Categorie 1 Meer dan Handen-awards door Bert Lubbinge (20.43 uur)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Categorie 1 Meer dan Handen-awards door Bert Lubbinge (20.43 uur)"

Transcriptie

1 Winnaars 2012 Categorie 1 Meer dan Handen-awards door Bert Lubbinge (20.43 uur) Passie De winnaars van deze award zetten zich met 2500 hulpinzetten per jaar in voor hun mede-inwoners. Dat doen zij met klusjes in huis, boodschappen doen, vervoer met begeleiding, maar ook met een bezoek ter vermindering van eenzaamheid. Met deze dienst beogen zij hulpbehoevende Nieuwegeiners te helpen langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Het bestuur is bezig met een kwaliteitsslag om de dienst en haar medewerkers toe te rusten voor de vragen die de huidige tijd stelt. Zij kan dat echter niet zonder de passie van haar vrijwilligers. Daarom gaat de Award voor Passie naar de Algemene Hulpdienst Nieuwegein Verbinding Deze winnaar vormt een samenwerking tussen organisaties en inwoners die zich al 25 jaar inzetten voor leefbaarheid rondom de thema s groen en grijs, verkeer en parkeren, cultuurbesteding wijkbudget, bestemmings- en bouwplannen. In dit platform vindt men vertegenwoordigers uit alle geledingen en organisaties uit de wijk. Daarmee is zij de voorloper van de huidige wijkplatforms en verbindt ze al jaren organisaties en inwoners met elkaar. Dit voormalig dorp is een levendige kern, niet in de laatste plaats door de nauwe samenwerking tussen de verenigingen en initiatieven die het rijk is. Daarom gaat de Award voor Verbinding naar het Platform Vreeswijk. Vernieuwing Deze winnaars zijn in 2006 gestart met maandelijkse ontmoetingsbijeenkomsten. Deze door vrijwilligers geleide bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen met een psychiatrische ziekte. Het programma is aangepast aan deze doelgroep, die dikwijls worstelt met levens- en zingevingsvragen. Men kan elkaar ontmoeten en in gesprek gaan. Onder leiding van een pastor gaat men in op de zin van het leven zelf. Dit vernieuwende initiatief vindt landelijk navolging. Voor de jury voldoende reden om de Award voor Vernieuwing toe te kennen aan de Stichting Kerk en Psychiatrie.

2 Competentie De winnaars van deze award trachten een eigen ontmoetingsruimte voor jongeren te realiseren, met oefenruimte voor Nieuwegeinse bands. Deze groep jonge mensen heeft daartoe steun gezocht bij diverse partijen om hun plannen te kunnen realiseren. Daarbij hebben zij zichzelf de nodige competenties eigen gemaakt, zoals het behalen van een IVA-certificaat voor barvrijwilligers, het maken van promotie-video s en het volgen van workshops voor de Beursvloer. De realisatie is er één van de lange adem, hetgeen een grote bevlogenheid en doorzettingsvermogen vraagt. De jury wil dit initiatief graag belonen met de Award voor Competentie en deze toekennen aan de Vrienden van Pop. Categorie 2 Sporttalent v.h. Jaar door Helen van den Berg (21.05 uur) Dit nog maar 10-jarige talent is pas een paar jaar actief in zijn tak van sport. In 2011 sleepte hij tijdens de Nederlandse Kampioenschappen diverse medailles in de wacht, waaronder 2 gouden en 1 bronzen. Zijn grootste en belangrijkste resultaat behaalde hij op het Wereldkampioenschap in mei jl. in Madrid. Op alle drie de onderdelen waar hij aan deelnam, kata, zelfverdediging en sparren behaalde hij gouden medailles. Voorwaar een prestatie van wereldformaat. De sportjury wil hem stimuleren in zijn doel zich verder te ontwikkelen en te streven naar het hoogste haalbare. Daarom kent de jury de award voor het Sporttalent van het jaar 2011 toe Kenpo Karateka: Michael Ray Rozengarden Categorie 3 Sportvrijwilliger v.h. Jaar door Wouter Kolff (21.12 uur) Hij is al een kleine 30 jaar bijzonder actief op allerlei terreinen binnen zijn vereniging. Bestuurslid, coach, begeleider van verschillende elftallen, gewaardeerd scheidsrechter, barkeeper. Vrijwel alle functies heeft hij in de loop der jaren voor lange tijd bekleed. Door zijn club is hij dan ook terecht benoemd tot lid van verdienste. Na een operatieve ingreep begin 2011 was hij, ondanks zijn respectabele leeftijd, in no time weer op de club te bekennen om zijn beste beentje voor te zetten. Een geweldige vrijwilliger waar de vereniging buitengewoon trots op is. De sportjury is van mening dat vanwege zijn staat van dienst en zijn jarenlange inzet voor zijn club de prijs voor Sportvrijwilliger van het jaar 2011 wordt toegekend aan : Henk Hazelhorst van Mixed Hockeyclub Nieuwegein.

3 Categorie 4 Sportploeg v.h. Jaar door Hans van Echteld (journalist/columnist AD) (21.19 uur) Het team dat is uitverkoren tot Sportploeg 2011 heeft de afgelopen jaren een flitsende opmars gemaakt. Na de start in 2009 in de 3de divisie volgde voor het 3de jaar op rij promotie. Nog maar net gepromoveerd in 2010 dwongen ze door een goede teamspirit, flexibiliteit en bovenal de wil om te winnen, een terechte plaats af in de eredivisie. Naast de nodige persoonlijke records zijn diverse eerste en tweede plaatsen behaald. Vooral in de breedte is dit een bijzonder sterke ploeg. De uitzonderlijke resultaten heeft de sportjury doen besluiten de prijs voor de Sportploeg 2011 toe te kennen aan: de Dames 1 competitieploeg van Atletiekvereniging Atverni. Categorie 5 Sportvrouw v.h. Jaar door Vincent Evers (Deli XL) (21.26 uur) Deze sportvrouw won een gouden medaille op de 1500 meter tijdens het Wereld Kampioenschap Masters in het Amerikaanse Sacramento. Daar won zij ook de zilveren plak op de 800 meter. Bij het NK indoor 35+ won ze onder meer gouden medailles op de 400 en 800 meter. Europees kampioen indoor 35+ werd ze op de 800 en 1500 meter. Ze liep in 2011 persoonlijke records op die afstanden en zelfs een Nederlands record van 2 minuut 48, 55 hondertste in de categorie dames 35+ op de 1000 meter. Zij is een voorbeeld voor de jongere generatie atleten. Op grond van haar indrukwekkende lijst met prestaties en de manier waarop zij met haar sport bezig is, meent de sportjury dat de prijs voor Sportvrouw van het jaar 2011 moet worden toegekend aan: Ingrid Grutters van Atletiekvereniging Atverni. Categorie 6 Sportman van het Jaar door Ton Bothoff (NV Ngeinse SportinrichtingenMerwestein) (21.33 uur) Deze 4 de Dan rijkserkende leraar vechtsporten werd in 2011 voor de 6de keer wereld-kampioen op het onderdeel gewapende kata. Ook won hij de titel Grand Champion door de winnaars van de andere divisies tijdens dat WK te verslaan. Op het Nederlands Kampioenschap Traditional, het NK Sparren en het toernooi van vechtkunsten behaalde hij op meerdere onderdelen zilveren medailles. Onder zijn leiding won de ploeg van Katsudo Kenpo, uit een veld van 26 deelnemers, ook nog eens de wisselbeker voor beste vechtkunstschool.

4 Op grond van zijn aansprekende prestaties is de sportjury van mening dat de prijs van Sportman van het jaar 2011 moet worden toegekend aan Kenpo Karateka: Marcel de Jong Categorie 7 Kunst- en Cultuurprijs door Ralph van Soomeren (Rabobank) (21.45 uur) Deze winnaar weet al jarenlang een toch tamelijk select publiek te boeien en te trekken. Zij zoekt elke keer weer nieuwe manieren om een groter en breder publiek te bereiken. Haar sterkste troef daarbij is een altijd weer aansprekend programma. Dit jaar bijvoorbeeld verbreedt de winnaar zijn horizon door de barok-opera Dido and Aeneas op haar programma te zetten, compleet met dans, decors en aankleding. Hiermee slaat men een totaal nieuwe weg in naar hopelijk een nieuw publiek. Voorwaar na 30 jaar een hele prestatie. Reden voor de jury om de award Kunst- en Cultuurprijs 2011 toe te kennen aan: het Nieuwegeins Kamerkoor. Categorie 8 Evenement v. h. Jaar door Paula van den Born (Vreeswijk bij Kaarslicht en voorz. Jury Evenement) (21.52 uur) Dit evenement met een lange traditie brengt heel Nieuwegein op de been en heeft naast het sportieve element ook een maatschappelijke en cultuurhistorische traditie gekregen. In het kader van Nieuwegein beweegt is het een zeer passende activiteit. Tevens kan het een groen evenement worden genoemd omdat het stimuleert om lopend een doel te bereiken. De deelnemers worden door alle wijken van Nieuwegein gevoerd en zo leert men onze stad in al zijn facetten kennen. Wandelen bevordert tevens het saamhorigheidsgevoel en brengt mensen met elkaar in contact. De jury is dan ook van mening dat de award Evenement van het Jaar 2011 mede op basis van de criteria moet worden toegekend aan: de organisatie van de Avondvierdaagse Nieuwegein. Categorie 9 Politicus v. h. Jaar door Peter Faber (Faber for Finance) (22.41 uur) De winnende politicus wordt door mede raadsleden getypeerd als actief, betrokken en flamboyant. Hij is een financieel goede onderhandelaar met grote betrokkenheid bij sociale problematiek. Hij is een makkelijk benaderbare politicus met sterke bestuurlijke kwaliteiten. Als bestuurder heeft hij ook oog en oor voor de oppositie in de Nieuwegeinse raad en is een herkenbare wethouder. Hij maakt graag gebruik van moderne media als Twitter en heeft als eerste Nieuwegeinse politicus zijn eigen website.

5 Dames en heren, de Politicus van het jaar 2011 is geworden: Wouter Kolff. Categorie 10 Ondernemer v. h. Jaar door Ralph van Soomeren Rabobank) (22.48 uur) De Awardwinnaar ondernemer 2011 is een enthousiaste, betrokken en ambitieuze ondernemer. Iemand die altijd klaar staat voor zijn klanten en gastvrijheid hoog in zijn vaandel heeft staan. Deze supermarktondernemer is in Nieuwegein-Zuid een niet meer weg te denken factor mede omdat hij participeert in vele maatschappelijke organisaties en daarmede laat zien het hart op de goede plaats te hebben. In de Stichting Middenstands Centrale Nieuwegein vervult hij met verve al meer dan 15 jaar een belangrijke rol. Zijn supermarkt kan als een belangrijke en niet meer weg te denken bedrijf worden gezien in het winkelcentrum Hoog-Zandveld. Dames en heren de ondernemer van het jaar 2011 is geworden: Marcel van der Meer van C1000 Hoog-Zandveld. Categorie 11 Nieuwegeiner v. h. Jaar door Frans Backhuijs (22.55 uur) Door Frans Backhuijs een eigen interpretatie van te maken: Het comité van aanbeveling heeft besloten de eretitel van De Nieuwegeiner van het jaar te verlenen aan iemand die al enorm lang zeer betrokken is geweest bij onze gemeenschap. De Nieuwegeiner van 2011 is in 1946 geboren als kind van een banketbakker. Na de HBS is hij meteen gaan werken. Maar met ondernemersbloed in de aderen en dol op cijfers en analyses was het niet vreemd dat hij via een avondstudie afstudeerde als registeraccountant. Door zijn ambitie, werklust en integriteit maakte hij carrière tot in de top van de wereld bij de verzekeraars. Na zijn afscheid in 2002 als bestuursvoorzitter is hij theologie gaan studeren aan de Katholieke Theologische Universiteit Utrecht. In Nieuwegein besteedde hij veel van zijn spaarzame vrije tijd aan zaken van maatschappelijk belang in ons Nieuwegein. Zo was hij actief betrokken bij de oprichting van het hospice en is hij lid van de Raad van Toezicht van Zorgspectrum. Daarnaast heeft hij zitting gehad in het bestuur van het Cals College en was hij van 2000 tot 2010 secretaris in het bestuur van Theater De Kom. Ook was hij actief betrokken bij de restauratie van de Barbarakerk en heeft hij zich ook anderszins als voorzitter van het R.K. kerkbestuur ingezet voor de Taborparochie. Zijn

6 bescheidenheid en dienend leiderschap zijn kenmerkend voor zijn inzet en handelen. Voor insiders en betrokkene is het inmiddels wel duidelijk over wie wij het hebben. Dames en heren mag ik uw aandacht en een geweldig applaus voor de Nieuwegeiner van 2011: Hans Bartelds. Beste Hans, graag reiken wij deze bijzondere prijs aan jou uit. Jouw leiderschap en betrokkenheid zijn een voorbeeld voor ons allemaal. Jouw bescheidenheid is ons en vele anderen bekend. Toch willen wij jou vandaag hier in het zonnetje zetten en je enorm bedanken voor jouw bijdragen aan de Nieuwegeinse samenleving. Inmiddels ben je weer toegetreden tot de Raad van Toezicht van het St. Antonius Ziekenhuis. Ook ben je actief in een wervende groep die opereert onder de naam Nieuwegein op de kaart. Wij willen graag op je blijven rekenen! Chapeau!

Regeling onderscheidingen Badminton Nederland

Regeling onderscheidingen Badminton Nederland Badminton Nederland In deze regeling wordt beschreven hoe Badminton Nederland omgaat met het bedanken en decoreren van leden die een bijzondere rol binnen de organisatie hebben vervuld. De genoemde criteria

Nadere informatie

Regeling onderscheidingen Badminton Nederland

Regeling onderscheidingen Badminton Nederland Badminton Nederland In deze regeling wordt beschreven hoe Badminton Nederland omgaat met het bedanken en decoreren van leden die een bijzondere rol binnen de organisatie hebben vervuld. De genoemde criteria

Nadere informatie

Benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje - Nassau:

Benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje - Nassau: Postbus 1 3430 AA Bezoekadres Stadsplein 1 3431 LZ www.nieuwegein.nl Benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje - Nassau: De heer G. Buwalda (76) spant zich al sinds 1972 in voor de samenleving; met name

Nadere informatie

Sportman Genomineerden: Niek van den Broek Pepijn Smits Roland van Loon

Sportman Genomineerden: Niek van den Broek Pepijn Smits Roland van Loon Sportman 2018 Genomineerden: Niek van den Broek Pepijn Smits Roland van Loon Niek van den Broek 19-jarige motorracer uit Middelbeers Afgelopen jaar de overstap gemaakt naar de R3 Cup Met 3 podiumplaatsen

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Samenvatting Notitie Vrijwillige Inzet met Toekomst

Samenvatting Notitie Vrijwillige Inzet met Toekomst Samenvatting Notitie Vrijwillige Inzet met Toekomst Werkgroep Vrijwilige Inzet met Toekomst, 28 september 2015 Aanleiding In Nieuwegein zetten vele inwoners zich vrijwillig in. Dit is goud waard! Het eigen

Nadere informatie

En dan nu, beste aanwezigen, de sportverkiezing 2014.

En dan nu, beste aanwezigen, de sportverkiezing 2014. Uitreiking Rhedense sportprijzen 2014 Beste aanwezigen, Het is mooi dat de sportverkiezing ook dit jaar weer onderdeel is van de nieuwjaarsreceptie. Want: alle sporters en teams die hebben meegedongen

Nadere informatie

vrienden van Anne van Dam

vrienden van Anne van Dam www.annevandam.com Anne van dam Van zwembad naar golfbaan is 19 jaar en woont haar hele leven al in Arnhem. Vanaf jongs af aan is ze sportief en heeft ze talent voor vrijwel alle sporten. Op een vakantie

Nadere informatie

Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury de genomineerden en de winnaars van de sportverkiezingen.

Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury de genomineerden en de winnaars van de sportverkiezingen. Katwijk, 17 oktober 2016 Onderwerp: Sportverkiezingen Katwijk 2016 Beste bestuurders Op vrijdag 27 januari 2017 organiseren we voor de 2 e keer het Sportgala Katwijk. Het SportGala is het feestelijke sluitstuk

Nadere informatie

Maar uiteraard gaat onze grootste aandacht vooral uit naar de markante sportieve prestaties van U als profsporter zelf. Want

Maar uiteraard gaat onze grootste aandacht vooral uit naar de markante sportieve prestaties van U als profsporter zelf. Want Geachte genodigden, Collega s uit de gemeenteraad, bestuursleden van de sportraad, Beste familieleden, sportvrienden en collega s van Sigrid, Maar vooral: beste Sigrid, Deze sporthuldiging vandaag gaat

Nadere informatie

Uitreiking: De voorzitter reikt de bij de onderscheiding behorende speld en oorkonde uit op een algemene vergadering.

Uitreiking: De voorzitter reikt de bij de onderscheiding behorende speld en oorkonde uit op een algemene vergadering. Richtlijnen voor het toekennen van KNZB onderscheidingen 1. Onderscheidingen t.b.v. leden van de KNZB 1.1. Ereleden: Statuten art. A 7.1: Ereleden zijn natuurlijke personen, die op grond van buitengewone

Nadere informatie

Reglement verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar

Reglement verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar Reglement verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar NOC*NSF is samen met de NOS verantwoordelijk voor de verkiezing van de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg,

Nadere informatie

Vlaamse Snelschaatsbond vzw VSB aankondiging

Vlaamse Snelschaatsbond vzw VSB aankondiging Vlaamse Snelschaatsbond vzw VSB aankondiging Vlaamse Kampioenschappen 2019 SHORTTRACK Zaterdag 26 januari 2019 Boudewijnpark A. De Baeckestraat 12, 8200 Brugge De Vlaamse Kampioenschappen Shorttrack 2019

Nadere informatie

WELKOM BIJ. sponsorbrochure

WELKOM BIJ. sponsorbrochure WELKOM BIJ sponsorbrochure We l k o m b i j h o c k e y v e re n i g i n g A b c o u d e Een levendige familieclub waar plezier, sportiviteit en ambitie hand in hand gaan. HVA bestaat sinds 1975 en is

Nadere informatie

SV SLIKKERVEER OP NAAR HET 100-JARIG BESTAAN. Beleidsplan

SV SLIKKERVEER OP NAAR HET 100-JARIG BESTAAN. Beleidsplan SV SLIKKERVEER OP NAAR HET 100-JARIG BESTAAN Beleidsplan 2016-2020 SV SLIKKERVEER: MEER DAN EEN VERENIGING SV SLIKKERVEER: MEER DAN EEN VERENIGING SV Slikkerveer is een vereniging. En zoals bij iedere

Nadere informatie

Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland

Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland 14393_brochure mission olympic_a4_v6.indd 1 02-09-11 17:02 Samen sporten met Mission Olympic Sporten is goed voor je gezondheid

Nadere informatie

Participatieverslag Nieuw & Anders

Participatieverslag Nieuw & Anders Participatieverslag Nieuw & Anders Op 26 en 31 maart vonden twee bijeenkomsten plaats met de titel Nieuw & Anders plaats. Twee bijeenkomsten die druk bezocht werden door vrijwilligers, verenigingen en

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

DE VOORZITTER AAN HET WOORD

DE VOORZITTER AAN HET WOORD DE VOORZITTER AAN HET WOORD EK Dames 2012 is het organiseren waard! Dat de Europese Kampioenschappen voor dames in 2012 in Tilburg zullen plaatsvinden, is iets waar de Nederlandse Bowling Federatie (NBF)

Nadere informatie

Namens de CDA fractie wil ik u graag het herziene initiatiefvoorstel Jeugdlintjes aanbieden.

Namens de CDA fractie wil ik u graag het herziene initiatiefvoorstel Jeugdlintjes aanbieden. s-hertogenbosch, 20 december 2013 Aan de voorzitter van de gemeenteraad, Namens de CDA fractie wil ik u graag het herziene initiatiefvoorstel Jeugdlintjes aanbieden. Marianne van der Sloot 1 Jeugdlintjes

Nadere informatie

VROUWEN. één team één passie één doel

VROUWEN. één team één passie één doel VROUWEN één team één passie één doel Je hoeft geen visionair te zijn om te zien dat je hier met een enorme groeimarkt te maken hebt. Dat schept ook nieuwe kansen voor Roetgerink Mode en Schoenen. Paul

Nadere informatie

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld;

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld; Beste Rabobank, Als eerste willen wij u bedanken voor deze unieke mogelijkheid om één van onze wensen en ambities die wij als SportPlus vereniging hebben via deze mogelijkheid waar te kunnen maken. Wij

Nadere informatie

Team Breda Breda brengt het samen 2

Team Breda Breda brengt het samen 2 Breda 2 Team Breda Onder deze titel is op 6 april 2017 de nieuwe sportbeleidsvisie en het uitvoeringsplan van de gemeente Breda unaniem door de gemeenteraad vastgesteld. De gemeente Breda voert al jaren

Nadere informatie

Reglement Verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar

Reglement Verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar Reglement Verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar Media exemplaar Dit document dient alleen ter informatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Beleidsplan Blad 2 van 5

Inhoudsopgave. Beleidsplan Blad 2 van 5 Beleidsplan 2014-2016 Inhoudsopgave 1 Ten geleide 3 2 De stichting Floreat Musica 4 2.1 Doelstellingen 4 Beweegredenen 4 Doel 4 2.2 Beleid en uitvoering 4 2.3 Het bestuur 4 2.4 Beloning 4 3 Fondsen: werving

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN ZORGSPECTRUM

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN ZORGSPECTRUM JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN ZORGSPECTRUM Inleiding en doelstelling Missie Het is de statutaire missie van de stichting Vrienden van Zorgspectrum om middelen in te zamelen en in te zetten voor

Nadere informatie

Op uw plaatsen, klaar?...bijna

Op uw plaatsen, klaar?...bijna Op uw plaatsen, klaar?...bijna AC TION wil sterk aan de start komen Wilt u het startschot geven? ATLETIEKVERENIGING AC-TION'48 - ENSCHEDE sponsorinformatie Maak kennis met de breedte van onze topatletiekvereniging

Nadere informatie

SPORTBOEK. Sportende Alkmaarders waar we als stad trots op zijn. Alkmaarse nominaties

SPORTBOEK. Sportende Alkmaarders waar we als stad trots op zijn. Alkmaarse nominaties SPORTBOEK Sportende Alkmaarders waar we als stad trots op zijn Alkmaarse nominaties 2 Voorwoord Sportboek Alkmaar Sport is machtig om te doen, prachtig om naar te kijken en krachtig om mensen samen te

Nadere informatie

Beleidsregel activiteitensubsidies Welzijn gemeente Eijsden-Margraten 2017

Beleidsregel activiteitensubsidies Welzijn gemeente Eijsden-Margraten 2017 Beleidsregel activiteitensubsidies Welzijn gemeente Eijsden-Margraten 2017 Artikel 1 Doelomschrijving Onverminderd het bepaalde in de Algemene subsidieverordening Welzijn gemeente Eijsden- Margraten 2017

Nadere informatie

Nieuwjaarstoespraak burgemeester Mirjam van t Veld Maandag 4 januari, uur. Raadhuis Amstelveen

Nieuwjaarstoespraak burgemeester Mirjam van t Veld Maandag 4 januari, uur. Raadhuis Amstelveen Nieuwjaarstoespraak burgemeester Mirjam van t Veld Maandag 4 januari, 19.30 uur. Raadhuis Amstelveen Dames en heren, Fijn om u hier vanavond te zien! Afgelopen jaar heb ik voor het eerst alle seizoenen

Nadere informatie

- de verordening betreffende het instellen en toekennen van. - de nieuwe Verordening betreffende het instellen en toekennen OPLEGNOTITIE

- de verordening betreffende het instellen en toekennen van. - de nieuwe Verordening betreffende het instellen en toekennen OPLEGNOTITIE 1 OPLEGNOTITIE Onderwerp: Evaluatie en aanpassing verordening Ereblijken Nummer Versie Thema Indiener Steller Verzoek portefeuillehouder P Beslispunten voor de raad Bestuurszaken en regionale samenwerking

Nadere informatie

In Deventer sporten we inclusief

In Deventer sporten we inclusief In Deventer sporten we inclusief Special- en Paralympische sporters, de Sportcarrousel, de Iedereen Actief on Tourbus, het Deventer bedrijfsleven, Saxionstudenten, ambassadeur (en wethouder) Liesbeth Grijsen,

Nadere informatie

VERORDENING REGELENDE INSTELLING EN HET TOEKENNEN VAN ONDERSCHEIDINGEN GOOISE MEREN 2016

VERORDENING REGELENDE INSTELLING EN HET TOEKENNEN VAN ONDERSCHEIDINGEN GOOISE MEREN 2016 VERORDENING REGELENDE INSTELLING EN HET TOEKENNEN VAN ONDERSCHEIDINGEN GOOISE MEREN 2016 De raad van de gemeente Gooise Meren; gelezen het voorstel van 4 januari 2016, nr. RV16.007 Overwegende dat: Door

Nadere informatie

Inhoud. Missie. Visie. Jaarverslag 2013 Vrienden van Zorgspectrum. Inleiding en doelstelling

Inhoud. Missie. Visie. Jaarverslag 2013 Vrienden van Zorgspectrum. Inleiding en doelstelling Jaarverslag 2013 Vrienden van Zorgspectrum Inhoud Inleiding en doelstelling... 1 Stichtingsbestuur per 31 december 2012... 2 Raad van Toezicht... 3 Geselecteerde projecten... 4 De Plataan... 4 Het Houtens

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaarverslag Het VeenendaalFonds. Vooraf

Jaarverslag Het VeenendaalFonds. Vooraf Het VeenendaalFonds Jaarverslag 2016 Vooraf Dit is het eerste jaarverslag van de Stichting VeenendaalFonds te Veenendaal. Aan de oprichting ging een lange voorbereiding vooraf. Tot die datum er sprake

Nadere informatie

De sociale top 2018 in Utrecht. 25 juni 2018

De sociale top 2018 in Utrecht. 25 juni 2018 De sociale top 2018 in Utrecht. 25 juni 2018 De sociale top 2018 in Utrecht. Op 11 juni 2018 kwamen 650 betrokken professionals, vrijwilligers en creatieve denkers bij elkaar in Utrecht. In kleine groepen

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk Vrijwillige hulp

Vrijwilligerswerk Vrijwillige hulp Vrijwilligerswerk Mantelzorg Vrijwillige hulp Burenhulp Maak samen het verschil. Vrijwilligerswerk Vrijwilligers maken het verschil. Hun inzet op het gebied van onder andere cultuur, zorg, sport, natuur

Nadere informatie

Regeling Gemeentelijke Onderscheidingen gemeente Lisse de Regeling Gemeentelijke Onderscheidingen gemeente Lisse 2016 vast te stellen.

Regeling Gemeentelijke Onderscheidingen gemeente Lisse de Regeling Gemeentelijke Onderscheidingen gemeente Lisse 2016 vast te stellen. GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Lisse. Nr. 117276 24 augustus 2016 Regeling Gemeentelijke Onderscheidingen gemeente Lisse 2016 Burgemeester en wethouders van Lisse gelet op artikel 4:81 Algemene

Nadere informatie

Subsidieregels Hof van Twente 2016

Subsidieregels Hof van Twente 2016 9. Subsidieregel éénmalige subsidies Sport, Cultuur, Zorg en Jeugd Maatschappelijke effecten Doelstellingen Subdoelstellingen Vergroten zelfredzaamheid Vergroten maatschappelijke participatie Vergroten

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2018

INFORMATIE  NK A-klasse 2018 INFORMATIE NK A-klasse 2018 NK 2018 De Nederlandse kampioenschappen bowlen op het hoogste niveau worden dit jaar georganiseerd in Dolfijn The Plays to be! Thomas Dol heet ons welkom in het recent geopende

Nadere informatie

YOUNG AMBASSADOR AWARD

YOUNG AMBASSADOR AWARD YOUNG AMBASSADOR AWARD 2016-2017 Zoals in andere Europese landen organiseert Multiple District 112 opnieuw de LIONS Young Ambassadors Award wedstrijd. WAAROM dit initiatief? In de media wordt de jeugd

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Versie: _extract

BELEIDSPLAN Versie: _extract BELEIDSPLAN 2018-2020 Versie: 20180721_extract CONTEXT Behoefte aan een plan over de toekomst van de club Kinheim Doel is om als Kinheim weer (h)erkend worden als dé honk- en softbal vereniging van Haarlem.

Nadere informatie

Welkom in het Horizon College

Welkom in het Horizon College Welkom in het Horizon College Bij het Horizon College maken we onze naam waar: we geven middelbaar beroepsonderwijs dat bij jou past en jouw horizon groter maakt. We leren je niet alleen een vak met toekomst,

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2019

INFORMATIE  NK A-klasse 2019 INFORMATIE NK A-klasse 2019 NK A-klasse 2019 In 2019 worden de Nederlandse kampioenschappen A-klasse voor de voorlopig laatste keer georganiseerd in de opzet die we de laatste jaren kennen. Vanaf volgend

Nadere informatie

Subsidie. Bijlage 1. De definities van de categorieën zijn als volgt:

Subsidie. Bijlage 1. De definities van de categorieën zijn als volgt: Bijlage 1 Subsidie Het doel en de criteria voor het verlenen van subsidie worden in dit hoofdstuk besproken. De Algemene Wet Bestuursrecht en de Subsidieverordening evenementen gemeente Venray zijn hierbij

Nadere informatie

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio STERA De Stichting Top Events regio Alkmaar (STERA) stimuleert talentontwikkeling. Dit doet de stichting door top-events naar de regio Alkmaar

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d. d.d. d.d. [ ]Akkoordstukken -- [ ]Openbaar -- [X]Besloten

Besluitenlijst d.d. d.d. d.d. [ ]Akkoordstukken -- [ ]Openbaar -- [X]Besloten Nota voor burgemeester en wethouders Onderwerp Bronzen Legpenning voor Ria van Leeuwen, Rieki den Besten, Ria Beumer 1- Notagegevens Notanummer 2017-000352 Datum 21-03-2017 Programma: 01 Burger en bestuur

Nadere informatie

YOUNG AMBASSADOR AWARD

YOUNG AMBASSADOR AWARD YOUNG AMBASSADOR AWARD Zoals in andere Europese landen organiseert Multiple District 112 jaarlijks de LIONS Young Ambassador Award wedstrijd. WAAROM dit initiatief? In de media wordt de jeugd al te dikwijls

Nadere informatie

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017 JAARVERSLAG 2016 Inleiding Voor u ligt het inhoudelijk jaarverslag van The Living Museum Tilburg over het jaar 2016. Het jaar waarin de stichting is opgericht, en er voor het eerst workshops, bijeenkomsten

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting TinH (Thuis in Helvoirt) Januari 2017

Beleidsplan Stichting TinH (Thuis in Helvoirt) Januari 2017 Beleidsplan Stichting TinH (Thuis in Helvoirt) Januari 2017 Beleidsplan Stichting TinH (Thuis in Helvoirt) Januari 2017 Ontstaan van Stichting TinH Stichting TinH is opgericht in oktober 2015 door een

Nadere informatie

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Special : the Medal Run. de weg ernaar toe. de medaille. de kleur. november 2015

LCA. LIEMERSCOLLEGEAWARD Special : the Medal Run. de weg ernaar toe. de medaille. de kleur. november 2015 LCA LIEMERSCOLLEGEAWARD Special : the Medal Run november 2015 de medaille de weg ernaar toe de kleur LCA Inhoud de medailles LIEMERSCOLLEGEAWARD Special : the Medal Run de weg naar de medailles de kleur

Nadere informatie

Intitiatiefnemer. Partner. Partner. Partner. Partner

Intitiatiefnemer. Partner. Partner. Partner. Partner Intitiatiefnemer Partner Partner Partner Partner Initiatief De verkiezing van de Ondernemer van het Jaar Cranendonck is een initiatief van Kiwanisclub Cranendonck. Kiwanisclub Cranendonck maakt al 12 jaar

Nadere informatie

Welkom Bijeenkomst Vitaal Verenigen. Rabobank Eindhoven-Veldhoven Gemeente Eindhoven

Welkom Bijeenkomst Vitaal Verenigen. Rabobank Eindhoven-Veldhoven Gemeente Eindhoven Welkom Bijeenkomst Vitaal Verenigen Rabobank Eindhoven-Veldhoven Gemeente Eindhoven Programma 19.30 uur 19.45 uur 20.30 uur 21.30 uur 21.45 uur Opening Presentatie Vitaal Verenigen Werksessie Pitchen Afsluiting

Nadere informatie

GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners

GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners Veelbelovend vrijdagavond programma Schrijf je nu nog in voor de clinic zitvolleybal! Voorzitter Arno van Gerven zei het eerder

Nadere informatie

Subsidie. Bijlage 1. De definities van de categorieën zijn als volgt:

Subsidie. Bijlage 1. De definities van de categorieën zijn als volgt: Bijlage 1 Subsidie Het doel en de criteria voor het verlenen van subsidie worden in dit hoofdstuk besproken. De Algemene Wet Bestuursrecht en de Subsidieverordening evenementen gemeente Venray zijn hierbij

Nadere informatie

Subsidie uitvraag Welzijnswerk 2017

Subsidie uitvraag Welzijnswerk 2017 Subsidie uitvraag Welzijnswerk 2017 In beweging komen Ontwikkelen Meedoen Met lef! Oktober, 2016 1. Inleiding In 2015 en 2016 gingen wij Meiinoar op reis en die reis gaat verder. De reis wordt intensiever

Nadere informatie

De Schittering (Pantein)

De Schittering (Pantein) De Schittering (Pantein) Land van Cuijk is een redelijk dunbevolkt plattelandsgebied. Het gebied heeft een aantal kleine dorpen die moeite hebben om de leefbaarheid te behouden mede door de vergrijzing

Nadere informatie

JURYRAPPORT NATIONALE CITYMARKETING TROFEE

JURYRAPPORT NATIONALE CITYMARKETING TROFEE JURYRAPPORT NATIONALE CITYMARKETING TROFEE DE NATIONALE CITYMARKETING TROFEE 2017 Juryrapport Zaandam, 31 mei 2017 3 Algemeen De Nationale Citymarketing Trofee (NCT) wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste

Nadere informatie

Prospectus. Uitgifte 100 Aandelen voor Beursvloer Rijnwoude 2017

Prospectus. Uitgifte 100 Aandelen voor Beursvloer Rijnwoude 2017 Prospectus Uitgifte 100 Aandelen voor Beursvloer Rijnwoude 2017 Breng Rijnwoude naar de Maatschappelijke Beurs in 2017 Wat is de Maatschappelijke Beursvloer Rijnwoude? De Maatschappelijke Beursvloer is

Nadere informatie

Aankondiging. Belgische Kampioenschappen 2017 SHORTTRACK

Aankondiging. Belgische Kampioenschappen 2017 SHORTTRACK Aankondiging Belgische Kampioenschappen 2017 SHORTTRACK Zaterdag 25 februari 2017 Luna s IJsstadion Luikersteenweg 331, 3920 Lommel De Belgische Kampioenschappen Shorttrack 2017 gaan door in Luna s IJsstadion

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Abdel-Kwan Rotterdam Editie 3

NIEUWSBRIEF. Abdel-Kwan Rotterdam Editie 3 NIEUWSBRIEF Abdel-Kwan Rotterdam 30-6-2016 Editie 3 Maatschappelijk nieuws TOP OUDER Cursussen Het nationaal programma Rotterdam Zuid organiseert periodiek en in alle wijken van Rotterdam Zuid " Topouder"

Nadere informatie

REGLEMENT OOSTENDE AWARDS 2018

REGLEMENT OOSTENDE AWARDS 2018 REGLEMENT OOSTENDE AWARDS 2018 Art. 1. Organisatie. De organisatie van de Oostende Awards wordt verzekerd door het bestuur van de vzw Oostende Awards. Art. 2. Oostende Awards secretariaat: Economisch Huis

Nadere informatie

! laatste wijziging 06/08/2016. Reglement betreffende de toekenning van de sporttrofeeën

! laatste wijziging 06/08/2016. Reglement betreffende de toekenning van de sporttrofeeën ! laatste wijziging 06/08/2016 Reglement betreffende de toekenning van de sporttrofeeën HOOFDSTUK I - INLEIDENDE BEPALINGEN. Art 1. ------- Overeenkomstig artikel 2.h van de Statuten van de Stedelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief AV Athlos januari 2019

Nieuwsbrief AV Athlos januari 2019 Digitaal lid worden. Digitaal lid worden. Met ingang van 1 januari 2019 kan men zich alleen nog maar aanmelden als lid van onze vereniging via het digitale aanmeldingsformulier op onze website. Op de "Home-page"

Nadere informatie

Deurne, 17 december 2013 Nr. 29 /

Deurne, 17 december 2013 Nr. 29 / Deurne, 17 december 2013 Nr. 29 / 00515847 AAN DE RAAD, 1. Onderwerp Toekennen Ereburgerschap. 2. Inleiding Naast de bekende Koninklijke onderscheidingen heeft de gemeente Deurne enkele manieren om haar

Nadere informatie

Kick-off bijeenkomst. 20 januari 2018

Kick-off bijeenkomst. 20 januari 2018 Kick-off bijeenkomst 20 januari 2018 Stichting Roda JC MIDM Stichting Roda JC Kerkrade MIDM is opgericht in maart 2012 MIDM richt zich op 3 pijlers: Participatie, Gezondheid en Respect MIDM slaat brug

Nadere informatie

26 actieve leden van VET-Vught en ECSchijndel hebben de enquête ingevuld.

26 actieve leden van VET-Vught en ECSchijndel hebben de enquête ingevuld. Resultaat Vragenlijst: Waarom doe je mee met de lokale energiecoöperatie? 26 actieve leden van VET-Vught en ECSchijndel hebben de enquête ingevuld. 1. Ik ben op de volgende manier betrokken bij de lokale

Nadere informatie

Verslag College Tour. Boter bij de vis 10 november 2016

Verslag College Tour. Boter bij de vis 10 november 2016 Verslag College Tour Boter bij de vis 10 november 2016 1 Introductie Opening en introductie door Carlieke van Staalduinen, bestuurscoach. Na een lekker broodje, volop netwerken en een warm welkom, trapte

Nadere informatie

Aankondiging. Belgische Kampioenschappen 2018 SHORTTRACK

Aankondiging. Belgische Kampioenschappen 2018 SHORTTRACK Aankondiging Belgische Kampioenschappen 2018 SHORTTRACK Zondag 11 maart 2018 Ijshal De Schaverdijn Gouverneur Verwilghensingel 13, 3500 Hasselt De Belgische Kampioenschappen Shorttrack 2018 gaan door in

Nadere informatie

Prospectus. Uitgifte 100 Aandelen voor Beursvloer Rijnwoude 2017

Prospectus. Uitgifte 100 Aandelen voor Beursvloer Rijnwoude 2017 Prospectus Uitgifte 100 Aandelen voor Beursvloer Rijnwoude 2017 Breng Rijnwoude naar de Maatschappelijke Beurs in 2017 Voor u ligt de Prospectus Maatschappelijke Beursvloer Rijnwoude. Met deze prospectus

Nadere informatie

Selectiecriteria en Meetmomenten. Nederlandse Olympische Worstelbond

Selectiecriteria en Meetmomenten. Nederlandse Olympische Worstelbond Handleiding Selectiecriteria en Meetmomenten Nederlandse Olympische Worstelbond 2010 Doel selectiecriteria en meetmomenten Nederlandse Olympische Worstelbond 2010: De doelen van de selectiecriteria en

Nadere informatie

Op grond van deze prestaties is de jury van mening dat de prijs voor Sporttalent van het jaar 2016 moet worden toegekend aan Floyd Stijger

Op grond van deze prestaties is de jury van mening dat de prijs voor Sporttalent van het jaar 2016 moet worden toegekend aan Floyd Stijger Winnaars van het jaar 2016 Juryrapporten SPORTTALENT (Floyd Stijger) Dit 13-jarige sporttalent kan terugkijken op een zeer succesvol sportjaar. Hij gaf zijn visitekaartje af tijdens diverse nationale en

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Eerst even: de bedoeling Transformatie-opgave:

Eerst even: de bedoeling Transformatie-opgave: 8 november 2017 Lectoraat Welzijn Nieuwe Stijl Eerst even: de bedoeling Transformatie-opgave: verbinding met inwoners en met hun sociale netwerken; integrale benadering van inwoners met hun vraag; ontwikkeling

Nadere informatie

THCC. Uit de Hoenderik DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM. Colofon. Uit de Hoenderik

THCC. Uit de Hoenderik DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM. Colofon. Uit de Hoenderik Colofon Uit de Hoenderik Digitale nieuwsbrief seizoen 15-16 nr 4 Redactie-adres/kopij hoenderik@kromhouters.nl Site www.kromhouters.nl Uit de Hoenderik 70 Jaar THCC DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM 1946 2016

Nadere informatie

Criteria voor Cultuur subsidie

Criteria voor Cultuur subsidie Criteria voor Cultuur subsidie 1 Cultuureducatie voor iedereen Heeft u een vernieuwend plan om Ridderkerkers kennis te laten maken met cultuureducatie, dien het dan in! Het gaat om cultuureducatie in de

Nadere informatie

Workshop Vinden en binden van vrijwilligers. Nederlands Expertise Centrum Projecten

Workshop Vinden en binden van vrijwilligers. Nederlands Expertise Centrum Projecten Workshop Vinden en binden van vrijwilligers Even voorstellen: Edith Starrevelt - medewerker beleid en projecten Vrijwilligerscentrale Deventer 2 Aan de orde komt Werving blijft altijd nodig Waarom doen

Nadere informatie

KoryoSports geeft trainingen in Veldhoven & Waalre(NL) Hamont & Achel(BE)

KoryoSports geeft trainingen in Veldhoven & Waalre(NL) Hamont & Achel(BE) KoryoSports geeft trainingen in Veldhoven & Waalre(NL) Hamont & Achel(BE) Zie hieronder de historie van sportvereniging KoryoSports en haar resultaten. Oprichting Koryo: 1980. Wedstrijdresultaten zijn

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

Inhoud. 1. De TaalHeldenprijzen en de jury Categorie Taalcursist Categorie Taalbegeleider Categorie Bruggenbouwer 7

Inhoud. 1. De TaalHeldenprijzen en de jury Categorie Taalcursist Categorie Taalbegeleider Categorie Bruggenbouwer 7 Juryrapport TaalHeldenprijzen 2016 Inhoud 1. De TaalHeldenprijzen en de jury 3 2. Categorie Taalcursist 5 3. Categorie Taalbegeleider 6 4. Categorie Bruggenbouwer 7 2 1. De TaalHeldenprijzen en de jury

Nadere informatie

ALS SPORT DE VERBINDENDE FACTOR WORDT

ALS SPORT DE VERBINDENDE FACTOR WORDT ALS SPORT DE VERBINDENDE FACTOR WORDT 11 januari 2019 EDTITIE 25 Award winners 2017 v.l.n.r. Marianne Vos, Rick Sonnema, Voltena Dames 1, Beachteam Van Driel / Schoon, Stan Schipperen, Marjo Goelema, niet

Nadere informatie

Stichting Life Goals en het Leger des Heils presenteren:

Stichting Life Goals en het Leger des Heils presenteren: Stichting Life Goals en het Leger des Heils presenteren: Kroon op het werk Stichting Life Goals en het Leger des Heils zijn bijzonder trots de Homeless World Cup in 2015 in Amsterdam te mogen verwelkomen!

Nadere informatie

Vrijwilligers Sport & Bewegen Informatie & Advies

Vrijwilligers Sport & Bewegen Informatie & Advies ensen brengt m samen Bij Stichting Welzijn Veere staan de inwoners van alle kernen van onze gemeente centraal. Bij ons draait het om u: hoe het met u gaat en of u zich thuis voelt in uw woonomgeving. Samen

Nadere informatie

Bijlage 1 Operationele Doelstellingen. Accommodatiebeleid

Bijlage 1 Operationele Doelstellingen. Accommodatiebeleid Bezinnen Bijlage 1 Operationele Doelstellingen Doen Denken Beslissen 1. Accommodatiebeleid Accommodatiebeleid a. De vereniging AV Fortuna zal gedurende de beleidsperiode zorgen voor optimale trainings-

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

Voorwoord. Maartensdijk, januari 2018

Voorwoord. Maartensdijk, januari 2018 Voorwoord Ook al voor de officiële de oprichting in 2004 van Stichting Ruiterweekend Gehandicapten is het jaarlijkse ruiterweekend georganiseerd voor een groeiend aantal deelnemers. Inmiddels zijn de bezoekersaantallen

Nadere informatie

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen.

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING GEEFEROM

JAARVERSLAG STICHTING GEEFEROM JAARVERSLAG STICHTING GEEFEROM 2013 Arnhem, juni 2014 Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van Stichting Geeferom 2013. Een Stichting opgericht vanuit een visie dat vele kleine beetjes een mooiere,

Nadere informatie

Jaarverslag veldvoetbal seizoen 2013 / 2014

Jaarverslag veldvoetbal seizoen 2013 / 2014 Jaarverslag veldvoetbal seizoen 2013 / 2014 Inleiding: Met dit jaarverslag seizoen 2013/2014 trachten wij een beeld te schetsen van de ontwikkelingen binnen de afdeling veldvoetbal van SV Koedijk, in het

Nadere informatie

Sponsorplan TurnGroep Noord

Sponsorplan TurnGroep Noord Sponsorplan Sponsorplan TurnGroep Noord Noord-Nederland heeft topturnsters op trots op te zijn! TurnGroep Noord is een nieuwe vereniging die zich ten doel heeft gesteld om kwalitatief hoogstaand turnen

Nadere informatie

Nieuwenhuis naar wereldtitel, zilver Van der Poel

Nieuwenhuis naar wereldtitel, zilver Van der Poel Nieuwenhuis naar wereldtitel, zilver Van der Poel Nieuwegein, 29 januari 2017 - De Nederlandse ploeg wist op de tweede dag van het wereldkampioenschap veldrijden in Bieles (Luxemburg) een nieuwe wereldtitel

Nadere informatie

Sponsor Plan 2010/2011

Sponsor Plan 2010/2011 Sponsor Plan 2010/2011 Peter Tümmers en Tjeerd van de Put Nederlandse afvaardiging Nage-No-Kata en Kime-No-kata op Internationale wedstrijden Geachte heer / mevrouw, Als men het over judo heeft denken

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Bavel Beweegt

Beleidsplan Stichting Bavel Beweegt Beleidsplan Stichting Bavel Beweegt 2017-2021 1 Inleiding: 1. In 2015 onstond het idee van enkele hardloop fanaten om in het dorp Bavel, gemeente Breda, inwoners van het dorp Bavel te laten kennismaken

Nadere informatie

Gooise Meren zoekt verbindend boegbeeld

Gooise Meren zoekt verbindend boegbeeld Gooise Meren zoekt verbindend boegbeeld 1 Dit is de gemeente Gooise Meren Het startschot voor de gemeente Gooise Meren klonk op 1 januari 2016. De komende jaren is het zaak om de kracht van Gooise Meren

Nadere informatie

Subsidieregels Hof van Twente 2018

Subsidieregels Hof van Twente 2018 9. Subsidieregel éénmalige subsidies Sport, Cultuur, Zorg en Jeugd Maatschappelijke effecten Doelstellingen Subdoelstellingen Vergroten zelfredzaamheid Vergroten zelfredzaamheid inwoners gemeente Hof van

Nadere informatie

ALS SPORT DE VERBINDENDE FACTOR WORDT

ALS SPORT DE VERBINDENDE FACTOR WORDT ALS SPORT DE VERBINDENDE FACTOR WORDT PLAN TOT ONDERSTEUNING Award winners 2017 v.l.n.r. Marianne Vos, Rick Sonnema, Voltena Dames 1, Beachteam Van Driel / Schoon, Stan Schipperen, Marjo Goelema, niet

Nadere informatie