Australië en Nieuw Zeeland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Australië en Nieuw Zeeland"

Transcriptie

1 Australië en Nieuw Zeeland Australië: Vrijheid en avontuur! Australië is ongeveer 240 keer groter dan Nederland maar telt slechts 23 miljoen inwoners! Dus ruimte genoeg om jezelf te (her-)ontdekken! Waar vind je paradijselijke surfstrandjes, uitgestrekte rode woestijnen, immense oerwouden, uitgestorven spookstadjes, de meest bijzondere dieren én bruisende wereldsteden zoals Sydney en Melbourne? Je vindt het allemaal in Australië, of te wel Down Under! Het is díe variatie, gecombineerd met de relaxte atmosfeer en de mentaliteit van de Australiërs wat Australië tot één van de meest aantrekkelijke landen ter wereld maakt! Bovendien is het een land met een fantastisch klimaat en kun je er dus vrijwel alle dagen van het jaar in je korte broek lopen! Wie wil dat nou niet? Nieuw Zeeland: Adrenaline en uitdaging! Op zo n 3,5 uur vliegen ten zuid-oosten van Australië ligt Nieuw Zeeland. Nieuw Zeeland heeft een mild klimaat. De seizoenen zijn omgekeerd ten opzichte van Nederland, wat betekent dat het tussen november en maart de ideale periode is om naar Nieuw Zeeland af te reizen. Nieuw Zeeland is een land van uitersten; prachtige witte stranden, besneeuwde bergtoppen, geisers en vulkanen. Nieuw Zeeland is een compleet ander land dan Australië. Het staat met name bekend om de extreme sporten, zoals bungy jumpen en skydiven, maar ook om de prachtige hikes waar je soms wel 4 seizoenen in 1 dag ervaart. Nieuw Zeeland is ongeveer 8 keer groter dan Nederland. Het land telt slechts 4,5 miljoen inwoners, maar er zijn meer dan 60 miljoen schapen! De meeste inwoners wonen in de grote steden. Nieuw Zeeland is eigenlijk één groot adembenemend natuurpark!

2 Australian Backpackers Australian Backpackers is dé reisorganisatie die Nederlandse en Belgische jongeren helpt náár en ín Australië. Met zowel een kantoor in Nederland (Alkmaar) als een kantoor in Australië (Sydney), begeleiden wij jou als backpacker zo goed mogelijk om jouw droom te verwezenlijken! Onze focus ligt op het reizen én werken Down Under. Wij zijn specialisten in flexibele jaartickets die je zo kunt samenstellen dat je Australië met bijvoorbeeld Nieuw Zeeland en/of Azië kunt combineren. Of je nu voor een paar maanden wilt gaan of voor een (tussen)jaar, met onze tickets zit je altijd goed! Bovendien zijn wij gespecialiseerd in Startpakketten in Australië én zijn wij de enige backpackersorganisatie met een Nederlands team in Australië! Onze reizigers met een Sydney Aankomstpakket krijgen de unieke Golcardservice, waarmee je 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze Nederlandse collega s in Australië terug kunt vallen! Dus niet alleen de eerste week, maar ook de 51 weken de daarop volgen. Australian Backpackers is 100% Aussie Specialist! Nederlandse thuisbasis in Australië Australian Backpackers is de enige organisatie met een 100% eigen programma in Australië. Uniek en vertrouwd omdat de uitvoering in handen is van onze eigen Nederlandse crew die in Sydney woont en werkt! Indien je kiest voor onze Groepsvlucht, het Sydney Slaappakket of het Startpakket (Individueel /Groep start) dan verblijf je de eerste dagen van je reis in het Sydney Beach Hostel. Het Beach Hostel ligt op slechts 50 meter van een heerlijk groot (surf) strand. Your home away from home met grote gedeelde slaapkamers, een gemeenschappelijke keuken, kluisjes voor waardevolle spullen, een chille TV-kamer, een riant dakterras (met zwembad!!) en BBQ s. Dé ideale thuisbasis om je reis te starten en om weer naar terug te keren tijdens / aan het einde van je reis!

3 Vlieg/start met een Nederlandse groep jongeren! Deze speciale reis bestaat uit het flexibele jaarticket van Australian Backpackers inclusief onze Goldcard en een 7-daags startpakket. Dit is de meest onbezorgde en complete start van jouw reis Down Under, vol gezelligheid en zekerheid! Gedurende het hele jaar bieden wij gemiddeld één keer per week een vertrekdatum dus je kunt zelf kiezen wanneer je naar Australië afreist. De unieke service begint al op Schiphol, waar je je medereizigers (globaal zelfde leeftijd als jou) voor het eerst zal zien! Een medewerker van Australian Backpackers verzorgt de incheck op Schiphol en laatste visum controle. Daarna koffie drinken en afscheid nemen Onze groepen bestaan uit gemiddeld 15 tot 26 jongeren, waarmee je samen van Amsterdam naar Sydney vliegt. Alle maaltijden en drankjes aan boord zijn bij de prijs inbegrepen en we zorgen dat de groep bij elkaar zit in het vliegtuig. Wel zo gezellig tijdens zo n lange vlucht! Onderweg maak je een bezienswaardige stop-over (inclusief accommodatie) in Hongkong om de reis te onderbreken. Eenmaal in Sydney word je samen met je groep opgevangen door ons Nederlandse team en geïntroduceerd in de backpackerswereld! Om je jetlag wat te verdrijven houden we je goed bezig die 1e week. O.a. organiseren we een echte Aussie BBQ, proberen we kangoeroes s te spotten in een national park én onze bevriende surfschool leert de liefhebbers in 1 dag surfen. Daarnaast zorgen we uiteraard dat al je belangrijke (werk) zaken goed geregeld worden, zoals een Australische bankrekening, werknummer en Medicare. Indien je van plan bent om te gaan werken, mag je ook gebruik maken van onze Job Assistance! Daarnaast krijg je een postadres, waar je al je post naartoe kunt laten versturen (zakelijke loonstroken, bank & belastingzaken etc.). Tot slot krijg je ook nog een OV-kaart, een Aussie simkaart en een YHA hostelkortingskaart! Onze Nederlandse collega s in Sydney helpen je bij het uitstippelen van reisroutes en het boeken van buspassen.

4 Alle vrijheid om je tickets te wijzigen Hoe? Sinds 1994 werkt Australian Backpackers samen met Cathay Pacific Airways. Een vertrouwde combinatie waarbij alle grote bestemmingen vanaf Schiphol naar Australië & Azië kunnen worden aangevlogen én met elkaar kunnen worden gecombineerd! Als je gaat backpacken voor een paar maanden of 1 jaar dan weet je op het moment van boeken vaak niet wanneer je terug naar huis gaat of vanaf welke plaats je terugvliegt. Dat wil je eigenlijk flexibel hebben zodat je je ticket kunt aanpassen aan je reisplannen wanneer dat nodig is. Zonder dure wijzigingskosten of boetes. Bij Australian Backpackers kan dat! Voor een vaste lage prijs koop je onze jaartickets en alles is flexibel wijzigbaar! Bijvoorbeeld terug via Bali of toch Bangkok. Of juist terug vanaf Nieuw Zeeland met een andere datum of toch maar weer vanaf Australië terug naar huis. Belangrijk is dus dat je bij je zoektocht naar vliegtickets gaat kijken naar flexibele / wijzigbare (jaar) tickets. Op basis van een retourtje voor een vaste lage prijs. Want met een enkeltje loop je weer het risico dat je duur terug moet kopen. 2 enkeltjes zijn immers nooit voordeliger dan 1x een flexibel retourticket (voor een vaste lage prijs). Bel, mail ons en/of kom langs voor een offerte en laat je overtuigen. Het is aan te raden je ticket aan te vullen met een Sydney Slaappakket, Startpakket of Groep start (Goldcard inbegrepen), voor een onbezorgde start van je reis! Sluit aan bij onze Nederlandse groep in Sydney Als het je niet lukt om samen met onze groep vanaf Schiphol te vliegen (omdat je op een andere dag vliegt bijvoorbeeld of als je al aan het reizen bent) kun je nog steeds profiteren van de beste start in Australië! Gezelligheid en zekerheid omdat je start met een groep Nederlandse jongeren, met globaal dezelfde reis & werk plannen als jij. Eenmaal in Sydney word je opgehaald van het vliegveld en naar het Sydney Beach Hostel gebracht. Daar ontmoet je onze Nederlandse collega s en de andere jongeren uit de groep. Je mist dus geen moment van onze uitgebreide 5 daagse programma in Sydney! Je leest hierover in deze brochure bij Vlieg / start met een Nederlandse groep jongeren. De Goldcard is ook weer inclusief, waardoor je 24/7, 365 dagen per jaar op ons terug kunt vallen in geval van nood en ondersteuning!

5 Individueel Sydney Startpakket met Nederlandse crew! Ons Sydney Start Pakket is met name bedoeld voor backpackers die naast reizen ook gaan werken (of juist gaan werken). Wederom ook weer een 100% eigen programma van Australian Backpackers in Australië. Uniek en vertrouwd omdat de uitvoering in handen is van onze eigen Nederlandse crew die in Sydney woont en werkt! Prettig is ook dat het Startpakket alleen door reizigers/ ouders direct bij Australian Backpackers te boeken is. En niet via andere tussenpersonen of organisaties. Je ziet en weet dus gelijk wie jouw aanspreekpunt in Australië is 24/7, 365 dagen per jaar. Met dit pakket is ook je transfer van de luchthaven in Sydney naar het hostel geregeld en zijn er 3 overnachtingen inbegrepen. Verder word je uitgebreid geholpen met al je werk-/ regelzaken, zoals je bankrekening, Tax File Number en Medicare. Daarnaast mag je onbeperkt gebruik maken van onze handige Job Assistance. Tot slot krijg je een postadres (verplicht bij bankrekening), Aussie simkaart, OV-kaart en een YHA hostel kortingskaart. Ons Sydney Startpakket is inclusief Goldcard, waardoor je 24/7, 365 dagen per jaar op ons kan rekenen voor service en back-up! Individueel Sydney Slaappakket met Nederlandse crew! Ook het Sydney Slaappakket is een 100% eigen programma van Australian Backpackers in Australië. Met name bedoeld voor de reizigers die niet gaan werken maar juist een paar weken of maanden gaan backpacken. Ook voor deze doelgroep is het fijn dat de aankomst en start in Sydney goed geregeld is! De uitvoering van ons Slaappakket is daarom ook weer in handen van onze eigen Nederlandse crew die in Sydney woont en werkt. Gezelligheid en zekerheid dus van een ervaren team plus je ontmoet veel andere backpackers bij ons! Ook als je niet gaat werken zijn er in de basis een aantal belangrijke zaken die geregeld moeten worden. Denk aan de transfer van het vliegveld naar ons hostel, 3 hostel overnachtingen, YHA Hostel kortingskaart, tekst en uitleg over het reizen door onze Nederlandse crew alsmede een Aussie simkaart. Maar het Slaappakket is ook uit te breiden met een Australische bankrekening, post adres (verplicht bij bankrekening), Medicare lidmaatschap en een OV pas voor de 1e week. Je kunt dus rustig bijkomen van je jetlag en je verdere avontuur voorbereiden (samen met ons). Het Sydney Slaappakket is inclusief Goldcard, waardoor je 24/7, 365 dagen per Sya jaar ydney op ons terug kunt vallen in geval van nood en ondersteuning!

6 Visumzaken Australië heeft een visumplicht. Dus hoe lang of kort je ook wilt blijven, je hebt altijd een visum nodig. Australian backpackers adviseert een toeristenvisum of een Working Holiday Visum aan te vragen. Met een toeristenvisum mag je reizen en eventueel vrijwilligerswerk doen in Australië. Je kunt kiezen voor een 3-, 6- of 12- maandstoeristenvisum. Met een Working Holiday Visum mag je naast reizen ook werken (betaalde baantjes en/of vrijwilligerswerk). Het perfecte visum als je lang op reis wilt en de mogelijkheid wilt hebben om tijdens je reis bij te verdienen! Dit visum is maximaal 12 maanden geldig en mag je aanvragen als je minimaal 18 en maximaal 30 jaar bent. Wij helpen je bij de aanvraag van je visum of wij nemen je zorgen uit handen en wij vragen het visum voor je aan! In onze webshop (backpackerswebshop.nl) kan je deze visa service eenvoudig aanvragen. Onze Nederlandse crew helpt je aan werk Down Under Job Assistance is onderdeel van onze Goldcard service, deze ontvang je o.a. bij een Groepsreis, groep startpakket en individueel startpakket. Denk bij onze Job Assistance bijvoorbeeld ook aan een handige CV check voordat je gaat solliciteren. Maar vooral onze contacten en het netwerk ter plekke zijn vaak doorslaggevend. Net als je eigen instelling trouwens! Maar samen met de tips en adviezen van onze eigen crew in Australië moet het goedkomen. De meeste backpackers vinden een baantje in de agrarische sector (fruit/groente plukken en sorteren), in de horeca (bediening, afwas, chef kok, barista), in de sales (promotionele werkzaamheden, fundraising), in fabrieken, in de bouw of bijvoorbeeld als au pair. Kortom, algemeen uitzendwerk. Ideale baantjes om een paar weken tot enkele maanden goed geld te verdienen om vervolgens weer verder te kunnen reizen! De verdiensten liggen in Australië ongeveer tussen de AU$21,- en AU$30,- per uur! Uitzonderingen (au pair) en uitschieters (nachtdienst / ploegendienst) even niet meegerekend. Naast een veelal zonnig klimaat in Australië is ook het belastingklimaat heel vriendelijk. Je betaalt namelijk maximaal 15% belasting als backpacker / werker. Mocht je onverhoopt toch moeite hebben met het vinden van werk, geen zorgen. Je kunt altijd terugvallen op de ervaring en ondersteuning van ons Nederlandse team in Sydney!

7 WWOOFen Wanneer je gaat reizen op een toeristenvisum dan mag je geen betaald werk doen. Vrijwilligerswerk (WWOOF) is dan een goed alternatief! WWOOF staat voor Willing Workers On Organic Farms: werken op een échte Australische boerderij tegen kost en inwoning. Van vee bijeendrijven tot schapen scheren en van hekken repareren tot aan krokodillen voeren! Met een WWOOF-lidmaatschap kun je terecht bij ruim werkadressen! Al deze adressen staan in het WWOOF-boek of in de app. Binnen Nederland is Australian Backpackers het enige verkooppunt! Op deze manier kun je al voor vertrek een plek op een boerderij regelen. Uniek: Goldcard jouw Nederlandse back-up in Australië 24/7 Onze Goldcard ontvang je bij ieder Sydney aankomstpakket die je bij Australian Backpackers boekt (groep of individueel). Een unieke service voor onze backpackers! Waar kun je op rekenen als Goldcard houder: Voor vertrek is er vanuit ons kantoor in Alkmaar en Almelo begeleiding in het plannen van je reis, het uitstippelen van je route, tickets, visumzaken, reisverzekeringen en werkvoorbereidingen. Onbeperkt bellen, mailen en langskomen op kantoor in Alkmaar. Ons kantoor in Alkmaar geldt als algemeen aanspreekpunt voor de thuisblijvers (familie en vrienden) tijdens je reis. Eenmaal in Australië heb je 24/7, 365 dagen per jaar service (vanuit ons kantoor in Australië) bij ongevallen, ziekte, heimwee, werkproblemen, ticketproblemen, verloren bagage, etc.! Dus niet alleen de eerste week na aankomst, maar ook de 51 weken die daarop volgen! Veiligheid, zekerheid en betrouwbaarheid van het speciale Nederlands team van Australian Backpackers in Australië. Juist wanneer je het nodig hebt is het prettig om even in je eigen taal geholpen te worden. Onbeperkt toegang tot onze helpdesk in het hostel in Sydney voor algemene (reis)vragen, tips en adviezen. 3x kosteloos de data wijzigen van onze flexibele jaartickets.

8 Backpackerswebshop.nl Als backpacker is je backpack je alles. Het is dan ook belangrijk dat je een stevige en slijtvaste backpack koopt waar je je hele reis onbezorgd mee op pad kunt! Op onze webshop bieden wij goede backpacks aan voor een leuke prijs! Om je backpackuitrusting compleet te maken, bieden wij onder andere ook lichtgewicht en sneldrogende reishanddoeken, slaapzakken, flightbags, EHBO-setjes etc. Naast backpackuitrusting boek je ook snel en eenvoudig flexibele buspassen, surfkampen en outback expedities! Als Goldcardhouder ontvang je ook leuke kortingen! Ga snel naar Reisverzekering Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is om goed verzekerd op reis te gaan. Daarom bieden wij in samenwerking met Allianz Global Assistance, je de meest complete, flexibele en voordelige Backpackers Reisverzekering die er is! Deze verzekering is speciaal samengesteld voor reizigers die voor een aantal maanden gaan reizen, werken, studeren en/of stage gaan lopen in het buitenland. Een unieke reisverzekering die alleen door Australian Backpackers wordt aangeboden. Met onze reisverzekering ben je minimaal 1 maand tot maximaal 2 jaar aaneengesloten verzekerd voor o.a. bagage, ongevallen, medische kosten, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, etc. Gebeurt er iets tijdens je reis? Één telefoontje naar de Alarmcentrale en je wordt direct geholpen. Waar je je ook bevindt, wanneer je belt met de Alarmcentrale dan word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week! Meer info:

9 Maandelijkse open dagen Schiphol Iedere maand organiseren we een gezellige en informatieve open dag in een hotel vlakbij Schiphol. Tijdens de uitgebreide presentatie vertellen wij je meer over onze pakketten en service. Bovendien kun je alvast persoonlijk kennismaken met het team van Australian Backpackers, zodat je kunt zien wie het aanspreekpunt in Nederland en Australië is. Tijdens deze open dag kom je helemaal in de reisstemming! Na de presentatie is er ruimte om vragen te stellen en eventueel, als jij daar klaar voor bent, zelfs al een reis te boeken. Ook zijn er altijd een aantal backpackers aanwezig die nét terug zijn van hun reis! Vol enthousiasme zullen ze hun ervaringen delen. Je kunt je kosteloos aanmelden via onze website. Vrienden en familie zijn ook welkom! Kom langs in Alkmaar of Almelo! Onze uitgebreide en persoonlijke service omvat veel meer dan we in deze brochure kunnen verwoorden. Wil je meer weten over Australian Backpackers? Bezoek dan ons kantoor in Alkmaar of Almelo! Openingstijden kantoor Alkmaar: Maandag t/m vrijdag van 09:30 17:00 / Zaterdagen* 10:00 15:00 Openingstijden kantoor Almelo: Dinsdag t/m vrijdag van 09:30 17:00 / Zaterdagen* 10:00 15:00 * Op zaterdagen werken we, gezien onze landelijke opendagen en drukte, op afspraak. Voel je vrij om langs te komen! We denken graag met je mee om jouw reis werkelijkheid te laten worden! Australian Backpackers Scharlo 37 / 1815 CN Alkmaar Hafkampstraat 49 / 7607 NC Almelo / info@backpackers.nl *Alle informatie in deze brochure is onder voorbehoud van wijzigingen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Australië en Nieuw Zeeland

Australië en Nieuw Zeeland Australië en Nieuw Zeeland Australië: Vrijheid en avontuur! Australië is ongeveer 240 keer groter dan Nederland maar telt slechts 23 miljoen inwoners! Dus ruimte genoeg om jezelf te (her-)ontdekken! Waar

Nadere informatie

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË Home Werken / stage lopen / au pair zijn Engels Australië Jobs & Travel / Pack "Oz No Worries" Sydney - WERKEN / STAGE / AU PAIR - JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË - WERKEN / STAGE

Nadere informatie

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË - WERKEN / STAGE / AU PAIR - JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË - WERKEN / STAGE / AU PAIR - Dankzij Jobs & Travel en het Working Holiday Visa kan je in Australië werken en reizen voor

Nadere informatie

Tickets naar Australië + startpakket

Tickets naar Australië + startpakket Tickets naar Australië + startpakket Ons doel? Je met een goed backpackerticket op een voordelige, veilige en comfortabele manier naar Australië laten reizen! En je na aankomst de hulp te bieden zodat

Nadere informatie

Backpacken in Australië met een working holiday visum

Backpacken in Australië met een working holiday visum Backpacken in Australië met een working holiday visum Backpacken in Australië met een working holiday visum M. den Hartog S. Peerdeman Schrijver: M. den Hartog, S. Peerdeman Coverontwerp: M. den Hartog

Nadere informatie

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË Home Werken / stage lopen / au pair zijn Engels Australië Jobs & Travel / Pack "Oz Good Day" Sydney - WERKEN / STAGE / AU PAIR - JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË - WERKEN / STAGE /

Nadere informatie

Inhoud verzekeringswijzer eenmalig naar het buitenland

Inhoud verzekeringswijzer eenmalig naar het buitenland Weekendje weg naar Parijs? Weekje naar de zon in Griekenland? Drie weken rondtrekken in Afrika? Ook voor "korte" reizen en vakanties is een reisverzekering essentieel. Op deze pagina lees je hoe jezelf

Nadere informatie

AU PAIR IN AUSTRALIË

AU PAIR IN AUSTRALIË Home Een professionele ervaring opdoen Engels Australië Au Pair - PROFESSIONELE ERVARING - AU PAIR IN AUSTRALIË AU PAIR IN AUSTRALIË - PROFESSIONELE ERVARING - Deel het leven van een Australisch gezin

Nadere informatie

BEDRIJFSSTAGE BEDRIJFSSTAGE IN AUSTRALIË

BEDRIJFSSTAGE BEDRIJFSSTAGE IN AUSTRALIË - WERKEN / STAGE / AU PAIR - BEDRIJFSSTAGE IN AUSTRALIË BEDRIJFSSTAGE IN AUSTRALIË - WERKEN / STAGE / AU PAIR - Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? En ben je op zoek naar een

Nadere informatie

OPLEIDING SNOWBOARDLERAAR CANADA

OPLEIDING SNOWBOARDLERAAR CANADA OPLEIDING SNOWBOARDLERAAR CANADA EEN SUPER UNIEK, LEERZAAM EN FANTASTISCH AVONTUUR! Introductie Als een super uniek, leerzaam en fantastisch avontuur! Dat is hoe de meeste van onze snowboardleraren hun

Nadere informatie

Jobs & Travel / Pack "MAPLE LEAF" Vancouver

Jobs & Travel / Pack MAPLE LEAF Vancouver Jobs & Travel / Pack "MAPLE LEAF" Vancouver Het comfortpakket met een maximum aan flexibiliteit! Duur:: 1-12 maand(en) Vanaf: 535 Jobs & Travel / Pack "MAPLE LEAF" Vancouver OPGELET: BEPERKT AANTAL VISA

Nadere informatie

Jobs & Travel / Pack "Oz No Worries" Melbourne

Jobs & Travel / Pack Oz No Worries Melbourne Jobs & Travel / Pack "Oz No Worries" Melbourne Het comfortpakket met een maximum aan flexibiliteit! Duur:: 1-12 maand(en) Vanaf: 479 Jobs & Travel / Pack "Oz No Worries" Melbourne Dankzij Jobs & Travel

Nadere informatie

utravel Quick Start Guide

utravel Quick Start Guide Quick Start Guide Met utravel ben je altijd zorgeloos onderweg! Met de nieuwe all-in-one travel app van UNIGLOBE beheer je al je vluchten en reservaties makkelijk op 1 scherm. utravel biedt reizigers op

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Engels in Melbourne - Lyceum. Bestemming. - Leeftijd: 18+

EASY LANGUAGES. Engels in Melbourne - Lyceum. Bestemming. - Leeftijd: 18+ EASY LANGUAGES Engels in Melbourne - Lyceum - Leeftijd: 18+ Minimaal 2 weken Australië's meest levendige stad Studeren tussen de Australische studenten Standaard Engels & IELTS voorbereiding Warm welkom

Nadere informatie

Valencia blijft verrassend!

Valencia blijft verrassend! Valencia blijft verrassend! - Wonen, werken en studeren in de regio Valencia - Verrassend Valencia vertrek naar spanje Een woord vooraf Valencia blijft verrassend! Herken je het gevoel dat je toch altijd

Nadere informatie

Taalreizen Australië, Sydney

Taalreizen Australië, Sydney Taalreizen Australië, Sydney HIGHLIGHTS SYDNEY School, studentenhuis en hostel in het centrum van Sydney Goede voorbereiding op het backpacken in Australië Vele cursusmogelijkheden Sydney: een wereldstad

Nadere informatie

Mandarijn in Shanghai, Hutong School

Mandarijn in Shanghai, Hutong School EASY LANGUAGES Mandarijn in Shanghai, Hutong School Programma overzicht: Intensieve Mandarijnse cursus Vanaf 18 jaar Accommodatie in modern appartement 2 weken tot 1 jaar Alle niveaus Bestemming Taalcursus

Nadere informatie

BESCHERMING BESCHERMING VAN DIEREN IN AUSTRALIË

BESCHERMING BESCHERMING VAN DIEREN IN AUSTRALIË - VRIJWILLIGERSWERK - BESCHERMING VAN DIEREN IN AUSTRALIË BESCHERMING VAN DIEREN IN AUSTRALIË - VRIJWILLIGERSWERK - Neem deel aan een project om dieren te beschermen in een land met een van de rijkste

Nadere informatie

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND Home Vrijwilligerswerk doen Engels Nieuw-Zeeland Natuurprojecten - VRIJWILLIGERSWERK - NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND - VRIJWILLIGERSWERK - Zet je in voor de bescherming

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Taalreizen Zuid Afrika, Kaapstad

Taalreizen Zuid Afrika, Kaapstad Taalreizen Zuid Afrika, Kaapstad HIGHLIGHTS KAAPSTAD Tafelberg Stranden Trendy clubs en restaurants Kaapstad ligt fantastisch tussen de Atlantische Oceaan, de wijnlanden en de bekende Tafelberg. Het is

Nadere informatie

Inhoud verzekeringswijzer vaker per jaar naar het buitenland

Inhoud verzekeringswijzer vaker per jaar naar het buitenland Ga je langer dan 2 weken naar het buitenland, of vaker per jaar, dan is een een doorlopende reisverzekering vaak een betere optie dan een aflopende (eenmalige) reisverzekering. Alle vakanties binnen 1

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK + BEZIENSWAARDIGHEDEN IN BENIN (BEGELEIDE WEP-GROEP)

VRIJWILLIGERSWERK + BEZIENSWAARDIGHEDEN IN BENIN (BEGELEIDE WEP-GROEP) Home Vrijwilligerswerk doen Frans Benin Bouwproject & bezienswaardigheden (begeleide WEP-groep) - VRIJWILLIGERSWERK - VRIJWILLIGERSWERK + BEZIENSWAARDIGHEDEN IN BENIN (BEGELEIDE WEP-GROEP) VRIJWILLIGERSWERK

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Peterhof, the Great Palace

Peterhof, the Great Palace Peterhof, the Great Palace 1. Inleiding 2. Route en parkeren Schiphol 3. Plattegrond Schiphol 4. Vluchtgegevens heen en terug reis 5. Plattegrond vertrekhal en aankomsthal 6. Programma canal gribojedova

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

LAAT AFRIKA JE INSPIREREN

LAAT AFRIKA JE INSPIREREN LAAT AFRIKA JE INSPIREREN E-BROCHURE BUITENLANDSTAGE KOM NAAR ONZE HARTVERWARMENDE PROJECTEN, LEER DE COMMUNITY KENNEN ALS EEN LOCAL EN ERVAAR DE MOOISTE PLEKKEN VAN HET LAND STAGE IN AFRIKA Welk project

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE WELKOM BIJ VOLVO CARD, WELKOM BIJ VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het jaarlijkse reguliere onderhoud aan uw Volvo door de officiële Volvo-dealer

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis In samenwerking met natuurfotograaf en Finlandkenner Maas van de Ruitenbeek (www.maasvanderuitenbeek.nl) Het grensgebied tussen Finland en Rusland

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

GRIEKENLAND ANATOLI. Periode: juli 2017 Leeftijd: 18+

GRIEKENLAND ANATOLI. Periode: juli 2017 Leeftijd: 18+ GRIEKENLAND ANATOLI Periode: 10 22 juli 2017 Leeftijd: 18+ 1 Griekenland Anatoli Help mee in een Grieks nonnenklooster Periode: 10 juli 22 juli 2017 Deelnemers: max. 8 vrijwilligers Leeftijd: 18+ Project

Nadere informatie

QualityTime. ontdekken ontmoeten beleven. Reisinformatie OverEINDse dagen 2017 Lillehammer

QualityTime. ontdekken ontmoeten beleven. Reisinformatie OverEINDse dagen 2017 Lillehammer QualityTime ontdekken ontmoeten beleven Reisinformatie OverEINDse dagen 2017 Lillehammer 1 t/m 4 februari 2017 Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met VvAA QualityTime: Hetty Potters (hetty.potters@vvaa.nl)

Nadere informatie

Zon- THALYS.COM VAN HARTE WELKOM. 5900 Brochure Soleil 2013 BNL.indd 1 01/02/13 11:06

Zon- THALYS.COM VAN HARTE WELKOM. 5900 Brochure Soleil 2013 BNL.indd 1 01/02/13 11:06 Zomer 2013 Zon- THALYS.COM Naar het zuiden van Frankrijk vanuit België bestemmingen VAN HARTE WELKOM 5900 Brochure Soleil 2013 BNL.indd 1 01/02/13 11:06 THALYS ZON Bestemmingen & Dienstregeling Zin in

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

WERELDREIZEN ROND DE WERELD WORLD TICKET CENTER

WERELDREIZEN ROND DE WERELD WORLD TICKET CENTER ROND DE WERELD Geachte heer/mevrouw, Om U te helpen bij het plannen van uw wereldreis, hebben wij voor U een folder samengesteld waarbij U de keuze heeft uit verschillende soorten rond de wereld tickets.

Nadere informatie

Daarom kiest u voor RegioBank

Daarom kiest u voor RegioBank Daarom kiest u voor RegioBank Bij u in de buurt U bent geen rekeningnummer. U wordt altijd geholpen door iemand die u kent. Een complete bank Wij zijn een bank waar u terecht kunt voor betalen, sparen

Nadere informatie

AU PAIR IN ENGELAND. Verblijf bij een Engels gastgezin en zorg voor de kinderen in ruil voor kost en inwoon en een beetje zakgeld.

AU PAIR IN ENGELAND. Verblijf bij een Engels gastgezin en zorg voor de kinderen in ruil voor kost en inwoon en een beetje zakgeld. Home Een professionele ervaring opdoen Engels Groot-Brittannië Au Pair - PROFESSIONELE ERVARING - AU PAIR IN ENGELAND AU PAIR IN ENGELAND - PROFESSIONELE ERVARING - Verblijf bij een Engels gastgezin en

Nadere informatie

BOERDERIJPROGRAMMA BOERDERIJPROGRAMMA IN FRANKRIJK

BOERDERIJPROGRAMMA BOERDERIJPROGRAMMA IN FRANKRIJK Home Vrijwilligerswerk doen Frans Frankrijk Boerderijprogramma - VRIJWILLIGERSWERK - BOERDERIJPROGRAMMA IN FRANKRIJK BOERDERIJPROGRAMMA IN FRANKRIJK - VRIJWILLIGERSWERK - Ontdek je het leven op een Franse

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

Boerderijprogramma. Boerderijprogramma in Nieuw-Zeeland

Boerderijprogramma. Boerderijprogramma in Nieuw-Zeeland Home Vrijwilligerswerk doen Engels Nieuw-Zeeland - VRIJWILLIGERSWERK - in Nieuw-Zeeland in Nieuw-Zeeland - VRIJWILLIGERSWERK - Ontdek het leven zoals het is op een traditionele Nieuw-Zeelandse boerderij

Nadere informatie

Reizen krijgt een nieuwe dimensie dankzij unieke app

Reizen krijgt een nieuwe dimensie dankzij unieke app Schiphol, April 2014 Reizen krijgt een nieuwe dimensie dankzij unieke app Hoge verwachtingen bij introductie Else Vanaf deze week kunnen reizigers de nieuwe reisapp Else wereldwijd downloaden. Else biedt

Nadere informatie

Fietsen voor Orange Babies in Afrika: een onvergetelijke ervaring! Dankzij het landschap, je reisgenoten, de

Fietsen voor Orange Babies in Afrika: een onvergetelijke ervaring! Dankzij het landschap, je reisgenoten, de 2017 Fietsen voor Orange Babies in Afrika: een onvergetelijke ervaring! Dankzij het landschap, je reisgenoten, de inwoners, de sportieve uitdaging, de bezochte projecten, de bijdrage die je aan die projecten

Nadere informatie

Business Travel Insurance

Business Travel Insurance 40 44 16 N 73 59 30 W Bart Ploeger Accountmanager, Europeesche Business Travel Insurance Vooral business, maar ook pleasure 66106_01-15 Uw zakenreis compleet verzekerd met de Business Travel Insurance

Nadere informatie

Jobs & Travel / Pack "Kiwi G'Day"

Jobs & Travel / Pack Kiwi G'Day Jobs & Travel / Pack "Kiwi G'Day" Het comfortpakket met alles erop en eraan! Duur: 1-12 maand(en) Vanaf: 476 Jobs & Travel / Pack "Kiwi G'Day" Dankzij JOBS & TRAVEL en het «werk-vakantie visum» (Working

Nadere informatie

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA - TAALREIS - VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA VERBLIJF IN EEN GEZIN IN DE USA - TAALREIS - Dit is een unieke gelegenheid om je Engels te verbeteren en van de Amerikaanse cultuur te proeven! Met dit programma

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Taalreizen Nieuw Zeeland, Christchurch

Taalreizen Nieuw Zeeland, Christchurch Taalreizen Nieuw Zeeland, Christchurch HIGHLIGHTS Traditionele Engelse stad op het zuidelijk halfrond Universiteitsstad CHRISTCHURCH Engels leren in de meest Engelse stad van het zuidelijk halfrond. Hier

Nadere informatie

RANCHVERBLIJF RANCHVERBLIJF IN FRANKRIJK

RANCHVERBLIJF RANCHVERBLIJF IN FRANKRIJK - VRIJWILLIGERSWERK - RANCHVERBLIJF IN FRANKRIJK RANCHVERBLIJF IN FRANKRIJK - VRIJWILLIGERSWERK - Ontdek het leven op een Franse manège terwijl je helpt met de dagelijkse taken. In ruil daarvoor krijg

Nadere informatie

UNICEF Rift Valley. 8 t/m 15 juni 2019

UNICEF Rift Valley. 8 t/m 15 juni 2019 Back to the roots Ga terug naar de roots van het langeafstandslopen. Ontdek het geheim van de Keniaanse hardlopers onder begeleiding van looptopper en voormalig wereldkampioen Lornah Kiplagat. De eerste

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Acquisitie & Commercieel Mind Management Berlijn. TrainAway. 16 september 2014 OPLEIDINGSREIS

Acquisitie & Commercieel Mind Management Berlijn. TrainAway. 16 september 2014 OPLEIDINGSREIS TrainAway Spiegelstraat 38 B Bussum, Utrecht 1405 HX Telefoon: 085-0600310 E-mail: info@trainaway.nl Website: www.trainaway.nl Acquisitie & Commercieel Mind Management Berlijn 16 september 2014 OPLEIDINGSREIS

Nadere informatie

Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid. vakantie /18

Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid. vakantie /18 Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid op vakantie 1031.06/18 De reis- en annuleringsverzekering van Univé Vakantie, echt iets om naar uit te kijken. Even tot rust komen, een andere cultuur

Nadere informatie

Eindelijk is het zover! De meeste van jullie weten ondertussen dat ik in Australië ben. Voor sommigen is het misschien nog een verrassing :).

Eindelijk is het zover! De meeste van jullie weten ondertussen dat ik in Australië ben. Voor sommigen is het misschien nog een verrassing :). DTS COMPASSION Dag iedereen Eindelijk is het zover! De meeste van jullie weten ondertussen dat ik in Australië ben. Voor sommigen is het misschien nog een verrassing :). Via deze weg wil ik jullie op de

Nadere informatie

AU PAIR IN FRANKRIJK

AU PAIR IN FRANKRIJK - WERKEN / STAGE / AU PAIR - AU PAIR IN FRANKRIJK In ruil voor je logement en je maaltijden in het gezin, een beetje wekelijks zakgeld en de kans om het typische leven van je gastland te leren kennen,

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala Programma overzicht: Vanaf 18 jaar Vrijwilligerswerk in diverse sectoren Verblijf vanaf 4 weken Met of zonder Spaanse cursus Accommodatie in gastgezin

Nadere informatie

Taalreizen Canada, Vancouver

Taalreizen Canada, Vancouver Taalreizen Canada, Vancouver HIGHLIGHTS Bruisende studentenstad Wintersport in de Rocky Mountains Walvissen spotten in de Stille Oceaan VANCOUVER Vancouver is één van de mooiste steden in de wereld. Het

Nadere informatie

STAGE IN DE LANDBOUWSECTOR IN IERLAND

STAGE IN DE LANDBOUWSECTOR IN IERLAND - PROFESSIONELE ERVARING - STAGE IN DE LANDBOUWSECTOR IN IERLAND STAGE IN DE LANDBOUWSECTOR IN IERLAND - PROFESSIONELE ERVARING - Ontdek het dagelijks leven op een Ierse boerderij. Het ontdekken van het

Nadere informatie

Doelgroep De doelgroep van het onderzoek bestaat uit Nederlanders van 18 jaar en ouder.

Doelgroep De doelgroep van het onderzoek bestaat uit Nederlanders van 18 jaar en ouder. Onderzoek in opdracht van Linden & Barbosa Datum: mei 2013 Doelgroep De doelgroep van het onderzoek bestaat uit Nederlanders van 18 jaar en ouder. Informatie over de onderzoeksopzet Aan het onderzoek namen

Nadere informatie

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND - TAALREIS - VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND - TAALREIS - Dit is een unieke gelegenheid om de Ierse cultuur te leren kennen. Met dit programma volg je geen taallessen,

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

Factsheet Europees Vrijwilligerswerk (EVS) - Youth in Action

Factsheet Europees Vrijwilligerswerk (EVS) - Youth in Action Factsheet Europees Vrijwilligerswerk (EVS) - Youth in Action Met EVS naar het buitenland Met deze factsheet willen wij je informeren voordat je met EVS naar het buitenland vertrekt. Er staat informatie

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Verzekeringswijzer voor vrijwilligerswerk in het buitenland

Verzekeringswijzer voor vrijwilligerswerk in het buitenland Lees meer over de meest gekozen verzekeringen: EUROPEESCHE DOORLOPENDE REISVERZEKERING JOHO SPECIAL ISIS Verzekeringswijzer voor vrijwilligerswerk in het buitenland Kennis & Keuzehulp - Waarom verzekeren

Nadere informatie

PROJECT LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN ARGENTINIË

PROJECT LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN ARGENTINIË Home Vrijwilligerswerk doen Spaans Argentinië Lessen & Sociaal Project / Cordoba - VRIJWILLIGERSWERK - LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN ARGENTINIË LESSEN & SOCIAAL PROJECT IN ARGENTINIË - VRIJWILLIGERSWERK

Nadere informatie

JONGERENREIS OEGANDA 2019

JONGERENREIS OEGANDA 2019 JONGERENREIS OEGANDA 2019 1 JONGERENREIS OEGANDA Ik had al best hoge verwachtingen van de reis omdat mijn zus 2 jaar geleden met fantastischs verhalen terug kwam. Maar alles was nog veel leuker dan ik

Nadere informatie

Uw eerste. VIP service

Uw eerste. VIP service Uw eerste VIP service VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en persoonlijke service,

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

Geniet van de zomervakantie en combineer taallessen Frans met leuke activiteiten.

Geniet van de zomervakantie en combineer taallessen Frans met leuke activiteiten. Home Op taalreis vertrekken Frans Frankrijk Arcachon CEI Arcachon - TAALREIS - ARCACHON, FRANKRIJK - TAALREIS - ARCACHON, FRANKRIJK Geniet van de zomervakantie en combineer taallessen Frans met leuke activiteiten.

Nadere informatie

Jobs & Travel / Pack "Oz Surf, Camp & Play" Sydney

Jobs & Travel / Pack Oz Surf, Camp & Play Sydney Jobs & Travel / Pack "Oz Surf, Camp & Play" Sydney Vrienden en fun alvorens te werken! Duur:: 1-12 maand(en) Vanaf: 804 Jobs & Travel / Pack "Oz Surf, Camp & Play" Sydney Dankzij Jobs & Travel kan je in

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Daarom kiest u voor RegioBank

Daarom kiest u voor RegioBank Daarom kiest u voor RegioBank U bent welkom bij ons op kantoor U krijgt bij ons persoonlijke aandacht De Adviseur die u kent Wij zijn een bank voor de hele familie Uw bank dichtbij. Wij zijn de bank dichtbij

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

Surf vakanties in Portugal

Surf vakanties in Portugal Surf vakanties in Portugal Verlaten stranden, mooie golven, warm water, ongerepte natuur en een rijke cultuur. Portugal heeft veel te bieden, maar vooral haar ligging op de zuidwest punt van Europa maakt

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

De eerste dag van de projectperiode is de aankomstdag. De laatste is de vertrekdag.

De eerste dag van de projectperiode is de aankomstdag. De laatste is de vertrekdag. IJSLAND KLEIVARVATN IJsland Kleivarvatn Help erosie tegengaan in IJsland Periode: 6 juli 21 juli 2017 Deelnemers: max. 10 vrijwilligers uit België en Nederland Leeftijd: 18 30 jaar De eerste dag van de

Nadere informatie

Werken en dagbesteding

Werken en dagbesteding Werken en dagbesteding Leven zoals jij dat wilt Minke wil ervaring opdoen voor een baan in de bediening Ondersteund door SDW Welke informatie vind je in deze brochure? SDW helpt je verder pagina 3 Activiteiten

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik doe mijn administratie

Inhoud. Mijn leven. ik doe mijn administratie Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Administratie... 4 Hoofdstuk 2 Bewaren... 6 Hoofdstuk 3 Sorteren... 8 Hoofdstuk 4 Post... 10 Hoofdstuk 5 Doen... 12 Hoofdstuk 6 Formulier... 14 Hoofdstuk 7 Hulp... 16 Hoofdstuk

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades Eerste stuk ruimbagage altijd gratis...en nog veel meer Ga naar klm.nl/zakelijk Ondernemen met KLM U bepaalt uw eigen agenda. Ruime keuze

Nadere informatie

vakschool wageningen Open dagen 22 en 23 januari 2016

vakschool wageningen Open dagen 22 en 23 januari 2016 Wil jij: Méér dan je eigen potje kunnen koken... Van vakantie je beroep maken... Je eigen broodjes bakken... De stille motor in een organisatie zijn... Loop dan binnen bij Vakschool Wageningen PROGRAMMA

Nadere informatie

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG)

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG) Home Vrijwilligerswerk doen Frans Canada Franstalig Natuurprojecten - VRIJWILLIGERSWERK - NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG) NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG) - VRIJWILLIGERSWERK - Grijp de unieke

Nadere informatie

Doorlopende reisverzekering. Altijd goed verzekerd erop uit

Doorlopende reisverzekering. Altijd goed verzekerd erop uit Doorlopende reisverzekering Altijd goed verzekerd erop uit 2 Uw reisverzekering goed geregeld Wel eens vergeten een reisverzekering af te sluiten voordat u wegging? Met een Doorlopende reisverzekering

Nadere informatie

Lesbrief: Backoffice Thema: Hoe kom ik daar?

Lesbrief: Backoffice Thema: Hoe kom ik daar? Lesbrief: Backoffice Thema: Hoe kom ik daar? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Zou het profiel Economie & Ondernemen bij jou passen? Een onderdeel van dit

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

De BLISS ligt op u te wachten!

De BLISS ligt op u te wachten! De BLISS ligt op u te wachten! Diamant Cruise 16 23 maart 2019 Gefeliciteerd en welkom aan boord! Leuk dat u meegaat op de Lifeplus Diamant Cruise van 2019. Stelt u zich de Bliss voor het nieuwste, geweldige

Nadere informatie