INFORMATIE INSCHRIJFFORMULIER VOETBALSEIZOEN Hoofdsponsor

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFORMATIE INSCHRIJFFORMULIER VOETBALSEIZOEN Hoofdsponsor"

Transcriptie

1 INFORMATIE INSCHRIJFFORMULIER VOETBALSEIZOEN Hoofdsponsor

2 INFORMATIE V.V. THE GUNNERS seizoen Hoe meld ik me aan als lid van v.v. The Gunners? Als je graag bij The Gunners wilt komen voetballen, meld je dan aan bij een lid van het bestuur, de jeugdcommissie, de coördinator van jouw leeftijdscategorie of Kees de Kievit de ledenadministrateur, door middel van het formulier gegevens inschrijfformulier in te vullen. Senioren : geboren voor (19 jaar +) JO19 / JO18 ( A ) : geboren in 1999 & 2000 (18 & 17 jaar) JO17 / JO16 ( B ) : geboren in 2001 & 2002 (16 & 15 jaar) JO15 / JO14 ( C ) : geboren in 2003 & 2004 (14 & 13 jaar) JO13 / JO12 ( D ) : geboren in 2005 & 2006 (12 & 11 jaar) JO11 / JO10 ( E ) : geboren in 2007 & 2008 (10 & 9 jaar) JO9 / JO8 ( F ) : geboren in 2009 & 2010 (8 & 7 jaar) JO7 / JO6 (MP) : geboren in 2011 & 2012 (6 & 5 jaar) Cat. Coördinatoren Telefoon adres Senioren Stas Szamrowicz stasine@ziggo.nl Senioren Mario van der List mariovanderlist@ziggo.nl 35+ heren Roel de Kort marijnaenroel@ziggo.nl 18+ dames Theo Bestman bestman.tmfs@kpnmail.nl JO-19 / 18 Arjen Bulkmans a.bulkmans@casema.nl JO-17 / 16 Sjoerd Berghuis smx.berghuis@yahoo.com JO-15 / 14 vacant jeugdcommissie@gunners.nl JO-13 / 12 Rolf van der Burgt rolf.van.der.burgt1@gmail.com JO-11 / 10 Michael van Weerd jjrm.van.weerd@breda.nl JO-09 / 08 Bas Donkelaar basdonkelaar@hotmail.com JO-07 / 06 Martijn Helmer helmer.martijn@gmail.com Algemeen Niels de Kievit jeugdcommissie@gunners.nl Het lidmaatschap bij v.v. The Gunners wordt tot wederopzegging aangegaan per geheel seizoen. Tussentijdse afmelding leidt niet tot ontslag van de contributieplicht van dat betreffende seizoen / verenigingsjaar. Bij jeugdleden (pupillen, junioren en mini pupillen) zal er eerst een gesprek volgen tussen de speler met de ouders en de coördinator van de leeftijdscategorie. Definitieve aanname als lid is van kracht na het door het bestuur afgeven besluit van toelating.

3 Contributie voetbalseizoen Categorie Contributie Kledingfonds Bewassing Totaal per jaar 50% Contant te voldoen bij inschrijving Senioren 177,50 20,50 20,-- 218,-- 109, heren / 18+ dames 50,00 50,-- 25,-- JO-19 / JO-18 / JO-17 / JO ,50 20,50 154,-- 77,-- JO-15 / JO-14 / JO-13 / JO ,50 20,50 150,-- 75,-- JO-11 / JO-10 / JO-09 / JO ,50 20,50 146,-- 73,-- JO-07 / JO-06 96,50 20,50 117,-- 68,50* Niet actieve leden 40,-- Donateurs zelf te bepalen *De contributie van de JO-07 & JO-06 categorie bestaat uit twee delen, 117,-- voor de jaarlijkse contributie en voor 10,-- ontvangen de spelers een trainingsbal die de speler elke training moet meenemen. Bij verlies kan de speler bij The Gunners een nieuwe trainingsbal aanschaffen voor een bedrag van 20,--. Actieve kaderleden, leiders, leidsters, trainers zijn vrijgesteld van betaling van de contributie, wel bestaat de mogelijkheid zich als donateur aan te melden met een vrijwillige financiële bijdrage. Spelende kaderleden in de reguliere -, 35+ heren en 18+ dames competitie krijgen per jaar een reductie op hun contributie van 15,--. Nieuwe leden dienen eenmalig bij inschrijving contant de betaling van 50% van de contributie van het jaarbedrag contant te voldoen, waarna zal worden overgegaan op automatische incasso. Mocht de automatische incasso, om welke reden dan ook, niet geïncasseerd kunnen worden zal er extra 10, - bank- en administratiekosten in rekening worden gebracht. Er kan alleen contributie worden betaald middels een incassomachtiging. Mocht u toch een bezwaar hebben tegen het tekenen van de incassomachtiging dan dient u eerst een betalingsafspraak te maken met het bestuur alvorens de inschrijving wordt geaccepteerd. Opzegging van het lidmaatschap dient, conform artikel 9 van het huishoudelijk reglement, ten minste één maand voor het einde van het verenigingsjaar schriftelijk te geschieden per aan ledenadministratie@gunners.nl of per post Wederiktuin PB Breda. Conform de reglementen van de K.N.V.B., wordt het lidmaatschap aangegaan voor een periode van minimaal 1 competitiejaar en verplicht u de contributie te betalen voor een periode van 1 competitiejaar. Tussentijdse afmelding leidt niet tot ontslag van de contributieplicht van dat betreffende seizoen / verenigingsjaar. Het bedrag van 20,50 ten behoeve van het kledingfonds is de jaarlijkse bijdrage voor de kleding bestaande uit een broek en een shirt welke uitsluitend voor de wedstrijden door de vereniging ter beschikking worden gesteld.

4 Het bedrag van 20,-- ten behoeve van bewassing is de jaarlijkse bijdrage voor het wassen van de kleding, dit is alleen van toepassing bij de senioren. U dient in bezit te zijn van voetbalschoenen, donkerblauwe voetbalsokken en scheenbeschermers (verplicht). Bij inschrijving dient ingeleverd te worden: JO-06 t/m JO-11: JO-12 t/m JO-17: JO-18 t/m senioren: * Formulier gegevens * Formulier gegevens * Formulier gegevens * Contributie (eenmalig 50%) * Contributie (eenmalig 50%) *Contributie (eenmalig 50%) * Incassomachtiging * Incassomachtiging * Incassomachtiging * Pasfoto of een * Pasfoto of een digitale pasfoto** digitale pasfoto** *Kopie van het paspoort, Identiteitskaart of rijbewijs **Het officiële formaat van een kleuren pasfoto is 35 x 45 millimeter (breedte / hoogte). Voorbeeld: Fotokwaliteit De foto is goedgelijkend en geeft een scherpe, natuurlijke weergave van de aanvrager. De foto toont voldoende contrast en details in het gezicht en de kleurstelling van het gezicht is natuurlijk, aanleveren in JPG of PNG formaat. De trainingen die 1 of 2 maal per week worden gegeven waar mogelijk door gediplomeerde jeugdtrainers. Tijdens de trainingen dient uw zoon in bezit te zijn van de bovengenoemde materialen met als extra een trainingspak, broek en een shirt. Na de eerste trainingen zal door de technische commissie bepaald worden in welk elftal u of uw zoon uitkomt. Wij verzoeken u of uw zoon tijdens de trainingen en wedstrijden te voorzien van douche spullen voor de persoonlijke hygiëne. De toekomstige leider of leidster van uw zoon zal mogelijk een beroep op u doen door u te vragen mee te willen rijden naar uitwedstrijden met medeneming van enkele voetballers, want zonder vervoer komen de jongens niet op de bestemmingen, er kan dan niet gevoetbald worden. Uw medewerking is noodzakelijk! Er kan om een vergoeding gevraagd worden voor gemaakte reiskosten door anderen. Bovendien is het voor de jongens ook heel leuk dat u dan aan de kant staat als Gunners supporter zowel bij uit- als thuis wedstrijden. Tijdens het voetbalseizoen wordt het wedstrijdprogramma gepubliceerd op de website en het infobord voor de kantine.

5 Als lid van de KNVB bent u of is uw zoon bij The Gunners verzekerd, onderstaand treft u waar en wanneer hij verzekerd is: Het zich bevinden op het Gunnersterrein bij trainingen, wedstrijden en bijwonen van wedstrijden. Activiteiten, anders dan het deelnemen aan trainingen of wedstrijden, georganiseerd door de KNVB of vereniging. Het deelnemen aan jeugdsportkampen van de KNVB. Het verblijf in het buitenland voor het spelen en leiden van vooraf georganiseerde voetbalwedstrijden door de vereniging. Het reizen onder leiding naar en van terreinen en lokalen. Het spelen en trainen van de door de KNVB goedgekeurde wedstrijden in vertegenwoordigende elftallen inclusief reizen en verblijf. Activiteiten, het algemeen belang van de vereniging dienend, welke namens of in opdracht van de vereniging worden uitgevoerd, inclusief reizen en verblijf die in verband staan met deze activiteiten. Omgangregels Tevens willen wij u erop attent maken dat wij binnen de vereniging geschreven en ongeschreven regels hanteren. Mocht je iets herkennen wat tegen de regels is, meld dit dan bij de trainer/coach of coördinator. The Gunners heeft haar 9 geboden waaraan éénieder zich dient te houden. Dit zijn voornamelijk omgangsregels. 1. Iedereen met respect voor het voetbal en voor de medemens is welkom bij de club. 2. Wij zullen anderen niet negeren en gaan met respect met elkaar om. 3. Discriminatie of kwetsende uitingen over anderen worden niet getolereerd. 4. Ongepaste vragen en ongewenst seksueel getinte aandacht worden niet getolereerd. 5. Wij dreigen niet met en gaan niet over tot geweld. Zowel op als naast het veld. 6. Wij hebben respect voor het werk van de diverse vrijwilligers, want zonder hen geen club. 7. Wij accepteren de leiding van trainers, leiders en scheidsrechters. 8. Verdenkingen van wangedrag dienen te worden gemeld bij de leiding van de club. 9. Iedereen bij The Gunners heeft de morele plicht om anderen op hun wangedrag aan te spreken en hen te steunen die dit ook daadwerkelijk doen. The Gunners heeft daarbij ook een huishoudelijk reglement opgesteld, deze is terug vinden op: onder het kopje Info huishoudelijk reglement.

6 Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot het bestuur: Voorzitter: Stas Szamrowicz stasine@ziggo.nl Voorzitter Jeugdcommissie: Niels de Kievit jeugdcommissie@gunners.nl Secretaris: Vacant info@gunners.nl Penningmeester: Colinda Weterings penningmeester@gunners.nl Wedstrijdsecretariaat senioren & jeugd: John de Niet wedstrijdsecretarissenioren@gunners.nl wedstrijdsecretarisjeugd@gunners.nl Technische commissie senioren: Mario van der List mariovanderlist@ziggo.nl Complexbeheer: Frans van Berlo fvanberlo@live.nl Vertrouwende u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd en hopen dat u of uw zoon / dochter een sportieve voetbal carrière kan opbouwen bij v.v. The Gunners. Met de sportieve groeten namens het bestuur en de jeugdcommissie van Voetbalvereniging The Gunners Sportpark Het Hooghuys Wikketuin 15A - BREDA Tel: info@gunners.nl KvK: KNVB nr.: BBJD29S IBAN NL22ABNA Ledenadministratie: Kees de Kievit ledenadministratie@gunners.nl

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West V.V. Dieze-West heet u of uw zoon of dochter van harte welkom bij de club. V.V. Dieze-West speelt zijn thuiswedstrijden op het Sportpark het Hoge Laar. Luttekeweg 15A

Nadere informatie

SPORTCLUB GENEMUIDEN

SPORTCLUB GENEMUIDEN SPORTCLUB GENEMUIDEN Informatie en regels voor (nieuwe) leden Inhoudsopgave 1. Welkom 2. Wat heb je nodig om te voetballen 3. Contributie (per maand) 4. Organisatie 5. Wat mag jij van de vereniging verwachten

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER Deel A (inleveren bij ledenadministratie)

AANMELDINGSFORMULIER Deel A (inleveren bij ledenadministratie) AANMELDINGSFORMULIER Deel A (inleveren bij ledenadministratie) Ondergetekende, Achternaam Roepnaam Adres Postcode/Woonplaats Geboortedatum : Voorletters(s): : Geslacht* : M / V Telefoonnummer : Mobiel

Nadere informatie

OMNI-VERENIGING S.D.Z.Z. Sportpark De Griethse Poort Edisonstraat Zevenaar WELKOM

OMNI-VERENIGING S.D.Z.Z. Sportpark De Griethse Poort Edisonstraat Zevenaar WELKOM WELKOM Beste sportvriend, Jij hebt interesse getoond in de sportvereniging S.D.Z.Z. in Zevenaar. Vandaar dat wij je deze informatiemap aanbieden. Wat is het doel van deze informatiemap meer te weten te

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie)

AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie) AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie) Ondergetekende, Achternaam Roepnaam Adres Postcode/Woonplaats Geboortedatum Geslacht* : Voorletters(s): : M / V Telefoonnummer : Mobiel :

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET FC LEO

INFORMATIEPAKKET FC LEO INFORMATIEPAKKET FC LEO Versie: 21-09-2015 - Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud Van harte welkom bij FC LEO Namens de gehele club willen we je van harte welkom heten bij de voetbalclub van de Marne,

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier CSV 1928

Aanmeldingsformulier CSV 1928 Aanmeldingsformulier CSV 1928 De Christelijke Sport Vereniging 1928 Voetbal, zoals onze naam officieel is, heet u of uw zoon of dochter van harte welkom bij de club. CSV 1928 speelt zijn thuiswedstrijden

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie)

AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie) AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie) Ondergetekende, Achternaam Roepnaam Adres Postcode/Woonplaats Geboortedatum Geslacht* : Voorletters(s): : M / V Telefoonnummer : Mobiel :

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER PERSOONSGEGEVENS ACHTERNAAM : M / V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : NATIONALITEIT : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

Informatie voor nieuwe leden (uitgave augustus 2013) Inhoudsopgave:

Informatie voor nieuwe leden (uitgave augustus 2013) Inhoudsopgave: 1 Informatie voor aspirant leden van R.k.s.v. BSC Informatie voor nieuwe leden (uitgave augustus 2013) Inhoudsopgave: 1. Verenigingsdoelstelling 2. Aanmelden en opzeggen bij BSC 3. Contributie 4. Verenigingsinformatie

Nadere informatie

voetbalvereniging W.D.S. DRIEBRUGGEN

voetbalvereniging W.D.S. DRIEBRUGGEN Verenigingsinformatie vv WDS Vereniging De voetbalvereniging WDS is een amateurvereniging en is opgericht 2 april 1948. De vereniging bestaat uit de volgende afdelingen: Herensenioren op zaterdag Jeugdvoetbal

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP Persoonlijke gegevens Roepnaam M/V Man / Vrouw Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Adresgegevens Straatnaam Huisnummer Postcode Woonplaats Contactgegevens Contactgegevens

Nadere informatie

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS Informatieboekje voor nieuwe leden Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS (versie 1.2) Informatieboekje voor nieuwe leden JCLE JCLE stelt dit boekje met de uiterste zorg samen. Het kan echter voorkomen

Nadere informatie

Bestuur Dagelijks bestuur : Voorzitter + Secretaris + Penningmeester Bestuurslid algemene-, accommodatie-, jeugdzaken Commissievoorzitters (6)

Bestuur Dagelijks bestuur : Voorzitter + Secretaris + Penningmeester Bestuurslid algemene-, accommodatie-, jeugdzaken Commissievoorzitters (6) INFORMATIE VOETBALVERENIGING HSC 28 Organisatie van de vereniging Onze vereniging heeft een bestuur welke is opgebouwd uit een dagelijks bestuur, en commissieleden, n.l. bij voorkeur de voorzitters van

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Senioren aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

Informatieboekje Jeugdafdeling R.K.P.S.C.

Informatieboekje Jeugdafdeling R.K.P.S.C. Informatieboekje Jeugdafdeling R.K.P.S.C. Seizoen 2016 2017 Versie 1.0 Voorwoord Voor jullie ligt het informatieboekje voor de jeugdafdeling van voetbalvereniging R.K.P.S.C. Wij vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

V.C.W. s Jeugd Infoboekje

V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. In dit schrijven willen wij u welkom heten bij voetbalvereniging V.C.W. Wij hopen dat uw zoon / dochter zich in onze vereniging sportief zal kunnen uitleven. Wij willen

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord Hierbij meld ik mij aan als lid van de voetbalvereniging Sportclub Emmeloord. Achternaam : Voorletters/ Voornaam : Adres : Postcode / Plaats : Telefoon

Nadere informatie

Trainen en competitie

Trainen en competitie Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Nationaliteit Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Email adres Telefoon Mobiel nummer Soort lidmaatschap Alleen trainen Trainen en competitie Evt. voorkeur

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN Aanmeldingsformulier v.v. Gasselternijveen Achternaam: Voorvoegsel (a.u.b. voluit): Roepnaam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Straat: Postcode/Woonplaats: Tel. of mobiel nr.: E-mail:................,.......

Nadere informatie

1. Aanmelden Wedstrijdprogramma Thuiswedstrijden Uitwedstrijden Afgelaste wedstrijden Afmelden...

1. Aanmelden Wedstrijdprogramma Thuiswedstrijden Uitwedstrijden Afgelaste wedstrijden Afmelden... JEUGD INFOBOEKJE Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Wedstrijdprogramma... 3 3. Thuiswedstrijden... 3 4. Uitwedstrijden... 4 5. Afgelaste wedstrijden... 4 6. Afmelden... 5 7. Verjaardagen... 5 8. Speciale activiteiten...

Nadere informatie

Huisnummer Toevoeging.. Plaats... Mobiel:... Voorkeur: * (NB: de actuele contributiebedragen zijn te vinden op onze website)

Huisnummer Toevoeging.. Plaats... Mobiel:... Voorkeur: * (NB: de actuele contributiebedragen zijn te vinden op onze website) AANMELDINGSFORMULIER Persoonsgegevens: * Achternaam:... Roepnaam:. Geboortedatum:. Adres/Contactgegevens: * Postcode: Straatnaam: Telefoon:. Emailadres:.. Tussenvoegsel:.. Voorletters:. Geslacht:. Huisnummer

Nadere informatie

Bij de jeugd en bij het G-voetbal zijn onze coördinatoren het aanspreekpunt voor alle vragen. COÖRDINATOREN

Bij de jeugd en bij het G-voetbal zijn onze coördinatoren het aanspreekpunt voor alle vragen. COÖRDINATOREN Bij voetbalvereniging Papendrecht kan gevoetbald worden vanaf de leeftijd van 4 jaar. Op zaterdag wordt gespeeld door senioren, heren en dames, door de jeugd en door de G-voetballers. Op zondag zijn enkele

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Informatieboekje Jeugdafdeling R.K.P.S.C.

Informatieboekje Jeugdafdeling R.K.P.S.C. Informatieboekje Jeugdafdeling R.K.P.S.C. Seizoen 2017 2018 Versie 2.0 Voorwoord Voor jullie ligt het informatieboekje voor de jeugdafdeling van voetbalvereniging R.K.P.S.C. Wij vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

INFOBLAD NIEUW LID VV KLOOSTERBUREN Info onder voorbehoud van typefouten (versie hvdw )

INFOBLAD NIEUW LID VV KLOOSTERBUREN Info onder voorbehoud van typefouten (versie hvdw ) Info Kloosterburen Info Kloosterburen INFOBLAD NIEUW LID VV KLOOSTERBUREN Info onder voorbehoud van typefouten (versie2016-2017hvdw ) Welkom Vooreerst dank voor de belangstelling die u stelt in onze vereniging.

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Jeugd aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

AANMELDING ALS LID VAN v.v. DOETINCHEM

AANMELDING ALS LID VAN v.v. DOETINCHEM AANMELDING ALS LID VAN v.v. DOETINCHEM Geacht (nieuw) lid, Jij hebt te kennen gegeven je als lid bij onze voetbalvereniging te willen aansluiten. De vereniging is op 1 augustus 1907 opgericht, is sinds

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET FC LEO

INFORMATIEPAKKET FC LEO INFORMATIEPAKKET FC LEO Versie: 17-08-2016 - Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud Van harte welkom bij FC LEO Namens de gehele club willen we je van harte welkom heten bij de voetbalclub van de Marne,

Nadere informatie

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen:

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Je gedraagt je sportief en met respect voor de club, voor je medespeler, je leider, je tegenstander, de scheidsrechter, de andere leden en supporters. De winnaar is

Nadere informatie

FORMULIEREN Versie 1.2/ VV Groote Lindt WELKOM

FORMULIEREN Versie 1.2/ VV Groote Lindt WELKOM WELKM Van harte welkom bij. In dit document treft u een viertal formulieren aan, namelijk: Aanmeldformulier; Machtiging Automatische Incasso; Mutatieformulier en Afmeldingsformulier. Voordat u deze (één

Nadere informatie

10 geboden v.v. Gestel:

10 geboden v.v. Gestel: 10 geboden v.v. Gestel: Je bent lid van een vereniging en niet van één team. Toon respect voor iedereen. Accepteer de beslissing van leiding, trainers en de scheidsrechter. Complimenten zijn altijd leuk.

Nadere informatie

Blue Stars Basketbal inschrijfformulier

Blue Stars Basketbal inschrijfformulier Let op: ondertekenen op pagina 2 Blue Stars Basketbal inschrijfformulier Gegevens Achternaam Meisjesnaam* Voornamen Adres Postcode Woonplaats Geb. datum Nationaliteit** Geslacht** Tel. Nr. Tel. Mobiel

Nadere informatie

VV SAMBEEK INFORMATIEBOEKJE

VV SAMBEEK INFORMATIEBOEKJE VV SAMBEEK INFORMATIEBOEKJE Het blauwe boekje VOOR JEUGDSPELERS Praktische informatie voor nieuwe jeugdleden en hun ouders over trainingen, wedstrijden, het lidmaatschap en alle andere zaken rondom het

Nadere informatie

Informatieboekje s.v. Hatto-Heim

Informatieboekje s.v. Hatto-Heim Informatieboekje s.v. Hatto-Heim Seizoen 2017 / 2018 Je bent in beeld als je bij Hatto Heim speelt Welkom bij s.v. Hatto-Heim! Wij zijn blij dat je hebt gekozen voor s.v. Hatto-Heim en hopen dat jij je

Nadere informatie

Het ingevulde en ondertekende formulier en eventueel bijbehorende informatie kunt u opsturen naar :

Het ingevulde en ondertekende formulier en eventueel bijbehorende informatie kunt u opsturen naar : Inschrijven als nieuw lid bij v.v. Sparta Nijkerk Wij heten je graag welkom bij v.v. Sparta Nijkerk. Aanmelding Elke voetbalspeler dient in KNVB verband lid te zijn van een voetbalvereniging aangesloten

Nadere informatie

Let op: ondertekenen op pagina 2. Blue Stars Basketbal inschrijfformulier

Let op: ondertekenen op pagina 2. Blue Stars Basketbal inschrijfformulier Let op: ondertekenen op pagina 2 Blue Stars Basketbal inschrijfformulier Achternaam Meisjesnaam* Voornamen Adres Postcode Woonplaats Geb. datum Nationaliteit** Geslacht** Tel. Nr. Tel. Mobiel E-mail adres(sen)***

Nadere informatie

Het ingevulde en ondertekende formulier en eventueel bijbehorende informatie kunt u opsturen naar :

Het ingevulde en ondertekende formulier en eventueel bijbehorende informatie kunt u opsturen naar : Inschrijven als nieuw lid bij v.v. Sparta Nijkerk Wij heten je graag welkom bij v.v. Sparta Nijkerk. Aanmelding Elke voetbalspeler dient in KNVB verband lid te zijn van een voetbalvereniging aangesloten

Nadere informatie

Seizoen 2016/2017. Voor recreatieve spelers dient opgezegd te worden voor 1 september.

Seizoen 2016/2017. Voor recreatieve spelers dient opgezegd te worden voor 1 september. Seizoen 2016/2017 Hartelijk welkom bij onze vereniging. We vinden het leuk dat je lid wordt van een van onze afdelingen. Er bestaat bij ons de mogelijkheid 1x gratis mee te trainen alvorens het aanmeldingsformulier

Nadere informatie

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD AUGUSTUS 2014 1 INHOUDSOPGAVE 1. Voetballen bij SDV Barneveld... 3 1.1. Voorwoord... 3 1.2. Vrijwilligers... 3 2. De structuur van de vereniging... 4 2.1.

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET FC LEO

INFORMATIEPAKKET FC LEO INFORMATIEPAKKET FC LEO Versie: okt. 2017 - Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud Van harte welkom bij FC LEO Namens de gehele club willen we je van harte welkom heten bij de voetbalclub van de Marne,

Nadere informatie

Informatiebrochure voor nieuwe leden en ouders / verzorgers

Informatiebrochure voor nieuwe leden en ouders / verzorgers Bewaarexemplaar Informatiebrochure voor nieuwe leden en ouders / verzorgers www.vvworkum.nl Inleiding Welkom nieuwe leden en ouders / verzorgers Je bent nu in het bezit van de informatiebrochure van voetbalvereniging

Nadere informatie

Informatieboekje s.v. Hatto-Heim

Informatieboekje s.v. Hatto-Heim Informatieboekje s.v. Hatto-Heim Seizoen 2018 / 2019 Je bent in beeld als je bij Hatto Heim speelt Welkom bij s.v. Hatto-Heim! Wij zijn blij dat je hebt gekozen voor s.v. Hatto-Heim en hopen dat jij je

Nadere informatie

Infoboekje. voor de jeugd van. v.v. Nieuw-Lekkerland

Infoboekje. voor de jeugd van. v.v. Nieuw-Lekkerland Infoboekje voor de jeugd van v.v. Nieuw-Lekkerland Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Algemeen... 4 Clubkleuren... 4 Lid worden... 4 Contributie... 4 Ledenadministratie... 4 Opzeggen lidmaatschap...

Nadere informatie

c.v.v. Oranje Nassau Almelo

c.v.v. Oranje Nassau Almelo CVV Oranje Nassau, sinds 1932 Informatieboekje voor jeugdleden van c.v.v. Oranje Nassau Almelo Seizoen 2012-2013 Inhoud 1 C.V.V. Oranje Nassau Almelo... 3 1.1 Onze club... 3 1.2 Onze website... 3 1.3 Sportcomplex

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

Voetbalvereniging vv Arnhemia

Voetbalvereniging vv Arnhemia BELANGRIJKE INFORMATIE BETREFFENDE JEUGDVOETBAL ARNHEMIA 1. LIDMAATSCHAP Ouders/verzorgers melden hun zoon of dochter aan als lid van v.v. Arnhemia door invulling van het aanmeldingsformulier. Hierop moet

Nadere informatie

ZVV Pelikaan is opgericht in augustus 1932 en heeft in seizoen ruim 900 leden.

ZVV Pelikaan is opgericht in augustus 1932 en heeft in seizoen ruim 900 leden. Dit informatieboekje is gemaakt voor (nieuwe) leden. Wij hebben getracht om een antwoord te geven op de meest voorkomende vragen. Heb je een vraag en mis je een antwoord, dan kan je deze altijd stellen

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

WELKOM BIJ VV RHELICO 2015-2016. Informatie voor leden

WELKOM BIJ VV RHELICO 2015-2016. Informatie voor leden Informatie voor leden WELKOM BIJ VV RHELICO 2015-2016 In dit boekje tref je, als nieuw lid van de voetbalvereniging Rhelico, de eerste algemene informatie aan om je een beetje wegwijs te maken. Het is

Nadere informatie

Schoonebeekse Voetbal Vereniging '04

Schoonebeekse Voetbal Vereniging '04 Schoonebeekse Voetbal Vereniging '04 AANMELDING / WIJZIGING FORMULIER Ondergetekende geeft zich hierbij op als lid of wijzigt zijn lidmaatschap bij SVV'04 te Schoonebeek. Datum:... Nieuw wijziging Naam:...

Nadere informatie

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Door: Jeugdbestuur Voor: alle (nieuwe) jeugdleden 1 Uitgave: september 2014 Voorwoord Deze introductiegids is bedoeld om alle jeugdleden

Nadere informatie

INFORMATIE VOETBALVERENIGING CLUZONA. Organisatie van de vereniging

INFORMATIE VOETBALVERENIGING CLUZONA. Organisatie van de vereniging INFORMATIE VOETBALVERENIGING CLUZONA Organisatie van de vereniging Onze vereniging heeft een bestuur welke is opgebouwd uit een dagelijks bestuur, vice-voorzitter en commissieleden, n.l. bij voorkeur de

Nadere informatie

Inschrijfformulier Nieuwe leden.

Inschrijfformulier Nieuwe leden. Inschrijfformulier Nieuwe leden. Voor jeugdleden tot 18 jaar dient een van de ouders of verzorgers mede te ondertekenen. Naam: Voornaam voluit: Tussenvoegsels: Straat: Dit formulier met pasfoto en kopie

Nadere informatie

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 Clubreglement 1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 1.1 Bestuurssamenstelling Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Bestuurslid: Berry Verheijden Bestuurslid: Ad van Beek 1.2 Lidmaatschap a. De aanmelding

Nadere informatie

Voor het uitvoeren van het Vrijwilligersbeleid dient de in dit aanmeldingsformulier opgenomen Ledenkaart CVC Reeuwijk te worden ingevuld.

Voor het uitvoeren van het Vrijwilligersbeleid dient de in dit aanmeldingsformulier opgenomen Ledenkaart CVC Reeuwijk te worden ingevuld. AANMELDINGSFORMULIER 2011 / 2012 Ondergetekende geeft te kennen toe te willen treden als lid van CVC Reeuwijk en verklaart kennis genomen te hebben van en zich te onderwerpen aan de bepalingen van haar

Nadere informatie

Actieve leden ouder dan de leeftijd in bovengenoemd KNVB artikel (37) worden ingedeeld in de categorie senioren.

Actieve leden ouder dan de leeftijd in bovengenoemd KNVB artikel (37) worden ingedeeld in de categorie senioren. Contributiereglement seizoen 2010/2011 De werkzaamheden die gepaard gaan bij het innen van de contributie vergt voor de vereniging (ondanks afgifte van machtigingen automatische incasso) veel tijd en energie.

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters) PERSOONSGEGEVENS AANMELDINGSFORMULIER ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET FC LEO

INFORMATIEPAKKET FC LEO INFORMATIEPAKKET FC LEO Versie: 08-10-2014 - Wijzigingen en typfouten onder voorbehoud Van harte welkom bij FC LEO Namens de gehele club willen we je van harte welkom heten bij de voetbalclub van de Marne,

Nadere informatie

Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013

Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013 Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013 Welkom De vereniging DVG Organisatie DVG Programma Wat mag u verwachten van DVG? Rollen coördinatoren, Technische Commissie Jeugd, leiders

Nadere informatie

Technische coördinator Senioren. Commercieel. Klankbord. Sponsor Commissie. Spelersraad Commissie. Leider & grensrechter.

Technische coördinator Senioren. Commercieel. Klankbord. Sponsor Commissie. Spelersraad Commissie. Leider & grensrechter. Bestuur VV SWEEL Voorzitter Wedstrijd Secretariaat Secretaris Financiën Faciliteiten Beheerder Commercieel Technische coördinator Senioren Voetbalzaken Jeugd Technisch coördinator Jeugd Missie Visie Wedstrijd

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER PERSOONSGEGEVENS ACHTERNAAM : M / V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : NATIONALITEIT : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

I N F O R M A T I E OVER DE. voetbalvereniging B.S.V. B O E I M E E R

I N F O R M A T I E OVER DE. voetbalvereniging B.S.V. B O E I M E E R I N F O R M A T I E OVER DE voetbalvereniging B.S.V. B O E I M E E R Sportcomplex : "Heksenwiel" Telefoonnummer : 076-5411143 1 VOORWOORD Dit informatieboekje is voor nieuwe leden een kennismaking met

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER VOETBALVERENIGING BARNEVELD

AANMELDINGSFORMULIER VOETBALVERENIGING BARNEVELD AANMELDINGSFORMULIER VOETBALVERENIGING BARNEVELD Welkom bij voetbalvereniging Barneveld en hartelijk dank dat je wilt voetballen bij onze vereniging. Om je inschrijving snel te kunnen verwerken is het

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER The Valley Bucketeers

AANMELDINGSFORMULIER The Valley Bucketeers AANMELDINGSFORMULIER The Valley Bucketeers Beste aspirant-lid, Je hebt al een aantal keren meegetraind en je hebt besloten om lid te worden van The Valley Bucketeers. Dat vinden we goed om te horen. Welkom

Nadere informatie

INHOUD. Info jeugd algemeen VERSIE:

INHOUD. Info jeugd algemeen VERSIE: Info jeugd algemeen INHOUD JEUGDBESTUUR... 2 Voorzitter... 2 Wedstrijdzaken/wedstrijdsecretaris/jeugdsecretaris... 2 Oefenwedstrijden / Contactpersoon activiteitencommissies... 2 Technische zaken jeugd

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER GSC/ODS

INSCHRIJFFORMULIER GSC/ODS INSCHRIJFFORMULIER GSC/ODS Achternaam Adres Geslacht Man / Vrouw Voorletters Postcode Telefoon Roepnaam Woonplaats Mobiel Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit E-mail Bent u al eerder lid geweest

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

CONTRIBUTIEREGELING. Seizoen

CONTRIBUTIEREGELING. Seizoen CONTRIBUTIEREGELING Seizoen 2017-2018 1. Basiscontributie v Het voetbalseizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Alle leden worden geacht deze contributieregeling na te leven en zich aan de genoemde

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

Informatieblad. Versie augustus Voor nieuwe leden van vv IFC Sportpark Schildman Reeweg 75B 3442 AA Hendrik Ido Ambacht

Informatieblad. Versie augustus Voor nieuwe leden van vv IFC Sportpark Schildman Reeweg 75B 3442 AA Hendrik Ido Ambacht Informatieblad Versie 1.2 28 augustus 2016 Voor nieuwe leden van vv IFC Sportpark Schildman Reeweg 75B 3442 AA Hendrik Ido Ambacht Voorwoord Dit informatieboekje is bedoeld voor mensen, die vragen hebben

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

Informatie over. Sportclub Silvolde. Met plezier naar resultaat. Uw wegwijzer binnen de club. www.sportclubsilvolde.nl

Informatie over. Sportclub Silvolde. Met plezier naar resultaat. Uw wegwijzer binnen de club. www.sportclubsilvolde.nl Informatie over Sportclub Silvolde Met plezier naar resultaat Uw wegwijzer binnen de club www.sportclubsilvolde.nl INTRODUCTIE In dit informatieboekje, dat is bedoeld voor alle (nieuwe) leden, ouders/verzorgers

Nadere informatie

Informatie over Sportclub Silvolde. Met plezier naar resultaat

Informatie over Sportclub Silvolde. Met plezier naar resultaat Informatie over Sportclub Silvolde Met plezier naar resultaat Uw wegwijzer binnen de club www.sportclubsilvolde.nl INTRODUCTIE In dit informatieboekje, dat is bedoeld voor alle (nieuwe) leden, ouders/verzorgers

Nadere informatie

Voetbalvereniging Sporting Krommenie

Voetbalvereniging Sporting Krommenie Informatieboekje Voetbalvereniging Sporting Krommenie Sporting Krommenie, een Zaanse voetbalvereniging, opgericht op 28 mei 1999 (fusie GVO/KVV) Sportcomplex Provily Sportpark Tel. clubgebouw: 075 628

Nadere informatie

Gedragsprotocol Zwart-Wit 63 17 maart 2015

Gedragsprotocol Zwart-Wit 63 17 maart 2015 Gedragsprotocol Zwart-Wit 63 17 maart 2015 Dit protocol maakt onderdeel uit van het huishoudelijk reglement (artikel 25). Een voetbalclub is een samenleving in het klein. In een samenleving zijn regels

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier nieuwe leden inleveren in postbakje secretaris in de commissiekamer of scannen en mailen naar

Aanmeldingsformulier nieuwe leden inleveren in postbakje secretaris in de commissiekamer of scannen en mailen naar 1/6 Indien gewenst nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak om u persoonlijk te informeren over het lid zijn van Sportlust 46 Aanmeldingsformulier nieuwe leden inleveren in postbakje

Nadere informatie

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen)

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Betreft Senioren lid Junioren lid Pupillen lid Donateur Spelend Niet spelend Vrijwilliger Persoonlijke gegevens Man / Vrouw Achternaam: Voorletters:

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

CLUBBRIEF mei 2016

CLUBBRIEF mei 2016 . CLUBBRIEF mei 2016 secretariaat@terleede.nl Woord vooraf. Ter Leede kent twee Algemene Leden vergaderingen per jaar, één in december, waar vooral aan de hand van de financiële cijfers wordt teruggeblikt

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP s.v. SATURNUS 72

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP s.v. SATURNUS 72 1 AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP s.v. SATURNUS 72 s.v. Saturnus 72 is 1 februari 1972 opgericht te Ridderkerk. In het na- en voorjaar worden de trainingen en wedstrijden gehouden op ons veld op het

Nadere informatie

Informatiebrief nieuwe leden

Informatiebrief nieuwe leden Informatiebrief nieuwe leden C.V. Wieringermeer opgericht 24 augustus 1956 Welkom bij C.V. Wieringermeer! Wij zijn blij dat je hebt gekozen voor C.V. Wieringermeer en hopen dat je je snel thuis voelt bij

Nadere informatie

Bij dit bericht treft u een aantal formulieren aan waarmee u of uw zoon dan wel dochter lid kunt worden van Sportclub Susteren.

Bij dit bericht treft u een aantal formulieren aan waarmee u of uw zoon dan wel dochter lid kunt worden van Sportclub Susteren. Aan nieuwe leden en ouders van nieuwe jeugdleden, Bij dit bericht treft u een aantal formulieren aan waarmee u of uw zoon dan wel dochter lid kunt worden van. Omdat wij gebruik maken van de geautomatiseerde

Nadere informatie

Wij hebben getracht om een antwoord te geven op de meest voorkomende vragen.

Wij hebben getracht om een antwoord te geven op de meest voorkomende vragen. Dit informatieboekje is gemaakt voor (nieuwe) leden. Wij hebben getracht om een antwoord te geven op de meest voorkomende vragen. Heb je een vraag en mis je een antwoord, dan kan je deze altijd stellen

Nadere informatie

Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold

Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold Handleiding voor (nieuwe) leden van sv Steenwijkerwold Handleiding nieuwe leden sv Steenwijkerwold Pagina 1 Inleiding Allereerst heten we je welkom als lid

Nadere informatie

AANMELDING LIDMAATSCHAP R.K.S.V. JULIANA

AANMELDING LIDMAATSCHAP R.K.S.V. JULIANA AANMELDING LIDMAATSCHAP R.K.S.V. JULIANA VOLGNR JULIANA... DATUM. ALLE GEGEVENS NAUWKEURIG INVULLEN S.V.P. 1 Vanaf 11 jaar is het verplicht een PASFOTO in te leveren voor de SPELERSPAS van de KNVB ACHTERNAAM:.

Nadere informatie

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren)

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Nieuw Schoonebeek, 14 mei 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Ledenaantallen/elftalindeling

Nadere informatie

BIJLAGE A WELKOM BIJ DE VOETBALVERENIGING TLC.

BIJLAGE A WELKOM BIJ DE VOETBALVERENIGING TLC. Aanmeldingsformulier vv TLC Inleveradres: Han Sinninghe Rodenburg 3 9351 PV, Leek Achternaam: Voorletters: Roepnaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Geboortedatum: Geslacht: M / V Geboorteplaats: Telefoon:

Nadere informatie

Informatiebulletin: Accommodatie: Sportpark Het Veer Het Veer DH Avenhorn T

Informatiebulletin: Accommodatie: Sportpark Het Veer Het Veer DH Avenhorn T Informatiebulletin: Bij Kwiek 78 voetballen is leuk voor jong en oud. Het is een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Met trots noemen wij ons het sportieve hart van

Nadere informatie

De eerste wegwijzer binnen de voetbalvereniging. Opgezet door de jeugdcommissie van v.v. Dronrijp. www.vvdronrijp.nl. v.v.

De eerste wegwijzer binnen de voetbalvereniging. Opgezet door de jeugdcommissie van v.v. Dronrijp. www.vvdronrijp.nl. v.v. De eerste wegwijzer binnen de voetbalvereniging Opgezet door de jeugdcommissie van v.v. Dronrijp www.vvdronrijp.nl v.v. Dronrijp Informatieboekje Nieuwe jeugdleden Dronrijp, februari 2011 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Kleding & Uitrusting. Sportpark. Kleedlokalen en Hygiëne. Blessures / Ziekte / Gedragsproblemen. Problemen

Kleding & Uitrusting. Sportpark. Kleedlokalen en Hygiëne. Blessures / Ziekte / Gedragsproblemen. Problemen In de eerste plaats wil de jeugdcommissie de nieuwe vrijwilligers en al onze nieuwe jeugdleden van harte welkom heten bij de jeugdafdeling van Festilent. Wij hopen dat jullie het komende seizoen met veel

Nadere informatie

Ouderavond Jeugdafdeling DVG

Ouderavond Jeugdafdeling DVG Ouderavond Jeugdafdeling DVG Welkom De vereniging DVG Programma Wat mag u verwachten van DVG? Organisatie DVG Rollen coördinatoren, Technische Commissie Jeugd, leiders en trainers Vertrouwenspersoon Huishoudelijke

Nadere informatie

INFORMATIE VOETBALVERENIGING CLUZONA. Organisatie van de vereniging

INFORMATIE VOETBALVERENIGING CLUZONA. Organisatie van de vereniging INFORMATIE VOETBALVERENIGING CLUZONA Organisatie van de vereniging Onze vereniging heeft een bestuur welke is opgebouwd uit een dagelijks bestuur, vice-voorzitter en commissieleden, n.l. bij voorkeur de

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE. jeugdleden SDV BARNEVELD

INFORMATIEBOEKJE. jeugdleden SDV BARNEVELD nformatieboekje INFORMATIEBOEKJE jeugdleden SDV BARNEVELD 1. Voetballen bij SDV Barneveld INHOUDSOPGAVE 1.1. Voorwoord 1. Voetballen bij SDV Barneveld 2 1.1. Voorwoord 2 Hartelijk welkom bij SDV Barneveld.

Nadere informatie