsmede hun begeleiders aan alle wedstrijden georganiseerd door Vereniging

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland!

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Nederland Competitie De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Competitie Wedstrijdreglement Matchplay Seizoen 2016 Wedstrijdreglement Matchplay, 2016 NoBraGolf Competitie Inhoud

Nadere informatie

ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VAN GOLFCLUB DE GULBERGEN

ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VAN GOLFCLUB DE GULBERGEN ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VAN GOLFCLUB DE GULBERGEN Alle deelnemers aan wedstrijden op onze banen worden geacht het algemeen wedstrijdreglement te kennen en daarna te handelen. 1. Algemeen Dit algemene

Nadere informatie

REGLEMENT KAMPIOENSCHAP INTERCLUBS SUPER SENIOREN 2013

REGLEMENT KAMPIOENSCHAP INTERCLUBS SUPER SENIOREN 2013 REGLEMENT KAMPIOENSCHAP INTERCLUBS SUPER SENIOREN 2013 Het kampioenschap Interclubs Super Senioren van de VVG wordt gespeeld op dinsdag 21 mei 2013 in de Spiegelven G.C. Formule: - Divisie I: Vierbal best

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GOLFCLUB BLEIJENBEEK Versie Augustus 2016

WEDSTRIJDREGLEMENT GOLFCLUB BLEIJENBEEK Versie Augustus 2016 1. Algemeen 1.1 De bepalingen van dit reglement gelden voor alle wedstrijden vermeld in de wedstrijdkalender. Van deze bepalingen kan uitsluitend worden afgeweken als de wedstrijdcommissie dat beslist.

Nadere informatie