TC VELINA INTERCLUB 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TC VELINA INTERCLUB 2011"

Transcriptie

1 TC VELINA INTERCLUB ALGEMEEN TC Velina heeft dit jaar 31 interclubploegen. Op zaterdagnamiddag (13u45) spelen 5 damesploegen en 3 damesploegen. Op zondagochtend (9u45) spelen 4 herenploegen. Op zondagnamiddag hebben we 3 herenploegen (12u45) en 3 leeftijdscategorieën (13u45). Tot slot hebben we nog 3 dubbelcategorieën op dinsdag (14u15) en een leeftijdscategorie op donderdag (13u45). In de eindrondes kunnen de starturen verschillen. Er zijn dit jaar heel wat wijzigingen aan de interclubreeksen en reglementen. Lees dus dit document zorgvuldig door zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wie interclub speelt, verklaart zich door te spelen akkoord met het hieronder vermelde. Elke speler dient van TC Velina dient het fairplaycharter te kennen en na te leven: 2. REEKSEN, MIN.- en MAX. PUNTEN, KAPITEINS DAMES Kapitein : Jennifer Piecq DAMES Kapitein: Katrien Delbauf DAMES 5 DAMES DAMES Kapitein: Ann Deville Kapitein: Laura Boriau/Charlotte Walraevens Kapitein: Jody Ghysels DAMES Kapitein: Annemie Hayemal HEREN Kapitein: Bart Stalpaert HEREN Kapitein: Patrick Debrule HEREN (4 SPELERS) Kapitein: Gert Destaercke HEREN (4 SPELERS) Kapitein: Geert Vanderveken HEREN (4 SPELERS) 7 A Kapitein: André Piecq HEREN (4 SPELERS) 7 B Kapitein: Koen De Taeye HEREN (4 SPELERS) 7 C Kapitein: Maarten Mangelinckx HEREN Kapitein: Kristof Hoedaert HEREN Kapitein: Koen Maes HEREN Kapitein: Alain Berckmans HEREN Kapitein: Willy Bert HEREN Kapitein: Gino Bourlau HEREN Kapitein: Jean Verpaelst DUBBEL HEREN 60 2 A Kapitein: Jean Verpaelst DUBBEL HEREN 60 2 B Kapitein: Sylvain Van Waeyenberghe 3. SPELERSLIJSTEN De spelerslijsten vindt u op Vul Velina in en volg de link naar uw ploeg. Kijk goed na of alle spelers van uw ploeg op de lijst staan. Indien er nog spelers moeten toegevoegd worden, dan kan dit tot 20/4. De kapitein, en alleen hij, is verantwoordelijk voor de spelerslijst van zijn ploeg. Controleer goed of iedereen, ook eventuele reserves, op de lijst staan! Elke kapitein krijgt een interclubmap. Druk de meest recente spelerslijst af en steek die in uw map. U bent verplicht bij elke interclubontmoeting een spelerslijst bij u te hebben.

2 4. KALENDER De kalenders vindt u op Vul Velina in, ga naar uw ploeg en volg de link onder voorronde of eindronde. Indien uw ploeg de voorronde overleeft, dan kan u de kalender van de eindronde onder dezelfde link vinden na de voorronde. Ploegen die op een vroegere datum wensen te spelen, kunnen dit. De VTV laat toe dat u een interclubontmoeting afwerkt op een datum die vóór de officiële speeldatum ligt. Als uw ploeg op een bepaalde datum niet kan spelen, of bepaalde spelers kunnen niet vroeger spelen, of u vindt dat er die dag reeds te veel interclubploegen thuis spelen, dan kan u contact opnemen met de tegenstander om de wedstrijd te vervroegen. Indien u dit doet, zorg dan dat ik op de hoogte ben en dat er terreinen beschikbaar zijn. Op 23 en 24 april zou dit bvb mogelijk zijn. De tegenstander is uiteraard niet verplicht om hierop in te gaan. Als u vroeger speelt, blijft de officiële speeldatum gelden: u kan dus niet op de officiële speeldatum ook nog met een andere ploeg spelen. Opgepast: VTV geeft geen kalendertjes meer zoals ze dat tot vorig jaar deden. Zorg dus dat al je ploegleden weten waar ze de kalender kunnen vinden en wanneer ze moeten spelen. 5. REGLEMENTEN De interclubreglementen vindt u hier: ml Toevoegingen voor de recreatieve dubbelinterclub (dubbel dames 50 en dubbel heren 60) vindt u hier: r-reglement.pdf NIEUW: Speelvolgorde bij gelijk klassement Vanaf dit seizoen is het toegestaan dat de speelvolgorde bij gelijk klassement wordt gewisseld. Dit is zowel van toepassing bij de volwassenen als bij de jeugd. De rangnummers bij A, B-15/4 en B-15/2 dienen wel gerespecteerd te worden (Bis-nummers mogen wel gewisseld worden). OPGELET: de definitieve speelvolgorde moet ingegeven zijn op het formulier ploegensamenstelling en dus vóór aanvang van de ontmoeting! Na het overhandigen van de ploegensamenstelling mag de volgorde niet meer gewijzigd worden. Match Tiebreak (10 punten) in dubbelspel De derde en beslissende set wordt vervangen door een Match Tiebreak (10 punten) in alle dubbelmatchen, zowel in interclub als tornooien. Opmerkingen Indien u opmerkingen hebt betreffende de interclubontmoeting kan u die door de wedstrijdleider op het wedstrijdblad laten zetten, meteen na de ontmoeting. Zorg dat u altijd een afschrift hebt van het wedstrijdblad.

3 6. TAKEN KAPITEIN 6.1 WEDSTRIJDBALLEN Elke wedstrijd wordt aangevangen met een tube nieuwe tennisballen. De club sponsort een deel van de kostprijs zodat u hiervoor slechts een vergoeding van 3,00/tube betaalt. De speler houdt de tube tennisballen na de wedstrijd. Verloren ballen worden onder geen enkel beding vergoed of teruggegeven. De kapitein van elke ploeg komt de tubes afhalen voor de ontmoeting en zorgt er voor dat elke speler zijn tube krijgt voor aanvang van de wedstrijd. Voor de dubbelwedstrijden kan u een tube gebruiken uit de enkelwedstrijden. 6.2 MAALTIJDEN Na de interclubwedstrijd wordt door de meeste clubs een maaltijd voorzien. Voor heren is die maaltijd betalend, voor dames- en leeftijdscategorieën niet. Supporters kunnen tegen betaling eveneens een maaltijd krijgen indien ze op voorhand verwittigen. De kapitein zorgt er bij de start van de ontmoeting voor dat de club weet hoeveel personen (spelers + supporters) er blijven eten van thuis- en uitploeg. De kapitein zorgt er tevens voor dat de uitploeg verwelkomd wordt bij aankomst en bij het dineren. Sommige clubs verwachten dat ze op voorhand weten hoeveel maaltijden er voorzien dienen te worden. Indien dat zo is, sturen ze een uitnodiging waarop de kapitein dient te antwoorden. Zoniet brengt u bij uw uitontmoeting de kapitein van de tegenstander op de hoogte van het aantal spelers dat blijft eten. In TC Velina krijgen alle thuisploegen, dus ook de heren, een gratis maaltijd, op voorwaarde dat ze helpen bij het opdienen, afruimen, enz. Tijdens een interclubmaaltijd bevindt u zich niet op restaurant: het is voor de club onmogelijk om de maaltijden van 31 ploegen te voorzien zonder enige hulp. Bij ploegen die niet helpen, zal de maaltijd aangerekend worden. 6.3 WEDSTRIJDEN Voor een interclubontmoeting dient de ploeg op tijd (15 minuten voor aanvang van de ontmoeting) aanwezig te zijn met voldoende spelers om de ontmoeting te winnen (dus 4 spelers voor ploegen van 6 en 3 spelers bij ploegen van 4). De ploeg dient bij te hebben: - een ingevuld wedstrijdblad - VTV-kaarten van de spelers - Spelerslijst De spelerslijst kan u afdrukken (zie hoofdstuk 3). De VTV-kaarten krijgt u op de club na betaling van uw zomerabonnement en VTV-kaart. Het wedstrijdblad dient u elke keer in te vullen voor elke ontmoeting. Zorg dat dit zéér nauwkeurig gebeurt. Spelers met een gelijk klassement kunnen van volgorde wisselen. De definitieve volgorde moet echter bij aanvang op het wedstrijdblad staan. Het wedstrijdblad vindt u hier: elling.pdf

4 Hoe het wedstrijdblad invullen? 1. U vult in of u al dan niet indoor en met kunstlicht wenst te spelen. 2. U vult uw spelers in: - voor ploegen van 4 maximaal 5 spelers bij de enkels en maximaal 6 spelers bij de dubbels. De spelers bij enkels en dubbels mogen verschillend zijn. - voor ploegen van 6 maximaal 7 spelers bij de enkels en maximaal 8 spelers bij de dubbels. De spelers bij enkels en dubbels mogen verschillend zijn. 3. U controleert de volgorde: eerst komen spelers met een hoger klassement. Spelers met een gelijk klassement mag u onderling wisselen op het wedstrijdblad. Eens ze op het wedstrijdblad staan, moeten ze wel in die volgorde spelen. 4. Na de enkelwedstrijden dient u de effectieve dubbels in te vullen; dus de samenstelling van de dubbelteams zoals die effectief gaan spelen. Iedereen mag met iedereen dubbelen die op het dubbelformulier staat, op voorwaarde dat de dubbelploeg met het hoogste aantal punten eerst speelt. U kan het wedstrijdblad door mij laten invullen indien u de ploegsamenstelling ten laatste op vrijdagavond naar mij stuurt (philippedn@hotmail.com). (Dus niet via bierkaartjes, sms, telefoon, papiertjes in Velina, postduif, overdracht via heraut of telegram, maar via ) Ik bezorg u dan een pdf die u kan afdrukken. Zoniet dient u het wedstrijdblad zelf manueel in te vullen. ADRES UITCLUBS Behalve bovenvermelde documenten dient de kapitein er ook voor te zorgen dat alle spelers weten waar de ontvangende club zich bevindt. Die info vindt u, samen met een wegbeschrijving, op UITSLAGEN De kapitein houdt de uitslagen bij van alle wedstrijden. Op het einde van de ontmoeting zal de interclubleider (bij de thuismatchen zal ik dat zijn) de uitslagen invoeren. Zorg dat je als kapitein de uitslagen hebt, dat ze juist ingevuld zijn en dat je een copij van de uitslagen meekrijgt BOETES Onregelmatigheden tijdens interclub worden altijd beboet door de VTV. De lijst van boetes vindt u in de interclubreglementen (zie 5). Alle boetes die het gevolg zijn van tekortkomingen door de club, worden door de club betaald. Alle boetes die het gevolg zijn van tekortkomingen door de ploeg (te laat komen, forfaits, verkeerde ploegsamenstellingen, te weinig spelers, verkeerde scores, onsportiviteit, foute ploegsamenstellingen, ) worden door de ploeg betaald. 6.6 FAIRPLAY Interclub staat dit jaar in het teken van fairplay. Er zal worden op toegezien dat de fairplayregels nageleefd worden door de interclubspelers. Besef goed dat u niet alleen uzelf, maar een ganse club verttegenwoordigt. Alle spelers verklaren zich akkoord om zich te houden aan volgend charter:

5 Besef ook dat de club en niet-interclubspelers voor een grote inspanning zorgen tijdens de interclubwedstrijden. Niet-interclubspelers staan zeer vaak hun terreinen af aan interclubspelers. De club zorg voor organisatie, geldelijke steun, zeer veel manuren, enz. om de interclubwedstrijden in goede banen te leiden. 6.7 KOSTEN De club zorgt voor: - inschrijvingskosten van de ploegen - wedstrijdleider + neutrale scheidsrechters tijdens eindrondes - uitnodigingen bezoekers - maaltijden (indien hulp) - deel van de wedstrijdballen De spelers betalen alle andere kosten. De spelers zorgen er voor dat de terreinen netjes worden achtergelaten (geveegd tot tegen de afsluiting), houden zich aan de hierboven vermelde afspraken en helpen in de mate van het mogelijke bij de organisatie van de interclubontmoetingen. 7. INTERCLUB EETFESTIJN Enkele ploegen hebben reeds voorgesteld om een eetfestijn of bbq te organiseren ten bate van de volwassen interclubploegen. Bedoeling is om hiervan : - interclubkledij voor alle spelers te voorzien - wedstrijdballen te betalen - andere onkosten (maaltijden, drank, ) te betalen Indien voldoende interesse, kunnen we samenkomen met de kapiteins. Alle initiatieven zijn bespreekbaar. 8. KAMPIOENENVIERINGEN TC Velina heeft regelmatig een kampioenenploeg. De kampioenen worden door mij voorgedragen bij de stad Geraardsbergen. Kampioenenploegen worden uitgenodigd door de stad Geraardsbergen, eventueel geselecteerd als Laureaat Geraardsbergen, gehuldigd door de VTV en mogelijk ook nog door de provincie. Elke kapitein verklaart zich akkoord om die kampioenenvieringen bij te wonen.

Alle onderstaande reglementen worden verondersteld gekend te zijn door wie de faciliteiten van Sportcomplex Velina gebruikt.

Alle onderstaande reglementen worden verondersteld gekend te zijn door wie de faciliteiten van Sportcomplex Velina gebruikt. Alle onderstaande reglementen worden verondersteld gekend te zijn door wie de faciliteiten van Sportcomplex Velina gebruikt. 1. REGLEMENTEN ZOMERABONNEMENT TENNIS 2. REGLEMENTEN ZOMERABONNEMENT BEACHTENNIS

Nadere informatie

7 APRIL uur Vergaderzaal Nuclea. Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg

7 APRIL uur Vergaderzaal Nuclea. Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg 7 APRIL 2015 18 uur Vergaderzaal Nuclea Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg Geen lidkaarten: sedert 2015 verdwijnen de lidkaarten. Bevestiging

Nadere informatie

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen INTERCLUB 2018 Ploegen/Inschrijvingen Detail ploegen Speeldagen Ontmoetingen met officiële speeldag op ma-di-wo-do-vr (D45, H35, H55, DH60, DH70,DD50, DG5060) mogen op elke dag van de week gespeeld worden,

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Interclub / Draaiboek 2015

Tennis Vlaanderen Interclub / Draaiboek 2015 Tennis Vlaanderen Interclub / Draaiboek 2015 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be www.tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Tennisclub Koksijde vzw Toelichting jeugdinterclub 2017

Tennisclub Koksijde vzw Toelichting jeugdinterclub 2017 Tennisclub Koksijde vzw Toelichting jeugdinterclub 2017 1 Agenda: 1. Kalender per ploeg en spelerslijsten 2. Categorieën, ballen en speeldag/aanvangsuur 3. Algemene punten jeugdinterclub 4. Wat te doen

Nadere informatie

Toelichting jeugdinterclub 2012

Toelichting jeugdinterclub 2012 Principe jeugdinterclub - ploeg: 2 spelers - wedstrijden: 2 enkel- en 1 dubbelwedstrijd (per ontmoeting) - categorieën: op basis van geslacht, leeftijd en klassement - categorieën 9, 10 en 12 spelen op

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen ELIT - DOCUMENTEN INTERCLUBLEIDERS: INVULLEN ONTMOETING IN ELIT. ELIT WEBTOEPASSING

Tennis Vlaanderen ELIT - DOCUMENTEN INTERCLUBLEIDERS: INVULLEN ONTMOETING IN ELIT. ELIT WEBTOEPASSING ELIT WEBTOEPASSING INTERCLUBLEIDERS: INVULLEN ONTMOETING IN ELIT. Elit webtoepassing documentatie. -> Website > officials>infotheek Youtube filmtjes van Googled : youtube VTV www.youtube.com/user/vtvvideokanaal

Nadere informatie

INTERCLUB 2019 OPGELET één

INTERCLUB 2019 OPGELET één INTERCLUB 2019 Bij iedere jaarwisseling start reeds de voorbereiding van het komende seizoen. De eerste grote activiteit is de interclub, waarvoor iedereen die wenst deel te nemen zich kan inschrijven

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen ELIT - DOCUMENTEN INTERCLUBLEIDERS: INVULLEN ONTMOETING IN ELIT. Aanpassen van diagrootte (Powerpoint 2016):

Tennis Vlaanderen ELIT - DOCUMENTEN INTERCLUBLEIDERS: INVULLEN ONTMOETING IN ELIT. Aanpassen van diagrootte (Powerpoint 2016): INTERCLUBLEIDERS: INVULLEN ONTMOETING IN ELIT. Tennis Vlaanderen - December 2017 BEELD Aanpassen van diagrootte (Powerpoint 2016): o Ontwerpen o Diagrootte o Selecteer 4:3 of breedbeeld 16:9 (of andere

Nadere informatie

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2016

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2016 RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2016 West Vlaanderen Gewestelijke richtlijnen interclub 2016 1 Koksijde, 9 januari 2016 Geachte mevrouw, Geachte heer, Van onze eerste zending van het nieuwe jaar maken

Nadere informatie

GEWESTELIJKE RICHTLIJNEN INTERCLUB WEST-VLAANDEREN 2019

GEWESTELIJKE RICHTLIJNEN INTERCLUB WEST-VLAANDEREN 2019 GEWESTELIJKE RICHTLIJNEN INTERCLUB WEST-VLAANDEREN 2019 West-Vlaanderen Gewestelijke Richtlijnen Interclub 2019 1 Brugge, 20 december 2018 Vooraf enkele mededelingen en de belangrijkste wijzigingen ten

Nadere informatie

11/03/2014 Tennis Vlaanderen Richtlijnen Gewestelijke Interclub Gewest West- Vlaanderen 2014

11/03/2014 Tennis Vlaanderen Richtlijnen Gewestelijke Interclub Gewest West- Vlaanderen 2014 11/03/2014 Tennis Vlaanderen Richtlijnen Gewestelijke Interclub Gewest West- Vlaanderen 2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2015

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2015 GEWEST LIMBURG limburg@tennisvlaanderen.be RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2015 Gewestelijk Secretariaat Limburg. Hendrik Van Veldekesingel 150 bus 76 te 3500 Hasselt. Tel. 0472 69 28 28 / limburg@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

TORNOOIREGLEMENT VAN DE LEUVENSE INTERCLUB 2017

TORNOOIREGLEMENT VAN DE LEUVENSE INTERCLUB 2017 Blz 1 VAN DE LEUVENSE INTERCLUB 2017 TER ATTENTIE VAN DE PLOEGKAPITEINS 1. Het tornooi wordt gespeeld volgens de reglementen van de K.B.T.B. - V.T.V. 2. Een ploeg bestaat uit allemaal verschillende spelers.

Nadere informatie

INFO VOOR INTERCLUBVERANTWOORDELIJKE. Tennis Vlaanderen 2017

INFO VOOR INTERCLUBVERANTWOORDELIJKE. Tennis Vlaanderen 2017 INFO VOOR INTERCLUBVERANTWOORDELIJKE Tennis Vlaanderen 2017 TAKEN INTERCLUBAFGEVAARDIGDE = De administratief verantwoordelijke van de club. Hij ontvangt van de federatie (Hoofdzetel en Gewestelijk secretariaat)

Nadere informatie

Interclub Tennisclub Landen

Interclub Tennisclub Landen Interclub 2017 Tennisclub Landen WAT IS INTERCLUB Clubs uit de regio Limburg stellen teams samen die uit minstens 4 personen bestaan De teams van de verschillende clubs worden in poules ingedeeld. Eén

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Interclubkampioenschappen Gewestelijke richtlijnen 2015

Tennis Vlaanderen Interclubkampioenschappen Gewestelijke richtlijnen 2015 Gewest Vlaams - Brabant Tennis Vlaanderen Interclubkampioenschappen Gewestelijke richtlijnen 2015 22/12/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2017

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2017 GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2017 Gewestelijke Richtlijn 2017 1 / 7 Error! Use the Home tab to apply Kop 2 to the text that you want to appear here. Error! Use the Home tab to apply

Nadere informatie

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2010

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2010 GEWEST LIMBURG RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2010 Vlaamse Tennisvereniging v.z.w. / Louizapoortgalerij 203 bus 3 / B-1050 Brussel Gewestelijk Secretariaat Limburg / Hendrik Van Veldekesingel 150 bus

Nadere informatie

Gewest Vlaams-Brabant. Tennis Vlaanderen. Gewestelijke richtlijnen 2017 Interclubkampioenschappen

Gewest Vlaams-Brabant. Tennis Vlaanderen. Gewestelijke richtlijnen 2017 Interclubkampioenschappen Gewest Vlaams-Brabant Tennis Vlaanderen Gewestelijke richtlijnen 2017 Interclubkampioenschappen 10/01/2017 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2016

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2016 GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2016 Gewestelijke Richtlijn 2016 1 / 5 1 Inschrijvingen Deze richtlijnen zijn een aanvulling op het algemeen competitiereglement, het interclubreglement

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Ethias Interclub / Draaiboek 2014

Tennis Vlaanderen Ethias Interclub / Draaiboek 2014 Tennis Vlaanderen Ethias Interclub / Draaiboek 2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen INFO VOOR INTERCLUBVERANTWOORDELIJKE. Aanpassen van diagrootte (Powerpoint 2016): Aanpassen van diagrootte (Powerpoint 2007):

Tennis Vlaanderen INFO VOOR INTERCLUBVERANTWOORDELIJKE. Aanpassen van diagrootte (Powerpoint 2016): Aanpassen van diagrootte (Powerpoint 2007): INFO VOOR INTERCLUBVERANTWOORDELIJKE - December 2017 BEELD Aanpassen van diagrootte (Powerpoint 2016): o Ontwerpen o Diagrootte o Selecteer 4:3 of breedbeeld 16:9 (of andere aangepaste breedte) Aanpassen

Nadere informatie

Gewest Vlaams-Brabant. Tennis Vlaanderen. Gewestelijke richtlijnen 2019 Interclubkampioenschappen

Gewest Vlaams-Brabant. Tennis Vlaanderen. Gewestelijke richtlijnen 2019 Interclubkampioenschappen Gewest Vlaams-Brabant Tennis Vlaanderen Gewestelijke richtlijnen 2019 Interclubkampioenschappen 9/01/2019 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Gewest Vlaams-Brabant. Tennis Vlaanderen. Gewestelijke richtlijnen 2016 Interclubkampioenschappen

Gewest Vlaams-Brabant. Tennis Vlaanderen. Gewestelijke richtlijnen 2016 Interclubkampioenschappen Gewest Vlaams-Brabant Tennis Vlaanderen Gewestelijke richtlijnen 2016 Interclubkampioenschappen 10/01/2016 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

REGLEMENTEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2019

REGLEMENTEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2019 GEWEST LIMBURG limburg@tennisvlaanderen.be REGLEMENTEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2019 Gewestelijk Secretariaat Limburg. Hendrik Van Veldekesingel 150 bus 76 te 3500 Hasselt. Tel. : 0472 69 28 28 limburg@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Rent a Car Interclub / Draaiboek 2016

Tennis Vlaanderen Rent a Car Interclub / Draaiboek 2016 Tennis Vlaanderen Rent a Car Interclub / Draaiboek 2016 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen. DOCUMENTEN (papier) INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN. FORMULIER PLOEGENSAMENSTELLING FORMULIER UITSLAGENBLAD DOEL:

Tennis Vlaanderen. DOCUMENTEN (papier) INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN. FORMULIER PLOEGENSAMENSTELLING FORMULIER UITSLAGENBLAD DOEL: INLEIDING INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN. DOEL: Het invullen van ploegensamenstellingen en een uitslagenblad zo beknopt en duidelijk mogelijk toe te lichten, dit op papier of met ELIT. Tennis

Nadere informatie

REGLEMENTEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2016

REGLEMENTEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2016 GEWEST LIMBURG limburg@tennisvlaanderen.be REGLEMENTEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2016 Gewestelijk Secretariaat Limburg. Hendrik Van Veldekesingel 150 bus 76 te 3500 Hasselt. Tel. : 0472 69 28 28 limburg@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

REGLEMENTEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2017

REGLEMENTEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2017 GEWEST LIMBURG limburg@tennisvlaanderen.be REGLEMENTEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2017 Gewestelijk Secretariaat Limburg. Hendrik Van Veldekesingel 150 bus 76 te 3500 Hasselt. Tel. : 0472 69 28 28 limburg@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2018

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2018 GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2018 Gewestelijke Richtlijn 2018 1 / 13 1 Inschrijvingen Deze richtlijnen zijn een aanvulling op het algemeen competitiereglement, het interclubreglement

Nadere informatie

INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN (MANUEEL) Tennis Vlaanderen Januari 2019

INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN (MANUEEL) Tennis Vlaanderen Januari 2019 INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN (MANUEEL) Tennis Vlaanderen Januari 2019 INLEIDING DOEL: Het invullen van ploegensamenstellingen en een uitslagenblad zo beknopt en duidelijk mogelijk toe te

Nadere informatie

De ploegen worden ingedeeld in reeksen, volgens de som van de waardepunten, die overeenstemmen met het enkelklassement van elke speler.

De ploegen worden ingedeeld in reeksen, volgens de som van de waardepunten, die overeenstemmen met het enkelklassement van elke speler. 11 Art. 4.2. Art. 4.2.1. Art. 4.2.1.1 Interclubcompetitie Interclub Categorieën Heren, Dames en Gemengd Alle Leeftijden: Reeks 1: max. 45 punten Reeks 2: max. 30 punten Jong Veteranen +35, Veteranen +45,

Nadere informatie

b) Indien zich tijdens de ontmoeting een ongeval voordoet, moet dit op het wedstrijdblad vermeld worden.

b) Indien zich tijdens de ontmoeting een ongeval voordoet, moet dit op het wedstrijdblad vermeld worden. Art. 4.2.2.5 Inzenden en invullen wedstrijdblad a) Het wedstrijdblad moet binnen de acht (8) kalenderdagen na de ontmoeting door de thuisploeg aan de federatie bezorgd worden. Dit kan op volgende manieren:

Nadere informatie

Tennis: voorbeeldsport zijn & blijven Plezier van tennissport niet bederven Faire club = juiste sfeer = positief clubimago Ondersteuning door VTV &

Tennis: voorbeeldsport zijn & blijven Plezier van tennissport niet bederven Faire club = juiste sfeer = positief clubimago Ondersteuning door VTV & IN ONZE CLUB Tennis: voorbeeldsport zijn & blijven Plezier van tennissport niet bederven Faire club = juiste sfeer = positief clubimago Ondersteuning door VTV & Lotto Omgang met regels reglementen kennen

Nadere informatie

2017 PADEL NAJAAR INTERCLUB

2017 PADEL NAJAAR INTERCLUB 2017 PADEL NAJAAR INTERCLUB 1. ALGEMEEN 1.1. De 2017 Padel Interclub is een teamcompetitie voor spelers van clubs die aangesloten zijn bij Tennis Vlaanderen. De competitie wordt georganiseerd volgens de

Nadere informatie

INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN. Tennis Vlaanderen 2017

INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN. Tennis Vlaanderen 2017 INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN. Tennis Vlaanderen 2017 INLEIDING DOEL: Het invullen van ploegensamenstellingen en een uitslagenblad zo beknopt en duidelijk mogelijk toe te lichten, dit op

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen. DOCUMENTEN (papier) FORMULIER PLOEGENSAMENSTELLING FORMULIER UITSLAGENBLAD INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN.

Tennis Vlaanderen. DOCUMENTEN (papier) FORMULIER PLOEGENSAMENSTELLING FORMULIER UITSLAGENBLAD INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN. Tennis Vlaanderen INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN. DOCUMENTEN (papier) FORMULIER PLOEGENSAMENSTELLING FORMULIER UITSLAGENBLAD Tennis Vlaanderen 2017 INLEIDING INVULLEN FORMULIER PLOEGENSAMENSTELLING

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Interclub / Reglement 2014

Tennis Vlaanderen Interclub / Reglement 2014 Tennis Vlaanderen Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be www.tennisvlaanderen.be Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

2018 PADEL NAJAAR INTERCLUB

2018 PADEL NAJAAR INTERCLUB 2018 PADEL NAJAAR INTERCLUB 1. ALGEMEEN 1.1. De 2018 Padel Najaar Interclub is een team voor spelers van clubs die aangesloten zijn bij Tennis Vlaanderen/ Padel by Tennis Vlaanderen. De wordt georganiseerd

Nadere informatie

Winterinterclub

Winterinterclub Winterinterclub 2014-2015 Geachte Tennisser (interclubkapitein), Traditioneel organiseren we tijdens de winterperiode een recreatieve interclub voor iedereen. Het doel hiervan is om tijdens de indoorperiode

Nadere informatie

PC WEST- VLAANDEREN Lijst boeten, waarborgen en inschrijvingsrechten SEIZOEN geldig vanaf 01/09/2008.

PC WEST- VLAANDEREN Lijst boeten, waarborgen en inschrijvingsrechten SEIZOEN geldig vanaf 01/09/2008. PC WEST- VLAANDEREN Lijst boeten, waarborgen en inschrijvingsrechten SEIZOEN 2008 2009 geldig vanaf 01/09/2008. Artikel Omschrijving A. ADMINISTRATIEVE BOETEN A.1. Boeten m.b.t. organisaties (hoofdstuk

Nadere informatie

Vooraf enkele mededelingen en de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van vorig jaar:

Vooraf enkele mededelingen en de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van vorig jaar: 1 Koksijde, 9 januari 2015 Geachte mevrouw, Geachte heer, Van onze eerste zending van het nieuwe jaar maken wij graag gebruik om aan uzelf, aan alle bestuursleden en aan alle leden van uw club een gelukkig

Nadere informatie

OPLEIDING VOOR INTERCLUBBEGELEIDERS. Tennis Vlaanderen Januari 2019

OPLEIDING VOOR INTERCLUBBEGELEIDERS. Tennis Vlaanderen Januari 2019 OPLEIDING VOOR INTERCLUBBEGELEIDERS Tennis Vlaanderen Januari 2019 AGENDA 1. Inleiding. 2. Reglementen. 2.1. Interclubreglementen. 2.2. Jeugdinterclub. 2.3. Dubbelinterclub. 2.4. De gewestelijke reglementen.

Nadere informatie

OPLEIDING VOOR INTERCLUBLEIDERS. Tennis Vlaanderen 2017

OPLEIDING VOOR INTERCLUBLEIDERS. Tennis Vlaanderen 2017 OPLEIDING VOOR INTERCLUBLEIDERS Tennis Vlaanderen 2017 AGENDA 1. Inleiding. 2. Reglementen. 2.1. Interclubreglementen. 2.2. Jeugdinterclub. 2.3. Dubbelinterclub. 2.4. De gewestelijke reglementen. 3. De

Nadere informatie

De ploegen worden ingedeeld in reeksen, volgens de som van de waardepunten, die overeenstemmen met het dubbelklassement van elke speler.

De ploegen worden ingedeeld in reeksen, volgens de som van de waardepunten, die overeenstemmen met het dubbelklassement van elke speler. 23 Art. 4.2.4 Seniorencompetitie Art. 4.2.4.1 Categorieën Heren: DH+55 - DH+60 Dames: DD+55 - DD+60 Gemengd: DG+55 - DG+60 De ploegen worden ingedeeld in reeksen, volgens de som van de waardepunten, die

Nadere informatie

INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2016 ALGEMEEN. Kledij

INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2016 ALGEMEEN. Kledij INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2016 1. ALGEMEEN Art. 1 : De KBTB organiseert jaarlijks i.s.m. de liga s Tennis Vlaanderen en AFT interclubkampioenschappen voorbehouden aan de clubs die voor de sluitingsdatum

Nadere informatie

PC WEST- VLAANDEREN Lijst boeten, waarborgen en inschrijvingsrechten SEIZOEN geldig vanaf 01/09/2009.

PC WEST- VLAANDEREN Lijst boeten, waarborgen en inschrijvingsrechten SEIZOEN geldig vanaf 01/09/2009. PC WEST- VLAANDEREN Lijst boeten, waarborgen en inschrijvingsrechten SEIZOEN 2009 2010 geldig vanaf 01/09/2009. A. ADMINISTRATIEVE BOETEN A.1. A.3.42 A.1.1. A.3.42 A.1.2. A.2. Boeten m.b.t. organisaties

Nadere informatie

INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2017 ALGEMEEN. Reglementen 2017 Interclubkampioenschappen

INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2017 ALGEMEEN. Reglementen 2017 Interclubkampioenschappen INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2017 ALGEMEEN Art. 1 : De KBTB organiseert jaarlijks i.s.m. de liga s Tennis Vlaanderen en AFT interclubkampioenschappen voorbehouden aan de clubs die voor de sluitingsdatum van

Nadere informatie

INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 ALGEMEEN. Reglementen 2018 Interclubkampioenschappen. Kledij

INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 ALGEMEEN. Reglementen 2018 Interclubkampioenschappen. Kledij INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 ALGEMEEN Art. 1 : De KBTB organiseert jaarlijks i.s.m. de liga s Tennis Vlaanderen en AFT interclubkampioenschappen voorbehouden aan de clubs die voor de sluitingsdatum van

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen OPLEIDING VOOR INTERCLUBLEIDERS. Aanpassen van diagrootte (Powerpoint 2016): Aanpassen van diagrootte (Powerpoint 2007): BEELD

Tennis Vlaanderen OPLEIDING VOOR INTERCLUBLEIDERS. Aanpassen van diagrootte (Powerpoint 2016): Aanpassen van diagrootte (Powerpoint 2007): BEELD OPLEIDING VOOR INTERCLUBLEIDERS Tennis Vlaanderen - December 2017 BEELD Aanpassen van diagrootte (Powerpoint 2016): o Ontwerpen o Diagrootte o Selecteer 4:3 of breedbeeld 16:9 (of andere aangepaste breedte)

Nadere informatie

Winterinterclub

Winterinterclub Winterinterclub 2018-2019 Geachte tennisser (interclubkapitein), Traditioneel organiseren we tijdens de indoorperiode een recreatieve interclub voor iedereen. Het doel hiervan is om tijdens de winterperiode

Nadere informatie

INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2019 ALGEMEEN. Reglementen 2019 Interclubkampioenschappen. Kledij

INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2019 ALGEMEEN. Reglementen 2019 Interclubkampioenschappen. Kledij INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2019 ALGEMEEN Art. 1 : De KBTB organiseert jaarlijks i.s.m. de liga s Tennis Vlaanderen en AFT interclubkampioenschappen voorbehouden aan de clubs die voor de sluitingsdatum van

Nadere informatie

Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat Heverlee Tel: 016/890276

Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat Heverlee Tel: 016/890276 ~ 1 ~ Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat 6 3001 Heverlee Tel: 016/890276 1. De Club Nr.121 Art.1.01: Elk lid betaalt een lidgeld per seizoen als bijdrage voor de onkosten van de club.

Nadere informatie

2019 PADEL VOORJAAR INTERCLUB

2019 PADEL VOORJAAR INTERCLUB 2019 PADEL VOORJAAR INTERCLUB 1. ALGEMEEN 1.1. De 2019 Padel Voorjaar Interclub is een team voor spelers van clubs die aangesloten zijn bij Tennis Vlaanderen/ Padel by Tennis Vlaanderen. De wordt georganiseerd

Nadere informatie

TC De Polderblomme Richtlijnen voor kapiteins en interclubleiders

TC De Polderblomme Richtlijnen voor kapiteins en interclubleiders TC De Polderblomme Richtlijnen voor kapiteins en interclubleiders Beste interclubleider en ploegkapitein, hieronder informatie en enkele richtlijnen voor de Gewestelijke Interclub 2019. -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

JEUGDINTERCLUB 2018 WERKWIJZE VOOR DE BEPALING VAN DE JEUGDPLOEGEN

JEUGDINTERCLUB 2018 WERKWIJZE VOOR DE BEPALING VAN DE JEUGDPLOEGEN JEUGDINTERCLUB 2018 WERKWIJZE VOOR DE BEPALING VAN DE JEUGDPLOEGEN Eind januari moeten de ploegen worden doorgegeven die de kleuren van onze club zullen gaan verdedigen. Daarom zetten wij nog eens op een

Nadere informatie

PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN geldig vanaf 01/07/2018 A. ADMINISTRATIEVE BOETEN. Boeten m.b.t. organisaties

PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN geldig vanaf 01/07/2018 A. ADMINISTRATIEVE BOETEN. Boeten m.b.t. organisaties PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN 2018 2019 geldig vanaf 01/07/2018 Artikel Omschrijving Euro Sport regl. A. ADMINISTRATIEVE BOETEN A.1. Boeten m.b.t. organisaties A.3.42 A.1.1. Zonder toestemming een sportorganisatie

Nadere informatie

Tips Programma WEDSTRIJDEN

Tips Programma WEDSTRIJDEN ~ 1 ~ Tips Programma WEDSTRIJDEN SYSTEEMVEREISTEN... 2 MAP IMPORT/EXPORT... 2 THUISCLUB INSTELLEN... 2 GEGEVENS IMPORTEREN UIT COMPETITIE VTTL... 2 GEEN INTERNETVERBINDING IN DE ZAAL BESTAND EXPORT.TTR...

Nadere informatie

DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor U11 - U13 - U15 voor het seizoen

DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor U11 - U13 - U15 voor het seizoen DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor U11 - U13 - U15 voor het seizoen 2015-2016 1. Doelstellingen van de bekertornooien - De Limburgse U11 - U13 - U15 jeugd ploegen meer speelgelegenheid op niveau aan te

Nadere informatie

Updates Programma WEDSTRIJDEN

Updates Programma WEDSTRIJDEN ~ 1 ~ Updates Programma WEDSTRIJDEN VERSIE 3.0 REVISIE 9BIS (14-08-2017)... 2 VERSIE 3.0 REVISIE 9 (05-09-2016)... 2 VERSIE 3.0 REVISIE 7 (23-08-2015)... 2 VERSIE 3.0 REVISIE 5 + 6 (15-09-2014)... 2 VERSIE

Nadere informatie

Roeselaarse Inter Club Kaarting

Roeselaarse Inter Club Kaarting Roeselaarse Inter Club Kaarting -------------------------------------------------------- ORGANISATIE EN SPELREGLEMENTEN -------------------------------------------------------- HOOFDSTUK 1 : Samenstelling

Nadere informatie

Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014

Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014 Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014 Infosessie 22 oktober 2014 1. Intro: tennis in Vlaanderen en in Lokeren 2. Organisatie jeugdopleiding: Kidstennis 3. Klassementen 4. Organisatie jeugdcompetities:

Nadere informatie

DEEL IV : SRIO TAFELTENNIS VLAAMS BRABANT & BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

DEEL IV : SRIO TAFELTENNIS VLAAMS BRABANT & BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST Hoofdstuk 1. Interclub Art. 1.1. Art. 1.2. Art.1.1.1. Art.1.1.2. Art 1.1.3. Art.1.1.4. Art.1.1.5. Art.1.1.6. Art.1.1.7. Art.1.1.8. Art.1.1.9. Art.1.1.10. Art.1.2.1. Art.1.2.2. DEEL IV : SRIO TAFELTENNIS

Nadere informatie

Vergadering Ploegkapiteins. Woensdag 16 september 2015

Vergadering Ploegkapiteins. Woensdag 16 september 2015 Vergadering Ploegkapiteins Woensdag 16 september 2015 1) Ontvangt en beheert de wedstrijdballen van zijn ploeg. Zorg ervoor dat er ook ballen zijn als jij niet meespeelt! Er kan enkel met plastieken ballen

Nadere informatie

SRIO TAFELTENNIS ANTWERPEN

SRIO TAFELTENNIS ANTWERPEN 2 DEEL II SRIO TAFELTENNIS ANTWERPEN HOOFDSTUK 1: INTERCLUB SENIOREN Art 1.1 Art 1.1.1 Art 1.1.1.1 Art 1.1.2 Art 1.1.3 Art 1.1.4 Art 1.1.5 Art 1.1.6 Art 1.1.7 Art 1.1.8 Art 1.1.9 Algemeen De interclubkampioenschappen

Nadere informatie

TC GRAND SLAM TIENEN vzw / LADDERCOMPETITIE Inleiding

TC GRAND SLAM TIENEN vzw / LADDERCOMPETITIE Inleiding TC GRAND SLAM TIENEN vzw / LADDERCOMPETITIE 2017 Inleiding De GS ladder is een recreatieve competitievorm waarin clubleden tijdens het zomerseizoen meerdere wedstrijden kunnen spelen tegen andere clubleden

Nadere informatie

Roeselaarse Inter Club Kaarting

Roeselaarse Inter Club Kaarting Roeselaarse Inter Club Kaarting REGLEMENTEN ORGANISATIE - EN SPELREGLEMENTEN HOOFDSTUK 1 : Samenstelling van het bestuur HOOFDSTUK 2 : Aansluitingsvoorwaarden van lokalen en ploegen HOOFDSTUK 3 : De spelerslijst

Nadere informatie

Tc Smash Jeugd

Tc Smash Jeugd Welkom Welkom Tc Smash Jeugd - 2017 1.04.2017 Agenda Tc Smash Jeugd Jeugdvriendelijke Tennisclub Trainingen - Stages - Zomerkampen Competitie Info - Nieuwtjes Leden 2016 Totaal: 341 184 Heren + 157 Dames

Nadere informatie

Taken. Algemeen Wedstrijdvoorbereiding Begeleiding tijdens de wedstrijd Na de wedstrijd

Taken. Algemeen Wedstrijdvoorbereiding Begeleiding tijdens de wedstrijd Na de wedstrijd Ploegafgevaardigde Taken Algemeen Wedstrijdvoorbereiding Begeleiding tijdens de wedstrijd Na de wedstrijd Algemeen: De afgevaardigde vormt samen met de trainer één team Sportieve beslissingen worden door

Nadere informatie

Hoe zich herkenbaar maken: Door het dragen van een armband. Betekenis van de kleur van de armband: als thuisafgevaardigde. bezoekende afgevaardigde

Hoe zich herkenbaar maken: Door het dragen van een armband. Betekenis van de kleur van de armband: als thuisafgevaardigde. bezoekende afgevaardigde Voorwaarden: Minimum 18 JAAR ZIJN Aangesloten BIJ de CLUB die hij vertegenwoordigt Hoe zich herkenbaar maken: Door het dragen van een armband. Betekenis van de kleur van de armband: als thuisafgevaardigde

Nadere informatie

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 1. INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 1.1. NIEUWE LEEFTIJDSCATEGORIEËN DAMES De leeftijdscategorieën D30, D40, D50 en D60 worden vervangen door resp. D25, D35, D45

Nadere informatie

TAKEN PLOEGAFGEVAARDIGDE. KVE DRONGEN JEUGDWERKING Seizoen 2014-2015

TAKEN PLOEGAFGEVAARDIGDE. KVE DRONGEN JEUGDWERKING Seizoen 2014-2015 TAKEN PLOEGAFGEVAARDIGDE KVE DRONGEN JEUGDWERKING Seizoen 2014-2015 Twee hoofdtaken 1. Officiële afgevaardigde bij wedstrijden 2. Sleutelpositie communicatie en uitstraling 2/22 1. Wedstrijdafgevaardigde

Nadere informatie

Art. 4.5.2 Procedure berekening enkelklassement Zie Addendum onder Art. 4.5.2

Art. 4.5.2 Procedure berekening enkelklassement Zie Addendum onder Art. 4.5.2 38 Art. 4.5. Art. 4.5.1 Klassementsbepaling Algemeen a) Bij het jaarlijks (her)aansluiten van de tennisleden is de clubsecretaris verantwoordelijk voor het correct doorgeven van de klassementen van zijn

Nadere informatie

In dit boekje staat alles te lezen wat je over de competitie moet weten.

In dit boekje staat alles te lezen wat je over de competitie moet weten. Beste competitiespeler, In dit boekje staat alles te lezen wat je over de competitie moet weten. Op de captainsavond (een avond in de week voorafgaande aan de competitie, tijdig aangegeven op de site)

Nadere informatie

T A F E L T E N N I S

T A F E L T E N N I S België - Belgique P.B. 1830 Machelen 2/2732 Erkenningsnummer : P708483 T A F E L VLAAMS BRABANT en BRUSSEL T E N N I S OFFICIEEL BLAD VAN HET PROVINCIAAL COMITE Nr. 2-07-09-2007 VLAAMSE TAFELTENNISLIGA

Nadere informatie

SRIO TAFELTENNIS ANTWERPEN

SRIO TAFELTENNIS ANTWERPEN DEEL II SRIO TAFELTENNIS ANTWERPEN HOOFDSTUK 1 : INTERCLUB SENIOREN Art 1.1 Art 1.1.1 Art 1.1.1.1 Art 1.1.2 Art 1.1.3 Art 1.1.4 Art 1.1.5 Art 1.1.6 Art 1.1.7 Art 1.1.8 Art 1.1.9 Algemeen De interclubkampioenschappen

Nadere informatie

Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019

Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019 Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019 Tornooicoördinator : Koen Devriendt koen-devriendt@telenet.be 0478 / 30 29 78 ALGEMEEN REGLEMENT Het jaarlijks zomertornooi wordt ingericht

Nadere informatie

Stadsbeker REGLEMENT.

Stadsbeker REGLEMENT. Stadsbeker 2017. REGLEMENT. De stukken die in het groen staan zijn de punten die aangepast of veranderd zijn ten opzichte van het reglement van vorig jaar. Veel leesplezier. 1. Elke wedstrijd dient stipt

Nadere informatie

JONGE LEEUW to Interclub. Pieter Switten & Sarah Haesevoets TC Basveld

JONGE LEEUW to Interclub. Pieter Switten & Sarah Haesevoets TC Basveld JONGE LEEUW 2016 5 to Interclub Pieter Switten & Sarah Haesevoets TC Basveld PERSONALIA Naam: Pieter Switten Leeftijd: 21 Trainersdiploma: Initiator Club: TC Basveld Leden: 689 Terreinen: 8 outdoor en

Nadere informatie

DIGITAAL WEDSTRIJDBLAD DWB. Luc DE BROYER

DIGITAAL WEDSTRIJDBLAD DWB. Luc DE BROYER DIGITAAL WEDSTRIJDBLAD DWB Luc DE BROYER OVERZICHT 1. Inleiding 5 2. Lay-out DWB 5 3. Invullen en controles 10 4.E-training DWB 15 5. Praktische problemen 5 6.Oplossingen & tips 15 7. Vragen 15 8. Besluiten

Nadere informatie

Koninklijke Algemene Vereniging Van Vriendenclubs Federatie Dans en Sport Multisportfederatie - Gesticht in 1948

Koninklijke Algemene Vereniging Van Vriendenclubs Federatie Dans en Sport Multisportfederatie - Gesticht in 1948 Koninklijke Algemene Vereniging Van Vriendenclubs Federatie Dans en Sport Multisportfederatie - Gesticht in 1948 COMPETITIE VOETBAL ANTWERPEN COMPETITIEVOORZITTER Ronald VAN BOUWEL Muggenberglei 57 / 1

Nadere informatie

K.B.T.T.B. VZW LIJST VAN BOETEN, INSCHRIJVINGSRECHTEN EN GELE KAARTEN Seizoen

K.B.T.T.B. VZW LIJST VAN BOETEN, INSCHRIJVINGSRECHTEN EN GELE KAARTEN Seizoen K.B.T.T.B. VZW LIJST VAN BOETEN, INSCHRIJVINGSRECHTEN EN GELE KAARTEN Seizoen 2016-2017 1. BOETEN BELANGRIJK: Boete niet betaald binnen de vastgestelde termijn: Verhoging met 20% van het bedrag van de

Nadere informatie

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 Zomertornooi 2018 U6 tot U13 Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 ALGEMEEN REGLEMENT Het jaarlijks zomertornooi wordt ingericht door Schelle (stamnummer 4926) en vindt plaats op de terreinen van Schelle

Nadere informatie

Woordje van de voorzitter

Woordje van de voorzitter Woordje van de voorzitter Beste tennisvrienden Nog enkele dagen en dan start het nieuwe tennisseizoen! Voor velen onder u reeds het zoveelste en dat vinden we heel fijn. Ben je nieuw in onze club, dan

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

Handleiding nieuw wedstrijdblad

Handleiding nieuw wedstrijdblad Handleiding nieuw wedstrijdblad Vooraleerst hartelijk dank dat jullie willen meewerken aan dit nieuwe project!!! 1. Surf naar http:///wintercompetitie.html Hier staan 2 bestanden (wedstrijdblad.xls en

Nadere informatie

Eerst en vooral willen wij u van harte bedanken voor uw deelname aan ons jaarlijks Sinksentornooi.

Eerst en vooral willen wij u van harte bedanken voor uw deelname aan ons jaarlijks Sinksentornooi. Tarwestraat 11 / 1 2200 Noorderwijk-Herentals Tel. 014 26 30 72 Noorderwijk, 01 mei 2015 Geachte, Eerst en vooral willen wij u van harte bedanken voor uw deelname aan ons jaarlijks Sinksentornooi. Op ons

Nadere informatie

PADEL GS TIENEN / LADDERCOMPETITIE 2017

PADEL GS TIENEN / LADDERCOMPETITIE 2017 PADEL GS TIENEN / LADDERCOMPETITIE 2017 Inleiding De PADEL GS ladder is een recreatieve competitievorm waarin clubleden tijdens het lopende seizoen in ploegvorm meerdere wedstrijden kunnen spelen tegen

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Info-avond TC Smash Jeugd. 29 maart 2014

Info-avond TC Smash Jeugd. 29 maart 2014 Info-avond TC Smash Jeugd 29 maart 2014 Info-avond Jeugdwerking TC Smash Activiteiten 2014 Trainingen Jeugdcompetities Interclub Nieuwe website VTV Lidgeld en Contactgegevens Website TC Smash en Kidscorner

Nadere informatie

Cursus Jeugdscheidsrechter Correct invullen van het wedstrijdblad

Cursus Jeugdscheidsrechter Correct invullen van het wedstrijdblad Cursus Jeugdscheidsrechter Correct invullen van het wedstrijdblad 1 Algemeen Volgens de reglementen is het correct invullen van het wedstrijdblad een verantwoordelijkheid voor: De clubs; - De thuisploeg;

Nadere informatie

Beker van Antwerpen Seniors

Beker van Antwerpen Seniors Algemeen... 3 Bepalingen... 3 Teams... 3 Poule-indeling en ronden... 3 Verlengingen Gelijke stand... 3 Voorgift... 3 Planning & afspraken... 4 Speelschema & meldingen... 4 Finales... 4 Ontvangsten... 5

Nadere informatie

WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER.

WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER. WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER. Inloggen Ga naar de TC ORBIS site: www.tcorbis.be, klik bovenaan op de knop TERREINRESERVATIE. Daar krijg je automatisch het inlogscherm

Nadere informatie

1. Wat verwachten we van een clubafgevaardigde

1. Wat verwachten we van een clubafgevaardigde Functieomschrijving Clubafgevaardigde De clubafgevaardigde kan beschouwd worden als de gastvrouw (heer) van onze club. Haar/zijn manier van optreden zal in grote mate de indruk over onze club bepalen die

Nadere informatie

Beker van Belgie Dames 2015-2016

Beker van Belgie Dames 2015-2016 Beker van Belgie Dames 2015-2016 Art. 1: De stichting PROMBAS organiseert een tornooi voor seniores dames onder de benaming Beker van België Dames. Vanaf de eerste speeldag vallen de organisatiekosten

Nadere informatie

Art Procedure berekening enkelklassement Zie Addendum onder Art

Art Procedure berekening enkelklassement Zie Addendum onder Art 39 Art. 4.5. Art. 4.5.1 Klassementsbepaling Algemeen a) Bij het jaarlijks (her)aansluiten van de tennisleden is de clubsecretaris verantwoordelijk voor het correct doorgeven van de klassementen van zijn

Nadere informatie

Tornooibrochure Augustustornooien Woensdag 15 augustus 2018 U7 U11

Tornooibrochure Augustustornooien Woensdag 15 augustus 2018 U7 U11 Tornooibrochure Augustustornooien Woensdag 15 augustus 2018 U7 U11 Wij danken alvast alle 142 ploegen die zich ingeschreven hebben voor deze editie van ons jaarlijks augustustornooi te KFC Dessel Sport.

Nadere informatie