Parenteel van Franciscus Sagasser

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Parenteel van Franciscus Sagasser"

Transcriptie

1 Parenteel van Franciscus Sagasser I Franciscus (Franz) Sagasser is geboren omstreeks Franz trouwde met Elisabetha N.N.. Kinderen van Franz en Elisabetha: 1 Franciscus Wilhelmus (Franz) Sagasser, gedoopt op in Neustadt an der Tafelfichte. Volgt II. 2 Maria Barbara Sagasser. Zij is gedoopt op in Neustadt an der Tafelfichte. 3 Antonius Franciscus Sagasser. Hij is gedoopt op in Neustadt an der Tafelfichte. II Franciscus Wilhelmus (Franz) Sagasser, zoon van Franciscus (Franz) Sagasser (zie I) en Elisabetha N.N.. Hij is gedoopt op in Neustadt an der Tafelfichte. Franz trouwde, 29 jaar oud, op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië) met Ana Maria Apollonia Pradin. Het kerkelijk huwelijk vond plaats op in Reichenberg (nu Liberec, Ana is weduwe van N.N. (ovl. vóór 1762). Kind van Franz en Ana: 1 Joannus Carolus Borromæus (Karel) Sagasser, geboren op Volgt III. III Joannus Carolus Borromæus (Karel) Sagasser is geboren op , zoon van Franciscus Wilhelmus (Franz) Sagasser (zie II) en Ana Maria Apollonia Pradin. Karel: (1) trouwde, 25 jaar oud, op met Theresia Kaülfersch. Het kerkelijk huwelijk vond plaats op in Reichenberg (nu Liberec, Theresia is overleden op (2) trouwde, 42 jaar oud, op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië) met Anna Magdalena Görrlich. Het kerkelijk huwelijk vond plaats op Anna is een dochter van Josef Görrlich en Magdalena Meissner. Kinderen van Karel en Anna: 1 Maria Anna Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Zij is gedoopt op in Reichenberg (nu Liberec, 2 Magdalena Marianna Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Zij is gedoopt op in Reichenberg (nu Liberec, 3 Franciscus Xaverius Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Hij is gedoopt op in Reichenberg (nu Liberec, 4 Ferdinand Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Volgt IV. 5 Stephanus Wenceslaus Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Hij is gedoopt op in Reichenberg (nu Liberec, IV Ferdinand Sagasser is geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië), zoon van Joannus Carolus Borromæus (Karel) Sagasser (zie III) en Anna Magdalena Görrlich. Hij is gedoopt op in Reichenberg (nu Liberec, Ferdinand is overleden. Ferdinand trouwde, 28 jaar oud, op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië) met Anna Caecilia Riedel, 20 jaar oud. Anna is geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië), dochter van Anton Riedel en Anna Jakob. Anna is overleden op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië), 73 jaar oud. Kinderen van Ferdinand en Anna:

2 1 Ferdinand Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Volgt V-a. 2 Josef Gregor Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Volgt V-b. 3 Carl Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Carl is overleden op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië), 63 jaar oud. 4 (Pleeg) Rosalia Tscherch, geboren op V-a Ferdinand Sagasser is geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië), zoon van Ferdinand Sagasser (zie IV) en Anna Caecilia Riedel. Ferdinand is overleden op , 71 jaar oud. Kinderen van Ferdinand uit onbekende relatie: 1 [waarschijnlijk] Franziska Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Volgt VI-a. 2 [waarschijnlijk] Ferdinand Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Ferdinand is overleden op , 16 jaar oud. VI-a Franziska Sagasser is geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië), dochter van [waarschijnlijk] Ferdinand Sagasser (zie V-a). Franziska trouwde, 29 jaar oud, op met K??. V-b Josef Gregor Sagasser is geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië), zoon van Ferdinand Sagasser (zie IV) en Anna Caecilia Riedel. Josef is overleden op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië), 57 jaar oud. Josef trouwde, 25 jaar oud, op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië) met Franziska Hoffmann, 23 jaar oud. Franziska is geboren op in Friedland (nu Frýdlant, Tsjechië), dochter van Franz Benjamin Hoffmann en Maria Anna Gärtner. Franziska is overleden op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië), 69 jaar oud. Kinderen van Josef en Franziska: 1 Josef Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Volgt VI-b. 2 Franziska Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, 3 Rosa Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, 4 Karl Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Volgt VI-c. 5 Ferdinand Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Volgt VI-d. 6 Gustav Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Volgt VI-e. VI-b Josef Sagasser is geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië), zoon van Josef Gregor Sagasser (zie V-b) en Franziska Hoffmann. Josef is overleden op , 41 jaar oud. Josef trouwde, 25 jaar oud, op in Wenen met Paula Ressel, 22 jaar oud. Paula is geboren op in Wenen. Kinderen van Josef en Paula: 1 Frieda Sagasser, geboren op in Wenen. Volgt VII-a. 2 Hermann Sagasser, geboren op in Wenen. 3 Elisabeth Sagasser, geboren op in Budweis (nu Ceské Budejovice). 4 Paul Sagasser, geboren op in Budweis (nu Ceské Budejovice, Tsjechie ).

3 VII-a Frieda Sagasser is geboren op in Wenen, dochter van Josef Sagasser (zie VI-b) en Paula Ressel. Frieda trouwde, 26 jaar oud, op in Wenen met Karl Szabo. VI-c Karl Sagasser is geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië), zoon van Josef Gregor Sagasser (zie V-b) en Franziska Hoffmann. Hij is gedoopt op in Reichenberg (nu Liberec, Karl is overleden op in Gorinchem, 73 jaar oud. Hij is begraven in Gorinchem. Karl trouwde, 27 jaar oud, op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië) met Margarete Johanna Eger, 22 jaar oud. Margarete is geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië), dochter van Johan Richard Eger en Anna Trenkler. Margarete is overleden op in Gorinchem, 79 jaar oud. Zij is begraven in Gorinchem. Kinderen van Karl en Margarete: 1 Gertraud (Ger) Sagasser, geboren op in Wenen. Volgt VII-b. 2 Hildegard (Hilde) Sagasser, geboren op in Wenen. Volgt VII-c. 3 Margarete (Greet) Sagasser, geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Volgt VII-d. 4 Kurt (Koert) Sagasser, geboren op in Gorinchem. Volgt VII-e. VII-b Gertraud (Ger) Sagasser is geboren op in Wenen, dochter van Karl Sagasser (zie VI-c) en Margarete Johanna Eger. Ger is overleden op in Gorinchem, 96 jaar oud. Zij is begraven op in Gorinchem. Ger trouwde met Johannes Christoffel Jacobus Herman (Jan) Waleson. Jan is geboren op in Dordrecht, zoon van [waarschijnlijk] Johannes Christoffel Waleson en Maria Uitterlinden. Jan is overleden op in Gorinchem, 97 jaar oud. Hij is begraven op in Gorinchem. Kinderen van Ger en Jan: 1 Peter Waleson, geboren op in Gorinchem. Volgt VIII-a. 2 Anne Christine Waleson, geboren op in Gorinchem. Volgt VIII-b. VIII-a Peter Waleson is geboren op in Gorinchem, zoon van Johannes Christoffel Jacobus Herman (Jan) Waleson en Gertraud (Ger) Sagasser (zie VII-b). Peter trouwde met Berendina Gijsberta Petronella Dinie Elbrink. Berendina is geboren op in Oberlahnstein (D). Kinderen van Peter en Berendina: 1 Marleen Waleson, geboren op in Gorinchem. Volgt IX-a. 2 André Waleson, geboren op in Gorinchem. Volgt IX-b. 3 Cora Waleson, geboren op in Gorinchem. Volgt IX-c. IX-a Marleen Waleson is geboren op in Gorinchem, dochter van Peter Waleson (zie VIII-a) en Berendina Gijsberta Petronella Dinie Elbrink. Marleen trouwde met Robert Anthony (Tony) Ferris. Tony is geboren op in Inverell (NSW), zoon van Elwin Robert (Bob) Ferris en Patricia Elizabeth (Pat) Carter. Kinderen van Marleen en Tony: 1 Tamara Simone Ferris, geboren op in Armidale (NSW). 2 Lloyd Robert Ferris, geboren op in Inverell (NSW). IX-b André Waleson is geboren op in Gorinchem, zoon van Peter Waleson (zie VIII-a) en Berendina Gijsberta Petronella Dinie Elbrink. André trouwde met Prociliza

4 Rabong. Prociliza is geboren op in Palma, Kibawe Bukidnon, Philippines, dochter van Ponciano Pilar Rabong en Percita Batomalaki Gargar. Kinderen van André en Prociliza: 1 Jason Dexter Waleson, geboren op in Inverell (NSW). 2 Karl Andre Waleson, geboren op in Inverell (NSW). 3 Sarah Roxanna Waleson, geboren op in Inverell (NSW). IX-c Cora Waleson is geboren op in Gorinchem, dochter van Peter Waleson (zie VIII-a) en Berendina Gijsberta Petronella Dinie Elbrink. Cora trouwde met Gregory William McMillan. Gregory is geboren op Kinderen van Cora en Gregory: 1 Gabrielle Ruth McMillan, geboren op in Inverell (NSW). 2 William Peter McMillan, geboren op in Inverell (NSW). 3 Stephanie Lisa McMillan, geboren op in Sydney (NSW). 4 Thomas Gregory McMillan, geboren op in Inverell (NSW). VIII-b Anne Christine Waleson is geboren op in Gorinchem, dochter van Johannes Christoffel Jacobus Herman (Jan) Waleson en Gertraud (Ger) Sagasser (zie VIIb). Anne trouwde met Alfonso Fortunato Michele Lariccia. Alfonso is geboren op in Torre Maggiore (PG, Italie). Kinderen van Anne en Alfonso: 1 Robert David Richard Lariccia, geboren op in Gorinchem. Volgt IXd. 2 Patrick Herman Daniel Lariccia, geboren op in Gorinchem. IX-d Robert David Richard Lariccia is geboren op in Gorinchem, zoon van Alfonso Fortunato Michele Lariccia en Anne Christine Waleson (zie VIII-b). Robert ging samenwonen met Ellen (Elle) Broeksteeg. Kind van Robert en Elle: 1 Raphael Izan Lariccia, geboren op in Arnhem. VII-c Hildegard (Hilde) Sagasser is geboren op in Wenen, dochter van Karl Sagasser (zie VI-c) en Margarete Johanna Eger. Zij is gedoopt op in Wenen. Hilde is overleden op in Gorinchem, 90 jaar oud. Zij is begraven op in Gorinchem. Hilde trouwde, 30 jaar oud, op in Helmond met Leendert Kool, 26 jaar oud. Leendert is geboren op in Gorinchem. Leendert is overleden omstreeks 1944, ongeveer 27 jaar oud. Kind van Hilde en Leendert: 1 Rudolf Leendert (Rudi) Kool, geboren op in Helmond. Volgt VIII-c. VIII-c Rudolf Leendert (Rudi) Kool is geboren op in Helmond, zoon van Leendert Kool en Hildegard (Hilde) Sagasser (zie VII-c). Rudi trouwde met Gonny van der Wal. Gonny is geboren op in Gorinchem, dochter van Govert van der Wal en Hendrina Johanna de Goey. Kinderen van Rudi en Gonny:

5 1 Birgitte Monique Kool, geboren op in Hendrik Ido Ambacht. Volgt IXe. 2 Saskia Eveline Kool, geboren op in Heenvliet. Volgt IX-f. IX-e Birgitte Monique Kool is geboren op in Hendrik Ido Ambacht, dochter van Rudolf Leendert (Rudi) Kool (zie VIII-c) en Gonny van der Wal. Birgitte trouwde, 32 jaar oud, op in Riehen (Zwitserland) met Jan Alexander Nagy, 33 jaar oud. Jan is geboren op in Vlaardingen, zoon van Mamdouh Nagy en Elly Bijleveld. IX-f Saskia Eveline Kool is geboren op in Heenvliet, dochter van Rudolf Leendert (Rudi) Kool (zie VIII-c) en Gonny van der Wal. Saskia begon een relatie met Minor Brandon. Minor is geboren in USA. VII-d Margarete (Greet) Sagasser is geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië), dochter van Karl Sagasser (zie VI-c) en Margarete Johanna Eger. Greet is overleden op in Oosterhout (NB), 88 jaar oud. Zij is begraven op in Apeldoorn (Heidehof). Greet trouwde, 23 jaar oud, op in Gorinchem met Dirk Jan Willem (Dick) de Gier, 23 jaar oud. Dick is geboren op in Gorinchem, zoon van Dirk Jan Willem (Jan) de Gier en Willemijntje Leenman. Dick is overleden op in Apeldoorn, 36 jaar oud (oorzaak: Ongeval in Apeldoorn). Hij is begraven op in Apeldoorn (Heidehof). Kinderen van Greet en Dick: 1 Alfred (Alfred) de Gier, geboren op in Amsterdam. Volgt VIII-d. 2 Marianne (Marianne) de Gier, geboren op in Apeldoorn. Volgt VIIIe. 3 Ronald (Ronald) de Gier, geboren op in Apeldoorn. 4 Hans (Hans) de Gier, geboren op in Apeldoorn. Volgt VIII-f. 5 Inge Margarete (Inge) de Gier, geboren op in Apeldoorn. Volgt VIII-g. VIII-d Alfred (Alfred) de Gier is geboren op in Amsterdam, zoon van Dirk Jan Willem (Dick) de Gier en Margarete (Greet) Sagasser (zie VII-d). Alfred trouwde, 27 jaar oud, op in Heerlen met Johanna Catharina Martini (Martineke) Kosters, 26 jaar oud, nadat zij in 1972 in Heerlen in ondertrouw zijn gegaan. Het kerkelijk huwelijk vond plaats op in Heerlen. Martineke is geboren op in Heerlen, dochter van Jan (Jan) Kosters en Anna Catharina (Anni) Kuijk. Kinderen van Alfred en Martineke: 1 Jolanda Dominica (Dominique) de Gier, geboren op in Kingston, Jamaica. 2 Ramon Ernesto Martijn (Martijn) de Gier, geboren op in San Felix, Venezuela. 3 Annamaria Rosalinda (Anne-rose) de Gier, geboren op in Enschede. VIII-e Marianne (Marianne) de Gier is geboren op in Apeldoorn, dochter van Dirk Jan Willem (Dick) de Gier en Margarete (Greet) Sagasser (zie VII-d). Marianne ging samenwonen met Joop (Joop) N.N.. VIII-f Hans (Hans) de Gier is geboren op in Apeldoorn, zoon van Dirk Jan Willem (Dick) de Gier en Margarete (Greet) Sagasser (zie VII-d). Hans trouwde met Gudrun Köster. Kinderen van Hans en Gudrun: 1 Dochter 1 de Gier, geboren in Elst. 2 Dochter 2 de Gier.

6 VIII-g Inge Margarete (Inge) de Gier is geboren op in Apeldoorn, dochter van Dirk Jan Willem (Dick) de Gier en Margarete (Greet) Sagasser (zie VII-d). Inge trouwde met Paul (Paul) Oosterbaan. Kind van Inge en Paul: 1 Nienke Elleke Oosterbaan. VII-e Kurt (Koert) Sagasser is geboren op in Gorinchem, zoon van Karl Sagasser (zie VI-c) en Margarete Johanna Eger. Koert is overleden op in Emmen, 59 jaar oud. Hij is begraven in Gorinchem. Koert trouwde, 26 jaar oud, op in Gorinchem met Emma Catharina (Emmy) Nieuwstad, 25 jaar oud. Emmy is geboren op in Haarlem, dochter van Jan Pieter Nieuwstad en Catharina de Gelder. Kinderen van Koert en Emmy: 1 Catharina Yvonne (Ineke) Sagasser, geboren op in Arnhem. Volgt VIII-h. 2 Karel Albert (Karel) Sagasser, geboren in 1954 in Arnhem. Volgt VIII-i. 3 Josephine Irene (José) Sagasser, geboren op in Arnhem. Volgt VIII-j. 4 Robert Jan (Rob) Sagasser, geboren in Margaretha Hiltje (Greetje) Sagasser, geboren in VIII-h Catharina Yvonne (Ineke) Sagasser is geboren op in Arnhem, dochter van Kurt (Koert) Sagasser (zie VII-e) en Emma Catharina (Emmy) Nieuwstad. Ineke trouwde, 46 jaar oud, op met Donald Herman Johannes Maria Verheijen, 49 jaar oud. Donald is geboren op in Nijmegen, zoon van Frans Verheijen en Wilhelmina Johanna Maria Bruineman. Kinderen van Ineke en Donald: 1 Lennart Frans Verheijen, geboren op in s Hertogenbosch. 2 Ellen Johanna Verheijen, geboren op in s Hertogenbosch. VIII-i Karel Albert (Karel) Sagasser is geboren in 1954 in Arnhem, zoon van Kurt (Koert) Sagasser (zie VII-e) en Emma Catharina (Emmy) Nieuwstad. Karel trouwde met Anja Elizabeth (Anja) Fransen. Anja is een dochter van Pieter Fransen en Geertruida Grietje Boerma. VIII-j Josephine Irene (José) Sagasser is geboren op in Arnhem, dochter van Kurt (Koert) Sagasser (zie VII-e) en Emma Catharina (Emmy) Nieuwstad. José trouwde, 36 jaar oud, op in Houten met Izaak (Ies) Palies, 41 jaar oud. Ies is geboren op in Utrecht. Kinderen van José en Ies: 1 Elizabeth Jenny (Lieke) Palies, geboren op in Houten. 2 Fouad Joshua Palies, geboren op Alexander Joeri (Sacha) Palies, geboren op in Nieuwegein. VI-d Ferdinand Sagasser is geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië), zoon van Josef Gregor Sagasser (zie V-b) en Franziska Hoffmann. Ferdinand trouwde, 26 jaar oud, op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië) met Hermine Wünsch, 33 jaar oud. Hermine is geboren op Hermine is overleden op , 81 jaar oud.

7 Kinderen van Ferdinand en Hermine: 1 Marta Sagasser, geboren op Marta is overleden op , 50 jaar oud. 2 Gertrud Sagasser, geboren op Volgt VII-f. VII-f Gertrud Sagasser is geboren op , dochter van Ferdinand Sagasser (zie VI-d) en Hermine Wünsch. Gertrud is overleden op , 84 jaar oud. Gertrud trouwde met Karl Treml. Karl is overleden. Kinderen van Gertrud en Karl: 1 Karl-Heinz Treml. 2 Eva Treml. VI-e Gustav Sagasser is geboren op in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië), zoon van Josef Gregor Sagasser (zie V-b) en Franziska Hoffmann. Gustav trouwde met Marthe Kroth. Gegenereerd met Aldfaer versie 4.2 op :07

Kwartierstaat van Margarete (Greet) Sagasser. Generatie 1 ( kwartierdrager )

Kwartierstaat van Margarete (Greet) Sagasser. Generatie 1 ( kwartierdrager ) Kwartierstaat van Margarete (Greet) Sagasser Generatie 1 ( kwartierdrager ) 1 Margarete (Greet) Sagasser, geboren op 22-12-1919 in Reichenberg (nu Liberec, Tsjechië). Notitie bij Greet: 1. Geboortedatum:

Nadere informatie

1 Feb Eerste generatie

1 Feb Eerste generatie Eerste generatie 1. Joannes 1 Schimmel, overige namen Jan Schimmel, geboren CA. 1770 te Bussum (Gooise Meren), overleden 10 maart 1818 te Bussum (Gooise Meren). hij trouwde Antonia Schoonhoord, getrouwd

Nadere informatie

Parenteel van Johannes Petrus (Jan) Noordermeer

Parenteel van Johannes Petrus (Jan) Noordermeer Parenteel van Johannes Petrus (Jan) Noordermeer 1 Johannes Petrus (Jan) Noordermeer is geboren in 1862 in Bergschenhoek (ZH). Jan is overleden. Jan is de biologische vader van het kind van Cornelia van

Nadere informatie

16 Dec Eerste generatie. 1. Johan Heinrich Michael 1 Schimmel, geboren CA hij trouwde Catharina Elizabeth Beltmann, getrouwd VR

16 Dec Eerste generatie. 1. Johan Heinrich Michael 1 Schimmel, geboren CA hij trouwde Catharina Elizabeth Beltmann, getrouwd VR Eerste generatie 1. Johan Heinrich Michael 1 Schimmel, geboren CA. 1720. hij trouwde Catharina Elizabeth Beltmann, getrouwd VR. 1752. 2. i. Frederik Willem Bernard 2 Schimmel geboren op CA. 1 april 1752.

Nadere informatie

pagina 2 van 8 Holzappel. Johannes is overleden op vrijdag in Utrecht, 89 jaar oud. Johannes trouwde, 34 jaar oud, op woensdag i

pagina 2 van 8 Holzappel. Johannes is overleden op vrijdag in Utrecht, 89 jaar oud. Johannes trouwde, 34 jaar oud, op woensdag i pagina 1 van 8 Parenteel van Johannes Honig 1 Johannes Honig is geboren in 1620 in Oberdorfelden. Johannes is overleden vóór 1720, ten hoogste 100 jaar oud. Johannes trouwde met Anna Christina N. Kinderen

Nadere informatie

Parenteel van Christoph Pilgram

Parenteel van Christoph Pilgram Parenteel van Christoph Pilgram 1 Christoph Pilgram is geboren in 1586 in Bad Sacha.Dl. Christoph is overleden, 51 of 52 jaar oud. Hij is begraven op donderdag 2 september 1638 in Bad Sacha.Dl. Christoph

Nadere informatie

Parenteel van Godefridus (Goord) van Zantvliet

Parenteel van Godefridus (Goord) van Zantvliet Parenteel van Godefridus (Goord) van Zantvliet 1 Godefridus (Goord) van Zantvliet is geboren op 14-07-1865 in Steenbergen. Goord is overleden op 07-11-1946 in Wouw, 81 jaar oud. Goord trouwde met Anna

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Adriaan Steur, overl. 04-09-1786 te Hontenisse. Hij trouwde Elisabeth Bal, getrouwd 19-08-1780 te Hontenisse, geb. 17-04-1749 te Ossenisse, overl. 15-08-1802 te Hontenisse. 2. i. Pieter

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Joannes Antonius Bakker, geb. 1773, overl. 26-11-1838 te Nijmegen. Huwelijksregister R.K. Statie der Minderbroeders Nijmegen 1659-1811 (RBS 1224/281) Van beroep winkelier. Hij trouwde

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Pieters (Peters)

Fragment-genealogie fam. Pieters (Peters) Fragment-genealogie fam. Pieters (Peters) Familienaam die is afgeleid van de voornaam Pieter (Peter). I Bartholomeus PETERS. Hij trouwt met Johanna CREWEN ook genaamd Creuwen. 1 Petrus PETERS, ged. op

Nadere informatie

Kwartierstaat van Gerhardus Johannes Bernardus (Gait) Arkes

Kwartierstaat van Gerhardus Johannes Bernardus (Gait) Arkes Kwartierstaat van Gerhardus Johannes Bernardus (Gait) Arkes Generatie 1 (proband) 1 C19070207GE1 1 Gerhardus Johannes Bernardus (Gait) Arkes (afb. 1), geboren op 07-02-1907 in Almelo. Gait is overleden

Nadere informatie

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 8 Nicolaas Luijten (Maaseik)

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 8 Nicolaas Luijten (Maaseik) HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 8 Nicolaas Luijten (Maaseik) Voornaamste woonplaatsen van deze tak: Brussum; Kerkrade; Maaseik; ; Swalmen; Sao Paolo (Brazilië); Update maart 2018 (correcties en aanvullingen

Nadere informatie

Parenteel van Ari (Arien) Jansz Kwant (ook: Quant)

Parenteel van Ari (Arien) Jansz Kwant (ook: Quant) Parenteel van Ari (Arien) Jansz Kwant (ook: Quant) I Ari (Arien) Jansz Kwant (ook: Quant) is geboren in 1790 in Heer Huijgenwaert, zoon van Joannes (Jan) Claasz Quant (Quand, Kwant) en Trijntje (Catherina)

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ)

Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ) Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ) De naam Lemmens is afkomstig van de voornaam Lemmen ( een vleinaam voor Lambertus). Omdat deze naam veelvuldig voorkwam in onze contreien, zijn er heel

Nadere informatie

16 Christiaan Huberti Schrickx. Hij is gedoopt op in Groot-Zundert.

16 Christiaan Huberti Schrickx. Hij is gedoopt op in Groot-Zundert. Generatie 5 ( betovergrootouders ) 16 Christiaan Huberti Schrickx. Hij is gedoopt op 26-03-1757 in Groot-Zundert. Afbeelding 11 RK Doopboek Groot-Zundert Christiaan is overleden, 37 jaar oud. Hij is begraven

Nadere informatie

Genealogie van Reinier NOLDUS

Genealogie van Reinier NOLDUS Genealogie van Reinier NOLDUS Uitgezocht door: Lucien Pijper, Rijksweg 52, 5941 AE Velden I.1 Reinier NOLDUS. Gehuwd met Maria JANSSEN. 1. Anna Maria NOLDUS, gedoopt op 28 november 1790 te Venlo (getuige(n):

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Adrianus de Keijser, geb. te Gastel. Afkomstig uit Gastel. Hij trouwde Petronilla Boerkens, getrouwd 07-01-1759 te Halsteren. i. Anna de Keijser, geb. 09-10-1759 te Halsteren. Getuigen

Nadere informatie

Kwartierstaat van Henricus Joannes Wilhelmus (Henk) Degenhart

Kwartierstaat van Henricus Joannes Wilhelmus (Henk) Degenhart Kwartierstaat van Henricus Joannes Wilhelmus (Henk) Degenhart Generatie 1 ( kwartierdrager ) 1 Henricus Joannes Wilhelmus (Henk) Degenhart, geboren op vrijdag 13 februari 1942 om 15:00 in Amsterdam. Hij

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Johan Caspar Busch. Hij trouwde Veronica Theresia Wassenaar. 2. i. Benedictus Busch geb. 1754. Tweede generatie 2. Benedictus Busch, geb. 1754 te Utrecht, overl. 24-01-1827 te Groningen.

Nadere informatie

Fragment-genealogie familie Wouters

Fragment-genealogie familie Wouters 21 Fragment-genealogie familie Wouters Fon Weusten De naam Wouters komt van Walt(h)er, wat zoveel betekent als heerser over het leger, legeraanvoerder. Verwante namen zijn onder andere: Welters, Wolter(s),

Nadere informatie

5. Johannes Consemulder, geboren te Bergen op Zoom op

5. Johannes Consemulder, geboren te Bergen op Zoom op Parenteel van Wilhelmus Consemulder. Generatie I I. Wilhelmus Consemulder, gedoopt te Breda op zaterdag 12 december 1795, trouwt met Cornelia Schenkenberg, gedoopt te Bergen op Zoom op zondag 27 augustus

Nadere informatie

Godri[e] - Gadri[e] - Goderi[e] --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Godri[e] - Gadri[e] - Goderi[e] -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ouders 2 Joannes Stepanus Stevens X Joanna Adriana Sijmonssen Antwerpen - 02/03/1659 Geboren 02/12/1652 Zundert - 21/09/1681 Gehuwd Zundert - [< 1697] Overleden - 2.1 Maria X1 Gerardus Paschaelis Adriaensen

Nadere informatie

LIJST VAN TE ONTEIGENEN ONROERENDE ZAKEN ONTEIGENINGSPLAN HARNASCHPOLDER ZUID VERZOEKENDE INSTANTIE: BEDRIJVENSCHAP HARNASCHPOLDER

LIJST VAN TE ONTEIGENEN ONROERENDE ZAKEN ONTEIGENINGSPLAN HARNASCHPOLDER ZUID VERZOEKENDE INSTANTIE: BEDRIJVENSCHAP HARNASCHPOLDER LIJST VAN TE ONTEIGENEN ONROERENDE ZAKEN ONTEIGENINGSPLAN HARNASCHPOLDER ZUID VERZOEKENDE INSTANTIE: BEDRIJVENSCHAP HARNASCHPOLDER Van de onroerende zaak, kadastraal bekend, gemeente Schipluiden Grondplan

Nadere informatie

Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1

Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1 Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1 I Martinus SCHEIJEN, gedoopt 1 januari 1661 te Schin op Geul, overleden 6 maart 1746 te Schin op Geul, 85 jaar oud. Martinus is getrouwd op 20 april 1681 te Schin

Nadere informatie

Parenteel van Willem van Dielen (van Deelen)

Parenteel van Willem van Dielen (van Deelen) Parenteel van Willem van Dielen (van Deelen) 1 Willem van Dielen. Willem trouwde met Margaretha Cocken. Kind van Willem en Margaretha: 1 Jan van Dielen, geboren in Bergen. Volgt 1.1. 1.1 Jan van Dielen

Nadere informatie

Parenteel van Gerardus van Vlimmeren

Parenteel van Gerardus van Vlimmeren pagina 1 van 5 Parenteel van Gerardus van Vlimmeren I Gerardus van Vlimmeren. Gerardus trouwde met Anna Cornelia Mensen. Kind van Gerardus en Anna: 1 Johannes van Vlimmeren, geboren op 13 september 1877

Nadere informatie

Kinderen van Johannis Kilwinger en Jannigje Alplas: 1.1 Peter Gijsbert Kilwinger, geboren op zaterdag 4 februari 1809 in Woudrichem.

Kinderen van Johannis Kilwinger en Jannigje Alplas: 1.1 Peter Gijsbert Kilwinger, geboren op zaterdag 4 februari 1809 in Woudrichem. Genealogie van Pieter Kilwinger inderen van Peter Gijsbert Kilwinger en Johanna Mutsaards: 1.1.1 Johanna Maria Kilwinger, geboren op woensdag 17 februari 1836 in Stratum. Johanna Maria is overleden op

Nadere informatie

Genealogie van Mathias Joseph SPARLA

Genealogie van Mathias Joseph SPARLA Ge ne alogie van Mathias Jose ph SPARLA Uitgezocht door: Lucien Pijper, Rijksweg 52, 5941 AE Velden 077-4722068 of pijper-velden@planet.nl I.1 Mathias Jose ph SPARLA. Gehuwd met Anna Maria MÜLLERS (Mullenders).

Nadere informatie

GENERATIE III = C CHRISTIAAN PIETER TAK. Christiaan Pieter Tak 1

GENERATIE III = C CHRISTIAAN PIETER TAK. Christiaan Pieter Tak 1 GENERATIE III = C CHRISTIAAN PIETER TAK Christiaan Pieter Tak 1 C.4.17 : (2) Cristiaan Pieter Luitwieler, geboren in Vlissingen op 14 November 1809 en gestorven in Vlissingen op 19 Juli 1859, beroep Prediker

Nadere informatie

Kanaal van Deurne Afwateringskanaal 1861

Kanaal van Deurne Afwateringskanaal 1861 1859 Geboren, gestorven, getrouwd en scheepvaart in Meijel Vanaf 1854 kende peeldorp Meijel volop scheepvaart. Daarvoor was in 1853 immers de Noordervaart uitgediept en de Helenavaart gegraven. In 1861

Nadere informatie

abstract jaar verandering in het aantal voornamen officiële naam en roepnaam voornaamkeuze van traditie naar mode % traditionele vernoeming

abstract jaar verandering in het aantal voornamen officiële naam en roepnaam voornaamkeuze van traditie naar mode % traditionele vernoeming 7--05 60 50 jaar verandering in het aantal voornamen Gerrit Bloothooft en David Onland UiL OTS, Universiteit Utrecht abstract Een voornaam kiezen ouders niet zomaar voor hun kind. Ze worden in de keuze

Nadere informatie

Genealogie van Joannes HANGHS. Door: Lucien Pijper Rijksweg 52, 5941 AE Velden

Genealogie van Joannes HANGHS. Door: Lucien Pijper Rijksweg 52, 5941 AE Velden Genealogie van Joannes HANGHS Door: Lucien Pijper Rijksweg 52, 5941 AE Velden I.1 Joannes HANGHS, begraven op 10 november 1774 te Weert. Gehuwd voor de kerk op 7 februari 1768 te Weert (RK) (getuige(n):

Nadere informatie

Onderstaande personen zijn vernoemd naar het nog bestaande erve Bussink aan de Dijkerhoekweg; het werd voor het eerst genoemd in 1645.

Onderstaande personen zijn vernoemd naar het nog bestaande erve Bussink aan de Dijkerhoekweg; het werd voor het eerst genoemd in 1645. BUSSINK Onderstaande personen zijn vernoemd naar het nog bestaande erve Bussink aan de Dijkerhoekweg; het werd voor het eerst genoemd in 1645. De naam Bussink komt overigens veel voor in het Oosten van

Nadere informatie

Genealogie van Guilielmus Cornelii Gabriëls. Generatie I. Generatie II. Generatie III. Generatie IV

Genealogie van Guilielmus Cornelii Gabriëls. Generatie I. Generatie II. Generatie III. Generatie IV Genealogie van Guilielmus Cornelii Gabriëls. Generatie I I. Guilielmus Cornelii Gabriëls, begr. te Meerle op 9 aug 1679, relatie met Margareta Huybrechts Vermeeren, begr. te Meerle op 9 nov 1679. Uit deze

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Stassen

Fragment-genealogie fam. Stassen Fragment-genealogie fam. Stassen (zie ook: Houthems Verleden, H.J.J. Philippens, uitg. 1983, pag. 189 e.v.) De naam Stassen is ontstaan uit de roepnaam Stas, afkomstig van Eustachius hetgeen "de vruchtbare"

Nadere informatie

PERSBERICHT embargo tot 2 april 2014

PERSBERICHT embargo tot 2 april 2014 PERSBERICHT embargo tot 2 april 2014 Het Meertens Instituut heeft de Nederlandse Voornamenbank uitgebreid met populariteitslijsten. Voor Nederland, maar ook voor provincies, regio s en gemeenten worden

Nadere informatie

Parenteel van Henricus Degenhart

Parenteel van Henricus Degenhart Parenteel van Henricus Degenhart 1 Henricus Degenhart is geboren omstreeks 1760 in?. Henricus is overleden omstreeks 09-06-1809 in Kampen, ongeveer 49 jaar oud. Hij is begraven op 09-06-1809 in Kampen

Nadere informatie

Fragment genealogie familie Jennekens

Fragment genealogie familie Jennekens Fragment genealogie familie Jennekens Fon Weusten I: Henricus JENNIKENS Hij huwde op 1 mei 1764 te Valkenburg voor de kerk met Maria Gertrudis LEMMENS. 1. Jan Mathijs JENNEKENS, volgt onder [II]. II: Jan

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie. Derde generatie

Eerste generatie. Tweede generatie. Derde generatie 1. Antonius van Berkel. Hij trouwde Petronella Keth. 2. i. Peter van Berkel geb. 1788. Eerste generatie Tweede generatie 2. Peter van Berkel, geb. 1788, overl. 29-03-1865 te Uden. Hij trouwde Cornelia

Nadere informatie

OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH RIETDIJK 19 Arie van den Bogaart een landbouwer uit Schijndel is in 1832 de eigenaar van dit huis (sectie: E130). Hij bezit ook het huis er naast Rietdijk D (verdwenen

Nadere informatie

De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van

De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van door 1 mei 2016 De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van Generatie 1 1. Jacob Jasperszoon Ulden Van. Generatie 2 2.

Nadere informatie

Genealogie van Francis Philip AQUINA. Uitgezocht door: Pijper Lucien, Rijksweg 52, 5941 AE Velden

Genealogie van Francis Philip AQUINA. Uitgezocht door: Pijper Lucien, Rijksweg 52, 5941 AE Velden Genealogie van Francis Philip AQUINA Uitgezocht door: Pijper Lucien, Rijksweg 52, 5941 AE Velden I.1 Francis Philip AQUINA. Gehuwd voor de kerk ca 1785 Dorothea Maria JANSSEN. 1. Maria Catharina AQUINA,

Nadere informatie

X.388 Catharina BESSELING, geboren op te Wognum, overleden op

X.388 Catharina BESSELING, geboren op te Wognum, overleden op VIII.64 Johannes BESSELING, bouwman, landman, geboren op 17-04-1851 te Zwaag, overleden op 05-07-1922 op 71-jarige leeftijd, begraven op 08-07-1922 te Zwaag. Gehuwd op 23-jarige leeftijd op 03-05-1874

Nadere informatie

Uit dit huwelijk een zoon: 1. Albertus, geb. te Vriezenveen op 8 apr 1814, ovl. (71 jaar oud) te Amsterdam op 11 dec 1885, volgt II

Uit dit huwelijk een zoon: 1. Albertus, geb. te Vriezenveen op 8 apr 1814, ovl. (71 jaar oud) te Amsterdam op 11 dec 1885, volgt II Genealogie van Albertus Busweiler. Generatie I I. Albertus Busweiler, zn. van Johan Godtfried Buschweiler en Wijntje Hendriks Boone, geb. te Elburg op 22 mei 1783, ovl. (35 jaar oud) te Amsterdam op 10

Nadere informatie

Huwelijkse bijlage: doopbewijs van Anna Maria Bionda, Neerbosch

Huwelijkse bijlage: doopbewijs van Anna Maria Bionda, Neerbosch Dopeling Leendert N.n. Vader N.n. N.n. Moeder Antje van der Stoel Datum doop 14-11-1802 Geboortedatum 29-10-1802 Opmerkingen Oosterkerk; kind: onegt Wonende in 't Hang Bron DTB Rotterdam Doop gereformeerd

Nadere informatie

Parenteel van Michael de Bont. Generatie I. Generatie II. Generatie III

Parenteel van Michael de Bont. Generatie I. Generatie II. Generatie III Parenteel van Michael de Bont. Generatie I I. Michael de Bont, trouwt met Joanna Torians. Uit dit huwelijk een zoon: 1. Cornelis de Bont, gedoopt te Alphen op zondag 25 februari 1748, overleden (ongeveer

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Ackermans

Fragment-genealogie fam. Ackermans Fragment-genealogie fam. Ackermans De naam Ackermans kan evenals Akkermans en Van den Akker duiden op een naam voor een persoon die op of bij een plek woonde, die bekend stond als De(n) Akker. Mogelijk

Nadere informatie

Generatie 1 Willem () van Denderen, is geboren rond 1650 te Neerloon, Noord-Brabant,dagloner van beroep, trouwde met Wilhelmina (de Kleijn?

Generatie 1 Willem () van Denderen, is geboren rond 1650 te Neerloon, Noord-Brabant,dagloner van beroep, trouwde met Wilhelmina (de Kleijn? Generatie 1 Willem () van Denderen, is geboren rond 1650 te Neerloon, Noord-Brabant,dagloner van beroep, trouwde met Wilhelmina (de Kleijn?) Generatie 2 Johannes Willemsz van Denderen, zoon van Willem

Nadere informatie

Parenteel van Hendrikus Hubertus van de Lisdonk ( )

Parenteel van Hendrikus Hubertus van de Lisdonk ( ) Generatie I I Hendrikus Hubertus van de Lisdonk (Hendrik), zoon van Jan Baptist van de Lisdonk en Anna Maria van Laarhoven, is geboren op donderdag 30 september 1858 te Hilvarenbeek, is als geboren aangegeven

Nadere informatie

Genealogie van Jan Hendrikse van Gils

Genealogie van Jan Hendrikse van Gils pagina 1 van 10 Genealogie van Jan Hendrikse van Gils I Jan Hendrikse van Gils. Jan ging in ondertrouw op 22 juni 1765 in Oosterhout met Catharina Ansems. Catharina ging later in ondertrouw op 19 juli

Nadere informatie

Parenteel van Gommert Pietersen van Geel

Parenteel van Gommert Pietersen van Geel Parenteel van Gommert Pietersen van Geel 1 Gommert Pietersen van Geel is geboren in 1624 in Zevenbergen. Gommert is Notitie bij overlijden van Gommert: Overleden rond 1676. Gommert: (1) trouwde, 24 of

Nadere informatie

Genealogie van Eeuwit? Buijtenhek

Genealogie van Eeuwit? Buijtenhek Genealogie van Eeuwit? Buijtenhek I Eeuwit? Buijtenhek. Kinderen van Eeuwit uit onbekende relatie: 1 Cornelis Eeuwits Buijtenhek [DEK_57]. Volgt II-a. 2 Dirk Eeuwits (Evertsz) Buijtenhek [DEK_86]. Volgt

Nadere informatie

De nakomelingen van Isak de Graaf

De nakomelingen van Isak de Graaf een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Isak de Graaf door 28 mei 2016 De nakomelingen van Isak de Graaf Generatie 1 1. Isak de Graaf. Hij is getrouwd met Catrijn van Rijn. Zij kregen 3 kinderen:

Nadere informatie

Stamreeks van Andries de Rooij 1725 naar Hennie de Rooij door Everardus Rollema 2014

Stamreeks van Andries de Rooij 1725 naar Hennie de Rooij door Everardus Rollema 2014 Stamreeks van Andries de Rooij 1725 naar Hennie de Rooij door Everardus Rollema 2014 I. Andries de Rooij, geboren Den Haag omstreeks 1725, overleden aan de tering, aangifte Den Haag om begraven te worden

Nadere informatie

Stamboomverschil Rens van der Heijden en Rini van der Heijden. Vraag: Welke Lambertus is met Helena Aert der Kinderen getrouwd?.

Stamboomverschil Rens van der Heijden en Rini van der Heijden. Vraag: Welke Lambertus is met Helena Aert der Kinderen getrouwd?. Stamboomverschil Rens van der Heijden en Rini van der Heijden Vraag: Welke Lambertus is met Helena Aert der Kinderen getrouwd?. Inleiding De stambomen zijn onafhankelijk van elkaar gemaakt. Het vergelijken

Nadere informatie

De nakomelingen van Cornelis van Werkhoven

De nakomelingen van Cornelis van Werkhoven een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Cornelis van Werkhoven door 2 mei 2016 De nakomelingen van Cornelis van Werkhoven Generatie 1 1. Cornelis van Werkhoven. Hij is getrouwd (1) op 23 mei

Nadere informatie

De nakomelingen van Albert Borman

De nakomelingen van Albert Borman een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Albert Borman door 26 December 2018 De nakomelingen van Albert Borman Generatie 1 1. Albert Borman, is geboren op 1 januari 1795 te Baambrugge. Hij is

Nadere informatie

Parenteel van Joannes Hubertus (jan hubert)

Parenteel van Joannes Hubertus (jan hubert) pagina 1 van 5 Parenteel van Joannes Hubertus (jan hubert) Vos 1 87 1 Joannes Hubertus (jan hubert) Vos (afb. 1 ) is geboren op 03-07-1852 in Eckelrade, zoon van Wilhelmus Vos en anna Pleumeeckers. Joannes

Nadere informatie

Stamboom dossier. Petronella (Pieta) Theodora Schoenmakers ( ) Gehuwd Johan Bloemen ( )

Stamboom dossier. Petronella (Pieta) Theodora Schoenmakers ( ) Gehuwd Johan Bloemen ( ) Stamboom dossier Petronella (Pieta) Theodora (1906-1996) Gehuwd Johan Bloemen (1907-1986) Update 1.3 150518 door Ir. René A.M. Martens RI Msc Geboren Boxmeer - 29 mei 1906 Vader: Theodorus (1862-1945)

Nadere informatie

De nakomelingen van Carl Kalhorn

De nakomelingen van Carl Kalhorn een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Carl Kalhorn door 6 februari 2017 De nakomelingen van Carl Kalhorn Generatie 1 1. Carl Kalhorn. Hij is getrouwd met Anna Grau. Carl August Franz Kalhorn,

Nadere informatie

Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van de akten in de parochieregisters van Leuven, aangevuld met enkele andere bronnen.

Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van de akten in de parochieregisters van Leuven, aangevuld met enkele andere bronnen. Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van de akten in de parochieregisters van Leuven, aangevuld met enkele andere bronnen. Een 24-tal akten konden niet worden geplaatst en deze zijn achteraan

Nadere informatie

Parenteel van Wouter Brokx

Parenteel van Wouter Brokx Parenteel van Wouter Brokx 1 Wouter Brokx. Hij is begraven op 30-09-1706 in Gilze (nbr,nld). Wouter trouwde met Adriana Adrianus van den Erven. Kinderen van Wouter en Adriana: 1 Adrianus Wouter Brokx.

Nadere informatie

Parenteel van Jasper Gijsberts van Namen

Parenteel van Jasper Gijsberts van Namen Parenteel van Jasper Gijsberts van Namen 1 Jasper Gijsberts van Namen. Kind van Jasper uit onbekende relatie: 1 Antonie Jaspers van Namen, geboren op 27-09-1637 in Oirschot. Volgt 1.1. 1.1 Antonie Jaspers

Nadere informatie

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 3

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 3 HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 3 Jan Luijten ca. 1620-1694, Belangrijkste woonplaatsen van deze tak: Beek; Geleen;. Update april 2018 (correcties en aanvullingen in rood) Bijlage uit: Heerlijk Leven,

Nadere informatie

Andere "van den Worm" takken in Holland vanaf 1622 Gesorteerd naar geboortedatum en trouwdag Geb.datum Geb.plaats Trouwdag Trouwplaats

Andere van den Worm takken in Holland vanaf 1622 Gesorteerd naar geboortedatum en trouwdag Geb.datum Geb.plaats Trouwdag Trouwplaats Andere "van den Worm" takken in Holland vanaf 1622 Gesorteerd naar geboortedatum en trouwdag 03.12.2016 01.08.1622 Amsterdam Grietje Simon de Bok 14.03.1627 Velp Neeltje Joris Jorisse 02.11.1633 Valkenburg

Nadere informatie

Werkgroep Genealogie

Werkgroep Genealogie Werkgroep Genealogie De werkgroep bestaat uit Bart van Schijndel en Anny Janssen. doelstelling: A. Het adviseren van (aankomende) genealogen. Voor vragen kunt u terecht bij de werkgroep. Gegevens uit het

Nadere informatie

Parenteel van Ernst Casijnsz van Oldenbarnevelt

Parenteel van Ernst Casijnsz van Oldenbarnevelt Parenteel van Ernst Casijnsz van Oldenbarnevelt 1 Ernst Casijnsz van Oldenbarnevelt. Ernst trouwde met Margriet N.N.. Kind van Ernst en Margriet: 1 Reiyner Ernstz van Oldenbarnevelt. Volgt 2. 2 Reiyner

Nadere informatie

Parent eel van Rudolph Anthon

Parent eel van Rudolph Anthon (4-3-2015) Leendert Brouwer - PARENTEEL RUDOLPH.pdf Page 1 Parent eel van Rudolph Anthon Kuhlenschmidt I Rudolph Anthon Kuhlenschmidt is geboren omstreeks 1720 in Alverdissen, Duitsland. Hij is gedoopt

Nadere informatie

Anderhalve eeuw in Oisterwijk. Vugts Vugts

Anderhalve eeuw in Oisterwijk. Vugts Vugts Vugts Anderhalve eeuw in Oisterwijk 148. Vugts Aart Adriaan Vugts en Johanna Peter Vrients zijn 7 november 1784 voor de oisterwijkse dominee getrouwd. Aart of Arnoldus heet bij zijn eerste huwelijk geboren

Nadere informatie

Parenteel van Radbolt I Heer van Egmond

Parenteel van Radbolt I Heer van Egmond Parenteel van Radbolt I Heer van Egmond 1 Egmond 1 Radbolt I Heer van Egmond (afb. 1). Kind van Radbolt uit onbekende relatie: 1 Wolbrand van Egmond, geboren in 900 in Slot de Hoef Egmond Binnen. Volgt

Nadere informatie

Man of vrouw Gehuwd met Jaar Plaats Generatie

Man of vrouw Gehuwd met Jaar Plaats Generatie Totaalindex Van Veen [Dit document is onderdeel van de omgekeerde parenteel Van Veen. Zie voor de verzamelde gegevens over mijn voorouders https://familiesporen.wordpress.com/.] Bij echtparen staan het

Nadere informatie

De nakomelingen van Johannes van Spanje

De nakomelingen van Johannes van Spanje een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Johannes van Spanje door 8 maart 2017 De nakomelingen van Johannes van Spanje Generatie 1 1. Johannes van Spanje, zoon van Gijsbert van Spanje, is geboren

Nadere informatie

De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege)

De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege) een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege) door 11 november 2016 De nakomelingen van Arnoldus Jacobus Legius (De Lege) Generatie 1 1. Arnoldus Jacobus Legius

Nadere informatie

OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH HONDSTRAAT 7 Dit pand kunnen we beschouwen als het stamhuis van de familie van der Heijden de latere Brouwerstak (hiervoor zijn gegevens gebruikt uit het boek van de familie

Nadere informatie

Parenteel van Frederik Bruins

Parenteel van Frederik Bruins Page 1 of 6 Parenteel van Frederik Bruins I Frederik Bruins is geboren in 1825 in Wijhe, zoon van Hendrika Bruins. Frederik is overleden vóór 1883, ten hoogste 58 jaar oud. verwer Frederik trouwde, 23

Nadere informatie

Parenteel van Hendrik Splinterink

Parenteel van Hendrik Splinterink Parenteel van Hendrik Splinterink I Hendrik Splinterink. Hendrik is overleden. Hendrik trouwde met Aleida Lutke Veldeman. Aleida is overleden. Kind van Hendrik en Aleida: 1 Jan Splinterink, geboren omstreeks

Nadere informatie

Parenteel van Nicolaas Hubertus Vos

Parenteel van Nicolaas Hubertus Vos pagina 1 van 5 Parenteel van Nicolaas Hubertus Vos 1 53 1 Nicolaas Hubertus Vos (afb. 1 ) is geboren op 01-08-1850 in Eckelrade-Gronsveld, zoon van Wilhelmus Vos en anna Pleumeeckers. Nicolaas Hubertus

Nadere informatie

OUDE WOONPLEKKEN IN VORSTENBOSCH LENDERSGAT 11 (voorheen Erpsche steeg, later Brakkensedijk) In 1832 is Christiaan Thomas van de Leijgraaf de eigenaar van deze woning met herberg (sectie: E111/1118/1116).

Nadere informatie

De nakomelingen van Antonij Spier

De nakomelingen van Antonij Spier een genealogieonline publicatie door 21 July 2019 Generatie 1 1. Antonij Spier, is geboren rond 1744 in Pruysminden,deu. Hij is getrouwd met Geertrui Brasz, dochter van Gesina Hoot. Zij is geboren rond

Nadere informatie

De nakomelingen van Antonij Spier

De nakomelingen van Antonij Spier een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Antonij Spier door 12 maart 2017 De nakomelingen van Antonij Spier Generatie 1 1. Antonij Spier, is geboren rond 1744 te Pruysminden,deu. Hij is getrouwd

Nadere informatie

De kwartierstaat van Henriëtta Hubert van Blijenburgh

De kwartierstaat van Henriëtta Hubert van Blijenburgh een genealogieonline publicatie De kwartierstaat van Henriëtta Hubert van Blijenburgh door 30 april 2016 De kwartierstaat van Henriëtta Hubert van Blijenburgh Generatie 1 1. Henriëtta Hubert van Blijenburgh,

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Joannes 1 Schimmel, overige namen Jan Schimmel, geboren CA. 1771 te Bussum (Gooise Meren), beroep arbeider, werkman, overleden 10 maart 1818 te Bussum hij trouwde Arnolda Gerritse Bus,

Nadere informatie

30 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer

30 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer 30 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer Generatie 1 (proband) 1 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer, geboren op 30-10-1908 in Sint - Amands. Joannes is overleden op 27-11-1944 in Gross-Rosen, 36 jaar

Nadere informatie

pagina 1 van 23 Parenteel van Matthieu / Martinus Tournier 1 Matthieu / Martinus Tournier is geboren op dinsdag 16 januari 1776 in Phisee Languedoc (France). Matthieu is overleden in Notitie bij publiceren

Nadere informatie

Parenteel van Joannes Cornelis Aartssen. Generatie I. Generatie II. Generatie III

Parenteel van Joannes Cornelis Aartssen. Generatie I. Generatie II. Generatie III Parenteel van Joannes Cornelis Aartssen. Generatie I I. Joannes Cornelis Aartssen, geboren omstreeks 1799, trouwt met Anna Maria Jansen, geboren omstreeks 1803. Uit dit huwelijk 2 zonen: 1. Antonius Adrianus

Nadere informatie

Parenteel van Hendrik Jans Dijkman

Parenteel van Hendrik Jans Dijkman Parenteel van Hendrik Jans Dijkman Een parenteel is een overzicht van (alle) nakomelingen van de stamvader in dit geval Hendrik Jans Dijkman. Bij de doop van zijn zoon Fredrik (13-03-1796) voert hij de

Nadere informatie

Verjaardags. kalender. Kleine Pathoekeweg 3, 8000 Brugge, T , F , E

Verjaardags. kalender. Kleine Pathoekeweg 3, 8000 Brugge, T , F , E ??????? Verjaardags kalender Kleine Pathoekeweg 3, 8000 Brugge, T 050 47 12 62, F 050 47 12 87, E educatief@diekeure.be, www.diekeure.be ? Meer info: janus.diekeure.be I have a dream Jeanne D Arc Nicolae

Nadere informatie