Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten aangeboden via de app Homeyz.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten aangeboden via de app Homeyz."

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden 1 Inleiding Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten aangeboden via de app Homeyz. Homeyz is een geregistreerd platform dat diensten aanbiedt tussen particulieren. Degene die een dienst aanbiedt (hierna host ) is op zoek naar een dienstverlener (hierna homey ). Dus host en homey zijn beiden gebruiker van de app. Homeyz is geen partij bij enige overeenkomst tussen de host en de homey, die rechtstreeks een overeenkomst afsluiten. Homeyz herinnert eraan dat overeenkomsten tussen private personen vanaf een waarde van 375,00 EUR schriftelijk horen te zijn. De app is eigendom van en wordt uitgebaat door CVBA Homeyz, bekend onder de naam Homeyz met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Van Putlei 38 en ingeschreven bij de kruispuntbank van ondernemingen (RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen) onder het ondernemingsnummer en btw nr BE U kan Homeyz bereiken op info@homeyz.be Gelieve deze voorwaarden aandachtig te lezen. Door het aanmaken van een gebruikersaccount wordt u geacht de voorwaarden te hebben begrepen en aanvaard. Indien u niet akkoord bent met deze voorwaarden of ons Privacy beleid, dient u de aangeboden diensten niet te gebruiken. 2 Wijzigingen van de voorwaarden. HOMEYZ behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande specifieke kennisgeving de voorwaarden te wijzigen. Gelieve de voorwaarden regelmatig te raadplegen voor wijzigingen. De datum bovenaan geeft aan wanneer deze voorwaarden voor het laatst gewijzigd zijn. Door de dienst te blijven gebruiken aanvaardt u de gewijzigde voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met de gewijzigde voorwaarden, dient u de app niet langer te gebruiken na de datum waarop de wijzigingen gebeurd zijn en kan u uw account verwijderen. 3 Aard van de dienst De dienst die door Homeyz wordt aangeboden is beperkt tot het uitbaten van het online platform dat geregistreerde hosts in contact brengt met geregistreerde homeys. Dit betekent onder meer maar niet uitsluitend dat Homeyz geenszins kan worden beschouwd als werkgever of opdrachtgever van de homeys. U gaat er uitdrukkelijk mee akkoord dat de activiteit van Homeyz niet bestaat uit het leveren van de beoogde private diensten zelf. Homeyz baat enkel het platform uit en is slechts een communicatieen betalingsplatform tussen host en homey, waarbij de overeenkomst tussen host en homey rechtstreeks tot stand komt. Homeyz levert een inspanningsverbintenis wat betreft de werking van de applicatie, maar staat alleszins niet in voor het tot stand komen van een overeenkomst. Gebruikers kunnen op geen enkel ogenblik verhaal instellen tegen Homeyz voor niet tot stand gekomen overeenkomsten, noch naar aanleiding van handelingen of het gebrek daaraan van gebruikers. U gaat ermee akkoord dat Homeyz op elk moment inhoud, die u op het Platform geplaatst heeft, met of zelfs zonder geldige reden naar goeddunken kan verwijderen.

2 4 Registratie en identificatie van een host/homey De gebruiker moet minstens 18j oud zijn en in staat zijn geldige contracten te sluiten om van de diensten gebruik te kunnen maken. Om van de dienst gebruik te kunnen maken moet je over een smartphone/tablet en internet beschikken. De host moet bovendien over een bankkaart of kredietkaart beschikken om de betaling te kunnen uitvoeren. De homey moet over een bankrekening beschikken. Gebruikers kunnen zich gratis registreren via het platform. De gebruiker verbindt zich ertoe om enkel waarheidsgetrouwe identiteitsgegevens op te geven. Het is zo onder meer verboden om een alias of een identiteit van een ander aan te nemen, om meerdere profielen te creëren of om het profiel van een andere host/homey te gebruiken. Homeyz behoudt zich het recht voor om profielen met incorrecte gegevens of waarvan vermoed wordt dat ze valse of incorrecte gegevens bevatten te verwijderen en de betrokkene de toegang tot de app of de diensten te ontzeggen tijdelijk of definitief zonder enige waarschuwing of recht op vergoeding. In geval van twijfel kan Homeyz u ook vragen uw identiteit te bewijzen en mag Homeyz overgaan tot elke verificatie die in deze context nuttig kan zijn. Indien u geen gevolg verleent aan dergelijk verzoek behoudt Homeyz het recht de toegang tot de app en de diensten te ontzeggen tijdelijk of definitief zonder enige waarschuwing of recht op vergoeding. In voorkomend geval behoudt Homeyz zich het recht voor schade ingevolge foutief gebruik van de app of de diensten op de schadeverwekker te verhalen. De gebruiker kan ten allen tijden zijn profiel wijzigen, maar moet het actueel houden. Gebruikers kunnen hun profiel tijdelijk of definitief desactiveren. 5 Verplichtingen van de host/homey 5.1 Verplichtingen van de host Als host verplicht u zich ertoe om het voor de dienst te betalen bedrag op de rekening van HOMEYZ te storten, conform de afspraken die tussen host en homey werden gemaakt. Dit gebeurt op het ogenblik er een match is op het platform. 5.2 Verplichtingen van de homey Als homey verplicht u zich ertoe om op het afgesproken ogenblik de afgesproken dienst te presteren. 5.3 Verplichtingen van alle gebruikers Gebruikers mogen de app en de dienst alleen gebruiken voor eigen persoonlijk en privaat gebruik als host/homey. Elk beroepsmatig gebruik van het platform is tot nader order niet toegelaten en Homeyz behoudt zich het recht voor uw profiel af te sluiten wanneer u beroepsmatig actief bent als homey of wanneer u als host een homey aanstelt in functie van uw beroepsmatige behoeften.

3 Het is u niet toegestaan om informatie die u verkrijgt via de app zelf te gebruiken of door te geven aan derden voor commerciële doeleinden of doeleinden die vreemd zijn aan het gebruik van de app. Elke gebruiker verbindt zich ertoe om zich wetsconform, gepast en respectvol te gedragen. Zo is het elke gebruiker onder meer verboden om ongepast, racistisch of discriminerend op te treden of enige handeling te stellen die strijdig is met de goede zeden De app mag zo vanzelfsprekend niet gebruikt worden om frauduleuze of illegale handelingen te stellen, noch om illegale materialen of inhoud uit te wisselen. Homeyz behoudt zich het recht om elke host/homey die dit artikel niet naleeft de toegang tot de app te ontzeggen, tijdelijk of definitief, of elke verklaring of inhoud die strijdig is met dit artikel te verwijderen, zonder enige waarschuwing of recht op vergoeding. Homeyz behoudt zich het recht voor schade te verhalen op de schadeverwekker. 5.4 Verplichtingen in het kader van de deeleconomie Het platform van Homeyz is gericht op het organiseren en mogelijk maken van activiteiten die behoren tot het toepassingsgebied van de deeleconomie (link naar FAQ) Elke homey mag onder het regime van de deeleconomie tot /jaar bruto bijverdienen. 10% van de bruto-vergoeding (inclusief werkingskosten) wordt ingevolge fiscale verplichtingen doorgestort naar de fiscale administratie. Ook de werkingskosten worden door Homeyz ingehouden. Het platform en Homeyz verbinden zich ten aanzien van de Belgische Staat en van de gebruikers om de verplichtingen (inhouden en doorstorten van een bedrijfsvoorheffing) en formaliteiten (opmaken van een specifieke fiscale fiche) op te volgen. De homey staat uiteraard zelf in voor de door de homey op te volgen verplichtingen (opname in de fiscale aangifte van de ontvangen sommen en ingehouden bedrijfsvoorheffing). Zo lang door de gebruikers de voorwaarden van de deeleconomie worden gerespecteerd, zal er geen bijkomende fiscale en of parafiscale schuld uit de activiteit ontstaan. De ingehouden 10% bedrijfsvoorheffing zal met andere woorden de enige belastingschuld zijn.

4 6 Betalingen De betalingen verlopen via de applicatie, die gebruik maat van het Mangopay betalingssysteem. Door gebruik te maken van de applicatie Homeyz en het Mangopay betalingssysteem, accepteert u de gebruiksvoorwaarden die Mangopay oplegt. Deze gebruiksvoorwaarden kunnen worden teruggevonden in volgende link en maken integraal deel uit van de gebruiksvoorwaarden van Homeyz. Homeyz behoudt te allen tijde het recht om haar prijzen, betalingssysteem-en voorwaarden te wijzigen en zal haar gebruikers tijdig op de hoogte brengen van deze wijzigingen Betalingen aan Homeyz De te betalen prijs is de prijs die op het Platform wordt getoond aan de host en bestaat uit de prijs die de host biedt te betalen en de werkingskost. Elke gebruiker betaalt 5% werkingskost*, zij het dat de host 5% betaalt op de bruto vergoeding en de homey 5% betaalt begrepen in de bruto vergoeding (bestaande na aftrek van de werkingskost ten laste van de host). 6.2 Betalingen van Homeyz aan homey Nadat een job conform afspraak is beëindigd, zal Homeyz de geboden prijs na afhouding van werkingskosten en bedrijfsvoorheffing storten op de door de homey opgegeven bankrekening. De betalingsopdracht van HOMEYZ aan de bankrekening van de homey vindt ten vroegste 12 uur na beëindiging van de opdracht plaats Prijsvoorbeeld: Afgesproken prijs = p Bruto prijs = B Werkingskost = p*0.05 = c Taks = B*0.1 = t Te betalen door host: p + c Als afgesproken prijs (p) = 100, dan betaalt de host: *0.05 = 105 euro Te ontvangen door homey: p c t Als afgesproken prijs (p) = 100, dan ontvangt de homey: * *0.1 = 84.5 euro *In de werkingskost zitten de administratieve kosten, de transactiekosten die worden aangerekend door Mangopay (zie verder) en de commissie voor Homeyz inbegrepen. 6.3 Betalingen bij annulering Annulering door de host Er worden drie verschillende gevallen onderscheiden in deze categorie. Als er een match heeft plaatsgevonden, zal annulering steeds kosten met zich meebrengen. Deze kosten hangen samen met het ogenblik waarop wordt geannuleerd.

5 1. Regel bij annulering wanneer er nog geen match werd gemaakt (de host heeft op dit moment nog geen betaling uitgevoerd) Zolang er geen match is met een homey kan de host de job aanvraag gratis annuleren. 2. Regel bij tijdige annulering wanneer er een match heeft plaatsgevonden en de annulering gebeurde binnen 70% van de tijd tussen het aanmaken van een jobaanvraag en het tijdstip waarop de job moet worden uitgevoerd, zoals afgesproken tussen host en homey. (Hier wordt veronderstelt dat de homey theoretisch op tijd wordt verwittigd zodat de homey een alternatief kan vinden) De host betaalt de werkingskost van 5% aan Homeyz en krijgt de overschot (dit is de afgesproken prijs = p) teruggestort. Tijdsvoorbeeld Host maakt job aan op 1 Mei 2017 om 12h Host en homey spreken af dat de job wordt uitgevoerd op 5 Mei 2017 om 12h Tussen het aanmaken van de jobaanvraag en het tijdstip waarop de job moet worden uitgevoerd zit dan 96h. Een annulering wordt dan bestempeld als tijdig en zal onder deze regel vallen indien de host de job annuleert binnen de 67.2h. Met andere woorden, op 4 Mei 2017 om 7.12h. Prijsvoorbeeld p = 100 c = 100*0.05 = 5 B = p + c = 105 host recupereert (na annulering) = B c = = Regel bij laattijdige annulering wanneer er een match heeft plaatsgevonden en de annulering gebeurde na 70% van de tijd tussen het aanmaken van een jobaanvraag en het tijdstup waarop de job moet worden uitgevoerd, zoals afgesproken tussen host en homey of wanneer de host niet thuis is op het moment dat de job moet worden uitgevoerd, waardoor hij/zij de homey niet kan ontvangen. De host heeft recht op 75% recuperatie van het betaalde brutobedrag (B), mits afhouding van de volledige commissie van Homeyz (2*c). De homey heeft recht op de resterende 25%, mits afhouding van bedrijfsvoorheffing (t). Indien op regelmatige basis laattijdige annuleringen voorkomen, of indien de host op regelmatige basis niet thuis is om de homey te ontvangen, behoudt Homeyz zich het recht om de host de toegang tot het platform te ontzeggen. Prijsvoorbeeld

6 p = 100 c = 100*0.05 = 5 B = p + c = 105 Host recupereert: (B-(2*c))*0.75 = (105-(2*5))*0.75 = Homey ontvangt: (B-(2*c))*0.25 t = (105-(2*5))*0.25 ((105-(2*5))*0.25)*0.1 = (23.75*0.1) = Annulering door de homey De host zal steeds het volledige bedrag dat werd betaald (B) recupereren. Bij laattijdige annulering (zoals hierboven beschreven) of het niet komen opdagen van de homey, behoudt Homeyz het recht om de homey af te straffen via het beoordelingssysteem, of expliciet de laattijdige annuleringen op het profiel van de homey te vermelden. Indien op regelmatige basis laattijdige annuleringen voorkomen, of indien de homey op regelmatige basis niet komt opdagen, behoudt Homeyz zich het recht om de homey de toegang tot het platform te ontzeggen. 7 Beoordelingen van Host aan Homey en van Homey aan Host Homeyz is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Homeyz heeft daarvoor een ratingsysteem ontwikkeld op basis waarvan host/homey elkaar op het einde van job een beoordeling geven. Host/homey verbinden zich ertoe om deze beoordeling objectief en naar eer en geweten te geven. Host/homey aanvaarden door het creëren van een profiel dat zij het onderwerp van een beoordeling kunnen zijn. Als een Host/Homey vindt dat een bepaalde beoordeling onterecht werd gegeven, kan je dit melden aan info@homeyz.be. Homeyz zal ratings na onderzoek kunnen aanpassen. 8 Computervirussen, wormen en Trojaanse paarden. Homeyz doet zijn best om deze Website en de app te beschermen tegen computervirussen wormen en Trojaanse paarden. Homeyz garandeert niet dat de Website en de app vrij zijn van computervirussen wormen en Trojaanse paarden en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen voortvloeien uit de overdracht van computervirussen wormen of Trojaanse paarden via de Website, de app of via bestanden die voor u op de Website of de app ter beschikking staan om te downloaden.

7 9 Uitsluiting van aansprakelijkheid. Het gebruik van het platform gebeurt op eigen risico van de gebruikers. Homeyz is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van beschikbaarheid van de app of van verlies van gegevens of informatie op de app geplaatst. Homeyz wijst alle aansprakelijkheid voor de handelingen van gebruikers of het gebrek aan handelingen telkens in de meest ruime zin af. Bij de eigen handelingen beperkt Homeyz zijn aansprakelijkheid ook in de meest ruime zin, hetgeen betekent dat zij enkel aansprakelijk is voor opzettelijke fout. 10 Beschikbaarheid van de app. Homeyz stelt alles in het werk in de mate van het mogelijke om onze app toegankelijk te houden voor een maximum aan hosts/homeys 7 dagen op 7 en 24u op 24u. In geval van onderbreking, zullen wij de middelen die wij daartoe het meest geschikt achtten inschakelen om deze onderbreking zo vlug mogelijk te verhelpen. Wij behouden ons het recht om op elk ogenblik en zonder voorafgaande waarschuwing, de toegang tot de app te onderbreken om technische of andere redenen, en dit zonder dat we verantwoordelijk kunnen gehouden worden voor deze onderbrekingen en de mogelijke gevolgen hiervan voor u of derden.

Gebruiksvoorwaarden FEMM.be

Gebruiksvoorwaarden FEMM.be Gebruiksvoorwaarden FEMM.be Versie 1.0 21 januari 2016 Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op jouw gebruik van onze website, bereikbaar via www.femm.be (hierna: Website ). De Website is eigendom

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS DEEL 1. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR DE WEBSITE VAN WOODWINGS Artikel 1 Definities WOODWINGS : Website : Gebruiker : WOODWINGS BVBA, met zetel te 3540 HERK-DE-STAD,

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL INHOUD 3 3 4 4 4 5 5 5 6 ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 ARTIKEL 4 ARTIKEL 5 ARTIKEL 6 ARTIKEL 7 ARTIKEL 8 ARTIKEL 9 TOEPASSINGSGEBIED REGISTRATIE EN TOEGANG

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk 528 1023 BX Amsterdam Gebruiksvoorwaarden Therapieland B.V. Welkom op onze website die u toegang biedt tot het platform Therapieland.

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE WWW.TEAMADVENTURE.BE

GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE WWW.TEAMADVENTURE.BE GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE WWW.TEAMADVENTURE.BE Voor een goed begrip van onderhavige Gebruiksvoorwaarden van de Website (hierna Gebruiksvoorwaarden genoemd) gelden dezelfde definities zoals bepaald in

Nadere informatie

De consument beschikt niet over het recht om de koop ongedaan te maken.

De consument beschikt niet over het recht om de koop ongedaan te maken. OVEREENKOMST VOOR HET PLAATSEN VAN EEN ADVERTENTIE Identificatie van de partijen Enerzijds, SPRL JSWR Consulting, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen in België onder het nummer 0846.338.559

Nadere informatie

Overeenkomst tussen Blienberg Advocaten en cliënt. Blienberg Advocaten met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen

Overeenkomst tussen Blienberg Advocaten en cliënt. Blienberg Advocaten met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen Overeenkomst tussen Blienberg Advocaten en cliënt Tussen : Blienberg Advocaten met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen hierna te noemen het advocatenkantoor en hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mei 2018

Algemene Voorwaarden Mei 2018 Algemene Voorwaarden Mei 2018 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk A: Algemene bepalingen...2 Artikel 1 Reikwijdte en definities...2 Artikel 2 Totstandkoming van een overeenkomst...2 Artikel 3 Aansprakelijkheid...3

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Gesloten tussen: Knooppunt vzw, Met maatschappelijke zetel te 2140 Borgerhout, Te Boelaerlei 37, KBO 0818.484.416 Hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam], [functie] Hierna:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden gebruiken wij (Poplo) de volgende definities die in het enkel- en meervoud dezelfde betekenis hebben: a. Account:

Nadere informatie

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Ga naar de Nederlandse voorwaarden Ga naar de Belgische voorwaarden Actievoorwaarden ebooks en audiobooks cadeau Nederland Artikel 1. Algemeen De actievoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN Algemene Voorwaarden ALGEMEEN Door de website van te bezoeken en te gebruiken, geeft u aan dat u deze gebruiksvoorwaarden aanvaardt zonder beperking of voorbehoud. Indien een van de bepalingen van deze

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt

Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt Tussen : De heer Nicolas Vanspeybrouck, advocaat met kantoor te 8660 DE PANNE. hierna te noemen de advocaat en hierna te noemen de cliënt(en) Wordt het volgende

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER

GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER 1. Identiteit en contactgegevens van Basiel 1.1. De website beschikbaar op het adres www.feestzaalbasiel.be (hierna: de Website ) wordt uitgebaat door en is eigendom van

Nadere informatie

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com ARTIKEL 1 DEFINITIES - Aanbod Kapper: Het aanbod van de op het Platform aangesloten Kapper, waarvoor, en onder welke voorwaarden, de Klant, Reserveringen

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden versie 12 maart 2015

Gebruiksvoorwaarden  versie 12 maart 2015 Gebruiksvoorwaarden www.psycholooginjouwbuurt.be versie 12 maart 2015 NELION kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor gebeurlijke schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit activiteiten

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKS- & VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE GEBRUIKS- & VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE GEBRUIKS- & VERKOOPSVOORWAARDEN Lees aandachtig deze algemene voorwaarden. Ze bevatten de voorwaarden voor de toegang tot en het gebruik van onze diensten (incl. website) van Social Snowballs

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt

Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt Tussen : Mevrouw Lynn Meeuwissen BTW-nr.: BE 0839 091 075 Kantooradres: Laagland 22 2930 Brasschaat Telefoon: +32 303 72 77 GSM: +32 493 25 45 31 Mail: advocaat@lynnmeeuwissen.be

Nadere informatie

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN Welkom bij de applicatie e-coupons van Beneficio by Edenred Belgium 1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN GELIEVE DE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DEZE APPLICATIE AANDACHTIG TE LEZEN We vragen u deze Algemene

Nadere informatie

Handleiding sftp. External Classification 1

Handleiding sftp. External Classification 1 Handleiding sftp External Classification 1 1. Introductie sftp, waarover deze handleiding spreekt, is een secure file transfer systeem, ter beschikking gesteld door de Stichting Kankerregister aan haar

Nadere informatie

Daar waar in deze overeenkomst bijlesdocent(en) staat geschreven, kan ook worden gelezen: coach, huiswerkbegeleider, scriptiebegeleider etc.

Daar waar in deze overeenkomst bijlesdocent(en) staat geschreven, kan ook worden gelezen: coach, huiswerkbegeleider, scriptiebegeleider etc. Algemene voorwaarden bijlesdocenten Ikwilbijles.nl, gevestigd in Nederland de deel 20, 9531MN BORGER, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 56066104. 1 Algemeen Daar

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

One Stop juridisch dienstverlening

One Stop juridisch dienstverlening One Stop juridisch dienstverlening Tussen : Blienberg Advocaten, met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen en met ondernemingsnummer BE0821.842.792 hierna genoemd: het advocatenkantoor

Nadere informatie

2.4. Een klant kan slechts titularis zijn van één Kaart (zelfde naam, zelfde voornaam en zelfde adres) en er kan slechts één Kaart per gezin zijn.

2.4. Een klant kan slechts titularis zijn van één Kaart (zelfde naam, zelfde voornaam en zelfde adres) en er kan slechts één Kaart per gezin zijn. Inhoudstafel 1. Definitie (1-2)... 1 2. Gebruiksvoorwaarden (3-4-5-19)... 2 3. Overzetting van de spaarpot (6)... 2 4. Kaart vergeten (7)... 2 5. Fidelity-actie (8)... 2 6. Diefstal, verlies of frauduleus

Nadere informatie

Overeenkomst tussen Blienberg Advocaten en cliënt. Blienberg Advocaten met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen

Overeenkomst tussen Blienberg Advocaten en cliënt. Blienberg Advocaten met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen Overeenkomst tussen Blienberg Advocaten en cliënt Tussen : Blienberg Advocaten met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen hierna te noemen het advocatenkantoor en hierna te noemen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BLIENBERG ADVOCATEN

ALGEMENE VOORWAARDEN BLIENBERG ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN BLIENBERG ADVOCATEN 1 Kosten en ereloon 1.1. De staat van kosten en erelonen van het advocatenkantoor kan drie elementen bevatten: de kosten van het advocatenkantoor, de gerechtskosten

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 10/06/2016

Wedstrijdreglement 10/06/2016 Wedstrijdreglement 10/06/2016 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Win een gesigneerd T- shirt van de Rode Duivels (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op

Nadere informatie

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976 1 Disclaimer en algemene voorwaarden SAMMAN Fonds vzw, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0841.212.605 SAMMAN VSO, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0844.231.976

Nadere informatie

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014 MPARE Gebruikersvoorwaarden App Arnhem, 21 maart 2014 Deze Gebruikersvoorwaarden ("Gebruikersvoorwaarden") beschrijven de voorwaarden waaronder gebruik mag worden gemaakt van de (mobiele) applicaties ("App")

Nadere informatie

Gebruiks- en Algemene Voorwaarden voor het Ouderportaal

Gebruiks- en Algemene Voorwaarden voor het Ouderportaal Gebruiks- en Algemene Voorwaarden voor het Ouderportaal Welkom op het InformatOnline web-platform (hierna het Platform ). Het Platform wordt beheerd door GO! De Berk Paal (001867), (hierna de School, wij

Nadere informatie

1/ Wie zijn wij? 2/ Onze website

1/ Wie zijn wij? 2/ Onze website dejuristen IP and ICT Law Belliardstraat 2 B- 1000 Brussel Belgium Phone +32 (0) 2 540 20 66 Fax +32(0) 9 296 13 41 www.dejuristen.be contact@dejuristen.be DISCLAIMER Het gebruik van onze website gaat

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Uw Zorg Online Huisartspraktijk van Breugel. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van alle services die

Gebruiksvoorwaarden Uw Zorg Online Huisartspraktijk van Breugel. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van alle services die Gebruiksvoorwaarden Uw Zorg Online Huisartspraktijk van Breugel Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van alle services die Huisartspraktijk van Breugel aanbiedt via de mobiele applicatie

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Versie: 1.0 Datum: 02-12-2014 Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Inleiding Wij zijn de stichting t Kabouterhuis. U kunt ons vinden in Amsterdam aan de Amsteldijk 196. Wij zijn ingeschreven

Nadere informatie

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

Het gebruik van de App en de Diensten van Sjauf mag geen overlast of hinder aan anderen veroorzaken;

Het gebruik van de App en de Diensten van Sjauf mag geen overlast of hinder aan anderen veroorzaken; Sjauf Technologies B.V. is statutair gevestigd te Rotterdam met adres Goudsesingel 136, 3011 KD te Rotterdam en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 65386426. Sjauf Technologies B.V., handelend

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FluitBird

Algemene Voorwaarden FluitBird Algemene Voorwaarden FluitBird Laatst bijgewerkt op 3 september, 2018 ALGEMENE DEEL 1. Definities 1.1. Voorwaarden: De algemene voorwaarden als beschreven in dit document. De Voorwaarden zijn opgebouwd

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Horsebizz.com

Algemene Voorwaarden Horsebizz.com Algemene Voorwaarden Horsebizz.com Voor de toegang en het gebruik van de website www.horsebizz.com (hierna: HORSEBIZZ.COM), gelden de volgende Algemene Voorwaarden. Door gebruik te maken van de Websites

Nadere informatie

Voorwaarden StucGoed webpagina

Voorwaarden StucGoed webpagina Voorwaarden StucGoed webpagina Samenvattend Aan het gebruik van een StucGoed webpagina kan geen enkel recht worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw webpagina. Op StucGoed.nl

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN I. Algemeen Art. 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten waarin Brochus producten verkoopt of op een andere wijze een leveringsverplichting

Nadere informatie

Platform REI (Renta Electronic Invoice) Specifieke voorwaarden 1

Platform REI (Renta Electronic Invoice) Specifieke voorwaarden 1 Platform REI (Renta Electronic Invoice) Specifieke voorwaarden 1 1. Toepassingsgebied Deze Specifieke voorwaarden zijn van toepassing op (het gebruik van) het REI-platform. Door het gebruik van het REI-platform

Nadere informatie

Directboodschappen functioneert als bemiddelaar tussen klant en bezorger.

Directboodschappen functioneert als bemiddelaar tussen klant en bezorger. Algemene Voorwaarden. Laatst bijgewerkt: 13 September 2015 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de diensten aangeboden door DirectBoodschappen B.V. en bij gebruik van de DirectBoodschappen

Nadere informatie

Ziggur gebruiksvoorwaarden

Ziggur gebruiksvoorwaarden Ziggur gebruiksvoorwaarden Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Ziggur een product van Calanza B.V., KvK nummer 28086191, BTW nummer NL809136557B01 en gevestigd aan de Koningin Wilhelminalaan 16 te Haarlem.

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden In dit document zijn de algemene voorwaarden van vrijwilligerscentraleamstelland.nl beschreven. Vrijwilligerscentrale-amstelland.nl is onderdeel van een netwerk van websites voor vraag

Nadere informatie

Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u

Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u izi4u.com bestaat uit verscheidene websites en webpagina's die worden onderhouden door Electronic Gallery n.v. of door haar gelieerde bedrijven (zoals Ekivita) -

Nadere informatie

1. Registratie en inloggegevens; betaling; abonnementskosten

1. Registratie en inloggegevens; betaling; abonnementskosten Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden Karify Welkom op onze website die u toegang biedt tot het programma Karify. Karify is een online eco- systeem waar aanbieders en afnemers terecht kunnen voor e- health toepassingen

Nadere informatie

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities 1. Definities In deze algemene ticketvoorwaarden wordt verstaan onder: -Eventix B.V., de entiteit welke haar kaartverkoopservice aanbiedt aan Gebruiker onder de naam "Eventix", hierna te noemen Eventix,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Handelsnaam VideoCursusOnline Meditaties-voor-Kinderen is een dienst van VideoCursusOnline Website www.meditaties-voor-kinderen.nl Email sleepy@meditaties-voor-kinderen.nl Telefoon

Nadere informatie

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN In deze Algemene Voorwaarden, verwijzen de termen "BON BON! "wij", "ons" of "onze" naar BON BON! BVBA. BON BON! is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE Het gebruik van deze website (hierna de Jeram website ) impliceert uw onvoorwaardelijke aanvaarding van alle onderstaande algemene voorwaarden (hierna de

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank 1. Organisatie De wedstrijd Record Bank Mobile 2017 (hierna wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd door Record Bank nv

Nadere informatie

PRIVACYBELEID. We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid van tijd tot tijd aan te passen indien dit nodig of redelijk is.

PRIVACYBELEID. We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid van tijd tot tijd aan te passen indien dit nodig of redelijk is. PRIVACYBELEID Door middel van dit privacybeleid informeren we u als gebruiker van Dag van de eigen zaak over het verzamelen, verwerken en gebruiken van persoonsgegevens door Metro. We behouden ons het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw 1. Inschrijven doe je bij voorkeur via onze website www.kindervreugd.be. Je kan ook inschrijven op het secretariaat van Kindervreugd vzw (Limburgstraat

Nadere informatie

NOTA INZAKE GEGEVENSBESCHERMING

NOTA INZAKE GEGEVENSBESCHERMING NOTA INZAKE GEGEVENSBESCHERMING 1. INLEIDING N.V. BESIX S.A., met maatschappelijke zetel te Gemeenschappenlaan 100, 1200 Sint-Lambrechts- Woluwe en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE GEPERSONALISEERDE ONLINE DIENSTEN GOETHE-TALENTS VAN HET GOETHE-INSTITUT E.V.

VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE GEPERSONALISEERDE ONLINE DIENSTEN GOETHE-TALENTS VAN HET GOETHE-INSTITUT E.V. VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE GEPERSONALISEERDE ONLINE DIENSTEN GOETHE-TALENTS VAN HET GOETHE-INSTITUT E.V. 1. ALGEMEEN Het Goethe-Institut e.v. ( Goethe-Institut ) biedt zijn internetgebruikers

Nadere informatie

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus. Bijkomende informatie bij de PFM-overeenkomst Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.net Wij vragen u

Nadere informatie

Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland.

Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland. Effectieve datum: 22 september, 2012 Introductie Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland. Definities BrowserTech product(en) wordt gebruikt als

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. Waarop zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing?

Gebruiksvoorwaarden. Waarop zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing? Gebruiksvoorwaarden Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Myplace. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing als je gebruik maakt van de Myplace applicatie en website. Deze gebruiksvoorwaarden informeren

Nadere informatie

De inkomsten uit de deeleconomie

De inkomsten uit de deeleconomie De inkomsten uit de deeleconomie Belastingregeling Inkomstenbelasting EIGEN BELASTINGREGELING (Programmawet van 1.7.2016, BS 4.7.2016, Ed. 2) Deze regelgeving voorziet dat: de winst of baten die voortkomen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VADECAS & PARTNERS. Artikel 1: Toepassingsgebied

ALGEMENE VOORWAARDEN VADECAS & PARTNERS. Artikel 1: Toepassingsgebied ALGEMENE VOORWAARDEN VADECAS & PARTNERS Artikel 1: Toepassingsgebied a. Behoudens het uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord van de partijen om ervan af te wijken, zijn de algemene voorwaarden van Vadecas

Nadere informatie

DISCLAIMER. Contacteer ons gerust indien u verdere vragen of opmerkingen heeft; wij beloven u een spoedig antwoord!

DISCLAIMER. Contacteer ons gerust indien u verdere vragen of opmerkingen heeft; wij beloven u een spoedig antwoord! DISCLAIMER Het gebruik van onze website moet steeds gebeuren conform de rechten en plichten die duidelijk op de website vermeld staan en de rechten en plichten die bepaald zijn in de Disclaimer, de Verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Speedyellow.com

Algemene voorwaarden Speedyellow.com Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Speedyellow.com 1. Speedyellow.com is een eenmanszaak die zich ten doel stelt tot het aanbieden van een online platform waarop Gebruikers in de vorm van verschillende

Nadere informatie

GOOD TASTE IN ADVERTISING

GOOD TASTE IN ADVERTISING PRIVACY STATEMENT 1. INLEIDING DIPPRO bvba. met maatschappelijke zetel te B-1703 Dilbeek en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer BE 0464.990.383 hecht veel belang aan

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN JOUWPLANNER Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door 21Company V.O.F. handelend onder de naam JouwPlanner, gevestigd te Utrecht en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy

Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy Artikel 1 Organisator Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de deelname aan de online kennisquiz Nutricia Trophy welke

Nadere informatie

Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Logeren in Vlaanderen Vakantieland (hierna:

Nadere informatie

Aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden door de begunstigde

Aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden door de begunstigde Aanhef De volledige website www.newbusiness.be is eigendom van de vennootschap MADE IN BELGIUM bvba, samen met alle bijhorende rechten; voor elke (volledige of gedeeltelijke) reproductie is systematisch

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/12/2015

Wedstrijdreglement 01/12/2015 Wedstrijdreglement 01/12/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Gin memory games (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.bierenwijnhuis.be (hierna:

Nadere informatie

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Artikel 1 ORGANISATIE Selexion, met maatschappelijke zetel Euronics Belgium CVBA, Uilenbaan 90 K3 2160 Wommelgem en KBO-nr. BE 0404.109.324 HR Antwerpen (hierna SELEXION

Nadere informatie

SDD Bijzondere Voorwaarden

SDD Bijzondere Voorwaarden SEPA Domiciliëring 1. TOEPASSINGSGEBIED De bepalen de voorwaarden waaronder Satellic de Gebruiker de mogelijkheid biedt om via SDD te betalen, naast de betalingsmethoden die beschreven zijn in clausule

Nadere informatie

2. de vennootschap onder firma: Geldvoorelkaar.nl V.O.F., kantoorhoudende te Heemstede en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30286101;

2. de vennootschap onder firma: Geldvoorelkaar.nl V.O.F., kantoorhoudende te Heemstede en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30286101; INVESTERINGSOVEREENKOMST DE PARTIJEN: 1. Indien particuliere investeerder: Voorletters: Achternaam: Geboortedatum: Adres: Postcode/woonplaats: Telefoon: E-mailadres: Investeerdersnummer bij Geldvoorelkaar.nl:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

GUY CAYRON Advocaat bij de balie te Brussel Avocat au barreau de Bruxelles

GUY CAYRON Advocaat bij de balie te Brussel Avocat au barreau de Bruxelles Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt Tussen : GUY CAYRON Advocaat bij de balie te Brussel Avocat au barreau de Bruxelles Hellebeekstraat 6 1850 Grimbergen Tel. 02/270.04.91 Fax 02/270.04.89 E-mail

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden www.therapeutinjouwbuurt.be versie 09 augustus 2013

Gebruiksvoorwaarden www.therapeutinjouwbuurt.be versie 09 augustus 2013 Gebruiksvoorwaarden www.therapeutinjouwbuurt.be versie 09 augustus 2013 De consument (THERAPEUT) heeft het recht aan de onderneming (NELION) mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tax Talents

Algemene Voorwaarden Tax Talents Tax Talents Kantoorhoudend aan: Maliebaan 42 3581 CR Utrecht K.v.K. Utrecht: 59413425 Algemene Voorwaarden Tax Talents Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen hebben, indien zij met een hoofdletter

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Mondiale Aankoopvoorwaarden

Mondiale Aankoopvoorwaarden 1. Contractanten Dit contract (hierna de Aankooporder genoemd) wordt afgesloten tussen de toeleverancier (hieronder de TOELEVERANCIER genoemd) en de Schindler-onderneming die wordt vermeld in de order

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 16/11/2015

Wedstrijdreglement 16/11/2015 Wedstrijdreglement 16/11/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Hiep hiep Heylen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.meubelen-heylen.com

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Bistrot du Nord Bistrot du Nord Lange Dijkstraat 36 BE 2060 Antwerpen BTW-nummer: 0849273602 Hierna Bistrot du Nord genoemd.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLEXADS B.V. GEVESTIGD EN KANTOORHOUDEND TE ROTTERDAM.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLEXADS B.V. GEVESTIGD EN KANTOORHOUDEND TE ROTTERDAM. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLEXADS B.V. GEVESTIGD EN KANTOORHOUDEND TE ROTTERDAM. 1. ALGEMEEN 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten, overeenkomsten en leveringen. 1.2. Afwijkingen

Nadere informatie

Privacybeleid gebruiksvoorwaarden cookiebeleid

Privacybeleid gebruiksvoorwaarden cookiebeleid Privacybeleid gebruiksvoorwaarden cookiebeleid De privacy policy, disclaimer en het cookiebeleid van Mentoring Systems BVBA zijn geldig voor het bedrijf Mentoring Systems BVBA in het algemeen, haar diensten

Nadere informatie

Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Terminologie Recht 4.

Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Terminologie Recht 4. 1. Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Deze Algemene gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen vzw. VKMZ en haar leden,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK EN VERKOOP

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK EN VERKOOP ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK EN VERKOOP De website www.expertrki.com Laatst geüpdatet 31 maart 2019 Webplatform dienstig voor gebruikers(kopers en verkopers) waar men tegen betaling educatief materiaal

Nadere informatie

ALGEMENE ADVERTENTIEVOORWAARDEN INSTALLATEURSGIDS.NL Certigon B.V. Algemene voorwaarden

ALGEMENE ADVERTENTIEVOORWAARDEN INSTALLATEURSGIDS.NL Certigon B.V. Algemene voorwaarden ALGEMENE ADVERTENTIEVOORWAARDEN INSTALLATEURSGIDS.NL Certigon B.V. 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Voor het gebruik van de installeursgids.nl gelden uitsluitend de onderstaande algemene voorwaarden

Nadere informatie

Overeenkomst ZilliZ berichtenapp

Overeenkomst ZilliZ berichtenapp Overeenkomst ZilliZ berichtenapp Inhoudsopgave Overeenkomst ZilliZ berichtenapp...1 Omschrijving diensten...1 Kosten & betaling...1 Opzeggen...2 Gebruik ZilliZ berichtenapp...2 Ondersteuning...3 Overige

Nadere informatie

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het adres van Holland Casino is

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het  adres van Holland Casino is Artikel 1. Algemeen 1. Mijn Holland Casino, de Website en de Diensten worden aangeboden door Holland Casino N.V. Holland Casino geregistreerd in het handelsregister onder nummer 68662289 en gevestigd te

Nadere informatie

Algemene Gebruiksvoorwaarden

Algemene Gebruiksvoorwaarden Algemene Gebruiksvoorwaarden 1. Algemeen Deze Algemene Gebruiksvoorwaarden (verder AV ) zijn van toepassing op ieder gebruik van de website www.planidoo.be en al haar sub-sites (hierna Website ), inclusief

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. 1. Kinepolis

Gebruiksvoorwaarden. 1. Kinepolis 1. Kinepolis Deze website en mobiele applicaties worden uitgebaat door en onder de verantwoordelijkheid van Kinepolis Group NV, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel (BELGIË), Eeuwfeestlaan 20, ondernemingsnummer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Art. 1 Definities Achtergrondkennis Voorgrondkennis Resultaten Materialen Art. 2 Vooraf

ALGEMENE VOORWAARDEN Art. 1 Definities Achtergrondkennis Voorgrondkennis Resultaten Materialen Art. 2 Vooraf ALGEMENE VOORWAARDEN Art. 1 Definities Achtergrondkennis: De informatie, knowhow, methodes, technieken, technologieën, vaardigheden, algoritmen, methodieken materialen en intellectuele eigendomsrechten

Nadere informatie

BURGER BRANDS BELGIUM Algemene Gebruiksvoorwaarden voor websites, webtoepassingen

BURGER BRANDS BELGIUM Algemene Gebruiksvoorwaarden voor websites, webtoepassingen BURGER BRANDS BELGIUM Algemene Gebruiksvoorwaarden voor websites, webtoepassingen en mobiele toepassingen 1 Toepasselijkheid van deze Algemene Gebruiksvoorwaarden Deze website, web-toepassing en/of mobiele

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Algemene informatie. 2. Toegang tot de website DENA STABLES ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden. 1. Algemene informatie. 2. Toegang tot de website DENA STABLES ALGEMENE VOORWAARDEN I Algemene voorwaarden 1. Algemene informatie Behoudens uitdrukkelijke schriftelijke toestemming tot afwijking, zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle contractuele relaties tussen enerzijds

Nadere informatie

Reglement WeCover Back to School

Reglement WeCover Back to School wecover Reglement WeCover Back to School 1 P a g e Reglement 'Wedstrijd WeCover Back to School' Dit reglement is van toepassing op de 'Wedstrijd WeCover Back to School' (hierna de Wedstrijd) van Actel,

Nadere informatie

Deze versie geldt vanaf 2 juli 2014

Deze versie geldt vanaf 2 juli 2014 GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE Deze versie geldt vanaf 2 juli 2014 Deze gebruiksvoorwaarden regelen uw gebruik van de Website alsook de inhoud, informatie en diensten die door de Website worden aangeboden.

Nadere informatie

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis:

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis: Gebruiksvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van MHC Lelystad met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden') zorgvuldig door voordat

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN FACTUURSERVICE

GEBRUIKSVOORWAARDEN FACTUURSERVICE GEBRUIKSVOORWAARDEN FACTUURSERVICE De Dienst "Factuurservice" (hierna: de Dienst ) wordt u via het platform (hierna: Platform ) aangeboden door het bedrijf ITG Groep B.V. (hierna: 1850 Zakelijk ). Aan

Nadere informatie

2. Wie is verantwoordelijk voor het "verwerken" van persoonsgegevens?

2. Wie is verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens? PRIVACY BELEID 1. Op wie is dit Privacy Beleid van toepassing? Dit Privacy Beleid dat van toepassing is op alle producten en diensten die door Kinepolis Group aan haar klanten en prospecten aangeboden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België

Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België Inleidende verklaringen Het IKEA Family getrouwheidsprogramma (hierna het Programma ) werd ontwikkeld door IKEA België NV, met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be

Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be Artikel 1 Algemeen 1. Deze Algemene Voorwaarden (de Voorwaarden ) zijn van toepassing op ieder gebruik van de website www.123vastgoedcoach.be (de Website )

Nadere informatie