Vacatureomschrijving. adviseur educatieve werking Provinciaal Havencentrum Lillo. Vol-/deeltijds Voltijds. Inleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vacatureomschrijving. adviseur educatieve werking Provinciaal Havencentrum Lillo. Vol-/deeltijds Voltijds. Inleiding"

Transcriptie

1 Vacatureomschrijving Naam functie Organisatie Locatie Vol-/deeltijds Voltijds Vast/tijdelijk Inleiding adviseur educatieve werking Provinciaal Havencentrum Lillo Lillo, Antwerpen Contractueel De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel organiseert het Havencentrum, deel van de provincie Antwerpen, een selectieprocedure bij bevordering/aanwerving en interne/externe mobiliteit voor de functie van adviseur educatie. Het gaat hier om een voltijdse contractuele functie. Er wordt een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur aangeboden. Een vergelijkende selectieprocedure wordt afgenomen met samenstelling van een wervingsreserve die gedurende drie jaar geldig blijft na het afsluiten van het proces-verbaal. Uit de wervingsreserve zal tevens geput worden voor eventuele toekomstige vacatures in contractueel dienstverband. Situering Het Havencentrum is tot over de grenzen gekend als het informatie- en bezoekerscentrum voor de haven. Het bestaat 25 jaar en heeft als missie het voorstellen van de haven als motor van de welvaart in onze provincie, om die kennis bij jongeren bij te brengen, het maatschappelijk draagvlak te versterken en bedrijven te ondersteunen. Om dit te realiseren heeft het Havencentrum een ruim aanbod: rondleidingen in en rond de haven de tentoonstelling in het eigen gebouw informatieverschaffing via veel kanalen en dragers plaats voor ontmoetingen en vergaderingen Elk jaar leiden onze havengidsen bezoekers rond om deze boeiende sector te ontdekken, dmv. een rondvaart (voor de lagere school), een studiedag voor het vak aardrijkskunde (voor de laagste graad secundair onderwijs), een bezoek aan de bedrijven (voor 16-plussers en volwassenen), of ter gelegenheid van een van de evenementen. De functie is deel van het klein maar dynamisch educatief team, dat instaat voor de inhoudelijke werking (rondleidingen, tentoonstelling, ) en de samenwerking met de eigen havengidsen. Taakomschrijving ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN DE TAKEN Beleidsondersteunende taken: - Detecteren van behoeften en trends in het eigen werkdomein en deze terugkoppelen aan de leidinggevende. - Opvolgen van de actualiteit, trends en wetgeving. - Voorstellen doen naar optimaliseren van het beleid. - Aanleveren van voorstellen voor de opmaak van de meerjarenplanning (LT) en budget (KT), dit is zowel beleidsmatig als financieel. - Mee uitwerken van de beleidsvoorstellen. - Uitwerken, opvolgen en evalueren van beleidsacties.

2 - Bijdragen tot een milieuvriendelijke provincie/werkplek. Dienstondersteunende taken: - Voorstellen indienen tot verbetering van de interne procedures. - Bijdragen tot de optimale organisatie en interne werking van de dienst. - Verzorgen en/of opvolgen van de eigen administratie. Financiële taken : - Aanleveren van de informatie voor het financieel management. - Beheren van eigen recurrent of projectgebonden budget Projectmatige en organisatorische taken: - Uitwerken, coördineren en leiden van projecten om de werking en organisatie van de dienst te optimaliseren. - Inhoudelijk en/of organisatorisch ondersteunen bij interne en/of organisatiebrede projecten. - Ontwikkelen, uitwerken en coördineren van specifieke activiteiten (evenementen, tentoonstellingen, opleidingen, ). - Beheren en communiceren van de nodige informatie (financieel, contacten, realisatie van de doelstellingen, ) Communicatieve taken: - Opstellen van informatieve teksten. - Presenteren van informatie over eigen aanbod of de haven aan interne en externe groepen Marketing taken - Uitwerken van marketingacties voor het eigen aanbod. - Instaan voor het uitstippelen van een promotieplan naar verschillende doelgroepen. - Verzorgen van de nodige PR. Leidinggevende taken - Sturen, begeleiden en evalueren van medewerkers (de havengidsen). SPECIFIEKE TAKEN Adviseren van de leidinggevende in de verdere ontwikkeling van het beleid en specifieke projecten: - In kaart brengen van alle betrokken in- en externe partijen. - Opvolgen van de actualiteit, behoeften, nieuwe trends in de havensector (maritiem, logistiek, industrie). - Detecteren van de behoeften en opvolgen van de trends in het onderwijs (secundair onderwijs, hoger onderwijs). - Mee uitwerken van voorstellen voor het interne educatiebeleid. Ontwikkelen, uitwerken en uitvoeren van ons aanbod (dit zijn onder meer educatieve programma's, projecten, evenementen en/of opleidingen, en onze tentoonstelling): - Inzicht verwerven in de vraag door de doelgroepen (secundair onderwijs, hoger onderwijs). - Ontwikkelen, uitwerken, organiseren en coördineren van activiteiten. - Ontwikkelen en beheren van het nodige didactische materiaal, in het bijzonder ondersteunende informatie voor de rondleidingen. - Ontwikkelen van een visie voor de tentoonstelling, met een actieplan op korte en lange termijn. - Ontwikkelen en beheren van onze tentoonstelling, in samenwerking met de collega s - Inschatten van de benodigde middelen. - Inschatten van en anticiperen op risico's die de voortgang kunnen verstoren.

3 - Onderhandelen met verschillende interne en externe partijen/doelgroepen om de vooropgestelde doelen te halen. - Coördineren van de volledige praktische en logistieke organisatie (van voorbereiding met opmaak van planningen, digitaal draaiboek en/of werkschema s) van elke activiteit of elk project. - Bewaken en sturen van de (interne en/of externe) personeelsinzet nodig om de activiteiten te organiseren. - Verzekeren van een regelmatige terugkoppeling over de stand van zaken aan collega s en leidinggevende. Bewaken en evalueren van de werking ( onder andere op kwaliteit en klantgerichtheid). Onderhouden en/of uitbreiden van de contacten: - Onderhouden en uitbreiden van samenwerkingsverbanden met partners, diensten en instellingen. - Coördineren van de samenwerking tussen de interne/externe diensten voor de organisatie voor alle activiteiten die binnen zijn/haar werkdomein vallen. - Je communiceert vlot en proactief, zowel mondeling als schriftelijk, zowel in de planning als in de uitvoering Veiligheid: - Op de werkplek en tijdens de activiteiten zorg dragen voor je eigen veiligheid en gezondheid en die van anderen, rekening houdend met de instructies van je leidinggevende en je opleiding en dit naar beste vermogen en binnen de mogelijkheden. Opnemen van een coachende en ondersteunende rol naar medewerkers toe: - Ondersteunen, coachen en opvolgen van de havengidsen. - Coachen en opvolgen van andere externe medewerkers (vrijwilligers, stagiairs, freelance medewerkers, ). - Optreden als begeleider voor studenten. Profiel (Competenties) De provincie Antwerpen staat garant voor een klantgerichte en correcte aanpak. In volle samenwerking met elkaar streven we naar een kwaliteitsvol resultaat en zoeken we voortdurend naar verandering met oog op verbetering. (Het Havencentrum werkt aan een vernieuwde missie en doelstellingen zodat we heel resultaatgericht zullen werken). Op basis van onderbouwde en geïntegreerde oordelen doe je heldere en overtuigende voorstellen. Je legt oorzaken en ziet verbanden in je opdrachten, die je zo efficiënt en effectief mogelijk behandelt. Je anticipeert op mogelijke problemen en onderneemt zelf naar oplossingen toe. (Goed documenteren en doorspelen van informatie is essentieel voor een goede werking van het team). Je groot organisatietalent zorgt ervoor dat je projecten of activiteiten optimaal aanpakt en opvolgt (gestructureerd en efficiënt werken onder hoge werkdruk zijn cruciaal). Hierbij houd je rekening met de nodige samenwerking met collega s en de impact ervan op andere entiteiten (In ons kleine team is een goede teamspirit en de nodige flexibiliteit heel belangrijk). Netwerken doe je gedreven en met veel plezier om zo eventuele gezamenlijke doelen met interne en externe partners te detecteren en te realiseren (we werken met veel externe stakeholders met wie we een goede relatie onderhouden). Profiel (Kennis) - Kennis van informaticatoepassingen (Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Internettoepassingen).

4 - Kennis van projectontwikkeling en -management - Kennis van de haven (van Antwerpen en in het algemeen) of interesse en bereidheid om bij te scholen - Kennis van de onderwijssector (in Vlaanderen en in het algemeen). - Kennis van de doelgroep (in het bijzonder jarigen) in onderwijs- of vormingscontext. - Kennis van moderne communicatiemiddelen zeker met het oog op deze doelgroep. - Uitstekende kennis van Nederlands, Frans, en Engels andere talen zijn een troef Aanwervingsvoorwaarden - Burgerlijke en politieke rechten genieten. - Van onberispelijk gedrag zijn. - Kennis van het Nederlands is noodzakelijk (Een taalexamen dient te worden afgelegd door de kandidaten die niet in het bezit zijn van een Nederlandstalig getuigschrift.). - Lichamelijk geschikt zijn en een goede gezondheid genieten (medisch onderzoek van de aan te stellen kandidaat bij de geneeskundige dienst voor bepaalde onderworpen functies). Speciale normen voor kandidaten die als mindervalide zijn erkend. Aan deze voorwaarden dient voldaan te zijn bij uiterste inschrijvingsdatum. Aanwervingsvoorwaarden: diploma- en ervaringsvereisten Kandidaten dienen minimaal te beschikken over een masterdiploma (bij voorkeur in een mensgerichte opleiding) en 4 jaar relevante professionele ervaring. Aan deze voorwaarde dient voldaan te zijn bij uiterste inschrijving. Loon Bij de start: salarisschaal A1: EUR EUR. Geïndexeerd brutomaandsalaris : 2.928,00 EUR. Vorige openbare diensten worden gevalideerd. Privé-diensten kunnen worden aangerekend, mits de opgedane ervaring in het verlengde ligt van de functieomschrijving. Extralegale voordelen - Gratis hospitalisatieverzekering met mogelijkheid gezinsleden aan voordelige voorwaarden aan te sluiten. - Maaltijdcheques van 7 EUR met persoonlijke bijdrage van 1,09 EUR - 35 dagen jaarlijkse vakantie. - Extra legaal pensioen. - Diverse opleidingsmogelijkheden. Selectiedata Het competentiegericht interview zal plaatsvinden op woensdag 23 oktober 2013 in het Provinciaal Havencentrum Lillo. Het juiste uur zal vooraf aan de kandidaten gecommuniceerd worden.

5 Selectieprocedure 1. CV-screening: Bij meer dan 10 geldige kandidaturen wordt de selectieprocedure voorafgegaan door een CVscreening: de directeur screent, in samenwerking met de selectiejury, op volgende criteria: - Aantoonbare kennis en ervaring inzake haven - Aantoonbare kennis en ervaring in vormingswerk en/of onderwijs, in het bijzonder in de doelgroep jarigen. - Aantoonbare kennis en ervaring in projectmatig werken 2. Maximum 10 kandidaten worden toegelaten tot het volgende selectieonderdeel: Schriftelijke voorbereiding van de opdracht: Er wordt een opdracht, toegespitst op de vereiste competenties en eventueel vergezeld van een infopakket, aan de kandidaten gegeven. Hierbij wordt aan de kandidaten 1 uur als de nodige voorbereidingstijd gegeven om deze opdracht toe te kunnen lichten aan de selectiejury. Toelichting van de opdracht en competentiegericht interview: De toelichting van de opdracht wordt gevolgd door een interview met betrekking tot het profiel en de taakomschrijving van de functie, de verworven vaardigheden, evenals de motivatie en de affiniteit met het werkveld. 3. Eindselectie: De selectiejury gaat over tot een grondige beoordeling van de kandidaten en stelt een rangschikking op. Deze rangschikking wordt gemotiveerd en onderbouwd op basis van de gestelde competenties. Hoe solliciteren? Stuur ten laatste donderdag 17 oktober 2013 jouw motivatiebrief en CV naar de heer Philippe Demoulin, ofwel per post via Havencentrum Lillo, Scheldelaan Antwerpen ofwel per mail op philippe.demoulin@havencentrum.be. Hou woensdag 23 oktober vrij voor het tweede onderdeel van de selectie, je verneemt op vrijdag 18 oktober of je daarvoor toegelaten wordt. Voor meer inlichtingen kun je terecht bij de heer Philippe Demoulin, directeur Provinciaal Havencentrum Lillo (tel of philippe.demoulin@havencentrum.be).

Als adviseur wonen kom je terecht in het team wonen van de dienst Economie, Innovatie en Samenleven (DEIS).

Als adviseur wonen kom je terecht in het team wonen van de dienst Economie, Innovatie en Samenleven (DEIS). Adviseur wonen De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

De groendomeinen ( Rivierenhof, Prinsenpark, Vrijbroekpark, Pulhof, Hoge Mouw, Averegten,...) zijn hét visitekaartje van de provincie Antwerpen.

De groendomeinen ( Rivierenhof, Prinsenpark, Vrijbroekpark, Pulhof, Hoge Mouw, Averegten,...) zijn hét visitekaartje van de provincie Antwerpen. Vacatureomschrijving Naam functie Ploegverantwoordelijke vervoer Functienr. 1403 Locatie Vol-/deeltijds Vast/tijdelijk 1254 - Provinciehuis Antwerpen Voltijds vast Inleiding De provincie Antwerpen is voortdurend

Nadere informatie

Verantwoordelijke havennetwerk & mobiliteit

Verantwoordelijke havennetwerk & mobiliteit Verantwoordelijke havennetwerk & mobiliteit De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische

Nadere informatie

PROJECTMEDEWERKER G-SPORT

PROJECTMEDEWERKER G-SPORT WERVING & SELECTIE G-sport Vlaanderen zoekt voor het steunpunt: PROJECTMEDEWERKER G-SPORT In opdracht van G-sport 1 Vlaanderen en de Vereniging van Vlaamse Provincies (VVP) gaat het Autonoom Provinciebedrijf

Nadere informatie

FINANCIEEL ADVISEUR voor de dienst financiën

FINANCIEEL ADVISEUR voor de dienst financiën VACATURE FINANCIEEL ADVISEUR voor de dienst financiën Campus Vesta is het provinciale opleidingscentrum voor brandweer, dringende geneeskundige hulpverlening, rampenmanagement en politie. Door de opleidingen

Nadere informatie

We verwachten van de medewerker dat hij mee binnen dit kader werkt en dat hij de waarden en gedrag opneemt binnen dit referentiekader.

We verwachten van de medewerker dat hij mee binnen dit kader werkt en dat hij de waarden en gedrag opneemt binnen dit referentiekader. Vacatureomschrijving Naam functie Expert Test en Release Functienr. 1435 Locatie Vol/deeltijds Vast/tijdelijk 1254 - Provinciehuis Antwerpen Voltijds Contractueel Inleiding De provincie Antwerpen is voortdurend

Nadere informatie

ADVISEUR BELEID EN FINANCIEEL BEHEER

ADVISEUR BELEID EN FINANCIEEL BEHEER ADVISEUR BELEID EN FINANCIEEL BEHEER De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

Preventieadviseur (niveau 1) /milieucoördinator Voor dienst preventie

Preventieadviseur (niveau 1) /milieucoördinator Voor dienst preventie VACATURE Preventieadviseur (niveau 1) /milieucoördinator Voor dienst preventie Om de veiligheid en de milieuaspecten van ons opleidingscentrum te garanderen gaat het autonoom provinciebedrijf Campus Vesta

Nadere informatie

Directeur Havencentrum

Directeur Havencentrum Directeur Havencentrum De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

Ploegverantwoordelijke Groen Regio Kempen

Ploegverantwoordelijke Groen Regio Kempen Ploegverantwoordelijke Groen Regio Kempen De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

Als ICT-projectleider heb je de touwtjes in handen om het project tot een goed einde te brengen.

Als ICT-projectleider heb je de touwtjes in handen om het project tot een goed einde te brengen. ICT-projectleider De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

Teamverantwoordelijke Provinciaal Domein De Schorre

Teamverantwoordelijke Provinciaal Domein De Schorre Teamverantwoordelijke Provinciaal Domein De Schorre De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht,

Nadere informatie

Directeur Fiscaliteit

Directeur Fiscaliteit Directeur Fiscaliteit De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

Technicus Havencentrum

Technicus Havencentrum Technicus Havencentrum De provincie Antwerpen zoekt voortdurend enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

Coördinator congrescentrum De Schorre

Coördinator congrescentrum De Schorre Coördinator congrescentrum De Schorre De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

Technisch deskundige gebouwbeheer

Technisch deskundige gebouwbeheer Technisch deskundige gebouwbeheer De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of

Nadere informatie

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren

Nadere informatie

Projectleider gezondheid

Projectleider gezondheid Projectleider gezondheid De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Graad A5a-A5b

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Graad A5a-A5b INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Graad A5a-A5b gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur graad A5a-A5b voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 2 jaar, maximaal

Nadere informatie

Documentalist innovatie en digitalisering docatlas

Documentalist innovatie en digitalisering docatlas Documentalist innovatie en digitalisering docatlas De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische

Nadere informatie

Maatschappelijk assistent

Maatschappelijk assistent Maatschappelijk assistent De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

Hierna vindt u een ontwerp van aanwervingsvereisten, functiebeschrijving en selectieprocedure.

Hierna vindt u een ontwerp van aanwervingsvereisten, functiebeschrijving en selectieprocedure. Functieprofiel Opleidingscoördinator politieschool (niveau A) Hierna vindt u een ontwerp van aanwervingsvereisten, functiebeschrijving en selectieprocedure. Werkgever Plaats Type Startdatum Beschrijving

Nadere informatie

Coördinator strategisch project de Merode

Coördinator strategisch project de Merode Coördinator strategisch project de Merode De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

Theatertechnicus (voltijds bepaalde duur)

Theatertechnicus (voltijds bepaalde duur) Theatertechnicus (voltijds bepaalde duur) De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

Samen met je collega s ben je het aanspreekpunt bij juridische vragen en leg je jouw focus op alle personeel gerelateerde materie.

Samen met je collega s ben je het aanspreekpunt bij juridische vragen en leg je jouw focus op alle personeel gerelateerde materie. Jurist sociaal recht De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

Educatief consulent docatlas

Educatief consulent docatlas Educatief consulent docatlas De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

Hoofdschoonma(a)k(st)er

Hoofdschoonma(a)k(st)er Hoofdschoonma(a)k(st)er De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

Diensthoofd Algemene Ondersteuning Logistiek

Diensthoofd Algemene Ondersteuning Logistiek Diensthoofd Algemene Ondersteuning Logistiek De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische

Nadere informatie

De stad Aarschot is op zoek naar: EEN DESKUNDIGE LOKALE ECONOMIE (m/v) niveau B (B1-B3) - voltijds in contractueel verband voor onbepaalde duur

De stad Aarschot is op zoek naar: EEN DESKUNDIGE LOKALE ECONOMIE (m/v) niveau B (B1-B3) - voltijds in contractueel verband voor onbepaalde duur VACATUREBERICHT De stad Aarschot is op zoek naar: EEN DESKUNDIGE LOKALE ECONOMIE (m/v) niveau B (B1-B3) - voltijds in contractueel verband voor onbepaalde duur (brutomaandsalaris aan huidige index bedraagt

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Co-afdelingsdirecteur voor afdeling brandweeropleidingen

Co-afdelingsdirecteur voor afdeling brandweeropleidingen Co-afdelingsdirecteur voor afdeling brandweeropleidingen Om onze werking aan te passen aan de nieuwe brandweer werven wij een Co-afdelingdelingsdirecteur voor de afdeling brandweeropleidingen (m/v) aan

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/38 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

Deskundige gezondheid (verpleegkundige)

Deskundige gezondheid (verpleegkundige) Deskundige gezondheid (verpleegkundige) De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

Het APB Documentatiecentrum Atlas (docatlas) ontwikkelt zich tot een pedagogisch en intercultureel leercentrum voor het onderwijs.

Het APB Documentatiecentrum Atlas (docatlas) ontwikkelt zich tot een pedagogisch en intercultureel leercentrum voor het onderwijs. DIRECTEUR DocAtlas De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke financiën Graad A1-A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke financiën Graad A1-A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Dienstverantwoordelijke financiën Graad A1-A3 gaat over tot de aanwerving van een (m/v) dienstverantwoordelijke financiën graad A1-A3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Domeinwacht(st)er Regio Kempen

Domeinwacht(st)er Regio Kempen Domeinwacht(st)er Regio Kempen De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3 Zorg Stekene gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur woonzorgcentrum graad A1/A2/A3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Coördinator uitleendienst en logistiek

Coördinator uitleendienst en logistiek Coördinator uitleendienst en logistiek De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

SPORTCONSULENT/EXPERT G-SPORT VOOR PROVINCIALE G-SPORTPROJECTEN

SPORTCONSULENT/EXPERT G-SPORT VOOR PROVINCIALE G-SPORTPROJECTEN Autonoom Provinciebedrijf Sport SPORTCONSULENT/EXPERT G-SPORT VOOR PROVINCIALE G-SPORTPROJECTEN Het Autonoom Provinciebedrijf Sport Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste medewerker G-sport. De kwaliteiten

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke catering Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke catering Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Dienstverantwoordelijke catering Graad B1-B3 Zorg Stekene gaat over tot de aanwerving van een (m/v) dienstverantwoordelijke catering graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een

Nadere informatie

Projectcoördinator Scheldeland

Projectcoördinator Scheldeland Projectcoördinator Scheldeland De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

Team In de Provinciale Groendomeinen regio Mechelen werken 53 enthousiaste medewerkers die de domeinen onderhouden en beheren.

Team In de Provinciale Groendomeinen regio Mechelen werken 53 enthousiaste medewerkers die de domeinen onderhouden en beheren. Domeinwacht(st)er De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

Change manager afdeling brandweeropleidingen

Change manager afdeling brandweeropleidingen Vacature: Change manager afdeling brandweeropleidingen Het autonoom provinciebedrijf Campus Vesta gaat over tot de aanwerving van een CHANGE MANAGER AFDELING BRANDWEEROPLEIDINGEN. De functie is toegankelijk

Nadere informatie

Team In de Provinciale Groendomeinen regio Antwerpen werken 100 enthousiaste medewerkers die de domeinen onderhouden en beheren.

Team In de Provinciale Groendomeinen regio Antwerpen werken 100 enthousiaste medewerkers die de domeinen onderhouden en beheren. Domeinwacht(st)er De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap. Momenteel

Nadere informatie

Diensthoofd Landbouw- en Plattelandsbeleid

Diensthoofd Landbouw- en Plattelandsbeleid Diensthoofd Landbouw- en Plattelandsbeleid De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

Coördinator logistiek, uitleendienst en ICT

Coördinator logistiek, uitleendienst en ICT Coördinator logistiek, uitleendienst en ICT De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische

Nadere informatie

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk 2016/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure voor de aanleg van een werfreserve deskundige budgetbeheerder/multimedia coördinator

Nadere informatie

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve Vacatures Vacature Sportpromotor (B1-B3) Omschrijving Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve 1. Wat zijn de toelatingsvoorwaarden? Om toegelaten te worden tot de vacante functie

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

MAGAZIJNIER / STIELMAN

MAGAZIJNIER / STIELMAN MAGAZIJNIER / STIELMAN De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Coördinator sport Graad A1-A3 Het stadbestuur van Zottegem gaat voor haar autonoom gemeentebedrijf over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator sport graad A1-A3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Maatschappelijk

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Adjunct van de directie Dienst Opleiding contractueel onbepaalde duur - niveau A

Adjunct van de directie Dienst Opleiding contractueel onbepaalde duur - niveau A Brandweerzone Centrum bestaat uit 13 posten die samen 18 gemeenten beschermen. Net geen 1000 beroeps- en vrijwillige brandweermannen en ambulanciers gaan door het vuur om de veiligheid van 550.000 burgers

Nadere informatie

OPENSTAANDE FUNCTIE: JEUGDWERKER JEUGDDIENST VOLTIJDS CONTRACT

OPENSTAANDE FUNCTIE: JEUGDWERKER JEUGDDIENST VOLTIJDS CONTRACT OPENSTAANDE FUNCTIE: JEUGDWERKER JEUGDDIENST VOLTIJDS CONTRACT Titel 1. Aanwervingsvoorwaarden. A. Algemene toelatingsvoorwaarden: Om toegelaten te kunnen worden tot de betrekking van jeugdwerker jeugddienst

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Financieel directeur. Decretale graad voltijds statutair. Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT. Financieel directeur. Decretale graad voltijds statutair. Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT Financieel directeur Decretale graad voltijds statutair Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur Zwalm gaat over tot de aanwerving van een

Nadere informatie

Vacature Diensthoofd Technische Dienst

Vacature Diensthoofd Technische Dienst Vacatures Diensthoofd Technische Dienst Aantal beschikbaar: 1 Omschrijving Vacature Diensthoofd Technische Dienst (A1a-A3a + bedrijfswagen) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar 1. Wat zijn

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanwerving van een (m/v) assistent-dienstleider

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT Agentschap voor Natuur en Bos zoekt een straffe Projectcoördinator Contractueel (80%): 12 maanden: 1 september 2017 31 augustus 2018 Niveau: A Rang: A1 Graad: Adjunct van de directeur (A111) Met standplaats:

Nadere informatie

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40 2017/6 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering, externe of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v)

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v) INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR (m/v) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een sociale werkplaats als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen de sociale

Nadere informatie

ALGEMEEN DIRECTEUR. Overzicht. Dit document bevat volgende onderwerpen:

ALGEMEEN DIRECTEUR. Overzicht. Dit document bevat volgende onderwerpen: ALGEMEEN DIRECTEUR Overzicht Dit document bevat volgende onderwerpen: onderwerp pagina Algemeen 2 Omschrijving van de functie 2 Competenties 3 Selectievoorwaarden 3 Verloning 4 Selectieprocedure 5 Meer

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) afdelingshoofd vrije tijd

Nadere informatie

Operationeel manager Proefbedrijf Pluimveehouderij

Operationeel manager Proefbedrijf Pluimveehouderij Operationeel manager Proefbedrijf Pluimveehouderij De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische

Nadere informatie

ICT Projectleider Open Data

ICT Projectleider Open Data /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Mobiliteit en Openbare Werken, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL MEDEWERKER EVENEMENTEN VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU C1 C3 (19/38)

Nadere informatie

functiebeschrijving ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

functiebeschrijving /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// functiebeschrijving /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Ruimte Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur JOBSTUDENT ADMINISTRATIEVE

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure voor hoofd technische dienst

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure voor hoofd technische dienst INFOBUNDEL bij de selectieprocedure voor hoofd technische dienst Voltijds statutair - A4a A4b DE VISIE VAN ONZE TECHNISCHE DIENST : - ONZE KLANTEN WETEN WAAR EN WANNEER ZE MET HUN VRAGEN TERECHT KUNNEN

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Sportleraar Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) sportleraar graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

Directeur (voltijds onbepaalde duur)

Directeur (voltijds onbepaalde duur) Directeur (voltijds onbepaalde duur) De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een (m/v) wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) communicatieambtenaar

Nadere informatie

Aanwervingsbrochure. Diensthoofd tentoonstellingen oude kunst. Contractueel onbepaalde duurvoltijds

Aanwervingsbrochure. Diensthoofd tentoonstellingen oude kunst. Contractueel onbepaalde duurvoltijds Aanwervingsbrochure Diensthoofd tentoonstellingen oude kunst Contractueel onbepaalde duurvoltijds - weddenschaal A1a-A3a 1 2 Kennismaking met M M brengt gisteren, vandaag en morgen samen in een publieksgericht

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Technisch assistent Graad D1-D3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van twee (m/v) technische assistenten graad D1-D3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/7 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure ten behoeve van het Zwin Natuur Park te Knokke d.m.v. aanwerving van een voltijds

Nadere informatie

Ploegverantwoordelijke (schoonmaak)

Ploegverantwoordelijke (schoonmaak) Ploegverantwoordelijke (schoonmaak) De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2019-03 unctie Niveau en graad Afdeling Administratief medewerker vrije

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/6 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure in combinatie met een procedure voor interne mobiliteit, in het Nederlands, voor de aanwerving van

Nadere informatie

INFOFICHE. 1. Identificatiegegevens. 2. Positionering in het organogram. 3. Doel van de functie

INFOFICHE. 1. Identificatiegegevens. 2. Positionering in het organogram. 3. Doel van de functie INFOFICHE Het gemeentebestuur van Balen, afdeling grondzaken, is op zoek naar: 1 contractueel projectleider grondzaken met voltijdse prestaties Datum indiensttreding: najaar 2018 Er wordt een wervingsreserve

Nadere informatie

Adjunct van de directie Dienst Opleiding contractueel onbepaalde duur - niveau A

Adjunct van de directie Dienst Opleiding contractueel onbepaalde duur - niveau A Brandweerzone Centrum bestaat uit 13 posten die samen 18 gemeenten beschermen. Net geen 1000 beroeps- en vrijwillige brandweermannen en ambulanciers gaan door het vuur om de veiligheid van 550.000 burgers

Nadere informatie

Maaslands Huis INFORMATIEBERICHT VERANTWOORDELIJKE RENOVATIES. Graad A1a-A3a Voltijds Contractueel

Maaslands Huis INFORMATIEBERICHT VERANTWOORDELIJKE RENOVATIES. Graad A1a-A3a Voltijds Contractueel INFORMATIEBERICHT VERANTWOORDELIJKE RENOVATIES Graad A1a-A3a Voltijds Contractueel De coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk (CVBA SO),, erkend door de Vlaamse Regering en gevestigd te Maasmechelen

Nadere informatie

Werken bij Stad Nieuwpoort

Werken bij Stad Nieuwpoort Werken bij Stad Nieuwpoort Selectieprocedure via aanwerving van een Educatief medewerker kinderboerderij (C1-C3) in contractueel verband (voltijds) inlichtingenbrochure Selectieprocedure via aanwerving

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3 ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Statuut: VOLTIJDS Salarisschaal: C1-C3 Wijze van invulling: AANWERVING Plaats in het

Nadere informatie

Selectie schoonmaker (m/v) Niveau E

Selectie schoonmaker (m/v) Niveau E Selectie schoonmaker (m/v) Niveau E September 2018 1 Dit document bevat volgende onderwerpen : Onderwerp Pagina Algemeen 3 Omschrijving van de functie 4 Profiel 6 Salaris en bijkomende voordelen 7 Selectieproeven

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 Stad Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) omgevingsambtenaar graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 3 jaar,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

Arbeider groendienst

Arbeider groendienst Werken bij Stad Nieuwpoort Word jij onze nieuwe collega? Selectieprocedure via aanwerving van een Arbeider groendienst (D1-D3) in contractueel dienstverband (voltijds) inlichtingenbrochure inlichtingenbrochure

Nadere informatie

AANWERVING TIJDELIJK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BURGERZAKEN 0,5 VE (M/V/X)

AANWERVING TIJDELIJK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BURGERZAKEN 0,5 VE (M/V/X) AANWERVING TIJDELIJK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BURGERZAKEN 0,5 VE (M/V/X) Niveau C1-C3 contractueel bepaalde duur (2 jaar) halftijds (17,5/35) Het Lokaal bestuur Stabroek gaat over tot de aanwerving van

Nadere informatie

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Statuut: DEELTIJDS Salarisschaal: D1-D3 Wijze van

Nadere informatie