De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10."

Transcriptie

1 OKTOBER - NOVEMBER

2 De leiding KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/ Sam van Lommel Alexander Goossens 0479/ / Victor Joao 0491/ KABOUTERS Emma Lootens 0472/ Emma Quirijnen 0483/ Hanna Mermans 0499/ JONG GIDSEN Jitte Cruysweegs 0474/ Anne de Ruijter 0497/ GROEPSLEIDING Evelien Mermans 0495/ Emma Quirijnen 0483/

3 Woordje van de groepsleiding Beste ouder(s) en leden Eindelijk is hij hier! Onze eerste kagiber van het jaar is een feit. Na een spetterende en enthousiaste openspeldag en overgang konden we september niet beter gestart zijn. Verder in de kagiber vinden jullie per tak de activiteiten die wekelijks zullen doorgaan. Vanaf dit jaar zal er een nieuwe groepsleiding zijn. Namelijk Emma Quirijnen en Mermans Evelien. Waarschijnlijk klinken deze namen jullie bekend in de oren want Emma heeft vorig jaar met veel plezier aan de kabouters leiding gegeven. En Evelien was niet weg te slaan bij de kapoenen. Dit scoutsjaar staan wij met veel plezier klaar om al jullie vragen te beantwoorden en gaan wij er weer een schitterend scoutsjaar van maken. Zet jullie alvast schrap want buiten plezante vergaderingen zullen binnenkort onze kerstrozen weer verkrijgbaar zijn! Meer info volgt later. Een stevige linker, De groepsleiding Bezoek onze website voor alle info

4 De kapoenen Zondag 1 okt GIDSEN 10:00 12:30 EEN GROOT SPEL Een groot spel? Wat gaan we dan doen? Wel we gaan met alle takken van de meisjesscouts een reuzenspel spelen! Het is de bedoeling dat we al onze krachten gaan bundelen zodat wij, de kapoenentak, de overwinnaar van het megaspel worden. Dit lukt alleen als we met zoveel mogelijk kapoentjes zijn. Dus wees er zeker bij! Oefen alvast op het bundelen van je krachten en tot dan! Zondag 8 okt GIDSEN 10:00 12:30 VRIENDJESVERGADERING Bij deze vergadering zijn we allemaal vrienden! We moeten elkaar kunnen vertrouwen en met elkaar samenwerken. Alleen zo kan je deze vergadering tot een goed einde brengen. Heb je dus nog vriendjes waarvan je weet dat ze nood hebben om zich uit te leven op onze scouts, neem ze dan zeker mee! Zondag 15 okt GIDSEN 10:00 12:30 OLYMPISCHE SPELEN 3, 2, 1, START!!! Jullie zijn geselecteerd om mee te doen aan de enige echte Olympische Scoutsspelen. Hopelijk hebben jullie voldoende getraind, want het gaat bloed, zweet en tranen kosten om DE gouden medaille te bemachtigen. De openingsceremonie start om 10uur, wees paraat!

5 De kapoenen Zondag 22 okt GIDSEN 10:00 12:30 EEN TEGEN ALLEN In het begin van het jaar is het zeer belangrijk dat de kapoentjes elkaar beter leren kennen. Ideaal spel hiervoor? Eén tegen allen!!! De kapoentjes moeten zo snel mogelijk in teamverband de leiding verslaan door een reeks leuke en spannende opdrachten uit te voeren.. Sfeer gegarandeerd!!!!zaterdagavond 28 OKTOBER!!! HALLOWEENTOCHT Bibber en Beef beste Kapoentjes, vandaag of zeg ik maar beter deze avond gaan wij op spokentocht. Er zijn geruchten dat het gaat spoken in Kapellen en dat moeten we als professionele Kapoen onderzoeken. Doe je engste outfit aan en ga mee op tocht! ( De juiste uren en locatie volgt nog via mail.) Zaterdag 04 nov & zondag 05 nov VLOEIENDE WEEKEND!! HOERAA!!! Nu het scoutsjaar al even bezig is en we elkaar hopelijk al goed kennen, is het tijd om op weekend te gaan! En dit op eigen, bekend terrein! Meer info over de exacte starturen en allerlei extra volgt nog via mail. Wel kunnen we al één ding kwijt: Boeren en boerinnen

6 De kapoenen Zondag 12 nov GIDSEN 10:00 12:30 APPEL EN EI TOCHT Wat gebeurt er als je op een zondagmorgen aan een voordeur aanbelt met een appel en ei in de hand en vraagt om dit te ruilen voor iets beters? Wij gaan dit vandaag testen en hopelijk komen we terug met iets veel beters en misschien daarbovenop zelfs wat koekjes en snoepjes. Wil je weten wat dat beters is? Wees er dan zeker bij! Zondag 19 nov UITLEGGER 10:00 12:30 BOSWACHTERSSPEL Als echte scouts houden wij van de natuur en van avontuur. Maar wat wij ook heel belangrijk vinden is dat we iedereen moeten helpen! We hebben een oproep gekregen van onze goede vrienden meneer en mevrouw de boswachter. Zij vragen om mee het bos te beschermen tegen vervuilers. Want als er iets is waar een Scout niet tegen kan dan zijn het wel vervuilers! We spreken af aan de ingang van de Uitlegger (Heidestraat-Zuid 157, Kapellen). Zondag 26 nov GIDSEN 10:00 12:30 VERRASSINGSVERGADERING Spannend! Wat gaan we vandaag weer uitspoken? Wie zal het zeggen? Alleen de leiding weet het antwoord want voor jullie blijft het een verrassing! Dus hou de kriebels al maar klaar voor deze geheimzinnige dag! We geven alvast een tipje van de sluier Namelijk dat het megaplezant gaat worden en je dit zeker niet wilt missen!

7

8 De kabouters Zondag 1 okt GIDSEN 10:00 12:30 BOSSPEL Deze zondag gaan we met z n allen een groot bosspel spelen in het park van Kapellen. We spreken af aan het gidsenlokaal en wandelen daarna in groep naar het park. Wij hebben er al zin in! Tot zondag! Zondag 8 okt GIDSEN 10:00 12:30 KENNISMAKING Wanneer verjaar je? Ben je links- of rechtshandig? Wat is jouw lievelingsdier? Na vandaag weet iedereen jouw antwoord op die vragen! Het is namelijk tijd om elkaar nog beter te leren kennen. Dit gaan we doen aan de hand van leuke kennismakingsspelletjes. Vandaag gaan we ook een coole kreet verzinnen die we heel het jaar lang gaan gebruiken bij de opening. Allen komen dus! Zondag 15 okt GIDSEN 10:00 12:30 EEN TEGEN ALLEN Vandaag gaan we met z n allen strijden. Als jullie er in slagen om al de opdrachten aan het einde van de vergadering te doen lukken, mogen jullie een tegenopdracht voor de leiding verzinnen. Spanneeeend!

9 De kabouters Zondag 22 okt GIDSEN 10:00 12:30 FILMVERGADERING Dromen jullie er ook van om een beroemde actrice te zijn? Om mee te spelen in honderden films en duizenden fans te hebben? Kom dan zeker naar deze filmvergadering, want vandaag komen al je dromen uit! We gaan een super leuk filmverhaal maken dus kijk thuis eens of je nog leuke verkleedkleren hebt liggen en neem die zeker mee!!!!zaterdagavond 28 OKTOBER!!! HALLOWEENTOCHT Bibber en Beef beste Kabouters, vandaag of zeg ik maar beter deze avond gaan wij op spokentocht. Er zijn geruchten dat het gaat spoken in Kapellen en dat moeten we als professionele Kabouter onderzoeken. Doe je engste outfit aan en ga mee op tocht! (De juiste uren en locatie volgt nog via mail.) Zondag 5 nov GIDSEN 10:00 12:30 GEEN VERGADERING Vandaag mogen jullie heerlijk genieten van jullie laatste vakantiedagje. De leiding kan zich dan extra goed voorbereiden want volgende week gaan we iets SUPER tofs doen! Ben je benieuwd wat we gaan uitspoken? Draai dan maar snel deze pagina om!

10 De kabouters nov GIDSEN WEEKEND WEEKEND Joepieeee! Vandaag begint ons knetterende weekend! Zoals elk jaar is het eerste weekend altijd in ons eigen lokaal. De exacte uren en andere praktische zaken volgen later in een brief en mail. Wij hebben er al SUPER veel zin in! Hopelijk jullie ook!? Zondag 19 nov GIDSEN 10:00-12:30 BOSSPEL Vandaag gaan we nog eens lekker helemaal los in het bos. We spreken af aan het gidsenlokaal op het normale uur en trekken samen naar het park toe om er een bangelijk bosspel te spelen. Trek maar geen al te felle kleren aan zodat je ongezien blijft voor de vijand tussen de bomen en struiken. Zondag 26 nov GIDSEN 10:00 12:30 KERSTROZEN VERKOPEN Het is weer zover, hopelijk hebben jullie al veel kerstrozen verkocht aan ouders, bomma s, bompa s, oma s, opa s, tantes,... Want vandaag maken we Kapellen onveilig met onze prachtige verkoperstechnieken. Haal jullie schattigste lachje al maar naar boven! Tot dan!

11

12 De jogi s Zondag 1 okt GIDSEN 10:00 12:30 BOSSPEL Deze zondag gaan we met z n allen een groot bosspel spelen in het park van Kapellen. We spreken af aan het gidsenlokaal en wandelen daarna in groep naar het park. Wij hebben er al zin in! Tot zondag! Zondag 8 okt GIDSEN 10:00 12:30 KENNISMAKING Nu jullie weten wie dat jullie nieuwe leiding is kan het scoutsjaar pas echt beginnen! Vandaag maken we er al direct een energieke zondagmiddag van, we starten met een paar super toffe pleinspelen voor de echte scoutgirls onder jullie! Jullie krijgen ook de tijd om een leuke, originele kreet te verzinnen voor jullie groep! Denk al maar eens na, zodat jullie de andere takken weer kunnen overtreffen! okt WEEKEND (INFO VOLGT NOG) Nu we elkaar allemaal al wat beter kennen en de sfeer er al goed inzit zijn wij klaar voor het eerste scoutsweekend van het jaar! We beloven jullie een spetterend weekend. Brief volgt nog.

13 De jogi s Zondag 22 okt GIDSEN 10:00 12:30 BOSSPEL Wie houdt er nu niet van een voormiddagje ravotten in het bos?! Eens zien wie de echte scouties zijn onder jullie want vandaag hebben wij een kei tof bosspel voor jullie voorbereid! Trek alvast jullie gemakkelijkste kleren aan want het zal een sportief dagje worden! Zondag 29 okt GIDSEN 10:00 12:30 SOEP MAKEN De bladeren vallen, het wordt sneller donker de herfst is in het land! En hoe kunnen we dat op een betere manier vieren dan met een lekker kommetje warme pompoensoep?! Hmmm smullen maar! Zondag 5 nov GIDSEN 10:00 12:30 GEEN VERGADERING Zet de wekker al maar uit want deze zondag kunnen jullie eens lekker lang blijven snurken in jullie bed want het is herfstvakantieee! Wij wensen jullie allemaal een welverdiende vakantie!

14 De jogi s Zondag 12 nov GIDSEN 10:00 12:30 QUIZ Maak jullie meesterbreinen al maar wakker en ga allemaal nog eens héél goed naar het toilet want deze quiz is niet zoals alle andere vandaag spelen we de enige echte PISQUIZ! Bereid jullie al maar voor! Zondag 19 nov GIDSEN 10:00 12:30 BRUNCH Hmmm vandaag maken we er eens een gezellig voormiddagje van. Best nog niet teveel eten tijdens het ontbijt want wij voorzien een heerlijke brunch om van te smullen tot we erbij neervallen! Zondag 26 nov GIDSEN 10:00 12:30 KERSTROZEN VERKOPEN Die tijd is er weer, de tijd van de kerstrozen! Zoals jullie weten is onze verkoop van de kerstrozen elk jaar een groot succes en dat allemaal dankzij jullie. Zet vandaag jullie liefste gezichtjes op en haal jullie beste verkooptrucks boven want we gaan weer rond met kerstrozen door Kapellen!

15

16

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10. DECEMBER - JANUARI De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lesuisse 0484/55.46.55 Evelien Mermans 0495/66.62.31 Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.55 Sam van Lommel Alexander Goossens 0479/12.79.85

Nadere informatie

23ste Sint-Jacobus Gidsen. Oktober November

23ste Sint-Jacobus Gidsen. Oktober November Oktober November Leiding Groepsleiding Laura Keersmaekers 0494/54.40.11 Karen Soetewey 0476/63.65.60 Lore Torfs 0492/68.12.30 Kapoenen (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lessuisse 0484/55.46.55 Evelien

Nadere informatie

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10. APRIL - MEI - JUNI De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lesuisse 0484/55.46.55 Evelien Mermans 0495/66.62.31 Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.55 Sam van Lommel Alexander Goossens 0479/12.79.85

Nadere informatie

De leiding. Woordje. groepsleiding. van de. Bezoek onze website voor alle info Beste ouder(s) en leden

De leiding. Woordje. groepsleiding. van de. Bezoek onze website voor alle info   Beste ouder(s) en leden OKT - NOV - DEC De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Emma Quirijnen 0483/10.15.01 Hanna Mermans 0499/08.16.64 Sofie Delrue 0475/35.46.28 Laurens Verstraeten 0487/15.84.99 Arne Bogaerts 0478/94.73.79

Nadere informatie

De leiding. Evelien Mermans 0495/ JONG GIDSEN Jitte Cruysweegs 0474/ Daphné Lesuisse 0484/55.46.

De leiding. Evelien Mermans 0495/ JONG GIDSEN Jitte Cruysweegs 0474/ Daphné Lesuisse 0484/55.46. JAN - FEB - MRT De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Emma Quirijnen 0483/10.15.01 Sofie Delrue 0475/35.46.28 Laurens Verstraeten 0487/15.84.99 Arne Bogaerts 0478/94.73.79 KABOUTERS (kabouters@gidsenkapellen.be)

Nadere informatie

De leiding. Evelien Mermans 0495/ JONG GIDSEN Jitte Cruysweegs 0474/ Daphné Lesuisse 0484/55.46.

De leiding. Evelien Mermans 0495/ JONG GIDSEN Jitte Cruysweegs 0474/ Daphné Lesuisse 0484/55.46. APRIL - MEI - JUNI De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Emma Quirijnen 0483/10.15.01 Sofie Delrue 0475/35.46.28 Laurens Verstraeten 0487/15.84.99 Arne Bogaerts 0478/94.73.79 KABOUTERS (kabouters@gidsenkapellen.be)

Nadere informatie

FEBRUARI - MAART & HALF APRIL

FEBRUARI - MAART & HALF APRIL FEBRUARI - MAART & HALF APRIL De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lesuisse 0484/55.46.55 Evelien Mermans 0495/66.62.31 Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.55 Sam van Lommel Alexander Goossens

Nadere informatie

De leiding. KAPOENEN

De leiding. KAPOENEN APRIL - EINDE De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lesuisse 0484/55.46.55 Evelien Mermans 0495/66.62.31 Romy Geeraerts 0499/39.97.47 Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.55 Sam van Lommel 0479/12.79.85

Nadere informatie

De leiding. Woordje. groepsleiding. van de. Bezoek onze website voor alle info Beste ouders en leden

De leiding. Woordje. groepsleiding. van de. Bezoek onze website voor alle info  Beste ouders en leden DECEMBER - JANUARI De leiding Woordje van de groepsleiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lessuisse 0484/55.46.55 Evelien Mermans 0495/66.62.31 Romy Geeraerts 0499/39.97.47 Yasser Abdul Rasol

Nadere informatie

De leiding. KAPOENEN

De leiding. KAPOENEN FEBRUARI - MAART De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lesuisse 0484/55.46.55 Evelien Mermans 0495/66.62.31 Romy Geeraerts 0499/39.97.47 Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.55 Sam van Lommel

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad OKTOBER Het scoutsblad oktober 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

September Oktober

September Oktober September Oktober 2016-2017 INLEIDING Liefste Akabe Toetertoe-fans, Met veel plezier kunnen wij jullie welkom heten in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Het nieuwe jaar gaat weer van start, daarbij hoort natuurlijk ook weer een pinkertje met al onze super leuke activiteiten. Hopelijk hebben jullie er allemaal even veel

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 5 KAPOENEN ZONDAG 5 MEI We zijn van 14-17uur te vinden in het parochiecentrum maar wees voorbereid want het is de grote VIEZEVUILEVENTJES-vergadering,

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2017 2018 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!!

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER-- OKTOBER Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! Een nieuw jaar vol toffe spelen, leuke activiteiten

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero 3 november: Vandaag is het jeugdweek. We spelen een mega cool spel om de robots te helpen in de toekomst. Jullie worden verwacht om 14 u aan het Park de Singel om 16u30 kunnen jullie terug naar huis. 10

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

November M A A N D V A N D E B L O E M E T J E S

November M A A N D V A N D E B L O E M E T J E S November M A A N D V A N D E B L O E M E T J E S Dag Vincies, ouders & sympathisanten, De maand november staat voor de deur. De dagen worden al wat korter, kouder en grijzer, maar daar gaan we bij de Vincies

Nadere informatie

Kajogi Kabouters SEPTEMBER

Kajogi Kabouters SEPTEMBER Kajogi Kabouters SEPTEMBER Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het

Nadere informatie

SEINTOREN JONGGIDSEN. xoxo Jona, Ann-Julie, Julie, Matthijs, Fien. Wet:

SEINTOREN JONGGIDSEN. xoxo Jona, Ann-Julie, Julie, Matthijs, Fien. Wet: SEINTOREN JONGGIDSEN Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel tijd voor een mega-bangelijk tweede deel van dit leuke scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Allerliefste Jogi s en ouders

Allerliefste Jogi s en ouders Allerliefste Jogi s en ouders Hieronder kunnen jullie al onze activiteiten terugvinden voor de volgende maanden van het scoutsjaar. Er staat ons nog heel wat leuks te wachten, neem snel een kijkje! Driekoningen,

Nadere informatie

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 Scouts & Gidsen Wommelgem Reclame Meer info volgt snel! 2 SAVE THE DATE DasRock gaat dit jaar door op 1 en 2 mei in het binnenfort! Namen en info

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 06/10 en Zaterdag 07/10

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 06/10 en Zaterdag 07/10 Overgang Zaterdag 2 september @ lokalen Bel Wij staan op de markt! Zaterdag 9 september in de voormiddag Tappen in caféke OC Winkelomheide Woensdag 13 september Geen Scouts Zaterdag 30 september 37 ste

Nadere informatie

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P Maandblad Woudlopers Mechelen Boscrosser Januari-Februari belgië-belgique P.B. 2800 Mechelen Mail BC 10630 Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan 166 2800 Mechelen P 508747 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

ZO 4 ZO 2 VR 9 VR 7 ZO 18 VR 14 VR 21 ZO 25. November. December. Kameleon: 0477/ u-17u. 10u-17u. 14u u-21u. 14u-17.

ZO 4 ZO 2 VR 9 VR 7 ZO 18 VR 14 VR 21 ZO 25. November. December. Kameleon: 0477/ u-17u. 10u-17u. 14u u-21u. 14u-17. en december 10u-17u 123456 zeeevveennn! zo gaat het goed! zo gaat het beter en nog een kilometer! We gaan op tocht! Neem een lunchpacket mee en een hapje en een drankje. ZO 2 u Bosspel. Ravotten in het

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Paretter februari 2019

Paretter februari 2019 Paretter februari 2019 Hallo iedereen, De eerste maand van 2019 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Kapoenen SUPERHELDEN

Kapoenen SUPERHELDEN Kapoenen SUPERHELDEN Spiespunt september - oktober SPIDERELIAS Hobby's : Spinbal Superkracht : Schieten met spinnenwebben Levensmotto : een dag zonder boeven pakken is een dag niet geleefd Lievelingseten

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30 Aller liefste schatties, PIONIERS Hopelijk hebben jullie al zin in dit ontzettend spetterend, gewoon weg zalig jaar bij de pioniers. We gaan dit jaar de tofste spelletjes spelen, de beste dagtochten meemaken

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Sint-Janske. Oktober. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Oktober. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be Contact 2 Hebt u vragen voor de leiding van je zoon of dochter? U mag hen altijd mailen op volgende adressen: Kapoenen@77Ste.be Welkas@77Ste.be Jonggivers@77ste.be Givers@77ste.be Voorwoordje 3 Yes! Het

Nadere informatie

OPENING 42ste SCOUTSJAAR

OPENING 42ste SCOUTSJAAR Scouts De Geuzen Ternat Presenteert: OPENING 42ste SCOUTSJAAR 2017-2018 Heb jij zin om op zondag de tijd van je leven te beleven? Je bent niet bang voor avontuur en wil graag nieuwe vrienden maken? Dan

Nadere informatie

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang:

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober gidsen ninove Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: 2016-2017 Erkenningsnummer: P917073 Verschijnt driemaandelijks Maart April Mei

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Liefste kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is weeral voorbij. Wij hebben er in ieder geval al heel erg van genoten. Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kunnen we beginnen

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

Belangrijke data: / April

Belangrijke data: / April Belangrijke data: / April April 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten De maand maart is weeral voorbij en ons groepsweekend jammer genoeg ook! De wouters en hun leiding willen iedereen bedanken

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

't jefke. scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind. februari - april

't jefke. scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind. februari - april 't jefke scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind februari - april Groepsleidingsintro Liefste leden, beste ouders 2015 is weeral van start gegaan. Wij willen jullie uiteraard allemaal het beste toewensen

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!!

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: september 2015 Nummer: 1 P409906 Zaterdag 3 oktober: Pecho Party @ de Waai Afzendadres en VU Elien Verbiest

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

september oktober - november 2018

september oktober - november 2018 september oktober - november 2018 INLEIDING Liefste Akabé Toetertoe-fans, Met veel plezier heten wij jullie welkom in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

MASKESSKOETENGAZET - GIDSEN NINOVE-

MASKESSKOETENGAZET - GIDSEN NINOVE- MASKESSKOETENGAZET - GIDSEN NINOVE- PROGRAMMA SEPTEMBER @ KAATSWEG INSCHRIJVINGEN 1 & 15 OKTOBER Afgifte : 9400 Ninove Jaargang: 2017-2018 Erkenningsnummer: P917073 Verschijnt driemaandelijks September

Nadere informatie

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de T Kapoentje Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de nieuwe kapoenen. Het wordt een jaar vol verrassingen, plezier en ravotten! Hier vinden jullie

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

MAART : WEEKEND. 18 MAART: 14u00 17u00 KUNSTSPEELPLAATS

MAART : WEEKEND. 18 MAART: 14u00 17u00 KUNSTSPEELPLAATS Yo! Hier zijn we weer! De schrik van alle dieven Met ons kattenkwaad, vechten we tegen misdaad! Met superkapoenen valt niet te sollen en na het bestrijden van het kwaad eten we oliebollen! 4 MAART : 14u00

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

HET GEITJE. TWEEMAANDELIJKS PROGRAMMA september - oktober. 28ste Maria Regina Edegem

HET GEITJE. TWEEMAANDELIJKS PROGRAMMA september - oktober. 28ste Maria Regina Edegem HET TWEEMAANDELIJKS PROGRAMMA september - oktober GEITJE 28ste Maria Regina Edegem www.scoutsedegem.be Beste ouders en leden, De leiding heeft het jaar 2014 spetterend ingezet met een hele hoop leuke spelletjes.

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Kapoenen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in Beisem van 14u tot 17u.

Kapoenen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in Beisem van 14u tot 17u. ACTIVO Mei - Juni Kapoenen Zondag 7 mei: Kom allemaal van 14u tot 17u naar de lokalen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in

Nadere informatie

Beste ouders, leden, sympathisanten.

Beste ouders, leden, sympathisanten. Beste ouders, leden, sympathisanten. Allereerst wil ik met iets droevig beginnen. Dit is het laatste voorwoord dat ik ga schrijven voor het alowisken. Binnen alowis heb ik 21 zeer mooie jaren meegemaakt.

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

Boekje! Het laatste: mei - juni

Boekje! Het laatste: mei - juni Boekje! Het laatste: mei - juni Kapoenen! Beste kapoenen, bereid je maar voor! Want hier zijn we weer hoor. Tijd om weer kattenkwaad uit te halen. Thuis komen met knotsgekke verhalen. Dat kan niet anders,

Nadere informatie

SPARTIKIJN. jaargang September akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748

SPARTIKIJN. jaargang September akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748 Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2018-2019 September akabetinamoe.scoutsgroep.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 2 september

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf )!! Dus houd jullie klaar voor een jaar

Nadere informatie

Maasterke Mei - Juni Scouts en gidsen vlaanderen A2362G Master Van Bladel Schoten Jaargang 20 nummer

Maasterke Mei - Juni Scouts en gidsen vlaanderen A2362G Master Van Bladel Schoten Jaargang 20 nummer Maasterke Mei - Juni Scouts en gidsen vlaanderen A2362G Master Van Bladel Schoten Jaargang 20 nummer 5 2016-2017 Uniformen Slaapzakken Tenten Rugzakken Ons groepsnummer is A 2362G 1 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder.

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Vandaag vertrekt er op de KLJ een ruimteschip naar Pluto, het

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Met de lente voor de deur wordt het hopelijk weer wat warmer voor een superleuke maand maart. Dit betekent

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

't jefke. scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind. februari - april

't jefke. scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind. februari - april 't jefke scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind februari - april Groepsteamintro! Dag allemaal! We zijn al weer even ver in 2017, dus is het tijd om het nieuwe scoutsjaar volledig in te stappen. De leiding

Nadere informatie

Zaterdag 03/05 vanaf 14u : BERNIE BESTAAT 50 JAAR!!

Zaterdag 03/05 vanaf 14u : BERNIE BESTAAT 50 JAAR!! Hallo Kapoenen!! Het zonnetje is in het land en de laatste maanden van het schooljaar gaan in, dus het is bijna vakantie! Maar dat betekent ook dat het scoutsjaar op zijn einde loopt.. AWOEEEEE! Dus jullie

Nadere informatie

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri 1/10: suiker en zouttocht Doe allemaal uw botinnekes aan en kom om 14u naar ons lokaal! Vandaag gaan we op wandeltocht, vergeet dus ook zeker geen regenjas indien nodig. Zoals al mogen jullie ouders jullie

Nadere informatie