Gebruikershandleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruikershandleiding"

Transcriptie

1 Gebruikershandleiding Gebruik van de handelsmarktplaats Pagina De startpagina...1 De werkzone...1 Het invoeren van uw producten...2 Het vinden van vraag en aanbod...3 Het maken en ontvangen van offertes...4 Aanvaarding van offertes...5 Mijn postbode...6 Ledenlijst...7 Uw lidmaatschap registreren Wijzigen van bedrijfsinformatie...8 Wijzigen van bedrijfsprofiel...8 Wijzigen van password...8 Creatie van uw visitekaartje...9 Creatie van uw persoonlijke web pagina...9 Creëer uw eigen website...9

2 Gebruik van de handelsmarktplaats 1 De startpagina De startpagina is de eerste pagina waar u binnenkomt op Fordaq. U kunt terugkeren naar deze pagina vanuit elke andere pagina door op het linker menu op De Marktplaats te klikken. De startpagina bevat 5 werkmodules. 1 Bovenaan de pagina vind U een overzicht van uw transactie op het handelsplatform. U kan hier zien of U nieuwe aanbiedingen heeft ontvangen sinds uw laatste bezoek. 2 De functie Snel Overzicht geeft U de mogelijkheid om met 1 klik inzicht te krijgen op de lijst van al de aanbiedingen en vragen in de productcategorie van uw interesse. 3 De module Voer uw producten in wordt gebruikt om uw aanbiedingen en aanvragen te plaatsen. 4 De functie Gedetailleerd zoeken heeft twee zoek mogelijkheden: of U kan een product vinden door de exacte specificaties in te geven of U kan een referentie nummer ingeven en direct toegang krijgen tot de details van de vraag of het aanbod. 5 Als laatste kunt U Mijn Postbode gebruiken om toegang te krijgen tot de aanbiedingen en vragen die Fordaq U via zend. De werkzone Al uw transacties op Fordaq s handelsplatform worden op deze pagina bijgehouden. U kunt deze bereiken door op het linkermenu op de werkzone te klikken. Controleren van de status van uw transactie. 1 Klik bovenaan de pagina om snel toegang te krijgen naar het type transactie: - uw eigen vraag - uw eigen aanbieding - uw voorstellen naar verkopers - uw voorstellen naar kopers 2 Elke transactie is weergegeven in een aparte module, kompleet met het referentie nummer en de hoofdspecificatie van het product. Op de rechterzijde kunt u de vervaldatum zien van het aanbod oftwel ziet u de vraag met het aantal aanbiedingen dat is ontvangen. Wat kunt U vanaf hier doen? Klik op de links, aan de linkerzijde om te zien hoe de voorgaande acties worden weergegeven: 1 Toon details om de gehele specificatie te zien en toegang te verkrijgen naar de aanbiedingen die zijn gedaan of ontvangen. 2 Overeenstemmende aanbiedingen (of aanvragen) - zoek naar producten met vergelijkbare specificaties. 3 Verwijder de aanbiedingen (of aanvragen) verwijdert de producten van de handelsmarktplaats. 4 Verplaats naar historiek wordt gebruikt voor afgehandelde transactie. Verwijdert het product van de werkzone en slaat dit op in uw historiek. 5 Toon tegenpartij toont de details van uw tegenpartij in een afgehandelde transactie. 6 Transportofferte aanvragen brengt U op een pagina waar u transport kunt aanvragen en U ontvangt een aanbieding per .

3 Het invoeren van uw producten 2 De modules om uw producten in te voeren bevinden zich op de rechterzijde van de startpagina onder de titel: voer uw producten in. Keuze van de transactie categorie: 1 Om een product aan te bieden, klik op de corresponderende categorie in de groene box met de titel: ik wil verkopen. 2 Om een aanbieding te vragen voor een product, klik op de categorie in de rode box met de titel ik wil kopen. 3 Dit brengt u op een nieuwe pagina waar u de details van uw aanbieding of vraag kunt weergeven. Plaatsen van specificaties: 1 Vul het betreffende formulier met de juiste specificaties van het product dat U wil kopen of verkopen. 2 Veel van de in te vullen velden, hebben z.g. dropdown menu s om uw werk te vereenvoudigen. Klik op de desbetreffende (naar beneden wijzende) pijl en maak een keuze uit de opties, door deze aan te klikken. 3 Groene velden, gemarkeerd met een * zijn verplichte invulvelden. 4 Na invulling, klik op de Ga verder knop aan de onderzijde van de pagina. Herlezen en bevestiging van uw plaatsing: 1 U kunt de ingevoerde specificaties herlezen op de bevestigingspagina. 2 Wanneer u een verandering wilt aanbrengen klik de terug button aan onderaan de pagina, verander de velden die U wilt wijzigen en klik dan op doorgaan om terug te keren naar de bevestigingspagina. 3 Klik op bevestigen om uw plaatsing af te ronden. 4 Uw product is nu zichtbaar op het Handelsplatform. U vindt tevens een overzicht van uw transactie in uw werkzone. BELANGRIJKE OPMERKING VOOR GOUD PARTNERS: Als u aanbiedingen of aanvragen in uw naam invoert in de Marktplaats, worden deze automatisch geïntegreerd in uw Productcatalogus. Deze kan geraadpleegd worden, zowel door leden van Fordaq, als door gelijk welke bezoeker van de FORDAQ website. (Gewone bezoekers krijgen wel uw prijzen niet te zien.)

4 Het vinden van vraag en aanbod 3 Drie zoekmachines helpen U om de aanbiedingen en de vragen te vinden op het Handelsplatform. Snel overzicht Gedetailleerd zoeken Zoeken op referentienummer Snel overzicht: 1 Het snelle zoeken is gesitueerd op de linkerzijde van de Startpagina. 2 Om te zoeken naar de aanbiedingen van verkopers, klik de productcategorie in de groene box aan met de titel Aanbiedingen van verkopers. 3 Om te zoeken naar de vragen van kopers, klik de productcategorie in de rode box aan met de titel Aanvragen van kopers. Bekijken van de zoekresultaten: 1 Een tabel geeft alle aanbiedingen of aan- vragen aan in de categorie die U kiest. 2 Het aantal weergegeven resultaten is gelimiteerd tot 10 per pagina om het weergeven te versnellen. U kunt over en weer de pagina s bekijken en voorwaarts klikken op volgende pagina en vorige pagina. 3 Elk product heeft een referentie nummer en de hoofdspecificaties zijn weergegeven in kolommen, zoals ( type, soorten, kwaliteit, etc.) 4 Klik op de pijlen van de kolommen om de resultaten te sorteren, afhankelijk van de gekozen criteria, om zo uw werk te vereenvoudigen. Als voorbeeld: U zoekt een product onder de soort eiken. De kolom soorten wordt alfabetisch gerangschikt. Hierdoor kunt U dan eenvoudiger de resultaten vinden die overeenkomen met eiken. 5 Om het detail van een product te zien, klik op het referentienummer. Product referentie: 1 Hier kunt u meer informatie vinden over elk aanbod en elke vraag, inclusief afbeelding en omschrijving (in het geval de eigenaar van het product dit heeft vermeld.) 2 Indien de deelnemer zijn aanbieding of vraag zichtbaar wil maken onder eigen naam, ziet u zijn visitekaartje bovenaan de pagina. De visitekaartje toont adres en naam gegevens. 3 Als het gaat om een anoniem ingevoerde aanbieding of aanvraag, krijgt u de naam en contactinformatie te zien van de FORDAQ medewerker die het product beheert. U kan met hem of haar contact opnemen voor meer informatie.informatie en details. 4 Indien u een aanbieding wil doen, kunt u dit hier doen. Wij geven in het volgende deel aan hoe u dit kunt doen.

5 Het vinden van vraag en aanbod 4 Gedetailleerd zoeken: 1 Het in gedetaillerd zoeken geeft u de mogelijkheid om gericht te zoeken op basis van de exacte specificatie van een product. 2 Klik op Gedetailleerd zoeken onderaan de Startpagina. Een nieuw scherm laat u de product categorie zien, waarin U wilt zoeken. 3 Vul de pagina in met de relevante specificaties voor het aanbod of de aanvraag waar U naar zoekt. 4 Klik op bevestigen om te starten met zoeken. 5 Wanneer U het resultaat krijgt van uw zoekopdracht, kunt u de details bekijken door op het referentie nummer te klikken. Zoeken op referentie: 1 Het zoeken op Referentie geeft u direct toegang naar de pagina met de details van een vraag of aanbod. 2 Het zoeken op Referentie is gesitueerd op dezelfde plaats als het zoeken in detail onderaan de startpagina. 3 Typ het Referentienummer in van de vraag of het aanbod wanneer U dit wil openen en klik op doorgaan. Wanneer U een vraag of aanbod vindt, kunt U uw aanbieding doen aan de eigenaar van hetgeen aangeboden of gevraagd worden. Het maken en ontvangen van offertes Wanneer U een vraag of aanbod vindt, kunt U uw aanbieding doen aan de eigenaar van hetgeen aangeboden of gevraagd worden. Het maken van een aanbieding: 1 Klik op het Referentienummer van het product van het zoekresultaat. 2 Op de pagina van het product detail, vult u uw aanbieding verder in. Dit scherm is reeds deels gevuld met product specificaties. Vul de verplichte velden verder in: de termijn van de aanbieding (aantal dagen); de prijs en de gevraagde in- of verkoop condities (Incoterms), alsmede het land van bestemming. 3 Na invulling van het scherm, klik op de knop doe voorstel onderaan de pagina. 4 Wanneer U meer informatie wilt vragen, klik op meer informatie, om zo een te openen, waarmee U om meer informatie kunt vragen of nader kunt specificeren.

6 Het maken en ontvangen van offertes 5 Het bekijken van voorstellen die U heeft gedaan of ontvangen: 1 Wanneer u een voorstel heeft gedaan, ontvangt de eventueel passende handelspartner hiervan een bericht. 2 Die hoeft slechts de aangegeven link in de ontvangen aan te klikken om zo direct toegang te krijgen tot uw voorstel. 3 Hetzelfde gebeurd wanneer U zelf een voorstel ontvangt. U kunt dit bekijken, door alleen maar de link in de aan te klikken. 4 U kunt eveneens de voorstellen bekijken die u heeft opgesteld of ontvangen vanuit uw Werkzone. Vergelijk voorstellen: 1 Een overzicht van de voorstellen die u heeft ontvangen is weergegeven onder uw produktreferentie, om zo eenvoudig te kunnen vergelijken. 2 Om de voorstellen met alle details te zien, klik op Toon details of klik het referentie nummer. Aanvaarding van offertes U kunt het voorstel aanvaarden,dat U heeft ontvangen en uw handelspartner inlichten. Om een voorstel te aanvaarden: 1 Klik op de details van het voorstel (zoals is uitgelegd op het vorige scherm). Dan komt u op een scherm, dat zowel de originele specificatie van uw vraag of aanbod toont, alsmede het voorstel dat u daarop heeft ontvangen. 2 Om het voorstel aan te nemen, klikt u op voorstel aanvaard onderaan op het scherm. 3 Een nieuw scherm verschijnt waarin U de aanvaarding kunt bevestigen. 4 Wanneer u heeft bevestigd, wordt uw handelspartner daarvan via op de hoogte gesteld.

7 Mijn postbode 6 Mijn Postbode is een dienst die automatisch Fordaq deelnemers op de hoogte brengt van de vraag of aanbod naar hun interesse. Het ontvangen van verwittigings 1 U kunt exact aangeven op welke producten u wilt worden geattendeerd. Uw Bedrijfsprofiel stelt u in staat niet alleen het type product, maar ook de soort naar interesse te selecteren. 2 Zie het vervolg voor het opstellen van uw lidmaatschap en hoe U uw bedrijfsprofiel naar uw behoefte kunt aanpassen. 3 Wanneer U Postbode berichten ontvangt, geeft een link onderaan elk product overzicht de mogelijkheid direct naar de volledige details van de vraag of het aanbod te gaan. Verzenden van verwittigings 1 Direct na plaatsing van een nieuw aanbod of vraag op het handelsplatform geeft een nieuw scherm U het aantal bedrijven aan die uw verwittigings zullen ontvangen. 2 Om de verwittigings te verzenden, klik op bevestig. Bekijken van uw Postbode 1 U kunt eenvoudig al de controleren die U heeft ontvangen. Klik op Mijn Postbode. 2 De laatst verzonden producten worden U weergegeven. Links bovenaan deze pagina kunt u de aanbiedingen van vragers of aanbieders overlopen. 3 Wanneer U eerder verzonden berichten wilt bekijken, klik op archief postbode.

8 Ledenlijst 7 U hebt toegang tot onze ledenlijst, kan bedrijven zoeken op basis van de activiteit die ze uitvoeren of op basis van de producten die ze verkopen, en u hebt toegang tot meer informatie over deze bedrijven. Toegang tot de ledenlijst: 1 Klik in het linker menu op Ledenlijst. 2 De lijst van bedrijven wordt zichtbaar. Klik op een letter bovenaan de lijst, en u krijgt alle bedrijven te zien, waarvan de naam start met de gekozen letter. 3 U kan de lijst alfabetisch sorteren op bedrijfsnaam, of op land. Klik op de pijltjes naast Bedrijf en Land. 4 U kan ook naar een specifiek bedrijf zoeken. Tik gewoon de naam van het bedrijf in het veld Zoek op bedrijfsnaam en klik Start zoeken. 5 U kan meer informatie over FORDAQ licentiehouders krijgen door te klikken op de opties die bij hun naam te vinden zijn: Bezoek onze persoonlijke pagina (Zilver partners) - Bezoek onze website / Bekijk onze productcatalogus (Goud partners) Bedrijven zoeken: (Deze functie is exclusief voorbehouden aan onze Goud licentiehouders.) U kan bedrijven zoeken op basis van de activiteit die ze uitvoeren of op basis van de producten of soorten die ze kopen of verkopen. 1 Klik op Zoek leden in het linkermenu. 2 Bepaal uw zoekcriteria. U kan deze stap overslaan als u meer zoekresultaten wil bekomen. Als u integendeel uw zoekopdracht wil beperken om meer precieze zoekresultaten te bekomen, vink dan één van de vakjes voldoen aan tenminste één voorwaarde of voldoen aan alle criteria aan. 3 Vink de vakjes aan die overeenkomen met uw selecties: - Activiteit / Producten / Soorten Als u wil, kan u meer dan één optie aanduiden. 4 Na het aanduiden van uw selecties, klikt u op Start zoeken. De lijst van onze Goud licentiehouders bekijken: 1 Als u een lijst van uitsluitend Goud licentiehouders wil zien, klikt u op Onze Goud Partners in het linker menu. 2 Ook deze lijst kan u alfabetisch sorteren op bedrijfsnaam of op land. Klik op de opties om meer informatie over een bedrijf te krijgen: - Bezoek onze website - Bekijk onze productcatalogus

9 Uw lidmaatschap registreren 8 Wijzigen van bedrijfsinformatie De informatie zoals die als uw contact gegevens worden vertoond (zoals bv. uw visitekaartje) komen van deze pagina. Veranderen van uw bedrijfsinformatie: 1 Klik op Bedrijfsinformatie op het linker menu. 2 Vul in of verander de noodzakelijke teksten. 3 In sommige velden kunt u gebruik maken van de voorgevulde drop-down boxen door de pijl aan te klikken. 4 Na het invullen van het scherm drukt U op bevestigen onderaan de pagina. Wijzigen van bedrijfsprofiel Het up-to-date houden van het bedrijfsprofiel van uw bedrijf verzekert U van ontvangst van de juiste aanbiedingen en vragen via onze mijn postbode dienst. Om uw profiel te wijzigen: 1 Klik op Bedrijfsprofiel op het linker menu. 2 Selecteer de opties in 3 secties door volgende boxen te controleren: - Uw activiteiten - De producten die u normaliter koopt of verkoopt. - De soorten die U gewoonlijk koopt of verkoopt 3 Na complete invulling van uw profiel, klikt u op de knop wijzig profiel. Wijzigen van paswoord Uw toegangscode geeft U de garantie dat U alleen persoonlijk toegang heeft op onze site. Wij raden U dringend aan uw toegangscode niet kenbaar te maken aan andere personen. Om uw toegangscode te veranderen: 1 Klik op Wijzig uw paswoord. 2 Typ uw oude toegangscode in op de eerste tekstregel. 3 Typ uw nieuwe toegangscode in op de tweede tekstregel en herhaal dit op de derde. 4 Klik op bevestigen. Noot: wanner u uw toegangscode of gebruikersnaam vergeet, kunnen wij U deze per toezenden. Klik op: Deelnemers Login op de startpagina van Fordaq en volg de instructie op het scherm.

10 Creatie van uw visitekaartje 9 Het visitekaartje (visitekaartje) is een service die uitsluitend voor leden is bestemd. Het kan uw logo, slagzin, en contact informatie weergeven op alle aanbiedingen en aanvragen die U onder eigen naam plaatst op het Handelsplatform. Om uw visitekaartje op te voeren: 1 Klik op Visitekaartje op het linker menu. 2 Klik op Wijzig uw visitekaartje. 3 Typ uw corporate slagzin in in het daarvoor bestemde veld van een zin van maximaal 150 leestekens. 4 Voer een beeldbestand op door uw logo te plaatsen op bedrijfslogo. Creatie van uw persoonlijke web pagina De persoonlijke webpagina is een service die is voorbehouden aan Zilveren leden. U voert één maal uw persoonlijke pagina in en deze wordt overal op het Internet beschikbaar. Invoeren van uw persoonlijke pagina: 1 Klik op Persoonlijke pagina op het linker menu. 2 Klik op Wijzig uw persoonlijke pagina. 3 Uw pagina kan worden opgebouwd met uw logo, een foto en tekst in maximaal 6 talen. 4 Het proces om zelf uw imago op Internet op te bouwen is stap voor stap uitgelegd op Fordaq s web site. 5 U kan uw persoonlijke pagina bekijken door te klikken op bekijk uw persoonlijke pagina. Creëer uw eigen website Dit is een service, bestemd voor GOUDEN deelnemers. Wanneer u geen website heeft, kunt U er een creëren en weergeven, door gebruik te maken van onze sjablonen. Creëren en weergeven van uw web-site: 1 Klik op Website op het linker menu. 2 Klik op Wijzig uw website 3 U kunt uw website opbouwen in max. 6 talen gebruikmakend van kleuren en stijlen naar eigen voorkeur. 4 Het proces om uw site pagina s op te bouwen is stap voor stap weergegeven op Fordaq s website. 5 Uw site is inclusief een dynamische product catalogus die u kunt gebruiken als een virtuele web winkel.

Handleiding. SIBO Internet Bestel Service

Handleiding. SIBO Internet Bestel Service Handleiding SIBO Internet Bestel Service Inhoudsopgave Inleiding Hoofdstuk 1 1.1 Inloggen 1.1.1 Wachtwoord wijzigen 1.1.2 Wachtwoord vergeten 1.2 Nieuwe transactie 1.2.1 Nieuwe boodschappenmand creëren

Nadere informatie

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano Inhoud: O Online Winkel stap 1: De Online Winkel van Pergamano p. 2 stap 2: Registreren bij het eerste bezoek p. 3 stap 3: Invullen registratieformulier

Nadere informatie

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm.

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos. Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Inloggen Op de website van de NX Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Je ziet nu het inlogscherm van Cyclos: Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Hier vul je

Nadere informatie

ISIS. Gebruikershandleiding

ISIS. Gebruikershandleiding ISIS Gebruikershandleiding 7-8-2012 Inleiding Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Aanvragen... 3 Het creëren van een nieuwe aanvraag... 3 Uw meldingen inzien... 5 Het afdrukken van de melding... 5 Het toevoegen

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl Handleiding Webshop http://webshop.natudis.nl De Webshopbeheerder Versie 1.2 13-03-2008 Inhoudsopgave De Indeling Blz. 03 Authenticatie Blz. 05 Categorie Module Blz. 06 Merken Module Blz. 07 De Productweergave

Nadere informatie

Aanvullende handleiding Versie 1.03

Aanvullende handleiding Versie 1.03 Webtoepassing voor letsgroepen Aanvullende handleiding Versie 1.03 maart 2017 LETS Brugge (beheerder.letsbrugge@gmail.com) eland handleiding V1.03.doc 1 1. Inhoudstafel 1. Inhoudstafel...2 2. Login, paswoord

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Intrum Web 2.0

Gebruikershandleiding Intrum Web 2.0 Inhoud 1 INLEIDING... 3 1.1 Home/startpagina... 3 2 Startpagina... 4 2.1 Statistieken... 5 2.2 Dossiers... 7 2.3 Berichten... 9 2.4 Uw collega's... 11 3 Zoeken naar dossiers... 12 3.1 Zoeken... 12 3.2

Nadere informatie

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com Ford of Europe Special Service Tools & Equipment Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com 1 Inhoud Voorkeuren selecteren Pagina 3 Gebruikersregistratie & Login Pagina 4&5 Producten zoeken Pagina

Nadere informatie

Handleiding Bestelportaal

Handleiding Bestelportaal Handleiding Bestelportaal ACUTEZORG.QRS.NL Inhoudsopgave Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten?3 Registreren?3 Admin of gebruikersaccount3 Uw account... 4 Mijn gegevens4 Wachtwoord wijzigen4 Afleveradressen4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G L E D E N N E T. 2 7 j u n i 2 0 0 6 V e r s i e 1. 4

H A N D L E I D I N G L E D E N N E T. 2 7 j u n i 2 0 0 6 V e r s i e 1. 4 H A N D L E I D I N G L E D E N N E T 2 7 j u n i 2 0 0 6 V e r s i e 1. 4 1 Handleiding Ledensite VNO-NCW Midden Inloggen... 3 Ledenlijst... 3 Bijeenkomsten... 3 Digitaal aanmelden... 4 Aanmelding...

Nadere informatie

Handleiding BunzlOnline. Algemene handleiding

Handleiding BunzlOnline. Algemene handleiding Handleiding BunzlOnline Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave 1. Inloggen op BunzlOnline... 3 1.1 Aanmelding nieuwe webshop gebruiker... 4 1.2 Wachtwoord vergeten... 4 1.3 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Ordina VSM Customer Portal

Ordina VSM Customer Portal Ordina VSM Customer Portal Waarom gebruik maken van een Customer Portal U wilt de voortgang van uw meldingen (verstoringen / vragen) voor uw beheercontract(en) via een internetportaal kunnen inzien. Eventueel

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Rabo OmniKassa Downloadsite Versie 2.0 januari 2012

Gebruikshandleiding Rabo OmniKassa Downloadsite Versie 2.0 januari 2012 Gebruikshandleiding Rabo OmniKassa Downloadsite GEBRUIKSHANDLEIDING RABO OMNIKASSA DOWNLOADSITE Pagina 1/13 Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. VERBINDING... 4 2.1 INLOG PAGINA... 4 2.2 PROCEDURE BIJ EERSTE

Nadere informatie

Handleiding PDF Generator

Handleiding PDF Generator Handleiding PDF Generator In de onderstaande afbeelding ziet u drie cirkels met de cijfers 1 t/m 3. 1) Wanneer u nog geen bedrijfslogo heeft geupload kunt u hier uw bedrijfslogo kiezen vanaf de computer.

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs. Handleiding voor exposanten

Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs. Handleiding voor exposanten Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs Handleiding voor exposanten Mijn easyfairs Handleiding voor exposanten Pagina 2 Inhoud Inloggen... 4 Standnaam en logo invoeren... 5 Invoeren van uw bedrijfsgegevens...

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER Onderwijs en Vorming Gebruikersbeheer in Web IDM 1. Aanmelden in het gebruikersbeheerplatform Na het voltooien van het aanmeldproces (zie Aanmelden bij Mijn Onderwijs), kom

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Activiteiten

Gebruikershandleiding Activiteiten Gebruikershandleiding Activiteiten Index 1 Inloggen 5 2 Veelgestelde vragen 5 3 Groepsactiviteiten aanmaken 7-12 4 Ontvangen aanvragen behandelen 13-15 2 3 1 Inloggen afbeelding 1 Gebruikersnaam Wachtwoord

Nadere informatie

HANDLEIDING WEB SHOP

HANDLEIDING WEB SHOP HANDLEIDING WEB SHOP 1 Registreren... 2 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 1.2 Persoonsgegevens... 2 1.3 Persoonsgegevens 2... 3 1.4 Eerste keer aanmelden... 4 2 Mijn profiel... 5 2.1 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MyMediBridge

Gebruikershandleiding MyMediBridge Gebruikershandleiding MyMediBridge Contents 1. Toegang tot MyMediBridge krijgen 2. Zich aanmelden 3. De verschillende opties a) Pas uw profiel aan b) Zoek naar een gebruiker in het netwerk van 14.000 MediMail

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Handleiding Bestelportaal

Handleiding Bestelportaal Handleiding Bestelportaal QRS.SHOP.NL Inhoudsopgave Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten Registreren Uw account... 4 Mijn gegevens Wachtwoord wijzigen Afleveradressen Contacten Klantenservice... 5 Orderhistorie

Nadere informatie

Versie 1.0. Gebruikershandleiding MND-applicatie

Versie 1.0. Gebruikershandleiding MND-applicatie Gebruikershandleiding MND-applicatie Wijzigingsbeheer Versie Datum Omschrijving Auteur(s) 0.1 5-3-2014 Initiële versie J. van Luijk 0.2 7-3-2014 Feedback EZ verwerkt J. van Luijk 0.3 11-3-2014 Feedback

Nadere informatie

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien.

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien. Aanmelden Ga naar onze website www.vanoirschot.be Klik op Inloggen. Geef uw klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens zijn door ons aan u per mail verstrekt. Vergeet niet de vakjes profiel

Nadere informatie

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Handleiding i-reserve voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Gemeente Vlaardingen Afdeling Openbare Werken Juni 11 Start met https://www.vlaardingen.nl/begraafplaatsreserveren Inhoudsopgave

Nadere informatie

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad HANDLEIDING 2actions Online-beheer van uw voorraad U heeft 2 manieren om in te loggen op onze website : via de klantenruimte op www.services2actions.com of rechtstreeks via de link www.2actions.com De

Nadere informatie

Modulehandleiding VivianCMS. Zoeken

Modulehandleiding VivianCMS. Zoeken Modulehandleiding VivianCMS Zoeken Versie: 1.0 Startdatum: 22-05-2006 Datum laatste wijziging: 19-06-2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 1.1. Algemene

Nadere informatie

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop Versie: februari 2013 Gebruikershandleiding Webshop Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen / profiel 2.1 Nieuwe gebruiker 2.2 Inloggen 2.3 Gebruikersnaam / wachtwoord vergeten 2.4 Afmelden 3. Profielpagina 3.1

Nadere informatie

Vernieuwingen verwerken in EBSCONET

Vernieuwingen verwerken in EBSCONET Vernieuwingen verwerken in EBSCONET Vernieuwingstypes in EBSCONET EBSCONET biedt twee manieren om de titels en pakketten die u via EBSCO afneemt te vernieuwen: Het grootste gedeelte van uw vernieuwingen

Nadere informatie

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2 Studentenhandleiding Question Bank Versie 1.2 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 1. Inlogprocedure... 2 2. In Question Bank... 5 3. Cursus... 7 Toevoegen van vragen...17 Bekijken van de waardering van uw

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be DOCUMENTATIENUMMER VAN DEZE PUBLICATIE 059116 v5 ERIKS +BAUDOIN l Boombekelaan 3 l B 2660 Hoboken l T (03) 829 27 34 l info@eriks.be

Nadere informatie

Marktplaats.nl Hoe werkt het?

Marktplaats.nl Hoe werkt het? Marktplaats.nl Hoe werkt het? Een uitgave van PC50plus Computertraining info@pc50plus.nl www.pc50plus.nl Eikbosserweg 52 1214 AK Hilversum 0356213701 0624252566 pc50plus 1999-2013 auteursrechtelijk bescherm

Nadere informatie

MARKTPLAATS: KOPEN EN VERKOPEN OP INTERNET

MARKTPLAATS: KOPEN EN VERKOPEN OP INTERNET MARKTPLAATS: KOPEN EN VERKOPEN OP INTERNET Kopen via Marktplaats - Zoeken Op Marktplaats is werkelijk alles te koop. Iedere seconde komen er drie nieuwe advertenties bij. Maar hoe vindt u nou waar u naar

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Children s Rights and Business Principles

Children s Rights and Business Principles Children s Rights and Business Principles www.childrenandbusiness.be Handleiding voor bedrijven. Children s rights and Business Principles Handleiding voor bedrijven - 1 Inhoudstafel INHOUDSTAFEL... 2

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving)

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Versie oktober 2005 Peter Boon Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoofdpagina... 4 Inloggen als gast... 6 Inloggen als gebruiker/leerling... 9 Mijn profiel...

Nadere informatie

Handleiding enquetemaken.be

Handleiding enquetemaken.be Hoofdstuk : Starten met je eigen enquête - Registreren - Enquete Maken - Instellingen Hoofdstuk 2 : Opstellen van de vragenlijst - Vragen maken - Vraagtypes - Vragenlijst beheren - Vertakkingen invoeren

Nadere informatie

Ooievaarspas.nl. Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving

Ooievaarspas.nl. Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving Ooievaarspas.nl Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving Versie 1.4 29-04-2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Voor u start 3 1.2 Verantwoordelijkheid 3 1.3 Vragen 3 2. Toegang 4 2.1 Inloggen 4 2.2

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Wegener Media Manager (gewone advertentie)

Gebruikershandleiding Wegener Media Manager (gewone advertentie) Gebruikershandleiding Wegener Media Manager (gewone advertentie) Ga naar de volgende url in uw browser Ga naar: http://mediamanager.wegener.nl/ (bij voorkeur met: Google Chrome, Firefox of Internet Explorer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 6 3. De module HR Self Service... 7 4. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 5. Het afhandelen van openstaande taken...

Nadere informatie

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding voor de Opdrachtgever EuroSystems B.V. Nieuwegein 2008, EuroSystems B.V., Nieuwegein Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

Welkom bij Digicel Online Top Up

Welkom bij Digicel Online Top Up 1 Welkom bij Digicel Online Top Up Welkom en bedankt voor het kiezen van Digicel Online Top Up, de snelste en gemakkelijkste manier om top up te versturen naar landen in de Caribische regio. Onze website

Nadere informatie

Handleiding Dutch Green Building Guide

Handleiding Dutch Green Building Guide Handleiding Dutch Green Building Guide DGBC, november 2016 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Registreren voor een gebruikersaccount 4 2.1 Wachtwoord vergeten 5 2.2 Aanmelden voor de website 6 3 Organisatie

Nadere informatie

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen. Inhoudsopgave Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.... 3 Registreren... 3 Inloggen... 6 Mijn gegevens aanpassen.... 7 Het bestellen van boodschappen.... 8 1. De zoekfunctie.... 9 2. Ons assortiment....

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.nl en TradCom.nl ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Zoeken naar en bestellen van producten

Nadere informatie

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina Inhoudsopgave Inloggen... 3 Startpagina... 3 Artikel zoeken... 5 Nieuw Order... 5 Bestelpatronen... 6 Bestelpatronen - invullen... 6 Bestelpatronen - beheer... 6 Bestelpatronen overzicht... 7 Orders...

Nadere informatie

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van de webcalculator. De volgorde van de onderwerpen is gelijk aan het proces dat wordt doorlopen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding FHI en de FEDA bieden de exposanten van de World of Technology & Science de mogelijkheid te profiteren van de dynamische beurssite. Voor uw bedrijf is er een profiel gecreëerd, met

Nadere informatie

Handleiding digitale opdrachtbon

Handleiding digitale opdrachtbon Handleiding digitale opdrachtbon U kunt vanaf heden rechtstreeks vanaf uw computer digitaal een printopdracht sturen naar de vernieuwde Reproservice in Amersfoort. Dit document helpt u stap voor stap door

Nadere informatie

Starten website/homepage

Starten website/homepage Inleiding Via deze website (http://www.lets-heino.nl/), kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je klavers overschrijven, zoals bij internet-bankieren. Gelukkig is het wel eenvoudiger! Als je

Nadere informatie

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven Kiwa-NCP Gebruikershandleiding CertIS Pagina 1 van 21 Document geschiedenis versie Datum Omschrijving Auteur 1.0 2011-06-20 Vertaling Nearshoring Solutions

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING SelinEvo (Online)

GEBRUIKSAANWIJZING SelinEvo (Online) GEBRUIKSAANWIJZING SelinEvo (Online) Inleiding SelinEvo is het nieuwe dynamische systeem van Lyfra nv voor het online plaatsen van bestellingen. Met deze geüpdatete versie willen wij onze klanten een performante

Nadere informatie

Gebruikershandleiding KlachtenVolgSysteem (KVS) > Huurdersportaal Pagina 1 van 7 Inleiding Met deze beknopte gebruikershandleiding helpen wij u gewend te raken aan het online KlachtenVolgSysteem, hierna

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

Tekst. Direct Connect. Gebruikershandleiding versie 1.2 2015 1

Tekst. Direct Connect. Gebruikershandleiding versie 1.2 2015 1 Tekst Direct Connect Gebruikershandleiding versie 1.2 2015 1 1 Inhoudsopgave Inloggen Orders invoeren Orders bekijken Offertes maken Overig 3 4-10 11-13 14-19 20-23 2 Tekst Inloggen Welkom bij DirectConnect

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (ipad) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding Porta

Gebruikers- handleiding Porta Gebruikers- handleiding Porta Inleiding Met de applicatie Porta op ons extranet kunnen gegevensbestanden tussen het CAK en ketenpartners uitgewisseld worden. In deze handleiding is beschreven hoe u dit

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Handleiding Orderportaal Van Happen

Handleiding Orderportaal Van Happen Handleiding Orderportaal Van Happen Veilig mobiel 24/7 Inhoud Handleiding Orderportaal Van Happen... 1 01 Inloggen eerste gebruik... 2 02 Nieuwe opdracht aanmaken... 3 03 Nieuwe container plaatsen... 4

Nadere informatie

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders - Aanmelden: Het aanmelden gebeurt door als eerste het adres in te vullen op uw microsoft internet explorer pagina. De naam van het adres is: http://www.smulders-bv.nl/

Nadere informatie

KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV

KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV Welkom op de nieuwe webwinkel van Martens kunststoffen bv. Deze biedt u de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen op het moment dat het u

Nadere informatie

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1 Handleiding Facebook Registreren Facebook is een social network waarbij mensen met elkaar in contact komen. Het is gratis en voor iedereen, vanaf 14 jaar en ouder, toegankelijk. In deze handleiding wordt

Nadere informatie

Handleiding ATA-Nederland

Handleiding ATA-Nederland Handleiding ATA-Nederland Inhoudsopagve 1. Start 1 1.1. Toegang tot ATA-Nederland en Aanmelding 1 2. Carnet-ATA aanvragen 3 2.1. Inloggen in ATA-Nederland 3 2.2. Nieuw Carnet-ATA aanvragen 4 2.2.1 Stap

Nadere informatie

Handleiding webshop. Om in te loggen gaat u naar de volgende website: http://webshop.sibo.nl.testbyte.nl

Handleiding webshop. Om in te loggen gaat u naar de volgende website: http://webshop.sibo.nl.testbyte.nl Om in te loggen gaat u naar de volgende website: http://webshop.sibo.nl.testbyte.nl Handleiding webshop Of klikt u op de SIBO Website http://www.sibo.nl/webshop.aspx op de Webshop button: U wordt dan verder

Nadere informatie

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Inhoud 1. Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats 4 1.1 Inloggen op het VWE-dienstenplatform 4 1.2 Adverteer direct na de ORAD-melding, op basis van

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

Werkinstructie Docenten Inlog

Werkinstructie Docenten Inlog Werkinstructie Docenten Inlog Versie: Januari 2011 Coachview.net: 2.1 Auteur(s): Remy Remery Dé nieuwe manier van samenwerken Inhoudsopgave INLEIDING 3 INDELING 4 INLOGGEN 5 COACHVIEW.NET INTERFACE EN

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Content Management Systeem. Gebruikershandleiding RelaxWeb CMS

GEBRUIKERSHANDLEIDING Content Management Systeem. Gebruikershandleiding RelaxWeb CMS GEBRUIKERSHANDLEIDING Content Management Systeem 1 Gebruikershandleiding RelaxWeb CMS Gebruikershandleiding RelaxWeb CMS 2 Inhoud Inhoud 3 1. Inleiding 5 2. Inloggen in het CMS 6 3. Control panel 7 4.

Nadere informatie

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders Handleiding Internet bestel Horesca Smulders 1 Inloggen: Om in te kunnen loggen hebt u een inlogcode nodig. Deze kunt u aanvragen/wordt verstrekt door Horesca Smulders. Toets in de adresbalk van uw internetbrowser

Nadere informatie

Sollicitatiehandleiding

Sollicitatiehandleiding Sollicitatiehandleiding Met uw sollicitatie begint alles! Waarom online solliciteren? Een online sollicitatie heeft veel voordelen voor u en voor ons: We kunnen uw sollicitatie sneller beoordelen, waardoor

Nadere informatie

Nieuwsbrieven versturen met MailPoet

Nieuwsbrieven versturen met MailPoet Nieuwsbrieven versturen met MailPoet Een nieuwe nieuwsbrief maken Om een nieuwe nieuwsbrief te maken klik je op de button nieuwe nieuwsbrief (2). Je kunt ook een reeds bestaande nieuwsbrief dupliceren

Nadere informatie

Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s)

Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s) Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s) Via Mijn NS Zakelijk kunt u direct één of meerdere NS-Business Card(s) bestellen. Deze optie gebruikt u als contactpersoon wanneer u binnen uw organisatie

Nadere informatie

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 EERSTE KEER INLOGGEN Website link: http://shop.pmi-europe.nl/ Username: Username (uw klantnummer) Password: Uw paswoord (zelfde als oude webshop) Het vinkje

Nadere informatie

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Inleiding U kunt via internet de gegevens van de leden van uw afdeling bijhouden. Hieronder staan de mogelijkheden beschreven. Inloggen Om te kunnen werken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Hoe gebruiken? Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 2. NAAR UW KLANTENZONE GAAN... 4 3. CONSULTATIE VAN UW GEGEVENS... 6 3.1. MIJN ALGEMENE

Nadere informatie

DOE HET ZELF ORDERS AKZONOBEL ONLINE

DOE HET ZELF ORDERS AKZONOBEL ONLINE Welkom op onze Doe-Het-Zelf webshop. In deze gebruikersinstructie maken wij u wegwijs op ons bestelkanaal. U kunt hier het antwoord vinden op de volgende vragen: Hoe moet u inloggen? Hoe wijzigt u uw gegevens?

Nadere informatie

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding 1 Handleiding Total Cards Online Handleiding 2 Handleiding Inleiding Indien uw antwoord niet in deze handleiding staat, dan kunt u ons bereiken op ons e-mailadres: cards.nl@total.com. De Cards Customer

Nadere informatie

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8 Gebruikershandleiding Versie 2.8 november 2012 Inhoud 1 Voor toegang tot Shell Card Online e-invoicing Service... 3 1.1 Inloggen in Shell Card Online... 3 1.2 Wat als u uw wachtwoord bent vergeten... 3

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

Registratie als energiemeester (als je je voor het eerst aanmeldt).

Registratie als energiemeester (als je je voor het eerst aanmeldt). Handleiding website Energiejacht voor energiemeesters In deze handleiding vind je de nodige informatie over hoe je met de website van Energiejacht aan de slag kunt gaan. Met vragen over de website kun

Nadere informatie

Handleiding Ingis. Afnemer. Ontvanger van facturen. februari 2010. Initiatief van

Handleiding Ingis. Afnemer. Ontvanger van facturen. februari 2010. Initiatief van Handleiding Ingis Afnemer Ontvanger van facturen februari 2010 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING EN OPZET VAN DE HANDLEIDING... 3 2 ONTVANGER INGIS FACTUREN... 4 2.1 Ondersteunde Browsers... 4 2.2 Inloggen op

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Projectfiches

Gebruikershandleiding Projectfiches Gebruikershandleiding Projectfiches versie van 14.08.2015 Beheersapplicatie Interreg V FWVL Gebruikershandleiding projectpartner - projectfiches 1. Vooraf In de volgende paragrafen worden een aantal specifieke

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

ActiveBuilder Handleiding

ActiveBuilder Handleiding ActiveBuilder Handleiding Auteur: TalkActive I/S Datum: Juli 2004 Versie: R. 1.01 Taal: Nederlands Copyright 2004 - Talk Active alle rechten voorbehouden. Inhoud: 1. INTRODUCTIE...2 2. SNEL STARTEN...3

Nadere informatie

Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards.

Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards. Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards.nl Handleiding Website & E-Commerce Gemaakt dr.: Van der Stee Klem Datum:

Nadere informatie