Voorjaars50%actie: update

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorjaars50%actie: update"

Transcriptie

1 Friends of Animals Nieuwsbrief verstuurd in augustus 2012 Voorjaars50%actie: update Even een korte update naar aanleiding van de voorjaas50%actie in onze vorige nieuwsbrief. Khatucai blijft druk bezig en ze moeten eerst de kittens meer ruimte geven. Op het forum is te lezen dat Josefine de laatste tijd veel kittens heeft opgevangen en de kleintjes zitten in een heel klein kamertje. Aan deze kamer komt nu een constructie zodat de kleintjes meer ruimte krijgen. Het wordt aan de kitten kamer gemaakt, er komt nog een deur in en dan kunnen de kleintjes tenminste lekker rennen en spelen. Hoogtepunten Voorjaars50%actie:update 1 Transport Chiripaina 1 Eindresultaat muur 2 Grote chaos Abyda 2 Onze sponsor: ViaPrint 3 Promotionele activiteiten 3 Veiling voor Abyda 4 Trieste omstandigheden 5 Webwinkel 5 Opbouw en vervoer transport naar Chiripaina Op 14 juli was een groot team aanwezig bij de opslag om de laatste pallets op te bouwen. Met recht kunnen we zeggen dat het geweldige kanjers zijn die zich niet door de regen lieten weerhouden om de handen uit de mouwen te steken. Het weer zat niet mee en diepe respect voor de vrijwilligers die ondanks dat ze door en door nat waren, koud toch de klus geklaard hebben. Maar liefst 14 pallets met hulpgoederen staan klaar om richting Spanje te gaan. En dit vond plaats op donderdag 28 juli: Donderdag om kwam het transportbedrijf Ewals Cargo Care de pallets ophalen. De vrijwilligers waren er al om en samen met onze overbuurman die met de vorkheftruck de oprijplaat heeft neergelegd konden de pallets uit de container gehaald worden. De vrachtwagen arriveerde maar had geen laadklep, maar gelukkig was onze buurman ook bereidt de pallets in de truck te zetten. Op 30 juli om 10:00 zijn de pallets bij Chiripaina afgeleverd. Het is overbodig om te zeggen dat de vrijwilligers ter plekke dolblij waren met de 14 pallets. De dieren kunnen weer even hun buikjes vullen.

2 Friends of Animals juli 2012 Pagina 2 van 5 Luca (CH) zoekt nog een sponsorbaasje Eindresultaat muur om Chiripaina Op 17 augustus 2011 speelde zich een verschrikkelijk drama af in het asiel van Chiripaina. Toen de vrijwilligers bij het asiel kwamen zagen ze kapotte tralies, de sloten opengebroken en daardoor deuren open en een paar honden die zwaar gewond waren. Heel veel honden waren verdwenen. De honden die gebleven waren konden bij elkaar komen en hadden met elkaar gevochten. De vrijwilligers waren wanhopig. Het was duidelijk dat de bedoeling is om de opvangen/asielen van Chiripaina kapot te maken. Niet alleen werd het asiel aangevallen en kapot gemaakt maar ook waren er al vele honden gestolen en tot op heden is hun lot onbekend. De oplossing was een grote muur van 80 meter rondom het asiel te bouwen van 3meter hoog, een stevige fundering met een extra ijzeren versteviging.. De muur krijgt een stevige fundering en wordt met ijzer verstevigd. Moises (CH) zoekt nog een sponsorbaasje Otto (CH) zoekt nog een sponsorbaasje Er was een bedrag van 3248,92 nodig, 240 meter muur. En dat bedrag is er gekomen!! Op 3 juni 2012 was het zover en werd van 1 uitloopruimte het gaas doorgeknipt en Sebas had de eer. De honden vonden het allemaal heel spannend en wisten niet zo goed hoe te reageren. Het aannemersbedrijf gaat nog wat afwerkingen doen aan de andere uitloopruimtes en dan kunnen de overige honden ook in hun mooie stenen hok waar ze heerlijk warm en droog kunnen schuilen. Indien u de beschikking heeft over internet, kunt u via op het forum een filmpje zien van de opening. Even grote chaos bij Abyda- 20 Yorkshire terriers in het dodingsstation Op 11 juli 2012 zaten er opeens 20 Yorkshire terriers in het dodingscentrum. Een mevrouw die in Jaén woonde was de eigenaar van alle 20 honden. De buren hadden geklaagd over de honden en stank en toen de politie ging kijken bleek deze mevrouw te zijn overleden en lag ze dood op de grond. De honden zijn toen door de politie naar het dodingscentrum gebracht Het was even schrikken voor ABYDA want in 1 dag 20 honden erbij is wel heel veel. Ze hebben hulp gevraagd en hulp gekregen en alle 20 hondjes zijn naar andere organisaties in Spanje gegaan. ABYDA draait wel voor alle onkosten, inentingen, chip, paspoort en transport op. Het was geen gekkenhuis maar ze zijn er in geslaagd om voor alle 20 honden een plaats te vinden. Ook al is het een ander asiel, de kleintjes zijn uit het dodingscentrum en kunnen via die organisaties ter adoptie gesteld worden.

3 Friends of Animals juli 2012 Pagina 3 van 5 Donatie van 2 gloednieuw printers door Via Print. Wij bedanken onze sponsor VIAPRINT Lorna-Paloma (MC) zoekt nog een sponsorbaasje voor 15 per Cindy (KH) zoekt nog een sponsorbaasje voor 10 per Hope (KH) zoekt nog een sponsorbaasje voor 10 per Dankzij ViaPrint kunnen wij printen wat we willen! Promotiemateriaal, visitekaartjes, flyers wanneer we een actie hebben, het is ontzettend belangrijk om dit te hebben. En dankzij ViaPrint kunnen wij onbezorgd printen door de sponsoring van cartridges en papier. Als kers op de taart heeft ViaPrint ook nog eens 2 gloednieuwe printers gedoneerd. Viaprint is een echte vriend van Friends of Animals! Kijk voor de mooiste acties op Wilt u ook samenwerken met Friends of Animals? Wij staan open voor alle creatieve ideeën maar hebben zelf ook mooie voorstellen zodat we een win-win situatie kunnen creëren. U voor uw bedrijf en wij voor de dieren in nood. Interesse, neem dan contact op met Brigitte Rijmers: of brigitte@friendsofanimals.nl FRIENDS OF ANIMALS in Makkum Vrijdag 27 juli was er een gezelligheids/ Wellnessmarkt in Makkum waar Friends of Animals met een informatiestand heeft gestaan. Donateurs en fosterbaasjes zijn ontzettend belangrijk om ons goede werk voort te zetten en de dieren optimaal te kunnen helpen. We hebben dan ook leuke contacten gelegd en veel informatie hier over gegeven. Helaas begon het te regenen waardoor het wat minder druk werd maar het was ontzettend leuk om te doen en Friends of Animals heeft naam gemaakt in Makkum! Omdat naamsbekendheid en informatie geven over onze stichting ontzettend belangrijk is, zullen we vaker op markten of evenementen gaan staan. Op 1 september staat Friends of Animals met een kraam op de Visserijdagen in Harlingen en op 2 september op de Buitenlandsehondendag in Bemmel, bij Nijmegen. Marita (MC) zoekt nog een sponsorbaasje voor 15 per Mocht u in de buurt zijn, kom dan gerust even een praatje doen bij de vrijwilligers. Het geld voor de huur van een kraam is door een 1 euro actie mogelijk gemaakt. Waaruit blijkt dat vele kleintjes weer een grote maken.

4 Friends of Animals juli 2012 Pagina 4 van 5 Nieuw asiel voor Abyda binnen handbereik: update Zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd, is er via facebook een veiling georganiseerd om geld in te zamelen voor de bouw van een asiel in Jaen. Met deze veiling hoopte Friends of Animals genoeg geld op te halen voor Abyda Jaen zodat ze kunnen starten met de bouw van een nieuw asiel. Abyda heeft momenteel niet genoeg ruimte om alle dieren in nood op te vangen. Pleeggezinnen zitten vol, het asiel is vol, het pension is naast vol, ook erg duur. Ze kunnen een stuk grond huren en daar een nieuw asiel bouwen. Kosten voor het bouwen van een nieuw asiel bedragen EURO 8.000, Abyda is al druk bezig met het inzamelen van geld en hebben tot nu toe EURO 1.800,-- opgehaald. Friends of Animals draagt graag een steentje bij aan projecten die gericht zijn op structurele hulp. Projecten die ervoor zorgen dat de dieren in het land zelf voor nu en voor later een toekomst hebben. Van 30 juni t/m 20 juli j.l. liep een veiling op facebook, waarvan de gehele opbrengst voor de (op)bouw van het nieuw asiel bestemd is. De veiling liep heel erg goed en tot nu toe is er een bedrag van EURO 1861,47 opgehaald!! Bar trieste omstandigheden voor mens en dier Carmen vam Abyda is op bezoek geweest in een huis waar 5 mensen wonen en verschillende dieren, 6 honden en 2 katten. De levensomstandigheden waren zeer, zeer slecht. Deze familie krijgt nu begeleiding van de gemeente en worden elders ondergebracht. ABYDA neemt de dieren over en de katten worden eerst in quarantaine gezet, getest, en gecastreerd voor ze bij de andere katten mogen. In het asiel is geen plaats en de honden gaan eerst naar het dodingscentrum. 1 oude hond van 12 jaar zal bij die mensen blijven. Clark ABYDA verzorgt nu de honden. Vele hebben huidproblemen en ze zijn allemaal erg bang en (nog) angstig. Clark, Susan en Mayra zoeken nog een fosterbaasje. ABYDA probeert hulp van andere Spaanse organisaties te krijgen maar dit ligt een stuk moeilijker dan de Yorshire terrier want dat is een zeer geliefd ras. Susan Normaal gesproken laten we de dieren het liefst bij hun eigenaar maar in dit schrijnende geval is het voor zowel mens als dier beter als de dieren herplaatst worden. Helaas is dat in dit geval niet mogelijk. We zullen uiteraard onze uiterste best om een mooi nieuw thuis te vinden voor ze. Mayra

5 Friends of Animals juli 2012 Pagina 5 van 5 Nieuw in de webshop van Friends of Animals Vanaf nu verkrijgbaar - T shirts, fleece vesten, poloshirts, tassen, mutsen en caps met een Friends of Animals logo in onze webwinkel Stichting Friends of Animals van Royenlaan BP Vledder Tel Harriët (voorzitter) info[at]friendsofanimals.nl Bank K.v.K Vrijwilligers gezocht Help de dieren help ons..zonder vrijwilligers zijn wij niet in staat deze dieren te helpen. Bezoek onze website! Ga naar: Binnen onze stichting zijn nog een aantal taken vrij en misschien zit je al een tijdje er aan te denken hoe je nog meer kunt helpen en dan is vrijwilliger worden wellicht iets voor jou. Openstaande taken. Facebook - onderhouden/updaten Coördinator van/voor de vrijwilligers Adoptie op afstand Jeugdafdeling op starten Coördinator voor de verschillende provincies- voor het aanschrijven van de donaties Verzamelpunten - inzameling goederen. Voor meer informatie over de taken neem een kijkje op onze site of stuur een mail naar harriet@friendsofanimals.nl

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

Friends of Animals. Nieuwsbrief. 13 maart - Project Chiripaina, uitlooprennen en hokken is afgerond. Sterilisatieproject

Friends of Animals. Nieuwsbrief. 13 maart - Project Chiripaina, uitlooprennen en hokken is afgerond. Sterilisatieproject Nieuwsbrief 13 maart - Project Chiripaina, uitlooprennen en hokken is afgerond Maart April 2010 Hallo iedereen Hier is hij dan de nieuwsbrief van de maanden maart en april. Er is deze maanden weer veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS. HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis.

Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS. HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis. Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS 10 t/m 31 mei - 50% actie - Elke donatie wordt met 50% verhoogd HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis.

Nadere informatie

Friends of Animals. Donatie Intratuin Rhoon. Zooplus. Maart 2013. Op 1 april is de veiling gestart op facebook voor

Friends of Animals. Donatie Intratuin Rhoon. Zooplus. Maart 2013. Op 1 april is de veiling gestart op facebook voor Friends of Animals Maart 2013 Donatie Intratuin Rhoon We hebben een mega donatie mogen ontvangen van de Intratuin in Rhoon. Maar liefst 500 kg voer voor de honden en katten. Een ongelofelijke donatie waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief juni/juli 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief juni/juli 2014 FRIENDS OF ANIMALS Wegens de vakantie periode zijn de nieuwsbrieven juni en juli samengevoegd HULP GEVRAAGD VOOR CANIS Y FELIS - Nieuwe opvang Op 28 juni kregen we een mail Canis

Nadere informatie

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Eva werd samen met haar 7 puppy's bij het dodingscentrum afgegeven door haar baas.

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Eva werd samen met haar 7 puppy's bij het dodingscentrum afgegeven door haar baas. Nieuwsbrief Eva werd samen met haar 7 puppy's bij het dodingscentrum afgegeven door haar baas. Sept Okt 2010 Onze 2 maandelijkse nieuwsbrief gaat nu maandelijks verschijnen. Word sponsor van het voerproject

Nadere informatie

Friends of Animals. Wij willen graag iedereen bedanken. Verloting schilderijen van Joop van Zeitveld. Rommelmarkt in Almaar.

Friends of Animals. Wij willen graag iedereen bedanken. Verloting schilderijen van Joop van Zeitveld. Rommelmarkt in Almaar. Friends of Animals December 2012 Wij willen graag iedereen bedanken Lieve mensen het jaar 2012 is al weer voorbij. Een jaar waar we veel voor de dieren hebben mogen doen dankzij uw hulp en steun. Zonder

Nadere informatie

Jaaroverzicht 2014. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië

Jaaroverzicht 2014. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië Jaaroverzicht 2014 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië 1. Algemeen Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië (SZR) is zowel actief in Nederland als in Roemenië. In Nederland vragen wij de aandacht

Nadere informatie

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Januari 2011

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Januari 2011 Nieuwsbrief 12 januari - Sara van Masquechuchos moest geopereerd worden want ze had een grote bult op haar buik, ze werd met deze operatie ook gelijk gesteriliseerd Januari 2011 Lieve mensen het jaar 2011

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2011

Nieuwsbrief Februari 2011 Nieuwsbrief Februari 2011 Eindelijk is hij er dan onze 1 e nieuwsbrief. In de eerste 3 jaar van ons bestaan is er teveel gebeurd om allemaal op te schrijven maar in deze nieuwsbrief stellen wij ons voor

Nadere informatie

Jaaroverzicht 2013 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië

Jaaroverzicht 2013 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië Jaaroverzicht 2013 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië 1. Algemeen In maart 2010 hebben wij Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië (SZR) opgericht. Stichting SZR is zowel actief in Nederland

Nadere informatie

Spreekbeurt Hulp aan dieren in nood

Spreekbeurt Hulp aan dieren in nood Hoi, ik ben Ikki. Wat leuk dat je je spreekbeurt houdt over hulp aan dieren. Ik kan je daar van alles over vertellen. Over asielen, waar dieren zonder baas terecht komen. En over dierenambulances, die

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Dierensteun La Vida

Nieuwsbrief Stichting Dierensteun La Vida Verslag werkbezoek aan Chiripaina in Guareña oktober 2014 Vorig jaar zijn we voor het eerst naar het asiel in Guareña geweest. Wij zijn Joséphine, Joke, Linda en Jet van Dierensteun La Vida. Het is fantastisch

Nadere informatie

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Het verhaal van Baccara

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Het verhaal van Baccara Nieuwsbrief Het verhaal van Baccara Mei - Juni 2010 Hier is de nieuwsbrief van mei en juni. Ook in de afgelopen twee maanden is er weer veel voor de dieren gedaan. Zo heeft het asiel van Chiripaina overkappingen

Nadere informatie

Sponsorloop Marathon New York

Sponsorloop Marathon New York Nieuwsbrief Oktober 2009 Jaargang 2, nr 7 Sponsorloop Marathon New York Het is bijna zover! Over een paar weken pakken wij het vliegtuig om op 1 november 2009 deel te nemen aan de jaarlijkse, befaamde

Nadere informatie

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Chiripaina Update Quarantaine gedeeltes en watervoorzieningen. Aug-sept-okt 2011. Hallo Iedereen,

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Chiripaina Update Quarantaine gedeeltes en watervoorzieningen. Aug-sept-okt 2011. Hallo Iedereen, Nieuwsbrief Chiripaina Update Quarantaine gedeeltes en watervoorzieningen Aug-sept-okt 2011 Hallo Iedereen, Deze keer een nieuwsbrief van de afgelopen 3 maanden. In deze maanden kwam weer veel dierenleed

Nadere informatie

Transport 520 kg voer gearriveerd bij het asiel Abyda.

Transport 520 kg voer gearriveerd bij het asiel Abyda. Laat ze niet aan hun lot over Nieuwsbrief - Mei 2009 Transport 520 kg voer gearriveerd bij het asiel Abyda. De 480 kg kattenvoer en 40 kilo hondenvoer die door verhuisbedrijf De Haan naar Malaga is meegenomen,

Nadere informatie

Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van 5 honden. Gelukkig hebben ze wel een poosje mogen genieten van een thuis.

Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van 5 honden. Gelukkig hebben ze wel een poosje mogen genieten van een thuis. Jaarverslag 2014. In het jaar 2014 zijn er weer mooie dingen tot stand gekomen. Er zijn 2 tripjes naar Polen geweest en tevens hebben vrijwilligers van de Stichting Vagabond-Pets op de terugweg vanuit

Nadere informatie

Stichting Kansarme Dieren

Stichting Kansarme Dieren Stichting Kansarme Dieren Jaarverslag 2012 Algemeen De aanleiding voor het oprichten van de Stichting Kansarme Dieren (januari 2011) was de moeilijke situatie van vooral oudere en/of chronisch(e) zieke

Nadere informatie

Friends of Animals stelt zich voor

Friends of Animals stelt zich voor Laat ze niet aan hun lot over Nieuwsbrief - April 2009 Friends of Animals stelt zich voor Friends of Animals is een vereniging opgericht in maart 2009. We werken samen met een aantal organisaties in Spanje.

Nadere informatie

Sterilisatiemarathon Baciu (Cluj-Roemenië) 19, 20, 21, 22 september 2013

Sterilisatiemarathon Baciu (Cluj-Roemenië) 19, 20, 21, 22 september 2013 Sterilisatiemarathon Baciu (Cluj-Roemenië) 19, 20, 21, 22 september 2013 De sterilisatiemarathon in Baciu zit er op. 358 katten en honden gecastreerd! De exacte gegevens: 295 honden en 63 katten. Ongelofelijk

Nadere informatie

Spreekbeurtpakket. Dierenambulance NHZ. Colofon SPOEDNUMMERS. Bezoek ons ook eens op www.dierenambulancehaarlem.dierenbescherming.nl.

Spreekbeurtpakket. Dierenambulance NHZ. Colofon SPOEDNUMMERS. Bezoek ons ook eens op www.dierenambulancehaarlem.dierenbescherming.nl. Colofon Deze brochure wordt aangeboden door: Dierenambulance Noord- Holland Zuid Generaal Spoorlaan 16 2025 NB Haarlem Kantoor 023-549 14 00 SPOED 023-524 68 99 Website www.dierenambulancehaarlem. dierenbescherming.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF, 1 E JAARGANG, NUMMER 1

NIEUWSBRIEF, 1 E JAARGANG, NUMMER 1 NIEUWSBRIEF, 1 E JAARGANG, NUMMER 1 Stichting SIS Steun in Spaanse asielen Dit is de eerste nieuwsbrief van Stichting S.I.S. Met de nieuwsbrief willen wij u extra informatie geven over het door ons ondersteunde

Nadere informatie

Nieuwsbrief sept 2015 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief sept 2015 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief sept 2015 FRIENDS OF ANIMALS Hij heeft even op zich laten wachten, maar hier dan toch de nieuwsbrief van Friends of Animals. We kunnen gelijk geweldig nieuws met jullie delen en dat is dat

Nadere informatie

Federal Society for the Protection against Cruelty to Animals. NL : Federale Maatschappij voor de bescherming tegen wreedheden tegenover dieren

Federal Society for the Protection against Cruelty to Animals. NL : Federale Maatschappij voor de bescherming tegen wreedheden tegenover dieren Federal Society for the Protection against Cruelty to Animals NL : Federale Maatschappij voor de bescherming tegen wreedheden tegenover dieren VZW opgericht in augustus 2011 met als 1 e doel wetgeving

Nadere informatie

RSDR NIEUWSBRIEF JULI 2015

RSDR NIEUWSBRIEF JULI 2015 NIEUWSBRIEF JULI 2015 Nieuw in de opvang Nederland: Nora ( Gabriella) Hond van de maand: Arnold HIER DONEREN Ontvangt u graag elke maand de Nederlandse nieuwsbrief met updates over de opvang in Rudozem

Nadere informatie

Vastenactie 2014. Prins Willem Alexanderschool Ermelo

Vastenactie 2014. Prins Willem Alexanderschool Ermelo Vastenactie 2014 Prins Willem Alexanderschool Ermelo Deze nieuwsbrief geeft je informatie over de Vastenactie van de RK Prins Willem Alexanderschool. Jaarlijks wordt gezocht naar een goed doel voor de

Nadere informatie

Eindelijk was het zover voor Nico en na een jaar in Turkije in asiels te hebben doorgebracht kon hij richting Nederland.

Eindelijk was het zover voor Nico en na een jaar in Turkije in asiels te hebben doorgebracht kon hij richting Nederland. Laat ze niet aan hun lot over Nieuwsbrief - Sept- Okt 2009 Nico in Nederland Eindelijk was het zover voor Nico en na een jaar in Turkije in asiels te hebben doorgebracht kon hij richting Nederland. 26

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Projectkosten ophalen met fondsenwerving

Projectkosten ophalen met fondsenwerving Projectkosten ophalen met fondsenwerving Het is soms ook best duur om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland, of stage te lopen over de grens. Voor Local Dreamers, en voor onze Ecuadoriaanse partnerorganisaties,

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 24 april 2014 Jaargang 8, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie

290 Adopties!! Sinds nov. 2011 zijn wij gestart met onze stichting om het dierenleed te

290 Adopties!! Sinds nov. 2011 zijn wij gestart met onze stichting om het dierenleed te Lieve mensen, Bij deze stuurt dierenadopties.nl U de tweede nieuwsbrief waarin wij U op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen onze foundation. Wij hopen U op deze manier een goed beeld

Nadere informatie

ALAS Rescue Team Jaarverslag 2010 Je kunt niet alle honden van de wereld redden maar wel de wereld van 1 hond

ALAS Rescue Team Jaarverslag 2010 Je kunt niet alle honden van de wereld redden maar wel de wereld van 1 hond Jaarverslag 2010 Je kunt niiet alllle honden van de werelld redden maar well de werelld van 1 hond INLEIDING 2010 zit er bijna op en dus is het weer tijd om terug te kijken. Bij het samenstellen van dit

Nadere informatie

Staat van baten en lasten over het jaar 2013 2012 2011. Baten

Staat van baten en lasten over het jaar 2013 2012 2011. Baten Staat van baten en lasten over het jaar 2013 2012 2011 Baten Bijdrage vrienden en verkoop T-shirts 1 13.184,30 12.196,00 12.300,19 Donaties tbv SHKD 2 785,00 5.296,45 4.022,51 Donaties voer Atakoy/Sefakoy

Nadere informatie

Spreekbeurt Huisdieren (goed) houden

Spreekbeurt Huisdieren (goed) houden Spreekbeurt Huisdieren (goed) houden Hoi, ik ben Ikki. Wat leuk dat je je spreekbeurt doet over het houden van huisdieren! Daar kan ik je een heleboel over vertellen Bijvoorbeeld dat er veel komt kijken

Nadere informatie

ACTIE. GALGO SAVENews. Galgo Save Belgium lanceert een actie : een steen voor de muur van het asiel in Chiripaina

ACTIE. GALGO SAVENews. Galgo Save Belgium lanceert een actie : een steen voor de muur van het asiel in Chiripaina GALGO SAVENews N 3-Maart 2012 ACTIE Galgo Save Belgium lanceert een actie : een steen voor de muur van het asiel in Chiripaina Een steen voor de muur van het asiel van Chiripaina in Guareña, Estremadura.

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties!

Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties! Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties! 2 Hulp voor gewonde en zieke zwerfdieren In veel landen worden zwerfdieren geschopt en geslagen. Iedere

Nadere informatie

Jaarverslag 2018 Stichting Beat the Beast

Jaarverslag 2018 Stichting Beat the Beast Jaarverslag 2018 Stichting Beat the Beast 1 INHOUDSOPGAVE Voorwoord... 3 Hoofdstuk 1 - Over Stichting Beat the Beast... 4 Hoofdstuk 2 - Stichting Beat the Beast in de media... 5 Hoofdstuk 3 - Acties van

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 30 mei 2013 Jaargang 7, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Vrijdag 25 September 2015 Jaargang 9, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte te houden

Nadere informatie

CROWDFUNDING ZONNEPANELEN

CROWDFUNDING ZONNEPANELEN CROWDFUNDING ZONNEPANELEN Je wilt graag zonnepanelen crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Hiervoor

Nadere informatie

JAAROVERZICHT SOS STRAYS 2014

JAAROVERZICHT SOS STRAYS 2014 JAAROVERZICHT SOS STRAYS 2014 Wij wensen iedereen een heel gelukkig Nieuwjaar vol liefde en gezondheid. We hopen dat jullie allemaal fijne kerstdagen en bijzondere momenten hebben gehad, met of zonder

Nadere informatie

De ronde volle maan. Alleen als de maan rond en vol is, wordt dit feest gevierd. En dat heeft een hele bijzondere reden.

De ronde volle maan. Alleen als de maan rond en vol is, wordt dit feest gevierd. En dat heeft een hele bijzondere reden. De ronde volle maan Al vele duizenden jaren is Kabouterland een bijzondere plek voor Kabouters uit de hele wereld. Dit verhaal vertelt hoe bijzonder de samenwerking tussen de dieren en de kabouters in

Nadere informatie

RSDR NIEUWSBRIEF. December 2015

RSDR NIEUWSBRIEF. December 2015 NIEUWSBRIEF December 2015 Nieuw in de opvang Hond van de maand: Pauline December adoptie rit HIER DONEREN Ontvangt u graag elke maand de Nederlandse nieuwsbrief met updates over de opvang in Rudozem maar

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Beleidsplan Jouw Dagboek, jouw verhaal Organisatie Ziekenhuizen Vrijwilligers Acties Financiën Communicatie Eindwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Zwerfkat Almere Jaargang 1, uitgave 3, september 2014

Nieuwsbrief Stichting Zwerfkat Almere Jaargang 1, uitgave 3, september 2014 Nieuwsbrief Stichting Zwerfkat Almere Jaargang 1, uitgave 3, september 2014 23 september bestaat SZA 1 jaar! Ik wil persoonlijk alle vrijwilligers, donateurs, sponsors en mensen/ bedrijven waarmee we samenwerken

Nadere informatie

JAARREKENING 2013 STICHTING VOEDSELBANK DORDRECHT

JAARREKENING 2013 STICHTING VOEDSELBANK DORDRECHT JAARREKENING 2013 STICHTING VOEDSELBANK DORDRECHT 1 Exploitatie overzicht 2013 Het voor Voedselbank Dordrecht turbulente jaar 2013 ligt achter ons. In juli zijn wij begonnen met het verbouwen van de hal

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Sterilisatiemarathon Bonţida (Cluj-Roemenië) 18, 19, 20 juli 2014

Sterilisatiemarathon Bonţida (Cluj-Roemenië) 18, 19, 20 juli 2014 Sterilisatiemarathon Bonţida (Cluj-Roemenië) 18, 19, 20 juli 2014 Het zit er weer op! Drie dagen lang alleen maar honden en katten gesteriliseerd! In totaal hebben we 283 honden en 24 katten gesteriliseerd.

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2014 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Jaarverslag asielbeheerder

Jaarverslag asielbeheerder Dierentehuis Leerdam Jaarverslag asielbeheerder 2016 + 2017 Margreet Stam en Nelleke de With, maart 2017 Jaarverslag 2017 Het is weer tijd om terug te kijken naar het jaar 2017, wat is er gebeurd, wat

Nadere informatie

Jaarverslag Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen, daarom moeten wij hun stem zijn

Jaarverslag Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen, daarom moeten wij hun stem zijn Jaarverslag 2017 Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen, daarom moeten wij hun stem zijn VOORWOORD Het was een goed jaar en we kijken er dan ook met dankbaarheid op terug. Het aantal honden dat bij hun

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013)

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) 1 INLEIDING Sinds 2012 richt Stichting Wij Helpen zich op het helpen van de bevolking in Sri Lanka. Eind 2012 is begonnen met het inzamelen van geld. In 2013

Nadere informatie

Jaarverslag 2018 Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen, daarom zijn wij hun stem

Jaarverslag 2018 Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen, daarom zijn wij hun stem Jaarverslag 2018 Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen, daarom zijn wij hun stem VOORWOORD Het was een roerig maar goed jaar en we kijken er dan ook met dankbaarheid op terug. Het aantal honden dat

Nadere informatie

Maatschappelijke Stage

Maatschappelijke Stage Maatschappelijke Stage 2 Wat doe jij voor een ander? Tijdens de maatschappelijke stage zet je je in voor een ander en voor je omgeving. Je doet dat via vrijwilligerswerk. Je kunt op heel veel verschillende

Nadere informatie

CROWDFUNDING SCOREBORD

CROWDFUNDING SCOREBORD CROWDFUNDING SCOREBORD Je wilt graag een scorebord crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Hiervoor

Nadere informatie

IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE

IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE 01 IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER Je hebt het initiatief genomen om in actie te komen voor Fight cancer. Super! Met jouw actie steun je de strijd tegen kanker

Nadere informatie

Bestuursverslag stichting Dierennood per eind 2018

Bestuursverslag stichting Dierennood per eind 2018 Bestuursverslag stichting Dierennood per eind 2018 Onze doelstelling, missie en visie Stichting Dierennood heeft als doel om juist die dieren te helpen, die dit het meest nodig hebben. Gelukkig is Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien juli 2012 Villa Ticca Groter groeien Nieuwsbrief Juli Lieve allemaal, Alhoewel de zomer nog niet zo wil vlotten in Nederland, is de vakantieperiode nu toch echt officieel begonnen. Ook in Villa Ticca betekent

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Stichting Poezensnuitjes

Jaarverslag 2014 Stichting Poezensnuitjes Jaarverslag 2014 Stichting Poezensnuitjes februari 2015 NL48 INGB 0006668003 RSIN 854358729 Pagina 1 Inhoud Voorwoord... 3 Doelstelling... 4 Activiteiten... 5 Opvang kittens en katten... 5 Neutralisatie

Nadere informatie

Wij zijn u dan ook enorm erkentelijk en wensen u veel leesplezier toe met dit jaarverslag.

Wij zijn u dan ook enorm erkentelijk en wensen u veel leesplezier toe met dit jaarverslag. 2014 Mei 2015 Geachte sponsor, donateur, belangstellende, Voor u ligt het jaarverslag 2014 van het Zwols Dierenasiel. Ook dit jaar willen we de sponsoren, de donateurs en de organisaties die de werkzaamheden

Nadere informatie

CROWDFUNDING KLEEDKAMERS

CROWDFUNDING KLEEDKAMERS CROWDFUNDING KLEEDKAMERS Je wilt graag verbouwing van de kleedkamers crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening

Nadere informatie

Beleid Stichting Dierenbescherming Curaçao

Beleid Stichting Dierenbescherming Curaçao Beleid Stichting Dierenbescherming Curaçao Datum: 15 mei 2012 Status: DEFINITIEF 1 Missie en Visie 1.1 Missie De missie van de Stichting Dierenbescherming Curaçao (SDBC) is het nastreven van het welzijn

Nadere informatie

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Feb Mrt Maart

Friends of Animals. Nieuwsbrief. Feb Mrt Maart Nieuwsbrief Maart Feb Mrt 2011 Zoals jullie weten doen we gemiddeld 4x per jaar een transport naar Spanje. De vrijwilligers zijn keihard aan het werk om goederen gedoneerd te krijgen en spullen te verzamelen.

Nadere informatie

Stichting Reeënopvang Westerwolde. Jaarverslag 2015. 10 januari 2016

Stichting Reeënopvang Westerwolde. Jaarverslag 2015. 10 januari 2016 Jaarverslag 2015 10 januari 2016 Kanaalweg 2, 9551 XG Sellingen, tel. 0599-322655/06-22698789 Email: info@reeenopvangwesterwolde.nl www.reeenopvangwesterwolde.nl Bankrek. nr. NL71ABNA043.66.63.600 Ingeschreven

Nadere informatie

Jaarverslag Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen, daarom moeten wij hun stem zijn

Jaarverslag Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen, daarom moeten wij hun stem zijn Jaarverslag 2016 Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen, daarom moeten wij hun stem zijn VOORWOORD We kunnen tevreden terugkijken op 2016. Een record aantal honden kwam naar Nederland en werd geadopteerd.

Nadere informatie

Spreekbeurt Huisdieren (goed) houden

Spreekbeurt Huisdieren (goed) houden Spreekbeurt Huisdieren (goed) houden Hoi, ik ben Ikki. Wat leuk dat je je spreekbeurt doet over het houden van huisdieren! Daar kan ik je een heleboel over vertellen Bijvoorbeeld dat er veel komt kijken

Nadere informatie

Bezoek de website voor meer informatie over deze 3 hondjes.

Bezoek de website voor meer informatie over deze 3 hondjes. Hondjes Het is stil rondom de adopties van hondjes zoals Polke, Pusia en Smyk. Ze verblijven alweer enige tijd bij gastgezinnen. Voor hen is helaas nog steeds geen belangstelling terwijl het geweldige

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 29 SEPTEMBER 2014 AGENDA: 1 oktober: start Kinderboekenweek t/m 12 oktober Thema Feest

LOCATIE PARKWIJK 29 SEPTEMBER 2014 AGENDA: 1 oktober: start Kinderboekenweek t/m 12 oktober Thema Feest LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 3 29 SEPTEMBER 2014 THEMA AFRIKA: van de The making off tot aan The day after Wat eindigde als een fraaie afsluiting waar alles wat we als school wenselijk en belangrijk

Nadere informatie

Friends of Animals. Noodoproep van Chiripaina. Januari 2013

Friends of Animals. Noodoproep van Chiripaina. Januari 2013 Friends of Animals Januari 2013 Noodoproep van Chiripaina Chiripaina deed op 22 jan een sos oproep en vroeg ons allen om hulp. Ze hadden op dat moment 84 honden in het asiel en ze hadden dringend voer

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum zaterdag 9 november 2013 Jaargang 7, nummer 2 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Voorbeeldberichten. Voorbeeldbericht Facebook

Voorbeeldberichten. Voorbeeldbericht Facebook Voorbeeldbericht Facebook - Ik ga 1 uur non-stop dansen op het dance4life event voor een wereld zonder aids! Als ik 50 euro heb ingezameld, ben ik daarbij en zorg ik ervoor dat maar liefst 5 leeftijdsgenoten

Nadere informatie

Elkie Stichting Nieuws Jaarverslag 2015

Elkie Stichting Nieuws Jaarverslag 2015 Jaarverslag 2015 Voorwoord: 2015 was weer een mooi, bijzonder en soms ook emotioneel jaar. In dit jaarverslag willen we u op de hoogte brengen van een aantal bijzondere gebeurtenissen binnen de Elkie stichting.

Nadere informatie

Jaaroverzicht 2015. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië

Jaaroverzicht 2015. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië Jaaroverzicht 2015 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië 1. Algemeen Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië (SZR) is zowel actief in Nederland als in Roemenië. In Nederland vragen wij de aandacht

Nadere informatie

Als één team achter de sporters met een handicap

Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning

Nadere informatie

Friends of Animals. Chiripaina het asiel wordt winterklaar gemaakt. Geen vooruitgang nog bij Peper. Nieuwsbrief verstuurd in november 2012

Friends of Animals. Chiripaina het asiel wordt winterklaar gemaakt. Geen vooruitgang nog bij Peper. Nieuwsbrief verstuurd in november 2012 Friends of Animals Nieuwsbrief verstuurd in november 2012 Chiripaina het asiel wordt winterklaar gemaakt Van een tuincentrum hadden we grote, stevige plastic platen gekregen die we naar Spanje hebben verzonden

Nadere informatie

Realisatie 2012. 1. Inkomsten 2. Uitgaven

Realisatie 2012. 1. Inkomsten 2. Uitgaven Realisatie 2012 Stichting Heliconia Eerste Jan van der Heijdenstraat 117-II 1072 TN Amsterdam Girorekening 5121901 info@stichtingheliconia.nl www.stichtingheliconia.nl 1. Inkomsten 2. Uitgaven 1.1 Donateurs

Nadere informatie

CROWDFUNDING TEAMKLEDING

CROWDFUNDING TEAMKLEDING CROWDFUNDING TEAMKLEDING Je wilt graag teamkleding crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Hiervoor

Nadere informatie

Lieve Ladies, De Sinterklaas versiering heeft weer plaats gemaakt voor onze kerstboom. Het is weer tijd voor de heerlijke decembermaand.

Lieve Ladies, De Sinterklaas versiering heeft weer plaats gemaakt voor onze kerstboom. Het is weer tijd voor de heerlijke decembermaand. Nieuwsbrief NSR december 2015 Lieve Ladies, De Sinterklaas versiering heeft weer plaats gemaakt voor onze kerstboom. Het is weer tijd voor de heerlijke decembermaand. De Eindspurt is ingezet en we hebben

Nadere informatie

Update juni 2015 In deze nieuws mail:

Update juni 2015 In deze nieuws mail: In deze nieuws mail: Bijna 100 deelnemers Veiling items Donateurs en sponsoren Nog 12 dagen te gaan Startlijst Muzikaal intermezzo Dankwoord Bijna 100 deelnemers Met trots kunnen wij melden dat per heden

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Zaterdag 14 maart Woensdag 18 maart Donderdag 19 maart Vrijdag 13 maart 2015 Ophalen oud papier. Lopers zijn: Smit (lindenstr)(2014),

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 4 April 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Spieren voor Spieren. Maart 2016

Spieren voor Spieren. Maart 2016 Spieren voor Spieren Maart 2016 Agenda - Stichting Spieren voor Spieren - Wat is een spierziekte - Filmpje Bram - Visie Spieren voor Spieren - Waarom - Hoe - Wat - Bestedingen - Sportieve acties in het

Nadere informatie

NEDERLAND HELPT NEPAL KOM IN ACTIE!

NEDERLAND HELPT NEPAL KOM IN ACTIE! NEDERLAND HELPT NEPAL KOM IN ACTIE! NEPAL Nepal ligt in het werelddeel Azië en ligt tussen India en China. De oppervlakte van Nepal is 147.000 vierkante kilometer. Dat is vier keer groter dan Nederland.

Nadere informatie

5 & 6 juni. Ze geven zich dag en nacht, sponsor een Nonstopper!

5 & 6 juni. Ze geven zich dag en nacht, sponsor een Nonstopper! Nieuwsbrief Present Bollenstreek Present Bollenstreek heeft als doel om een maatschappelijke beweging op gang te brengen waarin het vanzelfsprekend is dat mensen naar elkaar omzien. Beste lezer, Present

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen, daarom moeten wij hun stem zijn

Jaarverslag 2014 Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen, daarom moeten wij hun stem zijn Jaarverslag 2014 Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen, daarom moeten wij hun stem zijn VOORWOORD Ook dit jaar hebben wij weer veel werk verzet en mooie en trieste dingen meegemaakt. En we hebben een

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Jan Ide van Helden Voorzitter

Jan Ide van Helden Voorzitter Jaarverslag 2017 Hoewel met de grootst mogelijke nauwkeurigheid samengesteld kunnen in dit jaarverslag onvolkomenheden voorkomen. Aan dit verslag kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Jaarverslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Sponsors en andere geïnteresseerden, Voor u ligt een nieuwe nieuwsbrief van Stichting Moz Kids met daarin veel informatie over wat er de afgelopen tijd in Mozambique en

Nadere informatie

Saam bou aan die toekoms

Saam bou aan die toekoms Nieuws over Stichting Table Mountain en onze jubileum reis naar Zuid-Afrika. View this email in your browser Saam bou aan die toekoms Lieve mensen, Over één dag is het zover: op 12 december vliegen we

Nadere informatie

STICHTING RONDE VAN DE KROON

STICHTING RONDE VAN DE KROON STICHTING RONDE VAN DE KROON DOELSTELLING EN PROFIEL VAN DE STICHTING 1 JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 2 RESULTATENREKENING 4 BALANS 5 RESULTAATBESTEMMING 5 SLOTWOORD & CONTACTGEGEVENS 5 Doelstelling van

Nadere informatie

GLR. For War Child. Plan van Aanpak. Milou van der Zwaan

GLR. For War Child. Plan van Aanpak. Milou van der Zwaan 2014 GLR Milou van der Zwaan 2 Inleiding De opdracht van deze periode is dat we geld moeten ophalen voor een goed doel. We moeten via een website er een doneerpagina van maken waar mensen hun donatie kunnen

Nadere informatie

CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE

CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE Je wilt graag een trainingsstage crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt!

Nadere informatie

STICHTING KITTENPLACE

STICHTING KITTENPLACE STICHTING KITTENPLACE JAARVERSLAG 2017 [ pagina 1] INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3 Doelstelling 4 Bestuur 4 Doelen 2017 4 Activiteiten 5 Financieel 7 Balans 8 Winst en Verliesrekening 9 Toelichting 10 Conclusie

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Dierentehuis s-hertogenbosch e.o.

Beleidsplan Stichting Dierentehuis s-hertogenbosch e.o. Beleidsplan 2016-2019 Stichting Dierentehuis s-hertogenbosch e.o. Inleiding Dit plan zal inzicht geven in de doelstellingen en actuele plannen van Stichting Dierentehuis s- Hertogenbosch e.o. over de komende

Nadere informatie

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 5 Bidden Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 5 blz. 1 Joris is vader aan het helpen in de tuin. Ze zijn

Nadere informatie

Jeroen Driessen Maatschappelijke stage TG3C

Jeroen Driessen Maatschappelijke stage TG3C Pagina 3 Inleiding. Pagina 4-5-6 De voorbereiding. Pagina 7 De motorische demodagen. Pagina 8 na de demodagen. Pagina 9 Wat heb ik er van geleerd Pagina 10-11-12 logboekkaarten Voor school moeten we een

Nadere informatie